Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos De koek is nog niet op! 5 oktober Stakingsdag / Studiedag Informatieavond Groep 1 t/m 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos De koek is nog niet op! 5 oktober Stakingsdag / Studiedag Informatieavond Groep 1 t/m 8"

Transcriptie

1 Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos Aanstaande woensdag is het 4 oktober, dierendag. Samen met de Naoberhoeve is er voor de kinderen een speciaal programma in elkaar gezet. De kinderen van groep 1 t/m 4 helpen op de boerderij de dieren voeren, misschien is het handig om laarzen mee te nemen. De kinderen van groep 5 t/m 8 maken op school kennis met de dierenambulance. Omdat we weten dat de Naoberhoeve wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken, hebben we gedacht dat 4 oktober tevens een mooie dag is om als school iets te organiseren voor de kinderboerderij en de dieren. Samen met de COOP starten we deze dag met de actie De koek is nog niet op! We vragen de kinderen of ze voor het goede doel, De Naoberhoeve, koek willen verkopen. Uiteraard is de deelname vrijblijvend, maar het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer we namens de Brummelbos aan het einde van de actie een mooi bedrag kunnen overhandigen aan de Naoberhoeve. Aanstaande woensdag krijgen de kinderen een bestelformulier mee naar huis. We hopen dat ook u de Naoberhoeve een warm hart toedraagt en de actie ondersteunt. Alvast erg bedankt. 5 oktober Stakingsdag / Studiedag Op donderdag 5 oktober staakt het onderwijs in Nederland. Dit betekent dat deze dag de scholen gesloten zijn. Houdt u er rekening mee? Toevallig valt de stakingsdag samen met de al geplande studiedag op De Brummelbos. De kinderen waren die dag dus al vrij. Informatieavond Groep 1 t/m 8 Op dinsdagavond 10 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. Net als vorig jaar in nieuwe stijl! U bent van uur tot uur van harte welkom om in de groep(en) van uw kind(eren) een kijkje te nemen. Het is de bedoeling dat de kinderen u gaan rondleiden in de groep. Zij gaan vertellen waarover en waarmee wij werken. Ook opa s en oma s zijn van harte welkom! Tot dan!

2 Reminder Graag herinneren we u er aan dat deze week de ouderhulplijsten nog kunnen worden ingeleverd. U weet, vele handen maken licht werk, dus we hopen dat er nog wat lijsten zullen volgen. Mogen we ook rekenen op uw hulp? Week van de opvoeding Deze week is het de week van de opvoeding. Aan de Semsstraat 2 te Erica wordt op woensdagmiddag 4 oktober aan ouders en hun kinderen de mogelijkheid geboden deel te nemen aan sport- en spelactiviteiten. Van uur bent u van harte uitgenodigd. De deelname is gratis. Schoenendoosactie: Actie4kids 2017 is weer van start gegaan. Samen met jullie willen wij kinderen blij maken met een mooi versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. Dit jaar gaan de dozen naar landen in West-Afrika, Oost-Europa, het Midden Oosten en naar kinderen van vluchtelingen in Europa. De kinderen van de Brummelbos krijgen vandaag de folder van de schoenendoosactie mee naar huis. De gevulde en versierde schoenendozen mogen zaterdag 18 nov. tijdens de gezinsviering i.s.m. het kinderkoor en koor Believe, in de Katholieke kerk (te Erica) worden ingeleverd. Wanneer u niet naar de gezinsviering kunt, mag u de dozen ook op school inleveren t/m dinsdag 14 november. Alvast bedankt voor uw hulp en gift! Kinderboekenweek Woensdag (4 oktober) is het zover, dan starten we met de Kinderboekenweek. We starten samen om 8.30 uur met z n allen op het lage plein. Daar dansen en zingen wij op het lied gruwelijk eng. Alle papa s, mama s, opa s en oma s zijn ook van harte uitgenodigd om met hun muziekinstrument te komen optreden. Als er kinderen zijn die een instrument bespelen neem deze ook mee! En laat je talent zien! Je mag deze dag ook griezelig-leuk verkleed komen! Boekenmarkt Heb je boeken thuis liggen die je wilt/kunt verkopen? Dit kan op donderdagmiddag 12 oktober om uur op school. Deze middag mag jij je boeken verkopen voor 0,50 per stuk. Neem een kleedje en je boeken mee naar school. Papa s, mama s, opa s en oma s zijn deze middag ook uitgenodigd om samen over de boekenmarkt te lopen.

3 Groep 1 en 2: Deze week een korte, drukke, leuke en vooral griezelige week. Woensdag begint de kinderboekenweek met als thema; griezelig eng. Wij maken deze week een enge/griezelige taak. We vertellen elkaar wat we eng vinden en waarom. Ook leren we deze week het griezellied van kinderen voor kinderen. Woensdag 4 oktober is de opening van de kinderboekenweek om 8.30 op het plein, de kinderen van groep 1 en 2 mogen wel gewoon in de klas gebracht worden. Tijdens deze feestelijke griezeldag mogen de kinderen griezelig verkleed op school komen. Vanaf 9.00 gaan de kinderen van de groepen 1 t/m 4 in kleine groepjes de dieren van de noaberhoeve extra verwennen. De kinderen van groep 1/2 mogen deze dag een knuffel mee, dit is in plaats van speelgoeddag en omdat we toch aandacht willen besteden aan dierendag. Groep 3: Afgelopen week hebben wij kern 1 afgesloten. Vandaag hebben wij allemaal ons diploma en het werkboekje van kern 1 meegekregen. Vandaag hebben wij ook geluisterd naar het verhaal van kern 2. Dit gaat over mijn lijf. In onze klas hangt een skelet en vandaag hebben wij daar allemaal naamkaartjes bij gehangen en zelf een skelet gemaakt met spaghetti, schelpjes en wokkels. Met rekenen hebben wij vandaag het splitsen geoefend met fiches. Dit hebben wij nu in ons laatje liggen, zodat we dit er altijd bij kunnen pakken. Dinsdagmiddag gaan wij samen met groep 4 naar een voorstelling. Het is een muziektheatervoorstelling en het gaat over Dobbe en de draak. In de klas is de vraag al gesteld, zou iedereen een zaklamp van huis willen meenemen? Hier willen wij samen iets mee gaan doen. En zou iedereen er aan willen denken om uw zoon/dochter donderdag makkelijke kleding/schoenen aan te willen trekken? Zo houden wij met elkaar wat meer gym tijd over. Groep 4: Vorige week kregen we rupsen en poppen en eitjes in de klas gekregen. De rupsen zijn al behoorlijk gegroeid. De eitjes zijn al uitgekomen. Deze week gaan we ook weer werken over vlinders. We knutselen en zingen erover. Ook werken we over gruwelijk eng. Dat is het thema van de kinderboekenweek. Woensdag is de opening daarvan. Op deze dag gaan we ook de kinderboerderij bezoeken, want het is dierendag. We zullen de dieren even flink verwennen. Rekenen gaat al tot 100. De kinderen krijgen een kralenketting tot 100. We doen al sommen als: 40+50= Taal gaat nog steeds over wonen. Maar ook over naamwoorden en dubbelwoorden. Dinsdag komt er een stagiaire in onze groep. Hij heet meester Jacob Hij komt alle dinsdagen en donderdagen in onze groep. Dinsdagmiddag gaan we samen met groep 3 naar een voorstelling kijken in de Ambrenge. Het heet een muziektheatervoorstelling. De voorstelling heet: Dobbe en de draak (Platland wordt al jarenlang geplaagd door een draak die s avonds huizen plundert. Vooral boeken verdwijnen tijdens die rooftochten, waarmee de bewoners van Platland ook het lezen verleren en vergeten.)

4 Groep 5: Bij de rekenlessen worden de tafels van 8 en 9 geoefend, hierbij komen ook de deelsommen aan bod. Ook gaan ze leren hoe ze sommen bij een plaatje kunnen maken (verhaaltjessommen). Met taal werken wij deze week over de Kinderboekenweek gruwelijk eng. We oefenen samen het lied en werken in een werkboekje en er wordt een tekening gemaakt rondom het thema. We wensen juf Janine van harte beterschap. Groep 6: Afgelopen donderdag hebben de kinderen onder begeleiding van de moeder van Jayden (hartelijk dank!)een bezoek aan de Noaberhoeve gebracht. Ze konden naast het bekijken van de vele dieren een leuke speurtocht doen. De kinderen kwamen met enthousiaste verhalen terug op school. De rekenles staat deze week in het teken van grote keersommen, deelsommen met en zonder rest en het uitrekenen van oppervlakte sommen. We zijn ons er samen van bewust dat het nu belangrijk is, om de tafels goed en vlot te kennen. Iedere leerling weet met welke tafels er extra geoefend moeten worden. Graag ook thuis extra oefenen b.v. met Rekentuin. Voorbeelden van sommen die we deze week gaan doen zijn:5x21= ;4x16= ;51:3= ;70:4=.rest. Bij taal beginnen we met een nieuw hoofdstuk: Wat een familie. Naast de woordenschat gaan we kijken naar de stamboom en familierelaties. Het is dan natuurlijk heel mooi om de stamboom van je eigen familie ook in beeld te brengen. De kinderen krijgen een stencil mee om hun eigen familie stamboom in te vullen. Dit is een activiteit om even samen met uw kind te doen. Graag maandag 9 oktober weer meenemen naar school, zodat we het kunnen bekijken en bespreken. De geschiedenisles gaat over de Prehistorie. Begrippen als: rendierjagers, nomaden, steentijd, bronstijd en ijzertijd komen aan de orde. Dit wordt o.a. duidelijk gemaakt door allerlei filmpjes. Naast alle leervakken is er natuurlijk tijd en aandacht voor de Kinderboekenweek, dierendag en herfst. De kinderen hebben van een grote dennenappel een herfst wuppie gemaakt (zie zaal) Memo: 02-10: stencil familie stamboom mee naar huis; 06-10: oefenboekje deelsommen mee naar school nemen; 06-10: topo toets Drenthe 09-10: stencil familiestamboom inleveren. Groep 7: De kinderen uit groep 7 hebben de afgelopen dagen flink hun best gedaan om zoveel mogelijk kinderpostzegels te verkopen. Klasse! Heel goed gedaan hoor! Volgende week laten we weten voor welk bedrag onze school heeft verkocht en of het landelijke doel is behaald. Afgelopen week zijn de eerste toetsen van het schooljaar al weer geweest. Taal, spelling en begrijpend lezen waren aan de beurt. Met taal is een nieuw blok gestart; De aard van het beestje, oftewel karakter en karakter eigenschappen. Spelling gaat deze week vooral over, herhalen woorden met een onbeklemtoonde (korte) A waarna maar een medeklinker volgt, herhalen woorden met een C als s en C als k. Ook blijven we oefenen met persoonsvormen van zwakke werkwoorden in de v.t. Deze week ronden we ook blok 1 van rekenen af, volgende week volgt de toets. Groep 8: Ook de kinderen uit groep 8 hebben de afgelopen dagen flink hun best gedaan om kinderpostzegels te verkopen. Goed gedaan Volgende week horen jullie meer. Morgen hebben de kinderen de eerste bloktoets van taal (1-2) Inmiddels zijn we wel met blok drie begonnen. De titel is Weg van huis en haard Met spelling zijn we inmiddels met blok 2 begonnen. Hier gaat het om bijvoeglijke naamwoorden. Verder komen we veel woorden tegen met een trema. Deze week ronden we ook blok 1 van rekenen af, volgende week volgt de toets. Voor het kamp zijn er nog kinderen die moeten betalen. Het zou fijn zijn als dit in deze dagen nog lukt. Morgen krijgen ze uitleg over de opdracht. De grote envelop moet ook weer mee naar school. De opdracht lukt pas als iedereen de spullen heeft. Dus graag deze week ook inleveren. Woensdag staat er een geschiedenistoets op het programma.

5 Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Tino Hidding (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling Weekbericht van 25 september 2017 Belangrijke mededeling Wij zijn als school op de hoogte gesteld van een mogelijk datalek bij Biblionet Drenthe, waardoor mogelijk leerlinggegevens in handen van derden

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Weekbericht van 31 oktober.

Weekbericht van 31 oktober. Weekbericht van 31 oktober. Jaarvergadering Oudervereniging: Dinsdag 31 oktober houdt de Oudervereniging haar jaarvergadering. Naast het formele deel wordt er informatie gegeven over de inzet van Ipads

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen

Weekbericht van. Algemeen Weekbericht van Algemeen Cultuurweken: Wat hebben we genoten van allerlei optredens in de verschillende bouwen. Van te voren was er flink geoefend. Muziek en dans kwamen volop tot uiting. Groep 8 sloot

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen:

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen: Weekbericht van 5 februari 2018 Algemeen Even voorstellen: Hallo allemaal! Misschien hebben jullie mij al wel zien lopen in de school, ik ben Karlijn Wellen en vanaf vandaag begint mijn eindstage. Ik zal

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Weekbericht van 13 november

Weekbericht van 13 november Weekbericht van 13 november NT2 leerlingen Sinds kort hebben wij een aantal leerlingen op school die Nederlands moeten leren als tweede taal. Zijn er ook oud-leerlingen, grote broers of zussen, ouders

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse Weekbericht van 4 juni 2018 Algemeen: Avondvierdaagse Deze week begint de avondvierdaagse! De leerlingen die zich hebben opgegeven om met school mee te lopen, krijgen vandaag of morgen een shirtje van

Nadere informatie

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Graag willen wij u uitnodigen voor de jaarvergadering op maandag 7 november aanstaande van 19.30 uur 21.30 uur. Op deze avond doen de geledingen

Nadere informatie

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen BAG2SCHOOL De zomer komt eraan, tijd om de kasten weer op te ruimen. De zakken met kleding kunnen weer ingeleverd worden op school. Vóór vrijdag 1 juni!! Want dan

Nadere informatie

Weekbericht van 15 januari

Weekbericht van 15 januari Weekbericht van 15 januari Woensdag staat de biebbus er weer! Vergeten jullie de boeken niet?! Veiligheid op de fiets In deze periode van het jaar is het s ochtends nog erg donker als de kinderen naar

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Op vrijdag 27 januari is een studiedag gepland voor het team. We brengen een bezoek aan het NOT te Utrecht, de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam.

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam. Weekbericht van 16 april 2018 Algemeen Agenda Vrijdag 20 april : Koningsspelen (groep 1-8, zie hieronder) Vrijdag 27 april : Vrij (Koningsdag) 27 april 11 mei : Meivakantie Koningsspelen (vrijdag 20 april)

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast

Weekbericht van 5 december. Kerstprogramma 2016 aangepast Weekbericht van 5 december Kerstprogramma 2016 aangepast In het vorig weekbericht heeft de kerstcommissie het programma rondom Kerst gepresenteerd. Enthousiast hebben ze in de aanloop er naartoe gebrainstormd

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen.

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Van de directietafel Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Zoals u weet is Fred, onze conciërge, al langere tijd ziek thuis. Gelukkig gaat het langzaam maar zeker iets beter met hem, maar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad Algemeen M e t d e w i n d m e e CBS De Windroos Barklaan 10 9934 JT Delfzijl Telefoon: (0596) 617 487 E-mail: info.windroos@noordkwartier.nl Agenda Dinsdag 16 oktober 2018 Bag2School 20 oktober t/m 28

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 4, 21 september 2017 Algemeen Belangrijke data 4 oktober: studiedag voor medewerkers Kindcentrum: alle kinderen vrij 5 oktober: Landelijke Stakingsdag: alle kinderen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Nieuwsbrief 411 RKBS St. Catharina Haastrecht 11 oktober 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Activiteiten en data Donderdag 18 oktober: Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht.

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht. Weekbericht van 7 september 2015 Woensdag komt de bibliobus weer. Denken jullie aan de boeken? Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Onmogelijk betekent alleen maar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden.

Onmogelijk betekent alleen maar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2 februari 2016 Foto van de week Elsbeth van Atelier Abel verzorgt deze weken weer prachtige lessen. Zij brengt een bezoek aan alle klassen en daar worden de mooiste

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie

Belangrijke data. Algemeen. 22 september Lezen in de vakantie 22 september 2016 Belangrijke data 23 september: Leerlingenraad 26 september: Start verkeersweek 29 september: Op voeten en fietsen dag 4 oktober: Informatieavond groep 3 en 8. Aanvang 19.00 uur 5 oktober:

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014

Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014 Prikbord Jaargang 29 Nr.10 13 nov. 2014 A/C Tel: 0172-538237 Noodnummer: 06-36565365 Agenda maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag deze week voortgangsgesprekken 17 nov juf Geja en juf Irma jarig 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Weekbericht van 27 juni 2016

Weekbericht van 27 juni 2016 Weekbericht van 27 juni 2016 Start zomervakantie: Donderdag 14 juli begint om 15.15 uur voor alle kinderen een welverdiende zomervakantie. Dat betekent dus dat iedereen vrijdag 15 juli vrij is. We zwaaien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a:

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a: Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: Woensdag komt de bibliobus weer bij school. Vergeet de boekjes niet, want de vorige keer is de bibliobus niet geweest i.v.m. de vakantie! Vrijdag vieren juf Siska

Nadere informatie

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september 22 september 2016 Vrijdag 23 september Maandag 26 september Dinsdag 27 september Woensdag 28 september Donderdag 29 september Vrijdag 30 september Er is volgende week niemand jarig op De Diamant. Locatie

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!!

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!! nov. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Tevredenheidsonderzoek / Scholen met Succes : Alle scholen van St SchOOL doen 1 x in de drie jaar mee aan een tevredenheidsonderzoek. Ouders, kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 27 september 2018

Nieuwsbrief 6 27 september 2018 Nieuwsbrief 6 27 september 2018 Belangrijke data 03-10 Kinderboekenweek t/m 14-10 15-10 Start herfstvakantie t/m 19-10 24-10 PreHistorisch Dorp groep 5-6 26-10 PreHistorisch Dorp groep 7-8 Bijlagen ALGEMEEN

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie