Algemene Huurvoorwaarden EuropeTour.Travel. Algemene huurvoorwaarden EuropeTour.Travel. Inleiding:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Huurvoorwaarden EuropeTour.Travel. Algemene huurvoorwaarden EuropeTour.Travel. Inleiding:"

Transcriptie

1 Algemene huurvoorwaarden EuropeTour.Travel Geldig vanaf Inleiding: Voor de verhuur van de campers is er vanuit EuropeTour.Travel een samenwerkingsverband met de firma AVV Recreatie in Sittard, hierna te noemen Haffkamp Holidays. Boekt u een camper voor korter dan 21 dagen, zonder overnachtingen en zonder extra service van EuropeTour.Travel, dan zullen wij uw reserveringsaanvraag doorzetten naar Haffkamp Holidays waarna u rechtstreeks een huurovereenkomst vormt met Haffkamp Holidays met de door hun geldende algemene huurvoorwaarden per 14 november (klik hier) Boekt u een camper voor 21 dagen of langer eventueel gecombineerd met een van onze camperreizen of onze extra services, dan zullen wij uw gehele reservering beheren. U vormt dan rechtstreeks een huurovereenkomst met EuropeTour.Travel met de onderstaande geldende algemene voorwaarden per 1 september Artikel 1. Gegevens voor de prijs De huurder gaat akkoord met de overeengekomen prijs en waarborgsom zoals gecommuniceerd in de laatst verstuurde offerte. Bij vertrek en retour wordt gezamenlijk met Haffkamp Holidays en de huurder een overdracht gedaan van de camper. In de overdracht wordt het camper omschreven bij vertrek en bij retour. Maak gerust foto s voor vertrek van defecten (krassen en deuken). Door middel van foto s zijn de schades duidelijk aantoonbaar. Artikel 2a. Betaling en boeking. 1. Definitieve boeking vindt plaats wanneer 25% van de totale reissom is (aan) betaald. 2. De overige 75% van de totale reissom inclusief de borg indien van toepassing dient op zijn laatst 6 weken voor vertrek te zijn voldaan. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen. 3. Bij het ingebreke blijven van de huurder is de EuropeTour.Travel gerechtigd deze overeenkomst zonder tussenkomst van de rechter als ontbonden te beschouwen, zonder verplicht te zijn tot terugbetaling van de reeds gedane (aan) betaling. Artikel 2b. Algemene huurvoorwaarden. 1. De algemene huurvoorwaarden zijn op de website beschikbaar en dienen door de huurder te worden gelezen alvorens er een boekingsbevestiging wordt opgevraagd. 2. Door het (aan)betalen van 25% van de totale reissom, verklaart de huurder bekend te zijn en akkoord te gaan met de algemene huurvoorwaarden.

2 Artikel 3. Annuleren. 1. De huurder dient per aangetekende brief of per mail te annuleren. De datum van de terpostbezorging geldt als annulering datum. Per mail is het ook geldig om te annuleren. Hiervoor is wel een bevestiging (antwoord) van ontvangst van deze mail nodig van EuropeTour.Travel. 2. Bij annulering is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd: tot 12 weken voor aanvang van de gebruiksperiode: 25% van de totale reissom. Met een minimumbedrag van 500 euro. 12 tot 7 weken voor aanvang van de gebruiksperiode: 60% van de totale reissom. 7 weken tot aanvang van de gebruiksperiode: 80% van de totale reissom. Vanaf de aanvang van de gebruiksperiode zijn 100% van de totale reissom als annuleringskosten verschuldigd. 3. Het eerder terugbrengen van de camper zal nimmer leiden tot restitutie of een gedeelte van de totale reissom. 4. Indien de camper verkocht wordt door Haffkamp Holidays, zal er door EuropeTour.Travel een vergelijkbare camper beschikbaar worden gesteld. EuropeTour.Travel overlegt in dit geval altijd met de huurder of het vergelijkbare nieuwe camper aansluit op hun wensen. De huurder is in deze situatie gerechtigd om een ander camper te weigeren en de reeds betaalde reissom terug te ontvangen. Artikel 4. Gebruik en onderhoud. 1. De camper mag slechts worden bestuurd door bestuurders van minimaal 25 jaar en minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Het rijbewijs moet gedurende de gehele gebruiksperiode geldig zijn. 2. De huurder verbindt zich zorgvuldig met de camper om te gaan. Hij zal de camper gebruiken overeenkomstig de normale bestemming en in overeenstemming met de ter plaatse bestaande wetten, bepalingen, verordeningen etc. 3. Het is verboden het camper te gebruiken of te doen gebruiken voor deelneming aan of training voor betrouwbaarheidsritten, wedstrijden, rally s etc., voor smokkeldoeleinden, vervoer van gevaarlijke stoffen, het geven van rijonderricht, het trekken van andere voertuigen en het vervoeren van personen en goederen tegen betaling. 4. De huurder verbindt zich het camper niet te verhuren, te verpanden, in bewaring te geven, te belenen of op enigerlei wijze, hoe ook genaamd, over de camper te beschikken in strijd met de belangen van de eigenaar. 5. Haffkamp Holidays is verplicht om de camper te onderhouden. Voor elke uitgifte controleert Haffkamp Holidays de banden, bandenspanning en de vloeistoffen. Tijdens de huurperiode dient de huurder dit te controleren. 6. Indien er vanuit de huurder tijdens de gebruiksperiode vragen zijn omtrent het correcte gebruik van de camper dan mag hiervoor rechtstreeks contact worden opgenomen met Haffkamp Holidays.

