Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. In mei leggen alle vogels een ei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. In mei leggen alle vogels een ei"

Transcriptie

1 17 mei 2017 Jaargang 18 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 In mei leggen alle vogels een ei In mijn achtertuin is het een drukte van belang. Het nestkastje dat tegen de schuur hangt is ook dit jaar weer in gebruik genomen door een koolmezenpaar. Via een tussenlanding in de appelboom vliegt het echtpaar koolmees af en aan. Wat zijn ze druk! De kat staat regelmatig rechtop tegen de schuur bij het nestkastje. Dat is zeker omdat de eitjes uit gekomen zijn en ze de jonkies hoort piepen. Leuk! En gelukkig houdt mijn kat niet van klimmen (of durft het niet) en komt ze er niet bij. Ook op school is het een drukte van belang. Het plein van de bovenbouw heeft vorige week een metamorfose ondergaan: er zijn speelvlakken aangebracht om lekker een spel te kunnen spelen. Daarnaast zijn we bezig met het volgend schooljaar (onder meer de bemensing van de groepen, de groepsindelingen, de jaarplanning), wordt de jaarbestelling gemaakt en besteld, worden de laatste Citotoetsen van dit schooljaar afgenomen en gaan de juffen en meesters de rapporten weer klaar maken : Over enkele weken krijgt u bericht over welke leerkracht(en) uw kind(eren) gaat/gaan begeleiden. De jaarplanning krijgt u wat later. Wel krijgt u een overzicht van de vakanties die voor alle KSU-scholen gelden: Herfstvakantie: 16 t/m 20 oktober 2017 Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Krokusvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag: 30 maart 2018 Paasmaandag: 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 4 mei 2018 Hemelvaart: 10 en 11 mei 2018 Pinksteren: 21 mei 2018 Zomervakantie: 16 juli t/m 24 augustus Naast deze vastgestelde vakanties voor alle KSU-scholen is er nog ruimte voor studiedagen van het team waarop de kinderen vrij zijn. Deze volgen nog. Deze week is de jaarlijkse wandelvierdaagse voor de groepen 3 t/m 8. Een leuke activiteit om samen met uw kind(eren) op pad te gaan. Heel veel wandelplezier! Berthy van Renselaar Interim schoolleider

2 2 Inhoud van deze nieuwsbrief Bedankbericht juf Marian 2 Plein onderbouw 2 Gevonden voorwerpen 2 TSO rooster volgend schooljaar TSO ouders 3 Mededelingen 3 Agenda 3 Dit is Utrecht junior 3 Zomerschool Utrecht 4 Sportieve zomervakantieactiviteiten 5 Vakantiebieb 5 Bedankbericht van juf Marian Lieve kinderen, ouders en collega's, Ik denk nog regelmatig terug aan de afscheidsbijeenkomst in de gymzaal. Jullie enthousiaste afscheidslied en de lieve woorden klinken nog steeds als muziek na in mijn oren. Het was een zeer sfeervolle bijeenkomst. Maar de emoties werden me toch teveel, zoals jullie allemaal hebben gemerkt. En ook jullie heeft dit afscheid niet onberoerd gelaten, heb ik gezien. Nou ja, afscheid nemen doet nou eenmaal altíjd pijn. Maar ik hoop dat de blije herinneringen het meest bijblijven. Inmiddels heb ik de kans gekregen om jullie prachtige afscheidsboeken eens grondig door te nemen. Wat een geweldige creativiteit laten ze zien, en wat een hoeveelheid werk hebben jullie verricht. Ik kijk ze nog regelmatig in, en word er dan weer stil van. Petje af! Wat in ieder geval blijft zijn de talloze geweldige herinneringen aan de jaren die we samen hebben meegemaakt. Ik hoop zo nu en dan nog eens een keer langs te komen, en jullie dan weer eens te zien. Wellicht tot dan. Een lieve groet van Juf Marian. Na schooltijd op het plein van de onderbouw Na schooltijd mag er niet op het schoolplein gefietst worden. Jammer genoeg zien we toch kinderen die even snel op hun fietsje naar hun ouders fietsen. Wilt u uw kind daarop aanspreken? Ook zijn er kinderen die in de bomen klauteren en door de struiken rennen. Onder schooltijd mogen ze dat niet, maar ook na schooltijd niet. Wilt u uw kind(eren) daarvan weghalen? Gevonden voorwerpen De zwarte krat op de onderbouw zit vol spullen die achtergebleven zijn. Komt u kijken of er nog iets in zit wat van uw kind(eren) is? U kunt het ophalen tot 3 juni, daarna gaat het naar de Kringloopwinkel.

3 3 Verzoek aan de TSO-ouders TSO Rooster volgend schooljaar Silvia en Petra gaan binnenkort al aan het rooster voor volgend schooljaar beginnen en zij zijn benieuwd naar de ouders die zij kunnen inroosteren. Daarom het volgende verzoek aan de TSO-ouders: willen jullie aan de coördinatoren (Silvia en Petra) doorgeven wat de TSO-plannen voor volgend schooljaar zijn? Welke dagen willen jullie helpen? Hoeveel dagen per week/maand/jaar? Gaan de hulpouders van groep 4 mee naar de bovenbouw? Ook graag even doorgeven als er niks verandert. Mededelingen Datum schoolreis en rapporten gewijzigd Op de jaarkalender stonden de schoolreizen op vrijdag 2 juni gepland. Maar dat is gewijzigd in vrijdag 16 juni. Via Social Schools hebben de ouders op vrijdag 12 mei een brief ontvangen over het schoolreizen. De rapporten worden vanwege het schoolreisje op de 16 e juni een dag eerder meegegeven dan op de jaarkalender staat: donderdag 15 juni Tijdig opgeven voor /afmelden van school Wilt u er aan denken broertjes en zusjes onder de 4 jaar zo snel mogelijk op te geven? Voor een aanmeldingsformulier kunt u mailen naar aanmelden.ludgerschool@ksuutrecht.nl Wij willen ook heel graag weten als u gaat verhuizen of als uw kind naar een andere basisschool gaat: aanmelden.ludgerschool@ksu-utrecht.nl Voor in uw agenda: 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 19 mei Inloop tot 9.30 u 23 mei MR-vergadering 25 en 26 mei Hemelvaartvakantie 2 juni Volgende Ludgernieuws komt uit! Dit is Utrecht junior Hoeveel tijd zit uw kind achter een beeldscherm? Hoe vaak ontbijt uw kind? En wat doet uw kind graag in zijn vrije tijd? In de strip Dit is Utrecht junior ziet u een dag uit het leven van Utrechtse kinderen, vertaald in cijfers. De strip is speciaal voor kinderen gemaakt, maar is ook leuk voor ouders! Bekijk hem hier.

4 4 In de zomervakantie naar school? Waarom?! Juist in de vakantie naar de zomerschool helpt de beroemde zomerdip voorkomen! Uit onderzoek blijkt dat veel kinderen tijdens de zomervakantie veel minder in aanraking komen met taal. Ze lezen minder. Ze horen minder taal. En dat heeft effect: veel kinderen die beginnen aan het nieuwe schooljaar zijn tijdens de vakantie achteruitgegaan in hun taalvaardigheid. Dit is echt jammer! Maar het GOEDE NIEUWS is er kan wat aan worden gedaan! Door veel met taal om te gaan tijdens de vakantie blijven de vaardigheden op niveau of kunnen ze zelfs groeien. Daarvoor is het nodig om te stimuleren dat kinderen (en hun ouders) ook in de zomer veel aan taal blijven doen. Wat is de Zomerschool Utrecht? De Zomerschool Utrecht richt zich op taal. Het doel is: beter worden in taal. Dat is super belangrijk, omdat taal de sleutelfactor voor succes op school is, vanaf de voorschool tot en met het middelbaar onderwijs. En zelfs nog daarna. Kinderen gaan een volledige week naar school! De meeste groepen krijgen aan het begin van de vakantie een week les met leuke en afwisselende activiteiten. De kleutergroep en het POVO programma is in de laatste week van de vakantie. Het kleuterprogramma is gericht op voorlezen en praten over boeken samen met hun ouders. Het programma van groep 3 is het verbeteren van het technisch lezen door de verhalen van Vos en Haas. Groep 4 tot en met 7 gaat aan de slag met dilemma s, onderzoek, presentaties en nog veel meer interessante en leerzame activiteiten gericht op taal. Groep 8 bereidt zich voor op hun overgang naar het voortgezet onderwijs. In het teken van het thema wordt er per groep ook een excursie georganiseerd! Belangrijk om te weten: van Zomerschoolleerlingen wordt verwacht dat zij zich ook voorafgaand, tijdens en na de zomervakantie intensief bezighouden met taal. Dat betekent veel lezen: prentenboeken, boeken, kranten en tijdschriften. Van hun ouders wordt een actieve bijdrage gevraagd. Voor wie is de Zomerschool? Het doel van de Zomerschool is glashelder: beter worden in taal. En daardoor betere resultaten behalen op school. De Zomerschool helpt! Kinderen die een week de Zomerschool bezoeken en ook de rest van hun vakantie veel aan taal doen, kunnen echt vooruitgaan. Er is één voorwaarde: kinderen en hun ouders moeten willen, gemotiveerd zijn en echt bereid zijn moeite te doen. De Zomerschool is dus bedoeld voor basisschoolkinderen die ECHT beter willen worden in taal. Het gaat om kinderen en ouders die een extra inspanning willen leveren om hun vaardigheden bij technisch lezen, begrijpend en studerend lezen te vergroten. Er wordt veel gelezen tijdens de Zomerschool. Het helpt dus als je van lezen houdt.

5 5 Hoe kun je je aanmelden? Leerlingen van groep 1, 2 en 3 worden aangemeld via de school! Leerlingen van groep 4 tot en met 8 kunnen zich aanmelden via de site Op de site vind je uitgebreide informatie over de zomerschool. Bij de intern begeleiders (juf Jill en juf Inge) zijn folders te krijgen over de Zomerschool Utrecht. Een sportieve en actieve zomervakantie voor kinderen! Sportivun organiseert in de zomervakantie van 10 t/m 14 juli en 14 t/m 18 augustus een speciaal dagkamp in Utrecht voor sportievelingen van 4 t/m 6 en 7 t/m 10 jaar. Het dagkamp duurt de hele dag van 9 uur s ochtends tot 5 uur s middags. Tijdens de dag doen we allerlei verschillende sporten en spellen. Wat dacht je van een middag sportief spelen of een teamsportdag? Naast al dat gesport wordt er veel lol gemaakt, is er tijd om lekker te chillen en kan je een hoop nieuwe vriendjes maken. Informatie over het multi-sport dagkamp kunt u vinden op De VakantieBieb Het zomercadeautje van de Bibliotheek Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. De VakantieBieb opent 1 juni 2017 voor jeugd en 1 juli komen hier e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus Download de gratis app vanaf 1 juni op je tablet of smartphone. Voor meer informatie: Heeft u suggesties voor het Ludgernieuws, laat het weten! Mail naar: info.ludgerschool@ksu-utrecht.nl Wijzigingen ( )adressen en/of telefoonnummers graag ook doorgeven op bovenstaand adres.

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

Fijne weken! Berthy van Renselaar Schoolleider de Ludgerschool

Fijne weken! Berthy van Renselaar Schoolleider de Ludgerschool 1 juni 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken. Een periode waarin nog veel te doen is

Nadere informatie

wo 11 t/m vr 13 mei Kamp groep 8 ma 15 mei Kamp groep 4, Schoolreis gr 1/2/3 di 16 mei Kamp groep 5 wo 17 mei Kamp groep 6 do 18 mei Kamp groep 7

wo 11 t/m vr 13 mei Kamp groep 8 ma 15 mei Kamp groep 4, Schoolreis gr 1/2/3 di 16 mei Kamp groep 5 wo 17 mei Kamp groep 6 do 18 mei Kamp groep 7 april 2017 In deze Wijckwijzer: Belangrijke data Pasen Inschrijven broertjes /zusjes Schoolfotograaf Huishoudelijke mededeling De Vreedzame Wijkraad Vakanties 2017/2018 Koningsspelen/sportdag Schoolreisje

Nadere informatie

Herfst. Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Herfst. Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 2 november 2018 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Herfst Vanwege de wind, de bijzondere kleuren in de natuur, de regenbuien en de warme truien,

Nadere informatie

Het is een dynamisch en veelzijdig schooljaar geweest. Ik heb genoten, ik hoop jullie ook. Lotte

Het is een dynamisch en veelzijdig schooljaar geweest. Ik heb genoten, ik hoop jullie ook. Lotte Op de agenda: mei en juni 9 t/m 13 mei Avondvierdaagse 19 mei Bijeenkomst buurt voor het opknappen van het plein (Bisschopsplein) 24 mei Inloop groep 1 t/m 5 25 mei Juffendag groep 1/2 3 juni Sportdag

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 19 KBS De Kameleon 6 mei 016 1 Oog voor talent Veel bewegen is gezond! Binnenkort gaan we weer genieten van onze jaarlijkse sportdag. De kinderen, ouders

Nadere informatie

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 26 januari 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Carnaval is het feestelijke begin van de vasten. Vasten is de periode van veertig dagen voor

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leuke school!

Schoolnieuws. Leuke school! Nieuwsbrief mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leuke school! Kalender Zomerschool Utrecht Opbrengst sponsorloop Koningsspelen Schoolreisjes Verlof juf Sarah en juf Maaike Interview eindcito Nieuws

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie.

IN DIT NUMMER. Ons streven is om op woensdag 27 juni u te kunnen informeren over de totale schoolorganisatie. Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 1 juni 2018 nummer 18 Schoolorganisatie 2018-2019 Wij kunnen u laten weten dat wij in het proces van het vormgeven van de schoolorganisatie voor 2018-2019 weer een

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Bedankt allemaal! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 1 KBS De Kameleon juni 016 1 Oog voor talent Leerlingenraad Afgelopen woensdag kwamen kinderen uit de groepen 5, 6 en 7 voor het eerst bijeen voor de leerlingenraad.

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar thrimwalda@opo-furore.nl www.thrimwalda.nl Nieuwsbrief nummer 6 vrijdag 23 maart Schooljaar 2017-2018 Schoolfotograaf 6 juni 2018 Woensdag 6 juni komt de schoolfotograaf. 's Ochtends om 8.30 uur is er

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Feest! Heel fijne Kinderboekenweek! Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Feest! Heel fijne Kinderboekenweek! Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 28 september 2017 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Feest! Nog maar een paar nachten slapen en dan gaan we feest vieren, want het is dan KINDERBOEKENWEEK!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 3-06- 2 0 1 9 M o n t e s s o r i o n d e r w i j s i n B o r g e r I n d i t n u m m e r : fwezigheid juf vond 4 daagse 2 Schoolzwemmen 2 Formatie 2 Vakantierooster

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Jaargang 30, nr juni 18

Jaargang 30, nr juni 18 Jaargang 30, nr. 13 14 juni 18 Belangrijke data: 18 t/m 22 juni: hele week kijkochtenden 18 juni: rapporten mee 20 juni: viering groep B 26 juni: schoolreisje/kleuterreisje 28 juni: doorschuifmiddag (groep

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 19 31 mei 2017 Thema Trefwoord We horen deze week het verhaal over de Tien Woorden. Tien dagen stond elke dag een woord centraal. Nu vertellen we het verhaal in de context

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool JUNI Agenda juni en juli Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam WIJCKPRAAT JUNI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Suikerfeest De naam Suikerfeest is afkomstig uit het Turks, waar het Şeker Bayramı

Nadere informatie

Donderdag 23 juni gaan de leerlingen van benedenbouw 2 op schoolreis naar de Julianatoren in Apeldoorn. Informatie hierover volgt.

Donderdag 23 juni gaan de leerlingen van benedenbouw 2 op schoolreis naar de Julianatoren in Apeldoorn. Informatie hierover volgt. NIEUWSBRIEF Juni - Juli 2016 Beste ouder(s), verzorger(s) De leerlingen van bovenbouw 2 zijn zojuist op de fiets vertrokken naar het schoolkamp. Ze werden uitgezwaaid door veel ouders en medeleerlingen.

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 16

Nieuwsbrief maart 16 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 5-2016 Nieuwsbrief maart 16 INHOUDSOPGAVE: Een zoon voor juf Marianne pag.1 Schoolrei groep 1 en 2 pag.4 Sepp is geboren pag.1 Schoolreiskosten pag.4

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Studiedag voor de leerkrachten. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Studiedag voor de leerkrachten. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 0 KBS De Kameleon 9 juni 016 1 Studiedag voor de leerkrachten Morgen zijn alle kinderen vrij, maar de leerkrachten gaan lekker naar school. Zij hebben een

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 26 Nummer 32 1 juni 2017 Van de werkgroep Schooltijden Een tijd geleden heeft in de nieuwsbrief een oproep gestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285 Weekbrief 27 e jaargang nummer 1014 Datum: 13-02-2015 Comeniusschool postadres: Website: www.comeniusschool.info Postbus 556 3700 AN Zeist Comeniusschool vestigingsadres: Zinzendorflaan 2-B 030-6917285

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23. Plein. Gym NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans. Stand van Zaken

Nieuwsbrief 23. Plein. Gym NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans. Stand van Zaken NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 1 juni 2017 Nieuwsbrief 23 Plein Stand van Zaken Soms vraagt een ouder of kind er wel eens naar we hebben toch een schoolplein14 gewonnen? Wanneer komt dat dan?

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer16, 20 mei 2016 Kalender: 21 mei Finale Schoolatletiek 25 mei Inloopspreekuur CJG gaat deze keer niet door 28 mei verjaardag juf Mascha 30 mei verjaardag Carla 31 mei Start avondvierdaagse,

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

nieuwsbrief JUlI 2016

nieuwsbrief JUlI 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief JUlI 2016 Sponsorloop Digitaal schoolrapport Vakantie Gevonden voorwerpen Typecursus MR AC Extern nieuws Sponsorloop/pleininrichting Wat was 17 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Op dit moment zijn er geen nieuwe leerlingen in de groep van juf Sharon en meester Erik. Nieuwe leerlingen komen pas na de meivakantie.

Op dit moment zijn er geen nieuwe leerlingen in de groep van juf Sharon en meester Erik. Nieuwe leerlingen komen pas na de meivakantie. PCBS Julianaschool 6 april 2018 Nieuwe leerlingen Op dit moment zijn er geen nieuwe leerlingen in de groep van juf Sharon en meester Erik. Nieuwe leerlingen komen pas na de meivakantie. Versierde fietsen

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen!

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen! 31 augustus 2017 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 We zijn weer begonnen! De eerste vijf dagen van dit schooljaar zitten er alweer op. De kinderen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie