Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Art. 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: A. Patiënt: een patiënt en/of zijn wettelijk vertegenwoordiger inzake ziekenhuisopname, dagbehandeling, (poli-)klinische behandeling en/of onderzoek bij Stichting Haaglanden Medisch Centrum. B. Ziekenhuis: de ziekenhuislocaties van Stichting Haaglanden Medisch Centrum inclusief alle dependances (buitenpoli s) en/of nevenvestigingen daarvan en/of alle aldaar werkzame (vrijgevestigde) medisch specialisten. C. Behandelingsovereenkomst: iedere tussen een Patiënt en een hulpverlener van het Ziekenhuis of het Ziekenhuis zelf tot stand gekomen overeenkomst, waarbij de hulpverlener of het Ziekenhuis zich verbindt tot het verrichten van handelingen, rechtstreeks betrekking hebbende op de Patiënt. D. Geneeskundige handelingen: een ziekenhuisopname, dagbehandeling, poliklinische behandeling of consult, ziekenhuisverplaatste zorg, keuringen en alle overige, al dan niet medisch specialistische zorg of dienstverlening door of vanwege het Ziekenhuis. E. Dienstverleningsovereenkomst: de overeenkomst waarbij het Ziekenhuis zich in aanvulling op een behandelings- en/of solitaire overeenkomst, verbindt tot het (doen) leveren van in onderling overleg nader te bepalen diensten1 aan de Patiënt 2. Art. 2 Toepasselijkheid 2.1 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking op 26 september Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle daarna afgesloten behandelingsen/of dienstverleningsovereenkomsten tussen het Ziekenhuis en de Patiënt. Op de behandelings- en/of dienstverleningsovereenkomsten die afgesloten werden voordat deze (nieuwe) Algemene Voorwaarden van kracht werden, blijven de op dat moment vigerende Algemene Voorwaarden van het Ziekenhuis van toepassing. 2.2 Op de (behandelings-)overeenkomst met de Patiënt kunnen naast deze Algemene Voorwaarden ook andere Algemene Voorwaarden van het Ziekenhuis van toepassing zijn.

2 2.3 Een afwijking van deze Algemene Voorwaarden is slechts van kracht indien het Ziekenhuis daarmee uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd. Art. 3 Algemeen 3.1 Indien een of meerdere bepalingen uit deze Algemene Voorwaarden geheel of gedeeltelijk nietig mochten blijken te zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overige in deze Algemene Voorwaarden bepaalde volledig van toepassing. 3.2 Mocht onduidelijkheid bestaan over de uitleg van een of meerdere bepalingen van deze Algemene Voorwaarden, dan dient de uitleg daarover plaats te vinden naar de geest van deze bepalingen. Art.4. Identificatie en (bescherming van) persoonsgegevens 4.1 Elke Patiënt dient zich steeds op eerste verzoek van het Ziekenhuis te kunnen identificeren met een wettelijk erkend en geldig identiteitsbewijs. Kan een Patiënt desgevraagd een dergelijk identiteitsbewijs niet tonen, dan is het Ziekenhuis gerechtigd de behandelingsovereenkomst op te schorten tenzij het om acuut te verlenen zorg gaat. Bij een minderjarige patiënt onder de 14 jaar die niet over een eigen legitimatiebewijs beschikt, dient de minderjarige via een bijschrijving in het legitimatiebewijs van de ouder te voldoen aan de identificatieplicht. Het Ziekenhuis legt het identiteitsbewijs vast. Volgens de Wet gebruik burgerservicenummer in de zorg, artikel 5, dient het ziekenhuis tevens het BSN-nummer op te vragen en vast te leggen. 4.2 Buitenlandse patiënten dienen zoveel als mogelijk opgave te doen van hun reis- of ziektekostenverzekering van het land van herkomst. Art. 5 Aangaan van de Behandelingsovereenkomst De Behandelingsovereenkomst komt tot stand wanneer de Patiënt aan het Ziekenhuis of aan de medisch specialist opdracht verstrekt tot het (doen) verrichten van geneeskundige handelingen.

3 5.2 In geval van spoedeisende hulp komt de Behandelingsovereenkomst tot stand op het moment waarop de Patiënt door het ambulancepersoneel is overgedragen aan het Ziekenhuis of aan de medisch specialist dan wel op het moment waarop de Patiënt zich voor behandeling meldt bij de balie van het Ziekenhuis of van de medisch specialist. 5.3 De Patiënt houdt zich aan de huisregels. 5.4 De Patiënt geeft behoudens een expliciete andersluidende verklaring bij het aangaan van de behandelingsovereenkomst tevens opdracht aan het Ziekenhuis voor het (doen) verrichten van gebruikelijke laatste zorg bij overlijden binnen het Ziekenhuis, voor zover de directe nabestaanden van de Patiënt als omschreven in art lid 3 BW niet binnen drie uur na overlijden een andere voorziening treffen. De aldus door of vanwege het Ziekenhuis verrichte werkzaamheden worden afzonderlijk in rekening gebracht tegen de op dat moment geldende, bekend gemaakte tarieven. 5.5 De Patiënt gaat door het aangaan van de behandelingsovereenkomst akkoord met het verlenen van toegang tot zijn elektronische medisch dossier aan zorgverleners, zowel binnen als buiten het Ziekenhuis, voor zover noodzakelijk voor het verlenen van optimale zorg. 5.6 Conform het gestelde in artikel 7:456 BW heeft de Patiënt in beginsel recht op inzage in het eigen dossier of het ontvangen van een afschrift daarvan. Het Ziekenhuis heeft het recht voor de verstrekking van een afschrift een redelijke vergoeding in rekening te brengen. 5.7 Het Ziekenhuis zal geheimhouding betrachten ten aanzien van door de Patiënt ten behoeve van het dossier verstrekte gegevens, tenzij het Ziekenhuis op grond van wet- of regelgeving (waaronder artikel 7:458 BW), verplicht is deze gegevens te verstrekken. Art. 6 Annulering afspraken 6.1 Als de patiënt een gemaakte afspraak tot het (doen) verrichten van een geneeskundige behandeling door het ziekenhuis niet kan nakomen, moet hij deze afspraak, behoudens overmacht, uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren.

4 6.2 Behoudens tegenbewijs strekt in deze de ziekenhuisadministratie tot het volledige bewijs dat en wanneer een zodanige afspraak is gemaakt of is afgezegd. 6.3 Afspraken die niet of niet tijdig of niet correct zijn afgezegd, kunnen door het ziekenhuis bij de patiënt in rekening worden gebracht. Art. 7 Opschorting en beëindiging van de Behandeling 7.1 De behandelingsovereenkomst kan worden opgeschort of opgezegd, dan wel een nieuwe behandelingsovereenkomst kan worden geweigerd, indien de patiënt niet tijdig heeft voldaan aan zijn betalingsverplichting. Een uitzondering hierop geldt ten aanzien van acute hulp. 7.2 Beëindiging van de behandeling kan te allen tijde geschieden met wederzijds goedvinden. Alleen indien er gewichtige redenen bestaan om de behandeling niet voort te zetten, kan de Behandelingsovereenkomst ook eenzijdig worden opgezegd door de hulpverlener van het Ziekenhuis of het Ziekenhuis zelf. 7.3 Gewichtige redenen worden in ieder geval aanwezig geacht indien de Patiënt zich dermate onbehoorlijk of onheus gedraagt jegens het Ziekenhuis of haar medewerkers of de aldaar werkzame vrijwilligers en/of jegens medepatiënten of hun bezoek dat daardoor de situatie onwerkbaar wordt, de hulpverlening aan anderen in gevaar dreigt te komen of de vertrouwensrelatie onherstelbaar is verstoord. Art. 8 Betaling. 8.1 De patiënt is het ziekenhuis de reguliere vastgestelde prijs voor behandeling en service (DBC), en/of overige diensten verschuldigd, volgens de daarvoor door het ziekenhuis vastgestelde tarieven, voor zover deze kosten niet rechtstreeks door de zorgverzekeraar op grond van de Zorgverzekeringswet of uit de AWBZ worden betaald. Bij geschillen tussen de Patiënt en de zorgverzekeraar over vergoeding van de verleende behandeling en zorg dient de Patiënt zelf voor betaling zorg te dragen. 8.2 De Patiënt verleent het Ziekenhuis een machtiging om namens hem aan diens verzekeringsmaatschappij betaling te vragen (van het verzekerde deel) van de kosten van de aan hem verleende geneeskundige behandeling. Het Ziekenhuis zal zich inspannen voor zover mogelijk betaling van de aan de Patiënt verstrekte behandeling en zorg bij de

5 zorgverzekeraar van de Patiënt te verkrijgen. De Patiënt verschaft het ziekenhuis bij het eerste bezoek, en telkens wanneer het Ziekenhuis daarom vraagt, de relevante verzekeringsgegevens. Indien de zorgverzekeraar dit voor bepaalde behandelingen voorschrijft, overlegt de Patiënt voorafgaand aan de behandeling een specifieke machtiging van de zorgverzekeraar. Bij ontvangst van de vergoeding van de verzekeringsmaatschappij verrekent het ziekenhuis de ontvangen bedragen door deze in mindering te brengen op hetgeen de patiënt uit hoofde van de behandeling aan het ziekenhuis verschuldigd is. 8.3 Het ziekenhuis mag, wanneer daartoe redelijkerwijs aanleiding bestaat, van de patiënt vooruitbetaling, een redelijke aanbetaling of zekerheidsstelling vragen voordat de zorg verleend wordt, tenzij er sprake is van acuut te verlenen zorg. Het ziekenhuis kan in ieder geval vooraf een redelijke aanbetaling of vooruitbetaling vragen: a. als de patiënt niet of slechts gedeeltelijk is verzekerd voor de kosten van de te verlenen zorg b. wanneer de Patiënt een behandeling wenst die geheel buiten het voor die Patiënt van toepassing zijnde verzekeringspakket valt; c. als het Ziekenhuis voor de te verlenen zorg (nog) geen overeenkomst heeft afgesloten met de zorgverzekeraar waar de patiënt zich bij verzekerd heeft of als de te verlenen zorg niet of niet meer valt onder de reikwijdte van de tussen het Ziekenhuis en die zorgverzekeraar gesloten overeenkomst. 8.4 De volledige prijs voor de verleende geneeskundige behandeling(en) is opeisbaar vanaf het moment van afsluiten van de betreffende DBC. 8.5 Het Ziekenhuis verzendt de factuur zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen twee maanden na afsluiting van de betreffende DBC aan de patiënt. 8.6 Het Ziekenhuis geeft bij behandelingen aangevangen voor 2015 op de factuur aan welk deel daarvan betrekking heeft op de werkzaamheden van de medisch specialist(en) en welk deel op de zorginstelling. Behandelingen aangevangen in 2015 en later worden de tarieven integraal aangegeven. Tevens vermeldt het ziekenhuis de betalingstermijn op de factuur. 8.7 Bezwaren tegen de hoogte van een factuur schorten de verplichting tot betaling daarvan niet op. 8.8 Indien de Patiënt de factuur van het Ziekenhuis niet binnen de op de factuur vermelde betalingstermijn heeft voldaan, is hij zonder nadere ingebrekestelling in verzuim. Het Ziekenhuis stuurt de patiënt na het verstrijken van die termijn een

6 betalingsherinnering en geeft hem de gelegenheid binnen 14 dagen na de datum van de betalingsherinnering alsnog te betalen. 8.9 Als de factuur van het Ziekenhuis na het verstrekken van de tweede betalingstermijn niet of niet volledig is betaald, dan komen alle redelijke kosten ter verkrijging van voldoening in en/of buiten rechte voor rekening van de Patiënt, dit bedrag is minimaal 40,00 (conform de wet buitengerechtelijke incassokosten voor consumenten nr van 13 maart 2012.) Het Ziekenhuis kan bovendien vanaf het moment van het verstrijken van de eerste betalingstermijn de wettelijke rente over het niet betaalde deel van de factuur bij de patiënt in rekening brengen Als de factuur van het Ziekenhuis na het verstrekken van de tweede betalingstermijn niet of niet volledig is betaald, dan heeft dit verder tot gevolgd dat alle openstaande vorderingen van het Ziekenhuis op de Patiënt, ondanks eventuele andersluidende bedingen of afspraken, onmiddellijk opeisbaar worden De buitengerechtelijke incassokosten worden berekend overeenkomstig de Wet Buitengerechtelijke Incassokosten voor Consumenten nr van 13 maart Indien het Ziekenhuis in het kader van de incasso van vorderingen op de Patiënt gebruik maakt van derden zoals incassobureaus, dan wel dergelijke vorderingen overdraagt aan zulke derden, is het Ziekenhuis gerechtigd de haar bekende facturatiegegevens van de Patiënt aan deze derden te verstrekken. Art. 9 Tarieven 9.1 Het Ziekenhuis is ongeacht eventuele eerdere mededelingen aan de patiënt te allen gerechtigd tarieven zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Het ziekenhuis brengt steeds de op het moment van het uitvoeren van de geneeskundige behandeling van kracht zijnde en bekend gemaakte tarieven in rekening. 9.2 Het Ziekenhuis houdt, waar wettelijk noodzakelijk, bij het vaststellen van tarieven en tariefswijzigingen rekening met de geldende prijsvoorschriften van de Nederlandse Zorgautoriteit of met de voorschriften van enig ander daartoe wettelijk aangewezen orgaan. 9.3 Een tariefsverhoging van het Ziekenhuis geeft de Patiënt het recht een voor het moment van die tariefsverhoging gesloten overeenkomst tot het doen verrichten van een geneeskundige behandeling op te zeggen tot 24 uur voor het moment van het uitvoeren van die geneeskundige behandeling. Art. 10 Verrekening

7 Een beroep van de Patiënt op verrekening is niet mogelijk wanneer de tegenvordering van de patiënt door het ziekenhuis op goede gronden wordt bestreden. Art. 11 Aansprakelijkheid 11.1 Het Ziekenhuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (onder andere) beschadiging, vermissing, verlies of diefstal van (bij het Ziekenhuis in bewaring gestelde) persoonlijke eigendommen van de Patiënt, tenzij de Patiënt zaakschade heeft ondervonden door bewezen schuld of nalatigheid van het Ziekenhuis De Patiënt kan het Ziekenhuis aansprakelijk stellen voor opgelopen schade als gevolg van een onzorgvuldige medische behandeling door het Ziekenhuis. Deze aansprakelijkstelling dient schriftelijk te geschieden en gericht te zijn aan de Raad van Bestuur van het Ziekenhuis. De verzekeraar van het Ziekenhuis onderzoekt of het Ziekenhuis aansprakelijk is voor de gestelde letselschade en in hoeverre de schade wordt vergoed. De patiënt verplicht zich tot medewerking aan het door de verzekeraar uit te voeren onderzoek. Art. 12 Nederlands recht Op alle tussen het ziekenhuis en de patiënt gesloten overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. Art. 13 Wijziging van deze Algemene Voorwaarden 13.1 Het Ziekenhuis is gerechtigd om de inhoud van deze Algemene Voorwaarden te wijzigen Behoudens het gestelde in het 3e lid van dit artikel gelden dergelijke wijzigingen ook ten aanzien van reeds bestaande behandelings- en dienstverleningsovereenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, tenzij het Ziekenhuis aangeeft dat dit niet het geval is Indien een Patiënt een wijziging, die betrekking heeft op een door hem gesloten behandelings- en/of dienstverleningsovereenkomst niet wenst te accepteren, kan hij de overeenkomst met het Ziekenhuis schriftelijk beëindigen met ingang van de datum waarop de wijziging van kracht wordt. De schriftelijke opzegging

8 dient voor de ingangsdatum van de wijziging door het Ziekenhuis te zijn ontvangen.

Algemene Voorwaarden van de Stichting OLVG te Amsterdam. Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden van de Stichting OLVG te Amsterdam. Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden van de Stichting OLVG te Amsterdam Algemene Voorwaarden: 1. Definities: In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: A. ziekenhuis: Stichting OLVG te Amsterdam en/of de daarin

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden van Stichting Sint Maartenskliniek Groep te Nijmegen, voor de Sint Maartenskliniek te Nijmegen, de Maartenskliniek Woerden en van alle dependances en/of nevenvestigingen

Nadere informatie

Algemene Betalingsvoorwaarden

Algemene Betalingsvoorwaarden Algemene Betalingsvoorwaarden Algemene Betalingsvoorwaarden van Stichting Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem en van alle dependances en/of nevenvestigingen daarvan en van de hieraan verbonden vrijgevestigde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (levering en betaling van zorg) Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden (levering en betaling van zorg) Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden (levering en betaling van zorg) Artikel 1. Definities 1.1 Patiënt: onder Patiënt wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan een patiënt en/of zijn wettelijk vertegenwoordiger inzake

Nadere informatie

Algemene betalingsvoorwaarden

Algemene betalingsvoorwaarden Algemene Betalingsvoorwaarden van de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) voor wat betreft de activiteiten zoals in artikel 1 van deze Algemene Betalingsvoorwaarden gedefinieerd, statutair

Nadere informatie

Algemene Betalingsvoorwaarden Stichting Admiraal De Ruyter Ziekenhuis

Algemene Betalingsvoorwaarden Stichting Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Pagina 1 van 6 Algemene Betalingsvoorwaarden ADRZ 2013 Algemene Betalingsvoorwaarden Stichting Admiraal De Ruyter Ziekenhuis Algemene Betalingsvoorwaarden van Stichting Admiraal De Ruyter Ziekenhuis te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Treant Ziekenhuiszorg

Algemene Voorwaarden Stichting Treant Ziekenhuiszorg Algemene Voorwaarden Stichting Treant Ziekenhuiszorg De algemene voorwaarden van Stichting Treant Ziekenhuiszorg, onderdeel van Stichting Treant Zorggroep, en de daaraan gelieerde rechtsvormen en verbonden

Nadere informatie

STICHTING SINT FRANCISCUS VLIETLAND GROEP,

STICHTING SINT FRANCISCUS VLIETLAND GROEP, Algemene voorwaarden van de STICHTING SINT FRANCISCUS VLIETLAND GROEP, handelend onder de naam Franciscus Gasthuis & Vlietland, statutair gevestigd te Rotterdam, en de daaraan verbonden medisch specialisten.

Nadere informatie

1. De Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede en/of de daarin werkzame vrijgevestigd medisch specialisten.

1. De Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede en/of de daarin werkzame vrijgevestigd medisch specialisten. Algemene voorwaarden van het Stichting Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede, en de daaraan verbonden vrijgevestigd medisch specialisten, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Arnhem d.d. 20 maart 2006

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van stichting Intermedica te Geldermalsen en de daaraan verbonden artsen en medisch-specialisten

Algemene voorwaarden van stichting Intermedica te Geldermalsen en de daaraan verbonden artsen en medisch-specialisten Algemene voorwaarden van stichting Intermedica te Geldermalsen en de daaraan verbonden artsen en medisch-specialisten Toelichting Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door de Intermedica Kliniek

Nadere informatie

Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2. Behandelingsovereenkomst

Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2. Behandelingsovereenkomst Artikel 1. Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.ZBC: Stichting Zelfstandig Behandel Centrum Expat Med. gevestigd te Eindhoven die gynaecologische en verloskundige zorg verleent.

Nadere informatie

Wordt deze behandeling door uw verzekering vergoed? Informeer bij uw zorgverzekeraar!!

Wordt deze behandeling door uw verzekering vergoed? Informeer bij uw zorgverzekeraar!! Wordt deze behandeling door uw verzekering vergoed? Informeer bij uw zorgverzekeraar!! Vergoedt uw zorgverzekeraar deze behandeling? U wilt een behandeling of operatie ondergaan die misschien niet door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor revalidatiebehandeling

Algemene voorwaarden voor revalidatiebehandeling Algemene voorwaarden voor revalidatiebehandeling Algemene voorwaarden van Stichting Revant, statutair gevestigd te Breda, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 20136126. Toelichting

Nadere informatie

Gedeponeerd op 18 mei 2011 bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam

Gedeponeerd op 18 mei 2011 bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden van Oogziekenhuis Focuskliniek B.V.[1] Gedeponeerd op 18 mei 2011 bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam Toelichting Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden van de Stichting Algemeen Ziekenhuis Zoetermeer, exploiterende t Lange Land Ziekenhuis (LLZ).

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden van de Stichting Algemeen Ziekenhuis Zoetermeer, exploiterende t Lange Land Ziekenhuis (LLZ). Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden van de Stichting Algemeen Ziekenhuis Zoetermeer, exploiterende t Lange Land Ziekenhuis (LLZ). Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Ziekenhuis:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Adelante

Algemene voorwaarden Adelante Zandbergsweg 111 6432 CC HOENSBROEK Postbus 88 6430 AB HOENSBROEK t 045-528 28 28 f 045-528 20 00 www.adelante-zorggroep.nl Algemene voorwaarden Adelante Artikel 1 Definities a. Adelante: Stichting Adelante

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden De Algemene voorwaarden van Essential Aesthetics B.V. Javastraat 40, 2585 AP te Den Haag en de daaraan verbonden al dan niet vrijgevestigde medici en cosmetische consulenten per 13-03-2013.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fysio Donders

Algemene Voorwaarden Fysio Donders ARTIKEL 1 Definities en begrippen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: Cliënt: Hulpverlener: degene die voor zichzelf of voor een bepaalde derde een behandelingsovereenkomst sluit met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Balans-Bilance internistenpraktijk voor consultatieve en integrale geneeskunde

Algemene voorwaarden Balans-Bilance internistenpraktijk voor consultatieve en integrale geneeskunde Algemene voorwaarden Balans-Bilance internistenpraktijk voor consultatieve en integrale geneeskunde AVIG artsen die registerlid zijn, werken volgens strikte eisen op het gebied van kwaliteit, opleiding,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting RevaZorg

Algemene Voorwaarden Stichting RevaZorg ARTIKEL 1 Definities en begrippen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: Cliënt: Hulpverlener: Degene die voor zichzelf of voor een bepaalde derde een behandelingsovereenkomst sluit met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Kliniek Huidtherapie

Algemene Voorwaarden. Kliniek Huidtherapie Algemene Voorwaarden Kliniek Huidtherapie Algemene Voorwaarden Kliniek Huidtherapie Kliniek Huidtherapie hanteert onderstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Praktijk InTeam B.V. gevestigd te Zichtenburglaan 31, unit 2.06 te s- Gravenhage, KvK

Algemene voorwaarden Praktijk InTeam B.V. gevestigd te Zichtenburglaan 31, unit 2.06 te s- Gravenhage, KvK Algemene voorwaarden Praktijk InTeam B.V. gevestigd te Zichtenburglaan 31, unit 2.06 te s- Gravenhage, KvK 54639174 Artikel 1. Definities 1.1 Praktijk: Praktijk InTeam B.V., gevestigd te Zichtenburglaan

Nadere informatie

Uw rechten en plichten als ziekenhuispatiënt

Uw rechten en plichten als ziekenhuispatiënt Uw rechten en plichten als ziekenhuispatiënt Albert Schweitzer ziekenhuis november 2010 pavo 0224 Inleiding Een opname of een behandeling in een ziekenhuis kan een ingrijpende en verwarrende periode zijn.

Nadere informatie

Client: de Verzekerde Client dan wel de Particuliere Client.

Client: de Verzekerde Client dan wel de Particuliere Client. Algemene voorwaarden van de Stichting Braam Kliniek Assen A. Algemeen De Stichting Braam Kliniek Assen is een stichting met onder meer als doel: het uitoefenen van poliklinische chirurgische behandelingen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op Hairtime Istanbul en alle daaraan gekoppelde organisaties. Behandelingsovereenkomst: alle door Hairtime Istanbul met

Nadere informatie

Huidkliniek voor medische en cosmetische huidtherapie

Huidkliniek voor medische en cosmetische huidtherapie Algemene Voorwaarden Huidtotaal Huidkliniek voor medische en cosmetische huidtherapie Versie 1 2018 25 mei 2018 A lg e m e n e V o o r w a a r d e n Huidtotaal Huidtotaal, huidkliniek voor medische en

Nadere informatie

ARTIKEL 3 Totstandkoming van de behandelingsovereenkomst

ARTIKEL 3 Totstandkoming van de behandelingsovereenkomst Algemene voorwaarden ARTIKEL 1 Definities en begrippen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die voor zichzelf of voor een bepaalde derde een behandelingsovereenkomst sluit met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RIVAS ZORGGROEP GEVESTIGD TE GORINCHEM

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RIVAS ZORGGROEP GEVESTIGD TE GORINCHEM ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RIVAS ZORGGROEP GEVESTIGD TE GORINCHEM Algemene Voorwaarden van de stichting Rivas Zorggroep te Gorinchem, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Dordrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Overeenkomst & Algemene voorwaarden

Overeenkomst & Algemene voorwaarden Overeenkomst Beste heer/mevrouw, U gaat de intake fase bij Ortius doorlopen. Mogelijk gaat u ook starten met een traject bij Ortius. Ongeacht of u gaat starten met een traject bij Ortius, vragen wij uw

Nadere informatie

VERZEKERINGSREGLEMENT Voor de uitvoering van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten

VERZEKERINGSREGLEMENT Voor de uitvoering van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten VERZEKERINGSREGLEMENT Voor de uitvoering van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten 1 Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: a. de zorgverzekeraar: uw zorgverzekeraar als uitvoeringsorgaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van Clinique dr. Don, Demmersweg 136 te Hengelo (hierna te noemen ABC) en de daaraan verbonden al dan niet vrijgevestigde medici en consulenten per 01-01-2014.

Nadere informatie

Uw rechten en plichten als ziekenhuispatiënt

Uw rechten en plichten als ziekenhuispatiënt Uw rechten en plichten als ziekenhuispatiënt Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding Een opname of een behandeling in een ziekenhuis kan een ingrijpende en verwarrende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bouwtechnische dienstverlening door :

Algemene Voorwaarden Bouwtechnische dienstverlening door : Algemene Voorwaarden Bouwtechnische dienstverlening door : SVI SCHUTTE VASTGOED INSPECTIE Artikel 1 : Begrippen en definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder : Opdrachtgever : degene

Nadere informatie

Betalings- voorwaarden Voor op rekening verrichte diensten 2018

Betalings- voorwaarden Voor op rekening verrichte diensten 2018 Betalingsvoorwaarden Voor op rekening verrichte diensten 2018 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 3 3. Klantnummer 3 4. Depotbedragen 4 5. Facturering en betaling 4 6. Overschrijding van de betalingstermijn

Nadere informatie

Betalings- voorwaarden Voor op rekening verrichte diensten 2019

Betalings- voorwaarden Voor op rekening verrichte diensten 2019 Betalingsvoorwaarden Voor op rekening verrichte diensten 2019 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 3 3. Klantnummer 3 4. Depotbedragen 4 5. Facturering en betaling 4 6. Overschrijding van de betalingstermijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

WMO algemene voorwaarden Versie 07-17

WMO algemene voorwaarden Versie 07-17 1 1. Wijziging en einde overeenkomst De overeenkomst kan worden gewijzigd indien beide partijen daarmee instemmen. Wij kunnen de overeenkomst eenzijdig wijzigen indien wijzigingen in wetgeving of regelgeving,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Studio Zaanstreek : Studio Zaanstreek gevestigd te Koog aan de Zaan dienstverlening: stoelmassages

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE OVEREENKOMST

ALGEMENE VOORWAARDEN DE OVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst tussen Wat Wel (hierna: Zorgaanbieder) en Zorgvrager. In deze voorwaarden worden een aantal begrippen gebruikt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Culemborg

ALGEMENE VOORWAARDEN Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Culemborg ALGEMENE VOORWAARDEN Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Culemborg De huidtherapeut hanteert onderstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Tiel.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

De aanbieder neemt bij zijn werkzaamheden de zorg in acht van een goed aanbieder van maatschappelijke ondersteuning.

De aanbieder neemt bij zijn werkzaamheden de zorg in acht van een goed aanbieder van maatschappelijke ondersteuning. BIJZONDERE MODULE Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) Ondersteuningsplan/ Werkplan De zorgaanbieder stelt, zo spoedig mogelijk nadat de cliënt hem heeft laten weten ondersteuning van hem te willen

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 oktober 2017 Artikel 1 - Definities 1. De Dienst is de bemiddeling voor bijles, alsmede de bijlessen en alle bijbehorende en daaruit voortvloeiende administratieve

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V.

Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V. Algemene Voorwaarden der Kinderen Verzuimvizie B.V. 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Verzuimvizie: (Medewerkers van) Verzuimvizie, statutair gevestigd te Hulsberg en door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT. 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT. 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN DEKONINGSCHRIJFT 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden en de overeenkomsten van DeKoningschrijft wordt verstaan onder: Persoon: Klant: Opdrachtnemer: Opdracht: Overeenkomst: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied

Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422. Artikel 1. Toepassingsgebied Algemene Voorwaarden Artae Creations KvK-nummer: 60440422 Artikel 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties Adres: Telefoon: Mobiel: KvK: Btw: Bank: Grasgors 24 3271 XN Mijnsheerenland 0186-849173 06-22921754 62835696 39727087B02 NL 04 INGB 0006 7997 45 Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Het ondersteuningsplan wordt in samenspraak met de zorgaanbieder en cliënt opgesteld, binnen de mogelijkheden van de afgegeven indicatie.

Het ondersteuningsplan wordt in samenspraak met de zorgaanbieder en cliënt opgesteld, binnen de mogelijkheden van de afgegeven indicatie. BIJZONDERE MODULE Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) Deze module is van toepassing op de indicaties van gemeenten voor begeleiding, kortdurend verblijf/beschermd wonen, dagactiviteit en/of huishoudelijke

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN VAN START2CARE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer 58900918. Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1. Start2Care: De eenmanszaak Start2Care.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WMO

Algemene Voorwaarden WMO Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de modelovereenkomst maatschappelijke ondersteuning van Actiz mei 2016 Centraal Bureau Zorgcoördinator Postbus 534 7000 AM Doetinchem Ir. Visstraat 9 7001 CR

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Stichting Logeerhuis Simba

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Stichting Logeerhuis Simba Algemene Voorwaarden Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Stichting Logeerhuis Simba Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde termen de navolgende betekenis gegeven,

Nadere informatie

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen:

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen: ALGEMENE VOORWAARDEN SOdental KvK 52814541 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten. Zij zijn van toepassing op alle (overige) (rechts)handelingen tussen SOdental

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Voorwaarden zorg- en dienstverleningsovereenkomst Maatschappelijke ondersteuning (WMO en Jeugdwet)

Voorwaarden zorg- en dienstverleningsovereenkomst Maatschappelijke ondersteuning (WMO en Jeugdwet) Voorwaarden zorg- en dienstverleningsovereenkomst Maatschappelijke ondersteuning (WMO en Jeugdwet) Inhoud 1. Wijziging en einde van de zorg- en dienstverleningsovereenkomst... 2 2. Het ondersteuningsplan...

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Opdrachtnemer waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven,

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Aanbieding: iedere vorm van aanbod gedaan door of namens de Tekstschrijver waaronder begrepen maar niet beperkt tot offertes, prijsopgaven, voorstellen voor teksten of onderwerpen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Dienstverlener: Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage gevestigd op de Kooilaan 1A, 2665 KR Bleiswijk. Dienstverlening:

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland

Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland Bestandsnaam Leveringsvoorwaarden Wijkzorg Nederland Pagina 1 van 10 Inhoud 1 Einde van de zorg- en dienstverleningsovereenkomst 2 De afspraken 3 Zorgplan 4 Persoonsgegevens

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

Betalingsvoorwaarden. Voor op rekening verrichte diensten 2014

Betalingsvoorwaarden. Voor op rekening verrichte diensten 2014 Betalingsvoorwaarden Voor op rekening verrichte diensten 2014 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Klantnummer 5 4. Depotbedragen 6 5. Betalingstermijn 7 6. Overschrijding van de betalingstermijn 8

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Scherphof Assurantiën V.O.F. gevestigd te Vriezenveen aan de Oude Hoevenweg 149a, 7671 PL, hierna te noemen:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden: 2. Uitzonderingen op Algemene voorwaarden. 3. Resultaten medische behandeling

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden: 2. Uitzonderingen op Algemene voorwaarden. 3. Resultaten medische behandeling Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Clinique Dr. Don, (hierna te noemen CDD) en de daaraan verbonden al dan niet vrijgevestigde medici en consulenten per 01-01-2014. CDD is gevestigd aan de Demmersweg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra

Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Algemene voorwaarden van Recherchebureau Causa Vestra Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere opdracht (hierna daaronder begrepen vervolgopdrachten), aanbieding, offerte en overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8 Algemene voorwaarden 2013 Pagina 2 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene voorwaarden... 3 Artikel 1. Algemene voorwaarden tvtweb... 3 Artikel 2. Offertes en oriënterende gesprekken... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Teuser, de thuis- en uitservice voor ouderen en mindervaliden.

Algemene voorwaarden van Teuser, de thuis- en uitservice voor ouderen en mindervaliden. Algemene voorwaarden van Teuser, de thuis- en uitservice voor ouderen en mindervaliden. Versie 1.0; januari 2018 Inhoudsopgave: 1. ALGEMEEN 4 ARTIKEL 1 - DEFINITIES 4 ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID 4 ARTIKEL

Nadere informatie

3. Geldigheidsduur van een offerte is 30 dagen na verzenddatum tenzij in de offerte anders is vermeld.

3. Geldigheidsduur van een offerte is 30 dagen na verzenddatum tenzij in de offerte anders is vermeld. Algemene voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Dienstverlener: PerfectSkin by Laura gevestigd op de Pastoor van Delftlaan 3, 5845 AJ, Sint Anthonis Dienstverlening: de behandelingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.3 Toepasselijkheid van inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever dan wel enige andere partij, wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 1. Definities Opdrachtnemer: Oerkracht Advies, Trainings- en coachingsbureau, gevestigd te Breda, in deze Algemene Voorwaarden verder aangeduid als Oerkracht Advies. Overeenkomst: De overeenkomst waarvan

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BINK Coaching

Algemene Voorwaarden BINK Coaching Algemene Voorwaarden BINK Coaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: BINK Coaching, gevestigd te Zoetermeer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01

ALGEMENE VOOWAARDEN. T: W: parkhetplateau.nl E: KVK: BTW NR: B01 ALGEMENE VOOWAARDEN Definities, toepasselijkheid en algemeen 1.1 Onder bezoeker wordt in deze voorwaarden verstaan: de (rechts)persoon aan wie het aanbod van Park het Plateau is gericht, met wie Park het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Artikel 1 Definities 1. Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching: de gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SoulAdvice gevestigd in Leusden, Snoekbaars 3 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene voorwaarden van SoulAdvice gevestigd in Leusden, Snoekbaars 3 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van SoulAdvice gevestigd in Leusden, Snoekbaars 3 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65577930 1. Definities Opdrachtgever is die persoon

Nadere informatie

Overeenkomst Maatschappelijke Ondersteuning. Versie: Aug Samen voor persoonlijke zorg

Overeenkomst Maatschappelijke Ondersteuning. Versie: Aug Samen voor persoonlijke zorg Overeenkomst Maatschappelijke Ondersteuning Versie: Aug. 2017 Samen voor persoonlijke zorg Inhoud Vooraf 2 Overeenkomst Maatschappelijke Ondersteuning 4 Bijlagen: modules 1. Ondersteuningsplan 5 2. Verplichtingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen

Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van Thuis zonder Zorgen Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69021120 Artikel 1 Definities Thuis zonder Zorgen Cliënt Zorgprofessional Website

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Cremerstraat 132 3532 BJ Utrecht M: +31 (0)6 24231170 E: geertje@geertjealgeramedia.nl www.geertjealgeramedia.nl linkedin.com/in/geertjealgera @geertjealgeramedia @geertjealgeramedia @missgeertje @missgeertje

Nadere informatie

Inhoud. ARTIKEL 3 - Bekendmaking algemene voorwaarden. ARTIKEL 4 - Afwijking van de algemene voorwaarden

Inhoud. ARTIKEL 3 - Bekendmaking algemene voorwaarden. ARTIKEL 4 - Afwijking van de algemene voorwaarden Inhoud 1. Algemeen ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Bekendmaking algemene voorwaarden ARTIKEL 4 - Afwijking van de algemene voorwaarden ARTIKEL 5 - Duidelijke informatie

Nadere informatie

1 Begrippen. Algemene voorwaarden

1 Begrippen. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Met het invullen en ondertekenen van het formulier en zorgovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Robert Pieters (begeleider op maat) zoals deze hieronder zijn

Nadere informatie