De nieuwe INFO. Bijlage(n): ~ schoolreis groep 1 t/m 7 ~ Pannenkoekenlunch TSO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe INFO. Bijlage(n): ~ schoolreis groep 1 t/m 7 ~ Pannenkoekenlunch TSO"

Transcriptie

1 De nieuwe INFO Een nieuwe maand boordevol activiteiten. U vindt in deze INFO veel informatie over bijvoorbeeld de fancy fair en de schoolreis. Ik wens u weer veel leesgenoegen! Piet Zijlstra Directeur Belangrijke data: Podiummiddag groep 3A + 6A, groep 1/2E + 4B + 6B Schoolkorbaltoernooi wenmiddag nieuwe kleuters; groepen 3 s middags vrij praktisch verkeersexamen groep Fancy fair van uur op locatie de Poort wenmiddag nieuwe kleuters; oudste kleuters s middags vrij schoolreis groep 1 t/m 7 Bijlage(n): ~ schoolreis groep 1 t/m 7 ~ Pannenkoekenlunch TSO Gedragsprotocol Volgende week bespreken we regel 5 van het gedragsprotocol: Iedereen hoort erbij Schoolkorfbaltoernooi 8 juni Zaterdag 8 juni wordt het schoolkorfbaltoernooi weer gehouden op de velden van Avanti aan de Sportlaan in Pijnacker. 's Ochtends spelen de groepen 3, 4 en 5 van 9 uur tot half 1 en 's middags spelen de groepen 6, 7 en 8. Alle spelers en begeleiders die zijn ingedeeld hebben vrijdag 31 mei de programmaboekjes en brieven mee naar huis gekregen. Bij sommige groepen moesten we een keuze maken uit de begeleiders. In ieder geval hartelijk bedankt voor uw aanmelding. Natuurlijk kunnen de spelers allemaal een aanmoedigend woordje gebruiken, dus hopen wij op veel publiek zaterdag. Actuele schoolkalender Wist u dat u de actuele op de website kunt vinden? Stand flessenactie Fancy fair Na slechts één week is de 200,00 al overschreden. De nieuwe tussenstand voor beide locaties is nu 224,75. Wat een super bedrag!! Nog twee weken te gaan. Halen we de 250,00?

2 Fancy Fair 2013 Nog twee weken en dan is het eindelijk zover!!! De kinderen van groep 1 t/m 4 zijn druk bezig iets moois te maken, dat dan verkocht kan worden. Veel kinderen uit de groepen 5 t/m 8 zijn al druk bezig hun activiteit voor de fancy fair op vrijdag 14 juni voor te bereiden. Dit alles met het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor buitenspeelgoed op beide locaties. Om alles goed te laten verlopen, hier nog even de belangrijkste feiten voor iedereen op een rijtje: Locatie: de Poort Tijdstip: van uur Bij slecht weer wordt de fancy fair op beide locaties binnen gehouden. Op 10 juni wordt eventueel een beslissing genomen of de fancy fair buiten gehouden kan worden. Houd uw mail die dag in de gaten, want via Parnassys krijgt u hierover bericht. Aan het begin van het schoolplein is een kraampje van de OR, daar kunt u een strippenkaart kopen voor 3,00. Er kunnen zes spelletjes gespeeld worden tegen aftekening van de bon op de strippenkaart. Maar natuurlijk is er nog veel meer te doen. Alle knutsels en activiteiten zijn 0,50 per stuk/ keer Voor de ouders is er ook een speciale activiteit, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Welke activiteit dat is verklappen we nog niet!! Onderstaande Informatie is speciaal voor de kinderen van groep 5 t/m 8 Sta je bij een activiteit, zorg er dan voor dat je ruim op tijd aanwezig bent om alles klaar te zetten en om uur te kunnen starten. Voor een tafel wordt gezorgd, eventueel kun je zelf een stoeltje of krukje meenemen. Zorg dat je het gezellig aankleed, zodat er veel mensen bij jouw activiteit willen komen kijken. Als je op het plein aankomt zoek je je eigen leerkracht op. Die heeft een plattegrond en vertelt jou waar je heen moet. Op het plein zelf wordt je door iemand van de fancy fair commissie (juf Esther, juf Annette of juf Lydia) naar jouw plek gebracht. Het is handig om iets van wisselgeld bij je te hebben. Tijdens de fancy fair komen juf Esther en juf Lydia regelmatig langs om het geld wat je inmiddels verdiend hebt op te halen. Aan het einde van de fancy fair zorg je ervoor dat jouw plek schoon is, dus alle spullen meenemen naar huis. Eventueel afval breng je naar de prullenbakken. BOL.COM Klik op het logo van BOL.COM voor al uw bestellingen bij dit bedrijf. Door te kopen via deze link sponsort u De Winde!

3 Jarigen van 1juni t/m 9 juni Dave Ammerlaan 7 B Lotte de Meester 1/2 C Berber Komduur 1/2 E Mats Baak 4B Esme Hoeksma 1/2 A Leander van Leeuwen 8 A Ginger Hoobroeckx 1/2 B Gino Ludwig 1/2 E Mike de Wit 1/2 E Avondvierdaagse Van 10 tot 13 juni wordt in Nootdorp de avondvierdaagse gehouden. De Winde heeft er voor gekozen niet als school mee te doen. Deelname aan sportactiviteiten willen we echter wel graag bevorderen. En het staat iedereen uiteraard vrij er wel op eigen initiatief aan mee te doen! Daarom hebben we toch ook aandacht voor de avondvierdaagse! Het gaat om 4 avonden van 10 t/m 13 juni 5 kilometer lopen, waarbij het vertrekpunt is bij de Nootdorpse ijsclub. (Dobbeplas). Vertrektijd is om en het duurt tot ongeveer Inschrijven kan via onderstaande link, of anders ter plekke op de eerste dag zelf (houdt u rekening met eventuele drukte :)) Een aantal enthousiaste moeders vindt het erg leuk als voor de herkenbaarheid als de kinderen van onze school die deelnemen, hun oranje shirt van de Koningsspelen aan doen. Veel wandelplezier, Bianca van Someren en Linda de Meester

4 Schoolreis groepen Vrijdag 21 juni a.s. gaan de leerlingen van groepen 1-2 naar het kinderspeelparadijs Place 4 KidZ in Wateringen. De kleuters kunnen daar naar hartenlust klimmen en klauteren. Ze openen de deuren exclusief voor onze school! Enkele mededelingen: 09:30 uur De kleutergroepen van beide locaties verzamelen op De Poort. Als de bel gaat, kunnen de kleuters verzamelen in de volgende lokalen: 1-2 A en B in hun eigen lokaal, groep 1-2 C in het lokaal van groep 6, groep 1-2 D in het overblijflokaal en 1-2 E in het speellokaal. Dit is dezelfde indeling als bij de sportdag. 09:45 uur Vertrek van de bussen naar Wateringen. Tussen 15:15 en 15:30 uur Aankomst alle kleuters op locatie De Poort, dus ook de kinderen van de Sytwinde. *Eten en drinken Uw kind hoeft geen eten en drinken mee te nemen. Uw kind krijgt die dag een patatje, onbeperkt drinken, waterijsje en een tussendoortje. Van de organisatie van deze kinderspeeltuin is het nuttigen van zelf meegenomen drink en etenswaren niet toegestaan. *Zakgeld Het is niet nodig en toegestaan om uw kind geld mee te geven. *BSO Gaat uw kind op vrijdag normaal gesproken naar de BSO, wilt u dan aan de leerkracht doorgeven of dat, ook op deze dag, wel of niet het geval is. Het dragen van luchtige kleding is aan te raden.

5 Schoolreis groep 3 en 4 Vrijdag 21 juni a.s. gaan de leerlingen van groep 3 en 4 naar Duinrell in Wassenaar. Enkele mededelingen: Wilt u het aan de leerkracht van uw kind doorgeven als uw kind na de schoolreis naar de BSO of NSO gaat!!! 08:30uur: alle groepen 3 en 4 aanwezig zijn op locatie Poort. De kinderen van De Poort, groepen 3A, 3/4 en 4A verzamelen op hun eigen plein. Kinderen van de groepen 3B en 4B van de Sytwinde verzamelen ook op dat plein bij hun eigen juf. Het is de bedoeling dat de kinderen meteen verzamelen bij hun juf. 09:15 uur vertrekken de bussen naar Duinrell Ongeveer uur zijn we weer op school terug. Let op: alle groepen 3 en 4 komen ook weer aan op de Poort. Uw kind krijgt een patatje met kipnuggets en een ijsje, graag zo nodig een boterham en in ieder geval drinken meegeven. *Attracties Enkele attracties zijn naar onze mening niet geschikt voor onze leerlingen: rodelbaan, waterspin, aquashute, de zweefmolen, de Falcon en de bumperfrog; (groep 4 mag wel in de zweefmolen ) De begeleiders zijn op de hoogte van deze afspraak; er wordt niet gezwommen in het Tikibad *Zakgeld: maximaal 3,- *Snoep Wees terughoudend in het meegeven van snoep; snoep bederft de eetlust voor tussen de middag en teveel snoep kan voor vervelende overlast in de bus zorgen. *Algemeen wilt u uw kind(eren) een veiligheidsspeld meegeven voor het naamkaartje? Schrijft u de naam van uw kind(eren) in de (rug)tas? Geef eventueel bij warm weer wat extra drinken mee.

6 Schoolreis groep 5 t/m 7 Vrijdag 21 juni a.s. gaan de leerlingen van groep 5 t/m 7 naar Drievliet. Enkele mededelingen: 08:45 uur alle groepen 5, 6 en 7 aanwezig zijn op locatie Sytwinde Vanaf 09:10 uur vertrek Tussen uur uur alle groepen 5, 6 en 7 weer terug op locatie Sytwinde. De kinderen krijgen een patatje en aan het eind een ijsje. *Zakgeld Maximaal 6,- *Snoep Wees terughoudend met het meegeven van snoep, snoep bederft de eetlust voor tussen de middag en kan voor vervelende overlast zorgen tijdens de tramreis. *Algemeen Wilt u uw kind(eren) een veiligheidsspeld meegeven voor het naamkaartje? Schrijft u de naam van uw kind(eren) in de (rug)tas en jas? Denk eraan bij warm weer om uw kind goed in te smeren en eventueel wat extra drinken mee te geven.

: al 55 jaar de leukste tijd van je leven! LUSTRUM FEESTWEEK: MEI 2014

: al 55 jaar de leukste tijd van je leven! LUSTRUM FEESTWEEK: MEI 2014 De nieuwe INFO Volgende week is het eindelijk zover. De Winde bestaat 55 jaar en dat moet gevierd worden! Er staan veel activiteiten op het programma, dus alle reden om er een leuk feest van te maken.

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 mei 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Stakingsdag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Woensdag 30 mei Wieltjesdag Avondvierdaagse Studiedag Kinderen vrij

Nadere informatie

De nieuwe INFO Deze INFO is geheel gevuld met de samenstelling van het schoolteam in schooljaar Ik wens u veel leesplezier!

De nieuwe INFO Deze INFO is geheel gevuld met de samenstelling van het schoolteam in schooljaar Ik wens u veel leesplezier! De nieuwe INFO Deze INFO is geheel gevuld met de samenstelling van het schoolteam in schooljaar 2014 2015. Ik wens u veel leesplezier! Piet Zijlstra Directeur Gedragsprotocol Komende week starten we weer

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet:

Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet: Nieuwsbrief 41, vrijdag 1 juli Naar een andere school? Maandag 11 juli vrij Gaat uw kind uit groep 8 (voortgezet onderwijs) of uit een andere groep volgend jaar naar een andere school? Maandag 11 juli

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8

schoolreis groepen 5, 6, 7: Deze kinderen zijn om uur op school 22, 23 en 24 mei schoolkamp groepen 8 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 15 vrijdag 12 mei 2017 Beste ouders, Het bericht over mijn vertrek roept de vraag op over mijn opvolging. Daar wordt al aan gewerkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws Nieuwsbrief mei 2013 Algemeen nieuws Groepsindeling Hieronder ziet u welke leerkracht volgend schooljaar voor welke groep staat. Daarin zitten nogal wat wijzigingen ten opzichte van dit jaar. - Ten eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus Nieuwsbrief 2018-04-13 Samenwijs Willibrordus Een hele fijne verjaardag, met pakjes en slingers en heel veel felicitaties. Groep 1 en 2 Op dinsdag 22 mei a.s. viert juf. Jolanda haar 25-jarig jubileum

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 09 Datum:

Nieuwsbrief nummer: 09 Datum: Nieuwsbrief nummer: 09 Datum: 26-04-2018 Onderwerpen: Koninklijke onderscheiding juf Cora Juffen en meesterdag Schoolreis groepen 3-4 Schoolreis groepen 1-2 Finale schoolvoetbal Vervangen toiletten Verplaatsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt

18 en 19 april afname eindtoets groepen 8 bord, bestek met naam van het kind ivm Koningsontbijt Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 14 donderdag 13 april 2017 Beste ouders, Vorige week traden de groepen 3, 5 en 7 op in het Ludens theater te Voorburg in het

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 van 7 september 2018

Nieuwsbrief nummer 2 van 7 september 2018 Nieuwsbrief nummer 2 van 7 september 2018 De eerste week in het nieuwe schooljaar 2018-2019 We zijn goed gestart deze week. Natlijk even wennen aan het nieuwe ritme van op tijd opstaan en naar school gaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 5 juni 2015 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 11 juni studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij 15 juni MR vergadering 17 juni OR vergadering 18 juni prakitisch verkeersexamen groep 8 22

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

Weekbrief 27 mei 2016

Weekbrief 27 mei 2016 Weekbrief 27 mei 2016 Vrijdag 3 juni Schoolreis Informatie in de weekbrief In deze weekbrief kunt u onder andere lezen over het jaarverslag, het schoolreisje, de open dag, de jeugdavondvierdaagse, de TSO,

Nadere informatie

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5 Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 Schoolvoetbal Elk voorjaar doen wij mee met het schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week 18 1 t/m 5 mei

Jarigen. Agenda. Week 18 1 t/m 5 mei We zijn druk bezig met de organisatie voor het schooljaar 2017-2018. Zoals we het nu kunnen bekijken zullen er 3 kleutergroepen komen, net als dit jaar en 1 groep 3. Groep 3 zal op locatie de Zijsprong

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

VISIE OP OVERBLIJVEN

VISIE OP OVERBLIJVEN TUSSENSCHOOLSE OPVANG van BRIENENOORDSCHOOL VISIE OP OVERBLIJVEN Bij het overblijven is het belangrijk dat kinderen zich prettig en veilig voelen om goed te kunnen ontspannen tussen de schooluren in want

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL Schooljaar 2018-2019 Beste brugklassers, De kennismakingsdagen van de brugklassen staan weer voor de deur. We gaan nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar in

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week 19 8 t/m 12 mei

Jarigen. Agenda. Week 19 8 t/m 12 mei Schoolreizen Vorige week zijn de groepen 3,4,5 en 6 op schoolreis geweest, vanmorgen hebben we de groepen 7 uitgezwaaid naar Amsterdam. Volgende week donderdag zijn de kleutergroepen 1 en 2 aan de beurt.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F SWBS Pork Zanglijster 38 Directeur: Peter Muter 9561 CB Ter Apel pork@primenius.nl (0599) 582647 www.pork.nl N I E U W S B R I E F NR. 19 29-6-2017 Agenda Zondag 2 juli HL Communie Willibrorduskerk Ter

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Inhoud: Uitslag IEP toets Streetwise Schoolreis Leeswedstrijd Voor uw agenda Agenda Brief schoolreisje Bijlagen: o Streetwise Inhoud: Uitslag IEP toets De uitslag van de IEP

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 17 vrijdag 29 mei 2015

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 17 vrijdag 29 mei 2015 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 17, nummer 17 vrijdag 29 mei 2015 Beste ouders, Afgelopen woensdag namen de kleuters deel aan de jaarlijkse sportdag. De komende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Overblijven. Werkwijze Op onze school werken we met twee overblijfgroepen: Kleuters (groep 1 en 2); Groepen 3 tot en met 8.

Overblijven. Werkwijze Op onze school werken we met twee overblijfgroepen: Kleuters (groep 1 en 2); Groepen 3 tot en met 8. Overblijven Uit de schoolgids De school is op grond van de wet verplicht de leerlingen in de gelegenheid te stellen onder toezicht de middagpauze in het schoolgebouw en op het terrein van de school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018 6 april 2018 Yvonne Hartelijk dank voor alle kaartjes, tekeningen, bloemen en fruitschalen en knutsels. Dit helpt ons enorm. Overweldigend allemaal. Wat een lieve betrokkenheid. Het gedenkplekje van Yvonne

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Programma ouderkamer. Nieuwe Website. 3 september 2015

Nieuwsbrief. Programma ouderkamer. Nieuwe Website. 3 september 2015 3 september 2015 Nieuwsbrief Programma ouderkamer Bezetting ouderkamer 2015-2016 Op maandag zit Judith in de ouderkamer en gaat het vooral over opvoedkundige vraagstukken, de wijk etc Op dinsdag is Carola

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax:

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax: welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan 2 3601 bm maarssen telefoon: 0346-562120 fax: 0346-554851 e-mail: directie@kbspionier.nl www.kbspionier.nl 4Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017

NIEUWSBRIEF. nr mei 2017 NIEUWSBRIEF nr. 17 18 mei 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Vakantie rooster en studiedagen Spinners Schoonmaakavond Avondvierdaagse (gr3 t/m8) Schoolreis groep 3-4 Opbrengst van het goede doel

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 13 N I E U W S B R I E F 13 maart 2019 Terugblik De voorjaarsvakantie lijkt alweer even geleden en we zijn met elkaar goed gestart. De startpunten van de IPC units hebben plaatsgevonden en in de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag.

NIEUWSBRIEF. nr april Bestek Koningsspelen Morgen mogen de kinderen bord/bestek meenemen voor het koningsontbijt van vrijdag. NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Bestek en bord Koningsspelen - Schoolfotograaf - Muziekvoorstellingen voor ouders - Gevonden voorwerpen - Datum sportdag groep 3-4-5 - Schaakonderwijs

Nadere informatie

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15.

Maria-Bernadette school. 20 april 2018 Nieuwsbrief 15. Maria-Bernadette school 20 april 2018 Nieuwsbrief 15 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 4/5 en van groep 6 toegevoegd. U kunt de bijlage

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd!

Sportdag Vrijdag 22 april wordt op sportpark Den Dries een grote Valkenswaardse Sportdag georganiseerd! Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 16 20 april 2016 In dit nummer: Belangrijke

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Basisschool St. Catharina Haastrecht Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoudsopgave

NIEUWSBRIEF. Inhoudsopgave Formatie schooljaar 2013-2014 Op 11 maart heeft u van het bestuur een brief ontvangen over de bezuinigingen in het onderwijs in het schooljaar 2013-2014. Ook bij ons op school merken we hiervan de gevolgen.

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan Welkom! Alle kinderen van hebben de eerste schoolweek er weer op zitten. Het is altijd leuk om weer te beginnen met een nieuw schooljaar; een nieuwe juf of meester, nieuwe boeken, een nieuwe plek in de

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar

Groep 1 en 2 Schooljaar Groep 1 en 2 Schooljaar 2016-2017 In dit boekje hebben wij de praktische zaken, waar u als ouder van uw kleuter mee te maken krijgt, toegelicht. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over de gang

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Protocol continurooster obs Het Noorderlicht oktober Protocol continurooster

Protocol continurooster obs Het Noorderlicht oktober Protocol continurooster Protocol continurooster obs Het Noorderlicht oktober 2017 Protocol continurooster Inhoud: 1. Voorwoord 2. Uitwerking continurooster 2.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 2.2. De lunch 2.2.1.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen..

In de Kijker. Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Schoolreisje groep 3 t/m 7. Paaseitjesactie prijzenregen.. In de Kijker April 2018 Beste ouders, leerlingen en andere belangstellenden, Vanmorgen zijn de kinderen van groep 1 en 2 op schoolreis gegaan. Een spannende gebeurtenis! Alle kinderen konden een plekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

DE INFO nummer juni 2017

DE INFO nummer juni 2017 AGENDA Basisschool De Heindert Schoolstraat 1 5735 CG Aarle-Rixtel Tel. 0492-381214 E-mail: directieheindert@eenbes.nl DE INFO nummer 18 14 juni 2017 15 juni Schoolreis 18 juni Vaderdag 20 juni Vergadering

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Juni 2016 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Waarom een continurooster 3. Uitwerking continurooster 3.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 3.2. De lunch 3.3. Buiten/binnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013

Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013 Saenparel INFO 13-05-2013-27-05-2013 Agenda: Wo 15-05 Extra sportdag groep 5 t/m 8 Brede school tot 13.15 uur!! Ma en di 20-05 en 21-05 Vrij i.v.m. Pinksteren Vr 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 6 Wo 29-05

Nadere informatie