Makes the best of every ground.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Makes the best of every ground."

Transcriptie

1 GLC Coupé

2

3 Makes the best of every ground. De kracht van een SUV en de dynamiek van een coupé. Dat klinkt als iets unieks. En rijdt ook zo. Beleef moderne luxe in een nieuwe, fascinerende vorm. De nieuwe GLC Coupé is een geslaagde combinatie van rijdynamiek, functionaliteit en sprekend design. Ideaal voor individualisten in hart en nieren die niet schromen om indruk te maken. Niet alleen in grote steden maar ook op heel afgelegen plekken.

4 Dynamiek: een sterk verlangen naar verandering. De nieuwe GLC Coupé wordt voortgedreven door moed, nieuwsgierigheid en pure wilskracht. En dankzij innovatieve technologie als vierwielaandrijving 4MATIC, de automatische transmissie 9G-TRONIC en luchtvering AIR BODY CONTROL komt hij altijd verder. Een nieuwe, rijdynamische highlight is het verstelbare onderstel met stalen vering DYNAMIC BODY CONTROL. Een druk op de knop is voldoende voor een extreem individuele set-up: voor uiterst sportief of aangenaam comfortabel rijden.

5

6 Met niets te vergelijken. Maar wel overal op aangesloten.

7 In de nieuwe GLC Coupé beschikt u over nieuwe, fascinerende mogelijkheden om uw auto met uw persoonlijke belevingswereld te verbinden. De Mercedes me connect-services zorgen er namelijk voor dat autorijden comfortabeler, plezieriger en veiliger wordt. Ook kunt u ontspannen genieten van uitgebreid infotainment. In combinatie met het optionele rijassistentiepakket plus wordt u merkbaar ontlast tijdens het rijden, zodat gevaren automatisch worden herkend en zelfs vermeden kunnen worden.

8 * Afgebeeld model GLC 350 e 4MATIC is leverbaar vanaf december 2016.

9 Ontworpen voor u. Gemaakt voor uw leven. Het sportieve silhouet van de nieuwe GLC Coupé* is een statement voor elegantie. De brede schouderpartij en de horizontale achterlichten benadrukken zijn zelfbewuste, krachtige uitstraling. Het design belichaamt pure dynamiek waarachter nog veel meer verrassingen schuil gaan. Zoals meer ruimte en flexibiliteit dan in welke andere sportcoupé ook. Wanneer de achterzitplaatsen omgeklapt zijn, beschikt u over een bagageruimtevolume van maximaal 1400 liter.

10 Een rijervaring zoals u die altijd al had gewenst. Het optionele meerkamer-luchtveringssysteem AIR BODY CONTROL zorgt in combinatie met een traploze dempingsregeling voor afrolcomfort en rijdynamiek op topniveau. De demping van elk afzonderlijk wiel past zich volledig aan de rijsituatie en de conditie van het wegdek aan. Ondertussen genieten de inzittenden van een zachte vering. Bij hogere snelheid draagt het systeem bovendien bij aan een veiliger gevoel vanwege de hogere rijstabiliteit. De hogere veerconstante, bijvoorbeeld bij het rijden in bochten of bij het afremmen, gaat effectief de neiging tot duiken en overhellen tegen. Met de instellingen Comfort en Sport kan de AIR BODY CONTROL worden ingesteld op een comfortabele of juist sportieve vering. Voor een individuele en op elk willekeurig moment in te stellen rijervaring is optioneel ook het verstelbare onderstel met stalen vering DYNAMIC BODY CONTROL leverbaar. Gebaseerd op het standaard sportonderstel, kan met behulp van de DYNAMIC SELECT-schakelaar gekozen worden uit verschillende dempingskarakteristieken voor de rijstijlen Comfort, Sport en Sport+.

11 Een dynamiek die u niet had verwacht. Voor pittig, vlot en verbluffend efficiënt rijden kan uit vier motoren worden gekozen. Een innovatieve highlight is de nieuwe GLC 350 e 4MATIC* met PLUG-IN HYBRID-aandrijving. Een systeemvermogen van 235 kw (320 pk) en een maximumkoppel van 560 Nm zorgen voor een CO 2 -uitstoot van 6459 g/km. Ook lokaal emissievrij rijden behoort tot de mogelijkheden. Bij deze hybride aandrijving wordt gebruikgemaakt van een zeventraps automatische transmissie; de overige uitvoeringen van de nieuwe GLC Coupé zijn uitgerust met 9G-TRONIC. Dit is de eerste automatische negentraps transmissie ter wereld in het premiumsegment, die overtuigt met snelle, nauwelijks merkbare schakelingen en uitzonderlijk rijcomfort. Eveneens standaard is de vierwielaandrijving 4MATIC voor dynamisch en veilig rijden op de weg en in licht terrein. Op een glibberige ondergrond, bijvoorbeeld bij sneeuw en ijs, zorgt het systeem echter voor meer grip en rijstabiliteit. * GLC 350 e 4MATIC leverbaar vanaf december 2016.

12 De standaarduitrusting. De nieuwe GLC Coupé is standaard al uitgerust met de karakteristieke diamond grille met één enkele lamel, fraaie sierelementen in chroom en 45,7 cm (18 inch) lichtmetalen velgen. Het hoogwaardige interieur omvat standaard stoelen met een exclusief dessin, horizontale banen en bekleding in lederlook ARTICO, KEYLESS GO-startfunctie, multimediasysteem AUDIO 20, achteruitrijcamera en EASY PACK-achterklep. De opties. Het onderstel kan optioneel volledig worden afgestemd zoals u dat wilt met de verstelbare stalen demping DYNAMIC BODY CONTROL of de luchtvering AIR BODY CONTROL. Verdere highlights uit de omvangrijke optielijst zijn het exclusieve touchpad, het head-up display, de sfeerverlichting, het AIR BALANCE-pakket en het Burmester surround sound system.

13 De uitrustingslijn EXCLUSIVE interieur. De geselecteerde uitrustingen die deel uitmaken van deze uitrustingslijn, zorgen voor een stijlvol interieur waarbij luxe de boventoon voert. Daartoe behoren onder andere de bekleding met een exclusief dessin en horizontale banen in lederlook ARTICO, het eveneens in ARTICO uitgevoerde dashboard en sierdelen in hout. Met het interieurverlichtingspakket wordt de verlichting in het interieur verder uitgebreid. De designo uitrustingen. Verfraai het interieur met de designo uitrusting in platinawit pearl/zwart. Daarbij zijn de stoelen uitgevoerd in designo nappaleder met designo logo, het multifunctionele sportstuur in leder zwart en de sierdelen in essenhout zwart en aluminium. Het luxueuze designo interieur zwart overtuigt met een bekleding in designo nappaleder zwart, contrastsiernaden in kristalgrijs en sierdeel in lindehout linestructure bruin in de middenconsole. Het multifunctionele stuurwiel, eveneens in leder zwart, rondt de uitrusting harmonieus af.

14 De AMG Line. Met perfect op elkaar afgestemde uitrustingen staat het AMG Line exterieur garant voor nóg meer sportiviteit, exclusiviteit en rijplezier. De AMG-styling zorgt daarbij voor een dynamische uitstraling vanuit elk perspectief, met een voor- en achterskirt. De diamond grille met verchroomde pins en de exclusieve lichtmetalen AMG-velgen ronden het markante exterieur perfect af. Het AMG Line interieur omvat sportstoelen in lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA (optioneel in tweekleurige bekleding, zie foto rechtsonder), een aan de onderzijde afgevlakt multifunctioneel sportstuur in leder met stuurschakelpaddles in zilverchroom, een combi-instrument met twee ronde klokken, een groot multifunctioneel display en AMG-sportpedalen. Siernaden op de stoelen, hoogwaardige sierdelen in aluminium dwarsgeslepen licht in de portieren en sierdelen in pianolaklook zwart in de midden console zorgen samen met het interieurverlichtingspakket voor fraaie accenten.

15 Het nightpakket. Het nightpakket met markante designelementen in zwart benadrukt het sportiefexpressieve karakter van het model. De grille is hierbij uitgevoerd met één enkele lamel in zwart hoogglanzend. Verdere highlights van het pakket zijn de lichtmetalen velgen, zwart en glansgedraaid, en de buitenspiegels, ruitframes en sierlijst op de bovenkant van de portieren in zwart hoogglanzend, alsmede het warmtewerende, donkergetinte glas vanaf de B-stijl.

16 Bekledingen en sierdelen. Standaarduitvoering EXCLUSIVE Bekledingen Lederlook ARTICO zwart Lederlook ARTICO zijdebeige/espressobruin Lederlook ARTICO espressobruin/zwart Lederlook ARTICO zijdebeige/zwart Lederlook ARTICO cranberryrood/zwart 1 Leder zwart 1 Leder espressobruin/zwart 1 Leder zijdebeige/espressobruin 1 Leder zadelbruin/zwart 1 Leder zijdebeige/zwart 1 Leder cranberryrood/zwart 1 Lederlook ARTICO/stof Grenoble zwart 1, 2 Lederlook ARTICO/stof Grenoble zwart/espressobruin 1, 2 Lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA zwart 1, 2 designo nappaleder zwart 1, 4 designo nappaleder platinawit pearl/zwart 1, Sierdelen H80 H H H H73 Pianolaklook zwart Lindehout linestructure bruin glanzend 1, 4 Aluminium dwarsgeslepen licht 1, 3 Lindehout linestructure bruin glanzend 1 Wortelnotenhout bruin glanzend 1 Essenhout bruin openporig 1 Essenhout zwart openporig 1 AMG-carbon/aluminium dwarsgeslepen licht Optie. 2 Alleen leverbaar in combinatie met EXCLUSIVE interieur. 3 Standaard in combinatie met AMG Line interieur. 4 Standaard in combinatie met EXCLUSIVE interieur en designo interieur zwart. 314

17 AMG Line 1 designo 1 Sierdelen H H H H H73

18 Lakken. Unilakken Metallic lakken 1 designo lakken Unilakken Zwart Poolwit Metallic lakken Obsidiaanzwart Iridiumzilver Citrienbruin Cavansietblauw Briljantblauw Diamantzilver Selenietgrijs designo lakken designo citrienbruin magno 799 designo diamantwit bright 996 designo hyacintrood metallic 1 Optie. 890

19 Technische gegevens. dieselmotoren BENZINEMOTOR ALTERNATIEVE AANDRIJVING GLC 220 d 4MATIC GLC 250 d 4MATIC GLC 250 4MATIC GLC 350 e 4MATIC* Aantal cilinders/opstelling 4/lijn 4/lijn 4/lijn 4/lijn Cilinderinhoud in cm Max. vermogen 1 in kw (pk) bij t/min Max. vermogen 1 elektromotor in kw (pk) bij t/min Systeemvermogen in kw (pk) bij t/min 125 (170)/ (204)/ (211)/ (211)/ (116)/ (320)/5000 Max. koppel 1 in Nm bij t/min Max. koppel 1 elektromotor in Nm bij t/min Systeemvermogen in Nm bij t/min 400/ / / / / / Transmissies 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS Acceleratie 0100 km/h in sec. 8,3 7,6 7,3 5,9 Topsnelheid ca. in km/h Brandstofverbruik 2 gecombineerd l/100 km gecombineerd km/l 5,45,0 18,520,0 5,45,0 18,520,0 7,36,9 13,714,5 2,72,5 37,040,0 CO 2 -emissie 2 in g/km gecombineerd Emissieklasse 3 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Het beste voor de motor: Mercedes-Benz Originele Motorolie. 1 Opgaven van het nominaal vermogen en koppel volgens verordening (EG) nr. 595/2009 in de huidige versie. 2 De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO 2-emissie werden gemeten volgens de voorgeschreven meetprocedure ( 2 nrs. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV in de huidige versie). De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 3 De opgaven gelden alleen binnen de Europese Unie. Landenspecifieke afwijkingen mogelijk. 4 Geldt alleen voor volledig opgeladen hoogspanningsaccu. * GLC 350 e 4MATIC leverbaar vanaf december Meer technische gegevens kunt u vin den op onze website

20 Mercedes-Benz is medeoprichter van de stichting Laureus Sport for Good Foundation. Sinds de stichting in 2000 in het leven is geroepen, ondersteunt en bevordert Mercedes-Benz de doelen en waarden van dit wereldwijde gemeenschapsprogramma: met sociale sportprojecten het leven van sociaal achtergestelde of zieke kinderen verbeteren. Laureus is een fundamenteel onderdeel van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Mercedes-Benz. Elke nieuwe Mercedes-Benz draagt deze waarden dan ook uit. Wanneer u een Mercedes-Benz aanschaft, ondersteunt u de stichting Laureus Sport for Good Foundation. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zoveel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting van deze uitgave (03/16). Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in België en Nederland geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. Hiervoor verwijzen wij naar onze laatste prijslijst. Recyclen is de laatste fase in de levenscyclus van een voertuig. Binnen de Europese Unie is er wetgeving opgesteld voor het recyclen van voertuigen. In richtlijn 2000/53/EU zijn deze bepalingen opgesteld. Alle Mercedes-Benz modellen worden zo geconstrueerd dat zij zo volledig mogelijk kunnen worden gerecycled. Dit leidt tot een minimale belasting van ons milieu. Daarnaast worden onderdelen verwerkt en hergebruikt, verder ontwikkeld en verbeterd. Een directe investering in de toekomst. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0616 Printed in Germany

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

More style per hour.

More style per hour. C-Klasse Coupé More style per hour. Het sportieve silhouet met langgerekte motorkap en perfect geproportioneerde achterzijde trekt alle aandacht naar zich toe. Niemand zal meer oog hebben voor iets anders.

Nadere informatie

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. E-Klasse Coupé Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. Sportiviteit en intelligentie zijn één. Dat zie je niet vaak. De E-Klasse Coupé Edition 1 is de eerste van een nieuwe generatie. Zijn sportiviteit

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Makes the Best of Every Ground. De nieuwe GLC voor een heel nieuwe beleving van autorijden. Progressiever en atletischer dan ooit. Nagenoeg geluidloos en uiterst

Nadere informatie

Werkt als een magneet.

Werkt als een magneet. De E-Klasse Coupé De volgende icoon. De fraaie diamond grille en optionele MULTIBEAM LED-koplampen stralen al van verre. In deze coupé bent u dynamisch, comfortabel en bijzonder veilig onderweg. Dankzij

Nadere informatie

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt.

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt. B-Klasse. Verre reis, gezinsuitje, rijplezier bij de nieuwe generatie B-Klasse valt alles op z n plek. Laat u inspireren door innovatieve technologie. Of door het uiterst flexibele interieur. Of de vele

Nadere informatie

Diepe buiging voor zoveel dynamiek.

Diepe buiging voor zoveel dynamiek. GLE. Coupé. Diepe buiging voor zoveel dynamiek. Verfijnde sportiviteit in grootse stijl. Beleef een nieuwe, fascinerende combinatie. De modern luxury van een Mercedes-Benz. De looks van een SUV. De dynamiek

Nadere informatie

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle The new lightness of being. Mettertijd, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger.

Nadere informatie

CLA Coupé en Shooting Brake

CLA Coupé en Shooting Brake CLA Coupé en Shooting Brake Rock. Star. We maken het podium vrij voor een nieuwe generatie rocksterren: de CLA Shooting Brake en de CLA Coupé. Er is nauwelijks iemand met meer volgers. Geen wonder ook,

Nadere informatie

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Zijn we eigenlijk nog wel wild? Hoeveel vrijheid hebben we werkelijk? Hebben we nog wel kracht? Laat uw gevoelens de vrije loop. 100 % wild. De Mercedes-AMG GT C Roadster ligt

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De hogere kunst van het weglaten.

De hogere kunst van het weglaten. E-Klasse Cabriolet Een openbaring. Pas op, want de nieuwe E-Klasse Cabriolet heeft slechts 20 seconden nodig om u te verleiden. Dat is niet alleen de snelheid waarmee de kap wordt geopend maar ook het

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

Krijgt heel veel aandacht. Maar geeft nog veel meer terug.

Krijgt heel veel aandacht. Maar geeft nog veel meer terug. S-Klasse Limousine Krijgt heel veel aandacht. Maar geeft nog veel meer terug. Wat kunnen we iemand geven die alles al gedaan heeft? Wat kan iemand nog verrassen die alles al gezien heeft? Hoe verleid

Nadere informatie

GLC Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 6 oktober 2017.

GLC Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 6 oktober 2017. GLC Coupé Prijslijst. Geldig vanaf 6 oktober 2017. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

Wat is vrijheid waard?

Wat is vrijheid waard? S-Klasse Cabriolet Wat is vrijheid waard? Heel veel. De nieuwe S-Klasse Cabriolet bewijst het. Een Mercedes-Benz die autorijden op onvoorstelbare wijze cultiveert. Met een stijl en een luxe die zowel de

Nadere informatie

De nieuwe S-Klasse Coupé. Gran Performer.

De nieuwe S-Klasse Coupé. Gran Performer. S-Klasse. Coupé. De nieuwe S-Klasse Coupé. Gran Performer. Het begint allemaal met spraakmakende designtaal. We buigen ons over de typische proporties van een sportieve Gran Turismo, over de langgerekte

Nadere informatie

Return of a blazing star.

Return of a blazing star. C-Klasse Cabriolet Return of a blazing star. Hoe intens kan een auto zijn? De spannende lijnen en gespierde oppervlakken van de nieuwe C-Klasse Cabriolet getuigen van een adembenemende stijl. Die alleen

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

Vloeiende vormentaal. Elke lijn volgt het principe van sensuele puurheid.

Vloeiende vormentaal. Elke lijn volgt het principe van sensuele puurheid. E-Klasse Estate Vloeiende vormentaal. Elke lijn volgt het principe van sensuele puurheid. De dynamische proporties met spannende belijning zorgen ervoor dat de E-Klasse Estate uiterst licht overkomt

Nadere informatie

GLC Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018.

GLC Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018. GLC Coupé Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 218. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

De plug-in hybrid-technologie van de Mercedes-Benz E 350 e kenmerkt zich door buitengewone dynamiek en efficiëntie.

De plug-in hybrid-technologie van de Mercedes-Benz E 350 e kenmerkt zich door buitengewone dynamiek en efficiëntie. E-Klasse Limousine Intuïtief stijlvol. De E-Klasse Limousine kenmerkt zich door moderne stijl en gedistingeerde sportiviteit op een verbluffend lichte manier. Elke lijn volgt het principe van sensuele

Nadere informatie

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Expressionisten. Op uw zoektocht naar het beste kunt u zich niet beter laten begeleiden dan door de gelimiteerde speciale modellen CLA Coupé

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

GLC Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2019.

GLC Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2019. GLC Coupé Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 219. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft

Nadere informatie

Onovertroffen elegantie.

Onovertroffen elegantie. S-Klasse Limousine Onovertroffen elegantie. Het charismatische exterieur straalt pure status en prestige uit met name het front met de MULTIBEAM LED-koplampen (optie) ziet er nu markanter uit dan ooit.

Nadere informatie

C-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2017.

C-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2017. C-Klasse Limousine Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 217. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

C-Klasse Estate. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2017.

C-Klasse Estate. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2017. C-Klasse Estate Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 217. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 200 Cabrio Aut. -/- 22.900,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic Specificaties Voertuignummer: 1103355/72 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

Het is een kunst om enorme uitdagingen te overwinnen en die vervolgens te presenteren als ware het kinderspel. Beleef deze fascinatie in een auto die

Het is een kunst om enorme uitdagingen te overwinnen en die vervolgens te presenteren als ware het kinderspel. Beleef deze fascinatie in een auto die E-Klasse Limousine Het is een kunst om enorme uitdagingen te overwinnen en die vervolgens te presenteren als ware het kinderspel. Beleef deze fascinatie in een auto die u ondersteunt, ontlast en intuïtief

Nadere informatie

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017.

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. SL designo Edition Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. Uitrustingen van de designo Edition voor de SL. SL er zijn nauwelijks initialen

Nadere informatie

Grootste stijl, nóg schitterender.

Grootste stijl, nóg schitterender. S-Klasse Coupé Adembenemend design. De nieuwe S-Klasse Coupé legt nieuwe maatstaven aan in het segment van de luxe coupés. Deze generatie van droomauto s fascineert met een krachtig ogend exterieur en

Nadere informatie

Niets is fraaier dan karakter.

Niets is fraaier dan karakter. CLA Shooting Brake Niets is fraaier dan karakter. Het expressieve, sportieve front van de CLA Shooting Brake bezorgt hem een energieke, zelfbewuste aanblik. Inclusief markante voorbumper, diamond grille

Nadere informatie

Rijden met open dak wellness voor al uw zintuigen.

Rijden met open dak wellness voor al uw zintuigen. S-Klasse Cabriolet Rijden met open dak wellness voor al uw zintuigen. Een aangename temperatuur, een stralende zon, onweerstaanbaar zacht leder en glanzende pianolak. De sensuele puurheid van het design.

Nadere informatie

Alles wat u zo bijzonder maakt.

Alles wat u zo bijzonder maakt. CLA Coupé Alles wat u zo bijzonder maakt. Helemaal nieuw in de stad en vastberaden om een blijvende indruk achter te laten. Het design straalt op u af. De performance geeft uw leven vaart. En de interface

Nadere informatie

Never stop improving.

Never stop improving. C-Klasse Limousine Never stop improving. Het gaat er niet om beter te zijn dan anderen. Het gaat er om zelf steeds beter te worden. Dat telt. Niet alleen in de sport maar ook op de weg. De C-Klasse is

Nadere informatie

C-Klasse Performance-familie uitgebreid

C-Klasse Performance-familie uitgebreid Contactpersoon: Telefoon: Lydia Altena +31-30-2471920 Mobiel: +31-6-2393 6565 Persbericht Datum: 24 februari 2016 C-Klasse Performance-familie uitgebreid Mercedes-AMG heeft wederom een sportief model toegevoegd

Nadere informatie

De C-Klasse Business Solution Limousine.

De C-Klasse Business Solution Limousine. De C-Klasse Business Solution Limousine. C-Klasse Limousine prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 C-KLASSE BUSINESS SOLUTION - NETTOBIJTELLING VANAF 278,- PER MAAND*) Consumentenadviesprijs Consumenten-

Nadere informatie

Masterpiece of intelligence.

Masterpiece of intelligence. E-Klasse Estate Masterpiece of intelligence. De nieuwe E-Klasse Estate is er. Een oplettende Mercedes-Benz als geen ander. Nieuwe, optionele Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen als DRIVE PILOT, MULTIBEAM

Nadere informatie

GLC Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 22 mei 2018.

GLC Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 22 mei 2018. GLC Sport tility Vehicle Prijslijst. Geldig vanaf 22 mei 2018. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor

Nadere informatie

GLC Sport Utility Vechile. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

GLC Sport Utility Vechile. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. GLC Sport tility Vechile Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 217. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

A-Klasse Compact limousine

A-Klasse Compact limousine A-Klasse Compact limousine Hey Mercedes. Kent u dat? U komt iemand tegen en krijgt het gevoel alsof u hem of haar al heel lang kent. Met de nieuwe A-Klasse is dat ook zo. Nadat u een paar dagen samen op

Nadere informatie

GLC Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2019.

GLC Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2019. GLC Sport tility Vehicle Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 219. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Never stop improving.

Never stop improving. C-Klasse Coupé Never stop improving. Alleen de besten worden steeds beter. De drang om vooruit te komen staat op het gezicht van de nieuwe C-Klasse geschreven. De ultramoderne MULTIBEAM LED-koplampen

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory Specificaties Datum: 13-06-2017 Tellerstand: 900 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Never stop improving.

Never stop improving. C-Klasse Estate Never stop improving. Bij de nieuwe C-Klasse Estate staat de drang om vooruit te komen letterlijk op zijn gezicht geschreven. De modern vormgegeven voorzijde straalt dan ook een en al dynamiek

Nadere informatie

Power. Presence. Het ritme van de stad lijkt ineens sneller te gaan. De nieuwe SLC geeft daarbij de maat aan. Pure levensvreugde verovert de stad.

Power. Presence. Het ritme van de stad lijkt ineens sneller te gaan. De nieuwe SLC geeft daarbij de maat aan. Pure levensvreugde verovert de stad. SLC Roadster Power. Presence. Het ritme van de stad lijkt ineens sneller te gaan. De nieuwe SLC geeft daarbij de maat aan. Pure levensvreugde verovert de stad. Met een nieuw front, een diamond grille en

Nadere informatie

GLC Sport Utility Vechile. Prijslijst. Geldig vanaf 16 juni 2017.

GLC Sport Utility Vechile. Prijslijst. Geldig vanaf 16 juni 2017. GLC Sport tility Vechile Prijslijst. Geldig vanaf 16 juni 217. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor

Nadere informatie

Never stop improving.

Never stop improving. C-Klasse Cabriolet Never stop improving. Alleen de besten worden steeds beter. De drang om vooruit te komen staat de nieuwe C-Klasse op het gezicht geschreven. De ultramoderne MULTIBEAM LEDkoplampen en

Nadere informatie

GLE Sport Utility Vehicle

GLE Sport Utility Vehicle GLE Sport Utility Vehicle Het lijkt op succes. Maar het betekent iets veel groters. De nieuwe GLE geeft een heel nieuw beeld van een SUV. Hij is intelligenter, oplettender en attenter dan ooit. Zijn onderstel

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20''

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Panorama, Burmester, Widescreen, Head-Up, 20'' Specificaties Voertuignummer: 1103327/71 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof:

Nadere informatie

Een eerste ontmoeting. En alles wordt anders. U kunt uw blik niet meer loslaten. Van de sensuele puurheid van het model. En het iconisch design.

Een eerste ontmoeting. En alles wordt anders. U kunt uw blik niet meer loslaten. Van de sensuele puurheid van het model. En het iconisch design. CLS Coupé Een eerste ontmoeting. En alles wordt anders. U kunt uw blik niet meer loslaten. Van de sensuele puurheid van het model. En het iconisch design. Dan wordt u overrompeld. Door de begeerte er

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

GLE Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018.

GLE Sport Utility Vehicle. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018. GLE Sport tility Vehicle Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 218. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie

Nadere informatie

C-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018.

C-Klasse Limousine. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018. C-Klasse Limousine Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 218. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

B-Klasse. Electric Drive.

B-Klasse. Electric Drive. B-Klasse. Electric Drive. Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B-Klasse Electric Drive een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet rijdt. Ontdek het

Nadere informatie

GLE 450 AMG 4MATIC - dynamische SUV voor nieuwe doelgroepen

GLE 450 AMG 4MATIC - dynamische SUV voor nieuwe doelgroepen GLE 450 AMG 4MATIC - dynamische SUV voor nieuwe doelgroepen Mercedes-AMG breidt het aanbod AMG-sportmodellen verder uit. De GLE 450 AMG 4MATIC is al de derde auto in deze nieuwe lijn. De power-suv biedt

Nadere informatie

GLC Coupé. Prijslijst: geldig vanaf 10 mei The best or nothing.

GLC Coupé. Prijslijst: geldig vanaf 10 mei The best or nothing. GLC Coupé. Prijslijst: geldig vanaf 10 mei 2017. The best or nothing. Welkom. Welkom in de wereld van Mercedes-Benz. "The best or nothing". Deze woorden van Gottlieb Daimler zijn al meer dan 100 jaar oud.

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory Specificaties Voertuignummer: 1103558 Datum: 23-08-2017 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018.

GLE Coupé. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018. GLE Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 218. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft u

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon Mercedes-Benz GLE-Klasse Coupé 350 d 4-MATIC AMG, Panorama, Airmatic, Keyless-Go, Harman/Kardon Specificaties Voertuignummer: 1103911/81 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz S-Klasse 350 d Bluetec 4-Matic Lang AMG, Origineel Nederlands, Keyless-Go, Panorama, Burmester, Head-Up Specificaties Voertuignummer: 1103293 Datum: 05-01-2015 Tellerstand: 99.958 km Brandstof:

Nadere informatie

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B 250 e een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet

Nadere informatie

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Nieuwe avonturen beleven met de GLA. We staan midden in het moderne leven. We kunnen zo ver reizen als we willen. Ondertussen gewoon met iedereen communiceren. Zelfverzekerd.

Nadere informatie

S-Klasse Cabriolet en Coupé

S-Klasse Cabriolet en Coupé S-Klasse Cabriolet en Coupé Een vluchtige blik. Een verleidelijke gedachte. En het volgende moment verliest u zichzelf. Gelukkig komen ze nog voor: ontmoetingen die het leven rijker maken. Zoals die met

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

C-Klasse Estate. Prijslijst. Geldig vanaf 1 oktober 2017.

C-Klasse Estate. Prijslijst. Geldig vanaf 1 oktober 2017. C-Klasse Estate Prijslijst. Geldig vanaf 1 oktober 217. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

GLC Coupé. Prijslijst geldig vanaf 6 oktober The best or nothing.

GLC Coupé. Prijslijst geldig vanaf 6 oktober The best or nothing. GLC Coupé. Prijslijst geldig vanaf 6 oktober 2016 The best or nothing. Welkom. Welkom in de wereld van Mercedes-Benz. "The best or nothing". Deze woorden van Gottlieb Daimler zijn al meer dan 100 jaar

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Bestaat perfectie echt? Daarop hebben wij een perfect antwoord.

Bestaat perfectie echt? Daarop hebben wij een perfect antwoord. C-Klasse Limousine. Bestaat perfectie echt? Daarop hebben wij een perfect antwoord. De nieuwe generatie C-Klasse weet perfect waar hij vandaan komt. En ook waar hij naartoe gaat. Alleen maar naar de top.

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

Hier mag iedereen zichzelf zijn.

Hier mag iedereen zichzelf zijn. B-Klasse Justify nothing. Als alles perfect aanvoelt, hoef je niets meer uit te leggen. Over je leven, bijvoorbeeld. Of over je stijl. En al helemaal niet over een auto met voorbeeldige veiligheid en comfort.

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

CLA Coupé en Shooting Brake. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018.

CLA Coupé en Shooting Brake. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2018. CLA Coupé en Shooting Brake Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 218. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie

Nadere informatie

C-Klasse Coupé en Cabriolet. Prijslijst. Geldig vanaf 1 juli 2017.

C-Klasse Coupé en Cabriolet. Prijslijst. Geldig vanaf 1 juli 2017. C-Klasse Coupé en Cabriolet Prijslijst. Geldig vanaf 1 juli 217. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie

Nadere informatie

E-Klasse Estate en All-Terrain. Prijslijst. Geldig vanaf 2 mei Bijgewerkt op 1 augustus 2017.

E-Klasse Estate en All-Terrain. Prijslijst. Geldig vanaf 2 mei Bijgewerkt op 1 augustus 2017. E-Klasse Estate en All-Terrain Prijslijst. Geldig vanaf 2 mei 217. Bijgewerkt op 1 augustus 217. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

E-Klasse Coupé en Cabriolet. Prijslijst. Geldig vanaf 20 augustus 2018.

E-Klasse Coupé en Cabriolet. Prijslijst. Geldig vanaf 20 augustus 2018. E-Klasse Coupé en Cabriolet Prijslijst. Geldig vanaf 2 augustus 218. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie,

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie