DOSSIERBEHEERDER NOTAFIN Ik zorg ervoor dat notarissen een boekhouding hebben volgens het boekje.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DOSSIERBEHEERDER NOTAFIN Ik zorg ervoor dat notarissen een boekhouding hebben volgens het boekje."

Transcriptie

1 Academiejaar juni 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN juni 2017 VACATURE /057 DOSSIERBEHEERDER NOTAFIN Ik zorg ervoor dat notarissen een boekhouding hebben volgens het boekje. ACCO Group is een ambitieus accountantskantoor, waar een 30-tal enthousiaste, no nonsense Accodianen op jou zitten te wachten. Notafin, een onderdeel van de ACCO Group, is met een kwalitatieve dienstverlening dé accountant partner voor notarissen. Samen bouwen we aan een future proof partner met 1 doel voor ogen: het ondersteunen van onze klant in al zijn financiële en administratieve aspecten! Hierin zijn we zo sterk, dat we blijven groeien. WAT JE OP FEESTJES AAN JE VRIENDEN VERTELT OVER JOUW JOB? Ik zorg ervoor dat notarissen een boekhouding hebben volgens het boekje. WAT JE ECHT DOET? Als Dossierbeheerder Notafin ben je de boekhoudkundige steunpilaar van notarissen in jouw portefeuille: je behandelt ter plaatse de administratieve opvolging van hun boekhoudingen van klanten, begeleid door een NOTAFIN mentor: Je verzorgt nauwgezet alle bankverrichtingen, boekt aankoopfacturen, verwerkt de betalingen van leveranciers. Je factureert aktes en kijkt al de hypotheken en registraties grondig na. Je stelt nauwkeuring de BTW aangiftes op en de 3-maandelijkse staten. Je volgt het debiteuren- en crediteurenbeheer op. Samen met een senior dossierbeheerder verzorg je de jaarafsluitingen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en volgt de deadlines van je dossiers op. BEN JIJ ONZE NIEUWE ACCODIAAN? Je houdt van een work hard-play hard cultuur: hard werken aan een kwalitatief eindresultaat in een toffe amicale sfeer. Je bent een teamplayer, met veel zin om zelfstandig je tanden in dossiers te zetten. Je werkt graag met cijfers, hebt oog voor detail en houdt van zoeken tot het hele boekhoudkundige plaatje tot op het laatste cijfertje klopt. Schoolverlaters zijn van harte welkom. Je werkt graag op verplaatsing in verschillende warme notariaat omgevingen, waar je één van de boekhoudkundige vaste waarden wordt.

2 Een dropping schrikt je niet af, met een snack om 12u en fruit om 16u. Je laat je het leven gemakkelijk maken door de juiste IT oplossingen. Je beschikt over een Bachelor accountancy/fiscaliteit of een grondige boekhoudkundige ervaring. Wij zien jou graag om: Je drive Je respectvolle houding Je nauwkeurigheid Je expertise Je mondigheid (eventueel ook in het Frans) en omdat je elke dag naar ons met je lach blijft terugkomen. HOE IS HET OM VOOR ACCO TE WERKEN? Een ambitieus bedrijf dat creatief nadenkt over de future proof accountancy kantoren in Antwerpen, Mechelen en Herentals: wij zullen je constant prikkelen en uitdagen. Een gedreven team van Accodianen met kennis, expertise en een gezonde dosis humor, die elke dag graag komen werken. Wij houden van doen, niet lullen. En dan loopt het soms eens mis. Maar daardoor maken we ons allen elke dag beter. Vervelen gaat niet gebeuren: ACCO is een speeltuin om jezelf te ontplooien. Onze sky is er eentje van mogelijkheden: alle Accodianen zijn gegroeid door on-the-job training, Thank God It s Friday opleidingen en externe opleidingen. Een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen: maaltijdcheques, DKV ziekteverzekering met Horizon plan en een groepsverzekering. Een eigen song op onze ACCO Spotify speellijst. Een contract van onbepaalde duur van 39u/week: dus 6 extra ADV-dagen per jaar, naast de 20 wettelijke. Vlotte bereikbaarheid. SHOW US YOUR SKILLS! Wil je ons leren kennen? Stuur ons je cv met jouw skills! Stuur ons je cv met jouw skills naar Accountancy is ons vak, notariaat onze specialiteit Stuur een naar met jouw persoonlijk cv én motivatiebrief

