Patrijs DJ Deurne

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Patrijs DJ Deurne"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 3 d.d. 02 oktober 2013 Basisschool d n Heiakker; BETER leren met je hoofd, je handen en je hart. In deze Nieuwsbrief: 1. Logo aangepast 2. Ontruimingsoefening 3. Goedkope software voor ouders en kinderen 4. Studiedag ouderbetrokkenheid 5. Het verkeersparcours is klaar 6. Voortgang verbouwing 7. Acties 8. Kledinginzameling 9. Jantje Beton 10.Boekenbal op school 11.Tevredenheidsonderzoeken 12.Oudergesprekken 13.Vanuit de MR 14.Leo Sponsorloop 15.Bijeenkomst sociale media 16.Eerste hulp bij kinderongelukken De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 oktober LOGO aangepast Is het u al opgevallen dat we ons logo aangepast hebben? Inmiddels is het wel duidelijk dat het vijfdagen onderwijs voor hoogbegaafde kinderen, de LEO-afdeling, een vaste plek binnen onze school heeft. We streven er ook steeds meer naar om deze afdeling te integreren in de rest van de school. Apart waar het moet, samen waar het kan, is ons streven. U ziet het terug in ons logo. 2. Ontruimingsoefening Natuurlijk hopen wij nooit mee te maken dat het noodzakelijk is de school of gymzaal te ontruimen voor een calamiteit. Toch willen wij natuurlijk altijd goed voorbereid zijn. Om dit goed te laten verlopen, oefenen we ook dit onderdeel. Dit doen we in principe 2x per jaar. 1x aangekondigd en 1x onaangekondigd. De eerste keer zal dit jaar zijn in de week na de herfstvakantie. Deze kondigen we altijd aan zoals u op de kalender terug kunt zien, omdat het op sommige kinderen, en dan niet alleen onze jongsten, grote indruk kan maken wanneer het alarm afgaat. In de groepen is vooraf dan ook altijd het stappenplan met de kinderen doorlopen. Thuis kunt u het natuurlijk ook bespreekbaar maken. Globaal is het zo dat de kinderen onder begeleiding van de leerkracht richting grasveld gaan. Daar wordt iedereen verzameld en wordt er geïnventariseerd of iedereen buiten is. De leerkrachten koppelen dit dan via een groene (compleet) of rode (ik mis iemand) kaart terug aan de BHV-ers. Deze zijn dan ondertussen al bezig het gebouw na te lopen, maar mocht er iemand ontbreken, dan wordt er natuurlijk eerst op de te verwachten plaatsen gezocht, zodat iedereen in veiligheid is. Oproep aan u is dan ook wanneer de situatie zich voordoet, de kinderen absoluut bij de groep te laten en ze niet tussentijds mee te nemen. Anders gaan we wellicht onnodig op zoek en dat komt de veiligheid natuurlijk niet ten goede. Mocht het geen loos alarm zijn, vertrekken de groepen richting de Kubus en zal van daaruit contact gelegd worden met de ouders. Bij deze bent u hopelijk weer voor een stuk op de hoogte betreffende onze ontruiming. Mocht u hierover vooraf of achteraf vragen of opmerkingen hebben, kunt u hiervoor natuurlijk altijd bij de leerkracht terecht.

2 3. Goedkope software voor ouders en kinderen. Via SURFspot kunnen ouders en leraren heel voordelig software en andere ICTproducten kopen. SURFspot.nl is een initiatief van de not-for-profit organisaties SURFdiensten en APS IT-diensten. Beide organisaties sluiten namens het onderwijs speciale overeenkomsten met software leveranciers. Wit u hier meer over weten, ga dan naar of pak de folder uit de kast met informatie voor ouders bij de hoofdingang. 4. Studiedag ouderbetrokkenheid. Vrijdag 20 september hebben we een geweldige studiedag met ouders en team over het thema ouderbetrokkenheid gehad. Maar liefst 30 ouders hadden een hele dag vrij genomen en hun kinderen ergens ondergebracht om met ons aan dit thema te werken. s Morgens werkten team en ouders apart. We hebben het gehad over het verschil tussen ouderparticipatie (hulp op school) en ouderbetrokkenheid. De ouders moesten de kenmerken van de superleerkracht in beeld brengen en het team die van de superouder. Daarna werd dit uitgewisseld. super-ouder super-leerkracht Na de lunch werden ouders en team door elkaar gehusseld en gingen meteen aan de slag om de 10 indicatoren voor ouderbetrokkenheid te vertalen naar onze school. 1. De school heeft een heldere visie op ouderbetrokkenheid. 2. De school laat zien dat leraren, leerlingen en ouders actief betrokken worden bij het schoolbeleid. 3. Op school is aan alles te merken dat leraren, leerlingen en ouders welkom zijn op school. 4. Leraren, leerlingen en ouders zijn samen verantwoordelijk voor het onderwijs en de leerresultaten. 5. Gesprekken tussen leraren, leerlingen en ouders worden vanuit gelijkwaardigheid gevoerd. Iedereen heeft zijn eigen actieve inbreng. Leerlingen zijn zoveel mogelijk bij alle gesprekken aanwezig. 6. Leraren, leerlingen en ouders voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en zijn daarop aanspreekbaar.

3 7. Het leerlingendossier is toegankelijk voor leraren en ouders. Ouders worden uitgenodigd informatie toe te voegen. 8. Iedereen kan zien welke officieel gemelde klachten er zijn en wat er met deze klachten gebeurt. Natuurlijk worden privacyregels hierbij in acht genomen. 9. De opkomst bij bijeenkomsten met leerlingen en/of ouders is > 80%. 10.Wetten en regels voor leerlingen en ouders worden door de school actief en helder duidelijk gemaakt en door iedereen nageleefd (zoals leerplicht, ouderbijdrage, enzovoort). In onze bibliotheek hebben we de resultaten opgehangen. De regiegroep ouderbetrokkenheid gaat nu met de aanbevelingen aan de slag. 5. Het verkeersparcours is klaar! Het verkeersparcours staat nu een week op de speelplaats en er wordt volop op gespeeld. Niet alleen de kleuters zijn er met hun karren druk aan het rondrijden, maar in de pauzes zijn ook de andere kinderen er heerlijk mee aan het spelen. Zelfs de kinderen van groep 8 rennen al motorgeluiden makend rond of spelen oude mannetjes en vrouwtjes die heel langzaam de zebrapaden oversteken zodat het verkeer lekker lang moet wachten. Pieter, Ard en Joris bedankt voor al jullie inzet! 6. Voortgang verbouwing. Als alles goed is, worden de kasten van de nieuwe bibliotheek binnen nu en twee weken geleverd. Misschien lukt het toch nog ons boekenbal voor de herfstvakantie te houden in de vernieuwde bieb. Het technieklokaal is ook weer bijna op orde. Na de herfstvakantie kunnen we weer onze handenarbeid- en technieklessen geven. Het lijkt lang te duren, maar u moet zich realiseren dat alles door vrijwilligers en team gebeurt naast het gewone werk. 7. Acties. Op dit moment lopen er verschillende acties door elkaar heen. De kinderen van de Leo zijn sponsors aan het werven voor hun sponsorloop. De kinderen van groep 8 zijn bezig met de Kinderpostzegelactie en ondertussen loopt Jantje Beton ook nog. Dat is vervelend, maar daar hebben we jammer genoeg geen invloed op. We vinden het belangrijk dat kinderen leren om zich in te zetten voor een ander en we hopen dat u hen ook stimuleert om zich in te zetten. De sponsorloop van de LEO is woensdagmiddag. Publiek is van harte welkom. 8. Kledinginzameling Aanstaande vrijdag 4 oktober wordt er weer kleding ingezameld. Lever uw oude kleding in, bij de hoofdingang van d'n Heiakker. De opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan de ouderraad, dus indirect aan uw kind. 9. Jantje Beton Afgelopen weken hebben de klassen en Leo B loten verkocht voor Jantje Beton. De helft van de opbrengst van Jantje Beton komt rechtstreeks ten goede aan ons speelplein, de andere helft gaat natuurlijk naar stichting Jantje Beton welke veilige speelplekken creëert voor kinderen in Nederland.

4 10.Boekenbal op vrijdag 11 oktober Op vrijdagmorgen 11 oktober hebben wij iets te vieren : Gezamenlijke afsluiting van de kinderboekenweek op onze school; lezen kan overal en altijd! Lezen is weten! Plezier in lezen behouden! Geniet van de verhalen die je zelf leest of die voorgelezen worden! De nieuwe bibliotheek is (bijna) klaar! Komende weken kan iedereen het opbouwen van de nieuwe bibliotheek bewonderen.. Start herfstvakantie! Om dit alles te vieren willen wij aan al onze leerlingen het volgende vragen: KOM OP VRIJDAGMORGEN 11 OKTOBER ALS EEN FIGUUR UIT EEN BOEK NAAR SCHOOL TOE! WIJ ZIJN HEEL BENIEUWD 11. Tevredenheidsonderzoeken Na de herfstvakantie zullen er voor de derde keer in de bestaansgeschiedenis van Prodas tevredenheidsonderzoeken op alle scholen worden gehouden. U zult daarvoor een mailtje ontvangen met een link naar het onderzoek. Het spreekt vanzelf dat het belangrijk is dat het deelnamepercentage zo hoog mogelijk is. Meer info over dit onderzoek volgt nog. 12. Oudergesprekken Aanstaande donderdag zullen de oudergesprekken ingeroosterd worden. U ontvangt uiterlijk vrijdag een overzicht van de tijden van de gesprekken via de mail. Mocht u echt niet kunnen op de ingeplande tijd, mag u zelf ruilen met een andere ouder. Geef dit dan wel ook even door aan de leerkracht. 13. Vanuit de Medezeggenschapsraad (MR) Zoals reeds aangekondigd voor de zomervakantie, willen we u voortaan, na elke MRvergadering (1x per 6 weken), via de nieuwsbrief kort informeren over de onderwerpen waar de MR zich mee bezighoudt.

5 Als u aanvullende ideeën heeft over hoe de MR contact met ouders en kinderen kan onderhouden dan horen wij dat graag van u! Dit is namelijk één van de belangrijkste speerpunten van de MR! Overige speerpunten voor het komend schooljaar van de MR zijn: - Ouderbetrokkenheid; - Ontwikkelingen op het gebied van passend onderwijs; - Gebruik van ict-hulpmiddelen op school; - Toenemende taakbelasting van docenten. In een tijd van teruglopende leerlingenaantallen en beperkte budgetten moeten hierin belangrijke keuzes gemaakt worden. Ook als u (andere) onderwerpen heeft die de aandacht vragen van de MR dan mag u ons natuurlijk altijd aanspreken op het schoolplein en/of mailen naar mr@heiakker.nl. We willen graag samen met u een goede bijdrage aan het onderwijs van onze kinderen leveren! De volgende keer gaan we nader in op het onderwerp ouderbetrokkenheid en de rol van de MR hierbij. Met vriendelijke groet, Namens de MR Mariëlle Maas 14. LEO Sponsorloop Op woensdagmiddag 2 oktober houden onze LEO-leerlingen een sponsorloop rondom de school. Op deze manier willen zij zelf ook hun steentje bijdragen aan het behoud van de LEO-klassen. Met het geld dat de kinderen ophalen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind dat het nodig heeft een plekje in de LEO-klas kan krijgen, ook als de ouders zelf niet in de mogelijkheid zijn om een financiële bijdrage te leveren. Kom vanaf uur kijken en moedig de kinderen aan! Voor meer informatie over Oudervereniging Parentes en over fulltime hoogbegaafdenonderwijs, zie De sponsorloop wordt mede mogelijk gemaakt door:

6 15. Bijeenkomst voor ouders én kinderen van groep 8 en Leo A op donderdag 31 oktober 2013 op d n Heiakker. Hoe ouder uw kind is, hoe groter en belangrijker de digitale wereld voor hen wordt. De ontwikkelingen op dit gebied gaan zo snel, dat u als ouders vaak niet meer precies weet wat uw kind doet en meemaakt op het wereldwijde web. Een medewerker van Bureau Halt gaat hierover met u in gesprek. Ze laten u de leuke kanten van internet en sociale media zien, maar ook de risico s én hoe u uw kind hierin kan begeleiden. Dit zal plaatsvinden op donderdag 31 oktober vanaf uur, bij ons op school. 16. Eerste Hulp Bij Kinderongelukken Kunt u tegen een stootje? Iedereen met jonge kinderen krijgt te maken met kleine ongelukjes en gevaarlijke situaties in en rondom huis. Met de basiscursus EHBK worden ouders/verzorgers voorbereid hoe zij gevaarlijke situaties kunnen voorkomen. En wat te doen mocht er onverhoopt toch iets mis gaan. Weten hoe te handelen voelt een stuk veiliger. De basiscursus EHBK van de Zorgboog Gezondheidsservice is leerzaam voor alle ouders/grootouders of verzorgers van kinderen tussen de 0-8 jaar. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden verschillende onderwerpen behandeld, o.a.: Gevaarlijke situaties voorkomen. Hoe te handelen bij verschillende huis- tuin- en keukenongelukjes. Aanleggen van verbanden en reanimatie. Eerste Hulp Bij KinderOngelukken start op donderdag 24 oktober 2013 om 20:00 uur in De Nieuwenhof te Deurne. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en wordt begeleid door een gediplomeerde docent. De kosten bedragen 87,50 pp voor niet-abonnees en voor abonnees 67,50 pp. U kunt zich opgeven bij De Zorgboog Gezondheidsservice via telefoonnummer of via de website van de Zorgboog U kunt ons ook mailen: cursussendiensten@zorgboog.nl

Bijlage 2: Jaarplanning Ouderbetrokkenheid

Bijlage 2: Jaarplanning Ouderbetrokkenheid Bijlage 2: arplanning Ouderbetrokkenheid De school heeft een heldere visie op ouderbetrokkenheid Wie Wat Wanneer Gereed en Annelies Visie bepalen met Februari 2014 ja betrekking tot de ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les!

Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 1 Nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Passie houdt ons bij de les! 05 02 2015 Belangrijke data De wekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool. Dinsdag 10 februari Maandag 16 februari Dinsdag 17 februari

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid 3.0

Ouderbetrokkenheid 3.0 Programma Ouderbetrokkenheid 3.0 Van informeren naar samenwerken Woord vooraf Het is belangrijk om te melden dat CPS het uitgangspunt heeft dat: Alle ouders betrokken zijn en hun kind willen ondersteunen

Nadere informatie

7. Conclusies en aanbevelingen

7. Conclusies en aanbevelingen 7. Conclusies en aanbevelingen 7.1 Algemeen Op CBS Het Galjoen worden al goede initiatieven genomen om de ouderbetrokkenheid te stimuleren en te vergroten, ook al kan er nog het één en ander aan uitgebreid

Nadere informatie

School- ouderbetrokkenheid

School- ouderbetrokkenheid School- ouderbetrokkenheid Inleiding Het thema school-ouderbetrokkenheid staat in de afgelopen periode volop in de schijnwerpers. Niet alleen dankzij onze MR die dit thema op de agenda heeft geplaatst,

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Leraar Leerling Ouders!!! Rapport Keuring Schreuderschool Amsterdam ! 1

Leraar Leerling Ouders!!! Rapport Keuring Schreuderschool Amsterdam ! 1 Leraar Leerling Ouders Rapport Keuring Schreuderschool Amsterdam 1 2 Algemeen Naam school Schreuderschool Directie O. Vrijhof Adres Van de Veldestraat 10 Postcode 1071 CW Plaats Amsterdam Telefoonnummer

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 24 september 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Herfsttocht 2014 Studiedagen Parkeren bij school Oproep lunchmedewerker(s) BSO zomer

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

BERENBABBELS Berenbabbels

BERENBABBELS Berenbabbels BERENBABBELS Berenbabbels 3 2018-2019 AGENDA 12 okt: ateliers 15 t/m 19 okt: herfstvakantie 22 okt: studiedag, alle kinderen zijn vrij 24 okt: luizencontrole 26 okt: Bag2school ophaaldag 31 okt: Herfstpad

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Kalender. Schoolnieuws

Kalender. Schoolnieuws Nieuwsbrief 9; 13 juni 2018 Kalender maandag 18-06-18 Sportdag groep 6/7 dinsdag 19-06-18 Sportdag groep 7/8 en 8 woensdag 20-06-18 Buurtteam donderdag 21-06-18 vrijdag 22-06-18 23-06-18 24-06-18 maandag

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015 NIEUWSBRIEF November 2015 Belangrijke data * Sinterklaasviering: vrijdag 4 december Opbrengst Jantje Beton: 486,46 * Studiedag: maandag 7 december * Schaatsen groep 6-7-8: maandag 14 december * Kerstviering:

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

29 september

29 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 29 september 2016 2016-2017 Interessante informatie: 30 sept. Survivaldag 5 okt.: Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool 8 Blauwhuis, 08 september 2017 01 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Kanjertraining Regels en afspraken Informatievoorziening Gezinsgegevens Informatieavonden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Schooljaar nr. 3

Schooljaar nr. 3 Schooljaar 2017-2018 22-09-2017 nr. 3 K a n j e r w e e k We hebben donderdagmiddag de kanjerweek afgesloten met een leuk optreden van alle groepen. Er werd gezongen, gedanst en er waren toneelstukjes.

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 18-09-2018 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek Agenda 2017-2018 24 en 26 september 2018 Omgekeerde oudergesprekken

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Wecycle inzamelingsactie

Wecycle inzamelingsactie HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 19-09-2017 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - BLP - Nieuwe leerlingen - Leergeld - Jantje Beton - Activiteitenlijst - Fietsen op de stoep en parkeren

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 Verkeersles in groep 2b en thema afsluiting kleutergroepen Groep 2B heeft een wandeling gemaakt door de buurt. Hier leren de kinderen o.a. de verkeersregels. Hoe kunnen ze

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 16 okt. 2015 151016 volgnummer 7 Schoolplein

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nummer 4 14 oktober Samen leren om te groeien-samen op reis worden we wereldwijs

Nummer 4 14 oktober Samen leren om te groeien-samen op reis worden we wereldwijs Nummer 4 14 oktober 2016 Belangrijke data 17 t/m 21 oktober: herfstvakantie 24 oktober: studiedag team (geen school; 25 oktober start school om 8.45 uur.) 26 oktober: luizencontrole 1 november: Schilpdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

15 april Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

15 april Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 15 april 2019 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, De Koningsspelen waren een beetje fris, maar wel supergezellig. Van groep 1 t/m 8 hebben alle kinderen fanatiek meegespeeld. Nu staat de meivakantie voor

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a

Belangrijke data. Oudergesprekken 2 en 4 oktober. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #3a Belangrijke data 2 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-17.00 uur 4 oktober Oudergesprekken tussen 14.30-20.00 uur 4 oktober Opening Kinderboekenweek 4 t/m 12 oktober Kinderboekenweek voorlezen in de groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

SJOALNUUTS AGENDA. Kinderboekenweek 2014. 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest

SJOALNUUTS AGENDA. Kinderboekenweek 2014. 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest SJOALNUUTS AGENDA 25 november oudergesprekken 27 november oudergesprekken 04 december Sinterklaasfeest 10 december studiedag groepen 1 t/m 8 17 december 18.00 uur lichtjestocht leerlingen en ouders 18

Nadere informatie

De Zuiderpoort staat open!

De Zuiderpoort staat open! Geachte ouders/verzorgers, schoolkalender Voor u ligt de nieuwe schoolkalender voor het schooljaar 2015 2016. In deze kalender vindt u praktische informatie en de planning van dit schooljaar. Met vriendelijke

Nadere informatie

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen,

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen, OKTOBER 2016 Belangrijke data: 5 oktober tot 16 oktober Kinderboekenweek 11 oktober 19.00-20.00 uur informatieavond groep 8 10 tot 15 oktober omgekeerde oudergesprekken 15 oktober tot 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 In deze nieuwsbrief: Kalender Aanmelding nieuwe kinderen Sjouwhulp gevraagd Groep 3 nieuws Uitglijden en uitluiden Vakanties en vrije dagen schooljaar 2014/2015 Vossenjacht Ontruimingsoefening Kom op tijd!

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2 27 september - nummer 2 Belangrijke data (oktober) 28 september Studiedag 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober MR Vergadering 12 oktober Open podium let op! Kinderen

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nummer oktober 2018 Sint Trudo Info Pagina

Nummer oktober 2018 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.4 4 oktober 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 REMINDER ENQUÊTE 2 LANG LEVE DE MUZIEKSHOW 2 CULTUURBLOK 2 KINDERBOEKENWEEK 2 HERFSTVAKANTIE 2 OUDERPORTAAL 2 GEVRAAGD: KNUTSELMATERIAAL 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER

de Uitkijck UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 Margrietstraat RC Baarn   T: BESTE OUDERS/VERZORGERS, ACTIVITEITEN NOVEMBER UITKIJCKPOST NOVEMBER 2018 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 ACTIVITEITEN NOVEMBER 02-11-2018 Bezoek aan de bibliotheek groep 3 03-11-2018 Scholen damtoernooi

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind

Maandag 16 november Deze week zijn de voortgangsgesprekken (verplicht) Vrijdag 20 november Internationale dag Rechten van het Kind obs De Phoenix Week 46-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken hebben de kinderen prachtige lampionnen gemaakt en hebben we een lampionnentocht door de wijk gehouden. Volgende week zullen

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Kreami. 2 november 30 november 29 maart 10 mei (van uur uur) Graag inleveren vóór vrijdag 5 oktober

Kreami. 2 november 30 november 29 maart 10 mei (van uur uur) Graag inleveren vóór vrijdag 5 oktober Bibliotheek Sinds dit schooljaar is er aan de zwevende bibliotheek op de bovenverdieping een blok van kasten toegevoegd. Deze is afkomstig van bibliotheek De Kempen en zij hebben ook gezorgd dat de kast

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 08 juli 2015 nr. 40 BOLSTERNIEUWS NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe

DATUM: 07 oktober 2015. De nieuwe Globe Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Voor meer informatie over judo op IKC Floriant kunt u altijd binnen lopen tijdens de judolessen op maandag tussen

Voor meer informatie over judo op IKC Floriant kunt u altijd binnen lopen tijdens de judolessen op maandag tussen RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Donderdag 11 oktober = Oudergesprekken groep 3 t/m 7 Dinsdag 16 oktober = Oudergesprekken

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie