Stellar Mailbox Extractor. Gebruikershandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stellar Mailbox Extractor. Gebruikershandleiding"

Transcriptie

1 Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup 7.0 Gebruikershandleiding Copyright Stellar Information Technology Private Limited. Alle rechten voorbehouden.

2 Overzicht Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup vergemakkelijkt het uitpakken van offline mailboxen uit MS Exchange Backup (Exchange Database) en opslaan als PST, MSG, EML, HTML, RTF, PDF en MS Office 365 bestanden. Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup is een geavanceerde Exchange-postbus extractor die slaat alle inhoud, zoals berichten, bijlagen, contacten, agenda's, taken en tijdschriften, met de Offline postvakken op de MS Exchange Backup (Exchange-Database) en slaat u ze op in PST, MSG, EML, HTML, RTF, PDF en MS Office 365-indeling. De applicatie maakt gebruik van het backup-bestand (.vhdx or.bkf) om offline mailboxen uit te pakken vanuit de database. Belangrijkste kenmerken van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup Zoek bepaalde mails van het uitgepakte bestand. Het opslaan van geëxtraheerde gegevens in PST, MSG, EML, HTML, RTF, PDF en MS Office 365 indeling. Export uitgepakte bestand naar een Exchange mailbox. Gebruiksvriendelijke en veilige software. Geeft een voorbeeld van mailboxen en mailbox items zoals s, Contacten, Kalender, Notities, Verzonden Items etc. Werkt met MS Exchange Server 2016, 2013, 2010, 2007, Ondersteuning voor Unicode-tekens. Ondersteunt MS Office 2016, 2013, 2010, 2007, Werkt met Windows 10 / Windows 8.1 / 8 / Windows 7 / Windows Vista / Windows Server 2012 / Windows Server 2008 / Windows Server 2003.

3 Beginnen Installatieprocedure De Lancering van de Software Gebruikers interface De Software bestellen De Software Registreren De Software Updaten Stellar Ondersteuning

4 Installatieprocedure Voordat u de software installeert, zorgen ervoor dat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten: Minimum Systeemvereisten Processor: Pentium Class Besturingssysteem: Windows 10 / Windows 8.1 / 8 / Windows 7 / Windows Vista / Windows Server 2012 / Windows Server 2008 / Windows Server 2003 Memory: 1 GB Harde Schijf: 50 MB van vrije ruimte MS Outlook: 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 Om de software te installeren, Volg deze stappen Double-klik StellarMailboxExtractorforExchangeBackup.exe executable bestand om de installatie te starten. Setup - Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup dialoogvenster verschijnt. Klik Volgende. Dialoogvenster Licentieovereenkomst wordt weergegeven. Kies Ik ga akkoord met de overeenkomst optie. Volgende knop wordt ingeschakeld. Klik Volgende. Kies Bestemmingslocatie dialoogvenster verschijnt. Klik Blader naar Kies de bestemming pad waar de setup-bestanden worden opgeslagen. Klik Volgende. Kies Start Menu Mappen dialoogvenster verschijnt. Klik Bladeren om het pad te bieden voor snelkoppelingen programma's. Klik Volgende. Kies Extra Gemaakt dialoogvenster verschijnt. Kies selectievakjes als per uw keuze. Klik Volgende. Klaar om het dialoogvenster Install verschijnt. Controleer uw kiesions. Klik Terug als u deze wilt wijzigen. Klik nu op Install om de installatie te starten. Het Venster installeren geeft het installatieproces. Na voltooiing van de installatie, de voltooiing van de Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup Setup Wizard Venster wordt weergegeven. Klik Voltooien. Nota: Duidelijk Lancering Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup-selectievakje vooraleer tikken Finish om te voorkomen dat de software starten.

5 De lancering van de Software Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup starten in Windows 10 Klik op de Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup tegel op het beginscherm. Of, Dubbelklik op Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup bureaublad icoon. Klik op de Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup tegel op het beginscherm. Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup starten in Windows 8.1 / 8 Klik op de Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup tegel op het beginscherm. Of, Dubbelklik op Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup bureaublad icoon. Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup starten in Windows 7 / Vista / XP Klik Start ->Programma s-> Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup -> Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup. Of, Dubbelklik op Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup bureaublad icoon. Of, Klik Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup in Snelle start werkbalk.

6 Gebruikers interface Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup heeft een eenvoudige en makkelijk te gebruiken GUI De user interface bevat functies die nodig zijn voor het extraheren van het back-upbestand. Na het starten van de software, verschijnt het belangrijkste user interface zoals hieronder weergegeven: De gebruikersinterface bevat menu's and knoppen waarmee u toegang tot verschillende featuresof de software met gemak.

7 Menu's Bestand Menu Selecteer Backup Gebruik deze optie om het Back-upbestand dat u wilt herstellen te selecteren. Opslag Gebruik deze optie om op te slaan van het uitgepakte bestand. Stop Gebruik deze optie om de momenteel lopende proces te stoppen. Update Wizard Gebruik deze optie om online te controleren op nieuwe versies. Zoeken bericht Gebruik deze optie om te zoeken naar bepaalde mails van het uitgepakte postvak. Log Menu Log rapport Gebruik deze optie om het logboek te bekijken / op te slaan.

8 Registratie Menu Registratie Gebruik deze optie om de software te registreren na aankoop van het product. Help Menu Help Gebruik deze optie om de hulp handleiding van de software te openen. Orde Gebruik deze optie om kopen Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup software. Ondersteuning Gebruik deze optie om de support pagina van stellarinfo.com Kennisbasis Gebruik deze optie om de Kennisbank artikelen van stellarinfo.com

9 Aanvraag Gebruik deze optie om onderzoek te onderwerpen aan stellarinfo.com Over Gebruik deze optie om informatie over de software te lezen Style Menu Gebruik deze optie om naar wens te switchen tussen de verschillende thema s van de software.

10 Knoppen Klik op deze knop om het Backup-bestand van waaruit u wilt uitpakken. Klik op deze knop om het uitgepakte bestand op te slaan. Klik op deze knop om de momenteel lopende proces te stoppen. Klik op deze knop om te controleren of beide, laatste kleine en grote versies online beschikbaar. Klik op deze knop om te zoeken naar bepaalde mails van het uitgepakte bestand. Klik op deze knop om het logboek te bekijken / op te slaan. Klik deze knop om de software te Registreren na aankoop. Klik deze knop om de handleiding van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup te openen.

11 Klik deze knop om de Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup aan te schaffen. Klik op deze knop bekijk de support pagina van stellarinfo.com. Klik deze knop om naar de Knowledgebase artikelen van stellarinfo.com te gaan. Klik deze knop om informatie aan te vragen bij stellarinfo.com. Klik deze knop voor meer informatie Over de software. Klik op deze knop om het backup-bestand te selecteren van waaruit u wilt uitpakken. Klik deze knop om in het systeem een backup-bestand te zoeken bevinden.

12 De Software bestellen klik Voor meer informatie over Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup. Om de software online te kopen, kunt u terecht op nu.php U kunt ook op de Orde ikoon klikken in Menu Help op de Menu Balk om de software online aan te schaffen. Selecteer een van de methoden om de software aan te schaffen. Als de order bevestigd is, ontvangt u een serienummer via , wat u moet gebruiken om de software te activeren.

13 De Software Registreren U kunt de demo versie van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Server software hier downloaden De demo versie is slechts voor evaluatie doeleinden en u moet uiteindelijk de software registreren om het volledig te kunnen gebruiken. Als u de software koopt, ontvangt u een code waarmee u de software kunt registreren. U kunt de software op een van de volgende manieren registreren Online Registratie Na aankoop van de software, ontvangt u een serienummer via , waarmee u de software moet registreren. U moet het serienummer invoeren, wat vervolgens gecontroleerd zal worden door een license serve. Na controle is de software geregistreerd. Handmatige Registratie Om de software handmatig te registreren, moet u een PHX_REG.txt bestand aanmaken en dit mailen naar support@stellarinfo.com. Na controle van het serienummer en aankoopdetails, zal de site code, waarmee u de software handmatig moet registreren, naar uw adres gezonden worden. Nota: Als de software gedownload is van ((bijv. ESD versie), moet het geregistreerd worden d.m.v. het serienummer (ontvangen via na aankoop van het product) om alle functies van de software te kunnen gebruiken. Als de software geïnstalleerd is met gebruik van productinstallatie CD (bijv. BOX versie), is hardware lock, dat beschikbaar is bij de software kit, nodig voor het functioneren van de software.

14 Online Registratie Om de software online te registreren 1. Starten demo versie van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup software. 2. In het Registratie Menu op de Menu Balk, Klik op Registratie. 3. In Registratie Option dialoog box, kies Ik heb de registratiesleutel. 4. Kies Online Registratie. Klik OK. Er verschijnt een waarschuwing, klik Yes om door te gaan. 5. In Stellar Phoenix - Elektronische Registratie Wizard, klik Volgende. 6. Type het serienummer (ontvangen via na aankoop van het product) in serienummer veld. Klik Volgende. 7. De software maakt automatisch verbinding met de licentieserver. Na registratie, klik Voltooien om de

15 registratieprocedure voltooien. te Nota: U kunt PHX_REG.txt bestand handmatig aanmaken via online activering. Zie Handmatige Registratie om de procedure voor het aanmaken PHX_REG.txt bestand te zien.

16 Handmatige Registratie Om de software handmatig te registreren 1. Starten de demo versie van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup. 2. In het Registratie Menu op de Menu Balk, Klik op Registratie. 3. In Registratie Optie dialoog box, kies Ik heb de Registratie sleutel. 4. Kies Online Registratie. Klik OK. Er verschijnt een waarschuwing, klik Ja om door te gaan. 5. In Stellar Phoenix - Elektronische Registratie Wizard, klik Annuleren. 6. Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup dialoog box zal geopend worden, klik Ja. 7. In Handleiding Software Registratie dialoog box, voer het serienummer in dat u ontvangen heeft bij aankoop van de software. Klik Volgende. 8. Een bestand genaamd PHX_REG.txt is aangemaakt op uw bureaublad. het naar support@stellarinfo.com. Klik Voltooid.

17 9. Na controle van de aankoopdetails ontvangt u de site code, die nodig is om de software handmatig te registreren. 10. Na ontvangst de sitesleutel, open Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup. In Registratie Optie dialoog box, kies Ik heb de Registratie sleutel. 11. Kies handleiding Registratie en klik OK. 12. Voer de lokale sleutel in voor lokale sleutel dialoogvenster. Klik Bevestigen. Nota: De site code is verzonden naar het adres dat gebruikt is voor verzending van het serienummer.

18 De Software Updaten Stellar geeft periodieke software-updates uit voor Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup software. U kunt de software updaten om het up-to-date te houden. Deze updates kunnen een nieuwe functionaliteit, functie, dienst, of alle andere informatie die de software kan verbeteren, toevoegen. Update optie van de applicatie kan controleren op nieuwe updates. Het controleert zowel de nieuwste kleine en grote versies die online beschikbaar zijn. Je kunt kleine versies eenvoudig downloaden via de Update Wizard. De grote versie, indien beschikbaar, moet echter worden aangeschaft. Tijdens het bijwerken van de software is het aanbevolen om alle geopende programma s af te sluiten. Let wel: De demo versie van de software kan niet worden bijgewerkt. Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup Updaten Klik op de het Update Wizard icoontje in het Bestandsmenu. Stellar Phoenix Update Wizard venster zal openen. Klik Volgende. De Wizard zal naar de nieuwste updates zoeken, en als het nieuwe updates vindt, zal er een venster opengaan dat beschik waarheid aangeeft. Klik Volgende en de software zal de bestanden van de update server downloaden. Als de procedure voltooid is, zal de software upgraden naar de laatste versie. Live Update kan niet gebeuren als gevolg van volgende redenen Internet verbinding mislukt Updates zijn niet beschikbaar Niet in staat om configuratiebestanden te downloaden Geen bijgewerkte bestanden of versies van de Niet in staat om uitvoerbare bestand te zoeken Nota: Als een grote versie beschikbaar is, moet u de software te kopen om het te upgraden.

19 Stellar Ondersteuning Onze Technische Ondersteuningdeskundigen hebben oplossingen voor al je vragen m.b.t. de Stellar Producten. Bel ons of Ga oline naar onze ondersteunende afdeling op Voor prijsopgave en bestellingen, klik nu.php Chat Live met een Online deskundige op Zoek in ons uitgebreid Kennisbestand op Dien een verzoek in op Stuur een naar Stellar Ondersteuning op Ondersteuning Helpline Maandag tot vrijdag [24 uur per dag] VS (Gratis-Pre Sales Queries) VS (Bericht Sales Queries) VK (Europa) Australia & Asia Pacific Nederland Pre & Post Verkoop Ondersteuning Wereldwijd Bestellingen

20 Selecteer Exchange back-upbestand Om Selecteer Exchange Backup Klik Selecteer Backup from Bestand Menu. Selecteer Exchange Backup dialoogvenster geopend. Klik Open Exchange Backup Selecteer de Exchange back-up die u wilt uitpakken. Klik op Start Knoppen. Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup staat u tevens toe Exchange Backup op de harde schijf van uw computer te zoeken als u de locatie niet weet. Om Exchange Backup zoeken Klik Exchange Backup zoeken in het kiezen Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup dialoogvenster. Exchange Backup-bestand zoeken dialoogvenster opent. In het gedeelte Zoekopties selecteert u de gewenste schijf in het venter Lijst Zoeken of klik Zoeken om naar een Exchange Backup-bestand te zoeken binnen een bepaalde map. Klik Start om naar backup-bestanden te zoeken. Nadat de zoekopdracht is voltooid, de lijst van back-up bestanden gevonden in de geselecteerde drive /map worden in een tabel hieronder:

21 Selecteer het bestand dat u wilt extraheren uit deze lijst en klik op OK.

22 Scannen van Exchange back-upbestand Na het selecteren van het Backup bestand dat u wilt herstellen, Klik Start. Selecteer Scanmodus dialoog wordt geopend. Als u wilt dat de corrupte back-upbestand snel te scannen, selecteer Snelle Scan, dat is een snelle manier om te scannen en te extraheren corrupte back-upbestand. Of, als u wilt dat de corrupte backupbestand uitgebreid scannen op betere resultaten, selecteert u Uitgebreide Scan. Klik op OK om het scanproces te starten. Na het voltooien van de scan kunt u een voorbeeld van het gescande bestand bekijken. Linkerdeelvenster bevat geselecteerde backup bestandsnaam onder het hoofd knooppunt in een boom zoals structuur, terwijl de Midden-deelvenster worden weergegeven de lijst van uitgepakte mails. Klik op

23 alle in het middelste deelvenster te zien van de inhoud ervan, die wordt weergegeven in het rechterdeelvenster, zoals hieronder getoond: Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup staat u tevens toe te zoeken naar bepaalde s in het gescande bestand.

24 Zoeken Bericht Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup kunt u ook zoeken naar bepaalde mails van het uitgepakte Exchange Backup bestand. Om te zoeken naar specifieke s Klik op de knop Zoek bericht in de modus Afdrukvoorbeeld in menu bestand. Voer een van de gegeven parameters als per uw eis en klik op Zoeken om de zoekactie te starten. Klik op Herstellen om de parameters te wissen en een nieuwe zoekopdracht te starten. Nota: U kunt alleen selecteren één EDB Exchange backup bestand op een moment om te zoeken naar mails.

25 De resultaten worden onder het tabblad Resultaten in de voorbeeldmodus weergegeven. De zoekresultaten worden in twee categorieën onderverdeeld Elk van de criteria: Onder dit tabblad worden alle mailberichten weergegeven die worden getoond overeenkomen met een van de ingevoerde zoekparameters. Exact overeenkomst: Onder dit tabblad worden alleen de mailberichten are displayed weergegeven die overeenkomen met alle ingevoerde zoekparameters. Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup maakt het ook mogelijk om alleen die berichten die u hebt gezocht voor het gebruik van Search Criteria optie op te slaan. Om zoekresultaten op te slaan Of,. Klik op Opslaan in bestands menu. Selecteer Opslaan zoekresultaten en klik op OK. Kies uw voorkeur uit Bewaar zoekresultaat sectie, selecteert u de gewenste formaat, selecteert u de bestemming waar u het bestand wilt opslaan en klik op OK. Om op te slaan controleren resultaten op basis van eventuele vergelijkingscriteria de relevante optie voor om Elk van de criteria Criteria of Exacte overeenkomst in de sectie zoekresultaten opslaan. Selecteer Beide opties in Zoekresultaten opslaan om alle resultaten op te slaan. Klik met de rechtermuisknop op de desbetreffende item die u wilt opslaan.

26 In de lijst selecteert u het formaat waarin u het wilt opslaan. Koos de bestemming waar u het item opslaan en klik op OK.

27 Uitgepakte bestanden opslaan Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup kunt u de geconverteerde bestanden opslaan in verschillende formaten, zoals PST, MSG, EML, HTML, RTF-, PDF- en Office 365 of exporteren naar een online exchange server. Opslaan van de geconverteerde bestanden Klik besparen in het Menu Bestand. Selecteer het gewenste formaat en kies de opslag locatie. Klik op OK. Met Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup, kunt u individuele mailboxen opslaan in elk van de opgegeven formaten.. Om mailboxen los op te slaan, rechts klik op de mailbox en Selecteer Opslaan als PST om de mailbox in PST formaat op te slaan. Selecteer Opslaan als MSG om de mailbox in MSG formaat op te slaan. Selecteer Opslaan als EML om de mailbox in EML formaat op te slaan. Selecteer Opslaan als HTML om de mailbox in HTML formaat op te slaan. (Bijlagen kunnen niet worden opgeslagen, echter, hun namen zijn wel zichtbaar) Selecteer Opslaan als RTF om de mailbox in RTF formaat op te slaan. (Bijlagen kunnen niet worden opgeslagen, echter, hun namen zijn wel zichtbaar) Selecteer Opslaan als PDF om de mailbox in PDF formaat op te slaan. (CC van de s worden niet weergegeven en Bijlagen kunnen niet worden opgeslagen, echter, hun namen zijn wel zichtbaar) Nota: U kunt ook rechts-klikken op een bericht en deze los opslaan in alle formaten behalve PST.

28 U kunt tevens het hersteld bestand naar een Exchange Mailbox as well, exporteren via de volgende stappen Rechts-klik op het item in de structuur dat u wilt exporteren en kies Exporteer naar Exchange Mailbox. In het Verbinding maken met Exchange Server Mailbox dialoogvenster, kies Verbind met enkele mailbox of Verbind met alle mailboxen op de server, gebaseerd op uw noodzaak. In het Verbinding maken met Exchange Server Mailbox dialoogvenster, selecteer aansluitmogelijkheden (Verbind met enkele mailbox of Verbind met alle mailboxen op de server) en voer vervolgens Microsoft Exchange Server Informatie details in. Klik op OK.

29 In het Exporteer naar Mailbox dialoogvenster dubbelklikt u op de mailbox waarnaar u de s wilt exporteren. Klik op OK. Nota: Om mailbox gegevens op te slaan in PST, MSG, EML, HTML, RTF, PDF-formaat dat u nodig hebt om het kantoor te installeren 2003 / 2007 / 2010 / 2013 / 2016.

30 Importeer PST bestand in MS Outlook Om een PST bestand in Microsoft Outlook 2016 / 2013 te importeren Open Microsoft Outlook. In Bestand Menu, kies Open & Exporteren. Selecteer Importeren / Exporteren optie van het rechterdeelvenster. Van Import en Export Wizard venster, kies Importeren uit een ander programma of bestand, klik Volgende. In Importeer een Bestand dialoog box, kies PST, klik Volgende. Klik Bladeren om het PST bestand dat geïmporteerd moet worden te vinden. In de opties box, kies de juiste optie. Klik Volgende. In Importeren Outlook Data Bestand dialoog box, kies de folders die in Microsoft Outlook geïmporteerd moeten worden. Klik Eindigen. Om een PST bestand in Microsoft Outlook 2010 te importeren Open Microsoft Outlook. In Bestand Menu, kies Open -> Importeren. Van Import en Export Wizard venster, kies Importeren uit een ander programma of bestand, klik Volgende. In Importeer een Bestand dialoog box, kies PST, klik Volgende. Klik Bladeren om het PST bestand dat geïmporteerd moet worden te vinden. In de opties box, kies de juiste optie. Klik Volgende. In Importeren Outlook Data Bestand dialoog box, kies de folders die in Microsoft Outlook geïmporteerd moeten worden. Klik Eindigen. Om een PST bestand in Microsoft Outlook 2007 / 2003 te importeren Open Microsoft Outlook. In Bestand menu, kies Import en Export. Van Import en Export Wizard venster, kies Importeren uit een ander programma of bestand, klik Volgende. In Importeer een Bestand dialoog box, kies PST, klik Volgende. Klik Bladeren om het PST bestand dat geïmporteerd moet worden te vinden. In de opties box, kies de juiste optie. Klik Volgende. In Importeer Personal Folders dialoog box, kies de mappens die geïmporteerd moeten worden in Microsoft Outlook. Klik Eindigen.

31 Logboek bekijken Met Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup, u kunt de Log verslag voor het analyseren van het hele proces in een later stadium. Om het logboek op te slaan In het Log menu, kies Log Rapport. Inloggen Verslag dialoogvenster, klik Logbestand opslaan. In het Opslaan als dialoogvenster, kies de locatie waar u het log bestand wilt opslaan. Klik OK.

32 FAQ's 1. Ik ben niet kundig voor vondst mijn back-upbestanden, hoe ik het vinden? Gebruik zoeken Exchange Backup optie om te zoeken en vinden van back-upbestanden. 2. Bij het activeren van het programma krijg ik de foutmelding dat het programma niet correct is geïnstalleerd. Hoe kan ik het programma activeren? U moet de Crypkey service starten welke is gestopt. Volg de volgende stappen voor het starten van de Crypkey service. Ga naar Controle Paneel. Open Administratief. Open vervolgens Services. Rechts-klik nu op Crypkey licentie en klik Start. Probeer het programma opnieuw te activeren na het starten van de Crypkey Dienst 3. Wat is het verschil tussen de Quick Scan en Uitgebreide Scan? Snelle Scan-modus is een snelle modus om te scannen en corrupte back-up bestand uitpakken. Als u niet tevreden met de Quick Scan modus bent, dan kunt u uitgebreide scanmodus. Uitgebreide scanmodus voor het scannen van een back-upbestand is traag maar meer effectief proces. Deze modus is krachtiger dan de Quick Scan modus. Het is in staat om zelfs zeer beschadigde back-up bestanden te herstellen. 4. Kan ik mijn geëxtraheerde gegevens op de exchange server van exporteren de Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup? Ja, u kunt uw opgehaalde gegevens te exporteren naar de uitwisselingsserver door: Klik met de rechtermuisknop op het uitgepakte bestand. Selecteer Exporteren naar Exchange Server. Voer de relevante gegevens. 5. Kan ik mailboxen uitpakken van beschadigde Exchange backup-bestanden? Ja, u kunt mailboxen uitpakken van een beschadigde Exchange backup-bestand door de Uitgebreide scan te gebruiken. 6. Kan ik bepaalde mailberichten zoeken vanuit de uitgepakte mailboxen? Ja, u kunt een bepaalde zoeken vanuit de uitgepakte mailboxen via de knop Berichten zoeken in het menu Bestand. 7. Kan ik een enkel mailitem opslaan in de opgegeven formaten? Ja, u kunt een bepaald item opslaan door met de rechtermuisknop erop te klikken en de desbetreffende formaat te selecteren. 8. Wat kunnen we doen in de demo-versie?

33 In de demoversie kunt u de backup-bestanden uitpakken en alleen een voorvertoning van die bestanden zien.

34 Juridische kennisgeving Auteursrecht Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup software, bijhorende gebruikershandleiding en documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd door Stellar Information Technology Private Limited met alle rechten voorbehouden. Volgens de auteursrechtelijke bepalingen, kan deze gebruikershandleiding op geen enkele wijze worden verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stellar Information Technology Private Limited. Er is geen aansprakelijkheid voor handhaving octrooi, met in achtneming van het gebruik van de informatie in dit document. Copyright Stellar Information Technology Private Limited. Alle rechten voorbehouden. Bewijs van Afstand De Informatie in deze handleiding, met inbegrip van maar niet beperkt tot, eventuele productspecificaties is zonder kennisgeving onderhavig aan verandering. STELLAR INFORMATION TECHNOLOGY PRIVATE LIMITED VERSTREKT GEEN GARANTIE MET BETREKKING TOT DEZE HANDLEIDING OF ENIGE ANDERE INFORMATIE HIERIN EN ZIET HIERBIJ UITDRUKKELIJK AF VAN ALLE GARANTIES VAN VERKOOPBAAR HE ID OF GESCHIKT HE ID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT HET VOORGAANDE. STELLAR INFORMATION TECHNOLOGY PRIVATE LIMITED IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR DIRECTE OF INDIRECTE SCHADE DIE HET GEVOLG ZIJN VAN TECHNISCHE OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN OF WEGLATINGEN IN DIT DOCUMENT OF VOOR DISCREPANTIES TUSSEN HET PRODUCT EN DE HANDLEIDING. IN GEEN GEVAL IS STELLAR INFORMATION TECHNOLOGY PRIVATE LIMITED AANSPRAKELIJK VOOR EVENTUELE INCIDENTELE SCHADE, GEVOLGSCHADE OF BIJZONDERE OF MORELE SCHADE, OP GROND VAN VERBINTENIS EN ONRECHTMATIGE DAAD OF ANDERSZINS, ALS GEVOLG VAN OF IN VERBAND MET DEZE HANDLEIDING OF ENIGE ANDERE INFORMATIE HIERIN DAN WEL HET GEBRUIK ERVAN.

35 Handelsmerken StellarMailboxExtractorforExchangeBackup is een geregistreerd handelsmerk van Stellar Information Technology Private Limited. Alle Handelsmerken Erkend. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. Licentieovereenkomst Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup Copyright Stellar Information Technology Private Limited INDIA Alle rechten voorbehouden. Alle hierin genoemde productnamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. Deze licentie is van toepassing op de the standaard licentie van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup. Uw Akkoord met deze Licentie U dient zorgvuldig de volgende algemene voorwaarden te lezen voordat u deze software installeert of distribueert, tenzij u over een andere door Stellar Information Technology Private Limited ondertekende Licentieovereenkomst beschikt. Indien u niet akkoord gaat met alle algemene voorwaarden van deze Licentie, kopieer, installeer, verkoop of gebruik dan geen enkel exemplaar van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup waarin deze Licentie is opgenomen. U kunt u het complete pakket binnen 30 dagen na aankoop ongebruikt terugsturen zonder een actieveling code aan te vragen voor een volledige terugbetaling van uw betaling. De algemene voorwaarden van deze Licentie beschrijven het toegestane gebruik en de gebruikers van elk Gelicentieerd Exemplaar van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup Voor de toepassing van deze Licentie, als u een geldige licentie voor een enkele gebruiker heeft, heeft u het recht om een enkele Gelicentieerd Exemplaar van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup te gebruiken. Als u of uw bedrijf beschikt over een geldige licentie voor multi-gebruikers, dan heeft u of uw bedrijf het recht om een maximum aantal, gelijk aan het aantal exemplaren vermeld in de door Stellar uitgegeven documenten bij

36 verlenen van de vergunning, Gelicentieerd Exemplaren van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup te gebruiken Reikwijdte van de Licentie Elk Gelicentieerd Exemplaar van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup kan zowel gebruikt worden door een enkele persoon of niet-gelijktijdig door verschillende personen die de zelf geïnstalleerde software op een enkel werkstation gebruiken. Dit is geen licentie voor gelijktijdig gebruik. Alle rechten van welke aard dan ook in Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup, die niet uitdrukkelijk in deze licentie zijn verleend, worden volledig en uitsluitend voorbehouden aan en door Stellar Information Technology Private Limited. U mag niet verhuren, leasen, wijzigen, vertalen, reverse engineeren, decompileren, demonteren of afgeleide werken creëren op basis van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup ook mag u niemand toestemming geven dit te doen. U mag toegang tot Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup niet beschikbaar stellen voor anderen, noch verbinding maken met een servicebureau, applicatie service provider of soortgelijke activiteiten, noch iemand anders toestemming geven dit te doen. Garantie Disclaimer en Aansprakelijkheidsbeperkingen Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup en alle bijbehorende software, bestanden, gegevens en materialen worden gedistribueerd en geleverd ZOALS ZE ZIJN en zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. U erkent dat de procedure voor goede gegevensverwerking voorschrijft dat elk programma, waaronder Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup grondig getest moet worden met niet-kritieke gegevens voordat er van betrouwbaarheid sprake kan zijn en u neemt hierbij het volledige risico voor alle gebruik van de exemplaren van Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup die onder deze licentie vallen. Deze garantie disclaimer vormt een essentieel onderdeel van deze licentie. Bovendien zal Stellar Information Technology Private Limited in geen geval u of iemand anders machtigen Stellar Mailbox Extractor for Exchange Backup te gebruiken in applicaties of systemen waar door onvermogen tot uitvoeren redelijkerwijs kan worden verwacht dat dit kan leiden tot aanzienlijk lichamelijk letsel of overlijden. Dergelijk gebruik is geheel op eigen risico en u gaat ermee akkoord Stellar Information Technology Private Limited vrij te waren van alle claims of verliezen met betrekking tot een dergelijk ongeoorloofd gebruik. In geen geval zal Stellar Information Technology Private Limited of haar leveranciers aansprakelijk worden gehouden voor bijzondere, incidentele, indirecte of gevolgschade (inclusief, zonder beperking, schade voor verlies van zakelijke winsten, onderbreking van de bedrijfsvoering, verlies van zakelijke informatie of enig ander geldelijk verlies) als gevolg van het gebruik van of het onvermogen tot gebruik van het software product of de levering ervan of het niet verlenen van ondersteunende diensten, ook als Stellar Information Technology Private Limited op de hoogte is gesteld van de mogelijkheid van dergelijke

37 schade. In ieder geval, zal de volledige aansprakelijkheid van Stellar Information Technology Private Limited volgens elke bepaling beperkt zijn tot het werkelijke bedrag dat door u voor het software product betaald is. Algemeen Deze Licentie is de volledige verklaring van de overeenkomst tussen de partijen betreffende dit onderwerp en vervangt en overschrijft alle andere of eerdere afspraken, bestellingen, overeenkomsten en regelingen. Deze licentie wordt beheerst door de wetten van de staat van Delhi, India. Exclusieve jurisdictie voor alle zaken met betrekking tot deze licentie vallen onder de wetgeving van de staat van Delhi, India en u verleent hierbij toestemming voor dergelijke jurisdictie en locatie. Er is geen derde begunstigde partij voor eventuele door Stellar Information Technology Private Limited gedane beloften, verplichtingen of toezeggingen. Elke verklaring van afstand door Stellar Information Technology Private Limited van elke schending van deze Licentie door u, zal niet bijdragen aan een verklaring van afstand door Stellar Information Technology Private Limited van andere of toekomstige schendingen van dezelfde bepaling of van enige andere bepaling van deze Licentie Copyright Stellar Information Technology Private Limited. Alle rechten voorbehouden.

38 Over Stellar Stellar Information Technology Private Limited is al meer dan tien jaar een vertrouwde naam op het gebied van Software voor Gegevensherstel en Gegevensbescherming. Wij bieden het breedste scala aan producten voor Gegevensherstel. Ons assortiment omvat Software voor Gegevensherstel voor bijna alle Besturingssystemen en Bestandsystemen. Productlijn Gegevensherstel Het breedste scala aan software voor gegevensherstel waarmee u uw waardevolle gegevens kunt herstellen als deze verloren zijn geraakt wegens abusievelijk formatteren, virusproblemen, defecten aan software, bestand/directory verwijdering en zelfs sabotage!. Meer Info >> Bestandsherstel Het meest uitgebreide assortiment software om bestanden terug te krijgen voor Windows en MS office. Meer Info >> Herstel Een breed scala aan applicaties voor herstel, reparatie en - conversie voor MS Outlook, MS Outlook Express en Exchange. Handig in Geval van gegevensverlies deur medelijden Aan en corruptie van . Meer Info >> Gegevensbescherming Hard Drive Data back-up bewaking VOOR Volledige gegevensbescherming Zorgen van crash ENL ras Scala Aan applicatiesbij OM te Gegevensverlies VOOR Komen s in Geval van de harde schijf. Meer Info >> Gegevens opschonen Gegevens opschonen en bestand gum programma kan geselecteerde mappen, groepen van bestanden, hele logische drives, System Traces & Internet sporen te wissen. Zodra de gegevens zijn verwijderd met behulp van Stellar Wipe - Data File gum nut, het is onherstelbaar grenzen van een data recovery software of hulpprogramma. Meer Info >> Voor meer informatie over ons, ga naar

Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Installatiehandleiding

Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Installatiehandleiding 1 Overzicht Stellar OST to PST Converter - Technical biedt een volledige oplossing voor het omzetten van file OST te MS Outlook (PST)

Nadere informatie

Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0

Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0 Installatiehandleiding Stellar OST to PST Converter 5.0 1 Overzicht Stellar OST to PST Converter biedt een complete oplossing om OST bestanden naar Microsoft Outlook Personal Storage (PST) bestanden om

Nadere informatie

Stellar OST to PST Converter 6.0. installatiegids

Stellar OST to PST Converter 6.0. installatiegids Stellar OST to PST Converter 6.0 installatiegids Overzicht Stellar OST to PST Converter biedt een complete oplossing om OST bestanden naar Microsoft Outlook Personal Storage (PST) bestanden om te zetten.

Nadere informatie

Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0. installatie gids

Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0. installatie gids Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0 installatie gids Overzicht Stellar OST to PST Converter - Technician biedt een volledige oplossing voor het omzetten van file OST te MS Outlook (PST) bestanden.

Nadere informatie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0. Installatie gids

Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0. Installatie gids Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0 Installatie gids Overzicht Stellar Phoenix Outlook PST Repair biedt een volledige oplossing voor het repareren van beschadigde Microsoft Outlook Personal Storage

Nadere informatie

Stellar OST to PST Converter 6.0. Gebruikersinstructie

Stellar OST to PST Converter 6.0. Gebruikersinstructie Stellar OST to PST Converter 6.0 Gebruikersinstructie Overzicht Stellar OST to PST Converter biedt een complete oplossing om OST bestanden naar Microsoft Outlook Personal Storage (PST) bestanden om te

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Stellar OST to PST Converter 5.0

Gebruikersinstructie Stellar OST to PST Converter 5.0 Gebruikersinstructie Stellar OST to PST Converter 5.0 1 Overzicht Stellar OST to PST Converter biedt een complete oplossing om OST bestanden naar Microsoft Outlook Personal Storage (PST) bestanden om te

Nadere informatie

Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0. Gebruikersinstructie

Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0. Gebruikersinstructie Stellar OST to PST Converter - Technician 6.0 Gebruikersinstructie Overzicht Stellar OST to PST Converter - Technician biedt een volledige oplossing voor het omzetten van file OST te MS Outlook (PST) bestanden.

Nadere informatie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technical 5.0 Gebruikersinstructie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technical 5.0 Gebruikersinstructie Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technical 5.0 Gebruikersinstructie 1 Overzicht Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technical biedt een volledige oplossing voor het repareren van beschadigde MS Outlook

Nadere informatie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technician 6.0 Gebruikersinstructie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technician 6.0 Gebruikersinstructie Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technician 6.0 Gebruikersinstructie Overzicht Stellar Phoenix Outlook PST Repair - Technician biedt een volledige oplossing voor het repareren van beschadigde MS Outlook

Nadere informatie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0. Gebruikersinstructie

Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0. Gebruikersinstructie Stellar Phoenix Outlook PST Repair 6.0 Gebruikersinstructie Overzicht Stellar Phoenix Outlook PST Repair biedt een volledige oplossing voor het repareren van beschadigde Microsoft Outlook Personal Storage

Nadere informatie

Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Gebruikersinstructie

Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Gebruikersinstructie Stellar OST to PST Converter - Technical 5.0 Gebruikersinstructie 1 Overzicht Stellar OST to PST Converter - Technical biedt een volledige oplossing voor het omzetten van file OST te MS Outlook (PST) bestanden.

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

Mac Data Recovery 7.0

Mac Data Recovery 7.0 Stellar Phoenix Mac Data Recovery 7.0 installatiehandleiding Inleiding Stellar Phoenix Mac Data Recovery v7 is een totaaloplossing voor al uw gegevensverliesproblemen. Gegevensverlies kan voorkomen door

Nadere informatie

Nero AG SecurDisc Viewer

Nero AG SecurDisc Viewer Handleiding SecurDisc Nero AG SecurDisc Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1

Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 Het installeren van Microsoft Office 2012-09-12 Versie: 2.1 INHOUDSOPGAVE Het installeren van Microsoft Office... 2 Informatie voor de installatie... 2 Het installeren van Microsoft Office... 3 Hoe te

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

// Mamut Business Software

// Mamut Business Software // Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 4 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Mamut Business Software

Mamut Business Software Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 3 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Handleiding InCD Reader

Handleiding InCD Reader Handleiding InCD Reader Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding en de volledige inhoud van de handleiding worden beschermd door het auteursrecht en zijn eigendom van Nero AG.

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Secure Backup Installatiehandleiding Handelsmerken en auteursrechten Handelsmerken Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle anderen

Nadere informatie

Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening. 11 april 2007 ZorgTTP

Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening. 11 april 2007 ZorgTTP Installatie- en gebruikshandleiding Risicoverevening 11 april 2007 ZorgTTP Inleiding In het kader van Risicoverevening wordt gepseudonimiseerd informatie aangeleverd aan het College voor Zorgverzekeringen

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING REKENSOFTWARE MatrixFrame MatrixFrame Toolbox MatrixGeo 1 / 9 SYSTEEMEISEN Werkstation met minimaal Pentium 4 processor of gelijkwaardig Beeldschermresolutie 1024x768 (XGA) Windows

Nadere informatie

Table of contents 2 / 15

Table of contents 2 / 15 Office+ 1 / 15 Table of contents Introductie... 3 Installatie... 4 Installatie... 4 Licentie... 7 Werken met Office+... 8 Instellingen... 8 Office+ i.c.m. module Relatiebeheer... 9 Office+ i.c.m. module

Nadere informatie

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista)

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows Vista) Werk je met Windows Vista? Je kunt eenvoudig een upgrade naar Windows 7 uitvoeren. Bij een upgrade blijven de bestaande gegevens en programma

Nadere informatie

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG

Startersgids. Nero BackItUp. Ahead Software AG Startersgids Nero BackItUp Ahead Software AG Informatie over copyright en handelsmerken De gebruikershandleiding bij Nero BackItUp en de inhoud hiervan zijn beschermd door midddel van copyright en zijn

Nadere informatie

Overzicht van opties voor service en ondersteuning

Overzicht van opties voor service en ondersteuning Overzicht van opties voor service en ondersteuning QuickRestore Met Compaq QuickRestore kunt u uw systeem op elk gewenst moment terugzetten. QuickRestore biedt vijf typen opties voor terugzetten, die in

Nadere informatie

Installatie Avalanche Windows

Installatie Avalanche Windows Installatie Avalanche Windows Deze handleiding beschrijft de stappen om software voor Avalanche Windows op een huidige omgeving te updaten en te installeren. Tijdens deze installatie, kunnen anders gebruikers

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650

QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 QUICK GUIDE VOOR MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 Copyright 2002 Nokia. Alle rechten voorbehouden. 9354503 Issue 2 Inhoud 1. INLEIDING...1 2. MODEM OPTIONS FOR NOKIA 7650 INSTALLEREN...1 3. DE TELEFOON ALS

Nadere informatie

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie)

Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Een upgrade uitvoeren van Windows Vista naar Windows 7 (aangepaste installatie) Als u geen upgrade kunt uitvoeren voor uw computer met Windows Vista naar Windows 7 voert u een aangepaste installatie uit.

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Android smartphones en tablets Mobiel IVP Android Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 1 Inleiding... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Update van uw Mamut programma EEN GEDETAILLEERDE STAP-VOOR-STAP BESCHRIJVING VAN HOE U EEN UPDATE KUNT MAKEN VAN UW MAMUT BUSINESS SOFTWARE PROGRAMMA (VAN VERSIE 9.0 OF NIEUWER).

Nadere informatie

CycloAgent v2 Handleiding

CycloAgent v2 Handleiding CycloAgent v2 Handleiding Inhoudsopgave Inleiding...2 De huidige MioShare-desktoptool verwijderen...2 CycloAgent installeren...4 Aanmelden...8 Uw apparaat registreren...8 De registratie van uw apparaat

Nadere informatie

Remote Back-up Personal

Remote Back-up Personal handleiding Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

Handleiding Solera Digitaal Paspoort

Handleiding Solera Digitaal Paspoort Handleiding Solera Digitaal Paspoort Solera 2018 Op alle door Solera verleende diensten en door Solera geleverde producten zijn de algemene voorwaarden van Solera Nederland B.V. van toepassing. U kunt

Nadere informatie

QUICKSTORE PORTABLE PRO

QUICKSTORE PORTABLE PRO HNLIING QUIKSTOR PORTL PRO 1. e back-upsoftware 1.1 Installatie (Windows als voorbeeld) 1. Plaats de bijgeleverde cd met hulpprogramma s in uw cd/dvd-station. 2. Open in Windows Verkenner de map SHRKOON

Nadere informatie

Netwerk licentie leesmij

Netwerk licentie leesmij Netwerk licentie leesmij Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Tel.: +1-408-481-8000 Gratis (in de VS): +1-800-874-6253 Fax:

Nadere informatie

Handleiding Migratie. Bronboek Professional

Handleiding Migratie. Bronboek Professional Handleiding Migratie Bronboek Professional Laatste wijziging: 25/02/2015 Inhoudsopgave Controles en acties vooraf pag. 1 Installatie en configuratie Microsoft SQL met de Bronboek Helpdesk Tool pag. 3 Migratie

Nadere informatie

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In

Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In Installatiehandleiding My Conferencing Outlook Add-In V2.0 mei 2017 Inhoudsopgave 1. INLEIDING OP DE INSTALLATIE... 3 2. WAT IS MY CONFERENCING OUTLOOK ADD-IN?... 3 3. EISEN EN BEPERKINGEN... 3 4. WAT

Nadere informatie

AAN DE SLAG SYMWRITER INSTALLEREN. Aan de slag met Communicate Symwriter. www.leerhulpmiddelen.nl

AAN DE SLAG SYMWRITER INSTALLEREN. Aan de slag met Communicate Symwriter. www.leerhulpmiddelen.nl AAN DE SLAG AAN DE SLAG Aan de slag met Communicate Symwriter Symwriter, schrijven met symbolen, is een eenvoudige tekstverwerker, voor kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven. De symbolen verschijnen

Nadere informatie

Installatiehandleiding Windows XP / Vista / Windows 7

Installatiehandleiding Windows XP / Vista / Windows 7 Installatiehandleiding Windows XP / Vista / Windows 7 Versie 1.4 Datum 11 januari 2011 Status definitief Inhoud 1 Downloaden installatiebestand 3 2 SafeSign installeren 4 3 Certificaten toevoegen aan de

Nadere informatie

Outlook 2010 tips & trucs

Outlook 2010 tips & trucs Outlook 2010 tips & trucs I N H O U D S O P G A V E 1 Algemeen... 1 1.1 Werkbalk snelle toegang... 1 1.2 Snelle stappen... 1 2 E-mail... 2 2.1 Regels... 2 2.2 CC mail onderscheiden... 2 2.3 Verwijderde

Nadere informatie

ZIEZO Remote Back-up Personal

ZIEZO Remote Back-up Personal handleiding ZIEZO Remote Back-up Personal Versie 4 1 INLEIDING... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 BELANGRIJKSTE FUNCTIES... 3 2 INSTALLATIE BACK-UP MANAGER... 4 2.1 VOLLEDIGE DATA BESCHIKBAARHEID IN 3 STAPPEN...

Nadere informatie

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID)

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) MS OFFICE OUTLOOK 2007 (WINDOWS) VERSIE 1.1.1 NL Disclaimer Fedict is niet verantwoordelijk voor om het even welke schade die een derde zou ondervinden ingevolge

Nadere informatie

Customer Interface Technology. ExpressShipper Installatiehandleiding

Customer Interface Technology. ExpressShipper Installatiehandleiding Customer Interface Technology ExpressShipper Installatiehandleiding Revisie Historie Datum Versie Beschrijving Auteur 15 juli 2011 1.2 Def. versie FW Extern 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Technische

Nadere informatie

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort Handleiding ABZ Digitaal Paspoort ABZ 2012 Op alle door ABZ Nederland bv verleende diensten en door ABZ Nederland bv geleverde producten zijn de algemene voorwaarden van ABZ van toepassing. U kunt deze

Nadere informatie

Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen

Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen 2005 NCS Commissie Wedstrijdzwemmen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Installatie en registratie GensDataPro 2.8

Installatie en registratie GensDataPro 2.8 Installatie en registratie GensDataPro 2.8 1 Programma installeren vanaf cd-rom versie 2.8 augustus 2009 Na het plaatsen van de cd-rom in de cd- of dvd-speler start de installatieprocedure automatisch

Nadere informatie

Installatie Onderwijsversie AccountView

Installatie Onderwijsversie AccountView Installatie Onderwijsversie AccountView Copyright Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij Visma Software BV. Dit geldt ook voor eventuele aanvullingen

Nadere informatie

KPN Server Back-up Online

KPN Server Back-up Online KPN Server Back-up Online Snel aan de slag met Server Back-up Online Server Versie 6.1, built 2011 d.d. 20-08-2012 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Ondersteunde besturingssystemen... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

Installatie Datum: Versie: Informant Software

Installatie Datum: Versie: Informant Software Installatie 7.47 Datum: 19-12-2016 Versie: 7.47 Informant Software www.informant.nl support@informant.nl 1 Waar is deze handleiding voor bedoeld? De installatie van de update van Informant is op een dusdanige

Nadere informatie

Backup maken. Backup terugzetten. H O O F D S T U K 4 Backup

Backup maken. Backup terugzetten. H O O F D S T U K 4 Backup H O O F D S T U K 4 Backup Om een goede ondersteuning te leveren is het van cruciaal belang dat de gebruiker regelmatig een backup maakt. Volgens de gebruikersvoorwaarden van de software moet de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Nero ImageDrive

Handleiding Nero ImageDrive Handleiding Nero ImageDrive Nero AG Informatie over copyright en handelsmerken De handleiding van Nero ImageDrive en de volledige inhoud van de handleiding zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn eigendom

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Pagina 1 van 56 Inhoud van deze help 1. Algemeen 1.1 Inhoud van deze box. 1.2 Minimum systeemvereisten 2.

Nadere informatie

Updateprocedure in vogelvlucht... 2. Stap 1: Updatebestanden downloaden... 3. Stap 2: Controle vooraf... 4

Updateprocedure in vogelvlucht... 2. Stap 1: Updatebestanden downloaden... 3. Stap 2: Controle vooraf... 4 Updatehandleiding versie 2.14 Administratie- en leerlingvolgsysteem LVS2000 Inhoud van dit document: Updateprocedure in vogelvlucht... 2 Stap 1: Updatebestanden downloaden... 3 Stap 2: Controle vooraf...

Nadere informatie

Klankie B.V - Klankie 2010 Netwerkversie - versie 1.0 - sts2220000000212. 13 september 2010

Klankie B.V - Klankie 2010 Netwerkversie - versie 1.0 - sts2220000000212. 13 september 2010 Klankie B.V - Klankie 2010 Netwerkversie - versie 1.0 - sts2220000000212 13 september 2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Belangrijke informatie bij Klankie 2010...4 3. C3LO-werkstation inrichten als

Nadere informatie

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik Sense Desktop Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik, QlikTech, Qlik

Nadere informatie

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad)

Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM. Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) Nl_Rhomba CLE.fm Page 29 Wednesday, January 7, 2004 2:02 PM Aan de slag Nederlands Overzicht (zie afbeelding op buitenblad) 1. Microfoon 7. Knop (R) Sectie herhalen 2. LCD-schermen 8. De knop Aan/Uit en

Nadere informatie

3. QUEEN STARTEN EN BIJWERKEN ADMINISTRATIE(S)...

3. QUEEN STARTEN EN BIJWERKEN ADMINISTRATIE(S)... Inhoud 1. INLEIDING... 2 Controleer de huidige Queen versie... 2 2. UPDATE QUEEN... 2 2.1. Maak eerst een Backup... 2 2.2. Download de software en pak de nieuwe software uit... 2 3. QUEEN STARTEN EN BIJWERKEN

Nadere informatie

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows XP)

Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows XP) Eenvoudig overstappen naar Windows 7 (ik heb Windows XP) Werk je met Windows XP? Hoewel Windows 7 dan geen upgrade-installatie ondersteunt, kun je toch eenvoudig van Windows XP naar Windows 7 overstappen

Nadere informatie

EasternGraphics product documents pcon.update handleiding HANDLEIDING

EasternGraphics product documents pcon.update handleiding HANDLEIDING HANDLEIDING INDIEN U ZICH REEDS HEEFT AANGEMELD EN OVER EEN LOGIN BESCHIKT, KUNT U DIRECT NAAR HOOFDSTUK 2 1. Aanmelden en Registreren U kunt zich aanmelden en registreren voor pcon.update middels onze

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Nero ControlCenter Handleiding

Nero ControlCenter Handleiding Nero ControlCenter Handleiding Nero AG Informatie over auteursrecht en handelsmerken De handleiding Nero ControlCenter en de inhoud daarvan worden beschermd door auteursrecht en zijn eigendom van Nero

Nadere informatie

Les 3 De basis (deel 2)

Les 3 De basis (deel 2) Les 3 De basis (deel 2) 3.1 Een Backup maken Uw computer kost je honderden, misschien wel duizenden Euro's, maar toch is dit niet het belangrijkste onderdeel. Je gegevens op je harde schijf zijn dat wel.

