NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V."

Transcriptie

1 Juni 2015 nummer 11 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Niets nieuws onder de zon Hetgeen er geweest is, dat zal er zijn, en hetgeen er gedaan is, dat zal er gedaan worden; zodat er niets nieuws is onder de zon. Prediker 1 vers 9 In een nieuwsbrief die aan het einde van een schooljaar uitkomt, staan vaak zaken die al gaan over het volgende schooljaar. Bijvoorbeeld de groepsverdeling; altijd weer even spannend welke of juf uw kind volgend schooljaar heeft! Maar in deze nieuwsbrief leest u ook over een nieuwe opzet voor de rapportgesprekken, een nieuwe website, een nieuwe rapportomslag, de opzet van de Plusklas welke nieuw is voor onze school. In eerdere nieuwsbrieven heeft u al kunnen lezen over iets nieuws in de onderbouw: Engels. U leest het: veel nieuwe dingen. Dingen waar wij als team enthousiast over zijn! Maar hoe nieuw en anders is het allemaal eigenlijk? Toen ik onlangs in het Bijbelboek Prediker aan het lezen was, kwam ik bij de tekst die boven dit stukje staat. Prediker schrijft dat wat er komen zal al reeds geweest is Oftewel: wat gaat komen, dat is helemaal niet nieuw. Hoe kan dit nu? Ik heb daar over na zitten denken en kwam tot het volgende: de nieuwe dingen waarover we in deze nieuwsbrief schrijven zijn in hun vorm wel nieuw, maar qua inhoud niet. In de kern draait het allemaal om hetzelfde: goed onderwijs voor uw kind. Daarbij hoort een goede manier van communiceren (gesprekken, rapport, website, etc.), maar ook een goede aanpak (Plusklas en Engels bijvoorbeeld). Misschien is dit wel wat de Prediker bedoelde toen hij dit schreef. Maar als we nog een laag dieper gaan wat betreft hetgeen dat geweest is er altijd zal zijn, dan denk ik aan Jezus Christus. In Openbaring 1 vers 8 staat: Ik ben de Alfa en de Oméga, het Begin en het Einde, zegt de Heere, Die is, en Die was, en Die komen zal, de Almachtige. Ons geloof in die Heer is ons houvast. Te weten dat alles van het begin tot het einde in de hand van de Heere is, is niet nieuw, maar blijft wel nieuws dat we willen delen met de kinderen en u. Belangrijke data juni en juli Juni woensdag 17 gebedsuur vrijdag 26 juf Rénate jarig zaterdag 27 juf Ria jarig maandag 29 deze week facultatieve oudergesprekken Juli donderdag 02 schoolreis zondag 05 jarig maandag 06 afscheidsavond groep 8 woensdag 08 gebedsuur vrijdag 10 rapport mee uur begin zomervakantie zaterdag 25 Pieter jarig Welkom op school De kinderen die binnenkort 4 jaar worden, komen dinsdagochtend 23 juni van tot uur een kijkje nemen om alvast een klein beetje te wennen. De ouders van de kinderen voor wie deze ochtend bedoeld is, zijn door juf Ria hierover geïnformeerd. Zendingsgeld mei In mei is er 95,87 aan zendingsgeld opgehaald. Doordat de meivakantie in deze maand viel, is het opgehaalde bedrag wat lager dan normaal. Opnieuw hartelijk dank!

2 Groepsbezetting groep 1a/2a groep 1b/2b maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag juf Netta juf Netta juf Netta juf Netta juf Carlien juf Rénate juf Rénate juf Marlies juf Marlies juf Marlies groep 3 /juf Carlien groep 4 juf Ans juf Marianne juf Marianne juf Ans groep 5 juf Eveliene groep 6 Pieter Pieter juf Wilma Pieter juf Ans/ juf Marianne juf Eveliene Pieter groep 7 juf Jeannette juf Jeannette juf Jeannette juf Ariëtte juf Ariëtte groep 8 juf Marieke juf Marieke juf Marieke juf Marieke juf Marieke Enkele aanvullende opmerkingen: - Juf Ans en juf Marianne werken om de week op vrijdag. - Juf Carlien staat om de week op woensdag voor groep 3. - Juf Eveliene is in blijde verwachting (zie nieuwsbrief mei). Tijdens haar zwangerschapsverlof zal de gehele week voor groep 5 staan. - Het MT zal op de volgende dagen aanwezig zijn: o Wouter op maandag, dinsdag en donderdag o juf Ria op dinsdag, woensdag en vrijdag. - De interne begeleiding voor de onderbouw staat onder leiding van juf Ria en die van de bovenbouw onder leiding van juf Wilma. - Op donderdagochtend (om de week) zal juf Jeannette de Plusklas gaan begeleiden. Meer over de Plusklas leest u verderop in deze nieuwsbrief. - Hoewel juf Martine inmiddels niet meer officieel werkt, zet ze toch nog altijd haar kwaliteiten in en biedt ze op donderdag extra ondersteuning aan kinderen. - Meester Arnold-Jan Kaat die dit schooljaar al ondersteunende werkzaamheden verrichtte, zal dit ook komend schooljaar doen. Vier ochtenden in groep 3 en twee middagen in de bovenbouw. - Vanaf januari 2016 willen we weer een instroomgroep starten. De kinderen van de instroomgroep gaan vijf ochtenden naar school. Er is nadrukkelijk gekeken naar de grootte van de groepen, maar financieel is het niet mogelijk om groepen te splitsen. We hebben daarom gezocht naar de mogelijkheden die er dan wel zijn en zetten daarom in op extra handen in de grotere groepen. Juf Pauline heeft deze maand voor het laatst bij ons op school gewerkt. Iets meer dan een jaar heeft zij ondersteunende werkzaamheden verricht in de kleutergroepen. Ze gaat nu werken op een kinderdagverblijf in Krimpen aan den IJssel. We bedanken de juf van harte voor haar inzet en wensen haar heel veel plezier toe met haar nieuwe baan! Plusklas Met ingang van het nieuwe schooljaar starten we met de Plusklas. De Plusklas zal zijn om de week op donderdagochtend en Juf Jeannette zal hier leiding aan gaan geven. In de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar (die van juli) zal zij iets meer over de Plusklas schrijven.

3 Informatie schoolreizen donderdag 2 juli Bestemmingen en tijden groep bestemming op school vertrektijd terug op school 1 en 2 Plaswijckpark 9.00 uur 9.30 uur uur (Rotterdam) 3 en 4 Plaswijckpark (Rotterdam) 9.00 uur 9.30 uur uur 5, 6 en 7 De Spelerij - Uitvinderij (Dieren) 8.20 uur 8.30 uur uur 8 De Lansingh (Krimpen a/d IJssel) 8.30 uur Pieter zal de kinderen t.z.t. informatie geven Om rekening mee te houden - Eten en drinken De kinderen nemen hun eigen drinken en snoep/fruit mee voor tussendoor. In de bussen mag er niet gegeten of gedronken worden. Voor tussen de middag hebben de kinderen van de groepen 1 t/m 4 een lunchpakketje (eten en drinken) nodig. De kinderen van de groepen 5, 6 en 7 hoeven geen lunchpakketje mee te nemen, zij gaan broodjes bakken en eten. - Waardevolle spullen Wilt u er voor zorgen dat alle waardevolle spullen zoals horloges, kettinkjes e.d. thuisgelaten worden? Vanzelfsprekend blijven de mobile telefoons ook thuis. Meegeven van geld willen we af raden, maar blijft onder uw verantwoording. - Ziekte Wanneer uw kind last heeft van wagenziekte, wilt u dan ervoor zorgen dat zij van tevoren een reistabletje heeft ingenomen. Wilt u dit ook even aan de leerkracht melden? - Overig De kinderen van groep 8 gaan s ochtends op de fiets naar het zwembad. Op 2 juli kan er in geval van nood contact worden opgenomen met school. De aankomsttijden zijn richttijden. I.v.m. de drukte op de wegen is het niet zeker of we ook inderdaad terug zullen zijn op de richttijd van de aankomsttijd. We hopen op uw begrip! Nieuwe website Als u dit nog niet heeft gedaan: neem eens een kijkje op onze nieuwe website, die vanaf begin deze maand de lucht is ingegaan! Weerbaarheidstraining Bij deze nieuwsbrief ontvangt u ook een flyer over een weerbaarheidstraining die in de zomervakantie wordt gegeven. Wilt u meer informatie, dan kunt zich tot juf Wilma richten. Nieuwe rapportomslag De huidige rapportomslag zal worden vervangen door een nieuwe. Degene die we nu gebruikten, zou sowieso voor tijdelijk zijn en zo konden we meteen nagaan of deze omslag duurzaam is. De conclusie is, dat deze dat niet is, want de kartonnen omslag kreukelt en zo ziet het rapport er minder fraai uit. De nieuw omslag zal van plastic zijn met insteekhoesjes. Zoals u hiervoor heeft kunnen lezen, moet u nog wel even geduld hebben: het eerste rapport verschijnt in februari. Tijdens een koffieochtend in het nieuwe schooljaar kunt u de omslag een keertje bekijken.

4 Nieuwe opzet gesprekkencyclus Binnen het team en de medezeggenschapsraad (MR) is er de afgelopen maanden nagedacht over een nieuwe opzet van gesprekken die we door het schooljaar met u als ouders hebben. Het gaat hier dan met name om de rapportgesprekken. We constateerden dat we met de huidige opzet tegen een aantal zaken aanliepen. Bijvoorbeeld: - Het eerste officiële moment dat we u als ouder spreken is pas in november bij het eerste rapport (groep 3 t/m 8); - Tijdens het opstellen van het eerste rapport beschikken we nog over relatief weinig resultaten om al een goed beeld van de ontwikkeling van uw kind op dat moment te kunnen geven; - Het tweede rapport verschijnt ruim anderhalve maand na het afnemen van de Cito M-toetsen; Met instemming van de MR gaan we met ingang van komend schooljaar werken met een andere opzet. Die ziet er als volgt uit: - In de eerste twee weken van het nieuwe schooljaar heeft de leerkracht met ieder kind afzonderlijk een gesprekje. In dit gesprekje wordt gesproken over interesses, verwachtingen en dingen die uw kind nog moeilijk vindt en dingen die uw kind graag wil leren. - In de derde en vierde schoolweek worden de ouders van groep 3 tot en met 8 uitgenodigd om met de leerkrachten te spreken. Dit is een vervolg op het gesprekje dat de leerkracht met uw kind heeft gehad. Er wordt kennisgemaakt en over en weer is er de gelegenheid om verwachtingen uit te spreken. U krijgt ter voorbereiding op dit gesprek vooraf enkele vragen g d die terug zullen komen tijdens het gesprek. - Het rapport in november vervalt. U kunt in het ouderportaal van Parnassys kijken welke resultaten uw kind behaalt. Indien nodig is er contact tussen u en de leerkracht; - In januari worden de Cito M-toetsen afgenomen. Direct daarna ontvangt u het eerste rapport en vinden er rapportgesprekken plaats; - In de een-na-laatste schoolweek vinden er facultatief gesprekken plaats en in de laatste schoolweek ontvangt u het tweede en laatste rapport. Geen informatieavond aan het begin van het schooljaar In vervolg op het stukje hiervoor is er besloten om geen informatieavond meer te houden. Deze avond werd altijd gehouden in de derde schoolweek. Omdat niet alle ouders op die avond aanwezig konden zijn en we u in de derde en vierde schoolweek spreken is de noodzaak van die informatieavond minder groot. Daarbij komt dat iedere leerkracht in de eerste schoolweek een informatiebrief maakt over belangrijke aspecten van het schooljaar in zijn of haar groep. Zo kunnen we alle ouders informeren over belangrijke groepszaken en hoeft niemand iets te missen. Foto s oud schoolmeubilair Albanië Het schoolmeubilair uit de oude school is naar Albanië gegaan. Op de volgende bladzijde ziet u in enkele foto s hoe dit gegaan is en waar het meubilair tenslotte terecht is gekomen.

5

Herfstvakantie ma. 22 oktober t/m vr. 26 oktober. Kerstvakantie ma. 24 december t/m vr. 4 januari Voorjaarsvakantie ma. 25 februari t/m vr.

Herfstvakantie ma. 22 oktober t/m vr. 26 oktober. Kerstvakantie ma. 24 december t/m vr. 4 januari Voorjaarsvakantie ma. 25 februari t/m vr. mei 2018 nummer 8 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Koningsspelen 2018 Welkom We heten Thijs Vermeulen van harte welkom in groep 1c. Een heel fijne schooltijd toegewenst! Begin april is Vinicius Lacerda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mei 2016 nummer 10. voor alle data geldt D.V. Liefde is genoeg

NIEUWSBRIEF. Mei 2016 nummer 10. voor alle data geldt D.V. Liefde is genoeg Mei 2016 nummer 10 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Christelijk geïnspireerd onderwijs terugblik ouderavond En nu blijft geloof, hoop en liefde, deze drie; doch de meeste van deze is de liefde. 1

Nadere informatie

Herfstvakantie ma. 22 oktober t/m vr. 26 oktober. Kerstvakantie ma. 24 december t/m vr. 4 januari. Voorjaarsvakantie ma. 25 februari t/m vr.

Herfstvakantie ma. 22 oktober t/m vr. 26 oktober. Kerstvakantie ma. 24 december t/m vr. 4 januari. Voorjaarsvakantie ma. 25 februari t/m vr. juni 2018 nummer 9 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Loflied van Habakuk (n.a.v. Habakuk 3: 17-19) Al zou de vijgeboom niet bloeien al gaf de olijf geen vruchten meer, al zou geen graan op t land meer

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Welkom In groep 1c heten we Bente van Burg van harte welkom. We wensen haar een heel fijne tijd bij ons op school!

Welkom In groep 1c heten we Bente van Burg van harte welkom. We wensen haar een heel fijne tijd bij ons op school! juni 2017 nummer 10 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over En zij werden allen vervuld met de Heilige Geest, en begonnen te spreken Handelingen 2 vers

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 Nieuwsbrief januari 2018 De beste wensen Allereerst wensen wij u een, in alle opzichten, goed 2018 toe! We hopen dat iedereen het jaar met frisse moed zal beginnen en dat de meeste goede voornemens zullen

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3

Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Nieuwsbrief 06 november 2017 Nr. 3 Studiedag woensdag 6 december Op woensdag 6 december a.s. hebben de kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. Methodetoetsen in ParnasSys Wij vinden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Vertel Gr. 1 en 2 Gr. 3 en 4 Gr. 5 en 6 Gr 7 en 8. Petrus in Lydda, Joppe en Cesarea. De verlossing van

Vertel Gr. 1 en 2 Gr. 3 en 4 Gr. 5 en 6 Gr 7 en 8. Petrus in Lydda, Joppe en Cesarea. De verlossing van Jezus is de Morgenster Hij is de Nieuwsbrief - 1 e jaargang no. 18 - schooljaar 2015-2016 - Donderdag 09-06-2016 Welkom In de afgelopen week hebben kinderen van onze school samen gelopen. Samen zijn en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen

Nieuwsbrief Nummer 33 28e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 Formatie volgend schooljaar Personele wijzigingen Nummer 33 28 e jaargang 7 t/m 14 juni 2019 10 juni 2 e pinksterdag extra vrije dag. 11 juni Jeroen Oosterhof tot 14.30 uur afwezig ivm directie overleg 12 juni Tussenevaluatie met ouders over de SOVA training

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Week Belangrijke data IEP Pre-test voor groep 6 Ouderkring sociale media TIPS voor ouders onderaan

Week Belangrijke data IEP Pre-test voor groep 6 Ouderkring sociale media TIPS voor ouders onderaan Belangrijke data Juni 02 juni Dag van de bouw 06 juni MR workshops en scholing update 07 juni Bootcamp groep 3 t/m 8 07 juni Informatieavond musical groep 7/8 19.30-20.15 uur 08 juni Hockeyclinic groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand september. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website en in het Ouderportaal. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019.

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Logeerkoffertje Op donderdag 6 juni komt er een leesconsulente van de centrale bieb West Achterhoek een prentenboek interactief voorlezen. Als ouder mag u hierbij aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool, We beseffen dat er dan veel op u en uw kind afkomt. We willen proberen door middel van dit informatieboekje een aantal

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni 2016

Nieuwsbrief 17 juni 2016 Nieuwsbrief 17 juni 2016 Ouderbetrokkenheid op de Waalse school Afgelopen schooljaar heeft er een succesvolle ouderbetrokkenheidsdag plaatsgevonden met ouders en het hele team van de school waarin onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

: 10,11 HSV

: 10,11 HSV vrijdag 19 mei 2017 En toen zij, terwijl Hij van hen wegging, hun ogen naar de hemel gericht hielden, zie, twee mannen stonden bij hen in witte kleding, die ook zeiden: Galilese mannen, waarom staat u

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015

Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Nieuwsbrief 6 14 oktober 2015 Belangrijke data 16-10 Gastlessen Stichting Opkikker 23-10 Thema-afsluiting Iedereen hoort erbij groepen 1 t/m 8 26-10 Start Herfstvakantie t/m 30-10 04-11 Thema-avond Hoe

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 31 28 april 2015 Inhoud: Koffieochtend groep 1-2, Juf Marja heeft een nieuwe baan, Vervangingen groepen 3-4, 5 en 7, Schoolreisje dinsdag

Nadere informatie