1.2 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.2 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1 De hier genoemde contract- en algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle biedingen en transacties waarbij Biedveilingen.nl en consumenten/bieders die gebruik maken van de diensten van Biedveilingen.nl betrokken zijn. 1.2 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A. Biedveilingen.nl: de website en de handelsnaam Biedveilingen.nl van Consu Finance B.V. geregistreerd onder het KVK nummer: waarmee de onderneming aan consumenten producten, arrangementen en diensten door middel van een digitale veiling aanbiedt en levert. B. Consument: de consument/afnemer van het onder A. bedoelde product, arrangement of dienst dan wel de (hoogste) bieder op een door Biedveilingen.nl (digitaal) geveild product, arrangement of dienst. C. Bieder: een (hoogste) bieder op een veiling wordt hieronder naast consument bieder genoemd. D. Aanbieder: de feitelijke leverancier van het product, arrangement of dienst dat (die) Consu Finance B.V. door middel van de door haar geëxploiteerde website Biedveilingen.nl aanbiedt en levert, gebruikmakend van de diensten van de feitelijke leverancier. 1.3 Biedveilingen.nl heeft het recht deze voorwaarden te wijzigen. Over het algemeen zal dit geschieden door het plaatsen van nieuwe, aangepaste voorwaarden op haar website. Wijzigingen treden 7 dagen na bekendmaking in werking, of op een ander tijdstip als in dit in de bekendmaking wordt vermeld. 1.4 Kennelijke verschrijvingen en drukfouten zijn niet bindend voor Biedveilingen.nl noch voor de Aanbieder van het via de desbetreffende website te verkopen of te veilen product, arrangement of dienst. 2. Gebruiksvoorwaarden voor veilingdiensten 2.1 De veilingdiensten van Biedveilingen.nl zijn slechts toegankelijk voor bij Biedveilingen.nl geregistreerde consumenten, die op grond van de Nederlandse wetgeving gerechtigd zijn juridisch bindende overeenkomsten te sluiten. Onverminderd het voorgaande, zijn onze diensten nimmer toegankelijk voor

2 minderjarigen of voor personen die van het gebruik van de dienst tijdelijk dan wel definitief zijn uitgesloten. Indien bieders niet voldoen aan deze voorwaarden, verzoekt Biedveilingen.nl bieders geen gebruik te maken van de diensten van Biedveilingen.nl. Biedveilingen.nl is bevoegd om naar eigen inzicht het gebruik van de veilingsite te verbieden. 2.2 Het is niet toegestaan om meerdere accounts te beheren/te registeren. Per huishouden is één account toegestaan. Bij constatering van meerdere accounts worden alle accounts direct opgeschort. Gebruiker dient ten allen tijden ervoor zorg te dragen dat er aan deze regel voldaan wordt. Zo niet, dan behoudt Biedveilingen.nl zich het recht alle accounts op het desbetreffende IP adres te verwijderen en het IP adres te blokkeren. Indien de bieder zich niet houdt aan de door Biedveilingen.nl verzonden waarschuwing, zal gebruiker voor onbepaalde tijd worden gediskwalificeerd van deelname aan veilingen. 2.3 Als geregistreerd lid van Biedveilingen.nl bent u akkoord met inschrijving als abonnee van de nieuwsbrief van Biedveilingen.nl. Opzeggen voor deze nieuwsbrief kan via de opzegfunctie die in elke nieuwsbrief staat. Bij ieder ander communicatiemoment is tevens een mogelijkheid opgenomen om uw abonnement op te zeggen. Uw gegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 2.4 Door de inschrijving als abonnee van de nieuwsbrief van Biedveilingen.nl gaan consumenten akkoord met door Biedveilingen.nl vast te stellen voorwaarden voor die nieuwsbrief. Voorts gaan consumenten door die inschrijving akkoord met het feit dat zij benaderd kunnen worden om abonnee te worden bij nieuwsbrieven van de andere door Consu Finance B.V. geëxploiteerde websites, zuster- of dochterondernemingen van Consu Finance B.V. respectievelijk haar partners. 2.5 De bieder verbindt zich ertoe bij de registratie voor de veilingdiensten van Biedveilingen.nl haar correcte naam, adres en andere gevraagde gegevens te verstrekken. Biedveilingen.nl is niet verantwoordelijk voor tekortkomingen als gevolg van de verstrekking van onjuiste gegevens. Wanneer er andere gegevens worden verstrekt dan de correcte persoonsgegevens kan de toegang tot de dienst ontzegd worden. 2.6 Iedere bieder dient 18 jaar of ouder te zijn. 2.7 Iedere bieder is te allen tijde verantwoordelijk voor het gebruikersaccount en inloggegevens. Iedere bieder dient de gegevens zorgvuldig voor zichzelf te houden en deze gegevens in geen enkel geval door te geven aan derden.