3 VACATURE /058 JUNIOR TAX ADVISOR Ik en mijn wetboek trotseren de grootste fiscale uitdagingen. ACCO Group is een ambitieus accountantskantoor, waar een 30-tal enthousiaste, no nonsense Accodianen op jou zitten te wachten. Samen bouwen we aan een future proof partner met 1 doel voor ogen: het ondersteunen van onze klant in al zijn financiële en administratieve aspecten! Hierin zijn we zo sterk, dat we blijven groeien. WAT JE OP FEESTJES AAN JE VRIENDEN VERTELT OVER JOUW JOB? Ik en mijn wetboek trotseren de grootste fiscale uitdagingen! En nee, ik ben geen nerd! WAT JE ECHT DOET? Als JUNIOR TAX ADVISOR ben je ons kenniscentrum voor alle basis fiscale vragen en de uitvoering hiervan. Hierin wordt je begeleid door een ACCO mentor: Je bereidt personenbelastingaangiftes voor, belasting niet-inwoner, looncalculatie en BTWaangiftes aansprakelijke vertegenwoordiging. Je beantwoordt eenvoudige fiscale vragen van klanten en ondersteunt collega s accountants hierin. Je denkt mee met jouw klanten in functie van fiscale oplossingen en je bereidt adviezen voor rond fiscale structuren voor klanten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en volgt de deadlines van je dossiers op. BEN JIJ ONZE NIEUWE ACCODIAAN? Je houdt van een work hard-play hard cultuur: hard werken aan een kwalitatief eindresultaat in een toffe no nonsense sfeer. Je hebt een grondige kennis van personenbelasting, BTW, vennootschapsbelasting, sociaal recht en vennootschapsrecht en het kriebelt om deze wetgeving ook in praktijk om te zetten. Je bent een teamplayer, met veel zin om zelfstandig je tanden in dossiers te zetten. Een dropping schrikt je niet af, met een snack om 12u en fruit om 16u. Schoolverlaters zijn van harte welkom. Je laat je het leven gemakkelijk maken door de juiste IT oplossingen. Naast je Bachelor accountancy/fiscaliteit (eventueel aangevuld met Postgraduaat fiscaliteit) blijf je jezelf prikkelen door de nieuwste updates binnen ons vakgebied. Wij zien jou graag om: Je drive Je flauwe moppen Je ideeën Je expertise Je mondigheid en omdat je elke dag naar ons met je lach blijft terugkomen. HOE IS HET OM VOOR ACCO TE WERKEN? Een ambitieus bedrijf dat creatief nadenkt over de future proof accountancy kantoren in Antwerpen, Mechelen en Herentals: wij zullen je constant prikkelen en uitdagen.

4 Een gedreven team van Accodianen met kennis, expertise en een gezonde dosis humor, die elke dag graag komen werken. Wij houden van doen, niet lullen. En dan loopt het soms eens mis. Maar daardoor maken we ons allen elke dag beter. Vervelen gaat niet gebeuren: Acco is een speeltuin om jezelf te ontplooien. Onze sky is er eentje van mogelijkheden: alle Accodianen zijn gegroeid door on-the-job training, Thank God It s Friday opleidingen en externe opleidingen. Een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen: maaltijdcheques, DKV ziekteverzekering met Horizon plan en een groepsverzekering. Een eigen song op onze ACCO Spotify speellijst. Een contract van onbepaalde duur van 39u/week: dus 6 extra ADV-dagen per jaar, naast de 20 wettelijke. Vlotte bereikbaarheid. SHOW US YOUR SKILLS! Wil je ons leren kennen? Stuur ons je cv met jouw skills! Stuur ons je cv met jouw skills naar ACCO it s just a way of life! Stuur een naar met jouw persoonlijk cv én motivatiebrief VACATURE /059 DOSSIERBEHEERDER KLANTENADVISEUR Ik ken mijn dossiers van klanten van A-Z. ACCO Group is een ambitieus accountantskantoor, waar een 30-tal enthousiaste, no nonsense Accodianen op jou zitten te wachten. Samen bouwen we aan een future proof accountantskantoor met 1 doel voor ogen: het ondersteunen van onze klant in al zijn financiële en administratieve aspecten! Hierin zijn we zo sterk, dat we blijven groeien. WAT JE OP FEESTJES AAN JE VRIENDEN VERTELT OVER JOUW JOB? Ik ken de dossiers van mijn klanten beter als mijn eigen partner! WAT JE ECHT DOET? Als DOSSIERBEHEERDER KLANTENADVISEUR ben je de boekhoudkundige rechterhand van jouw klanten: Je behandelt dossiers volledig zelfstandig van A tot Z en controleert nauwgezet boekhoudingen bij de klant. Je stelt alle vereiste fiscale aangiftes, de wettelijke jaarraporten en management rapporten op en bespreekt deze met je klanten. Je voert periodieke- en eindejaarscontroles uit. Je bent de financiële metgezel van je klant: je zoekt naar oplossingen voor hun financiële vraagstukken en geeft hen antwoorden vooraleer zij de vraag hebben gesteld, maar kent ook al hun huisdieren. Je zorgt mee voor de uitbouw van ons klantenbestand.

5 Je bent een ACCO mentor voor minder ervaren Accodianen en staat hen bij met jouw expertise. Niettemin ben je niet vies om af en toe ook nog zelf door de modder te lopen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en volgt de deadlines van je dossiers op. BEN JIJ ONZE NIEUWE ACCCODIAAN? Je houdt van een work hard-play hard cultuur: hard werken aan een kwalitatief eindresultaat in een toffe no nonsense sfeer. Je bent een teamplayer, met veel zin om zelfstandig je tanden in dossiers te zetten. Een dropping schrikt je niet af, met een snack om 12u en fruit om 16u. Je laat je het leven gemakkelijk maken door de juiste IT oplossingen. Naast je Bachelor accountancy/fiscaliteit (aangevuld met Postgraduaat fiscaliteit), 5 jaar ervaring in het vak, blijf je jezelf prikkelen door de nieuwste updates binnen ons vakgebied. Wij zien jou graag om: Je drive Je flauwe moppen Je ideeën Je expertise Je mondigheid en omdat je elke dag naar ons met je lach blijft terugkomen HOE IS HET OM VOOR ACCO TE WERKEN? Een ambitieus bedrijf dat creatief nadenkt over de future proof accountancy kantoren in Antwerpen, Mechelen en Herentals: wij zullen je constant prikkelen en uitdagen. Een gedreven team van Accodianen met kennis, expertise en een gezonde dosis humor, die elke dag graag komen werken. Wij houden van doen, niet lullen. En dan loopt het soms eens mis. Maar daardoor maken we ons allen elke dag beter. Vervelen gaat niet gebeuren: Acco is een speeltuin om jezelf te ontplooien. Onze sky is er eentje van mogelijkheden: alle Accodianen zijn gegroeid door on-the-job training, Thank God It s Friday opleidingen en externe opleidingen. Een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen: bedrijfswagen, maaltijdcheques, DKV ziekteverzekering met Horizon plan en een groepsverzekering. Een eigen song op onze ACCO Spotify speellijst. Een contract van onbepaalde duur van 39u/week: dus 6 extra ADV-dagen per jaar, naast de 20 wettelijke. Vlotte bereikbaarheid. SHOW US YOUR SKILLS! Wil je ons leren kennen? Stuur ons je cv met jouw skills naar ACCO it s just a way of life! Stuur een naar met jouw persoonlijk cv én motivatiebrief

6 VACATURE /060 JUNIOR ACCOUNTANT 'Ik werk, speel en leer op een accountantskantoor.' ACCO Group is een ambitieus accountantskantoor, waar een 30-tal enthousiaste, no nonsense Accodianen op jou zitten te wachten. Samen bouwen we aan een future proof accountantskantoor met 1 doel voor ogen: het ondersteunen van onze klant in al zijn financiële en administratieve aspecten! Hierin zijn we zo sterk, dat we blijven groeien. WAT JE OP FEESTJES AAN JE VRIENDEN VERTELT OVER JOUW JOB? Ik werk op een accountantskantoor. Serieus?!? Amai, dat had ik niet in u gezien! WAT JE ECHT DOET? Als JUNIOR ACCOUNTANT ben je de rechterhersenhelft van je Dossierbeheerder- Klantenadviseur: je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en hun dossieropvolging, en wordt hierin begeleid door een ACCO mentor: Je verwerkt digitaal boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Je stelt alle vereiste fiscale aangiftes, de wettelijke jaarrapporten en management rapporten op. Je verzorgt eerstelijnsbijstand aan onze klanten: je luistert naar hun boekhoudkundige problemen, je lost hun basis accountancy vragen op, maar kent ook al hun huisdieren. Je voert periodieke- en eindejaarscontroles uit. Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en volgt de deadlines van je dossiers op. BEN JIJ ONZE NIEUWE ACCODIAAN? Je houdt van een work hard-play hard cultuur: hard werken aan een kwalitatief eindresultaat in een toffe no nonsense sfeer. Je bent een teamplayer, met veel zin om zelfstandig je tanden in dossiers te zetten. Een dropping schrikt je niet af, met een snack om 12u en fruit om 16u. Schoolverlaters zijn van harte welkom. Je laat je het leven gemakkelijk maken door de juiste IT oplossingen. Naast je Bachelor accountancy/fiscaliteit (eventueel aangevuld met Postgraduaat fiscaliteit) blijf je jezelf prikkelen door de nieuwste updates binnen ons vakgebied. Wij zien jou graag om: Je drive Je flauwe moppen Je ideeën Je expertise Je mondigheid en omdat je elke dag naar ons met je lach blijft terugkomen. HOE IS HET OM VOOR ACCO TE WERKEN? Een ambitieus bedrijf dat creatief nadenkt over de future proof accountancy kantoren in Antwerpen, Mechelen en Herentals: wij zullen je constant prikkelen en uitdagen. Een gedreven team van Accodianen met kennis, expertise en een gezonde dosis humor, die elke dag graag komen werken.

7 Wij houden van doen, niet lullen. En dan loopt het soms eens mis. Maar daardoor maken we ons allen elke dag beter. Vervelen gaat niet gebeuren: Acco is een speeltuin om jezelf te ontplooien. Onze sky is er eentje van mogelijkheden: alle Accodianen zijn gegroeid door on-the-job training, Thank God It s Friday opleidingen en externe opleidingen. Een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen: maaltijdcheques, DKV ziekteverzekering met Horizon plan en een groepsverzekering. Een eigen song op onze ACCO Spotify speellijst. Een contract van onbepaalde duur van 39u/week: dus 6 extra ADV-dagen per jaar, naast de 20 wettelijke. Vlotte bereikbaarheid. SHOW US YOUR SKILLS! Wil je ons leren kennen? Stuur ons je cv met jouw skills naar ACCO it s just a way of life! Stuur een naar met jouw persoonlijk cv én motivatiebrief VACATURE /061 Assistent Financial Controller Job description Binnen het team Corporate/holding zijn wij op zoek naar een assistent Financial ControllerTot de verantwoordelijkheden behoren:accounting en financiële rapportering Boekhouding en rapportering van AC Airpower Corporate/Holding, AC Finance Europe, AC Finance Belgium en de Holding maatschappijen in Nederland Actieve deelname aan verbeteringsprojecten Adhoc analyses Reconciliatie balansrekeningen Back up functies binnen CorporateBTW aangiften en Intrastat BTW aangiften van de verschillende divisies Intrastat aangiften Actieve deelname aan verbeteringsprojecten Experience requirements Ervaring/kennis binnen BTW en accounting. Knowledge Goede kennis van Nederlands en Engels in zowel schrijven als spreken Goede kennis van MS Office systemen Kennis BTW en intrastat Educational requirements Diploma in een financieel-economische richting

8 Personality requirements Als persoon zijn wij op zoek naar iemand die: Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken Neemt initiatief en is gemotiveerd Flexibele houding met de vasthoudendheid om de job gedaan te krijgen in tijden met strakke deadlines Goede interpersonele en communicatie vaardigheden Geavanceerde Excel gebruiker Klantgericht Creatief denkend: het vermogen om innovatieve oplossingen voor problemen te ontwikkelen en implementerenplanning & Organisatie: Vermogen om het doel op een zo efficiënt mogelijke en effectieve manier te bereiken Country and city description Belgium - Wilrijk Company presentation Atlas Copco Finance Belgium BVBA werd opgericht in 2009 en is verantwoordelijk voor coordineren van groepsactiviteiten binnen treasury. Hieronder vallen onder andere volgende processen: het opzetten en controleren van kredietlimieten, het dividend proces, de kapitaalstructuur van de groep, e.d. Solliciteren? Company name: Atlas Copco Airpower N.V. Personnel manager: Alain De Dauw Send Application To: Last date to apply: VACATURE /062 Tax Specialist (m/v) Om ons team van ongeveer 6 personen te versterken zijn wij momenteel op zoek naar een Tax Specialist. Uw missie zal eruit bestaan fiscale inlichtingen te geven aan de interne klanten, de fiscale dossiers van de bedrijven van de groep in België beheren tevens de belastingen van de bedrijven en de BTW te berekenen.

9 Uw taken: Betreffende fiscale taken: o De belastingen van de bedrijven berekenen (lokaal GAAP, IFRS & MVBS) voor de bedrijven van de groep Generali in België o De fiscale aangifte opstellen, met de bijlagen voor de groepsbedrijven o Interne klanten adviezen en informatie geven over het fiscale aspect (vennootschapsbelasting) o Follow-up van waardeverminderingen op vorderingen (dubieuze vorderingen) o Follow-up van de fiscale dossiers van de bedrijven van groep Generali in België Betreffende boekhoudtaken (Tax en BTW): o Intracommunautaire BTW aangifte o Driemaandelijkse en jaarlijkse lokale boekhouding van de makelaarskantoren en/of rusthuizen en/of holdings voeren o BTW berekeningen voor de BTW éénheid o Opname in boekhouding en rechtvaardiging van belastingen, lokaal, IFRS en MVBS o Antwoorden op vragen over belastingen (bestuurders, groep, revisoren) o Diverse belastingrapporten voor de groep Interne Controle & FARG Uw profiel: Beschikken over een bachelor of master, oriëntatie boekhouding, fiscaliteit, economie of beheer Een eerste ervaring in een soortgelijke functie binnen de verzekeringssector is gewenst Kennis van de internationale normen is een troef (IFRS) U toont interesse tonen op het gebied van fiscaliteit U beheerst het Nederlands, het Frans en het Engels MS office en Excel hebben voor u geen geheimen meer U bent resultaatgericht en klantgericht U bent efficiënt, proactief, autonoom en sterk in planning Organisatie Generali Belgium: Louizalaan 149, 1050 Brussel Contactgegevens Contactpersoon Laurence Hennaut Telefoon Website

10 VACATURE /063 ACCOUNTANT/ DOSSIERBEHEERDER BEDRIJFSINTRODUCTIE Dit accountants- belastingconsulentenkantoor gelegen regio Leuven is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant/Dossierbeheerder om hun team van 7 d.ossierbeheerders te versterken. We hebben dit jaar ons 40 jarlg bestaan gevierd en sinds de oprichting hebben we een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met onze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en warden met een persoonlijke aanpak onderhouden. FUNCTIEBESCHRIJVING Accountant/ Dossierbeheerder Taken o Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheld voor de dossiers die voorbereid worden door je collega's. o Dossiers afsluiten en optimaliseren o Opstellen van jaarrekeningen en bijlagen o Verwerken van belastingaangiften o Bijstand leveren bij fiscale controles o Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen... Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor. PROFIEL Accountant/ Dossierbeheerder Profiel o Een hogere opleiding in een boekhoudkundige/fiscale richting o Minstens 5 jaar ervaring als dossierbeheerder in een boekhoud- of accountantskantoor o Je hebt een sterke passie voor het vak en haalt voldoening uit het begeleidingen van je klanten. o Bij voorkeur ben je in het bezit van je IAB of BIBF erkening. AANBOD Accountant/ Dossierbeheerder aanbod Het kantoor straalt een gemoedelijke sfeer uit waar een persoonlijke aanpak als basispijler gesteld wordt. De nodige.cursussen en seminaries om up-to-date te blijven worden financieel vergoed door het kantoor. Je krijgt ook de nodige flexibiliteit hiervoor. Je werkt zeer deadline gericht en krijgt veel vrijheid in je functie om je werkzaamheden te plannen. Er wordt ook een aantrekkelijk salaris voorzien dat bepaald wordt door je ervaring. Ben je een accountant/ boekhouder / dossierbeheerder die op zoek is naar een uitdaging? Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten en stuur je CV naar Wittevrouwenstraat 18, 3020 HERENT +32 (16)

11 VACATURE /064 Fiskodata is gevestigd te Groot-Bijgaarden en sedert 35jaar een vaste waarde en betrouwbare partner voor heel wat KMO s, VZW s, zelfstandigen en vrije beroepers. Fiskodata staat voor een heldere, persoonlijke en innovatieve aanpak nl nononsense advies, heldere rapportage en digitale vooruitgang en automatisering zonder het persoonlijk contact te verliezen met de klant. Vandaag zijn wij op zoek naar een boekhouder met fiscale kennis. Doel van de functie : o Je voert de boekhouding van A tot Z voor de jou toegewezen klanten en je maakt de BTW aangifte op. Je bereidt de jaarrekening en de aangifte in de vennootschapsbelasting voor. o Je onderhoudt zowel schriftelijke als telefonische contacten met je klanten en verleent boekhoudkundige en fiscale begeleiding op verzoek van de klant ; o Je staat in voor de rapportering ; o Je werkt nauw samen met de vennoten. Profiel : o Diploma : Bachelor (of Master) richting Accountancy-Fiscaliteit of een economische richting. o Ervaring in een gelijkaardige functie. o Kennis : - Boekhouding en Fiscaliteit - Goede kennis van Microsoft Office pakket : Word, Excel, Outlook - Vlot gebruik van boekhoudpakket / kantoorbeheerssysteem / Accon (jaarrekeningen en fiscale aangiftes) - Talenkennis : perfecte kennis van Nederlands, vlotte kennis van Frans en Engels, geschreven en gesproken o Vaardigheden : - Analytisch : in staat zijn om een probleem, situatie of proces te ontleden en de herkomst en samenhang van de verschillende componenten te begrijpen. - Betrouwbaar : integer, zorgvuldig, objectief en correct zijn - Communicatief : open en duidelijke communicatie naar klanten en collega s toe - Klantgericht : wensen en behoeften van klanten inschatten en ernaar handelen - Kritische geest : de dingen in vraag stellen i.p.v. zonder meer te aanvaarden/uit te voeren - Plannen en organiseren : structuur aanbrengen in tijd, ruimte en prioriteit bij

12 het aanpakken van taken of problemen, en bewaken van het verloop - Stipt, respecteert deadlines o Attitude : - Discreet : vertrouwelijke informatie ook op die manier behandelen - Flexibel : zich vlot kunnen aanpassen aan wijzigende omstandigheden - Integer : op een eerlijke en verantwoorde manier handelen - Ordelijk en stressbestendig - Teamplayer : ontwikkelen van gemeenschappelijke doelstellingen en uitgangspunten in de groep. Vergroten van de onderlinge betrokkenheid - van teamleden en daarmee de samenwerking bevorderen. Aanbod : o Een boeiende en gevarieerde job binnen een gemotiveerd team ; o Een vast contract na inloopperiode en positieve evaluatie ; o De kans tot persoonlijke ontwikkeling via opleidingen en coaching ; o Een aangepast en motiverend salaris, aangevuld met extra-legale voorwaarden ; o De dynamiek van een accountantskantoor in volle ontwikkeling, waar een nononsense bedrijfscultuur en open communicatie centraal staan. Contact : je mag jouw motivatiebrief + CV doorsturen naar

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant Academiejaar 2016-2017 6 december 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2016 VACATURE 2016-2017/015 Kantoor Accountants- en Belastingconsulenten,

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 Academiejaar 2016-2017 21 augustus 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 VACATURE 2016-2017/078 Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt!

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt! Academiejaar 2014-2015 23 juni 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020 Inleiding Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert?

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 5 maart 2015 PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 VACATURE 2014-2015/010 Junior accountant dossierbeheerder in een boekhoud-

Nadere informatie

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit Academiejaar 2015-2016 14 december 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2015 VACATURE 2015-2016/007 Voltijds of deeltijds Juridisch adviseur - Specialisatie

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 Academiejaar 2016-2017 16 februari 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 VACATURE 2016-2017/027 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus

Nadere informatie

Manager Tax & Legal - Business Taks

Manager Tax & Legal - Business Taks Academiejaar 2015-2016 1 otober 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2015 VACATURE 2015-2016/001 Voor de versterking van het team als gevolg van de

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 Academiejaar 2016-2017 15 september 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 VACATURE 2016-2017/001 D&P Consulting te Beringen is een dynamisch

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 1 april 2015 PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 VACATURE 2014-2015/015 Manager Taks & Legal EC Restructuring & Real Estate

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 Academiejaar 2015-2016 11 april 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 VACATURE 2015-2016/024 Heb jij de durf en drive van een échte dossierbeheerder?

Nadere informatie

Opdracht 2: Vacature

Opdracht 2: Vacature Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bedrijfsmanagement Sociale wetgeving Opdracht 2: Vacature CAMPUS Geel Jasper De Kinderen Yoran Peeters Academiejaar 2013-2014 Inleiding Tijdens een sollicitatie

Nadere informatie

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Verantwoordelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij:

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij: Wat kunnen wij voor u doen? Als zelfstandige arts, chirurg, tandarts of kinesist wilt u zich graag in de eerste plaats focussen op uw werk. Maar al te vaak komen er heel wat administratieve en boekhoudkundige

Nadere informatie

jobmagazine good to know you

jobmagazine good to know you good to know you jobmagazine In bijlage vind je een greep uit onze jobaanbiedingen. Interesse in één van deze functies of graag bijkomende informatie?... kom snel langs in ons kantoor te Gent, Sint- Pietersnieuwstraat,

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 Academiejaar 2016-2017 18 november 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 VACATURE 2016-2017/011 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus alle

Nadere informatie

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015

CV van Wouter. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: KWS Infra BV. Functie: Administratief medewerker 06-2015 07-2015 CV van Wouter Profiel Wouter is een servicegericht persoon die van hard werken houdt, leergierig is en dingen zich snel eigen maakt. Hij heeft een net voorkomen en goede manieren. Zijn kracht ligt in het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software

OPTIMIZE Vacature. JAVA Developer. Divisie Just Software OPTIMIZE Vacature JAVA Developer Divisie Just Software Just Software ontwikkelt en levert reeds meer dan 15 jaar haar eigen geïntegreerde softwareoplossingen voor het beheer van administratieve processen

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT OP C K IE CON UN GS IN EP T 2013-2014 Geel ID Bachelor in het Bedrijfsmanagement LE ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT Onze troeven Uniek opleidingsconcept Je krijgt de tijd om na te gaan welke richting je uit

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

Openbaar. Solliciteren:

Openbaar. Solliciteren: Openbaar In het kader van de verbreding en verdieping van artikel 107 rond de vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg zoekt het netwerk GG ADS regio Aalst een teamcoördinator voor het

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2017

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2017 Academiejaar 2016-2017 2 februari 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari 2017 VACATURE 2016-2017/021 Fiskodata is gevestigd te Groot-Bijgaarden en

Nadere informatie

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies Uw 9 partner tot succes! { 4 Van der Steen, Diels,Van Gysel Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies 4 9 { 4 9 Uw partner tot succes! Wat kunnen wij voor u doen? VDV consultants is een gespecialiseerd

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT Algemene Administratie Fiscaliteit AAFisc - ORGANISATIECONTEXT 2 FOD FINANCIEN 3 AAFisc binnen onze FOD enkele cijfers (2017) Begin 2017 57% > 54 jaar Leeftijd 36% 8.233 Personeelsleden 42% 1% 45-54 jaar

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT Algemene Administratie Fiscaliteit AAFisc ORGANISATIECONTEXT 2 FOD FINANCIEN 3 AAFisc binnen onze FOD enkele cijfers (2017) 8.233 medewerkers 182 lokalisaties uiteenlopende opdrachten & taken 4 AAFisc

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker

Vacature Stafmedewerker Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Vacature Stafmedewerker Over Stura KU Leuven Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad van

Nadere informatie

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar

Vacature hoofdmedewerker administratie en planning. (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar Vacatures Hoofdmedewerker administratie en planning Omschrijving Vacature hoofdmedewerker administratie en planning (C4-C5, contractueel) Met aanleggen aanwervingsreserve, geldig voor 2 jaar CC De Factorij

Nadere informatie

JOB DESCRIPTION. Plaats van tewerkstelling. The Shift - Espace Jacqmotte - Hoogstraat 139 (b14) Brussel

JOB DESCRIPTION. Plaats van tewerkstelling. The Shift - Espace Jacqmotte - Hoogstraat 139 (b14) Brussel JOB DESCRIPTION Titel van de functie Organisatie Project Manager Talent2Connect is een nieuw initiatief. Het wil bijdragen aan de professionele integratie van personen met een afstand tot de Belgische

Nadere informatie

inzicht in uw bedrijf

inzicht in uw bedrijf Niet zomaar cijfers inzicht in uw bedrijf accounting - auditing - consulting Kennis en maatwerk voor uw business Over Baker Tilly Belgium Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WELKOM BIJ TRIPLE A SOLUTIONS Namens het ganse AAA-team bedanken wij je voor je interesse in Triple A Solutions. Deze brochure heeft als doel je wegwijs te maken binnen onze

Nadere informatie

ZELFSTANDIG PSYCHOLOOG/ TOEGEPASTE PSYCHOLOOG (M/V)

ZELFSTANDIG PSYCHOLOOG/ TOEGEPASTE PSYCHOLOOG (M/V) Meer info over Revalidatie Carpe Diem Terug naar alle zoekresultaten Deel Mail Print Revalidatie Carpe Diem in KALMTHOUT zoekt ZELFSTANDIG PSYCHOLOOG/ TOEGEPASTE PSYCHOLOOG (M/V) Zelfstandige activiteit

Nadere informatie

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT Bachelor in het Bedrijfsmanagement 2013-2014 Mechelen Onze troeven Specialisatie op maat Al van bij de start van je opleiding kies je een specifieke afstudeerrichting. We geven

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid HR medewerker (m/v) De Vijver vzw biedt aangepaste ondersteuning aan personen met een handicap. Meer in het bijzonder organiseert De Vijver vzw met een 300 tal medewerkers een waaier aan ambulante en residentiële

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V)

Vacature. Medewerker Acceptatie. 1. Kader (M/V) 1. Kader De Nationale instelling voor radioactief afval en verrijkte splijtstoffen (NIRAS) is belast met het beheer van radioactief afval in België. Dit beheer omvat in het bijzonder de inventaris, het

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een straffe Projectcoördinator Contractueel (80%): 12 maanden: 1 september 2017 31 augustus 2018 Niveau: A Rang: A1 Graad: Adjunct van de directeur (A111) Met standplaats:

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Assistent-accountant

Assistent-accountant Assistent-accountant Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Nick van Velzen. Waalre (regio Eindhoven)

Nick van Velzen. Waalre (regio Eindhoven) PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre (regio Eindhoven) OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

Vacature Stafmedewerker Centraal

Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven vzw s Meiersstraat 5 3000 Leuven www.sturakuleuven.be Over Stura KU Leuven Vacature Stafmedewerker Centraal Studentenraad KU Leuven (Stura KU Leuven) vzw is de officiële studentenraad

Nadere informatie

Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v)

Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v) Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v) Momenteel kijkt OfficeTeam uit naar studenten die gedurende de maand juli, augustus of september zin hebben om administratieve ervaring op

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider Contract onbepaalde

Nadere informatie

MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V)

MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V) MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V) TER VERSTERKING VAN HET TEAM IN BELGIË: PROJECT MANAGER PROJECT CALCULATOR ASSET MANAGER COMMERCIAL ASSISTANT Om 7 het team in het hoofdkantoor in België te versterken. Locatie:

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom

VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom In diensttreding: 1 september 2010 Contactadres: vzw LEJO Borgerhoutsestraat

Nadere informatie

Aanwervingsbrochure. Fondsenwerver. Contractueel onbepaalde duurvoltijds

Aanwervingsbrochure. Fondsenwerver. Contractueel onbepaalde duurvoltijds Aanwervingsbrochure Fondsenwerver Contractueel onbepaalde duurvoltijds - weddenschaal A1a-A3a 1 2 Kennismaking met M M brengt gisteren, vandaag en morgen samen in een publieksgericht museum. M is een platform

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Administratief medewerker C1-C3, dienst vrije tijd en communicatie/ cultuur Dit betreft een half-tijdse arbeidsovereenkomst (m/v) in contractueel verband. De selectie

Nadere informatie

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR ICT dienstverlener AXI telt 230 enthousiaste medewerkers in België (Willebroek) en Nederland (Breda). AXI schrijft applicaties voor databanken en tot zijn kernactiviteiten behoren: middelgrote organisaties

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: dienstverlener/coach

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

Bedrijfsadministrateur

Bedrijfsadministrateur Bedrijfsadministrateur Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

ICT Young Graduates Program

ICT Young Graduates Program ICT Young Graduates Program Referentie: 3787 Ben je recent afgestudeerd en heb je een passie voor ICT? Wil je proeven van verschillende projecten & technologieën en zo ontdekken waar je écht goed in bent?

Nadere informatie

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse

Secretaresse. Mbo-kwalificaties in de sector Secretarieel. Secretaresse Secretaresse Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen leggen

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING. Expert boekhouding. 1. Functietitel. 2. Doel van de functie

FUNCTIEOMSCHRIJVING. Expert boekhouding. 1. Functietitel. 2. Doel van de functie FUNCTIEOMSCHRIJVING Expert boekhouding 1. Functietitel Expert boekhouding 2. Doel van de functie Het realiseren van een kwalitatieve dienstverlening van de dienst boekhouding, door enerzijds actief mee

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING Marketing & Communication Assistent

FUNCTIEOMSCHRIJVING Marketing & Communication Assistent Plaats binnen de organisatie FUNCTIEOMSCHRIJVING Marketing & Communication Assistent Als Marketing & Communication Assistent lever je een belangrijke bijdrage tot de uitbouw van business en de sterkte

Nadere informatie

Uitbesteding van boekhoudkundige activiteiten bij Vlaamse kmo s

Uitbesteding van boekhoudkundige activiteiten bij Vlaamse kmo s Uitbesteding van boekhoudkundige activiteiten bij Vlaamse kmo s PROF.DR. PATRICIA EVERAERT, Docent Lessius Hogeschool en KULeuven GERRIT SARENS, Doctoraatsonderzoeker UGent (Vakgroep Accountancy en Bedrijfsfinanciering)

Nadere informatie

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen CV van Hanno Profiel Hanno is een Financial die zich door zijn open houding en vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te

Nadere informatie

Junior Key Account Manager Vans & Trucks Service Support

Junior Key Account Manager Vans & Trucks Service Support Junior Key Account Manager Vans & Trucks Service Support De groep Jacobs is sinds zijn start in 1963 uitgegroeid tot een toonaangevend familiebedrijf in de Wase regio. Daarvoor rekenen we op de inzet van

Nadere informatie

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen is een samenwerking tussen alle centra voor volwassenenonderwijs en basiseducatie in de regio Antwerpen. Het consortium werd opgericht in september 2007, overeenkomstig

Nadere informatie

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Officemanager BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Het betreft een bestaande functie die opnieuw ingericht gaat worden. Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel)

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Onze klant Onze klant, Greenille, is een onafhankelijk advocaten-, notaris- en belastingadvieskantoor, gespecialiseerd in de juridische en fiscale

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Boekhouder (B1-3) Infobundel

Boekhouder (B1-3) Infobundel Boekhouder (B1-3) Infobundel Gemeente & OCMW SINT-LAUREINS Het gemeentebestuur van Sint-Laureins organiseert een selectieprocedure voor de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een (m/v):

Nadere informatie

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services

CV van Bekir. Functie: Medewerker Financial Services CV van Bekir Profiel Bekir is een ambitieuze, resultaatgerichte finance professional met flexibele instelling. Hij neemt zijn werk altijd serieus en probeert zo goed mogelijk werk te verrichten met veel

Nadere informatie

Inventaris van de meest interessante software voor het beroep

Inventaris van de meest interessante software voor het beroep Inventaris van de meest interessante software voor het beroep Status: Live Begindatum: 24-09-2015 Einddatum: 24-10-2015 Live: 12 dagen Vragen: 43 Talen: fr, nl Panelgrootte: 8.023 Bounced: 19 (0,2%) Geweigerd:

Nadere informatie

Academiejaar 2015/2016. bachelor Bedrijfsmanagement. Accountancyfiscaliteit. Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Academiejaar 2015/2016. bachelor Bedrijfsmanagement. Accountancyfiscaliteit. Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen Academiejaar 2015/2016 bachelor Bedrijfsmanagement Accountancyfiscaliteit Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen Bachelor Bedrijfsmanagement Accountancyfiscaliteit Je ideale opleiding kiezen uit het ruime

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie