Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. J. Mol : mw. A. Bouma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. J. Mol : mw. A. Bouma"

Transcriptie

1 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. J. Mol : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

2 Hé jongens en meisjes van de Menorah Kom jij ook op zondag naar de kindernevendienst? Vanaf 4 mei gaan we bezig met een nieuw project: Wij zijn de kleuren, Hij is de schilder. Met z n allen maken we een schilderij van de Ark van Noach. Schilder je mee???? Groetjes Leiding van de kindernevendienst.

3 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. Mol : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

4 Lied voor de dienst: Lied 611: 1, 2 en 4

5 Lied voor de dienst: Lied 611: 1, 2 en 4

6 Lied voor de dienst: Lied 611: 1, 2 en 4

7 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. J. Mol : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

8 WELKOMSTWOORD

9 Aanvangslied: Psalm 81: 1 en 2

10 Aanvangslied: Psalm 81: 1 en 2 Laat de harpen slaan, klinken de trompetten. Vier bij volle maan met muziek en mond een hernieuwd verbond volgens oude wetten.

11 STIL GEBED VOTUM EN GROET

12 Dit is ingezet als een eeuwig teken Jozef tot een wet, toen des Heren hand aan Egypteland machtig is gebleken. Psalm 81: 3 en 4 God heeft ons gezegd nooit gehoorde dingen. Heilig is t en recht nu en te allen tijd Hem die ons bevrijdt vrolijk toe te zingen.

13 GEBOD

14 Romeinen 12: Laat uw liefde oprecht zijn. Verafschuw het kwaad en wees het goede toegedaan. 10 Heb elkaar lief met de innige liefde van broeders en zusters en acht de ander hoger dan uzelf. 11 Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u aanvuren door de Geest en dien de Heer. 12 Wees verheugd door de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt, en bid onophoudelijk. 13 Bekommer u om de noden van de heiligen en wees gastvrij. 14 Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. 15 Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft.

15 Romeinen 12: Wees eensgezind; wees niet hoogmoedig, maar zet uzelf aan tot bescheidenheid. Ga niet af op uw eigen inzicht. 17 Vergeld geen kwaad met kwaad, maar probeer voor alle mensen het goede te doen. 18 Stel, voor zover het in uw macht ligt, alles in het werk om met alle mensen in vrede te leven. 19 Neem geen wraak, geliefde broeders en zusters, maar laat God uw wreker zijn, want er staat geschreven dat de Heer zegt: Het is aan mij om wraak te nemen, ik zal vergelden. 20 Maar als uw vijand honger heeft, geef hem dan te eten, als hij dorst heeft, geef hem dan te drinken.

16 Romeinen 12: 9-21 Dan stapelt u gloeiende kolen op zijn hoofd. 21 Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede.

17 Psalm 25: 2 a, 4 en 10

18 Psalm 25: 2 b, 4 en 10

19 Psalm 25: 2, 4 en 10 God is goed, Hij is waarachtig en gaat zijn getrouwen voor, brengt, aan zijn verbond gedachtig, zondaars in het rechte spoor. Hij zal leiden t zacht gemoed in het effen recht des Heren: wie Hem ned rig valt te voet, zal van Hem zijn wegen leren.

20 Psalm 25: 2, 4 en 10 Mogen mij toch steeds behoeden vroomheid en waarachtigheid. Hoopvol is het mij te moede, U verwacht ik t allen tijd. Here God van Israël, red uw volk in tegenspoeden! Toon uw goddelijk bestel, dat uw hand ons toch behoede!

21 GEBED OM DE OPENING VAN HET WOORD

22 Kinderen gaan met het licht naar de nevendienst

23 Kindernevendienst

24 Eerste lezing: Matteüs 6: 5-18 Tweede lezing: Jesaja 58

25 Matteüs 6: En wanneer jullie bidden, doe dan niet als de huichelaars die graag in de synagoge en op elke straathoek staan te bidden, zodat iedereen hen ziet. Ik verzeker jullie: zij hebben hun loon al ontvangen. 6 Maar als jullie bidden, trek je dan in je huis terug, sluit de deur en bid tot je Vader, die in het verborgene is. En jullie Vader, die in het verborgene ziet, zal je ervoor belonen. 7 Bij het bidden moeten jullie niet eindeloos voortprevelen zoals de heidenen, die denken dat ze door hun overvloed aan woorden verhoord zullen worden.

26 Matteüs 6: Doe hen niet na! Jullie Vader weet immers wat jullie nodig hebben, nog vóór jullie het hem vragen. 9 Bid daarom als volgt: Onze Vader in de hemel, laat uw naam geheiligd worden, 10 laat uw koninkrijk komen en uw wil gedaan worden op aarde zoals in de hemel. 11 Geef ons vandaag het brood dat wij nodig hebben. 12 Vergeef ons onze schulden, zoals ook wij hebben vergeven wie ons iets schuldig was.

27 Matteüs 6: En breng ons niet in beproeving, maar red ons uit de greep van het kwaad. 14 Want als jullie anderen hun misstappen vergeven, zal jullie hemelse Vader ook jullie vergeven. 15 Maar als je anderen niet vergeeft, zal jullie Vader jullie je misstappen evenmin vergeven. 16 Wanneer jullie vasten, zet dan niet zo n somber gezicht als de huichelaars, want zij doen dat om iedereen te laten zien dat ze aan het vasten zijn. Ik verzeker jullie: zij hebben hun loon al ontvangen.

28 Matteüs 6: Maar als jullie vasten, was dan je gezicht en wrijf je hoofd in met olie, 18 zodat niemand ziet dat je aan het vasten bent, alleen je Vader, die in het verborgene is. En jullie Vader, die in het verborgene ziet, zal je ervoor belonen.

29 Lied voor de dienst: Lied 611: 1, 2 en 4

30 Lied voor de dienst: Lied 611: 1, 2 en 4

31 Lied voor de dienst: Lied 611: 1, 2 en 4

32 Vasten en sabbat Jesaja 58 1 Roep luidkeels, zonder je in te houden, verhef je stem als een ramshoorn. Maak aan mijn volk zijn misdaden bekend, aan het volk van Jakob zijn zonden. 2 Zeker, ze zoeken mij dag aan dag, vol verlangen om te ontdekken wat ik wil, zoals een vreemd volk dat rechtvaardig leeft en het recht van zijn goden niet verzaakt. En ze vragen naar mijn rechtvaardige voorschriften en verlangen naar Gods nabijheid.

33 Jesaja 58 3 Waarom ziet u niet dat wij vasten, en merkt u niet op dat wij ons onthouden? Omdat jullie op je vastendagen nog handeldrijven en jullie arbeiders afbeulen, 4 omdat jullie onder het vasten strijden en ruziën en vol vuur met elkaar op de vuist gaan. Als je op die manier vast, wordt je stem niet gehoord in de hemel. 5 Zou dat het vasten zijn dat ik verkies? Is dat een dag van onthouding: dat iemand het hoofd buigt als een riet en zich met een rouwkleed neerlegt in het stof? Noemen jullie dat soms vasten, is dat een dag die de HEER behaagt?

34 Jesaja 58 6 Is dit niet het vasten dat ik verkies: misdadige ketenen losmaken, de banden van het juk ontbinden, de verdrukten bevrijden, en ieder juk breken? 7 Is het niet: je brood delen met de hongerige, onderdak bieden aan armen zonder huis, iemand kleden die naakt rondloopt, je bekommeren om je medemensen? 8 Dan breekt je licht door als de dageraad, je zult voorspoedig herstellen. Je gerechtigheid gaat voor je uit, de majesteit van de HEER vormt je achterhoede.

35 Jesaja 58 9 Dan geeft de HEER antwoord als je roept; als je om hulp schreeuwt, zegt hij: Hier ben ik. Wanneer je het juk van de onderdrukking uitbant, de beschuldigende vinger en de kwaadsprekerij, 10 wanneer je de hongerige schenkt wat je zelf nodig hebt en de verdrukte gul onthaalt, dan zal je licht in het donker schijnen, je duisternis wordt als het licht van het middaguur. 11 De HEER zal je voortdurend leiden, hij zal je verkwikken in dorre streken, hij maakt je botten sterk en krachtig. Je zult zijn als een goed bevloeide tuin, als een bron waarvan het water nooit opdroogt.

36 Jesaja Je eigen mensen zullen weer opbouwen wat al eeuwenlang verwoest ligt; fundamenten, door vroegere generaties gelegd, zullen weer worden hersteld. Dan zal men je noemen Hersteller van muren, Herbouwer van straten. 13 Wanneer je je voeten rust gunt op sabbat en geen handel drijft op mijn heilige dag, wanneer je de sabbat als een dag van vreugde ziet, de dag van de HEER als een heilige dag, wanneer je hem in ere houdt door niet je gang te gaan, geen handel te drijven of zaken te bespreken,

37 Jesaja dan vind je vreugde in de HEER. Ik zal je laten rijden over de hoogten van de aarde en je laten genieten van het land dat ik je voorvader Jakob in bezit heb gegeven. De HEER heeft gesproken!

38 Psalm 146: 3 a, 4 en 5

39 Psalm 146: 3 b, 4 en 5

40 Psalm 146: 3, 4 en 5 Aan wie hongert geeft Hij spijze, aan verdrukten recht gericht. Wie geboeid zijn, Hij bevrijdt ze, blinden geeft Hij het gezicht. Hij geeft de gebukten moed en heeft lief wie zijn wil doet. Wees en weduw en ontheemde doet Hij wonen op zijn erf. Hij behoedt de weg der vreemden, maar leidt bozen in t verderf. Eeuwig Koning is de Heer! Sion, zing uw God ter eer!

41 PREEK

42 MOMENT VAN STILTE

43 Lied 444: 1, 2, 3, 4 en 5

44 Lied 444: 1, 2, 3, 4 en 5 De duisternis gaat wijken van de eeuwenlange nacht. Een nieuwe dag gaat prijken met ongekende pracht. Zij, die gebonden zaten in schaduw van de dood, van God en mens verlaten begroeten t morgenrood.

45 Lied 444: 1, 2, 3, 4 en 5 De zonne, voor wier stralen het nachtelijk duister zwicht, en die zal zegepralen, is Christus, t eeuwig licht! Reeds daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken troosten, die eeuwig heersen zal.

46 Kinderen komen terug van de nevendienst

47 DIENST VAN GEBEDEN en GAVEN Dankgebed en voorbeden Stil gebed Onze Vader

48 Voor : Dhr. J. Blom Voor : Fam. Lubbers

49 Collecte 1e rondgang : Zending en Werelddiakonaat (doorgeefcollecte) 2e rondgang : Pastoraat Deurcollecte : Jeugdwerk

50 Slotlied Lied 653: 1 a, 4 en 7

51 Slotlied Lied 653: 1 b, 4 en 7

52 Slotlied Lied 653: 1, 4 a en 7

53 Slotlied Lied 653: 1, 4 b en 7

54 Slotlied Lied 653: 1, 4 en 7a

55 Slotlied Lied 653: 1, 4 en 7b

56 Zegen

57 Lied 708: 1 en 6 Wilhelmus van Nassouwe ben ik van duitsen bloed, den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood. Een prinse van Oranje ben ik vrij onverveerd, den koning van Hispanje heb ik altijd geëerd.

58 Lied 708: 1 en 6 Mijn schild ende betrouwen zijt Gij, o God, mijn Heer! Op U zo wil ik bouwen, verlaat mij nimmermeer! Dat ik toch vroom mag blijven, uw dienaar t aller stond, de tirannie verdrijven die mij mijn hart doorwondt.

59 Hé jongens en meisjes van de Menorah Kom jij ook op zondag naar de kindernevendienst? Vanaf 4 mei gaan we bezig met een nieuw project: Wij zijn de kleuren, Hij is de schilder. Met z n allen maken we een schilderij van de Ark van Noach. Schilder je mee???? Groetjes Leiding van de kindernevendienst.

60 U bent van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Voor info zie MenorAgenda of Wij wensen u een fijne zondag en heel goede week.

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. A. Bouma. Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Welkom in de Menorah Voorganger : ds. J. Hiemstra Ouderling van dienst : mw. A. Bouma Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Exultat gaudio: hij verblijd zich zeer Kleur:

Nadere informatie

2

2 1 2 3 4 5 6 Voorganger: Onze hulp is in de naam van de Heer Gemeente: Voorganger:.. die hemel en aarde gemaakt heeft Amen. 7 8 Voorganger: daarom roepen wij: 9 10 11 12 13 14 Voorganger: De Heer zij met

Nadere informatie

Orde voor de Baalderdienst

Orde voor de Baalderdienst Orde voor de Baalderdienst Deel je levensvisie... Voorganger: Muziek: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis het liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher In deze dienst gaan we Janine van der Kamp bevestigen als ouderling

Nadere informatie

DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL

DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL 1 e zondag van de 40dagentijd Invocabit Roept hij Mij aan, Ik zal hem antwoorden Psalm 91, 15 Nieuwe Kerk Groningen, 5 maart 17 VOORBEREIDING Orgelspel Woord van welkom Stilte

Nadere informatie

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur Orde van Dienst op zondag 5 maart 2017 in de Hervormde kerk te Sellingen aanvang 9.30 uur Voorganger : Ds. A.L. Verduijn Organist : Mevrouw G. Hilverts Medewerking : Kinderkoor 'De Lichtbakentjes'. En

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5

Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5 Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5 Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Wij zingen: Psalm 84 : 1 en 4 Psalm 84 : 1a b c 4a b c Psalm

Nadere informatie

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent

Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Bemoediging en drempelgebed Orgelspel Aansteken van de kaarsen Lichtlied Het engelenlied-3 Zondag 15 december 2013 derde zondag in Advent Moment van stilte Bemoediging en drempelgebed V onze hulp is in

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk

ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk ORDE VAN DIENST VOOR DE MORGENDIENST op 2 december 2018 in de Slangenburgse kerk 1e Advent De engel Gabriël zegt tegen Zacharias: Wees niet bang, Zacharias... (Lucas 1: 13) Voorganger: Ria Klein Wolterink

Nadere informatie

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open!

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open! Gastendienst Al onze filialen zijn op zondag open! Voorgangers: ds. Hariët Tarpeh van Ittersum en ds. Bert van der Linden Organist: Nico Olie M.m.v.: Jens van Breemen Waalwijk 30 augustus 2015 VAN BUITEN

Nadere informatie

Zondag 20 december e Advent

Zondag 20 december e Advent Zondag 20 december 2015 4 e Advent Orgelspel Woorden rondom licht: Dat er licht mag zijn. Licht in onze harten. Dat wij ruimte scheppen en plaats maken voor velen. Aansteken van de kaarsen Terwijl de kaarsen

Nadere informatie

Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL. Welkom door de Kerkenraad

Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL. Welkom door de Kerkenraad EREDIENST, zondag 8 september 2013 Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL Welkom door de Kerkenraad Intochtslied Psalm

Nadere informatie

Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016

Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016 voorganger Welkom in Het Centrum Protestantse Gemeente Nijverdal zondagmorgen 1 mei 2016 : Ds W. Broekema ouderling v dienst : Gerdinand Piksen organist lector : Ineke ten Brug : Lien Kootstra Orgelspel

Nadere informatie

27 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp

27 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp 27 mei 2018 10.00 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp Orde van dienst: Welkom GK 8a (GK06 gz145) Heer, onze God, hoe heerlijk is uw naam Wet GK 16a (PvN 16)

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. de Haan : dhr. J. v.d. Leij : dhr. P. de Jong : dhr. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Lied 351: 1, 2 en 3 Lied voor

Nadere informatie

Handelingen 2:1-16 1 Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. 2 Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een

Handelingen 2:1-16 1 Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. 2 Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een Handelingen 2:1-16 1 Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. 2 Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2018 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Eduard van Maanen Lector: Christine Poelakker-Voogd De Paaskaars brandt VOORBEREIDING

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 305: 1a, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Dienst 5 maart e zondag 40-dagentijd Waar leef je van? Waar zeg je nee tegen? Ds. Tieneke van Lindenhuizen

Dienst 5 maart e zondag 40-dagentijd Waar leef je van? Waar zeg je nee tegen? Ds. Tieneke van Lindenhuizen Dienst 5 maart 2017 1 e zondag 40-dagentijd Waar leef je van? Waar zeg je nee tegen? Ds. Tieneke van Lindenhuizen 2 Korintiërs 6,1-11 1 Als Gods medewerkers sporen wij u dan ook aan: laat de goedheid die

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Psalm 91a: 1, 2 en 3 Wie in de schaduw Gods mag wonen

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Psalm 91a: 1, 2 en 3 Wie in de schaduw Gods mag wonen DUINZICHTKERK, zondag 10 maart 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Stan Butijn Diaken van dienst: Willemien de Vlieger Organist: Roelfien Folkersma

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2017 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Jac. Juch Lector: Christine Poelakker-Voogd De Paaskaars brandt VOORBEREIDING

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol.

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol. Welkom in de Menorah Thema: Maskers af Met medewerking van: 25 ++ gespreksgroep Voorganger: * ds A.H. Boschma Ouderling van dienst: * mw. L. van der Veen Organist: * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer

Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer PAASZONDAG 21 April 2019 Met de doop en belijdenis van Marlon Sinclair Bennert Voorganger: ds. Margrietha Reinders Betondorp Bloeit Thema: Het graf

Nadere informatie

Themadienst Vergeving en verzoening

Themadienst Vergeving en verzoening Themadienst Vergeving en verzoening Opw 727 Ps 33: 7,8 Gz 313: 1,3,5,7 Ps 40: 3,4 ELB 435 Ps 133 Opw 687 Opw 734 @ Mededelingen Voorganger : ds Wim Louwerse Schriftlezing : Gera Geleijns Opw 727 Ps 33:

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Da. D. de Vries : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 981: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte

zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte zondag 7 mei 2017 Musica pro Deo Het licht wordt ontstoken terwijl we NLB lied 633: 1 en 5 zingen Welkom Stilte Bemoediging v: Onze hulp is in de Naam van de Heer a: DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT. Drempelgebed

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. Tweede zondag van Advent 7 december 2014

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. Tweede zondag van Advent 7 december 2014 Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse Tweede zondag van Advent 7 december 2014 Joh 1:23 ik ben de stem die roept in de woestijn Voorganger Ouderling Diaken Organiste Koster : ds. Bob Wijnbergen : Jaap

Nadere informatie

Bemoediging en groet Aansteken van de kaarsen en openen van de Bijbel

Bemoediging en groet Aansteken van de kaarsen en openen van de Bijbel Liturgie voor de morgendienst in kerkcentrum Open Hof Op 22 februari 2015 om 9:30 uur Voorganger: ds. Wim Terlouw Organist: Harry Haasjes Aanvangslied: Lied 556 : 1, 3 Alles wat over ons geschreven is

Nadere informatie

PKN SOEST WILHELMINAKERK 30 APRIL 2017

PKN SOEST WILHELMINAKERK 30 APRIL 2017 PKN SOEST WILHELMINAKERK 30 APRIL 2017 Zijn naam is als een vis Voorganger : ds. Wim Kievit Ambtsdragers : Piet de Gier, Dénise Smit Lector : Suze Deelen Pianist : Theo van der Woude Beamer : Ernst Mellink

Nadere informatie

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 1 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Pieter Boomsma Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lectrix: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Voorstel orde van dienst voor zondag 27 november, 1 e zondag van advent Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang uur. Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee)

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang uur. Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee) Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee) Herman Bouwhuis Henk Dubbink Afkondigingen

Nadere informatie

De kinderen gaan naar de nevendiensten. Gebed voor de opening van de Schrift Eerste Schriftlezing Jesaja 58:1 9 en (NBV)

De kinderen gaan naar de nevendiensten. Gebed voor de opening van de Schrift Eerste Schriftlezing Jesaja 58:1 9 en (NBV) Liturgie zondag 24 maart 2019 / 9.00 & 10:30 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Lector Evert Lubbersen en Marit Bos Koster Coen Robbertsen Techniek Mark van den Bor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

Liturgie. Thema: In gesprek met God

Liturgie. Thema: In gesprek met God Liturgie voor de jeugddienst op zondag 17 januari 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: In gesprek met God Voorganger: Ouderling v. dienst: Medewerking:

Nadere informatie

18 februari 2015 19.30 uur Pauluskerk Breukelen

18 februari 2015 19.30 uur Pauluskerk Breukelen Orde van Dienst ASWOENSDAG Protestantse wijkgemeente Pauluskerk Parochie Johannes de Doper 18 februari 2015 19.30 uur Pauluskerk Breukelen Voorbereiding Openingslied: God roept een mens - allen gaan staan

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Stan Butijn Diaken van dienst: Tineke van Bommel Organist: Gert Boersma

Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Stan Butijn Diaken van dienst: Tineke van Bommel Organist: Gert Boersma DUINZICHTKERK, zondag 7 april 2019 5 e zondag Veertigdagentijd (Judica) Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Jaap van de Meent Ouderling van dienst: Stan Butijn Diaken van dienst: Tineke

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 6 december 2015 Tweede zondag van Advent Muzikale medewerking: Ommer Mannenkoor o.l.v. Gezinus Veldman Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Begeleiding

Nadere informatie

10 mei 10.00 uur G Zomer Thema: De Ontzagwekkende gaat voor recht.

10 mei 10.00 uur G Zomer Thema: De Ontzagwekkende gaat voor recht. 10 mei 10.00 uur G Zomer Thema: De Ontzagwekkende gaat voor recht. Welkom Stilte Zingen: Opwekking 192 (Ik kom in uw heiligdom binnen) Votum Zegengroet Amen Zingen Liedboek 434 : 1, 2 Wil van God: Jesaja

Nadere informatie

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela

Orde van dienst voor de gemeentezondag. Thema: (Toekomst)-dromen. zondag 3 april 2016 om 9.30 uur. Gereformeerde Kerk Nieuwe Pekela Orde van dienst voor de gemeentezondag Thema: (Toekomst)-dromen -2- welkom en mededelingen intocht: lied 81 : 1, 2 en 4 zondag 3 april 2016 om 9.30 uur Laat de harpen slaan, klinken de trompetten. Vier

Nadere informatie

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren

Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren 1 Ouderendienst zondag 25 oktober 2015 Kruiskerk 16.30 uur. Thema: Goede Buren Voorgangers: Pastoraal werker Alice van Veen en dominee Jan Willem Overvliet Organist: Henk Hortensius en medewerking van

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Welkom in de Menorah Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. A. Bouma

Nadere informatie

Orde van de dienst op de Tweede Zondag van Advent,

Orde van de dienst op de Tweede Zondag van Advent, Orde van de dienst op de Tweede Zondag van Advent, 10 december 2017 voorbereid met de liturgiecommissie Vrede frustrerend visioen? Organist: Mar van der Veer Voorganger: ds. Freek Schipper 1 Welkom en

Nadere informatie

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Ochtenddienst 12 juli 2015 Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door kerkrentmeester Henk IJdo. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Zondag 6 mei 2018 Voorganger: Ds. A.L. Verduijn Welkom en mededelingen Zingen Psalm 91: 1 en 2 1. Heil hem wien God een plaats bereidt in zijn verheven woning; hij overnacht in veiligheid bij een almachtig

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Aansteken van de vierde adventskaars Aandacht voor de bloemschikking

Aansteken van de vierde adventskaars Aandacht voor de bloemschikking Orde van dienst zondag 23 december 2018 Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Vierde Advent Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Muzikale leiding: Dhr. Leo Lommers ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

De goede dood (2012) Films die er toe doen

De goede dood (2012) Films die er toe doen Films die er toe doen De goede dood (2012) Regie: Wannie de Wijn, Nederland. Datum: Donderdag 17 september Tijd: 19.30 uur Plaats: De Menorah, Dwarswijk 350, 9202 CA Drachten Informatie: Dhr. Ate Klomp,

Nadere informatie

Zondag 28 april 2019 Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost

Zondag 28 april 2019 Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost Zondag 28 april 2019 Bethelkerk Wijkgemeente Ambacht-Oost Voorganger Organist : Pastor Marja Griffioen : Guus Korpershoek Iedereen kan elke zondag voorafgaande aan of na de dienst een lichtje aansteken

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. J Plug.

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Ds. J Plug. Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Ds. J Plug. Lezen : 2 Tessalonicenzen1:3-12 Psalm 106 : 1 en 2 Psalm 106 : 3 en 21 Psalm 50 : 1 en 11 Opwekking 544 LVK 885 Muziek- en zangavond op zondag 27 mei in

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : mw. C. de Poel : mw. W. Brinkhuis : dhr. H. Dorsman : mw.a. Dertien Welkom in de Menorah Lied 836: 1a, 2 en 5 Lied 836: 1b, 2 en 5 Lied 836: 1, 2a en 5

Nadere informatie

Avondgebed. Week van Gebed om de Eenheid der Kerken Op weg als vrienden van Jezus. Voorgangers: Ds. Peter Mol en Ds.

Avondgebed. Week van Gebed om de Eenheid der Kerken Op weg als vrienden van Jezus. Voorgangers: Ds. Peter Mol en Ds. Avondgebed Week van Gebed om de Eenheid der Kerken 2012 Op weg als vrienden van Jezus Voorgangers: Ds. Peter Mol en Ds. Dick Lagewaard donderdag 24 januari Aanvangslied: Wat vraagt de Heer, uw God, van

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 6 september 2015 Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 28 t/m 39 Psalm 56 vers 5 en 6 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 91 vers 1 en 5 Psalm 119 vers 13, 14

Nadere informatie

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Zondag : 24 april 2016 Aanvang : 19.00 uur Voorganger : Dr. Stephan de Jong Lector : Judith

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 30 december 2018 Thema: Jezus en de Samaritaanse vrouw, een gesprek van oud naar nieuw. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H.M. Klaassen Herman Bouwhuis

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg ORDE VAN DIENST voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg Bij de symbolische bloemschikking: De beproeving van Jezus in de woestijn is

Nadere informatie

ZWO-dienst. Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, uur. zoutend zout. lichtend licht. voorganger ds. Johan Meijer

ZWO-dienst. Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, uur. zoutend zout. lichtend licht. voorganger ds. Johan Meijer ZWO-dienst Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, 10.00 uur zoutend zout lichtend licht voorganger ds. Johan Meijer m.m.v. Chanoeka o.l.v. Bertus van 't Foort pianist Jasper van der Deen lectoren Marianne

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Jesaja 6 vers 1 t/m 13 Romeinen 11 vers 11 t/m 24 Gezang 124 vers 1, 2, 3, 4 en 5 (Liedboek) Psalm 146 vers 3 (Schoolpsalm) Gezang 125

Nadere informatie

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer

en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer Dienst in de Dorpskerk Heemskerk 3 mei 2015 en in Jezus Christus, Gods eniggeboren Zoon, onze Heer voorganger: ds Marco Visser vleugel: David Rip voorlezer: Corry van Gemeren ouderling: Feija Stuart diaken:

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Zondag 7 april. vijfde zondag in de Veertigdagentijd. Welkom in De Regenboog

Zondag 7 april. vijfde zondag in de Veertigdagentijd. Welkom in De Regenboog Zondag 7 april vijfde zondag in de Veertigdagentijd Welkom in De Regenboog Voorganger : ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst : Lia Nauta Welkomouderling Organist Lector : Jan Scholten : Henk de

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.J. Schuurman (Oldebroek) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 28 t/m 39 Psalm 56 vers 5 en 6 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 91 vers 1 en 5 Psalm 119 vers 13, 14

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal

Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Welkom in een dienst van Kerk Zonder Grenzen voor een viering samen met de luisteraars van Radio Bloemendaal Zondag : 13 september 2015 Aanvang : 19.00 uur Voorganger : Ds. Stephan de Jong Lector : Bea

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Voor de viering van zondag 3 december 2017 in De Oude Kerk, Zesstedenweg 189, 1613 JD Grootebroek

ORDE VAN DIENST. Voor de viering van zondag 3 december 2017 in De Oude Kerk, Zesstedenweg 189, 1613 JD Grootebroek ORDE VAN DIENST Voor de viering van zondag 3 december 2017 in De Oude Kerk, Zesstedenweg 189, 1613 JD Grootebroek Deze dienst wordt uitgezonden via Radio Bloemendaal op zondag 10 december a.s. om 19.00

Nadere informatie

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen

Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Liturgie van zondag 28 juni 2015 Viering van Woord en Gebed 4 e zondag na Trinitatis Liturgische kleur - groen Voorganger Ouderling Diaken Lector Organist Kind en Kerk KeK Ds. Peter Verhoeff uit Alkmaar

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L. Plug Schriftlezing: Lukas 1 vers 5 t/m 25 Psalm 98 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 130 vers 1 Psalm 130 vers 2 Psalm 130 vers 3 en 4 Gezang 118 vers 1 en 2 (Liedboek)

Nadere informatie

Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018

Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018 Locatie Wilhelminakerk Zondagsbrief 29 april 2018 Voorganger: Prof. J. Muis, Utrecht Ambtsdragers: Piet de Gier, Pieternel Rodermond Lector: Fred van Knobelsdorff Organist: Jan Meurs Welkom en mededelingen

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 19 juni 2016 1e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2015 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Gert-Jan van den Bos Lector: Corrie Poelakker m.m.v. Ilonka van der Sluis,

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 12 juli 2015, vierde zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Zondagskind: Jasper van der Stouwe Voorganger: ds.

Nadere informatie

Jouw hand mijn glimlach

Jouw hand mijn glimlach Jouw hand mijn glimlach Oecumenische viering: Week van Gebed voor de eenheid zondag 22 januari 2017 Sint Catharijnekerk Welkom: (allen gaan staan indien mogelijk) Openingslied: "U die mij kent" (melodie:

Nadere informatie

Vooraf zingen we het Lied van de maand 517

Vooraf zingen we het Lied van de maand 517 Liturgie voor de morgendienst in kerkcentrum Open Hof Op 18 januari 2015 om 9:30 uur Voorganger: Pastoraal werker Gert den Boef Organist: Harry Hamer Vooraf zingen we het Lied van de maand 517 Christus,

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen.

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. : mw. F. Hovius : mw. M. Tiekstra : dhr. P. de Jong Lied voor de Dienst: 23A vers 1a, 2, 3 en 4 Lied

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 1 november 2015, themadienst Mag ik dan bij je schuilen? - over vluchtelingen Met muzikale medewerking van koor Reborn o.l.v. Esther van der Heijden Koffie drinken na de dienst

Nadere informatie

voor zondag 6 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 6 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 6 augustus 2017, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Roelineke Gommer-Gelijk Diaken van dienst:

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 7 april 2019 om 9.30 uur in Open Hof ijfde zondag van de eertigdagentijd, zondag Judica Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: kind van

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 13 juli 2014 Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 Deze Klein-Sallandse Zondag wordt gevierd in de vier Protestantse Gemeenten van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe. In Raalte wordt ds. Henriëtte

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst)

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst) Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : mw. F. Hovius Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien Welkom in de Menorah Gedachtenis zondag Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. H. Dorsman : mw. A. Dertien Gedachteniszondag 2015. Thema schuilen bij God

Nadere informatie

De Bronkerk Ugchelen. Kerstavondviering

De Bronkerk Ugchelen. Kerstavondviering De Bronkerk Ugchelen Kerstavondviering 24 december 2018 Voorbereidingsgroep: ds Anja van der Hart Joke Endedijk Bart van Meurs M.m.v. Muziekvereniging Ugchelen o.l.v. Chris de Boer 2 Informele ontmoeting

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Lied voor de dienst: Tussentijds 193 vers 1, 4 en 5. Zal

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis

ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis ORDE VAN DIENST voor zondag 5 juni 2016 2 e zondag na Trinitatis Thema Wat is mijn waarheid? Organist Peter de Rijke Lectrice Natasja Bezemer-Poort Liturgische kleur Groen Ouderling van dienst Thea den

Nadere informatie

Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 16 december 2018

Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 16 december 2018 Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard zondag 16 december 2018 Muziek Tempelteam Woord van welkom Adventskaarsen aansteken Zingen: Lied 466 vers 1, 2 en 3 O kom, die Heer en meester zijt,

Nadere informatie

Het Koninkrijk en de ander. een nieuw hart, nieuwe prioriteiten

Het Koninkrijk en de ander. een nieuw hart, nieuwe prioriteiten Het Koninkrijk en de ander een nieuw hart, nieuwe prioriteiten Een nieuw hart Eze. 36:26 Ik zal jullie een nieuw hart en een nieuwe geest geven, ik zal je versteende hart uit je lichaam halen en je er

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor donderdag 24 december 2015, kerstnachtdienst muzikale medewerking Elien Meijer, Suzanne Schrijver en Raymon Arnold Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 22.00 uur Organist:

Nadere informatie

Protestantse gemeente het Trefpunt

Protestantse gemeente het Trefpunt Protestantse gemeente het Trefpunt Orde van dienst voor de viering op zondag 5 maart Voorganger: ds. Aart Mak Organist: Addy Alberts Welkom Aansteken van de kaars Zingen: lied 281: 1 Inleiding Stilte INKEER

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 15 maart 2015, vierde zondag 40dagentijd Klein Pasen, zondag Laetare: wees blij! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Wim Pardoen Ouderling

Nadere informatie

Chr. Opleidingsschool

Chr. Opleidingsschool 12 1 Zegen Chr. Opleidingsschool Kerk en Schooldienst. Zondag 31 januari 2016 Voorganger: Ds. J.B. Alblas Muzikale begeleiding: Sjaak van Duijn. Ruimte voor de woordzoeker... Begeleiding van de kinderen:

Nadere informatie