Aanpassingen versie 6.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanpassingen versie 6.0"

Transcriptie

1 Nr. Onderdeel Aanpassing SR Algemeen 1 Bij Klantgegevens het geslacht van de klant meegeven. 2 Op de overzichtspagina van het klantenoverzicht i.p.v. Aanmelddatum de Statusdatum laten zien en de algemene status ( Aanvraag, Voorlopig afgewezen, Opgeschort of Actueel ). Ook op het detailoverzicht de Statusdatum (datum waarop de algemene status is ontstaan) vermelden. Zie ook volgend item. De specifieke status van de aanvraag ( A, B etc.), met omschrijving, zal net als nu op het detailoverzicht vermeld worden. 3 Doorgeven status SR-aanvraag bij contractgegevens: Voorlopig afgewezen (met reden) of Opgeschort (met reden). Dit kan alleen worden doorgegeven indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt. In dat geval zal op het detailoverzicht ook de reden vermeld worden indien de algemene status Voorlopig afgewezen of Opgeschort is. 4 Doorgeven BSN bij klantgegevens. Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, kan het BSN worden meegegeven en getoond worden bij de klantgegevens. De SHV-organisatie kan in dit geval per schuldeiser instellen of dit mogelijk is. 5 Middels een knop bij klantgegevens kan een lijst van de op dat moment mogelijke bijlagen getoond worden en een bijlage gekozen worden. Naast de VTLB-berekening betreft dit (in het geval de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt) bijvoorbeeld ook de stabilisatie-overeenkomst. Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt kan per schuldeiser worden ingesteld welke bijlagen (op bepaalde momenten) zichtbaar moeten zijn. 6 DICOS-teksten voor SHV worden overal variabel en meegegeven vanuit Allegro. Indien de SHV-organisatie met de Allegromodule SR3 werkt kan de SHV-organisatie zelf de teksten beheren. Indien de SHV-organisatie niet met de Allegro-module SR3 werkt, worden standaard teksten meegegeven vanuit Allegro. 7 Na selectie van een klant wordt het op de website mogelijk een bericht (vrije tekst) naar de SHV-organisatie (Allegro) te sturen. Dit met een knop Melding of Bericht naast de knop Afdrukken. Deze berichten zullen bij de SHV-organisatie ook binnen komen in Allegro Portier.

2 SR Saldo opgave 8 Meterstand water plus datum meegeven. Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, kan de meterstand water plus de opnamedatum worden meegegeven en getoond worden. De SHV-organisatie kan in dit geval per schuldeiser instellen of dit mogelijk is. 9 Meterstanden gas en elektriciteit plus data meegeven. Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, kunnen de meterstanden gas en elektriciteit plus de opnamedata worden meegegeven en getoond worden. De SHV-organisatie kan in dit geval per schuldeiser instellen of dit mogelijk is. 10 Op de website wordt de optie Overgedragen aan: ja vervangen door Overgedragen aan: met maximale keuzes: - Overgedragen aan incassobureau - Overgedragen aan deurwaarder - Terug naar oorspronkelijke schuldeiser - Terug naar incassobureau. De daadwerkelijk mogelijke keuzes zijn afhankelijk van de soort organisatie die met de website werkt. Overigens zal bij de SHV-organisaties die niet met de Allegro-module SR3 werken, incassobureau en deurwaarder nog steeds een en hetzelfde gegeven zijn. 11 Bij de saldo-opgaaf wordt het ook verplicht Datum ontstaan schuld en Oorspronkelijk schuldbedrag in te geven. De gegevens kunnen eventueel al door de SHV-organisatie zijn gevuld, maar kunnen dan ook gewijzigd worden door de SE. 12 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt kan bij de saldo-opgaaf voortaan ook aangegeven worden door de SE of de schuld Preferent of Concurrent is. De SHV-organisatie die met de Allegro-module SR3 werkt kan per schuldeiser instellen of dit gegeven automatisch gewijzigd mag worden bij de betreffende schuld of alleen ter informatie dient. 13 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, zullen de opmerkingen die ingegeven worden bij de saldo-opgaaf in Allegro bij de schuld worden opgeslagen en weer getoond worden bij het voorstel. SR Voorstel 14 Indien het klantnummer nog niet gevuld is, wordt het verplicht het klantnummer bij het voorstel te vullen.

3 15 Het klantnummer bij een nieuwe schuld (extra schuld) zal voortaan ook worden opgeslagen en kan vervolgens getoond worden bij het voorstel. 16 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, zullen, als speciaal voorstel, ook heroverwegingen doorgegeven worden via DICOS. De heroverwegingen worden duidelijk aangegeven in het overzicht van voorstellen op de website. 17 Nieuwe keus bij SR, naast Saldo-opgave en Voorstel : Heroverweging. Heroverwegingen zullen alleen binnenkomen van Allegro-organisaties die de module SR3 hebben. 18 Ook bij het voorstel zullen, indien van toepassing, de oorspronkelijke schuldeiser en het incassobureau getoond worden bij de schuld. 19 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, zullen de opmerkingen die ingegeven worden bij de saldo-opgaaf in Allegro bij de schuld worden opgeslagen en weer getoond worden bij het voorstel. SR Meldingen 20 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, kunnen ook zogenaamde statusbrieven (of meldingen) aan de schuldeisers verzonden worden. Afhankelijk van nieuwe parameters kan al dan niet een brief (melding) verzonden worden aan de schuldeisers die wél al gereageerd hebben op het moment dat herhaalde verzoeken (1 e of 2 e e.v. herhaling) worden gemaakt voor de schuldeisers die nog niet gereageerd hebben. Deze status-berichten worden op Web zichtbaar onder Meldingen. 21 Bij het DICOS-bericht beëindiging (afwijzing/intrekking = melding) zal voortaan ook het toelichtingsveld voor de SE doorgeven worden naar website (vrije tekst bij afwijzing/intrekking aan SE). Net als de vrije tekst bij aanmelding, vrije tekst bij voorstel en vrije tekst bij heroverweging (deze laatste alleen indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt). SR Beëindiging 22 Indien het klantnummer nog niet gevuld is, wordt het verplicht het klantnummer hier te vullen. BBR Algemeen 23 Bij Klantgegevens het geslacht van de klant meegeven.

4 BBR Aanafmeldingen 24 Bij Aanmelding zal het mogelijk worden direct de opdracht te kunnen wijzigen, conform Opdracht wijzigen. BBR Opdracht wijzigen 25 Bij de opdrachtgegevens zullen voortaan ook de volgende gegevens getoond worden (naast Termijnbedrag, Referentie, Periodiciteit en Datum volgende betaling ): o Indicatie beschermingsbewind (actuele of aanvraag BW) o Startdatum opdracht o Maximum te betalen bedrag (indien het een regeling betreft) o Resterende termijnen (alleen indien het maximum te betalen bedrag gevuld is 26 De volgende (alleen raadpleegbare) velden zullen aan het Excel-bestand worden toegevoegd bij Opdrachten wijzigen met klantenoverzicht ; o Startdatum opdracht o Periodiciteit (conform weergave op Web) o Maximum te betalen bedrag (indien het een regeling betreft) o Adresgegevens klant (adres, postcode, woonplaats conform klantgegevens). 27 Het bestand dat gebruikt wordt bij Opdrachten wijzigen met klantenoverzicht wordt echt Excel (geen CSV meer). 28 Er zal ook een nieuwe opdracht voor een bestaande klant doorgegeven kunnen worden, indien het een zogenaamde regeling betreft (bijvoorbeeld een eindafrekening). Dit zal overigens alleen mogelijk zijn indien de betreffende SHV-organisatie over de module SR3 beschikt en bij de SE heeft aangegeven dat deze nieuwe opdrachten door mag geven. Website 29 Wanneer medewerker x van de SE een zelfde detailpagina (klant) wilt openen, als medewerker y op dat moment in gebruik heeft, zal voortaan aan medewerker x gemeld worden dat medewerker y hier al mee bezig is.

5 30 Er wordt een geldigheidsduur ingesteld op de wachtwoorden van medewerkers die zich op de website aanmelden. Na verstrijken van de geldigheid van het wachtwoord zal via een aan de medewerker gemeld worden dat deze zijn/haar wachtwoord eerst moet wijzigen. 31 Er zal voortaan, tijdens onderhoud aan DICOS, een duidelijke melding gegeven worden dat tijdelijk niet aangemeld kan worden op de website. 32 De systeemmeldingen zullen voortaan direct na aanmelden op de website getoond worden. Allegro Portier 33 Bij het aanmaken van een taak bij verwerking van een DICOS-mutatie, zal deze taak voortaan op naam van de dossiermedewerker kunnen gebeuren. 34 Er zal onderscheid gemaakt kunnen worden tussen het aanmaken van een taak bij verwerking van DICOS-mutaties juist als de mutatie doorgevoerd is óf juist als de mutatie niet doorgevoerd is (keuze-mogelijkheden). 35 Er zal bij een taak aangegeven kunnen worden dat deze alleen aangemaakt hoeft te worden indien een opmerking is meegegeven door de SE/Crediteur (keuze-mogelijkheid). 36 Er zullen meer autorisaties op het verwerken van mutaties komen(dicos-mutaties apart kunnen autoriseren). Daarnaast zal het ook mogelijk worden te kunnen kiezen of je nu de BBR-mutaties of de SR-mutaties wilt verwerken etc. 37 Het zal voortaan zichtbaar worden gemaakt wie (welke medewerker) een mutatie verwerkt (en al dan niet doorgevoerd) heeft. 38 Er komt een aparte Portier-mutatie voor een SR(-NPS) Saldo-opgaaf met een afwijking boven x% (van het door de klant doorgegeven bedrag). Het percentage (de x ) kan in een parameter worden opgenomen of, indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, per schuldeiser worden ingesteld. 39 Er komen extra Portier-mutaties voor wijzigingen van bedragen van BBR-opdrachten: het afwijkingspercentage kan voortaan per schuldeiser ingesteld worden door de SHV-organisatie. Daarnaast zal er onderscheid gemaakt worden tussen toe- en afnames van het bedrag.

6 40 Het zal niet langer nodig zijn, wanneer de schuldeiser op een voorstel akkoord gaat, maar een opmerking heeft gevuld, de status handmatig op teruggemeld (akkoord) te moeten zetten. 41 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, zullen, bij doorvoeren van de mutatie Saldo-opvraag ook de nieuwe gegevens bij de schuld gevuld worden: Datum afgehandeld, Wijze afhandeling, Soort schuld volgens eiser en Soort schuld (eventueel) en Opmerkingen (eventueel, voorafgegaan door de datum). 42 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, zullen, bij doorvoeren van de mutatie Voorstel ook de nieuwe gegevens bij de schuld gevuld worden: Datum afgehandeld, Wijze afhandeling, Reden niet akkoord (eventueel) en Opmerkingen (eventueel, voorafgegaan door de datum). 43 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, zullen, bij doorvoeren van de mutatie Eindebrief ook de nieuwe gegevens bij de schuld gevuld worden: Wijze afhandeling. Allegro Diversen 44 Indien de SHV-organisatie met de Allegro-module SR3 werkt, zal het SR-dat-bestand (of XML) uitgebreid worden met enkele gegevens van niet met het voorstel akkoord gegane schuldeisers (naam, schuldbedrag, reden niet akkoord, datum niet akkoord etc.). 45 In Allegro KIS zullen de DICOS-Portiermutaties zichtbaar gemaakt worden en kunnen worden afgedrukt (rapportage). 46 Bij Zoek/Vervang van een relatie wordt voortaan gemeld wanneer voor de te vervangen relatie nog niet afgehandelde DICOSberichten klaar staan.

HANDLEIDING DICOS WEBSITE

HANDLEIDING DICOS WEBSITE Versie 1.6 HANDLEIDING DICOS WEBSITE Copyright Kred it B.V. Eindhoven 2012 Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van klik, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSERVICES DICOS NETWERK VERSIE 1.6

HANDLEIDING WEBSERVICES DICOS NETWERK VERSIE 1.6 HANDLEIDING WEBSERVICES DICOS NETWERK VERSIE 1.6 Copyright Kred it B.V. Eindhoven Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm,

Nadere informatie

PRODUCTBESCHRIJVING DICOS NETWERK EN ALLEGROMODULE DICOS VERSIE 1.0

PRODUCTBESCHRIJVING DICOS NETWERK EN ALLEGROMODULE DICOS VERSIE 1.0 PRODUCTBESCHRIJVING DICOS NETWERK EN ALLEGROMODULE DICOS VERSIE 1.0 Copyright Kred it B.V. Eindhoven 2012 Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk,