3 3. Privacybeleid 3.1 Geen enkele persoonsinformatie die wordt verkregen, zoals adres, , telefoonnummer en bankgegevens worden door Biedveilingen.nl aan derden verstrekt zonder toestemming van de consument/bieder, met uitzondering van de bij de veiling betrokken aanbieder(s) en geselecteerde partner(s). 4. Bieden 4.1 Zolang de veiling nog niet is begonnen kan de aanbieder van het te veilen product respectievelijk dienst wijzigingen aanbrengen in het aanbod. 4.2 Ieder aanbod wordt gedaan onder de voorwaarde van beschikbaarheid, hetgeen betekent dat de aanbieder niet gehouden is om aan de hoogste bieder de prestatie waarop deze recht heeft te leveren, indien die prestatie niet meer beschikbaar, leverbaar, dan wel uitverkocht is. 4.3 Kennelijke verschrijvingen en drukfouten zijn niet bindend voor Biedveilingen.nl noch voor de Aanbieder van het te veilen product respectievelijk dienst. 4.4 Bij onduidelijkheid over de inhoud van een arrangement is de tekst op de veilingpagina leidend. 4.5 Ieder bod dat door een bieder uitgebracht wordt leidt tot een veilingovereenkomst tussen de bieder en Biedveilingen.nl. Ieder hoogste bod leidt tot een definitieve (koop)overeenkomst tussen de bieder en Biedveilingen.nl. Door het uitbrengen van een bod gaat de bieder akkoord met de boekings-, leverings-, huisregels en andere voorwaarden van de aanbieder van het desbetreffende arrangement, product of dienst. In het geval dat de algemene voorwaarden van de aanbieder strijdig zijn met de algemene voorwaarden van Biedveilingen.nl, zijn de algemene voorwaarden van Biedveilingen.nl leidend. 4.6 Voor bepaalde veilingen geldt een vooraf vastgestelde minimumprijs. Biedveilingen.nl heeft het recht om deze minimumprijzen op de producten te plaatsen. Zolang deze prijs niet is bereikt loopt de veiling, na het laatste bod, steeds minimaal tien tot maximaal vijftien minuten door. Is deze minimumprijs behaald, dan is de winnaar de hoogste bieder wanneer de teller op 0 seconden staat. Bij elk geldig uitgebracht bod springt de timer met een vooraf vastgesteld aantal seconden terug. 4.7 Wanneer bieder door het plaatsen van het hoogste bod de hoogste bieder van een veiling is geworden, dan ontvangt bieder een bevestigingsmail. Hierin staat hoe de afhandeling van de veiling verder verloopt.

4 4.8 De zes laatste biedingen op een veiling worden op de website van Biedveilingen.nl geplaatst, onder vermelding van naam en bieddatum. 4.9 Indien daartoe dringende redenen bestaan, zulks uitsluitend ter beoordeling van Biedveilingen.nl, behoudt Biedveilingen.nl zich het recht voor een veiling vroegtijdig te beëindigen Na een bod onder een vastgestelde tijd, zal de veiling worden verlengd met een vastgesteld aantal seconden, maximaal 15 seconden. 5. Annulering en wijziging 5.1 Ieder bod op een veiling is te allen tijde onherroepelijk, restitutie van biedpunten na inzet is niet meer mogelijk. Wanneer de bieder het hoogste bod heeft uitgebracht is bieder NIET VERPLICHT om het gewonnen veiling product, dienst of arrangement af te nemen. 6. Betaling 6.1 Consu Finance B.V. is het betaaladres van alle transacties die via door haar geëxploiteerde websites tot stand komen. Ook in verband met de veiling op de website Biedveilingen.nl geveilde producten, diensten en arrangementen. De betaling zal via Targetpay B.V. en / of PayPal lopen tenzij anders vermeld in de bevestigings welke de afnemer ontvangt nadat het hoogste bod is uitgebracht op de geveilde producten, diensten of arrangementen. 6.2 De hoogste bieder bij een veiling is van rechtswege in verzuim indien de betaling niet heeft plaatsgevonden, dan wel niet heeft kunnen plaatsvinden als gevolg van een stornering. In dat geval zal Biedveilingen.nl het gewonnen product niet verzenden en zal de transactie worden afgebroken. 6.3 De betalingstermijn voor een gewonnen veiling product of het kopen van een veiling product is 72 uur. Wanneer er geen betaling plaats vindt binnen de gestelde termijn van 72 uur, vervalt automatisch het recht op het gewonnen of gekochte veiling product. 7. Geldigheid waardebon (voucher) 7.1 Op een waardebon (voucher) die Biedveilingen.nl per mail aan de bieder verstrekt (of door deze te laten downloaden) kan een uitgiftedatum en/of een einddatum van de geldigheid worden vermeld.

5 7.2 Als een bepaalde periode, bijvoorbeeld een weekend, een kerstarrangement, de herfstvakantie of een bepaald evenement, zoals een concert, in de aanbieding is vermeld, eindigt de geldigheid van het voucher na die periode of na het evenement, tenzij anders bepaald. 7.3 Indien de einddatum niet in de aanbieding en/of het voucher is vermeld, verstrijkt de geldigheidsduur van de voucher uiterlijk een jaar na verzending van de bevestigingsmail, genoemd in artikel Schending van de spelregels bij een veiling of een andere transactie via de website Biedveilingen.nl behoudt zich het recht voor consumenten/bieders onmiddellijk een waarschuwing te sturen, haar veilingprocessen te beëindigen, dan wel de toegang tot de dienst tot nader order op te schorten en / of te beëindigen indien een consument/bieder: a) zich niet houdt aan de door Biedveilingen.nl gestelde regels/veilingvoorwaarden of de documenten die daar integraal deel van uitmaken; b) het onmogelijk maakt de gegevens die aan Biedveilingen.nl geleverd zijn te controleren. Het is voor Biedveilingen.nl onmogelijk om alle gegevens van consumenten/bieders te controleren. Consumenten/bieders hebben hun eigen verantwoordelijkheid voor de juistheid en volledigheid van die gegevens en zijn jegens Biedveilingen.nl aansprakelijk voor schade die Biedveilingen.nl lijdt en kosten die zij maakt als gevolg van aan een consument/bieder toe te rekenen onjuiste of onvolledige opgave van gegevens. Laatstgenoemde staat in voor zijn/haar bevoegdheid tot het sluiten van een overeenkomst c.q. het uitbrengen van een bod. c) onrechtmatig het imago van Biedveilingen.nl schendt. d) onder onjuiste naam een profiel heeft aangemaakt of gewijzigd. 9. Intellectueel eigendom 9.1 Alle elementen van deze website zijn beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van Consu Finance B.V. en/of haar leveranciers en gerelateerde rechten.

6 10. Beperking aansprakelijkheid / overmacht 10.1 Biedveilingen.nl selecteert de Aanbieders met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Biedveilingen.nl aanvaardt binnen redelijke grenzen met inachtneming van de wettelijke regels de verantwoordelijkheid voor de producten, arrangementen en andere diensten van aanbieders/ feitelijke leveranciers, die Biedveilingen.nl op haar website aanbiedt De consument/bieder die een klacht heeft over de kwaliteit van de desbetreffende dienst van de aanbieder is gehouden eventuele schade waar mogelijk te vermijden en zoveel mogelijk te beperken. Verder is de consument/bieder verplicht om Biedveilingen.nl en de feitelijke leverancier alle informatie en medewerking te verlenen om de klacht op te lossen en de schade te beperken Voor zover toegelaten op grond van de wet, vrijwaart de consument/bieder Biedveilingen.nl voor iedere aansprakelijkheid voor aan de consument/bieder toe te rekenen schade, voor zover voortvloeiend uit of verband houdend met via Biedveilingen.nl aangeboden producten, arrangementen of diensten, met inbegrip van biedingen, mislukte of voltooide transacties Biedveilingen.nl is niet aansprakelijk voor tekortkomingen in de nakoming van verplichtingen op grond van deze overeenkomst die redelijkerwijs buiten haar macht liggen. Indien Biedveilingen.nl aansprakelijk is voor schade als gevolg van een haar toe te rekenen tekortkoming in de uitvoering van de overeenkomst met de consument zal haar aansprakelijkheid beperkt blijven tot ten hoogste het factuurbedrag van het geveilde product, arrangement of dienst Alle veilingen zijn onder voorbehoud van technische storingen, waarvoor Biedveilingen.nl geen aansprakelijkheid aanvaardt Biedveilingen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid jegens de consument/bieder of ten opzichte van enige derde voor indirecte- of gevolgschade, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) verlies van gegevens, derving van winst, inkomsten of omzet, hoe ook veroorzaakt (voortvloeiend uit nalaten of handelen in strijd met deze veilingovereenkomst). 11. Toepasselijk recht en forumkeuze 11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen en overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

7 11.2 Alle geschillen die verband houden met overeenkomsten, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, en welke niet behoren tot de competentie van de sector kanton van de arrondissementsrechtbank, worden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement. 12. Levering 12.1 Alle producten worden in nieuwstaat en in de originele verpakking geleverd De levering van het geveilde product waarop de gebruiker zijn aanspraak kenbaar maakt, zal pas plaatsvinden indien alle in het aanbod gestelde voorwaarden is voldaan De verzending van het product zal plaatsvinden binnen drie werkdagen na voldoening van de verschuldigde betaling, tenzij het te leveren product niet uit voorraad leverbaar is, 12.4 De levering geschiedt kosteloos op het adres dat door de gebruiker bij de registratie is verstrekt Is een product helemaal niet meer leverbaar? Dan ontvangt de winnaar van het product in ruil daarvoor een gelijkwaardig alternatief De ontvanger heeft het recht om het product binnen 14 dagen retour te zenden. 14 dagen na ontvangst is dit niet meer mogelijk. Dit geldt zowel voor gewonnen als gekochte producten. 13. Gebruiksvoorwaarden 13.1 De gebruiker dient de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord geheim te houden Het is de gebruiker verboden enige beveiliging van de programmatuur van de website te doorbreken, te verwijderen of te ontwijken Het is de gebruiker verboden om alternatieve biedsoftware te gebruiken Het is de gebruiker verboden apparatuur of programmatuur te gebruiken die de normale werking van de website kunnen verstoren of zwaar kunnen belasten Het is de gebruiker verboden om ongevraagde berichten (SPAM) middels de systemen van Biedveilingen.nl te versturen.

8 13.6 Biedveilingen.nl is gerechtigd de registratie van de gebruiker ongedaan te maken en hem uit te sluiten van deelname aan de veiling indien hij in strijd handelt met enige bepaling uit dit artikel De gebruiker, dan wel persoon / huishouden, mag niet meer dan vijf producten per twee weken winnen en / of kopen met korting De gebruiker kan gebruik maken van Biedveilingen.nl volgens alle redelijkheid. Indien er niet naar redelijkheid wordt gehandeld, kan Biedveilingen.nl hierop stappen ondernemen. Biedveilingen.nl, KVK

Algemene voorwaarden van toepassing op de producten en diensten die Consumenten afnemen via ActievandeDag.nl

Algemene voorwaarden van toepassing op de producten en diensten die Consumenten afnemen via ActievandeDag.nl Algemene voorwaarden van toepassing op de producten en diensten die Consumenten afnemen via ActievandeDag.nl Laatst gewijzigd op: 21 augustus 2013 1. Algemeen 1.1 De hier genoemde algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Biedingen. Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname. Artikel 4.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Biedingen. Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname. Artikel 4. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Biedingen Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname Artikel 4. Waardebon Artikel 5. Betalingen Artikel 6. Overmacht Artikel 7. Privacy Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Uitjesaanbod.nl voor Aanbieders.

Algemene voorwaarden Uitjesaanbod.nl voor Aanbieders. Algemene voorwaarden Uitjesaanbod.nl voor Aanbieders. Dit zijn de algemene voorwaarden van Uitjesaanbod.nl, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 59537442, hierna genoemd Uitjesaanbod.nl.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friendgift

Algemene Voorwaarden Friendgift Algemene Voorwaarden Friendgift Beschrijving Friendgift biedt via haar website www.friendgift.nl een unieke cadeauservice aan. Via digitale waardebonnen voor diensten en producten van verschillende Aanbieders.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SUforYou Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden SUforYou Inhoudsopgave Artikel 1 Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Voorwaarden SUforYou Deze Algemene Voorwaarden van SUforYou zijn tot stand gekomen in overleg met de Raad van Bestuur van Stichting Welzijn en Welbevinden, rekeninghoudend met de wensen van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

JANUARI Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd.

JANUARI Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd. ALGEMENE VOORWAARDEN THE CLOUD COMPANY BV JANUARI 2015 Onze algemene voorwaarden zijn op al onze overeenkomsten van toepassing, tenzij specifiek anders overeengekomen en vastgelegd. 1. Definities a) Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden;

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden; Algemene Veiling Voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vidaxl B.V., gevestigd te Venray (KvK nummer 52904822 ) en van de aan haar gelieerde (rechts-)personen, gedeponeerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Speedyellow.com

Algemene voorwaarden Speedyellow.com Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Speedyellow.com 1. Speedyellow.com is een eenmanszaak die zich ten doel stelt tot het aanbieden van een online platform waarop Gebruikers in de vorm van verschillende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op al onze diensten. 1. DEFINITIES

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Software: de Programmatuur die door Smits IT Solutions aan Client wordt verstrekt of anderszins ter beschikking wordt gesteld.

Software: de Programmatuur die door Smits IT Solutions aan Client wordt verstrekt of anderszins ter beschikking wordt gesteld. Algemene voorwaarden Definities Client: de natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Smits IT Solutions wordt gesloten. Website: Een of meerdere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en privacy beleid www. shi p4 u. nl. Artikel:

Algemene voorwaarden en privacy beleid www. shi p4 u. nl. Artikel: Algemene voorwaarden en privacy beleid www. shi p4 u. nl Artikel: Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Registratie bieders/vervoerders Artikel 2.15A Het bieden op een veiling Artikel 3 Registratie aanbieders/opdrachtgevers/consumenten/bedrijven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beeindiging

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beeindiging 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Strategaweb wordt gesloten. 2. Producten en diensten van Strategaweb:

Nadere informatie

Algemene JaVar voorwaarden

Algemene JaVar voorwaarden Algemene JaVar voorwaarden 1. Definities. 1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van JaVar worden wordt gesloten. 2. Producten

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes Artikel 1. Definities Werkman: Werkman Horseshoes Webwinkel: website van Werkman waarop zij zaken te koop aanbiedt Overeenkomst: de overeenkomst van koop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor 142Design.nl niet bindend en niet van toepassing. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten die 142Design.nl levert. Voor de hostingdiensten die 142Design.nl levert zijn aanvullende bepalingen van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

2.Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor WorldStream B.V. niet bindend en niet van toepassing.

2.Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor WorldStream B.V. niet bindend en niet van toepassing. Algemene Voorwaarden WorldStream B.V. 1. Definities 1.Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van WorldStream B.V. wordt gesloten.

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V.

ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ALGEMENE CONSUMENTENVOORWAARDEN OMNITAILERS B.V. ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze algemene voorwaarden. Bemiddelingsdiensten : De door OMNITAILERS via de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 11 februari 2008

Algemene Voorwaarden Versie 11 februari 2008 Algemene Voorwaarden Versie 11 februari 2008 1. Definities 1.1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Effect Webdesign wordt

Nadere informatie

Op ActievandeDag worden hotelkamers, sauna arrangementen, vakanties, diners, concert tickets producten en meer aangeboden.

Op ActievandeDag worden hotelkamers, sauna arrangementen, vakanties, diners, concert tickets producten en meer aangeboden. Algemene Consumentenvoorwaarden ActievandeDag Over ons Op ActievandeDag worden hotelkamers, sauna arrangementen, vakanties, diners, concert tickets producten en meer aangeboden. Bij ActievandeDag vind

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Inleiding. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Numekaart.nl. Numekaart.nl dient als een gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum

5. Duur en beëindiging 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een minimum Algemene voorwaarden Cross Communications is een vennootschap gevestigd te Deventer, kantoorhoudend aan het adres Assenstraat 14 7411JT Deventer, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Offerte en prijsopgaven

Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Offerte en prijsopgaven Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van m1chel wordt gesloten. Producten en diensten

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

A L G E M E N E V E I L I N G V O O R W A A R D E N R O N D E N B A N D E N

A L G E M E N E V E I L I N G V O O R W A A R D E N R O N D E N B A N D E N A L G E M E N E V E I L I N G V O O R W A A R D E N R O N D E N B A N D E N ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Ronden Banden: Ronden Banden BV, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, statutair gevestigd te

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DATA-collectief

Algemene voorwaarden DATA-collectief Algemene voorwaarden DATA-collectief Artikel 1 Definities 1. DATA-collectief: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4 D, 3439 NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten Algemene Voorwaarden Careibu Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de besloten vennootschap De Vinderij B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN REVPAR MANAGER SEPTEMBER 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN REVPAR MANAGER SEPTEMBER 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN REVPAR MANAGER SEPTEMBER 2013 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel

Nadere informatie

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1 Algemene Voorwaarden Le Mair ICT Advies, gevestigd te Vijfhuizen, kantoorhoudend aan het adres Fortwachter 6, 2141 EE Vijfhuizen, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl

Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Algemene Voorwaarden Vindhandelaar.nl Artikel 1 Definities Vindhandelaar.nl: Vindhandelaar.nl is een onderdeel van Bosch Services Onderhoud (KvK nummer: 24331424), Postbus 44061, 3006 HB te Rotterdam.

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions.

Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions. Algemene leveringsvoorwaarden van Utrecht Promotions. 1. Algemeen 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij Utrecht-Promotions zijn bij uitsluiting van eventuele andere voorwaarden deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden.

Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. Algemene voorwaarden geldend voor open cursussen die vanaf 1 januari 2017 door Meer Kennis worden aangeboden. De onderneming ten behoeve waarvan deze Algemene voorwaarden zijn opgesteld: W.J. Oostwouder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Artikel 2 Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

Artikel 2 Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op arrangementen van waadpakken.nl en op alle overeenkomsten tussen waadpakken.nl en opdrachtgever. Artikel 2 Afwijkingen op deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor Tesink & Koenderink Webdesign niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor Tesink & Koenderink Webdesign niet bindend en niet van toepassing. Algemene voorwaarden 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Tesink & Koenderink Webdesign wordt gesloten. 2.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. A. ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. A. ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van toepassing voor de werkzaamheden van: De Boekhouder Online.nl is een merknaam van Adpar hierna te noemen opdrachtnemer gevestigd te Berkel en Rodenrijs Kvk-nummer: 27237998 A.

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dame Chocolate

Algemene Voorwaarden Dame Chocolate Algemene Voorwaarden Dame Chocolate Straat: Entrepotdok 56-B Postcode: 1018 AD AMSTERDAM KVK nummer: 34348561 BTW nummer: NL-1316.29.943.B01 Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor EndeWeb Internet niet bindend en niet van toepassing.

2. Algemene voorwaarden van contractant c.q. derden zijn voor EndeWeb Internet niet bindend en niet van toepassing. EndeWeb Internet is een handelsnaam van Endemar Communicatie: Endemar Communicatie is een eenmanszaak. EndeWeb Internet, gevestigd te 's-gravenhage, kantoorhoudend aan het adres Warnaarslaan 23, 2496 RA

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - OnsRooster: Ralf Websolutions/Software te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam

Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam Algemene Voorwaarden Chocolate Tour Amsterdam Straat: Entrepotdok 56-B Postcode: 1018 AD AMSTERDAM KVK nummer: 34348561 BTW nummer: NL-1316.29.943.B01 Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities Algemene voorwaarden 1. Definities 1. Aannemer: Thalent 2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot overdracht van producten en leveren van diensten van aannemer wordt

Nadere informatie

2.2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor Effusion Solution niet bindend en niet van toepassing.

2.2. Algemene voorwaarden van opdrachtgever c.q. derden zijn voor Effusion Solution niet bindend en niet van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Effusion Solution wordt gesloten. 1.2. Producten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - WorkTimer: WorkTimer te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden VAN: ALLWWW (een handelsnaam van de eenmanszaak ALLSMS) Kvk nummer ALLSMS: 20134026 hierna te noemen: gebruiker Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor huurders

Algemene voorwaarden voor huurders Algemene voorwaarden voor huurders Ten aanzien van de dienstverlening van Slimhuren B.V. (hierna: Slimhuren) gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vacature.Store

Algemene voorwaarden Vacature.Store Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden behoren tot Noordervliet Recruitment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 54623995. - INHOUDOPGAVE- Algemene bepalingen -2- Offertes,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Haal meer uit Office Witstoom 21 7103 CZ Winterswijk KVK nummer: 66901847 E-mail: info@haalmeeruitoffice.nl Telefoonnummer: 0543-514174 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl ALGEMENE VOORWAARDEN De Bedrijfsmakelaar.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van de website van De Bedrijfsmakelaar.nl. Deel I. Algemeen Artikel 1 Definities en

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van NLvoorelkaar gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van NLvoorelkaar,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS

ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS Pagina 1 van 10 ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS Readwinner.com gevestigd te Leiderdorp geregistreerd in het handelsregister onder nummer 62680242 handelend onder de naam readwinner (Readwinner.com

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014 Algemene Voorwaarden Eindgebruikers Versie: 25-02-2014 In dit document zijn de algemene voorwaarden van Makkie beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Soofos B.V. Amstelveenseweg 63-IV 1075 VV, Amsterdam KVK: BTW: NL B01

Algemene voorwaarden. Soofos B.V. Amstelveenseweg 63-IV 1075 VV, Amsterdam KVK: BTW: NL B01 Algemene voorwaarden Hieronder staan de algemene voorwaarden van Soofos die van toepassing zijn als u als leraar of als student de website van Soofos gebruikt. Soofos raadt aan om inhoudelijk kennis te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van respectievelijk met Timer B.V. en op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VakantieVeilingen

Algemene voorwaarden VakantieVeilingen Algemene voorwaarden VakantieVeilingen VakantieVeilingen.be is onderdeel van Emesa Nederland B.V. Wij zijn een Nederlands bedrijf, maar je kunt ons ook vanuit België altijd en goed bereiken voor als je

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. soul:made

Algemene voorwaarden. soul:made Algemene voorwaarden soul:made Artikel 1 - Algemeen 1.1 Deze voorwaarden hebben betrekking tot alle diensten, overeenkomsten, bestellingen en aanbiedingen met Soulmade BV, voor zover daarvan niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tironweb

Algemene Voorwaarden Tironweb Algemene Voorwaarden Tironweb Tironweb 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Tironweb wordt gesloten. 1.2 Producten

Nadere informatie