Algemeen: Beschikbaar voor overige intermediair Ja Nee, uitsluitend via

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen: Beschikbaar voor overige intermediair Ja Nee, uitsluitend via"

Transcriptie

1 Advocatenpolis Algemeen: Beschikbaar voor overige intermediair Ja Nee, uitsluitend via Polisvoorwaarden modelnummer: LKDV STMAOV 2007 Verhogingsrecht 1x per jaar, max. 10% zonder medische waarborgen, tot ten hoogste het geldende maximum daguitkering, en tot max. 80% van het inkomen. Eea geldt niet indien verzekerde 55 jaar of ouder is en/of arbeidsongeschikt. Indien gedurende een periode van 3 jaar niet benut, dan komt dit recht te vervallen. 1x per jaar, in lijn met de stijging van het gemiddeld inkomen, tot maximaal 20% zonder medische waarborgen. Ingeval van gedeeltelijke, recht op verhoging evenredig aan de mate van arbeidsgeschiktheid. Geschillenbeslechting Rechter Indien hoofdsom geschil: < EUR : bindende uitspraak conform reglement KiFiD* > maar < : na uitspraak KiFiD* is een beslechting overeenkomstig het Arbitrage Reglement van het Nederlands Arbitrage Instituut mogelijk. >/= EUR : Beslechting overeenkomstig het Arbitrage Reglement van het Nederlands Arbitrage Instituut. Klachtenregeling * KiFiD: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Eerst directie, indien niet bevredigend naar KiFiD* Eerst directie SRI, indien niet bevredigend naar KiFiD*. Indien niet gewenst of indien niet bevredigend, dan via hierboven beschreven geschillen beslechting.

2 Verzekeringsgebied Mogelijkheid aanpassing premie/ voorwaarden en opzegbaarheid Nederland. Ingeval van verblijf van max. 90 achtereenvolgende dagen ook dekking in het buitenland. Uitkering en vaststelling van de mate van AO dienen in Nederland plaats te vinden. Langer verblijf kan, na toestemming van. Middels en-bloc clausule kan de maatschappij premie of voorwaarden aanpassen. Bij een verhoging van de premie of een verslechtering van de voorwaarden heeft de verzekerde de mogelijkheid de polis op te zeggen. Advocatenpolis Europese Unie. Ingeval van een verblijf van langer dan 6 maanden buiten de Europese Unie heeft verzekeraar het recht premies en voorwaarden te herzien. Uitkering en vaststelling van mate van AO dienen in Nederland plaats te vinden. Door de mantelovereenkomst op te zeggen, kan de maatschappij de premie en of de voorwaarden aanpassen. De maatschappij heeft daarna de plicht een nieuwe non-selectieve aanbieding te doen, waardoor de polissen dus nooit individueel opzegbaar zijn. Dit is op de polissen geclausuleerd. De en-bloc clausule kan alleen gebruikt worden bij wetswijzigingen.

3 Advocatenpolis Productkenmerken: Eindleeftijden 55, 60, 62 en 65 jaar 60, 62 en 65 jaar Eigen risico termijnen 30, 90, 180, 360 en 720 dagen 90, 180, 360 en 720 dagen Mogelijkheden t.a.v. waardevastheid verzekerde rente Max. te verzekeren jaarrente Gelijkblijvend, 3%, 4% of 5% jaarlijks samengestelde klim, ook na ingang uitkering. EUR i.c.m. een vaste kostenverzekering gedurende de 1 ste twee jaar tot EUR Gelijkblijvend 2% of 3% samengestelde klim 2% of 3% samengestelde klim bij Gelijkblijvend, maar 2% of 3% klim bij 2% of 3% klim, maar gelijkblijvend bij EUR Max. % van inkomen 80% 70% Definitie inkomen Contractsduur Jaarwinst uit onderneming plus beloningscomponent directeur, met correctie van goodwill/immateriële activa. De vaste kostenverzekering kan boven de 80%-grens van het inkomen worden gesloten. 1 of 5 jaar Bij een contractsduur van 1 jaar 5% toeslag Het verworden jaarlijkse inkomen als lid van de maatschap, inclusief het aan de deelnemer of zijn praktijkvennootschap toekomende aandeel in de maatschapswinst dan wel de in rekening gebrachte managementfee en het eventuele dividend op het aandeel. 3 jaar

4 Advocatenpolis Acceptatieprocedure: Maximum acceptatieleeftijd 55 jaar (verjaardag) 59 jaar Gezondheidswaarborgen Ja, aanvraagformulier + gezondheidsverklaring Ja, aanvraagformulier + gezondheidsverklaring. SRI accepteert zonder gezondheidswaarborgen indien een bestaande polis wordt overlegd, overeenkomstig die polis en mits op dat moment niet arbeidsongeschikt. Medische keuring Internisten keuring (incl. ECG, Thoraxfoto, bloedonderzoek e.d.) Financiële stukken Een huisartsenkeuring van een dagbedrag van EUR 145 (per jaar EUR ) Niet standaard gekoppeld aan verzekerd dagbedrag of leeftijd. Kan worden gevraagd afhankelijk van de beantwoording van het aanvraagformulier of keuring. Indien gewenst kan een toelichting c.q. bewijs opvragen van het inkomen. Een huisartsenkeuring voor nieuwe aanvragen en/of verhoging vanaf een verzekerd bedrag van EUR Vanaf een verzekerd bedrag van EUR of meer. Ja, bij a.o. dienen er inkomensgegevens te worden overlegd. Indien gewenst, facultatief op te vragen.

5 Voorlopige dekking tijdens acceptatieprocedure Ja, facultatief, tegen premiebetaling. Arbeidsongeschiktheid a.g.v. een ongeval in de periode tussen ontvangst van het aanvraagformulier en de datum van acceptatie (max. 6 maanden) geeft recht op uitkering op de ingangsdatum, na afloop van de eigenrisicotermijn Indien de ingangsdatum is gelegen na de datum van bevestiging van acceptatie, is er ook dekking voor ongevallen en ziekte ontstaan tussen datum van acceptatie en de datum van ingang van de verzekering. De uitkering gaat in op de ingangsdatum, na afloop van de eigen risicotermijn. De premie bedraagt: 10% pro rato premie (als de periode korter is dan 3 maanden) 20% pro rato premie (als de periode korter is dan 6 maanden) 30% pro rato premie (als de periode korter is dan 9 maanden) 40% pro rato premie (als de periode korter is dan 1 jaar) Advocatenpolis Ja, standaard, tegen premiebetaling. Volledige dekking vanaf dag 1 na ontvangst van het aanvraagformulier door B.V., met uitzondering van gebreken, ziekten of aandoeningen die ten gevolge van de medische keuring aan het licht zouden komen en die tot een uitsluiting of beperking in de dekking zouden leiden.

6 Advocatenpolis Dekking: Arbeidsongeschiktheidscriterium Minimale graad van Beroepsarbeidsongeschiktheiongeschiktheid Beroepsarbeids- 25% 35% Uitkeringspercentages bij mate van 25 tot 35%: 30% van de verzekerde daguitkering 35 tot 45%: 40% van de verzekerde daguitkering 45 tot 55%: 50% van de verzekerde daguitkering 55 tot 65%: 60% van de verzekerde daguitkering 65 tot 80%: 75% van de verzekerde daguitkering 80 tot 100%: 100% van de verzekerde daguitkering Minder dan 35%: 0% v/h verzekerde a.o. pensioen 35 tot 45%: 40% v/h verzekerde a.o. pensioen 45 tot 55%: 50% v/h verzekerde a.o. pensioen 55 tot 65%: 60% v/h verzekerde a.o. pensioen 65 tot 80%: 72,5% v/h verzekerde a.o. pensioen 80 t/m 100%: 100% v/h verzekerde a.o. pensioen 1 ste a.o. dag De dag na melding bij De dag waarop de deelnemer wegens zich onder behandeling heeft gesteld van een bevoegd arts. Recht op uitkering voor: - psychische klachten - burn-out - ME Mits medisch aantoonbaar / objectiveerbaar Ja Ja Ja Mits medisch aantoonbaar / objectiveerbaar Ja Ja Ja

7 Uitkering i.v.m. zwangerschap & bevalling Gevolgen voor uitkering ingeval van aanvaarden andere werkzaamheden Inloop = recht op uitkering voor ontstaan na het opzeggen van een bestaande sverzekering, maar voor de door verzekeraar vastgestelde ingangsdatum van de verzekering. Uitloop = behoud van bestaande uitkering na beëindiging van de overeenkomst Ten hoogste van 16 weken (afhankelijk van de duur van de zwangerschap) minus de eigen risico termijn (de eerste 2 weken worden niet in mindering gebracht) 100% van het dagbedrag twee jaar voor de zwangerschap. NB Verzekerde moet ten minste twee jaar voorafgaand aan de bevallingsdatum een langlopende verzekering hebben. Geen. Verzekerde behoudt de uitkering bij duurzame werkhervatting in een ander beroep. Nee. Zie echter onder voorlopige dekking. Indien men daarvoor kiest is inloop meeverzekerd vanaf datum van acceptatie door. Indien de polis eindigt voordat verzekerde tenminste een jaar arbeidsongeschikt is, eindigt het recht op uitkering. Indien verzekerde op dat moment tenminste een jaar arbeidsongeschikt is, blijft het recht op uitkering bestaan. In dit geval geen recht op verhoging van de uitkering bij latere toename van. Advocatenpolis Nee, enkel bij complicaties ( als gevolg van zwangerschap is wel gedekt). Uitkering wordt geheel of gedeeltelijk beëindigd. Ja, SRI biedt kosteloos dekking voor ontstaan in de periode na de opzegdatum van de huidige polis en voor de ingangsdatum van de polis van SRI. De duur van de inloopdekking bedraagt max. 3 maanden voor ingangsdatum. Uitkering gaat per de ingangsdatum van de polis in, na afloop van de eigenrisicotermijn. Ja, mits arbeidsongeschikt geworden voor de einddatum. Ook indien dat binnen het eigenrisicotermijn is. Geen recht op verhoging bij toename van.

8 Advocatenpolis Correctiebepaling Nee. Ja, indien inkomen uit arbeid en uitkeringen ivm samen meer bedragen dan 80% van gemiddeld inkomen over de drie jaren voorafgaand aan de, wordt het meerdere gekort op de uitkering. Indien gebruik wordt gemaakt van de correctiebepaling, wordt het als boven vastgestelde gemiddelde inkomen jaarlijks per 1 januari geïndexeerd met 3% waardoor de korting op de uitkering vermindert. Correcties ingeval van samenloop met overige inkomensvoorzieningen Premie restitutie ingeval van n.v.t. Ja, na een jaar en evenredig aan spercentage. Geen uitkering wordt verleend indien en voor zover ter zake van het geen bij SRI verzekerd is, aanspraak kan worden gemaakt op uitkering elders tijdens de inloopdekking. Ja, vanaf ingangsdatum uitkering en evenredig aan spercentage.

9 Advocatenpolis Uitsluitingen: Opzet Ja Ja Grove schuld Ja Ja Bewuste, onbewuste roekeloosheid Ja Ja Motorrijden Nee Nee Sporten Nee Nee Alcohol en verdovende middelen Ja Nee, niet separaat uitgesloten. Echter, er kan in voorkomende gevallen wellicht een beroep worden gedaan op opzet, grove schuld, bewuste of onbewuste roekeloosheid.

10 Advocatenpolis Additionele dekking en dienstverlening: Starters korting Uitkering voor overlijden en/of blijvende invaliditeit door een ongeval Ja, mits jonger dan 45 jaar en gevestigd als zelfstandige in de afgelopen 3 jaar en mits een contract voor 5 jaar: 25% in het eerste jaar 15% in het tweede jaar 10% in het derde jaar Ja. op facultatieve basis, tegen premiebetaling. Minimaal EUR Rubriek A en B maximaal EUR Nee Nee Voortzetten uitkering na overlijden Nee Nee Recht op periodiek geneeskundig Nee Nee onderzoek

11 Overige extra s Vergoeding van kosten van revalidatie, reïntegratie en preventie Geheel of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van revalidatie, aanpassingen en/of her- of omscholing, die niet geacht kunnen worden te behoren tot de normale kosten van genees- en heelkundige behandeling, alsmede de kosten van herplaatsing en bemiddeling bij het verkrijgen van arbeid. Mits en voor zover er niet uit andere hoofde aanspraak op vergoeding bestaat en op voorwaarde dat e.e.a. vooraf heeft goedgekeurd. Ja, preventie via ICAS. De kernactiviteiten zijn counseling: resultaatgerichte psychosociale begeleiding van werknemers, managers en zelfstandige professionals. Zowel telefonisch (24 uur per dag, 7 dagen in de week) als face tot face. Naast counseling levert ICAS ook conflictmanagement, traumahulp en management coaching. Speciaal voor advocaten heeft een preventieprogramma ontwikkeld met o.a. een Samenwerkingsscan, Time management assessments, Plezier Balans meter. Advocatenpolis Geheel of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van revalidatie, aanpassingen en/of her- of omscholing, die niet geacht kunnen worden te behoren tot de normale kosten van genees- en heelkundige behandeling, alsmede de kosten van herplaatsing en bemiddeling bij het verkrijgen van arbeid. Mits en voor zover er niet uit andere hoofde aanspraak op vergoeding bestaat en op voorwaarde dat SRI e.e.a. vooraf heeft goedgekeurd.

12 Juridisch Winstdelingsregeling Ja. ICAS levert onbeperkt juridisch advies per telefoon of , voor de verzekerde en de gezinsleden, ongeacht de aard van het conflict. NB Zij begeleiden, ondersteunen of vertegenwoordigen niet bij rechtszaken of anderszins Ja, vanaf wordt 50% van de behaalde winst op de portefeuille voor de advocaten gerestitueerd, na compensatie van eventuele verliesjaren vanaf Advocatenpolis Nee Nee

De Amersfoortse AEGON Movir Delta Lloyd Avéro Achmea

De Amersfoortse AEGON Movir Delta Lloyd Avéro Achmea Vergelijking individuele sverzekeringen Algemeen: Beschikbaar voor overige intermediair Polisvoorwaarden Polisvoorwaarden AOV modelnummer: Model 184 Verhogingsrecht Eens in de drie jaar, max. 20% zonder

Nadere informatie

3 Polissen onderling vergelijken:

3 Polissen onderling vergelijken: Arbeidsongeschiktheidscriterium Verzekerde ongeschikt volgens rubriek A Aanpassing werkzaamheden eigen bedrijf rubriek A 1/3 Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekering 2/3 Amersfoortse Budget Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

De AOV voor zelfstandig ondernemers

De AOV voor zelfstandig ondernemers Pag. 1/5 Delta Lloyd Schadeverzekering NV / September / 2011 De AOV voor zelfstandig ondernemers O 01.1.04-0911 Er zijn nauwelijks wettelijke voorzieningen voor ondernemers en directeuren grootaandeelhouders

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV

Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Informatie voor het intermediair TAF GoedGezekerd AOV Een zelfstandig ondernemer is gewend aan het nemen van risico s. Hij beoordeelt per situatie hoe hij deze risico s tot een minimum kan beperken. Waar

Nadere informatie

WOONLASTENVERZEKERINGEN Kenmerken

WOONLASTENVERZEKERINGEN Kenmerken WOONLASTENVERZEKERINGEN Kenmerken Omschrijving Code Polisvoorwaarden Wat is de officiële maatschappijcode voor de Polisvoorwaarden? Bijzonderheden Zijn er bijzonderheden? Verzekeraar Wie is de verzekeraar?

Nadere informatie

(AOV) voor zelfstandig ondernemers

(AOV) voor zelfstandig ondernemers De AOV voor zelfstandig ondernemers Er zijn nauwelijks wettelijke voorzieningen voor ondernemers en directeuren grootaandeelhouders en mensen in vrije beroepen. Alleen de bijstand blijft over als u een

Nadere informatie

De individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen

De individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen o o Het Amersfoortse Ondernemersplan d e A d v i s e u r r o De individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen v r u Productinformatiev e s i v A d e d o r Het Amersfoortse Ondernemersplan

Nadere informatie

1,0 1,0. Kenmerken schade- /sommenverzekering. Vanaf welk verzekerd bedrag vindt bij aanvang van de verzekering een toetsing op het inkomen plaats?

1,0 1,0. Kenmerken schade- /sommenverzekering. Vanaf welk verzekerd bedrag vindt bij aanvang van de verzekering een toetsing op het inkomen plaats? Acceptatie voor Tariefsoort Welke tariefsoorten zijn mogelijk? afsluiting Kenmerken schade- /sommenverzekering Wachttermijn Welke wachttermijnen (in dagen) kunnen worden gekozen? Stijgende uitkering Is

Nadere informatie

Highlights Voor zakelijke professionals

Highlights Voor zakelijke professionals Highlights Voor zakelijke professionals Movir Brugwal 1 Postbus 2160 3432 NZ Nieuwegein 3430 CV Nieuwegein Telefoon 030 607 87 00 Fax 030 604 84 55 E-mail info@movir.nl Internet www.movir.nl 01/2009 Aan

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

Reaal Ondernemers AOV

Reaal Ondernemers AOV Reaal Ondernemers AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Startende ondernemer Zelfstandige zonder personeel Vrije beroepsbeoefenaar Directeur-grootaandeelhouder 1. Wat is verzekerd? Met de Reaal

Nadere informatie

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie

AEGON Woonlastenverzekering. Productinformatie AEGON Woonlastenverzekering Productinformatie Inhoudsopgave AEGON Woonlastenverzekering in het kort 3 De belangrijkste kenmerken 3 Overige kenmerken 3 Kenmerken AEGON Woonlastenverzekering 4 Doelgroepen

Nadere informatie

Highlights Voor medici

Highlights Voor medici Highlights Voor medici Movir Brugwal 1 Postbus 2160 3432 NZ Nieuwegein 3430 CV Nieuwegein Telefoon 030 607 87 00 Fax 030 604 84 55 E-mail info@movir.nl Internet www.movir.nl 01/2009 Aan deze uitgave kunnen

Nadere informatie

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel:

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel: ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Vrije keuze verzekerd bedrag tot maximaal 12.630,- afhankelijk van uw leeftijd en de premie die u kiest Lage instappremies; vanaf 4,99 per maand Maximale aanvangsleeftijd

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING

ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS VERZEKERING De Vaak Vergeten Vragen Top 10. Een handig boekje dat nu eens niet ingaat op de meest gestelde vragen, maar juist op de vragen die mensen vaak vergeten te stellen over

Nadere informatie

Uitkeringsduur keuzes Wat zijn de mogelijke uitkeringsduren? 0,5. Eindleeftijd Welke eindleeftijden zijn mogelijk? 1

Uitkeringsduur keuzes Wat zijn de mogelijke uitkeringsduren? 0,5. Eindleeftijd Welke eindleeftijden zijn mogelijk? 1 Acceptatie bij aanvang Dekkingssoort Welke dekking biedt de verzekering?,5 Uitkeringsduur keuzes Wat zijn de mogelijke uitkeringsduren? 0,5 Eindleeftijd Welke eindleeftijden zijn mogelijk? Wachttermijn

Nadere informatie

Is het mogelijk om zowel het verzekerd bedrag als de uitkering te indexeren? Wat is het maximum gelijkblijvende verzekerde bedrag bij aanvang?

Is het mogelijk om zowel het verzekerd bedrag als de uitkering te indexeren? Wat is het maximum gelijkblijvende verzekerde bedrag bij aanvang? Acceptatie voor Eindleeftijd Welke eindleeftijden zijn mogelijk? afsluiting Tariefsoort Welke tariefsoorten zijn mogelijk? Wachttermijn Stijgende uitkering Combinatie stijgend Max. verz. rente Gelijkblijvend

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Voor een zelfstandig ondernemer zijn de financiële risico s bij arbeidsongeschiktheid aanzienlijk. Als u niets regelt, is de bijstand

Nadere informatie

Highlights Voor medici

Highlights Voor medici Highlights Voor medici Movir Brugwal 1 Postbus 2160 3432 NZ Nieuwegein 3430 CV Nieuwegein 2012 Telefoon 030 607 87 00 Fax 030 604 84 55 E-mail info@movir.nl DAK NVA NBVA ADFIZ ADFIZ Internet www.movir.nl

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

Agenda. Wie is Movir? De modulaire Beroeps-AOV De modulaire Loondienst-AOV Maatwerk Preventie & re-integratie Uw rol als adviseur Rondvraag

Agenda. Wie is Movir? De modulaire Beroeps-AOV De modulaire Loondienst-AOV Maatwerk Preventie & re-integratie Uw rol als adviseur Rondvraag Kennismaking Movir Agenda Wie is Movir? De modulaire Beroeps-AOV De modulaire Loondienst-AOV Maatwerk Preventie & re-integratie Uw rol als adviseur Rondvraag Movir heeft meer dan 100 jaar ervaring in AOV

Nadere informatie

Mevrouw M. Jansen De Vergelijker 104 3436 TR NIEUWEGEIN

Mevrouw M. Jansen De Vergelijker 104 3436 TR NIEUWEGEIN Mevrouw M. Jansen De Vergelijker 104 Uitgebreide AOV vergelijking voor: Mevrouw M. Jansen Uw adviseur: Arnoud Wennekus GSM 06 : 50 880 110 info@tune.nl TUNE! Financiële Diensten Tel: 030 6 30 88 30 Geboren:

Nadere informatie

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Productkaart TVM transport AOV De Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers Wat leest u in deze productkaart? In deze productkaart vindt u informatie over de TVM transport AOV. De informatie in

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Als zelfstandig ondernemer bent u gewend aan het nemen van risico s. Daarbij beoordeelt u per situatie hoe groot het risico is dat

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk, ziekte of verlies van uw baan: het kan ook ú overkomen.

Nadere informatie

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft

TAF GoedGezekerd AOV. De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft TAF GoedGezekerd AOV De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft Als zelfstandig ondernemer bent u gewend aan het nemen van risico s. Daarbij beoordeelt u per situatie hoe groot het risico

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis

Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Informatie voor het intermediair TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Een ongeluk met blijvende gevolgen, een hartaanval, kanker of hersenbloeding, niemand wil er aan denken. Toch krijgen steeds meer mensen

Nadere informatie

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN Informatie voor ondernemers WAT U EERST MOET WETEN Als ondernemer zorgt u voor uw eigen inkomen. Dat maakt ondernemen mooi, maar dat brengt ook risico

Nadere informatie

Informatie voor het intermediair

Informatie voor het intermediair Informatie voor het intermediair TAF bewijst dat een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering niet duur hoeft te zijn. Door de ruime keuzemogelijkheden past u deze verzekering volledig aan de wensen en

Nadere informatie

ZelfstandigVerzekerd ZelfstandigVerzekerd Lite Productkenmerken

ZelfstandigVerzekerd ZelfstandigVerzekerd Lite Productkenmerken Productkenmerken Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook vandaag nog de ruime

Nadere informatie

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder

Royaal Opstap AOV. Informatiefolder Royaal Opstap AOV Informatiefolder De assurantieadviseur Een assurantieadviseur is op de hoogte van de verschillende verzekeringen die er te koop zijn en kan u zodoende een goed verzekeringsadvies geven.

Nadere informatie

Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg

Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg Speciaal voor de zelfstandigen in de zorg hebben wij een inkomens- vangnetverzekering ontwikkeld die uw inkomen bij ziekte garandeert. Het product is

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Productkenmerken. De Actieve Ondernemers AOV. De Arbeidsmogelijkheden AOV. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. Productkenmerken. De Actieve Ondernemers AOV. De Arbeidsmogelijkheden AOV. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen Productkenmerken De Actieve Ondernemers AOV De Arbeidsmogelijkheden AOV sinds 1850 De Actieve Ondernemers AOV Periode arbeidsongeschiktheid Eigen riscotermijn 1 e jaar 2 e jaar

Nadere informatie

DE BELANGRIJKSTE VERBETERPUNTEN (juli 2008)

DE BELANGRIJKSTE VERBETERPUNTEN (juli 2008) DE BELANGRIJKSTE VERBETERPUNTEN (juli 2008) TAF introduceert de verbeterde TAF Maandlastbeschermer en het verbeterde TAF Zelfstandigenplan. Om u een zo duidelijk mogelijk overzicht te geven van alle wijzigingen

Nadere informatie

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV U heeft een offerte voor de Reaal UNIM AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd. Wij hebben deze persoonlijke offerte voor u opgesteld naar aanleiding van

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk of ziekte: het kan ook ú overkomen. Hoe moet het

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van de Koninklijke Metaalunie, Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

Inkomenszekerheid van de AIOSpolis bij arbeidsongeschiktheid

Inkomenszekerheid van de AIOSpolis bij arbeidsongeschiktheid Inkomenszekerheid van de AIOSpolis bij arbeidsongeschiktheid MedFinD Koestraat 1 8051 GT Hattem T: 038-4433305 F: 038-4448360 E: info@medfind.nl WWW: www.medfind.nl Korte historie Halverwege 2005 werd

Nadere informatie

Uw persoonlijke offerte voor De Reaal UNIM Plus AOV

Uw persoonlijke offerte voor De Reaal UNIM Plus AOV Uw persoonlijke offerte voor De Reaal UNIM Plus AOV 12 351 15-06 U heeft een offerte voor de UNIM Plus AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd. Wij hebben deze persoonlijke offerte voor u opgesteld

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. De Arbeidsmogelijkheden AOV. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. De Arbeidsmogelijkheden AOV. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen De Arbeidsmogelijkheden AOV sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten

Nadere informatie

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV voor de installatiebranche De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van UNETO-VNI Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV

Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV Toelichting op de offerte voor de Reaal Ondernemers AOV 12 350 15-06 Uw persoonlijke offerte voor de Reaal Ondernemers AOV U heeft een offerte voor de Ondernemers AOV bij uw financieel adviseur aangevraagd.

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Klaverblad Verzekeringen Arbeidsongeschiktheidsverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. In deze folder leest u wat

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. De Actieve Ondernemers AOV. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. De Actieve Ondernemers AOV. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen De Actieve Ondernemers AOV sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. En dan?

Arbeidsongeschikt. En dan? Arbeidsongeschikt. En dan? 1 Wat u van ons mag verwachten bij arbeidsongeschiktheid Inleiding U hebt zich onlangs arbeidsongeschikt gemeld. Arbeidsongeschiktheid brengt zorgen met zich mee: in de eerste

Nadere informatie

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid Allianz Inkomensverzekeringen Arbeidsongeschiktheid Productinformatie voor de adviseur Algemeen Allianz Inkomensverzekeringen biedt vijf verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in drie categorieën:

Nadere informatie

OHRA Inkomensgarantieplan. Met de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van OHRA valt u niet in een financieel gat!

OHRA Inkomensgarantieplan. Met de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van OHRA valt u niet in een financieel gat! OHRA Inkomensgarantieplan Met de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van OHRA valt u niet in een financieel gat! De wet- en regelgeving Arbeidsongeschiktheid is iets wat ook ú kan overkomen.

Nadere informatie

Reaal UNIM AOV. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: 1. Wat is verzekerd? 2. Waarom de Reaal UNIM AOV? 3. Zo blijf je gezond en veerkrachtig

Reaal UNIM AOV. De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: 1. Wat is verzekerd? 2. Waarom de Reaal UNIM AOV? 3. Zo blijf je gezond en veerkrachtig Reaal UNIM AOV De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor: Medicus en paramedicus. Adviseur, zoals accountant, notaris, belastingadviseur, financieel planner, advocaat, controller, organisatieadviseur.

Nadere informatie

Gewaarborgd Inkomen CIB-Leden. Agréé C.b.f.a. Erkend

Gewaarborgd Inkomen CIB-Leden. Agréé C.b.f.a. Erkend Gewaarborgd Inkomen CIB-Leden 1 Gewaarborgd Inkomen Definitie Vervangingsinkomen bij arbeidsongeschiktheid Wordt uitgekeerd in de vorm van een rente Berekening van de rente op dagbasis, betaling per maand:

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden AOV met beperkte uitkeringsduur (625)

Bijzondere voorwaarden AOV met beperkte uitkeringsduur (625) Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Strekking van de verzekering Artikel 3 Arbeidsongeschiktheid in de zin van de verzekering Artikel 4 Arbeidsongeschiktheid voor Rubriek A Artikel 5 Uitkeringen

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

1.6 WAO-aanvullingsrente: arbeidsongeschiktheidsrente als aanvulling op de vervolguitkering

1.6 WAO-aanvullingsrente: arbeidsongeschiktheidsrente als aanvulling op de vervolguitkering Voorwaarden Individuele WAO-aanvullingsverzekering nr. 1252 De voorwaarden zijn gegroepeerd in de volgende hoofdstukken: 1. Begripsomschrijvingen 6. Wijzigingen 2. Dekking 7. Wijziging van de verzekerde

Nadere informatie

Aanvullingsvoorwaarden voor vrijstelling van premiebetaling bij arbeidsongeschiktheid op basis van het 3-klassensysteem

Aanvullingsvoorwaarden voor vrijstelling van premiebetaling bij arbeidsongeschiktheid op basis van het 3-klassensysteem Aanvullingsvoorwaarden voor vrijstelling van premiebetaling bij arbeidsongeschiktheid op basis van het 3-klassensysteem Artikel 1679-40.1504 Datum 1 april 2015 pagina 1 Verklaring van begrippen 3 2 Vrijstelling

Nadere informatie

De Actieve Ondernemers AOV

De Actieve Ondernemers AOV Klaverblad Verzekeringen De Actieve Ondernemers AOV Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de actieve ondernemer sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze

Nadere informatie

Highlights Voor zakelijke professionals

Highlights Voor zakelijke professionals Highlights Voor zakelijke professionals Movir Brugwal 1 Postbus 216 3432 NZ Nieuwegein 343 CV Nieuwegein 212 Telefoon 3 67 87 Fax 3 64 84 55 E-mail info@movir.nl DAK NVA NBVA ADFIZ ADFIZ Internet www.movir.nl

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) In deze productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over de Individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering. U leest wat dit voor

Nadere informatie

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche

Ondernemers-AOV voor de installatiebranche Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV voor de installatiebranche De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van UNETO-VNI Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering

Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering Productwijzer Betalingsbeschermingsverzekering (BBV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de Betalingsbeschermingsverzekering. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) Voorwaarden: 790-09 Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) Artikel 790-09 Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen

Nadere informatie

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Productwijzer individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden arbeidsongeschiktheid en pensioen 2014.1

Verzekeringsvoorwaarden arbeidsongeschiktheid en pensioen 2014.1 Bijlage Verzekeringsvoorwaarden arbeidsongeschiktheid en pensioen 2014.1 1. Begrippen Arbeidsongeschiktheid In deze voorwaarden is iemand arbeidsongeschikt als deze persoon voor tenminste 35% arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden AOV (609)

Bijzondere Voorwaarden AOV (609) Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Strekking van de verzekering Artikel 3 Arbeidsongeschiktheid in de zin van de verzekering Artikel 4 Arbeidsongeschiktheid voor Rubriek A Artikel 5 Uitkeringen

Nadere informatie

EEN EIGEN KIJK OP AOV. 24 oktober 2017 Marc Vanhouwe

EEN EIGEN KIJK OP AOV. 24 oktober 2017 Marc Vanhouwe EEN EIGEN KIJK OP AOV 24 oktober 2017 Marc Vanhouwe FiDiB Vught Broodfonds, AOV of beide? Gemeenschappelijk! 3 Beide dienen een maatschappelijk doel namelijk het afdekken van een financieel risico voor

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. S.W.A. Kelterman, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. S.W.A. Kelterman, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2017-006 (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. S.W.A. Kelterman, secretaris) Klacht ontvangen op : 26 april 2016 Ingediend door : Consument

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel Arbeidsongeschiktheid

Expat Pakket Individueel Arbeidsongeschiktheid Expat Pakket Individueel Informatie voor de klant Belangrijk De vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden van het. De Algemene Voorwaarden zijn op het hele pakket van toepassing. In dit document vindt

Nadere informatie

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers

Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers Uw persoonlijke offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers U heeft een offerte voor de Reaal UNIM AOV voor Werknemers bij uw financieel adviseur aangevraagd. Wij hebben deze persoonlijke offerte voor

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidverzekeringen

Arbeidsongeschiktheidverzekeringen Algemene informatie Arbeidsongeschiktheidverzekeringen VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), de verschillende vormen De volledige AOV Deze verzekering biedt

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

REAAL UNIM AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s

REAAL UNIM AOV. Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s REAAL UNIM AOV Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen met een vrij beroep, ondernemers en DGA s 2 REAAL UNIM AOV Inkomensbescherming bij ziekte of een ongeval voor zelfstandige ondernemers en mensen

Nadere informatie

Verschillenlijst voorwaarden volmachten

Verschillenlijst voorwaarden volmachten Verschillenlijst voorwaarden volmachten Algemene voorwaarden Inkomen 1.b Overdraagbaarheid opgenomen voor collectieve modules 2.c Opzegging na contractvervaldatum was 2 maanden. Aangepast naar 1 maand.

Nadere informatie

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers

INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN. Informatie voor ondernemers INDIVIDUELE ARBEIDSONGESCHIKTHEIDS- VERZEKERINGEN Informatie voor ondernemers WAT U EERST MOET WETEN Als ondernemer zorgt u voor uw eigen inkomen. Dat maakt ondernemen mooi, maar dat brengt ook risico

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer. Ondernemers-AOV. De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie voor de ondernemer Ondernemers-AOV De AOV waarbij u exact weet wat u krijgt Beste leden van de Koninklijke Metaalunie, Als ondernemer houdt u er natuurlijk

Nadere informatie

ARBEIDSONGESCHIKT. EN DAN?

ARBEIDSONGESCHIKT. EN DAN? ARBEIDSONGESCHIKT. EN DAN? Vragen en antwoorden ARBEIDSONGESCHIKT. EN DAN? U heeft zich arbeidsongeschikt gemeld bij Allianz. En dan? In deze folder vindt u een antwoord op de belangrijkste vragen. U leest

Nadere informatie

Ondernemers AOV. Welk inkomen kunt u verzekeren? Voor wie? Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Wat is arbeidsongeschiktheid?

Ondernemers AOV. Welk inkomen kunt u verzekeren? Voor wie? Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Wat is arbeidsongeschiktheid? Ondernemers AOV Voor wie? Startende ondernemers. Zelfstandigen zonder personeel. Vrije beroepsbeoefenaars zoals accountants, advocaten, architecten. Directeuren-grootaandeelhouders. Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Arbeidsongeschiktheidsverzekering. sinds 1850

Klaverblad Verzekeringen. Arbeidsongeschiktheidsverzekering. sinds 1850 Klaverblad Verzekeringen Arbeidsongeschiktheidsverzekering sinds 1850 Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoowaarden behorende bij de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. In deze folder

Nadere informatie

TAF Overlijdensrisicoverzekering

TAF Overlijdensrisicoverzekering TAF Overlijdensrisicoverzekering Een overlijdensrisicoverzekering zoals ú het wilt TAF biedt u uitstekende overlijdensrisicoverzekeringen die uw nabestaanden beschermen tegen de ongewenste financiële gevolgen

Nadere informatie

Beroeps, bedrijfsaansprakelijkheids- en ongevallenverzekering Register Belastingadviseurs

Beroeps, bedrijfsaansprakelijkheids- en ongevallenverzekering Register Belastingadviseurs Beroeps, bedrijfsaansprakelijkheids- en ongevallenverzekering Register Belastingadviseurs Kenmerken Algemeen Eén polis die zowel dekking biedt voor zuivere vermogensschade als voor zaak- en personenschade.

Nadere informatie

Mogelijkheden Nedasco Gezond Werken Pakket

Mogelijkheden Nedasco Gezond Werken Pakket Mogelijkheden Nedasco Gezond Werken Pakket 1. Module Verzuim Via Nedasco ServiceNet Via een maatwerkofferte Ziekteverzuimverzekering Conventioneel 1e jaar Standaard 100% Tussen de 70% en 100% 2e jaar Standaard

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Opstap AOV Klaverblad Verzekeringen Royaal Opstap AOV Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de Royaal Opstap AOV. In deze folder leest u wat er van u verwacht wordt als u arbeidsongeschikt

Nadere informatie

De Ondernemer ALLE. in één relaxed

De Ondernemer ALLE. in één relaxed De Ondernemer Productinformatie VERZEKERINGEN ALLE informatie in één relaxed overzicht wat u eerst moet weten Als ondernemer zorgt u voor uw eigen inkomen. Dat maakt ondernemen mooi, maar dat brengt ook

Nadere informatie

Productwijzer AOV. Wat is een AOV? Voor wie is een AOV? Wat is belangrijk bij een AOV?

Productwijzer AOV. Wat is een AOV? Voor wie is een AOV? Wat is belangrijk bij een AOV? Productwijzer AOV In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wat is een AOV? En wat is belangrijk bij een AOV? De antwoorden op deze

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Algemene voorwaarden. 1 Strekking van de verzekering 2 Grondslag van de verzekering

Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Algemene voorwaarden. 1 Strekking van de verzekering 2 Grondslag van de verzekering Print Help Help Help Help Help Delta Lloyd Schade NV Amsterdam Algemene voorwaarden Model O 03.2.30 B Arbeidsongeschiktheids (met verhogingsrecht) voor zelfstandig ondernemers Inhoudsopgave Artikel 1 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Deze bijzondere voorwaarden vormen samen met de voorwaarden Persoonlijke ongevallenverzekering één geheel.

Deze bijzondere voorwaarden vormen samen met de voorwaarden Persoonlijke ongevallenverzekering één geheel. Bijzondere voorwaarden Persoonlijke Ongevallenverzekering Uitkering bij arbeidsongeschiktheid (Rubriek C) Deze bijzondere voorwaarden vormen samen met de voorwaarden Persoonlijke ongevallenverzekering

Nadere informatie

Ondernemers AOV. Product- en proceskenmerken. Informatie voor het intermediair. Kenmerken. Dekking. Voor wie? Te verzekeren inkomen

Ondernemers AOV. Product- en proceskenmerken. Informatie voor het intermediair. Kenmerken. Dekking. Voor wie? Te verzekeren inkomen Informatie voor het intermediair Ondernemers AOV Product- en proceskenmerken 12 373 15-03 De Reaal Ondernemers AOV is speciaal gericht op Ondernemend Nederland. De Ondernemers AOV biedt uw klant een uitkering

Nadere informatie

voor V. Rapport Maliebaan 75 3581 CG Utrecht Inzake arbeidsongeschiktheidsverzekering

voor V. Rapport Maliebaan 75 3581 CG Utrecht Inzake arbeidsongeschiktheidsverzekering Financieel Rapport voor V. Rapport Maliebaan 75 3581 CG Utrecht Inzake arbeidsongeschiktheidsverzekering Inhoud Inleiding... 3 Uw gezinssituatie... 4 Uw beroep... 6 Uw bedrijf... 7 Uw inkomen... 8 Uw vermogenspositie...

Nadere informatie

Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid

Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen Generali ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid O p lo s s i n g e n v o o r ondernemers Waarom een arbeidsongeschiktheids-

Nadere informatie

Klantprofiel Arbeidsongeschiktheidsverzekering Scharenborg & Rijckenberg Versie 2010.07.26

Klantprofiel Arbeidsongeschiktheidsverzekering Scharenborg & Rijckenberg Versie 2010.07.26 Profiel ten behoeve van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering Mijn persoonlijke gegevens: Voorletters, Achternaam Geslacht O Man O Vrouw Geboortedatum Straat, Huisnummer Postcode, Plaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Productwijzer Erfrente

Productwijzer Erfrente Erfrente Productwijzer Erfrente Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de erfrente. Welke risico s dekt deze verzekering? Hoe hoog is de premie en wat

Nadere informatie

De ingangsdatum ligt uiterlijk in het jaar waarin u de verhoogde AOW leeftijd bereikt vermeerderd met vijf jaar.

De ingangsdatum ligt uiterlijk in het jaar waarin u de verhoogde AOW leeftijd bereikt vermeerderd met vijf jaar. Een lijfrenteverzekering 1. Wat voor lijfrenteverzekering heb ik nu? U hebt nu een verzekering waarmee u lijfrentekapitaal opbouwt. U betaalt premie, of een koopsom, of eventueel een extra storting. De

Nadere informatie

: % Verkoop/acquisitie : % Leidinggevend : % Reizen binnenland : % Reizen buitenland

: % Verkoop/acquisitie : % Leidinggevend : % Reizen binnenland : % Reizen buitenland Profiel ten behoeve van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering Mijn persoonlijke gegevens: Voorletters, Achternaam Geslacht Geboortedatum Straat, Huisnummer Postcode, Plaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer

Nadere informatie

Productwijzer. Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart)

Productwijzer. Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart) Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart) Productwijzer Loss of License (kapitaal polis voor de luchtvaart) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOz/2)

Aanvullende voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOz/2) Aanvullende voorwaarden Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOz/2) 64.1864-02/15 Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Strekking van de verzekering Artikel 3 Arbeidsongeschiktheid in de zin van

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Plus AOV en Royaal AOV

Klaverblad Verzekeringen. Royaal Plus AOV en Royaal AOV Klaverblad Verzekeringen Royaal Plus AOV en Royaal AOV Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden die horen bij de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. In deze folder leest u wat er

Nadere informatie

Allianz Nederland Levensverzekering. Algemene voorwaarden arbeidsongeschiktheidsverzekering AO 0404

Allianz Nederland Levensverzekering. Algemene voorwaarden arbeidsongeschiktheidsverzekering AO 0404 Allianz Nederland Levensverzekering Algemene voorwaarden arbeidsongeschiktheidsverzekering AO 0404 Algemeen De navolgende voorwaarden zijn aanvullend op de Algemene voorwaarden die op de polis van toepassing

Nadere informatie

Allianz. Wagenparkmanagement. Arbeidsongeschiktheids- verzekeringen. Zekerheid over uw eigen inkomen. Allianz Inkomensverzekeringen

Allianz. Wagenparkmanagement. Arbeidsongeschiktheids- verzekeringen. Zekerheid over uw eigen inkomen. Allianz Inkomensverzekeringen Allianz Inkomensverzekeringen Nederland Schadeverzekering N.V. Allianz verzekeringen Wagenparkmanagement Arbeidsongeschiktheids- Zekerheid over uw eigen inkomen 1 Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Nadere informatie

Algemene informatie arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Algemene informatie arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Algemene informatie arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Wij zetten de belangrijkste begrippen voor u op een rijtje: Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), de verschillende vormen... 2 De volledige AOV...

Nadere informatie