directie administratie: Beste ouders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "directie administratie: Beste ouders"

Transcriptie

1 Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn 9190 Stekene Kemzeke secretariaat: 03/ directie administratie: Beste ouders De schoolbel is getest, de boekentas van onder het stof gehaald, de kopieermachine draait opnieuw en in de gangen is er weer vanalles te horen. Het schooljaar is gestart. Wij wensen iedereen een succesvol schooljaar en een vlotte samenwerking. De vernieuwingen voor het schooljaar worden toegelicht op de oudercontacten van september oktober Gerry Maes Directeur Danny Van der Linden Administratief directeur

2 Facturatie Via het bestelformulier maken wij een factuur op en bij het begin van de volgende maand bezorgen wij u een gedetailleerd overzicht van het verbruik van uw kind. De factuur moet betaald worden op het rekeningnummer van de school vermeld op de factuur met gebruik van de structurele mededeling en tegen het einde van de maand van factuurdatum. Enkel voor woensdagnamiddag wordt nog cash geld ontvangen (dit is een aparte administratie en kan niet per facturatie) Kinderopvang De kinderopvang buiten de normale aanwezigheid van de leerlingen is georganiseerd door het gemeentebestuur. Er wordt 1,00 gevraagd per begonnen drie kwartier, dit komt eveneens op de factuur. Kinderen die, wegens uitzonderlijke omstandigheden, langer blijven dan 17u.45, betalen een forfaitair bedrag per kind per begonnen half uur. Dit bedrag wordt cash betaald aan de opvangverantwoordelijke. Woensdagnamiddag van 12u.15 tot 16u.15 wordt georganiseerd door de Vriendenkring. s Woensdagsnamiddags is er op de Paal geen opvang. Kinderen welke om 12u.20 nog niet zijn afgehaald worden in de hoofdschool,, opgevangen. Middagopvang De kostprijs voor deelname aan middagopvang bedraagt 0,40 per middagopvang per gezin (van 12u.15 tot 13u.15) Leerlingen die niet deelnemen aan de middagopvang worden terug verwacht op school vanaf 13u.15. Franse taallessen (facultatief) De kostprijs voor deelname aan facultatieve Franse taallessen bedraagt 0,33 per 40 minuten per dag waarvan 0,055 door de Vriendenkring wordt betaald. Er wordt facultatieve Franse les gegeven op maandag, dinsdag en donderdag voor de 3 de graad. Drank en warme maaltijden op school Water gratis Witte melk 0,35 Warme maaltijd lager 3,20 Warme maaltijd kleuter 2,90 Soep 0,40 Het verbruik van warme maaltijden en soep start vanaf maaandag 11 september Indien uw kind warm of soep blijft eten gelieve de invulkalender voor het 1 ste trimester in te vullen (wordt apart meegegeven begin schooljaar) Turnuniform lager onderwijs Rood polotruitje met zwarte opdruk: 6,50 Zwart turnbroekje: 6,50 Zwemmen kleuter- en lager onderwijs kleuters: 2 de + 3 de kleuterklas gratis (via werkingsmiddelen en Vriendenkring) lager: 2,50 per zwembeurt (4de leerjaar gratis, zwemmen is tot en met 4 de leerjaar) Extra-murosactiviteiten 2 leerjaar: -landbouwklassen gratis (jaarlijks) 6 leerjaar: taalkamp - sportklas (jaarlijks) 5 de leerjaar: sportklassen (jaarlijks) 3 de en vierde leerjaar: zeeklassen (om de 2 jaar) Afsprakenplan en schoolreglement In de week van 4 september zal indien u de papieren versie wenst, het afsprakenplan en schoolreglement, meegegeven worden met uw kind. U kunt het afsprakenplan en schoolreglement ook raadplegen via onze website. Gelieve het strookje (akkoord met de inhoud van het afsprakenplan en schoolreglement) ingevuld en ondertekend af te geven aan de leerkracht a.u.b.

3 Afwezigheden (enkel voor leerplichtige leerlingen) Indien uw kind 3 opeenvolgende kalenderdagen (of minder) afwezig is, gelieve dan bijgevoegde attesten (in juiste volgorde ) te bezorgen aan de betrokken leerkracht. Een briefje van de ouders kan per schooljaar 4 x worden gebruikt enkel voor ziekte, daarna is voor elke afwezigheid een medisch attest verplicht. Voor meer dan 3 opeenvolgende kalenderdagen is een medisch attest verplicht. In het afsprakenplan en schoolreglement kunt u de richtlijnen omtrent afwezigheden raadplegen. Fruitdag Op dinsdag wordt tijdens de speeltijd enkel fruit of een boterham gegeten! Ofwel geeft u dit zelf mee met uw kind ofwel kan u gedurende 30 weken inschrijven voor ons fruitproject : zie bijlage bestelformulier. 30 weken x 0,40 per stuk fruit = 12,00. We starten op dinsdag 3 oktober 2017 tot en met dinsdag 12 juni Er zijn 2 inschrijvingsdata mogelijk tijdens het schooljaar Inschrijving start schooljaar: 12,00 (30 weken) Inschrijving vanaf 9 januari 2018: 7,60 (19 weken) Milieu Enkel brooddozen zijn toegelaten en drank in hervulbare bekers of flessen. (enkel water of witte melk) Koekjespapier is uitgesloten! Koekjes ed. worden zonder papier in een genaamtekend doosje meegebracht. Parking s Morgens en s avonds is het hek naar de Habroeckwijk open. Gelieve de parking te verlaten langs de Habroeckwijk. Gelieve enkel te parkeren in de voorziene vakken. Meerijden met de schoolbus Kies voor een halfjaarlijks abonnement of een 10-beurtenkaart. Je kan deze verkrijgen bij de busbegeleidster. Het halfjaarlijks abonnement kan je kopen voor de periode vanaf 1 september tot en met 31 januari of voor de periode van af 1 februari tot en met 30 juni. De gemeente stuurt je een factuur op. Een halfjaarlijks abonnement kost 135,00 en voor een 10- beurtenkaart betaal je 15,00. Kleuters rijden gratis mee. Het schoolbusreglement en het aanvraagformulier kan je terugvinden op of bij de dienst Onderwijs in het gemeentehuis.

4 BESTELFORMULIER Kleuter en Lager onderwijs NAAM:. KLAS: Ondergetekende,.. ouder van klas wil graag het volgende bestellen: Turntruitje maat aanduiden Turnbroekje maat aanduiden 6jaar 8 jaar 10 jaar 12 jaar 14 jaar Fruitproject (Tutti-Frutti-project (1 stuk fruit) 30 fruitweken tijdens het schooljaar van 3 oktober 2017 tot en met 12 juni Mijn kind neemt deel aan de Franse taallessen (facultatief) voor het ganse schooljaar Mijn kind neemt niet deel aan de Franse taallessen (facultatief) voor het ganse schooljaar Abonnementen kleuters: abonnement bestellen op dit bestelformulier, gelieve geen ander te gebruiken. 0 Boektoppers jongste kleuters pakket : 20,00 peuters, 1 ste + 2 de kleuterklas 0 Boektoppers jongste kleuters abonnement : 32,00 peuters, 1 ste + 2 de kleuterklas 0 Boektoppers oudste kleuters pakket : 20,00 (2 de) + 3 de kleuterklas 0 Boektoppers oudste kleuters abonnement : 32,00 (2 de ) + 3 de kleuterklas Abonnementen lager: Opgelet! bestellen enkel mogelijk via dit formulier. 0 Boektoppers : 20,00 pakket 1 ste, 2 de, 3 de, 4 de, 5 de en 6 de leerjaar *** 0 Klap : 18,00 per jaar 3 de en 4 de leerjaar 0 National Geographic Junior 36,95 per jaar (12 nrs) 4 de 5 de en 6 de leerjaar 0 Kits : 19,00 per jaar 5 de en 6 de leerjaar ( ) gelieve te omcirkelen voor welk leerjaar u de boektoppers wenst. Voor meer info over boektoppers: zie Voor een vlot verloop gelieve dit bestelformulier Maandag 4 september 2017 af te geven aan de leerkracht.

5 WARME MAALTIJDEN/SOEP/SCHOOLDRANK (lager en kleuteronderwijs) In het begin van het schooljaar wordt aan elke leerling een kalender voor het 1 ste trimester meegegeven. Wanneer uw zoon/dochter een maaltijd of soep wenst voor het 1 ste trimester (startdatum 11 september 2017, einddatum 22 december 2017) vragen wij deze in te vullen en zo vlug mogelijk af te geven. Bij ziekte, het secretariaat verwittigen vóór 9 uur, zoniet zullen wij u een maaltijd moeten aanrekenen voor die dag. De tarieven zijn: Warme maaltijd lager : 3,20 (soep, hoofdmaaltijd en water) Warme maaltijd kleuter: 2,90 (soep, hoofdmaaltijd en water) Soep: 0,40 Onze traiteur heeft een website. U kan daar terecht voor een overzicht van de gerechten en de allergeneninfo, SCHOOLDRANK Gelieve aan te duiden wanneer uw kind een drankje mag gebruiken gedurende het volledige schooljaar. De leerkracht zal dit per dag aanduiden op een lijst, welke op het eind van de maand door het secretariaat zal worden gefactureerd. Uw kind krijgt van de leerkracht per dag een drankjeton waarmee hij of zij om een drankje kan gaan in de refter BESTELFORMULIER DRANK SCHOOLJAAR (gedurende het volledige schooljaar) NAAM: KLAS:. Wenst een schooldrankje tijdens de ochtendspeeltijd Wenst een schooldrankje tijdens de middag Wenst geen schooldrankjes Prijs schooldrank: witte melk : 0,35 Water gratis Voor een vlot verloop gelieve het bestelformulier drank Maandag 4 september 2017 af te geven aan de leerkracht.

6 Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn 9190 Stekene Kemzeke secretariaat: 03/ directie admi.: Ondergetekende, ouder/voogd van.. klas: Gelieve dit formulier ingevuld en ondertekend per kind terug mee te geven naar school a.u.b. AFSPRAKENPLAN & SCHOOLREGLEMENT Het schoolreglement en het afsprakenplan worden via de school aan de ouders beschikbaar gesteld. Ouders die erom vragen kunnen steeds een papieren versie van het afsprakenplan of schoolreglement krijgen. Wenst een papieren versie van het afsprakenplan. Wenst een papieren versie van het schoolreglement. Wenst geen papieren versie en zal de website raadplegen voor het afsprakenplan en schoolreglement SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING AFBEELDING PERSONEN Voor de publicatie van zowel geposeerde (gerichte) als niet-geposeerde, spontane afbeeldingen van leerlingen wordt aan de ouders expliciet een schriftelijke toestemming gevraagd. (voorbeeld: foto s van leerlingen op de website van de school) Ja, ik geef toestemming voor de publicatie van spontane afbeeldingen van mijn kind. Neen, ik geef geen toestemming voor de publicatie van spontane afbeeldingen van mijn kind. Handtekening ouder(s)

7 Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn 9190 Stekene Kemzeke directie administratie: AFSPRAKENPLAN EN SCHOOLREGLEMENT Gelieve deze brief ingevuld en ondertekend terug mee te geven naar school a.u.b. (per kind formulier invullen aub) Ondergetekende,.. ouder van.. klas.. gaat akkoord met de inhoud van het afsprakenplan en het schoolreglement van de Gemeentelijke basisschool Reynaerdijn. Handtekening ouders Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn 9190 Stekene Kemzeke directie administratie: KOPPIE RAPPORT VOOR GESCHEIDEN OUDERS Gelieve deze brief ingevuld en ondertekend terug mee te geven naar school a.u.b. (per kind formulier invullen aub) Ondergetekende,.. ouder van.. klas.. wenst dat een kopie van het rapport opgestuurd wordt naar volgend adres:... of naar volgend adres :. (enkel voor gescheiden ouders) Handtekening ouders

8 Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn 9190 Stekene - Kemzeke secretariaat: 03/ directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING DE SCHOOL TE VERLATEN TIJDENS DE MIDDAG Ondergetekende, ouder/voogd van.. klas: verklaart hiermee dat zijn/haar kind: O O O op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 12u15 de school zelfstandig mag verlaten. op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 12u15 wordt afgehaald aan de school. op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 12u15 de school niet mag verlaten. Handtekening ouder(s)

9 Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn 9190 Stekene Kemzeke secretariaat: 03/ directie admi.: SCHOOLTOELAGE WAT? Omdat een schoolloopbaan duur is, kan men een aanvraag voor financiële tegemoetkoming indienen. Men noemde dit vroeger studiebeurs, nu spreekt men over schooltoelagen. WIE? Een kwart van de gezinnen met studerende kinderen kan genieten van een schooltoelage. Regelmatig aanwezig op school is een voorwaarde om er één te ontvangen. WANNEER? Je kan je aanvraag indienen tot uiterlijk 1 juni van het lopende schooljaar. HOE? De aanvraagformulieren kan je in elke school verkrijgen. Je kan het papieren aanvraagformulier (+ invultips) ook verkrijgen op de website. Wie dat wenst, kan daar ook een elektronische aanvraag doen. Er zijn veel ouders die geen aanvraag indienen, hoewel ze recht op een toelage hebben. We willen je ertoe op attent maken dit wel te doen, zelfs in geval van twijfel. HULP Voor het helpen invullen van de aanvraagdocumenten voor een schooltoelage kan je beroep doen op: *de school *CLB *gemeente *de sociale dienst van uw mutualiteit *uw vakbond *de Vlaamse infolijn op het gratis nummer Wenst u hulp van de school voor het invullen van de aanvraagformulieren? Ondergetekende, ouder/voogd van.. klas: O ja O nee Handtekening ouder(s)

10 AFWEZIGHEIDSBRIEFJES VOOR OUDERS WEGENS ZIEKTE VAN DE LEERLING AFWEZIGHEIDSATTEST WEGENS ZIEKTE 1 Schooljaar Klas:. Datum : van../../... tot././.. Reden:... (vader/moeder/voogd) Handtekening AFWEZIGHEIDSATTEST WEGENS ZIEKTE 2 Schooljaar Klas:. Datum : van../../... tot././.. Reden:... (vader/moeder/voogd) Handtekening AFWEZIGHEIDSATTEST WEGENS ZIEKTE 3 Schooljaar Klas:. Datum : van../../... tot././.. Reden:... (vader/moeder/voogd) Handtekening AFWEZIGHEIDSATTEST WEGENS ZIEKTE 4 Schooljaar Klas:. Datum : van../../... tot././.. Reden:... (vader/moeder/voogd) Handtekening ATTEST OPGEBRUIKT? VOOR VOLGENDE AFWEZIGHEDEN WEGENS ZIEKTE WORDT NOG ENKEL EEN DOKTERSATTEST AANVAARD!

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn Stationsstraat 18 9190 Stekene Kemzeke lid scholengemeenschap Sint-Gillis-Waas / Stekene / Waasmunster directie: 03/779.79.00 secretariaat: 03/779.44.81 de Paal: 03/770.69.39

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

Commissie 3 van 20 augustus 2015 Toelichting bij de agenda

Commissie 3 van 20 augustus 2015 Toelichting bij de agenda Commissie 3 van 20 augustus 2015 Toelichting bij de agenda OPENBARE VERGADERING 1. Gemeentelijk / Organiseren van landbouwklassen en integratieproject Frans schooljaar 2015-2016 Werkingsmiddelen kunnen

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub!

Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub! Gelieve dit blad in te vullen en te ondertekenen en ten laatste tegen donderdag 6 september terug mee te geven met uw kind. Blad niet knippen aub! Naam:... Klas:.. 1. Bestelling warme maaltijden en drankjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Uittreksel verkorte versie schoolreglement

Uittreksel verkorte versie schoolreglement Uittreksel verkorte versie schoolreglement Beste ouders, Deze bijlage is een uittreksel, met de meeste praktische afspraken die op onze school toegepast worden, uit het volledige schoolreglement van onze

Nadere informatie

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE!

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! NIEUWSBRIEF WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! Brielen, 1 september 2014 Geachte Ouders, Een lange vakantieperiode is voorbij, we staan aan het begin van een

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING 1 GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN Opening school (met toezicht) 8.00 u. Begin activiteit/lessen 8.40 u. Speeltijd 10.20 u. 10.35 u.

Nadere informatie

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2018-2019 - versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45 BIJDRAGELIJST VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 2017 VERPLICHTE ACTIVITEITEN: Vanuit ons opvoedingsproject kiest de school om een aantal verplichte, maar kwaliteitsvolle activiteiten aan te bieden. Wij vragen een

Nadere informatie

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45 BIJDRAGELIJST VOOR HET SCHOOLJAAR 2018 2019 VERPLICHTE ACTIVITEITEN: Vanuit ons opvoedingsproject kiest de school ervoor om een aantal verplichte, maar kwaliteitsvolle activiteiten aan te bieden. Wij vragen

Nadere informatie

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Bijlagen GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Toedienen van medicatie Beste ouder(s) De laatste jaren wordt steeds meer aan het schoolpersoneel gevraagd om medicatie

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD De tijd vliegt voorbij en zo zwaait onze schoolpoort na 2 maanden vakantie weer open. Wij hopen dat u, samen met uw gezin, heeft genoten van een fantastische en ontspannende

Nadere informatie

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015

Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Ouderinfo bestemd voor leerlingen van de 1 ste graad Informatie bij de start van het nieuwe schooljaar 1 september 2015 Beste ouder(s), beste leerling In deze ouderinfo bundelen we enkele mededelingen

Nadere informatie

Ondergetekende, ouder van... (naam en voornaam)... (klas) verklaart hierbij dat zijn/haar kind niet op school aanwezig was

Ondergetekende, ouder van... (naam en voornaam)... (klas) verklaart hierbij dat zijn/haar kind niet op school aanwezig was AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 1 Ondergetekende, ouder van... AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 2 Ondergetekende, ouder van... AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 3 Ondergetekende, ouder van... AFWEZIGHEIDSBRIEFJE: 4 Ondergetekende, ouder

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

Info ivm het schoolreglement

Info ivm het schoolreglement Info ivm het schoolreglement 2018-2019 Beste ouders, We zijn er ons van bewust dat het schoolreglement een erg lijvig document is met lange moeilijke wetteksten. Daarom hier voor jullie de belangrijkste

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw

SINT ARDUS. 2 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw 2 september 2016 Brieven eerste schooldag 1 ste jaar Geachte heer/mevrouw Wij willen u van harte danken voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en hopen we dat uw zoon of dochter hier echt gelukkig

Nadere informatie

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45

1 KKA & 1 KKB 45 per leerjaar: 85 2 KK 45 3 KK 45 BIJDRAGELIJST VOOR HET SCHOOLJAAR 2015 2016 VERPLICHTE ACTIVITEITEN: Vanuit ons opvoedingsproject kiest de school om een aantal verplichte, maar kwaliteitsvolle activiteiten aan te bieden. Wij vragen een

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

Administratieve fiches

Administratieve fiches Vrije Basisschool De Zonnebloem ude Diestsestraat 4, Waanrode Administratieve fiches (in te vullen bij het begin van elk schooljaar en af te geven aan de klastitularis) VRIJE BASISSCHL DE ZNNEBLEM UDE

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 1 GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN Opening school (met toezicht) 8.00 u. Begin activiteit/lessen 8.40 u. Speeltijd 10.20 u. 10.35 u.

Nadere informatie

infobrochure

infobrochure infobrochure 2014-2015 Haverstraat 9 8400 Oostende 059 50 10 99 059 70 76 68 www.govogelzang.be directeur@govogelzang.be secretariaat@govogelzang.be inhoud Inhoud voorblad inhoud... 2 schooluren... 3 ons

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar 2014-2015

AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar 2014-2015 AKKOORDVERKLARING informatiebrochure met schoolreglement schooljaar 2014-2015 De heer en/of mevrouw (voor- en achternaam van een of beide ouders)........., ouder(s) van... (voor- en achternaam van het

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2015-2016 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n).

Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Bijlage uit ons schoolreglement, ter ondertekening van de ouder(s)/verantwoordelijke(n). Toestemming publiceren van foto- of beeldmateriaal Bijlage 7 Toestemming om beeldmateriaal te maken Manitobalaan

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

Schooljaar: versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren

Schooljaar: versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren Schooljaar: 2016-2017 versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De eerste schooldag zit er weeral op KALENDER Terug naar school 02.09.2013 Infoavond Wijk: 05.09.2013 18u00 Hoofdgebouw: 05.09.2013 19u00 Schoolteamvergadering 10.09.2013

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

Kosteloos. Verplichte kosten

Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2016-2017 Overzicht schoolkosten versie oktober Vrije basisschool: Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

SINT ARDUS. 1 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw

SINT ARDUS. 1 september Brieven eerste schooldag 1 ste jaar. Geachte heer/mevrouw 1 september 2014 Brieven eerste schooldag 1 ste jaar Geachte heer/mevrouw In naam van de ganse schoolgemeenschap wil ik u van harte danken voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en hoop ik dat

Nadere informatie

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment!

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! 1 Kessel, 1 september 2018 Beste ouders, De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! Voor onze peutertjes een eerste kennismaking met de school. Voor onze andere leerlingen nieuwsgierig uitkijken

Nadere informatie

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR

ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR ZES STROKEN PER GEZIN SCHOOLJAAR 2015-2016 Beste ouders, Mogen we vragen om de stroken 1, 2, 3 en 4 ingevuld & ondertekend terug te bezorgen aan de klasleerkracht vóór dinsdag 8 september 2015. Strook

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Schooljaar : Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat

Schooljaar : Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat Schooljaar : 2017-2018 Overzicht schoolkosten Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD KALENDER Terug naar school Di 01.09.2015 Infoavond Wijk: Do 03.09.2015 18u00 Hoofdgebouw: Do 03.09.2015 19u00 Sportieve dag 2 de graad Do 10.09.2015 Sportieve dag 1

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

De schoolrekening. (Bijlage bij het schoolreglement) 1. Wat is gratis?

De schoolrekening. (Bijlage bij het schoolreglement) 1. Wat is gratis? (Bijlage bij het schoolreglement) De schoolrekening. I. Wat is gratis en wat dient betaald te worden? Het decreet basisonderwijs bepaalt dat aan u geen bijdragen kunnen gevraagd worden voor alles wat verband

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Administratieve fiches

Administratieve fiches Vrije Basisschool De Zonnebloem ude Diestsestraat 4, Waanrode Administratieve fiches (in te vullen bij het begin van elk schooljaar en af te geven aan de klastitularis) VRIJE BASISSCHL DE ZNNEBLEM UDE

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013

Informatiebrochure. Schooljaar 2012-2013 Informatiebrochure Schooljaar 2012-2013 Basisschool De duizendpoot creatieve ontdekkende school Volkslaan 27 8930 Menen 056/513578 Bezoek onze website: de-duizendpoot.be www.facebook.com/bsduizendpoot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Jaarthema = Jij kleurt De Lettertuin Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien en juf. Hilde K1 : juf. Annick

Nadere informatie

Kosteloos. Verplichte kosten

Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2017-2018 Overzicht schoolkosten versie oktober Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS

GEGEVENS KIND FAMILIALE GEGEVENS GEGEVENS KIND Naam Voornaam: Geslacht jongen ( ) meisje ( ) Geboortedatum: / / Geboorteplaats: Nationaliteit: Rijksregisternummer (SIS-kaart): Adres (hoofdverblijf): Ander adres: Telefoonnummer thuis :

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Basisschool De Sprong. Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik. Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar. Basisschool De Sprong

INFOBROCHURE. Basisschool De Sprong. Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik. Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar. Basisschool De Sprong INFOBROCHURE Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik Contactgegevens Directie Linde Verstappen Secretariaat Wannes Machiels Telefoon Telefoon 089/56.04.81 089/56.04.82 Email

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven 1 1. De minister 1. Woordje vooraf Onze onderwijsminister wenst dat onderwijs voor alle ouders, ook voor diegenen die het minder breed hebben, zo betaalbaar mogelijk is. We kunnen dit enkel toejuichen.

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool

Bijlagen bij de schoolbrochure kleuterschool Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 kleuterschool De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

nieuw in de schoolbrochure

nieuw in de schoolbrochure nieuw in de schoolbrochure 2017-2018 STROOK ACHTERAAN INGEVULD EN ONDERTEKEND TERUG MEEGEVEN MET UW KIND(-eren) TEGEN UITERLIJK 23 juni 2017 AUB! DANK! Meerdere kinderen op school = meerdere strookjes

Nadere informatie

Brief1 aan de ouders

Brief1 aan de ouders Brief1 aan de ouders Beste ouders, Steenokkerzeel 4 september 2018 Na een warme, zwoele vakantie zijn we in Piramide een beestig jaar begonnen Deze maand werken we rond: ik voel me kiplekker als De dorpswandeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3

BKO Nieuws. Inhoud. Buitenschoolse kinderopvang Gooik Digitale nieuwsbrief Infofiches Scansysteem... 3 BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2018 Inhoud Buitenschoolse kinderopvang Gooik... 2 Digitale nieuwsbrief... 2 Infofiches... 2 Scansysteem... 3 Alleen naar huis? Iemand anders

Nadere informatie

Organisatie schooljaar

Organisatie schooljaar Organisatie schooljaar 2015-2016 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/

Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/ Vestiging Bronstraat Bronstraat 86 A 1060 St. Gillis 02/538.54.52 www.bsgodebron.be bs.sint-gillis@rago.be Vestiging Besme Besmelaan 113 1190 Vorst 02/343.77.03 Inhoudstabel 1. Voorwoord 2. Voorstelling

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL Welkom Beste ouders, Liefste leerling, Welkom op onze school. De eerste schooldag op een nieuwe school is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders een hele belevenis.

Nadere informatie

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad

Dilbeek, 1 maart 2013. Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Dilbeek, 1 maart 2013 Schikkingen einde tweede trimester 2012-2013 Eerste graad Geachte heer/mevrouw Beste leerling Graag willen we u informeren over de organisatie van de laatste weken van dit trimester.

Nadere informatie

Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind.

Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind. Om onze gegevens te actualiseren vragen we om de gekleurde bladen in te vullen en morgen af te geven aan de klasbegeleider van je kind. BIJLAGE 1 INSCHRIJVING MIDDAGMAAL KLEUTERS SCHRAPPEN wat NIET van

Nadere informatie

Vrije Basisschool Sint-Macharius Laarne schooljaar

Vrije Basisschool Sint-Macharius Laarne schooljaar Schooljaar 2017-2018 I Nieuwsbrief nummer 1 I september 2017 Welkom Namens het schoolbestuur en het schoolteam heten wij u van harte welkom op onze school. Het schoolteam staat klaar om er voor uw kind(eren)

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PRAKTISCHE INFORMATIE 1. OPENINGSUREN Onze school is open van 7 u. s morgens tot 18. 30 u. s avonds. De lessen worden gegeven van 08.30 u. tot 12.05 u. in de voormiddag. In de namiddag voor de kleuters

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

Maaltijdkaart Averbode Studie Fruitproject Drank op school

Maaltijdkaart Averbode Studie Fruitproject Drank op school vrijdag, 1 september 2017 NIEUWS UIT DE SCHOOL 24 Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe. WIJZIGINGEN schoolreglement Ook dit schooljaar kan je steeds de meest

Nadere informatie

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: Overzicht schoolkosten Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen Hiervoor mogen geen kosten aan ouders doorgerekend

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Kleuterschool De Sprong. Burg. Philipslaan Maaseik. Voor kleuters van 5 tot 6 jaar

INFOBROCHURE. Kleuterschool De Sprong. Burg. Philipslaan Maaseik. Voor kleuters van 5 tot 6 jaar INFOBROCHURE Kleuterschool De Sprong Voor kleuters van 5 tot 6 jaar Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik Contactgegevens Directie Linde Verstappen Secretariaat Wannes Machiels Telefoon Telefoon 089/56.04.81

Nadere informatie

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: Overzicht schoolkosten Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen Hiervoor mogen geen kosten aan ouders doorgerekend

Nadere informatie

Met goede vaart het schooljaar in

Met goede vaart het schooljaar in Beste ouders, Met goede vaart het schooljaar in De vakantie is nog niet ten einde, maar we hebben wel al zin in het nieuwe schooljaar. Een schooljaar waar we met goede vaart invliegen! De voorbije zomermaanden

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. 2012-09-03 Derde graad Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij de inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF INLICHTINGENFICHE AUB DIRECT INVULLEN

NIEUWSBRIEF INLICHTINGENFICHE AUB DIRECT INVULLEN NIEUWSBRIEF AGENDA Dorp 2: 014/ 65 56 57 Dorp 60: 014/65 66 89 Schoolbus: 0491/74 29 92 27 e jaargang - nr. 01 01-09-2017 Ma. 04/09/2017 : Zwemmen voor 1ste + 2 de + 3 de leerjaar (voormiddag) Di. 05/09/2017

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

Brief1 aan de ouders

Brief1 aan de ouders Brief1 aan de ouders Beste ouders, Eerste schooldag Piramide 1 september 2016 Na een fijne vakantie zijn we weer gestart! Enkele praktische afspraken: Uurregeling: We behouden dezelfde regeling als vorig

Nadere informatie

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken.

Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. Tweede graad 2012-09-03 Geachte ouders Als aanvulling bij het lijvige schoolreglement willen we u bij uw inschrijving op de hoogte brengen van enkele specifieke regels en afspraken. We hebben er voor gekozen

Nadere informatie