Volvo 8900 Uw partner. Volvo Buses. Driving quality of life

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Volvo 8900 Uw partner. Volvo Buses. Driving quality of life"

Transcriptie

1 Volvo 8900 Uw partner Volvo Buses. Driving quality of life

2 De Volvo 8900 richt zich volledig op het gebruik voor intercity- en pendelverkeer. De bus combineert flexibiliteit en variatie in modellen met een sterke focus op kostenbesparing. Onze nieuwe Euro 6-motor biedt niet alleen uitstekende prestaties en rijeigenschappen maar ook een lager brandstofverbruik. U kunt bij uw investering rekenen op een maximale beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Steden en voorsteden in en uit, de snelwegen op. Dat is de natuurlijke omgeving van de Volvo 8900.

3 Rendabel en Betrouwbaar, elke dag opnieuw Efficiënt brandstofverbruik en lagere bedrijfskosten De nieuwe 8-liter Euro 6-motor van de Volvo 8900 is de opvolger van de 7-litermotor als één van s werelds meest brandstof besparende motoren. Daarnaast bieden we een keur aan diensten die het brandstof verbruik nog verder verlagen. Veelzijdig in gebruik De Volvo 8900 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor is deze bus geschikt voor uiteenlopende toepassingen die een maximale productiviteit van uw bedrijf mogelijk maken. Milieuprestaties Bij Volvo zetten we de toon bij het ontwikkelen van intelligente oplossingen die milieubewuste prestaties leveren in combinatie met een kostenbesparend zakelijk voordeel. Denk bijvoorbeeld aan onze nieuwe, zeer efficiënte Euro 6-motoren. Werkelijke beschikbaarheid De gehele Volvo 8900 en onze diensten zijn ontworpen om u maximale beschikbaarheid te bieden, met probleemvrij onderhoud, precies wanneer dat nodig is. Betere bestuurdersprestaties De nieuwe bestuurdersomgeving is een van de beste beschikbare, met ergonomie van wereldklasse, een nieuw Volvo-dashboard en uitgebreide persoonlijke aanpassingsmogelijkheden. Tevreden klanten Reizen per bus moet vooral plezierig zijn en met de Volvo 8900 is dat ook werkelijk zo. Dag in dag uit, het hele jaar door. Een forens moet kunnen rekenen op een comfortabele, ontspannen rit. Als partners zakendoen Wij beloven uw beste zakenpartner te worden. We bieden een scala aan services voor het maximaliseren van beschikbaarheid, het verlagen van levenscycluskosten en het beheer van uw wagenpark. De beroemde veiligheid van Volvo Bij Volvo gaat er niets boven veiligheid. Het zit in onze genen. Het resultaat wordt dagelijks over de hele wereld ervaren en gewaardeerd door chauffeurs en passagiers.

4 Lagere bedrijfskosten Bespaar tot 10 % wel van uw brandstofkosten De nieuwe 8-liter Euro 6-motor van de Volvo 8900 is de opvolger van de 7-litermotor als s werelds zuinigste dieselmotor voor bussen. Maar brandstofbesparing hangt van meer af dan alleen de motor. Het is ook afhankelijk van het onderhoud en de manier waarop er met het voertuig wordt gereden. Daarom ontwikkelen we continu diensten die brandstofverbruik verminderen. Daarmee is het mogelijk om brandstofbesparingen van wel 10 % te realiseren. Pure winst vanaf dag één. Bespaar tot 10 % brandstof en verminder de uitstoot nog verder. Minder gewicht, minder brandstofverbruik Ons carrosserieconcept is een combinatie van aluminium en staal, waardoor u een perfecte balans van kracht en een laag gewicht krijgt. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame, corrosiebestendige carrosserie, maar de bespaarde kilo s verlagen ook het brandstofverbruik. Euro 6 met zeer laag brandstofverbruik Met onze nieuwe, extreem brandstofefficiënte 8-liter Euro 6-motoren combineren we laag brandstofverbruik met veel vermogen en koppel. Samen met ons geavanceerde motorbeheersysteem en de legendarische Volvo I Shift - versnellingsbak met 12 versnellingen levert dit meer efficiency en lagere brandstofkosten voor uw bedrijf op. Services voor brandstofbesparing Met onze services voor wagenparkbeheer ontvangt u gedetailleerde rapporten, waarmee u de oorzaak van variaties in brandstofverbruik kunt opsporen en actie kunt ondernemen. Met de chauffeursopleiding kunt u bijvoorbeeld de vaardigheden van uw chauffeurs verbeteren en zo brandstof besparen.

5 Werkelijke beschikbaarheid De bus die u NOOIT in de steek laat Sterker, lichter en gemakkelijker te onderhouden. Onze gepatenteerde bevestigingstechniek zorgt ervoor dat uw voertuigen steeds op de weg zitten. De uitstekende beschikbaarheid van de Volvo 8900 wordt alom geprezen onder operators en PTA s in grote Europese steden. Waarom? Gewoon, omdat de complete Volvo 8900 en onze diensten zijn ontworpen om u maximale beschikbaarheid te bieden. Beproefde Volvo-technologie en extreem duurzaam mechanisch ontwerp garanderen betrouwbaarheid en een lange levensduur. Wanneer u daar diensten als individuele onderhoudsschema s, chauffeursopleiding en onze beproefde werkplaatsefficiëntie aan toevoegt, kunt u rekenen op het belangrijkste: maximale beschikbaarheid. Services voor voertuigbeschikbaarheid Met onze servicecontracten krijgt u tegen een vaste maandprijs maximale beschikbaarheid. Daarnaast kunnen we een individueel onderhoudsplan opstellen dat volledig is geoptimaliseerd voor uw Volvo 8900-wagenpark. Hoge werkplaatsefficiency, unieke diagnostische tools en de toelevering van onderdelen helpen de beschikbaarheid nog verder te verhogen. Uniek carrosserieconcept Het unieke carrosserieconcept van Volvo maakt gebruik van een gepatenteerde bevestigingstechniek, die in combinatie met een grote sterkte en laag gewicht voor een ongekende betrouwbaarheid zorgt. Het concept wordt gedeeld met de Volvo 7900 Hybrid-serie. Dit betekent dat uw gehele wagenpark voor stads- en intercityvervoer kan profiteren van de 70 % overeenkomst in onderdelen. Het resultaat? Snellere reparaties, een superieure beschikbaarheid van onderdelen, lagere kosten en een hogere productiviteit. Elektrische deuren verhogen de beschikbaarheid De Volvo 8900 is uitgerust met robuuste nieuwe elektrische deuren, die vergeleken met traditionele pneumatische systemen buitengewoon betrouwbaar zijn. De behoefte aan onderhoud is minimaal.

6 Milieuprestaties Groene efficiency de moeite waard Volvo is toonaangevend op het gebied van milieuprestaties, met een duidelijk zakelijk voordeel. We noemen dit groene efficiency. Het geeft u de mogelijkheid beter zaken te doen, met een minder schadelijke impact op het milieu. Zo ook bij de Volvo 8900, ontworpen voor een hoog productief, duurzaam en winstgevend gebruik voor intercitydiensten. Onze nieuwe 8-liter Euro 6-motor maakt deel uit van de oplossing. Die gaat uit van een bredere aanpak dan alleen de innovatieve nabehandeling van uitlaatgassen. De nieuwe motor is bovendien zeer zuinig, wat zowel de uitstoot als het AdBlue-verbruik vermindert. Dit is de doelgerichtheid van Volvo. We leveren u de kracht die u nodig hebt en verminderen tegelijkertijd het brandstofverbruik en de impact van openbaar vervoer op het milieu. Dit helpt u kosten te besparen en uw bedrijfsvoering te verbeteren.

7 Betere bestuurdersprestaties Ontworpen rond de chauffeur De nieuwe chauffeursomgeving in de Volvo 8900 is waarschijnlijk één van de best verkrijgbare chauffeursomgevingen, met ergonomie van wereldklasse en uitstekend zicht. Het nieuwe instelbare dashboard bevat eenvoudig af te lezen instrumenten en een bediening die gemakkelijk binnen handbereik ligt. Het nieuwe instrumentenpaneel is ontworpen om alleen relevante informatie weer te geven, zodat afleiding wordt voorkomen en de chauffeur geconcentreerd en alert kan blijven. De Volvo 8900 weet wat presteren is. De hoge motorkoppel bij een groot toerengebied zorgt in combinatie met een keuze uit drie transmissies voor een unieke rijervaring en betrouwbare acceleratie. De Volvo I Shift -versnellingsbak met 12 versnellingen is verkrijgbaar met verschillende software die is geoptimaliseerd voor uiteenlopende toepassingen, zoals pendel- en lijndiensten. Het resultaat: een comfortabele, stille en inspirerende werkdag. I Coaching helpt de chauffeur veiliger, brandstofefficiënter en comfortabeler te rijden. De chauffeur krijgt onmiddellijk feedback over parameters zoals een te hoog toerental, te veel stationair draaien, te hoge snelheid en te scherpe bochten. Zo kan de chauffeur de rijprestaties verbeteren. Sketch image Met de chauffeursopleiding kunnen zelfs uw beste chauffeurs hun vaardigheden uitbreiden en leren het volledige potentieel van de bus te benutten. Rijveiligheid en zuinigheid kunnen tot in detail worden aangepast voor een maximale productiviteit en klanttevredenheid. Nieuwe en ruimere chauffeursomgeving. Een volledig aanpasbaar stuur, dashboard en een volledig aanpasbare stoel maken het gemakkelijk om de ideale rijhouding te vinden, ongeacht grootte, lichaamsbouw of voorkeur. Meer ruimte geeft de chauffeur de mogelijkheid om de stoel te draaien en om meer persoonlijke bezittingen op te bergen. Het lage geluidsniveau en de afzonderlijke klimaatregeling vergroten het rijcomfort nog verder.

8 Tevreden klanten De beste manier om er te komen Als u de Volvo 8900 in uw wagenpark hebt, kunt u pendelaars een schitterend alternatief bieden voor de auto. Argumenten genoeg om het belang van meer busvervoer te promoten. Minder files en een lagere milieu-impact zijn slechts een paar van de positieve effecten. Met de inzet van comfortabele, betrouwbare bussen die steeds op tijd rijden, wordt het openbaar vervoer als alternatief steeds interessanter. Stap maar in. Bij het in- en uitstappen wordt direct duidelijk waarom busvervoer zo efficiënt is. Elke passagier voelt het gemak van de lage instap, de knielfunctie en het efficiënt ingedeelde interieur van de Volvo Een vloeiende passagiersstroom is het gevolg. En dankzij de instapplank kunnen ook passagiers met een bewegingsbeperking makkelijk instappen. Klantvriendelijk. Gemak en comfort. Uw klanten moeten ze als vanzelfsprekend ervaren. De Volvo 8900 heeft een licht en ruim interieur met een optimale klimaatbeheersing. Verder is het zicht uitstekend en het geluidsniveau in de bus laag. Comfortabel zitten. Dankzij het nieuwe ergonomische design van de stoelen in de Volvo 8900 kunnen passagiers van elk postuur ontspannen van de rit genieten. De nieuwe trendy bekleding blijft langdurig fris en is eenvoudig te reinigen. Alle stoelen kunnen voor extra veiligheid worden uitgerust met driepuntsgordels, zittingverhogers en naar achteren gerichte kinderzitjes.

9 Veelzijdig in gebruik PRECIES DE BUS DIE U NODIG HEEFT Bij de Volvo 8900 draait het allemaal om veelzijdigheid en flexibiliteit. Alles kan volledig worden afgestemd zodat u precies de bus krijgt die u wenst. Een bus die met zijn betrouwbare kracht helemaal is voorbereid op de taken waaraan een compleet full-service wagenpark voor pendel- en intercityvervoer moet voldoen. U kunt uw Volvo 8900 helemaal ontwerpen volgens uw specifieke behoeften. En de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. U hebt de keuze uit modellen van verschillende lengtes met een lage instap en middelhoge vloer, met drie vermogensniveaus, een ontwerp met twee of drie assen, met of zonder instapplatform. U bepaalt de zitplaatsindeling, het comfortniveau, de veiligheidsvoorzieningen en de gewenste bagagecapaciteit. Zo ontstaat uiteindelijk precies de Volvo 8900 die u nodig hebt voor een maximale bedrijfsproductiviteit.

10 Als partners zaken doen Uw zakenpartner voor beschikbaarheid Wanneer uw wagenpark geheel of gedeeltelijk uit Volvo 8900-bussen bestaat, beschikt u over een solide basis voor uw bedrijfsvoering. Wij beloven daarom onze kennis en bedrijfservaring aan te wenden om uw beste zakenpartner te worden. Met uw bedrijfsvoering in het achterhoofd kunnen we een combinatie betrouwbare diensten voorstellen die volledig is ontworpen om uw gebruik van de bus tegen vooraf duidelijke kosten te optimaliseren. Uiteindelijk helpt dit u de beschikbaarheid van uw voertuig te vergroten, levenscycluskosten te verminderen en uw wagenpark te beheren. Bovendien helpt het u om productiviteit en winstgevendheid op lange termijn zeker te stellen. Diensten voor voertuigbeschikbaarheid Met ons aanbod aan diensten kunnen we de verantwoordelijkheid voor uw voertuigen geheel of gedeeltelijk overnemen en probleemloze prestaties garanderen. Wagenparkbeheer, voertuigbeheer en servicecontracten zijn slechts een aantal voorbeelden van diensten die u helpen de kosten en prestaties van uw wagenpark te beheersen. Diensten voor levering van onderdelen Onze diensten voor de levering van onderdelen garanderen een superieure beschikbaarheid van originele Volvo-onderdelen, wat de beschikbaarheid van uw wagenpark ten goede komt. Daarnaast heeft de Volvo 8900 een groot aantal dezelfde onderdelen en technische kenmerken als de 7900 Hybrid. Wanneer uw wagenpark beide modellen bevat, levert dit voordelen op zoals eenvoudigere onderhoudsroutines en werkplaatsprocedures. Volvo Bus Financing We bieden interessante financiële oplossingen op maat om u niet alleen bij het inkoopproces maar ook tijdens de hele periode van het bezit van het voertuig bij te staan. Voor de voertuigen én de financiering heeft u te maken met één contactpersoon, iemand die uw bedrijf kent en u kan adviseren om tijd en geld te besparen.

11 De gerenommeerde veiligheid van Volvo Een veilig gevoel de hele rit Bij Volvo staat veiligheid voorop. Dit zit in onze genen en beïnvloedt op alle fronten onze manier van denken en ontwerpen. Het resultaat wordt dagelijks wereldwijd door chauffeurs en passagiers ervaren en gewaardeerd. Grondige veiligheidstests We voeren meerdere volledige tests uit om de hoogst mogelijke veiligheidsgraad te garanderen. Zijaanrijdingstests, echte kanteltests en valtests om de sterkte van het dak te testen zijn slechts een aantal voorbeelden. Doelgerichte chauffeursomgeving Een optimale chauffeursomgeving ondersteunt een alerte en geconcentreerde chauffeur. Ergonomisch ontwerp, weinig geluid en een comfortabel klimaat. Uitstekend zicht Grote ruiten, ruim bemeten buitenspiegels, krachtige verlichting inclusief mistlampen en een achteruitrijcamera garanderen een subliem zicht. I Coaching Ondersteunt de chauffeur met essentiële informatie die bijdraagt tot veiliger rijden. De chauffeur wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd wanneer de bus een bocht te snel nadert. Uitstekende rijeigenschappen en remmen De uitstekende rijeigenschappen en stabiliteit worden gegarandeerd door de starre voorwielophanging (RFS) en het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) van Volvo. De krachtige Volvo Engine Brake (VEB) en geïntegreerde retarder leveren in combinatie met de elektronisch bestuurde remschijven (EBS) van Volvo precies op de juiste momenten een uitstekende remcapaciteit. Paniekknop Bij een noodsituatie kan het Volvo Telematica-systeem meteen de positie bepalen en doorsturen. Volvo Alco Lock Wilt u de veiligheid nog verder verbeteren? Kies de Volvo Alco Lock als aanvullende veiligheidsfunctie. Passagiersstoelen van Volvo De passagiersstoelen zijn voorzien van kreukel zones. Daarnaast hebben ze geen scherpe randen en zijn knelpunten tot een minimum beperkt. Ze kunnen met tweepunts- of driepuntsveiligheidsgordels worden geleverd. Veiligheid voor kinderen De stoelen kunnen worden voorzien van geïntegreerde naar achteren gerichte kinderzitjes of zittingverhogers.

12 Feiten en cijfers Afmetingen en gewicht Assen, wielophanging en stuurinrichting Passagiersstoelen Model Lage hele instap Middenvloer rit Lengte [m] 12,0 13,0 13,7 14,7 Breedte [m] 2,55 Hoogte [m] 3,30 Maximaal toelaatbaar totaalgewicht [kg] Powertrain Emissienorm Euro 6 Dieselmotor Vermogen [pk] Koppel [Nm] 12,2 13,0 Tweeassig Drieassig Tweeassig Drieassig 14, Volvo D8K, zescilinder diesel-lijnmotor met common-railinspuiting 280, 320 of , 1200 of 1400 Transmissie Geautomatiseerd Volvo I Shift - schakelsysteem of automatische transmissie van ZF of Voith. Alle transmissies beschikbaar met geïntegreerde vertrager. Uitlaatsysteem Demperontwerp met één behuizing. Onder normale omstandigheden automatische regeneratie van het DPF zonder handelen van de chauffeur. Model Lage instap Middenvloer Vooras Achteras Naloopas Vering Volvo s as met enkele reductie en geoptimaliseerde overbrengingsverhoudingen Stuurbekrachtiging Banden Velgen Remmen Lage I-as van Volvo RFS I-as van Volvo RFS Hydraulische besturing Elektronisch geregelde luchtvering met knielfunctie beschikbaar op alle varianten Elektrohydraulische stuurinrichting op twee-assig model met lage instap; Hydraulische stuurbekrachtiging voor overige modellen 275/70 R22.5" 295/80 R22.5" Stalen of aluminium velgen beschikbaar 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Elektronisch geregelde Volvo-schijfremmen (EBS). ESP (Electronic Stability Program) optioneel bij middenvloermodellen. Brake Blending-functie (alle). Chauffeursomgeving Ruime chauffeursomgeving met tal van individuele verstelmogelijkheden. Volvo-dashboard voldoet aan EBSF- en VDV-eisen. Volvo City- of Intercity-busstoelen in een brede selectie varianten. Alle Volvo-stoelen zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige reiniging en verzorging. Deuren en deursysteem Deurbesturing Deurplaatsing Klimaatregeling Zones Ventilatie en verwarming Airconditioning, maximaal [kw] 28 of 38 Elektrisch of pneumatisch Breed scala aan deurplaatsingen met enkele of dubbele deuren, zoals of Afzonderlijke klimaatzones voor chauffeur en passagiers Krachtige ventilatie en verwarmingseenheden in het plafond Volvo 8900 Low Entry Volvo 8900 Low Entry Bogie Volvo Draaibare chauffeursstoel bij modellen met lage instap. Volvo 8900 Bogie U vindt meer informatie op

13 Volvo Buses. Driving quality of life RSP Dutch. De in deze brochure getoonde of genoemde uitrustingen zijn mogelijk alleen verkrijgbaar als optie of accessoire en kunnen per land verschillen. Wij behouden ons het recht voor om productspecificaties zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Volvo 9700 Van A naar B naar overal. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 9700 Van A naar B naar overal. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9700 Van A naar B naar overal Volvo Buses. Driving quality of life De Volvo 9700 is het ultieme hulpmiddel voor uw bedrijfsvoering en levert bij elke gebruiksvorm zowel productiviteit als veelzijdigheid.

Nadere informatie

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden De Volvo 7900 Hybride-serie tilt groene efficiency naar een hoger niveau, ver boven de Euro 6-wetgeving. Het

Nadere informatie

Volvo 9900 Uw dromen in zicht. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 9900 Uw dromen in zicht. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9900 Uw dromen in zicht Volvo Buses. Driving quality of life Reizen in een Volvo 9900 is voor passagiers én chauffeurs een eersteklas beleving. Met zijn ongekende gevoel voor comfort en klasse biedt

Nadere informatie

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden De Volvo 7900 Hybride-serie tilt groene efficiency naar een hoger niveau, ver boven de Euro 6-wetgeving. Het is de meeste brandstofefficiënte en

Nadere informatie

Volvo Buses. Driving quality of life. Solide platform voor een productieve bus

Volvo Buses. Driving quality of life. Solide platform voor een productieve bus Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Solide platform voor een productieve bus Betrouwbare bedrijfsresultaten De Volvo B11 R vormt de ruggengraat van elk goed touringcarbedrijf. Heeft u een

Nadere informatie

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG Uw passagiers verdienen een Volvo De Volvo 9500 is de eerste stap in de wereld van Volvotouringcars. Betrouwbaar, veilig en comfortabel, een bus die uw bedrijf jaar na jaar

Nadere informatie

Volvo Uw dromen in zicht

Volvo Uw dromen in zicht Volvo 9900 Uw dromen in zicht Reizen in een Volvo 9900 is voor passagiers én chauffeurs een eersteklas beleving. Met zijn ongekende gevoel voor comfort en klasse biedt deze luxe touringcar een inspirerende

Nadere informatie

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden Met de Volvo 7900 Hybrid serie worden de energiezuinigheid en emissies naar een hoger niveau getild, dat nog een stuk verder gaat dan de wetgeving.

Nadere informatie

Volvo Van A naar B naar overal

Volvo Van A naar B naar overal Volvo 9700 Van A naar B naar overal De Volvo 9700 is het ultieme hulpmiddel voor uw bedrijfsvoering en levert bij elke gebruiksvorm zowel productiviteit als veelzijdigheid. Een goed uitgeruste touringcar

Nadere informatie

Volvo Uw dromen in zicht

Volvo Uw dromen in zicht Volvo 9900 Uw dromen in zicht Reizen in een Volvo 9900 is voor passagiers én chauffeurs een eersteklas beleving. Met zijn ongekende gevoel voor comfort en klasse biedt deze luxe touringcar een inspirerende

Nadere informatie

Een eersteklas ervaring

Een eersteklas ervaring VOLVO 9900 Een eersteklas ervaring In de nieuwe generatie Volvo 9900 zit iedereen voorin. Het is een compleet uitgeruste touringcar die net dat beetje meer biedt wat het verschil maakt. Volop ruimte, grote

Nadere informatie

Volvo Waarde voor de passagier

Volvo Waarde voor de passagier Volvo 9500 Waarde voor de passagier De Volvo 9500 is een goede eerste kennismaking met de touringcars van Volvo. Een zeer kostenefficiënt voertuig voor middellange afstandsritten. Onze zeer zuinige Euro

Nadere informatie

volvo 9700 Van A naar B naar overal

volvo 9700 Van A naar B naar overal volvo 9700 Van A naar B naar overal Vertrouw op Volvo Vertrouw op uw touringcar De Volvo 9700 is de perfecte keuze, ongeacht of uw bedrijf nu middellange lijndiensten, busreizen of charters verzorgt. Meteen

Nadere informatie

met de Volvo 7900 komt u verder

met de Volvo 7900 komt u verder met de Volvo 7900 komt u verder de beste manier om er te komen Bij stadsverkeer vormt het milieuaspect een belangrijk aandachtspunt. Emissies, lawaai en verkeersopstoppingen zijn uitdagingen voor veel

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

volvo 7900 hybrid Een stap BIJ dichter groenere steden

volvo 7900 hybrid Een stap BIJ dichter groenere steden volvo 7900 hybrid Een stap BIJ dichter groenere steden betere ZAKEN voor een betere wereld Milieuprestaties worden niet langer als onbelangrijk beschouwd. Voor bedrijven in openbaar vervoer is het een

Nadere informatie

Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad Volvo Buses. Driving quality of life Inhoud Productoverzicht Achtergrond Toekomstige technologie Turnkey oplossingen Milieuprestaties Energie-efficiency

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Volvo 7900 Electric hybrid. Luister naar je stad

Volvo 7900 Electric hybrid. Luister naar je stad Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad Inhoud 4. Productoverzicht 5. Achtergrond 6. Toekomstige technologie 7. Turnkey oplossingen 8. Milieuprestaties 9. Energie-efficiency 11. Inzetbaarheid 12.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Volvo 7900 Electric. Breng mensen waar ze willen zijn

Volvo 7900 Electric. Breng mensen waar ze willen zijn Volvo 7900 Electric Breng mensen waar ze willen zijn laadsysteem voor openbaar vervoer De Volvo 7900 Electric is zoveel meer dan een elektrische bus. Het is een totaal nieuwe mogelijkheid om uw openbaar

Nadere informatie

Lage instap, hoge efficiëntie. Low Entry van Setra: de nieuwe MultiClass LE business.

Lage instap, hoge efficiëntie. Low Entry van Setra: de nieuwe MultiClass LE business. Lage instap, hoge efficiëntie. Low Entry van Setra: de nieuwe MultiClass LE business. Rendabiliteit voor u, comfort voor uw passagiers: de nieuwe MultiClass LE business is het bijzonder voordelige instapmodel

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

PRESS info. Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012

PRESS info. Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012 PRESS info P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012 Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: 9- en 13-liter Euro 6 motoren voor vrachtauto s en bussen Nieuwe high-performance Euro 6

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Alles draait om de hybride. Hybrid systems

Alles draait om de hybride. Hybrid systems Alles draait om de hybride Hybrid systems Alles draait om de hybride Sinds 2003 biedt Geesinknorba hybride systemen aan voor zijn Geesinknorba achterladers. In 2009 werd het Hybrid Plug-In systeem bekroond

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen HOGE PRESTATIES, ZEER EFFICIËNT - ÉN EEN DUURZAME OPLOSSING De introductie van de Volvo FM Methaan-Diesel betekent

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med ASCONFIGURATIE/CHASSISHOOGTE/WIELBASIS (afmetingen in dm) Bakwagen X- Bakwagen 6 2 48 48 48 Bakwagen 6 4 X- Bakwagen 8 2 Radt-ar radt-gr,5 RAPDT-GR 60 60 Bakwagen,5,5 62,5 RADDT-GR 53 RADDT-G2 X- X- 53

Nadere informatie

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN

T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN T5 Electro Command T5 T4 TD5 ALLE MIDDENKLASSE TRACTOREN VOOR UW LANDBOUWACTIVITEITEN PAST BIJ IEDERE TAAK, IEDER LANDBOUWBEDRIJF EN IEDER BUDGET. New Holland bevestigt haar leiderschap in het segment

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

De nieuwe ComfortClass 500 MD. Goed doordacht.

De nieuwe ComfortClass 500 MD. Goed doordacht. De nieuwe ComfortClass 500 MD. Goed doordacht. 1 Minder hoogte, meer flexibiliteit. De Setra ComfortClass MD: het economische concept voor moderne busreizen. Er worden momenteel allerlei nieuwe concepten

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

Volvo S60 ( )

Volvo S60 ( ) Volvo S60 (1999-2010) Kilometervreter Autotest De Volvo S60 is in het jaar 2000 geïntroduceerd als de rijdersauto van Volvo. Dit zou een auto zijn die behalve veiligheid, meer rijplezier biedt dan menig

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25%

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% PRESS info P09601NL/ Per-Erik Nordström Mei 2009 Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% Scania gaat beginnen met uitgebreide operationele tests van een unieke hybride-elektrische

Nadere informatie

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF. De nieuwe Euro 6 Bouwvoertuigen DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nieuw: de CF Construction. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw, waarbij regelmatig off road gereden wordt.

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland Jan Schouten Quality Safety Environmental care A company driven by strong core values CO 2 -neutrale productie Eerste 100 % CO 2 -neutrale truckfabriek in Gent Windenergie, zonne-energie, biobrandstoffen

Nadere informatie

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik!

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik! Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Ook dit is mogelijk! Verbruik reductie bij Vrachtwagen Motoren door een extra besturing apparaat.

Nadere informatie

motor D16K euro 6 Nettovermogen volgens: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Motortoerental (t/min)

motor D16K euro 6 Nettovermogen volgens: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Motortoerental (t/min) motor Dk euro 6 motor D16K euro 6 Vermogen/koppel Vermogen/koppel Nettovermogen volgens: EC 582/2011 Nettovermogen volgens: EC 582/2011 Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) 950 5 850 530

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Hyundai i10 ( )

Hyundai i10 ( ) Hyundai i10 (2008-2013) Schoon schip maken Autotest Hyundai heeft een nieuwe koers uitgezet. Het merk wil zich niet langer onderscheiden met alleen een lage prijs. Hyundai wil de nadruk leggen op betrouwbaarheid

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Wanneer u zo weinig tankt als nooit tevoren

Wanneer u zo weinig tankt als nooit tevoren Wanneer u zo weinig tankt als nooit tevoren wanneer u voor meer kracht duidelijk minder brandstof nodig hebt 20 % Tot MINDER BRANDSTOFVER- BRUIK! * wanneer u uw gehele werkomgeving optimaal in het oog

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Technische gegevens. De ComfortClass 500.

Technische gegevens. De ComfortClass 500. Technische gegevens. De ComfortClass 500. S 515 MD S 516 MD Totale hoogte 3.560 Totale hoogte 3.560 Draaicirkel 21.256 Draaicirkel 23.350 3.315 6.090 12.295 3.315 6.910 13.115 Alle maten in mm S 511 HD

Nadere informatie

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie