Nieuwsbrief 4 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 4 oktober 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 4 oktober 2017 Jacob Catsstraat AE Zwolle Tel : Agenda Oktober 2017 Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag 13 oktober Woensdag 18 oktober Maandag 23 t/m vrijdag 27 Maandag 30 oktober November 2017 Maandag 6 november Dinsdag 7 november Maandag 13 t/m vrijdag 17 Dinsdag 21 en vrijdag 24 Start Kinderboekenweek / Projectdag Staking primair onderwijs; geen les Unicefloop Avondbijeenkomst voor alle klassenouders Herfstvakantie MR-vergadering Ouderavond Social Media Kleuters vrij i.v.m. studiedag kleuterleerkrachten Toetsweek Open lesochtend De hele jaarplanning kunt u vinden op de website van de school. Jarigen Willem Luttekes Roos Kippers 10 jaar Andy Fillet 8 jaar Thomas Oldengarm 5 jaar Ingeborg de Ruiter Wierd Dijkhuizen 11 jaar Ruben Kobessen 7 jaar David Oosten 5 jaar Ben van Doorn Gijs van den Brink Vlinder Bagchus 6 jaar Annelien Dekker van den Berg Castiël Rahajaan 7 jaar Mees Kraa 11 jaar Wobbechien Cnossen Noa ten Brinke 11 jaar Pepijn Hofstee 5 jaar We wensen jullie allemaal een heel feestelijke dag toe!

2 Uit de directiekamer Beste ouders en verzorgers, Zoals u weet is het vandaag dierendag. En begint vandaag de Kinderboekenweek. Vanmorgen kwam ik een lezenswaardig artikel tegen over een dier dat zeer intelligent is, blauw bloed heeft, drie harten en een snavel. Het verandert graag van kleur, vorm en gedrag, leeft in zee, jaagt ook op land en voorspelt WK s voetbal. Verder neemt het samen met de kwal de oceanen over. Wilt u meer weten over dit bijzondere dier? Google dan op de inktvis. Er gaat (verwacht ik) een wereld voor u open! Met vriendelijke groet, Gijs van den Brink, Interim directeur. Gebedsgroep Koningin Emmaschool Als gebedsgroep van de Koningin Emmaschool komen we alweer twee jaar bij elkaar om te danken en te bidden voor de kinderen, het team, de school en alles wat daarmee samenhangt. We doen dit één keer per maand bij één van de deelnemers thuis. Vanuit het schoolteam krijgen we via een vaste contactpersoon (Ben van Doorn) dank- en gebedspunten aangereikt. Daarnaast kunnen de kinderen zelf punten doorgeven. Tijdens het schooljaar staat steeds op een andere gang van de school een schatkist, waar de kinderen een briefje met hun eigen dank- en gebedspunten in kunnen doen. De betreffende docenten besteden in die periode extra aandacht aan wat bidden is en wijzen de kinderen op de mogelijkheid van de schatkist. Met de school hebben we goed afgesproken heel zorgvuldig om te gaan met de privacy (bijvoorbeeld door geen namen door te geven), waar het zou kunnen gaan om privacygevoelige informatie. Vind je het leuk om mee te bidden? Je bent van harte welkom! Spreek één van ons even aan of stuur een mailtje naar bidgroep.emmaschool@vivente.nu dan nemen we contact met je op. Heb je zelf iets waarvoor je graag zou willen laten bidden of danken, dan kun je dat ook mailen naar hetzelfde adres. Anneke van der Wouden en Jonne Haaksema Staking Jaarlijks op 5 oktober is de internationale dag van de leraar. Dit jaar op 5 oktober leggen de medewerkers van de Vivente-groep het werk neer om aandacht te vragen voor hun zorgen over de toekomst van het onderwijs en de toekomst van uw kinderen. Dit betekent dat ook onze school niet open kan. Met de buitenschoolse opvanginstanties is gesproken over mogelijkheden voor opvang. De Buitenschoolse Opvang Plons heeft ons

3 gemeld dat de kinderen die normaal gesproken gebruik maken van de BSO op 5 oktober de hele dag welkom zijn. De kosten voor deze opvang komen voor rekening van de ouders. Wij realiseren ons dat wij u met een mogelijk probleem opzadelen maar we moeten aan politiek Den Haag laten zien dat het zo niet langer kan. Dat bereiken we alleen als we massaal en gezamenlijk met alle betrokkenen actievoeren. Voor vragen of overleg kunt u contact opnemen met ondergetekende Uw steun nodig Onze stem alleen is niet genoeg en de problemen zijn niet alleen van ons maar zijn een maatschappelijk probleem. Wij vragen u om uw begrip voor de medewerkers. Liever zouden zij niet staken. Zij doen dit om de voorwaarden voor goed onderwijs aan uw kind te verbeteren richting de toekomst. Team Koningin Emmaschool. Leve het jonge kind! Dit is de titel van de studiedag waar alle leerkrachten van de kleuterklassen op 7 november naar toe gaan. Kwaliteit in de omgang met het jonge kind, dat is hét thema van deze alweer zesde editie Leve het jonge kind. Naast het plenaire gedeelte zijn er een aantal deelsessies waaruit we kunnen kiezen. Deze gaan o.a. over: spel, techniek, ontwikkeling van het brein, liefde voor lezen en rekendoelen. Kortom, een leerzame dag voor ons. Voor de kleuters is het een vrije dag. De kleuter leerkrachten Schoolreisje Vorig jaar is tijdens een teamvergadering afgesproken dat het schoolreisje niet meer in september zal plaatsvinden, maar aan het einde van het schooljaar. De hoofdreden is dat de leerkracht de kinderen uit zijn/haar groep dan beter kent. Het schoolreisje voor de groepen 3 t/m 7 staat nu gepland op donderdag 28 juni Vriendelijke groet, Team Koningin Emmaschool. Thema Kinderboekenweek: Griezelen Motto: Gruwelijk eng! Kinderboeken met griezels en engerds staan centraal in de Kinderboekenweek Dat belooft een loeispannende week te worden! Je bent nooit te oud om te griezelen. Maar de grens tussen wat lekker griezelig is en wanneer het echt (te) eng wordt de grens tussen fictie en werkelijkheid ligt voor ieder anders. Monsters, spoken, schaduwen, angsten, heksen, achtervolgers: er is een moment dat iedereen zich wel eens bang voelt.

4 Samen op school gaan we bezig met het omgaan met angsten en blijven we dicht bij de belevingswereld van het kind. Als Christelijke school doen we mee aan de Kinderboekenweek over Griezelen maar maken we bewuste keuzes! Elke groep heeft, als start van de week, een flitsbezoekje gehad van een griezelige heks Zij liet bij elke groep een genomineerd boek achter. Deze boeken zijn een cadeau van de Oudervereniging. De juffen en meesters gaan een aantal lessen en activiteiten verzorgen die te maken hebben met griezelen Verder kun je weer mee zingen en dansen met Kinderen voor Kinderen op hun single Gruwelijk eng Wanneer je tijdens de Kinderboekenweek een boek koopt in de boekhandel krijg je een boek cadeau. Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Janneke Schotveld, auteur van de populaire kinderboekenreeks Superjuffie, en heet Kattensoep. Dat klinkt eng, maar Janneke kennende, is vast ook erg grappig! Het prentenboek van de Kinderboekenweek is gemaakt door Martijn van der Linden en Maranke Rinck, bekend van Memorykonijn en Tangramkat, en heet Knikkeruil! Met één r. Van ruilen komt huilen, maar van de knikkeruil vast niet. Het boek is namelijk ook een knikkerspel en je krijgt er een gevuld knikkerzakje bij. Tot slot zijn er in de bibliotheek ook allemaal activiteiten en organiseren zij het Groot Zwols Kinderboekenfeest. Kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom in Stadkamer, die deze dag volledig in het teken staat van het thema griezelen. Zo is er de vertelvoorstelling Dobbe en de Draak, gebaseerd op het gelijknamige boek van Lennaert Roos. Er zijn illustratie-, schrijf- en kunstworkshops waarin kinderen aan de slag gaan met griezelige verhalen en illustraties. Iedereen kan meezingen met het kinderkoor Sing-a-long, kinderen kunnen knutselen, geschminkt worden, griezelige gerechten maken in de kookstudio van Roald Dahl en meedoen aan een spannende speurtocht door Stadkamer! Natuurlijk kun je ook gezellig tussen de boeken snuffelen. Op de XXL-Kinderboekenruilbeurs mag iedereen zijn of haar boeken van thuis ruilen voor andere exemplaren. Diverse gastvoorlezers voorzien het feest van spannende verhalen. Het Groot Zwols Kinderboekenfeest vindt plaats op zondag 15 oktober van tot uur, is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun (groot)ouders. Een kaartje kost vijf euro, volwassenen mogen gratis naar binnen. Voordeel met je ticket! Op vertoon van je e-ticket van het Groot Zwols Kinderboekenfeest kun je diezelfde dag gratis naar museum de Fundatie. Op vertoon van twee e-tickets ontvang je één vrijkaartje voor de muzikale theatervoorstelling Niet Vergeten! (voor kinderen vanaf 7 jaar in de Zwolse theaters). We wensen iedereen veel griezel-plezier toe juf Erica, Marlies, Margreet en Marjanneke (Vakgroep ICE)

5 Nieuwe schoolgids Vorige week hebben we de nieuwe schoolgids van schooljaar 2017/2018 op de website geplaatst. U kunt hem lezen en/of downloaden via het tabblad algemeen. Verkeer Zoals iedereen weet is het op sommige momenten druk rondom de school als kinderen worden gebracht en opgehaald. Naar aanleiding van een gesprek met de Gemeente Zwolle hebben we afgesproken dat we u als ouders nogmaals laten weten dat het parkeren in bochten niet is toegestaan. Wilt u daar allemaal rekening mee houden? Ook nog even een opfrisser over de gele doorgetrokken strepen voor en achter de school. Dit betekent niet alleen verboden te parkeren, maar ook een verbod tot stilstaan! Als u uw kinderen uit de auto laat stappen, wilt u dan dit iets verderop doen om het verkeer zo goed mogelijk te kunnen laten doorstromen? Naar aanleiding van een aantal klachten uit de buurt houdt de gemeente een oogje in het zeil. Alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!

6 Actie voor Sint Maarten Nieuwsbrief 4 oktober 2017 Ruben Kobessen uit onze groep 3c heeft samen met zijn broer Vin (groep 6a) een actie bedacht om geld in te zamelen voor de mensen van Sint Maarten. Zij hebben samen met hun ouders overheerlijke koeken gebakken zoals boterkoeken, brownies, kruidkoeken en havermoutkoekjes. Ouders en leerlingen uit deze groepen konden een bestelling opgeven. Dit heeft het fantastische bedrag van 158,45 opgeleverd. Zij hebben dit inmiddels overgemaakt op giro Ook de zussen Noortje (groep 6a) en Suus (groep 3c) Nijenhuis hebben een spontane actie bedacht. Zij zijn de deuren langs gegaan en hebben de mensen gevraagd of ze misschien wat geld overhadden voor de mensen die de orkaanramp op Sint Maarten hebben meegemaakt. Zij haalden maar liefst het bedrag op van 205,61. Jullie zijn toppers!

7 Unicef Sponsorloop 13 oktober Vrijdag 13 oktober is de jaarlijkse UNICEFLOOP in Park de Wezenlanden voor de groepen 3 t/m 8. Dit jaar lopen de kinderen voor het project: Tegengaan Kinderarbeid. Op school heeft een vrijwilliger van Unicef de kinderen hier een gastles overgegeven. Nieuwsbrief 4 oktober 2017 Vandaag hebben alle kinderen die zich hebben opgegeven (maar liefst 132!) de enveloppe meegekregen. De stempelkaart en deurzegels zitten in de envelop. Uw kind kan deze week zoveel mogelijk sponsors proberen te vinden. De sponsors kunnen een vast bedrag of een bedrag per gelopen rondje toezeggen. Het geld wordt na de loop opgehaald, niet van tevoren in de envelop doen. Op de dag van de Unicefloop: De sponsorenvelop en de stempelkaart meenemen naar het park de Wezenlanden. Op de envelop en de stempelkaart je naam, adres, school en groep invullen. Vanaf uur kun je je melden bij de kraam waarop de naam van je school vermeld staat. De ouders / verzorgende houden de sponsorenvelop tijdens de loop bij zich. De loop is van tot Parcours : 200 meter voor groep 3 t/m 5 en 300 meter voor groep 6 t/m 8 Tip: Maak een koordje aan de stempelkaart, zo kun je hem om de hals dragen. Routepijlen geven aan welke groep naar welk parcours moet. Na de loop: De stempelkaart in de envelop doen en inleveren bij de kraam, waar de school van uw kind vermeld staat. In de week na de loop krijgt uw kind de envelop op school terug. Hierop staat het aantal gelopen rondjes en het bedrag vermeld. Vervolgens heeft uw kind twee weken de tijd om het geld bij de sponsors op te halen. Uiterlijk 30 / 31 oktober moet het geld op school afgegeven zijn. Voor vervoer naar het park De Wezenlanden en evt. drinken dient u zelf te zorgen. Er is na de loop wel een appeltje voor de dorst. Bijbelrooster Voor de groepen 1 t/m 3 Week 40: Broers gaan voor de tweede keer naar Egypte, Jozef maakt zich bekend Week 41: De tien plagen Week 42: Het volk van Israel vlucht uit Egypte, tocht door de Rietzee

8 Week 40: Laat me gaan Jakob is lang bij zijn oom Laban geweest. Nu wil hij weg, samen met zijn vrouwen en kinderen. Laat Laban hem gaan? En wat neemt Jakob mee? Doelstelling: De kinderen denken na over hoe het voelt als je ergens weg wilt gaan. Week 41: Horen wij nog bij elkaar? Familieruzies kunnen hoog oplopen, zoals in de verhalen van Jakob. Laban reist Jacob achterna omdat er godenbeeldjes gestolen zijn. Jakob reist terug naar zijn vaderland en vraagt zich af hoe Esau, die hij lang geleden bedrogen heeft, zal reageren. Horen ze nog bij elkaar, ondanks alles? Doelstelling: De kinderen ontdekken dat wat er ook gebeurt, als familie blijf je bij elkaar horen. De kinderen leren wat een gedenkteken is. Vakanties en feestdagen 2017 / 2018 Herfstvakantie 21 oktober t/m 29 oktober 2017 Kerstvakantie 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 2 maart 2018 Pasen 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag 27 april 2018 Meivakantie 30 april t/m 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie 20 juli t/m 31 augustus 2018 De hele jaarplanning kunt u vinden op de website van de school. Belangrijke gegevens Website adres emma.daltonschool@vivente.nu Bij afwezigheid van Gijs van den Brink is Ingeborg de Ruiter het aanspreekpunt. Mailen kan altijd: gijs.van.den.brink@vivente.nu Ingeborg de Ruiter: i.de.ruiter@vivente.nu De teamleiders onder- en bovenbouw zijn te bereiken via: Teamleider onderbouw: Ingeborg de Ruiter: i.de.ruiter@vivente.nu Teamleider bovenbouw: Mellina Damstra: mellina.damstra@vivente.nu Mailadres oudervereniging: Mailadres MR: Mailadres Bidgroep: ovemmaschool@hotmail.nl mr.emmaschool@hotmail.com bidgroep.emmaschool@vivente.nu De volgende nieuwsbrief verschijnt op woensdag 18 oktober 2017

Nieuwsbrief 20 september 2017

Nieuwsbrief 20 september 2017 Nieuwsbrief 20 september 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Oktober 2017 Dinsdag 3 oktober Juffenfeest groep 1/2 Woensdag 4 oktober Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 januari 2017

Nieuwsbrief 11 januari 2017 Nieuwsbrief 11 januari 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Januari 2017 Maandag 16 vrijdag 27 januari Toetsweken groep 2 t/m 8 Februari 2017 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 oktober 2018 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Oktober Woe 03-10 Start Kinderboekenweek Do. 04-10 Juffenfeest groep 1-2 Wo. 10-10 Alle leerlingen

Nadere informatie

Rustig lopen kan ik goed, ik weet prima hoe dat moet.

Rustig lopen kan ik goed, ik weet prima hoe dat moet. Kalender Rustig lopen kan ik goed, ik weet prima hoe dat moet. Studiedag Op maandag 23 oktober is er een studiedag en zijn alle leerlingen van onze school vrij. We wensen iedereen een hele fijne herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 januari 2017

Nieuwsbrief 25 januari 2017 Nieuwsbrief 25 januari 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Januari 2017 Maandag 16 vrijdag 27 januari Februari 2017 Vrijdag 3 februari Maandag 6 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2016

Nieuwsbrief 28 september 2016 Nieuwsbrief 28 september 2016 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda September 2016 Woensdag 28 september Oktober 2016 Dinsdag 4 oktober Woensdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 december 2017

Nieuwsbrief 20 december 2017 Nieuwsbrief 20 december 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda December 2017 Donderdag 21 december Vrijdag 22 december Januari 2018 Maandag 8 januari Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 december Agenda. December: 5 december Sinterklaasfeest. Januari 2015: 5 januari 8.30 uur Koffie inloop

Nieuwsbrief. 3 december Agenda. December: 5 december Sinterklaasfeest. Januari 2015: 5 januari 8.30 uur Koffie inloop Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Agenda Nieuwsbrief 3 december 2014 December: 5 december Sinterklaasfeest 15 december Alle kinderen om 14.00 uur vrij i.v.m. studiemiddag van

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda

Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda Nieuwsbrief 3 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 26 september 2017 Agenda di 26 sept. Nieuwsbrief nr. 3 wo 27 sept Start verkoop Kinderpostzegels do 28 sept. Teamstudiedag/kinderen zijn vrij vrij 29 sept

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 november 2017

Nieuwsbrief 8 november 2017 Nieuwsbrief 8 november 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda November 2017 Donderdag 9 november Visitatie Early Bird Maandag 13 t/m vrijdag 17 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon Nieuwsbrief. 13 mei 2015

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon Nieuwsbrief. 13 mei 2015 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Nieuwsbrief 13 mei 2015 Agenda Mei 2015: 14 mei Hemelvaartsdag 14 mei t/m 17 mei Alle kinderen vrij 19 mei t/m 29 mei Toetsweken 19 mei Ouderavond

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon Nieuwsbrief. 7 januari 2015

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon Nieuwsbrief. 7 januari 2015 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Agenda Nieuwsbrief 7 januari 2015 Januari 2015: 12 tm 23 januari Toetsweken 14 januari V.O.-markt in Landstede sporthal van 15.00-20.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 september Agenda. September 2015: Oktober 2015: November 2015: Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon

Nieuwsbrief. 2 september Agenda. September 2015: Oktober 2015: November 2015: Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Agenda Nieuwsbrief 2 september 2015 September 2015: Woensdag 2 september Informatieavond alle groepen Donderdag 3 september Schoolreisje groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 februari 2017

Nieuwsbrief 8 februari 2017 Nieuwsbrief 8 februari 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Februari 2017 Woensdag 8 en donderdag 9 februari Donderdag 16 februari Maandag 20 t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 september 2015. Agenda. Oktober 2015: November 2015: Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767

Nieuwsbrief. 30 september 2015. Agenda. Oktober 2015: November 2015: Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Agenda Nieuwsbrief 30 september 2015 Oktober 2015: Dinsdag 6 oktober Woensdag 7 oktober Dinsdag 13 oktober Vrijdag 16 oktober Ma. 19 t/m vrij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief oktober Beste ouders/verzorgers, Meridiaan Openbare basisschool De Valenciadreef 6 3067 WL Rotterdam 010 4200752 contact@obsdemeridiaan.com www.obsdemeridiaan.com Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Na een drukke tijd rond

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Staking 5 oktober. Herfstvakantie. Voorlichting NIO. Verschijning Nieuwsbrief #POCODEROOD

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Staking 5 oktober. Herfstvakantie. Voorlichting NIO. Verschijning Nieuwsbrief #POCODEROOD 1 oktober 2017 NIEUWSBRIEF OKTOBER De Spinaker Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 Staking 5 oktober #POCODEROOD Op 5 oktober roepen de vakbonden AOb, CNV Onderwijs, FNV, FvOv samen met POinactie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 29-9-2017 A G E N D

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl

Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl Menneweg 12 2172 HD SASSENHEIM info@obshetbolwerk.nl Uitgave november 2013 21 e jaargang KALENDER MAAND NOVEMBER 1 Gastlessen Unicef 2 Vanaf 13.00 u. onderhoud schoolplein 5 Inloopavond 18.30 u. 19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 oktober 2017

Nieuwsbrief 18 oktober 2017 Nieuwsbrief 18 oktober 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Oktober 2017 Woensdag 18 oktober Maandag 23 t/m vrijdag 27 Maandag 30 oktober November 2017

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag!

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Vanuit de directiekamer De eerste vier weken zitten er bijna op en nog steeds komen er nog nieuwe dingen op het pad. Afgelopen week een eerste overleg bijgewoond met projectgroep ICT waar erg bevlogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Als u apparatuur heeft en dit aan ons wilt geven, dan kunt u de apparatuur inleveren bij de leerkracht van uw kind.

Als u apparatuur heeft en dit aan ons wilt geven, dan kunt u de apparatuur inleveren bij de leerkracht van uw kind. INFOBULLETIN JUNI 2015 Locatie Middengebied, Nummer 9, Jaargang 3 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon Nieuwsbrief. 21 januari 2015

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon Nieuwsbrief. 21 januari 2015 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Nieuwsbrief 21 januari 2015 Agenda Januari 2015: 12 tm 23 januari Toetsweken Februari 2015: 2 februari Kinderen krijgen Portfolio 10 en 12

Nadere informatie

Maurice Maeterlinckschool

Maurice Maeterlinckschool kalender Maurice Maeterlinckschool Passend antwoord op speciaal onderwijsvragen 2018 2019 2018 augustus MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG AUGUSTUS 2018 01 02 03 04 05 21 augustus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 27 november 2013 AGENDA. ADRES Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle TELEFOON NOVEMBER :00 kijkochtend ouders

NIEUWSBRIEF. 27 november 2013 AGENDA. ADRES Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle TELEFOON NOVEMBER :00 kijkochtend ouders ADRES Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle TELEFOON 038-4533767 NIEUWSBRIEF 27 november 2013 AGENDA NOVEMBER 26-27 9:00 kijkochtend ouders DECEMBER 3 Sinttoneel, 8:30 uur 5 Sinterklaasfeest 19 Kerstviering

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 4 2017-2018 RietNymf groep 1,2,3 Groep 1,2 en 3 zijn afgelopen donderdagmorgen naar de Rietnymf geweest. Het Thema was: Alle vogels vliegen We hebben veren bestudeerd. We hebben ervaren

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kind op maandag. Gratis proeflessen Aikido

Kind op maandag. Gratis proeflessen Aikido Nr. 3 schooljaar 2017-2018 Gratis proeflessen Aikido Regel van de maand : rustig blijven Gymleerkracht Nick Nannen Kinderboekenweek Peuterspeelzaal op school Data informatieavonden Stakingsactie 5 oktober

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Musical groep 3/4 5 oktober Staken school dicht 9 t/m 11 oktober: Kamp groep 5/6 11 t/m 13 oktober: Kamp groep 7/8 13 oktober: Nieuwsbrief 5 uit 16 t/m 20 oktober:

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Even voorstellen

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Even voorstellen Jaargang 21 nummer 03 Vrijdag 6 okt. 2017 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Kinderboekenweek Even voorstellen Gymnastiek Adreswijziging Schoolreis Middenbouw Adressenlijst Verhalenverteller Afval Wees

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

15 september 2017

15 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 15 september 2017 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Nieuwe leerling - Welkom Bente Tijssen Bente Tijssen is afgelopen week in groep 1/2 A bij juf José en juf

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Week 39 24/09-28/09. Wie kan ons redden?

Week 39 24/09-28/09. Wie kan ons redden? Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3 Baarn, 14 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 2 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS VIA MIJNSCHOOLINFO

NIEUWSFLITS 2 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS VIA MIJNSCHOOLINFO NIEUWSFLITS 2 SCHOOLJAAR 2017-2018 NIEUWSFLITS VIA MIJNSCHOOLINFO Mijn schoolinfo is een programma waar alle mailadressen van ouders gekoppeld zijn aan de leerlingen. Dit programma is bedoeld dat ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 4 februari 2015. Agenda

Nieuwsbrief. 4 februari 2015. Agenda Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 Agenda Nieuwsbrief 4 februari 2015 Februari 2015: 2 februari Kinderen krijgen Portfolio 10 en 12 februari 10-minutengesprekken 21 februari

Nadere informatie

Uit de school geklapt!

Uit de school geklapt! Nieuwsbrief van de Prins Willem Alexanderschool Laren. Vrijdag 01september 2017 Beste ouders / verzorgers, De eerste twee schoolweken zitten er alweer op. Er is in alle klassen een goede start gemaakt.

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 6 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 6 oktober 2017 Agenda Zaterdag 7 oktober Oud papier Vrijdag 13 oktober Kijk- en doe-ochtend n.a.v. kinderboekenweek 16 t/m 19 oktober Techniekweek Nieuwleusen Donderdag 19 oktober Techniekavond (afsluiting techniekweek)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar 5 oktober, dag van de leraar Bedankt! Afgelopen week stonden er veel buitenschoolse activiteiten gepland voor onze school. Zonder de hulp van ouders en anderen familieleden konden wij niet deelnemen aan

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 23 februari Doe mee ochtend groep 1-2-3 Jaargang 22 Nummer 6 20-02-2017 24 februari Carnavalsviering 27

Nadere informatie

Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort

Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort Kalender Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort Fietspad MFA Een verzoek aan alle ouders/verzorgers van de MFA; We zien op dit moment veel mensen met fietsen die op het

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 juli 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 juli 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 juli 2016 Beste ouders, Het einde van het schooljaar is in zicht. Altijd een drukke periode waarin er van alles en nog wat afgerond wordt. Op dit moment zijn de

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie