DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE"

Transcriptie

1 DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE Hoe deelnemen aan de WIKO cashback actie? Deze actie is voorbehouden aan meerderjarige consumenten (particulieren) woonachtig in België en Luxemburg. Bij aankoop tussen 01/02/2017 en 30/04/2017 inclusief van een nieuw WIKO U FEEL mobiel toestel. Aankoop dient te geschieden via éénder welk belgisch of luxemburgs verkooppunt of website die de actie weergeeft. Aankopen in het buitenland zullen niet in acht genomen worden. Producten aangekocht via veilingsites komen niet in aanmerking voor de actie. Dit aanbod is niet combineerbaar met andere aanbiedingen, promoties of prijsverlagingen, beperkt tot één aanvraag per persoon en gereserveerd voor eindgebruikers, exclusief professionals. Wederverkopers en detailhandelaren kunnen niet van de actie profiteren ten behoeve van en in plaats van de eindklant. U blijft dus zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw inschrijfformulier en deelnemingsdossier, inclusief ondersteunende ingediende documenten, zelfs indien uw wederverkomer of detailhandelaar deze heeft ingevuld en / of voltooid voor u. Voorwaarden en stappen hierin vernoem moeten altijd in hun geheel worden gerespecteerd zodat de actie kan worden gevalideerd. 1. De aankoop Koop tussen 01/12/2017 en 30/04/2017 inbegrepen, een nieuwe mobiele telefoon WIKO UFEEL in éénder welk belgisch of luxemburgs verkooppunt of website die de actie weergeeft. 2. Inschrijving - Registreer online * via de voor 15/05/ Vul juist, volledig en naar waarheid het inschrijvingsformulier bij de online actie verkrijgbaar *. - Print de bevestigings en voeg het aan uw bestand toe. *Mocht u geen Internet access of problemen op u in te schrijven, stuur een naar action@globalsat.be, met naam van de actie. 3. Uw deelname bestand Verzamel de hierna vernoemde elementen: - De geprinte deelnameformulier of deelname code op papier, dat noodzakelijkerwijs elk van de volgende gegevens moet bevatten: naam, voornaam, adres, geboortedatum, GSM-nummer, adres, aankoopsdatum, winkelnaam, referencie, IMEI nummer, barcode en aankoopprijs van het nieuw toestel. - De originele sticker met IMEI code en barcode (13 cijfers) van het Wiko product. - Kopij van het aankoopbewijs (factuur of aankoopbon; inkooporders of aankoop certificaten opgericht door tussenpersonen bij de verkoop worden niet aanvaard) met volgende info : aankoopdatum, prijs, model, IMEI code. Deze moeten zeker omgeven of gemarkeerde zijn als er merdere producten zijn.

2 - Een rekeningnummer in IBAN formaat (geen terugbetaling zonder IBAN). 4. Verzending van het dossier Stuur uw volledig dossier in één keer voor 15/05/2017 (poststempeldatum) in een correct gefrankeerde envelop, bij voorkeur per aangetekende brief met ontvangstbewijs, naar volgend adres (de verzendkosten van het bestand zullen niet worden terugbetaald) : Cashback WIKO UFEEL Actie Postbus 55, 1930 Zaventem. 5. Behandeling van het dossier U ontvangt, mits wordt voldaan aan alle voorwaarden van de actie, uw cashback van 30 in binnen maximaal 10 weken vanaf de verzending van het volledig dossier. Deelnamekosten worden niet terugbetaald. WIKO behoudt zich het recht voor om een dossier te weigeren indien onleesbaar, onvolledig of frauduleus, indien het dossier de voorwaarden van de actie niet respecteert, indien de vermelde referenties niet deel uitmaken van de actie, indien het dossier onvoldoende gefrankeerd is. Geen enkele klacht zal na 30/05/2017 in rekening worden gehouden. Geen dossier (inclusief ondersteunende documenten) zal worden teruggezonden. WIKO sluit iedere aansprakelijkheid uit voor elk verloren, onvolledige, vertraagde, onleesbare, frauduleus dossier of elk dossier buiten de tijdslimiet ontvangen, zei het door uw schuld of die van een derde. U stemt ermee in om aandachtig alle taken die door u moeten worden verricht te lezen en ervoor zorgen dat alle nodige informatie om uw aanvraag te verwerken wordt verstrekt. Deze algemene deelnamevoorwaarden zijn onderworpen aan de belgische wetgeving. Door deel te nemen aan deze actie bevestigt u dat u deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en aanvaard. Vragen, opmerkingen over de actie en eventuele klachten moeten per post worden ontvangen op volgend adres: action@global-sat.be of via post «WIKO Cashback UFEEL actie Zaventem», ten laatste op 15/05/2017. Een gebrek aan reactie van de dienstverlener in verband met een bericht of brief kan in geen geval worden beschouwd als een overeenkoming met de inhoud van voorvernoemd bericht of brief. Persoonlijke gegevens verzameld tijdens deze actie zijn noodzakelijk voor de uitvoering van deze actie en worden enkel verwerkt voor de strikte eisen van deze actie en in overeenstemming met WIKO s privacy policy. In overeenstemming met de nationale wetgeving van kracht op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens hebt U als deelnemer het recht op toegang, verbetering en opzegging van deze gegevens om legitieme redenen, met betrekking tot al uw gegevens. Deze kunt U uitoefenen door te schrijven naar het adres van de actie: WIKO BENELUX Tervurenlaan 412, 1150 Brussel. Onder voorbehoud van druk- en typefouten.

3 DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL LITE CASHBACK ACTIE Hoe deelnemen aan de WIKO cashback actie? Deze actie is voorbehouden aan meerderjarige consumenten (particulieren) woonachtig in België en Luxemburg. Bij aankoop tussen 01/02/2017 en 30/04/2017 inclusief van een nieuw WIKO U FEEL LITE mobiel toestel. Aankoop dient te geschieden via éénder welk belgisch of luxemburgs verkooppunt of website die de actie weergeeft. Aankopen in het buitenland zullen niet in acht genomen worden. Producten aangekocht via veilingsites komen niet in aanmerking voor de actie. Dit aanbod is niet combineerbaar met andere aanbiedingen, promoties of prijsverlagingen, beperkt tot één aanvraag per persoon en gereserveerd voor eindgebruikers, exclusief professionals. Wederverkopers en detailhandelaren kunnen niet van de actie profiteren ten behoeve van en in plaats van de eindklant. U blijft dus zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw inschrijfformulier en deelnemingsdossier, inclusief ondersteunende ingediende documenten, zelfs indien uw wederverkomer of detailhandelaar deze heeft ingevuld en / of voltooid voor u. Voorwaarden en stappen hierin vernoem moeten altijd in hun geheel worden gerespecteerd zodat de actie kan worden gevalideerd. 1. De aankoop Koop tussen 01/12/2017 en 30/04/2017 inbegrepen, een nieuwe mobiele telefoon WIKO UFEEL LITE in éénder welk belgisch of luxemburgs verkooppunt of website die de actie weergeeft. 2. Inschrijving - Registreer online * via de voor 15/05/ Vul juist, volledig en naar waarheid het inschrijvingsformulier bij de online actie verkrijgbaar *. - Print de bevestigings en voeg het aan uw bestand toe. *Mocht u geen Internet access of problemen op u in te schrijven, stuur een naar action@globalsat.be, met naam van de actie. 3. Uw deelname bestand Verzamel de hierna vernoemde elementen: - De geprinte deelnameformulier of deelname code op papier, dat noodzakelijkerwijs elk van de volgende gegevens moet bevatten: naam, voornaam, adres, geboortedatum, GSM-nummer, adres, aankoopsdatum, winkelnaam, referencie, IMEI nummer, barcode en aankoopprijs van het nieuw toestel. - De originele sticker met IMEI code en barcode (13 cijfers) van het Wiko product.

4 - Kopij van het aankoopbewijs (factuur of aankoopbon; inkooporders of aankoop certificaten opgericht door tussenpersonen bij de verkoop worden niet aanvaard) met volgende info : aankoopdatum, prijs, model, IMEI code. Deze moeten zeker omgeven of gemarkeerde zijn als er merdere producten zijn. - Een rekeningnummer in IBAN formaat (geen terugbetaling zonder IBAN). 4. Verzending van het dossier Stuur uw volledig dossier in één keer voor 15/05/2017 (poststempeldatum) in een correct gefrankeerde envelop, bij voorkeur per aangetekende brief met ontvangstbewijs, naar volgend adres (de verzendkosten van het bestand zullen niet worden terugbetaald) : Cashback WIKO UFEEL LITE Actie Postbus 55, 1930 Zaventem. 5. Behandeling van het dossier U ontvangt, mits wordt voldaan aan alle voorwaarden van de actie, uw cashback van 20 in binnen maximaal 10 weken vanaf de verzending van het volledig dossier. Deelnamekosten worden niet terugbetaald. WIKO behoudt zich het recht voor om een dossier te weigeren indien onleesbaar, onvolledig of frauduleus, indien het dossier de voorwaarden van de actie niet respecteert, indien de vermelde referenties niet deel uitmaken van de actie, indien het dossier onvoldoende gefrankeerd is. Geen enkele klacht zal na 30/05/2017 in rekening worden gehouden. Geen dossier (inclusief ondersteunende documenten) zal worden teruggezonden. WIKO sluit iedere aansprakelijkheid uit voor elk verloren, onvolledige, vertraagde, onleesbare, frauduleus dossier of elk dossier buiten de tijdslimiet ontvangen, zei het door uw schuld of die van een derde. U stemt ermee in om aandachtig alle taken die door u moeten worden verricht te lezen en ervoor zorgen dat alle nodige informatie om uw aanvraag te verwerken wordt verstrekt. Deze algemene deelnamevoorwaarden zijn onderworpen aan de belgische wetgeving. Door deel te nemen aan deze actie bevestigt u dat u deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en aanvaard. Vragen, opmerkingen over de actie en eventuele klachten moeten per post worden ontvangen op volgend adres: action@global-sat.be of via post «WIKO Cashback UFEEL LITE actie Zaventem», ten laatste op 15/05/2017. Een gebrek aan reactie van de dienstverlener in verband met een bericht of brief kan in geen geval worden beschouwd als een overeenkoming met de inhoud van voorvernoemd bericht of brief. Persoonlijke gegevens verzameld tijdens deze actie zijn noodzakelijk voor de uitvoering van deze actie en worden enkel verwerkt voor de strikte eisen van deze actie en in overeenstemming met WIKO s privacy policy. In overeenstemming met de nationale wetgeving van kracht op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens hebt U als deelnemer het recht op toegang, verbetering en opzegging van deze gegevens om legitieme redenen, met betrekking tot al uw gegevens. Deze kunt U uitoefenen door te schrijven naar het adres van de actie: WIKO BENELUX Tervurenlaan 412, 1150 Brussel.

5 Onder voorbehoud van druk- en typefouten.

6 DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO TOMMY CASHBACK ACTIE Hoe deelnemen aan de WIKO cashback actie? Deze actie is voorbehouden aan meerderjarige consumenten (particulieren) woonachtig in België en Luxemburg. Bij aankoop tussen 01/02/2017 en 30/04/2017 inclusief van een nieuw WIKO TOMMY mobiel toestel. Aankoop dient te geschieden via éénder welk belgisch of luxemburgs verkooppunt of website die de actie weergeeft. Aankopen in het buitenland zullen niet in acht genomen worden. Producten aangekocht via veilingsites komen niet in aanmerking voor de actie. Dit aanbod is niet combineerbaar met andere aanbiedingen, promoties of prijsverlagingen, beperkt tot één aanvraag per persoon en gereserveerd voor eindgebruikers, exclusief professionals. Wederverkopers en detailhandelaren kunnen niet van de actie profiteren ten behoeve van en in plaats van de eindklant. U blijft dus zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw inschrijfformulier en deelnemingsdossier, inclusief ondersteunende ingediende documenten, zelfs indien uw wederverkomer of detailhandelaar deze heeft ingevuld en / of voltooid voor u. Voorwaarden en stappen hierin vernoem moeten altijd in hun geheel worden gerespecteerd zodat de actie kan worden gevalideerd. 1. De aankoop Koop tussen 01/12/2017 en 30/04/2017 inbegrepen, een nieuwe mobiele telefoon WIKO TOMMY in éénder welk belgisch of luxemburgs verkooppunt of website die de actie weergeeft. 2. Inschrijving - Registreer online * via de voor 15/05/ Vul juist, volledig en naar waarheid het inschrijvingsformulier bij de online actie verkrijgbaar *. - Print de bevestigings en voeg het aan uw bestand toe. *Mocht u geen Internet access of problemen op u in te schrijven, stuur een naar action@globalsat.be, met naam van de actie. 3. Uw deelname bestand Verzamel de hierna vernoemde elementen: - De geprinte deelnameformulier of deelname code op papier, dat noodzakelijkerwijs elk van de volgende gegevens moet bevatten: naam, voornaam, adres, geboortedatum, GSM-nummer, adres, aankoopsdatum, winkelnaam, referencie, IMEI nummer, barcode en aankoopprijs van het nieuw toestel. - De originele sticker met IMEI code en barcode (13 cijfers) van het Wiko product.

7 - Kopij van het aankoopbewijs (factuur of aankoopbon; inkooporders of aankoop certificaten opgericht door tussenpersonen bij de verkoop worden niet aanvaard) met volgende info : aankoopdatum, prijs, model, IMEI code. Deze moeten zeker omgeven of gemarkeerde zijn als er merdere producten zijn. - Een rekeningnummer in IBAN formaat (geen terugbetaling zonder IBAN). 4. Verzending van het dossier Stuur uw volledig dossier in één keer voor 15/05/2017 (poststempeldatum) in een correct gefrankeerde envelop, bij voorkeur per aangetekende brief met ontvangstbewijs, naar volgend adres (de verzendkosten van het bestand zullen niet worden terugbetaald) : Cashback WIKO TOMMY Actie Postbus 55, 1930 Zaventem. 5. Behandeling van het dossier U ontvangt, mits wordt voldaan aan alle voorwaarden van de actie, uw cashback van 20 in binnen maximaal 10 weken vanaf de verzending van het volledig dossier. Deelnamekosten worden niet terugbetaald. WIKO behoudt zich het recht voor om een dossier te weigeren indien onleesbaar, onvolledig of frauduleus, indien het dossier de voorwaarden van de actie niet respecteert, indien de vermelde referenties niet deel uitmaken van de actie, indien het dossier onvoldoende gefrankeerd is. Geen enkele klacht zal na 30/05/2017 in rekening worden gehouden. Geen dossier (inclusief ondersteunende documenten) zal worden teruggezonden. WIKO sluit iedere aansprakelijkheid uit voor elk verloren, onvolledige, vertraagde, onleesbare, frauduleus dossier of elk dossier buiten de tijdslimiet ontvangen, zei het door uw schuld of die van een derde. U stemt ermee in om aandachtig alle taken die door u moeten worden verricht te lezen en ervoor zorgen dat alle nodige informatie om uw aanvraag te verwerken wordt verstrekt. Deze algemene deelnamevoorwaarden zijn onderworpen aan de belgische wetgeving. Door deel te nemen aan deze actie bevestigt u dat u deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en aanvaard. Vragen, opmerkingen over de actie en eventuele klachten moeten per post worden ontvangen op volgend adres: action@global-sat.be of via post «WIKO Cashback TOMMY actie Zaventem», ten laatste op 15/05/2017. Een gebrek aan reactie van de dienstverlener in verband met een bericht of brief kan in geen geval worden beschouwd als een overeenkoming met de inhoud van voorvernoemd bericht of brief. Persoonlijke gegevens verzameld tijdens deze actie zijn noodzakelijk voor de uitvoering van deze actie en worden enkel verwerkt voor de strikte eisen van deze actie en in overeenstemming met WIKO s privacy policy. In overeenstemming met de nationale wetgeving van kracht op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens hebt U als deelnemer het recht op toegang, verbetering en opzegging van deze gegevens om legitieme redenen, met betrekking tot al uw gegevens. Deze kunt U uitoefenen door te schrijven naar het adres van de actie: WIKO BENELUX Tervurenlaan 412, 1150 Brussel. Onder voorbehoud van druk- en typefouten.

8

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

NIET TEVREDEN, GELD TERUG NIET TEVREDEN, GELD TERUG Deelnameformulier Grünwalder Grünwalder Nr. 1 is erg overtuigd van de kwaliteit van haar producten en biedt u daarom de actie niet tevreden, geld terug. Bent u na 7 dagen gebruik

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE Artikel 1 Algemene informatie De VANG ATTRAPEZ CASHBACK ACTIE (hierna de Actie ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Tweestationsstraat

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voorwaarden Cashback. Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Voorwaarden Cashback. Algemene voorwaarden Voorwaarden Cashback Op basis van de onderhavige Algemene Voorwaarden kunnen klanten een cashback ontvangen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel. Het

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Inleidende verklaringen Het IKEA Family getrouwheidsprogramma (hierna het Programma ) werd ontwikkeld door IKEA België NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan de actie "Tot 100 cashback op een product uit de Swift serie"

Voorwaarden voor deelname aan de actie Tot 100 cashback op een product uit de Swift serie Voorwaarden voor deelname aan de actie "Tot 100 cashback op een product uit de Swift serie" Algemene voorwaarden van de actie 1- Organiserend bedrijf Het bedrijf Acer Computer B.V. met een kapitaal van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Deze cashback is alleen geldig voor Nederlandse ingezetenen. Cashback (EUR) Beschikbaarheid van cashback aanbieding (koopdatum)

Algemene voorwaarden. Deze cashback is alleen geldig voor Nederlandse ingezetenen. Cashback (EUR) Beschikbaarheid van cashback aanbieding (koopdatum) 1. Op basis van de onderhavige algemene voorwaarden kunnen klanten contante korting aanvragen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze actie wordt georganiseerd door: N.V. Henkel Belgium S.A. Henkel Nederland BV Esplanade 1, postbus 101 Brugwal 11 1020 Brussel 3432 NZ

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INRUILACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN INRUILACTIE Terms & Conditions Trade-in Epson Large Format ALGEMENE VOORWAARDEN INRUILACTIE ARTIKEL 1 - DEELNEMERS Artikel 1.1 Deze actie geldt uitsluitend voor inwoners van Nederland. Een Deelnemer ("Deelnemer")

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions Pre-order Xperia XZ Premium Hoe kom ik in aanmerking voor de pre-order Xperia XZ Premium actie? Je komt in aanmerking voor de pre-order Xperia XZ Premium actie wanneer je binnen

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Inhoud: Pag 1-3: Actievoorwaarden consument Pag 4-5 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Vooruitverkoop 2017

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno Cashback Promotiemodel Ontvang cashback bij aankoop van

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1/5

Algemene voorwaarden 1/5 1. Op basis van de onderstaande algemene voorwaarden kunnen klanten de contante korting aanvragen op de in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking komende

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan de actie "Tot 100 cashback op een product uit de Swift serie"

Voorwaarden voor deelname aan de actie Tot 100 cashback op een product uit de Swift serie Voorwaarden voor deelname aan de actie "Tot 100 cashback op een product uit de Swift serie" Algemene voorwaarden van de actie 1- Organiserend bedrijf Het bedrijf Acer Computer B.V. met een kapitaal van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

4 0,- * Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot. cashback!

4 0,- * Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot. cashback! * zie de voorwaarden op www.philips.be/acties. Geldig voor aankopen in de periode van 01/04/2014 tem 31/05/2014 Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot 4 0,- *! Voor

Nadere informatie

MASTER CARD BRUSSELS AIRLINES / MASTERCARD GOLD (CREDIT) SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

MASTER CARD BRUSSELS AIRLINES / MASTERCARD GOLD (CREDIT) SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 50 : claims.be@aig.com Houder van de kaart MasterCard Brussels Airlines / MasterCard

Nadere informatie

13. Aanvragen mogen alleen worden ingediend door de eindklant zelf. (Weder)verkopers mogen geen aanvragen indienen namens hun klanten.

13. Aanvragen mogen alleen worden ingediend door de eindklant zelf. (Weder)verkopers mogen geen aanvragen indienen namens hun klanten. 1. Op basis van de onderstaande algemene voorwaarden kunnen klanten korting aanvragen op de hiervoor in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking komende

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

F9A29A HP DesignJet T in plus 4x 300ml Ink ,00 1/05/ /07/2019

F9A29A HP DesignJet T in plus 4x 300ml Ink ,00 1/05/ /07/2019 1. Op basis van de onderstaande algemene voorwaarden kunnen klanten de contante korting aanvragen op de in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking komende

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie

PRIVACY CIRCUS BELGIUM

PRIVACY CIRCUS BELGIUM PRIVACY CIRCUS BELGIUM CIRCUS BELGIUM erkent het belang van de bescherming van persoonlijke informatie en persoonsgegevens. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om de privacy van alle bezoekers

Nadere informatie

F9A29A HP DesignJet T in plus 4x 300ml Ink ,

F9A29A HP DesignJet T in plus 4x 300ml Ink , 1. Op basis van de onderstaande algemene voorwaarden kunnen klanten de contante korting aanvragen op de in aanmerking komende HP producten die staan vermeld in onderstaande tabel (de In aanmerking komende

Nadere informatie

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt PRIVACY STATEMENT Dit Privacy Statement toont onze vastberadenheid om je recht op privacy en je gegevens te beschermen. Postbuzz verwerkt je persoonlijke gegevens met zorg en conform aan de bepalingen

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS LEVERING INTERNET GEKOCHT GOEDEREN SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS LEVERING INTERNET GEKOCHT GOEDEREN SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Spaanse Dienst voor Toerisme - SDT

ALGEMENE VOORWAARDEN. Spaanse Dienst voor Toerisme - SDT ALGEMENE VOORWAARDEN Spaanse Dienst voor Toerisme - SDT 1.-ONDERWERP De Spaanse Dienst voor Toerisme (verder in de tekst afgekort als SDT) met hoofdzetel in de Koningsstraat 97, 5 de verdieping te Brussel

Nadere informatie

MASTERCARD BRUSSELS AIRLINES (MILES & MORE) / CONSUMER GOLD SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

MASTERCARD BRUSSELS AIRLINES (MILES & MORE) / CONSUMER GOLD SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 50 : claims.be@aig.com Houder van de kaart Mastercard Brussels Airlines / Consumer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,-

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- Algemeen Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Sony Mobile georganiseerde campagne 'Koop de Xperia 10, Xperia 10

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS EXTENDED WARRANTY SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS EXTENDED WARRANTY SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Nu kunt u meedoen aan de Seefeld-actie Wat moet u doen? - Vul het deelnameformulier volledig in. - Voeg een kopie bij van de kassabon en

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

De beste keuze. nu met meeste voordeel. bij aankoop van een Sony Internet TV

De beste keuze. nu met meeste voordeel. bij aankoop van een Sony Internet TV De beste keuze nu met meeste voordeel bij aankoop van een Sony Internet TV Actieperiode: 03-11-2011 t/m 15-01-2012 Actievoorwaarden: www.sony.be/acties Wi-Fi dongle t.w.v. 80,- Nu gratis! Skype camera

Nadere informatie

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

- SCHADEAANGIFTE - VEILIG ONLINE Polisnummer: 64813376 64817254 648186460-64823002 ALGEMENE GEGEVENS

- SCHADEAANGIFTE - VEILIG ONLINE Polisnummer: 64813376 64817254 648186460-64823002 ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Uitgever van de Beobank kaart: Verzekeraar: Beobank NV/SA Generaal Jacqueslaan, 263g B -1050 Brussel - België De polis is verstrekt en onderschreven door Chubb Insurance Company of Europe

Nadere informatie

ARGENTA SPAARBANK NV Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 8) Polisnummer 2.040.

ARGENTA SPAARBANK NV Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 8) Polisnummer 2.040. Formulier (Pagina 1 op 8) ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar : Schadebeheerder : Kaartuitgever : AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Claims Department Pleinlaan,

Nadere informatie

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn.

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn. Inhoudstafel 1. Definitie (1-2)... 1 2. Gebruiksvoorwaarden (3-4-5-19)... 2 3. Overzetting van de spaarpot (6)... 2 4. Kaart vergeten (7)... 2 5. Fidelity-actie (8)... 2 6. Diefstal, verlies of frauduleus

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

HOME ENTERTAINMENT DEALS

HOME ENTERTAINMENT DEALS ACTIES GELDIG van 01/10/2010 t/m 31/12/2010 Aanvragen mogen ingediend worden tot 15/01/2011. 100 WIRELESS DONGLE TWV 49 55LE8500, 55LE5500/10, 55LE5300* * Geen gratis wireless dongle. Model: 55LE8500 75

Nadere informatie

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode VOORWAARDEN MEMBER GETS MEMBER 1. Algemeen De voorwaarden in dit reglement zijn van toepassing op de peterschapsactie Member gets Member (hierna het Reglement ). Deze actie wordt georganiseerd door Keytrade

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven.

ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset. 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. ACTIEVOORWAARDEN Star TXT WIFI B3410W met Skullcandy headset Artikel 1 Definities 1.1. Actie: promotie actie zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2. Actieperiode: de hierna in artikel 3.4. bedoelde

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

unieke Sony Camera Promoties

unieke Sony Camera Promoties THE POWER OF IMAGING unieke Sony Camera Promoties tot 1.000,- bij aankoop van Sony camera s, lenzen of accessoires Zie voorwaarden op sony.be/acties Actieperiode: 25 oktober t/m 31 december 2012 Tot Sony

Nadere informatie

Privacy & cookies policy

Privacy & cookies policy Privacy & cookies policy Artikel 1 Verwerking van gegevens 1.1. Door het aanmaken van een gebruikersaccount door de Klant op de website van Pelckmans uitgevers nv of de websites van haar onderliggende

Nadere informatie

Cashback eindgebruikers Windows Benelux ( Actie") Algemene actievoorwaarden Microsoft. Algemene voorwaarden

Cashback eindgebruikers Windows Benelux ( Actie) Algemene actievoorwaarden Microsoft. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Cashback eindgebruikers Windows Benelux ( Actie") Algemene actievoorwaarden Microsoft Actieproducten HP Pavilion x360, Acer Swift 3, Asus Vivobook S, Lenovo Ideapad 520S. Op de laptop

Nadere informatie

Reglement - VELUX Promotie platte daken

Reglement - VELUX Promotie platte daken Reglement - VELUX Promotie platte daken KOOP 1 VELUX ELEKTRISCH OPENEND PLATDAKVENSTER (TYPE CVP) TUSSEN 1 MEI 2015 EN 31 JULI 2015 EN KRIJG 80 TERUGBETAALD! 1. De firma VELUX N.V. met maatschappelijke

Nadere informatie

Mutatieprocedure per aangetekende

Mutatieprocedure per aangetekende Mutatieprocedure per aangetekende e-mail Inhoudsopgave 1.... Algemeen principe en voorwaarden... 3 2.... Procedure... 4 3.... Handleiding... 5 Mutatieprocedure per aangetekende e-mail 1. Algemeen principe

Nadere informatie

BANQUE DE LUXEMBOURG Aankoopbeveiliging Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) Polisnummer L2.040.140 ALGEMENE GEGEVENS

BANQUE DE LUXEMBOURG Aankoopbeveiliging Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) Polisnummer L2.040.140 ALGEMENE GEGEVENS Aankoopbeveiliging Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar : Schadebeheerder : Kaartuitgever : AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor

Nadere informatie

Actievoorwaarden Lotus Dinosaurus Mini 100% terugbetaald

Actievoorwaarden Lotus Dinosaurus Mini 100% terugbetaald Actievoorwaarden Lotus Dinosaurus Mini 100% terugbetaald Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Lotus Dinosaurus Mini 100% terugbetaald, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

4. Persoonsgegevens die verzameld worden

4. Persoonsgegevens die verzameld worden 1. Algemeen 1. Bij Atrado vinden we de privacy en de veiligheid van je gegevens erg belangrijk. Niemand heeft immers graag dat zijn of haar persoonlijke gegevens zomaar te grabbel worden gegooid. Lees

Nadere informatie

BANQUE DE LUXEMBOURG Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) Polisnummer L2.040.

BANQUE DE LUXEMBOURG Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) Polisnummer L2.040. Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar : Schadebeheerder : Kaartuitgever : AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

- SCHADEAANGIFTE - «Plus Zichtrekening»

- SCHADEAANGIFTE - «Plus Zichtrekening» - SCHADEAANGIFTE - «Plus Zichtrekening» ALGEMENE INFORMATIE De Plus zichtrekening is een rekening van: Beobank NV/SA Boulevard Général Jacques 263g B-1050 Bruxelles België Verzekeringmaatschappij: De dekking

Nadere informatie

Privacyverklaring. WIE zijn we?

Privacyverklaring. WIE zijn we? Partner van Ateliers voor Werknemersvorming vzw Computeropleidingen l Communicatie en media Educo vzw Haachtsesteenweg 579 1030 Brussel Tel (02) 246 32 61 E-mail educo@acv-csc.be Website www.educo.be Educo

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP ATELIERS HUMANOID 1. Definities en toepasselijkheid 1.1. In deze voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenissen: - Bestelling: een bestelling van een

Nadere informatie

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

MASTERCARD BRUSSELS AIRLINES / MASTERCARD GOLD (CREDIT) AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

MASTERCARD BRUSSELS AIRLINES / MASTERCARD GOLD (CREDIT) AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 50 : claims.be@aig.com Houder van de kaart MasterCard Brussels Airlines / MasterCard

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

Spelreglement. "Tour de France"

Spelreglement. Tour de France Spelreglement "Tour de France" ARTIKEL 1 ORGANISATOR BD myshopi nv, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 12b (de organisator ), voor BIC Belgium B.V.B.A, besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Spelreglement. "Pink & Blue"

Spelreglement. Pink & Blue Spelreglement "Pink & Blue" ARTIKEL 1 ORGANISATOR BIC Belgium B.V.B.A, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een kapitaal van 124.235.677,22, ingeschreven in het handelsregister van

Nadere informatie

Tot 20,- Coolblue cashback op Philips audio.

Tot 20,- Coolblue cashback op Philips audio. Tot 20,- Coolblue cashback op Philips audio. Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS BEST PRICE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS BEST PRICE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy.

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy. Artikel 1 Webshop 1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode VOORWAARDEN MEMBER GETS MEMBER 1. Algemeen De voorwaarden in dit reglement zijn van toepassing op de peterschapsactie Member gets Member (hierna het Reglement ). Deze actie wordt georganiseerd door Keytrade

Nadere informatie

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst.

Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen en iedere overeenkomst. Algemene voorwaarden Disclaimer De informatie op mijn website is met zorgvuldigheid samengesteld. Typisch-M wijst alle aansprakelijkheid voor onvolkomenheden, onjuistheden en de gevolgen hiervan af. Aan

Nadere informatie

Tot 500,- cashback op Samsung tv s

Tot 500,- cashback op Samsung tv s Tot 500,- cashback op Samsung tv s Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. Hieronder

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday cash back", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op

Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op Veelgestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op www.canon.be/winterpromo Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd

Nadere informatie

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Onafhankelijk Ziekenfonds Voorbehouden aan het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex Nummer tussenpersoon Naam Aansluitingsnummer Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Uw persoonlijke identificatiegegevens

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS PURCHASE PROTECTION SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS PURCHASE PROTECTION SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR)

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR) ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING ASSURANTIE REGISTRATIE (SAR) ARTIKEL 1 DEFINITIES 1) Stichting Assurantie Registratie (SAR): De SAR is gevestigd te Sittard, Swentiboldstraat 17, 6137AE in Sittard. 2) Registermakelaar

Nadere informatie

MASTERCARD BRUSSELS AIRLINES (MILES & MORE) / CONSUMER GOLD AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

MASTERCARD BRUSSELS AIRLINES (MILES & MORE) / CONSUMER GOLD AANKOOPGARANTIE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 50 : claims.be@aig.com Houder van de kaart Mastercard Brussels Airlines / Mastercard

Nadere informatie

Alleen de deelnames die conform zijn aan de termijnen van het huidige Reglement zullen worden geaccepteerd.

Alleen de deelnames die conform zijn aan de termijnen van het huidige Reglement zullen worden geaccepteerd. SPELREGELS «Durbuy Adventure» - QUICK BELUX Artikel 1 Organiserende Bedrijf Het bedrijf Quick restaurants N.V.., gezeteld op Louizalaan 65/B11 te Brussel, waarvan de administratieve zetel zich bevindt

Nadere informatie

ARGENTA SPAARBANK NV Aankoopbeveiliging Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 8) Polisnummer 2.040.147 ALGEMENE GEGEVENS

ARGENTA SPAARBANK NV Aankoopbeveiliging Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 8) Polisnummer 2.040.147 ALGEMENE GEGEVENS Aankoopbeveiliging Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 8) ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar : Schadebeheerder : Kaartuitgever : AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor

Nadere informatie

PRIVACY POLICY. Via deze website worden persoonsgegevens verzameld via het contactformulier.

PRIVACY POLICY. Via deze website worden persoonsgegevens verzameld via het contactformulier. PRIVACY POLICY 1. WIE? Deze Privacy Policy regelt de verwerking van persoonsgegevens. Artemis is de handelsnaam van van de handelszaak Ilse Deloddere met maatschappelijke zetel te Stationsstraat 147 8850

Nadere informatie

ActievoorwaardenTour van HEMA

ActievoorwaardenTour van HEMA ActievoorwaardenTour van HEMA Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Tour van HEMA (hierna te noemen: 'de actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]"

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. [Win een weekend in Toscane met Carapelli] TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]" Artikel 1: Algemeen 1.1 De BVBA Carapelli België, met maatschappelijke zetel te Carapelli Belgium Diamantstraat 8/210 B-2200

Nadere informatie

unieke Sony Camera Promoties

unieke Sony Camera Promoties THE POWER OF IMAGING unieke Sony Camera Promoties wegens succes verlengd tot 1.000,- bij aankoop van Sony camera s, lenzen of accessoires Zie voorwaarden op sony.be/acties Actieperiode: 25 oktober 2012

Nadere informatie