Handleiding My 12Connect

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding My 12Connect"

Transcriptie

1 Handleiding My 12Connect

2 Inhoudsopgave Voorwoord 3 U heeft nog geen 12Connect account 4 U heeft reeds een 12Connect account 5 My 12Connect 6 Dashboard 6 Telefoonnummers 6 Extensies 7 Belgroepen 10 Doorschakelingen 11 Webshop 13 Profiel aanpassen 13 Gespreksoverzichten 14 Beltegoed 14 Voic berichten 14 Winkelwagen Webshop 15 Uitloggen 15 Voic Menu 16 Accountinstellingen 17 Overige 18

3 Voorwoord WELKOM! Wij heten u van harte welkom als klant van 12Connect en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen! Met de telefonie van 12Connect bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige oplossingen tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden een overzichtelijk portfolio aan producten voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien groeit 12Connect met u mee. Of u nu 2 of 1500 lijnen wenst, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u! Deze handleiding bestaat uit een aantal secties om u door onze Virtuele Telefooncentrale (VPBX) heen te leiden en u te helpen bij de configuratie van uw accountinstellingen. Heeft u verdere vragen, dan kunt u contact opnemen met één van onze Support Medewerkers. Dit kunt u doen door op onze website een ticket aan te maken of telefonisch op onderstaand nummer. In deze handleiding hebben wij de volgende afkortingen gebruikt: SIP: Session Initiation Protocol CODEC: Encoder/Decoder ASR: Average Success Rate Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website HOOFDKANTOOR Florijnstraat AH ETTEN-LEUR Nederland SALES OFFICE / SHOWROOM Mon Plaisir AN ETTEN-LEUR Nederland SUPPORT adres info@12connect.com Telefoonnummer (optie 1)

4 U heeft nog geen 12Connect account U meldt zich als volgt aan Halverwege, rechts op onze Startpagina vindt u de volgende optie: In de Klant Worden pagina kunt u uw gewenste Gebruikersnaam en Wachtwoord opgeven. Let wel: het wachtwoord dient te bestaan uit minimaal 8 en maximaal 16 karakters. Daaronder geeft u het Account Type in en vult u uw persoons-, adres- en contactgegevens in. Nadat u alles heeft ingegeven, drukt u op Formulier versturen. U ontvangt z.s.m. een bericht van ons met uw accountinformatie op het door u opgegeven adres.

5 Inloggen U heeft reeds een 12Connect account Kies rechts bovenaan voor Inloggen. Geef vervolgens uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in en druk op Inloggen. Wachtwoord vergeten Klik op Wachtwoord Vergeten onderaan het inlogscherm. Om uw wachtwoord te resetten, vult u in het volgende scherm uw adres in en drukt op Versturen. U ontvangt van ons een bericht met daarin een hyperlink voor wijziging van uw wachtwoord. Nadat u op deze link heeft gedrukt of de URL naar de adresbalk van uw browser heeft gekopieerd, kunt u uw nieuwe wachtwoord ingeven. Nadat u het wachtwoord 2x heeft ingegeven, drukt u op Opnieuw instellen. U komt vervolgens weer uit bij het Inlogscherm. Hier geeft u uw Gebruikersnaam en nieuwe Wachtwoord in en drukt vervolgens op Inloggen.

6 My 12Connect In de My 12Connect pagina kunt u kiezen uit verschillende categorieen: Dashboard Bij Dashboard ziet u een beknopte weergave van de gebruiker met daarnaast het overzicht van uw tickets. Indien u vragen heeft aan onze Technical Support medewerkers, dan kunt u deze via ons Ticket Systeem stellen. Hiermee heeft zowel u als onze medewerker te allen tijde inzage in de status van uw vraag. Met + Nieuw ticket kunt u een nieuwe vraag stellen en/of een probleem melden. Telefoonnummers Bij Telefoonnummers ziet u het (de) telefoonnummer(s) die u bij ons in gebruik heeft. Per nummer kunt u zien of het gekoppeld is aan een extensie, belgroep of trunk. Door op + Nieuw telefoonnummer te drukken, komt u in onze webshop terecht waar u een nieuw Nationaal of Internationaal telefoonnummer kunt aankopen.

7 Klikt u op een telefoonnummer, dan kunt u zien aan welke specifieke extensie, belgroep of trunk deze is gekoppeld. Wenst u dit aan te passen, dan kunt u de wijzigingen in dit scherm aangeven waarna u op Opslaan drukt. Extensies Bij Extensies krijgt u een overzicht van de verschillende registraties die u bij ons in gebruik heeft, inclusief de omschrijving, nummerweergave, eventuele voic en/of doorschakelingen. Tevens kunt u hier de status van de extensie(s) bekijken: groen betekent dat de extensie is geregistreerd en grijs dat de extensie niet is aangemeld. Aan de linkerzijde kunt u een selectie maken op basis van de verschillende extensie-instellingen door het vakje aan te klikken. Door op + Nieuwe extensie te drukken, komt u in onze webshop terecht waar u één of meerdere nieuwe extensies kunt aankopen.

8 Klikt u op een extensie, dan kunt u in het tabblad Registratie o.a. het bijbehorend VoIP nummer (beginnend met 999) en het SIP-adres terugvinden. In dit tabblad kunt u de extensie benoemen, het wachtwoord wijzigen, de toegestane Codecs opgeven en de wachtmuziek (de)activeren. Nadat u de wijzigingen heeft opgegeven drukt u op Opslaan. Bij het tabblad Nummerweergave kunt u het gewenste telefoonnummer aan de extensie koppelen en de nummerweergave (de)activeren. Is de nummerweergave geactiveerd, dan ziet de ontvangende partij uw telefoonnummer in het display van het toestel. Deactiveerd u de nummerweergave, dan belt u anoniem. Nadat u de wijzigingen heeft opgegeven, drukt u op Opslaan.

9 Bij het tabblad Voic kunt u de voic per extensie aan- of uitschakelen, u kunt aangeven na hoeveel seconden niet opnemen de beller het voic bericht te horen krijgt, of u een melding via wenst te ontvangen nadat er voor u een boodschap is ingesproken en u kunt uw voic beveiligen met een eigen wachtwoord. Als u de voic activeert, dan krijgt de beller een 12Connect standaard bericht te horen dat het toestel niet wordt opgenomen en waarin wordt verzocht een bericht in te spreken. U kunt er ook voor kiezen een eigen, persoonlijke tekst in te spreken door 321 te bellen. Nadat u de wijzigingen op dit tabblad heeft aangegeven, drukt u op Opslaan. De Volgstand biedt u de mogelijkheid om oproepen gelijktijdig door te sturen naar een andere extensie of een serie telefoonnummers, om op alle toestellen gelijktijdig over te gaan totdat de oproep is beantwoord. In dit tabblad geeft u per extensie het (de) nummer(s) op waar de oproep heen moet en welk nummer u in dit geval als nummerweergave wenst: het nummer van de beller of het eigen telefoonnummer waarop de oproep in eerste intantie is binnengekomen. Nadat u de wijzigingen heeft opgegeven, drukt u op Opslaan.

10 Belgroepen Een belgroep bestaat uit maximaal 5 extensies (toestellen). Met een belgroep kunt u ervoor zorgen dat bij binnenkomende oproepen alle extensies in de belgroep tegelijk overgaan. Bij Belgroepen krijgt u een overzicht van de aangemaakte belgroepen waarbij u kunt zien welke extensies eraan gekoppeld zijn en of er doorschakelingen actief zijn. Aan de linkerzijde kunt u een selectie maken op basis van doorgeschakelde en niet doorgeschakelde belgroepen door het vakje aan te klikken. Door op + Nieuwe belgroep te klikken, komt u in onze webshop terecht waar u één of meerdere nieuwe belgroepen kunt aankopen. Klikt u op een belgroep, dan kunt u niet alleen de nummerweergave aanpassen maar ook de omschrijving en de extensies die binnen de belgroep vallen. Als eventuele wijzigingen aan de belgroep zijn aangebracht, drukt u op Opslaan.

11 Doorschakelingen Deze functie biedt u de mogelijkheid om binnenkomende oproepen automatisch door te schakelen naar een andere extensie of naar een vast of mobiel telefoonnummer. Bij Doorschakelingen krijgt u een overzicht van alle actieve doorschakelingen die u op uw account heeft ingesteld en ziet u wanneer en waar naar er wordt doorgeschakeld. Aan de linkerzijde kunt u een selectie maken op basis van de verschillende doorschakelinstellingen door het vakje aan te klikken. Klikt u op een doorschakeling dan kunt u o.a. de nummerweergave wijzigen en aangeven na hoeveel seconde de doorschakeling dient plaats te vinden. Nadat u de gewenste wijzigingen heeft opgegeven, drukt u op Opslaan. Wenst u de gehele doorschakeling te laten vervallen, dan klikt u op Verwijder doorschakeling. Voor een nieuwe doorschakeling klikt u op + Nieuwe doorschakeling.

12 U kunt bij doorschakelingen kiezen uit de volgende mogelijkheden: Altijd De oproep wordt altijd direct doorgeschakeld naar een andere extensie of vast/mobiel telefoonnummer. Bezet De oproep wordt doorgeschakelen wanneer de extensie bezet oftewel in gesprek is. Geen antwoord De oproep wordt doorgeschakeld wanneer de extensie niet wordt opgenomen. Kiest u voor deze optie, dan dient u ook het aantal seconden Geen antwoord op te geven alvorens de oproep wordt doorgeschakeld. Niet geregistreerd Als de extensie (toestel) niet is ingelogd, dan wordt de oproep doorgeschakeld naar het opgegeven telefoonnummer. U kunt doorschakelen naar: Telefoonnummer Dit kan een vast of mobiel nummer zijn. Voic U kunt de oproep doorschakelen naar de voic . Extensie Eén van de andere extensies (toestellen) op uw account. Belgroep U kunt de oproep doorschakelen naar een belgroep. U kunt ervoor kiezen om de doorschakeling(en) altijd te activeren of volgens een persoonlijk tabel, waarin u de dagen/tijden kunt aangeven wanneer de doorschakeloptie(s) geactiveerd moet(en) worden.

13 Webshop In onze Webshop kunt u allerlei producten en diensten van 12Connect kopen, zoals Credits (beltegoed), Hardware (IP telefoontoestellen), VPBX (extra extensies, belgroepen, spraakkanalen en BLF functionaliteiten), Trunking (SIP Trunks), Incoming Numbers (Nationale en Internationale telefoonnummers) en xdsl (internetverbindingen). Bij het aankopen van beltegoed heeft u de keuze heeft uit de volgende bedragen: 10,- 25,- 50,- 100,- 250,-. Bij het opwaarderen met bedragen lager dan 50,- wordt 2,- transactiekosten berekend. Profiel aanpassen Rechts bovenaan, naast de klantnaam, kunt u door middel van een dropdown menu naar uw (Klant) gegevens. Hier kunt u niet alleen uw persoonlijk gegevens wijzigen zoals uw adres- en/ of contactgegevens, u kunt ook uw factuur- en/of afleveradres aanpassen. Na de wijzigingen drukt u op Opslaan om de aanpassingen te bewaren.

14 Gespreksoverzichten Middels hetzelfde dropdownmenu komt u tevens in uw Belhistorie oftewel het overzicht met de gevoerde gesprekken. Hierin kunt u zeer gedetailleerde informatie terugvinden met betrekking tot uw uitgaande gesprekken. Beltegoed Naast de klantnaam ziet u het resterend beltegoed (prepaid klant) of het saldo (postpaid klant). Belt u op prepaid basis en wenst u beltegoed aan te kopen, dan kunt u dit doen door op het bedrag te klikken en het gewenste beltegoed in het dropdownmenu te selecteren. Nadat u via ideal heeft betaald, zal het beltegoed automatisch op uw account worden bijgeschreven. Voic berichten Als u bij de instellingen van de voic heeft aangegeven dat u een melding via wenst te ontvangen nadat er voor u een boodschap is ingesproken, dan kunt u door hierop te klikken de voic berichten terugvinden.

15 Winkelwagen Webshop In de kunt u eventuele bestellingen die u via onze webshop heeft geplaatst terugvinden. Nadat u de bestelling via ideal heeft betaald, zal uw weer leeg zijn. Uitloggen Door rechts bovenaan op Uitloggen te klikken, kunt u uw My 12Connect sessie afsluiten.

16 Voic Menu Om bij het voic menu op uw IP telefoontoestel te komen, pakt u de hoorn van het toestel en toetst u nummer 321 in. Wanneer gevraagd, toetst u het wachtwoord in zoals door u ingegeven in uw account (zie pagina 9). Optie 1 Beluister uw voic berichten 3 Geavanceerde Opties 1 Antwood 3 Beluister nieuw Voic bericht 5 Stuur Voic bericht 4 Beluister uw vorige bericht 5 Herhaal huidig bericht 6 Speel volgend bericht af 7 Verwijder huidig bericht 8 Voic doorsturen naar een andere extensie 1 Eigen bericht aan voic toevoegen voor verzending (sluit af met #) 2 Bericht doorsturen zonder toevoeging * Ga terug naar het hoofdmenu 9 Sla bericht op in folder 0 Opslaan in Nieuwe berichten 1 Opslaan in Oude berichten 2 Opslaan in Werk berichten 3 Opslaan in Familie berichten 4 Opslaan in Vrienden berichten # Cancel * Help gedurende beluisteren Voic bericht (terugspoelen) # Exit gedurende beluisteren Voic bericth (vooruitspoelen) Optie 2 Folders wijzigen 0 Nieuwe berichten 1 Oude berichten 2 Werk berichten 3 Familie berichten 4 Vrienden berichten # Annuleren Optie 3 Geavanceerde Opties * Ga terug naar het hoofdmenu Optie 0 Mailbox Opties 1 Neem bericht van niet beschikbaarheid op 2 Neem bezet bericht op 3 Neem uw naam op 4 Neem een tijdelijk bericht op 1 Neem nieuw tijdelijk bericht op 2 Verwijder uw tijdelijk bericht 5 Wijzig uw Voic wachtwoord * Ga terug naar het hoofdmenu Optie * Optie # Help Afsluiten

17 Accountinstellingen Uw acountinstellingen 12Connect portal: Server adres: Stun server adres: vpbx.12connect.com stun.12connect.com Hier kunt u eventueel uw accountdetails en de instellingen van uw extensies noteren. Bewaar dit op een veilige plaats!!! My 12Connect Gebruikersnaam: Wachtwoord: Extensies 201 Gebruikersnaam: SIP wachtwoord: Telefoonnummer: 202 Gebruikersnaam: SIP wachtwoord: Telefoonnummer: 203 Gebruikersnaam: SIP wachtwoord: Telefoonnummer: 204 Gebruikersnaam: SIP wachtwoord: Telefoonnummer: 205 Gebruikersnaam: SIP wachtwoord: Telefoonnummer:

18 Overige Wilt u onze algemene gesprekstarieven bekijken, de tarieven voor het gebruik van onze Virtuele Telefooncentrale (VPBX), de abonnementen op 12Connect diensten en/of de aankoop van telefoonnummers, dan verwijzen wij u naar onze prijslijsten op onze website Wilt u een bestaand telefoonnummer porteren naar het 12Connect netwerk of gebruik maken van één van onze diensten, dan vindt u op onze website de daarvoor bestemde bestelformulieren.

My 12Connect Handleiding. My 12Connect Handleiding

My 12Connect Handleiding. My 12Connect Handleiding Handleiding My 12Connect Handleiding Inhoud Voorwoord Welkom! 3 Contact 3 Support 3 12Connect Account Hoe aan te melden? 4 My 12Connect Overige Inloggen 5 Wachtwoord vergeten 5 My 12Connect pagina 6 Instellingen

Nadere informatie

My 12Connect Handleiding

My 12Connect Handleiding Support Hotline Country Support Hotline Website Nederland 09000400424 (0,35ct p/m) www.12connect.com Andere landen +31762011111 www.12connect.com My 12Connect Handleiding 12Connect Florijnstraat 20, 4879

Nadere informatie

Handleiding Auerswald PBX. Handleiding Auerswald PBX

Handleiding Auerswald PBX. Handleiding Auerswald PBX Handleiding Auerswald PBX Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 VoIP Provider toevoegen... 4 Account toevoegen.... 5 Aanmelding Controle... 6 12Connect Support... 7 Begrippenlijst... 8 NB: Om gebruik

Nadere informatie

Handleiding Managed Telefonie

Handleiding Managed Telefonie Handleiding Managed Telefonie Inhoudsopgave Standaard gebruikersopties... 3 CALL PICKUP... 3 DOORVERBINDEN ZONDER RUGGESPRAAK... 3 DOORVERBINDEN MET RUGGESPRAAK... 3 GESPREK PARKEREN... 3 ANONIEM BELLEN...

Nadere informatie

Handleiding 3CX Softphone. Handleiding 3CX Softphone

Handleiding 3CX Softphone. Handleiding 3CX Softphone Handleiding 3CX Softphone Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Aanmelding Controle... 5 12Connect Support... 6 Begrippenlijst... 7 NB: Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, dient u een

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

Handleiding. Billingportal

Handleiding. Billingportal Handleiding Billingportal Inhoudsopgave 1. Inloggen telefoniegedeelte 2 2. Gespreksdetails 2 2.1 Totalen 2 2.2 Details 3 3 Facturen 4 4 Telefoon 4 4.1 Algemene instellingen 4 4.2 Instellingen voor telefoon

Nadere informatie

MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale

MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale MANAGED PBX HANDLEIDING Aan de slag met uw telefooncentrale de nieuwste manier van bellen voor het MKB Inhoudsopgave > Inleiding... 3 > Managed PBX opties... 4 > Codes die worden gebruikt wanneer u niet

Nadere informatie

Handleiding Siemens Gigaset. Handleiding Siemens Gigaset Series

Handleiding Siemens Gigaset. Handleiding Siemens Gigaset Series Handleiding Siemens Gigaset Series Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Hoe kom ik mijn web browser in?... 4 Het instellen van een Siemens Gigaset toestel... 4 Codecs instellen... 6 DTMF + Gebruik

Nadere informatie

Handleiding Asterisk Centrales. Handleiding Handleiding

Handleiding Asterisk Centrales. Handleiding Handleiding Handleiding Handleiding Asterisk Asterisk Based Centrales PBX Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Aanmelding Controle... 5 12Connect Support... 8 Begrippenlijst... 9 NB: Om gebruik te kunnen

Nadere informatie

Handleiding Aastra 57i

Handleiding Aastra 57i Handleiding Aastra 57i Inhoudsopgave Account Informatie opvragen... 2 Web interface van het toestel openen... 4 Aanmelding Controle... 8 12Connect Support... 9 Begrippenlijst... 10 NB: Om gebruik te kunnen

Nadere informatie

Handleiding Snome One. Handleiding Snom One. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1

Handleiding Snome One. Handleiding Snom One. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1 Pagina 1 Handleiding Snom One Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 3 Aanmelding Controle... 8 12Connect Support... 9 Begrippenlijst... 10 NB: Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, dient

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale.

dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale. dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale. inhoudsopgave / 3 inleiding / 4 standaard functies / 4 Extensies 5 Hoe wilt u dit in uw dialplan

Nadere informatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent Technische documentatie Inhoud Inhoud... 2 1. Overzicht... 3 1.1. Voicemail... 3 1.2. Snel instellen... 3 1.3. Call control... 3 2. Recent... 4 2.1. Gesprekken...

Nadere informatie

Handleiding Asterisk Centrales. Handleiding Handleiding

Handleiding Asterisk Centrales. Handleiding Handleiding Handleiding Handleiding Asterisk Asterisk Based Centrales PBX Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Asterisk Centrale laten aanmelden bij 12Connect... 4 Beveiliging voor Asterisk:... 7 12Connect

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Gebruikers App Handleiding

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Gebruikers App Handleiding Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Gebruikers App Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Inloggen 4 Identiteit 5 Recent 6 Collega s 7 Profiel 8 Instellingen 9 o Direct doorschakelen 10 o Doorschakelen

Nadere informatie

MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale

MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale Versie 1.3 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag... 3 1 Stap 1: nummerplan maken... 4 Voorbeeld: nummerplan tijdens werktijd... 4 Voorbeeld: nummerplan

Nadere informatie

handleiding gigaset N300A + C610H

handleiding gigaset N300A + C610H handleiding gigaset N300A + C610H Maak uw gigaset gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft. Gebruikershandleiding

Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft. Gebruikershandleiding Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Telefooncentrale... 5 3.1 Algemeen... 6 3.2 Algemene instellingen... 6 3.2.1 Bedrijfsnummer...

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1 Pagina 1 Handleiding 3CX Centrale Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 3 3CX Downloaden en Installeren.... 5 3CX Wizzard... 7 3CX laten verbinden met 12Connect... 9 Aanmelding Controle... 11 12Connect

Nadere informatie

VoIP Planet Handleiding

VoIP Planet Handleiding VoIP Planet Handleiding Inhoud 1 Algemeen 3 2 Website VoIP Planet 4 3 Hoe kan men mij bereiken 5 3.1 Vanaf het Normale telefoon Netwerk 5 3.2 Vanaf andere VoIP Providers 6 3.3 Freeworld 6 3.4 ixcall 6

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

Voicemail. Klantcontactcentrum

Voicemail. Klantcontactcentrum Voicemail Klantcontactcentrum Inhoudsopgave Inschakelen voicemail via Serviceweb 2 1.1 Hoofdmenu voice-portal 3 1.1.1 Menu: voicemail 3 1.1.1.1 Menu: afspelen berichten 3 1.1.1.2 Menu: in gesprek 4 1.1.1.3

Nadere informatie

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Merk Model Soort toestel Cisco SPA 301G Bureautelefoon Cisco SPA 303G Bureautelefoon Cisco SPA 501G Bureautelefoon Cisco SPA 502G Bureautelefoon Cisco SPA 512G Bureautelefoon

Nadere informatie

Handleiding VoiceMail

Handleiding VoiceMail Handleiding VoiceMail 1 VoiceMail in twee stappen Stap 1 VoiceMail aanzetten 1.1. Om VoiceMail aan te zetten toetst u * 61*0842333#. Op sommige telefoontoestellen kan dit ook door een aparte VoiceMail

Nadere informatie

Handleiding Optibel Voicemail service

Handleiding Optibel Voicemail service Handleiding Optibel Voicemail service InterNLnet B.V. Handleiding Optibel voicemail service V1_1 Inhoud 1. Voicemail activeren... 3 2. Voicemail deactiveren... 4 3. Telefoonmenu s... 5 3.1 Hoofdmenu...5

Nadere informatie

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding

Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding Yes Mobiel+ Mobiel Kantoor Beheer Tool Handleiding UITSLUITEND VOOR INTERN GEBRUIK Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Introductie 3 Uw telefooncentrale instellen 3 o Nummerplan 3 Tabblad algemeen 4 o Weergave

Nadere informatie

handleiding siemens gigaset

handleiding siemens gigaset handleiding siemens gigaset Maak uw Siemens gigaset gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de website van SKP kunt u inloggen op het portal Mijn SKP. Via dit portal heeft u de mogelijkheid om zelf u abonneegegevens te beheren. Ook kut u tv-pluspakketten

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per september 2017 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 5 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 6 Voicemail 9 Verkort kiezen 9 4. Belgegevens