Nadere informatie

Installatie VTP. versie

Installatie VTP. versie Pagina 1 van 15 Installatie VTP versie 2.1108 afdeling pagina Voor u begint. 1 Stap 1: Installeren VTP 2 t/m 5 Stap 2: Instellen VTP 6 t/m 11 Stap 3: Instellen automatische taak 12 t/m 17 Voor u begint:

Nadere informatie

Installatie nieuwe build van Alure (alle componenten)

Installatie nieuwe build van Alure (alle componenten) Installatie nieuwe build van Alure (alle componenten) Versie 1.1 (5 september 2014) Copyright 2014 INNOLAN B.V. Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie, geheel of gedeeltelijk, zonder schriftelijke

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Legal Eagle Update Handleiding versie 2.14 juni 2008

Legal Eagle Update Handleiding versie 2.14 juni 2008 DIT DOCUMENT IS ALLEEN VAN TOEPASSING VANAF LEGAL EAGLE VERSIE 2.13. INDIEN DIT NIET HET GEVAL IS DIENT ER EERST EEN UPDATE UITGEVOERD TE WORDEN!!! Voordat u begint...2 Update downloaden...2 Update installeren...5

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 9.0 Versiedatum: 13 maart 2014 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921m Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - url vermelding naar bestandsuitwisseling

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 11.0 Versiedatum: 27 juli 2015 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921p Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - Gehele document herzien; - Afbeeldingen

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding AAN DE SLAG MET INTRAMED November 2017 INSTALLATIEHANDLEIDING 2 Hulp nodig? Ondanks dat we met zorg deze handleiding hebben samengesteld, is het mogelijk dat je vragen hebt over

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor Windows Mobile smartphones Mobiel IVP Windows Mobile Versie 1.0, d.d. 20-07-2011 Inleiding... 3 1 Installatie...

Nadere informatie

Installatie van een update Versie 10

Installatie van een update Versie 10 Installatie van een update Versie 10 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 4 2 NOTEER BELANGRIJKE GEGEVENS 5 3 MAAK EEN BACKUP 6 4 DOWNLOAD HET INSTALLATIEPROGRAMMA 7 5 INSTALLEER DE NIEUWE UPDATE OP ÉÉN WERKSTATION

Nadere informatie

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versie 2.0 Datum 25 november 2014 Status definitief (UZ68.01) UZI-register Ondertekenen e-mail met Microsoft Outlook versie 2.0 definitief (UZ69.03) 24 november

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software versie 18 6 Administratie

Nadere informatie

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M

Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Installatiehandleiding Sartorius ProControl MobileMonitor 62 8991M Softwareprogramma 98646-003-14 Inhoud Gebruiksdoel................. 3 Systeemvereisten.............. 3 Kenmerken................... 3

Nadere informatie

Problemen met HASP oplossen

Problemen met HASP oplossen Problemen met HASP oplossen Hoofdvestiging: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright en handelsmerken: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

Outlookkoppeling installeren

Outlookkoppeling installeren Outlookkoppeling installeren Voordat u de koppeling kunt installeren, moet outlook afgesloten zijn. Stappenplan Controleer of het bestand VbaProject.OTM aanwezig is. (zie 3.2) Controleer of de map X:\RADAR\PARAMETERS\

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Dashboardmail 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatieprocedure vanuit de installatiemail: Installatie van

Nadere informatie

1. Inleiding. 1. Inleiding... 1. 1.1. Installatieprocedure...2. 1.1.1. De installatie van LisCAD 5.0... 3. 1.2. Licentieprocedure...

1. Inleiding. 1. Inleiding... 1. 1.1. Installatieprocedure...2. 1.1.1. De installatie van LisCAD 5.0... 3. 1.2. Licentieprocedure... 1. Inleiding... 1 1.1. Installatieprocedure...2 1.1.1. De installatie van LisCAD 5.0... 3 1.2. Licentieprocedure...8 1.2.1. Introductie... 8 1.2.2. Evaluatielicenties... 8 1.2.3. Het bestellen van een

Nadere informatie

Fuel. Handleiding voor installatie en gebruik

Fuel. Handleiding voor installatie en gebruik Fuel Handleiding voor installatie en gebruik Inhoudsopgave 1. Installatie 2. Gebruik - Windows - Linux / Apple / andere systemen - Een nieuw voertuig aanmaken - Uitgaven 3. Onderhoud - Waarschuwingen -

Nadere informatie

Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC

Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC Handleiding Standalone-installatie NIEUWE DIAS-VERSIES OP WINDOWS PC Oktober 2015 Hoofdstuk 1, Standalone-installatie nieuwe Dias versie op Windows PC Inhoud 1 Standalone-installatie nieuwe Dias versie

Nadere informatie

Handleiding voor het downloaden en installeren van

Handleiding voor het downloaden en installeren van Handleiding voor het downloaden en installeren van i-link Software Handleiding software i-link ver-1.0 Inhoudsopgave: Hoofdstuk 1 Downloaden van i-link Software met Windows XP of Windows Vista pagina 3

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Installatiehandleiding: Kaspersky Anti-Virus 2012

Installatiehandleiding: Kaspersky Anti-Virus 2012 Installatiehandleiding: Kaspersky Anti-Virus 2012 Deze handleiding behandelt het volgende: 1. Oudere versie Kaspersky Anti-Virus verwijderen 2. Installatie 3. Klaarmaken voor gebruik Duur installatie:

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014

Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Handleiding Back-up Online Windows Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatie procedure vanuit de installatie-email 4 2.2 Installatie procedure

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding H e t g e m a k v a n I n t r a m e d Inleiding Welkom bij Intramed. Met dit softwarepakket kunt u uw complete praktijkadministratie op eenvoudige en efficiënte wijze automatiseren.

Nadere informatie

OpenVPN Client Installatie

OpenVPN Client Installatie OpenVPN Client Installatie Windows Vista, Windows 7 Auteurs: Sven Dohmen Laatste wijziging: 23-09-2013 Laatst gewijzigd door: Sven Dohmen Versie: 2.4 Inhoud Ondersteuning... 3 Troubleshooting... 4 Windows

Nadere informatie

TYPHOON DVD-MAKER. Bestnr. 99 45 02

TYPHOON DVD-MAKER. Bestnr. 99 45 02 Bestnr. 99 45 02 TYPHOON DVD-MAKER Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in

Nadere informatie

OpenVPN Client Installatie

OpenVPN Client Installatie OpenVPN Client Installatie Windows 8 Auteurs: Sven Dohmen Laatste wijziging: 23-09-2013 Laatst gewijzigd door: Sven Dohmen Versie: 2.4 Inhoud Ondersteuning... 3 Troubleshooting... 4 Windows 8... 5 Benodigdheden...

Nadere informatie