Bijlage 9 - Programma van Eisen en Wensen Multifunctionals Waterschap Vechtstromen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijlage 9 - Programma van Eisen en Wensen Multifunctionals Waterschap Vechtstromen"

Transcriptie

1 Bijlage 9 - Programma van Eisen en Wensen Multifunctionals Waterschap Vechtstromen Nr. Specificatie Eisen Algemeen 1. Opdrachtnemer zet voor de gehele looptijd van de overeenkomst één contactpersoon en één plaatsvervangend contactpersoon voor Aanbestedende dienst in. Hiervan mag alleen worden afgeweken op verzoek van Opdrachtgever of in het geval van zogenaamde externe oorzaken zoals, ziekte, zwangerschap, ontslag etc. De contactpersoon bij de opdrachtnemer moet voldoende mandaat hebben binnen alle relevante onderdelen van de organisatie van de opdrachtnemer om een volwaardig gesprekspartner te kunnen zijn. 2. Opdrachtnemer mag zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de Opdrachtgever in publicaties, reclameuitingen of anderszins geen gebruik maken van de naam en/of het logo van de Opdrachtgever. 3. Opdrachtnemer verklaart zich bij de uitvoering van de werkzaamheden te houden aan in ieder geval de volgende richtlijnen en/of voorschriften die in de branche van de Opdrachtgever gebruikelijk zijn. 4. De aangeboden apparatuur: - wordt fabrieksnieuw geleverd - moet minimaal 4 jaar na de eerste uitlevering beschikbaar blijven. Dit mag ook een gereviseerde machine zijn. - is op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier te bedienen in de Nederlandse taal. - duidelijke en beknopte gebruikersinstructies (ook voor wisseling van cartridges en toner-afval-lades, verhelpen van storingen). - heeft een technische levensduur van minstens 7 jaar. 5. Flexibiliteit apparatuurpark Tussentijds weghalen of bijplaatsen van maximaal één (1) machine dient plaats te vinden onder dezelfde condities en prijzen met één (1) uniforme expiratiedatum. Conversie, technische conversie, inkrimping of uitbreiding leiden nooit tot een verandering van de looptijd van de Overeenkomst. Multifunctionals door Opdrachtgever besteld na 1 december 2016 mogen gereviseerde Multifunctionals zijn, mits deze aan alle gestelde eisen voldoen. 6. Opdrachtgever maakt momenteel gebruik van normaal 80 grams kopieerpapier (blanco en voorbedrukt logopapier). De MFC s

2 dienen hier probleemloos mee te kunnen werken, een overgang naar een ander merk papier dient geen problemen op te leveren. 7. Het beheer van de apparatuur en het ondersteunen van de gebruikers is in handen van ICT en facilitaire dienstverlening. Hierbij gaat de Opdrachtgever uit van het verhelpen van kleine storingen, vastgelopen papier, nietjes vervangen, toner vervangen, papier bijvullen. Hiervoor dient een kleine voorraad toner op de locaties aanwezig te zijn. De multifunctionals geven automatisch een beveiligd signaal naar Opdrachtnemer als een toner bijna leeg is. Opdrachtnemer zorgt ervoor dat er tijdig een nieuwe toner wordt verstuurd naar Opdrachtgever. Op de verstuurde toner is zichtbaar voor welke machine(s) deze bestemd is. 8. Voor scannen worden geen kosten in rekening gebracht. 9. Voor het afdrukken van papier formaat A3 worden dezelfde kosten in rekening gebracht als A4, mits het aantal afdrukken A3 per jaar niet meer dan 20% van het totale afdrukvolume behelst. 10. Aanbiedingen dienen in Euro te worden gesteld en exclusief BTW. Eisen Rapportage 11. De Opdrachtnemer verstrekt Opdrachtgever per kwartaal een rapportage waarin minimaal de volgende punten zijn opgenomen : - aantal en type machines - afdrukvolumes, huur en financiële gegevens waarbij de opbouw exact gelijk dient te zijn aan de factuur, zodat deze eenvoudig te controleren is - locaties - advies voor betere prestaties - voorstel en advies tot betere invulling - wijzigingen t.o.v. vorige kwartaal - de tijdsduur van de eventuele storingen; - de doorlooptijd per storing; - de totale doorlooptijd; - datum en tijdstip melding storing; - datum en tijdstip herstel.

3 12. Gedurende de looptijd van de overeenkomst vindt er minimaal één keer per jaar een overleg plaats waarbij de overeenkomst wordt besproken. Dit overleg is op managementniveau. De managementrapportage wordt als uitgangspunt gekozen. Ad-hoc overleg kan plaatsvinden, zodra daar aanleiding toe is. Eisen Follow Me en beveiliging 13. De medewerkers van Opdrachtgever (ca. 400 personen) moeten achter hun werkplek een printopdracht kunnen geven waarna deze na activatie bij elke locatie en MFC (met uitzondering van MFC type 3 (repro)) afgedrukt kan worden (zogeheten follow me printen). Gebruiker kan alleen zijn eigen printopdrachten zien. Deze opdrachten kunnen verzameld worden en blijven in de machine zichtbaar totdat de gebruiker deze zelf verwijdert of na een door beheerder in te stellen tijd. Het is duidelijk af te lezen welke opdrachten zijn verzonden, onder vermelding van minimaal de volledige bestandsnaam en het tijdstip van verzenden. Documenten die meerdere malen met dezelfde bestandsnaam verzonden worden mogen elkaar niet overschrijven. De documenten in de diverse wachtrijen dienen ook middels de beheerstool te kunnen worden verwijderd. Een printerserver is aanwezig (zie specificaties Bijlage 7 ICT omgeving). 14. De gebruiker komt na het geven van een printopdracht in een afdrukmenu waarin de eindbewerking van de opdracht wordt aangegeven. De gebruiker kan in ieder geval aangeven: - het aantal sets dat afgedrukt moet worden; - welke papierlades/papiertype (briefpapier) voor het afdrukken gebruikt moet worden; - of er twee pagina s op één blad afgedrukt moet worden (dubbelzijdig);. of er in boekvorm afgedrukt moet worden. Verder kan de gebruiker, afhankelijk van het type apparaat en de gekozen opties, aangeven - of de opdracht enkel of dubbelzijdig afgedrukt moet worden; - of de set geniet moet worden (MFC type 2 en 3); - of de sets gestaffeld uitgelegd moeten worden; - of de afdruk beveiligd afgedrukt moet worden. 15. De printers kunnen softwarematig ingesteld worden door middel van print rules. In elk geval - Type 1 max 29 pagina s dubbelzijdig, altijd zwart/wit - Type 2 max 50 pagina s dubbelzijdig, altijd zwart/wit Afdrukken boven deze hoeveelheden dienen dooorgestuurd te worden naar MFC (Repro) type 3 en kunnen alleen bij de repro (type 3) opgehaald worden. De standaard instelling dient dubbelzijdig en zwart-wit te zijn.

4 16. Het Follow me programma dient gegevens te rapporteren per persoon, team, totaal en per MFC. Het geeft minimaal weer het aantal prints/grootte van opdrachten/aantal kleur/aantal enkelzijdig/aantal A3/aantal scan enz. In de acceptatietest zal gevraagd worden naar een uitdraai hiervan. De rapportage dient in een digitaal formaat, bijvoorbeeld in Excel, beschikbaar te zijn. De rapportage moet bewerkt kunnen worden. 17. Opdrachtgever wil de toegang tot de apparatuur beveiligen door middel van een beveiligingssysteem. Zij wil daarvoor gebruik maken van het bestaande systeem van gebouwentoegang met MiFare (type Classic 1K). Het systeem dat Opdrachtgever gebruikt is: I-Protect, een toegangssysteem van Keyprocessor. De apparatuur moet de functionaliteit bevatten dat deze alleen gebruikt kan worden na het identificeren van de gebruiker door middel van de huidige beveiligingspas. Bij het geven van de printopdracht moet deze autorisatie automatisch meegezonden worden. De aangeboden apparatuur dient met een werkende oplossing opgeleverd te worden. 18. Het kan voorkomen dat een medewerker zijn beveiligingspas is vergeten en een bezoekerspas heeft. Er dient voor dergelijke situaties een alternatieve manier te zijn om de MFC s toch te gebruiken, zodat de medewerker zijn print kan ophalen/kopie kan maken. Deze mogelijkheid dient in uw aanbieding, bij de beschrijving van uw oplossing, opgenomen en beschreven te zijn. Enkel de beoogd opdrachtnemer ontvangt tijdelijk één toegangspas om zo vast te kunnen stellen welke kaartlezer er ingezet moet worden. Uiteraard dient men deze pas daarna retour te geven aan Opdrachtgever. 19. Het komt voor dat er bezoekers/gasten aanwezig zijn of externen werkzaam zijn binnen het draadloze netwerk van de Opdrachtgever die hun eigen device meebrengen en een afdruk willen/moeten maken. Ook wordt er door de Opdrachtgever steeds meer gebruik gemaakt van eigen mobile devices en Tablets waar vandaan prints gemaakt moeten worden. Opdrachtnemer dient dit in de aanbieding te hebben opgenomen. 20. De software benodigd en/of genoemd in eis 14 t/m 18 en de overige eisen dient deel uit te maken van de aanbieding en in de prijs opgenomen te zijn. In de acceptatietest test zal uitdrukkelijk gekeken worden of de aangeboden machines / software naar behoren functioneert. Eisen beschikbaarheid 21. Van de aangeboden MFC s wordt een beschikbaarheidsgraad verlangd. Uitval naar aanleiding van technische storingen (niet zijnde storingen door verkeerd gebruik) moeten tot een minimum worden beperkt. De individuele MFC s dienen een beschikbaarheid te hebben van ten minste 95 % per kwartaal. U moet dit minimale beschikbaarheidspercentage garanderen gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst. De beschikbaarheid wordt gemeten tijdens kantooruren van 7.00 tot uur gedurende werkdagen. Het beschikbaarheidspercentage wordt berekend met de hieronder geschetste formule:

5 ( K - S ) B = x 100% K Hierbij staat B voor Beschikbaarheidspercentage, K voor aantal kantooruren in verslagperiode, S voor het aantal uren dat de MFC s niet hebben kunnen functioneren vanwege technische storingen. De teller begint te lopen op het moment dat een storing telefonisch is gemeld aan de opdrachtnemer. Indien de storing niet telefonisch kan worden verholpen, stuurt de opdrachtgever een met de storingsmelding. Ook in dit geval geldt het tijdstip van telefonische melding van de storing. 22. De uitvaltijd van de functionaliteiten van de MFC s als gevolg van storingen dient tot een minimum beperkt te worden. De kosten voor preventief en correctief onderhoud zijn voor rekening van Opdrachtnemer en zijn verwerkt in de huurprijs. Eisen infrastructuur 23. De aangeboden MFC s zijn probleemloos en zonder extra kosten binnen de infrastructuur van het waterschap in te passen. Zie Bijlage 7 bestaande ICT infrastructuur. 24. De aangeboden MFC s ondersteunen de recentste versie/recentste update van verschillende printertalen, minimaal PCL en Postscript en maken gebruik van een (1) driver die alle functionaliteiten ondersteunt. 25. De aangeboden MFC s zijn voorzien van een mogelijkheid om papieren documenten (dubbelzijdig bedrukt minimaal A3 (alleen type 2 en 3) èn A4) te kunnen scannen. De scanapplicatie van de aangeboden MFC ondersteunt een koppeling met het mailsysteem (Exchange) en kan scans eenvoudig wegschrijven naar de centrale opslag in de ICT-infrastructuur, via de persoonlijke aanmelding d.m.v. de gebruikte badge van de Opdrachtgever, ten einde een scan naar mailbox mogelijk te maken. De scanapplicatie van de aangeboden MFC ondersteunt PDF/A. 26. Er wordt voorzien in Active Directory (AD) integratie t.b.v. het gebruikersbeheer. 27. Er is minimaal dataverkeer over het netwerk van Opdrachtgever, onder meer door: - maximale intelligentie van en verwerking binnen de functionaliteit van de printer; - zoveel mogelijk lokaal dataverkeer in plaats van dataverkeer tussen datacenter en locaties. 28. De MFC s moeten zowel door Opdrachtgever als opdrachtnemer op afstand beheerd kunnen worden, waarbij minimaal informatie wordt verkregen over:

6 - locatie; - actuele tellerstanden; - toner voorraadniveau; - indicatie papiervoorraad in MFC; - storingscode; - netwerkverbinding; - serienummer; - servicenummer. Opdrachtgever verwacht van de Opdrachtnemer een proactieve houding ten aanzien van het beheer en de benodigde service. 29. Storingen moeten automatisch gemeld worden op het adres van de servicedesk van Opdrachtgever. 30. Opdrachtgever wil een soepele overgang naar de nieuwe situatie. Inschrijver dient akkoord te gaan met levering van één (1) MFC voor 15 oktober 2015 en levering van de overige MFC s in week 46, 47 en 48 (in overleg met Opdrachtgever) op de locaties zoals op pagina 12 van het Beschrijvend Document. Naast de levering verzorgt de leverancier de aansluiting en installatie van de apparatuur. Eisen arbo en milieu 31. De MFC s voldoen aan de minimumeisen van de criteria van PIANOo voor wat betreft Reproductieapparatuur. (zie De leverancier garandeert terugname van lege tonercartridges, ander afval èn verpakkingsmateriaal en garandeert reconditionering of recycling van deze teruggenomen materialen. Indien de aangeboden apparatuur van inschrijver gebruik maakt van tonerflessen, in plaats van tonercartridges is deze eis niet van toepassing. 33. De apparatuur voldoet aan alle geldende Arbo-eisen (onder meer grenswaarden voor gevaarlijke stoffen en normen voor geluidemissie voor werkruimten). 34. De apparatuur voldoet aan RoHSII-richtlijnen. 35. De apparatuur dient aantoonbaar zo veel mogelijk vrij te zijn van schadelijke stoffen voor mens en milieu en te voldoen aan de relevante NEN, c.q. DIN eisen en overige van kracht zijnde arbo- en milieuspecificaties.

7 36. De leverancier moet aangeven wat de emissies zijn (van fijnstof maar ook van andere gevaarlijke stoffen). De leverancier moet van de gebruikte toners de Veiligheidsinformatiebladen (VIB s) leveren met daarin precies de percentages aan gevaarlijke stoffen in die toners. Bij die gevaarlijke stoffen mogen geen CMR-stoffen (Carcinogeen, Mutageen of Reprotoxisch) zitten. Aldus naar waarheid opgemaakt op te...(plaats), door...(rechtsgeldig vertegenwoordiger) van... (bedrijf),... (handtekening)

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding 1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding HUREN EN ONDERHOUDEN VAN MFP S EN HET LEVEREN VAN SOFTWARE EN SUPPLIES MBO Amersfoort 1 Aanvullende informatie Deze nota van inlichtingen is aan alle bekende

Nadere informatie

_ Multifunctionele printer (MFP)

_ Multifunctionele printer (MFP) SSC-ICT// _ Multifunctionele printer (MFP) Installatie en gebruik 15 maart 2016 Versie 1.2 _ Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Toevoegen van MFP op DWR PC of laptop 4 3. Printen 7 4. Scannen 9 5. Mogelijke

Nadere informatie

VZW ONDERWIJSINRICHTINGEN ZUSTERS DER CHRISTELIJKE SCHOLEN ZUID-ANTWERPEN Ref.: 2015/026 BIJLAGE C: INVENTARIS

VZW ONDERWIJSINRICHTINGEN ZUSTERS DER CHRISTELIJKE SCHOLEN ZUID-ANTWERPEN Ref.: 2015/026 BIJLAGE C: INVENTARIS BIJLAGE C: INVENTARIS OFFERTEAANVRAAG VOOR HUUR EN ONDERHOUD VAN KOPIEERTOESTELLEN Inventaris: algemene technische bepalingen Kruis aan wat van toepassing is en voeg het document bij de offerte. Ja Neen

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe printen!

Maak kennis met het nieuwe printen! Maak kennis met het nieuwe printen! Overal ter wereld over uw informatie beschikken Bij onze klanten ontdekten wij de behoefte aan een totaaloplossing om overal over informatie te beschikken. Daarom presenteren

Nadere informatie

De in deze aanbieding genoemde prijzen zijn exclusief de verschuldigde BTW en zijn geldig tot 14 dagen na dagtekening.

De in deze aanbieding genoemde prijzen zijn exclusief de verschuldigde BTW en zijn geldig tot 14 dagen na dagtekening. Alfa-college T.a.v. de heer J.K. Wubbels Datum: 18 maart 2011 Geachte heer Wubbels. Naar aanleiding van uw offerteaanvraag en ons telefoongesprek is het ons een genoegen u hierbij een aanbieding te doen

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

Service Level Agreement Reprostraat behorend bij de overeenkomst tussen Het Kadaster en Leverancier

Service Level Agreement Reprostraat behorend bij de overeenkomst tussen Het Kadaster en Leverancier Service Level Agreement Reprostraat behorend bij de overeenkomst tussen Het Kadaster en Leverancier Versie 1.0 Corsa nummer Auteur G. Holt Datum 23 mei 2013 2 van 10 Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen...

Nadere informatie

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:...

Herstel Service. Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Herstel Service Gegevens Relatie: Naam:... Adres... Postcode / Woonplaats:... Status:... concept Versie:... 1.00 Contractnummer:... Datum:... Inhoud HERSTEL SERVICE... 3 INLEIDING HERSTEL SERVICE... 3

Nadere informatie

> pagina 1. Printen op het Algemeen Secretariaat. Handleiding printen en scannen op het AS versie 1.0

> pagina 1. Printen op het Algemeen Secretariaat. Handleiding printen en scannen op het AS versie 1.0 > pagina 1 Printen op het Algemeen Secretariaat > pagina 2 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 VERSIELIJST... 2 1. INLEIDING... 3 2. DE PRINTER... 4 3. PRINTEN... 5 3.1 Printen vanuit Office... 5 3.2 Aangepast

Nadere informatie

Service Level Agreement Versie 1.3 24 april 2012

Service Level Agreement Versie 1.3 24 april 2012 Service Level Agreement Versie 1.3 24 april 2012 1 Inleiding Deze Service Level Agreement (SLA) heeft betrekking op de Diensten die door ISP-Systems B.V. worden geleverd aan Opdrachtgever. Doelstelling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen Biddinghuizen, Mei 2018, ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Health Software RV, gevestigd te Biddinghuizen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van iedere overeenkomst tussen Health Software RV en zijn opdrachtgever

Nadere informatie

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting

Service Level Agreement BRONZE. Voor Business en Reseller Hosting Service Level Agreement BRONZE Voor Business en Reseller Hosting 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Definities 3. Overeenkomst 4. Service Level Agreement BRONZE 4.1. Meldingen 4.2. Prioriteit Niveaus 4.3. Afhandeling

Nadere informatie

BIJLAGE 1E STORINGSPROTOCOL

BIJLAGE 1E STORINGSPROTOCOL BIJLAGE 1E Inhoudsopgave 1 Storingsprocedure 3 1.1 Oplossen van storingen 3 1.2 Melden storingen 3 1.2.1 Meldtijden storing 3 1.3 Responstijd 3 1.4 Fixtijd 3 1.5 Toepassing prioriteiten 3 1.5.1 Herstellen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MFP kleur systemen Aanteken vel Het Bedieningspaneel Functie paneel Functietoetsen Geeft de keuze om te wisselen tussen de functies: Kopiëren - Doc. Server Faxen - Printen - Scannen

Nadere informatie

Amersfoort mei

Amersfoort mei Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing gevestigd aan de Bekensteinslaan 36, 3817 AK te Amersfoort, ingeschreven bij KvK onder nummer 68340508, hierna te noemen Markerting Facilitator.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement Artikel 1: Definities In de Service Level Agreement worden de definities uit artikel 1 van de Algemene Voorwaarden voor de levering van BV aan zakelijke gebruikers gehanteerd, daarnaast

Nadere informatie

Service Level Agreement Basic. Magento Basic en Business Basic ixl Hosting B.V.

Service Level Agreement Basic. Magento Basic en Business Basic ixl Hosting B.V. Service Level Agreement Basic Magento Basic en Business Basic ixl Hosting B.V. Inhoudsopgave 1 Inleiding Blz. 3 2 Definities Blz. 3 3 Overeenkomst Blz. 4 4 Service levels / ondersteuning Blz. 4 4.1 Meldingen

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0

ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0 ONLINE-BACKUP Dienstbeschrijving en SLA versie 2.0 Gilze, februari 2014 Definities Algemene Voorwaarden Beschikbaarheid Customer Support Dienst FIFO Kantooruren Opdrachtgever Klantapparatuur Maximale Hersteltijd

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Vragen & antwoorden infosessie 16/9/2015 overheidsopdracht drukwerk

Vragen & antwoorden infosessie 16/9/2015 overheidsopdracht drukwerk Vragen & antwoorden infosessie 16/9/2015 overheidsopdracht drukwerk Vragen omtrent volumes Vraag: blz 18 Bijlage B: inventaris Er dient prijs gegeven per printzijde op blz. 19 wordt er geschreven dat er

Nadere informatie

Veel gestelde vragen printen, FAQ Printen op de TU Delft

Veel gestelde vragen printen, FAQ Printen op de TU Delft Veel gestelde vragen printen, FAQ Printen op de TU Delft Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Algemeen... 4 1.1 Wat is een MFP?... 4 1.2 Wat is FollowMe printen?... 4 1.3 Wat is Xerox Mobile Print?... 4

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Specificaties en prijzen voor ZBC s (aanbiedingen voor huidige DiSy gebruikers, geldig t/m september 2013)

Specificaties en prijzen voor ZBC s (aanbiedingen voor huidige DiSy gebruikers, geldig t/m september 2013) en prijzen voor ZBC s (aanbiedingen voor huidige DiSy gebruikers, geldig t/m september 2013) Dixis Postbus 59 7390AB Twello tel. 0571-261444 fax 0571-261445 email info@dixis.nl Bezoekadres: Deventerweg

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011

MODEL. LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 MODEL LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT Geldig voor de periode van 01/01/2011 tot 31/12/2011 t.b.v. Voor de leden van CST- GROEP VZW Kortrijksesteenweg 198 8530 HARELBEKE LC (Contractnummer) LEDIGINGS-/REINIGINGS-CONTRACT

Nadere informatie

Voorwaarden Repper-account

Voorwaarden Repper-account Voorwaarden Repper-account Versie 1 3 2014 Toepasselijkheid 1. De bepalingen in deze overeenkomst zijn onlosmakelijk verbonden met de algemene voorwaarden van leverancier. Bij tegenstrijdigheid tussen

Nadere informatie

Programma van eisen hardware

Programma van eisen hardware Programma van eisen hardware Ppm : Pages per minute Ipm : Impressions per minute als beide zijden tegelijk worden gescand. Imprint : Het betreft het printen van kenmerken op het document waardoor ze gekenmerkt

Nadere informatie

Socofi Algemene voorwaarden

Socofi Algemene voorwaarden Socofi Algemene voorwaarden Module 5: Application Service Provision / SAAS / Computerservice Socofi Weboplossingen 1. Toepasselijkheid 1.1 De ICT~Office Voorwaarden bestaan uit de module Algemeen aangevuld

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST INZAKE HUUR EN ONDERHOUD VAN MULTIFUNCTIONALS. Quadraam Gelderse Onderwijsgroep & Ondernemer

RAAMOVEREENKOMST INZAKE HUUR EN ONDERHOUD VAN MULTIFUNCTIONALS. Quadraam Gelderse Onderwijsgroep & Ondernemer ANNEX III C O N C E P T RAAMOVEREENKOMST INZAKE HUUR EN ONDERHOUD VAN MULTIFUNCTIONALS Quadraam Gelderse Onderwijsgroep & Ondernemer DE ONDERGETEKENDEN: Quadraam Gelderse Onderwijsgroep, gevestigd te Duiven,

Nadere informatie

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011

Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Brochure Contracten Brochure Contracten versie 2.01 19 september 2011 Omschrijving Contracten Geometius biedt u de mogelijkheid om op diverse niveaus uw apparatuur door ons te laten onderhouden, en u te

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel PRINT KOPIE SCAN FAX DRAADLOOS www.brother.nl Alles wat u nodig hebt om 3 jaar te printen* in één bundel Uit diverse onderzoeken die

Nadere informatie

Bijlage 11 Programma van Eisen

Bijlage 11 Programma van Eisen Bijlage 11 Programma van Eisen Het betreft hier minimale eisen, waarbij geldt dat: Het niet voldoen aan een eis leidt onherroepelijk tot leidt tot het ongeldig verklaren en terzijde leggen van de Inschrijving

Nadere informatie

Welkom bij PinDirect!

Welkom bij PinDirect! Welkom bij PinDirect! U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het huren van een tijdelijke pinautomaat! Vul het aansluitdossier in en voeg kopie(s) legitimatie(s) toe van tekenbevoegde(n). Hulp

Nadere informatie

Bijlage 7. Proefafdrukken Open vragen 1. PROEFAFDRUKKEN

Bijlage 7. Proefafdrukken Open vragen 1. PROEFAFDRUKKEN Bijlage 7 Proefafdrukken Open vragen 1. PROEFAFDRUKKEN Om een goede indruk te krijgen van de afdrukkwaliteit van de aangeboden MFP s (type 3 en type 4) en de repromachines (type 5) zullen de afdrukken

Nadere informatie

Openbare aanbesteding Printvoorzieningen

Openbare aanbesteding Printvoorzieningen 2013-004-FRGE-EA- Programma van en Datum: 26 maart 2013 Auteur(s): Fieke de Wit, Jan van Teeffelen, Ger Franssen Versie: 1.0 Printvoorziening 2013-004-FRGE-EA- Programma van en Versie Datum Omschrijving

Nadere informatie

Printen bij College Zuid

Printen bij College Zuid Printen bij College Zuid Inhoud Printen... 3 Voordat je kan printen... 4 1 MyPrint-account... 4 1.1 Aanmelden myprint... 4 2 Printer installeren op apparaten... 7 2.1 Printer installeren op computer...

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort.

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort. Zo kan het dus ook! PRIVACY VERKLARING Dienstverlening zoals het hoort. Hier vind u de privacyverklaring van Het FGplein. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die

Nadere informatie

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. Hier vindt u de privacy verklaring van Van Dulst Techniek. Inleiding In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo

Nadere informatie

Cattery Recati Privacyverklaring

Cattery Recati Privacyverklaring Privacyverklaring Hier vind je de privacyverklaring van Maine Coon Cattery Recati. Hierin wordt omschreven welke persoonlijke gegevens Cattery Recati van jou bewaart en hoe er met deze gegevens om wordt

Nadere informatie

2 3.2 De toekomstige situatie (pag. 11) Kunt u verduidelijken wat u bedoelt met 4% per jaar?

2 3.2 De toekomstige situatie (pag. 11) Kunt u verduidelijken wat u bedoelt met 4% per jaar? Nota van Inlichtingen multifunctionals Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: multifunctionals Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) 13052-mj-fo Omschrijving: WML wil via een Europese aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT 5612 AJ EINDHOVEN T: 040-2390741 F: 040-2390742 E: info@centis-backup.eu w: www.centis-backup.eu 1. INHOUDSOPGAVE 1. Inhoudsopgave......2 2. Definities....2 3. Beveiliging......3

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Toegang tot

Dienstbeschrijving Toegang tot Dienstbeschrijving Toegang tot Versie December 2016 2016 Copyright KPN Lokale Overheid Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Lokale overheid mag niets uit dit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

Printvoorzieningen SKVOB e.o. Beschrijvend document Europese aanbesteding volgens openbare procedure

Printvoorzieningen SKVOB e.o. Beschrijvend document Europese aanbesteding volgens openbare procedure Printvoorzieningen SKVOB e.o. Beschrijvend document Europese aanbesteding volgens openbare procedure Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Inleiding 3 1.1 SKVOB e.o. 3 1.2 Aanleiding, doel en gewenst resultaat

Nadere informatie

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt Printing Solutions Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt print copy scan fax Printer Drivers Drivers voor elk Operating Systeem Kyocera printers zijn ontworpen om vanuit nagenoeg alle Operating

Nadere informatie

PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract

PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract Elephant Dental B.V. Contractnummer: PPOC Preventief Periodiek Onderhoudscontract Voor DeguDent / Elephant / Austenal / Dentsply Apparatuur. Klantspecificatie: NAW gegevens: Klantnummer: Naam Opdrachtgever:

Nadere informatie

Deze PowerPoint is bedoeld voor het onderwijs. Alle informatie in deze Powerpoint, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, animaties,

Deze PowerPoint is bedoeld voor het onderwijs. Alle informatie in deze Powerpoint, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, animaties, Deze PowerPoint is bedoeld voor het onderwijs. Alle informatie in deze Powerpoint, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, animaties, geluidsfragmenten e.d.) is eigendom van ThiemeMeulenhoff, tenzij

Nadere informatie

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand

Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd voor een vast bedrag per maand PC-Score introduceert: DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR ONDERNEMERS Storingsdienst, netwerkbeheer, antivirus, onderhoud en hulp op afstand. Veilig en snel! Uw zakelijke ICT-omgeving goed geregeld en optimaal beveiligd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bouw.live - versie

Algemene Voorwaarden Bouw.live - versie 1. Toepasselijkheid 2. Definities a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en factuur van Bouw.live en op alle met Bouw.live aangegane overeenkomsten. b. Afwijken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kikk Consult B.V. Nevelgaarde ZZ NIEUWEGEIN. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Kikk Consult B.V. Nevelgaarde ZZ NIEUWEGEIN. Toepasselijkheid van deze voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN van: Kikk Consult B.V. Nevelgaarde 40 3436 ZZ NIEUWEGEIN Artikel 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 1. Definities Algemene Voorwaarden 1.1 Karin Potters Webdesign: de gebruiker van de algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: de particulier of rechtspersoon met wie Karin Potters Webdesign een overeenkomst

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Antwoord Aanbestedende Dienst

Antwoord Aanbestedende Dienst Dockinga College: Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing 1 6.5 Omschrijving IT-netwerk 16 In de beschreven infrastructuur is het niet mogelijk om één followme oplossing op één centrale server te installeren.

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum:

Privacyverklaring. Versie: 1.02 Datum: Privacyverklaring Versie: 1.02 Datum: 24-07-2018 Quality Networks BV Niasstraat 1 3531WR Utrecht Tel: 088-6950500 email: info@qualitynetworks.nl Web: www.qualitynetworks.nl Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Preton PrintSaver Rapport voor VoorbeeldBedrijf

Preton PrintSaver Rapport voor VoorbeeldBedrijf 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 1.1 Doelstellingen Preton PrintSaver Rapport... 4 1.2 Methodologie van het rapport... 4 2. PRINT ANALYSE... 6 2.1 Welke printer wordt efficiënt gebruikt?... 7 2.2 Wie

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

September 2012. Geachte SalonNet gebruiker,

September 2012. Geachte SalonNet gebruiker, September 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In september heeft u van ons de meest recente versie van SalonNet ontvangen. Deze nieuwsbrief informeert u over de uitbreidingen en verbeteringen die sinds maart

Nadere informatie

Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement

Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement Entree / Kennisnet Federatie Service Level Agreement Naam Entree SLA Versie 2.2 Datum 12 maart 2012 Referentie kennisnet.nl PAGINA 2/6 Service Level Agreement (SLA) Deze SLA maakt onderdeel uit van de

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services

Dienstbeschrijving. Efficon Shared Services Dienstbeschrijving voor Efficon Shared Services Datum: 7 juni 2012 Versie: 1.0 Uitgebracht door: 4Minds Services & Solutions Adres Duwboot 5 Email: support@4minds.nl Website: www.4minds.nl Support: 030-221

Nadere informatie

Veel gestelde vragen VDF as a Service

Veel gestelde vragen VDF as a Service Veel gestelde vragen VDF as a Service Datum: 19 juni 2017 Inhoud Veel gestelde vragen VDF as a Service... 3 Algemeen... 3 Waarom biedt Promedico in samenwerking met Techni Team VDF as a Service aan?...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin

Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Website : Algemene Voorwaarden van RT Praktijk Tussenin Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:, gevestigd te Huissen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

KI 0831 Multifunctional gebruikershandleiding basisfuncties KI 0831 Kennisitem

KI 0831 Multifunctional gebruikershandleiding basisfuncties KI 0831 Kennisitem KI 0831 Multifunctional gebruikershandleiding basisfuncties KI 0831 Kennisitem Kennisgegevens Naam Multifunctional gebruikershandleiding basisfuncties Omschrijving Deze handleiding omschrijft het gebruik

Nadere informatie

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Dit is een licentieovereenkomst tussen jou, de eindgebruiker van Vodafone Contacts, en Vodafone voor het gebruik van de Vodafone

Nadere informatie

Onderhoud - Reparatie Storingen

Onderhoud - Reparatie Storingen Melag Service Onderhoud - Reparatie Storingen Melag modellen waar deze prijslijst betrekking op heeft: S en VS klasse Modellen: 23S, 23VS, 29S en 29VS N klasse Modellen: Melatronic 15EN, 17EN, 23EN en

Nadere informatie

BIJLAGE 4 Selectiecriteria met een gewogen karakter Perceel Switching

BIJLAGE 4 Selectiecriteria met een gewogen karakter Perceel Switching Europese aanbesteding Netwerkinfrastructuur Hardware, service en ondersteuning BIJLAGE 4 Selectiecriteria met een gewogen karakter Perceel Switching Niet openbare procedure Selectiecriteria met een gewogen

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Bijlage 6 EA printers, MFP s en een repromachine Pompeblêd

Bijlage 6 EA printers, MFP s en een repromachine Pompeblêd Bijlage 6 Begrippenlijst Aanbestedingswet : Aanbestedingswet 2012, Staatsblad 2012, 542, laatstelijk gewijzigd bij besluit van 24 juni 2016 (Staatsblad 2016, 242). Aanbestedende dienst: Coöperatie Scholengroep

Nadere informatie

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Eenvoudig mobielzakelijk printen EveryonePrint is ideaal voor alle bedrijven, van groot tot klein, waar gebruikers

Nadere informatie

Dae Punt. Schagen, januari 2015. Geachte relatie,

Dae Punt. Schagen, januari 2015. Geachte relatie, Schagen, januari 2015 Geachte relatie, U treft hierbij aan: Instructie Jaarwissel 2014/2015 Tarieven instructie 2015 Prijslijst P Software Hardware Prijslijst P Software Online Voorwaarden P Software Online

Nadere informatie

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Tarieven per wijzigingen voorbehouden. Tarieven in Euro's exclusief B.T.W. Bijzondere omstandigheden. Onkostenvergoedingen.

Tarieven per wijzigingen voorbehouden. Tarieven in Euro's exclusief B.T.W. Bijzondere omstandigheden. Onkostenvergoedingen. Aanvulling Tarieven per 1-1 - 2011 wijzigingen voorbehouden Tarieven in Euro's exclusief B.T.W. Engineering werkzaamheden 65,- per uur (Minimum 260,- onsite) Dag prijs 650,- per uur Bijzondere omstandigheden

Nadere informatie

Bijlage 9a Programma van Eisen behorend bij het aanbestedingsdocument. voor de Europese aanbesteding ICT Netwerk Infrastructuur perceel 2

Bijlage 9a Programma van Eisen behorend bij het aanbestedingsdocument. voor de Europese aanbesteding ICT Netwerk Infrastructuur perceel 2 Bijlage 9a Programma van Eisen behorend bij het aanbestedingsdocument voor de Europese aanbesteding ICT Netwerk Infrastructuur perceel 2 2017/S - Friesland College Leeuwarden, 24 februari 2017 Eisen voor

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

Cliënt die zich aanmeldt bij Opdrachtnemer en een schriftelijke overeenkomst tot opdracht sluit verder te noemen opdrachtgever.

Cliënt die zich aanmeldt bij Opdrachtnemer en een schriftelijke overeenkomst tot opdracht sluit verder te noemen opdrachtgever. Algemene voorwaarden Y-catcher! per september 2015 Definities: Y-catcher! gevestigd Veerdijk 40 J te Wormer ingeschreven bij de KvK onder nummer 35030184 te Amsterdam verder te noemen, opdrachtnemer. Het

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Connect Secure 365

Dienstbeschrijving Connect Secure 365 Dienstbeschrijving Connect Secure 365 CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Versie: 1 Maand: Februari 2018 Versie log Versie Datum Door Opmerking 1 26-2-2018

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webdesign Sol

Algemene voorwaarden Webdesign Sol Algemene voorwaarden Webdesign Sol Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) December 2012 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 1.86 (september 2012) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Soms ziet u, in de zoektocht naar een nieuwe printer, door de bomen het bos niet meer. De keuze is enorm. Bovendien lopen mogelijkheden en prijzen zeer uiteen. Best moeilijk dus om een printer te kiezen

Nadere informatie

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking juli 2017 Definitief Carol Esmeijer

Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking juli 2017 Definitief Carol Esmeijer Compad Bakkerij Afdrukprocess Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 12 juli 2017 Definitief Carol Esmeijer Inleiding In dit document wordt een toelichting gegeven op de manier waarop

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

Betreft Het stellen van vragen Datum

Betreft Het stellen van vragen Datum Nota van inlichtingen 3 Aanbesteding WAN Kamer van Koophandel Betreft Het stellen van vragen Datum 15-06-2017 Van Project Gestelde vragen na aanleiding van de 2 e Ref. P.162036_WAN nota van inlichtingen.

Nadere informatie

SLA Hosting camerabeelden

SLA Hosting camerabeelden SLA Hosting camerabeelden DAXIS WEB B.V. Maagdenburgstraat 22 7421 ZC Deventer 1 DEFINITIES 3 2 BESCHIKBAARHEID DIENSTEN 5 2.1 BESCHIKBAARHEID DATACENTER 5 2.2 ALGEMENE BESCHIKBAARHEID VAN HET NETWERK

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Marktconsultatie - Ondersteuning van het toezicht buiten ( analysetools)

Nota van Inlichtingen Marktconsultatie - Ondersteuning van het toezicht buiten ( analysetools) In het kader van bovengenoemde marktconsultatie zijn tot en met 30 oktober 2014 (sluitingsdatum voor het stellen van schriftelijke vragen) door partijen onderstaande vragen gesteld. KENMERK IUC14-023 Bij

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Specifieke voorwaarden voor de uitvoering van werkzaamheden op basis van onderhouds- & dienstverleningscontracten

Specifieke voorwaarden voor de uitvoering van werkzaamheden op basis van onderhouds- & dienstverleningscontracten Specifieke voorwaarden voor de uitvoering van werkzaamheden op basis van onderhouds- & dienstverleningscontracten Inhoud 1. Algemeen 2. Definities 3. Planning 4. Werkzaamheden op regiebasis vooraf melden

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Gemeente Utrecht, StadsOntwikkeling en ARS Traffic & Transport Technology B.V. Gemeente Utrecht Partijen: 1. De gemeente Utrecht,

Nadere informatie