Caravan Centrum Zuid-Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Caravan Centrum Zuid-Nederland"

Transcriptie

1 Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis ta axel t e. i. en rabobank nr.: k.v.k.nr.: btw nr.: nl b01 Nieuw bij de Vrienden van Axel! Caravan Centrum Zuid-Nederland Deze nieuwsbrief wordt naar 425 adressen van bedrijven en andere belangstellenden gezonden. Agenda Zondag 4 december RIA W. 1 Axel 1 Dinsdag 13 december Kerststuk maken in de kantine Organisatie Oranje Wit. Aanmelden voor 5 december bij Henk Zuidweg ( ) Hoofdsponsors Marco en Marlies Roos namen in 2004 de leiding van het in 1982 gestarte Caravan Centrum in Kapellebrug over. Marco was toen al 10 jaar werkzaam bij het familiebedrijf. Marco en Marlies kunnen rekenen op de steun van een 2-tal toegewijde medewerkers(sters). Marco had zowel in de reparatie- en serviceafdeling, maar ook als verkoper, in de afgelopen jaren al grote bekendheid bij de bestaande klantenkring verworven. Hij straalde vertrouwen uit en de ongecompliceerde manier van zaken doen bleek de succesformule. Samen met Marlies, die, naast de verkoop, de financiële en administratieve zaken behartigt, groeide het bedrijf gestaag. De instelling en de passie van beiden was, en zal steeds zijn, de klanten optimaal te adviseren, hun wensen te respecteren, zonder beschikbare budgetten te forceren. De klant moet niet alleen met z n caravan maar vooral met ons tevreden zijn, is hun motto! Na 26 jaar op de vertrouwde stek in Kapellebrug, bleek deze locatie niet geschikt voor verdere groei en kon eigenlijk niet de optimale service aan de klant verleend worden, die Marlies en Marco voor ogen stond. Alleen nieuwbouw zou de oplossing kunnen zijn. Kledingsponsors Axel 1 Na lang zoeken werd de perfecte standplaats gevonden aan de Beneluxweg 9 in Hulst. Direct naast Morres/Trendhopper. Natuurlijk was dit een enorme investering, maar in de overtuiging dat er een goede toekomst is voor de tourcaravans, werd toch de grote stap gezet. De bouwplannen werden in juni 2008 bij de gemeente Hulst ingediend en 6 maanden later ging het licht op groen. Er werd een pand gebouwd met hierin ondergebracht een showroom voor de caravans en voortenten en een betere opstelling voor alle accessoires, onderdelen en aanverwante campingartikelen. Ook een grote werkplaats, voor het noodzakelijke onderhoud, schadeherstel en

2 Wedstrijdprogramma Zaterdag 3 december JVAB thuis accommodatie v.v. Axel : JVAB F1 Tern.Boys F1 JVAB thuis accommodatie AZVV: JVAB B1 Arnemuiden B JVAB D1 Walcheren D1 JVAB uit: HVV 24 C2 JVAB C Arnemuiden E1 - JVAB E1 Zondag 4 december ember RIA W. 1 - Axel RIA W. 2 - Axel Hontenisse 5 - Axel 3 Zaterdag 11 1 december ember JVAB thuis accommodatie v.v. Axel : JVAB C1 Breskens C1 JVAB thuis accommodatie AZVV: JVAB E1 RCS E1 JVAB uit: Steen B1 JVAB B VCK D1 JVAB D HVV 24 F1 - JVAB F1 Zondag 12 december ember Axel 1 FC Bergen Axel 2 Goes Axel 3 Corn Boys Axel DA1 Internos DA1 Zondag 18 december Axel 2 Roosendaal 2 (beker) inbouwen van apparatuur, kreeg een ruime plaats in het nieuwe pand. Op het buitenterrein aan de Beneluxweg worden gebruikte en nieuwe caravans geshowd. Op 25 september 2009 verrichte burgemeester Mulder van Hulst de officiële opening. Hij noemde het nieuwe bedrijf toepasselijk een schot in de roos. Caravan Centrum Zuid-Nederland voert voor caravans de bekende merken HOBBY en FENDT. In het complete assortiment behoren uiteraard ook vele modellen voortenten van verschillende merken. In de ruime showroom wordt voor de klanten een ruim assortiment accessoires en onderhoudsproducten op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. De prachtige uitstraling van het pand, de passie en het vakmanschap van Marco, Marlies en hun medewerk(st)ers geven de klant vertrouwen én de koffie staat altijd klaar! Kijk voor meer informatie op: Caravan Centrum Zuid-Nederland Vof Beneluxweg GJ Hulst. Tel.: info@cczn.nl AutoZeeland is totaal vernieuwd! Na maanden van voorbereiding is de nieuwe een feit! Kijk op dé autosite van Zeeland Grote Clubactie 2011 Donderdag 24 november 2011, heeft de trekking van de Grote Clubactie plaats gevonden. Kijk voor de uitslag op:

3 Man van de wedstrijd! Zondag a.s. RIA W.1 - Axel 1 Zondag a.s. begint de tweede helft van de competitie. Axel 1 gaat op bezoek bij RIA W. De eerste derby in Axel eindigde in een 2-0 overwinning voor Axel. In de competitie wordt iedere wedstrijd een speler van Axel 1 benoemd tot "Man van de wedstrijd". De winnende speler ontvangt van medehoofdsponsor Fast Bouwservice een fles Champagne. 4 september Axel - RIA W ROY VAN HAM 11 september FC Bergen - Axel DANNY AARNOUTSE 19 september Cluzona Axel MAIK DE WOLF 26 september Axel Internos MARCO PLASSCHAERT 2 oktober SC Gastel - Axel BART RIJCKAERT 9 oktober Axel HVV 24 ROY VAN HAM 16 oktober Zeelandia M.burg - Axel RICK KLASEN 30 oktober Axel Victoria 03 MAIK DE WOLF 6 november Alliance - Axel MELVIN RIJCKAERT 13 november Axel Unitas 30 KJELL VANDERHAEGHEN 20 november BVV 63 - Axel MARCO PLASSCHAERT 4 december RIA W. W - Axel?????????????????????????? Eerste en tweede kers erstdag onbeperkt wokken bij Wok Plaza Sluiskil Tijdens de d eerste en de tweede kersdag kunt u met uw familie onbeperkt wokken, inclusief drank, voor 32,95 p.p. Voor kinderen van 2 t/m. 11 jaar 2,00 per leeftijdsjaar. Uitgebreid buffet met veel extra s! Vooraf reserveren Wok Plaza Sluiskil, Minister Lelyplein EA Sluiskil Eigen opleidingscentrum voor DINS Opleidings- en Adviesbureau Dins Opleidings- en Adviesbureau investeert in een compleet nieuw opleidingscentrum. Directeur Peter Kramer Al langere tijd wilden wij onze opleidingen op één locatie aanbieden. Dit kunnen we nu realiseren in de voormalige brandweerkazerne tussen de Mr. F.J.Haarmanweg en de Industrieweg in Terneuzen. Een mooie stap, gericht op de toekomst, want ons opleidingspakket moet naadloos aansluiten bij de innovatie in het bedrijfsleven en de vraag op de arbeidsmarkt In het pand komen leslokalen, een praktijkhal en kantoorruimte en ook buiten het pand is er volop ruimte voor het verzorgen van trainingen. DINS Opleidings- en Adviesbureau Axelsestraat AJ Terneuzen- Tel.: Kijk voor meer info op:

4 Sponsors in het zonnetje Uitzendbureau De Pooter Axel Is uw tuin al winterklaar? Van harte aanbevolen! Samenwerken met De Pooter! Uitzenden en detacheren Loonadministartie en payrolling Werving en selectie Branches Uitzendbureau de Pooter is al ruim 50 jaar actief op het gebied van personeelsbemiddeling. Begonnen als klein familiebedrijf, zijn zij in deze periode meegegroeid met hun klanten en de industriële ontwikkelingen in de Kanaalzone tussen Gent en Terneuzen. De specialiteit ligt in het leveren van personeel aan de (proces)industrie. Door hun jarenlange ervaring en betrokkenheid bij hun opdrachtgevers hebben zij hun organisatie ontwikkeld tot een professionele partij op het gebied van personeelsdiensten. Ze zijn in staat om hun klanten van zowel technisch als administratief personeel te voorzien, op alle scholingsniveaus. Verder denken ze graag met u mee door een adviserende rol te spelen op het gebied van personeelszaken. Ze zien hun uitzendkrachten echt als hun eigen personeel en willen voor hen meer zijn dan een kortstondige werkgever. Ze beseffen dat je werknemers perspectieven moet bieden. Ook uitzendkrachten willen zich verder kunnen ontwikkelen en dat kan bij De Pooter. Zo geven zij hen de gelegenheid opleidingen te volgen, tot procesoperator of onderhoudsmonteur. Ze leveren een variëteit aan diensten en zijn werkzaam voor verschillende opdrachtgevers als o.a. Dow Benelux, Yara Sluiskil, Heros Sluiskil, H4A, aannemingsbedrijf De Bokx en Stainless. Over de diverse branches waarin De Pooter werkzaam is, kunt u op de nieuwe overzichtelijke website meer informatie vinden. Uitzendbureau De Pooter heeft o.a. volop administratieve en technische banen beschikbaar! Uniek in zijn combinatie Oefenprogramma Axel 1 Tijdens de winterstop speelt Axel 1 een aantal oefenwedstrijden. Voorlopig zijn de volgende wedstrijden vastgelegd: Zondag 15 januari uur Patrijzen 1 Axel 1 Zondag 22 januari uur Axel 1 Hulsterloo 1 Zondag 29 januari Jong Ambon 1 Axel 1 In het weekend van 6 t/m. 8 januari hebben de selectiespelers een weekend naar Barcelona georganiseerd.

5 100 jaar v.v. Axel Jubileumboek voor 34,95 Het jubileumboek 100 jaar voetbalvereniging Axel met 304 pagina s en ruim 700 foto s is nu te verkrijgen. De makers van ZieZeeland, Frank Deij, Camile Schelstraete, Wim Kooyman en Jeroen den Doelder hebben er een bijzonder mooi document van gemaakt. U kunt het boek bestellen en afhalen bij Frank Deij: info@frankdeij.nl Noordstraat GC Axel, telefoon: of bij Willy van Gremberghe via: gremberghe@zeelandnet.nl. Geef eens een jubileumboek cadeau! Jako trainingspakket Aanbieding! Voor leden van v.v. Axel en de JVAB Jako Sporttas junior met speciaal schoenenvak. De sporttas heeft een opdruk van Jasperse Transport en Pro Sport Soccercentrum en is genummerd. Van 30,95 voor 19,95 OP=OP! Bel voor info: Manuele de Vos, Kijk voor de prijzen en bestellijst op:

6 Vrienden van Axel Hoofdsponsors FAST BOUWSERVICE, TERNEUZEN VISHANDEL DOLF SCHOOT B.V. AXEL BOSCH CARSERVICE AUTOCENTER SNOODIJK, AXEL VIP sponsors DETHON GROEN, TERNEUZEN ECS TECHNICS, TERNEUZEN ARENTIS INDUSTRIAL EQUIPMENT. TERNEUZEN JAKO LIVING SPORTS GROENEWEGEN EN PARTNERS, GOES SCHILDERSBEDIJF MISSET ZEELAND B.V. KOEWACHT PRO SPORT, SINT GILLES WAAS SOCCERTIME, HULST RUBICON CONSULTING&TECHNOLOGY, VIANEN VINFOTECH, TERNEUZEN Sponsors CAFÉ T AMSTELHOEKJE, AXEL ARBEIDSBEMIDDELING SCHEFFERS ARBS, SAS V. GENT AUTOBEDRIJF FORD VAN PUTTEN B.V. TERNEUZEN AUTO-MARK, AXEL AUTOZEELAND.NL HEALTHCENTER BODYLINE, TERNEUZEN, HULST AANNEMINGSBEDRIJF DE BOKX B.V. TERNEUZEN BOEHLÉ REIZEN, SINT JANSTEEN BLOEMSIERKUNST DE CARLTON, TERNEUZEN BABYHUIS CASITA, TERNEUZEN LIVERA, TERNEUZEN CARAVAN CENTRUM ZUID-NEDERLAND, HULST DETO JEANS, AXEL EN SLUIS DINS OPLEIDINGS- EN ADVIESBUREAU, TERNEUZEN ECE PROMOTION, AXEL EVENT-PARTNER, OOSTBURG CAFÉ - EETCAFÉ BROODJESSERVICE D & J, AXEL FYSIO HAAK-LIPPENS-DORSSERS GELDOF ZEEUWS VLAANDEREN B.V. HOEK DE GLASWASSPECIALIST, KOEWACHT HACKTIC COMPUTERS B.V. TERNEUZEN TEGELWERK EN ONDERHOUDSBEDRIJF J. HARMS, AXEL HENNO CYSOUW OPTIEK TERNEUZEN RESTAURANT DE GRAANBEURS, AXEL JANSEN CLEANING, AXEL JASPERSE TRANSPORT, AXEL-TERNEUZEN H4A INFRABOUW, SLUISKIL KRAKER TRAILERS, AXEL KAPSALON KNIPSELS, ZUIDDORPE DRANKENHANDEL KOLIJN B.V. TERNEUZEN Sponsors KUIJCKS SCHILDERS, HULST JACK LENSEN RAAM-, DEUR EN GEVELTECHNIEK,AXEL LOGINI NARROWCASTING, AXEL MATTHIJS INDUSTRIAL SUPPLIES, TERNEUZEN MARGOMEE BOUWKUNDIG ADVIES, HOEK MENNENS B.V, TERNEUZEN ASSURANTIE-EN BEDRIJFSADVIESBUREAU VAN MEERENDONK, SLUISKIL MEL INSTALLATIEBEDRIJF, AXEL BROOD-EN BANKETBAKKERIJ PETER VAN MEURS AXEL AANNEMINGSBEDRIJF T GILDE, TERNEUZEN SUPPORTERSVERENIGING "ORANJE WIT" UITZENDBUREAU DE POOTER AXEL B.V. AXEL DE POOTER OLIE, TERNEUZEN POPPE INSTALLATIETECHNIEK, KLOOSTERZANDE RABOBANK, TERNEUZEN-SAS VAN GENT REHAM VASTGOED, ZAAMSLAG BOUWBEDRIJF RISSEEUW B.V. AXEL VAN RIJN INSTALLATIE B.V. AXEL SAGRO ZEEUWS VLAANDEREN B.V. TERNEUZEN SAUNA-BEAUTYCENTRUM NAJADE, KAPELLEBRUG BOSCAFÉ T OUWE SPOOR, KAPELLEBRUG SEARACON INTERNET SERVICES, TERNEUZEN SERVICENET IT FACILITIES, TERNEUZEN SIKKENS SERVICE CENTER, TERNEUZEN SITA RECYCLING SERVICES, TERNEUZEN SMIT PROMOTIONS, TERNEUZEN SNOWBASE, TERNEUZEN SPOTWORKS CAR RECONDITIONING, AXEL SPUESENS MAKELAARDIJ B.V. AXEL TAPPERIJ T GEMEENTEHUIS, ZUIDDORPE TONGA B.V. AXEL TUINCENTRUM THEO DE VLIEGHER, KOEWACHT UITZENDBUREAU BAKKER B.V. AXEL DE VISSERS / VAN HOOIJE RESTAURANT TRAITEUR HET WAPEN VAN AXEL, AXEL WAUTERS ZEEFDRUK & BELETTERING, HULST WITTE BOUSSEN DE BRUIN, TERNEUZEN WOK PLAZA, SLUISKIL KEURSLAGER DE ZEEUW, AXEL ZEELAND SUPPY GROEP, TERNEUZEN Subsponsors CAFETARIA HET WAGENWIEL, AXEL GRAANHANDEL DE FEIJTER BV, SLUISKIL TEMPO-TEAM, TERNEUZEN VERNAEVE KUNSTSTOFRAAMSYSTEMEN, SAS V.GENT Commissie van aanbeveling Vrienden van Axel KEES REINHOUDT OUD VOORZITTER V.V. AXEL CO VAN SCHAIK WETHOUDER VAN DE GEMEENTE TERNEUZEN ADHÉMAR VAN WAES OUD VOORZITTER V.V.AXEL EN OUD WETHOUDER VAN DE GEMEENTE TERNEUZEN WILLY VAN GREMBERGHE OUD VOORZITTER EN ERELID V.V. AXEL EN SECRETARIS VAN DE VRIENDEN VAN AXEL

juli a.s. EZAC zweefvliegveld om uur. Opgave voor deelname bij het secretariaat:

juli a.s. EZAC zweefvliegveld om uur. Opgave voor deelname bij het secretariaat: Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Oefenwedstrijden voor het weekend en de komende week!

Oefenwedstrijden voor het weekend en de komende week! Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

PLATEX bvba Beveren.

PLATEX bvba Beveren. Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Nieuw bij Vrienden van Axel!

Nieuw bij Vrienden van Axel! huughersluis 4571 Stichting ta axel Vrienden 19 van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel A Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden t. e. i. rabobank www.vriendenvanaxel.nl

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsor. Hoofdsponsors. Kledingsponsors FC Axel. www.dehoop.

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsor. Hoofdsponsors. Kledingsponsors FC Axel. www.dehoop. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Netwerkbijeenkomst. aterdag. Zaterd. Topsponsor. Maandag 1 april a.s. laatste derby. Hoofdsponsors. Drieschouwen Zuid. Kledingsponsors Axel 1

Netwerkbijeenkomst. aterdag. Zaterd. Topsponsor. Maandag 1 april a.s. laatste derby. Hoofdsponsors. Drieschouwen Zuid. Kledingsponsors Axel 1 Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038 563038 gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Vrienden van Axel ballonvaart.

Vrienden van Axel ballonvaart. Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Axel 1 Victoria 03 1

Axel 1 Victoria 03 1 Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.n

Nadere informatie

14 februari Valentijn. Van harte aanbevolen: De Vrienden van Axel! Pagina 4. Agenda. Hoofdsponsors. HOC sponsor van Team Trouble Carbage Run 2012

14 februari Valentijn. Van harte aanbevolen: De Vrienden van Axel! Pagina 4. Agenda. Hoofdsponsors. HOC sponsor van Team Trouble Carbage Run 2012 Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Rabobank Terneuzen Sas van Gent

Rabobank Terneuzen Sas van Gent Stichting huughersluis 4571 ta axel Vrienden 19 van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden t. e. i. rabobank www.vriendenvanaxel.nl

Nadere informatie

Vrienden van Axel naar NAC-AZ

Vrienden van Axel naar NAC-AZ Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.n

Nadere informatie

een gelukkig Nieuwjaar! Nieuwjaarsinstuif

een gelukkig Nieuwjaar! Nieuwjaarsinstuif Stichting huughersluis 4571 ta axel Vrienden 19 van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden t. e. i. rabobank www.vriendenvanaxel.nl

Nadere informatie

In dit nummer: Extra korting bij Catseman Sint Kruis. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel

In dit nummer: Extra korting bij Catseman Sint Kruis. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Schoot nu ook op zaterdag op de grote markt in Terneuzen

Schoot nu ook op zaterdag op de grote markt in Terneuzen Stichting huughersluis 4571 ta Vrienden 19 van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting t. e. i. rabobank www.vriendenvanaxel.nl 0115-563038 sponsors@vvaxelnl

Nadere informatie

Nieuw bij de Vrienden van Axel

Nieuw bij de Vrienden van Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. sponsors@vvaxelnl

Nadere informatie

Axel 1 speelt thuis tegen BSC 1. Nieuw bij de Vrienden van Axel! Agenda: Voel het. Beleef het. Ervaar hoe cool SNOWBASE is!

Axel 1 speelt thuis tegen BSC 1. Nieuw bij de Vrienden van Axel! Agenda: Voel het. Beleef het. Ervaar hoe cool SNOWBASE is! Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.n

Nadere informatie

Axel 1 Terneuzen 1! Vrienden van Axel golfmiddag. Zondag 9 september 2012 om 14.30 uur. Topsponsor. Hoofdsponsors. Kledingsponsors Axel 1

Axel 1 Terneuzen 1! Vrienden van Axel golfmiddag. Zondag 9 september 2012 om 14.30 uur. Topsponsor. Hoofdsponsors. Kledingsponsors Axel 1 Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis huughersluis 19 4571 ta ta axel 01150115-563038

Nadere informatie

HVV 24 1. Axel 1. Nieuw spandoek voor Dethon. Zondag 9 oktober. tegen. Agenda. Hoofdsponsors. Dethon levert mooi werk! Kledingsponsors Axel 1

HVV 24 1. Axel 1. Nieuw spandoek voor Dethon. Zondag 9 oktober. tegen. Agenda. Hoofdsponsors. Dethon levert mooi werk! Kledingsponsors Axel 1 Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 01150115-563038 e.

Nadere informatie

Gratis ticket voetbalmuseum. Agenda. Hoofdsponsors. Kijk nu op. op: Kledingsponsors Axel 1

Gratis ticket voetbalmuseum.  Agenda. Hoofdsponsors. Kijk nu op. op:  Kledingsponsors Axel 1 Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Nieuw reclamedoek Najade en andere belangstellenden gezonden.

Nieuw reclamedoek Najade en andere belangstellenden gezonden. Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel Axel 1 speelt thuis

Nadere informatie

Health Center Bodyline

Health Center Bodyline Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.n

Nadere informatie

Axel 1 speelt thuis tegen koploper DOSKO 1. Axel 2 in het nieuw!

Axel 1 speelt thuis tegen koploper DOSKO 1. Axel 2 in het nieuw! Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 01150115-563038 e.

Nadere informatie

Nieuw bij de Vrienden van Axel

Nieuw bij de Vrienden van Axel Stichting huughersluis 4571 ta Vrienden 19 van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting t. e. i. rabobank www.vriendenvanaxel.nl 0115-563038 sponsors@vvaxelnl

Nadere informatie

FC Axel 1 De Noormannen 1

FC Axel 1 De Noormannen 1 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl In dit nummer: Pag. 1

Nadere informatie

1 Steenbergen 1. Deto Jeans in Axel Sluis. Agenda: 18 juni kidsday en jubileumparty 23 juni receptie. 27 maart a.s.

1 Steenbergen 1. Deto Jeans in Axel Sluis. Agenda: 18 juni kidsday en jubileumparty 23 juni receptie. 27 maart a.s. Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting huughersluis 4571 t. VOETBALVERENIGING e. i. ta axel 19 AXEL 100 JAAR 17 rabobank www.vriendenvanaxel.nl

Nadere informatie

Twee nieuwe Vrienden van Axel! sportsoccercenter.be

Twee nieuwe Vrienden van Axel! sportsoccercenter.be Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis huughersluis 19 4571 ta ta axel 01150115-563038

Nadere informatie

Installatiebedrijf Groosman B.V. Zondag 3 maart a.s. competitiewedstrijd. Topsponsor. Nieuw bij de Vrienden van Axel.

Installatiebedrijf Groosman B.V. Zondag 3 maart a.s. competitiewedstrijd. Topsponsor. Nieuw bij de Vrienden van Axel. Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038 563038 gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Nieuw bij de Vrienden van Axel

Nieuw bij de Vrienden van Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.n

Nadere informatie

Axel 1 FC t Zand 1. Axel 1 tegen RCS 1. Axel 2 en Axel dames!

Axel 1 FC t Zand 1. Axel 1 tegen RCS 1. Axel 2 en Axel dames! Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038 563038 gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Hoofdsponsors. Kledingsponsors Axel 1. van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel

Hoofdsponsors. Kledingsponsors Axel 1. van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 0115-563038 Stichting 563038 19 Vrienden 4571 ta t axel van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Poppe Installatietechniek: Even kennismaken

Poppe Installatietechniek: Even kennismaken Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Poppe bijeenkomst Installatietechniek bij de wedstrijd uit

Nadere informatie

Zowel Axel 1 als AZVV 1 in de nacompetitie

Zowel Axel 1 als AZVV 1 in de nacompetitie Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038 gremberghe@zeelandnet.nl Rabobank nr.: 1037 96 339 K.v.k.nr.: 21020404 Btw nr.:

Nadere informatie

Axel 1 - Halsteren 1

Axel 1 - Halsteren 1 huughersluis 0115-563038 Stichting 563038 19 Vrienden 4571 ta axel van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

In dit nummer: Topsponsor De Hoop Terneuzen. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel

In dit nummer: Topsponsor De Hoop Terneuzen. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Ik ben de pupil van de week!

Ik ben de pupil van de week! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel. Axel 1 Clinge 1.

Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel. Axel 1 Clinge 1. Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 0115-563038 563038 e. gremberghe@zeelandnet.n

Nadere informatie

In dit nummer: FC Axel 1 NSVV 1. FC Axel steunt Energy4all

In dit nummer: FC Axel 1 NSVV 1. FC Axel steunt Energy4all Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel. Boerengolf.

Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel. Boerengolf. Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden Stichting Vrienden van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 19 4571 ta axel t. 01150115-563038 e. gremberghe@

Nadere informatie

In dit nummer: Eerste selectie FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel

In dit nummer: Eerste selectie FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Event-Partner BV. Topsponsor. Hoofdsponsors. Kledingsponsors Axel 1. van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel

Event-Partner BV. Topsponsor. Hoofdsponsors. Kledingsponsors Axel 1. van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel huughersluis 0115-563038 Stichting 563038 19 Vrienden 4571 ta t axel van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Axel 1 - Halsteren 1

Axel 1 - Halsteren 1 huughersluis 0115-563038 Stichting 563038 19 Vrienden 4571 ta t axel van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Nieuw bij de Vrienden van Axel

Nieuw bij de Vrienden van Axel Stichting huughersluis 4571 ta axel Vrid 19 Axel verzorgt alle sponsoring reclame voor voetbalveriging Axel Sponsorstichting t. e. i. 0115-563038 gremberghe@zeelandnet.n 563038 rabobank www.vridaxel.nl

Nadere informatie

In dit nummer: Presentatiegids De Aftrap

In dit nummer: Presentatiegids De Aftrap Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel. Hoofdsponsors FC Axel. www.dehoop.

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel. Hoofdsponsors FC Axel. www.dehoop. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Ik ben de pupil van de week!

Ik ben de pupil van de week! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Ik ben de pupil van de week! Wie ben ik?

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Ik ben de pupil van de week! Wie ben ik? Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

In dit nummer: FC Axel 1 Domburg 1

In dit nummer: FC Axel 1 Domburg 1 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Liftal Hijstechniek!

Liftal Hijstechniek! huughersluis 0115-563038 Stichting 563038 19 Vrienden 4571 ta axel van Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting VanAxelVriendenVanAxelVrienden gremberghe@zeelandnet.nl

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Axel Hoe oud ben ik? Waar woon ik?

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Axel Hoe oud ben ik? Waar woon ik? Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel spelers bij Axel aangegeven dat ze bij Axel blijven.

van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel spelers bij Axel aangegeven dat ze bij Axel blijven. Stichting huughersluis 4571 ta Vrienden 19 van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting t. e. i. rabobank www.vriendenvanaxel.nl 0115-563038 sponsors@vvaxelnl

Nadere informatie

Ik ben de pupil van de week!

Ik ben de pupil van de week! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

In dit nummer: FC Axel 1 Arnemuiden 1

In dit nummer: FC Axel 1 Arnemuiden 1 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Nieuw reclamebord ArBS

Nieuw reclamebord ArBS Sponsorstichting VanAxelVrinVanAxelVrin Stichting Vrin Axel verzorgd alle sponsoring reclame voor voetbalveriging Axel huughersluis 19 4571 ta axel Nieuw reclamebord ArBS t. 01150115-563038 e. sponsors@vvaxelnl

Nadere informatie

Ik ben de pupil van de week

Ik ben de pupil van de week Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

In dit nummer: Ik ben de pupil van de week

In dit nummer: Ik ben de pupil van de week Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Ik ben de pupil van de week!

Ik ben de pupil van de week! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

NIEUWE WWW.FCAXEL.COM NU ONLINE!

NIEUWE WWW.FCAXEL.COM NU ONLINE! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Ik ben de pupil van de week! Wie ben ik?

Ik ben de pupil van de week! Wie ben ik? Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Torque & Repair Services n.v. In dit nummer:

Torque & Repair Services n.v. In dit nummer: Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

In dit nummer: FC AXEL 1 KAMPIOEN!

In dit nummer: FC AXEL 1 KAMPIOEN! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Ik ben de pupil van de week!

Ik ben de pupil van de week! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Redactie: 31 e jaargang nummer 2. 10 mei 2012.

Redactie: 31 e jaargang nummer 2. 10 mei 2012. e jaargang nummer. mei 0. Redactie: Senioren: Willy van Gremberghe Huughersluis 5 TA Axel Tel.: 05-50 t.k.u. 05- E-mail: gremberghe@zeelandnet.nl Jeugd: Manuela de Vos Huughersluis 5 TA Axel Tel.: 05-5

Nadere informatie

In dit nummer: FC Axel 2 kampioen! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel

In dit nummer: FC Axel 2 kampioen! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

In dit nummer: FC Axel 1 MZC 11 1

In dit nummer: FC Axel 1 MZC 11 1 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Wie ben ik? Hoe oud ben ik?

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Wie ben ik? Hoe oud ben ik? Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Ter nagedachtenis, Ronny van de Velde

Ter nagedachtenis, Ronny van de Velde Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

In dit nummer: Ik ben de pupil van de week! Overeenkomst Kees Westerweele verlengt!

In dit nummer: Ik ben de pupil van de week! Overeenkomst Kees Westerweele verlengt! Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

In dit nummer: Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel. Hoofdsponsors FC Axel

In dit nummer: Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel. Hoofdsponsors FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Beachparty bij café de Babbelaere

Beachparty bij café de Babbelaere Stichting huughersluis 4571 ta axel Vrienn 19 van Axel verzorgd alle sponsoring en reclame voor voetbalvereniging Axel Sponsorstichting t. e. i. 0115-563038 gremberghe@zeelandnet.n 563038 www.vriennvanaxel.nl

Nadere informatie

Jan Jansen en Rik Wouterse in het zonnetje

Jan Jansen en Rik Wouterse in het zonnetje Stichting Vrienden van huughersluis Axel verzorgd 19 alle sponsoring en reclame voor de voetbalvereniging Axel Sponsorstichting i. www.vriendenvanaxel.nl e. sponsors@vvaxelnl t. 0115-563038 4571 563038

Nadere informatie

In dit nummer: Netwerkevent bij Haak Keukens. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel

In dit nummer: Netwerkevent bij Haak Keukens. Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

FC Axel voetbalquiz 2016

FC Axel voetbalquiz 2016 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

In dit nummer: Tegelzet- en onderhoudsbedrijf J. Harms Legt nieuwe tegelvoer in kleedlokaal 6

In dit nummer: Tegelzet- en onderhoudsbedrijf J. Harms Legt nieuwe tegelvoer in kleedlokaal 6 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: FC Axel 1 SV Nieuwdorp 1 Hoofdsponsors FC Axel

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: FC Axel 1 SV Nieuwdorp 1 Hoofdsponsors FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: 1037 96

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Pupil van de week. Wie ben ik? Waar woon ik?

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Pupil van de week. Wie ben ik? Waar woon ik? Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Wie ben ik? Sven Verduijn Waar woon ik?

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Wie ben ik? Sven Verduijn Waar woon ik? Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Reserve 2e klasse A Groep 02 3 Team Voorkeurstijd Team Voorkeurstijd Terneuzen 2 Terneuzen 2 Reserve 4e klasse 401 Team Voorkeurstijd Terneuzen 3

Reserve 2e klasse A Groep 02 3 Team Voorkeurstijd Team Voorkeurstijd Terneuzen 2 Terneuzen 2 Reserve 4e klasse 401 Team Voorkeurstijd Terneuzen 3 Reserve 2e klasse A Groep 02 3 Boeimeer 2 12:00 Breskens 2 12:00 Hoeven 2 12:00 Steen 3 12:30 Internos 2 11:30 Terneuzen 2 12:00 JEKA 4 10:00 Zeelandia Middelb. 2 11:30 Roosendaal 2 11:30 SC Gastel 2 14:30

Nadere informatie

In dit nummer: Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel. Hoofdsponsors FC Axel

In dit nummer: Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. Topsponsors FC Axel. Hoofdsponsors FC Axel Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

In dit nummer: FC Axel 1 Zwaluwe 1

In dit nummer: FC Axel 1 Zwaluwe 1 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Wie ben ik? Waar woon ik?l. In Axel Hoe oud ben ik?

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: Wie ben ik? Waar woon ik?l. In Axel Hoe oud ben ik? Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Programma SLUIS 1 datums

Programma SLUIS 1 datums Programma SLUIS 1 datums Lepelstr. Boys 1 - Sluis 1 1 --- 0 zondag 6 september 2015 Sluis 1 - Vogelwaarde 1 4 --- 1 zondag 13 september 2015 SDO'63 1 - Sluis 1 0 --- 3 zondag 20 september 2015 Sluis 1

Nadere informatie

TOERNOOI KALENDER 2016

TOERNOOI KALENDER 2016 Zaterdagavond 12 Maart 2016 E Groote Lindt Zwijndrecht Zaterdagavond 12 Maart 2016 F Groote Lindt Zwijndrecht Zaterdag 26 Maart 2016 ME Paastoernooi GFA Sinaai Sinaai 5 * 5 ME1 Zaterdag 26 Maart 2016 MC

Nadere informatie

Yerseke 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard 2e klasse E

Yerseke 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard 2e klasse E Yerseke 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard 2e klasse E Periodestand 1 GS WN GL VL PT VR TG PM 1 Dinteloord 1 8 7 0 1 21 26 11 0 2 Tern.Boys 1 8 6 1 1 19 21 10 0 3 Klundert 1 8 6 1 1 19 23 13 0

Nadere informatie

zat E Herleving Sinaai Sinaai (B) 35 U11 / Koninginnedag

zat E Herleving Sinaai Sinaai (B) 35 U11 / Koninginnedag zat 30-3-2013 C VK Adegem Adegem Paastornooi 41 U15 zat 30-3-2013 B VK Adegem Adegem Paastornooi 41 U17 zat 30-3-2013 A VK Adegem Adegem Paastornooi 41 U19 zon 31-3-2013 C VK Adegem Adegem Paastornooi

Nadere informatie

JO19-1 3de klas 01 SJO Serooskerke/Veere JO19-1 beker SJO Serooskerke/Veere JO19-1 SJO Serooskerke/Veere JO19-1

JO19-1 3de klas 01 SJO Serooskerke/Veere JO19-1 beker SJO Serooskerke/Veere JO19-1 SJO Serooskerke/Veere JO19-1 JO19-1 3de klas 01 SJO Serooskerke/Veere JO19-1 11:15 SJO FC De Westhoek JO19-1 11:00 ST Breskens/Cadzand/Groede JO19-1 14:30 Kloetinge JO19-3 13:15 SKNWK JO19-1 11:15 Zeelandia Middelb. JO19-2 14:00 Patrijzen

Nadere informatie

UITLEG Deel 2 20/21 mei 2017

UITLEG Deel 2 20/21 mei 2017 UITLEG Deel 2 20/21 mei 2017 Uitleg Instapklasse, deel 2 Kaartfragment Sluiskil: J A B Z C 17 E D H W V R A S T N K F Uitleg Instapklasse, deel 2 1 Kaartfragment Philippine: (F) Y I M M M N S R B D L F

Nadere informatie

Postcode Startjaar Startkwartaal Netbeheerder Provincie Gemeente / Plaats 4301 Enduris Zeeland ZIERIKZEE 4302 Enduris Zeeland ZIERIKZEE 4303 Enduris

Postcode Startjaar Startkwartaal Netbeheerder Provincie Gemeente / Plaats 4301 Enduris Zeeland ZIERIKZEE 4302 Enduris Zeeland ZIERIKZEE 4303 Enduris Postcode Startjaar Startkwartaal Netbeheerder Provincie Gemeente / Plaats 4301 Enduris Zeeland ZIERIKZEE 4302 Enduris Zeeland ZIERIKZEE 4303 Enduris Zeeland ZIERIKZEE 4305 Enduris Zeeland NIEUWERKERK 4305

Nadere informatie

Consumptieve functies van dorpen

Consumptieve functies van dorpen Consumptieve functies van dorpen Over de aantrekkelijkheid van (deeltijd)wonen in dorpen Ronald van Leeuwen 10 oktober 2012 Grondprijzen in Nederland Bron: CPB, 2010 Bron: CPB, 2010 Grondprijzen in Zeeland

Nadere informatie

Het meedoen is belangrijker dan het winnen. Beste loopsters en lopers,

Het meedoen is belangrijker dan het winnen. Beste loopsters en lopers, Beste loopsters en lopers, Hierbij voor de 17e keer de trimloop kalender van de Stichting Sport Promotie Zeeuws Vlaanderen. Het doel van onze stichting is om U als lopers zoveel mogelijk plezier aan de

Nadere informatie

JEUGDTOERNOOIEN 2015

JEUGDTOERNOOIEN 2015 JEUGDTOERNOOIEN 2015 SPORTPARK NOORDHOUT SEROOSKERKE (Walcheren) 1 versie 20-4-15 Voorwoord jeugdvoorzitter V.V. Serooskerke Van harte welkom op ons Sportpark Noordhout, leuk dat u dit jaar deelneemt aan

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: FC Axel 1 Hellevoetsluis 1

Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel. In dit nummer: FC Axel 1 Hellevoetsluis 1 Businessclub Vrienden van FC Axel verzorgt alle sponsoring en reclame voor FC Axel Huughersluis 19 4571 ta axel 0115-563038. vriendenfcaxel@zeelandnet.nl www.vriendenvanfcaxel.nl Rabobank nr.: NL82 RABO

Nadere informatie

Zaterdag 17 mei '14 & Zondag 18 mei '14

Zaterdag 17 mei '14 & Zondag 18 mei '14 Zaterdag 17 mei '14 & Zondag 18 mei '14 Beste voetballiefhebbers, Namens de toernooi commissie van de F(inal) S(oft) en H(ardware) Cup en de Stichting Voetbal Zeeuws Vlaanderen (S.V.Z.V.) heet ik alle

Nadere informatie

UITLEG Deel 1 20/21 mei 2017

UITLEG Deel 1 20/21 mei 2017 UITLEG Deel 1 20/21 mei 2017 Uitleg Instapklasse, deel 1 Kaartfragment 1 Zaamslag Ingetekende lijn van S naar F: D T R Q E Y R K H V C P bc/st Voor de liefhebbers van harte aanbevolen: 27 augustus 2017

Nadere informatie

N.V.S. er. Weekbrief v.v. N.V.S. Jaargang 33, nr. 17, week 17, 26 april Redactie: Jan Knuit en Reinier de Jong.

N.V.S. er. Weekbrief v.v. N.V.S. Jaargang 33, nr. 17, week 17, 26 april Redactie: Jan Knuit en Reinier de Jong. N.V.S. er Weekbrief v.v. N.V.S. Jaargang 33, nr. 17, week 17, 26 april 2017. Redactie: Jan Knuit en Reinier de Jong. Reinier de Jong viel gisteren in de prijzen bij de lintjesregen! Reinier, van harte

Nadere informatie

Schouwen-Duiveland. Lijn 132 Zierikzee - Goes Lijn 132 rijdt in de middagspits nog 4x per uur.

Schouwen-Duiveland. Lijn 132 Zierikzee - Goes Lijn 132 rijdt in de middagspits nog 4x per uur. Schouwen-Duiveland Lijn 132 Zierikzee - Goes Lijn 132 rijdt in de middagspits nog 4x per uur. Lijn 133 Middelburg - Zierikzee - Oude-Tonge Lijn 133 rijdt in de zomerperiode niet meer via Westenschouwen,

Nadere informatie

Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009. Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN

Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009. Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN Weekbrief No 16 Seizoen 2009 2010 7 december 2009 Secretariaat: estria.jeugdsecretariaat@planet.nl MEDEDELINGEN Verandering procedure afgelastingen. Nu de nieuwe website in gebruik is genomen gaan wij

Nadere informatie

REV2 VV Terneuzen Toernooikalender 2015 Datum Dag Leeftijd Dagdeel Teams VVT Vereniging Plaats Naam toernooi Bijzonderheden extra info

REV2 VV Terneuzen Toernooikalender 2015 Datum Dag Leeftijd Dagdeel Teams VVT Vereniging Plaats Naam toernooi Bijzonderheden extra info 4-apr-15 zat F WHS St Annaland Int kwalificatie toernooi U10 4-apr-15 zat D morgen SK Wachtebeke Wachtebeke Paastornooi 4-apr-15 zat C middag SK Wachtebeke Wachtebeke Paastornooi 6-apr-15 ma Mini F morgen

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie