Nieuwsbrief november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief november 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief november 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht

2 Nieuwsbrief november 2016 Barendrecht, Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging Hoekse Waard/Maasoever Spoorweg Barendrecht. Materieel: Mack 30T: Na de proefritten op het depot is deze Mack 30T weer terug de werkplaats in gegaan. Na nog wat aanpassingen is de loc uit elkaar gehaald en is vervolgens onderhanden genomen met de spuitbussen verf. Het frame en het machinistenhuis hebben al de definitieve kleur gekregen. De klauwkoppeling is volledig werkend gemaakt en ondertussen zijn er al een aantal roosters, trappetjes en logo s onder de 3D-printer vandaan gekomen. Mack 30T weer opgebouwd na het spuiten. Foto Edwin Lageweg. Assen, frame en het machinistenhuis nog als losse onderdelen. Foto s Stefan de Vries.

3 Nieuwe wagenstam 430: Nadat we in de laatste nieuwsbrief konden melden dat de eerste bak zo goed als klaar was, hebben we niet stil gezeten. Na nog vele uren schuren, schilderen, passen en meten zijn alle drie de bakken klaar! Toen het spoor in de lange loods eenmaal verlengd was konden de bakken ook daadwerkelijk als wagenstam worden samengesteld. En ja, als alles dan op z n wielen staat dan moeten er ook de nodige proefritten gereden worden. De stam van drie bakken maakt een proefrit achter lok 21 Panter. Foto Edwin Lageweg. De eerste proefritten zijn geslaagd dus we konden verder met het afwerken van de wagenstam. Zo zijn de kistjes verder afgemaakt en gemonteerd op de eerste en de laatste draaistellen. De kistjes bieden ruimte voor mogelijk ballastgewicht en onder de kistjes zit een hogere koppelgaffel. De komende tijd zullen de puntjes nog op de i worden gezet zodat ook deze nieuwe Benelux-wagenstam 430 gebruikt kan worden tijdens de rijdagen. De wagenstam compleet met de kistjes op de draaistellen. Foto s Edwin Lageweg.

4 EMD SD45: De SD45 is na de laatste nieuwsbrief weer een stukje dichter bij het eindresultaat. In het machinistenhuis zitten grote ramen zodat de machinist goed zicht heeft op het spoor. Voor de ramen bij dit model zijn er inmiddels raamlijsten en ruitenwissers gemaakt. Voor het dak zijn er metalen platen opmaat gemaakt en gebogen. In de grote plaat op de motorhuif komen later nog gaten voor de ventilatoren. Werk aan de raamlijsten met ruitenwissers en het dak. Foto s Edwin Lageweg. In het echt zou de machinist vanaf verschillende kanten naar de cabine kunnen lopen. Daarvoor zitten er op de hoeken van de lok opstapjes. Met behulp van onze CNC-freesbank zijn al deze opstapjes gemaakt en kunnen deze binnenkort gemonteerd worden op de lok. Voor de opvallende loknummers zijn lichtbakken geprint. In de geprinte behuizing zitten zeven ledlampjes die zorgen dat het loknummer goed te zien is. Alle opstapjes zijn klaar en de locnr. lichtbak werkt. Foto s Edwin Lageweg & Ed Devilee.

5 Depot: Spoorverlenging lange loods Plutohok : Met de komst van de nieuwe wagenstam in Benelux-kleuren is er het een en ander geschoven met het materieel. Om de nieuwe stam snel in te kunnen zetten is besloten om er standaard een clublok voor te zetten zodat je direct de baan op kan zonder veel rangeerwerk. Daarvoor is het huidige aanbouwtje, ook wel Plutohok genoemd, vergroot voor twee sporen. Op die manier is het spoor lang genoeg zodat alles droog en warm binnen kan staan. Inmiddels is er al veel werk verricht en zal het Plutohok de komende weken verder afgemaakt worden. Klinkers eruit, spoor erin! En zo staat er na een ochtend meten en zagen al een groot deel van het nieuwe Plutohok overeind en past alles netjes binnen. Foto s Edwin Lageweg. Alleen de voorkant moet nog dicht gemaakt worden maar ondertussen wordt de primer overgeschilderd in de uiteindelijke groen kleur. Foto s Edwin Lageweg.

6 Spoorbaan: Stelwerkzaamheden: Na vele rijdagen is het spoor op sommige punten een klein beetje verzakt of gekanteld. Nu we langzaam weer richting het einde van het jaar gaan worden deze klusjes weer aangepakt. Gelukkig kent de herfst ook nog zonnige dagen waarbij we deze stelwerkzaamheden kunnen uitvoeren. De trein met de werkwagens vol gereedschap en nieuw ballast/splitgrind is weer geregeld op de baan te vinden om het spoor er weer strak bij te leggen. Op verschillende punten is het spoor bijgesteld. Foto s Kees Bootsma. De V6 als rijdende koffietafel tijdens de werkzaamheden aan het spoor. Foto Kees Bootsma.

7 Schrikhekken: De hekken met rood-wit gestreepte balken zijn een passieve waarschuwing voor een overweg. Bij onze overwegen staan deze ook alleen bij de eerste overweg stonden de schrikhekken voor het mooi nog te dicht langs het spoor. Daarom is besloten om de schrikhekken uit te graven en te verplaatsten. Tijdens een clubavond is dit gedaan en zo staan ze nu verder van het spoor. Toch een behoorlijk klus voor zulke kleine schrikhekken. Foto s Kees Bootsma. Rangeertafel: Na het succes van de rangeertafel tijdens de open dagen is er een hoop veranderd. Er is een perronnetje gemaakt, een nieuwe grasmat en er staan boompjes langs het spoor. Ook is er een mooi bedieningspanel gemaakt met behulp van een 3Dprinter waar het spoorplan met bijbehorende wisselnummers op te zien is. Tijdens de presentatiedag in Carnisse Veste hebben veel kinderen al hun rangeerdiploma verdiend met het oplossen van de rangeerpuzzel. De rangeertafel in de kantine tijdens de updatewerkzaamheden. Foto s Stefan de Vries. Wederom een succes op de presentatiedag voor Cash voor je club. Foto Paul Lelieveld.

8 Spoorvernieuwing in de winterperiode: De bladeren vallen weer op het spoor en dat betekend dat er weer een drukke winterperiode voor de deur staat. Onderhoud aan materieel en gebouwen maar ook een grootschalige spoorvernieuwing bij het station. Om deze klus tot een goed einde te brengen wordt nu al zoveel mogelijk voorbereid. Nieuwe wissels worden in elkaar gelast en een hoop nieuwe bielzen worden gezaagd. Inmiddels zijn er al bijna vier wissel klaar en twee rechte stukken spoor. De boog voor het station wordt een stuk verlegd en er komt een extra spoor in het station. Op drukke rijdagen en tijdens evenementen is een derde spoor bij het station toch wel noodzakelijk. De werkzaamheden bij het station vinden pas plaatst in het nieuwe jaar. Lassen en zagen, de voorbereidingen zijn in volle gang. Foto s Edwin Lageweg. Brandweer: Tijdens een heerlijk zonnige weekend kregen we bezoek van de brandweer. Dit keer niet om brandjes te blussen of om een kat uit de boom te redden, maar om te kijken bij al het moois wat de Oude Maas te bieden heeft. Na een praatje op het station en een fotoshoot met de trein gingen de mannen weer verder met hun rit. Later kregen we nog een reactie van één van de brandweerlieden op Facebook Ik heb met bewondering gekeken naar jullie hobby, iets om trots op te zijn en dat er nog maar veel "kinderen " mogen genieten van jullie mooie spoorbaan. Fotoshoot met het brandweervoertuig en de brandweerlieden. Foto s Paul Lelieveld.

9 Cash voor je club : De actie Cash voor je club duurde tot zaterdag 22 oktober. Tijdens deze actie konden de consumenten speciale munten deponeren in een inleverdisplay van 5 verschillende verenigen uit de regio. Bij de kinderen staan we bekend als het treintje van de Oude Maas, zij namen hun ouders dan ook mee aan de hand naar de juiste vereniging. Zelfs wethouder Lennart v/d Linden van de gemeente Barendrecht had nog wat munten voor onze display. Zo nu en dan werden de displays geleegd en werd er een tussenstand bekend gemaakt. Ons inleverdisplay voor alle actiemunten bij de supermarkten. Foto s Paul Lelieveld. Elke vereniging kreeg ook z n eigen presentatiedag, wij waren 15 oktober aan de beurt. Tussen de supermarkten Jumbo en Albert Heijn stonden enkele leden met de vernieuwde rangeertafel waar de kinderen hun rangeerdiploma konden halen. Buiten op het plein hadden we de mobiele baan uitgelegd waar we samen met de RTM M1651 Puttershoek en de 460 Ten Wheeler heen en weer pendelde. Een geslaagde dag waar weer veel kinderen met een lach op hun gezicht verder liepen door het winkelcentrum. Onze mobiele baan op het plein bij de Van Beuningenhaven. Foto s Paul Lelieveld. En dan was er afgelopen zaterdag de uitslag! Een groep leden was tijdens de bekendmaking aanwezig om de vereniging te vertegenwoordigen. Geheel met presentator/dj en de burgemeester werd duidelijk dat wij de tweede plaats hebben bereikt met het fenomenale bedrag van 967,-! Voor iedereen die ons hiermee heeft geholpen, super bedankt! Bekendmakingsmiddag Carnisse Veste. Foto s Edwin Lageweg & Het Zuiden Barendrecht.

10 Rijseizoen 2016: Het rijseizoen van 2016 is helaas ten einde gekomen maar niet getreurd want 17 december houden wij onze kerstritten. Op die dag rijden wij van 13:00 t/m 20:00 uur! In 2017 loopt het rijseizoen van begin april tot eind oktober, de trein rijdt dan weer elke week op: Woensdag van t/m uur Zaterdag van t/m uur Zondag van t/m uur Evenementen 2016: - Zaterdag 17 december 2016: Kerstritten Vriendelijke groeten, Edwin Lageweg. Stefan de Vries. Redactie nieuwsbrief.

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief december 2015 Barendrecht, 15-12-2015 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief juli 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli 2016 Barendrecht,21-7-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari 2016 Barendrecht, 17-01-2016 Beste abonnees, Allereerst de beste wensen voor 2016. Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief februari 2018 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2018 Barendrecht, 21-2-2018 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2015 Barendrecht, 22-11-2015 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2011

Nieuwsbrief november 2011 Nieuwsbrief november 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2011 Barendrecht, 16-11-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2013

Nieuwsbrief september 2013 Nieuwsbrief september 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief september 2013 Barendrecht, 11-09-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2016 Barendrecht, 19-03-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 Nieuwsbrief juli 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli 2013 Barendrecht, 31-07-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2017 Barendrecht, 16-11-2017 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2011 Barendrecht, 20-05-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2013

Nieuwsbrief maart 2013 Nieuwsbrief maart 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2013 Barendrecht, 15-03-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht

Nieuwsbrief mei Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief mei 2016 Barendrecht, 26-5-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2012

Nieuwsbrief september 2012 Nieuwsbrief september 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief september 2012 Barendrecht, 17-09-2012 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2013

Nieuwsbrief november 2013 Nieuwsbrief november 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief november 2013 Barendrecht, 20-11-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari 2013 Barendrecht, 14-01-2013 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2012

Nieuwsbrief april 2012 Nieuwsbrief april 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2012 Barendrecht, 20-04-2012 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2016 Barendrecht, 20-04-2016 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2012

Nieuwsbrief augustus 2012 Nieuwsbrief augustus 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief augustus 2012 Barendrecht, 21-08-2012 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2012

Nieuwsbrief Maart 2012 Nieuwsbrief Maart 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2012 Barendrecht, 19-03-2012 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2012 Barendrecht, 11-02-2012 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2010

Nieuwsbrief februari 2010 Nieuwsbrief februari 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief februari 2010 Barendrecht, 16-02-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2011

Nieuwsbrief april 2011 Nieuwsbrief april 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2011 Barendrecht, 18-04-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2010

Nieuwsbrief maart 2010 Nieuwsbrief maart 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2010 Barendrecht, 13-03-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2010

Nieuwsbrief december 2010 Nieuwsbrief december 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief december 2010 Barendrecht, 16-12-2010 Beste leden en relaties, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2011

Nieuwsbrief juli 2011 Nieuwsbrief juli 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli 2011 Barendrecht, 14-07-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2010. Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht www.maasoeverspoorweg.nl

Nieuwsbrief mei 2010. Modelbouwvereniging Hoekse Waard. Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht www.maasoeverspoorweg.nl Nieuwsbrief mei 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht www.maasoeverspoorweg.nl Nieuwsbrief mei 2010 Barendrecht, 16-05-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2011

Nieuwsbrief september 2011 Nieuwsbrief september 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief september 2011 Barendrecht, 19-09-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief april 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2017 Barendrecht, 21-4-2017 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari/ februari 2017

Nieuwsbrief januari/ februari 2017 Nieuwsbrief januari/ februari 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief januari/februari 2017 Barendrecht, 10-2-2017 Beste abonnees, Het jaar 2017 belooft een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli/augustus 2017

Nieuwsbrief juli/augustus 2017 Nieuwsbrief juli/augustus 2017 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief juli/augustus 2017 Barendrecht, 1-8-2017 Beste abonnees, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Nieuwsbrief april 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2010 Barendrecht, 12-04-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2011

Nieuwsbrief maart 2011 Nieuwsbrief maart 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief maart 2011 Barendrecht, 15-03-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2011

Nieuwsbrief augustus 2011 Nieuwsbrief augustus 2011 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief augustus 2011 Barendrecht, 17-08-2011 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de

Nadere informatie

WERKPLAATSNIEUWS 2018

WERKPLAATSNIEUWS 2018 WERKPLAATSNIEUWS 2018 (De meest recente foto staat onderaan!) 5 januari 2018: in de voormalige kolenloods op het emplacement Hoorn staat deze partytent; niet om een gezellige BBQ voor het trampersoneel

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 2 oktober 2013.

HUIDER-NIEUWSBRIEF 2 oktober 2013. Beste dames en heren, jongens en meisjes, In deze nieuwsbrief hebben wij naast nieuw uitgebrachte trein- en modelbouwartikelen diverse spannende zaken te melden, te weten: - Demonstratie landschapsbouw

Nadere informatie

WERKPLAATSNIEUWS 2018

WERKPLAATSNIEUWS 2018 WERKPLAATSNIEUWS 2018 (De meest recente foto staat onderaan!) 5 januari 2018: in de voormalige kolenloods op het emplacement Hoorn staat deze partytent; niet om een gezellige BBQ voor het trampersoneel

Nadere informatie

23 december 2014: tussen Twisk en Opperdoes wordt een groot aantal dwarsliggers vernieuwd.

23 december 2014: tussen Twisk en Opperdoes wordt een groot aantal dwarsliggers vernieuwd. Langs de lijn 2013-2014 (meest recente bijdrage staat bovenaan) 23 december 2014: tussen Twisk en Opperdoes wordt een groot aantal dwarsliggers vernieuwd. 2 december 2014: het langverwachte liftje in het

Nadere informatie

Introductie. Ik hoop in ieder geval dat dit rapport jou gaat helpen, laat me in ieder geval even weten wat je er van vindt! Veel lees plezier!

Introductie. Ik hoop in ieder geval dat dit rapport jou gaat helpen, laat me in ieder geval even weten wat je er van vindt! Veel lees plezier! Introductie Hey, en bedankt voor het lezen van De Modelspoorbaan blauwdruk, in dit rapport gaan we alle aspecten die bij het bouwen een modelspoorbaan komen bekijken, wat kun je verwachten tijdens de verschillende

Nadere informatie

Night Challenge 2015 met pech!

Night Challenge 2015 met pech! Night Challenge 2015 met pech! De Night Challenge is voor mij niet zo goed verlopen als gepland. De rit ging op zich prima en we lagen voor in het klassement. Totdat er een boom van links over stak, zonder

Nadere informatie

Onderwerp: praktijkvoorbeelden Geluidsoverlast Valleilijn met Pinkeltje en booggeluiden die niet onder controle te houden zijn.

Onderwerp: praktijkvoorbeelden Geluidsoverlast Valleilijn met Pinkeltje en booggeluiden die niet onder controle te houden zijn. Ing. 12 juli 2017 PS2017-453 2017-010406 PS 27 september 2017 Van: Verzonden: woensdag 12 juli 2017 19:58 Aan: CC: Bieze, Conny; Griffie; griffie@ede.nl Onderwerp: Re: Re: Antwoord

Nadere informatie

Spoor op Vleugels. Nieuwsbulletin Nr 9. Een Voorspoedig 2010!

Spoor op Vleugels. Nieuwsbulletin Nr 9. Een Voorspoedig 2010! Spoor op Vleugels Nieuwsbulletin Nr 9 Een Voorspoedig 2010! Dit is de eerste Nieuwsbrief van dit belangrijke jaar voor de EMV en we wensen alle lezers dan ook allereerst een voorspoedig 2010. Ook dit jaar

Nadere informatie

nieuwsbrief 3 Geluidsmaatregelen aan het spoor in Rijen Werkzaamheden oktober Stedenbouwkundige visie Spoorzone Rijen Vervolgstappen

nieuwsbrief 3 Geluidsmaatregelen aan het spoor in Rijen Werkzaamheden oktober Stedenbouwkundige visie Spoorzone Rijen Vervolgstappen Oktober 2014 Nummer 3 nieuwsbrief 3 Geluidsmaatregelen aan het spoor in Rijen ProRail en de gemeente Gilze en Rijen willen de geluidsoverlast van het spoor in Rijen verminderen door middel van geluidsmaatregelen

Nadere informatie

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee.

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Donderdagochtend tussen 9:00 uur en 9:30 uur vertrekken de Pietermannen vanuit Volendam en de Kuylkarpers vanuit Hoorn,

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Metamorfose achtertuin

Metamorfose achtertuin Metamorfose achtertuin Metamorfose achtertuin Materialen Gereedschap Scharnieren Acrylaatkit Verf Doeken Touw Houtschroeven 3 & 4 cm lang Lijm Houten planken Nietjes Terpentine Balken Geel zand Deurbeslag

Nadere informatie

Piko Silberling actie:

Piko Silberling actie: 1 van 7 11-5-2012 11:53 In deze Nieuwsbrief: - Piko Silberling - LGB Panorama wagons - LGB Tramwagenset "Hamburg" - LGB Lok van de maand oktober - Märklín spoor I lok van de maand - Nieuwe openingstijden

Nadere informatie

Hoofdstuk 2: Welke werkzaamheden heeft een krol. Hoofdstuk 4: Overige machines met spoorwerkzaamheden

Hoofdstuk 2: Welke werkzaamheden heeft een krol. Hoofdstuk 4: Overige machines met spoorwerkzaamheden Hoofdstuk 1: De krol Hoofdstuk 2: Welke werkzaamheden heeft een krol Hoofdstuk 3: De krol heeft veel bakken Hoofdstuk 4: Overige machines met spoorwerkzaamheden Hoofdstuk 5: papieren voor het werken aan

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar de Stoomgroep. Dit is een miniatuurspoorweg in Turnhout waar ik op kleine treinen kan rijden. Veel mensen vinden

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG A.B.J. Bauhuis. 15-1-2010 In Oktober 2008 kocht ik mijn Fordson New Major met bouwjaar December 1955 in het Duitse Sogöl kort bij Lingen in het Emsland. De major was

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017

Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Nieuwsbrief 7 15 maart 2017 Beste ouders/verzorgers, In het afgelopen weekend hebben we heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. De lentekriebels komen weer tot leven! Het wordt tijd om buiten te zijn,

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

te gaan. Geen tv, grote gezinnen en ook de dochters liepen er al op jonge leeftijd nogal eigenaardig bij. Die leken door die truttige kleding ook

te gaan. Geen tv, grote gezinnen en ook de dochters liepen er al op jonge leeftijd nogal eigenaardig bij. Die leken door die truttige kleding ook Fixed price. Bij de volgende klant, een alleenstaande oudere vrouw ergens in de regio, is het de bedoeling om de Amberboom in de voortuin en nog een aantal heesters in de borders te snoeien. Verder nog

Nadere informatie

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent?

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? VRAGEN OVERZICHT Bent u momenteel bardienstlid? Ja 34 Nee 6 Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? 6 reacties Ivm werk; onregelmatige werktijden en niet op lange termijn vooruit

Nadere informatie

Ramen vervangen met de glimlach

Ramen vervangen met de glimlach Ramen vervangen met de glimlach Alles voor jouw glimlach Ramen gaan 25 tot 30 jaar mee. Je buitenschrijnwerk laten vervangen, is dus niet iets dat je elke dag doet. Je ziet er misschien zelfs een beetje

Nadere informatie

Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015

Vervoerplan RET 2016   Rotterdam, 10 maart 2015 Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015 ALGEMEEN Hieronder worden de wijzigingen in lijnvoering, route en frequentie beschreven die RET voorstelt voor de dienstregeling 2016. Niet alle wijzigingen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2. Vanuit het bestuur

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2. Vanuit het bestuur NIEUWSBRIEF Nummer 43, 18 mei 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Clubfound actie Plus van den Hoven 2 Rabobank Clubkas Campagne 2 Vanuit het bestuur De wedstrijden zijn allemaal weer gespeeld en heel

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

nr. 833 OMBOUWSET NS 2530 De Bisschop

nr. 833 OMBOUWSET NS 2530 De Bisschop U dient nog aan te schaffen: - KLEINSPOOR verf blanke lak nr.16 Primer nr.26 Zwart nr.39 - KLEINSPOOR transfers nr.227 Deze bouwset bevat: bestelnr. - 5557 cabine NS 2530-5556 huif NS 2530-5558 bufferbalk

Nadere informatie

Nieuwe werkgroepen: beeldende vorming en dans

Nieuwe werkgroepen: beeldende vorming en dans Nieuwe werkgroepen: beeldende vorming en dans Beeldende vorming Dit jaar is er een nieuwe werkgroep van start gegaan: beeldende vorming. De werkgroep wordt begeleid door Maryse de Bruin, onder andere de

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

werkstukmap Houtopdracht

werkstukmap Houtopdracht werkstukmap Houtopdracht Henze mussennestkast Samengesteld door J. van wijk - 2012 1 Verklaring gebruikte symbolen: Lees deze tekst aandachtig door. Probeer er iets van te onthouden Dit teken geeft aan

Nadere informatie

Inspectie onderleider Grote Masloot

Inspectie onderleider Grote Masloot Inspectie onderleider Grote Masloot Er ligt een duiker onder grote Masloot in Bunne. Deze pvc buis van rond 300 ligt in verbinding met 2 sloten. Deze buis moet geïnspecteerd worden om de conditie van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Oktober, november en december 2017

Oktober, november en december 2017 NIEUWSBRIEF Voor jullie ligt de nieuwsbrief van oktober, november en december. Deze brief verschijnt vier keer per jaar. Veel kijk- en leesplezier! BIJ DE HEEREVELDEN Het wordt steeds een beetje kouder.

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Wijngaard het Groenewoud

Wijngaard het Groenewoud 2 E JAARGANG 4 E EDITIE 2017 Wijngaard het Groenewoud 1 november 2017 En het werd herfst! In dit nummer 1 En het werd herfst 2 Ons You-tube kanaal 3 Onze eerste oogst 4. Molentjes 5. Website bezoek geweldig

Nadere informatie

Deze week zijn we begonnen met pip en posy en de superstep. We hebben het veel over de auto, fiets, trein, tram, vliegtuig, boot etc.

Deze week zijn we begonnen met pip en posy en de superstep. We hebben het veel over de auto, fiets, trein, tram, vliegtuig, boot etc. Weeknieuws week 28 Locatie het Kwetternest Deze week zijn we begonnen met pip en posy en de superstep. We hebben het veel over de auto, fiets, trein, tram, vliegtuig, boot etc. We hebben deze week dan

Nadere informatie

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam.

Nr Finaleronde seizoen , Op sporthal Oostervant te Rotterdam. Nr.6 21-04-2008 Finaleronde seizoen 2007-2008, Op 19-04-2008 sporthal Oostervant te Rotterdam. Om 12.00 is de start van de 1 ste wedstrijd in de Oostervant te Rotterdam. Voordat het zover zou zijn had

Nadere informatie

Voorlichtingsbijeenkomst 23 april 2014, ontwikkeling van het spoor

Voorlichtingsbijeenkomst 23 april 2014, ontwikkeling van het spoor Voorlichtingsbijeenkomst 23 april 2014, ontwikkeling van het spoor Op de bijeenkomst werd voor ProRail een toelichting gegeven door dhr. Bert Kassies. Hij is voor ProRail verantwoordelijk voor het project

Nadere informatie

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster 2017 2018 nummer 6 23 februari 2018 Agenda zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart Maandag 12 t/m vrijdag 16 maart Dinsdag 13 maart Dinsdag 20 t/m donderdag 22 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Restauratie werkzaamheden W SLC. Geplaatst door wietse - 22 juni :57

Restauratie werkzaamheden W SLC. Geplaatst door wietse - 22 juni :57 Restauratie werkzaamheden W107 280SLC. Geplaatst door wietse - 22 juni 2013 20:57 Na hier en daar geïnformeerd te hebben toch maar zelf, samen met mijn broer, aan de slag gegaan. Die vloerplaten stonden

Nadere informatie

Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising

Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising Ongelijkvloerse kruising Eerste regel tekst Inspringen 1 Inspringen 2 Inspringen 3 Inspringen 4 Ongelijkvloerse kruising Ca. 6 m diep Ca. 11 m diep Ca. 24

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Februari Werk aan de stad in februari

Februari Werk aan de stad in februari Februari 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Restauratie RTM 334. De originele bouwtekening uit 1898, volgens welke de restauratie wordt uitgevoerd.

Restauratie RTM 334. De originele bouwtekening uit 1898, volgens welke de restauratie wordt uitgevoerd. Restauratie RTM 334 De originele bouwtekening uit 1898, volgens welke de restauratie wordt uitgevoerd. Op 3 januari 2011 werd de bak naar de werkplaats gebracht, na het gereedkomen van rijtuig ZVTM 8.

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport is een van de grootste evenementen op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem.

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem. Beste vrienden van Scouting Diemen, Na onze laatste nieuwsbrief van september bent u natuurlijk al een kijkje wezen nemen in het Diemerbos. Met u doen veel andere mensen dat..want de bouw van onze blokhut

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 8 NUMMER 1 12 OKTOBER 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Ieper. Ervaringen Schilderijen :

Ieper. Ervaringen Schilderijen : Ieper Ervaringen Schilderijen : Tijdens het schilderen wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Bovenaan, onderaan, in het midden Ik heb gekozen om eerst de achtergrond te el schilderen. Bij mijn ontwerp

Nadere informatie

nr. 840 BOUWSET MFS schutwagen

nr. 840 BOUWSET MFS schutwagen Deze bouwset bevat: bestelnr. - 5661 kap MFS schutwagen - 5662 bodemplaat MFS schutwagen - 5676 vacuüm gevormde ramen - 5657 remschoenen inzetstuk (4x) - 5646 Flettner dakluchters (3x) - 5113 buffers (4x)

Nadere informatie

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper!

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper! Nieuwsbrief Present Bollenstreek Present Bollenstreek heeft als doel om een maatschappelijke beweging op gang te brengen waarin het vanzelfsprekend is dat mensen naar elkaar omzien. Beste lezer, Present

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a.

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 12, Nummer 51, December 2013 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. De voorzitter aan het woord... 3 3. FNRS Wedstrijd

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Drie meter uitgebouwde woonkamer Luxe afwerking zo te betrekken

Drie meter uitgebouwde woonkamer Luxe afwerking zo te betrekken Huizen van Hoekstra & van Eck Wilhelmina Druckertuin 8, 1705 JM Heerhugowaard Drie meter uitgebouwde woonkamer Nieuwe tuin op het zuiden Dakkapel op zolder Luxe afwerking zo te betrekken Kindvriendelijke

Nadere informatie