Bedrijf Adres. Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor zonnepanelen. Geachte heer,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedrijf Adres. Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor zonnepanelen. Geachte heer,"

Transcriptie

1 Bedrijf Adres Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor zonnepanelen Geachte heer, Enkele bewoners uit de wijk Hof van Delft hebben samen met de gemeente Delft en het Energieloket het idee opgepakt om energiebesparing onder de medebewoners in de wijk te gaan stimuleren. Dit gebeurt door het promoten van enkele energiebesparende maatregelen onder particuliere huizenbezitters. In dit kader wordt u gevraagd een offerte op te stellen voor zonnepanelen. Wij hebben nog drie andere bedrijven uitgenodigd. De beste aanbieding zal aan de woningeigenaren in de wijk worden gepresenteerd. Vervolgens kunnen geïnteresseerden in de wijk zich aanmelden voor een offerte. Het bedrijf dat de beste offerte heeft uitgebracht, wordt gevraagd voor alle geïnteresseerde woningeigenaren individuele offertes op te stellen. Het doel is om te komen tot een bundeling van opdrachten waardoor uw bedrijf de maatregelen projectmatig kan uitvoeren zodat de prijs voor de woningeigenaren interessant kan worden gemaakt. In de bijgevoegde beschrijving vindt u een beschrijving van het project, de gegevens van de woningen waarvoor u offerte maakt en de voorwaarden waaraan de zonnepanelen dienen te voldoen. Tevens staat daarin hoe de prijzen van de offertes worden vergeleken. Uw offerte dient uiterlijk donderdag 21 maart 2013 om uur in tweevoud te zijn ontvangen op het adres van dhr. G van der Wedden, Hoveniersstraat 27, 2613 RM Delft. Wij zien graag uw offerte tegemoet. Met vriendelijke groet, De heer G. van der Wedden, Bewoner van de wijk Hof van Delft De heer F. Spruit, Energieloket (uitgevoerd door Energiewijs Culemborg) Telefoon: Mobiel: frank@energiewijs.com.

2 Het project De gemeente Delft heeft in het kader van de campagne Steek energie in je woning woningeigenaren aangeboden te helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Een tiental bewoners heeft zich aangemeld om het voortouw te nemen bij de campagne in deze wijk. De bewoners vragen offertes op voor drie maatregelen: vloerisolatie, isolerende beglazing en zonnepanelen. De beste offerte per maatregel wordt onder de aandacht gebracht bij de ca woningeigenaren in de wijk. Dit gebeurt via de website van het energieloket en op twee of drie informatiebijeenkomsten in de periode van half april tot half mei. Voor deze bijeenkomsten worden alle wijkbewoners uitgenodigd. Het geselecteerde bedrijf wordt uitgenodigd zich daar te presenteren. Woningeigenaren kunnen zich vervolgens aanmelden voor een offerte. Hoeveel woningeigenaren daadwerkelijk offerte zullen opvragen, is op dit moment niet bekend. Het geselecteerde bedrijf stelt voor de aangemelde woningeigenaren individuele offertes voor zonnepanelen op. Het staat het geselecteerde bedrijf vrij om daarnaast ook andere maatregelen aan te bieden. Offerteverzoek Wij vragen u een offerte voor zonnepanelen. Deze offerte bevat het volgende: Een ondertekende eigen verklaring (bijlage A). Voor elk van de drie woningen die hieronder bij de uitgangspunten zijn genoemd de prijs die geldt voor één enkele woning. Voor elke woning worden twee varianten aangeboden. Eventuele kortingen die worden verleend indien meerdere woningen meedoen. Vermelden hoogte van de korting en bij welk aantal ze gelden. De korting mag meerdere staffels bevatten (dus verschillende kortingspercentages bij verschillende aantallen). Een beschrijving van wat uw bedrijf aan duurzaamheid doet. Een beschrijving van wat uw bedrijf aan kwaliteitsborging bij product en uitvoering doet. Een beschrijving van de ervaring van uw bedrijf met het installeren van zonnepanelen. In deze beschrijving vermelden specifiek voor het onderdeel zonnepanelen: o het aantal jaren ervaring o de omzet o referentielijst o ten minste drie referentieprojecten waaruit blijkt dat u onderhavig project kunt uitvoeren o of u verklaringen van tevreden klanten kunt overleggen (bij eventuele gunning kan gevraagd worden deze daadwerkelijk te overleggen) Een beschrijving van de klantgerichtheid van uw bedrijf. De vermelding van de capaciteit van uw bedrijf (hoeveel woningen per dag van zonnepanelen voorzien kunnen worden) en de organisatie van de planning. De communicatie verloopt via: Energieloket Telefoon: info@energieloket.info. Vragen kunt u stellen tot en met maandag 11 maart 2013 bij dhr. F. Spruit van het Energieloket. Indien u of een ander bedrijf vragen stelt, worden deze met antwoorden aan de uitgenodigde bedrijven gestuurd. De aanbieding dient uiterlijk donderdag 21maart 2013 om uur in tweevoud zijn te ontvangen op het volgende adres: dhr. G van der Wedden, Hoveniersstraat 27, 2613 RM Delft. Het risico voor eventuele vertraging met de post is voor u.