Nadere informatie

Handleiding Vergaderkamer

Handleiding Vergaderkamer Handleiding Vergaderkamer Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1008 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Operator toegang... 3 3. Aanmaken vergaderkamer... 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de website van SKP kunt u inloggen op het portal Mijn SKP. Via dit portal heeft u de mogelijkheid om zelf u abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tv-pluspakketten

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding X-Lite Softphone

Handleiding X-Lite Softphone Handleiding X-Lite Softphone Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Aanmelding Controle... 7 12Connect Support... 8 Begrippenlijst... 9 Pagina 1 Accountinformatie opvragen 1. Start uw web browser,

Nadere informatie

Bereikbaarheidsmanager. Handleiding

Bereikbaarheidsmanager. Handleiding Bereikbaarheidsmanager Handleiding Per maart 2015 Voorwoord Beste klant, U heeft gekozen voor de Bereikbaarheidsmanager van divinet.nl. Daarmee heeft u gekozen voor het gemak van een telefooncentrale in

Nadere informatie

Billing Portal handleiding Connect 1 Small Business

Billing Portal handleiding Connect 1 Small Business CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 verkoop@cbgconnect.nl Billing Portal handleiding Connect 1 Small Business Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2 Installeren

Nadere informatie

handleiding siemens gigaset C610

handleiding siemens gigaset C610 handleiding siemens gigaset C610 Maak uw Siemens C610 gebruiksklaar met de inloggegevens die u heeft ontvangen van Belcentrale. En ontdek de vele functies die dit toestel biedt. inhoudsopgave / 3 inleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Inhoud Inleiding... 3 Dashboard... 3 Nummers... 4 Korte Nummers... 4 Yealink toestellen... 5 Telefoonnummers... 6 Functies... 11 Belgroepen... 11 Condities...

Nadere informatie

dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale.

dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale. dialplan opties Neem kennis van de diverse mogelijkheden voor het instellen van uw Managed PBX centrale. inhoudsopgave / 3 inleiding / 4 standaard functies / 4 Extensies 5 Hoe wilt u dit in uw dialplan

Nadere informatie

Handleiding SJphone Softphone. Handleiding SJPhone

Handleiding SJphone Softphone. Handleiding SJPhone Handleiding SJPhone Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Het downloaden en installeren van een SJphone... 4 Instellingen voor eerste gebruik... 5 Aanmelding Controle... 9 12Connect Support...

Nadere informatie

TELEFONIE. Installatiehandleiding

TELEFONIE. Installatiehandleiding TELEFONIE Installatiehandleiding Introductie Inhoudsopgave 1 2 3 4 #1 4 Bellen en gebeld worden 6 Aanvullende diensten 10 3.1 Voicemail 11 3.2 Uitgaande nummerweergave instellen 15 3.3 Blokkeren van uitgaande

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

Support. Handleiding. Gigaset C470, S450 en S685. Handleiding Gigaset C470, S450 en S685 1

Support. Handleiding. Gigaset C470, S450 en S685. Handleiding Gigaset C470, S450 en S685 1 Support Handleiding Gigaset C470, S450 en S65 Handleiding Gigaset C470, S450 en S65 1 Inhoudsopgave Inleiding Configuratie Uw account instellen Geluidsinstellingen Geavanceerde instellingen Inkomende en

Nadere informatie

Handleiding Telefooncentrale beheer

Handleiding Telefooncentrale beheer Handleiding Telefooncentrale beheer Document: Handleiding Telefooncentrale beheer Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.8 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 4 2 Inloggen... 4 3 Telefoon... 5

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP heeft u de mogelijkheid om zelf uw abonneegegevens te beheren. Ook kunt u tvpluspakketten aan- en uitzetten. SKP 3in1- en internetabonnees

Nadere informatie

Uw persoonlijke nummerplan

Uw persoonlijke nummerplan Uw persoonlijke nummerplan Inhoudsopgave Inleiding 3 Standaard functies 4 Extensies 4 Hoe wilt u uw extensies ingesteld hebben? 5 Telefoonnummers 6 Hoe wilt u uw telefoonnummers ingesteld hebben? 7 Voicemail

Nadere informatie

Sysway prijslijst VoIP Excl. BTW 2015. Versie 2015-1.0. www.sysway.nl

Sysway prijslijst VoIP Excl. BTW 2015. Versie 2015-1.0. www.sysway.nl Sysway prijslijst VoIP Excl. BTW 2015 Versie 2015-1.0 www.sysway.nl Inhoud 1. Introductie... 3 2. VPBX (virtuele telefooncentrale)... 3 3. Belgroepen... 3 4. Extra lijnen (inkomend Nederland, uitgaand

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Doorschakelingen instellen

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Doorschakelingen instellen GEBRUIKERSHANDLEIDING Doorschakelingen instellen DOORSCHAKELEN Met de functie doorschakelen kunt u inkomende oproepen doorschakelen naar een ander telefoonnummer naar keuze. Er zijn vier opties. Altijd

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

Handleiding Nucall Managed VoIP

Handleiding Nucall Managed VoIP Handleiding Nucall Managed VoIP Aanmelden Voordat u gebruik kan maken van het toestel, dient deze eerst te worden aangemeld. Dit kan door: op de knop van het display naast aanmelden te drukken. of met

Nadere informatie

handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen.

handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen. handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen. Inhoudsopgave / 1 Inleiding / 3 Verkorte codes / 3 Gesprekken doorverbinden 3 Gesprekken parkeren

Nadere informatie

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding Tritel VAMO Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. VAMO 3 1.1 Identiteit 3 1.2 Bellen en gebeld worden 3 1.3 Gebeld worden 3 1.4 Voicemail 3 1.5 Gespreksbediening 4 1.6 Zakelijk of privé 4 1.7 Bellen bij

Nadere informatie

Handleiding Telefonie

Handleiding Telefonie Handleiding Telefonie Bij 3in1 van SKP kunt u gebruikmaken van (digitale) telefonie. Indien u bij uw aanmelding heeft aangegeven dat uw nummer overgenomen (geporteerd) moet worden van uw oude provider,

Nadere informatie

Dialplan opties. Bedrijfsnaam Datum

Dialplan opties. Bedrijfsnaam Datum Dialplan opties Bedrijfsnaam Datum Dialplan opties 1 Dialplan opties 2 Inhoudsopgave Inleiding Standaard functies Extensies Hoe wil je extensies ingesteld hebben? Telefoonnummers Hoe wil je telefoonnummers

Nadere informatie

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard Portaal handleiding Om dagelijkse handelingen gemakkelijker te maken heeft VoIP Mobiel een portaal, hier kunt u zelf wijzigingen aanbrengen in uw telefoon configuratie. In deze korte handleiding zullen

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 Aanpassingen voor identiteitswijziging (HIPPER) RoutIT B.V. 05-06-2014 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

CNE Communicatie Server

CNE Communicatie Server CNE Communicatie Server Gebruikershandleiding Versie 1.2 (februari 2012) Inleiding De CCS (CNE Communicatie Server) is een zeer uitgebreide VOIP telefooncentrale op basis van het open-source pakket Asterisk,

Nadere informatie

versienummer: dean remote Android - handleiding

versienummer: dean remote Android - handleiding versienummer: 2016-11-14 dean remote Android - handleiding Inhoudsopgave 1 dean remote...3 2 dean remote downloaden en activeren...3 3 Gebeld worden met dean remote...4 3.1 Kantoor op afstand... 4 3.2

Nadere informatie

Toestelhandleiding IP Businessmanager

Toestelhandleiding IP Businessmanager Toestelhandleiding IP Businessmanager Inhoudsopgave 1 1 Inleiding 2 2 Functionaliteiten en faciliteiten 3 2.1 Inloggen 3 2.2 Uitloggen 3 2.3 Bellen 3 2.4 Doorschakelen (Follow me) 4 2.4.1 Onvoorwaardelijke

Nadere informatie

Index My VoiceKingdom login Naam van een extensie/telefoontoestel Wachtmuziek Weekschema Failover...

Index My VoiceKingdom login Naam van een extensie/telefoontoestel Wachtmuziek Weekschema Failover... Handleiding Index Index... 1 My VoiceKingdom login... 2 Naam van een extensie/telefoontoestel... 3 Wachtmuziek... 4 Weekschema... 6 Failover... 8 Sneltoetsen of BLF (Busy Lamp Fields)... 10 Gesprekken

Nadere informatie

Inleiding. 1 Dashboard. 2 Huidige nummers 2.1 Doorschakelen van uw telefoonnummer 2.2 Fax Detectie

Inleiding. 1 Dashboard. 2 Huidige nummers 2.1 Doorschakelen van uw telefoonnummer 2.2 Fax Detectie Beheer portaal Inleiding 1 Dashboard 2 Huidige nummers 2.1 Doorschakelen van uw telefoonnummer 2.2 Fax Detectie 3 Toestellen 3.1 Gespreksgeschiedenis 3.2 Geluidsopname 3.3 Fax versturen 3.4 Toestel instellingen

Nadere informatie

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER+ voor... 4 3.2 Installeren HIPPER+ voor...

Nadere informatie

MijnKPN ÉÉN Beheer. Beheer Telefooncentrale

MijnKPN ÉÉN Beheer. Beheer Telefooncentrale MijnKPN ÉÉN Beheer Beheer Telefooncentrale Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag... 3 1 Stap 1: nummerplan maken... 4 Voorbeeld: nummerplan tijdens werktijd... 4 Voorbeeld: nummerplan na werktijd...

Nadere informatie

Handleiding voor Voic behorend bij InternetPlusBellen

Handleiding voor Voic behorend bij InternetPlusBellen Handleiding voor VoiceMail behorend bij InternetPlusBellen 1. VoiceMail inschakelen in drie stappen... 2 Stap 1: Schakel VoiceMail in... 2 Stap 2: Beveilig VoiceMail direct tegen misbruik... 2 Stap 3.

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Support. Handleiding. Gigaset C530 H. Handleiding Gigaset C530H 1

Support. Handleiding. Gigaset C530 H. Handleiding Gigaset C530H 1 Support Handleiding Gigaset C530 H Handleiding Gigaset C530H 1 Inhoudsopgave Inleiding Configuratie Handset aanmelden Uw account instellen Geluidsinstellingen Geavanceerde instellingen Inkomende en uitgaande

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding versienummer: 20170620 Gebruikershandleiding dean onepro portal Inhoudsopgave 1 introductie dean onepro beheer tool... 3 1.1 dagelijks gebruik: dean onepro beheer... 3 1.2 dagelijks gebruik: dean onepro

Nadere informatie

Tijdschema s aanmaken en gebruiken

Tijdschema s aanmaken en gebruiken Tijdschema s aanmaken en gebruiken Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Aanmaken van een tijdschema... 4 3 Aanmaken van een vakantieschema... 6 4. Configureren van de Nachtschakeling en het vakantieschema... 8 5.

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Nummerplan voizxl. voizxl Nummerplan

Nummerplan voizxl. voizxl Nummerplan voizxl Nummerplan 1 inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Standaard functies 4 Extensies 5 Hoe wilt u uw extensies ingesteld hebben? 6 Telefoonnummers 7 Hoe wilt u uw telefoonnummers ingesteld hebben? 8 Voicemail

Nadere informatie

Handleiding SKP 3in1 Telefonie

Handleiding SKP 3in1 Telefonie Handleiding SKP 3in1 Telefonie Bij 3in1 van SKP kunt gebruikmaken van digitale telefonie. Indien u bij uw aanmelding heeft aangegeven dat uw nummer overgenomen (geporteerd) moet worden van uw oude provider,

Nadere informatie

KPN MijnGesprek Handleiding KPN MIJNGESPREK HANDLEIDING

KPN MijnGesprek Handleiding KPN MIJNGESPREK HANDLEIDING KPN MIJNGESPREK HANDLEIDING 1 INHOUD Over BTC...3 Wat doet BTC?... 3 1. Eerste gebruik...4 1.1. Inloggen... 4 1.2. Cijfercode / vingerafdruk... 4 2. Overzicht...5 2.1. Voicemail... 5 2.2. Snel instellen...

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de website van SKP kunt u inloggen op het portal Mijn SKP. Via dit portal heeft u de mogelijkheid om zelf u abonnee- en abonnementsgegevens te beheren. Ook kunt

Nadere informatie

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie)

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Document: Handleiding VAMO Datum: 20-3-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1. Identiteit... 3 1.2. Bellen en gebeld worden...

Nadere informatie

Simmpl bedrijfsvoicemail instellen en beluisteren v200215mt... 1

Simmpl bedrijfsvoicemail instellen en beluisteren v200215mt... 1 Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen Simmpl - bedrijfsvoicemail instellen en beluisteren v200215mt Inhoud T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E callvoip@callvoip.nl W www.callvoiptelefonie.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

September 2018 Versie 2.0

September 2018 Versie 2.0 Handleiding voor het gebruik van de Azora Servicepas als betaalmiddel via i-deal September 2018 Versie 2.0 Inhoud Handleiding Azora Servicepas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Azora Servicepas...

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Tritel Beheer telefooncentrale. ipad Beheerhandleiding

Tritel Beheer telefooncentrale. ipad Beheerhandleiding Tritel Beheer telefooncentrale ipad Beheerhandleiding 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 2 2. Inleiding... 3 3. Telefooncentrale beheer ipad App... 4 4. Telefooncentrale configureren... 5 4.1. Algemene instellingen...

Nadere informatie

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten

Diversen Welkom Betaalde servicenummers Nummerinformatie Blokkeren van gesprekken en diensten Welkom Van harte gefeliciteerd met uw abonnement. Uw mobiele nummer, SIM-serienummer en de bijbehorende PIN- en PUK-code vindt u terug in de begeleidende brief. Daarin treft u ook een aantal tips aan om

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå

aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå jáíéä aê~~çäçòé=rsnm=fm=ab`qjíéäéñççå De draadloze Mitel 5610-telefoon en IP DECT-standaard bieden functies voor de verwerking van 3300 ICP SIP-oproepen op een draadloos toestel De IP DECT-standaard biedt

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie