NATUUR- EN FOTOGRAFIE- CRUISE NAAR KAMTSJATKA: ZEEVOGELS, BEREN EN WALVISSEN. 23 juni juli 2019 (richtdata)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NATUUR- EN FOTOGRAFIE- CRUISE NAAR KAMTSJATKA: ZEEVOGELS, BEREN EN WALVISSEN. 23 juni juli 2019 (richtdata)"

Transcriptie

1 NATUUR- EN FOTOGRAFIE- CRUISE NAAR KAMTSJATKA: ZEEVOGELS, BEREN EN WALVISSEN 23 juni juli 2019 (richtdata)

2 KAMTSJATKA, EEN MYSTERIEUS SCHIEREILAND AAN DE OOSTKUST VAN RUSLAND. EEN PRACHTIG DECOR VAN UITGEDOOFDE EN ACTIEVE VUL- KANEN VORMT HET STARTPUNT VAN ONZE EXPEDITIE. DIT LANDSCHAP IS NIET VOOR NIETS DOOR UNESCO ALS BESCHERMD ERFGOED UITGE- ROEPEN. ONBEWOONDE EILANDEN OMGEVEN DOOR EEN OCEAAN DIE KRIOELT VAN HET LEVEN ZIJN ONZE ANKERPLAATSEN. DESOLATE FJOR- DEN EN EINDELOZE TOENDRA S WIJZEN DE WEG NAAR HET EINDPUNT VAN ONZE REIS: DE GRENS MET DE NOORDPOOLCIRKEL. KAMTSJATKA LIGT TUSSEN DE MEEST BIJZONDERE PLEKKEN OP AARDE, ALASKA EN SIBERIË. IN ÉÉN EXPEDITIE KRIJG JE HET BESTE WAT DEZE WERELD TE BIEDEN HEEFT! WIL JIJ DIT BELEVEN VANOP DE EERSTE RIJ? WAT MAAKT DEZE EXPEDITIE ZO UNIEK? Dit is een all-in reis = zorgeloos reizen Alle overnachtingen, vliegtuigtickets, maaltijden en begeleiding zijn inbegrepen in de prijs. Aaneenschakeling van hoogtepunten Een cruise in teken van natuur (fauna en flora), landschap en natuurfotografie. Unieke locaties We bereizen op de meest professionele manier plaatsen waar je normaalgezien haast niet kan geraken. Professionele begeleiding Naast de superprofessionele topcrew van het schip, varen er ook uitzonderlijke gidsen mee. Billy Herman en Yves Adams omringen de groep met een enorme kennis, gedrevenheid en verantwoordelijkheid! Relatief kleine groep Het schip vaart met maximaal 50 deelnemers. Een klein aantal voor dit type reis. Flexibiliteit ter plaatse. Om een maximaal aantal landingen te garanderen, past de crew het vaarschema aan aan lokale weervoorspellingen of waarnemingen. Comfortabele hutten met heel goede bedden Excellente keuken Topchefs uit Nieuw-Zeeland en Australië verzorgen de hele reis een heerlijke keuken. Kennismaking vooraf We organiseren vooraf een bijeenkomst om elkaar te leren kennen en al je vragen te beantwoorden. Steun voor lokale natuurbescherming Dankzij onze cruise kan een team Russische wetenschappers materiaal voor veldwerk ter plaatse krijgen. Zo helpen we de bescherming van de bedreigde Lepelbekstrandloper (lees onderaan meer hierover).

3 AANEENSCHAKELING VAN HOOGTEPUNTEN Expeditiecruises rijgen gewoonlijk een reeks onvergetelijke momenten aan elkaar. En dat is met deze reis niet anders! Want ons hotel, het gezellige expeditieschip Spirit of Enderby, verplaatst zich van de ene unieke locatie naar de andere. Plekken die haast onmogelijk op een andere manier te bereiken zijn. De reis start tussen de vulkanen in Petropavlovsk. Steller s zeearend is het eerste hoogtepunt dat iedereen zal smaken. Onze volgende stop zijn indrukwekkende kolonies van duizenden zeevogels en zeeleeuwen! De Komandorski-eilanden met hun adembenemende kliffen zitten bezaaid met papegaaiduikers, Drieteenmeeuwen en alkachtigen. Zeeotters die met jongen op de buik rond onze zodiac zwemmen, maken het plaatje compleet. Vervolgens zetten we terug koers naar het vasteland waar we verlaten fjorden verkennen. Op korte tijdspanne tientallen Bruine beren waarnemen is hier geen uitzondering. Zelfs op heel korte maar veilige afstand. Een belevenis die je altijd zal bijblijven! Langzaam maar zeker schuiven we op naar het noorden. Waar groene hellingen plaats maken voor de ongerepte toendravlaktes en riviermondingen boordevol leven. Slalomend tussen honderden zeehonden, Grijze walvissen en Beluga s verkennen we deze magische vlaktes met zonder meer erg bijzondere vogelsoorten. De Lepelbekstrandloper in zomerkleed is hier ongetwijfeld de klepper! Afsluiten doen we in stijl met een bezoek aan een lokale nederzetting en een immense kolonie Walrussen. Om een realistisch beeld van deze reis te krijgen, kan je alvast een kijkje nemen naar de foto s in dit document die we maakten op onze prospectiereis in Alle beelden in de gallerij zijn gemaakt op 1 reis. Je ontdekt zo de spectaculaire en veelzijdige mogelijkheden!

4 UITZONDERLIJK TEAM VAN GIDSEN In 2016 verkenden we deze reis van A tot Z voor jullie. Het was een voltreffer van formaat die zelfs de nationale media haalde met dit verhaal! Billy Herman is één van de natuurbegeleiders van deze reis. Deze gepassioneerde bioloog haalt altijd het onderste uit de kan en schotelt je zoveel mogelijk fantastische waarnemingen en soorten voor. Het wordt genieten van landschappen, zoogdieren, vogels, fauna en flora. Zijn fotografische skills komen ongetwijfeld van pas om je verder te helpen in de wondere wereld van de fotografie. Yves Adams is de fotografiebegeleider in ons team van STARLING gidsen. Hij focust volledig op het fotografische luik van deze reis en helpt je om het maximale uit deze trip te halen. Waar mogelijk sturen we onze landingen voor mooier licht en de langst mogelijke tijden aan land. Yves zijn professionele haviksoog zorgt ervoor dat jij geen enkel belangrijk moment moet missen! UNIEKE SAMENWERKING MET HERITAGE EXPEDITIONS EN JOKER STARLING organiseert deze bijzondere expeditie in samenwerking met fantastische partners: Heritage Expeditions en Joker. Heritage Expeditions organiseert deze trip al een decennium meer dan succesvol. STARLING krijgt uitzonderlijk de kans om deze trip nu al te boeken. Op deze manier maken we er een echte STARLING-trip van. Inschrijven is de boodschap! Joker werkt met ons mee aan de organisatie van de vluchten en de logistiek aan de grond. Joker is één van de grootste spelers op de markt voor georganiseerde groepsreizen en zal ons logistiek ondersteunen zodat wij ons nog meer kunnen toespitsen op het inhoudelijke luik. LET OP: door de politieke situatie in Rusland en de licenties voor commerciële reizen, kunnen we deze reis pas met zekerheid bevestigen 1 jaar op voorhand. Toch is het noodzakelijk om op tijd in te schrijven voor deze reis om jouw plaats te garanderen. Contacteer ons in geval van vragen.

5 BESCHERMING VAN DE LEPELBEKSTRANDLOPER Met deze expeditie steun je rechtstreeks de bescherming van de Lepelbekstrandloper. Een vogelsoort die met uitsterven is bedreigd. Dankzij onze expeditie krijgt een team van Russische onderzoekers de kans om op plaatsen te komen waar zij anders niet kunnen komen. Daarnaast is het een uitgelezen kans om logistieke hulpmiddelen (zoals transportmiddelen) te transporteren om veldwerk te kunnen doen. Tijdens onze reis leren we het lokale beschermingsproject beter kennen. ACCOMMODATIE EN TRANSPORT Het schip, de Spirit of Enderby, is een verstevigde ijsbreker die in 1984 gebouwd werd voor Arctisch en oceanografisch onderzoek. Het schip is voorzien op 50 passagiers zodat persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. In maart 2013 werd het volledige schip vernieuwd om zo comfortabele accommodatie te voorzien in de vorm van tweepersoonskajuiten. De helft hiervan heeft een privébadkamer. Alle kajuiten hebben vensters en opbergruimte. Aan boord is er een bar/bibliotheek/lounge en een zaal voor lezingen. Topchefs uit Nieuw-Zeeland en Australië voorzien voor ons een excellente keuken. MEER DETAILS OVER HET SCHIP VIND JE IN DE APARTE BIJLAGE.

6 IS DEZE EXPEDITIE IETS VOOR JOU? De begeleiders van deze expeditie zijn erop gefocust om de deelnemers een zo lang mogelijke tijd aan wal te bezorgen met maximale veiligheid en comfort. De excursies aan land en de excursies in de zodiacs zijn makkelijk. Iedereen met een gezonde basisconditie kan een topervaring beleven. Het doel van deze reis is ultieme, unieke natuurbeleving en kwalitatieve natuurfotografie. Genieten van ongerepte landschappen, onwaarschijnlijke rust en het gevoel alleen op de wereld te zijn. Wildlife en natuur zijn onbeschrijfelijk en in grote aantallen aanwezig. Ben je een volstrekte leek of een doorgewinterde fotograaf of vogelkijker? Letterlijk iedereen staat hier perplex. Wie houdt van natuur, houdt van deze reis. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Bel of mail, we beantwoorden met heel veel plezier al je vragen. NATUURFOTOGRAFIE IN KAMTSJATKA Tijdens deze reis zijn er eindeloze mogelijkheden voor natuurfotografie omwille van al die unieke soorten en landschappen. In juni zorgt de lage en nagenoeg altijd aanwezige zon voor mooi licht om te fotograferen. Mist en minder goed weer kan altijd voorvallen. Samen met de professionele Yves Adams halen we absoluut het onderste uit de kan.

7 KLIMAAT, ZEEZIEKTE EN KLEDIJ De weersomstandigheden zijn voor deze reis erg moeilijk te voorspellen. Temperaturen lopen erg uiteen: gemiddeld ergens tussen de 10 en 25 C. Neerslag en mist zijn in dit zeeklimaat te verwachten. Zeeziekte kan op deze trip, maar kan voorkomen worden. De comfortabele kajuiten en bedden bieden altijd soelaas in geval van zeeziekte. MEER INFO OVER ZEEZIEKTE VIND JE OP DE WEBSITE BIJ DE INSCHRIJVING. We zitten op een schip op open water. Kwalitatieve warme waterdichte kledij en handschoenen zijn noodzakelijk voor het comfort tijdens deze trip. Vooral bij verplaatsingen met de zodiac kunnen de gevoelstemperaturen laag zijn. Stevige hoge waterdichte outdoor-schoenen of laarzen, muts, sjaal, zonnebril en zonnecrème zijn aan te raden. Je aankleden met dunne lagen is de meest efficiënte manier om warmte vast te houden. Tijdens de excursies zal je snel opwarmen en dan is het noodzakelijk om enkele lagen kledij uit te trekken zodat je niet begint te transpireren.

8 OVERZICHT PRIJZEN EN BETALINGSCONDITIES Prijzen ALL-IN per persoon. Alle vliegtuigtickets, accommodatie op heen en terugweg en alle maaltijden zijn inbegrepen. Driepersoonskamer (patrijspoort, stapelbed + laag bed, privéwastafel, gedeelde douches en toilet) p.p. Tweepersoonskamer (patrijspoort, 2 bedden, privéwastafel, gedeelde douches en toilet) p.p. Tweepersoonskamer deluxe (vensters, stapelbed, privéwastafel, douche en toilet) p.p. Tweepersoonskamer deluxe plus (vensters, 2 bedden, privéwastafel, douche en toilet) p.p. Mini-suite (vensters, aparte kamer met dubbel bed en extra bed, privéwastafel, douche en toilet) Heritage suite (grote vensters, grote lounge met aparte slaapkamer met dubbel bed, apart bed in de lounge, privébadkamer) Berekening gebaseerd op koers 01/07/ USD = 0,88 EUR. Eénpersoonskamers en kajuiten zijn enkel beschikbaar op vraag. Vraag meer info via info@starlingreizen.be Betaling van deze reis gebeurt in 3 stappen. Initieel voorschot van 10% bij inschrijving 01/07/2018: 20% 01/03/2019: saldo van 70% De aangepaste ALGEMENE VOORWAARDEN voor deze reis vind je op de website bij inschrijving. De betalingsgegevens voor deze reis ontvang je na inschrijven.

9

10

11

EXPEDITIECRUISE RUSLAND: VAN SAKHALIN NAAR OCHOTSK OP ZOEK NAAR DE BANDROB

EXPEDITIECRUISE RUSLAND: VAN SAKHALIN NAAR OCHOTSK OP ZOEK NAAR DE BANDROB EXPEDITIECRUISE RUSLAND: VAN SAKHALIN NAAR OCHOTSK OP ZOEK NAAR DE BANDROB 12 dagen 09 jun 2020-20 jun 2020 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Landschapsreizen Zeezoogdieren Vog Deze reis speelt zich af

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE RUSLAND: RING OF FIRE VAN KAMTSJATKA NAAR SAKHALIN

EXPEDITIECRUISE RUSLAND: RING OF FIRE VAN KAMTSJATKA NAAR SAKHALIN EXPEDITIECRUISE RUSLAND: RING OF FIRE VAN KAMTSJATKA NAAR SAKHALIN 13 dagen 27 mei 2020-08 jun 2020 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Zoogdierenreizen Belevingsreizen Zee Je reist af naar een van de meest

Nadere informatie

EXCLUSIEVE FOTOGRAFIE-EXPEDITIE NAAR GROENLAND, LAND VAN DE INUIT

EXCLUSIEVE FOTOGRAFIE-EXPEDITIE NAAR GROENLAND, LAND VAN DE INUIT EXCLUSIEVE FOTOGRAFIE-EXPEDITIE NAAR GROENLAND, LAND VAN DE INUIT 13 dagen 29 aug 2020-10 sep 2020 Fotogra e Groepsreizen Natuur Landschapsreizen IJzige reizen Zeezoogd Tijdens deze fotogra e- en natuurreis

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE DOOR NOORDELIJK MELANESIË: PARELS VAN DE SALOMONSEILANDEN

EXPEDITIECRUISE DOOR NOORDELIJK MELANESIË: PARELS VAN DE SALOMONSEILANDEN EXPEDITIECRUISE DOOR NOORDELIJK MELANESIË: PARELS VAN DE SALOMONSEILANDEN 14 dagen 12 okt 2019-25 okt 2019 Expeditiecruises Fotogra e Natuur Zeezoogdieren Avontuurlijk reizen Bele Deze expeditiecruise

Nadere informatie

VOGELREIS NAAR INDIA: AAN DE VOET VAN DE HIMALAYA

VOGELREIS NAAR INDIA: AAN DE VOET VAN DE HIMALAYA VOGELREIS NAAR INDIA: AAN DE VOET VAN DE HIMALAYA 18 dagen 16 apr 2022-03 mei 2022 Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Avontuurlijk reizen Vogelreizen Kleurrijke fazanten, Indiase neushoorns en bijzondere

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD 14 dagen 16 mrt 2019-29 mrt 2019 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Zoogdierenreizen Avontuurlijk reizen Een surrealistisch idee om een

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Noord-Spitsbergen, IJsbeer

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Noord-Spitsbergen,

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/hiking-sneeuwschoenwandelen)

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special

Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special Noord-Spitsbergen, IJsbeer Special De mooiste manier om de Koning van de Noordpool te zien (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/hiking-sneeuwschoenwandelen)

Nadere informatie

ULTIEM SPITSBERGEN! 04-15 JULI 2018

ULTIEM SPITSBERGEN! 04-15 JULI 2018 ULTIEM SPITSBERGEN! 04-15 JULI 2018 een ReiS naar Spitsbergen is een droom die werkelijkheid wordt. De natuur is hier nog heel ongeschonden en de fauna uniek. Net daardoor oefent Spitsbergen een grote

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP

FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP 9 dagen 22 mrt 2020-30 mrt 2020 Fotogra e Groepsreizen IJzige reizen Landschapsreizen Avontuurlijk reizen Spitsbergen is de

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI

HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI HURTIGRUTEN: EXPEDITIE IJSLAND - ZUID-GROENLAND - DISKOBAAI Het eiland van vuur en ijs in combinatie met de Arctische schoonheid van Groenland. De groene weiden in het zuiden van Groenland staan in schril

Nadere informatie

NATUURREIS OP MAAT NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF

NATUURREIS OP MAAT NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF NATUURREIS OP MAAT NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF juni - september Fotogra e Individuele reizen Natuur Wildlifereizen Zoogdierenreizen Belev Midzomer in Finland? Dat is één groot zoogdierenspektakel!

Nadere informatie

ULTIEM WINTERS SPITSBERGEN!

ULTIEM WINTERS SPITSBERGEN! ULTIEM WINTERS SPITSBERGEN! EEN REIS NAAR SPITSBERGEN IS EEN DROOM DIE WERKELIJKHEID WORDT. DE NATUUR IS HIER NOG HEEL ONGESCHONDEN EN DE FAUNA UNIEK. NET DAARDOOR OEFENT SPITS- BERGEN EEN GROTE AANTREKKINGSKRACHT

Nadere informatie

Lezingen Han Bouwmeester Natuurfotografie

Lezingen Han Bouwmeester Natuurfotografie Lezingen Han Bouwmeester Natuurfotografie Het delen van mijn belevenissen met belangstellenden is een van mijn grootste uitdagingen binnen de natuurfotografie. In mijn filmtijd maakte ik al een aantal

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP

FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP FOTOGRAFIEREIS NAAR SPITSBERGEN: MET SNEEUWSCOOTERS DOOR HET WINTERLANDSCHAP 9 dagen 21 apr 2019-29 apr 2019 Fotogra e Groepsreizen IJzige reizen Landschapsreizen Wildlifereizen Avo Spitsbergen is de ultieme

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ALASKA: GRIZZLY VERSUS ZALM IN KATMAI NATIONAL PARK

FOTOGRAFIEREIS NAAR ALASKA: GRIZZLY VERSUS ZALM IN KATMAI NATIONAL PARK FOTOGRAFIEREIS NAAR ALASKA: GRIZZLY VERSUS ZALM IN KATMAI NATIONAL PARK 9 dagen 01 sep 2019-09 sep 2019 Fotogra e Groepsreizen IJzige reizen Wildlifereizen Zoogdierenreizen Avo We trekken deze keer naar

Nadere informatie

Polar Bear Special. M/V Plancius

Polar Bear Special. M/V Plancius Polar Bear Special M/V Plancius 9-daagse expeditiecruise Van Longyearbyen naar Longyearbyen Vertrekdatum 28 augustus 2018 De beste gelegenheid om de koning van de Noordpool te spotten! Een expeditie naar

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

GROEPSREIS DESOLATE WESTFJORDEN - NIEUW!

GROEPSREIS DESOLATE WESTFJORDEN - NIEUW! GROEPSREIS DESOLATE WESTFJORDEN - NIEUW! De westkust van IJsland herbergt een ongewone en ongerepte natuur. Wandel langs rode zandstranden en vaar over de fjorden langs kleine vissersdorpjes. Spot de schattige

Nadere informatie

INDIVIDUELE NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF

INDIVIDUELE NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF INDIVIDUELE NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF juni - september Individuele reizen Natuur Wildlifereizen Zoogdierenreizen Belevingsreizen Midzomer in Finland: één groot zoogdierenspektakel!

Nadere informatie

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA. mei 2018

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA. mei 2018 NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA mei 2018 BRUINE BEER, IBERISCHE WOLF EN 10-TALLEN TOT DE VERBEELDING SPREKENDE VOGELS ZOALS GROTE TRAP EN SPAANSE KEIZERAREND. NAAR DEZE

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF I

NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF I NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF I 12 dagen 06 jul 2019-17 jul 2019 Groepsreizen Natuur Zoogdierenreizen Belevingsreizen Wildlifereizen Sch Wie in de midzomer naar Finland reist,

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

SCHUILHUTFOTOGRAFIE IN POLEN: ZEEARENDEN VANUIT DE HUT EN BOOT!

SCHUILHUTFOTOGRAFIE IN POLEN: ZEEARENDEN VANUIT DE HUT EN BOOT! SCHUILHUTFOTOGRAFIE IN POLEN: ZEEARENDEN VANUIT DE HUT EN BOOT! september - februari Fotogra e Individuele reizen Schuilhutreizen Vogelreizen Zeearenden vallen als vliegen neer op het aas dat we voor ze

Nadere informatie

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 ga op pad met award-winning natuurfotograaf én gepassioneerd IJslandkenner Theo Bosboom focus op fotografie van het ongerepte IJsland woeste kustlandschappen

Nadere informatie

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar

Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Atlantic Odyssey, Ascension Island naar Praia Bezoek enkele van de meest afgelegen eilanden ter wereld Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Atlantic Odyssey,

Nadere informatie

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN - BEGELEIDE GROEPSREIS

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN - BEGELEIDE GROEPSREIS RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN - BEGELEIDE GROEPSREIS 9-daagse Nederlandstalig begeleide groepsreis naar het land van de ijsberen. Beleef de ongelooflijke landschappen in de meest afgelegen

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS 12 dagen 21 sep 2019-02 okt 2019 Groepsreizen Fotogra e Workshops Landschapsreizen Canada staat bij heel wat natuurreizigers hoog op het verlanglijstje.

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

VOGELREIS NAAR ESTLAND: STELLERS EIDER, SPECHTEN EN UILEN

VOGELREIS NAAR ESTLAND: STELLERS EIDER, SPECHTEN EN UILEN VOGELREIS NAAR ESTLAND: STELLERS EIDER, SPECHTEN EN UILEN 8 dagen 20 mrt 2020-27 mrt 2020 Groepsreizen Natuur IJzige reizen Belevingsreizen Vogelreizen Trek er een weekje tussenuit in het voorjaar en ga

Nadere informatie

Nederlandstalig begeleide reis Antarctica - December 2011

Nederlandstalig begeleide reis Antarctica - December 2011 Nederlandstalig begeleide reis Antarctica - December 2011 'PROBABLY THE MOST BEAUTIFUL PLACE ON EARTH' De gigantische ijsbergen en ijsschollen vindt u nergens anders ter wereld terug. De uitgestrekte bergketens

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG)

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) Home Vrijwilligerswerk doen Frans Canada Franstalig Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) - VRIJWILLIGERSWERK - Grijp de unieke

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR FAIR ISLE EN SHETLAND: DE PAPEGAAIDUIKERS ACHTERNA

FOTOGRAFIEREIS NAAR FAIR ISLE EN SHETLAND: DE PAPEGAAIDUIKERS ACHTERNA FOTOGRAFIEREIS NAAR FAIR ISLE EN SHETLAND: DE PAPEGAAIDUIKERS ACHTERNA 16 dagen 07 jun 2019-22 jun 2019 Fotogra e Groepsreizen Landschapsreizen Bootreizen Ecologisch reizen V We organiseren een unieke

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN 16 dagen 02 mrt 2019-17 mrt 2019 Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Belevingsreizen Zoogdierenreizen Vog India heeft alles in huis om een schitterende

Nadere informatie

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil 27 apr - 4 mei, 2018 RVR14-18

Nadere informatie

FOTOGRAFIEWORKSHOP ZUID-AFRIKA ONDER LEIDING VAN JEFFREY VAN DAELE

FOTOGRAFIEWORKSHOP ZUID-AFRIKA ONDER LEIDING VAN JEFFREY VAN DAELE FOTOGRAFIEWORKSHOP ZUID-AFRIKA ONDER LEIDING VAN JEFFREY VAN DAELE Houdt u van fotografie én van verre natuurreizen? Wilt u op s werelds fotogeniekste bestemming uw camera tot in de puntjes leren beheersen?

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

Antarctic Peninsula - Walvis spotten

Antarctic Peninsula - Walvis spotten Antarctic Peninsula - Walvis spotten Op zoek naar de reuzen van de zee Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Antarctic Peninsula - Walvis spotten 19 mrt - 28

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE 12 dagen 20 jan 2019-31 jan 2019 Groepsreizen Fotogra e Wildlifereizen Zoogdierenreizen Landschapsreizen De eeuwige jachtvelden, een begrip dat je wel eens

Nadere informatie

EXPEDITIECRUISE NAAR DE FALKLANDS: SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND

EXPEDITIECRUISE NAAR DE FALKLANDS: SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND EXPEDITIECRUISE NAAR DE FALKLANDS: SOUTH GEORGIA EN HET ANTARCTISCH SCHIEREILAND 19 dagen 19 jan 2020-06 feb 2020 Expeditiecruises Natuur Zeezoogdieren Vogelreizen Bootreizen Deze expeditiecruise naar

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE 12 dagen 19 jan 2020-30 jan 2020 Fotogra e Groepsreizen Wildlifereizen Zoogdierenreizen Landschapsreizen De eeuwige jachtvelden, een begrip dat je wel eens

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF II

NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF II NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF II 12 dagen 06 jul 2019-17 jul 2019 Groepsreizen Natuur Zoogdierenreizen Wildlifereizen Schuilhutreizen Wie in de midzomer naar Finland reist, maakt

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI 10 dagen 25 okt 2019-03 nov 2019 Fotogra e Groepsreizen Reisfotogra e Workshops In de Omo-Vallei in Ethiopië leven nog tal van traditionele

Nadere informatie

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil

Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Meer over: Alpine Peaks of Spitsbergen - Ski & Zeil 29 apr - 6 mei, 2018 NOO12-18

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL

ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL ENGHOLM HUSKY WEEK NAAR HET ALTA IGLOO HOTEL Na een kort verblijf in de Engholm Husky Lodge, vertrek je voor een vierdaagse hondensledetocht over de Finnmarksvidda met als eindbestemming de fjorden en

Nadere informatie

Cruise naar de spectaculaire Rosszee (met helikopters)

Cruise naar de spectaculaire Rosszee (met helikopters) Cruise naar de spectaculaire Rosszee (met helikopters) Sluit je aan bij Oceanwide Expeditions voor een spectaculaire expeditie naar de Rosszee. De eerste Discovery Cruises naar de Rosszee zijn succesvol

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius

Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius De meest actieve reis in Antarctica Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Summary: Meer over: Antarctic Peninsula - Basecamp Ortelius

Nadere informatie

Noord-Spitsbergen, 8 dagen Met de Ortelius op zoek naar ijsberen en walvissen, internationale natuurreis met het expeditieschip Ortelius

Noord-Spitsbergen, 8 dagen Met de Ortelius op zoek naar ijsberen en walvissen, internationale natuurreis met het expeditieschip Ortelius Rondreizen / (Ant)arctische gebieden / Spitsbergen Code 614805 R Internationale groep Niveau Accommodatie Noord-Spitsbergen, 8 dagen Met de Ortelius op zoek naar ijsberen en walvissen, internationale natuurreis

Nadere informatie

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR HET DAK VAN AFRIKA: ETHIOPIË

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR HET DAK VAN AFRIKA: ETHIOPIË NATUUR- EN VOGELREIS NAAR HET DAK VAN AFRIKA: ETHIOPIË 16 dagen 06 feb 2021-21 feb 2021 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Zoogdierenreizen Vogelreizen Een rondreis met de jeep door Ethiopië: je ervaart

Nadere informatie

VOGELREIS NAAR ESTLAND: STELLER S EIDER, SPECHTEN EN UILEN

VOGELREIS NAAR ESTLAND: STELLER S EIDER, SPECHTEN EN UILEN VOGELREIS NAAR ESTLAND: STELLER S EIDER, SPECHTEN EN UILEN 8 dagen 03 mrt 2019-10 mrt 2019 Groepsreizen Natuur IJzige reizen Vogelreizen Trek er een weekje tussenuit in de krokusvakantie of de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND Home Vrijwilligerswerk doen Engels Nieuw-Zeeland Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND - VRIJWILLIGERSWERK - Zet je in voor de bescherming

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN 16 dagen 04 apr 2020-19 apr 2020 Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Belevingsreizen Zoogdierenreizen Vog India heeft alles in huis om een schitterende

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 30 jul - 14 aug, s/v Noorderlicht. Spitsbergen reizen

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 30 jul - 14 aug, s/v Noorderlicht. Spitsbergen reizen Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Meer over: Rond Spitsbergen 30 jul - 14 aug, 2018 NOO21-18-WBC 15 nachten s/v Noorderlicht

Nadere informatie

IJsberenreis naar Spitsbergen. 22-30 juni 2014

IJsberenreis naar Spitsbergen. 22-30 juni 2014 IJsberenreis naar Spitsbergen 22-30 juni 2014 10 daagse Nederlandstalig begeleide expeditiereis Al verschillende keren was ik op expeditiecruise in Spitsbergen en de schoonheid van het gebied heeft me

Nadere informatie

SPITSBERGEN NOORWEGEN. Verkenning van de wereld van sneeuw en ijs in Spitsbergen Het ijzige noorden tussen poolcirkel en Noordpool

SPITSBERGEN NOORWEGEN. Verkenning van de wereld van sneeuw en ijs in Spitsbergen Het ijzige noorden tussen poolcirkel en Noordpool SPITSBERGEN NOORWEGEN Verkenning van de wereld van sneeuw en ijs in Spitsbergen Het ijzige noorden tussen poolcirkel en Noordpool 44 Nordic Lente 2017 Spitsbergen is op Franz Josefland na de laatste stop

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND

GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND 9-daagse Engelstalig begeleide rondreis waarbij IJsland en Groenland worden gecombineerd. Hoewel deze 2 exotische eilanden relatief dicht bij elkaar liggen,

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Prijzen per persoon: Circumnavigatie van Spitsbergen. (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen)

Rond Spitsbergen. Prijzen per persoon: Circumnavigatie van Spitsbergen. (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen (/nl/activiteiten/outdoor-activiteiten/wandelen) G EN Reiscode: OTL10-16 Reisdatum: 17 jul - 26 jul, 2016 Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Let op:

Nadere informatie

ANTARCTICA. Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands. 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia

ANTARCTICA. Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands. 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia ANTARCTICA Expeditiecruise naar het Antarctisch schiereiland met de South Shetland Islands 10-23/12/2012 - M/V Plancius: Ushuaia-Ushuaia Reisbegeleiding door dhr. J. Lambrechts 100% IJS Antarctica 4.000

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - Dankzij Jobs & Travel en het Working Holiday Visa kan je in Australië werken en reizen voor

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE 12 dagen 20 jan 2019-31 jan 2019 Fotogra e Groepsreizen Wildlifereizen Zoogdierenreizen Landschapsreizen De eeuwige jachtvelden, een begrip dat je wel eens

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Lofoten, noord-noorwegen POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó in beslag

Nadere informatie

Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius

Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius De meest actieve reis in Antarctica Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Meer over: Antarctic Peninsula - Basecamp Plancius 29

Nadere informatie

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN

RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN RONDOM SPITSBERGEN - IN HET LAND VAN DE IJSBEREN Beleef de ongelooflijke landschappen in de meest afgelegen regio's van Spitsbergen. Op deze rondreis zie je hoe de laagstaande middernachtzon een kleurenspel

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Spitsbergen. PRAKTIJK4Op locatie

Spitsbergen. PRAKTIJK4Op locatie PRAKTIJK4Op locatie Spitsbergen Voor de natuurfotograaf met een interesse in de puurheid en leegte van het Arctische gebied vormt Spitsbergen de ideale bestemming. Adembenemende landschappen, ontelbare

Nadere informatie

Heb je een passie voor duiken? voor de natuur? hou je van grote zeedieren? Lees dan even verder...

Heb je een passie voor duiken? voor de natuur? hou je van grote zeedieren? Lees dan even verder... Heb je een passie voor duiken? voor de natuur? hou je van grote zeedieren? Lees dan even verder... De Galapagos eilanden of de Archipiélago de Colón bestaat uit een 13 tal grotere en vele kleinere eilanden

Nadere informatie

DE OUTER HEBRIDES: SCHOTLANDS EXTREEMSTE EILANDENGROEP

DE OUTER HEBRIDES: SCHOTLANDS EXTREEMSTE EILANDENGROEP DE OUTER HEBRIDES: SCHOTLANDS EXTREEMSTE EILANDENGROEP 12 dagen 29 jun 2019-10 jul 2019 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Landschapsreizen Zeezoogdieren V Kleurrijke zeevogels, uitzonderlijke zoogdieren,

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 3 aug - 12 aug, Engelstalige reisleiding

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen REISBESCHRIJVING. Reisdatum: 3 aug - 12 aug, Engelstalige reisleiding Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Summary: Meer over: Rond Spitsbergen 3 aug - 12 aug, 2017 OTL12-17 9 nachten m/v

Nadere informatie

Spitsbergen. De reis van mijn zus. SNP.NL magazine dec 2009

Spitsbergen. De reis van mijn zus. SNP.NL magazine dec 2009 66 De reis van mijn zus Tekst: Yvonne Kroonenberg Fotografie: Rob Goethals en Adriaan Groen reisverslag reportage 67 Hinlopenstraat Met de ijsbreker Antarctic Dream vaart Yvonne Kroonenberg langs de noordkust

Nadere informatie

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen. Reisdatum: 11 aug - 20 aug, Duitstalige reisleiding, Engelstalige reisleiding

Rond Spitsbergen. Circumnavigatie van Spitsbergen. Reisdatum: 11 aug - 20 aug, Duitstalige reisleiding, Engelstalige reisleiding Rond Spitsbergen Circumnavigatie van Spitsbergen Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Let op: Summary: Meer over: Rond Spitsbergen 11 aug - 20 aug, 2018 PLA13-18 9 nachten

Nadere informatie

Noorwegen 4/5-12/5/2011

Noorwegen 4/5-12/5/2011 Noorwegen 4/5-12/5/2011 Aanvliegende Zeearenden, Kleine jager, diverse soorten meeuwen, baltsende Korhoenders, baltsende Auerhoenders, eekhoorntjes en diverse soorten mezen (waaronder veel Kuifmezen) vanuit

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR COSTA RICA: KLEUR, WILDLIFE, PURA VIDA

FOTOGRAFIEREIS NAAR COSTA RICA: KLEUR, WILDLIFE, PURA VIDA FOTOGRAFIEREIS NAAR COSTA RICA: KLEUR, WILDLIFE, PURA VIDA 17 dagen 01 feb 2019-17 feb 2019 Fotogra e Groepsreizen Wildlifereizen Workshops Vogelreizen Magische quetzals, gezapig hangende luiaards, schattige

Nadere informatie

PROMO ANTARCTICA, FALKLANDS & CHILI

PROMO ANTARCTICA, FALKLANDS & CHILI PROMO ANTARCTICA, FALKLANDS & CHILI Op uw expeditie naar het zuidelijke einde van de wereld sluit het ene hoogtepunt zich aan op het andere. Laat u betoveren door de ongerepte natuur van de Chileense fjorden

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: LANDSCHAPPEN EN WILDLIFE

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: LANDSCHAPPEN EN WILDLIFE FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: LANDSCHAPPEN EN WILDLIFE 14 dagen 06 jun 2020-19 jun 2020 Fotogra e Groepsreizen Landschapsreizen Zoogdierenreizen Wildlifereizen Tussen eeuwenoude Douglassparren wandelen,

Nadere informatie

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen

POOLLICHT FOTOREIS. Exclusieve. Lofoten, noord-noorwegen Exclusieve POOLLICHT FOTOREIS Lofoten, noord-noorwegen Het noorderlicht ervaren levert gegarandeerd kippenvel op, maar hoe maak je er kwalitatieve beelden van? Het fotografisch vastleggen kan je soms zó

Nadere informatie

Weddell Sea Op zoek naar de keizerspinguïn incl. helikopters

Weddell Sea Op zoek naar de keizerspinguïn incl. helikopters Weddell Sea Op zoek naar de keizerspinguïn incl. helikopters Op zoek naar de illustere Keizerspinguïn Titel: Reisdatum: Reiscode: Duur: Schip: Inscheping: Ontscheping: Taal: Weddell Sea Op zoek naar de

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË Home Werken / stage lopen / au pair zijn Engels Australië Jobs & Travel / Pack "Oz Good Day" Sydney - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE /

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË Home Werken / stage lopen / au pair zijn Engels Australië Jobs & Travel / Pack "Oz No Worries" Sydney - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE

Nadere informatie

Coupés. Standaard Economy Budgetklasse, 3-4 personen per coupé

Coupés. Standaard Economy Budgetklasse, 3-4 personen per coupé Coupés Budgetklasse, 3-4 personen per coupé Deze categorie is de goedkoopste optie, voornamelijk in trek bij gezinnen met kinderen en vriendengroepen. Deze wagons zijn uitgerust met 2 lage bedden en 2

Nadere informatie

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD!

SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! SUPERJEEP EXPEDITIE IN ZUID-IJSLAND - VERNIEUWD! Een rondrit per superjeep is de uitgelezen manier om de minder toegankelijke gebieden van IJsland tijdens de wintermaanden te ontdekken. Bereid je voor

Nadere informatie

MENS VOOR DE LENS foto s

MENS VOOR DE LENS foto s MENS VOOR DE LENS foto s Wouter Pattyn - Naturalight Oeverloos geduld Wouter Pattyn LANDSCHAP 27 28 Het wordt alleen maar erger met de jaren. Ik word redelijk onhandelbaar als ik er niet regelmatig op

Nadere informatie

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND

DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND DE BESTE MEERDAAGSE SNEEUWSCOOTERSAFARIS IN LAPLAND Op zoek naar een echt winters avontuur door de laatste ongerepte wildernis van Europa? Kies dan voor een meerdaagse sneeuwsafari door Lapland! NORTH

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Ga mee op een fantastische fotoreis!

Ga mee op een fantastische fotoreis! Ga mee op een fantastische fotoreis! Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de mooiste paarden van Noord-Portugal! Fotografeer hét prachtige ras waar Portugal om bekend staat: de Lusitano. Ook de Spaanse

Nadere informatie