: Straat : Postcode / plaats : Nederland. Order nummer : Project naam : Adres : Installatie instructies Flexxobag (mestzak)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ": Straat : Postcode / plaats : Nederland. Order nummer : Project naam : Adres : Installatie instructies Flexxobag (mestzak)"

Transcriptie

1 Installatie instructies Flexxobag (mestzak) Klant : Naam : Straat : Postcode / plaats : Nederland Order nummer : Project naam : Adres :

2 Deze documentatie is geschreven en voorzien van foto s om een duidelijk beeld te krijgen hoe een Flexxobag van Flexxolutions gemonteerd wordt. De Flexxobag wordt verder in deze documentatie mestzak genoemd. 1. Korte omschrijving van de mestzak en benodigde hulp materialen. Fabricage van de mestzak gebeurd volgens KIWA nummer K73883/01. De mestzak wordt gemaakt van een speciale ca gr/m² folie met KIWA certificaat. De mestzak is verkrijgbaar in de kleur grijs naar RAL 7001 De unieke vorm wordt uitgesneden middels een CNC cutting machine en aaneengelast met de meest hoogwaardige lastechnieken. Door de tussentijdseen uitgebreide eindcontrole wordt een hoogwaardige mestdichtee oplossing gewaarborgd. De mestzak wordt gemonteerd in een aan 4 zijden opgeworpen aarden talud, met een afschot van 2 % naar het midden toe, dit om een goedee leegloop te bevorderen. Het aan- en afvoeren van de mest geschiedt door een leidingwerk welke onder de Flexxobag is gemonteerd. Door RVS paaltjes, trapezekoord en Polyester banden wordt de Flexxobag in de hoogte op 3 plekken rondom vastgezet. Om verzameling van lucht en gassen in de Flexxobag te voorkomen wordt deze voorzien van ontluchtingsventielen, de grootte van de Flexxobag bepaald de hoeveelheid ontluchtingsventielen. De Flexxobag is standaard voorzien van 1 mixeropening gemaakt van PE met een binnenwerkse afmeting van 120*120 cm. De aangeboden Flexxobag is alleen geschikt voor NaWaRo systemen, tenzij anders aangegeven.

3 De mestzak wordt samen met de montage materialen aangeleverd in een vrachtwagen. De montage wordt uitgevoerd door 2 speciaal opgeleide monteurs. Tijdens de montage is er per 2,5 meter mestzak lengte 1 hulpkracht nodig, dit zal zijn voor een tijd van ongeveer 4 uur. Flexxobag installatie instructies Om de mestzak op de juiste plek te kunnen positioneren is een graaf/hijskraan nodig, de tijdsduur is afhankelijk van de grootte van de mestzak, maar zal ongeveer 4 uur zijn.

4 2. Grondwerk Het grondwerk kan worden uitgevoerd door de klant zelf of anders door een grondverzet bedrijf welke door Flexxolutions wordt benaderd. Vooraf gaande aan het starten van de grondwerkzaamheden zal er altijd een klick-melding moeten plaatsvinden. Voor het graven van het grondwerk wordt door Flexxolutions een grondwerk tekening aangeleverd. Voorafgaande aan de montage wordt het grondwerk nagemeten. Wanneer blijkt dat het grondwerk niet overeenkomt met de aangeleverde tekening zal deze moeten worden aangepast en zal de montage indien nodig worden uitgesteld. De gestelde eisen aan het grondwerk: 1. Maximale afwijking op de maatvoering is ongeveer 5 cm. 2. Afschot naar het midden van het grondwerk 2% tenzij anders aangegeven 3. Het laagste punt van het grondwerk moet minimaal 20 cm boven de gemiddelde gemeten hoogste grondwaterpeil liggen. 4. Wanneer er bodengassen onder de mestzak zit zal er een drainageleiding moeten worden aangelegd. Deze drainageleiding dient te worden verlegt in gegraven sleuven met een onderlinge afstand van 250 cm verdeeld over het bodemvlak van het grondwerk. Dit alles volgens de H.B.R.M. richtlijnen. 5. Het grondwerk moet vrij zijn scherpe delen, wortelresten en andere delen die de folie kunnen beschadigen. 6. Taludhelling mag maximaal 45 graden zijn, dus niet steiler dan 1:1. 7. Kruinbreedte moet minimaal 100 cm zijn. 8. Wanneer er losse grond voor het talud wordt gebruikt zal deze grond mechanisch verdicht moeten worden. 9. De montageplek moet rondom het grondwerk bereikbaar zijn voor een voertuig met een laadvermogen van 5000 kg.

5 3. Het leidingwerk : Het leidingwerk kan worden ingegraven wanneer het grondwerk voor de mestzak gereed is. Op de aangeleverde tekening staat aangegeven waar het leidingwerk moet gemonteerd worden. Het leidingwerk dient horizontaal en vorstvrij gelegd te worden op een diepte van ongeveer 80 cm. Het leidingwerk bestaat uit een buizensysteem met een diameter van 200 x 5,9 mm KIWA / Drukklasse 10 bar. De aansluiting van de aan- en afvoerleiding op de mestzak bestaat uit leidingdelen 1/2/3/4 zoals op tekening staat aangegeven. Deze onderdelen zijn de bocht, flens, contraflens en afname pet. De flens wordt afgeklemd met RVS /m12 bouten en moeren. Het leidingwerk bestaat uit: 1. PVC leiding van 200x5.9 mm / drukklasse 10 bar, en is het leiding werk dat is aan te sluiten op de bocht van deel 1/2/3/4 tot aan de eerste afsluiter. 2. Gietijzeren spindelafsluiter DN 150 mm met een verloop naar een PVC Ø200 mm en verloop naar VK flens. 3. Bocht Ø160 mm 90 graden staal THVZ volgens ISO Buis Ø160 mm staat THVZ volgens ISO Spindelverlenger L=3 mtr. Staat THVZ volgens ISO Mantelpijp spindelverlenger PVC Ø200mm met dop L=ca. 2.5 mtr. 7. Messing mestafsluiter 6 inch met bocht 90 graden. 8. T-stuk Ø160mm staal THVZ volgens EN/ISO 1461 met 4 inch messing mestafsluiter en 6 inch KKV. 9. Tule 4 inch met VK flens / Slang 4 inch L= ca. 1.0 mtr. / Morsput kunststof voorzien van deksel 150 liter.

6 4. Montage mestzak: De montage mag alleen plaats vinden wanneer de temperatuur minimaal + 5ºC en niet hoger dan +40ºC is. Tevens moet de het grondwerk droog en vorstvrij zijn. Bij aankomst grondwerk controleren op maatvoering en andere punten zoals staat omschreven onder hoofdstuk 2 / grondwerk. Bij de montage van de mestzak wordt er door de klant hulp geregeld voor het monteren van de verankeringspaaltjes en het uitrollen van de mestzak. Ervaring heeft geleerd dat dit per 2,5 meter lengte 1 persoon moet zijn voor de duur van ongeveer 4 uur, de genoemde tijd is wel afhankelijk van de grootte van de mestzak. De hulpkrachten worden door de monteurs van Flexxolutions aangestuurd. De mestzak wordt met behulp van een kraan in het midden op de ingegraven aan- en afvoerleiding gepositioneerd, deze plek moet een versterking folie worden gelegd met een minimale afmeting van 200x200 cm. Een andere mogelijkheid is om de mestzak aan de kant van het talud te positioneren en daarna verder uit te rollen tot 1 meter van het talud aan alle 4 zijden. De onderste trekbanden voorzien van een RVS paal met een afmeting van Ø 42x500 mm. Daarna de palen compleet in de grond verzinken, zodat deze geen beschadigingen aan de folie kunnen aanbrengen. De RVS paaltjes met een afmeting van Ø 42x1500 mm verdelen over de kruin van het talud op een hartafstand van 2500 mm. Deze palen tot van 50 mm van de bovenkant in de grond slaan zodat de spanbanden eenvoudig aan de RVS paal kan worden gemonteerd. Het op de foto weergegeven worteldoek is optioneel.

7 De middelste rondom gelaste trekstrook voorzien van gegalvaniseerde buizen met een diameter van 42mm, deze aan elkaar koppelen met koppelstukken, de buizen voorzien van een spanband en monteren aan de RVS paal bovenop het talud. De bovenste rondom gelaste trekstrook voorzien van een PE buis met een diameter van 50 mm, deze aan elkaar koppelen met koppelstukken. De buis voorzien van een trapezekoord en vastzetten aan de RVS palen boven op de kruin van het talud. Nadat de mestzak compleet is vastgezet kunnen de ontluchtingen worden gemonteerd, het aantal ontluchtingen is afhankelijk van de grootte van de mestzak, met een minimum van 4 stuks, deze worden gemonteerd op de hoeken van de mestzak Na het aanbrengen van de ontluchtingen kan het leidingwerk worden aangesloten op de mestzak. De aansluiting van de aan- en afvoerleiding op de mestzak bestaat uit leidingdelen 1/2/3/4, zoals op tekening staat aangegeven. Deze onderdelen zijn de bocht, flens, contraflens en afname pet. De flens wordt afgeklemd met RVS /m12 bouten en moeren.

8 Als Laatste wordt het drijflichaam gemonteerd boven de aan - en afvoerleiding van de mestzak. Het drijflichaam is helemaal voorgefabriceerd en hoeft alleen vast geschroefd te worden op de mestzak. De afdekfolie van het mangat wordt vastgezet met elastiek. 5. Eindcontrole : Na de montage alle gemonteerde onderdelen controleren. Controle punten daarbij zijn : 1. Verankering van de mestzak en controle van de spanning op het trapezekoord. 2. Ontluchtingen. 3. Drijflichaam. 4. Aansluiting van het leidingwerk op de mestzak. Na het opruimen van de restmaterialen de gebruikshandleiding overhandigen. Samen met de klant de mestzak controleren en de opleveringsverklaring overhandigen en laten onder tekenen. Het hekwerk rondom de mestzak moet zoals staat aangegeven in de H.B.R.M een minimale hoogte hebben van 180 cm.

KOMO attest K67985/03

KOMO attest K67985/03 475/170301 KOMO attest K67985/03 Uitgegeven 2017-06-15 Vervangt K67985/02 Geldig tot 2020-06-15 D.d. 2014-06-10 Pagina 1 van 11 Type: Flexxobag Flexxolutions GFS B.V VERKLARING VAN KIWA Dit attest is op

Nadere informatie

KOMO Attest K67985/04

KOMO Attest K67985/04 475/170301 KOMO Attest K67985/04 Uitgegeven 2018-02-27 Vervangt K67985/03 Geldig tot 2021-02-27 D.d. 2017-06-17 Pagina 1 van 11 Mestbassins Type: Flexxolutions GFS B.V VERKLARING VAN KIWA Dit attest is

Nadere informatie

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Concentrisch systeem, flexibele-en starre voering. Duinkerkenstraat 27 Postbus 509 9700 AM Groningen Telefoon: 0503139944 Telefax : 0503185423

Nadere informatie

Mestbassins en afdekkingen voor mestbassins Type: Wiefferink ecobag (mestzak) Wiefferink B.V.

Mestbassins en afdekkingen voor mestbassins Type: Wiefferink ecobag (mestzak) Wiefferink B.V. 475/170301 KOMO Attest K2460/11 Uitgegeven 2018-02-27 Vervangt K2460/10 Geldig tot 2021-02-27 D.d. 2017-06-17 Pagina 1 van 10 Mestbassins en afdekkingen voor mestbassins Type: Wiefferink B.V. VERKLARING

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE PVC PE FILTERS

INHOUDSOPGAVE PVC PE FILTERS PVC drukbuis en VDL drukfittingen INHOUDSOPGAVE PVC PE FILTERS pag. 1 pag. 2 pag. 3 pag. 4 pag. 5 pag. 6 pag. 7 pag. 8 pag. 9 pag. 10 pag. 11 pag. 12 pag. 13 pag. 14 pag. 15 pag. 16 PE buis en Alprene

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

Handleiding rookgascondensor INHOUDSOPGAVE: WERKING. 1.1 Algemeen 1.2 Werking INSTALLATIE

Handleiding rookgascondensor INHOUDSOPGAVE: WERKING. 1.1 Algemeen 1.2 Werking INSTALLATIE Handleiding rookgascondensor INHOUDSOPGAVE: WERKING 1.1 Algemeen 1.2 Werking INSTALLATIE 2.1 Aflevering 2.2 Voorschriften 2.3 Opstelling 2.4 Montage beveiligingen 2.5 Montage rookgasafvoer 2.6 Montage

Nadere informatie

Losse hydraulische delen tbv. bronpompen 4 (Ø 98 mm)

Losse hydraulische delen tbv. bronpompen 4 (Ø 98 mm) Losse hydraulische delen tbv. bronpompen 4 (Ø 98 mm) B.03.960 260, B.03.970 232, B.03.972 260, B.03.974 313, B.03.978 380, B.03.980 231, B.03.990 246, B.03.995 260, B.03.996 334, B.03.998 387, B.04.000

Nadere informatie

LET OP MONTAGE VOORSCHRIFT. StarMaster HR. Verpakking is tevens boormal. COLLECTOR met STRALINGSSENSOR AAN DE INSTALLATEUR

LET OP MONTAGE VOORSCHRIFT. StarMaster HR. Verpakking is tevens boormal. COLLECTOR met STRALINGSSENSOR AAN DE INSTALLATEUR LET OP Verpakking is tevens boormal MONTAGE VOORSCHRIFT StarMaster HR COLLECTOR met STRALINGSSENSOR AAN DE INSTALLATEUR BEWAAR DIT DIT MONTAGEVOORSCHRIFT INSTALLATIEVOORSCHRIFT GOED DE GOED BUURT IN DE

Nadere informatie

Kwaliteitsverklaring MST-Flexobassin

Kwaliteitsverklaring MST-Flexobassin Kwaliteitsverklaring MST-Flexobassin Milieusystemen Tiel BV verklaard hierbij dat het Flexobassin geschikt is voor toepassing als mestbassin en dat zij de prestaties levert zoals verbonden aan deze kwaliteitsbeschrijving

Nadere informatie

SCHMIDT WATERTECHNIEK B.V.

SCHMIDT WATERTECHNIEK B.V. PE Watermeterput EWE QN 1,5 / 2,5 Compacte watermeterput 100% vorstvrij Kunststof (PE) compacte watermeterput 100% vorstvrij en waterdicht Standaard watermeterbeugel QN 1,5 / 2,5 Flexibele silicone slangen

Nadere informatie

VTB 200 Vlinderkleppen

VTB 200 Vlinderkleppen VTB 200 Vlinderkleppen Adres http://www.vapo.nl Vapo Techniek BV Esp 258 5633 AC Eindhoven Nederland T: +31(0)40 248 10 00 F: +31(0)40 248 10 40 E: vapo@vapo.nl Inhoudsopgave Algemene kenmerken 3 Condities

Nadere informatie

www.regenwater.com Tuin Woningbouw Regenwater Regenwater Tuin Utiliteitsbouw Regenwater Grijswater Infiltratie Afvalwater

www.regenwater.com Tuin Woningbouw Regenwater Regenwater Tuin Utiliteitsbouw Regenwater Grijswater Infiltratie Afvalwater www.regenwater.com Afvalwater Infiltratie Grijswater Utiliteitsbouw Woningbouw in de tuin paal RVS Ondergrondse tuintankfilter Flatline regenwatertank (zie pagina 6) Dompelpomp X-Press tankfilter X-Press

Nadere informatie

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Grondwerk: Het grond waarop het zwembad geplaatst gaat worden moet stabiel zijn. Indien u twijfels heeft kan u overwegen het zwembad door ons te laten

Nadere informatie

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Leenders Repair clamps Type L3A Type L1A, L2A en L3A klemmen zijn roestvast stalen reparatie klemmen met aftakking voor het repareren van gebroken

Nadere informatie

Montagehandleiding. Watertool Mesafsluiter. Geschikt voor PE waterleidingen DN 90 DN 200. Kleiss/Mesafsluiter/ Pagina 1 van 5

Montagehandleiding. Watertool Mesafsluiter. Geschikt voor PE waterleidingen DN 90 DN 200. Kleiss/Mesafsluiter/ Pagina 1 van 5 Montagehandleiding Watertool Mesafsluiter Geschikt voor PE waterleidingen DN 90 DN 200 Kleiss/Mesafsluiter/20160531 Pagina 1 van 5 5 4 3 2 6 1 Nr. Omschrijving Art. Nr. Nr. Omschrijving Art. Nr. Zadel

Nadere informatie

afdichtingen (03) (03) PROTEK lektechniek ERIKS nv Boombekelaan 3, B-2660 Hoboken, België

afdichtingen (03) (03) PROTEK lektechniek ERIKS nv Boombekelaan 3, B-2660 Hoboken, België afdichtingen PROTEK lektechniek DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE: 054316 (2001) (03) 829 27 33 (03) 828 39 59 ERIKS nv Boombekelaan 3, B-2660 Hoboken, België info@eriks.be www.eriks.be AFDICHTINGEN

Nadere informatie

Wavin Tegra 600 Snel WERKINSTRUCTIES. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar:

Wavin Tegra 600 Snel WERKINSTRUCTIES. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Wavin Tegra 600 Snel 1.1 Algemeen 2. Technische specificaties De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Inspectieput: OD (mm) Wavin TEGRA 425 425 Wavin TEGRA 600 600 Wavin TEGRA 1000 1000

Nadere informatie

Montagematerialen voor cv-installaties. Montageframes voor cv-ketels Buismontagematerialen Kunststofleidingmontagematerialen

Montagematerialen voor cv-installaties. Montageframes voor cv-ketels Buismontagematerialen Kunststofleidingmontagematerialen Montagematerialen voor cv-installaties Montageframes voor cv-ketels uismontagematerialen Kunststofleidingmontagematerialen Montagematerialen voor cv-installaties Montageframes voor cv-ketels Universeel

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES VOOR VLINDERKLEPPEN

INSTALLATIE INSTRUCTIES VOOR VLINDERKLEPPEN OI BV-B10/12 / 04 05 09 pag 1/7 Deze installatie instructies zijn van toepassing op vlinderkleppen van Belven NV Wafer & Lug type - met nominale diameter DN 32-DN 1200 - NPS 1 1/4 tot NPS 48 1. Veiligheid

Nadere informatie

algemeen hydrosan montagevoorschriften slangen pagina 2 montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina 8 afmetingen sae flenzen pagina 15

algemeen hydrosan montagevoorschriften slangen pagina 2 montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina 8 afmetingen sae flenzen pagina 15 montagevoorschriften slangen pagina montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina afmetingen sae flenzen pagina 1 hydrosan H Y D R A U L I E K hydrosan H Y D R A U L I E K montagevoorschriften slangen

Nadere informatie

De Flamco T-plus. De Flamco T-plus is onovertroffen snel en eenvoudig voor het maken van een aftakking in een bestaande installatie.

De Flamco T-plus. De Flamco T-plus is onovertroffen snel en eenvoudig voor het maken van een aftakking in een bestaande installatie. 9. Flamco T-plus De T-plus is een ideaal product bij uitbreiding, ombouwing of renovatie van een bestaande installatie. De installatie kan gewoon in werking blijven terwijl de T-plus wordt gemonteerd.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

Technische documentatie Inbouwhandleiding Flatline tanks

Technische documentatie Inbouwhandleiding Flatline tanks Technische documentatie Inbouwhandleiding Flatline tanks 1 Locatie tanks 1.1 Plaatsing bij gebouwen Het uit te graven gat voor de tank moet een minimale afstand hebben van omliggende bebouwing (zie afbeelding

Nadere informatie

Opdracht. Buizen koppelen

Opdracht. Buizen koppelen Opdracht Soorten koppelingen Je kunt buizen op veel verschillende manieren koppelen. Sommige koppelingen zijn demontabel, andere zijn vast. Je hebt daarnaast koppelingen die alleen geschikt zijn voor een

Nadere informatie

LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem

LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK VOERTUIGEN HANDLEIDING Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem INHOUDSOPGAVE DIC laadzuil met plug and play systeem 1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

Zeer lage inbouwdiepte (ten minste 62mm) Hoge afvoercapaciteit van 28 liter per minuut Voorzien van haarvanger

Zeer lage inbouwdiepte (ten minste 62mm) Hoge afvoercapaciteit van 28 liter per minuut Voorzien van haarvanger Douchegoten in hoogte verstelbaar (max 10 mm) verpakking met handvat Verkrijgbaar met en zonder flens Hoogwaardig geborsteld rvs rooster In hoogte verstelbaar (max.10 mm) bij montage Draaibare syfon Zeer

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Warmwater circulatie-unit O DVU 3 kw 230 V INHOUDSOPGAVE Voorwoord pag. 4 Inleiding pag. 5 Technische specificaties pag. 5 Veiligheidsvoorzieningen en instructies pag. 6 Werking van

Nadere informatie

TANKS, PP QUICK BOX. Vetvangers - Septic tanks - Polyester bakken - Vaten - Vloeistoftanks - PP Quick Box - Kesselafscheiders

TANKS, PP QUICK BOX. Vetvangers - Septic tanks - Polyester bakken - Vaten - Vloeistoftanks - PP Quick Box - Kesselafscheiders 17 TANKS, PP QUICK BOX Vetvangers - Septic tanks - Polyester bakken - Vaten - Vloeistoftanks - PP Quick Box - Kesselafscheiders NKI catalogus H17 07-04-2014 NKI NEEDE Postbus 80 7160 AB Neede Parallelweg

Nadere informatie

Olie tanks en toebehoren

Olie tanks en toebehoren 99035 t/m 99038 99093 VATENLEKBAK VOOR 2 X 200 LITER VATEN Gegalvaniseerde plaatstalen lekbak voorzien van bordes rooster. Inhoud ca. 230 liter. Afmeting LxBxH 1220x890x210mm. VATENLEKBAK VOOR 3 X 200

Nadere informatie

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat.

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Installatie handleiding SEF DB met 1 contact Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Controleer of het juiste SEF hekwerk aanwezig is: SEF 700 minimale

Nadere informatie

Diverse materialen tbv putboringen

Diverse materialen tbv putboringen Diverse materialen tbv putboringen Prijzen per meter (standaard 0,3 mm op aanvraag 0,5 mm). Slagvaste filterpijp 7,5 bar. leverbaar in 0,3 en 0,5 mm. gezaagd (5 mtr. lang). Code Euro 63 mm. A5.11.119 6,25

Nadere informatie

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel materialen 9 9 dimensionering leidingwerk Bij het construeren van het zwembad is het kiezen van de juiste leidingdiameters een zeer belangrijk aspect. Zowel voor de watercirculatie bij skimmerbaden of

Nadere informatie

Montagegids & Fabricage.

Montagegids & Fabricage. Montagegids & Fabricage. Voortraject. Wanneer een project opdracht is geworden wordt de map met tekeningen en alle verdere benodigde bescheiden overgedragen aan de project afdeling. De projectleider neemt

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus

Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus MULTI/JOINT 3000 Plus Bij uw dagelijkse werkzaamheden kunt u oude leidingen van verschillende

Nadere informatie

Signaal inbouw BB22 D02 / BB21

Signaal inbouw BB22 D02 / BB21 Signaal inbouw BB22 D02 / BB21 Gevulkaniseerde rubberen verkeerszuil max. 420 mm Montagebuis ø 48 t.b.v. verkeersbord D02 820 mm Reflecterende koker. BB22 / BB21 DG) 100 mm Rubberen flexibele binnenkern

Nadere informatie

Documentatie. Pneumatisch bediende kogelkranen

Documentatie. Pneumatisch bediende kogelkranen Documentatie Pneumatisch bediende kogelkranen 1. Inhoudsopgave 2. 3P8300 Pneumatisch bediende 2-weg 2-delige MSV kogelkraan 3 2.1 Technische data 3 3. P8305 Pneumatisch bediende 3-weg MSV kogelkraan 7

Nadere informatie

Technische documentatie Inbouwhandleiding Blueline tanks

Technische documentatie Inbouwhandleiding Blueline tanks Technische documentatie Inbouwhandleiding Blueline tanks 1 Locatie tanks 1.1 Plaatsing bij gebouwen Het uit te graven gat voor de tank moet een minimale afstand hebben van omliggende bebouwing (zie afbeelding

Nadere informatie

Algemene informatie slangtoebehoren

Algemene informatie slangtoebehoren Algemene informatie slangtoebehoren Voor de juiste toepassing met de meest optimale standtijd is het noodzakelijk een verantwoorde keuze te maken waarbij de eigenschappen van de koppeling en slangklem

Nadere informatie

11 PVC, PE, AFDICHTMIDDELEN

11 PVC, PE, AFDICHTMIDDELEN PVC buis met KIWA keur (NL) P.V.C. buis KIWA 7,5 bar een zijde gemoft GRIJS, lengtes à 5 mtr. Codenummer Prijs 3 Maat Mtr. per pallet Lengtes per bundel 3.30.070 2,74 50 x 2,0 750 10 (50 mtr.) 3.30.080

Nadere informatie

Lagedruk slangen en -koppelingen

Lagedruk slangen en -koppelingen Lagedruk slangen en -koppelingen Tricoflex Universele gele lagedruk toevoerslang. Wordt veelvuldig gebruikt in de agrarische sector en industrie. De buitenmantel van deze slang is bestand tegen UV-stralen

Nadere informatie

Montage Enkelstaafmat. Handleiding

Montage Enkelstaafmat. Handleiding 1 Montage Enkelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

OVERZICHT Toebehoren

OVERZICHT Toebehoren 12.01 PVC spiraalslangen 2" 3" 4" 6" max max spiraalslang Ari 5 5 6 Perrot-koppeling man./ vrouw. 5 5,5 9 Perrot-koppeling man./ vrouw. 5 4,5 9 Perrot-koppeling man./ vrouw. 5 3 9 Perrot-koppeling man./

Nadere informatie

Montage tuinhek op maat. Handleiding

Montage tuinhek op maat. Handleiding 1 Montage tuinhek op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

BRUTO PRIJSLIJST Toebehoren infra. Staarten PL Boxtel 0031 (0)

BRUTO PRIJSLIJST Toebehoren infra. Staarten PL Boxtel 0031 (0) BRUTO PRIJSLIJST 2015 Toebehoren infra Staarten 2 5281 PL Boxtel 0031 (0) 411 674725 info@conval.nl www.conval.nl bruto Prijslijst inhoudsopgave Pakkingen Pag. 02-05 Toebehoren algemeen Pag. 06-07 Bouten,

Nadere informatie

OVERZICHT Toebehoren

OVERZICHT Toebehoren PVC spiraalslangen 2" 3" 4" 6" Lengte Druk Vacuüm Omschrijving max max spiraalslang Ari m bar mwk 5 5 6 Perrot-koppeling man./ vrouw. 5 5,5 9 Perrot-koppeling man./ vrouw. 5 4,5 9 Perrot-koppeling man./

Nadere informatie

Flamco T-plus. 268 Productcatalogus Nederland Wijzigingen voorbehouden. Levering via de groothandel.

Flamco T-plus. 268 Productcatalogus Nederland Wijzigingen voorbehouden. Levering via de groothandel. 9. Flamco T-plus De T-plus is een ideaal product bij uitbreiding, ombouwing of renovatie van een bestaande installatie. De installatie kan gewoon in werking blijven terwijl de T-plus wordt gemonteerd.

Nadere informatie

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding 1 Montage Dubbelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

GT BUIGER. Montage- & gebruikshandleiding. www25crmo4.com

GT BUIGER. Montage- & gebruikshandleiding. www25crmo4.com GT BUIGER Montage- & gebruikshandleiding www25crmo4.com ASSEMBLEREN 1. De GT Buiger kan worden gemonteerd op een stevige onderplaat die niet tordeert of beweegt tijdens het buigen. 3/4" Bouten en ringen

Nadere informatie

Brabant, Drenthe, Groningen, Limburg, Overijssel

Brabant, Drenthe, Groningen, Limburg, Overijssel Blad : 1 van 6 TOEPASSINGSGEBIED: Brabant, Drenthe, Groningen, Limburg, Overijssel 1 DOELSTELLING Om een goede bescherming tegen corrosie te krijgen is het noodzakelijk dat niet fabrieksmatig beklede delen

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12.

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12. Type Onderdeel aantal Lengte MM Type Onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 A3 1 1710 S 1 30 A2 2 30 A3 1 1710 A8 2 40 A2 2 30 A4K L=185 6 185 A8 2 40 A4L L=205 2 195 A4 L=185 6 185 B1

Nadere informatie

Dit overzicht omvat een vijftal produktseries: Serie 0. Serie 0 RVS. Serie 1. Serie 1 RVS. Serie 2

Dit overzicht omvat een vijftal produktseries: Serie 0. Serie 0 RVS. Serie 1. Serie 1 RVS. Serie 2 Dit overzicht omvat een vijftal produktseries: Let op: deze series zijn niet onderling te combineren Serie 0 tot 200 kg Serie 0 RVS tot 200 kg gemaakt van RVS 316 Serie 1 tot 600 kg Serie 1 RVS tot 600

Nadere informatie

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel

dimensionering leidingwerk PVC PVC slang capaciteitstabel 9 9 9 dimensionering leidingwerk Bij het construeren van het zwembad is het kiezen van de juiste leidingdiameters een zeer belangrijk aspect. Zowel voor de watercirculatie bij skimmerbaden of overloopbaden,

Nadere informatie

Inleiding 4 Algemene montage instructies 5 CLIMAFLEX -accessoires 6-7 Isoleren tijdens de montage van het leidingsysteem 8 Isoleren na de montage van

Inleiding 4 Algemene montage instructies 5 CLIMAFLEX -accessoires 6-7 Isoleren tijdens de montage van het leidingsysteem 8 Isoleren na de montage van Montagehandleiding 2-3 INHOUDSOPGAVE Inleiding 4 Algemene montage instructies 5 CLIMAFLEX -accessoires 6-7 Isoleren tijdens de montage van het leidingsysteem 8 Isoleren na de montage van het leidingsysteem

Nadere informatie

Staarten PL Boxtel 0031 (0) Toebehoren infra Bruto prijslijst 2016

Staarten PL Boxtel 0031 (0) Toebehoren infra Bruto prijslijst 2016 Staarten 2 5281 PL Boxtel 0031 (0) 411 674725 info@conval.nl www.conval.nl Toebehoren infra Bruto prijslijst 2016 toebehoren infra prijslijst 2016 INHOUDSOPGAVE 1. Straatpotten en inlegplaatjes Pag. 04

Nadere informatie

Montage handleiding Meskantafsluiters

Montage handleiding Meskantafsluiters Montage handleiding Meskantafsluiters MONTAGEKLARE ACCESSOIRES Montagekit Een groot assortiment accessoires beschikbaar in montagekit voor DN 300. Magneetklep Snelle montage van magneetklep Standmelding

Nadere informatie

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5 het trekvaste PVC verbindingen voor drinkwater en riool tijdwinst door installatiegemak Het antwoord op uitdagingen De aanleg van PVC Drukleidingen voor drinkwater

Nadere informatie

Gebruikshandleiding art.nr. GP99 Evenwichtsparcours om op verharding te plaatsen (versie )

Gebruikshandleiding art.nr. GP99 Evenwichtsparcours om op verharding te plaatsen (versie ) Gebruikshandleiding art.nr. GP99 Evenwichtsparcours om op verharding te plaatsen (versie 2019-02) De meest recente versie is steeds te vinden op www.govaplast.com. GP 99 Van dit speeltoestel bestaat een

Nadere informatie

Rada B-Safety Nood-Oogdouches

Rada B-Safety Nood-Oogdouches Rada B-Safety Nood-Oogdouches Tel. 0342-414088. www.rada-nl.com. www.rada-sanitair.be 12-1 De voordelen van Rada B-safety oogdouches 1. Douchekoppen met uitzonderlijke prestaties De Rada B-Safety douchekoppen

Nadere informatie

LAADZUIL ELEKTRISCHE. MONTAGE EN GEBRUIK. Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met passysteem LAADPAS LAADPAS

LAADZUIL ELEKTRISCHE.  MONTAGE EN GEBRUIK. Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met passysteem LAADPAS LAADPAS LAADPAS LAADPAS LAADPAS LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK VOERTUIGEN HANDLEIDING Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met passysteem INHOUDSOPGAVE DIC laadzuil met passysteem 1

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

AF-document nr. T.V./004/1-A 2. WERKWIJZE.

AF-document nr. T.V./004/1-A 2. WERKWIJZE. AF-document nr. T.V./004/1-A 2. WERKWIJZE. Aanvullend zijn volgende kennisregels van toepassing: Het herstel gebeurt tot en met leiding DN mm standaard steeds met PVC buis en voor DN > mm hetzij met ductiel

Nadere informatie

3. ALGEMENE BESCHRIJVING HERSTELMETHODE (TABEL 1 ) EN AANVULLENDE KENNISREGELS

3. ALGEMENE BESCHRIJVING HERSTELMETHODE (TABEL 1 ) EN AANVULLENDE KENNISREGELS AF document nr. T.V./004/2-A 2. 3. ALGEMENE BESCHRIJVING HERSTELMETHODE (TABEL 1 ) EN AANVULLENDE KENNISREGELS Tabel 1 Materiaal Benodigde herstelstukken DN/dn te herstellen leiding 2 herstelkoppelingen

Nadere informatie

Wavin Tegra 425 Snel WERKINSTRUCTIES 1A 1B 1C. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar:

Wavin Tegra 425 Snel WERKINSTRUCTIES 1A 1B 1C. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Wavin Tegra 425 Snel 1.1 Algemeen 2. Technische specificaties De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Inspectieput: OD (mm) Wavin TEGRA 425 425 Wavin TEGRA 600 600 Wavin TEGRA 1000 1000

Nadere informatie

Quiltstandaards. Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam. Inhoudsopgave

Quiltstandaards. Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam. Inhoudsopgave Quiltstandaards Loefzijde 26, 1316 ve Almere 036-5347690 of 06 14717048 info@meeuwmeubel.nl www.meeuwmeubel.nl Montage beschrijving voor hand- en machinequiltraam Inhoudsopgave 1. Het monteren van het

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods

Montagehandleiding. Gemakkelijk bouwen met Q Loods Montagehandleiding Gemakkelijk bouwen met Q Loods Inhoudsopgave 1. Benodigde gereedschappen 2. Fundering 3. Staalstructuur 3.1 Volgorde van de opbouw van de staalstructuur 3.2 Montagestukken 3.3 Voetstukken

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

BUITENBAR. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur

BUITENBAR. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur BUITENBAR moeilijkheidsgraad Klustijd:6 uur MATERIALEN Materiaalkosten ca. 285,- cm Aantal Materiaal Dikte Breedte Lengte 11 Steigerhout 3 1,5 107 3 Steigerhout 3 1,5 130,5 1 Steigerhout 3 1,5 12,5 2 Steigerhout

Nadere informatie

MTCV- Multifunctioneel Thermostatisch Circulatieventiel

MTCV- Multifunctioneel Thermostatisch Circulatieventiel MTCV- Multifunctioneel Thermostatisch Circulatieventiel MTCV standaard uitvoering MTCV met thermostatische desinfectiemodule en thermometer MTCV met elektrische desinfectiemodule en temperatuuropnemer

Nadere informatie

Duurzaam waterbeheer WERKINSTRUCTIES. Wavin Q-Bic Plus. Wavin Q-Bic Plus werkinstructie

Duurzaam waterbeheer WERKINSTRUCTIES. Wavin Q-Bic Plus. Wavin Q-Bic Plus werkinstructie Duurzaam waterbeheer WERKINSTRUCTIES Wavin Q-Bic Plus www.wavin.nl Wavin Q-Bic Plus werkinstructie 1 Inhoud 1. Q-Bic Plus 1.1. Algemene eigenschappen Pag. 3 1.2. Onderdelen Pag. 4 1.3. Afmetingen Pag.

Nadere informatie

De nieuwe BRAMMER roestvaststalen jollenvlotrol

De nieuwe BRAMMER roestvaststalen jollenvlotrol GEHEEL ROESTVAST ONDERHOUDSVRIJ GEEN BOOTBESCHADIGING WEERBESTENDIG EENVOUDIG EN EFFICIËNT T OT 500 KG BELASTBAAR VEILIG EN SOLIDE PERFECT AFGEDICHT OPTIMALE LEVENSDUUR De nieuwe BRAMMER roestvaststalen

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

PVC Buizen PE40 / PE100 Buizen 2012-01 I - 1

PVC Buizen PE40 / PE100 Buizen 2012-01 I - 1 PVC Buizen PE40 / PE100 Buizen I - 1 PVC BUIS afmeting 100010 10 x 1,0 mm 105080 12 x 1,0 mm 105085 14 x 1,0 mm 105100 16 x 1,5 mm 105120 20 x 1,5 mm 105140 25 x 1,9 mm 105220 32 x 1,8 mm 100230 32 x 1,8

Nadere informatie

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline Skyline plint L-Line Proline Skyline adurad Voorwoord AduRad verkoopt en distribueert Meinertz radiatoren. Meinertz is een van de top Deense fabrikanten van radiatoren. Begonnen in 1939. Meinertz is nog

Nadere informatie

De ideale ruimte verwarming

De ideale ruimte verwarming Ingeschreven KVK-maastricht nr.14084548 onder Installatietechniek DWC Schoutens BTW-nr.NL156857182B01 E mail : its@brunssum.net Web : www.installatietechniekdwcschoutens.nl Vloerverwarming De ideale ruimte

Nadere informatie

Nefit Economy cv-boilers

Nefit Economy cv-boilers Nefit houdt Nederland warm Installatie-instructie Nefit Economy cv-boilers INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN 1-1 2. INSTALLEREN 2-1 2.1 Voorschriften 2-1 2.1.1 Algemene voorschriften 2-1 2.1.2 Voorschriften fabrikant

Nadere informatie

Reservoir PRO3-VAQ PRO7-VAQ

Reservoir PRO3-VAQ PRO7-VAQ Installatiehandleiding VAQ Lees voor het installeren eerst deze handleiding Inleiding De werking van de Quooker Het Quooker-systeem bestaat uit een klein reservoir onder het aanrecht dat aangesloten is

Nadere informatie

catalogus

catalogus catalogus 2018 www.paktermo.be VOOR KITS ROESTVAST STALEN PLOOIBARE GEGOLFDE BUIZEN EN DE BIJHORENDE MECHANISCHE FITTINGS VOOR AARDGAS EN PROPAAN Inhoudsopgave Inleiding...04 Het productgamma van PAKTERMO...06

Nadere informatie

Lekkage/vervangen aansluitleiding Werkproces. Oasen 2012

Lekkage/vervangen aansluitleiding Werkproces. Oasen 2012 Werkproces Oasen 2012 Als er een lekkage plaatsvindt in een aansluitleiding en deze is van koper-lood-pvc of HPE 15 mm, wordt er veelal voor gekozen om deze direct te vervangen. Aangekomen op de plaats

Nadere informatie

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING M EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING Speciaal voor perslucht! 1 FLEXIBEL EN BESTENDIG Structuur en eigenschappen Gecoëxtrudeerde binnenlaag van PE-RT (kleurloos) Dankzij de bijzondere structuur, biedt

Nadere informatie

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding 1 Montage Dubbelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Waterslangen. Serie FS

Waterslangen. Serie FS .1 X X testregistrierung Serie Buitendraad ½" wartelmoer ½" voor flexibele aansluiting van de warmtewisselaar van de lucht-watersystemen en decentrale ventilatie apparaten op het leidingnet. Diffusie dichte

Nadere informatie

4.1 OPTIES ALUCOFFRE ALUCOFFRE

4.1 OPTIES ALUCOFFRE ALUCOFFRE 4.1OPTIES ALUCOFFRE Installatie zonder regengootprofiel Als de afstand tussen de bovenregel en de roldeur groter is dan 14 mm, wordt de lange uitvoering van de bovenafdichting aanbevolen. Een optioneel

Nadere informatie

Handleiding Plaatsing. Gaashekwerk

Handleiding Plaatsing. Gaashekwerk Handleiding Plaatsing Gaashekwerk Copyright 2015 HekwerkDirect.nl Ondanks het zorgvoldig samenstellen van deze handleiding, willen wij u erop attenderen dat hieraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Stappenplannen Schutting plaatsen

Stappenplannen Schutting plaatsen Stappenplannen Schutting plaatsen Type tuinafscheidingen Draadafscheiding Een draadafscheiding kan redelijk snel geplaatst worden. Dit is één van de goedkoopste en meest onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen.

Nadere informatie

OVERZICHT Toebehoren

OVERZICHT Toebehoren PVC spiraalslangen Lengte m Druk bar Vacuüm m wk Omschrijving: spiraalslang Ari voorzien van koppelingen: 2" 5 5 6 Perrot / 3" 5 4 9 Perrot / 4" 5 3 9 Perrot / 6" 5 2 9 Perrot / info@marinemotors.be www.mmpumps.be

Nadere informatie

ZWENKARMSTELLING. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl

ZWENKARMSTELLING. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL. Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl ZWENKARMSTELLING VERSIE : 2.10 December 2013 UW LEVERANCIER : MEGA Magazijninrichting B.V. Postbus 165 7670 AD VRIEZENVEEN NL Tel : +31 (0)6-11169321 E-mail : info@megamagazijninrichting.nl MEGA Magazijninrichting

Nadere informatie

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem INHOUDSOPGAVE DIC wandmodel met plug and play stysteem 1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Prijzen van Vossen Trailers 2007

Prijzen van Vossen Trailers 2007 Prijzen van Vossen Trailers 2007 ETT Motortrailer de Luxe (2007 modellen) Standaard uitvoering: lang, incl. reservewiel, incl. hogedruk fietspomp. Kleur zwart Prijs: 1.995,= (incl. BTW) Accessoires: lengte-adaptor,

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

Rechtstreeks toe te passen op buizen die waterdicht door vloerplaten of muren dienen gevoerd te worden.

Rechtstreeks toe te passen op buizen die waterdicht door vloerplaten of muren dienen gevoerd te worden. P R E V E N T I E V E W A T E R D I C H T I N G WATERDICHTE MUURKRAAG RONDO TOEPASSING Rechtstreeks toe te passen op buizen die waterdicht door vloerplaten of muren dienen gevoerd te worden. EIGENSCHAPPEN

Nadere informatie

De installatie moet worden uitgevoerd door een installateur en voldoen aan Richtlijn NBN D51.006/A

De installatie moet worden uitgevoerd door een installateur en voldoen aan Richtlijn NBN D51.006/A HYDRA GS Flexibele buizen voor gas Het HYDRA GS systeem bestaat uit een flexibele geribbelde inox buis in inox 316 L (Hydra Witzenmann) beschermd met een geel synthetisch omhulsel op rol en uit messing

Nadere informatie

Flamco. Flamcovent. Montage- en bedieningshandleiding. Flamcovent microbellen luchtafscheiders /A/2002, Flamco

Flamco. Flamcovent. Montage- en bedieningshandleiding. Flamcovent microbellen luchtafscheiders /A/2002, Flamco vent vent microbellen luchtafscheiders 4-24-189//2002, 18503871 NL Montage- en bedieningshandleiding Montage en bedieningshandleiding Technische specificaties Maximale werkdruk Maximale bedrijfstemperatuur

Nadere informatie

NKI leverancier van BonFix

NKI leverancier van BonFix NKI leverancier van BonFix BONFIX vorstvrije gevelkraan, met KIWA keerklep. BONFIX vorstvrije gevelkraan, met KIWA keerklep. To p k w a l i t e i t s i n d s 1 8 6 0 Inleiding BONFIX B.V. levert vorstvrije

Nadere informatie