Advies en besluitenlijst 29 november 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Advies en besluitenlijst 29 november 2011"

Transcriptie

1 en besluitenlijst 29 november 2011 Instantie BW Datum 29 november 2011 Tijdstip uur Weeknummer week 48. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen (wethouder), dhr. drs. I.F. Klok (wethouder), mevr. drs. J.L.M. Vlekke (secretaris). Niet aanwezig enlijst d.d. 29 november 2011 secretaris conform vaststellen d.d. 6 december 2011 conform voorstel

2 en besluitenlijst 29 november GGW&R Verkoop strook openbaar groen nabij Dirk van Voornelaan 2 en Sudemare 6 in Rockanje; aanvullend advies. Registratiekenmerk L.J. Rij Sudemare ES Rockanje Op basis van dit aanvullende advies een besluit nemen op het verzoek tot verkoop van een strook openbaar groen. Bijgaande aantekening in stuk wijzigen. Verkoop publiceren. 2. GGGO Gemeentegrond en oeverbescherming nabij locatie Hoofdweg in Oostvoorne. Registratiekenmerk Den Hollander Advocaten Postbus AB MIDDELHARNIS Verslag informatieavond van 12 oktober 2011 v.k.a. 3. GGGO Beroepen bestemmingsplan "Zeegebied Westvoorne". Registratiekenmerk Raad van State Postbus EA DEN HAAG - Kennis nemen van de beroepen tegen het vastgestelde bestemmingsplan "Zeegebied Westvoorne". - Kennis nemen van het ingediende verweerschrift. 4. GGW&R Verkoop perceel grond nabij Voorweg 65 in Oostvoorne. Registratiekenmerk 54808

3 en besluitenlijst 29 november 2011 Onder voorbehoud van instemming door de verzoeker met de via taxatie te bepalen koopsom besluiten tot verkoop van een perceel grond ter grootte van 147 m² deel uitmakend van de percelen Oostvoorne D 2982 en Oostvoorne A 3425, zoals aangegeven op de bij dit advies gevoegde tekening. 5. IZOWO Jaarrekening 2010 Onderwijsgroep PRIMOvpr. Registratiekenmerk Onderwijsgroep PRIMO vpr Postbus AK HELLEVOETSLUIS De gemeenteraad voor te stellen de jaarrekening 2010 van de Onderwijsgroep PRIMOvpr goed te keuren. 6. IZOWO Wijzigingen actiepunten beleidsnota Jeugd en jongerenwerk. Registratiekenmerk In te stemmen met de wijzigingen in de actiepunten in het beleidsplan jeugd en jongerenwerk - Deze wijzigingen mee te nemen in het raadsvoorstel aan de raad van 6 december. Zie tekstuele wijzigingen. 7. MIDJBC 2e wijziging legesverordening. Registratiekenmerk Raadsvoorstel en tarieventabel aanpassen volgens bijgaand concept en nazenden aan de raad zodat dit behandeld kan worden op 6 december In communicatie naar de burger melden waarom de tarieven zijn aangepast.

4 en besluitenlijst 29 november GGW&R Aanschaf en exploitatie abri's. Registratiekenmerk GRIPP BV Postbus AA Bergschenhoek 1. De raad voorstellen een investeringskrediet ad ,-- beschikbaar te stellen voor de aanschaf en plaatsing van 16 abri's. 2. Onder voorbehoud van het beschikbaar stellen van het investeringskrediet door de raad een overeenkomst sluiten met GRIPP BV uit Bergschenhoek voor de exploitatie van de gemeentelijke abri's. 3. Onder voorbehoud van het beschikbaar stellen van het investeringskrediet overgaan tot de aanschaf en plaatsing van 16 abri's conform de prijsaanbieding van Outdoor Furniture Nederland (OFN) uit Buren. 9. MIDJBC Beslissing op het door de heer A. Roddenhof ingediende bezwaarschrift, gericht tegen uw besluit van 31 augustus 2011, waarbij een verzoek voor ontheffing verkeersbesluit is afgewezen. Registratiekenmerk A. Roddenhof J v Beierenlaan AP Oostvoorne Ongegrond verklaren van het bezwaarschrift onder handhaving van de bestreden beslissing. 10. GGW&R Onderzoek ontsluiting Oostvoorne. Registratiekenmerk Kennis nemen van het "Onderzoek ontsluiting Oostvoorne" met de daarbijbehorende aanbevelingen. - Het onderzoek presenteren tijdens de informatieronde van de raad. - De uitvoering van de aanbevelingen en de aanpassingen in het budget vaststellen in de raad. Aanhouden.

5 en besluitenlijst 29 november IZSER Ontheffing inrijverbod voor vrachtwagens. Registratiekenmerk Geadviseerd word om ontheffing te verlenen voor de strooiwagens van de gemeente en voor de vuilniswagens van Irado op de genoemde wegen in Oostvoorne en Rockanje. 12. GGGO Vervolgaanpak herontwikkeling Zanddijk Oostvoorne. Registratiekenmerk Kennis nemen van de stand van zaken (oriënterend) overleg en planontwikkeling. - Herontwikkeling benoemen als project in het kader van projectmatig werken. - Vasthouden aan standpunt om alleen toeristisch-recreatief gebonden detailhandel toe te staan. 13. GGGO Principeverzoek Tweede Slag 6 Rockanje. Registratiekenmerk Kennis nemen van principeverzoek van 17 augustus 2011 voor vestiging van een evenementenbureau in het pand Tweede Slag 6 Rockanje. - Niet instemmen met principeverzoek. - Verzoeker en erfpachter schriftelijk informeren. Aanhouden. Zie ook tekstwijziging. 14. MIDJBC Bezwaarschriften van dhr. Slager (Molecaten Groep) gericht tegen registraties in het kader van de wet BAG.

6 en besluitenlijst 29 november 2011 Registratiekenmerk Recreatiepark Kruininger Gors b.v. Gorsplein XC OOSTVOORNE Bezwaren ongegrond verklaren, bestreden besluiten handhaven. 15. MIDFIN Normenkader wet- en regelgeving 2011 t.b.v. accountantscontrole. Registratiekenmerk Normenkader wet- en regelgeving 2011 vaststellen. - Ter kennisname naar gemeenteraad 16. GGVTH Benoemen openbare ruimte Leemerhof. Registratiekenmerk Toekennen van de naam Leemerhof aan de Openbare ruimte zoals weergegeven op de bijlage. 17. MIDBCOP Vaststellen gewijzigde functiebeschrijvingen team BOB. Registratiekenmerk De gewijzigde functiebeschrijvingen van team BOB vaststellen, t.w. GG-BOB 03 t/m GG-BOB De functies GG-BOB 07 en GG-BOB 08 ter waardering voorleggen aan de functiewaarderingscommissie.

7 en besluitenlijst 29 november IZOWO Mantelzorgondersteuning 2011 en Registratiekenmerk Aan MEE Zuid-Hollandse Eilanden een bedrag van 6.235,-- beschikbaar stellen voor de uitvoering van de extra uren mantelzorgondersteuning in het jaar 2011 en dit bedrag dekken uit de post vrijwilligerswerk. - Aan MEE Zuid-Hollandse Eilanden een bedrag van ,50 beschikbaar stellen voor de uitvoering van de mantelzorgondersteuning in het jaar 2012 en dit bedrag dekken uit de posten vrijwilligerswerk, mantelzorg ( ,--) en gezondheidszorg, preventie ( 8.772,50). - Door middel van marap deze wijziging structureel doorvoeren. 19. IZOWO Uitvoering jeugd en jongerenwerk Registratiekenmerk In te stemmen met een subsidie van ,-- voor Stichting Push voor het uitvoeren van het jeugd en jongerenwerk In september 2012 de uitvoering evalueren en bepalen welke partij het jeugd en jongerenwerk vanaf 2013 uit gaat voeren. Gewijzigd vastgesteld. Zie ook wijziging in tekst. 20. GGVTH Bouwplan oprichten appartementencomplex Rialaan Oostvoorne. Registratiekenmerk Woonbedrijf Gemeente Westvoorne Raadhuislaan AP ROCKANJE - Instemmen met bouwplan en ruimtelijke onderbouwing. - Afzien van vooroverleg en opstelling exploitatieplan. - Ontheffingsprocedure artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 Wabo starten. - Procedure vaststelling hogere grenswaarde (industrielawaai) opstarten. - Bouwplan met ruimtelijke onderbouwing en ontwerp-besluit en ontwerp-besluit hogere grenswaarde zes weken ter inzage leggen

8 en besluitenlijst 29 november 2011 en indien geen zienswijzen worden ingediend, ontheffing en omgevingsvergunning verlenen en hogere grenswaarde vaststellen. - Betrokkene(n) schriftelijk informeren en start procedures publiceren (o.a. Staatscourant, RO-online, toezending aan Gedeputeerde Staten en Inspecteur RO). Zie tekstuele aanpassingen in stuk.

9 en besluitenlijst 29 november 2011 VERSLAG 3a. Mededelingen: Er is gesproken over een uitgeprocedeerd gezin dat het land moet verlaten. Iedere keer schrijft een collegelid een column in het Gemeente Westvoorne Nieuwspagina. Afspraak is dat ieder collegelid iets vertelt over de eigen portefeuille. De definitieve teksten worden ter goedkeuring voorgelegd aan het betreffende collegelid. Alleen na goedkeuring wordt de column gepubliceerd. In het AD is een stuk opgenomen waaruit gelezen kan worden dat Natuurmonumenten instemmen met de komst van de strandhuisjes. Het college denkt dat dit op een vergissing berust. 3b. Ingekomen stukken. 1. Uitnodiging van Electrabel; college gaat op werkbezoek. 2. Vakantie collegeleden: in de week na Kerst vindt geen collegevergadering plaats. De loco-burgemeester is die week Hans van Lith. De loco-secretaris is Peter van der Wurff. 6c. Andere besturen: Deze week vinden meerdere vergaderingen plaats die een relatie hebben met de Metropoolregio Rotterdam Haaglanden dan wel met samenwerking tussen de gemeenten van Voorne-Putten. RONDVRAAG 1. Wethouder van Lith heeft een gesprek gehad met de bewoners van de Dwarsweg. Dit was een goed gesprek. 2. Op 13 december is wethouder Klok afwezig tijdens de B&W-vergadering. 3. Er is onvoldoende bewegwijzering richting de Meander in Oostvoorne. Portefeuillehouder laat hiernaar kijken.

Advies en besluitenlijst 20 september 2011

Advies en besluitenlijst 20 september 2011 en besluitenlijst 20 september 2011 Instantie BW Datum 20 september 2011 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 38 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 7 februari 2012

Advies en besluitenlijst 7 februari 2012 Instantie BW Datum 7 februari 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 6. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 19 juni 2012

Advies en besluitenlijst 19 juni 2012 en besluitenlijst 19 juni 2012 Instantie BW Datum 19 juni 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 25. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 21 januari 2014

Advies en besluitenlijst 21 januari 2014 Instantie BW Datum 21 januari 2014 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer Week 4. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen (wethouder), dhr. E.G. Mulder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 5 februari 2013

Advies en besluitenlijst 5 februari 2013 en besluitenlijst 5 februari 2013 Instantie BW Datum 5 februari 2013 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 6. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. C.J.A. van

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016

Advies en besluitenlijst 16 februari 2016 Instantie BW Datum 16 februari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 7. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 14 mei 2013

Advies en besluitenlijst 14 mei 2013 Instantie BW Datum 14 mei 2013 Tijdstip 09.00 uur Weeknummer week 20. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. N.A.M. Groenewegen (wethouder), dhr. E.G. Mulder (wethouder), mevr. J.L.M. Vlekke (secretaris).

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 22 mei 2012

Advies en besluitenlijst 22 mei 2012 Instantie BW Datum 22 mei 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 21. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 15 maart 2011

Advies en besluitenlijst 15 maart 2011 Instantie BW Datum 15 maart 2011 Tijdstip uur Weeknummer week 11. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 17 juni 2014

Advies en besluitenlijst 17 juni 2014 Instantie BW Datum 17 juni 2014 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer Week 25. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), dhr. L.J. van Rij (wethouder), dhr. E.G. Mulder (wethouder),

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 31 januari 2017

Advies en besluitenlijst 31 januari 2017 Instantie BW Datum 31 januari 2017 Tijdstip 9.30 uur Weeknummer week 5 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr. R.G.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 18 december 2012

Advies en besluitenlijst 18 december 2012 en besluitenlijst 18 december 2012 Instantie BW Datum 18 december 2012 Tijdstip 09.30 uur uur Weeknummer week 51. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. C.J.A.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 5 maart 2013

Advies en besluitenlijst 5 maart 2013 en besluitenlijst 5 maart 2013 Instantie BW Datum 5 maart 2013 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer Week 10. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. C.J.A. van Lith

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 26 mei 2015

Advies en besluitenlijst 26 mei 2015 Instantie BW Datum 26 mei 2015 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 22 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), dhr. L.J. van Rij (wethouder), dhr. E.G. Mulder (wethouder),

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 6 maart 2012

Advies en besluitenlijst 6 maart 2012 en besluitenlijst 6 maart 2012 Instantie BW Datum 6 maart 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 10. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 31 mei 2011

Advies en besluitenlijst 31 mei 2011 Instantie BW Datum 31 mei 2011 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 22. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 2 augustus 2011

Advies en besluitenlijst 2 augustus 2011 en besluitenlijst 2 augustus 2011 Instantie BW Datum 2 augustus 2011 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 31 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 december 2014

Advies en besluitenlijst 16 december 2014 Instantie BW Datum 16 december 2014 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 51 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), dhr. L.J. van Rij (wethouder), dhr. E.G. Mulder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 18 maart 2014

Advies en besluitenlijst 18 maart 2014 Instantie BW Datum 18 maart 2014 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 12 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen (wethouder), dhr. E.G. Mulder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 30 november 2010

Advies en besluitenlijst 30 november 2010 Instantie BW Datum 30 november 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 48. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 1 oktober 2013

Advies en besluitenlijst 1 oktober 2013 Instantie BW Datum 1 oktober 2013 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 40. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen (wethouder), dhr. E.G. Mulder

Nadere informatie

Besluitenlijst 5 maart 2019

Besluitenlijst 5 maart 2019 Instantie BW Datum 5 maart 2019 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 10 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), mevr. J.D. de Jongh-de Champs (wethouder), dhr. W.A.J. Borgonjen (wethouder), mevr. L. van

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 24 mei 2011

Advies en besluitenlijst 24 mei 2011 en besluitenlijst 24 mei 2011 Instantie BW Datum 24 mei 2011 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 21 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 12 oktober 2010

Advies en besluitenlijst 12 oktober 2010 en besluitenlijst 12 oktober 2010 Instantie BW Datum 12 oktober 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 41. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 21 februari 2012

Advies en besluitenlijst 21 februari 2012 en besluitenlijst 21 februari 2012 Instantie BW Datum 21 februari 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 8. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 augustus 2011

Advies en besluitenlijst 16 augustus 2011 en besluitenlijst 16 augustus 2011 Instantie BW Datum 16 augustus 2011 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 33 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 26 oktober 2015

Advies en besluitenlijst 26 oktober 2015 Instantie BW Datum 26 oktober 2015 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 44 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 28 juni 2011

Advies en besluitenlijst 28 juni 2011 en besluitenlijst 28 juni 2011 Instantie BW Datum 28 juni 2011 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 28. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 19 januari 2016

Advies en besluitenlijst 19 januari 2016 Instantie BW Datum 19 januari 2016 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 3 Aanwezig dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr. W. van Noord (secretaris). Niet aanwezig

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 7 december 2010

Advies en besluitenlijst 7 december 2010 Instantie BW Datum 7 december 2010 Tijdstip 09.30 uur uur Weeknummer week 49. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 11 oktober 2016

Advies en besluitenlijst 11 oktober 2016 Instantie BW Datum 11 oktober 2016 Tijdstip 10.00 uur Weeknummer week 41 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr.

Nadere informatie

Besluitenlijst 28 maart 2017

Besluitenlijst 28 maart 2017 Instantie BW Datum 28 maart 2017 Tijdstip 9.30 uur Weeknummer week 13 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr. R.G.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 22 maart 2011

Advies en besluitenlijst 22 maart 2011 en besluitenlijst 22 maart 2011 Instantie BW Datum 22 maart 2011 Tijdstip uur Weeknummer week 12. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 1 juni 2010

Advies en besluitenlijst 1 juni 2010 Instantie BW Datum 1 juni 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 22. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 7 juli 2015

Advies en besluitenlijst 7 juli 2015 Instantie BW Datum 7 juli 2015 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week.28 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr. W.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 10 december 2014

Advies en besluitenlijst 10 december 2014 Instantie BW Datum 10 december 2014 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 50. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), dhr. L.J. van Rij (wethouder), dhr. E.G. Mulder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 26 oktober 2010

Advies en besluitenlijst 26 oktober 2010 Instantie BW Datum 26 oktober 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 43. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 3 april 2012

Advies en besluitenlijst 3 april 2012 en besluitenlijst 3 april 2012 Instantie BW Datum 3 april 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 14. Aanwezig dhr. W. van Montfoort (loco-burgemeester), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 9 november 2010

Advies en besluitenlijst 9 november 2010 en besluitenlijst 9 november 2010 Instantie BW Datum 9 november 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 45. Aanwezig dhr. W. van Montfoort (loco-burgemeester), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr.

Nadere informatie

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend BESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 11 maart 2014 nummer: 2014_BW_00147 Onderwerp enlijst openbaar B&W 4 maart 2014 - vormend Beknopte samenvatting Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Anne Lize van

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 24 september 2013

Advies en besluitenlijst 24 september 2013 Instantie BW Datum 24 september 2013 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 39. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M. Groenewegen (wethouder), dhr. E.G. Mulder

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder P.J. Van Liempd Secretaris drs. J.W.F. Compagne Wethouder A.C.P.

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 17 augustus 2010

Advies en besluitenlijst 17 augustus 2010 en besluitenlijst 17 augustus 2010 Instantie BW Datum 17 augustus 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 33 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. drs. I.F.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 14 september 2010

Advies en besluitenlijst 14 september 2010 Instantie BW Datum 14 september 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 38. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden (wethouder Briels wel aanwezig bij agendapunten 1.6 en 1.7)

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 16 november 2010

Advies en besluitenlijst 16 november 2010 Instantie BW Datum 16 november 2010 Tijdstip 09.30 uur uur Weeknummer week 46. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 november 2017

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 november 2017 enlijst B&W-vergadering d.d. 21 november 2017 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 21 augustus 2018 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

Van 26 maart 2013 Openbaar

Van 26 maart 2013 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergaderingen d.d. 12 maart 2013. Advies Akkoord. BW-005690 2 Onderwerp Evaluatie en herijking hondenpoepbeleid. R Advies Kennis nemen van de nota Evaluatie en herijking

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 15 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 01.10.2002 09:00 uur tot 01.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 15 januari 2019

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 15 januari 2019 enlijst B&W-vergadering d.d. 15 januari 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 26 MEI 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 11 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Vergadering van B en W DATUM TIJD PLAATS SECRETARIS NOTULIST AANWEZIG 29/10/2013 9:00 uur kamer 3 Mr. A.S. Meijer Drs. N.J. Verveen voltallige college BESLUITENLIJST - OPENBAAR 001 Besluiten van de vergadering

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 16 december 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden.

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden. Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 8 augustus 2017 om 9.00 uur Afwezig: burgemeester Beenakker en wethouder Driessen Onderwerpen voorzien van een

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 mei 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 mei 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 29 mei 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer B.J.

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 29 september 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 JULI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 JULI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 JULI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De heer Nic Dusink Zijn afwezig:

Nadere informatie

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014

Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad. Arnhem, 5 augustus 2014 Raadsvoorstel Voor de gemeenteraadsvergadering d.d. 29 september 2014 Documentnummer : 2014.0.072.353 Zaaknummer: 2014-03-00149 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan 'Rijnhal-Decathlon' Aan de gemeenteraad.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Loco-secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 26 augustus 2014

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 26 augustus 2014 Nr. 14046972 Casenr. 2014-10529 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van 26 augustus 2014 Aanwezig: De heer mr. J. van den Bosch, loco-burgemeester De heer J. van Eijsden, wethouder Mevrouw

Nadere informatie

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)vvgb voor woning van de fam. Sikkema aan de Westersingel 9 Noardburgum

Onderwerp Afgeven van een (ontwerp)vvgb voor woning van de fam. Sikkema aan de Westersingel 9 Noardburgum Raadsvoorstel Vergadering : 10 april 2014 Agendapunt : 7 Status : Besluitvormend Programma : (10) Ruimtelijke Ordening Portefeuillehouder : G.H. Schippers Behandelend ambt. : Johan Kok E-mail : jkok@t-diel.nl

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 13 maart 2018 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 29-3-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 21 april 2015 Openbaar Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder wethouder

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

*BARCODEDMS* Vergadering van college van burgemeester en wethouders. Besluitenlijst extern. Pnt. Afd. Onderwerp Besluit

*BARCODEDMS* Vergadering van college van burgemeester en wethouders. Besluitenlijst extern. Pnt. Afd. Onderwerp Besluit *BARCODEDMS* Vergadering van college van burgemeester en wethouders Datum: dinsdag 14 april 2015 Tijd:10:00 uur Locatie: kamer burgemeester Aanwezig: burgemeester J. Rijpstra, wethouders G. van Duin, D.T.C.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 4 november 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 08 MEI 2007 No. 19 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Hans van Huffelen secretaris-directeur

Hans van Huffelen secretaris-directeur Aan de leden van de gemeenteraad van Ameland Portefeuillehouder Cluster Nummer Datum Onderwerp Will Bakema regelgeving 20 mei 2014 vaststellen bestemmingsplan Buren Geachte leden van de raad, Hierbij bieden

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 21 december 2010

Advies en besluitenlijst 21 december 2010 en besluitenlijst 21 december 2010 Instantie BW Datum 21 december 2010 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 51 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A.

Nadere informatie

Datum vergadering 30 november 2010

Datum vergadering 30 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 30 november 2010 Nummer 50 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie