Belangrijke data. Opnameviering middenbouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke data. Opnameviering middenbouw"

Transcriptie

1 WEEKBULLETIN 5 Jaargang Jenaplanschool de Lanteerne directie@delanteerne.nl Belangrijke data Maandag 29 september: Woensdag 01 oktober: Vergadering bestuur oudervereniging: Algemene ledenvergadering, aanvang 20.00u Start kinderboekenweek Opnameviering middenbouw Algemene ledenvergadering De BOV is er voor alle ouders! U bent als ouder allemaal lid van de oudervereniging (OV) van de Lanteerne. Het bestuur van de OV (BOV) probeert de belangen van alle ouders zo goed mogelijk te behartigen, bijvoorbeeld als het gaat om de besteding van de ouderbijdrage. Daarom wordt er jaarlijks in september ook altijd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Maandag 29 september bent u allen van harte uitgenodigd om bij de ALV bij te wonen. DigiDUIF In het weekbulletin van twee weken geleden berichtten we u over ons ingevoerde communicatiesysteem digiduif. U las daarin o.a. de voordelen van dit systeem. Eén van de voordelen: via YouConnect app op uw smartphone, kunt u direct de berichten ontvangen, en heeft u inzage in de kalender en contactgegevens van klasgenoten. Tijdens de contactouderavond afgelopen maandag bleek dat de inzage van u als ouder in contactgegevens van klasgenoten nog zeer minimaal is. Veel ouders hebben de stap waarin gevraagd wordt om contactgegevens te delen met andere ouders, nog niet uitgevoerd. Aan u als ouder daarom de vraag om deze stap, indien u deze nog niet gezet heeft, alsnog z.s.m. uit te voeren. Nadat u heeft ingelogd in digiduif klikt u op Instellingen. Daarna ziet u in de blauwe balk Weergave. Als u daarop klikt, dan kunt daar aanvinken welke gegeven u met andere ouders van de stamgroep wenst te delen. DigiDUIF vervangt op deze manier de voormalige papieren klassenlijst. U kunt zo de adres- en/of telefoongegevens vinden als bijvoorbeeld uw kind gaat spelen bij een klasgenoot. En dat kan al heel snel via de YouConnect app op uw telefoon! Passend onderwijs Vanaf augustus 2014 is de wet op passend onderwijs van kracht. Naast het weekbulletin ontvangt u vandaag ook een brief vanuit de Regie van de Zorg. U leest op onze website hoe de Lanteerne deze wet geïmplementeerd heeft.

2 Schooljaar Pagina 2 Vossenjacht in het planetenparkje INLEIDING WOENSDAGOCHTEND WAREN ER IN HET PLANETENPARKJE PLOTSELING ALLEMAAL SPROOKJESFI- GUREN TE ZIEN. ER WAREN OOK HEEL VEEL MIDDENBOUWERS DIE OPDRACHTEN AAN HET MAKEN WAREN. DE SCHOOL STUURDE ER TWEE VERSLAGGEVERS OP AF: ANNEMIJN EN ESMÉ. EN WIJ HEBBEN ALLERLEI VRAGEN GESTELD EN DE SPROOKJESFIGUREN GEÏNTERVIEWD. TOEN KWAMEN WE OP DIT RESULTAAT. ALADIN VRAAG: WAAROM LOOPT U HIER IN HET PARK ROND IN EEN ALADIN-PAK? HET WERD MIJ GEVRAAGD OM MEE TE DOEN MET EEN VOSSENJACHT. VRAAG: HEEFT U ZELF VOOR DIT SPROOKJE GEKOZEN? NEE, IK WERD BIJ ALADIN GEPLAATST MAAR IK VIND HET WEL EEN LEUK ONDERWERP. VRAAG: WELKE OPDRACHT LAAT U DE KINDEREN HIER DOEN? SPIJKERPOEPEN. RAPUNZEL VRAAG: HEEFT U ZELF VOOR DIT ONDERWERP GEKOZEN? JA, IK WOU HEEL GRAAG DIT ONDERWERP EN IK MOCHT HET METEEN ZIJN. VRAAG: WAAROM WILT U DIT DOEN? OMDAT IK HEEL ERG VEEL VAN VERKLEDEN HOU VRAAG: WELK SPELLETJE DEED U? IK DEED TOUWTREKKEN OMDAT IK LANG HAAR HEB, EN DAN MOCHTEN ZE ZOGENAAMD MET MIJN HAAR TOUWTJE TREKKEN. DE WOLF WAAROM WILT U IN EEN WOLVENPAK RONDLOPEN? OMDAT MIJN KLEINDOCHTER OP DEZE SCHOOL ZIT EN ZE VROEG OF IK DE BOZE WOLF WOU ZIJN. WELKE OPDRACHT MOETEN DE KINDEREN HIER DOEN? STENEN IN DE BUIK VAN DE WOLF GOOIEN (DE WOLF IS EEN MAND EN DE STENEN WAREN PIT- TENZAKJES) WAREN ER TE VEEL OUDERS OF TE WEINIG? VOLGENS MIJ WAREN ER GENOEG OUDERS OPGEGEVEN. HEKS: WILDEN VEEL OUDERS MEEDOEN? IK WAS TE EERSTE MAAR IK WEET DUS NIET OF ER GELOOT WERD. VINDT U HET LEUK OM DIT TE DOEN? JA, IK VIND HET ERG LEUK OM TE DOEN WANT IK HOU HEEL ERG VAN KINDERTJES. WAT VOOR SOORT SPELLETJES DEED U? IK HAD EEN PAN NEER GELEGD EN DAAR HAD IK ALLEMAAL SPULLETJES IN GELEGD EN DAN MOESTEN ZE RADEN WAT ER IN LAG. SNEEUWWITJE VRAAG: WAT DEED U MET DE KINDEREN? IK HAD ZEVEN DWERGEN VERSTOPT MAAR IK KON ZE NIET MEER VINDEN DUS MOESTEN DE KIN- DEREN ZE ZOEKEN. VRAAG: DOET U VAKER DINGEN VOOR DE LANTEERNE? JA, IK BEN KLASSENMOEDER EN IK HEB DRIE KINDEREN EN IK VIND HET LEUK OM MET UISTAPJES MEE TE GAAN. VRAAG: KON JE VOOR DIT ONDERWERP KIEZEN? EEN BEETJE, JE KON UIT EEN PAAR KIEZEN MAAR ALS JIJ JE LATER HEBT AANGEMELD DAN KON JE NIET MEER ZOVEEL KIEZEN. EN TOT SLOT HADDEN DE KINDEREN EEN HELE LEUKE MIDDAG. EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG.

3 Schooljaar Pagina 3

4 Schooljaar Pagina 43 Ambrasoft Op school werkt een aantal kinderen met het oefenprogramma Ambrasoft om taal- en rekenvaardigheden te oefenen. Sommige ouders hadden dit programma in een eerder jaar ook voor thuis gekocht, zodat hun kind daar ook thuis mee kon oefenen. Dit was altijd na overleg met leerkracht en kind. Vanaf dit jaar heeft Ambrasoft de service uitgebreid. Ouders kunnen het programma thuis installeren op de licentie van school en hoeven het dus niet meer zelf aan te schaffen. Daar is wel een code voor nodig. In een aantal groepen hebben alle kinderen eerder dit jaar een brief met een code meegekregen, in andere groepen (nog) geen kind of een beperkt aantal kinderen. Het oefenprogramma is bedoeld voor kinderen waar ouders en/of leerkracht en/of kind het gewenst vinden om thuis nog wat extra te oefenen. Wilt u ook gebruik maken van dit oefenprogramma thuis en heeft u geen code ontvangen,dan kunt u dit met de leerkracht overleggen. Kinderboekenweek De 60ste Kinderboekenweek start woensdag 1 oktober en draait om Feest! Harm de Jonge schrijft het Kinderboekenweekgeschenk van Het Prentenboek van de Kinderboekenweek is komend jaar van de hand van Marit Törnqvist. De 60 ste Kinderboekenweek (woensdag 1 t/m zondag 12 oktober 2014) viert het kinderboek, onder het motto Feest! Feest! Met de 60 ste Kinderboekenweek vieren we het kinderboek. En hoe kan dat in een jubeljaar beter dan het vieren zelf centraal te stellen, met het motto Feest! Want er wordt flink gefeest in kinderboeken: verjaardagen, Sinterklaas, Suikerfeest, schoolfeestjes enzovoort. Pippi Langkous maakt van iedere dag een feest en ook in de boeken van Toon Tellegen wordt flink gevierd. Maar niet ieder feest verloopt even gemakkelijk of feestelijk. Denk aan Caro in Verboden voor mij van Maren Stoffels, Bram Botermans in Het leven van een Loser. Zwaar de klos! of aan de 111 e verjaardag van Agaat in de Zuurtjes van Jaap Robben en Benjamin Leroy. Niet voor niets luidt het spreekwoord: het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Tijdens de Kinderboekenweek 2014 gaan we dat juist met zijn allen doen! Op zaterdag 27 september organiseert de werkgroep Techniekdag, de Techniekdag Nijmegen. Deze Techniekdag vormt de afsluiting van de Week van de Techniek Nijmegen en vindt weer plaats in het Technovium, Heyendaalseweg 98, 6525 EE te Nijmegen. Hierbij nodigen wij u uit voor de opening van deze Techniekdag. Graag heten wij u van harte welkom om uur, waarna om uur de opening verricht zal worden. De Techniekdag Nijmegen is voor het publiek geopend van uur tot uur. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website Graag tot ziens op zaterdag 27 september aanstaande in Nijmegen!

5 Schooljaar Pagina 5 MR-verkiezingen oudergeleding: Voor de 2 verkiesbare zetels in de oudergeleding van de MR hebben zich 3 kandidaten gemeld. Hieronder stellen ze zich kort voor: Hans Vriends Wieke (Klaprozen) Moos (Zebra's) Tibbe (Vuurvliegen) Ik heb me opnieuw kandidaat gesteld, omdat ik het belangrijk vind dat onze kinderen kwalitatief goed onderwijs krijgen dat past bij deze tijd. Daarom vind ik het belangrijk om als MR te kijken of alle veranderingen op de Lanteerne uiteindelijk bijdragen aan die kwaliteit. Ik werk als interim manager bij KPN, waar ik vooral organisatorische veranderingen begeleid. Daarnaast ben ik sinds 2 jaar lid van de Gemeenschappelijke MR van Conexus waarvan ik sinds vorig jaar voorzitter ben. Sander Koëter Tom (Roodborstjes) Annelotte (gele rozen) Noortje (oranje rozen) Onderwijs gaat mij aan het hart, misschien ook omdat mijn moeder onderwijzeres was. Zelf werk ik als orthopedisch chirurg in het CWZ, zit in een aantal onderwijs commissies binnen mijn vakgebied en heb daarnaast enige bestuurlijke ervaring. Ik wil graag in de MR omdat ik wat voor de school en het onderwijs wil betekenen. Het is belangrijk dat een MR steeds verjongd en dat niet alle zittingstermijnen tegelijk eindigen. Voor mij is het nu een goede tijd vanwege de leeftijd van de kinderen. De oudste zit al een aantal jaren op school en gaat volgend jaar naar de bovenbouw, de jongste zit in de onderbouw en de middelste zit in de middenbouw. William Thoonen Tom (Klaprozen) Coco (Madelieven) Ik heb de afgelopen 3 jaren met veel plezier zitting gehad in de MR. Eerst als gewoon MR-lid en het afgelopen jaar als voorzitter van de MR. Met een leuk team van ouders en leerkrachten in de MR hebben we een goede bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de school en de kwaliteit van het onderwijs binnen de Lanteerne. Ik zou dit de komende 3 jaren graag willen continueren. Goed basisonderwijs is essentieel voor een goede toekomst voor onze kinderen. Ik ben werkzaam als zelfstandig projectmanager in de bouw en begeleid bouwprojecten voor opdrachtgevers. De verkiezingsprocedure: Begin volgende week (week 40) krijgen alle (oudste) kinderen de stembiljetten mee naar huis. Voor elke ouder/verzorger één. Dit stembiljet, waarop één gegadigde aangekruist kan worden, dient vervolgens uiterlijk vrijdag 3 oktober 2014 ingeleverd te worden bij de leerkracht van kinderen. Deze zorgt ervoor dat de ingeleverde stembiljetten bij de MR komen. Wij hopen op een grote respons. In het weekbulletin van week 41 zal de uitslag worden gecommuniceerd.

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Agenda Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Vrijdag 3 oktober St. Fransiscusviering Woensdag 8 oktober Kinderboekenmarkt Vrijdag 10 oktober Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 24 september 2014. Agenda

Nieuwsbrief nummer 2 24 september 2014. Agenda Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl R.K. Basisschool Agenda

Nadere informatie

Bijlagen Gymrooster Kinderboekenweek Bericht War Child

Bijlagen Gymrooster Kinderboekenweek Bericht War Child Jrg. 16, nr. 1, 26 augustus 2014 Agenda 2 september Kennismakingsavond groep 1 t/m 8 10, 17 en 24 september Training voor de 7 km van Martenshoek 28 september De 7 km van Martenshoek 30 september Margemiddag

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 14. Op tijd starten. Ik kan, ik durf. Bericht van Koen. Jaargang 33 22-11-2013. Belangrijke data

WEEKBULLETIN 14. Op tijd starten. Ik kan, ik durf. Bericht van Koen. Jaargang 33 22-11-2013. Belangrijke data WEEKBULLETIN 14 Jaargang 33 22-11-2013 Jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Vrijdag 22 november: Belangrijke data Verspreiding Ouders & Coo Op tijd starten

Nadere informatie

Deskundigheidsbevordering basisonderwijs: programma-aanbod LEZEN IS LEUK

Deskundigheidsbevordering basisonderwijs: programma-aanbod LEZEN IS LEUK Deskundigheidsbevordering basisonderwijs: programma-aanbod 2014-2015 LEZEN IS LEUK Inhoudsopgave pagina Inleiding. 3 Presentatie / lezing over Het belang van lezen. 4 Workshop Kinderboekenweek 2014. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Donderdag 10 september 13.30 14.15 uur Opening Speelpark Vrijdag 11 september Groepen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 18 Datum: 27 mei 2013 Agenda juni 2012 7 juni: Studiemiddag, alle leerlingen vrij Locatie GL vanaf 11.45 uur Locatie GS vanaf 11.55 uur 10 juni: GMR

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 25 september Belangrijke data

Nieuwsbrief van 25 september Belangrijke data Nieuwsbrief van 25 september 2014 Belangrijke data - Oud papier: 27 september: Fam. Leegwater (Wouter) en Fam. Nieman (Iris) - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan)

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl J a a r g a n g 9, n r. 5 4 n o v e m b e r 2 0 1 3 Informatieavond PBS 1 Belangrijke data 1 Verkiezing MR (Medezeggenschapsraad) Nog steeds op zoek naar decoratie ouders Werkzaamheden bij school Bart

Nadere informatie

REFLECTIE VANUIT HET PERSPECTIEF VAN KINDEREN EN JONGEREN

REFLECTIE VANUIT HET PERSPECTIEF VAN KINDEREN EN JONGEREN GEZIN EN SCHOOL-SAMEN OPVOEDEN IN VERSCHIL-Vlor-16 mei 2012 Workshop 1 Een gedeelde en gedragen visie over de relatie gezin-school REFLECTIE VANUIT HET PERSPECTIEF VAN KINDEREN EN JONGEREN door Hilde Lauwers

Nadere informatie

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015

MAKkies. Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 MAKkies Ouderinformatiebrief SBO De Maremak Derde jaargang nr. 43, 25 september 2015 Studiemiddag: In verband met een studiemiddag voor het personeel hebben alle leerlingen a.s. maandag, 28 september,

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd! Belangrijke data. Playbackshow De Springplank

Van harte gefeliciteerd! Belangrijke data. Playbackshow De Springplank Schooljaar 2012-2013 Jaargang 20, nummer 8 Van harte gefeliciteerd! 6 oktober Sarah van der Burg groep 3 8 oktober Stijn van den Bosch groep 8 Belangrijke data 8 oktober Voorronde playbackshow 12 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Kofi is op het werk. Hij wil een dag vrij. Hij vraagt het aan de vrouw op het kantoor. Zou het Kofi lukken? Souad komt op kantoor. Zij wil ook een dag vrij.

Nadere informatie

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W:

Basisschool Klippeholm A: Skagerrak DW Hoofddorp T: E: W: September 17 1 Kika estafette run 2 3 4 1e schooldag nieuw schooljaar 5 controle 6 7 8 9 10 Groep 6 12 Groep 6 13 Groep 6/7 14 Groep 7 15 Groep 7 16 17 Groep 1-2D OV vergadering Groep 1-2C Groep 8 Vanaf

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Belangrijke data. Ma. 8 t/m zo. 14 december: Digitaal intekenen oudergesprekken gr. 8

Belangrijke data. Ma. 8 t/m zo. 14 december: Digitaal intekenen oudergesprekken gr. 8 WEEKBULLETIN 14 Jaargang 34 05-12-2014 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Ma. 8 t/m zo. 14 december: Digitaal intekenen oudergesprekken

Nadere informatie

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn.

1. Liedje Welkom welkom http://www.youtube.com/watch?v=t5ajdsxwmhu 2. Liedje: Jij mag er zijn. NIEUWSBRIEF 2 Oktober 2013-20142014 Geachte Ouders/verzorgers, De eerste 9 weken zitten erop. De leerlingen en leerkrachten hebben hard gewerkt. Met z n allen hebben we goed ons best gedaan op de leervakken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

nr. 22, schooljaar 2011-2012

nr. 22, schooljaar 2011-2012 nr. 22, schooljaar 2011-2012 Dries Hawinkels in Limbrugs hockey elftal Dries Hawinkels uit groep 8 heeft zich geplaatst in het Limburgs hockey elftal. Na een speciale training in Weert mocht Dries deelnemen

Nadere informatie

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview Jaargang 3 -Uitgave 1 Inhoud: November 2012 Voorstelling nieuwe leerlingenraad IDEH. Project FAIRTRADE Spelletjes/Raadseltjes Moppentrommel Rijmpjes en nog Rijmpjes Interview De nieuwe leden van de Leerlingenraad

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Agenda september / oktober

Agenda september / oktober Agenda september / oktober 30 september: OR vergadering 1 oktober: schoolfotograaf 1 oktober: schoonmaakmiddag met ouders 2 oktober spelletjesmiddag groep 3 en 4 3 oktober: speelgoedochtend kleuters 3

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Woensdag 7 oktober 2015

Woensdag 7 oktober 2015 04 Woensdag 7 oktober 2015 Agenda: Donderdag 8 oktober: Studiedag: kinderen vrij Maandag 12 oktober: Intekenen voor de oudergesprekken na de herfstvakantie Donderdag 15 oktober: Kinderboekenmarkt op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

WEEKBULLETIN 4. Belangrijke data. Voedselbos. Jaargang

WEEKBULLETIN 4. Belangrijke data. Voedselbos. Jaargang WEEKBULLETIN 4 Jaargang 36 23-09-2016 jenaplanschool de Lanteerne www.delanteerne.nl directie@delanteerne.nl 024-3734191 Belangrijke data Dinsdag 27 september: contactouderavond 20.00u Woensdag 28 september:

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

schooljaar 2014 2015 6 februari 2015

schooljaar 2014 2015 6 februari 2015 obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: AGENDA schooljaar 2014 2015 6 februari 2015 Afsluiting Week van de poëzie Dinsdag 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 OVERZICHT Algemeen Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot In de afgelopen maand hebben we 2 ouderavonden georganiseerd die druk bezocht zijn en daar zijn

Nadere informatie

25 september 2015 (5 blz.)

25 september 2015 (5 blz.) 25 september 2015 (5 blz.) Kinderen van de Heerdstee Vrijdag 18 september was het feest naar aanleiding van onze excellente beoordeling na de daltonvisitatie. Tijdens dit feest werd wederom duidelijk hoeveel

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014

Nieuwsbrieven op website. Kinderpostzegelactie. Agenda. 26 september 2014 26 september 2014 Nieuwsbrieven op website Wij krijgen wel eens de opmerking van ouders dat zij een nieuwsbrief niet ontvangen hebben. Wij versturen de nieuwsbrieven naar de mailadressen die wij in onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Boazum, 9 oktober 2014, Vlak voor de herfstvakantie (wat is dat snel gegaan) de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Ouderavond Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl donderdag 27 juni 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF DE LAATSTE

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 1 oktober 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers.

Nieuwsbrief. 12 april 2010. Schooljaar 2009-2010. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl wwwwww.meesterverwers. Schooljaar 2009-2010 Nieuwsbrief 12 april 2010 Mededelingen van de directie OPEN DAG 24 april 2010 Op zaterdag 24 april 2010 wordt

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Een duik in de wereld van de Montini

Een duik in de wereld van de Montini Een duik in de wereld van de Montini Website: www.montinischool.nl Mail: directie@montinischool.nl Baarn, 25 ste jaargang 2 september 2015 Voorwoord De eerste schoolweek is achter de rug. De eerste ervaringen

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leerlingenraad

Schoolnieuws. Leerlingenraad In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leerlingenraad Kalender Ophalen van het plein De Bliepbliepiotheek Rapportgesprekken Muurverf nodig Typelessen op De Hoge Raven Brede School Nieuws Sportmix in Hoograven

Nadere informatie

9 januari 2015 2014-2015

9 januari 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 9 januari 2015 2014-2015 Interessante informatie: 12 t/m 16 jan. Toetsweek groep 8 13 jan.

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 17 e jaargang A L G E M E E N De eerste vier weken zitten er al weer op. Wat is het toch leuk om te zien dat alle kinderen weer zijn gegroeid, niet

Nadere informatie