Dahliarit e weg rechts (Langbroekerdijk) 6. Weg volgen door Overlangbroek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dahliarit e weg rechts (Langbroekerdijk) 6. Weg volgen door Overlangbroek"

Transcriptie

1 Dahliarit In de jaren 30 van de vorige eeuw waren er in Leersum op Koninginnedag (toen 31 augustus, de verjaardag van Koningin Wilhelmina) wedstrijden ringsteken met paard en wagen. De wagens waren versierd met crêpepapier en bloemen. Kinderen kwamen met versierde fietsen en autopeds. Ook was er een kleine optocht van versierde karretjes met mos, groen en oranje bloemen. In 1949 verschoof Koninginnedag naar 30 april. Te vroeg voor een bloemencorso. Leersum wilde toch de bloemenoptocht houden en zo ontstond het plan om in augustus een corso te organiseren. Start bij Eethuis Touché 1. Rijd linksaf de parkeerplaats af (ri. Amerongen) 2. Na de afzetpost 1 e weg rechts (Boerenbuurt) 3. Op de kruising linksaf 4. Y-splitsing links aanhouden Een week voor het corso in 1966 vernam het corsobestuur dat de dahliaoogst in Valkenswaard volledig was mislukt, de velden stonden onder water. De bestelde dahlia s werden niet geleverd. Gelukkig kwamen uit andere plaatsen (o.a. Zundert) nog wel genoeg bloemen. Er werd besloten om voor volgende jaren zelf een deel van de dahlia s te gaan kweken. Dit leverde in dahlia s op. Er kwamen dahliavelden langs o.a. de Rijksstraatweg, Halfeiken en Wildbaan. In 1974 kwamen dahlia s uit Leersum zelf, in 1985 zelfs stuks. Inmiddels worden er in Leersum geen dahlia s meer gekweekt voor het corso. Links en rechts van deze weg liggen een aantal bouwplaatsen waar de afgelopen dagen veel dahlia s zijn geplakt op de praalwagens. Het resultaat is vanmiddag te zien e weg rechts (Langbroekerdijk) 6. Weg volgen door Overlangbroek Iets voor de kerk staan overblijfselen van Kasteel Zuilenburg. De eerste benoeming is in 1270 met als eigenaar Giselbertus de Sulen, hij draagt het op aan de graaf van Gelre. In 1536 wordt Klein Zuilenburg als riddermatig goed erkend door de Staten van Utrecht. De hervormde Hyacinthuskerk dateert uit de 15 e eeuw.

2 7. Op kruising rechtdoor Aan de rechterkant staat het witte Landgoed Sandenburg, daarna aan de linkerkant van de weg staat Walenburg, een uit de 13 e eeuw stammende ridderhofstad in Neerlangbroek. Het kasteeltje staat op een vierkant eilandje met daarachter een tweede eilandje met de tuin. 8. In Langbroek de voorrangsweg oversteken (langs Ford met ijsco) 9. 2 e weg rechts (Rhodensteynselaan) 10. Einde weg links (Gooyerdijk) 11. Weg volgen (weg gaat met scherpe bocht naar rechts, wordt dan Sterkenburgerlaan) 12. Einde weg links de voorrangsweg op (Driebergsestraatweg) 13. Na restaurant Brocante 1 e weg rechts (Hydeparklaan) 14. Op kruising rechtsaf (Oude Arnhemse Bovenweg) We rijden langs het veteranencentrum en de Mariniers Kazerne Doorn (Van Braam Houckgeestkazerne). Het Korps Mariniers vindt zijn oorsprong in de Gouden Eeuw, grofweg de 17e eeuw. De Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden maakte op vlakken als wetenschap, kunst en handel een bloeiperiode door. De wereldwijde handel bracht de Republiek wel voortdurend in conflict met de grootmachten Engeland en Spanje. Het belang van de wereldwijde handel zorgde voor de noodzaak van wereldwijde verdediging. Raadspensionaris Johan de Witt en admiraal Michiel Adriaenszoon de Ruyter zagen het nut van een permanente groep soldaten met zeebenen. Dit in plaats van de landsoldaten die in bepaalde situaties over de vloot werden verspreid. Dit inzicht leidde op 10 december 1665 tot de oprichting van een regiment scheepssoldaten, onder leiding van luitenant-kolonel Willem Joseph baron van Ghent. Het Korps Mariniers stamt af van dit door Van Ghent geleide regiment. Het werkterrein van het korps lag aanvankelijk vooral op de vloot, maar later ook in de koloniën.

3 15. Weg volgen, u rijdt Doorn in. 16. In Doorn de weg met een bocht naar rechts volgen (Drift) In een document uit de periode wordt de nederzetting "Thorhem" genoemd, woonplaats van dondergod Thor. Vikingen gelegerd bij Dorestad, het huidige Wijk bij Duurstede, noemden de plaats zo omdat de dondergod er vereerd zou worden. Inderdaad wijzen archeologische opgravingen in een heideveldje op het noordelijk van Doorn gelegen landgoed Hoog Moersbergen op resten van een heidense offerplaats. 17. T-splitsing links de voorrangsweg op (Dorpsstraat), let op flitspaal 18. Bij de stoplichten rechtdoor 19. Na Ford-dealer 3 e weg rechts (= voor bushokje, Schoonoordselaan) 20. Op kruising links aanhouden (Buurtweg) 21. Op de drempel de weg links volgen 22. Kruising met drempel rechtdoor 23. Door S-bocht (let op zicht) De Utrechtse Heuvelrug is een zandrug in het landschap van de Nederlandse provincies Utrecht en Noord-Holland tussen de randmeren in het noordwesten en de Rijn in het zuidoosten. De contouren van de lange heuvelrug die van Huizen tot Rhenen loopt, tekenen zich overal duidelijk af.

4 De Utrechtse Heuvelrug heeft meerdere 'toppen' boven de 50 meter. Het hoogste punt is de Amerongse Berg. De Utrechtse Heuvelrug heeft veel bos. Daarnaast zijn er een aantal heidegebieden en enkele stuifzanden. Het gebied strekt zich van het Gooimeer tot de Nederrijn uit over een totale lengte van circa 50 km. De totale oppervlakte is ongeveer hectare. Daarmee is het na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland. 24. Vervolg de weg door Darthuizen, dan 1 e weg links (Broekweg) 25. T-splitsing rechts (Darthuizerweg) 26. Einde weg links (Broekhuizerlaan) Aan de rechterkant ligt Landgoed Broekhuizen. Broekhuizen is een van de parels van de zogenoemde Stichtse Lustwarande: een lint van buitenplaatsen, villa s en oudere hofsteden dat zich uitstrekt van De Bilt tot Amerongen. Met name tussen 1840 en 1920 was de streek vooral in trek bij rijke Amsterdammers die wilden ontsnappen aan de stedelijke drukte. Het huis van Broekhuizen is neoclassicistisch; het ziet eruit als een witgepleisterde tempel. In 1906 werd het gebouw verwoest door een brand. Het huidige huis is een kopie, grotendeels in beton uitgevoerd. De oorspronkelijke tuin- en parkaanleg was barok. Restant hiervan is de statige Broekhuizerlaan met zijn zes rijen beuken. De rest van het groen is vooral in een landschappelijke stijl aangelegd. Het tv-programma Heel Holland Bakt is hier de afgelopen seizoenen opgenomen.

5 27. 1e weg links 28. Op rotonde 1e afslag (Rijksstraatweg) 29. Doorrijden tot wegafzetting van Bloemencorso Leersum. 30. Rijd het parcours op, bij stoplichten links (Lomboklaan) 31. 1e weg rechts (Koningin Julianalaan) Tijd om de dahlia s van dichtbij te bekijken. We parkeren hier onze Ford s. We hebben ongeveer 30 km gereden.

6 Om 13:15 vertrekken we voor de rondgang over het parcours van Bloemencorso Leersum. We beëindigen het voorprogramma van Bloemencorso Leersum door op de Lomboklaan naar de afzetpost te rijden. 32. Na afzetpost 1 e weg rechts (Burgemeester v/d Boschlaan) e weg links (Bentincklaan) 34. Einde weg rechts en direct links (Heuvelzoom) 35. Op T-splitsing links (Scherpenzeelseweg) Het begin van de Scherpenzeelseweg, vanaf de Rijksstraatweg tot aan de negentiende-eeuwse Algemene Begraafplaats, was de eerste weg in Leersum die van bestrating werd voorzien. In 1894 werd dit gedeelte met klinkers geplaveid. Tot in het begin van de jaren twintig van de twintigste eeuw was deze weg nog vrijwel onbebouwd. 36. Na scherpe bocht naar links 1 e weg rechts (Bovenhaarweg, ww Overberg 3) In deze buurt zijn, zowel langs de Bovenhaarweg als langs de Haarweg, reeds in de Middeleeuwen boerderijen ontstaan op de zogenoemde haren, dat wil zeggen hoog gelegen randen of richels, die in dit gebied ten noorden van de Heuvelrug voorkomen. 37. Einde weg rechts (Haarweg) 38. T-splitsing rechtsaf (Bergweg) Voor ons ligt de Amerongse Berg, een heuvel die met een hoogte van 69,2 meter boven NAP het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. De heuvel ligt in het Amerongse Bos, een van de oudste bossen op de Utrechtse Heuvelrug. De meeste bossen op de heuvelrug zijn niet ouder dan een eeuw, in het Amerongse Bos dateren sommige grove dennen uit Het bos werd aangelegd als jachtgebied voor de kasteelheren van het in de Amerongse Bovenpolder gelegen kasteel Amerongen. 39. Na bushalte 1 e weg links (Achterweg) 40. T-splitsing links (Dwarsweg) 41. Eind weg links (Slaperdijk) 42. Weg volgen, over de brug rechts aanhouden (Kooiweg) 43. Onder de A12 door e weg rechts (Biesbosserweg, viaduct over spoor) 45. Na scherpe bocht naar links rechtsaf (Emminkhuizerlaan)

7 46. Op rotonde 3 e afslag Links ligt Kasteel Renswoude, vroeger Borchwal, en bijbehorend landgoed. Waarschijnlijk dateert het eerste huis uit eind 14 e eeuw. In 1654 werd het versterkte huis gesloopt en vervangen door een landhuis. Het huidige huis is waarschijnlijk op de middeleeuwse fundamenten gebouwd. De tuin is een typische Engelse landschapstuin. Deze tuinen kenmerken zich door een weelderige begroeiing, maar op elk punt in de tuin moet je een doorkijk hebben, naar het kasteel. De provinciale weg, Renswoude - Veenendaal, is hier ooit dwars doorheen aangelegd. De personeelswoningen staan nu ook langs deze weg, maar behoorden echter bij deze Heerlyckheid, zoals het kasteel met zijn landerijen werd genoemd. 47. Op rotonde 2 e afslag (2x) 48. Na Renswoude 1 e weg rechts (ww Hans & Grietje, Ruwinkelseweg) 49. Einde weg links, voorrangsweg op (Barneveldsestraat) e weg rechts (Renessersteeg) 51. Y-splitsing links aanhouden (Goorsteeg) 52. T-splitsing rechts (Moorsterweg) e weg rechts (Dashorsterweg) 54. Kruising linksaf (Kolfschoterdijk) 55. Kruising rechtdoor 56. Einde weg rechts (Voskuilerdijk) 57. Kruising rechtdoor 58. Weg volgen, gaat over in Leusbroekerweg 59. Einde weg rechts (bij Restaurant de Mof ) 60. Bij de tweede stoplichten links (Ooievaarshorsterweg)

8 61. T-splitsing links (Treekerweg) Op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar de Gelderse Vallei ligt landgoed Den Treek-Henschoten. Dit uitgestrekte gebied met bossen, natuur, landbouw en heide beslaat bijna 2200 hectaren en grenst aan vijf gemeenten: Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug en Zeist. Landgoed Den Treek-Henschoten is het grootste familielandgoed van Nederland. De aandeelhouders van Den Treek-Henschoten zijn allen nazaten van de stichter van het landgoed, Willem Hendrik de Beaufort. In 1807 kocht hij de buitenplaats Den Treek met omliggende bossen en landerijen. Hier stichtte hij het landgoed als bosbouwbedrijf. De buitenplaats was zijn woonhuis. 62. Weg links volgen (Heetvelderweg) 63. Weg rechts volgen, Heetvelderweg gaat over in Meent 64. T-splitsing rechts (Griftdijk) 65. Over de brug rechts, direct weer rechts 66. Op rotonde 2 e afslag e weg rechts en weg links volgen (Slappedel) 68. Einde weg rechts (Ringelpoelweg) We rijden over het Landgoed Anderstein. Dit 220 hectare omvattende landgoed, biedt een divers landschap van bossen, heide en grasland. De prestigieuze 27 hole golfbaan, die 100 hectare van het landgoed bestrijkt, is geïntegreerd in het natuurlandschap. Door een actief beleid op het gebied van behoud en ondersteuning van de natuur, krijgen zeldzame flora en fauna de ruimte om te floreren. Op het landgoed staan verschillende gebouwen, waaronder de statige Villa Anderstein, het Koetshuis, de dwarshuisboerderij, De Deel en de Stal. 69. T-splitsing links (zicht naar rechts beperkt, er staat een spiegel) 70. Bij stoplichten rechtdoor (Haarweg, let op drempels) 71. Weg volgen, gaat over in Rumelaarseweg.

9 72. Na de wildwissel 1 e weg rechts (Laagerfseweg over spoor en A12) Het ecoduct Rumelaar overspant de A12 en is in 2011/2012 aangelegd. Het ecoduct verbindt het natuurgebied Rumelaar ten noorden van de A12 en de spoorlijn met het Leersumsche Veld ten zuiden daarvan. De eerste doorsnijding van het natuurgebied ontstond in 1845, toen de spoorlijn van Utrecht naar Arnhem in gebruik werd genomen. In de jaren '30 en '40 werden de voorbereidende werkzaamheden van de A12 uitgevoerd, maar de snelweg werd niet afgebouwd voor de Tweede Wereldoorlog. In 1956 opende de A12 tussen Maarsbergen en Arnhem voor het verkeer. 73. Einde weg links (Haarweg) e weg rechts, weg volgen tot in Leersum. 75. Voor afzetting de auto s langs de weg parkeren Het tweede deel van de Dahliarit was ongeveer 50 km lang.

én omgeving Rondje Vallei en Heuvelrug AFSTAND: 30 kilometer TIJDSDUUR: 2 uur Ontdek Scherpenzeel en omgeving op de fiets

én omgeving Rondje Vallei en Heuvelrug AFSTAND: 30 kilometer TIJDSDUUR: 2 uur Ontdek Scherpenzeel en omgeving op de fiets én omgeving Rondje Vallei en Heuvelrug AFSTAND: 30 kilometer TIJDSDUUR: 2 uur 1 Ontdek Scherpenzeel en omgeving op de fiets Rondje Vallei en Heuvelrug De plattegrond van deze route kunt u vinden op blz

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 42.1 (ongeveer 2:28 u.) Fietsroute 153437 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 42.1 (ongeveer 2:28 u.) Fietsroute 153437 Wil

Nadere informatie

Door het groen van de Utrec...

Door het groen van de Utrec... 9 6 2016 Print Door het groen van de Utrechtse Fietsen in route.nl Door het groen van de Utrec... Nederland Utrecht Woudenberg 52,29 (ongeveer u) Fietsroute 153434 84 6 89 85 81 70 7 82 22 23 66 8 71 12

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 38.4 (ongeveer 2:14 u.) Fietsroute 181401 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 38.4 (ongeveer 2:14 u.) Fietsroute 181401 Deze

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Woudenberg 29.5 (ongeveer 1:42 u.) Fietsroute 142655 900m 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Woudenberg 29.5 (ongeveer 1:42 u.) Fietsroute 142655 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 36.5 (ongeveer 2:07 u.) Fietsroute 137686 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 36.5 (ongeveer 2:07 u.) Fietsroute 137686 Falk-VVV

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Soest 52.9 (ongeveer 3:04 u.) Fietsroute 137091 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Soest 52.9 (ongeveer 3:04 u.) Fietsroute 137091 Falk-VVV fietskaarten, een serie

Nadere informatie

Buurtambassadeurs Utrechtse Heuvelrug

Buurtambassadeurs Utrechtse Heuvelrug s Utrechtse Heuvelrug Verspreide Huizen Heuvelrug Oost Amersfoortseweg 92-100 Leersumsestraatweg 2-23 Maarsbergseweg 1-8a Postweg 1-9 Remise 2-12 Sandenburgerlaan 2 Sint Helenalaan 1-3 Verspreide Huizen

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Utrecht Leusden 26 (ongeveer 1:32 u.) Fietsroute 180936 900m 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Utrecht Leusden 26 (ongeveer 1:32 u.) Fietsroute 180936 Falk-VVV fietskaarten, een serie

Nadere informatie

MGCC Regio Midden-Nederland

MGCC Regio Midden-Nederland MGCC Regio Midden-Nederland Start: Pannenkoekenhuis De Stapel(b)akker Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt Oude Waag 21 4153 RC BEESD Tel. 0345-618901 Tijdstip: Ontvangst vanaf: 11.30 uur Start: wanneer

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Gelderland Ede 49.3 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 179621 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Gelderland Ede 49.3 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 179621 Falk-VVV fietskaarten, een serie

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 8 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 55.3 (ongeveer 3:14 u.) Fietsroute 181347 1km 2015 Falkplan BV 2 van 8 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 55.3 (ongeveer 3:14 u.) Fietsroute 181347 Hoewel

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 8 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 39.4 (ongeveer 2:18 u.) Fietsroute 115222 1km 2015 Falkplan BV 2 van 8 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 39.4 (ongeveer 2:18 u.) Fietsroute 115222 Falk-VVV

Nadere informatie

Bijlage bij dienst: mavr: 1323, 1327, 1328, 1403, 1455, Routebeschrijving MAT-rit

Bijlage bij dienst: mavr: 1323, 1327, 1328, 1403, 1455, Routebeschrijving MAT-rit mavr: 1323, 1327, 1328, 1403, 1455, beschrijving MAT-rit Van: Doorn, Centrum (uit Utrecht) Naar: Doorn, Centrum (richting Utrecht) In Doorn keert lijn 50 op de Langbroekerweg. Na de halte Centrum slaat

Nadere informatie

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum

TE KOOP. Zandweg K.K NG Leersum TE KOOP 695.000 K.K. Zandweg 9 3956 NG Leersum Inleiding Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Doorn en Leersum ligt de buurtgemeenschap Darthuizen. De plek is uniek, het boshuis ligt midden in

Nadere informatie

Doorn - 22 september 2018 Routebeschrijving 5 km

Doorn - 22 september 2018 Routebeschrijving 5 km Doorn - 22 september 2018 Routebeschrijving 5 km START & FINISH: Militair Revalidatie Centrum Aardenburg Korte Molenweg 3, 3941 PW Doorn Bij ongevallen of calamiteiten, bel alarmnummer: 112 Assistentie

Nadere informatie

GIMBORN PAD. Moersbergen. Von Gimborn Arboretum. Von Gimborn Arboretum. Moersbergen. Von Gimborn Arboretum. Moersbergen. Von Gimborn Arboretum

GIMBORN PAD. Moersbergen. Von Gimborn Arboretum. Von Gimborn Arboretum. Moersbergen. Von Gimborn Arboretum. Moersbergen. Von Gimborn Arboretum 1 Drie berg sest 5km raat weg 2 3 4 M oe rs be rg ste eg 6 7 Vo ss en ste in se 5 se la an Go oij erd ijk GIMBORN PAD Langbroekerwetering de-voetstap.nl Beschrijving wandeling Moersbergen - von Gimborn

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk Landgoederen Klarenbeek en De Haere. We wandelen met Lupus in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische

Nadere informatie

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse 2017 Startpunt dag 1: Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen vanuit Den Ham ca. 14 kilometer via de knooppunten: 25-30-32-36-37-43,

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Fairtrade fietsroutes Utrechtse Heuvelrug en Bunnik

Fairtrade fietsroutes Utrechtse Heuvelrug en Bunnik 90 54 53 airtrade fietsroutes Utrechtse Heuvelrug en Bunnik N226 85 89 88 93 Utrecht 01 02 Zeist 44 N411 O J K 40 39 Austerlitz 80 N 41 L M HO 78 35 98 36 Odijk 02 m Kro 99 RI me Rijn 01 JS N B UR GS D

Nadere informatie

NS MST Utrechtse Heuvelrug Trail 30,5 kilometer, 330 hoogtemeters route en foto s: Han Savelkoel

NS MST Utrechtse Heuvelrug Trail 30,5 kilometer, 330 hoogtemeters route en foto s: Han Savelkoel NS MST Utrechtse Heuvelrug Trail 30,5 kilometer, 330 hoogtemeters route en foto s: Han Savelkoel Kenmerken De Utrechtse Heuvelrug Trail is de oermoeder van de station-naar-station trails. De UHT, zoals

Nadere informatie

P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor

P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor Leersum P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor Routes A & B In periode 15 maart 15 juli zijn routes A & B niet mogelijk i.v.m. het vogelbroedseizoen.

Nadere informatie

Per auto (Centraal Museum, Nicolaaskerkhof, Utrecht) Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Per auto (Centraal Museum, Nicolaaskerkhof, Utrecht) Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum Nicolaaskerkhof 10 3512 XC Utrecht De Tuinzaal Nicolaasdwarsstraat 14 3512 XH Utrecht De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht Per auto (Centraal Museum,

Nadere informatie

Provincie: Gelderland Vanuit: Beest / Landgoed Mariënwaerdt Datum: sept 2009

Provincie: Gelderland Vanuit: Beest / Landgoed Mariënwaerdt Datum: sept 2009 Provincie: Gelderland Vanuit: Beest / Landgoed Mariënwaerdt Datum: sept 2009 Lengte: 128 km Daar waar de fietsers in het voorjaar met de bloesem bezit nemen van dit stukje Betuwe, is de natuur en omgeving

Nadere informatie

Ooit lagen in het heuvelachtige. Veluwe immense gletsjers.

Ooit lagen in het heuvelachtige. Veluwe immense gletsjers. H I K E &T r e k k i n g Ooit lagen in het heuvelachtige gebied van de Veluwe immense gletsjers. Natuur is er niet alleen om beschermd te worden, maar ook om beleefd te worden. Met deze quote onderstrepen

Nadere informatie

Leaflet (http://leafletjs.com) 2016 Falkplan BV, OpenStreetMap contributors (http://www.openstreetmap.org/copyright)

Leaflet (http://leafletjs.com) 2016 Falkplan BV, OpenStreetMap contributors (http://www.openstreetmap.org/copyright) Van rug tot vallei Utrecht Veenendaal 39,40 (ongeveer 2:19 u) Fietsroute 114849 23 99 66 20 46 43 25 42 40 27 51 29 2 41 33 30 36 35 52 52 Leaflet (http://leafletjs.com) 2016 Falkplan BV, OpenStreetMap

Nadere informatie

- High tea route - Duur van de rit 2,5 tot 3 uur. Duur High tea 2 uur. Aantal kilometers 103 Kilometer. Totale duur 5 uur

- High tea route - Duur van de rit 2,5 tot 3 uur. Duur High tea 2 uur. Aantal kilometers 103 Kilometer. Totale duur 5 uur - High tea route - Duur van de rit 2,5 tot 3 uur Duur High tea 2 uur Aantal kilometers 103 Kilometer Totale duur 5 uur Welkom in de oldtimer van DeVolkswagenbus.nl of HuurEenOldtimer.nl. Jullie hebben

Nadere informatie

Veluwe route 19 April 2015

Veluwe route 19 April 2015 Veluwe route 19 April 2015 Een toerrit langs bezienswaardigheden op de Veluwe We starten bij Restaurant De Hof Arnhemseweg 3 Renswoude 0318-571213 www,dehof.nl de start en finish zijn op het zelfde adres:

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op Fietsroute Rosmalen, Heeswijk-Dinther en Berlicum

Vind de mooiste fietsroutes op  Fietsroute Rosmalen, Heeswijk-Dinther en Berlicum Fietsroute 122139 Rosmalen, Heeswijk-Dinther en Berlicum Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats velder Velder 5298 Boxtel Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt velder Velder 5298

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Baarn 31.6 (ongeveer 1:49 u.) Fietsroute 129307 900m 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Baarn 31.6 (ongeveer 1:49 u.) Fietsroute

Nadere informatie

Provincie: Zuid Holland Vanuit: Oostvoorne - Oldtimermuseum De Rijke Datum: mei 2012

Provincie: Zuid Holland Vanuit: Oostvoorne - Oldtimermuseum De Rijke Datum: mei 2012 Provincie: Zuid Holland Vanuit: Oostvoorne - Oldtimermuseum De Rijke Datum: mei 2012 Lengte: 135 Door: Peter Schoordijk & Cok van Dongen De route gaat over het eiland Voorne en Putten. Door bossen en duinpartijen

Nadere informatie

LANDGOED VILSTEREN - GRANDTOUR

LANDGOED VILSTEREN - GRANDTOUR LANDGOED VILSTEREN - GRANDTOUR ROUTE 14 km Flinke wandeling op landgoed Vilsteren, met onderweg o.a. het graf van de kluizenaar, een fraai uitzichtpunt en een kijkje achter de schermen van het beleid en

Nadere informatie

Wandeling Landgoed Wouwse Plantage Zurenhoek ca. 12,5 km.

Wandeling Landgoed Wouwse Plantage Zurenhoek ca. 12,5 km. Wandeling Landgoed Wouwse Plantage Zurenhoek ca. 12,5 km. De wandeling gaat door een afwisselend landschap, gedeeltelijk open gebied maar voornamelijk bos (naaldbos en loofbos). De paden kunnen op sommige

Nadere informatie

Utrechtse Heuvelrug NS-wandeltocht. Begin station Driebergen-Zeist Eindpunt station Maarn Afstand 14 km

Utrechtse Heuvelrug NS-wandeltocht. Begin station Driebergen-Zeist Eindpunt station Maarn Afstand 14 km Utrechtse Heuvelrug NS-wandeltocht Begin station Driebergen-Zeist Eindpunt station Maarn Afstand 14 km Beschrijving van de wandeltocht U verlaat het station via spoor 1 langs de fietsenrekken en steekt

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 25.3 (ongeveer 1:28 u.) Fietsroute 148527 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 25.3 (ongeveer 1:28 u.) Fietsroute 148527 Falk-VVV

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 65.7 (ongeveer 3:49 u.) Fietsroute 181402 3km 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 65.7 (ongeveer 3:49 u.) Fietsroute 181402 Falk-VVV

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 8 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 58.4 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 137452 1km 2015 Falkplan BV 2 van 8 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 58.4 (ongeveer 3:25 u.) Fietsroute 137452 Falk-VVV

Nadere informatie

NT00164_1486. Nadere Toegang op inv. nr uit het archief van het. van het Gemeentebestuur Doorn, (1961) (164)

NT00164_1486. Nadere Toegang op inv. nr uit het archief van het. van het Gemeentebestuur Doorn, (1961) (164) NT00164_1486 Nadere Toegang op inv. nr 1486 uit het archief van het van het Gemeentebestuur Doorn, 1811-1933 (1961) (164) H.J. Postema Juli 2005 Inleiding Vrijwel iedere gemeente beschikt over zogenaamde

Nadere informatie

Toerrit regio Amersfoort

Toerrit regio Amersfoort Toerrit regio Amersfoort Voorbeeld van een succesvol gereden toerrit in de regio Amersfoort in 2013. Het startpunt is bij Restaurant "Oud Leusden", Vlooswijkseweg 1, 3832 RG Leusden. Nr KM KM totaal Vraag

Nadere informatie

routes Mooie natuur Nationale Parken Makkelijk fietsen via knooppunten NATIONALE PARKEN afstanden tussen 25 en 55 km FIETS LANGS EN DOOR 12

routes Mooie natuur Nationale Parken Makkelijk fietsen via knooppunten NATIONALE PARKEN afstanden tussen 25 en 55 km FIETS LANGS EN DOOR 12 NR. 03 / 2014 fiets routes afstanden tussen 25 en 55 km Makkelijk fietsen via knooppunten FIETS LANGS EN DOOR 12 Nationale Parken 12 NATIONALE PARKEN fietsroutes Mooie natuur Fietsen in Weerribben-Wieden,

Nadere informatie

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km

HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km HERINNERINGS-FIETSROUTE Tweede Wereldoorlog Steenwijk en omgeving, lengte 30 km 001 Start fietstocht op de Johan van den Kornputkazerne bij het Kelderbarretje met wandschilderingen Duitse Kriegsmarine

Nadere informatie

Rijroute naar de Johannes de Doper / Verrijzenis des Herenkerk in Wageningen plus de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden

Rijroute naar de Johannes de Doper / Verrijzenis des Herenkerk in Wageningen plus de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden Rijroute naar de Johannes de Doper / Verrijzenis des Herenkerk in Wageningen plus de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheden 1 Vanaf A12: richting Wageningen {Dr. W. Dreeslaan / Mansholtlaan (N 781)} na

Nadere informatie

LANDGOED VILSTEREN - WATER

LANDGOED VILSTEREN - WATER LANDGOED VILSTEREN - WATER ROUTE 4,5 km Welkom op het ca. 1.051 hectare grote particuliere landgoed Vilsteren, eigendom van de familie Cremers, waar naast bos, heide en cultuurland ook veel water te vinden

Nadere informatie

Maandag Woensdag Route Afstand +/- 30 maart Flyer 45 1 april Rondje Garderen 45 6 april PIJPERS PAASRIT

Maandag Woensdag Route Afstand +/- 30 maart Flyer 45 1 april Rondje Garderen 45 6 april PIJPERS PAASRIT Maandag Woensdag Route Afstand +/- 30 maart Flyer 45 1 april Rondje Garderen 45 6 april PIJPERS PAASRIT 40, 75, 110 Pijpers Bronbemalingen 8 april Stichtse brug 58 13 april Tafi 58 15 april Kootwijkerbroek

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren.

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren. Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Rij over de Bruistensingel richting s-hertogenbosch Rij langs het Shell benzinestation. (volg het bord Avonturenland).

Nadere informatie

Mokerheide en Mokerplas

Mokerheide en Mokerplas Korte Struin 10 Januari 2018 Mokerheide en Mokerplas Frans Sijben Nijmegen Zicht op de Mokerplas Startpunt N271 Plasmolen bij bushalte Rijksweg / Witteweg Plasmolen. Openbaar vervoer: Trein Nijmegen Centraal

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie

Fietsen langs de Zoom

Fietsen langs de Zoom Fietsroute langs de turfvaart de Zoom Fam. Blankers 2-mrt-17 Deze fietstocht gaat door bossen, langs bosranden, langs open landerijen en door de stad Bergen op Zoom. De fietsroute begint in Bergen op Zoom,

Nadere informatie

Fietsroute Gelderse Vallei en Grebbelinie

Fietsroute Gelderse Vallei en Grebbelinie Fietsroute Gelderse Vallei en Grebbelinie Deze route wordt aangeboden 50 50 Hotel Belmont Start- en eindpunt: 50 50 Hotel Belmont, Goorsteeg 66 in Ede Afstand: 39,5 km Op de rand van Veluwe en Gelderse

Nadere informatie

OCHTEND ETAPPE MASTERS START 9.30 UUR ZATERDAG 16 SEPTEMBER 2017.

OCHTEND ETAPPE MASTERS START 9.30 UUR ZATERDAG 16 SEPTEMBER 2017. 1 0 0 OCHTEND ETAPPE MASTERS START 9.30 UUR ZATERDAG 16 SEPTEMBER 2017. 0 2 vertrek/départ 9:30 Afstand / Distance : 121,2 km 0 Afstand / Distanc e : 121,2 PLAATS gereden km's OMSCHRIJVING nr. START 0,0

Nadere informatie

Wandelroute Sprengenberg, op de Sallandse Heuvelrug

Wandelroute Sprengenberg, op de Sallandse Heuvelrug Wandelroute Sprengenberg, op de Sallandse Heuvelrug 5.6 km wandelen Wandel op de heuvelachtige Sprengenberg en laat je verrassen door de uitgestrekte bossen, glooiende heidevelden en vele planten en dieren.

Nadere informatie

Programma 26e Landgoederenfietstocht

Programma 26e Landgoederenfietstocht Programma 26e Landgoederenfietstocht Landgoed Beerschoten De Bilt 1 juni 2014 26e Landgoederenfietstocht Lions Club De Bilt-Bilthoven lionsclubdebiltbilthoven.nl 1 / 12 Sponsoren 26e Landgoederenfietstocht

Nadere informatie

1. Rij in noordelijke richting, bij stoplichten rechtdoor ( Meppelerweg ) Startijd : 09:00

1. Rij in noordelijke richting, bij stoplichten rechtdoor ( Meppelerweg ) Startijd : 09:00 Vrijdag 10 april Balkbrug - Westerbork Start Balkbrug Route The Final Push 2015 Balkbrug 09:00 1. Rij in noordelijke richting, bij stoplichten rechtdoor ( Meppelerweg ) Startijd : 09:00 2. Bij Y- splitsing

Nadere informatie

19. VKL RECHTDOOOR DELFTSESTRAATWEG EN ONDER VIADUCT DOOR

19. VKL RECHTDOOOR DELFTSESTRAATWEG EN ONDER VIADUCT DOOR GEACHTE DEELNEMERS, HELAAS WAREN WIJ OP 14 MEI GENOODZAAKT EEN VERANDERING AAN TE BRENGEN VANWEGE EEN ONVERWACHTE WIELERRONDE. DIT BETEKENT EEN STUK SNELWEG. 1. VERLAAT DE PARKEERPLAATS L.A. 2. 2 X VKL

Nadere informatie

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving

Luistertocht Burg-Reuland. Wegbeschrijving Luistertocht Burg-Reuland Burchtlieden uit Reuland, Eifel-gotiek en snelle postkoetsen Wegbeschrijving Start: Tourist Info Reuland-Ouren, Kulturhaus, Dorf 135 in Burg- Reuland (vroeger Dorf 106 a). Parkeermogelijkheden

Nadere informatie

1 We verzamelen bij Restaurant Campman ( Hartenseweg

1 We verzamelen bij Restaurant Campman (  Hartenseweg Rit Rondom de Rijn zondag 12 oktober 2014 De route Rondom de Rijn laat ons de twee zijden van de Rijn en Neder-Rijn zien en is circa 95 km lang. Het eerste deel voert langs de beboste Veluwezoom, een stuwwal

Nadere informatie

Wandelroutes op Hagen Lengte 5, 2,5 km en een rolstoelroute

Wandelroutes op Hagen Lengte 5, 2,5 km en een rolstoelroute Wandelroute door de natuur Hagen Wandelroutes op Hagen Lengte 5, 2,5 km en een rolstoelroute Op Hagen is het fantastisch wandelen. Bossen, lanen, akkers, weilanden, boerderijen, vennen en poelen wisselen

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 5 Nederland Gelderland Elburg 45.3 (ongeveer 2:39 u.) Fietsroute 182867 1km 2015 Falkplan BV 2 van 5 Nederland Gelderland Elburg 45.3 (ongeveer 2:39 u.) Fietsroute 182867 Falk-VVV fietskaarten, een

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op Fietsroute De Bilt, Bunnik en Soesterberg

Vind de mooiste fietsroutes op  Fietsroute De Bilt, Bunnik en Soesterberg Fietsroute 122262 De Bilt, Bunnik en Soesterberg Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats dagrecreatieterrein everstein Lekdijk 4124 KC Vianen Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN Ommetje B

STRUIN BULLETIN Ommetje B STRUIN BULLETIN Ommetje B Versie: maart 2018 Gofferts Groen Door Frans Sijben Nijmegen Dit struinommetje brengt u in een dik uur naar een van de vele parken in Nijmegen. Temidden van straten en woningen

Nadere informatie

Weg oprijden. Gelijkwaardige kruising. Linksaf slaan. Voorrangskruising. Linksaf slaan. Zebrapad.

Weg oprijden. Gelijkwaardige kruising. Linksaf slaan. Voorrangskruising. Linksaf slaan. Zebrapad. Vertrek vanaf het schoolplein. Rechtsaf de Spijlen op en meteen linksaf de Tabaksweg op. Aan het eind van de Tabaksweg, ga je rechtsaf de Schoolweg op richting de Rijksstraatweg. Sla linksaf de Rijksstraatweg

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Utrecht De Bilt 37.3 (ongeveer 2:11 u.) Fietsroute 122262 1km 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Utrecht De Bilt 37.3 (ongeveer 2:11 u.) Fietsroute 122262 Falk-VVV fietskaarten, een serie

Nadere informatie

Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo

Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo Wandelen Wandelroute Leuvenumse Bos, bij Ermelo 5 km Waar Leuvenumse bossen Vertrekpunt Parkeerplaats Poolseweg [https://maps.google.com/? q=52.3032,5.71531] Gevarieerde wandelroute langs de Leuvenumse

Nadere informatie

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Naar buiten in 's-graveland / wandelroute (17 km)

Omschrijving. Bezienswaardigheden. Naar buiten in 's-graveland / wandelroute (17 km) Omschrijving Bijzonder aan s-graveland is de concentratie van zoveel buitenplaatsen op een relatief klein rechthoekig gebied. De buitenplaatsen zijn mede bepalend voor het karakter van de hele gemeente.

Nadere informatie

Dag van het Kasteel 2012

Dag van het Kasteel 2012 Dag van het Kasteel 2012 wandelen rond Zeeuwse kastelen en buitenplaatsen Schouwen-Duiveland Slot Moermond, Renesse Zuid-Beveland De Hellenburg, Baarland Walcheren Westhove, Oostkapelle Zeeuws-Vlaanderen

Nadere informatie

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje.

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Artillerie Jaaruitje 2015 Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Dit jaar is er voor gekozen om het Nationaal Militair Museum

Nadere informatie

Toeristische route door BLERICK

Toeristische route door BLERICK Toeristische route door BLERICK pag. 2 TOERISTISCHE ROUTE DOOR BLERICK VOOR ROLSTOELERS EN SCOOTMOBIELEN Het is raadzaam om wat te drinken mee te nemen Wij beginnen bij het Oude Raadshuis op het Antoniusplein.

Nadere informatie

Banen en vestigingen per gemeente [2010] ALLE BANEN BE Nijverheid TOTAAL

Banen en vestigingen per gemeente [2010] ALLE BANEN BE Nijverheid TOTAAL Banen en vestigingen per gemeente 2009-2010 [2010] ALLE BANEN 2010 0305 ABCOUDE 280 92 217 619 18 97 55 34 15 364 69 55 135 258 76 46 2.430 0307 AMERSFOORT 223 5.055 3.588 14.405 3.442 2.448 4.468 4.156

Nadere informatie

Mokerheide en Mokerplas

Mokerheide en Mokerplas Korte Struin 10 September 2017 Struinbulletin Mokerheide en Mokerplas Zicht op de Mokerplas Startpunt N271 Plasmolen bij bushalte Rijksweg / Witteweg Plasmolen. Openbaar vervoer: Trein Nijmegen Centraal

Nadere informatie

Routebeschrijving eigen vervoer naar Handelsweg 2 Zeist Vanaf Amsterdam Volg de A2 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Oude Rijn de A12 richting Arnh

Routebeschrijving eigen vervoer naar Handelsweg 2 Zeist Vanaf Amsterdam Volg de A2 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Oude Rijn de A12 richting Arnh Routebeschrijving openbaar en eigen vervoer naar: ACHMEA ZEIST Handelsweg 2 3707 NH ZEIST Telefoon: 030-693 70 00 De Achmea-locatie aan de Handelsweg bestaat uit meerdere gebouwen. Centraal staat het Congrescentrum.

Nadere informatie

Running on Sunshine. Uitleg Fietsroutes

Running on Sunshine. Uitleg Fietsroutes Uitleg Fietsroutes De routes voor auto- en fietsteams zijn verschillend, maar de routebeschrijvingen zijn gelijk van opzet. Autoploegen Bij autoploegen is het gebruikelijk dat er met twee auto s of busjes

Nadere informatie

05-09-2006 Beknopte notitie over varianten Ecologische verbinding over de Utrechtse weg (N417).

05-09-2006 Beknopte notitie over varianten Ecologische verbinding over de Utrechtse weg (N417). 05-09-2006 Beknopte notitie over varianten Ecologische verbinding over de Utrechtse weg (N417). Aanleiding Stichting Goois Natuurreservaat, Rijkswaterstaat en de gemeente Hilversum zijn voornemens de Utrechtse

Nadere informatie

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven Vanuit het noordwesten (A2 s-hertogenbosch): Houd vanuit de A2 afslag Eindhoven Centrum / Nijmegen aan. Volg de lange, scherpe bocht naar links en volg deze

Nadere informatie

: Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees. : 70% onverhard

: Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 21 km : Drenthe : Gees : Tourist Info Gees : Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees Bijzonderheden : bos, heide, mooie ven : 70% onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD =

Nadere informatie

De 1000 Bochtenrit DEEL : 1. 1]Via Zeeburgertunnel afslag naar Amersfoort. 2]Afslag Diemen-Noord en onderaan afslag bij stop rechts.

De 1000 Bochtenrit DEEL : 1. 1]Via Zeeburgertunnel afslag naar Amersfoort. 2]Afslag Diemen-Noord en onderaan afslag bij stop rechts. De 1000 Bochtenrit DEEL : 1 1]Via Zeeburgertunnel afslag naar Amersfoort. 2]Afslag Diemen-Noord en onderaan afslag bij stop rechts. 3] Na 1,7 K.M rechts 4] Na 900 meter links [na benzinepomp] 5] Na 4,3

Nadere informatie

F i e t s r o u t e s. vanaf Charme Camping Heidepark. Charme Camping Heidepark, Verbindingsweg 2A, 8151 PP Lemelerveld

F i e t s r o u t e s. vanaf Charme Camping Heidepark. Charme Camping Heidepark, Verbindingsweg 2A, 8151 PP Lemelerveld F i e t s r o u t e s vanaf Charme Camping Heidepark Charme Camping Heidepark, Verbindingsweg 2A, 8151 PP Lemelerveld 0572 371525 Hulsen Hankate route (ca. 40 km) 1. Vanaf de camping rechtsaf, Verbindingsweg

Nadere informatie

Routebeschrijving Botanische Tuinen

Routebeschrijving Botanische Tuinen Routebeschrijving Botanische Tuinen Auto: Vanaf de A28 uit de richting Zwolle / Amersfoort. Voor de hoofdingang (Budapestlaan 17): - U neemt op de snelweg A28 afslag 2: Uithof. - Volg deze weg (deze buigt

Nadere informatie

Gummen.org toerrit Pagina 1

Gummen.org toerrit Pagina 1 Km (ca) Beschrijving (indien niets aangegeven, dan hoofdweg vervolgen) 000 Start bij restaurant PAN 000 Linksaf slaand het parkeerterrein verlaten 003 Linksaf richting Beuningen/Lutterzand 008 In Beuningen

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 5 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 31 (ongeveer u.) Fietsroute 148525 1km 2015 Falkplan BV 2 van 5 Nederland Utrecht Utrechtse Heuvelrug 31 (ongeveer u.) Fietsroute 148525 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85%

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Trage Tocht Voorstonden Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Duur : 4 uur Toegankelijkheid : Graspad langs de Oekense beek kan op sommige stukken begroeidzijn of flink nat

Nadere informatie

Parcours DFVC editie 2012

Parcours DFVC editie 2012 Parcours '"Dutch Food Valley Classic" dd. 16 mei 2009 Gemiddelde snelheid 43 km/h v2.2 Begeleiding door politieregio Utrecht NEUTRALISATIE 11:30 VEENENDAAL 6,1 0,0 0,0 vertrek Markt A 6,1 0,0 0,0 li.af

Nadere informatie

Wilp. Monumentenroute. Tip: neem de algemene brochure van de. Het begin- en eindpunt is de Dorpskerk,

Wilp. Monumentenroute. Tip: neem de algemene brochure van de. Het begin- en eindpunt is de Dorpskerk, Monumentenroute Wilp Een mooie én praktische manier om de Open Monumentendag in Terwolde te beleven is het fietsend of het per auto afleggen van deze route. De route is 14 km lang en voert langs alle opengestelde

Nadere informatie