HET GROOTSTE MULTISPORT-TERREIN VAN BELGIË

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET GROOTSTE MULTISPORT-TERREIN VAN BELGIË"

Transcriptie

1 HET GROOTSTE MULTISPORT-TERREIN VAN BELGIË 2 4 februari 2018

2 SPORTS FAIR, DAT IS Ontdekken en testen van alle mogelijke sportdisciplines, begeleid door professionals en topsporters, ondersteund door 200 demonstraties, initiaties en wedstrijden. Zich informeren bij de 40 tot 50 aanwezige federaties om fans beter te begeleiden in hun discipline. De professionals kunnen zich ook verdiepen in de nieuwigheden van de verschillende sportmerken. Kopen van een volledige sportuitrusting of zich verdiepen in de laatste nieuwe trends en accessoires van zijn of haar favoriete sportdiscipline! Evenementen... in een evenement SPORTS FAIR organiseert tijdens de beurs verschillende wedstrijden om een zeer gericht en geïnteresseerd publiek te mobiliseren. Een win-win situatie dus! Dankzij deze evenementen kunt u de opportuniteit benutten om marketingacties te organiseren waarmee u uw doelpubliek onmiddellijk bereikt. SPORTS FAIR, HÉT MARKETINGPLATFORM BIJ UITSTEK EN WEL OM 3 GOEDE REDENEN: 1 Het succes van de grote beurzen! Het Autosalon van 2017 brak alle records van de voorbije 10 jaar (de sector heeft zijn verkoop verdubbeld). BATIBOUW registreerde dit jaar bezoekers (de exposanten realiseren op de beurs ongeveer 30 % van hun jaarlijkse omzet). 2 Een feest voor de 5 zintuigen en een perfecte aanvulling op het digitale! We dromen weg bij het zien van gewaagde sportvideo s of volgen online de nieuwste hypes en trends in de sportwereld. We ontdekken nieuwigheden via tutorials, sportieve blogs en social media. We schuimen het internet af op zoek naar de uitrusting van onze sportidolen. SPORTS FAIR is dé plek om al deze accessoires en ervaringen live te testen én te beleven. 3 De beurs: een meetbaar medium Met reeds 50 jaar ervaring op de teller, heeft organisator Fisa de juiste tools ontwikkeld om uw return on investment te maximaliseren! Wij gaan u de juiste hulpmiddelen aanreiken, waardoor u uw doelstellingen kan halen, meten én realiseren!

3 WELKE DOELGROEPEN ZIJN AANWEZIG OP SPORTS FAIR? SPORTS FAIR door de ogen van onze exposanten! B to B Deze sportbeurs is een ontmoetingsplek tussen merken en hun verdelers. Hét uitgelezen moment om de nieuwigheden van het seizoen voor te stellen en te netwerken. SPORTS FAIR creëert 3 dagen lang een professioneel platform om alle verdelers te ontmoeten in een sportieve en ontspannen context. Zo hoeft u doorheen het jaar niet van afspraak naar afspraak te lopen. Dankzij SPORTS FAIR kon ik een nieuwe doelgroep aanspreken op nationaal niveau. Daardoor ben ik volop plannen aan het maken om een extra winkel te openen in de regio Bergen. De samenwerking tussen SPORTS FAIR en het Vakantiesalon is een echte plus! Zo heb ik bijvoorbeeld een hele familie uitgerust met elektrische fietsen nadat zij hun rondreis hadden gereserveerd op het Vakantiesalon. B to C SPORTS FAIR richt zich op de iets minder sportievelingen (40%) die dankzij hun goede voornemens bij de start van het nieuwe jaar hun weg vinden naar een nieuwe sport. Zij gaan doelgericht en bewust op zoek naar een sportievere levensstijl. de ervaren sporters en atleten (40%) die op zoek zijn naar informatie en wetenschappelijke modellen om hun techniek bij te schaven. de fans (10%) die sportervaringen wil delen en beleven met vrienden of familie. de professionals (10%) die worden aangetrokken door de competities en de belangrijke actoren uit de sportwereld (uitbaters van zalen, politici...) die op zoek zijn naar specifieke informatie. SPORTS FAIR is dé plaats bij uitstek om aan het grote publiek te tonen dat onze federatie actief en dynamisch werkt en duidelijk in de lift zit! Wij zijn een jonge KMO in de sportwereld. Dankzij onze aanwezigheid op SPORTS FAIR groeide ons B2B-netwerk verder uit en hebben we nieuwe zakelijke contacten kunnen verzilveren. B to F (Federaties) Federaties en sportclubs zijn ook aanwezig en nemen actief deel aan onze projecten: forums, opleidingen, jaarverslagen van de organisatie Zij profileren zich ook als exposanten. Ik heb mijn voedingssupplementen kunnen laten proeven aan heel wat sportievelingen, waardoor ik toch verschillende vooroordelen de kop in kon drukken. ONZE MISSIE: SPORTEN PROMOTEN!

4 7 COMPETITIE ZONES! Het grote succes van editie 2017 was de topsportzone. Dit heeft een groot publiek op de been gebracht van geïnteresseerden die genoten hebben van het showgehalte en actieve deelnemers die nieuwe sporten hebben uitgetest. Gesteund door de vele positieve reacties gaan we volgend jaar deze zone verdubbelen! Spring mee op de kar en reserveer een plaats in ons demo-dorp om uw sport voor te stellen, uw producten te laten testen of uw merk te betrekken bij deze competities. CrossFit en fitness Gevechtsport Er zal een volledig paleis gewijd worden aan de laatste nieuwe trends uit de sector. Gaande van groeps- en individuele lessen tot demonstraties van internationale wedstrijden. De Patio wordt omgedoopt tot een animatieruimte van m². Racketsport Dankzij het bewezen succes van de voorbije 2 edities, gaan we deze ruimte opnieuw 3 dagen inzetten voor wedstrijdfinales! Onze internationale helden zullen van de partij zijn! Multisport Watersport Vorig jaar hebben we kunnen proeven van flyboard en jetsurf demonstraties. In 2018 gaan we een stapje verder. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een iets nattere versie. Kinderen en volwassenen mogen zelf deelnemen aan paddle initiaties en voor de waaghalzen onder ons zijn er ook flyboard try-outs. Fietsen Padel, tennis, squash en badminton krijgen een prominente plaats vergezeld van de nieuwe tendensen zoals minipadel en cardiotennis. Om onze wielerliefhebbers in de watten te leggen, voorzien we dit jaar een extra grote testruimte. Sportsensatie Er wordt een tribune met 200 zitplaatsen gereserveerd voor sfeervolle matchen zoals basketbal, minivoetbal en spectaculaire dansvoorstellingen! Elk jaar geven we de kans aan een nieuwe en buitengewone sport om zich voor te stellen aan het grote publiek. U zal binnenkort ontdekken wat er op de affiche staat voor 2018! Olympische Winterspelen 2018 In het kader van de Olympische Winterspelen 2018 krijgt de wintersport een ereplaats tijdens de SPORTS FAIR. Wij brengen de typische wintersfeer naar Brussel met een heus bergdorp met après-ski animaties, demonstraties en skimateriaal!

5 DE TROEVEN VAN SPORTS FAIR Een ervaring voor de 5 zintuigen Een specifiek en geïnteresseerd doelpubliek (B2B en B2C) De timing (goede voornemens + Olympische Winterspelen) Uitgebreide berichtgeving in de media (140 journalisten) De mogelijkheid om uw merk of product te koppelen aan een groot sportevenement 7 REDENEN OM DEEL TE NEMEN AAN SPORTS FAIR 1. Uw verkoop boosten 2. Uw producten en/of diensten promoten 3. Uw merk in de kijker zetten 4. Uw naamsbekendheid vergroten 5. Een verband creëren tussen sportieve waarden en die van uw bedrijf 6. U onderscheiden met een interactieve en originele actie 7. Uw klantenrelaties onderhouden (uitnodigingen uitsturen, )

6 SPORTS FAIR 2017 IN CIJFERS Geslacht Type Taal Gemiddelde bezoektijd Pers BEZOEKERSPROFIEL 49% Vrouwen 80% Nieuwe bezoekers 56% Nederlandstalig 3.20 u 144 journalisten aanwezig tijdens het weekend 51% mannen 20% Vaste bezoekers 44% Franstalig 263 Totaal aantal persberichten Website Radio Display Print NATIONALE MEDIACAMPAGNE Unieke bezoekers Radio 2, MNM, StuBru, Vivacité, Classic 21, Bel RTL, Contact Reclamebord 8 m 2 JC Decaux Geconsulteerde pagina s Het Laatste Nieuws, De Zondag, La DH, Sud Presse, Metro, Sportfoot Magazine, 7 Dimanche, ) bezoekers 8 Patio DE SPORTMARKT IN CIJFERS Belgen zien sport vooral als een plezierige activiteit: 65% van de Belgen sport regelmatig. 62% sport om zich te ontspannen 43% sport om zich te amuseren 25% sport om vrienden te ontmoeten De top 3 van meest beoefenende sporten in België is: De Belg koopt zijn sportuitrusting vooral: 34% wandelen 15% (elk) fitness & jogging 13% fietsen 67% in groothandels 27% op het Internet 22% in speciaalzaken CONTACTEER ONS T : +32 (0) E : sportsfair@fisa.be SPORTS FAIR wordt georganiseerd door de vzw Chariots de feu in samenwerking met FISA, leider in de organisatie van beurzen voor het grote publiek.

DE MEEST DOELTREFFENDE TOOL OM DE BELGISCHE TOERISMEMARKT TE BEREIKEN

DE MEEST DOELTREFFENDE TOOL OM DE BELGISCHE TOERISMEMARKT TE BEREIKEN DE MEEST DOELTREFFENDE TOOL OM DE BELGISCHE TOERISMEMARKT TE BEREIKEN 1 4 februari 2018 HET VAKANTIESALON VAN BRUSSEL BLAAST DIT JAAR 60 KAARSJES UIT! De grootste nationale beurs voor toerisme in België

Nadere informatie

De woon- en interieurbeurs. Brussels Expo. 20-29 november 2015. www.cocoon.be

De woon- en interieurbeurs. Brussels Expo. 20-29 november 2015. www.cocoon.be De woon- en interieurbeurs 20-29 november 2015 Brussels Expo www.cocoon.be BEURS IN BEWEGING 2013 was voor Cocoon het kanteljaar waarbij de beurs terugging naar de basis: inrichting en decoratie. Het jaar

Nadere informatie

BATIBOUW. 60 ste editie BRUSSELS EXPO VAN 21/2 TOT 3/3/2019

BATIBOUW. 60 ste editie BRUSSELS EXPO VAN 21/2 TOT 3/3/2019 BATIBOUW 2019 60 ste editie BRUSSELS EXPO VAN 21/2 TOT 3/3/2019 2019 wordt een bijzondere editie voor BATIBOUW die zijn 60 ste editie zal vieren! Al sinds de eerste editie in 1959 is BATIBOUW de belangrijkste

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht 19 t/m 23 september 2017 FOCUS LOONT Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt 25e Jubileum-editie Jaarbeurs Utrecht S WERELDS GROOTSTE EVENEMENT VOOR ACTIEVE PLUSSERS Thema s Mode & Beauty

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017 Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 10.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 29, 30 september en 1 oktober 2017 20, 21 en 22 oktober 2017 Feiten op een rij

Nadere informatie

8-9 dec 2018 Congrescentrum Koningshof in Veldhoven m 2 Expo Ruim bezoekers. Exposanten brochure

8-9 dec 2018 Congrescentrum Koningshof in Veldhoven m 2 Expo Ruim bezoekers. Exposanten brochure 1 8-9 dec 2018 Congrescentrum Koningshof in Veldhoven 4.500 m 2 Expo Ruim 8.000 bezoekers Exposanten brochure 4 grote Sportdisciplines in 2018 1 2 S.A.P. Cup Bodybuilding, Bikini, MensPhysique etc Bodybuilding

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 12.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Hardenberg 29, 30 september en 1 oktober 2017 Gorinchem 20, 21 en 22 oktober 2017

Nadere informatie

a. KidiX : organisatie expertise b. Visie, missie, doelgroepen c. Resultaten KidiX 2017 d. Thema s e. Indeling / zones f. Communicatie & promo g.

a. KidiX : organisatie expertise b. Visie, missie, doelgroepen c. Resultaten KidiX 2017 d. Thema s e. Indeling / zones f. Communicatie & promo g. 27 30 OKTOBER 2018 a. KidiX : organisatie expertise b. Visie, missie, doelgroepen c. Resultaten KidiX 2017 d. Thema s e. Indeling / zones f. Communicatie & promo g. Doelstellingen marketing, promo, sales,

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

Gerbrand Van Uytvanck. Play Unified. Steun ons om de droom van atleten te realiseren

Gerbrand Van Uytvanck. Play Unified. Steun ons om de droom van atleten te realiseren Gerbrand Van Uytvanck Play Unified Steun ons om de droom van 20.000 atleten te realiseren Gerbrand Van Uytvanck Special Olympics Wereldwijd Special Olympics werd in 1968 gesticht door Eunice Kennedy Shriver

Nadere informatie

DE GEBRUIKER CENTRAAL!

DE GEBRUIKER CENTRAAL! DE GEBRUIKER CENTRAAL! 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 NEDERLAND GROEIT AANTAL INWONERS Het aantal inwoners van Nederland blijft

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop midden- en west- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 23, 24 en 25 januari 2016 Gorinchem Netwerken in 82% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

DOE MEE MET HET WEEKEND VAN DE WETENSCHAP

DOE MEE MET HET WEEKEND VAN DE WETENSCHAP DOE MEE MET HET WEEKEND VAN DE WETENSCHAP» WAT IS HET WEEKEND VAN DE WETENSCHAP? ZO DOE JE ALS ORGANISATIE MEE Het Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. In het eerste weekend van oktober

Nadere informatie

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer.

gezellig zakelijk platform in een gemoedelijke sfeer. Nadat FC Eindhoven in 2009 haar 100-jarig bestaan heeft gevierd is de club aan haar tweede jeugd begonnen. Ook in het seizoen 2012-2013 verwachten we de stijgende lijn verder door te trekken. De club profileert

Nadere informatie

Bijlage 1: Verplichte en optionele criteria

Bijlage 1: Verplichte en optionele criteria Bijlage 1: Verplichte en optionele criteria 1. Aanbod en communicatie Vanuit de willen we al onze clubs stimuleren om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te laten deelnemen aan de paardensport. Clubs

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 15, 16 en 17 oktober 2016 Venray Netwerken in Dé inspirerende inkoopbeurs van Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ Venray Laat u inspireren! Ontdek meer

Nadere informatie

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling voorjaar Ontmoet 15.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 27, 28 en 29 januari 2017 17, 18 en 19 februari 2017 7, 8 en 9 april 2017 Feiten

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE FANPARK

TOUR DE FRANCE FANPARK TOUR DE FRANCE FANPARK BELGIE EN NEDERLAND 2014 Village dedicated to Cycling and the Tour de France 2 DE GROOTSTE BELEVENIS De Tour de France is een wereldberoemd evenement. In omvang staat het op de derde

Nadere informatie

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

ZEKER BUITEN DE PISTE! Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging 22 november 2015 ZEKER BUITEN DE PISTE! NKBV Opgericht: 24 mei 1902 58.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor bergen Het hele jaar door, een leven lang Kernwaarden: betrokken, duurzaam en veiligheid

Nadere informatie

Subsidiereglement voor ondersteuning van. internationale topsportevenementen

Subsidiereglement voor ondersteuning van. internationale topsportevenementen Subsidiereglement voor ondersteuning van internationale topsportevenementen Artikel 1: Situering Sport Vlaanderen wil zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, liefst op regelmatige basis, en levenslang.

Nadere informatie

OFF-PISTEDAG OP ONTDEKKINGSTOCHT BUITEN DE PISTE! Op ontdekkingstocht buiten de piste

OFF-PISTEDAG OP ONTDEKKINGSTOCHT BUITEN DE PISTE! Op ontdekkingstocht buiten de piste OFF-PISTEDAG OP ONTDEKKINGSTOCHT Op ontdekkingstocht buiten de piste BUITEN DE PISTE! 30 oktober 2016 - SnowWorld Zoetermeer NKBV Opgericht: 24 mei 1902 59.000 leden Ambitie 2016; 61.000 leden Passie voor

Nadere informatie

Subsidiereglement voor bovenlokale projectondersteuning 2019

Subsidiereglement voor bovenlokale projectondersteuning 2019 Subsidiereglement voor bovenlokale projectondersteuning 2019 Artikel 1: Situering Sport Vlaanderen wenst te inspireren, sensibiliseren, faciliteren en in te zetten op de ontwikkeling van een levenslange

Nadere informatie

Bijlage 1: Verplichte en optionele criteria

Bijlage 1: Verplichte en optionele criteria Bijlage 1: Verplichte en optionele criteria 1. Aanbod en communicatie Vanuit de willen we al onze clubs stimuleren om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te laten deelnemen aan de paardensport. Clubs

Nadere informatie

Alzheimer Nederland en sociale media

Alzheimer Nederland en sociale media Alzheimer Nederland en sociale media Het gebruik van sociale netwerksites heeft de afgelopen jaren een stevige vlucht genomen. Bijna iedere Nederlander die online actief is, is verbonden aan één of meer

Nadere informatie

EEN TERUGBLIK OP WEEKEND VAN DE KLANT 2018

EEN TERUGBLIK OP WEEKEND VAN DE KLANT 2018 EEN TERUGBLIK OP WEEKEND VAN DE KLANT 2018 2 Het concept Weekend van de Klant is sinds 2017 een organisatie van UNIZO, Comeos en UCM en bracht Dag van de Klant en Sunday shopday samen tot een feestelijk

Nadere informatie

Sportsessies vanaf 2014

Sportsessies vanaf 2014 Voorwoord Beste sportvriend We laten stilaan de feestdagen van 2013 achter ons en we blikken voluit naar wat 2014 ons brengt. Wij willen u en uw familie dan ook een goede gezondheid wensen en veel succes

Nadere informatie

STOSIO ADVERTISEMENT KIT. December 09

STOSIO ADVERTISEMENT KIT. December 09 STOSIO ADVERTISEMENT KIT PROBLEMATIEK Bedrijven willen investeren in de sport maar weten niet hoe Kleinere clubs en sporten kunnen de grotere sponsors en adverteerders niet benaderen Kleinere sport websites

Nadere informatie

Subsidiereglement voor ondersteuning van. internationale sportevenementen

Subsidiereglement voor ondersteuning van. internationale sportevenementen Subsidiereglement voor ondersteuning van internationale sportevenementen Artikel 1: Situering Sport Vlaanderen wil zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen, liefst op regelmatige basis, en levenslang.

Nadere informatie

Beursrapport 2015 NAJAARSEDITIE 9 T/M 11 OKTOBER

Beursrapport 2015 NAJAARSEDITIE 9 T/M 11 OKTOBER Beursrapport 2015 NAJAARSEDITIE 9 T/M 11 OKTOBER Inhoud Inleiding... Blz. 2 Bezoekersprofiel... Blz. 3 Ervaring van de deelnemer... Blz. 6 Deelnemers aan het woord... Contact... Blz. 7 Blz. 9 1 Beursrapport

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop Zuid- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 17, 18 en 19 oktober 2015 Venray Netwerken in 80% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van Zuid-Nederland

Nadere informatie

BOOST VOOR REIZEN. Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers!

BOOST VOOR REIZEN. Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers! BOOST VOOR REIZEN Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers! OVER ONS: ONLINE REISBUREAU TOERISTISCHE INFORMATIE TOERISTISCHE AANBIEDINGEN TECHNOLOGIE BESTE BELGISCHE R.O.I.! Volledig

Nadere informatie

NTB JEUGDVERENIGING PLEZIER ALS BASIS

NTB JEUGDVERENIGING PLEZIER ALS BASIS NTB JEUGDVERENIGING PLEZIER ALS BASIS 1. JEUGDBELEID 2. TRAININGSAANBOD 3. EEN LEVENDIGE CLUB EEN STERKE JEUGDVERENIGING 1. JEUGDBELEID 1.1 Coördinatie Planmatig werken 1.2 Blijvende ontwikkeling 1.3 Talentidentificatie

Nadere informatie

RECREATIEVE SKATEDAG 14 MAART 2015 WELKOM

RECREATIEVE SKATEDAG 14 MAART 2015 WELKOM RECREATIEVE SKATEDAG 14 MAART 2015 WELKOM Programma 9.30 uur Aanmelding en ontvangst met koffie/thee 10.00 uur Opening 10.15 uur Vooruitblik 12.00 uur Lunch 13.30 uur Workshops ronde 1 ronde 2 15.00 uur

Nadere informatie

FOCUS LOONT! exposantenbrochure JAARBEURS UTRECHT 18 T/M 22 SEPTEMBER 2018 S WERELDS GROOTSTE EVENEMENT VOOR ACTIEVE PLUSSERS.

FOCUS LOONT! exposantenbrochure JAARBEURS UTRECHT 18 T/M 22 SEPTEMBER 2018 S WERELDS GROOTSTE EVENEMENT VOOR ACTIEVE PLUSSERS. silver event 18 T/M 22 SEPTEMBER 2018 JAARBEURS UTRECHT Stella won Silver Model Verkiezing 2017 exposantenbrochure FOCUS LOONT! S WERELDS GROOTSTE EVENEMENT VOOR ACTIEVE PLUSSERS 50PlusBeurs 2018: Uitnodiging

Nadere informatie

5 INTERACTIEVE CAMPAGNE-IDEEËN VOOR AUTOBEURZEN

5 INTERACTIEVE CAMPAGNE-IDEEËN VOOR AUTOBEURZEN 5 INTERACTIEVE CAMPAGNE-IDEEËN VOOR AUTOBEURZEN HET AUTOSALON 2018 KOMT ERAAN! Zoals elk jaar, trekt het 96e Auto/Moto salon een groot publiek van nieuwsgierige bezoekers. Van jong tot oud, iedereen kijkt

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek.

Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek. Voorbeelden van Sponsor overeenkomsten welke mogelijk zijn bij Impact Sneek. Wie of Wat is Impact Sneek / Color Guard, Color Guard is als eerste een hobby voor jonge - en oudere - mensen die zijn weerga

Nadere informatie

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016

A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 A TOUCH OF NEW YORK 04.05-09.05.2016 WAT? WAAR? ECCENTRIC is niet alleen het meest stijlvolle evenement van het jaar, u maakt er ook kennis met de kwaliteit van het leven. Creaties die de bezoekers laten

Nadere informatie

PARTNERS. Peter De Voght zaakvoerder. Axitect bvba Interleuvenlaan Heverlee T F M

PARTNERS. Peter De Voght zaakvoerder. Axitect bvba Interleuvenlaan Heverlee T F M 28-31 oktob e Brussels Expo r 2017 - Heizel PARTNERS Peter De Voght zaakvoerder Axitect bvba Interleuvenlaan 62 3001 Heverlee T +32 16 39 48 77 F +32 16 39 48 78 M +32 456 78 90 12 info@axitect.be www.axitect.be

Nadere informatie

p Sponsor. Uwbelang. Groei.

p Sponsor. Uwbelang. Groei. SPONSORBROCHURE 2016-2017 Inhoud@vvBavel Mogelijk @vvbavel p10-14 Sponsor @vvbavel p4 Uwbelang @vvbavel p9 Groei @vvbavel p5 Resultaat @vvbavel p8 Maatschappij @vvbavel p6-7 Sponsor@vvBavel Waarom sponsoring?

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

BEWEGEN IS DE WEG NAAR VRIJHEID. Ontdekken en Doen Durven en Ontmoeten Beleven en Nooit Meer Vergeten INITIATIE FITNESS SPORT & BEWEGEN

BEWEGEN IS DE WEG NAAR VRIJHEID. Ontdekken en Doen Durven en Ontmoeten Beleven en Nooit Meer Vergeten INITIATIE FITNESS SPORT & BEWEGEN SPORT & BEWEGEN BEWEGEN IS DE WEG NAAR VRIJHEID Beste To Walk Again-sympathisant, Dat sport en bewegen belangrijk zijn voor een mens weet ondertussen iedereen. Met deze brochure wil mijn foundation, To

Nadere informatie

Beleidsplan. IJsclub Zoeterwoude

Beleidsplan. IJsclub Zoeterwoude Beleidsplan IJsclub Zoeterwoude 2018-2021 1 juni 2018 BLADWIJZER 01 bladwijzer - - - blz 2 02 visie blz 3 03 missie - - - blz 4 04 algemene doelstellingen blz 5 05 hoe bereiken we dit? - - - blz 7 06 tijdsplanning

Nadere informatie

WAAR STAAT HET NFF VOOR

WAAR STAAT HET NFF VOOR WAAR STAAT HET NFF VOOR Het Nederlands Film Festival zet zich in voor de ontwikkeling en verspreiding van de Nederlandse film en de Nederlandse filmcultuur in brede zin. Dat doet het festival door aandacht

Nadere informatie

15 tips om stand te houden op Infosecurity Storage Expo

15 tips om stand te houden op Infosecurity Storage Expo 15 tips om stand te houden op Infosecurity Storage Expo Succesvol deelnemen aan een beurs is heus niet zo moeilijk. Het is meer een kwestie van de juiste dingen op het juiste moment doen. Hieronder vindt

Nadere informatie

Kids at the Movies. 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership

Kids at the Movies. 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership Kids at the Movies 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership 1. Kinepolis Group Over Kinepolis : Missie : Opgericht in 1997, fusie Bert-Claeys, beursnotering

Nadere informatie

de mogelijkheden zijn eindeloos

de mogelijkheden zijn eindeloos de mogelijkheden zijn eindeloos Plywood is een skate organisatie die al vanaf 2005 actief is in de skateboard scene van Nederland. We werken met jonge, sportieve en dynamische krachten. Door deze mengelmoes

Nadere informatie

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine Omroep MAX Factsheet MAX Magazine ANWB Media en MAX Magazine Senioren worden steeds vitaler. Blijven langer zelfstandig. Staan midden in het leven. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat

Nadere informatie

www.megabeer.be www.megavino.be www.megaspirits.be WAAROM DEELNEMEN AAN ONZE BEURZEN? Van u te laten horen in de pers; marktonderzoeken uit te voeren Een maximaal aantal potentiële Belgische en buitenlandse

Nadere informatie

De rol van het Topsportplatform = klankbord voor KU Leuven en Stad Leuven op vlak van topsport:

De rol van het Topsportplatform = klankbord voor KU Leuven en Stad Leuven op vlak van topsport: TOPSPORTPLATFORM ATLETEN: SPONSORREGLEMENT De Stad Leuven en KU Leuven ondertekenen het topsportcharter 2011-2020 en wensen samen te werken aan een topsportbeleid. Beide partners engageren zich om hun

Nadere informatie

Sportparticipatie en fysieke (in)activiteit van de Vlaamse bevolking: huidige situatie en seculaire trend ( )

Sportparticipatie en fysieke (in)activiteit van de Vlaamse bevolking: huidige situatie en seculaire trend ( ) Sportparticipatie en fysieke (in)activiteit van de Vlaamse bevolking: huidige situatie en seculaire trend (2003-2009) Onderzoeksgroepen Johan Lefevre, Jeroen Scheerder Stijn De Baere Renaat Philippaerts

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Dé plek voor kampeerliefhebbers

Dé plek voor kampeerliefhebbers Dé plek voor kampeerliefhebbers 11 T/M 15 OKTOBER, 2017 JAARBEURS UTRECHT Kampeer & Caravan Jaarbeurs Always a room with a view De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) is dé plek voor kampeerliefhebbers

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Terugkijken naar SPORTWEKEN. weken verzilveren. weken. sparen. deelnemende sportclubs. verschillende sporten GEWAARDEERD MET EEN 9!

Terugkijken naar SPORTWEKEN. weken verzilveren. weken. sparen. deelnemende sportclubs. verschillende sporten GEWAARDEERD MET EEN 9! Terugkijken naar SPORTWEKEN 2016 weken 3 10 sparen weken verzilveren 60 verschillende sporten 324 deelnemende sportclubs GEWAARDEERD MET EEN 9! 4000 1500 70% Gereserveerde sportmomenten Unieke sporters

Nadere informatie

XPO DISCOVER & LEARN ALL ABOUT THE LATEST TRENDS IN E-COMMERCE

XPO DISCOVER & LEARN ALL ABOUT THE LATEST TRENDS IN E-COMMERCE E-Commerce Xpo met foto Ruben zittend op zijn gele poef met laptop en casual(idem uitnodigingskaarten) 14 & 15 oktober 2019 Kortrijk Xpo XPO DISCOVER & LEARN ALL ABOUT THE LATEST TRENDS IN E-COMMERCE 14

Nadere informatie

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 adverteren www.rbihf.be www.kbijf.be www.hockeyref.be Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 ROYAL BELGIAN ICE-HOCKEY FEDERATION KONINKLIJKE BELGSICHE IJSHOCKEY FEDERATIE FEDERATION

Nadere informatie

Door samenspel winnen beleidsnota minister Muyters

Door samenspel winnen beleidsnota minister Muyters Door samenspel winnen beleidsnota minister Muyters Tijdens de actieve loopbaan moeten mensen steeds vaker studies, werk en gezin combineren. De vrije tijd komt daardoor dan ook meer onder druk te staan.

Nadere informatie

Ethisch sporten beleid

Ethisch sporten beleid Ethisch sporten beleid 2017-2020 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Missie... 3 1.2 Strategie... 3 1.3 Huidige acties... 4 2. Beleidsplan 2017-2020... 5 3. Fair Play Logo... 5 4. Poster Fair Play actie...

Nadere informatie

BRUSSELS KART EXPO. CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on

BRUSSELS KART EXPO.   CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on BRUSSELS KART EXPO 2 0 1 9 27 01 28 01 CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY more info on www.thehairgames.be THE HAIR GAMES, THE SEQUEL Wie aanwezig was op de eerste editie van The Hair The

Nadere informatie

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER

GENK zondag 24 mei 2015. sprinttriatlon PARTNERDOSSIER GENK zondag 24 mei 2015 PARTNERDOSSIER INHOUD GENK zondag 24 mei 2015 5 6 7 8 10 12 VOORWOORD CONCEPT GEGEVENS DRIE REDENEN OM TE SPONSOREN PARTNERFORMULES CONTACT 2 3 VOORWOORD Voor de vijfde keer wordt

Nadere informatie

Hoe sportief is uw organisatie?

Hoe sportief is uw organisatie? Nationaal HR onderzoek Hoe sportief is uw organisatie? door en Hilversum, mei 2006 SportiefLeven.nl P&Oactueel Marco Schreurs (Oprichter) Seb van der Kaaden (Uitgever) Calandstraat 14 Postbus 16500 1222

Nadere informatie

Nationaal Douanecongres 2016

Nationaal Douanecongres 2016 Hét congres voor de douaneprofessional 13 OKTOBER 2016 AHOY ROTTERDAM EDITIE 2016 Nationaal Douanecongres 2016 Douane in beweging Voor meer informatie of aanmelden www.douanecongres.nl 13 OKTOBER 2016

Nadere informatie

ACTIEPUNTEN BATIBOUW 2019

ACTIEPUNTEN BATIBOUW 2019 BATIBOUW 2019 INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING 21/02-03/03/2019 BRUSSELS EXPO WWW.BATIBOUW.COM ACTIEPUNTEN BATIBOUW 2019 Beste exposanten, In april en mei hebben we voor

Nadere informatie

RUIMTE OM TE LEVEN 2

RUIMTE OM TE LEVEN 2 LIVING INSIDE OUT RUIMTE OM TE LEVEN 2 ONTDEK DE KUNST VAN HET LEVEN IN EEN ALIPLAST VERANDA Een Aliplast veranda biedt u een nieuwe wereld van plezier en comfort en volkomenheid. U komt steeds binnen,

Nadere informatie

Uw merk in het hart van de doelgroep

Uw merk in het hart van de doelgroep Uw merk in het hart van de doelgroep Adverteren 2018 WELKOM KWPN Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is één van de meest succesvolle sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo zijn de

Nadere informatie

70% 20% +32.000 MEER +400 BEZOEKERS PROFESSIONALS NETWERKEN ZAKEN DOEN INFORMEREN UIT DE HELE SECTOR BENELUX VAKBEURS EXPOSANTEN BEZOEKERS

70% 20% +32.000 MEER +400 BEZOEKERS PROFESSIONALS NETWERKEN ZAKEN DOEN INFORMEREN UIT DE HELE SECTOR BENELUX VAKBEURS EXPOSANTEN BEZOEKERS 20% MEER OPPERVLAKTE +400 EXPOSANTEN 70% DECISION MAKERS +32.000 BEZOEKERS MEER BEZOEKERS 5,4% INFORMEREN NETWERKEN ZAKEN DOEN BENELUX VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS PROFESSIONALS UIT DE HELE SECTOR WWW.AUTOTECHNICA.BE

Nadere informatie

DE VAKMEDIA. Een groot medium, dicht bij haar lezers

DE VAKMEDIA. Een groot medium, dicht bij haar lezers 1 DE VAKMEDIA Een groot medium, dicht bij haar lezers 2 I. Presentatie Volwaardig lid van The Ppress Wat is The I.2. Ppress? Le media de secteurs de pointe The Ppress verzamelt uitgevers uit de Belgische

Nadere informatie

BELVUE MUSEUM. Jongeren eerst!

BELVUE MUSEUM. Jongeren eerst! BELVUE MUSEUM Jongeren eerst! HET BELvue Beheerd door de Koning Boudewijnstichting Geopend in 2005 als centrum voor democratie en geschiedenis Belangrijkste doelgroep: jongeren 2 Democratische waarden

Nadere informatie

PRESS BOOK // METEN VAN DE ACTIVITEIT //

PRESS BOOK // METEN VAN DE ACTIVITEIT // PRESS BOOK // METEN VAN DE ACTIVITEIT // 2014 Bij Geonaute zijn we ervan overtuigd dat elektronica de sport verrijkt door ze te vernieuwen en op te waarderen. We bedenken en creëren onze producten en

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek

Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek United by FITNESS! Sponsormogelijkheden Presenteer uw bedrijf aan een sportief publiek Zeg je Workout Summer Festival dan zeg je Rotterdam. Het Sidelingepark omgetoverd tot fitnessfestivalterrein gevuld

Nadere informatie

Jaarverslag SimCom Sports 2012

Jaarverslag SimCom Sports 2012 Jaarverslag SimCom Sports 2012 SimCom Sports, dochteronderneming van SimCom, startte op 6 januari 2007 met een internetwinkel in sportartikelen in Nederland. En met succes: SimCom Sports is in korte tijd

Nadere informatie

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland 14393_brochure mission olympic_a4_v6.indd 1 02-09-11 17:02 Samen sporten met Mission Olympic Sporten is goed voor je gezondheid

Nadere informatie

Sessie 1. Succesvol inspelen op de #SportersBelevenMeer-campagne

Sessie 1. Succesvol inspelen op de #SportersBelevenMeer-campagne Sessie 1 Succesvol inspelen op de #SportersBelevenMeer-campagne Campagne 2017 5 uitdagingen Winnaars: Roeselare (WV) Deinze (OV) Hasselt (Lim) Sint-Pieters-Leeuw (VLB) Beerse (Ant) Campagne 2018 7 uitdagingen

Nadere informatie

activiteiten activiteiten

activiteiten activiteiten Doelgroep Kenmerken Motieven Acties vereniging KNLTB om te gaan of blijven tennissen producten, diensten en Jeugd Basisschool Rood Ontdekken Ontmoeten: vrienden Tenniskids vereniging Tenniskids programma:

Nadere informatie

VIP OKT TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN.

VIP OKT TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN. ANTWERPEN 13-20 OKT 2019 VIP TRAKTEER JE ZAKENRELATIES OP EEN ONVERGETELIJKE VIP SPORTERVARING EN EEN GEPERSONALISEERDE VIP BEHANDELING EUROPEANOPEN.BE DE EUROPEAN OPEN WERELDTENNIS IN ANTWERPEN 2018 WINNAAR

Nadere informatie

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen.

Mediakit. Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Mediakit 2019 Met de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films,televisie, YouTube, strips, gadgets en evenementen. Beeld: 123rf Doelgroep STOER is hét fun merk voor kinderen

Nadere informatie

Jouw club klaar voor de

Jouw club klaar voor de Jouw club klaar voor de toekomst?! Watersportverbond, 6 maart 2019 www.academievoorsportkader.nl De omgeving van clubs verandert, beweegt jouw club mee? Sport in cijfers 74 sportbonden 23.000

Nadere informatie

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl

Wagnerplein. Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht. www tilburg nl Wagnerplein Nieuwbouw multifunctioneel sportcomplex Drieburcht 1 www tilburg nl In april 2012 opent het gloednieuwe Sportcomplex Drieburcht haar deuren aan het Wagnerplein. Hiermee krijgt Tilburg Noord

Nadere informatie

Inspiratie voor een gezonde leefstijl.

Inspiratie voor een gezonde leefstijl. Health, Food, Body, Mind, Beauty & more Inspiratie voor een gezonde leefstijl. De Nationale GezondheidsBeurs 2 t/m 5 februari 2017 Jaarbeurs Utrecht exposantenbrochure De Nationale GezondheidsBeurs 2017:

Nadere informatie

WELKOM COLLEGA S! TOPICS. - Doelgroep - Bestemming Vlaanderen - Concept - Shop - Beelden

WELKOM COLLEGA S! TOPICS. - Doelgroep - Bestemming Vlaanderen - Concept - Shop - Beelden WELKOM COLLEGA S! TOPICS - Doelgroep - Bestemming Vlaanderen - Concept - Shop - Beelden DOELGROEP DOELGROEP In de lijn met de missie en internationale marketingstrategie van Toerisme Vlaanderen, is het

Nadere informatie

Binden: kindvriendelijk, informeren. Spelen: training, club activiteit. Fit voelen: motoriek (belangrijk voor ouders)

Binden: kindvriendelijk, informeren. Spelen: training, club activiteit. Fit voelen: motoriek (belangrijk voor ouders) Doelgroep Kenmerken Motieven Acties vereniging KNLTB om te gaan of blijven tennissen producten, diensten en Jeugd Basisschool Rood t/m 9 jaar Ontmoeten: vrienden Tenniskids programma: www.tenniskids.nl

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

BUSINESS MAGAZINE

BUSINESS MAGAZINE EDITIE LIMBURG BUSINESS MAGAZINE 2018-2019 HOOGST PERSOONLIJK DYNAMISCH DOELTREFFEND MAGISCH DUO Qontact is een uniek concept met een jeugdig en enthousiast netwerk, dat vaak de nieuwe zakelijke generatie

Nadere informatie

sponsorinformatie BHV Push sept 2014

sponsorinformatie BHV Push sept 2014 sponsorinformatie BHV Push sept 2014 Waarom hockey sponsoren? Hockey is de snelst groeiende teamsport in Nederland. Een sport voor het hele gezin met toenemende media aandacht. Het hockeypubliek is niet

Nadere informatie

DE BEKRONING VAN DE BELGISCHE CHOCOLADE 2 4 MAART 2018 BRUSSEL TOUR & TAXIS

DE BEKRONING VAN DE BELGISCHE CHOCOLADE 2 4 MAART 2018 BRUSSEL TOUR & TAXIS DE BEKRONING VAN DE BELGISCHE CHOCOLADE 2 4 MAART 2018 BRUSSEL TOUR & TAXIS HTTP://BRUSSELS.SALON-DU-CHOCOLAT.COM NEEM DEEL AAN DE GROOTSTE EVENTS GEWIJD AAN CHOCOLADE EN CACAO TER WERELD EN IN BELGIË

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

G-sp rt. Sport voor personen met een handicap: gewoon doen!

G-sp rt. Sport voor personen met een handicap: gewoon doen! G-sp rt Sport voor personen met een handicap: gewoon doen! Alles over G-sport Steunpunt G-Sport Vlaanderen tel. 03 240 62 97 www.gsportvlaanderen.be Psylos vzw Vlaamse federatie voor sport en recreatie

Nadere informatie

Een wereld aan kansen in het buitenland

Een wereld aan kansen in het buitenland Een wereld aan kansen in het buitenland Europa s grootste evenement voor emigranten 200 exposanten en 11.000 bezoekers treffen elkaar op 12.000 m² in 3 hallen voor informatie, oriëntatie en zaken Wonen

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Promotie I Motivatie I Klantenbinding I Relatiegeschenken UGC Business-to-Business De UGC groep UGC is één van de belangrijkste cinemauitbaters van Europa. De

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom.

BOUWINNOVATIE 2013. Bouwinnovatie profileert zich daarom ook als beurs met Limburgse vakkennis van wereldniveau en de weg naar elke bouwdroom. BOUWINNOVATIE 2013 Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een

Nadere informatie

Rapportage gouden voornemens 2016

Rapportage gouden voornemens 2016 Rapportage gouden voornemens 2016 Extra vragen NOC*NSF Sportdeelname maandmeting december 2015 1 Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 Inleiding Management Summary Onderzoeksresultaten Onderzoeksverantwoording Contact

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014

VOORJAARSEditie. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 NIEUW! NU 2X PER JAAR IN DE JAARBEURS UTRECHT! VOORJAARSEditie 21 t/m 23 MAART 2014 Extra TUIN paviljoen met totaal meer dan 40.000 gerichte bezoekers. NAJAARSEditie 17 t/m 19 OKTOBER 2014 Extra INTERIEUR

Nadere informatie