3 Artikel 5. Verzekeringen. 1. De camper is vanuit Haffkamp Holidays verzekerd tegen het risico van Wettelijke Aansprakelijkheid, brand en diefstal (zg. All-Risk). 2. Per schade gebeurtenis heeft de huurder een eigen risico ter grootte van de borg à 1.000,-. Bovenhoofdse schade (oftewel schade boven de 2 meter) geldt een eigen risico van per gebeurtenis. Het eigen risico is voor vertrek te verlagen met het afsluiten van een No Risk pakket tegen een bijbetaling van 15 per reisdag. Indien de camper gehuurd is in combinatie met een No Risk pakket dan is het eigen risico voor de klant afgekocht en bedraagt de borg slechts 250,-. 3. De campers zijn verzekerd in de volgende landen; Nederland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus (gebieden die onder controle van de republiek zijn), Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Spanje, Estland, Frankrijk, Finland, Groot Brittannië, Griekenland, Hongarije, Italië, Ierland, IJsland, Luxemburg, Litouwen, Letland, Malta, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Zweden, Slowakije, Slovenië, Zwitserland, Kroatië, Andorra, Moldavië. In andere landen is geen verzekering mogelijk en alle eventueel ontstane schade voor rekening van de huurder. 4. Wanneer de schade veroorzaakt wordt omdat de bestuurder niet voldoet aan de gestelde eisen onder artikel 4, of omdat de bestuurder onder invloed van alcoholische dranken verkeerde zijn alle eventuele schades aan het camper of aan derden voor rekening van de gebruiker. Schades aan de camper door onzorgvuldigheid zijn nimmer voor rekening van EuropeTour.Travel. 5. Het melden van schade is verplicht en dient zo snel mogelijk te gebeuren. Bij voorkeur een schade direct met foto via mail of per sms naar het vermelde gsm-noodnummer. Bij het niet melden van een schade kan Haffkamp Holidays een boete opleggen. Bij kleinere schades dan euro wordt niet de gehele borg ingehouden maar de schade hersteld tegen het reguliere uurloon (60 euro excl. btw) en verrekend met de borg. Artikel 6. Ingebruikname en levering. 1. De huurperiode begint op datum zoals vermeld in de boekingsbevestiging (standaard om 16:00 uur) en eindigt op datum vermeld in de overeenkomst (standaard op 10:00 uur). Tenzij schriftelijk anders overeengekomen. 2. Indien door welke oorzaak dan ook Haffkamp Holidays niet in staat zal zijn het camper aan de huurder ter beschikking te stellen, zal EuropeTour.Travel gerechtigd zijn hetzij binnen 48 uur een vervangende camper aan huurder ter beschikking te stellen, hetzij de overeenkomst zonder tussenkomst van de rechter te ontbinden, althans als ontbonden te verklaren. De reissom wordt retour betaald plus een schadevergoeding van 20,00 per reisdag dat de huurder geen gebruik kan maken van de camper. 3. De huurder verklaart bij de in ontvangstneming van de camper door middel van ondertekening dat hij de camper in goede en gereinigde staat heeft ontvangen van Haffkamp Holidays. 4. Afwijking van de huurperiode is mogelijk, wanneer dit schriftelijk is overeengekomen.

4 Artikel 7. Overschrijding van afgesproken termijn. Indien de camper niet binnen de overeengekomen termijn bij de verhuurder is ingeleverd, eindigt het gebruik op het oorspronkelijke overeengekomen tijdstip, terwijl de bepalingen van deze overeenkomst van kracht blijven. Bij overschrijding van de afgesproken gebruikstermijn is EuropeTour.Travel gerechtigd om aan de huurder de extra onkosten over de periode dat het camper later is ingeleverd in rekening te brengen. Daarnaast is EuropeTour.Travel gerechtigd om de huurder alle schade die wordt veroorzaakt door het niet tijdig inleveren van de camper, inclusief alle nevenkosten of vervolgkosten bij derden, in rekening te brengen. Dit betreft ook de huurkosten en de onkosten voor opvang van de nieuwe huurders, extra personeelskosten, inhuurkosten en eventueel extra reiskosten die gemaakt moeten worden. De huurder verplicht zich de camper met alle toebehoren in goede en normale staat aan het einde van de afgesproken periode bij Haffkamp Holidays voor 10:00 in te leveren. Te laat, niet schoon of incompleet inleveren van de camper geeft Haffkamp Holidays het recht om onkosten/wachturen à 65,- per uur in rekening te brengen en te verminderen van de terug te betalen borg. Artikel 8. Kosten tijdens de gebruikersperiode. 1. Met inachtneming van hetgeen in artikel 9 van deze overeenkomst is bepaald zijn tijdens de volledige tijd dat de huurder over de camper beschikt, alle kosten verbonden aan het gebruik van de camper zoals brandstof, stalling, motorolie, bandenreparatie, bekeuringen inclusief 15 administratiekosten en tolwegen e.d. voor de rekening van de huurder zijn. 2. Eventuele gevolgkosten zoals bijvoorbeeld sleepkosten en transportkosten van de camper en/of de inzittenden zijn bij nalatigheid voor rekening en verantwoordelijkheid van de huurder. In andere situaties dekt de verzekering van Haffkamp Holidays de kosten. Artikel 9. Reparaties. 1. Alle reparaties aan de camper dienen te geschieden door een erkend bedrijf. Alle reparaties dienen te geschieden door ter zake vakkundige mensen. Noodzakelijke reparaties onderweg worden door Haffkamp Holidays vergoed, mits dat de huurder geen nalatigheid, grove schuld of opzet kan worden verweten. a) Reparaties aan de camper die een kostenbedrag van 100,- niet te boven gaan, moeten wel telefonisch, sms of per mail gemeld worden maar kunnen zonder toestemming van de Haffkamp Holidays te geschieden. b) Noodzakelijke reparaties aan de camper welke hoger zijn dan 100,- mogen slechts worden uitgevoerd na voorafgaande schriftelijke toestemming van Haffkamp Holidays. 2. De gemaakte reparatiekosten door huurder, zullen worden vergoed na overlegging van een btwrekening en na inlevering van eventuele vervangen delen.

5 Artikel 10. Rapport bij schade/aanrijdingen. Ingeval van schade, al of niet ontstaan door schuld van de huurder, aan de camper of aan derden, is de huurder verplicht Haffkamp Holidays terstond schriftelijk in kennis te stellen en te bevestigen door invulling van het Europese Schadeformulier. Huurder is verplicht de instructies van Haffkamp Holidays op te volgen en zo mogelijk door de politie proces-verbaal te laten opmaken. Bij in gebreke blijven van voornoemde kennisgeving en bij het niet opvolgen van de instructies zal de huurder aansprakelijk zijn voor de gelede schade van Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel. Artikel 11. Risico. 1. De huurder vrijwaart Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel voor alle schade van inzittenden of derden, waarvoor de eigenaar op grond van Artikel 31 wegenverkeerswet of overeenkomstig bepalingen in het buitenland aansprakelijk mocht zijn. 2. De huurder vrijwaart Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel voor alle boetes die aan Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel mochten worden opgelegd gedurende de huurperiode door de huurder gepleegde overtredingen en strafbare feiten. 3. De leden 1 en 2 zijn niet van toepassing, indien de boetes een gevolg zijn van een defect aan het camper dat reeds aanwezig was bij aanvang van de huurovereenkomst. Artikel 12. Schade van de huurder. 1. Eventuele kosten en/of schade, welke voor huurder of derden ontstaan ten gevolgen deze defect en/of schade aan de camper, draagt Haffkamp Holidays aansprakelijkheid via zijn aansprakelijkheidsverzekering. 2. Indien de huurder door welke omstandigheden dan ook geen gebruik kan maken van het voertuig tijdens de gebruiksperiode, draagt Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel voor de daaruit voortvloeiende schaden en kosten geen aansprakelijkheid, doch blijft de huurder gehouden aan de overeengekomen reissom. 3. Huurder is slechts dan niet gehouden de overeengekomen huursom te voldoen, indien hij bewijst dat hij de camper in het geheel niet kan gebruiken en dat het volledig niet gebruik kunnen maken van de camper het gevolg is van een defect van de camper, dat reeds aanwezig was bij aanvang van de overeenkomst, of het niet tijdig ter beschikking stellen van de camper door Haffkamp Holidays. Artikel 13. Beslaglegging. Huurder verbindt zich om Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel binnen 24 uur schriftelijk kennis te geven van eventuele beslaglegging op de camper, indien de camper uit de macht van de huurder geraakt, indien derden ten aanzien van de camper rechten doen gelden of indien zich enige andere omstandigheden voordoen die de belangen van Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel kunnen schaden.

6 Artikel 14. Ontbinding van de overeenkomst. Haffkamp Holidays en EuropeTour.Travel hebben het recht de overeenkomst ten allen tijden zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden, indien naar hun oordeel de camper door de huurder niet op zorgvuldige wijze wordt gebruikt, in welk geval Haffkamp Holidays gerechtigd is de camper terstond tot zich te nemen, onverminderd zijn recht op schadevergoeding. Hiervoor biedt Haffkamp Holidays gedragsregels, tips en een professionele uitleg aan bij vertrek in Sittard. Artikel 15. Huisdieren en roken. In sommige voertuigen is, bij vooraf schriftelijke toestemming, toegestaan om een hond mee te nemen in de camper. Na overleg, omdat niet alle honden zijn toegestaan en de hond niet op de bekleding of het bed mag. Er mag in geen enkel camper worden gerookt. Bij het niet melden van een huisdier of overtreding van de in dit artikel benoemde regels wordt de gehele borg ingehouden. Artikel 16. Schoonmaak De camper dient door de huurder in dezelfde staat te worden teruggebracht zoals de huurder de camper van Haffkamp Holidays heeft ontvangen. Wanneer de huurder niet voldoet aan de door Haffkamp Holidays gestelde eisen volgen de volgende schoonmaakkosten: vuilwatertank niet geledigd 35,00, toilettank of WC niet geledigd/schoon 75,00, binnenzijde niet schoon 100,00 of het aantal uur dat nodig is geweest à 65,00 per uur, spoelbakken niet schoon 25,00, koelkast niet gereinigd 25,00, bekleding sterk vervuild v.a. 100,00, bestuurdersruimte/voorramen aan binnenkant niet schoon 25,00, Brandstoftank niet vol = Brandstofkosten + 15,00. Tenzij schriftelijk anders bepaald. Artikel 17. Inventaris Wanneer er schade aan de inventaris ontstaat of kwijtraken mag door de huurder met een identiek exemplaar worden vervangen om vermindering van het aankoopbedrag op de borg te voorkomen. Artikel 18. Stalling. Het stallen van het voertuig van de huurder is op eigen risico tijdens de huurperiode toegestaan op het afgesloten terrein van Haffkamp Holidays in Sittard. Artikel 19. Toepasselijk recht. Het Nederlandse Recht is van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze huurvoorwaarden zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Aan deze huurvoorwaarden wordt door alle partijen voldaan en zullen strikt worden nageleefd.

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders.

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders. Alle Vrijheid Campers zijn compleet ingericht en o.a. voorzien van: inventaris, cassette toilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvries, 3-pits gaskomfoor, ringverwarming, horren,

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Camper

Algemene huurvoorwaarden Camper Algemene huurvoorwaarden Camper Algemene verhuurvoorwaarden Onder verhuurder in deze voorwaarden wordt bedoeld SARL ACTVERT, vertegenwoordigd door Hub Maassen. Artikel 1. Gegevens m.b.t. de prijs. De huurder

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN CAMPERTRAVELS CAMPERVERHUUR

HUURVOORWAARDEN CAMPERTRAVELS CAMPERVERHUUR HUURVOORWAARDEN CAMPERTRAVELS CAMPERVERHUUR Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van zowel alle aanbiedingen en/of offertes tot het aangaan van overeenkomsten, welke

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN. Artikel 2. Aanbiedingen, huurprijs en waarborgsom, huurtermijn, annulering door huurder

HUURVOORWAARDEN. Artikel 2. Aanbiedingen, huurprijs en waarborgsom, huurtermijn, annulering door huurder Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van zowel alle aanbiedingen en/of offertes tot het aangaan van overeenkomsten, welke voor verhuurder in beginsel de verplichting

Nadere informatie

Voorwaarden Camperverhuur Paradijs

Voorwaarden Camperverhuur Paradijs Voorwaarden Camperverhuur Paradijs Huurvoorwaarden en huisregels: Om zowel uw als onze belangen te waarborgen, maken wij gebruik van een huurcontract naar het ANWB model. 1 Verplichtingen Verhuurder Verhuurder

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

De minimale huurperiode in het hoogseizoen is 2 weken.

De minimale huurperiode in het hoogseizoen is 2 weken. Huurprijs is inclusief: - Fietsenrek - Luifel - Radio - cassetterecorder - Oprijblokken - Elektrokabel - Waterslang - Veiligheidshesjes - Brandblusser - Verbandtrommel - Toiletvloeistof - Gevarendriehoek

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR 1. Definities Country Camper Verhuur: ingeschreven onder KVK nummer 51738651 Verhuurder: Eigenaar van de camper die door Country Camper Verhuur wordt aangeboden. 2. Algemeen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden camperverhuur Jan Dunning BV

Algemene huurvoorwaarden camperverhuur Jan Dunning BV Algemene huurvoorwaarden camperverhuur Jan Dunning BV Artikel 1 Offerte, huurprijs, kosten, waarborgsom a) Door ondertekening van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord met de in de huurovereenkomst

Nadere informatie

Boekings- en betalingsvoorwaarden

Boekings- en betalingsvoorwaarden Boekings- en betalingsvoorwaarden Levering van camper Geleverd wordt aan u: een compleet ingerichte camper met een volle brandstoftank, 2 gasflessen, anwb hulppakket voor in het buitenland + extra vervangend

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friesland Campers. Artikel 1. Ingebruikneming en teruglevering.

