De DAV wordt georganiseerd door de VZW Eigen Thuis, in samenwerking met:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De DAV wordt georganiseerd door de VZW Eigen Thuis, in samenwerking met:"

Transcriptie

1 DIENST AANGEPAST VERVOER De Dienst Aangepast Vervoer (afgekort DAV) biedt aangepast vervoer aan voor rolstoelgebruikers en mindermobielen uit de regio Halle Vilvoorde. De DAV wordt georganiseerd door de VZW Eigen Thuis, in samenwerking met: Gelijke Kansen in Vlaanderen van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap de provincie Vlaams Brabant, de stad Halle, de gemeenten Asse, Bever, Galmaarden, Gooik, Grimbergen, Herne, Lennik, Pepingen. De DAV zoekt tevens financiële steun bij alle gemeenten uit de regio om de werking verder uit te bouwen. D.A.V. 1. WERKING Wie komt in aanmerking? De DAV Grimbergen treedt op voor alle personen die zich enkel kunnen verplaatsen door middel van een rolwagen of wiens mobiliteit het niet toelaat gebruik te maken van het openbaar vervoer. Er worden geen bijkomende voorwaarden (inkomen, dokterattest, ) gevraagd. De regio waarbinnen wij werken is Halle Vilvoorde. Wanneer wordt de vervoerdienst ingezet? De vervoerdienst wordt ingezet voorzover het openbaar vervoer niet aangepast of niet beschikbaar is. De vervoerdienst zelf is alle dagen beschikbaar tussen 7 en 24 uur. In uitzonderlijke omstandigheden kan deze beschikbaarheid ook uitgebreid worden. (De vervoerdienst treedt niet op voor materiaalvervoer of boodschappen zonder aanwezigheid van de gebruiker). D.A.V. Hoe werkt de vervoerdienst? De vervoerdienst treedt op als organisator om een vervoersaanvraag af te handelen. Om een rit uit te voeren kan door de dienst beroep gedaan worden op de eigen vervoermiddelen, het bestaande openbaar vervoer voor zover het aangepast is, een Minder Mobielen Centrale, andere aangepaste vervoerdiensten of een combinatie hiervan. De vervoerdienst kan eveneens ritten die in dezelfde richting gaan met elkaar combineren, voorzover de totale duurtijd van de rit van 1 klant hierdoor niet overdreven verlengd wordt.

2 2. AANVRAGEN VOOR VERVOER 2.1. Hoe aanvragen doen? Bij een aanvraag voor vervoer moeten een aantal gegevens doorgegeven worden om het vervoer zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naam en volledig adres van de klant. Datum waarop het vervoer moet plaatsvinden. Adres van vertrek en van bestemming. Het aantal personen die meerijden. Vervoer met of zonder rolstoel. Wordt er bijkomende hulp gevraagd of niet. Indien mogelijk een telefoonnummer waar de vervoerdienst de gebruiker kan bereiken bij eventuele verhindering van het vervoer door onvoorziene omstandigheden (zowel van vertrek als van aankomst). Het uur waarop de gebruiker wenst aan te komen op de plaats van bestemming en het uur waarop hij wenst afgehaald te worden. Waar en wanneer kunnen aanvragen gedaan worden? Aanvragen kunnen op volgende manieren gedaan worden: Telefonisch op het telefoonnummer 02/ elke werkdag tussen 9 uur en 12 uur en tussen 14 uur en 16 uur. Buiten deze uren kan men terecht op een automatisch antwoordapparaat op hetzelfde nummer. Dit vooral voor gebruikers die aanvragen wensen te doen buiten de permanentie-uren. Vergeet hierbij vooral je eigen telefoonnummer niet in te spreken. Wij nemen dan zo snel mogelijk opnieuw contact met U op. Mondeling of schriftelijk op het adres van de vervoerdienst: Vilvoordse Steenweg 11 A 1850 Grimbergen Door middel van een fax op het nummer:02/ Door middel van een mail op onderstaand adres: DAV.Grimbergen@pandora.be (Aanvragen voor de volgende dag moeten altijd gedaan worden vóór 12 uur van de voorgaande dag).

3 3. ORGANISATIE VAN DE DIENST 3.1. Alle vervoersaanvragen worden gecentraliseerd bij de vervoerdienst In volgorde van indiening wordt elke vervoersaanvraag ingepast in het rittenschema dat rekening houdt met de reeds geboekte aanvragen en de beschikbaarheid van personeel en wagens. Alhoewel men in noodgevallen een aanvraag kan doen tot op de dag zelf, heeft elke gebruiker er alle belang bij om zo vroeg mogelijk zijn of haar aanvragen te doen De gebruikers kunnen zich er best van verzekeren over de nodige vervoersmogelijkheden te beschikken vóór zij afspraken maken die aan welbepaalde tijdstippen gebonden zijn (dokter, ) Bij meerdere vervoersaanvragen die op hetzelfde tijdstip moeten gebeuren kunnen verschuivingen overeengekomen worden met de gebruikers die een combinatie van de verschillende vervoersaanvragen mogelijk maakt Voor noodsituaties moet een beroep gedaan worden op de bestaande hulpdiensten (bijvoorbeeld de 100) De toezegging voor een rit moet steeds door de permanentie-verantwoordelijke gegeven worden. Pas dan kan men er zeker van zijn dat de rit in het rittenschema opgenomen is Aanvragen voor vervoer in het weekend worden aangenomen tot en met vrijdagmiddag 12 uur vóór het betreffende weekend Er wordt aan de gebruikers gevraagd om zich op de afgesproken uren klaar te houden. Als de chauffeur meer dan 15 minuten op een gebruiker moet wachten mag hij vertrekken naar zijn volgende klant Elke gebruiker moet rekening houden met een speling van 15 minuten waarin een voertuig van de vervoerdienst vertraging kan hebben De gebruikers zijn wettelijk verplicht een veiligheidsgordel te dragen in de busjes Het is verboden te roken in de bus Er kan geen wachttijd gevraagd worden door de gebruiker. In principe wordt de gebruiker ergens naartoe gebracht en op een vooraf afgesproken tijdstip terug afgehaald. In de tussentijd kunnen er andere ritten gedaan worden.

4 4. TARIEVEN 4.1. De gebruiker betaalt 0,44 Euro per kilometer, voor alle kilometers die hij effectief met de wagen meerijdt (0.40 per kilometer voor inwoners van samenwerkende gemeenten). Leeggereden kilometers worden niet aangerekend. Er wordt wel steeds minimum een rit van 5 kilometer aangerekend De tarieven worden individueel aangerekend, ongeacht het aantal gebruikers of de combinatie van bestemmingen Indien de klant vergezeld wordt door een valide persoon die optreedt als begeleider, dan reist deze persoon gratis mee. Voor een tweede of derde begeleidende persoon wordt telkens dezelfde prijs aangerekend als voor de mindermobiele gebruiker De gebruiker betaalt niet rechtstreeks aan de chauffeur, maar op basis van een factuur die hem maandelijks wordt toegezonden Voor vervoer dat door de gebruiker niet tijdig wordt afgezegd, zodat de chauffeur niet meer kan verwittigd worden, wordt de rit naar de klant aan de gebruiker aangerekend aan het geldende tarief per kilometer, voor alle kilometers vanaf de standplaats van de busjes tot aan het adres van vertrek..d.a.v.

5 5. BETALING VAN HET VERVOER De rekeningen van de gebruikers worden maandelijks opgemaakt De vervoersfacturen worden opgestuurd samen met een overschrijving waarop de gegevens omtrent de factuur vermeld staan. De betaling gebeurt op het rekeningnummer van Eigen Thuis VZW, Schildpadstraat 30, 1850 Grimbergen, met vermelding van het gebruikersnummer van de klant DAV De betalingen dienen te gebeuren binnen de 10 dagen die volgen na ontvangst van de factuur Voor inlichtingen omtrent deze facturen kan men terecht bij de DAV (uitgevoerde ritten) of bij de boekhouding van Eigen Thuis (betalingen) op het telefoonnummer 02/

6 6. A.D.L.-ASSISTENTIE EN/OF HULP TIJDENS DE VERPLAATSINGEN A.D.L. staat voor Activiteiten van het Dagelijks Leven In principe wordt er geen A.D.L.-assistentie gegeven door de chauffeurs. Gebruikers die bij vertrek of aankomst of gedurende de reis nood hebben aan verzorgende ADL-assistentie dienen hiervoor zelf te zorgen De basisservice van de vervoerdienst houdt in dat een gebruiker in en uit de bus geholpen wordt en indien nodig binnen of buiten een gebouw gebracht. Ook bijkomende hulp zoals een lift bedienen, een jas aan- en uittrekken, kan gevraagd worden. (Voor hulp op plaats van vertrek of bestemming die niets met het vervoer zelf te maken heeft, moet men een beroep doen op de MABE.) 6.4. Op niet aangevraagde extra hulp kan in functie van het verdere rittenschema niet ingegaan worden. Extra hulp moet steeds bij het bespreken van de rit aangevraagd worden Indien men wel extra hulp nodig heeft, zowel op het adres van vertrek als op het adres van bestemming, kan men steeds een aanvraag doen bij de Mobiele Assistentie en Begeleiding (MABE), die men kan aanvragen op hetzelfde adres en telefoonnummer als de DAV (zie verder).

7 7. MOBIELE ASSISTENTIE EN BEGELEIDING (MABE) Naast de Dienst Aangepast Vervoer Grimbergen is sedert 1989 ook de Dienst Mobiele Assistentie- en Begeleiding (afgekort MABE) actief De MABE zorgt voor assistentie, begeleiding en oppas thuis of op verplaatsing. De Mabeassistenten helpen o.a. bij boodschappen doen, doktersbezoek, uitstapjes, sportbeoefening, Wie meer informatie wenst omtrent de werking van de MABE kan hun folder en brochure aanvragen op hetzelfde adres als de vervoerdienst. Aanvragen voor assistentie door de MABE gebeuren op hetzelfde telefoonnummer als dat van de vervoerdienst Beide diensten werken nauw samen. Dit betekent dat er bij een aanvraag voor vervoer met assistentie, hetzij op de plaats van vertrek, hetzij op de plaats van bestemming (bijvoorbeeld bij doktersbezoek, winkelen,...) zal doorverwezen worden naar de MABE. Een MABE-assistent vergezelt de gebruiker dan en levert assistentie op zijn vraag en aanwijzing Voor deze assistentie betaalt de gebruiker 2 Euro per uur. Voor het vervoer worden de kilometers aangerekend aan de tarieven van de Dienst Aangepast Vervoer.

MINDER MOBIELEN CENTRALE. MMC Zedelgem. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14a 8210 Zedelgem Tel. 050/ Fax. 050/

MINDER MOBIELEN CENTRALE. MMC Zedelgem. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14a 8210 Zedelgem Tel. 050/ Fax. 050/ MINDER MOBIELEN CENTRALE MMC Zedelgem LDC De Braambeier Loppemsestraat 14a 8210 Zedelgem Tel. 050/ 25 22 40 Fax. 050/ 25 22 41 REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE Goedgekeurd in de raad voor maatschappelijk

Nadere informatie

MINDER MOBIELEN CENTRALE BONHEIDEN REGLEMENT

MINDER MOBIELEN CENTRALE BONHEIDEN REGLEMENT 1 MINDER MOBIELEN CENTRALE BONHEIDEN REGLEMENT Goedgekeurd door de raad van maatschappelijk welzijn van 27/11/2017 en aangepast door de raad van maatschappelijk welzijn van 17/12/2018 1. Minder Mobielen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018

Inhoudsopgave. Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018 Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018 Inhoudsopgave 1. Minder Mobielen Centrale (MMC)... 2 a. Wat is de MMC?... 2 b. Gebruikers... 2 i. Doelgroep... 2

Nadere informatie

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde

Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Informatie over de Regiotaxi-Oosterschelde Wat is Regiotaxi-Oosterschelde? Reisgebied en kosten van de Regiotaxi Regiotaxi-Oosterschelde is een vervoersvoorziening voor mensen die op grond van de Wet Maatschappelijke

Nadere informatie

Reglement Minder Mobielen Centrale

Reglement Minder Mobielen Centrale Reglement Minder Mobielen Centrale De Minder Mobielen Centrale is een dienst die wordt georganiseerd door het Welzijnshuis van Waregem. De dienst is te bereiken op : Schakelstraat 43 8790 Waregem Voor

Nadere informatie

Voorwoord. Marleen Vanderpoorten OCMW-voorzitter

Voorwoord. Marleen Vanderpoorten OCMW-voorzitter Aangepast vervoer Voorwoord Lier, mei 2013 Beste Lierenaar, Beste senior, Je bent moeilijk te been? Je zoon kan je niet vervoeren en je moet naar de dokter? Je dochter is op reis, op de lijnbus raak je

Nadere informatie

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee Vrijwilligersvervoer Rij met ons mee Op weg naar zorg Naar het ziekenhuis, de dokter of kine? Medische zorg moet bereikbaar zijn voor iedereen die hulp nodig heeft. Wij zijn echt met je gezondheid bezig,

Nadere informatie

MINDER MOBIELEN CENTRALE (MMC) TONGEREN. Huishoudelijk Reglement Minder Mobielen Centrale (MMC) Artikel 1: Aanbod:

MINDER MOBIELEN CENTRALE (MMC) TONGEREN. Huishoudelijk Reglement Minder Mobielen Centrale (MMC) Artikel 1: Aanbod: MINDER MOBIELEN CENTRALE (MMC) TONGEREN Huishoudelijk Reglement Minder Mobielen Centrale (MMC) Artikel 1: Aanbod: De Minder Mobielen Centrale (MMC) biedt vervoer op oproep aan senioren en personen met

Nadere informatie

INHOUD. Huishoudelijk Reglement. Anders Mobiel Limburg t Klavertje LOKAAL DIENSTENCENTRUM T KLAVERTJE 3

INHOUD. Huishoudelijk Reglement. Anders Mobiel Limburg t Klavertje LOKAAL DIENSTENCENTRUM T KLAVERTJE 3 Huishoudelijk reglement ANDERS MOBIEL LIMBURG T KLAVERTJE Informatiebrochure lokaal dienstencentrum t Klavertje Versie: mei 2019 02 INHOUD Huishoudelijk Reglement Anders Mobiel Limburg t Klavertje LOKAAL

Nadere informatie

TOELICHTING MOBILITEITSAANBOD PROVINCIE VLAAMS-BRABANT. Alexander Leysen Coördinator MAV Vlaams-Brabant

TOELICHTING MOBILITEITSAANBOD PROVINCIE VLAAMS-BRABANT. Alexander Leysen Coördinator MAV Vlaams-Brabant TOELICHTING MOBILITEITSAANBOD PROVINCIE VLAAMS-BRABANT Alexander Leysen Coördinator MAV Vlaams-Brabant PROGRAMMA De Lijn (belbus) MMC DAV MAV Info DE LIJN MOBIB voor 65+ Vanaf 1/9/2015 = 50 euro/jaar Voorwaarden:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2018 VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2018 VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD 0-24-11-2015 01-01-2016 1 Aanpassing lidgeld Artikel 4. Tarieven en berekeningswijze 2 Aanpassing lidgeld Artikel 4. Tarieven en berekeningswijze 22-11-2016 01-01-2017

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE

ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE Wie is voor wat verantwoordelijk? Wie lid wil worden van de Minder Mobielen Centrale kan voor een aanvraag terecht bij maatschappelijk assistente Mieke Roose

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2019 VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2019 VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD 0-24-11-2015 01-01-2016 1 Aanpassing lidgeld Artikel 4. Tarieven en berekeningswijze 2 Aanpassing lidgeld Artikel 4. Tarieven en berekeningswijze 22-11-2016 01-01-2017

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2016 VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2016 VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-24-11-2015 Artikel 1. Doelgroep Alle personen die door een beperkte mobiliteit geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoersaanbod, met uitsluiting

Nadere informatie

VZW Het Vilvoords Zilverpunt is hét sociaal-economisch thuiszorginitiatief van Vilvoorde. De dagdagelijkse inzet van onze medewerkers helpt de

VZW Het Vilvoords Zilverpunt is hét sociaal-economisch thuiszorginitiatief van Vilvoorde. De dagdagelijkse inzet van onze medewerkers helpt de VZW Het Vilvoords Zilverpunt is hét sociaal-economisch thuiszorginitiatief van Vilvoorde. De dagdagelijkse inzet van onze medewerkers helpt de Vilvoordse senioren, chronisch zieken en personen met een

Nadere informatie

Onderzoek vervoersnoden en -wensen van personen met een beperking. Mobiliteitscongres Iedereen op weg - 13 oktober 2014 An Neven, onderzoeker IMOB

Onderzoek vervoersnoden en -wensen van personen met een beperking. Mobiliteitscongres Iedereen op weg - 13 oktober 2014 An Neven, onderzoeker IMOB Onderzoek vervoersnoden en -wensen van personen met een beperking Mobiliteitscongres Iedereen op weg - 13 oktober 2014 An Neven, onderzoeker IMOB Welk onderzoek? Businessplan voor een gebiedsdekkend, complementair

Nadere informatie

Eigen Thuis vzw. Sponsordossier 2018 p.2

Eigen Thuis vzw. Sponsordossier 2018 p.2 SPONSORINGDOSSIER 2018 Sponsordossier 2018 p.2 Inhoudsopgave Wie zijn we en wat doen we p.5 Welke activiteiten organiseren we p.7 Waarom Eigen Thuis sponsoren p.9 Sponsoringformules p.11 Filip Heylens

Nadere informatie

DIENST AANGEPAST VERVOER

DIENST AANGEPAST VERVOER DIENST AANGEPAST VERVOER Op 21.12.2012 heeft de Vlaamse Overheid het decreet Compensatie aangepast vervoer goedgekeurd voor het realiseren van aangepast vervoer voor personen met een ernstige mobiliteitsbeperking,

Nadere informatie

OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 29.01.2015

OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 29.01.2015 OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 29.01.2015 Bekendmaking website: 03.02.2015 THUISZORG OCMW BEERSEL Algemene voorwaarden dienstreglementering DOEL 1. Het OCMW stelt zich tot doel om zorgbehoevende

Nadere informatie

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn

Hoe vraagt u een vervoerspas aan? Belangrijke telefoonnummers en adresgegevens Drechthopper Bestellijn www.drechthopper.nl De Drechthopper De Drechthopper is collectief vervoer voor mensen met een beperking (Wmo-indicatie) en ouderen vanaf 75 jaar. De Drechthopper brengt u van deur tot deur of van deur

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het vervoer dat DnD- Artiestenvervoer aanbiedt aan haar klanten.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het vervoer dat DnD- Artiestenvervoer aanbiedt aan haar klanten. Algemene Voorwaarden De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het vervoer dat DnD- Artiestenvervoer aanbiedt aan haar klanten. DnD-Artiestenvervoer benadrukt haar professionele ingesteldheid om al

Nadere informatie

HOOFDSTUK I. DE TEGEMOETKOMING IN DE REISKOSTEN (B.S. 4.VI.1969) 1. Art. 1.

HOOFDSTUK I. DE TEGEMOETKOMING IN DE REISKOSTEN (B.S. 4.VI.1969) 1. Art. 1. MINISTERIEEL BESLUIT van 23 MEI 1969 tot vaststelling van de perken binnen en de voorwaarden onder welke de lasten die voor de mindervaliden voortvloeien uit de verplaatsing naar en het verblijf op de

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam. Met aangepast vervoer naar school

Gemeente Amsterdam. Met aangepast vervoer naar school Gemeente Amsterdam Met aangepast vervoer naar school Inhoudsopgave 3 4 5 6 Aangepast vervoer voor Amsterdamse leerlingen Voorwaarden Op tijd aanvragen De dagelijkse praktijk Wijzigingen in adres en dagen

Nadere informatie

raad voor maatschappelijk welzijn

raad voor maatschappelijk welzijn raad voor maatschappelijk welzijn uittreksel zitting van 8 november 2017 GOEDGEKEURD ZORG Thuiszorg 2 2017_RMW_00071 reglement Minder-Mobielen-Centrale - aanpassing - goedkeuring Samenstelling Aanwezig:

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-MULTISERVICES 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker bent van een comfortabele,

Nadere informatie

Infomoment ReVa beurs 25 april Dirk Billiet

Infomoment ReVa beurs 25 april Dirk Billiet Infomoment ReVa beurs 25 april 2019 Dirk Billiet Sociale mobiliteit! Een Minder Mobielen Centrale zorgt ervoor dat personen met een mobiliteitsbehoefte dankzij vrijwillige chauffeurs in die behoefte kunnen

Nadere informatie

Vervoer voor personen met een mobiliteitsbeperking of een handicap Prijszetting

Vervoer voor personen met een mobiliteitsbeperking of een handicap Prijszetting Vervoer voor personen met een mobiliteitsbeperking of een handicap Prijszetting 25 januari 2014 Eric Sempels Afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid Departement Mobiliteit en Openbare Werken 1

Nadere informatie

Aangepast vervoer. Minder Mobielencentrale (MMC)1. #B-Mobiel. #Dienst Aangepast Vervoer. #Ambulancecentrum Waasland. #EuroCross

Aangepast vervoer. Minder Mobielencentrale (MMC)1. #B-Mobiel. #Dienst Aangepast Vervoer. #Ambulancecentrum Waasland. #EuroCross Minder Mobielencentrale (MMC)1 B-Mobiel2 Dienst Aangepast Vervoer3 Ambulancecentrum Waasland4 EuroCross5 Ziekenvervoer via het Rode Kruis6 Vervoer via Mutualiteiten7 Vervoer via private ondernemingen8

Nadere informatie

schriftelijke overeenkomst kinderopvang

schriftelijke overeenkomst kinderopvang schriftelijke overeenkomst kinderopvang Deze schriftelijke overeenkomst legt de rechten en plichten vast tussen Felies vzw organisator van de kinderopvang en de gebruiker De schriftelijke overeenkomst

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 januari 2016 VOOr wie is de OV-Taxi? De meeste buslijnen in de regio zijn gewoon toegankelijk voor iedereen, ook als u een beperking heeft. De

Nadere informatie

ANTWERP-TAX 03 238 38 38

ANTWERP-TAX 03 238 38 38 ANTWERP-TAX 03 238 38 38 Wij staan graag ter beschikking voor al uw vragen en bieden een pasklare oplossing voor al uw vervoersproblemen. Koen Van Oorschot Gedelegeerd bestuurder U op een snelle en veilige

Nadere informatie

Voorwaarden luchthavenvervoer.

Voorwaarden luchthavenvervoer. Voorwaarden luchthavenvervoer. VDB-L&N SERVICES EN VDB-MULTISERVICES BVBA 1 Voorwaarden 2 Goede afspraken maken goede vrienden Onze algemene voorwaarden bevatten alle wederzijdse afspraken zodat u zeker

Nadere informatie

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen:

Bent u tevens in het bezit van een in het kader van de Wmo verstrekte scootmobiel dan gelden met ingang van 1 januari 2015 de volgende bedragen: INFORMATIE OVER DE WMO-VERVOERSVOORZIENINGEN Op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) draagt de gemeente zorg voor de verstrekking van hulp bij het huishouden, woningaanpassingen, rolstoelen

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het vervoer dat DnD-Artiestenvervoer aanbiedt aan haar klanten.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het vervoer dat DnD-Artiestenvervoer aanbiedt aan haar klanten. Algemene Voorwaarden De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het vervoer dat DnD-Artiestenvervoer aanbiedt aan haar klanten. DnD-Artiestenvervoer benadrukt haar professionele ingesteldheid om al

Nadere informatie

MINDER MOBIELEN CENTRALE (MMC) TONGEREN

MINDER MOBIELEN CENTRALE (MMC) TONGEREN MINDER MOBIELEN CENTRALE (MMC) TONGEREN Huishoudelijk Reglement Minder Mobielen Centrale (MMC) Artikel 1: Aanbod: De Minder Mobielen Centrale (MMC) biedt vervoer op oproep aan senioren en personen met

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer ONVZ Zorgverzekeraar 2013 Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer.

Nadere informatie

Minder Mobielen Centrale

Minder Mobielen Centrale Minder Mobielen Centrale Reglement voor gebruikers Dienst Ouderen en Thuiszorg Minder Mobielen Centrale Binnenhof 2 3630 Maasmechelen Tel. 089 48 28 48 Fax. 089 76 79 10 info@ocmwmaasmechelen.be www.ocmwmaasmechelen.be

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010

Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling. Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Gemeente Amsterdam Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Amsterdams Leerlingenvervoer 2009-2010 Inhoudsopgave 4 5 6 7 8 9 10 11 12 3 Het leerlingenvervoer in Amsterdam Elke dag gaan duizenden Amsterdamse

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

REGLEMENT DIENST HUISHOUDELIJKE HULP

REGLEMENT DIENST HUISHOUDELIJKE HULP 1 REGLEMENT DIENST HUISHOUDELIJKE HULP Hoofdstuk 1: Toepassingsgebied artikel 1: De dienst huishoudelijke hulp van het OCMW van Grimbergen verbindt er zich toe huishoudelijke hulp te verlenen aan iedereen

Nadere informatie

Vervoer bij SGL. Uitgave september Wijzigingen voorbehouden. Kijk voor meer informatie over vervoer bij SGL op het cliëntenintranet.

Vervoer bij SGL. Uitgave september Wijzigingen voorbehouden. Kijk voor meer informatie over vervoer bij SGL op het cliëntenintranet. Vervoer bij SGL Uitgave september 2017. Wijzigingen voorbehouden Kijk voor meer informatie over vervoer bij SGL op het cliëntenintranet. Voorwoord In deze brochure informeren wij u over de spelregels en

Nadere informatie

Leerlingenvervoer Gemeente Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard

Leerlingenvervoer Gemeente Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard 1 Leerlingenvervoer Gemeente Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard Informatie en gedragsregels om het vervoer van leerlingen zo goed mogelijk te doen verlopen. 2 3 Uw kind maakt gebruik van

Nadere informatie

Ouderportaal. Op

Ouderportaal. Op Prettig onderweg We willen allemaal dat kinderen gezond en veilig opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Daar zijn jongeren en hun ouders in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor. Als het aankomt

Nadere informatie

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug

Regiotaxi Eemland-Heuvelrug 3 Regiotaxi Eemland-Heuvelrug Openbaar vervoer van deur tot deur Dagelijks tussen 06:00 en 0:00 uur Reserveren? Bel 0900-11 22 445 of online via www.rteh.nl Wat is Regiotaxi Eemland-Heuvelrug? Regiotaxi

Nadere informatie

2. Vervoer van deur tot deur

2. Vervoer van deur tot deur 1.4.5 S-abonnement Dit gratis abonnement is bestemd voor personen die gedomicilieerd zijn in een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en die recht hebben op een leefloon of op een

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer 2016 1 Inhoudsopgave Wat is zittend ziekenvervoer? 3 Wanneer en hoe krijgt u een vergoeding? 4 Wat mag u verwachten? 6 Eigen bijdrage en eigen risico 7 Wat kunt u doen bij klachten?

Nadere informatie

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u.

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Openingsuren- tarieven De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Tarieven 0,74 per begonnen halfuur

Nadere informatie

Mensen vervoeren met een beperkt inkomen die problemen ondervinden om zich te verplaatsen en hen op die manier uit hun sociaal isolement halen.

Mensen vervoeren met een beperkt inkomen die problemen ondervinden om zich te verplaatsen en hen op die manier uit hun sociaal isolement halen. 1. DOELSTELLING Mensen vervoeren met een beperkt inkomen die problemen ondervinden om zich te verplaatsen en hen op die manier uit hun sociaal isolement halen. Doelgroep: Meestal gaat het om mensen die

Nadere informatie

Opname - overeenkomst

Opname - overeenkomst Opname - overeenkomst Dagverzorgingscentrum Gasthuisstraat 2 1730 Asse 02/452.80.67 Secretaris: Nicole De Reuse Voorzitter: Micheline De Mol 1 Identificatiegegevens Tussen de ondergetekenden: Enerzijds:

Nadere informatie

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur www.regiotaxiutrecht.nl Wat is Regiotaxi Utrecht Regiotaxi Utrecht is vervoer van deur tot deur, voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Nadere informatie

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders

Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Spelregels voor ouders, kinderen en vervoerders Naar school met de schoolbus of taxi(bus) Introductie In deze brochure vindt u informatie over hoe het leerlingenvervoer

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

ntdekhet v Neem dan de Regiotaxi! Even geen bus of trein beschikbaar? RegioTaxi Noord-Groningen

ntdekhet v Neem dan de Regiotaxi! Even geen bus of trein beschikbaar? RegioTaxi Noord-Groningen RegioTaxi Noord-Groningen 2011 Even geen bus of trein beschikbaar? Neem dan de Regiotaxi! ntdekhet v Gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Ten Boer en Winsum 1 www.ovbureau.nl

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend zieken 2014 1 Moet u voor een behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of een therapeut? Dan kunt u vaak een vergoeding krijgen voor het daar naartoe. In deze folder leest u wat zittend zieken

Nadere informatie

TERUGBETALING VAN NIET-DRINGEND ZIEKENVERVOER door Socialistische mutualiteit Bond Moyson West-Vlaanderen

TERUGBETALING VAN NIET-DRINGEND ZIEKENVERVOER door Socialistische mutualiteit Bond Moyson West-Vlaanderen TERUGBETALING VAN NIET-DRINGEND ZIEKENVERVOER door Socialistische mutualiteit Bond Moyson West-Vlaanderen Juli 2016 Het Vlaams Patiëntenplatform maakte een overzicht van de terugbetaling van het ziekenvervoer

Nadere informatie

Vervoersboekje. Vervoer van deur tot deur in en om de gemeente Schagen

Vervoersboekje. Vervoer van deur tot deur in en om de gemeente Schagen Vervoersboekje Vervoer van deur tot deur in en om de gemeente Schagen juli 2018 Inleiding Vervoersmogelijkheden in en om de gemeente Schagen In en om de gemeente Schagen kunt u behalve met het openbaar

Nadere informatie

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen

Brochure. Vervoer. voor gehandicapten, zieken en ouderen Brochure Vervoer voor gehandicapten, zieken en ouderen Deze brochure geeft informatie over vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel. Inhoud Wmo-vervoer Belbus

Nadere informatie

Vervoerspas bij de hand?

Vervoerspas bij de hand? Vervoerspas bij de hand? Wmo Vervoer voor inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Voor uw rit reservering bij regiotaxi BAR heeft u uw vervoerspas bij de hand! Telefoon: 0900 440 4400 (lokaal

Nadere informatie

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper?

De Drechthopper. Voor wie is de Drechthopper? De Drechthopper De Drechthopper is een vervoerssysteem voor mensen met een beperking en ouderen vanaf 75 jaar. Hij rijdt alleen op verzoek en stelt u in de gelegenheid om sociaal actief te blijven. De

Nadere informatie

De Wmo en vervoersvoorzieningen. mei 2012

De Wmo en vervoersvoorzieningen. mei 2012 De Wmo en vervoersvoorzieningen mei 2012 De Wet maatschappelijke ondersteuning(wmo) De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen en actief

Nadere informatie

Handboekje vervoer. voor cliënten

Handboekje vervoer. voor cliënten Handboekje vervoer voor cliënten 2 Handboekje vervoer Waarom dit boekje? Reist u met de bus van Connexxion naar en van werk of dagbesteding? Dan is dit handboekje bedoeld voor u en voor uw familieleden

Nadere informatie

Dienst 7 Subtitle PATIËNTENBROCHURE

Dienst 7 Subtitle PATIËNTENBROCHURE PATIËNTENBROCHURE Dienst 7 Subtitle De internist sprak, het is niet goed je hebt weer rommel in je bloed ik leg je echt niet in de luren maar je moet echt weer aan de kuren het spijt mij echt, mevrouw,

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

REGLEMENT AKTIE GRAAG GEDAAN (vrijwilligersvervoer)

REGLEMENT AKTIE GRAAG GEDAAN (vrijwilligersvervoer) REGLEMENT AKTIE GRAAG GEDAAN (vrijwilligersvervoer) Dienstverantwoordelijke van de Aktie Graag Gedaan: Mevr. Tordeur Veronique (diensthoofd sociale dienst) OCMW sociale dienst Dorpsstraat 74 1640 Sint-Genesius-Rode

Nadere informatie

Handboekje cliëntenvervoer. Afspraken en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen

Handboekje cliëntenvervoer. Afspraken en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen Handboekje cliëntenvervoer Afspraken en wetenswaardigheden om het vervoer van cliënten goed te laten verlopen Waarom dit handboekje? Met dit handboekje willen wij u informeren over de spelregels en voorwaarden

Nadere informatie

Prettig Onderweg. Prettig Onderweg. Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. /leerlingenvervoer

Prettig Onderweg. Prettig Onderweg. Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant.  /leerlingenvervoer Angeline Swinkels Prettig Onderweg www.regiovervoermiddenbrabant.nl /leerlingenvervoer 0900-7755862 (op werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur ) Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant

Nadere informatie

Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Huishoudelijk reglement 2013-2014

Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Huishoudelijk reglement 2013-2014 Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven 016 27 26 39 BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huishoudelijk reglement 2013-2014 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Algemeen... 4 2.1 Administratieve

Nadere informatie

betreffende de erkenning en ondersteuning van de Minder Mobielen Centrales (MMC s)

betreffende de erkenning en ondersteuning van de Minder Mobielen Centrales (MMC s) stuk ingediend op 1243 (2010-2011) Nr. 1 29 augustus 2011 (2010-2011) Voorstel van resolutie van mevrouw Marijke Dillen en de heren Filip Dewinter, Jan Penris en Wim Wienen betreffende de erkenning en

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KLUSJESDIENST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KLUSJESDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT KLUSJESDIENST DOELSTELLING Art. 1: De klusjesdienst van OCMW Meise wil aanvullend werken. Dat betekent dat zij karweien uitvoeren die de gebruiker niet meer zelf kan doen en waarvoor

Nadere informatie

Autodelen voor Iedereen met Rolstoelvriendelijke wagens. AVIRA staat voor harmonie, balans en een positieve kijk op het leven

Autodelen voor Iedereen met Rolstoelvriendelijke wagens. AVIRA staat voor harmonie, balans en een positieve kijk op het leven Autodelen voor Iedereen met Rolstoelvriendelijke wagens AVIRA staat voor harmonie, balans en een positieve kijk op het leven Een initiatief van Met de steun van Wat is autodelen? Meerdere personen maken

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk

Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk Binnen het OCMW van Hove worden heel wat vrijwilligers in verschillende diensten ingeschakeld. Ook jij kan je steentje bijdragen in het dienstencentrum om maaltijden

Nadere informatie

Regiovervoer Midden-Brabant

Regiovervoer Midden-Brabant Nieuwsbrief December 2018 Regiovervoer Midden-Brabant Feestdagen Nieuwe tarieven 2019 Betalen in de taxi Puntbestemmingen Wie bepaalt de route? Passcan OV advies Nieuwsbrief per mail ontvangen Vrijwillige

Nadere informatie

Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. Prettig Onderweg

Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant. Prettig Onderweg Handboekje Leerlingenvervoer Midden-Brabant Prettig Onderweg 2 Prettig onderweg Kinderen hebben recht op passend onderwijs. Het vervoer naar een speciale school moet prettig verlopen voor iedereen: veilige

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE VLAAMS-BRABANT BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs. 2015 PROVINCIE VLAAMS-BRABANT 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor uw gemeente en de gemeenten binnen uw provincie. In totaal worden 6 kerncijfers

Nadere informatie

Vervoer van mindermobielen Initiatieven Departement Mobiliteit en Openbare Werken

Vervoer van mindermobielen Initiatieven Departement Mobiliteit en Openbare Werken Vervoer van mindermobielen Initiatieven Departement Mobiliteit en Openbare Werken 13 oktober 2014 Afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid Departement Mobiliteit en Openbare Werken Eric Sempels

Nadere informatie

Overzicht samenaankoopactie hoogrendementsbeglazing. Kyoto in het Pajottenland en Zennevallei

Overzicht samenaankoopactie hoogrendementsbeglazing. Kyoto in het Pajottenland en Zennevallei Overzicht samenaankoopactie hoogrendements Kyoto in het Pajottenland en Zennevallei 1 Geselecteerde glazeniers Prijzen geldig voor inwoners van Affligem, Beersel, Bever, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Halle,

Nadere informatie

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur

Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur Regiotaxi Utrecht Vervoer van deur tot deur www.regiotaxiutrecht.nl Wat is Regiotaxi Utrecht Regiotaxi Utrecht is vervoer van deur tot deur, voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen.

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 juli 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor

Nadere informatie

p uit! U Udenhout Ero

p uit! U Udenhout Ero U Udenhout Erop uit! BUS EN BUURTBUS In Udenhout rijden grote bussen en buurtbussen. Hieronder staan plaatsnamen met het nummer van de (buurt)bus die er naartoe gaat. Ik wil naar: Bus: Ik wil naar: Bus:

Nadere informatie

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.

In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Gemeente Hof van Twente De Höfte 7 Postbus 54, 7470 AB Goor Tel. 0547 85 85 85 Fax 0547 85 85 86 E-mail info@hofvantwente.nl Website: www.hofvantwente.nl In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

De materialen kunnen maximum 3 maanden voor het evenement aangevraagd en gereserveerd worden.

De materialen kunnen maximum 3 maanden voor het evenement aangevraagd en gereserveerd worden. Verhuur- en gebruiksreglement materialen Hoofdstuk I: Algemene huur- en gebruiksvoorwaarden materialen Artikel 1: materiaal van de Stad Halle De Stad Halle is eigenaar van diverse materialen die zij ter

Nadere informatie

Leerlingenvervoer. onderwerp. dienst. Inwonerszaken. Uw kind veilig. op school

Leerlingenvervoer. onderwerp. dienst. Inwonerszaken. Uw kind veilig. op school onderwerp Inwonerszaken dienst Leerlingenvervoer op school Uw kind veilig Leerlingenvervoer gemeente Arnhem De meeste kinderen lopen of fietsen naar hun school. Ouders/verzorgers moeten er in beginsel

Nadere informatie

Uw gemeente in cijfers: Herne

Uw gemeente in cijfers: Herne Inleiding Herne : Herne is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en maakt deel uit van het Vlaams Gewest. Buurgemeentes zijn Bever, Edingen, Galmaarden, Gooik, Opzullik en Pepingen. Herne heeft een

Nadere informatie

OVEREENKOMST INTENSIEVE BIJSTAND: INDIVIDUELE COACHING

OVEREENKOMST INTENSIEVE BIJSTAND: INDIVIDUELE COACHING OVEREENKOMST INTENSIEVE BIJSTAND: INDIVIDUELE COACHING TUSSEN Budgethouder (persoon met een handicap) Voornaam en naam: Straat en huisnummer: Postcode en woonplaats: Gsm/tel: E-mail: Rijksregisternummer:

Nadere informatie

INFOBUNDEL ONDERSTEUNINGSAANBOD EIGEN THUIS

INFOBUNDEL ONDERSTEUNINGSAANBOD EIGEN THUIS INFOBUNDEL ONDERSTEUNINGSAANBOD EIGEN THUIS September 2017 Inleiding In deze infobundel vind je een overzicht van het ondersteuningsaanbod van Eigen Thuis. Wij bieden vijf ondersteuningspakketten aan:

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant

Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Reizen met Regiovervoer Midden-Brabant Op bezoek bij familie of winkelen in de stad? Naar de kapper of op controle bij de tandarts? Met Regiovervoer Midden-Brabant reist u comfortabel, voordelig en veilig

Nadere informatie

OCMW ZEMST. Handleiding voor de gebruikers en vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale.

OCMW ZEMST. Handleiding voor de gebruikers en vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale. OCMW ZEMST Handleiding voor de gebruikers en vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale. 1.1. Bereikbaarheid De Minder Mobielen Centrale is een dienst die wordt georganiseerd door het OCMW van Zemst.

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen organisator en contracthouder

Schriftelijke overeenkomst tussen organisator en contracthouder Schriftelijke overeenkomst tussen organisator en contracthouder Volgende afspraken komen tot stand tussen: 1. De dienst voor gezinsopvang van het OCMW Zottegem met zetel te Deinsbekestraat 23, 9620 Zottegem,

Nadere informatie

Mobiel blijven. óók met een beperking

Mobiel blijven. óók met een beperking Servicepunt Zorg Mobiel blijven óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld niet meer lopend naar de winkels of reizen

Nadere informatie

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO

WMO. Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO WMO Mobiel blijven, óók met een beperking UNIT WMO 3 WMO Mobiel blijven, óók met een beperking Door ouderdom, ziekte of een handicap kan het soms moeilijk zijn om u te verplaatsen. U kunt bijvoorbeeld

Nadere informatie

reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991

reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991 reserveren? bel 0900-0699 vanuit het buitenland 0031 013-5499991 Inhoudsopgave p. 4 De Regiotaxi Limburg: Regels in vogelvlucht p. 4 Wat is de Regiotaxi Limburg? p. 4 Voor wie is de Regiotaxi Limburg?

Nadere informatie

r e g io V e r V o e r W m o - l o k e t

r e g io V e r V o e r W m o - l o k e t egiovervoer r e g i ov E RVO E R W m o - l o k e t 2 eedoen in Amstelveen Zo lang mogelijk zelfstandig functioneren en actief meedoen aan de samenleving is een van de uitgangspunten van de Wet maatschappelijke

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL. 1 GEMEENTE AFFLIGEM HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR Artikel 1 De gemeentelijke sporthal Bellekouter bestaat uit: 1250 m2 sportzaal; 6 kleedkamers,

Nadere informatie