Nadere informatie

BESCHRIJVING DICOS NETWERK EN DICOS WEBSITE VERSIE 1.0

BESCHRIJVING DICOS NETWERK EN DICOS WEBSITE VERSIE 1.0 BESCHRIJVING DICOS NETWERK EN DICOS WEBSITE VERSIE 1.0 Copyright Kred it B.V. Eindhoven 2012 Niets uit deze publicatie mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

e-invoicing Online Billing

e-invoicing Online Billing e-invoicing Online Billing Voor vragen over Online Billing, contacteer: Email: Tel.: Inhoud Welkom bij Online Billing 3 Registratie voor Online Billing 4 einvoicing en epayment 10 Aanmelden 11 Nieuwe facturen

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl. CEOErgo instellen en gebruiken v2 Hoofdstuk 1 CEO instellen en gebruiken Vanaf 2015 levert CEOErgo in samenwerking met Ergotherapie Nederland een digitaal cliëntervaringsonderzoek voor ergotherapeuten.

Nadere informatie

Werkgevershandleiding MIJN VGZ Versie: Juni 2012

Werkgevershandleiding MIJN VGZ Versie: Juni 2012 Werkgevershandleiding MIJN VGZ Versie: Juni 2012 Bij het maken van deze handleiding is gebruik gemaakt van de applicatie Mijn VGZ zoals die op dat moment van toepassing was. Omdat wij Mijn VGZ zo optimaal

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding PSA MyCard applicatie

Handleiding PSA MyCard applicatie Handleiding PSA MyCard applicatie Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende functies van de portal. De portal wordt gebruikt om auto s en klanten aan te melden voor een MyCard. Daarnaast

Nadere informatie

Voorbereiden declaratie en rapportage

Voorbereiden declaratie en rapportage Voorbereiden declaratie en rapportage Introductie Met de introductie van het VitalHealth KIS zullen voortaan de declaratie naar de zorgverzekeraar én de indicatoren rapportages plaats vinden op basis van

Nadere informatie

Ministeriële Regeling en Convenant bij drinkwaterbedrijven

Ministeriële Regeling en Convenant bij drinkwaterbedrijven Ministeriële Regeling en Convenant bij drinkwaterbedrijven 3 november 2015 1 Even voorstellen Marieke du Pré, hoofd Debiteuren & Incasso bij Brabant Water Ca. 25 FTE, waaronder 2 teamleiders Binnen- en

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Recente verbeteringen. Versie januari 2014

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Recente verbeteringen. Versie januari 2014 Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Recente verbeteringen Versie januari 2014 Inhoudsopgave Het afgelopen jaar is een aantal verbeteringen doorgevoerd binnen Internet Bankieren.

Nadere informatie

Belangrijkste wijzigingen voor u. Beoordelingstermijnen

Belangrijkste wijzigingen voor u. Beoordelingstermijnen AWI Beoordelen + 1 Inhoud Inleiding... 3 Beoordelingstermijn... 3 Proces beoordelen... 4 Handmatig naar beoordelen... 4 Weergave te beoordelen product... 4 Beoordelen output offerte... 4 Criteria voor

Nadere informatie

Alles voor een ouderling

Alles voor een ouderling Gebruikers van Scipio Online Alles voor een ouderling Binnen Scipio Online kunt met diverse rollen aan de slag. In de rol van ouderling heeft u toegang tot de ledengegevens van de leden in uw eigen wijk

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het locatieregister?...

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu CARIANWOP VERSIE 3.0.0.1

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu CARIANWOP VERSIE 3.0.0.1 Handleiding Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu 1. Inleiding CarianWop is een aparte softwaremodule voor-geïnstalleerd op een Carian EasyTouchPos. De

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar:

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar: Module Functie kaart Kantoorbeheer Factuurvoorstel UR09110500 Factuurvoorstellen Dit voorstel toont een lijst van diensten en uitgaven die aan de klant zouden aangerekend moeten worden. Dit bedrag is exclusief

Nadere informatie

Functionaliteit: lvwoz-processor 1. In deze versie worden de opentunnel.extra eigenschappen van berichten correct geretourneerd naar OpenTunnel.

Functionaliteit: lvwoz-processor 1. In deze versie worden de opentunnel.extra eigenschappen van berichten correct geretourneerd naar OpenTunnel. WAARDERINGSKAMER MEMO Datum: 25 september 2015 Betreft: Overzicht release LV WOZ Versie 7.2.10 Datum inproductiename: 30-9-2015 Functionaliteit: lvwoz-processor 1. In deze versie worden de opentunnel.extra

Nadere informatie

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Pakketten. Met MijnPost kunt

Nadere informatie

Oplevering nog onder voorbehoud Naar update volgende maand

Oplevering nog onder voorbehoud Naar update volgende maand Onze product updates bevatten een overzicht van de klantwensen die in onze maandelijkse update gerealiseerd zijn. Ook vindt u hier de overige technische wijzigingen die doorgevoerd gaan worden in die maand.

Nadere informatie

Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering

Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering Versie: mei 2011 Bij het maken van deze handleiding is gebruik gemaakt van de applicatie Mijn UMC Zorgverzekeraar (hierna te noemen: Mijn UMC) zoals die op

Nadere informatie

Handleiding voor Comakers - VOC. Vastgoed Onderhoud Centrale

Handleiding voor Comakers - VOC. Vastgoed Onderhoud Centrale Handleiding voor Comakers - VOC Vastgoed Onderhoud Centrale Auteur : Erik Nous / Hennie Janssen Versie : Pharos 3.1 Datum : 1 juli 2009 Inhoudsopgave Inloggen in de Comaker Console... 3 Comaker console

Nadere informatie

Teleboekhouden is beschikbaar in meerdere talen, naast Engels en Duits nu ook in Pools, Spaans en Turks

Teleboekhouden is beschikbaar in meerdere talen, naast Engels en Duits nu ook in Pools, Spaans en Turks Aanpassingen in de Teleboekhouden webapplicatie (algemeen) Startpagina Het in YOB tonen van actieve kantoormedewerkers ipv alle kantoormedewerkers. Brutomarge cilinder wordt getoond. Grafieken 'Top10 Opbrengsten',

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 2 Configuratie...4 2.1Klantenkaart instellingen...4 2.1.1Waardes...4

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu

Handleiding. Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie. Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu Handleiding Abstract Voor gebruikers van de CarianWop applicatie Frank Boonen Frank.boonen@carian.eu Inhoudsopgave 1. Inleiding... 0 2. CarianWop starten.... 1 3. CarianWop Dashboard.... 2 3.1. Printer...

Nadere informatie

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het?

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden voor een programma werkt in MijnHOVO anders dan voorheen. Als u zich wilt aanmelden, doorloopt u een proces. Bij iedere stap zal gevraagd worden gegevens

Nadere informatie

Dubieuze debiteuren & Opvolging klanten

Dubieuze debiteuren & Opvolging klanten Dubieuze debiteuren & Opvolging klanten Inhoudsopgave 1. Dubieuze debiteuren... 2 1.1. Afboeken Openstaande facturen... 2 1.1.1. Individuele afboeking... 2 1.1.2. Globale afboeking... 2 1.1.3. De klant

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Klachtenbeheer (Intranet)

Klachtenbeheer (Intranet) Klachtenbeheer (Intranet) Versie:1 1/17 1 INLEIDING...3 2 NAVIGATIE VAN DE APPLICATIE...3 3 FRONT-END (OP DE WEBSITE)...4 3.1 Het online melden van klachten... 4 3.2 Mijn meldingen... 5 4 BACK-END...6

Nadere informatie

De Werkgeversportal. Zo werkt het

De Werkgeversportal. Zo werkt het De Werkgeversportal Zo werkt het 2 Inhoud Pagina Woord vooraf 4 Starten met de portal 5 Eerste keer in de portal 6 1. De portal verkennen Deelnemerbeheer 8 2. Het tabblad Deelnemerbeheer 2.1 Een deelnemer

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O

Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O Na het inloggen op Selfservice kun je: Bij menu binnen Selfservice de verschillende onderdelen benaderen en inzien. 1.Overzichten: - Personeelsdossier

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie gebruik MijnZZ Zakelijk Inloggen U kunt inloggen via www.zorgenzekerheid.nl/zakelijk. Rechtsboven is de link Inloggen MijnZZ Zakelijk te zien. Welke taken

Nadere informatie

Handleiding VOROC Monitoring door de gemeente PRO/VSO leerlingen

Handleiding VOROC Monitoring door de gemeente PRO/VSO leerlingen Handleiding VOROC Monitoring door de gemeente PRO/VSO leerlingen Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 3 Meldingen... 4 Leerling overzicht... 4 Rapportage mogelijkheden gemeenten VOROC... 5 De 5 stappen

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Importeren artikelen:

Importeren artikelen: LionComp Automatisering Kantoor: Magazijn: Bankrelaties: Van Eesterensingel 221 Valkenierstraat 34 RABO-bank, 2951 AP Alblasserdam 2984 AZ Ridderkerk rek.nr. 39.30.98.877 Tel.nr. 078-6934082 Tel.nr. 06-20531320

Nadere informatie

Module online intake/dtf

Module online intake/dtf Module online intake/dtf Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de module online intake/dtf... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 4 Een verzoeksjabloon invoeren / aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding MyAdvantage

Handleiding MyAdvantage Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Handleiding MyAdvantage Werkgever Inhoud De keuzes die u moet maken Inleiding 3 1 2 3 4 5 Indienstmelding 3 Afwijkende indiensttreding 5 Salarismutatie 6 3.1 Individuele

Nadere informatie

Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers Platinum 10.1.0 hotfix 3 (alle versies)

Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers Platinum 10.1.0 hotfix 3 (alle versies) Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers Platinum 10.1.0 hotfix 3 (alle versies) Opgeloste, externe changes in de UNIT4 Multivers Platinum 10.1.0 Hotfix 3 (alle versies). Het is een overzicht

Nadere informatie

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+ Algemeen Met behulp van Abonnement+ kunt u abonnementen vastleggen met meerdere artikelen, zoals dit ook in de factuuropdracht van Multivers ingevoerd kan worden. Men kan hierbij per abonnement meerdere

Nadere informatie

Handleiding People Inc. - ArboUnie link

Handleiding People Inc. - ArboUnie link Handleiding People Inc. - ArboUnie link I Installatie en Gebruik Arbo Unie link voor People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc. - ArboUnie link 2 1.1 Inleiding... 2 1.2 Werking... van de link 2

Nadere informatie

Handleiding Internetbankieren

Handleiding Internetbankieren Handleiding Internetbankieren 1) I N L E I D I N G... 2 2) H E L P D E S K... 2 3) V E R K L A R I N G I C O N E N... 2 4) O V E R Z I C H T H O M E P A G I N A... 3 5) R E K E N I N G E N... 3 a. Mutaties...

Nadere informatie

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen.

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen. Hoofdstuk 1 Retourinformatie ophalen en afhandelen Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed ophalen en inlezen. Als iets verkeerd is

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Communiceren met PC Leden

Handleiding Digitaal Communiceren met PC Leden Handleiding Digitaal Communiceren met PC Leden 1 SPORTTAAL PC LEDEN...2 1.4 INLEIDING SPORTTAAL...2 2 PC LEDEN INRICHTEN VOOR SPORTTAAL...3 2.4 PC LEDEN VERSIE...3 2.5 BONDSINFORMATIE OM TE KUNNEN COMMUNICEREN...3

Nadere informatie

S-Connect Magento Order

S-Connect Magento Order S-Connect Magento Order Tijd besparen? Groeit de activiteit in uw webshop? Levert het u veel werk op om de orders over te nemen in SnelStart? Dan heeft S for software de oplossing. S-Connect is door S

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Handleiding GBO Helpdesk voor aanmelders

Handleiding GBO Helpdesk voor aanmelders Inhoud 1 Inleiding... 2 2 In- en uitloggen... 3 2.1 Webadres GBO Helpdesk... 3 2.2 Inloggen... 3 2.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2.4 Uitloggen... 4 3 Incidenten... 5 3.1 Incident aanmelden... 5 3.2 Bijlage

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Les 15 : updaten van gegevens in de database (deel2).

Les 15 : updaten van gegevens in de database (deel2). Les 15 : updaten van gegevens in de database (deel2). In de volgende reeks lessen zal alle vorige leerstof uitgebreid aan het bod komen. Zie ook de vorige lessen en documenten om informatie op te zoeken

Nadere informatie

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers!

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Handleiding YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Binnen 5 minuten start u uw eigen webshop op en kunt u voortaan uw producten met een direct koop knop of direct bestel knop aanbieden in uw eigen

Nadere informatie

1 van 5 28-4-2016 12:31 Introductie Het importeren van gegevens is een snelle en efficiënte manier om uw financiële en logistieke gegevens in uw administratie te krijgen. U kunt dit doen via [XML, Financiële/Logistieke

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding verenigingsportaal

Handleiding verenigingsportaal Koninklijk Nederlands Watersport Verbond Overkoepelende organisatie ten dienste van de watersport Handleiding verenigingsportaal Hierbij een korte handleiding over het gebruik van het nieuwe verenigingsportaal

Nadere informatie

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de CQIndex

Nadere informatie

Handleiding Online muteren. v1.0 oktober 2018

Handleiding Online muteren. v1.0 oktober 2018 Handleiding Online muteren v1.0 oktober 2018 Inhoud 1. Inloggen................................. 3 2. Facturen inzien.............................. 4 3. Aansluitingen afmelden..........................

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1220 Klantenkaart en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 16274 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

Handleiding ChainWise Data import Module

Handleiding ChainWise Data import Module Handleiding ChainWise Data import Module Versie: 1.1 Datum: Januari 2013 Inhoudsopgave 2 Inleiding... 3 3 Uploaden naar tijdelijk tabel... 4 3.1 Uploaden... 4 3.2 Koppelingen... 4 3.3 Opslaan en Errors...

Nadere informatie

Handleiding IVN Ledenadministratie

Handleiding IVN Ledenadministratie Handleiding IVN Ledenadministratie Versie 2.0, d.d. 28-02-2013 Inhoudsopgave 1. Accountrechten aanvragen p. 3 2. Inloggen p. 4 3. Ledenadministratie afdeling p. 6 4. Lid gegevens bewerken p. 8 5. Nieuw

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

Goedkeuring facturen

Goedkeuring facturen Goedkeuring facturen WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat Goedkeuring facturen INLEIDING 1.1. Algemeen 3 WERKING 2.1. Beheer-Instellingen 4 2.2. Basis-Klanten/Leveranciers 6 2.3. Basis-Hulpbestanden-Ondertekenaars

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar   Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

Handleiding Self Service

Handleiding Self Service Handleiding Self Service Inleiding Self Service is een programma waarmee u zelf wijzigingen in de personeels- en salarisadministratie kunt doorgeven. Afhankelijk van het soort mutatie (wijziging) en de

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

S-Connect Magento Order

S-Connect Magento Order S-Connect Magento Order Tijd besparen? Groeit de activiteit in uw webshop? Levert het u veel werk op om de orders over te nemen in SnelStart? Dan heeft S for software de oplossing. S-Connect is door S

Nadere informatie

Verjaardagsservice Louwers & Partners

Verjaardagsservice Louwers & Partners Verjaardagsservice Louwers & Partners Inloginstructie online portal Verjaardagsservice Per email zullen wij een loginnaam en wachtwoord toesturen waarmee je in kan loggen op https://securewebregistrations.net/louwers/login

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Releasebeschrijving e-former versie 7.0

Releasebeschrijving e-former versie 7.0 Releasebeschrijving e-former versie 7.0 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 Tussentijds opslaan... 3 Digitale handtekening... 4 Beveiliging... 6 Toegangscontrole bij lokaal gebruik... 6 Verwijderen uploads...

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Easy-SMS (SMS berichten versturen vanuit Easy-work) Versie 605 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen...3 SMS sjablonen...4

Nadere informatie

Pay history. Pay History v3.3.0 - Handleiding v1.0

Pay history. Pay History v3.3.0 - Handleiding v1.0 Pay history Pay History v3.3.0 - Handleiding v1.0 1 Inhoud Pay history... 1 Afsluiten... 3 Taal... 3 Login... 3 Instellingen... 4 Ingenomen... 5 Doorgestuurd... 7 Huidige situatie... 8 Niet Leden... 9

Nadere informatie

Tijd besparen? Meerdere profielen

Tijd besparen? Meerdere profielen S-Connect Bol.com Tijd besparen? Bol.com is een zeer populaire plek om je producten te verkopen. Vele bedrijven maken mooie omzetten via dit platform. Met S-Connect importeert u eenvoudig uw verkochte

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1200 Op rekening en relatie beheer Leza Horeca & Winkel Management Van Dedemstraat 6 1624 NN Hoorn Tel 0229-562110 E-mail : info@leza.nl Inhoudsopgave 1 Module

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) December 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol Samenwerken met icounting Beschrijving financiële rol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Financiële rol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.2 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Mutaties inlezen

Nadere informatie

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen?

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen? Handleiding data-export uit magister naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export uit Magister naar

Nadere informatie