3 Voor het beoordelen van de aanbiedingen is een projectteam samengesteld met daarin wijkbewoners, de gemeente en Energiewijs (het bedrijf dat het energieloket beheert). Bij de aanbiedingen die voldoen aan de vraag, geschiedt de gunning op basis van prijs-kwaliteit. Daarbij weegt de prijs (en kortingen) voor 70% en de bedrijfsfactoren gezamenlijk voor 30%. Bij de prijs wordt gecorrigeerd voor vermogen in Wattpiek (Wp). Voor de volledigheid wordt hier beschreven hoe de prijzen onderling worden vergeleken. De prijs voor de beoordeling is de optelling van de volgende prijzen (gecorrigeerd voor vermogen): Het gemiddelde van de prijzen per woning die gelden voor één enkele woning voor de drie opgegeven woningen (zie uitgangspunten). Het gemiddelde van de prijzen voor de drie opgegeven woningen maar dan met aftrek van de eventuele kwantumkorting op de prijs die geldt als er drie woningen opdracht geven Het gemiddelde van de prijzen voor de drie opgegeven woningen maar dan met aftrek van de eventuele kwantumkorting op de prijs die geldt als er tien woningen opdracht geven. Bijlage C bevat een invulschema waarin de berekening schematisch in beeld is gebracht. Voor de beoordeling van de bedrijfsfactoren wegen de beschrijvingen van de volgende onderwerpen mee: De duurzaamheid van uw eigen bedrijfsvoering De kwaliteitsborging bij uw bedrijf De ervaring van uw bedrijf De klantvriendelijkheid van uw bedrijf De capaciteit van uw bedrijf en organisatie De leveringsvoorwaarden die u hanteert voor zover deze niet strijdig met de voorwaarden beschreven op de volgende bladzijden. Uitgangspunten Voor de volgende woningen wordt offerte gevraagd: A. Buitenwatersloot 4, 2613 SR Delft. Contactpersoon dhr. R. Otto, tel Woning heeft een hellend dak van 40 m 2. Systeem in twee varianten één met 9 en één met 12 zonnepanelen. De omvormer wordt geplaatst op de zolder verdieping. B. Hoveniersstraat 27, 2613 RM Delft. Contactpersoon dhr. G. van der Wedden, tel / Panelen kunnen op de uitbouw aan de achterkant van de woning, met een plat dak van 20 m 2. De omvormer wordt geplaatst op de 2 e verdieping. Systeem aanbieden in twee varianten: a. 2 zonnepanelen (vergunningvrij); bijvoorkeur ten minste 601 Wp (subsidie-eis) b. 3 zonnepanelen (waar mogelijk vergunning voor nodig is). C. J.C van Markenplein 5, 2613 AE Delft. Contactpersoon dhr. L. van Wees, tel Woning heeft een plat dak van 50 m 2. Systeem met 11 zonnepanelen. De omvormer wordt geplaatst in de wasruimte op de 2 e verdieping. U mag zelf het merk en type zonnepanelen en omvormer (inverter) kiezen. Het vermogen van de panelen dient wel ten minste 200 Wp per paneel te zijn. De woningen zijn te bezoeken, bijvoorkeur in de periode 25 februari 8 maart. U dient vooraf telefonisch een afspraak te maken met de bewoners. De facturering geschiedt bij de individuele opdrachtgevers in twee termijnen: 20% bij opdracht en 80% bij oplevering. De eventuele korting wordt verrekend met de tweede termijn.

4 U begint binnen 4 weken na het verkrijgen van de eerste drie opdrachten met de uitvoering. Als er minder dan drie opdrachten worden gegeven, start u uiterlijk 4 weken na de sluitingstermijn voor opdrachtverlening met de uitvoering. De bouwvak telt hier niet in mee. Gestreefd wordt naar een uitvoeringsperiode van maximaal 4 weken. De voorlopige planning ziet er als volgt uit: Actie 1. Offertebezoeken en offertes opstellen 2. Beoordelen offertes en keuze bedrijven 3. Informatiebijeenkomst 4. Aanmelden voor individuele offertes 5. Uitbrengen offertes 6. Uitvoering Periode Maart 1 e helft april 2 e helft april 1 e helft mei Mei juni Mei 1 e helft juli (uiterlijk 24 juli i.v.m. subsidie) Gereed half oktober (i.v.m. subsidie) Voorwaarden De offerte(s): 1. U krijgt geen kostenvergoeding of inschrijvingsvergoeding 2. Ieder geschil tussen de betrokken partijen, in relatie tot het project, zal worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde burgerlijke rechter te Den Haag. 3. U heeft een geheimhoudingsplicht ten aanzien van dit offerteverzoek. 4. Indien u bij de uitvoering gaat samenwerken met een andere partij, meldt u dat binnen twee weken bij het Energieloket ( ) 5. De gestanddoeningstermijn van de offerte bedraagt ten minste 3 maanden. 6. De offerte vermeldt de eenheidsprijzen waarop de aanbieding is gebaseerd (panelen per paneel, dak/muurdoorvoer, omvormer, extra elektrische groep, huur hoogwerker/hijskraan, andere voorzieningen etc.). Deze eenheidsprijzen dienen als uitgangspunt te worden gehanteerd voor de individuele offertes voor andere woningen in de wijk. Zie hiervoor bijlage B. 7. Alle kosten behorend bij de maatregel zoals voorbereiding, transport, bouwplaats, voorzieningen, verzekeringen, garanties en belastingen zijn bij de prijs inbegrepen. Aan te bieden werkzaamheden: 8. U bent op de hoogte van de situatie en bent verantwoordelijk voor het opnemen van de maten van de woning. 9. Een CAR-verzekering afsluiten t.b.v. het werk die loopt vanaf aanvang werkzaamheden tot en met de onderhoudstermijn. 10. De onderhoudstermijn is drie maanden, waarbinnen eventueel onderhoud voor uw rekening is. 11. De ingrepen zodanig uitvoeren dat er geen vergunningen voor nodig zijn. 12. De uitvoering inplannen met de opdrachtgevers (woningeigenaren) en het Energieloket. 13. Wijziging opdracht kan alleen schriftelijk door opdrachtgever. 14. Indien vertraging, problemen of meerwerk wordt verwacht, dit per omgaande melden aan het energieloket en betrokken opdrachtgevers. 15. De kosten van eventueel meerwerk komen overeen met de onder punt 2 genoemde eenheidsprijzen. Indien geen eenheidsprijs voor dit onderdeel is, moeten de kosten in relatie staan tot die eenheidsprijzen en de prijzen genoemd op De maatregelen en bijkomende voorzieningen inclusief het verhelpen van eventuele gebreken uiterlijk 15 oktober goed functionerend opleveren. Oplevering in overleg met Energieloket en woningeigenaar.

5 17. Dakconstructies controleren m.b.t. draagkracht. Bevindingen melden aan Energieloket en woningeigenaar. 18. Zonnepanelen plaatsen en monteren op het dak met één gezamenlijke draagconstructie (frame) en een inverter op de opgegeven locatie, aansluiten op bestaande elektrische installatie en het geheel werkend opleveren, waarbij: a. Eén of twee varianten zoals vermeld bij de uitgangspunten. b. Panelen: i. van monokristallijn of polykristallijn (multikristallijn) silicium cellen ii. met een vermogen van ten minste 200 Wattpiek (Wp) per paneel aan te tonen met een certificaat van erkend onafhankelijk instituut. Systemen met 3 panelen moeten een totaal vermogen van ten minste 601 Wp hebben. iii. oppervlak ca. 1,5 m 2 per paneel. c. Inverter is geschikt voor levering aan het elektriciteitsnet. d. Op de panelen ten minste 20 jaar garantie en de inverter ten minste 5 jaar garantie geven. Certificaten voor oplevering aanleveren. 19. Controleren of de elektriciteitsmeter geschikt is voor teruglevering. 20. De elektriciteitsproductie moet af te lezen zijn (op inverter of op separaat scherm) 21. Zorgen dat de werkzaamheden: a. Geen gevaarlijke situaties binnen en buiten de woning met zich meebrengen b. De kans op inbraak niet vergroten c. Binnen de woning zo min mogelijk tot overlast leiden. 22. Maatregelen treffen om schade en vernieling zoveel mogelijk tegen te gaan. 23. Maatregelen treffen tegen stof en beschadiging van woning en interieur. Eventuele schades herstellen of vergoeden. 24. Afval van de werkzaamheden opruimen en afvoeren. Verder geldt als voorwaarde voor het geselecteerde bedrijf dat hij aan elke woningeigenaar die zich aanmeldt, binnen drie weken een individuele vrijblijvende offerte uitbrengt met kopie aan het Energieloket. Voor maatregelen die voor gemeentelijke subsidie in aanmerking komen, geldt: De offertes dienen uiterlijk op 24 juli 2013 bij de opdrachtgever aangeleverd te worden in verband met de beëindiging van de subsidieregeling op 31 juli. De maatregelen en bijbehorende voorzieningen, dienen uiterlijk 15 oktober te worden opgeleverd in verband met de termijn voor de afhandeling van de subsidies.

6 Bijlage A: Eigen verklaring Ondergetekende verklaart hierbij dat: I Geheimhouding/Publiciteit a. vanuit zijn onderneming geen enkele informatie welke in het kader van dit project beschikbaar komt, aan derden ter beschikking zal worden gesteld, met uitzondering van voor het onderhavige project door zijn onderneming in te schakelen partners, onderaannemers en/of hulppersonen; in een dergelijk geval blijft ondergetekende verantwoordelijk voor de geheimhouding door die in te schakelen partners, onderaannemers en/of hulppersonen; b. vanuit zijn onderneming, c.q. door zijn onderneming voor het onderhavige project in te schakelen partners, onderaannemers en/of hulppersonen geen publiciteit aan dit project zal worden gegeven, anders dan na schriftelijke toestemming van de aanbestedende dienst; c. hij ermee akkoord gaat dat tijdens de selectie- en offertefase en in een eventuele latere fase bij de contractuitvoering, de Nederlandse taal als voertaal zal worden gebruikt. II Verklaring over situatie bedrijf a. Gemelde onderneming niet is een onderneming die in staat van faillissement, vereffening, surséance van betaling of akkoord verkeert danwel haar werkzaamheden heeft gestaakt of in een andere soortgelijke toestand verkeert ingevolge een gelijkwaardige procedure van de nationale wettelijke regeling. b. Gemelde onderneming niet is een onderneming wiens faillissement is aangevraagd of tegen wie een procedure van vereffening of surséance van betaling of akkoord danwel een andere soortgelijke procedure die in de nationale wettelijke regeling is voorzien aanhangig is gemaakt. c. Gemelde onderneming niet is een onderneming die, bij een gerechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft, veroordeeld is geweest voor een delict dat de beroepsmoraliteit van de onderneming in het gedrang brengt. d. Gemelde onderneming niet is een onderneming die in de uitoefening van haar beroep een ernstige fout heeft begaan, vastgesteld op elke grond die de aanbestedende dienst aannemelijk kan maken. e. Gemelde onderneming niet is een onderneming die niet aan haar verplichtingen heeft voldaan ten aanzien van de betaling van de sociale verzekeringsbijdragen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van het land waarin zij gevestigd is of in het land van de aanbestedende dienst. f. Gemelde onderneming niet is een onderneming die niet aan haar verplichtingen heeft voldaan ten aanzien van de betaling van haar belastingen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van het land van de aanbestedende dienst. g. Gemelde onderneming niet is een onderneming die zich in ernstige mate schuldig heeft gemaakt aan valse verklaringen bij het verstrekken van inlichtingen die overeenkomstig de regelgeving kunnen worden verlangd of die deze inlichtingen niet heeft verstrekt. De firma ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door... (naam). (functie) te. (plaats), op (datum) Handtekening Firmastempel

7 Bijlage B: Model prijsopgave Dit model bestaat uit één pagina. Dit model gebruiken per woning per ingreep Prijsopgave per ingreep Percentage Bedrag ex BTW Directe kosten Gespecificeerde beschrijving werkzaamheden Bijkomende kosten Beschrijving voorzieningen BTW Geldend tarief (6% en/of 21%) Totaalprijs ingreep Eenheidsprijzen (panelen per paneel, dak/muurdoorvoer, omvormer, extra elektrische groep, huur hoogwerker/hijskraan, andere voorzieningen etc.) Eenheid Bedrag Staffelkorting bij een deelname van: Percentage Bedrag woningen.. tot.. woningen.. tot.. woningen Inschatting van benodigde werktijd per ingreep Ingreep per eenheid werkdagen Manuren De Aannemer verklaart deze prijsopgave te doen overeenkomstig de bepalingen zoals omschreven onder de voorwaarden. De firma ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door... (naam). (functie) te. (plaats), op (datum) Handtekening Firmastempel

8 Bijlage C: Berekening prijs voor vergelijking prijzen Prijzen teruggerekend naar 600 Wp en subtotalen Gemiddelde Aandeel voor de weging Prijs woning A bij opdracht één enkele woning Prijs woning B bij opdracht één enkele woning Prijs woning C bij opdracht één enkele woning Subtotaal 3 basisprijzen / 3 X 30% Prijs woning A minus korting die geldt bij opdracht 3 woningen Prijs woning B minus korting die geldt bij opdracht 3 woningen Prijs woning C minus korting die geldt bij opdracht 3 woningen Subtotaal 3 prijzen met korting (3 woningen) / 3 X 35% Prijs woning A minus korting die geldt bij opdracht 10 woningen Prijs woning B minus korting die geldt bij opdracht 10 woningen Prijs woning C minus korting die geldt bij opdracht 10 woningen Subtotaal 3 prijzen met korting (10 woningen) / 3 X 35% Totale prijs voor de selectie

Bedrijf Adres. Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor vloerisolatie. Geachte heer,

Bedrijf Adres. Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor vloerisolatie. Geachte heer, Bedrijf Adres Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor vloerisolatie Geachte heer, Enkele bewoners uit de wijk Hof van Delft hebben samen met de gemeente Delft en het Energieloket het idee

Nadere informatie

Bedrijf Adres. Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor isolatieglas. Geachte dame/heer,

Bedrijf Adres. Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor isolatieglas. Geachte dame/heer, Bedrijf Adres Culemborg, 21 februari 2013 Onderwerp: offertes voor isolatieglas Geachte dame/heer, Enkele bewoners uit de wijk Hof van Delft hebben samen met de gemeente Delft en het Energieloket het idee

Nadere informatie

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Aanmeldingsformulier Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Stichting Musis & Stadstheater Arnhem 1 mei 2017 lagroup bv www.lagroup.nl Postbus 1558 consult@lagroup.nl

Nadere informatie

SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING

SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING Bureau Screening en Bewakingsaanpak Provincie Gelderland Kabinet van de Commissaris van de Koningin Kamer H 3.72 Postbus 9090 6800 GX Arnhem Telefoonnummer: 026-359

Nadere informatie

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking:

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Impuls voor een structurele versterking van de arbeidsmarkt in de metaalbewerking Betreft Maatregel 1:

Nadere informatie

Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro. 1 Inleiding en opdracht

Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro. 1 Inleiding en opdracht Bijlage 4. OPDRACHTBESCHRIJVING Servicepunten Techniek via Sectorplan Metalektro 1 Inleiding en opdracht 1.1 Omschrijving en aard van het project Stichting A+O Metalektro heeft tot doel de employability

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum.

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum. . De gemeente Utrecht wilt kavel G6 laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wilt aan diverse partijen die interesse hebben getoond in de ontwikkeling van woningen in Leidsche

Nadere informatie

Eigen Verklaring Standby-bergers

Eigen Verklaring Standby-bergers Eigen Verklaring Standby-bergers 2011 2012 4. Eigen Verklaring Standby-bergers 2011 2012 110401/IWW/wh s-gravenhage, 1 april 2011 Koninginnegracht 27 2514 AB s Gravenhage Telefoon 070 365 76 02 Fax 070

Nadere informatie

Uw aanmelding bevat alle gevraagde bijlagen en documenten en is als volgt opgebouwd: Omschrijving Toevoegen als:

Uw aanmelding bevat alle gevraagde bijlagen en documenten en is als volgt opgebouwd: Omschrijving Toevoegen als: Checklist (bijlage 1 bij ) Uw aanmelding bevat alle gevraagde bijlagen en documenten en is als volgt opgebouwd: Checklist Omschrijving Toevoegen als: Checklist (kan direct dienen als inhoudsopgave bij

Nadere informatie

Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap

Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap Bijlagen 1 A. tm H. Bij bestek en verzoek om offertes Uitvoerende werkzaamheden Het Energie Gezelschap Verbetering energielabel van woningen van particuliere eigenaren in Eindhoven in het kader van de

Nadere informatie

Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn

Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn De gemeente Utrecht start met de uitvoering van het gebied Leeuwesteyn in Utrecht. Bouwveld 10 is het eerste bouwveld in Leeuwesteyn dat de gemeente laat ontwikkelen

Nadere informatie

1.1 Verstrek de naam, het adres (met eventueel postbusnummer), de plaats van vestiging, het telefoon- en faxnummer van gegadigde.

1.1 Verstrek de naam, het adres (met eventueel postbusnummer), de plaats van vestiging, het telefoon- en faxnummer van gegadigde. BIBOB-vragenformulier Provincie Utrecht bij aanbestedingen van overheidsopdrachten Deel I: Algemene vragen (artikel 30 lid 2 Wet Bibob) 1.1 Verstrek de naam, het adres (met eventueel postbusnummer), de

Nadere informatie

VRAGENLIJST SELECTIEPROCEDURE ONTWERP EN ADVIESDIENSTEN Parkeergarages, winkels en woningen Centrum Amsterdam Noord. Perceel 3

VRAGENLIJST SELECTIEPROCEDURE ONTWERP EN ADVIESDIENSTEN Parkeergarages, winkels en woningen Centrum Amsterdam Noord. Perceel 3 VRAGENLIJST SELECTIEPROCEDURE ONTWERP EN ADVIESDIENSTEN Parkeergarages, winkels en woningen Centrum Amsterdam Noord Perceel 3 ALGEMEEN Naam van de onderneming... Vestigingsadres Postcode en plaats Land

Nadere informatie

Kinderdagverblijf kavel G2a Leidsche Rijn Centrum.

Kinderdagverblijf kavel G2a Leidsche Rijn Centrum. Kinderdagverblijf kavel G2a Leidsche Rijn Centrum. Kavel G2a in Leidsche Rijn Centrum wordt uitgegeven voor een kinderdagverblijf. Bijgaand treft u het inschrijfformulier voor deze kavel G2a aan. Door

Nadere informatie

Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK

Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK BIJLAGE B EIGEN VERKLARING Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK 12-06-082. Uitvoering van asfaltonderhoudswerkzaamheden, als omschreven

Nadere informatie

Voor het onderhoud van de Gravelbanen van de Zuidlaarder Tennis Club (ZTC) wordt een overnamekandidaat gezocht.

Voor het onderhoud van de Gravelbanen van de Zuidlaarder Tennis Club (ZTC) wordt een overnamekandidaat gezocht. Inhoudsopgave Inleiding 1 Hoofdstuk 1 Werkomschrijving 2 Hoofdstuk 2 Geschiktheidseisen 2 Hoofdstuk 3 Aanvullende voorwaarden 4 Hoofdstuk 4 Werkspecificatie 5 Hoofdstuk 5 Procedure 6 Bijlage KNLTB publicatie:

Nadere informatie

Algemene gegevens. Zorgaanbieder. Bestuursverklaring ELV 2017 Pagina: 1 van 4. Instellingsnaam. Rechtsvorm

Algemene gegevens. Zorgaanbieder. Bestuursverklaring ELV 2017 Pagina: 1 van 4. Instellingsnaam. Rechtsvorm Bestuursverklaring Eerstelijnsverblijf 2017 Deel I Algemene gegevens Zorgaanbieder Instellingsnaam AGB-code KvK-nummer Rechtsvorm Naam en voorletter(s) tekenbevoegd(en) bestuurder(s) Correspondentieadres

Nadere informatie

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Eno

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Eno Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Eno 1 juli 2015 Eno Algemene gegevens Naam Zorgaanbieder Rechtsvorm inschrijvende organisatie... KVK-nummer:. Instellings AGB-code. O De

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum

Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum De gemeente Utrecht wil deze kavels laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wil hierbij een kans bieden aan diverse

Nadere informatie

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking:

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Impuls voor een structurele versterking van de arbeidsmarkt in de metaalbewerking Betreft Maatregel 7:

Nadere informatie

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN &

FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & FORMULIER KANDIDATUUR KWALIFICATIE AANNEMER : LEVEREN & PLAATSEN RAMEN/DEUREN jtjxj1iwle 1 Inleiding Infrax heeft een formulier samengesteld dat de kandidaat-aannemer dient in te vullen om een ontvankelijk

Nadere informatie

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2016 Augustus 2015 Algemene gegevens Naam Zorgaanbieder Rechtsvorm inschrijvende organisatie... KVK-nummer:. InstellingsAGB-code.. O De heer

Nadere informatie

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking:

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Impuls voor een structurele versterking van de arbeidsmarkt in de metaalbewerking Betreft Maatregel 5:

Nadere informatie

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2015

Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2015 Bestuursverklaring ten behoeve van de inkoop Wijkverpleging 2015 Disclaimer Lid 1 De Friesland Zorgverzekeraar behoudt zich het recht voor om de overeenkomst 2015 te wijzigen op basis van gewijzigde en

Nadere informatie

De offerte wordt ingeleid door de checklist die in Bijlage 1 van deze offerteaanvraag is opgenomen.

De offerte wordt ingeleid door de checklist die in Bijlage 1 van deze offerteaanvraag is opgenomen. BIJLAGE 1 CHECKLIST De offerte wordt ingeleid door de checklist die in Bijlage 1 van deze offerteaanvraag is opgenomen. Omschrijving vraag/gevraagde Aanwezig? Plaats offerte inschrijver Offerte is uiterlijk

Nadere informatie

(2S INSCHRIJVINGSBILJET. Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. De hierna te noemen inschrijver(s):

(2S INSCHRIJVINGSBILJET. Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. De hierna te noemen inschrijver(s): JD (2S $amwê^a\ De Bie Wegenbouw VVV\**%*V\*V\* Behoort bij besteknr. 11.517-2011 Verbetering toegankelijkheid bushaltes Heemstede. INSCHRIJVINGSBILJET De hierna te noemen inschrijver(s): A) De Bie

Nadere informatie

Opsporen Conventionele Explosieven Cavelot te Cadzand-Bad

Opsporen Conventionele Explosieven Cavelot te Cadzand-Bad Ruimte voor naam en logo aanbesteder Model Eigen Verklaring behorende bij de openbare procedure (gele velden invullen door de aanbesteder, blauwe velden invullen door de inschrijver of gegadigde) Eigen

Nadere informatie

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling nr. MARKT/2006/02/H: Analyse van financiële diensten uit het oogpunt van de gebruiker

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling nr. MARKT/2006/02/H: Analyse van financiële diensten uit het oogpunt van de gebruiker AANVRAAGFORMULIER Geachte mevrouw, geachte heer, Hierbij gaat de aanvraag van [naam van de dienstverlener] naar aanleiding van de oproep tot het indienen van blijken van belangstelling op het gebied van

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING

BIBOB VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING BIBOB VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING Inhoudsopgave blz. Toelichting op het BIBOB vragenformulier bij aanbesteding 3 Deel I van het vragenformulier 7 Deel II van het vragenformulier 8 Deel III van het

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER ONDERHANDELINGSPROCEDURE VOOR OPDRACHT VOOR DIENSTVERLENING: Sluiten van raamcontracten voor de vertaling van juridische teksten vanuit een aantal officiële talen van de Europese

Nadere informatie

behorend bij bestek Roadshow over duurzame vis

behorend bij bestek Roadshow over duurzame vis Naam van de aanbestedende dienst: Productschap Vis Eigen verklaring 1 inzake uitsluitingsgronden en geschiktheidseisen behorend bij bestek Roadshow over duurzame vis Roadshow over duurzame vis Plaats van

Nadere informatie

Begeleiden ESF-project Vlagtwedde 1-2-3. gemeente Vlagtwedde

Begeleiden ESF-project Vlagtwedde 1-2-3. gemeente Vlagtwedde BESTEK Begeleiden ESF-project Vlagtwedde 1-2-3 ten behoeve van gemeente Vlagtwedde Inhoudsopgave 1. Opdrachtomschrijving 3 2. Selectie en gunning 5 2.1 Beoordeling 5 2.2 Selectiecriteria 5 2.3 Mee te zenden

Nadere informatie

CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden

CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden Project: Stadswarmte Noord ISBL-AVR Projectnummer: 1301 Documentnummer: 140221-contract-LOT 3.1 Datum:

Nadere informatie

Standaard vragenformulier voor de integriteittoets bij openbare aanbestedingen en aanbestedingen met voorafgaande selectie

Standaard vragenformulier voor de integriteittoets bij openbare aanbestedingen en aanbestedingen met voorafgaande selectie Gemeente Den Haag Standaard vragenformulier voor de integriteittoets bij openbare aanbestedingen en aanbestedingen met voorafgaande selectie LEGENDA Gegadigde In dit vragenformulier wordt onder gegadigde

Nadere informatie

123zonnepanelen vergelijken.nl

123zonnepanelen vergelijken.nl 123zonnepanelen vergelijken.nl Zonnepanelen kopen Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen? Checklist voor het bellen naar leveranciers en beoordelen van offertes. Dit E-book geeft u informatie

Nadere informatie

Inschrijfformulier voorselectie bouwkavels in Leidsche Rijn Centrum Oost.

