mavo havo atheneum gymnasium tweetalig onderwijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "mavo havo atheneum gymnasium tweetalig onderwijs"

Transcriptie

1 Datum: 12 september 2017 Kenmerk: Kenmerk Betreft: informatie skireis 2018 Postbus HC Groningen Geachte ouders/verzorgers en aankomende skiërs, De voorbereiding van de 32e skireis van het Maartenscollege in de krokusvakantie is begonnen.de skiweek ligt nog ver van ons verwijderd, maar we starten nu al met de inschrijving. Dit gaat via een inschrijfformulier op de website van de skireis. ( De reis zal plaats vinden in de krokusvakantie van vrijdag 23 februari t/m zaterdag 3 maart De belangrijkste uitgangspunten/voorwaarden zijn: Ongeveer 30 leerlingen zonder ski-ervaring Categorie A Aangevuld met ongeveer 10 leerlingen met enige ski-ervaring Categorie B Aanmelding van ongeveer 8 Hilfsschilehrer Categorie D Een grondige voorbereiding vooraf d.m.v. verplichte skigymnastiek. Goede accommodatie in Jugendheim Barngartenhof Duidelijke afspraken t.a.v. vrije tijd en garantie voor minimaal 8 uur nachtrust. Intentie van alle deelnemers zich aan bovenstaande te conformeren. Wie dat niet vanzelfsprekend vindt, wordt met klem afgeraden zich in te schrijven! Gelet op aard en doel van de reis (iedere dag 5 à 6 uur intensieve lichamelijke activiteit buiten op 2100 meter hoogte) is tevens een goede lichamelijke prestatiegeschiktheid (conditie) en prestatiebereidheid (motivatie) vereist. Alcoholgebruik wordt niet toegestaan. Deelname staat open voor leerlingen van klas 3 en hoger (schooljaar ). De ski-instructie wordt verzorgd door Oostenrijkse skileraren en vijf ervaren docenten van onze school, waarvan enkelen gediplomeerd zijn. Wie zich als Hilfsschilehrer opgeeft moet naast een goede skitechniek, vooral ook beschikken over eigenschappen als betrouwbaarheid, bij mavo havo atheneum gymnasium tweetalig onderwijs Hemmenlaan NS Haren Telefoon (050) info@maartens.nl nl18 ingb Het Maartenscollege maakt samen met de International School Groningen deel uit van Stichting Carmelcollege. Het Maartenscollege is een IB World School.

2 voorkeur kennis van het gebied en verantwoordelijkheidsgevoel om leerlingen te kunnen begeleiden; invullen categorie D. De reis staat onder voldoende, deskundige en enthousiaste leiding van eigen docenten en wordt aangeboden als officiële schoolreis. Deelname berust op basis van vrijwilligheid. Tot slot; het is een skireis en geen snowboardreis. Reisomschrijving Een 9-daagse wintersportreis naar Neukirchen-am-Grossvenediger (Salzburgerland). Het skigebied Wildkogelbahnen is sneeuwzeker en lawinevrij. Reissom Skiën is een prachtige sport maar blijft een dure sport. Lift en skilessen drukken altijd flink op de begroting. Toch proberen we de verhogingen per jaar zo klein mogelijk te houden. In de reissom van 680, - per persoon zit inbegrepen: Reis per moderne touringcar (luchtvering/toilet/video) van het gerenommeerde bedrijf Van Delen. De bus staat ons de gehele week ter beschikking. Verblijf in Jugendheim Rechtegg op basis van vol pension. 6 dagen skiën en 6-dagen skipas. 5 dagen skiles van 4 uur per dag door Oostenrijkse skileraren en door eigen begeleiders, twee met een officieel Oostenrijks skileraar certificaat en door Hilfsschilehrer. Daarnaast is er reductie mogelijk. Reductie bij eigen skimateriaal is 50 en reductie bij eigen reis en annuleringsverzekering is 34. Totaal kan de reductie dus oplopen tot 84. En wat je nog meer moet weten: Een doordacht schema van lessen afgewisseld met vrij skiën na de lessen en aan het einde van de week één dag vrij skiën, de vrijdag. Het dragen van een helm tijdens het skiën is verplicht en wordt bij de skimaterialen geleverd. Een skireisinformatie boekje wordt uitgereikt tijdens de ouderavond. Een klein, maar zeer betrouwbaar en overzichtelijk skigebied, met voor zowel beginners als gevorderden voldoende uitdaging tot skiën. 5 of 6 lesgroepen naar niveau ingedeeld. Bij gebleken geschiktheid kan men opstromen en/of afstromen. Absoluut enthousiaste en gezellige begeleiders waarvan enkele al vele jaren mee gaan. Kortom, een week dat meer geeft dan alleen leren skiën, een feest dat je niet graag zou willen missen en waar leerlingen (en begeleiders) jaren nadien nog over praten. Buiten de reissom valt:

3 Skiattributen zoals kleding/skibril en/of sneeuwbril/handschoenen. Zakgeld. Aanbevolen 50, - tot 80, - per persoon. Een geldig paspoort óf een geldige Europese identiteitskaart. Voldoende vrije tijd en vertier voor de leerlingen tussen en na de lessen. Inschrijving, betaling en voorwaarden Inschrijving kan uitsluitend via de website van de skireis en wordt automatisch geopend vanaf: 1 oktober (7 uur s ochtends) t/m dinsdag 8 oktober Let op; bij een grote, snelle (over) inschrijving zal de inschrijvingstermijn eerder worden gesloten en zal er voor de categorie A en B geloot worden. Op de skireis website is onder de link inschrijving het volledige digitale aanmeldingsformulier te vinden. De aanmelding is pas definitief als aan de volgende voorwaarden is voldaan: 1. De digitale inschrijving is uiterlijk 8 oktober 2017 binnen. 2. De aanbetaling van 250,- is voldaan. Hiervoor ontvangt u een rekening via de mail na een eventuele loting.(zie betalingstermijn op rekening). Bij geen of te late aanbetaling zal de deelnemer(ster) van de lijst worden verwijderd. De deelnemerslijst zal begin november bekend worden gemaakt. De lijst is te vinden op de website van de skireis onder deelnemers. Betalingswijze De ouders ontvangen van de schooladministratie een nota per mail waarmee de aanbetaling kan worden voldaan ( 250, - ) Later in het schooljaar eind december begin januari ontvangen de ouders/verzorgers de eindnota (Max. 430, -). LET OP! Pas na betaling is de inschrijving compleet.

4 Annulering Mocht een deelnemer zich moeten terugtrekken, dan geldt het volgende: tot 1 december 2017 is 50, - verschuldigd. tot 7 januari 2018 is 75, - verschuldigd. daarna is het volledige bedrag verschuldigd. een eventueel afgesloten annuleringsverzekering betaalt een deel van de reissom terug. De annuleringsverzekering dekt alleen het risico op medische gronden. Wordt er een plaatsvervanger gevonden, dan wordt het volledige bedrag geretourneerd onder inhouding van 50, - administratiekosten. Wat is verder van belang Niet geplaatste leerlingen worden op de wachtlijst gezet. Bij uitvallen van een geplaatste leerling wordt de 1e leerling van de wachtlijst gevraagd zijn/haar plaats in te nemen. Het tijdig voldoen aan de inschrijfvoorwaarden betekent niet automatisch recht op deelname aan de skireis. Volledigheidshalve hierbij de tekst van de selectieprocedure bij te veel aanmeldingen zoals door de schoolleiding goedgekeurd en gehanteerd. Algemene selectiecriteria Bij grotere belangstelling dan het aantal beschikbare plaatsen, wordt in volgorde van onderstaande criteria een rangorde van toelating vastgesteld. Deze vindt plaats zo kort als mogelijk na de sluitingstermijn van de inschrijving. Wanneer de laatste plaatsen moeten worden toebedeeld aan leerlingen uit dezelfde categorie ( A en of B) wordt er geloot. Wie niet tijdig betaalt, verliest zijn plaats aan de eerste persoon op de wachtlijst. Doelgroep D, onze Hilfsschilehrer, worden geselecteerd op basis van hun ski-ervaring/skigebiedkennis en worden uitsluitend gekozen na een gesprek met de leiding. Bij gelijke geschiktheid wordt geloot. In gevallen waarin deze regeling niet voorziet, beslist de schoolleiding. Skigymnastiek De skigymnastiek is verplicht voor alle deelnemers en vindt plaats in januari en februari Hiermee bereiken we dat het rendement van de week optimaal is t.a.v. blessures, uithoudingsvermogen, skitechniek, groepsbeleving en aanwezigheidsdiscipline. Deze verplichting houdt in, dat deelnemers die niet aan de eis voldoen (of er met de pet naar gooien) van de deelnemerslijst worden geschrapt. De financiële consequenties zijn dezelfde als bij de annulering. De training vindt afwisselend plaats op middagen van uur tot Skigymnastiek als voorbereiding op de ski week

5 17.15 uur. De juiste plaats en tijden worden bekend gemaakt op de website. Informatie- en voorlichtingsavond De informatie- en voorlichtingsavond vindt altijd plaats een week voor vertrek (donderdag 15 februari) in de aula of mediatheek van het Maartenscollege. Aan de orde komen praktische zaken als reisschema, skikleding, ski s, skischoenen en praktische tips. Ook wordt het skireisboekje met de nodige informatie uitgereikt en kort toegelicht. Ieder jaar blijkt dat dit een nuttige en ook gezellige bijeenkomst is. Voor de deelnemers is deze verplicht en voor de ouders/verzorgers sterk aanbevolen. Na de aanmelding Na de aanmelding wordt eerst de gehele leerlingenlijst gescreend door de meldkamer van de school. Leerlingen die daar een twijfelachtige reputatie hebben opgebouwd kunnen na overleg tussen meldkamer, teamleider(ster) en ondergetekende van de inschrijvingslijst geschrapt worden. Tevens wordt bij de vaksectie bewegingsonderwijs navraag gedaan naar de motorische vaardigheden van de deelnemers. Indien deze in onze ogen duidelijk te gering zijn (en dat komt niet zo vaak voor) kan de leerling niet deelnemen aan de skireis. Bij twijfelachtig gedrag, bv. afwezigheid bij skigym behoudt de organisatie van de skireis zich, na overleg met de meldkamer en teamleider(ster), het recht voor de leerling alsnog uit te sluiten van de skireis.

6 Tot slot Wij vertrouwen erop dat dit schrijven u voldoende informatie biedt. Uiteraard zijn we graag bereid eventuele vragen ook nu al te beantwoorden. Kijkt u vooral ook op de website: Hier vindt u een aparte website van de skireis. Met o.a. wetenswaardigheden over de reis en het gebied, enkele impressies van voorgaande edities via de link terugblik, een stukje video, een door deelnemers gemaakt reisverslag en nog veel meer informatie om eens goed in de stemming te komen. Het laatste nieuws is altijd te vinden op de website. Dit jaar gaan we met de volgende begeleiders op reis: Frits Riemersma (27 e keer), Marc Spieringhs (17 e keer), Rian Marsman (1 e keer), Bert Meinema (2e) en Wendy de Boer (1e). De buschauffeur was de laatste jaren Henk Vis (10 e keer) en we gaan ervan uit dat hij weer mee gaat. Skiteam v.l.n.r. Marc Spieringhs, Mascha Meyer, Senta Schuurman, Darinka Verschoor, Hubert Scheuerer, Jeen Wobbes en Frits Riemersma. Met vriendelijke groeten, mede namens de andere begeleiders, Frits Riemersma en Marc Spieringhs Skireis coördinatoren Maartenscollege Haren

Schoolreizen schooljaar

Schoolreizen schooljaar Schoolreizen schooljaar 2018-2019 OF Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Na het succesvolle Wintersportkamp in 2016, willen we dit jaar weer proberen een Wintersportkamp voor de leerlingen uit de

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger,

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Aan de ouders/verzorgers van Paucke Aartsen v6c Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Het schooljaar is pas net begonnen, maar

Nadere informatie

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo

Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Skikamp 2015 Valuascollege Venlo Ook dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie, voor leerlingen van bovenbouw HAVO-VWO. We gaan dit jaar

Nadere informatie

Beste leerlingen en ouders/verzorgers,

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel.

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel. Wintersportreis schooljaar 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Altijd al een keer met je klasgenoten op wintersport willen gaan? Of zoek je misschien een mogelijkheid om eenvoudig kennis te

Nadere informatie

Wintersportreis 13 t/m 18 december

Wintersportreis 13 t/m 18 december Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen in de derde en vierde klas van de theoretische leerweg die het vak lo2 volgen datum 27 juni 2019 betreft Wintersport behandeld door Gregory Lans kenmerk

Nadere informatie

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ).

Hebben jullie nog vragen na het lezen van deze brief dan zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch T ). Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Door middel van deze nieuwsbrief, willen wij namens de organisatie, jullie informeren over de wintersportreis naar Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) die in de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen 2014-2015 Vastgesteld op: 3-7-2014 Inhoud Inschrijving... 3 Betaling... 4 Verzekering... 5 Annulering... 6 Grensdocumenten... 7 Regels tijdens de reizen...

Nadere informatie

Ski- / Snowboardkamp 2017!

Ski- / Snowboardkamp 2017! Ski- / Snowboardkamp 2017! Leerjaar 2, 3 en 4! Ski- / Snowboardkamp: 23 t/m 28 februari 2017 Informatieboekje (met inschrijfinstructies) Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, In leerjaar 2, 3 en 4

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van klas 3 en 4 locatie Wielingen (@vmbo/m@vo) Vlissingen, 30 september 2016 Betreft: Buitenlandse schoolreizen 2017 Kenmerk: 2016/59/3.1/STG/WST Beste ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

verzamelen: u voor de school, Noormannensingel 50. vertrek bus: u verwachte aankomsttijd in Parijs u

verzamelen: u voor de school, Noormannensingel 50. vertrek bus: u verwachte aankomsttijd in Parijs u Aan : ouders/verzorgers en de leerlingen van ATH 6 in 2017/2018 Van : mevrouw D. Pekelharing Betreft : inschrijving dagexcursie Parijs op 22 september 2017 én belangstellingsinventarisatie meerdaagse excursie

Nadere informatie

Informatiebrochure over de studieplaats voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers

Informatiebrochure over de studieplaats voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Informatiebrochure over de studieplaats voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Schooljaar 2015-2016 1 Trinitas College locatie Han Fortmann R.K. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo

Nadere informatie

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma

Nadere informatie

Vechtdal College. Wintersportvakantiereis. 22 februari - 01 maart 2014. Voorjaarsvakantie 2014

Vechtdal College. Wintersportvakantiereis. 22 februari - 01 maart 2014. Voorjaarsvakantie 2014 22 februari - 01 maart 2014 Voorjaarsvakantie 2014 Vechtdal College Wintersportvakantiereis WINTERSPORTREIS V ECHTDAL COLLEGE Informatie: Rob Kaptein Gramsbergerweg 29 7772 CT Hardenberg 06 22487925 r.kaptein@vechtdalcollege.nl

Nadere informatie

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma.

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma. Brielle, 16 november 2012 Aan de leerlingen in 4-havo en 5-vwo en aan hun ouders of verzorgers. Geachte ouders, beste leerlingen, Het Maerlant organiseert elk schooljaar voor leerlingen van 4-havo en 5-vwo

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Schooljaar 2014-2015 Trinitas College Locatie Han Fortmann R.K. scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo INHOUD

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2014 buitenschoolse reizen 2015 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Montessori Nieuws. No. 2 November 2011. Dit nummer is helemaal gewijd aan het tweetalig onderwijs, onze TTO-stroom.

Montessori Nieuws. No. 2 November 2011. Dit nummer is helemaal gewijd aan het tweetalig onderwijs, onze TTO-stroom. 1 No. 2 November 2011 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hier is alweer het tweede nummer van het. Dit nummer is helemaal gewijd aan het tweetalig onderwijs, onze TTO-stroom. Op dat gebied is er een aantal

Nadere informatie

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur.

