Vakantiespelen Programma 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantiespelen Programma 2017"

Transcriptie

1 Vakantiespelen Programma 2017

2 Pagina 2 Hallo allemaal, Het Bestuur van de Vakantiespelen Stede Broec wenst jullie ook dit jaar weer zes onvergetelijke zomervakantie dagen toe! Bestuur Vakantiespelen Stede Broec 2 GROEN - Programma 4 GROEN - Groepsindeling 5 GROEN - Begeleiding 5 ROOD - Programma 6 ROOD - Groepsindeling 7 ROOD - Begeleiding 8 GEEL - Programma 9 GEEL Groepsindeling 10 GEEL - Begeleiding 11 Sponsors & ondersteuners 12 Informatie leiding die meegaat 15 Algemene voorwaarden 16 Bestuur Vakantiespelen Stede Broec De Vakantiespelen wordt jaarlijks georganiseerd door de volgende vrijwilligers! Voorzitter: Penningmeesteres: Webmasters: Lid: Lid: Lid: Manuel Zijlma Marjo Zwirs Rik Brussel Tjibbe Buijsman Marie-José Roossien Chantal Buijsman Jantine Samuelsz Het bestuur is tijdens de vakantiespelen bereikbaar op buiten de vakantiespelen om kunt u mailen naar vakantiespelenstedebroec@gmail.com Tijdens de vakantiespelen kunt u informatie vinden op onze website en facebookpagina

3 Pagina 3 GROEN - Programma Week 1 Week 2 Maandag Maandag Attractiepark De Goudvis Holle Bolle Boom Vertrek: 9.30 Thuiskomst: Vertrek: 9.30 Thuiskomst: Inclusief patat voor de lunch Woensdag Speeltuin Neshof, Onderdijk Vertrek: Thuiskomst: Vrijdag Dierentuin Amersfoort Vertrek: 9.00 Thuiskomst: Woensdag Speelpark De Swaan Vertrek: 9.30 Thuiskomst: Vrijdag Sprookjeswonderland Verzamelen: Thuiskomst: Let Op : Verzamelen en ophalen bij Sprookjeswonderland in Enkhuizen LET OP: Trek uw kind elke dag kleding aan die tegen een stootje kan! En geef het volgende mee in een stevige tas/rugzak: - Voldoende drinken en een lunchpakket. - Eventueel zakgeld en wat lekkers. - Een extra paar sokken, die zijn in veel binnenlocaties verplicht. - Denk erom om een fles zonnebrand mee te geven. - Uw kind dient 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. BUSREGELS: In de bus gelden de volgende regels. Wilt u dit doornemen met uw kind: - Per stoel één persoon. - Bij de nooduitgang géén kind maar een volwassene. - Gordels in de bus moeten gedragen worden. - Eten en drinken mag op lange ritten maar mag NIET mee gegooid worden! - Chips, chocola, kauwgom, of pel pinda s mogen NIET in de bus gegeten worden. - Er zijn afvalzakjes aanwezig; gebruik die ook!

4 Pagina 4 GROEN - Groepsindeling Week Week GROEN - Begeleiding Week 1 Week 2 Maandag Maandag Hoofdleiding: Manuel Zijlma Hoofdleiding: Marjo Zwirs Woensdag Hoofdleiding: Chantal Buijsman Woensdag Hoofdleiding: Manuel Zijlma Vrijdag Hoofdleiding: Rik Brussel Vrijdag Hoofdleiding: Rik Brussel LET OP: Meldt u zich een half uur voor vertrek bij de hoofdleiding van die dag in de koffiekamer van Basisschool Willibrordus. Daar ontvangt u uw bordje met het groepsnummer en de hesjes om buiten op het schoolplein de kinderen uit uw groep te verzamelen en de hesjes uit te delen.

5 Pagina 5 ROOD - Programma Week 1 Week 2 Maandag Drouwenerzand Maandag Attractiepark Slagharen Vertrek: 7.30 Thuiskomst: Vertrek: Thuiskomst: Eten en drinken is inbegrepen. Lunch meenemen is niet nodig. Woensdag Zwembad Hoogkarspel Verzamelen: Ophalen: LET OP :Verzamelen en ophalen bij zwembad Hoogkarspel Vrijdag Museumpark Archeon Vertrek: 8.30 Thuiskomst: Woensdag Varen Verzamelen: Thuiskomst: LET OP : Verzamelen en ophalen bij RIJO in Lutjebroek Vrijdag Attractiepark Duinen Zathe Vertrek: 8.15 Thuiskomst: Eten en drinken is inbegrepen. Lunch meenemen is niet nodig. LET OP: Trek uw kind elke dag kleding aan die tegen een stootje kan! En geef het volgende mee in een stevige tas/rugzak: - Voldoende drinken en een lunchpakket. - Eventueel zakgeld en wat lekkers. - Een extra paar sokken, die zijn in veel binnen locaties verplicht. - Denk erom om een fles zonnebrand mee te geven. - Zwemkleding dient u ook alle dagen mee te geven. Uw kind dient 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. BUSREGELS : In de bus gelden de volgende regels. Wilt u dit doornemen met uw kind. - Per stoel één persoon. - Bij de nooduitgang géén kind maar een volwassene. - Gordels in de bus moeten gedragen worden. - Eten en drinken mag op lange ritten maar mag NIET mee gegooid worden! - Chips, chocola, kauwgom, of pel pinda s mogen NIET in de bus gegeten worden. - Er zijn afval zakjes aanwezig; gebruik die ook!

6 Pagina 6 ROOD - Groepsindeling Week Week

7 Pagina 7 ROOD - Begeleiding Week 1 Week 2 Maandag Maandag Hoofdleiding: Chantal Buijsman Hoofdleiding: Chantal Buijsman Woensdag Hoofdleiding: Tjibbe Buijsman Woensdag Hoofdleiding: Rik Brussel Vrijdag Hoofdleiding: Marjo Zwirs Vrijdag Hoofdleiding: Jantine Samuelsz LET OP: Meldt u zich een half uur voor vertrek bij de hoofdleiding van die dag in de koffiekamer van Basisschool Willibrordus. Daar ontvangt u uw bordje met het groepsnummer en de hesjes om buiten op het schoolplein de kinderen uit uw groep te verzamelen en de hesjes uit te delen.

8 Pagina 8 GEEL - Programma Week 1 Week 2 Maandag Beekse Bergen Hilvarenbeek Maandag Museumpark Archeon Vertrek: 8.00 Thuiskomst: Woensdag Varen Vertrek: Thuiskomst: LET OP : Verzamelen en ophalen bij RIJO in Lutjebroek Vrijdag Attractiepark Slagharen Vertrek: Thuiskomst: Vertrek: 8.30 Thuiskomst: Woensdag Zwembad Hoogkarspel Verzamelen: Ophalen: LET OP :Verzamelen en ophalen bij zwembad Hoogkarspel Vrijdag Moviepark Germany Vertrek: 8.00 Thuiskomst: LET OP: Trek uw kind elke dag kleding aan die tegen een stootje kan! En geef het volgende mee in een stevige tas/rugzak: - Voldoende drinken en een lunchpakket. - Eventueel zakgeld en wat lekkers. - Een extra paar sokken, die zijn in veel binnen locaties verplicht. - Denk erom om een fles zonnebrand mee te geven. - Zwemkleding dient u ook alle dagen mee te geven. Uw kind dient 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. BUSREGELS : In de bus gelden de volgende regels. Wilt u dit doornemen met uw kind. - Per stoel één persoon. - Bij de nooduitgang géén kind maar een volwassene. - Gordels in de bus moeten gedragen worden. - Eten en drinken mag op lange ritten maar mag NIET mee gegooid worden! - Chips, chocola, kauwgom, of pel pinda s mogen NIET in de bus gegeten worden. - Er zijn afval zakjes aanwezig; gebruik die ook!

9 Pagina 9 GEEL Groepsindeling Week Week 2

10 Pagina 10 GEEL - Begeleiding Week 1 Week 2 Maandag Hoofdleiding: Rik Brussel Maandag Hoofdleiding: Rik Brussel Woensdag Hoofdleiding: Marjo Zwirs Hoofdleiding: Rik Brussel Woensdag Hoofdleiding: Chantal Buijsman Vrijdag Hoodleiding: Chantal Buijsman Vrijdag Hoofdleiding: Manuel Zijlma LET OP: Meldt u zich een half uur voor vertrek bij de hoofdleiding van die dag in de koffiekamer van Basisschool Willibrordus. Daar ontvangt u uw bordje met het groepsnummer en de hesjes om buiten op het schoolplein de kinderen uit uw groep te verzamelen en de hesjes uit te delen.

11 Pagina 11 Sponsors & ondersteuners Een speciaal woord van dank is er voor de sponsors en ondersteuners. Dankzij hun bijdrage kunnen wij ook dit jaar weer extra dingen organiseren om de Vakantiespelen tot een onvergetelijke happening te maken. Florabar

12 Pagina 12

13 Pagina 13

14 Pagina 14 Informatie leiding die meegaat Elke ochtend meldt u zich een 30 minuten voor vertrek bij de hoofdleiding van die dag in de koffiekamer van Basisschool Willibrordus, De bouw 64, Bovenkarspel. Daar ontvangt u een bordje met het groepsnummer en eventuele bijzonderheden over de groepssamenstelling van die dag, een lijstje met uw eigen naam en de namen van de kinderen en u ontvangt hesjes in de kleur van de groep. Daarna gaat u buiten op het plein staan met uw bordje goed zichtbaar. De kinderen zullen zich bij u voegen. Deel de hesjes uit! De leiding dient erop toe te zien dat de hesjes gedurende de hele dag gedragen worden! Is uw groepje compleet? Meldt u zich dan bij de hoofdleiding van uw groep/kleur vervolgens krijgt u te horen of u mag instappen. Het is de bedoeling dat uw groep volledig in de bus stapt. U dient dit in de bus nog een keer te controleren! De bordjes en de hesjes dient u op de terugweg weer in te leveren bij de hoofdleiding. Als leiding zorgt u ervoor dat er geen rommel in de bus gemaakt wordt en/of vernielingen plaatsvinden. Zo nodig treedt u daartegen op of attendeert u de hoofdleiding in de bus. In de bus krijgt u te horen hoe laat we weer verzamelen. Als we op de plaats van bestemming zijn, zorgt u dat uw groep compleet is. Vervolgens volgt u de hoofdleiding naar de verzamelplek waar iedereen zijn spullen neer kan leggen. Daarna kunnen de kinderen hun eigen gang gaan, dit geldt met name voor de rode en gele groep. Het is niet de bedoeling uw groep de hele dag te begeleiden en/of dat de kinderen bij elkaar blijven. Dit mag wel als de kinderen het willen. Gedurende de dag loopt u regelmatig een rondje door het betreffende park om de kinderen erop te attenderen of zij bijvoorbeeld al gegeten en/of gedronken hebben. Waar nodig kunt u uiteraard ook met een groepje meelopen om iets te bekijken en/of te ondernemen. Er wordt in de buurt van de kinderen niet gerookt en/of gedronken! U krijgt van ons koffie of thee met iets lekkers. Voor de lunch dient u zelf te zorgen. Aan het einde van de dag verzamelen de kinderen zich weer bij u. U kunt ook een half uur voor die tijd een rondje lopen om de kinderen die u tegenkomt erop te wijzen dat zij zich weer moeten verzamelen. Als uw groep compleet is dan geeft u dit door aan de hoofdleiding en kunt u met de kinderen naar de bus Als we weer op school aankomen, ziet u erop toe dat ieder kind zijn spullen weer meeneemt uit de bus en opgehaald wordt door zijn/haar ouder(s). Laat de kinderen zich bij u afmelden.

15 Pagina 15

16 Pagina 16 Algemene voorwaarden AANSPRAKELIJKHEID Deelname geschiedt op eigen risico. Voor vermissing van kleding, geld, sieraden, verwondingen of het aanbrengen van schade aan derden etc. is het Bestuur van de Vakantiespelen Stede Broec niet aansprakelijk. Uiteraard houden wij uw kind zo goed mogelijk in de gaten. Wij gaan ervan uit dat u een WA-verzekering heeft die eventuele schade dekt. AANKOMST/VERTREK De vertrek- en aankomstplaats is Basisschool Willibrordus aan de Bouw 64 in Bovenkarspel, tenzij anders aangegeven in het programma. Uw kind dient 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn! ANNULERING De Stichting Vakantiespelen Stede Broec hanteert géén geld-terug-regeling! BESTUUR Het bestuur van de Vakantiespelen Stede Broec is een groep van vrijwilligers die de vakantiespelen organiseert. Tijdens de spelen vormen zij de hoofdleiding en zijn aanspreekpunt voor allerlei zaken. De officiële naam van de stichting is: Stichting Jeugdbezigheden in Vakantietijd en staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. Doel is het organiseren van vakantiespelen in de zomer voor de kinderen uit de gemeente Stede Broec en omstreken. BUSVERVOER In de bus gelden de volgende regels. Wilt u dit doornemen met uw kind(eren). Laat uw kind thuis nog even naar de wc gaan voordat u richting de vakantiespelen gaat. Per stoel één persoon. Bij de nooduitgang géén kind maar een volwassene. Gordels in de bus moeten gedragen worden. Eten en drinken mag op lange ritten maar mag NIET mee gegooid worden! Chips, chocola, kauwgom, of pel pinda s mogen NIET in de bus gegeten worden. Er zijn afval zakjes aanwezig; gebruik die ook! GEVONDEN VOORWERPEN Deze hangen en liggen gedurende de vakantiespelen in de hal van de school. Daarna gaan de voorwerpen of kleding voor een maand naar het bestuur. Daarna gaan ze naar een goed doel. Bent u spullen kwijt mail dan naar vakantiespelenstedebroec@gmail.com GROEPJESINDELING De indeling van de groepjes heeft als voornaamste doel een vlot verloop van verzamelen bij vertrek. Gedurende de dag kunnen de kinderen vrij spelen. In de bussen mag naast iedereen gezeten worden.

17 Pagina 17 KLEDING Zorg ervoor dat uw kind kleding draagt die tegen een stootje kan en vies mag worden. Geef elke dag zwemkleding mee, een handdoek en een extra paar sokken. PROBLEMEN Als een kind ernstige problemen veroorzaakt tussen leiding en/of kinderen wordt op de dag zelf contact opgenomen met de hoofdleiding. Bij een conflictsituatie wordt altijd de voorzitter van de vakantiespelen Stede Broec ingelicht, die kan besluiten contact op te nemen met de ouders. Eventueel kunnen kinderen, na een officiële waarschuwing, worden uitgesloten van verdere deelname. WEERSOMSTANDIGHEDEN Als het weer daartoe aanleiding geeft, kan het bestuur besluiten het programma te wijzigen naar een binnenlocatie of zwembad. In veel binnen locaties is het verplicht sokken te dragen. Geef uw kind daarom elke dag extra sokken mee en zwemkleding dit geldt voor alle groepen! Als het weer héél erg tegenzit kan het Bestuur besluiten om het programma niet door te laten gaan, dit geldt met name bij de thuisdagen i.v.m. geen bussen\chauffeurs beschikbaar. Bij zonnig weer is zonnebrandcrème een aanrader.

18 Pagina 18 Volgend jaar zijn er weer Vakantiespelen in Stede Broec en omgeving. Voor meer informatie tijdens, voor en na de vakantiespelen, let dan op onze website en facebookpagina!

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019

JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 JEUGDVAKANTIEWERK LOON OP ZAND PROGRAMMABOEKJE 2019 12 AUGUSTUS T/M 16 AUGUSTUS 2019 BR Y V I i b J C Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk

Nadere informatie

Activiteitenweek Maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli

Activiteitenweek Maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli 2018 Activiteitenweek Maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli Naam leerling: Klas: Maandag 9 juli Schoolreis Jij hebt gekozen voor: Duinrell/ Walibi (omcirkel je keuze) Voor in beide bussen gelden de volgende

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE C-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Schoolkamp 2 e klas. De Haven van Vinkeveen

Schoolkamp 2 e klas. De Haven van Vinkeveen Schoolkamp 2 e klas De Haven van Vinkeveen Voorwoord Eindelijk is het dan zover. De tweede klassen van het Haarlem College gaan op kamp naar Vinkeveen! In dit boekje vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

Informatie over de week

Informatie over de week Jeugdvakantiewerk Loon op Zand Programmaboekje 2018 Informatie over de week Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor Jeugdvakantiewerk dit jaar! Jeugdvakantiewerk vindt dit jaar plaats van maandag 13 augustus

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom

Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom Klaverstraat 7 2565 BT Den Haag tel. 070-363 49 40 Goudsbloemlaan 131 2565 CR Den Haag tel. 070-363 34 39 E: info@segbroek.nl Brugklaskamp 2019 Bergen op Zoom 11 september - t/m 13 september Informatie

Nadere informatie

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016 INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen

Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen Kindervakantieweek 2015 SJV Rosmalen SJV? Wie of wat is dat? Bestaat sinds 1974 Stichting Jeugd- en Vormingsactiviteiten groep van ongeveer 15 vrijwilligers jeugdcommissie van 20 jongeren allerlei activiteiten

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Het Programma. Maandag 17 juli Tienkamp. Dinsdag 18 juli Space Jump en Bioscoopbezoek. Woensdag 19 juli Plopsa Indoor Hasselt en Bobbejaanland

Het Programma. Maandag 17 juli Tienkamp. Dinsdag 18 juli Space Jump en Bioscoopbezoek. Woensdag 19 juli Plopsa Indoor Hasselt en Bobbejaanland Stichting Hupsakee Heerlen organiseert dit jaar Kindervakantiewerk Hupsakee Heerlen (Voormalige KVW Beersdal Rennemig) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de gemeente Heerlen. Maandag 17 juli tot en met

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL Schooljaar 2018-2019 Beste brugklassers, De kennismakingsdagen van de brugklassen staan weer voor de deur. We gaan nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar in

Nadere informatie

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie. Ede, 16 mei Van: de Ouderraad (OR) Betreft: Avondvierdaagse Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse Beste ouder, Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO Buitengewoon Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN

BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN BRUGKLASKAMP 2019 VIERHOUTEN 9 SEPTEMBER T/M 11 SEPTEMBER 2019 Informatie brugklaskamp Vierhouten Ben jij al helemaal klaar om je te verkleden voor de discoavond, om de hoogste bomen te beklimmen en om

Nadere informatie

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN

INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN INFORMATIE B-GROEPEN LAAT DIT BOEKJE OOK THUIS LEZEN KVW 2016: 29 augustus t/m 2 september Hallo jongens en meisjes en ouders / verzorgers, Nog even en dan is het weer tijd voor de langste vakantie van

Nadere informatie

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018!

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! Hallo allemaal! Voor je ligt het draaiboek van de spelweek 2018. We zijn erg blij dat je mee doet als vrijwilliger deze week! Zoals je weet is de spelweek dit jaar van maandag

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 3-4 Informatie groep 3-4 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aankomt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2018

Kindervakantiewerk 2018 Kindervakantiewerk 2018 Kinder Vakantie Werk Maasbracht Voor alle kinderen van groep 1 t/m de brugklas. Verdeeld over 4 groepen 1-2 3-4 5-6 7-8-brugklas De groep waar uw kind afgelopen schooljaar in zat

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist INHOUDSOPGAVE * Welkom door het Thorbecke VO * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist Thorbecke vmbo voor Sport & Dans Zeelandkamp

Nadere informatie

OEWAKADOE Op het strand 29 augustus t/m 01 september

OEWAKADOE Op het strand 29 augustus t/m 01 september OEWAKADOE 2016 Op het strand 29 augustus t/m 01 september Inleiding Dit jaar vindt van 29 augustus tot en met 01 september de kindervakantieweek plaats op de Lemelvelden. Tijdens deze week zijn we telefonisch

Nadere informatie

Hallo jongens en meisjes!

Hallo jongens en meisjes! Hallo jongens en meisjes! De zomervakantie staat weer voor de deur, tijd om weer leuke dingen samen te doen! We hebben allerlei leuke activiteiten in petto, hopelijk komen jullie allemaal weer, zodat we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus. (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie Werk,

Nadere informatie

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen)

Kindervakantiewerk. Thema: Fantasie. Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Kindervakantiewerk Thema: Fantasie 2017 Maandag 21 augustus t/m zaterdag 26 augustus (laatste vakantieweek van de basisscholen) Groep 5-6 Brach.nl Brach.nl is een samenwerking van Jeugdwerk, Kindervakantie

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kindervakantieweek De Dierentuin. 19 t/m 22 juli

Kindervakantieweek De Dierentuin. 19 t/m 22 juli Kindervakantieweek 2016 De Dierentuin 19 t/m 22 juli 1 Hallo jongens en meisjes, Het wordt weer een heerlijke week als het aan ons ligt. In dit boekje vind je alle informatie voor een week vol plezier.

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,

Nadere informatie

Trier Thuisboek 2015 Njb2011

Trier Thuisboek 2015 Njb2011 Trier Thuisboek 2015 Njb2011 2 PRAKTISCHE GEGEVENS Adres: Gedurende de vijf dagen van ons verblijf kamperen we op: Waldcamping an der Prümtalstraße D-54595 Prüm Tel: +49 6551-2481 Bijzonder geval: Mocht

Nadere informatie

ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Zeilschool de Morra Buorren 3, 8584 VC Hemelum 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

7 juni 2019

7 juni 2019 1439 www.clarafabriciusschool.nl 7 juni 2019 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag 11 14 juni Avondvierdaagse 12 juni Juf- en meesterdag 14 juni Groep 6 excursie airborne museum/bergaafplaats

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 2 juni 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid Door verhuizingen hebben we na de meivakantie Raffaëla

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

Info april 2019

Info april 2019 Info 20 11 april 2019 12 april Palmpasen activiteit 17 april Himmelwike 18 april Koningsspelen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi Mocht

Nadere informatie

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT?

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? Op basisschool De Achtbaan hebben kinderen de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag over te blijven. Dit gebeurt onder leiding van twee coördinatoren. Dit

Nadere informatie

DE INFO nummer juni 2017

DE INFO nummer juni 2017 AGENDA Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 18 14 juni 2017 15 juni Schoolreis 18 juni Vaderdag 20 juni Vergadering

Nadere informatie

HOLESTICK Hockeykamp 2018

HOLESTICK Hockeykamp 2018 HOLESTICK Hockeykamp 2018 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Volgend weekend is het alweer zover. Het Holestick hockeykamp 2018 staat

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!...

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 1 Inhoud Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 8 2 Vertrek & Terugkomst Vertrek: Donderdag om circa 03.45

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 16. Inhoud

EUPENBULLETIN. nr. 16. Inhoud EUPENBULLETIN nr. 16 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 2 Indeling groepen 2019-2020... 2 Schoolreisje groep 1-2... 3 Schoolreisje groep 3-4-5... 3 Schoolreis groep 6-7-8... 4 Rapporten 24 juni... 4 Pre advies

Nadere informatie

ARDENNEN Maandag 17 t/m woensdag 19 juni en Woensdag 19 juni t/m vrijdag 21 juni

ARDENNEN Maandag 17 t/m woensdag 19 juni en Woensdag 19 juni t/m vrijdag 21 juni ARDENNEN 2019 Maandag 17 t/m woensdag 19 juni en Woensdag 19 juni t/m vrijdag 21 juni Voorwoord. Het is bijna zo ver, de derde klassen van het Haarlem College gaan naar de Ardennen. In dit boekje vind

Nadere informatie

Nieuwsflits. 11 mei Kalender website. Mededeling - Dankjewelavond. Opbrengst Vastenactie

Nieuwsflits. 11 mei Kalender website. Mededeling - Dankjewelavond. Opbrengst Vastenactie Nieuwsflits 11 mei 2017 Dankjewelavond Vastenactie Kwink Schoolreisje Gewijzigde Regelgeving rondom Verzuim Schoolzwemmen Bedankje Opbrengst Knipactie Opbrengst Flessenactie Zomeravondcup Oudercafé Meer

Nadere informatie

alle ouder(s), verzorger(s) van de kinderen van ons IKC schoolreisje groepen 1 t/m 8 / schoolfeest peuters op 22 juni a.s.

alle ouder(s), verzorger(s) van de kinderen van ons IKC schoolreisje groepen 1 t/m 8 / schoolfeest peuters op 22 juni a.s. Correspondentie adres: Postbus 16, 6690 AA Gendt Locatie: Schoolstraat 1, 6691 XP Gendt, T: 0481-421371 Locatie: Nijmeegsestraat 3, 6691 CJ Gendt, T: 0481-421298 Directeur: Betty van de Logt E: ikcdevonkenmorgen@delinge.nl

Nadere informatie

Agenda deze week. schoolagenda en fotoalbum. Beste ouders en kinderen,

Agenda deze week. schoolagenda en fotoalbum. Beste ouders en kinderen, Nieuwsbrief 24 maandag 8 vrijdag 12 juni Beste ouders en kinderen, Na een week voor kinderen in Wit Rusland te hebben gewerkt, ben ik maandag weer op school begonnen. Hoewel we graag 'klagen' ben ik, bij

Nadere informatie

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist INHOUDSOPGAVE * Welkom door het Thorbecke VO * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist Thorbecke vmbo voor Sport & Dans Zeelandkamp

Nadere informatie

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist

* Welkom door het Thorbecke VO. * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist INHOUDSOPGAVE * Welkom door het Thorbecke VO * Wie heeft de leiding? * Wat moet je weten? * Wat moet je meenemen? * Programma * Deelnemerslijst * Checklist Thorbecke vmbo voor Sport & Dans Zeelandkamp

Nadere informatie

Survivalkamp Ardennen 2017

Survivalkamp Ardennen 2017 Survivalkamp Ardennen 2017 Beste derdeklasser, We gaan er dit jaar weer een geweldig kamp van maken! Dit is dé kans om je (nieuwe) klasgenoten beter te leren kennen. Het is altijd fijn om te weten wat

Nadere informatie

NOS VERNOS EN BARCELONA

NOS VERNOS EN BARCELONA NOS VERNOS EN BARCELONA BARCELONA 2017 / MAVO 4 / MEANDER COLLEGE Inleiding Beste mavo 4 leerling, Van 25 t/m 29 september gaan we met 72 mavo 4 leerlingen en 7 docenten naar Barcelona. In dit boekje vind

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 19 september 2018 J. van den Broek BROJ/brhe/18-B081

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 19 september 2018 J. van den Broek BROJ/brhe/18-B081 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 1d en 1e Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 19 september 2018 J. van den Broek BROJ/brhe/18-B081 Onderwerp Doe-week Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Agenda van de maand april/mei: - 27 april t/m 10 mei Meivakantie - 13 mei schoolreisje groepen 4 en 5-14 en 15 mei vrij i.v.m. Hemelvaart Wij zijn/waren/worden

Nadere informatie

Sportdag AKT. Topsportcentrum Pierre de Coubertinlaan 6 Almere Poort

Sportdag AKT. Topsportcentrum Pierre de Coubertinlaan 6 Almere Poort AKT dag Topsportcentrum Almere Poort dag AKT Topsportcentrum Pierre de Coubertinlaan 6 Almere Poort 17 mei 2018 IPS groep 5 en 6, Flierefluiter groep 5 t/m 7, Universum groep 3 t/m 8, Odyssee groep 3 t/m

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

Programmaboek JEUGDSPEKTAKEL t/m 30 augustus 2019

Programmaboek JEUGDSPEKTAKEL t/m 30 augustus 2019 Programmaboek JEUGDSPEKTAKEL 2019 26 t/m 30 augustus 2019 Locatie: Sporthal Westroijen Info: www.jvwtiel.nl Het 61 e Jeugdspektakel, De kleine wereld! Sinds 1958 worden in Tiel, in de zomervakantie, activiteiten

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

Survivalkamp Ardennen 2018

Survivalkamp Ardennen 2018 Survivalkamp Ardennen 2018 Beste derdeklasser, We gaan er dit jaar weer een geweldig kamp van maken! Dit is dé kans om je (nieuwe) klasgenoten beter te leren kennen. Het is altijd fijn om te weten wat

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland.

Vertrek uit Parijs op donderdag 29 september Ochtend: uiterlijk uur kamers schoon achter laten. Avond: uur vertrek naar Nederland. WERKWEEK PARIJS Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Bijna is het zover, we gaan op werkweek. Het is de bedoeling dat wij met z n allen een leerzame en supergezellige week hebben. Om te zorgen dat

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers

Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers Bijlage: Omvang en leeftijdsopbouw stamgroepen, vaste pedagogisch medewerkers Samenstelling basisgroepen, verlaten basisgroep, opendeurenbeleid De Buiten Schoolse Opvang (BSO) bestaat uit drie groepsruimtes

Nadere informatie

Informatieboekje. BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis )

Informatieboekje. BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis ) Informatieboekje BSO Met Juf Buiten (onderdeel van Bij Juf Thuis ) Welkom bij onze buiten BSO Met Juf Buiten In september 2014 is onze BSO Bij Juf Thuis gestart met een buiten BSO Met Juf Buiten. Na een

Nadere informatie

Kindervakantiewerk Groep 7-8

Kindervakantiewerk Groep 7-8 Kindervakantiewerk 2015 Groep 7-8 Informatie groep - 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW-week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Ook dit

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Beste ouders en of verzorgers,

Beste ouders en of verzorgers, Beste ouders en of verzorgers, Om te beginnen willen wij alle ouders van Happy Kids Almere bedanken voor de gezelligheid en het eten dat zij hebben meegenomen tijdens het eindjaarfeest. We vonden het super

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017

Programma Kindervakantiewerk Borgharen 2017 Programma Kindervakantiewerk 2017 OPGEVEN: woensdag middag 5 juli tussen 12.30 en 13.00 op het schoolplein. Neem bij het opgeven het volgende mee: Een emailadres zodat we veranderingen kunnen doorgeven

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders

ARDENNENKAMP 2012. Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders ARDENNENKAMP 2012 Leerjaar 4 (18 tot en met 21 september 2012) Informatieboekje voor leerlingen en ouders Beste leerling en ouders/verzorgers, Sinds enkele jaren organiseert Aloysius/de Roosten aan het

Nadere informatie

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN OMNISPORTKAMP LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN Van maandag 4 juli tot en met donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport, spel en avontuur Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be Plaats

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528 Week 2 Dag/datum: Maandag 16 juli. Programma: indianen tentendag. Schminken, knutselen en tenten bouwen van doeken. Wat neem je mee? Oude lakens/dekbed hoezen. Een t-shirt die verknipt en versierd mag

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we weer naar Texel en verblijven dit keer bij de Zilvermeeuw. Dit jaar gaan we van 23 tot 25 september gezellig

Nadere informatie