Algemene Voorwaarden Friesland Campers. Artikel 1. Ingebruikneming en teruglevering. Algemene Voorwaarden Friesland Campers Artikel 1. Ingebruikneming en teruglevering. De huurperiode loopt van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag tussen 8:45 en uiterlijk 9:15 uur, alleen in overleg is daarvan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER 1. Verplichtingen verhuurder a. Verhuurder stelt de camper, hierna te noemen campermaster, tijdig en op de plaats, zoals afgesproken in de overeenkomst, ter beschikking;

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur ARTIKEL 1 BEPALING VAN DE HUURPRIJS, OVERIGE KOSTEN EN DE DUUR VAN DE HUUR De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Camper: de door verhuurder te verhuren camper, inventaris en aanverwante producten.

Nadere informatie

VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Offerte, huurprijs, kosten, borgsom.

VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Offerte, huurprijs, kosten, borgsom. VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Camperverhuur door Diederick Fischer, hierna aangeduid als verhuurder. Artikel 1 Toepasselijkheid. a) Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot

Nadere informatie

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht.

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht. Algemene huurvoorwaarden Zwerfbus Art1) Huurtermijn 1.1) De huurperiode in het hoogseizoen begint op vrijdag vanaf 16h00 (op indeling) en eindigt op vrijdag voor 10h00. Weekendverhuur begint op vrijdag

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Camperpunt van Herpen in samenwerking met Auto Assistentie team

Algemene Voorwaarden Camperpunt van Herpen in samenwerking met Auto Assistentie team Algemene Voorwaarden Camperpunt van Herpen in samenwerking met Auto Assistentie team Bestuurder: De bestuurder van de camperbus dient minimaal de leeftijd van 25 jaar te hebben bereikt en minimaal 3 jaar

Nadere informatie

Particuliere Camper Verhuur. Algemene Huurvoorwaarden

Particuliere Camper Verhuur. Algemene Huurvoorwaarden Particuliere Camper Verhuur Algemene Huurvoorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid: a. Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties ervan

Nadere informatie

Huurvoorwaarden ID MOTORHOMES

Huurvoorwaarden ID MOTORHOMES Huurvoorwaarden ID MOTORHOMES Deze huurovereenkomst is onvoorwaardelijk en zonder opzegmogelijkheden afgesloten en maakt deel uit van strikte huurvoorwaarden. De huurder verklaart hierbij uitdrukkelijk

Nadere informatie

SCHARPHOF C A M P E R S

SCHARPHOF C A M P E R S 1. Betalingen Algemene voorwaarden verhuur Bij een definitieve huurovereenkomst betaalt de huurder de borg: 900,00 aan de verhuurder. De borg wordt door de verhuurder na de huurperiode binnen 14 dagen

Nadere informatie

HUURCONTRACT EN ALGEMENE VOORWAARDEN 2016

HUURCONTRACT EN ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 1. Verplichtingen Verhuurder De Verhuurder is verplicht de camper als volgt ter beschikking te stellen: a. Tijdig en in een staat die overeenstemt met de wettelijke eisen; b. In goede staat en compleet

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Van den Belt Caravan & Camper

Algemene huurvoorwaarden Van den Belt Caravan & Camper Algemene huurvoorwaarden Van den Belt Caravan & Camper Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties ervan

Nadere informatie

1g) De verhuurder heeft het recht een van de andere campers als vervanging voor de gereserveerde camper te leveren.

1g) De verhuurder heeft het recht een van de andere campers als vervanging voor de gereserveerde camper te leveren. Algemene voorwaarden V. o. F. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle kampeerauto s die door Stoere Camper V.o.F. verhuurd worden. De algemene voorwaarden zijn te raadplegen op de website

Nadere informatie

3 Partijen komen overeen dat deze algemene voorwaarden naar Nederlands recht zullen worden uitgelegd en daaraan onderworpen zullen zijn.

3 Partijen komen overeen dat deze algemene voorwaarden naar Nederlands recht zullen worden uitgelegd en daaraan onderworpen zullen zijn. GenietMee Zandvoortselaan 343 2116 EN Bentveld - 06 14280179 NL77 ASNB 0781 0944 10 t.n.v. GenietMee KvK 17275353 BTW-nummer NL162327869B01 www.genietmee.nl info@genietmee.nl Algemene Voorwaarden Deze

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Partybike

Algemene huurvoorwaarden Partybike Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurovereenkomsten van Partybike inzake de verhuur van (plezier)fiets(en) zoals vastgelegd in de huurovereenkomst met de

Nadere informatie

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt.

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt. Algemene huurvoorwaarden Auto Dekker en Jobse Verhuur. Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden autoverhuurmaatschappij Surf & Drive

Algemene voorwaarden autoverhuurmaatschappij Surf & Drive Algemene voorwaarden autoverhuurmaatschappij Surf & Drive De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die VanCamper b.v., hierna te noemen verhuurder, en haar huurder aangaan, en

Nadere informatie

Straat en huisnummer:. Postcode en Woonplaats:...

Straat en huisnummer:. Postcode en Woonplaats:... Huurovereenkomst voor de huur van zeiljacht: Sagitta. De ondergetekende Marcel Dohmen, wonende Delwijnsestraat 10 te Kerkwijk, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 30287535, hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Partijen komen overeen dat deze algemene voorwaarden naar Nederlandse recht zullen worden uitgelegd en daaraan onderworpen zijn. In geval van geschillen

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUUR BUSCAMPER

ALGEMENE REGELS HUUR BUSCAMPER ALGEMENE REGELS HUUR BUSCAMPER Huurperiode De huurperiode is van vrijdag tot en met vrijdag. De buscamper kan vrijdags vanaf 14.00 uur worden opgehaald. Bepaling van het precieze tijdstip van afhalen is

Nadere informatie

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V.

Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Algemene Particuliere Huurvoorwaarden Multirent B.V. Kilometrage De tarieven zijn inclusief het aantal aangegeven vrije kilometers en eventueel geoffreerde extra kilometers. Huur vanaf 1 maand (30 huurdagen).

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Van den Belt Caravan & Camper

Algemene huurvoorwaarden Van den Belt Caravan & Camper Algemene huurvoorwaarden Van den Belt Caravan & Camper Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties ervan

Nadere informatie

Huurvoorwaarden kampeerauto Kraaij Caravans

Huurvoorwaarden kampeerauto Kraaij Caravans Huurvoorwaarden kampeerauto Kraaij Caravans Algemeen De huurprijzen zijn inclusief WA-Casco verzekering. De huurcamper is voorzien van een uitgebreid pechhulp met hulpverleningsmodules als wegenwachtservice

Nadere informatie

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig

BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i Mobile Care BMW maakt rijden geweldig BMW i MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW i Service Card De houder van een geldige BMW i Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde gebruiker

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Totstandkoming huurovereenkomst, huurprijs, kosten en borgsom.

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Totstandkoming huurovereenkomst, huurprijs, kosten en borgsom. Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden die van tijd tot tijd zullen worden aangepast hebben betrekking op alle diensten die direct of indirect online, per e-mail of per telefoon beschikbaar worden

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 3. Boeken en het tot stand komen van de huurovereenkomst Artikel 4. Verplichtingen van de verhuurder

Huurvoorwaarden Artikel 1. Definities  Artikel 3. Boeken en het tot stand komen van de huurovereenkomst Artikel 4. Verplichtingen van de verhuurder Huurvoorwaarden Artikel 1. Definities In deze huurvoorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context anders blijkt:

Nadere informatie

Camperverhuur Janssen

Camperverhuur Janssen Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Offerte, huurprijs, kosten, borgsom. Artikel 3 Totstandkoming, duur en ontbinding van de overeenkomst. Artikel 4 Aflevering en terugbezorging.

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder )

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) 1 Verhuurvoorwaarden ; algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle met verhuurder aangegane

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Camperreizen door Ierland

Camperreizen door Ierland _ Algemene voorwaarden EIREXPRESS, hierna te noemen: verhuurder. Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Offerte, huurprijs, kosten, borgsom. Artikel 3 Totstandkoming, duur en ontbinding van de overeenkomst.

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Ottenhome Heeg Campers Pagina 1 van 5

Algemene Huurvoorwaarden Ottenhome Heeg Campers Pagina 1 van 5 Algemene Voorwaarden Ottenhome Heeg Campers Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle camper verhuur diensten die direct of indirect online, per e-mail of per telefoon beschikbaar worden gesteld.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Euro Car Solutions. Artikel 1. Gegevens voor de bepaling van de huurprijs

Algemene voorwaarden Euro Car Solutions. Artikel 1. Gegevens voor de bepaling van de huurprijs Algemene voorwaarden Euro Car Solutions Artikel 1. Gegevens voor de bepaling van de huurprijs 1. Huurder en Euro Car Solutions verklaren het aantal kilometers dat de kilometerteller van de auto als afgelegd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 01-09-2018 Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst is vermeld of

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden KVK 37057553 Algemene huurvoorwaarden Wij zijn Vermeulen Bikes. Dit zijn onze algemene huurvoorwaarden (de Huurvoorwaarden). Mocht u vragen hebben over de Huurvoorwaarden, dan kunt u contact met ons opnemen

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Goedkopecaravanhuren.nl

Verhuurvoorwaarden Goedkopecaravanhuren.nl Verhuurvoorwaarden Goedkopecaravanhuren.nl Verhuurvoorwaarden van Goedkopecaravanhuren.nl Goedkopecaravanhuren.nl is onderdeel van Guy van Maanen h.o.d.n. Recreatiebeheer Van Maanen Adres (let op: geen

Nadere informatie

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard.

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard. VERHUUR RECLAME AANHANGERS Algemene Voorwaarden 1. Algemeen: 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen en overeenkomsten terzake van de verhuur van reclame aanhangers en aanverwante zaken

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

BOEKING - EN BETALINGSVOORWAARDEN BRUINEKREEFT CAMPERVERHUUR

BOEKING - EN BETALINGSVOORWAARDEN BRUINEKREEFT CAMPERVERHUUR BOEKING - EN BETALINGSVOORWAARDEN BRUINEKREEFT CAMPERVERHUUR Artikel 1 Huurvoorwaarden a)deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties ervan,alsmede

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Bijlage B4. Werken aan de start. Freek Bucx

Bijlage B4. Werken aan de start. Freek Bucx Bijlage B4 Werken aan de start Freek Bucx Inhoud Tabel B4.1... 3 Tabel B4.2... 5 Tabel B4.3... 6 Tabel B4.4... 7 Tabel B4.5... 8 Tabel B4.6... 9 Tabel B4.7... 10 Tabel B4.8... 11 Tabel B4.9... 12 Tabel

Nadere informatie

Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit.

Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit. QUAD / Buggy verhuur ATV-specialist Blokzijl ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Verhuurder: Atv specialist Blokzijl. Quad / Buggy verhuur maak hier deel van uit. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen.

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen. Duur De huurovereenkomst gaat in op de aangegeven datum om 9 uur in de morgen. De huurovereenkomst eindigt op de overeengekomen beëindigingsdatum en het overeengekomen tijdstip. Indien de huurder de niet

Nadere informatie

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx

Bijlage B4. Eerste treden op de arbeidsmarkt. Freek Bucx Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt Freek Bucx Inhoud Tabel B4.1... 3 Tabel B4.2... 4 Tabel B4.3... 5 Tabel B4.4... 6 Tabel B4.5... 7 Tabel B4.6... 8 Bijlage B4 Eerste treden op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden Op alle huren zijn de algemene huurvoorwaarden voor de leden van de Bovag van toepassing, Deze kunt u bij ons opvragen of downloaden op internet (particulier) Op alle zakelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coolcampers versie

Algemene voorwaarden Coolcampers versie Algemene voorwaarden Coolcampers versie 2017.2 De algemene voorwaarden van Coolcampers zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Coolcampers, hierna te noemen verhuurder, en de (rechts)persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS ALGEMENE VOORWAARDEN PARKEREN 1 Van Schie Watersport ALGEMENE

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN BAVATECH STROOMAGGREGATEN VERHUUR Artikel 1 Algemene rechten en plichten van de contractanten De verhuurder verbindt zich aan de huurder het op bijgaande specificatie omschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1 / 5

Algemene voorwaarden 1 / 5 Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties, evenals van de aldus tot stand gekomen

Nadere informatie

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Algemene reserverings- en huurvoorwaarden Om iedereen tevreden te houden hebben we een aantal regels bedacht. Om misverstanden te voorkomen, is het verstandig

Nadere informatie

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig Nieuwe roamingbundels voor voordelig bellen en internetten in de EU Om ook in de EU voordelig gebruik te kunnen maken van de mobiele telefoon, biedt Telfort Zakelijk vanaf 1 september 2013 twee interessante

Nadere informatie

Bij Ongeval ALTIJD 199 Bij Pech 9247 Pakket C

Bij Ongeval ALTIJD 199 Bij Pech 9247 Pakket C Bij Ongeval ALTIJD 199 Bij Pech 9247 Pakket C 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op huurovereenkomsten, tussen Columbus Car Rental BV, als verhuurder en een huurder van een voertuig, die

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST Dethleffs Family 420 (WV-08-TB)

HUUROVEREENKOMST Dethleffs Family 420 (WV-08-TB) Elferink Camper Services Nijverheidsweg 8 7122AB Aalten Nederland Mobiel: 06-51132679 Email: info@elferink-camper-services.nl Internet: www.elferink-camper-services.nl HUUROVEREENKOMST Dethleffs Family

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Geboortedatum en plaats Telefoonnummer Nummer rijbewijs bestuurder. Verklaren een huurovereenkomst te zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen:

Geboortedatum en plaats Telefoonnummer Nummer rijbewijs bestuurder. Verklaren een huurovereenkomst te zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen: Elferink Camper Services Nijverheidsweg 8 7122AB Aalten Nederland Mobiel: 06-51132679 Email: info@elferink-camper-services.nl Internet: www.elferink-camper-services.nl HUUROVEREENKOMST JAMET Texas de luxe

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden camperverhuur

Algemene voorwaarden camperverhuur Algemene voorwaarden camperverhuur Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Offertes en aanbiedingen Artikel 3. Contractsduur Artikel 4. Waarborgsom, betalingen en annulering Huurder Artikel 5. Schade Artikel 6.

Nadere informatie

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden door een scholier 1209 woorden 24 februari 2013 4,8 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra Discovery 1: Noord- Europa IJsland

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het huren bij Boomsmacamperverhuur.nl

Algemene Voorwaarden voor het huren bij Boomsmacamperverhuur.nl Huurvoorwaarden: Algemene Voorwaarden voor het huren bij Boomsmacamperverhuur.nl Toepasselijkheid : Deze huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot het aangaan van overeenkomsten, acceptaties

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM)

Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM) Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM) Uitleg van begrippen Voertuig: een gerestaureerde fiat 500 old3mer welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. Huurder: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur

Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur Artikel 1 Begrippen 1. Verhuurder; B&B Bootverhuur te Harderwijk. 2. Huurder; degene met wie de verhuurder de huurovereenkomst heeft gesloten,

Nadere informatie

Geachte meneer, mevrouw,

Geachte meneer, mevrouw, Informatiemap 2018 Geachte meneer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de informatie en prijzen map voor 2018 Hierin vindt u : Onze standaard service Onze mogelijkheden Verpakking voorschriften Prijzen voor: o

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN, GELDIG VANAF 1 DECEMBER 2016

HUURVOORWAARDEN, GELDIG VANAF 1 DECEMBER 2016 HUURVOORWAARDEN, GELDIG VANAF 1 DECEMBER 2016 Kekke Campers is een initiatief van Blyxum B.V., hierna genoemd Kekke Campers. 1 VOERTUIG 1.1 Kekke Campers verhuurt en de huurder huurt het voertuig dat beschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN Artikel 1: Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: DBR: Dutch Bicycle Rental B.V. gevestigd aan de Solingerstraat 49, 7421 ZR te Deventer,

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Travelsmaker.nl

Algemene verhuurvoorwaarden Travelsmaker.nl Algemene verhuurvoorwaarden Travelsmaker.nl Artikel 1: Definities. De begrippen in deze algemene verhuurvoorwaarden betekenen het volgende: Camper: de door verhuurder te verhuren camper, inventaris en

Nadere informatie

Onze voorwaarden zijn bedoeld om de risico s voor onszelf maar ook voor onze huurders zoveel mogelijk te beperken.

Onze voorwaarden zijn bedoeld om de risico s voor onszelf maar ook voor onze huurders zoveel mogelijk te beperken. Algemene voorwaarden Toffe Camper Onze voorwaarden zijn bedoeld om de risico s voor onszelf maar ook voor onze huurders zoveel mogelijk te beperken. 1. Verplichtingen verhuurder 1a. De verhuurder dient

Nadere informatie

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V.

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V. BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN De ondergetekenden, SMELT INTERIM DETACHERING B.V. Smelt Interim Detachering B.V., gevestigd te Baarn aan de Amalialaan 41B, verder te noemen werkgever en

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN:

HUUROVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: HUUROVEREENKOMST.. (BB ) DE ONDERGETEKENDEN: 1. de besloten vennootschap Barry Emons Aangepast Spelmateriaal B.V., gevestigd en kantoorhoudende te 5411 LS Zeeland aan de Hoefslag 11, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

A. Verplichtingen verhuurder Verhuurder is verplicht de kampeerauto als volgt ter beschikking te stellen.

A. Verplichtingen verhuurder Verhuurder is verplicht de kampeerauto als volgt ter beschikking te stellen. A. Verplichtingen verhuurder Verhuurder is verplicht de kampeerauto als volgt ter beschikking te stellen. 1. Tijdig en op de plaats zoals afgesproken in deze overeenkomst; 2. In een staat die overeenstemt

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN

HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN HUUROVEREENKOMST BETREFFENDE ROERENDE ZAKEN Ondergetekenden: 1. Doll s2play, v.o.f. gevestigd te Weert, kvknr.: 74128868, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders.. en.., hierna te noemen: verhuurder,

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST Adriatik alkoof camper 83-ZP-RP

HUUROVEREENKOMST Adriatik alkoof camper 83-ZP-RP Elferink Camper Services Nijverheidsweg 8 7122AB Aalten Nederland Mobiel: 06-51132679 Email: info@elferink-camper-services.nl Internet: www.elferink-camper-services.nl HUUROVEREENKOMST Adriatik alkoof

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Villa Masserotti

Algemene Voorwaarden Villa Masserotti Algemene Voorwaarden Villa Masserotti Inleiding: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Villa Masserotti/Instituto di Selezione Animale S.R.L.: degene die de recreatiewoning aanbiedt. b. Hoofdhuurder:

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden

Algemene Huurvoorwaarden Inhoud Algemeen 3 Artikel 1 Toepasselijkheid 4 Artikel 2 Offerte, huurprijs, kosten, borgsom 4 Artikel 3 Totstandkoming, duur en ontbinding van de overeenkomst 4 Artikel 4 Aflevering en terugbezorging

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie