Allereerst dankjewel voor het kopen van een Hallofo! horlogetelefoon!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Allereerst dankjewel voor het kopen van een Hallofo! horlogetelefoon!"

Transcriptie

1 Allereerst dankjewel voor het kopen van een Hallofo! horlogetelefoon! Het is erg belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing, de veiligheidsinstructies en de waarschuwingen heel goed doorleest. Zo weet je precies hoe je met de Hallofo! om moet gaan en wat je er wel en niet mee moet doen. En heb je er langer plezier van! Als je twijfelt over wat we bedoelen; vraag het aan je ouders. WAARSCHUWINGEN EN VEILIGHEIDSMAATREGELEN 1.1. Hoe onderhoud ik mijn Hallofo!? Hou het scherm van de Hallofo! schoon. En zorg ervoor dat je het niet beschadigd. Onder lage temperatuur start het scherm langzamer op. Dat is normaal. Maak de Hallofo! schoon met een zachte doek, net zoals je een bril schoonmaakt. Gebruik geen water of bijtende schoonmaakmiddelen Veilig gebruik van Hallofo! horlogetelefoon, batterij en oplader Schakel je Hallofo! uit op plekken waar ook mobiele telefoons zijn verboden zoals: in het vliegtuig. Zet in het vliegtuig de Hallofo! op flight modus, net zoals iedereen doet met de mobiele telefoons, ipads en notebooks. In het ziekenhuis. Als je twijfelt vraag het aan je vader of moeder. Horlogetelefoons kunnen elektronische apparatuur beïnvloeden en daarom moeten ze op deze plekken uit. Voor de vaders en moeders! Niet bellen tijdens het autorijden! Gebruik je horlogetelefoon niet bij tankstations en autogarages of de buurt van brandbare stoffen of chemische middelen. Het gebruik kan leiden tot brand. Gebruik je horlogetelefoon niet dicht bij een zwak signaal of hoge precisie elektronische apparaten. De radiogolven van de Hallofo! kunnen hierop van invloed zijn zodat deze apparatuur niet meer werkt. Denk aan de volgende apparaten: gehoorapparaten, pacemakers en andere medische elektronische apparatuur, brandmelders, automatische deuren en andere automatiseringsapparatuur. Gebruik geen horlogetelefoon als die storingen veroorzaakt op pacemakers en andere medische elektronische apparatuur. De horlogetelefoon kan mogelijk invloed hebben op de werking van andere telefoons, televisie, radio en kantoorapparatuur zoals een printer. Druk niet te hard op het LCD-scherm. Dit zal anders breken en LCD vloeistof kan lekken. Als deze LCD in het oog komt kan dit leiden tot blindheid. Komt de LCD vloeistof in het oog spoel dan direct de ogen met water (niet in de ogen wrijven!) en bezoek onmiddellijk een arts voor medische behandeling. 1 Hallofo!

2 Maak de horlogetelefoon niet kapot of verander er niets aan. De horlogetelefoon kan gaan lekken of storing veroorzaken. Houd de horlogetelefoon uit de buurt van magnetische kaarten zoals bankpassen en andere magnetische voorwerpen. De straling kan gegevens van passen verwijderen. Hallofo! is niet waterdicht. Doe de horlogetelefoon dan ook af als je gaat zwemmen of zorg ervoor dat de Hallofo! heel goed onder je jas of shirt zit als je buiten bent en het gaat regenen. Contact met water of andere vloeistoffen kan leiden tot oververhitting en lekkage. De Hallofo! gaat dan kapot. Stop de batterijen, de horloge telefoon en de oplader niet in de magnetron of in een apparaat met hoge druk. Het kan leiden tot schade aan deze apparatuur, brand of andere ongelukken. Gebruik de horlogetelefoon niet dicht bij brandbare en explosieve gassen. Dit kan leiden tot schade en brand. Pas op met hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Het kan leiden tot storingen aan de horlogetelefoon. Binnen een temperatuur van 5-40 en een vochtigheid van 35% - 85% is de Hallofo! heel goed te gebruiken. Pas om met vocht bij de batterij. Vocht kan leiden tot oververhitting, rook en corrosie. Gebruik alleen de batterij en oplader die bij de Hallofo! hoort om op te laden. Andere batterijen en opladers kunnen leiden tot lekkage, oververhitting, barsten en brand Hoe gebruik ik de batterij veilig? Gooi de batterij niet in het vuur, anders kan de batterij barsten of gaan branden. Gebruik geen draden, naalden of andere metalen voorwerpen in de batterij. Zo ontstaat kortsluiting van de batterij. De batterij kan gaan lekken, te heet worden, barsten of gaan branden. Niet aan de accupolen komen of ze gaan lassen. De accupolen kunnen gaan lekken, te heet worden, barsten of gaan branden. De batterij niet uit elkaar halen of veranderen. De batterij kan gaan lekken, te heet worden, barsten of gaan branden. De batterijvloeistof kan blindheid veroorzaken als het in contact komt met de ogen. Wanneer dat gebeurt, spoel dan de ogen met water (niet in de ogen wrijven!) en bezoek onmiddellijk een arts voor medische 2 Hallofo!

3 behandeling. De batterijvloeistof kan brandwonden veroorzaken aan de huid. Wanneer dat gebeurt spoel dan de huid met water en bezoek onmiddellijk een arts voor medische behandeling. Kijk uit bij open vuur of apparaten met een hoge temperatuur, zoals de verwarming. Als de horlogetelefoon daarmee in aanraking komt kan dat leiden tot lekkage, oververhitting, barsten en brand. Als de batterij warm wordt, de kleur of de vorm van de batterij verandert of andere afwijkingen laat zien als je de horlogetelefoon gebruikt, stop dan onmiddellijk het gebruik en neem contact op met Hallofo! Plaats de batterij niet direct in het zonlicht of in de buurt van hete plekken in een auto. Dit kan dit leiden tot lekkage en oververhitting, de prestaties verminderen en de levensduur verkorten. Hallofo! denkt ook aan het milieu! Gooi de batterijen altijd weg in de inzamelbakken voor batterijen. Laad de batterij niet langer dan 24 uur achter elkaar Hoe gebruik ik de oplader veilig? Kortsluiting van de accu lader zal leiden tot elektrische schokken, rook en schade aan de lader. Is de kabel beschadigd? Gebruik de lader dan niet! Doe je het wel dan kan het leiden tot brand of een elektrische schok. Zit er stof op het stopcontact waar je de lader in wilt steken? Haal het stof weg. Dat is niet goed voor de lader. Let ook op dat er geen water in de buurt van de lader komt. Contact met water kan leiden tot oververhitting, lekkage en storingen. Komt er water of een andere vloeistof op de lader? Trek de lader dan direct uit het stopcontact om oververhitting, brand en elektrische schokken te voorkomen. De lader loopt ook schade op. Maak de lader niet stuk en verander er niets aan, anders kan dit leiden tot persoonlijk letsel, elektrische schokken, brand en schade aan de lader. Zorg altijd dat je handen droog zijn als je de lader aanraakt, het snoer of het stopcontact. Met natte handen krijg je een elektrische schok. Zet geen zware voorwerpen op het snoer van de lader en verander niks aan het snoer. Doe je dit wel dan kan dat een elektrische schok of brand veroorzaken. 3 Hallofo!

4 Haal altijd de stekker uit het stopcontact als je de stekker van de oplader wilt schoonmaken. Trek niet aan het snoer van de oplader, het kan een elektrische schok of brand veroorzaken. Hallofo! horlogetelefoon is niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Schade ontstaan door bovengenoemde valt niet binnen de garantietermijn. AAN DE SLAG MET DE HALLOFO! HORLOGETELEFOON! Voor het eerst opstarten! 1. BATTERIJ Batterij voor de eerste keer helemaal opladen Om te beginnen. De batterij van de Hallofo! moet je de eerste keer helemaal opladen. Dat duurt 1 tot 2 uur. 4 Hallofo!

5 1.1 Hoe doe ik de batterij in mijn Hallofo!? Op de achterkant van de batterij zie je goudkleurige contactpunten. Je legt de batterij met deze goudkleurige contactpunten op dezelfde punten aan de achterkant van de horlogetelefoon. Nu druk je het andere uiteinde van de batterij totdat deze past in de batterijsleuf. Daarna druk je de batterij aan de andere kant aan. Je hoort dan -klik-. Hij moet erin vastklikken. 1.2 Hoe laad ik de batterij op? Gebruik alleen de originele oplader en adapter die je bij de Hallofo! hebt gekregen om de batterij op te laden. Met andere opladers vervalt je garantie. Sluit de USB kabel aan op de zijkant van het horloge. Koppel daarna de USB kabel aan de adapter en steek de adapter in het stopcontact. Zodra de indicator op het scherm van de telefoon 100% is, is de batterij helemaal opgeladen (1 tot 2 uur). 2 SIMKAART 2.1 Hoe doe ik de simkaart in de Hallofo!? Belangrijk! Voordat je de achterkant van de batterij van de horlogetelefoon open maakt haal je de stekker van de oplader uit het stopcontact. Nu ga je de simkaart plaatsen. Klik de batterij los van de horlogetelefoon. Schuif nu de SIM-kaart in de SIM-kaartsleuf totdat de onderkant van de kaart past in de bodem van de sleuf. Let hierbij ook weer op de contactpuntjes. Kijk ook goed of de afgeschuinde hoek van de SIM-kaart is aan de bovenkant van het sleufje zit. Dan zit de simkaart goed! Kijk nu op de instructie van de telecomprovider om de simkaart te activeren en op te laden. Met de Hallofo kun je pincode van de simkaart veranderen of uitschakelen, zodat niet steeds opnieuw de pincode hoeft te worden ingevoerd, wanneer 5 Hallofo!

6 de Hallofo! wordt aangezet (zie 4.6). 3 KALIBREREN MET HET PENNETJE Kalibreren doe je om het beeldscherm te laten wennen aan het pennetje. Zet de Hallofo! aan: druk 2 seconden op A de aan/uit knop zie de afbeelding. Via het menu Instellingen ga je naar Pen Kalibreren om het aantikken met het pennetje soepel te laten verlopen. Pak nu het pennetje uit de zijkant van het horlogebandje. Hallofo! adviseert het pennetje alleen te gebruiken om instellingen te wijzigen en of contacten aan te maken en na gebruik niet in de horlogetelefoon terug te plaatsen maar apart in huis te bewaren. Zo raak je het pennetje niet kwijt. 4 MET HALLOFO! BELLEN EN GEBELD WORDEN 4.1 Nummer kiezen/intoetsen Druk op het telefoon icoontje, in het midden van het scherm. Nu kun je een nummer intoetsen. Druk op het belknopje en je belt! Het makkelijkst is als je je contacten vooraf in het Telefoonboek hebt gezet. Dat gaat het best met het pennetje. Dan kies je gewoon wie je wilt bellen. Lees hieronder. 4.2 Bellen van contactpersonen uit telefoonboek Ga naar Namen op het beginscherm, en selecteer de naam van de contactpersoon die je wilt bellen. Vervolgens druk je op J de belknop. Nu ga je bellen. 4.3 Laatste (gemiste) oproep terugbellen Oproep gemist? Geen nood! Selecteer de gemiste oproep Druk 2 x op J de belknop en je belt direct terug! 4.4 Oproep beantwoorden Druk op J de belknop om de oproep te beantwoorden. Wil je het gesprek stoppen? Druk dan op A, de aan/uit knop. 6 Hallofo!

7 4.5 Bellen met koptelefoontje Koppel het uiteinde van de usb van de koptelefoon aan de Hallofo!. Je doet de oortjes in je oren. Als je nu gebeld wordt kun je op de belknop J links onderaan de telefoon drukken, maar ook op het knopje op het draadje halverwege je hals om het inkomende gesprek op te nemen. Druk je nogmaals op het knopje dan wordt het gesprek beëindigd. HET MENU EN 6 FUNCTIES Op het beeldschermpje zie je zes plaatjes ook wel pictogrammen. Elke pictogram heeft een andere functie. Van links naar rechts zijn dat: boven : Telefoonboek, Berichten, Gespreksgeschiedenis onder : Instellingen, Multimedia, Diensten 1. Telefoonboek 1.1. Invoer zoeken Hier kun je zoeken op de naam van de contactpersonen. Pak het pennetje en druk op de pijl naar boven toets helemaal rechts onderaan 7 Hallofo!

8 in het beeldscherm. Nu kun je de letters schrijven Selecteren (om nummer/contact toe te voegen). Voer de NAAM in, dan het nummer. Hier is ook de mogelijkheid het nummer een speciale ringtone te geven, zodat je aan het geluid hoort wie er belt. Vervolgens kies je opties en opslaan Contacten kopiëren van telefoon naar sim en vice versa Hiermee zet je de contacten die op het geheugen staan van de telefoon over naar de simkaart Alle contacten kopiëren van telefoon naar sim en vice versa Hiermee zet je alle contacten die op het geheugen staan in één keer over op de simkaart Groep van contacten aanmaken om een groep te sms en Hier maak je groepen aan. Druk op ok. Nu maak je een groepsnaam aan. Pak het pennetje. Vul hier de naam van de groep in. Je kunt voor deze groep een speciale foto, muziek of video selecteren. Dan op ok en opslaan. Daarna kun je via opties de namen of telefoonnummers uit je contacten toevoegen aan de groep. Nu kun je deze groep een sms sturen Extra nummer Nummer van eigenaar: zet hier je eigen telefoonnummer in. Altijd handig! 1.7. Telefoonboekinstellingen 1. Aanbevolen opslag Kies hier voor opslag van contacten op de sim kaart, het geheugen van de telefoon of op allebei. Dit laatste is aan te bevelen. Je hebt dan altijd een back-up. 2. Geheugentoestand Hier kun je zien hoeveel contacten je nog kunt toevoegen. Op de telefoon kun je tot 100 contacten kwijt en op de SIM Alle contacten verwijderen Hier kun je door op Ja te drukken alle contacten in 1 keer verwijderen. 2. SMS Berichten 2.1 Bericht schrijven: sms bericht (tekst) of Multimedia 2.2 Postvak in: kijk wie je een bericht heeft gestuurd 2.3 Concepten : hier staan je concept berichten 2.4 Postvak uit: kijk aan wie je berichten verstuurt 2.5 Verzonden berichten :kijk aan wie je berichten hebt verstuurd 2.6 Broadcast berichten 8 Hallofo!

9 2.7 Bericht instellingen: instellingen voor sms of multimediabericht. 3. Oproepgeschiedenis 3.1. Gemiste oproepen 3.2. Uitgaande gesprekken 3.3. Inkomende gesprekken 3.4. Gesprekslogboek wissen 3.5. Oproeptimers - Laatste oproep - Gebeld - Oproep ontvangen - Alles resetten 3.6. SMS teller 3.7. GPRS teller 3.8. Automatische snel afsluiten - Instellingen - Aan/uit - Tijd 4. Instellingen 4.1. Pen kalibreren Volg de aanwijzingen en tik met het pennetje op de aangegeven punten op het scherm. Klaar? Het scherm herkent nu het tikken met het pennetje als je bijvoorbeeld contacten gaat invoeren Gebruikersprofielen Hier pas je het profiel aan. Klik op activeren of aanpassen. - Algemeen Normaal. - Stil - Vergadering Hiermee zet je de horlogetelefoon op trillen. - Buitenshuis Hiermee zet je de ringtone harder Telefooninstellingen - Tijd en datum Stel hier tijd en datum in. - In- en uitschakelen Stel hier tijdslotten in waarop je niet gebeld wilt worden. - Taal instellen Selecteer de taal. - Voorkeursmethode voor invoer Kies het lettertype waarmee je wilt invoeren. Hoofdletters (ABC), kleine 9 Hallofo!

10 letters (abc) etc. - Weergave Hier stel je de schermweergave in. (1)Behang, 1 Systeem, 2 Door gebruiker gedefinieerd) (2) Schermbeveiliging 1. Instellingen 2. Selecteren (3) Weergave bij inschakelen (4) Weergave bij uitschakelen (5) Datum en tijd tonen: zet deze aan of uit - Vluchtstand Handschrift - Diverse instellingen LCD-verlichting 4.4. Belinstellingen 1. Wisselgesprek Stel hier optie tot wisselgesprek in. 2. Oproep omleiden Stel hier optie tot doorschakelen in. 3. Gesprek blokkeren (4.) Van lijn wisselen (5.) Geavanceerde instellingen 4.5. Netwerkinstellingen (1.)Netwerkselectie (2.) Voorkeur GPRS-overdracht 4.6. Beveiligingsinstellingen - 1. Sim beveiliging PIN vergrendeling aan of uit Beveiliging telefoon (1. Telefoonslot aan of uit, 2. Wachtwoord wijzigen) - 3. Automatische toetsenbord vergrendeling aan of uit Fabrieksinstellingen Zet hier je belinstellingen weer terug naar de fabrieksinstellingen. Op normaal (wachtwoord 1122) 5. Multimedia 10 Hallofo!

11 5.1. Organisator 1. Kalender Dit is een mini agenda waarin je afspraken en verjaardagen kunt zetten. 2. Taken Hier voeg je activiteiten toe. 3. Wekker/Alarm Hier stel je de tijd in waarop de wekker/het alarm moet afgaan. 4. E-boeklezer Optie tot lezen van digitale boeken. Alleen bij internettoegang Bestandsbeheer Kijk hier hoeveel bytes je nog hebt om bestanden op te slaan, of hoeveel je al hebt gebruikt Camera Met de Camera in Multimedia kun je overal mooie foto s nemen, bewaren en bekijken. Zet optie Camera aan. Op het beeldscherm kun je zien wat je fotografeert. Foto goed? Druk op Opslaan of Delete om de foto te wissen Beeldviewer Hoe wil je de bestanden bekijken? Kies hier Videorecorder Om filmpjes te maken Videospeler Speel je filmpjes hiermee af Audiospeler Luister naar je favoriete muzieknummers! Koppel de kleine usb aansluiting aan de Hallofo! en de grote aansluiting op de pc. De pc herkent de externe bron. Nu ga je naar de map op de pc waar de muziekbestanden staan opgeslagen. Let op: de Hallofo! kan alleen MP3 muziekbestanden afspelen. Je selecteert het bestand, drukt op de rechtermuisknop en selecteer nu kopiëren naar. Kies het doel en kopieer de bestanden naar de horlogetelefoon. Na het kopiëren van alle bestanden koppel je de usb kabel weer los. Ga nu naar MultiMedia en naar optie 7 audiospeler. Ga naar lijst links onderin, dan naar opties en dan naar optie 4 ververslijst. Druk op terug en druk op play om de muziek te starten. Nu kun je naar je favoriete nummers luisteren! Wil je dat niemand daar last van heeft, luister dan met het koptelefoontje. 11 Hallofo!

12 5.8. Geluidsrecorder Maak hiermee korte geluidsopnames en speel ze af FM radio Als je internet hebt kun je radio luisteren. 6. Diensten 6.1. Bluetooth Heel handig! Bluetooth! Zoek naar het apparaat waarmee je verbinding wilt maken. - Voeding - Zichtbaarheid - Mijn apparaat / Nieuw apparaat opvragen ok - Audioapparaat opvragen - Apparaat naam veranderen - Geavanceerd HALLOFO VERLOREN? Als je de Hallofo! bent verloren neem dan contact op met de telecomprovider waarvan je de simkaart hebt om het telefoonnummer te laten blokkeren. Dan kan niemand er nog mee bellen op jouw kosten. HALLOFO! WERKT NIET MEER? Neem altijd contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je horlogetelefoon snel wordt gerepareerd binnen de garantietermijn. 12 Hallofo!

Ontdek je wereld! Alles over je Rebel Cactus Belhorloge

Ontdek je wereld! Alles over je Rebel Cactus Belhorloge Ontdek je wereld! Alles over je Rebel Cactus Belhorloge Snel met mijn Rebel Cactus bellen, muziek luisteren, foto s & filmpjes maken en gamen! Kijk op rebelcactus.nl voor nog veel meer leuks. Pimp je horlogebandje

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50

Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Gebruikers handleiding Orange Hapi 50 Inhoudsopgave Eerste handelingen Eerste handelingen Hoe plaats ik de SIMkaart en de batterij in de telefoon? De mobiele telefoon opladen? Hoe begin ik het best? Mijn

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Nederlands Beafon S30/S31

Gebruiksaanwijzing Nederlands Beafon S30/S31 Gebruiksaanwijzing Nederlands Beafon S30/S31 1 Algemene informatie Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw Bea-fon S30/S31! Leest u deze informatie voordat u uw telefoon gaat gebruiken. Wij zijn

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch smart

Handleiding WatchWatch smart Handleiding WatchWatch smart Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch smart. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

Wat zit er in de doos?

Wat zit er in de doos? Snelstartgids SE888 Wat zit er in de doos? Handset * Basisstation Oplader * Netspanningsadapter * Telefoonsnoer ** CD-ROM Snelstartgids Garantiebewijs Opmerking * In verpakkingen met meerdere handsets

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch MJ3009

Handleiding WatchWatch MJ3009 Handleiding WatchWatch MJ3009 Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch mini. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

TREX 2G Handleiding Pagina 2

TREX 2G Handleiding Pagina 2 Informatie in deze handleiding is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. NEAT Electronics AB behoudt zich het recht hun producten te wijzigen of te verbeteren en wijzigingen aan te

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

Quickstart KPN USB-modem. Handleiding

Quickstart KPN USB-modem. Handleiding Quickstart KPN USB-modem Handleiding Inleiding De KPN USB-modem is een 3G multimode modem in USB-stick formaat, geschikt voor GSM-, GPRS-, EDGE-, UMTS en/of HSDPA-netwerken. De modem kan dankzij de USB-interface

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding.

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. GEBRUIKSHANDLEIDING Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. 2 3 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. Inleiding 4 Inhoud verpakking 5 Bevestigen van de Doorsafe

Nadere informatie

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens het toestel in gebruik te nemen! PIN code op SIM kaart uitschakelen Standaard code

Nadere informatie

Luidspreker. Scherm. Menu toets Druk op deze toets als het onderin het scherm is aangeven. Oproep toets

Luidspreker. Scherm. Menu toets Druk op deze toets als het onderin het scherm is aangeven. Oproep toets Productveiligheidsinformatie Uw telefoon Schermicoontjes Handleiding Voor de Beafon S10 Graag verzoeken wij u om de onderstaande instructies te lezen om eventuele gevaren te voorkomen. Schakel de telefoon

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå jáíéä aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECT-standaard biedt

Nadere informatie

Telfort USB-Modem Quick Start Handleiding

Telfort USB-Modem Quick Start Handleiding Telfort USB-Modem Quick Start Handleiding Telfort HSDPA USB-Modem Quick Start Handleiding NL V3.0 Pag. 1 van 6 Inleiding De Telfort USB-Modem is een 3G multimode modem in USB-stick formaat, geschikt voor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I785D8DCZ Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EMPIRE Intel Tablet Model I785D8DCZ. Deze handleiding geeft een kort overzicht van alle functies van de tablet en is ervoor bedoeld

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Aan de slag. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL

Aan de slag. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL Aan de slag Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211311, Uitgave 1 NL Toetsen en onderdelen 9 Tweede camera 10 Volume-/zoomtoets 11 Mediatoets 12 Scherm en toetsvergrendelingsschakelaar 13 Opnametoets

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van Difrnce EB6100

Gebruiksaanwijzing van Difrnce EB6100 Gebruiksaanwijzing van Difrnce EB6100 Dank u voor de aankoop van ons product. We hebben veel aandacht besteed aan het maken van deze handleiding, lees deze a.u.b. voor gebruik aandachtig door. We proberen

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

Handleiding Quick start

Handleiding Quick start Handleiding Quick start Geachte klant, Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de mobiele telefoon General Mobile Discovery. Deze quick start handleiding is bedoeld om de belangrijkste functies van het

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

TITAN 600 Gebruikershandleiding

TITAN 600 Gebruikershandleiding TITAN 600 Gebruikershandleiding Inhoud Inhoud... 1 Basis Kennis... 3 1.1 Korte Inleiding... 3 1.2 Algemene Aandachtspunten... 3 1.3 Accu Voorzorgsmaatregelen... 4 1.4 Opladen van de Mobiele Telefoon...

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen

Nadere informatie

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES

Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN TECHNISCHE SPECIFICATIES Round NEDERLANDS OPLADEN 86 INSTELLEN 87 OPROEPEN 89 OPROEPHISTORIE/SMS 91 MELDINGEN 92 STEMBEDIENING 93 ACTIVITEIT 94 SLAAPANALYSE MIJN TELEFOON ZOEKEN CAMERA-AFSTANDSBEDIENING APPS MUZIEK INSTELLINGEN

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 - Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Handleiding ipad. Powered by

Handleiding ipad. Powered by Handleiding ipad Powered by Aan de slag Met deze handleiding kunt u direct aan de slag met de ipad. Hoe beeldbelt u met zorgverleners, familie en vrienden? Hoe werkt het aanraakscherm? Wat kunt u doen

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Nederlandse Handleiding

Nederlandse Handleiding Nederlandse Handleiding OV-SteelCore8 (1). Introductie Deze handleiding bevat belangrijke veiligheids- en gebruikers informatie om mogelijke ongelukken te voorkomen. Lees eerst de handleiding grondig door

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave

Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC. Inhoudsopgave Gebruiksaanwijzing Samsung PV 210 Tablet PC Inhoudsopgave 1 Introductie van uw TABLET...2 2 Accu...2 4 Interface en applicaties...4 5 HDMI & Host...5 6 Taal & keyboard...6 7 Beheren van Applicaties...7

Nadere informatie

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing Boston 520 Extra handset met lader Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen:

Nadere informatie

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

TM Gebruiksaanwijzing MP3 muziekspeler met helder geluid

TM Gebruiksaanwijzing MP3 muziekspeler met helder geluid TM Gebruiksaanwijzing MP3 MP3 muziekspeler muziekspeler met met helder helder geluid geluid INLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van uw eigen Snurkey. Voordat u het product gaat gebruiken is het belangrijk

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING SIM SAVER KORTE HANDLEIDING (WinXP en 2000: Indien u het toestel niet in dezelfde USB-poort steekt, zal de drive voor de tweede poort opnieuw moeten worden gedefinieerd. Dit probleem heeft te maken met

Nadere informatie

Mobiel Internet Aansluiten

Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet aansluiten is niet veel meer dan het plaatsen van een simkaart in het apparaat waar u Mobiel Internet voor wilt gebruiken. Uw eigen apparaat of de Internet Stick

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware installatie. LC201 Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps

Nederlandse versie. Inleiding. Hardware installatie. LC201 Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps LC201 Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps Inleiding Stel de Sweex Powerline Ethernet Adapter 200 Mbps niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het product niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player Inleiding Stel de Sweex Black Onyx MP4 Player niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van

Nadere informatie

FaceTime - Berichten - Telefoon (iphone)

FaceTime - Berichten - Telefoon (iphone) FaceTime - Berichten - Telefoon (iphone) FaceTime Met FaceTime kunt u video- of audiogesprekken voeren met iedereen die beschikt over een ios-apparaat of computer met FaceTime. Via de FaceTime-camera kan

Nadere informatie

DEURCAMERA

DEURCAMERA DEURCAMERA 1217007 1 Inhoud van de verpakking... 3 Algemene veiligheidsinstructies... 3 Veiligheidsinstructies met betrekking tot gebruik van de lader... 3 Gebruik en onderhoud... 4 Uitleg toetsen... 5

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk

Zakelijk. Welkom bij Telfort. Zakelijk Zakelijk Welkom bij Telfort Zakelijk Welkom... 3 Snel starten... 5 Mijn Telfort... 6 Mogelijkheden Mijn Telfort... 6 E-mailadres doorgeven... 7 Nummerbehoud... 7 Diensten... 8 Voicemail... 8 Instellen

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

FAQ. Het lezen van deze FAQ

FAQ. Het lezen van deze FAQ FAQ Deze handleiding is slechts ter aanvulling op de, bij de telefoon geleverde, HTC handleiding. Voor instellingen en functies die zich niet in deze handleiding bevinden wordt u verwezen naar de HTC handleiding.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Bea-fon S10 Nederlands

Gebruiksaanwijzing Bea-fon S10 Nederlands Gebruiksaanwijzing Bea-fon S10 Nederlands Productveiligheidsinformatie Graag verzoeken wij u om de onderstaande instructies te lezen om eventuele gevaren te voorkomen. Schakel de telefoon in de buurt van

Nadere informatie

Nokia N76-1. Aan de slag. 9254315 Versie 1 NL

Nokia N76-1. Aan de slag. 9254315 Versie 1 NL Nokia N76-1 Aan de slag 9254315 Versie 1 NL Toetsen en onderdelen (cover opengeklapt) Hierna aangeduid als de Nokia N76. 1 Rechter covertoets 2 Middelste toets 3 Linker covertoets 4 Tweede camera met lagere

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. De iphone 5s/5c voor het eerst in gebruik nemen. Speciaal voor iedereen die wil opvallen kun je de iphone 5s nu ook in het goud kopen.

Hoofdstuk 1. De iphone 5s/5c voor het eerst in gebruik nemen. Speciaal voor iedereen die wil opvallen kun je de iphone 5s nu ook in het goud kopen. Hoofdstuk 1 De iphone 5s/5c voor het eerst in gebruik nemen Speciaal voor iedereen die wil opvallen kun je de iphone 5s nu ook in het goud kopen. Het is altijd een feest om de iphone in gebruik te nemen.

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-650

Handleiding Sony PRS-650 Handleiding Sony PRS-650 -Sony PRS-650 -Aanraakscherm (touchscreen) 6 inch en stylus -Besturing: Nederlands -Geheugen: 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart (SD) -Prijs: 229 euro - 12 woordenboeken

Nadere informatie

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page "1

Smartphones. Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014. elibom games Smartphones, Page 1 Smartphones Ingebruikname (nieuw en na reset) Versie 1.0 Uitjes.nl Aug, 2014 elibom games Smartphones, Page "1 HUAWEI Y300 Ingebruikname na uitpakken: Achterkant afnemen De batterij plaatsen SD kaart wordt

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-600

Handleiding Sony PRS-600 Handleiding Sony PRS-600 -Aanraakscherm (touchscreen) en stylus -Besturing Nederlands -Geheugen: 512 MB en uit te breiden met geheugenkaart -Prijs: 299 euro -Boeken, documenten, foto s (zwart/wit), muziek,

Nadere informatie

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING 1. Bedieningsknop 2. Camera 3. Microfoon 4. Reset schakelaar 5. Statusindicator 6. Balpen 7. Wisselen van Foto A naar Video V 8. USB Dit is de eerste balpen voorzien van

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

Handleiding LifeGuard

Handleiding LifeGuard Handleiding LifeGuard I Introductie De LifeGuard bestaat uit een basisstation en een armband, die gebruikt kunnen worden als alarm bij onderdompeling in water en bij verdwalen. Ga naar www.manual-guide.com

Nadere informatie

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon De gebruikers handleiding Cisco IP-telefoon 1 Inhoudsopgave Belangrijk om te weten 3 De telefoon in één oogopslag 4,5 Een gesprek voeren 6 Een gesprek beantwoorden 7 Een gesprek uitschakelen 8 Een gesprek

Nadere informatie

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Referentie: TES162 Versie: 1.3 Taal: Nederlands WWW.CLIPSONIC.COM U hebt een product van het merk CLIPSONIC aangekocht en wij willen u daarvoor bedanken. Wij besteden

Nadere informatie

MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON

MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON MITEL DRAADLOZE 5610 IP DECT-TELEFOON De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECTstandaard biedt

Nadere informatie

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker:

Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: Handleiding 1. Model Deze handleiding is van toepassing op alle directe opgeladen LED Cube met Bluetooth Speaker: IOL-1515SP 2. Specificatie Onze LED Cube met Bluetooth Speaker is vervaardigd volgens een

Nadere informatie

Handleiding snom 320 / 360 / 370.

Handleiding snom 320 / 360 / 370. Handleiding Snom 320 / 360 / 370 versie 1.3 status definitief t.b.v. relatie Voip klanten Soort document Handleiding snom 320 / 360 / 370. Isaeus Openbaar pag. 1 van 14 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

3.5'' Digitale Fotolijst

3.5'' Digitale Fotolijst 3.5'' Digitale Fotolijst PL-DPF 351B User Manual Dank u voor het kiezen en kopen van deze digitale fotolijst. Leest u vooral eerst deze ebruikershandleiding zorgvuldig door, zodat mogelijke fouten en storingen

Nadere informatie

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk.

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 2GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING

NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING NETBOX-LIVE + CQ-3 Alarmzender INSTALLATIEHANDLEIDING Aan de slag met CQ-Care! Hoofdstuk 1 Installatie instructies Inhoud Let op: om gebruik te maken van CQ-Net Live functionaliteiten via deze NetBOX Live,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-T2. Opstarten en afsluiten

Handleiding Sony PRS-T2. Opstarten en afsluiten Handleiding Sony PRS-T2 - Sony PRS-T2 - Aanraakscherm (touchscreen) 6 inch en stylus - Besturing Nederlands - Geheugen; 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart (SD) - Prijs: 150-12 woordenboeken - Boeken,

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Drivers en Software. Installatie. BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB

Nederlandse versie. Inleiding. Drivers en Software. Installatie. BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB BT211 Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB Inleiding Stel de Sweex Bluetooth 2.0 Class 1 Adapter USB niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte

Nadere informatie

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient de hoofdtelefoon aan uw mobiele telefoon te worden gepaard. Zie paragraaf BLUETREK Skin paren in deze handleiding. Inleiding Deze BLUETREK Skin-headset

Nadere informatie

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2 Nokia Charging Plate DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Uitgave 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Charging Plate DT-600 kunt u de batterijen van vijf compatibele apparaten

Nadere informatie

HD IP Conferentie Toestel

HD IP Conferentie Toestel HD IP Conferentie Toestel CP860 Quick Start Handleiding Inhoud verpakking De volgende onderdelen zijn ingesloten in de verpakking. Indien een onderdeel niet aanwezig is, raadpleeg dan uw leverancier. Het

Nadere informatie

Hoe moet je een prachtige presentatie maken?

Hoe moet je een prachtige presentatie maken? Hoe moet je een prachtige presentatie maken? www.meestermichael.nl Geef de presentatie een titel. Klik dit vak aan om jouw presentatie een ondertitel te geven. Hier kun je je presentatie een titel geven

Nadere informatie

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435 ENVIVO Mini bluetooth speaker USER MANUAL INHOUDSOPGAVE WELKOM... 4 PRODUCT OVERZICHT... 6 AAN DE SLAG... 8 FM FREQUENTIE AANPASSEN... 9 TELEFOONGESPREKKEN... 10 LIJN IN... 11 SPECIFICATIES... 12 VEEL

Nadere informatie

Snelstartgids XL370/XL375

Snelstartgids XL370/XL375 Snelstartgids XL370/XL375 De inhoud van de doos Handset * Basisstation (XL375) Basisstation (XL370) Oplader * Netspanningsadapter * Telefoonsnoer ** Gebruiksaanwijzing Snelstartgids Garantie Opmerking

Nadere informatie

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1

Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Prowise Tablet 10,1 Prowise 2012 1 Inhoudsopgave 3 Belangrijke veiligheidsinstructies 4 Eerste Kennismaking 4 Inhoud verpakking 5 Voor en zijkant 6 Achterkant 6 De tablet opladen 7 De eerste keer opstarten

Nadere informatie

Nokia Mini Speakers MD /1

Nokia Mini Speakers MD /1 Nokia Mini Speakers MD-8 9209474/1 7 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting people en het logo van Nokia Original Accessories zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van

Nadere informatie

Bediening van de Memory Stick-speler

Bediening van de Memory Stick-speler Bediening Bediening van de Memory Stick-speler Over Memory Sticks Stel Memory Sticks niet bloot aan statische elektriciteit en elektrische bronnen. Dit om te voorkomen dat gegevens op de stick verloren

Nadere informatie

Welch Allyn Connex Spot Monitor - Snelzoekkaart

Welch Allyn Connex Spot Monitor - Snelzoekkaart Welch Allyn Connex Spot Monitor - Snelzoekkaart Inhoudsopgave Aan/uit-knop...2 Uitschakelen...2 Aanmelden en een profiel selecteren...2 Batterijstatus...2 Profiel wijzigen...2 Bloeddrukmeting starten/stoppen...2

Nadere informatie