Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Hou en Trouw d.d. 13 maart 2012 in huize Frankendael te Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Hou en Trouw d.d. 13 maart 2012 in huize Frankendael te Amsterdam"

Transcriptie

1 Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Hou en Trouw d.d. 13 maart 2012 in huize Frankendael te Amsterdam Aanwezig zijn 15 leden, te weten Edwin Bouw, Mark Schouten, Sebastiaan Rustenburg, Loes Stork, Hans K. van Dijk, André Lopes Dias, Marlous Nooi, Arnold Vlaar, Jikke Rigt Sietsma, Kevin Wetzel, Paul Riegen, Trix Blufpand-Sinot, Wouter van Garderen, Jan van der Beek en René du Maine; tevens zijn aanwezig Hans Helbes (donateur), Masja van Santen, accountmanager alumni domein Economie en Management HES en Marijke Wilmsen namens Martens Back Office. Afwezig met kennisgeving zijn Ineke van der Linden, erelid en directeur domein Economie en Management alsmede 8 leden, te weten Willibrord van Beek, Fred Kortenbout, Herman Stekelenburg, René Valk, Dick Ernst Claassen, Nelleke Losekoot- Franken, Alexander Schutte en Rob Verwoest 1. Opening De voorzitter, Marlous Nooi, heet de aanwezigen welkom; ze concludeert dat de opkomst klein is. 2. Mededelingen De secretaris, André Lopes Dias, noemt op wie met kennisgeving afwezig zijn. 3. Notulen algemene ledenvergadering 15 maart 2011 Er zijn geen opmerkingen over de notulen; deze worden goedgekeurd en vastgesteld. 4. Woord van de voorzitter De voorzitter noemt in haar laatste woord 2011 een moeilijker jaar dan De samenwerking met HES/DEM komt langzamer tot stand dan gehoopt, evenementen trokken minder belangstelling; wel konden we een nieuwe website presenteren, waardoor we ons online beter kunnen presenteren; we horen graag opmerkingen. Zij vindt het jammer om na drie jaar weg te gaan maar laat een enthousiast bestuur achter en een financieel gezonde vereniging. 5. Jaarverslag van de secretaris De secretaris doet zijn verslag (zie bijlage). Hij herdenkt met de vergadering vier gedurende het verslagjaar overleden leden alsmede echtgenoot Jules van Raad van Advieslid Trix Blufpand. Het ledental steeg met vier tot 600 per 31 december Vervolgens noemt hij de georganiseerde evenementen in het verslagjaar en eindigt met het opsommen van een aantal formele feiten. 6. Jaarverslag van de penningmeester De penningmeester geeft toelichting bij de jaarcijfers.

2 Hij noemt het positief resultaat van en verklaart dit, doordat eenmalige hoge uitgaven zoals in 2010 ontbraken; zo ging o.a. de alumnidag niet door en werd geen verjaardagsdiner georganiseerd. De kosten van de januari 2012 gepresenteerde nieuwe website drukken echter volledig op De reservering is gedaan met het oog op het 130-jarig jubileum in Het balanstotaal laat een stijging zien. De vordering is op het Reisfonds, waaruit de scriptieprijzen worden betaald, de vooruitbetaling betreft de nieuwjaarsreceptie in Carré. Een speerpunt is een jaarlijks positief resultaat. Jan van der Beek vraagt waarom een structureel positief saldo nodig is. De penningmeester antwoordt dat het balanstotaal jaren is gedaald en moet herstellen. Jan van der Beek meent dat dan beter euro kan worden gereserveerd; we zijn immers geen beleggingsmaatschappij. Hans van Dijk meent dat je nu de kantoorkosten voor je eigen rekening zou kunnen nemen. René du Maine beveelt aan de activiteiten uit te breiden, gaat iets niet door dan valt het begrote bedrag vrij. Jan van der Beek meent dat je op nul uit zou moeten komen, dus maak een reservering voor activiteiten; hij raadt de volgende penningmeester aan dit mee te nemen. 7. Verklaring kascommissie Wouter van Garderen verklaart mede namens Alexander Schutte en Fred Kortenbout de controle op boeken en bescheiden te hebben uitgevoerd; de commissie beveelt aan te kijken naar de bevoegdheden van de penningmeester om te tekenen boven een bepaald bedrag; voorts meent de commissie dat de bureaukosten in verhouding hoog zijn, 30 % van de contributie gaat daaraan op; voor 2011 wordt decharge verleend (applaus) 8. Benoeming leden kascommissie 2012 Alexander Schutte heeft twee jaar van de commissie deel uitgemaakt en is niet herkiesbaar; aangezien Fred Kortenbout vorig jaar niet aan de controle heeft deelgenomen is hij wel herkiesbaar; Wouter van Garderen blijft aan en Arnold Vlaar treedt toe. 9. Verkiezing bestuur Er hebben zich geen kandidaten voor het bestuur aangemeld, anders dan reeds door het bestuur voorgesteld. Mark Schouten wordt penningmeester (applaus) en Jikke Rigt Sietsma treedt tot het bestuur toe (applaus). De scheidende voorzitter neemt afscheid van Arnold Vlaar. Hij heeft vijf jaar bestuurslidmaatschap vol gemaakt waarvan vier jaar als penningmeester. Tevens was hij van grote waarde bij het organiseren van de borrels en de uitreiking van de scriptieprijs. Ze is blij dat Arnold nu deel wil uitmaken van de kascommissie. Ze heeft veel vertrouwen in Paul Riegen als nieuwe voorzitter; zijn betrokkenheid op de HES-HvA/DEM kan de binding een duwtje geven. Zij draagt de voorzittershamer over aan Paul Riegen (applaus).

3 De nieuwe voorzitter, Paul Riegen, dankt Marlous voor haar inzet in de afgelopen drie jaar en vindt het jammer dat ze weggaat uit het bestuur. We zullen haar bruisende energie missen, iedereen was op haar gesteld. Ze begint nu een carrière als zelfstandig ondernemer, maar we hopen toch wel eens een beroep op haar te kunnen doen (applaus). Van de scheidende bestuursleden zal bij een latere gelegenheid afscheid worden genomen, de bloemen komen direct. Vanaf punt 10 wordt de vergadering geleid door Paul Riegen 10. Benoeming erelid De voorzitter vraagt een akkoord van de vergadering inzake het benoemen tot erelid van de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Hans van Dijk zegt dat Van der Laan wel tegen een teleurstelling kan, maar de benoeming zeer op prijs zal stellen. De voorzitter concludeert dat niemand tegen is; hij zal een afspraak maken met het nieuwe erelid of een mooie brief sturen, dit in overleg met Hans van Dijk. Masja van Santen meent dat dit ook goed nieuws is voor de studenten, ze vraagt om een communiqué hierover. Hans van Dijk vindt dat hiervoor de ruimte in Hesprit kan worden gebruikt. 11. Verkiezing Raad van Advies De vergadering gaat akkoord met het bestuursvoorstel om Trix Blufpand-Sinot en Willibrord van Beek voor vijf jaar te herbenoemen. 12. Beleid 2012 toegelicht door de voorzitter De voorzitter stelt een persoonlijke bijdrage te willen leveren, hij kent de vereniging van jongs af aan en wil voortgaan op de ingeslagen weg. Bedoeling is de binding tussen Hou en Trouw en HES te verstevigen; dit zal niet gemakkelijk zijn maar de directeur, Ineke van der Linden stelt op prijs dat hij het voorzitterschap op zich heeft genomen. Het HBO is momenteel in the picture, er gaan nog veel dingen gebeuren. Ook de HES had negatieve media-aandacht, bij onderzoek bleek dat dit niet terecht was. Thans is sprake van een kentering wat betreft de eerder nagestreefde grootschaligheid; het verkleinen van de domeinen komt eraan, dit geldt ook voor Economie en Management. Het bestuur wil meer aandacht gaan besteden aan dertigers en veertigers onder onze leden en deze leeftijdsgroep activeren. Met het ruime positief saldo zullen we meer activiteiten moeten organiseren en realiseren. Hij dankt de leden voor het geschonken vertrouwen (applaus). 13. Begroting 2012 toegelicht door de penningmeester De penningmeester (Mark Schouten) dankt voor het enthousiasme bij zijn benoeming. Hij zegt te streven naar een financieel gezonde vereniging. De begroting is niet een zaak van de penningmeester alleen, maar van het gehele bestuur.

4 De bureaukosten zijn gebaseerd op huidige afspraken; het optimaliseren hiervan is de bedoeling. Het bedrag vermeld onder algemene kosten betreft vooral drukwerk en zal in 2012 inderdaad worden besteed. Aan de website wordt nog gewerkt waaronder aan de Nieuwsbriefmodule. Het verjaardagsdiner staat in 2012 wel op het programma en voor vier borrels is vier maal 500 euro begroot. Bij de lunchbijeenkomsten is de realisatie in 2011 lager dan gebruikelijk. De Nieuwjaarsreceptie is inmiddels al gerealiseerd. Voor overige activiteiten is 3000 begroot waarvoor nog geen concrete invulling is. Jan van der Beek vindt het een ambitieuze begroting, er is veel geld beschikbaar, voorzitter, zet hem op! De penningmeester merkt op dat er meer geld nodig is in jubileumjaar De voorzitter wijst op wellicht nodige bezuiniging: is de HES nog bereid het zelfde bedrag bij te dragen, is de vraag; zo niet, dan kunnen we het opvangen. Hans van Dijk benadrukt het belang van het vangen van de HES-ers, de OHS-ers gaan vanzelf dood. We zien inderdaad wat meer HES-ers maar er is nog een enorm potentieel. Trix Blufpand-Sinot vraagt hoe de HES-ers te activeren. De voorzitter antwoordt: door er dicht bovenop te zitten, bij voorbeeld op 4 april op de HES-dag van de toekomst. We moeten op zoek gaan naar een aanbod dat deze groep bindt. Jan van der Beek voegt toe dat men op Leeuwenburg en de Wenckebachweg Hou en Trouw niet kent. Het woord ambassadeur is gevallen: iemand die op deze vestigingen van het domein de vereniging onder de aandacht brengt. Masja van Santen meent dat de docenten die tevens ex-hes-er zijn als ambassadeur moeten gaan optreden; het lidmaatschap zo nodig aanbieden. De voorzitter wil veel energie steken in huidige klanten en zorg besteden aan leden die je nooit ziet. Maar Marlous Nooi meent dat er zoveel nieuwe leden onder handbereik zijn, die moet je bekend maken met Hou en Trouw. Loes Stork wil studenten bij inschrijving al iets meegeven. Trix Blufpand-Sinot merkt op dat je ook iets te bieden moet hebben. De voorzitter wil werken aan meer bekendheid geven al tijdens de studie, maar dat kost mankracht. Masja van Santen spreekt van twee sporen, je moet én én doen. Marlous Nooi vult aan: mensen die juist zijn afgestudeerd hebben nog tijd en ook een netwerk. Sebastiaan Rustenburg wijst er op dat er ook in Engels wordt gedoceerd, evenementen dan ook geschikt maken voor Engelssprekenden. De voorzitter dankt voor de discussie, wil het hier bij laten. 14. Rondvraag René du Maine brengt het beleid om meer nieuwe leden te trekken weer ter sprake. Dit met Ineke van der Linden bespreken en zo nodi een statutenwijziging doorvoeren. Marlous Nooi zegt dat er een plan lag om alle afgestudeerden meteen lid te maken; maar dat werd niet gedragen binnen het domein EM.

5 Jan van der Beek wil de statuten updaten om het mogelijk te maken afgestudeerden van de HvA en de UvA in de Raad van Advies op te nemen. Hans van Dijk vindt het prematuur de statuten alleen daarom te wijzigen. Als je iemand weet, dat daarvoor dispensatie vragen aan de algemene ledenvergadering. De secretaris valt hem bij, de staturten zijn recent, in 2006, al aangepast De voorzitter oriënteert zich o.a. op Harry Baak van Leeuwenhorst als kandidaat voor een adviesplaats. Masja van Santen vraagt aandacht voor de bedrijvendagen in april en november, nodigt eenieder uit de Hou en Trouwstand te bemannen. Ze deelt mee dat er tijdens de diploma-uitreikingen geen praatje meer verzorgd hoeft te worden; er wordt volstaan met het uitreiken van documentatie. Marijke Wilmsen brengt de mensen die opzeggen ter sprake; ze bevestigt deze en verneemt dan meestal dat men geen tijd meer heeft. De voorzitter weet het, we gaan er actief mee aan de slag. Voorts wil Marijke Wilmsen benadrukken dat het gerealiseerde bedrag aan bureaukosten, dat hoger was dan begroot, niet alleen honorarium betreft, maar ook extra kosten die moesten worden gemaakt. Kevin Wetzel hoopt met zijn marketingonderzoek veel te kunnen verduidelijken. Er komt een nieuwe brochure, waarin gewezen wordt op het belang van het netwerk, zie de volgende Nieuwsbrief. 15. Sluiting De voorzitter reikt bloemen uit aan de scheidende bestuursleden Marlous Nooi en Arnold Vlaar. Hij bedankt de aanwezigen voor hun inbreng en sluit de vergadering. André Lopes Dias, april 2012

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Hou en Trouw d.d. 27 maart 2013 in huize Frankendael te Amsterdam

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Hou en Trouw d.d. 27 maart 2013 in huize Frankendael te Amsterdam Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging Hou en Trouw d.d. 27 maart 2013 in huize Frankendael te Amsterdam Aanwezig zijn 15 leden, te weten in volgorde tekenen presentielijst

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering Hou en Trouw 17 mei 2016

Notulen algemene ledenvergadering Hou en Trouw 17 mei 2016 Notulen algemene ledenvergadering Hou en Trouw 17 mei 2016 Aanwezig: Rob Verwoest, André Lopes Dias, Arnold Vlaar, Sebastiaan Rustenburg, Dwinand Secherling, Mark Schouten, Jeroen Klein, Danny Simonis,

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering STRICT d.d. 11 november 2010

Verslag Algemene Ledenvergadering STRICT d.d. 11 november 2010 Verslag Algemene Ledenvergadering STRICT d.d. 11 november 2010 Op de vergadering waren aanwezig: Jos Egberink Karin Abma George Pol Peter Fokker Boudewijn Smit Carol Moes Paul van Putten Dirk Schouten

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS

AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS Schiedam, maart 2014 AGENDA 97ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 16 APRIL 2014 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS 01 Opening 02 Notulen 96ste Algemene Ledenvergadering d.d. 17 april 2013 03

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda Notulen algemene ledenvergadering Algemeen Datum: dinsdag 2 oktober 2012 Locatie: Tijd: Notulist: Aanwezig: Afwezig: Basisschool de Klimop Mr. Treubstraat 3 2982 VN Ridderkerk 19.45 21.30 uur S. Oudijn

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Notulen ALV Celeritas

Notulen ALV Celeritas Notulen ALV Celeritas 09-12-2018 Voorgezeten door: Olga Kruize Genotuleerd door: Kevin Korthagen Aanwezigen en afmeldingen: zie bijlage 1 & 2 1. Welkom Olga opent de vergadering met een globale telling.

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014

CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 CONCEPT-VERSLAG AV 14-1 d.d. 27 april 2014 Aanwezig: Peter Zandveld, lid Amsterdam en voorzitter EGCC, tevens gemachtigde voor Allard Köster, lid NGoB, Merlijn Kuin, lid NGoB, Eric van de Marel, voorzitter

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016.

Huishoudelijk reglement vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. vastgesteld op ALV 6 oktober 2016. ALGEMEEN Artikel 1. Dit huishoudelijk reglement geeft nadere regels zoals aangegeven in artikel 17 van de statuten d.d. 6 oktober 2016. LIDMAATSCHAP Artikel 2. 1. Een

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering 14 maart 2018

Verslag algemene ledenvergadering 14 maart 2018 Verslag algemene ledenvergadering 14 maart 2018 Aanwezig: 125 leden. 1.Opening. De voorzitter Carel Gorissen opent de vergadering en heet alle aanwezige leden van harte welkom. 2.Verslag algemene ledenvergadering

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. van de afdeling Jong. van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT 21-8-2013 huishoudelijk reglement 1afdeling Jong van de PV RIVM/BBio/PD-ALT HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de afdeling Jong van de Personeelsvereniging van het RIVM/BBio/PD-ALT Artikel 1 Lidmaatschap 1. Zij

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * *

Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg * * * Notulen van de algemene ledenvergadering van de afdeling Het VAB op zaterdag 16 september 2017 te Kraggenburg 1. Opening * * * De voorzitter Albert Kooistra opent de vergadering en heet iedereen van harte

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Agendapunt 4 Verslag Bondsvergadering Badminton Nederland d.d. 24 november 2018

Agendapunt 4 Verslag Bondsvergadering Badminton Nederland d.d. 24 november 2018 Agendapunt 4 Verslag Bondsvergadering Badminton Nederland d.d. 24 november 2018 Aanwezigen: afgevaardigden Regio Noord J. Seggers afgevaardigden Regio Oost E. Bakker J. Beelen J. Bos afgevaardigden Regio

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae

Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae Huishoudelijk reglement van Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae Algemene bepalingen Artikel 1: Ieder lid van de Uitvaartvereniging St.-Annaparochie/Nij Altoenae onderwerpt zich behalve aan

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 18 Mei 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 15 leden en 5 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering 13 juni 2015

Notulen ledenvergadering 13 juni 2015 1. Welkom en Opening Om 10.22 uur wordt de ledenvergadering door voorzitter Henk van Elst geopend. In zijn voorwoord geeft de voorzitter aan dat het een bijzondere vergadering is, onze vertegenwoordigers

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

2. Ingekomen stukken en mededelingen Er zijn geen ingekomen stukken en mededelingen.

2. Ingekomen stukken en mededelingen Er zijn geen ingekomen stukken en mededelingen. ALGEMENE LEDENVERGADERING ZP TEXEL 2016 DATUM: DONDERDAG 13 OKTOBER 2016 AANVANG: 20:00 UUR LOCATIE: KOPGROEP BIBLIOTHEEK TEXEL, DRIJVERSTRAAT 7, DEN BURG AANWEZIG: Alex de Haan, Peter Bancken, Vivianne

Nadere informatie

Jan de Wit geeft aan dat het verslag van de afdelingsvergadering van 7 mei te raadplegen is geweest op de website van Rabobank IJmond Noord.

Jan de Wit geeft aan dat het verslag van de afdelingsvergadering van 7 mei te raadplegen is geweest op de website van Rabobank IJmond Noord. Rabobank IJmond Noord Onderwerp Afdelingsvergadering Uitgeest Vergaderdatum 3 november 2009 Datum 3 november 2009 Bijlage(n) 1 Pagina 1/5 Verslag Aanwezig Afwezig Kopie aan Van Jan de Wit (voorzitter)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Lidmaatschap. Van het bestuur. Huishoudelijk reglement. Certified Media Professionals; gevestigd te IJsselstein, Hugo Poortmanstraat 12, 3404AK.

Lidmaatschap. Van het bestuur. Huishoudelijk reglement. Certified Media Professionals; gevestigd te IJsselstein, Hugo Poortmanstraat 12, 3404AK. Certified Media Professionals; gevestigd te IJsselstein, Hugo Poortmanstraat 12, 3404AK. Lidmaatschap Artikel 1 - Lid worden Wijze van toetreding als lid van de vereniging geschiedt met inachtname van

Nadere informatie

Vaststellen agenda Er zijn geen toe te voegen agendapunten, daarmee is de agenda vastgesteld.

Vaststellen agenda Er zijn geen toe te voegen agendapunten, daarmee is de agenda vastgesteld. Notulen van de jaarvergadering van woensdag 9 maart 2016 Aanwezig bestuur Wim Vilters (voorzitter), Wim Tekampe (penningmeester), Jan Knol (secretaris), Pieter Meijer, Ben van Onna en Klaas Zeelte. Algemeen

Nadere informatie

AGENDA 98ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 15 APRIL 2015 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS

AGENDA 98ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 15 APRIL 2015 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS Schiedam, maart 2015 AGENDA 98ste ALGEMENE LEDENVERGADERING WOENSDAG 15 APRIL 2015 IN HET RESTAURANT DE RIDDERHOF TE MAASSLUIS 01 Opening 02 Notulen 97ste Algemene Ledenvergadering d.d. 16 april 2014 03

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 15 maart 2019 AGENDA 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 2018 4. Goedkeuring jaarstukken 2018 5. Decharge bestuur

Nadere informatie

De vergadering heeft geen commentaar op deze toevoeging in de Statuten.

De vergadering heeft geen commentaar op deze toevoeging in de Statuten. Locatie: Kerkcentrum Open Hof te Maarssen Datum: 28 Augustus 2013 Aanvang: 1400 uur Aanwezig: Het bestuur van de V.v.P.- BNPf (6 leden) Gast spreker: De heer A. Kool Aanwezig : 55 leden Stembiljetten:

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BVO 21 september 2012

Notulen Algemene Ledenvergadering BVO 21 september 2012 Notulen Algemene Ledenvergadering BVO 21 september 2012 Aanwezig: Piet Six Niels den Outer Fred van Schaik Pepijn Alkemade Rob Louwer Voorzitter Penningmeester Secretaris/ Ledenadministratie PR-zaken Vicevoorzitter

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering Datum: 27 maart 2018 Aanvang: 19.30 uur Vergaderlocatie: Kantoor KNMvD te Houten Aanwezigen: Het DPD-bestuur: B. vd Heijden (voorzitter), F.P. Zwanenburg, C. Buck en R. Baltussen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering, verslag van de Algemene ledenvergadering 2018; oproep opgeven voor Kampioenschapsprijs; clubmatch;

Nadere informatie

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu.

Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Statuten, club- en huishoudelijk reglement Biljartvereniging De Vette Keu. Artikel 1; Naam De vereniging draagt de naam Biljartvereniging De Vette Keu en is opgericht op 1 juni 2017 te Asten voor onbepaalde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online

Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts Bekijk het archief online Nieuwsbrief Redactie: Ans Corts nieuwsbrief@bridgedocent.nl Bekijk het archief online Nieuwsbrief 53 december 2016 Kerst- en Nieuwjaarsgroet Beste bridgedocent(e), Met veel plezier kijken we graag samen

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE NEDERLANDSE ASTRONOMENCLUB. Opgericht te Utrecht 5 oktober 1918 I. NAAM EN DOEL. Artikel 1:

REGLEMENT VAN DE NEDERLANDSE ASTRONOMENCLUB. Opgericht te Utrecht 5 oktober 1918 I. NAAM EN DOEL. Artikel 1: REGLEMENT VAN DE NEDERLANDSE ASTRONOMENCLUB Opgericht te Utrecht 5 oktober 1918 I. NAAM EN DOEL Artikel 1: De vereniging draagt de naam Nederlandse Astronomenclub en is gevestigd te Dwingeloo. Artikel

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 17 april 2014 te Eemnes, De Witte Bergen

Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 17 april 2014 te Eemnes, De Witte Bergen Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 17 april 2014 te Eemnes, De Witte Bergen 1. Opening De heer Muller opent de vergadering om 14.00 uur en heet een ieder van harte welkom. 2. Goedkeuring notulen

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Concept verslag Jaarvergadering NKBV Regio Oost-Brabant d.d. 27 maart 2014

Concept verslag Jaarvergadering NKBV Regio Oost-Brabant d.d. 27 maart 2014 Concept verslag Jaarvergadering NKBV Regio Oost-Brabant d.d. 27 maart 2014 Aanwezig: Anne Joustra, Marloes Berkers, Mark Claassen, Ank Tielrooij, Ton van Baal, Jan Ernest, Marleen van Aartijk, Armando

Nadere informatie

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Groei & Bloei Afdeling Zwolle 10 april 2017 19.30 uur ledenvergadering 20.00 uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Locatie: Het Anker Voorsterweg 36 Zwolle Zaal open 19.15

Nadere informatie

rjc/phr/ / CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode Mr M.J. Meijer c.s., notarissen

rjc/phr/ / CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode Mr M.J. Meijer c.s., notarissen 1 CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode 2 Heden, @, verschenen voor mij, mr Rudolf Jan Cornelis van Helden, notaris te Amsterdam: 1. @ 2. @De comparanten verklaarden bij deze een

Nadere informatie

1. De vereniging is genaamd: Bliekse Darts kompetitie. De verkorte naam luidt: B.D.K. De vereniging wordt hierna genoemd de B.D.K.

1. De vereniging is genaamd: Bliekse Darts kompetitie. De verkorte naam luidt: B.D.K. De vereniging wordt hierna genoemd de B.D.K. STATUTEN Artikel 1: ALGEMEEN 1. De vereniging is genaamd: Bliekse Darts kompetitie. De verkorte naam luidt: B.D.K. De vereniging wordt hierna genoemd de B.D.K. 2. De B.D.K. zetelt in Gorinchem. Artikel

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 maart 2005.

Notulen Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 maart 2005. Notulen Algemene Ledenvergadering op woensdag 30 maart 2005. Aanwezig bestuur: Leo Wolters (voorzitter), Gerry Adriaansen (secretaris), Loek Smit (penningmeester), Monica Marks en Wil van Dijk. Afwezig

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

-ASSEN. LEDENVERGADERING 29 april :15 uur Bethelkerk, Groningerstraat 14, 9401 BK Assen.

-ASSEN. LEDENVERGADERING 29 april :15 uur Bethelkerk, Groningerstraat 14, 9401 BK Assen. 1 -ASSEN LEDENVERGADERING 29 april 2019 14:15 uur Bethelkerk, Groningerstraat 14, 9401 BK Assen. Bestuurssamenstelling Voorzitter secretaris: Ds. G. (Gerrit) de Klein, voorzitter. Aftredend: 2021 Penningmeester:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Artikel 1. Doelstelling huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de statuten, alsmede de inrichting en verdere werkzaamheden

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Notulen van de Algemene ledenvergadering van 20 juni 2012 De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Verslag vergadering : Datum : 30 mei 2013 Tijd : 13.30 uur Algemene Ledenvergadering (ALV) Locatie : Nieuwe Kerk, Spui 175, Den Haag Kenmerk : V-13-59 Notulist : Amber Cornelissen 1. Opening en mededelingen

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen.

bijlage 1 1- Opening door de voorzitter Piet van Gemert heet de aanwezigen hartelijk welkom Aanwezig zijn 16 leden en 3 partners. 2- Mededelingen. bijlage 1 Verslag van de algemene ledenvergadering gehouden op dinsdag 6 februari 2007 in kasteel Groeneveld te Baarn Relevante documenten: (Reeds in uw bezit of uitgereikt tijdens de vergadering.) Agenda.

Nadere informatie

Vooruit. Laat weten wat je van de AV-OTT wil! Het Bestuur

Vooruit. Laat weten wat je van de AV-OTT wil! Het Bestuur Inleiding Uiterst rustig, zo kan dit jaar beschreven worden. Qua acitiviteiten dan, binnen het bestuur was het alles behalve rustig. Er vond een groot aantal wisselingen plaats. Dat kan dat eerste ook

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016) HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016) AFDELING 1 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Dit reglement is vastgesteld met inachtneming van het in

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 REGLEMENT van de personeelsvereniging PEVAD van: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Benamingen ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: Bedrijf: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Vereniging:

Nadere informatie

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017 DELTA LLOYD AZIË DEELNEMINGEN FONDS N.V. i.l. DELTA LLOYD DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD DOLLAR FONDS N.V. DELTA LLOYD EURO CREDIT FUND N.V. DELTA LLOYD EUROPEES DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK Artikel 1. Algemene bepalingen Dit Huishoudelijk Reglement is een reglement op basis van de artikelen 7 en 19 van de Statuten van de Vereniging VERENIGDE

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart :00 uur (Lokatie: SDK)

Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart :00 uur (Lokatie: SDK) Verslag Algemene Ledenvergadering 21 Maart 2012 20:00 uur (Lokatie: SDK) Aanwezig: Stanley Marks Krijn Mostert Ruben Suriel Natasja Ordelmans Menno ter Bals Iwan Jonker Machtigingen: Carine Bergan (Krijn

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 Aanwezig waren 28 leden (inclusief bestuursleden) zie originele presentielijst in archief). Van 5 leden kwam bericht van

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam

Jaarboek 2014. Afdeling Zaandam Jaarboek 2014 Afdeling Zaandam 1 AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING Locatie: Buurthuis De Poelenburcht, Weerpad 1a, 1504 NX ZAANDAM Datum: maandag 20 april 2015 Aanvang: 19:30 uur 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 CONCEPT Verslag Algemene Ledenvergadering LTC De Drieslag, gehouden op 27 januari 2014 Agenda: 01. Opening 02. Mededelingen 03. Notulen A.L.V. van 28 januari 2013 (Bijlage 1) 04. Ingekomen stukken 05.

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 10 maart 2017 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2016 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr. 34310858 Huishoudelijk reglement Vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 25 september 2008.

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

2. Concept Notulen Algemene Ledenvergadering 26 november 2014 (5 min.) Geen opmerkingen op de notulen. Deze worden (zonder wijzigingen) vastgesteld.

2. Concept Notulen Algemene Ledenvergadering 26 november 2014 (5 min.) Geen opmerkingen op de notulen. Deze worden (zonder wijzigingen) vastgesteld. Datum: 27 mei 2015 Aanwezigheid Aanwezig: Peggy van Holst Pellekaan (directie), Reyer ten Napel, Renske Wagenaar (voorzitter), Rob Hoitink (penningmeester) Heleen Scheer (secretaris), Renate Floor, Peter

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 18 juni 2018, NLR, Marknesse

Algemene Ledenvergadering 18 juni 2018, NLR, Marknesse Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 18 juni 2018, 18.30 20.00 NLR, Marknesse Gerard Blaauw (Voorzitter), Barbara ten Berge (Secretaris), Mischa de Brouwer (Penningmeester), Peter Buist,

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Aanwezig: circa 50 leden en het bestuur van de Vriendenvereniging:

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering KBO Teylingen, afd. Warmond welke werd gehouden op dinsdag 14 maart 2017

Notulen van de Algemene Ledenvergadering KBO Teylingen, afd. Warmond welke werd gehouden op dinsdag 14 maart 2017 Notulen van de Algemene Ledenvergadering KBO Teylingen, afd. Warmond welke werd gehouden op dinsdag 14 maart 2017 Aanwezig: Dick Voerman, voorzitter, Rob van Konijnenburg, vicevoorzitter, Netty Havenaar,

Nadere informatie