Inschrijfformulier voorselectie bouwkavels in Leidsche Rijn Centrum Oost. Inschrijfformulier voorselectie bouwkavels in Leidsche Rijn Centrum Oost. De gemeente Utrecht start met de ontwikkeling van de eerste 7 bouwkavels (opgesplitst in 3 groepen) in Leidsche Rijn Centrum Oost

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Algemene informatie Het initiatief De Groepsaankoop Zonnepanelen Geertruidenberg is een samenwerking tussen de gemeente Geertruidenberg en het Regionaal

Nadere informatie

Bijlage 4: Eigen Verklaring Bestek

Bijlage 4: Eigen Verklaring Bestek Bijlage 4: Eigen Verklaring Bestek 2010-22 Gemeente Overbetuwe Centrale inkoop De heer E. Volgers Email: inkoop@overbetuwe.nl Postbus 11 6660 AA Elst Telefoon: 0481-362300 Fax : 0481-372482 (Lege velden

Nadere informatie

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER

BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER BIJLAGE A : OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP RENOVATIE/UITBREIDING VAN EEN TEHUIS VOOR NIET-WERKENDEN/NURSING Belangrijk : dit formulier dient volledig te worden ingevuld

Nadere informatie

behorend bij bestek Aankoop pootaal 2013

behorend bij bestek Aankoop pootaal 2013 Naam van de aanbestedende dienst: Productschap Vis Eigen verklaring 1 inzake uitsluitingsgronden en geschiktheidseisen behorend bij bestek Aankoop pootaal 2013 Aankoop pootaal 2013 Plaats van uitvoering:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V.

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Artikel 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Reboost-Energy B.V. betreffende de verkoop

Nadere informatie

Arbeidsintegratie PrOBaat. Dr. Aletta Jacobscollege, Afdeling Praktijkonderwijs

Arbeidsintegratie PrOBaat. Dr. Aletta Jacobscollege, Afdeling Praktijkonderwijs BESTEK Arbeidsintegratie PrOBaat ten behoeve van Dr. Aletta Jacobscollege, Afdeling Praktijkonderwijs Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Opdrachtomschrijving 4 3. Selectie en gunning 6 3.1 Beoordeling 6 3.2

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 06/02/2013 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Defensie Materieel Organisatie Van der Burchlaan

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel H1Leidsche Rijn Centrum

Inschrijfformulier kavel H1Leidsche Rijn Centrum Inschrijfformulier kavel H1Leidsche Rijn Centrum De gemeente Utrecht wil dit kavel laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wil hierbij een kans bieden aan diverse partijen

Nadere informatie

BIJLAGE 3 FORMAT DEEL B AANMELDING: SELECTIEFORMULIER

BIJLAGE 3 FORMAT DEEL B AANMELDING: SELECTIEFORMULIER BIJLAGE 3 FORMAT DEEL B AANMELDING: SELECTIEFORMULIER Onderdeel B van de Aanmelding dient uit onderstaande bijlagen te bestaan. In de eerste kolom vindt u de verwijzing naar het nummer in het Selectiedocument

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Marum Hoofdstraat 97, 9861 AC Marum ( Nederland ) Ter attentie van: H.P. BoonstraDrost Telefoon: +31 594551543, Fax: +31

Nadere informatie

DOCUMENT BESTUURSVERKLARING

DOCUMENT BESTUURSVERKLARING DOCUMENT BESTUURSVERKLARING Algemene gegevens, Geschiktheidseisen & Uitsluitingsgronden t.b.v. de inkoop 2016: GGZ Instellingen Grote vrijgevestigde groepspraktijken Pagina 1 van 5 Algemene gegevens Naam

Nadere informatie

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk De Veiligheidsregio Haaglanden en Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk Paraaf Opdrachtnemer: Paraaf Opdrachtgever: 1 Raamovereenkomst Bedrijfsmaatschappelijk

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden.

BIEDINGSFORMULIER. Twee of meer personen die samen bieden, zijn solidair verbonden. BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van de volgende 7 standplaatsen voor de verkoop van consumptie-ijs:

Nadere informatie

BIJLAGE A: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP BUSVERVOER VOOR KLASUITLENINGEN, SCHOOLVOORSTELLINGEN EN SCHOOLZWEMMEN

BIJLAGE A: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP BUSVERVOER VOOR KLASUITLENINGEN, SCHOOLVOORSTELLINGEN EN SCHOOLZWEMMEN BIJLAGE A: OFFERTEFORMULIER PRIJSOFFERTE VOOR DE OPDRACHT MET ALS VOORWERP BUSVERVOER VOOR KLASUITLENINGEN, SCHOOLVOORSTELLINGEN EN SCHOOLZWEMMEN Ondergetekende (naam en voornaam) : Hoedanigheid of beroep

Nadere informatie

III.1.4 Ander bijzondere voorwaarden voor de uitvoering van de opdracht

III.1.4 Ander bijzondere voorwaarden voor de uitvoering van de opdracht AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Universiteit Maastricht Minderbroedersberg 4 6, 6211LK MAASTRICHT ( Nederland ) Ter attentie van: Ricardo van Lieshout Telefoon: +31

Nadere informatie

Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009

Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009 Subsidievoorwaarden Zon op je Dak 2009 Datum: 25 augustus 2009 Van: Projectbureau ARC Algemeen Projectbureau ARC (Amsterdam Reduceert CO 2 ) verstrekt namens de 14 stadsdelen van de gemeente Amsterdam

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE

ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE ALGEMENE VERKOOP-EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN RWS INSTALLATIE Artikel 1. Algemeen. 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen van en overeenkomsten met

Nadere informatie

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening

Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Overeenkomst (CONCEPT) Europese Aanbesteding Beveiliging en aanverwante dienstverlening Stenden Hogeschool - Vertrouwelijk Contractnummer/kenmerk: De ondergetekenden: Stichting Stenden Hogeschool,

Nadere informatie

STEEK ENERGIE IN JE WONING! UNIEK AANBOD VOOR WIPPOLDER

STEEK ENERGIE IN JE WONING! UNIEK AANBOD VOOR WIPPOLDER STEEK ENERGIE IN JE WONING! UNIEK AANBOD VOOR WIPPOLDER INLEIDING WAT STAAT ER OP HET PROGRAMMA? 19:30 uur Energiebesparende maatregelen (Energieloket) 20:15 uur Pauze met koffie en thee 20:30 uur Informatiemarkt:

Nadere informatie

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC

VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC VRAGENLIJST BIJ DE KANDIDATUURSTELLING EAN12AD091 TRANSPORT DC Gelieve alle gegevens in drukletters in te vullen. III.2) VOORWAARDEN VOOR DEELNEMING III.2.1) Persoonlijke situatie van ondernemers, waaronder

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen

BIEDINGSFORMULIER. Artikel 1. Voorwerp. Artikel 2. Geldigheid biedingen BIEDINGSFORMULIER Artikel 1. Voorwerp De stad biedt openbaar aan, onder de vorm van gesloten digitale biedingen, het recht tot uitbating van het maandelijks marktevenement Woensdagse Brocantemarkt op de

Nadere informatie

Uitbesteding Housing, Hosting en technisch (applicatie)beheer Studenteninformatiesysteem SaNS-CS

Uitbesteding Housing, Hosting en technisch (applicatie)beheer Studenteninformatiesysteem SaNS-CS AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) SaNS Expertisecentrum Godebaldkwartier (Hoog Catharijne) 54 8, T.a.v. Drs. M.J.A.M. Wijnhoven, 3511 DX Utrecht ( Nederland ) Ter attentie

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT 27/02/2013 S076. I. II. III. IV. VI. B. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Ministerie van Defensie, Koninklijke Marine Chathamweg

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Deze aankondiging is een oproep tot mededinging: Deze aankondiging is bedoeld om de termijnen voor de ontvangst van inschrijvingen korter te maken: ja AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN

Nadere informatie

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016 Gemeente Assen (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering 1 oktober 2016 Pagina : 1 van 5 Versie : 0.1 concept OVEREENKOMST Dwanginvordering gemeente Assen De ondergetekenden: De gemeente Assen, gevestigd

Nadere informatie

AFDELING III: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIÃ LE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

AFDELING III: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIÃ LE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Hogeschool Inholland Theresiastraat 8, 2593 AN Den Haag ( Nederland ) Ter attentie van: E Westera Telefoon: +31 703120100, Email:

Nadere informatie

ZON PRIVE ZONNIG VOORDEEL. Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht

ZON PRIVE ZONNIG VOORDEEL. Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht ZONNIG VOORDEEL ZON PRIVE 2013 Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht De actie loopt tot en met 30 september 2013 2 Zon-Privé Utrecht Schoon, Slim

Nadere informatie

Inschrijvingsbiljet. Te gebruiken bijlagen bij offerte indiening. Voornaam: Naam: Functie: adres: Telefoonnummer: Faxnummer: Opdrachtnummer

Inschrijvingsbiljet. Te gebruiken bijlagen bij offerte indiening. Voornaam: Naam: Functie:  adres: Telefoonnummer: Faxnummer: Opdrachtnummer Inschrijvingsbiljet Opdrachtnummer Opdrachtgever Digipolis Generaal Armstrongweg 1 2020 Antwerpen Inschrijver, de vennootschap of natuurlijk persoon Handelsnaam of benaming, rechtsvorm, nationaliteit,

Nadere informatie

Solar-Box Zonnepanelen: Weet waar je voor kiest.

Solar-Box Zonnepanelen: Weet waar je voor kiest. Hartelijk dank voor uw aanvraag. Solar-Box Zonnepanelen: Weet waar je voor kiest. Allereerst nog even een korte introductie, zodat u weet wie u voor u heeft. Het team van Solar-Box houdt zich al meer dan

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Helmond Weg op den Heuvel 35, 5701NV Helmond ( Nederland ) Ter attentie van: R.M.H.C. Slaats Telefoon: +31 492587556, Fax:

Nadere informatie

STEEK ENERGIE IN JE WONING! UNIEK AANBOD VOOR WIPPOLDER

STEEK ENERGIE IN JE WONING! UNIEK AANBOD VOOR WIPPOLDER STEEK ENERGIE IN JE WONING! UNIEK AANBOD VOOR WIPPOLDER INLEIDING WAT STAAT ER OP HET PROGRAMMA? 19:30 uur Energiebesparende maatregelen (Energieloket) 20:15 uur Pauze met koffie en thee 20:30 uur Informatiemarkt:

Nadere informatie

GUNNINGLEIDRAAD NIET-OPENBARE AANBESTEDING T.B.V. LEVERING INTERIEUR VOOR BISSCHOPPELIJK COLLEGE WEERTCRANENDONCK

GUNNINGLEIDRAAD NIET-OPENBARE AANBESTEDING T.B.V. LEVERING INTERIEUR VOOR BISSCHOPPELIJK COLLEGE WEERTCRANENDONCK GUNNINGLEIDRAAD NIET-OPENBARE AANBESTEDING T.B.V. LEVERING INTERIEUR VOOR BISSCHOPPELIJK COLLEGE WEERTCRANENDONCK COLOFON Opdrachtgever : Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs Project : Levering interieur

Nadere informatie

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345

Selectiedocument met het oog op de oproep tot kandidaatstelling inzake bestek CD000345 Digipolis - opdrachthoudende vereniging Generaal Armstrongweg 1 B 2020 Antwerpen Tel.++32 3 338 76 11 Fax ++32 3 338 79 00 http://www.digipolis.be - aankoop@digipolis.be Selectiedocument met het oog op

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Provincie Utrecht Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht ( Nederland ) Ter attentie van: Arno van Brakel Telefoon: +31 302583333, Email:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

III.1.3 De vereiste rechtsvorm van de combinatie van ondernemers waaraan de opdracht wordt gegund

III.1.3 De vereiste rechtsvorm van de combinatie van ondernemers waaraan de opdracht wordt gegund AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Rijksgebouwendienst Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag ( Nederland ) Ter attentie van: Ellen Meijer Email: inkoop.beheerrgd@rgd.minbzk.nl,

Nadere informatie

CONTRACT Voor het leveren van diensten/ producten/ werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Pompen

CONTRACT Voor het leveren van diensten/ producten/ werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Pompen CONTRACT Voor het leveren van diensten/ producten/ werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Pompen Project: Stadswarmte Noord ISBL-AVR Projectnummer: 1301 Documentnummer: 130523-contract-LOT

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren. I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor bedrijven en particulieren I. Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht geeft. De opdrachtgever

Nadere informatie

bestek nummer: blad nummer 1/5

bestek nummer: blad nummer 1/5 bestek nummer: 2011 021 01 blad nummer 1/5 OPDRACHTGEVER: OPDRACHT: WZC DE LINDE Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem UITBREIDEN BESTAAND WOON- EN ZORGCENTRUM Lindestraat 16, 9790 Wortegem-Petegem PERCEEL

Nadere informatie

Artikel 3. Aanbieding en aanvaarding

Artikel 3. Aanbieding en aanvaarding Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1. Klant: de opdrachtgever of (aspirant-)koper 1.2. Leverancier: de rechtspersoon die de opdracht aanneemt, aanbieding uitbrengt, de bestelling levert en bijbehorende

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem Regionaal Energieloket U leest het informatiepakket voor de groepsaankoop zonnepanelen in de gemeente Lochem. Het Regionaal Energieloket is een onafhankelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (juni 2018)

Algemene Voorwaarden (juni 2018) Algemene Voorwaarden (juni 2018) Artikel 1: Definities 1.1 JSO: Stichting Expertisecentrum JSO, statutair gevestigd te Gouda. 1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon met wie een overeenkomst

Nadere informatie

DEEL F: Indeling offertedossier

DEEL F: Indeling offertedossier DEEL F: Indeling offertedossier Inhoudsopgave U1: Een volledig ingevuld en ondertekend offerteformulier ingeval van tijdelijke vereniging: ondertekening door alle leden deel uitmakende van de tijdelijke

Nadere informatie

Invulsjabloon Bijlagen A t/m I. Europese aanbesteding voor de levering en bijbehorende dienstverlening Wmo Trapliften

Invulsjabloon Bijlagen A t/m I. Europese aanbesteding voor de levering en bijbehorende dienstverlening Wmo Trapliften Invulsjabloon Bijlagen A t/m I Europese aanbesteding voor de levering en bijbehorende dienstverlening Wmo Trapliften t.b.v. de Inkoop Samenwerking Gooi en Vechtstreek (isgv) 3 oktober 2012 Deelnemende

Nadere informatie

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008. "Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw"

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008. Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/287/2008 "Dagelijkse schoonmaak van een kantoorgebouw" ARTIKEL 1. Toegangsrecht - uitsluitingsgronden Geen enkele opdracht zal toegewezen

Nadere informatie

Onze referentie :IS15000307/133123/E15132 Betreft :Zon van Tryntsje 6, 12 en 18x 250Wp schuin Datum: 08-04-2015

Onze referentie :IS15000307/133123/E15132 Betreft :Zon van Tryntsje 6, 12 en 18x 250Wp schuin Datum: 08-04-2015 Werkgroep Zon van Tryntsje p/a It Medsje 14 9062 HV OENTSJERK The Sun Factory is de handelsnaam van Hoekstra Suwald Installatie en Solar BV Bezoekadres Noorderend 9a, 9265 LM Suwâld Postadres Postbus 8,

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE)

BIJZONDER BESTEK LEVERING VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) BIJZONDER BESTEK VOOR DE OVERHEIDSOPDRACHT VOOR LEVERING MET ALS VOORWERP VERDUISTERINGSSCHERMEN VOOR DE EUROPESE SCHOOL MOL OPEN AANBESTEDING (NEGOTIATED PROCEDURE) Opdrachtgevend bestuur Europese School

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 - Bepalingen Subsidieregeling zonnepanelen voor Haagse daken 2014

Hoofdstuk 2 - Bepalingen Subsidieregeling zonnepanelen voor Haagse daken 2014 Subsidieregeling zonnepanelen voor Haagse daken 2014 Zakelijk Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Doel van de regeling Doelstelling van deze subsidieregeling is om het gebruik van zonnepanelen te

Nadere informatie

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave

Algemenevoorwaarden. Winschoten, 30 oktober 2011. Inhoudsopgave Algemenevoorwaarden Inhoudsopgave Algemeen...2 Onderhoud van de website...2 Aanbiedingen en offertes...2 Prijzen, facturatie en betaling...2 Verplichtingen...3 Uitvoering van de overeenkomst...3 Wijzigingen

Nadere informatie

Administratieve bijlage:

Administratieve bijlage: EUROPEAN COMMISSION JOINT RESEARCH CENTRE Institute for Reference Materials and Measurements (Geel) Resource Management Administratieve bijlage: Renovatie van de verwarming, ventilatie en airconditioning

Nadere informatie

Programma van Eisen. Ondersteuning ESF subsidies. 16 februari 2005 versie 1.3

Programma van Eisen. Ondersteuning ESF subsidies. 16 februari 2005 versie 1.3 Programma van Eisen Ondersteuning ESF subsidies 16 februari 2005 versie 1.3 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1 Aanbesteding 3 1.2 Werkwijze gemeente Oosterhout 3 1.3 Gunning 4 2. Omschrijving levering 2.1

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan.

AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan. AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan. Deze eenvoudige voor u samengestelde Sunit systemen bestaan

Nadere informatie

(Concept)Overeenkomst Structuurvisie 2030

(Concept)Overeenkomst Structuurvisie 2030 (Concept)Overeenkomst Structuurvisie 2030 tussen Gemeente Waterland en naam Opdrachtnemer De ondergetekenden, De gemeente Waterland, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Lucia Martha Brigitta Catharina Wagenaar-Kroon,

Nadere informatie

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008. " Vervanging van het actief netwerk "

Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008.  Vervanging van het actief netwerk Document met betrekking tot de selectiecriteria voor opdracht DE/288/2008 " Vervanging van het actief netwerk " ARTIKEL 1. Toegangsrecht - uitsluitingsgronden Geen enkele opdracht zal toegewezen worden

Nadere informatie

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag,

STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, Biedingsformulier Artikel 1. Voorwerp STAD ANTWERPEN biedt openbaar aan, onder vorm van biedingen onder gesloten omslag, het recht tot exploitatie van het museumcafé van het Red Star Line Museum. Geïnteresseerden

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonne Algemene informatie De groepsaankoop zonne wordt georganiseerd door het Regionaal Energieloket in samenwerking met de gemeente Uithoorn. Via deze actie kunt

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

Annex A) Administratieve Bijlage. Moderniseren van de koelinstallatie in de stockage ruimte van het JRC-IRMM

Annex A) Administratieve Bijlage. Moderniseren van de koelinstallatie in de stockage ruimte van het JRC-IRMM EUROPESE COMMISSIE DIRECTORAAT GENERAAL GEMEENSCHAPPELIJK CENTRUM VOOR ONDERZOEK Instituut voor Referentie Materialen en -Metingen (Geel) Annex A) Administratieve Bijlage Moderniseren van de koelinstallatie

Nadere informatie