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur. Hardenberg, 8 mei 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2014-2015, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen 2018 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Stedentrip Parijs schooljaar

Stedentrip Parijs schooljaar Beste leerlingen en ouders/verzorgers, In schooljaar 2019-2020 gaan we een stedenreis naar Parijs (Frankrijk) organiseren op praktijkschool de Linie. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te houden en sommige

Nadere informatie

Informatiebrief nummer ES2019 buitenlandse reizen

Informatiebrief nummer ES2019 buitenlandse reizen Informatiebrief nummer ES2019 buitenlandse reizen In maart 2020 worden voor de leerlingen uit HAVO-4 en VWO-5 reizen naar het buitenland georganiseerd. Naast de vier reguliere reizen naar Sevilla (taalreis),

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN Inschrijven Een cursist schrijft zich in met het digitale inschrijfformulier. De inschrijving geldt voor het gehele seizoen, september t/m juni. Uitzondering vormen de korte

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van het Citadel College Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Wintersportreis Lodewijk college 2019

Wintersportreis Lodewijk college 2019 Wintersportreis Lodewijk college 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma Reglement

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari

Info avond. Oostenrijkreis. 27 januari t/m 1 februari Infoavond. Oostenrijkreis. Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Info avond Oostenrijkreis 27 januari t/m 1 februari 2019 Infoavond Oostenrijkreis Zondag 22 t/m Zaterdag 28 januari Skireis naar Oostenrijk, Provincie Tirol, dorp Brixlegg (807 km) Skigebied Wildschonau

Nadere informatie

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur.

De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9e uur. Hardenberg, 20 april 2016 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2016-2017, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019

WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 WINTERSPORTREIS 2019 Zondag 3 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019 Inhoud Tijden van vertrek, aankomst en reisdoel... 3 Reisorganisatie... 3 Begeleiding... 4 Programma... 5 Wat je moet meenemen?... 6 Helm...

Nadere informatie

informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5

informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5 informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5 Indeling van de avond korte inleiding informatie over: reis naar Londen 440 euro reis naar Andalusië 500 euro reis naar

Nadere informatie

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen,

Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A. Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerlingen, Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van 4 atheneum en 4 havo in het schooljaar 2013-2014 en hun dochter/zoon Barendrecht, 9 juli 2013 Betreft: Buitenlandexcursie 4H/4A Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Inhoudsopgave: SO: Thema lentekriebels VSO: Lentekriebels VSO: Samenwerking met t Kruiwerk. VSO: SVA koken.

Inhoudsopgave: SO: Thema lentekriebels VSO: Lentekriebels VSO: Samenwerking met t Kruiwerk. VSO: SVA koken. Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave: SO: Thema lentekriebels VSO: Lentekriebels VSO: Samenwerking met t Kruiwerk. VSO: SVA koken. Bijlage: Wolfskamer G-SkiCup 2017 Expeditie Iedereen sport op maat Agenda: Maandag

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

Aan de leerlingen van de 3 mavo klassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Enschede, 11 september 2015 Kenmerk:GWO1516-KUW-016

Aan de leerlingen van de 3 mavo klassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Enschede, 11 september 2015 Kenmerk:GWO1516-KUW-016 Aan de leerlingen van de 3 mavo klassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Enschede, 11 september 2015 Kenmerk:GWO1516-KUW-016 Betreft: uitnodiging informatieavond en voorlichting werkweek Londen Bijlagen: 1.

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Inleiding Eén van de hoogtepunten van je schoolcarrière is ongetwijfeld de reizenweek in het derde leerjaar. In het schooljaar 2015-2016 vindt deze reizenweek plaats

Nadere informatie

Lambert Heijnricsstraat ER Amersfoort T (033) F (033)

Lambert Heijnricsstraat ER Amersfoort T (033) F (033) Aan directieleden, internbegeleider en docenten groep 7 en 8 Datum Ons kenmerk Uw kenmerk 8 februari 2012 Onderwerp Masterclass voor leerlingen groep 8 Beste collega, Masterclass groep 8 Ook komend schooljaar

Nadere informatie

Inschrijfformulier > Klas 1

Inschrijfformulier > Klas 1 Inschrijfformulier 2017-2018 > Klas 1 U kunt een geprinte versie, voorzien van handtekening, sturen naar: Maartenscollege, Postbus 6105, 9702 HC Groningen. Indien u het inschrijfformulier kunt voorzien

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Sportieve groepsreizen onder begeleiding. Reisaanbod 2013

Sportieve groepsreizen onder begeleiding. Reisaanbod 2013 Sportieve groepsreizen onder begeleiding Reisaanbod 2013 Informatie over de SGK De Stichting Sportbelang Gehandicapten SGK, hierna te noemen SGK, is een Haagse sportorganisatie die ruim veertig jaar geleden

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

Oosterlicht College Vianen

Oosterlicht College Vianen Oosterlicht College Vianen /verzorgers Speciaal en alléén voor ouders/verzorgers van groep 8 organiseren wij van 19.30 21.00 uur een informatieavond op maandagavond 19 januari 2015 over ons VMBO, TL/HAVO

Nadere informatie

Lyceum Ypenburg gymnasium, atheneum, havo, mavo Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070)

Lyceum Ypenburg gymnasium, atheneum, havo, mavo Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070) Lyceum Ypenburg gymnasium, atheneum, havo, mavo Laan van Kans 3 2496 VB Den Haag tel (070) 413 20 50 fax (070) 413 20 55 info@lyceumypenburg.nl Aan de ouders / verzorgers van leerlingen 3 e klassen Lyceum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog

Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog Algemene lesvoorwaarden van Muziekschool De Regenboog 1. Aanmelding Aanmelding kan uitsluitend plaatsvinden door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier. De cursus kan beginnen als een ondertekend

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen uit 3 HAVO. datum 30 september 2014 betreft Buitenlandse reis behandeld door Sacha Vogel en Richard Raven Kenmerk B9201983 bijlagen 3 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd.

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van het Mill-Hillcollege Goirle, 24 september 2015 Uw kenmerk : Ons kenmerk Onderwerp : BLA-1516-032/NIK/AHA/spe : Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten

Nadere informatie

Lyceum Ypenburg Gymnasium, Atheneum, MAVO, HAVO, VWO Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070)

Lyceum Ypenburg Gymnasium, Atheneum, MAVO, HAVO, VWO Laan van Kans VB Den Haag tel (070) fax (070) Lyceum Ypenburg Gymnasium, Atheneum, MAVO, HAVO, VWO Laan van Kans 3 2496 VB Den Haag tel (070) 413 20 50 fax (070) 413 20 55 info@lyceumypenburg.nl Aan de ouders / verzorgers van leerlingen 3 e klassen

Nadere informatie

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers

Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers Informatiebrochure over de huiswerkklas voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorgers INHOUD Inleiding 3 Doel en werkwijze van de huiswerkklas 4 Doelgroep 5 Inschrijving en plaatsing 6 Afspraken in de huiswerkklas

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Deelnemersvoorwaarden Business Tour 2015 Artikel 1. Definities 1) Christiaan Huygens : Wiskunde en Informatica Studievereniging Christiaan Huygens van de Technische Universiteit Delft. 2) Business Tour

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2019 Presentatie ná 28-01-2019 op: http://www.denieuweveste.nl Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie HP (excl. lunch!) Liftpas (Keycard

Nadere informatie

Sportklas 2 wintersportkamp

Sportklas 2 wintersportkamp Sportklas 2 wintersportkamp 2 Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Zondag 10 januari 2016 is de dag waarop we naar Duitsland gaan. De bus zal om ongeveer 07:00 uur vanaf school vertrekken. Maar zoals

Nadere informatie

Dubai. Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September Foto : groep Dubai 2017

Dubai. Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September Foto : groep Dubai 2017 Dubai Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September 2018 Foto : groep Dubai 2017 Samenvatting Na het succes van het afgelopen jaar gaan we komend schooljaar in het kader van het profielwerkstuk met een kleine

Nadere informatie

Happy with Yoga KvK:

Happy with Yoga KvK: Happy with Yoga KvK: 59793244 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Happy with Yoga en bijbehorende websites. De algemene voorwaarden zijn ter inzage beschikbaar

Nadere informatie

VZW Diocesane Instituten Waaiberg 93 Ooievaarstraat 33 Broekstraat 31 3300 TIENEN 3300 TIENEN 3300 TIENEN 016 81 28 15 016 82 32 40 016 81 14 09

VZW Diocesane Instituten Waaiberg 93 Ooievaarstraat 33 Broekstraat 31 3300 TIENEN 3300 TIENEN 3300 TIENEN 016 81 28 15 016 82 32 40 016 81 14 09 VZW Diocesane Instituten Waaiberg 93 Ooievaarstraat 33 Broekstraat 31 3300 TIENEN 3300 TIENEN 3300 TIENEN 016 81 28 15 016 82 32 40 016 81 14 09 1 oktober 2010 Geachte ouders Beste leerlingen Naar jaarlijkse

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012

Inhoud week 35 1 SCHOOLREISJE 4 SEPTEMBER 2012 31-08-2012 nummer 03 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 35 1 Schoolreis 2 Schoolkamp groepen 8 3 Informatie

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Een optie nemen voor een kamer vol pension formule is al mogelijk: mail ons met vraag naar optie en geef uw bestemming en periode +

Nadere informatie

INFORMATIE SKIREIS Over Betuwe College, locatie Elst Ferienhaus Waldhof Ski Amadé / St. Johann im Pongau / Oostenrijk

INFORMATIE SKIREIS Over Betuwe College, locatie Elst Ferienhaus Waldhof Ski Amadé / St. Johann im Pongau / Oostenrijk INFORMATIE SKIREIS Over Betuwe College, locatie Elst Ferienhaus Waldhof Ski Amadé / St. Johann im Pongau / Oostenrijk 27 februari 2014 t/m 4 maart 2014 Skigebied Ski Amadé Over ruim 5 weken is het zover:

Nadere informatie

Inschrijfformulier BuEx Maleisië & Singapore ( t/m )

Inschrijfformulier BuEx Maleisië & Singapore ( t/m ) Inschrijfformulier BuEx Maleisië & Singapore (08-07-2014 t/m 01-08-2014) Dit formulier dient volledig ingevuld ingeleverd te worden bij de commissaris BuEx Maleisië & Singapore, samen met het inschrijfgeld

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Massage Hippique

Algemene Voorwaarden Massage Hippique Algemene Voorwaarden Massage Hippique Verklarende begrippen: Cursist: de natuurlijke persoon die zich aangemeld heeft en is ingeschreven voor het volgen van een cursus of opleiding bij Massage Hippique.

Nadere informatie

a) Coördinator LIMIS trainingen, scholingen en opleidingen: De door LIMIS benoemde en als zodanig in de LIMIS organisatie opgenomen professional.

a) Coördinator LIMIS trainingen, scholingen en opleidingen: De door LIMIS benoemde en als zodanig in de LIMIS organisatie opgenomen professional. Algemene voorwaarden Trainingen, Opleidingen en Scholingen Artikel 1 Definities a) Coördinator LIMIS trainingen, scholingen en opleidingen: De door LIMIS benoemde en als zodanig in de LIMIS organisatie

Nadere informatie

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws 11 april 2019 Inhoudsopgave: Voortgangsgesprek Inspectie Ook Mavo 2 op het Sint-Maartenscollege Laatste Schoolweken Afscheid

Nadere informatie

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties

Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Skivakanties voor families en individuelen tijdens de schoolvakanties Wenst u een offerte op maat, stuur ons dan uw gezinssamenstelling (met de leeftijd van de kinderen, bestemming(en) en periode(s) van

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2018 Presentatie ná 06-02-2018 op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie

Nadere informatie

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op:

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op: OUDERBIJDRAGE 2016-2017 Beste ouders / verzorgers, Voor het schooljaar 2016-2017 willen we het proces van het innen van de ouderbijdrage eerder opstarten dan u wellicht gewend bent van andere jaren. Dit

Nadere informatie

Inschrijfformulier > Klas 1

Inschrijfformulier > Klas 1 Inschrijfformulier 2019-2020 > Klas 1 U kunt een geprinte versie, voorzien van handtekening, sturen naar: Maartenscollege, Postbus 6105, 9702 HC Groningen. Indien u het inschrijfformulier kunt voorzien

Nadere informatie

SNEEUWKLASSEN /03/ /03/2019 LEYSIN

SNEEUWKLASSEN /03/ /03/2019 LEYSIN SNEEUWKLASSEN 2019 12/03/2019 19/03/2019 LEYSIN Wat zijn de doelstellingen? Wat leren we? een totaal leer- en opvoedingsproject een specifieke leer- en leefomgeving een geïntegreerd opvoedingsgebeuren

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

STICHTING STRAFRECHTPRAKTIJK

STICHTING STRAFRECHTPRAKTIJK STICHTING STRAFRECHTPRAKTIJK Secretariaat: Postbus 557 2300 AN Leiden Telefoon: 071 519 1041 Fax: 071 517 5835 e-mail: secretariaat@stichtingstrafrechtpraktijk.nl ABN AMRO Bank te Den Haag: 58.92.49.010

Nadere informatie

De begeleiding van Snowcamp

De begeleiding van Snowcamp Snowcamp 2019 De begeleiding van Snowcamp Docenten vanuit school: Elke Snowcamp groep krijgt minimaal 1 persoonlijke Snowcamp mentor Mevr. Jouzy Dhr. van de Meer Dhr. de Wit Dhr. van Veen Mevr. Groen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleiding Trainer MindfulKids

Algemene Voorwaarden Opleiding Trainer MindfulKids Voorwaarden tot deelname minimaal op HBO niveau werkend en denkend ervaring met het voor de klas of voor de groep staan affiniteit met mindfulnessbeoefening of de bereidheid zich daarin te verdiepen aanwezigheid

Nadere informatie

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op:

Wintersportweek Deze presentatie is ná beschikbaar op: Wintersportweek 2017 Deze presentatie is ná 01-02-2017 beschikbaar op: http://www.denieuweveste.nl/onderwijs/buitenschoolse_activiteiten Organisatie Henk Jan Vrielink Jan Schippers Bert Strijker Frans

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde CONTRACT STUDIEREIS 2009 - Boedapest Algemene informatie Achternaam:... Voornamen (zoals vermeld op je identiteitsbewijs):... Roepnaam:... Adres:... Postcode:...Woonplaats:... Telefoonnummer 1:... Telefoonnummer

Nadere informatie

S K I V A K A N T I E P A S E N

S K I V A K A N T I E P A S E N S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 1 ZATERDAG 09 TOT ZONDAG 17 APRIL 2011 FLACHAU (OOSTENRIJK) WE REIZEN NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Lessen De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur.

Lessen De lessen vinden plaats op school, op een zo gunstig mogelijk tijdstip, maar er moet rekening gehouden worden met een 9 e uur. Hardenberg, 15 mei 2018 Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Spaans wordt op het Vechtdal College gegeven als extra vak met 1 lesuur in de week. Volgend schooljaar, 2018-2019, begint er voor leerlingen

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

zondag 28 juni t/m donderdag 2 juli 2009.

zondag 28 juni t/m donderdag 2 juli 2009. Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen uit de tweede klas datum onderwerp referentie 18 november 2008 trektocht die/nh Geachte ouders / verzorgers, Net zoals ieder jaar gaan we ook dit schooljaar

Nadere informatie

Kandinsky Travel 2011-2012

Kandinsky Travel 2011-2012 Kandinsky Travel 2011-2012 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 pagina Skiën in Bottrop 4 Gaziantep 5 Suriname 6 Barcelona 7 Efteling of Walibi World 11 Spelregels 12 2 Inleiding Beste reiziger, Het reisprogramma

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Uithoorn, 28 mei 2015 Geachte ouders/verzorgers, Het afgelopen schooljaar heeft Stichting BORUS Kinderopvang tezamen met een

Nadere informatie

De reis. We gaan met 50 leerlingen en ± 20 begeleiders.

De reis. We gaan met 50 leerlingen en ± 20 begeleiders. Programma de reis bagage paspoort, identiteitsbewijs verzekeringen (EHIC) weekplanning Dagindeling skilessen maaltijden (diëten, medicijnen, etc.) beheerders van het huis gedrag consumpties/drank/drugs

Nadere informatie

Informatiebrochure over de studieplaats klas 1 en 2 voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s)

Informatiebrochure over de studieplaats klas 1 en 2 voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Informatiebrochure over de studieplaats klas 1 en 2 voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) Schooljaar 2017-2018 Trinitas College locatie Han Fortmann INHOUD Klas 1 en 2 Doel en werkwijze van de studieplaats

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Aan: Ouders/verzorgers/leerlingen van Almere College Kampen Van: Rein Westrik Betreft: Overgangsnormen vmbo, havo, vwo

Aan: Ouders/verzorgers/leerlingen van Almere College Kampen Van: Rein Westrik Betreft: Overgangsnormen vmbo, havo, vwo Aan: Ouders/verzorgers/leerlingen van Almere College Kampen Van: Rein Westrik Betreft: Overgangsnormen vmbo, havo, vwo 2017-2018 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, In dit document staan onze

Nadere informatie