GOEDKEUREN AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET INVOEREN VAN SNELHEIDSBEPERKINGEN OP HET GRONDGEBIED ZULTE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GOEDKEUREN AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET INVOEREN VAN SNELHEIDSBEPERKINGEN OP HET GRONDGEBIED ZULTE"

Transcriptie

1 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 20 DECEMBER 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Ward Baeten, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Annabel Van Poucke, Frederic Hesters, schepenen Tony Boeckaert, Nathalie Colpaert, Sally Cosijns, Ugo Den Tandt, Monique De Smet, Herman De Vos, Michaël Devriendt, Hendrik De Waele, Henk Heyerick, Lieven Lippens, Christophe Menu, Luc Millecamps, Geraldine Van den Weghe, Stijn Van de Wiele, Philippe Van Steenberghe, Pieter Verhalle, Tania Verpraet, gemeenteraadsleden Linda Detailleur, OCMW-voorzitter Sylvie Bohez, secretaris Marc Devlieger, gemeenteraadslid GOEDKEUREN AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET INVOEREN VAN SNELHEIDSBEPERKINGEN OP HET GRONDGEBIED ZULTE Bevoegdheid: Artikel 119 van de nieuwe gemeentewet op grond waarvan de gemeenteraad bevoegd is voor de gemeentelijke politieverordeningen, met uitzondering van de tijdelijke politieverordeningen op het wegverkeer bedoeld in artikel 130 bis van de nieuwe gemeentewet. Artikel van de nieuwe gemeentewet m.b.t. de algemene bevoegdheid van de gemeenten m.b.t. het veilig en vlot verkeer op openbare wegen, straten,... Wetten en reglementen: Feiten: De wet betreffende de politie over het wegverkeer van 16 maart 1968 (genoemd "de wegverkeerswet"), zoals gewijzigd tot op heden. Het koninklijk besluit van 1 december 1975 houdende algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg (genoemd "het verkeersreglement"), zoals gewijzigd tot op heden. Artikel 119 van de nieuwe gemeentewet op grond waarvan o binnen de 48 uren een afschrift aan de bestendige deputatie van de provincieraad wordt overmaakt. o dadelijk een afschrift van de politieverordening verzonden wordt aan de griffie van de rechtbank van 1ste aanleg en aan die van de politierechtbank, waar zij in een daartoe bestemd register worden ingeschreven. Het ministerieel besluit van 12 oktober 1976 waarbij de minimumafmetingen en de bijzondere plaatsingsvoorwaarden van de verkeerstekens worden bepaald. Artikel 186 van het gemeentedecreet waarin gesteld wordt dat de verordeningen van de gemeenteraad door de burgemeester bekend gemaakt worden op de gemeentelijke website, met vermelding van zowel de datum waarop ze werden aangenomen als de datum waarop ze op de website bekendgemaakt worden. Het gemeentelijk aanvullend reglement, invoeren van snelheidsbeperkingen (snelheidszones) op het grondgebied Zulte, aangenomen in de gemeenteraad in zitting van 26 januari De te reglementeren wegen behoren tot het beheer van het gemeentebestuur Zulte en de Vlaamse overheid.

2 In de adviesraad verkeersveiligheid en mobiliteit d.d. 3 oktober 2016 werd de vraag besproken om de snelheidsbeperking van 50 km/uur in de Staatsbaan uit te breiden van het kruispunt met de Lindenbergstraat tot aan de Warandestraat, dit omwille van de verhoogde verkeersintensiteiten op het kruispunt Staatsbaan/Lindenbergstraat naar aanleiding van de opening van de nieuwe vestiging van Aldi. Dit werd besproken en gunstig geadviseerd door A.W.V. Gezien het landelijk karakter is het niet aangewezen om de Verloren Los als bebouwde kom in te richten. Gezien de ligging, onmiddellijk palend aan de woonwijk De Piste, is het aangewezen om de Beukenlaan in te richten als bebouwde kom. De voorgestelde aanpassing werd gunstig geadviseerd door de adviesraad verkeersveiligheid en mobiliteit d.d. 21 juni Motivatie: De bevolkingsdichtheid is in een aantal straten in belangrijke mate gestegen door de goedkeuring en uitvoering van diverse verkavelingen (Beukenlaan). Het is aangewezen om de bebouwde kom uit te breiden waar nodig en opportuun. De herlocalisatie van grote handelsvestigingen kan de verkeersdichtheid in de onmiddellijke omgeving bezwaren. Het is aangewezen om snelheidsbeperkende maatregelen te treffen, in casu door het opleggen van een snelheidsbeperking tot 50 km / uur (i.p.v. 70 km / uur). Bespreking: Schepen Michaël Vandemeulebroecke licht het agendapunt ter zitting toe. Stemming: Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen. Beslissing: Artikel 1: Op volgende gemeente- en gewestwegen wordt een snelheidsbeperking van 50 km/u ingevoerd, voor de beide rijrichtingen: o Langsheen de Waalstraat, tussen de bebouwde kom Zulte en de Zonnelaan. o Langsheen de N43, tussen de bebouwde kom Zulte en de Warandestraat. Artikel 2: De verkeersmaatregel uit artikel 1 wordt ter kennis van de weggebruikers gebracht door de borden C43 max. 50km/u. Artikel 3: Volgende zonale snelheidsbeperking 30 - schoolomgeving wordt op het grondgebied van de gemeente Zulte ingevoerd: School Dorpsstraat: o vaste borden zone 30 t.h.v. woning nr. 53 ( Leiezonen) in de Dorpsstraat o idem t.h.v. woning nr. 28 (ING) in de Dorpsstraat o idem t.h.v. woning nr. 8 in de Schoolstraat o idem t.h.v. woning nr. 5 in de Phlippostraat. School Leihoekstraat: o vaste borden zone 30 t.h.v. woning nr. 20 in de Leihoekstraat o vaste borden zone 30 t.h.v. de chirolokalen o vaste borden zone 30 t.h.v. woning nr. 5 in de Petegemstraat o vaste borden zone 30 in de Karperstraat t.h.v. het kruispunt met de Hoevestraat o vaste borden zone 30 t.h.v. woning nr. 58 in de Dorpsstraat. School Grote Steenweg: o variabele zone 30 beginnende voorbij de Stapweg.

3 School Heirweg: o variabel bord (+ vast eindbord) zone 30 t.h.v. de woning nr. 47 in de Heirweg o idem t.h.v. de woning nr. 21 in de Heirweg o idem t.h.v. Snipper juist voorbij verkeersplateau (richting school) in de Oliebergstraat o idem t.h.v. woning nr. 8 in de Kreupelstraat. School Staatsbaan: o vaste zone 30 op de ventweg aan de vrije basisschool te Zulte o vaste borden zone 30 in de Pontstraat t.h.v. het kruispunt met de Limnanderdreef o vaste borden zone 30 t.h.v. het bedrijf Lys Yarns (kant Boelakendreef) o variabele zone 30 in de schoolomgeving voor het doorgaand verkeer N43. School Oude Weg: o variabel bord (+ vast eindbord) zone 30 in Looierijstraat t.h.v. nr. 134 (aan grens met weiland) o idem voorbij slag naast woning nr. 172 in de Oude Weg (voorbij kruispunt Kraaidreef richting school) o idem t.h.v. de woning nr. 233 in de Oude Weg. School Waalstraat: o variabel bord (+ vast eindbord) zone 30 t.h.v. de EL-cabine in de Waalstraat (tussen de 2 rijwegen der Olsenestraat) o idem aan de slag naar het sportstadion in de Waalstraat (vóór woning nr. 94) o variabel bord vóór het kruispunt met de Waalstraat (juist voorbij de splitsing, t.h.v. de EL-cabine) in de Olsenestraat o variabel bord (+ vast eindbord) zone 30 in de Kapellestraat t.h.v. de woning nr. 39. Artikel 4: De verkeersmaatregel uit artikel 3, inzake variabele verkeersborden, wordt ter kennis van de weggebruikers gebracht door het plaatsen van de variabele verkeersborden A23 met bord F4a (begin reglementering) en F4b (einde reglementering). De verkeersmaatregel uit artikel 3, inzake vaste verkeersborden, wordt ter kennis van de weggebruikers gebracht door het plaatsen van de vaste verkeersborden A23 met bord F4a (begin reglementering) en F4b (einde reglementering). Artikel 5: Volgende afbakening van de bebouwde kommen wordt op het grondgebied van de gemeente Zulte ingevoerd: De grenzen van de bebouwde kom Zulte worden vastgesteld als volgt: Gewestwegen: o N43: Staatsbaan t.h.v. de woning nr. 245 en t.h.v. de woning nr. 55 Gemeentewegen: o Oeselgemstraat: vóór het kruispunt met de Leiestraat o Leiestraat: vóór het kruispunt met de Oeselgemstraat o Limnanderdreef: t.h.v. de woning nr. 37 o Oude Weg: t.h.v. de woning nr. 256 o Kapellestraat: t.h.v. de woning nr. 190 o Drogenboomstraat: vóór het kruispunt met de Kraaidreef o Looierijstraat: t.h.v. de woning nr. 134 o Waregemstraat: t.h.v. de woning nr. 73 o Leenstraat: voorbij het kruispunt met de Beukenlaan o Waalstraat: t.h.v. de spoorweg (overweg/tunnel) o Zaubeekstraat: t.h.v. de woning nr. 211 o Olsenestraat: t.h.v. de woning nr. 147 o Warandestraat: t.h.v. de woning nr. 4 o Lijsterstraat: voorbij het kruispunt met de Staatsbaan o Merelstraat: voorbij het kruispunt met de Staatsbaan o Bremstraat: vóór het kruispunt met de Leiestraat De grenzen van de bebouwde kom Olsene worden vastgesteld als volgt:

4 Gewestwegen: o N43: Grote Steenweg t.h.v. de gewezen Rijkswachtbrigade (huisnr. 29) en t.h.v. de woning nr o N459: Oudenaardestraat t.h.v. de woning nr. 97 (kmp. 11.9); o Kerkstraat vóór het kruispunt met de Kreupelstraat. Gemeentewegen : o Oudenaardestraat (zijweg langs spoorweg): kruispunt Oudenaardestraat o Aertstraat : t.h.v. de woning nr. 62 o St.-Pieterstraat: t.h.v. de Belgacom-centrale o Houtstraat: t.h.v. de woning nr. 68 o Oliebergstraat: t.h.v. de woning nr. 12 o Herdersstraat: t.h.v. de woning nr. 10 o D'Hoyestraat: vóór het kruispunt met de Machelenstraat o Machelenstraat: t.h.v. de woning nr. 33 o Kasteelstraat: t.h.v. woning nr. 1 en t.h.v. woning nr. 58 o Olsenestraat: t.h.v. de woning nr. 166 De grenzen van de bebouwde kom Machelen worden vastgesteld als volgt: Gemeentewegen: o Hoevestraat: t.h.v. woning nr. 29 o Leihoekstraat: t.h.v. woning nr. 6 en vóór kruispunt Vaartstraat o Vaartstraat: t.h.v. woning nr. 27 o Brullenstraat: vóór het kruispunt Vaartstraat o Petegemstraat: t.h.v. woning nr. 104 o Molenkouterstraat: t.h.v. woning nr. 67 o Molenmeersstraat: t.h.v. woning nr. 4 o Dorpsstraat: t.h.v. woning nr. 6 o Donkerstraat: t.h.v. woning nr. 48 o Veerstraat: t.h.v. woning nr. 7a o Posthoornstraat: t.h.v. woning nr. 1 o Posthoornstraat: t.h.v. woning nr. 55 o Haarzakstraat: t.h.v. woning 3 o Haarzakstraat: t.h.v. woning 8 o Polderstraat: vóór beide kruispunten Rijksweg o Meulebergstraat: t.h.v. woning nr. 12 o Groeneweg: vóór kruispunt Tuttegemstraat o Kruishoutemstraat: t.h.v. woning nr. 125 o Brandstraat: t.h.v. woning nr. 59 o Sparrenstraat: t.h.v. woning nr. 14 o Vrijstraat: t.h.v. woning nr. 2 o Bokstraat: vóór kruispunt Bokstraat/Nachtegaalstraat o Schrijversstraat : vóór kruispunt Eikstraat o Bokstraat: vóor kruispunt verharde weg Bokstraat (Lange dreef) o Tuttegemstraat: t.h.v. woning nr. 4. Artikel 6: De bebouwde kommen van Zulte Olsene - Machelen worden aangeduid door de verkeersborden F1 (begin bebouwde kom) en F3 (einde bebouwde kom). Artikel 7: Volgende zonale snelheidsbeperking 50 wordt op het grondgebied van de gemeente Zulte ingevoerd: ZONE 50 (BUITEN BEBOUWDE KOM):Het begin en einde van de zone wordt afgebakend met het bord ZC43 (50) en ZC 45 (50) met zonale geldigheid op de volgende plaatsen: Zone 1 o Vijvestraat, kruispunt Staatsbaan N43 o Vijvestraat, grensscheiding Waregem o Gaverbeekstraat, kruispunt Staatsbaan N43 Zone 2 o Pontstraat, kruispunt Boelakendreef

5 o Pontstraat, kruispunt Staatsbaan N43 o Vlaanderenstraat, kruispunt Staatsbaan N43 Artikel 8: Het aanvullend reglement, invoeren van snelheidsbeperkingen op het grondgebied Zulte, aangenomen bij gemeenteraadsbesluit van 26 januari 2016, wordt opgeheven na goedkeuring van het nieuwe reglement. Artikel 9: Dit reglement wordt ter goedkeuring overgemaakt aan de Vlaamse minister van Mobiliteit - Departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse Overheid. Na deze overmaking en goedkeuring ervan treedt dit aanvullend reglement in werking. Artikel 10: Naast het overmaken aan de Vlaamse Overheid wordt tevens een afschrift van dit besluit gestuurd naar: - de griffie van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent - de griffie van de Politierechtbank te Gent - de lokale politie, directie operaties, afdeling verkeer - de technische diensten gemeente Zulte - het gemeentebestuur Kruishoutem - het stadsbestuur Deinze Artikel 11: Dit besluit wordt ter kennis gebracht aan de provinciegouverneur door de lijst bedoeld in artikel 252 van het gemeentedecreet van 15 juli Voor eensluidend uittreksel: Sylvie Bohez secretaris Ward Baeten voorzitter

VASTSTELLEN VAN DE BIJDRAGE VOOR DEELNAME AAN CURSUS 'HOOGSENSITIEVE KINDEREN, ONTDEK HUN KRACHT!' IN DE BIBLIOTHEEK

VASTSTELLEN VAN DE BIJDRAGE VOOR DEELNAME AAN CURSUS 'HOOGSENSITIEVE KINDEREN, ONTDEK HUN KRACHT!' IN DE BIBLIOTHEEK UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 23 FEBRUARI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Ward Baeten, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël

Nadere informatie

WIJZIGEN VASTSTELLING HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTERAAD

WIJZIGEN VASTSTELLING HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 JANUARI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Ward Baeten, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël

Nadere informatie

GOEDKEUREN GECOÖRDINEERD AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE DE LEIHOEKSTRAAT

GOEDKEUREN GECOÖRDINEERD AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE DE LEIHOEKSTRAAT UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 28 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Ward Baeten, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke,

Nadere informatie

GOEDKEUREN GECOÖRDINEERD AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE WAALSTRAAT

GOEDKEUREN GECOÖRDINEERD AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE WAALSTRAAT UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Ward Baeten, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël

Nadere informatie

Marc Devlieger, gemeenteraadslid TOEKENNEN VAN TOELAGEN VOOR SOCIALE TEGEMOETKOMING AAN GROTE GEZINNEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP

Marc Devlieger, gemeenteraadslid TOEKENNEN VAN TOELAGEN VOOR SOCIALE TEGEMOETKOMING AAN GROTE GEZINNEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 20 DECEMBER 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Philippe Van Steenberghe, gemeenteraadslid Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier

Nadere informatie

Agendapunt nr.6: GOEDKEUREN VAN HET GECOORDINEERD AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE DE LEIHOEKSTRAAT DE GEMEENTERAAD

Agendapunt nr.6: GOEDKEUREN VAN HET GECOORDINEERD AANVULLEND VERKEERSREGLEMENT INZAKE DE LEIHOEKSTRAAT DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 24 FEBRUARI 2015 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt, Frederic

Nadere informatie

TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT NAAR AANLEIDING VAN DE 160E FIRTELSTOET TE ZULTE OP ZONDAG 1 OKTOBER 2017

TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT NAAR AANLEIDING VAN DE 160E FIRTELSTOET TE ZULTE OP ZONDAG 1 OKTOBER 2017 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING VAN 21 SEPTEMBER 2017 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Filip

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 28 AUGUSTUS 2014

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 28 AUGUSTUS 2014 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 28 AUGUSTUS 2014 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester-voorzitter, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt,

Nadere informatie

Agendapunt nr. 2: WIJZIGING VAN HET POLITIE- EN GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR HET CONTAINERPARK EN DE AFVALOPHALINGEN DE GEMEENTERAAD

Agendapunt nr. 2: WIJZIGING VAN HET POLITIE- EN GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR HET CONTAINERPARK EN DE AFVALOPHALINGEN DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 25 MAART 2014 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt, Frederic Hesters

Nadere informatie

VERSLAG. De burgemeester-voorzitter verklaart de zitting voor geopend om uur DE GEMEENTERAAD

VERSLAG. De burgemeester-voorzitter verklaart de zitting voor geopend om uur DE GEMEENTERAAD VERSLAG GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING VAN 25 AUGUSTUS 2011 Aanwezig: Henk Heyerick, burgemeester-voorzitter, Eric Vermeersch, Luc Millecamps, Rosanne Buyle, Catherine De Smet en Stijn Van De Wiele, schepenen,

Nadere informatie

DE GEMEENTERAAD. Gelet op de omzendbrief van 10 juni 2011 BB2011/01 betreffende de coördinatie van de onderrichtingen over de gemeentefiscaliteit;

DE GEMEENTERAAD. Gelet op de omzendbrief van 10 juni 2011 BB2011/01 betreffende de coördinatie van de onderrichtingen over de gemeentefiscaliteit; UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 16 DECEMBER 2014 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt, Frederic

Nadere informatie

Marc Devlieger, gemeenteraadslid

Marc Devlieger, gemeenteraadslid UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 20 DECEMBER 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Philippe Van Steenberghe, gemeenteraadslid Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier

Nadere informatie

VASTSTELLEN REGLEMENT LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG ZULTE

VASTSTELLEN REGLEMENT LOKAAL OVERLEG KINDEROPVANG ZULTE UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Francky De Coster, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Michaël Vandemeulebroecke,

Nadere informatie

VASTSTELLEN REGLEMENT ADVIESRAAD MOBILITEIT EN VERKEERSVEILIGHEID ZULTE

VASTSTELLEN REGLEMENT ADVIESRAAD MOBILITEIT EN VERKEERSVEILIGHEID ZULTE UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Francky De Coster, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Michaël Vandemeulebroecke,

Nadere informatie

VASTSTELLEN REGLEMENT ADVIESRAAD VOOR LOKALE ECONOMIE ZULTE

VASTSTELLEN REGLEMENT ADVIESRAAD VOOR LOKALE ECONOMIE ZULTE UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Francky De Coster, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Michaël Vandemeulebroecke,

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten Stad Borgloon College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 juni 2017 Technisch Beleidsdomein - Administratie & Technisch Ondersteunende Diensten 26 2017_CBS_00515 Aanvullend

Nadere informatie

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 17 DECEMBER 2015

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 17 DECEMBER 2015 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 17 DECEMBER 2015 Aanwezig : Aelvoet Carlos, Voorzitter ; Vander Meeren Luc, Burgemeester ; Nachtegaele Veerle Van den Dorpe Isabelle, Dhondt Willy

Nadere informatie

DE GEMEENTERAAD. Gelet op de artikelen 3, 43 2, 14 en 199 en 200 van het gemeentedecreet;

DE GEMEENTERAAD. Gelet op de artikelen 3, 43 2, 14 en 199 en 200 van het gemeentedecreet; UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 28 MEI 2013 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt, Frederic Hesters

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Francky De Coster, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Michaël Vandemeulebroecke,

Nadere informatie

PRINCIEPSBESLISSING PETER/METERSCHAP BENEFIET HERAANLEG KASSEIEN MACHELENSTRAAT

PRINCIEPSBESLISSING PETER/METERSCHAP BENEFIET HERAANLEG KASSEIEN MACHELENSTRAAT GEMEENTERAAD ZITTING VAN 10 JULI 2014 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt, Frederic Hesters en Linda Detailleur, schepenen,

Nadere informatie

Agendapunt nr.12: AANPASSING VAN HET GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HUIS DE LEEUW DE GEMEENTERAAD

Agendapunt nr.12: AANPASSING VAN HET GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HUIS DE LEEUW DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 24 JUNI 2014 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt, Frederic Hesters

Nadere informatie

Besluit Zitting van 2 april 2019 Afdeling ruimte - Ruimte. Getekend door

Besluit Zitting van 2 april 2019 Afdeling ruimte - Ruimte. Getekend door Gemeenteraad Besluit Zitting van 2 april 2019 Afdeling ruimte - Ruimte Getekend door 4 Aanpassing aanvullend reglement Onze-Lieve-Vrouwestraat Samenstelling: Aanwezig: de heer Ferdi Heylen, voorzitter;

Nadere informatie

Agendapunt nr.12: AANPASSING VAN HET GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HUIS DE LEEUW DE GEMEENTERAAD

Agendapunt nr.12: AANPASSING VAN HET GEBRUIKERSREGLEMENT VAN HUIS DE LEEUW DE GEMEENTERAAD UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 24 JUNI 2014 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt, Frederic Hesters

Nadere informatie

DE GEMEENTERAAD

DE GEMEENTERAAD GEMEENTERAAD ZITTING VAN 2 JANUARI 2013 Aanwezig: Simon Lagrange, burgemeester, Sophie Delaere, Olivier Peirs, Michaël Vandemeulebroecke, Michaël Devriendt en Frederic Hesters, schepenen, Philippe Van

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD 9910 KNESSELARE PAGINA 1 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD ZITTING VAN 13 SEPTEMBER 2017 AANWEZIG VERONTSCHULDIGD K. Ally, voorzitter, E. De Blaere, burgemeester H. Trenson, F. De Neve, H. Sassi, J.

Nadere informatie

Besluit Zitting van 2 april 2019 Afdeling ruimte - Ruimte. Getekend door. 5 Aanpassing aanvullend reglement Kleine Puttingbaan - goedkeuring

Besluit Zitting van 2 april 2019 Afdeling ruimte - Ruimte. Getekend door. 5 Aanpassing aanvullend reglement Kleine Puttingbaan - goedkeuring Gemeenteraad Besluit Zitting van 2 april 2019 Afdeling ruimte - Ruimte Getekend door 5 Aanpassing aanvullend reglement Kleine Puttingbaan - goedkeuring Samenstelling: Aanwezig: de heer Ferdi Heylen, voorzitter;

Nadere informatie

Gemeentebestuur AARTSELAAR

Gemeentebestuur AARTSELAAR Gemeentebestuur AARTSELAAR (Datum afdruk:03/07/2018) UITTREKSEL van de vergadering van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2018 Aanwezig: Sophie De Wit, burgemeester-voorzitter, Eddy Vermoesen,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen uittreksel zitting van 3 september 2018 GOEDGEKEURD RUIMTE Leefomgeving 6 2018_CBS_00799 aanvullend reglement politie wegverkeer - omgeving zwembad - goedkeuring Samenstelling

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 12 FEBRUARI 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 12 FEBRUARI 2019 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Gemeente Wortegem-Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 12 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Vander Meeren Luc, Burgemeester-Voorzitter; Nachtegaele

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 februari 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_02418 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Marc Devlieger, gemeenteraadslid RETRIBUTIEREGLEMENT OP HET AANBRENGEN VAN AFVALSTOFFEN OP HET CONTAINERPARK TIJDENS OPENINGSUREN VAN PARTICULIEREN

Marc Devlieger, gemeenteraadslid RETRIBUTIEREGLEMENT OP HET AANBRENGEN VAN AFVALSTOFFEN OP HET CONTAINERPARK TIJDENS OPENINGSUREN VAN PARTICULIEREN UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 20 DECEMBER 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Philippe Van Steenberghe, gemeenteraadslid Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Olivier

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13254 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 28 januari 2019

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 28 januari 2019 UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING van 28 januari 2019 Aanwezig:Ronny Vierstraete, Voorzitter Gemeenteraad Karolien Damman, Burgemeester Stefaan Vercooren, Rik Waeyaert, Toon Vancoillie,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13258 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014

Que Pasa - tijdelijk politiereglement op het verkeer te Middelkerke n.a.v. 'Varken aan 't spit' op 15/03/2014 Sector secretariaat gemeenteraad uittreksel notulenboek Zitting Gemeenteraad 24/04/2014 Aanwezig: M. Landuyt, voorzitter; J. Rommel-Opstaele, burgemeester; L. Pylyser-Dewulf, J. Devey, B. Vandekerckhove,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_03268 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11085 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03094 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_10759 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14626 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 6 MAART 2018

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 6 MAART 2018 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde Gemeente Wortegem-Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 6 MAART 2018 Aanwezig: Van den Dorpe Isabelle, Schepen-Voorzitter;

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 3 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_05675 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 april 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05063 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

PROVINCIE VLAAMS-BRABANT GEMEENTE GEETBETS

PROVINCIE VLAAMS-BRABANT GEMEENTE GEETBETS Aanwezig: PROVINCIE VLAAMS-BRABANT GEMEENTE GEETBETS Uittreksel uit de notulen van de Gemeenteraad van 20 december 2018. Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Chris Jamar, derde

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 11 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05344 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN DE GEMEENTERAAD.

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN DE GEMEENTERAAD. UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN DE GEMEENTERAAD. Vergadering van 25 september 2017. Aanwezig: L. Jacobs, burgemeester-voorzitter ; M. De Bock, J. Van den Bergh, S. Hoppenbrouwers,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_03255 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08829 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08366 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11495 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 mei 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_05975 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 februari 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_02420 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

DE GEMEENTERAAD. Overwegende dat deze basisideeën het resultaat zijn van de bepalingen opgenomen in het Gemeentedecreet;

DE GEMEENTERAAD. Overwegende dat deze basisideeën het resultaat zijn van de bepalingen opgenomen in het Gemeentedecreet; UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 Aanwezig: Henk Heyerick, burgemeester-voorzitter, Eric Vermeersch, Luc Millecamps, Rosanne Buyle, Catherine De Smet en Stijn Van

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 maart 2018 Afdeling Technische diensten - Dienst patrimonium en infrastructuur

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 maart 2018 Afdeling Technische diensten - Dienst patrimonium en infrastructuur 97) zutendaal Gemeenteraad GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 maart 2018 Afdeling Technische diensten - Dienst patrimonium en infrastructuur 17 2018_GR_00027 Mobiliteit: aanvullend politiereglement op

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07408 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04735 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11095 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_06514 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING VAN 26 MAART 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Francky De Coster, voorzitter Simon Lagrange, burgemeester Sophie Delaere, Michaël Vandemeulebroecke,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 18 augustus 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_10025 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07021 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 10 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13268 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11488 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03645 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 februari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_01922 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13896 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11025 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 20 mei 2019

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD. ZITTING van 20 mei 2019 UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE GEMEENTERAAD ZITTING van 20 mei 2019 Aanwezig: Jan Stoens, Voorzitter gemeenteraad wn. Karolien Damman, Burgemeester Stefaan Vercooren, Rik Waeyaert, Toon Vancoillie,

Nadere informatie

MAATREGELEN VAN TOEPASSING IN BESCHERMINGSGEBIED ZULTE MESURES D APPLICATION DANS LA ZONE DE PROTECTION ZULTE. Maladie de Newcastle.

MAATREGELEN VAN TOEPASSING IN BESCHERMINGSGEBIED ZULTE MESURES D APPLICATION DANS LA ZONE DE PROTECTION ZULTE. Maladie de Newcastle. Newcastle MAATREGELEN VAN TOEPASSING IN BESCHERMINGSGEBIED ZULTE instructie nr.: N-inc-002B datum: 09.07.2018 versie: nr. 1 bestand: N-inc-002B bijlagen: afbakening van de zone inventaris straten in de

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 28 april 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05367 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00936 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04227 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 oktober 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_12980 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07489 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08181 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00886 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Burgemeester S. Vandenberghe

Burgemeester S. Vandenberghe DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college Dienst Burgemeester S. Vandenberghe verkeer Volgnummer dossier Onderwerp Verkeer en mobiliteit. Aanvullend reglement op de politie

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_07455 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN DE STAD IEPER. Zitting van 5 februari 2018

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN DE STAD IEPER. Zitting van 5 februari 2018 UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN DE STAD IEPER Zitting van 5 februari 2018 Aanwezig:Jan Durnez, Burgemeester-Voorzitter Joseph Verschoore,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_08824 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14059 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 maart 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_03650 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Besluiten burgemeester

Besluiten burgemeester Besluiten burgemeester GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 18 maart 2019 Westerlo - Mobiliteit 5 2019_BB_00117 Politiereglementen. Tijdelijk politiereglement bij hoogdringendheid: snelheidsremmende maatregelen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14175 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14759 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10946 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10529 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13898 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 juli 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_08640 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00942 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 april 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_05058 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_02749 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09306 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_03880 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 15 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11492 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_14627 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08373 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08369 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie