Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 Doorloopsluizen Wij zien het entreegebied van een gebouw als een mobility hotspot die fungeert als doorgang naar de bestemming van een bezoeker. In deze mobility hotspot heeft een bezoeker het eerste contact met een gebouw, maar het is ook het punt waarin de verschillende passantenstromen worden gekanaliseerd. Onze doorloopsluizen of speed gates combineren beveiligde toegang met een snelle doorstroming en zijn vooral effectief op plaatsen waar een groot aantal mensen gereguleerd moeten worden. Wanneer deze producten gekoppeld zijn aan een toegangscontrolesysteem, zorgt de uitgekiende anti-meesluip technologie voor een discrete controle van de passantenstroom. Doorloopsluizen zijn vooral nuttig op plaatsen waar toezicht of surveillance aanwezig is, zoals bij receptiebalies, musea of passagiersterminals op vliegvelden en zeehavens.

2

3 Beveiliging Doorloopsluizen of speed gates waarborgen de beveiliging van bepaalde gebieden in een gebouw door te voor komen dat onbevoegden deze kunnen betreden. Doorloopsluizen bestaan doorgaans uit twee of meer kasten met geïntegreerde deurvleugels die onbevoegde toegang voorkomen. Ze worden geactiveerd door een toegangscontrolesysteem zoals een kaartlezer, biometrisch apparaat of extern bedieningspaneel. Het toegangscontrolesysteem kan rechtstreeks in de doorloopsluis worden geïntegreerd of in een afzonderlijke zuil, receptie- of beveiligingsbalie. Na autorisatie worden de deurvleugels geopend en vervolgens sluiten ze zich weer direct nadat een persoon is gepasseerd. Alle doorloopsluizen van Boon Edam zijn voorzien van een autorisatiegeheugen waarin minstens drie autorisaties worden opgeslagen om de doorstroming te verbeteren. De Speedlane 900 en Swinglane 900 doorloopsluizen zijn optioneel verkrijgbaar met een normaal open bedieningsmodus. In deze modus blijven de deurvleugels geopend en worden ze alleen gesloten na een poging tot ongeautoriseerde toegang. Sensoren in de kasten van de speed gate zorgen ervoor dat ongeautoriseerde toegang wordt gedetecteerd en dat de deurvleugels zich sluiten vóórdat de persoon het beveiligde gebied betreedt. Deze modus zorgt voor een hogere doorstroomcapaciteit wat de voorkeur kan genieten in gebouwen waar de doorloopsluizen op piekmomenten door veel medewerkers worden gebruikt. Onze doorloopsluizen zijn voorzien van geavanceerde sensorsystemen die niet alleen een hoog beveiligingsniveau waarborgen, maar ook een veilige passage van de gebruiker garanderen. Wanneer er een gebruiker wordt gedetecteerd in het pad van de deurvleugels, wordt de sluitbeweging onmiddellijk gestopt of worden de vleugels onmiddellijk weer geopend.

4 Service Als doorloopsluizen elke dag intensief worden gebruikt, is een ononderbroken werking van cruciaal belang. Door op tijd preventief onderhoud uit te voeren, kunnen onverwachtse materiaal- en softwaredefecten worden voorkomen. Wij hebben veel ervaring met de effecten die de lokale omstandigheden hebben op de werking en slijtage van entreeoplossingen en kunnen service- en onderhoudsabonnementen aanbieden die perfect zijn afgestemd op die omstandigheden.

5 Duurzaamheid Gebouwen dragen sterk bij aan de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Bij Boon Edam vinden we dat we de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid hebben om die bijdrage zo veel mogelijk te beperken: onze draaideuren helpen energie te besparen die nodig is om een aangenaam binnenklimaat te creëren. Maar we kijken ook continu verder, bijvoorbeeld naar ons productieproces waar we zo veel mogelijk gerecyclede of recyclebare materialen gebruiken, bewerkingen met een mini male impact voor het milieu toepassen en afvalmaterialen zo veel mogelijk scheiden en recyclen. Zo waren wij één van de eerste fabrikanten ter wereld die een nieuwe en milieuvriendelijke techniek voor de voorbehandeling van aluminium op het poedercoaten toepasten. Ook beschikken we over uitgebreide informatie over de ecologische voetafdruk van onze producten; informatie die bijv. kan worden gebruikt voor LEEDcertificeringsprocessen.

6

7 Speedlane Swing Dankzij het modulaire ontwerp is de Speedlane Swing leverbaar in een uitgebreide range van afmetingen en glaskeuzes. Of u nu een hoger beveiligingsniveau wilt of toegangsmogelijkheden voor mindervaliden, elke combinatie is mogelijk. Door de ranke vorm van het beveiligingspoortje ontstaat een nagenoeg onzichtbare doorgang met een uitstraling van strak design. Of u nu een statement wilt maken, uw entreegebied aan wilt passen aan uw huisstijl of een harmonieus interieur wilt creëren, de Speedlane Swing kan worden aangepast aan de laatste design trends. Welke keuze u ook maakt, de Speedlane Swing is van zichzelf al een design statement en een sierraad voor uw entreegebied.

8 Speedlane Slide Door de toename van mobiliteit in en om gebouwen neemt ook de behoefte aan een geavanceerde, intuïtieve, verfijnde en toch beveiligde entreemanagementervaring toe voor mensen die binnen gebouwen bewegen. De Speedlane Slide interacteert met personen die de doorloopsluis benaderen, waarbij geautoriseerde gebruikers door het product begeleid worden naar de beveiligde gebieden binnen een gebouw.

9 Swinglane 900 De Swinglane 900 bestaat uit twee lange, slanke kasten van roestvast staal en glas met één of twee draaiende deurvleugels. Het aantal deurvleugels is afhankelijk van de vraag of het een doorgang voor voetgangers of mindervaliden betreft. De draaibeweging van de deurvleugels wordt vaak ervaren als een vriendelijke beweging, waarmee personen worden verwelkomd in het beveiligde gebied. De lange detectiedoorgang waarborgt dat iedere gebruiker wordt gevolgd terwijl hij erdoor loopt, zodat onbevoegde toegangspogingen optimaal kunnen worden gedetecteerd.

10 Speedlane 900 De roestvast stalen kasten van de Speedlane 900 hebben een ovale vorm, waardoor een vloeiende en natuurlijke doorgang ontstaat. Deze speed gate heeft twee deurvleugels die volledig in de kasten verdwijnen om een persoon door te laten. De Speedlane 900 is één van de meest veelzijdige doorloopsluizen die verkrijgbaar is. De bovenplaat van de kasten kan worden gemaakt van allerlei materialen, waaronder verschillende soorten hout. Bovendien is de Speedlane 900 verkrijgbaar met een optionele verlengde of verbrede doorgang voor een betere detectie of toegang voor mindervaliden. De deurvleugels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, variërend van 900 tot 1800 mm, waardoor u de Speedlane 900 geheel kunt aanpassen aan uw beveiligingseisen en smaak.

11 Speedlane 300 De Speedlane 300 is een basismodel doorloopsluis met minder opties dan de Speedlane 900, die toch een onvoorstelbaar elegante en stijlvolle beveiligde toegang biedt. Het systeem heeft ovalen kasten van roestvast staal, maar wordt het meest gekenmerkt door de driehoekige deurvleugels die volledig in de kast verdwijnen om toegang te verlenen aan bevoegde personen. Deze doorloopsluis onderscheidt zich door de vorm van de deurvleugels, die verder wordt geaccentueerd door de geïntegreerde LED-verlichting. Deze verlichting benadrukt niet alleen het ontwerp van de Speedlane 300, maar geeft voor de gebruiker ook aan of de sluis klaar voor gebruik is. Speedlane Open De Speedlane Open helpt de stroom mensen die een gebouw binnenkomen te kanaliseren. Een serie van Speedlane Open doorloopsluizen wordt vaak toegepast als grens tussen publieke en private gebieden in gebouwen, waarbij ze zorgen voor een vloeiende doorstroom van grote aantallen mensen onder het toeziend oog van een beveiliger. De interactie met de gebruikers zorgt ervoor dat de juiste mensen worden gekanaliseerd naar de juiste plaats, waarbij de beveiliger wordt geattendeerd op ongeautoriseerde doorgang van personen.

12 Productoverzicht Tourniket Crystal NRG+ Tournex Duotour Twintour Tourlock Tourlock Circlelock Speedlane Speedlane Swinglane Speedlane Speedlane Speedlane Twinglock Winglock Winglock Transpalock Swing Slide Open 900 Swing Trilock Trilock Trilock Trilock Turnlock Turnlock Turnlock Turnlock Tourniket Tourniket Diameter (mm) Breedte Opstelling (mm) 1600 Aantal Deurvleugels x or tripod tripod tripod tripod Capaciteit Minuut 2x x x x x -59 2x x 15 2x Gepoedercoat Aluminium Geanodiseerd Aluminium Hout Steen Hoogte (mm) (Onder de Kap Barrière) Beveiligingsniveau Mindervalidentoegang Vluchtweg* Fail-Safe Fail Secure Collapsible Deurenstel Barrière Afwerking Roestvast Staal Opties Inbraakwerendheidspakket Nachtafsluiting Prijs * Vereisten aan vluchtroutes zijn afhan ke lijk van lokale wetgeving Top cover only

13 Speedlane Swing Speedlane Slide Speedlane Open Swinglane 900 Speedlane 900 Speedlane 300 Boon Edam Nederland B.V. Postbus 26, 1135 ZG Edam Ambachtstraat 4, 1135 GG Edam Nederland Version T info@boonedam.nl SG-PRB-BEN Alle rechten voorbehouden. Boon Edam behoudt het recht om de producten zoals beschreven in deze brochure te allen tijde te verbeteren en te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Doorloopsluizen Wij zien het entreegebied van een gebouw als een mobility hotspot die fungeert als doorgang naar de bestemming van een bezoeker. In deze mobility hotspot heeft een bezoeker het eerste contact

Nadere informatie

Beveiligingsdeuren en -sluizen

Beveiligingsdeuren en -sluizen Beveiligingsdeuren en -sluizen Wij zien het entreegebied van een gebouw als een mobility hotspot die fungeert als doorgang naar de bestemming van een persoon. Hier heeft men het eerste contact met een

Nadere informatie

Met 140 jaar ervaring in het leveren van in het oog springende, duurzame en succesvolle entreeoplossingen, kunnen wij vrijwel alle toegangswensen

Met 140 jaar ervaring in het leveren van in het oog springende, duurzame en succesvolle entreeoplossingen, kunnen wij vrijwel alle toegangswensen Draaideuren Wij zien het entreegebied van een gebouw als een mobility hotspot die fungeert als doorgang naar de bestemming van een bezoeker. In deze mobility hotspot heeft een bezoeker het eerste contact

Nadere informatie

Retail. Werelden Verbinden

Retail. Werelden Verbinden Retail Werelden Verbinden De toegang tot een gebouw gaat over het verbinden van werelden. Dat moment van stilte tussen de drukke wereld van buiten en de afgeschermde wereld binnen is nergens belangrijker

Nadere informatie

Datacenters. Optimale toegangscontrole waarborgt de veiligheid

Datacenters. Optimale toegangscontrole waarborgt de veiligheid Datacenters Optimale toegangscontrole waarborgt de veiligheid In ons digitale tijdperk is de cloud inmiddels de belangrijkste opslagplaats voor informatie en kennis. Het beschermen van deze gegevens is

Nadere informatie

LIFELINE SPEEDLANE SWING.

LIFELINE SPEEDLANE SWING. YOUR ENTRY EXPERTS. MIDDELHOOG MEDIUM LEVEL BEVEILIGINGSNIVEAU SECURITY LIFELINE SPEEDLANE SWING. DE COMPACTE DOORLOOPSLUIS De binnen de beveiligingsbranche revolutionaire Lifeline Speedlane Swing is de

Nadere informatie

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE KONE toegangspoorten KONE toegangspoorten Intelligente besturing en effectieve toegangscontrole De KONE toegangspoorten zijn de nieuwe standaard voor

Nadere informatie

OmniSlide Drive Basic

OmniSlide Drive Basic OmniSlide rive Basic Het OmniSlide rive Basic schuifdeurmechaniek is ontworpen met het oog op efficiency: een eenvoudige aandrijving die maximale prestaties biedt tegen minimale kosten. Bedieningsopties

Nadere informatie

CIRCLELOCK COMBI YOUR ENTRY EXPERTS. DE HIGH SECURITY BEVEILIGINGSSLUIS VOOR BESTAANDE DEUREN

CIRCLELOCK COMBI YOUR ENTRY EXPERTS. DE HIGH SECURITY BEVEILIGINGSSLUIS VOOR BESTAANDE DEUREN YOUR ENTRY EXPERTS. HIGH MEDIUM LEVEL LEVEL SECURITY CIRCLELOCK COMBI DE HIGH SECURITY BEVEILIGINGSSLUIS VOOR BESTAANDE DEUREN De Circlelock Combi is een toegangssluis met een hoge beveiligingsgraad. Deze

Nadere informatie

OmniSlide Profile Basic

OmniSlide Profile Basic OmniSlide Profile Basic e OmniSlide Profile Basic biedt de ideale schuifdeuroplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met zijn betrouwbare werking en veelzijdige ontwerp, kan de OmniSlide Profile

Nadere informatie

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE KONE toegangspoorten KONE toegangspoorten Intelligente besturing en effectieve toegangscontrole De KONE toegangspoorten zijn de nieuwe standaard voor

Nadere informatie

Charon heuphoge tourniquets

Charon heuphoge tourniquets Charon heuphoge tourniquets Stijlvolle toegangscontrole «De opening van ons nieuwe pand was een groot succes. De entree voelt ruim, transparant en open aan. De toegangscontrole vormt een harmonieus geheel

Nadere informatie

Voetgangers. Portfolio

Voetgangers. Portfolio Voetgangers Portfolio Doorloopstraten Het assortiment SlimLane - estetich en veilig Met hun gestroomlijnde design combineren de SlimLane doorloopstraten met dubbele doorgang een grote doorgangscapaciteit

Nadere informatie

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos Charon tourniquets Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos In representatieve entrees, VIP-ruimtes of bij de toegang tot de directiekamer regelen de Charon tourniquets met motoraandrijving

Nadere informatie

Access controlled Future secured. PORTFOLIO VOETGANGERS PORTFOLIO PEDESTRES VOETGANGERS

Access controlled Future secured. PORTFOLIO VOETGANGERS PORTFOLIO PEDESTRES VOETGANGERS Access controlled Future secured. PORTFOLIO VOETGANGERS PORTFOLIO PEDESTRES VOETGANGERS AUTOMATIC SYSTEMS Automatic Systems is één van de leiders op de internationale markt van geautomatiseerde toegangscontrolesystemen.

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Frame Toebehoren en opties Type profiel: - Frame - Frame Eco (thermisch onderbroken profiel) Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld

Nadere informatie

Boon Edam Nederland B.V. Postbus 26 1135 ZG Edam Nederland. T 0299 38 08 08 E info@boonedam.nl I www.boonedam.nl

Boon Edam Nederland B.V. Postbus 26 1135 ZG Edam Nederland. T 0299 38 08 08 E info@boonedam.nl I www.boonedam.nl Boon Edam Nederland B.V. Postbus 26 1135 ZG Edam Nederland T 0299 38 08 08 E info@boonedam.nl www.boonedam.nl Onze steden veranderen. Onze manieren van werken veranderen. Onze gebouwen veranderen. Het

Nadere informatie

Veiligheid Centraal!

Veiligheid Centraal! I M T E C H S E C U R I T Y E U R O P E S E N O R M S O L U T I O N S E N 1 6 0 0 5 Veiligheid Centraal! We combineren veiligheid en functionaliteit. Daarmee kiest u voor oplossingen die optimaal zijn

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim

Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim Automatisch schuifdeursysteem ASSA ABLOY Slim Toebehoren en opties Type profiel: - Slim - Slim Eco Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Frame-serie Toebehoren en opties Type profiel: - Frame - Frame thermo (thermisch onderbroken profiel) Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Toebehoren en opties Type profiel: - Slim - Slim thermo Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen

Merkur 2 Radar beweging sensor voor automatische deuren. Uw voordelen sensing the future De meest innovatieve Radar met dubbel veld module en richting herkenning. Uitstekend geschikt voor draai en schuifdeuren. Merkur 2 Radar detectie sensor voor automatische deuren Intelligent,

Nadere informatie

Besam automatische deuren

Besam automatische deuren Besam automatische deuren EN16005 Veiligheid van automatische deuren voor personenverkeer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions De EN16005 Per 10 april 2013 geldt de nieuwe EN16005 richtlijn.

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com CROWN Vouwdeuren 1 TOT 3 METER HOOG 2 BREID UW LEEFRUIMTE UIT Gooi de deuren open met aluminium vouwdeuren. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft

Nadere informatie

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION 2 BRUYNZEEL Oplossingen voor een inspirerend kantoor Office oplossingen Bruynzeel Klanttevredenheid is onze focus. Om dit te bereiken ontwerpen wij samen

Nadere informatie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie

Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Automatisch schuifdeursysteem Besam Slim-serie Accessoires en opties Type profiel: - Slim - Slim thermo Afwerking profiel: - geanodiseerd aluminium, kleur op aanvraag - gemoffeld in kleuren volgens RAL-kaart

Nadere informatie

Linea 161. Ambiance verlichting J Linea 161

Linea 161. Ambiance verlichting J Linea 161 Linea 161 Helderheid, flexibiliteit en geavanceerde techniek zijn de kernwoorden van de Linea 161 serie. De egale lijnen, de modulaire samenstelling, de verschillende hoogten en uitvoeringen, de diversiteit

Nadere informatie

BEVEILIGDE DOORLOOPSTRATEN

BEVEILIGDE DOORLOOPSTRATEN BEVEILIGDE DOORLOOPSTRATEN VOETGANGER Access controlled... Future secured. BEKIJK ONS VIDEOFRAGMENT: F irstlane beveiligde doorloopstraten met een dubbele draaideur bieden een grote doorgangscapaciteit

Nadere informatie

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen Een compleet assortiment automatische toegangen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Schuifdeursystemen 3 Toegangen die uw onderneming niet hinderen Welk type

Nadere informatie

High Performance deur Albany RR3000 ISO

High Performance deur Albany RR3000 ISO High Performance deur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd

Nadere informatie

Argus Sensor Sluizen

Argus Sensor Sluizen Argus Sensor Sluizen Contactloze oplossing voor gecontroleerde toegang «Bij het ontwerp van ons hoofdkantoor waren design en comfort van groot belang. Omdat veel van onze medewerkers een attachékoffer

Nadere informatie

GfS Nooduitgang beveiliging

GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging (1) Paniekbeslag heeft als functie om in geval van nood een veilige en doeltreffende vluchtweg te bieden. De Europese normering beschrijft dat deuren

Nadere informatie

Reflection RVS Premium Design

Reflection RVS Premium Design Reflection RVS Premium Design REFLECTIE VAN IMAGO Design dat uw imago weerspiegelt Uw imago is een van de belangrijkste troeven die uw bedrijf in handen heeft. Van de inrichting tot uw favoriete koffiemerk,

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

Hotels. De Entree naar de Gastvrijheid

Hotels. De Entree naar de Gastvrijheid Hotels De Entree naar de Gastvrijheid Voor veel reizigers is het een opluchting als zij de ingang van hun hotel zien: na een lange reis hebben ze eindelijk hun bestemming bereikt. Tijd om te ontspannen

Nadere informatie

Productoverzicht 2008

Productoverzicht 2008 Productoverzicht 2008 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Complete Deuroplossingen Besam ontwerpt en produceert automatische deursystemen, gebaseerd op vakmanschap en kwaliteit, die

Nadere informatie

- Innovation in aluminium with Design Lifetime Guarantee* -

- Innovation in aluminium with Design Lifetime Guarantee* - - Innovation in aluminium with Design Lifetime Guarantee* - Waarom zou u kiezen voor Stretchtech? Stretchtech biedt een grote ontwerpvrijheid met verschillende structuren en afmetingen Stretchtech biedt

Nadere informatie

Element recyclingstation

Element recyclingstation INTRODUCTIE Beschikbaar in Europa: 15 januari 2010 PRODUCTBESCHRIJVING Het Element recyclingstation van biedt consumenten een stijlvolle totaaloplossing voor gescheiden inzameling van afval en recyclebaar

Nadere informatie

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta.

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE KRACHT VAN CONTRASTEN 022M / 088M De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

Welkom in de wereld van de WIŚNIOWSKI deuren

Welkom in de wereld van de WIŚNIOWSKI deuren WIŚNIOWSKI DEUREN Welkom in de wereld van de WIŚNIOWSKI deuren Wij produceren al sinds 25 jaar met passie. Het merk WIŚNIOWSKI stamt af van de familienaam van de oprichter en eigenaar Andrzej Wiśniowski.

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

primabad badkamermeubelen

primabad badkamermeubelen 2 primabad badkamermeubelen Welkom bij Primabad In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST interieur Dôme Deco Kos Faro Tinos Paros WARMTE MET ELEGANTIE EN STIJL DOWNLOAD ONZE APP 6 productfamilies: Parada, Ramo, Kos H&V, Faro H&V, Tinos en

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren Automatische schuifdeuren Kwaliteit is onze drijfveer In samenwerking met ervaren partners produceert TORMAX wereldwijd schuifdeuroplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen. De basis van de systemen

Nadere informatie

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen LED-lampen voor universele behuizingen schneider-electric.com/enclosures LED-lamp voor multimontage Maakt optimaal gebruik van

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

AGILE en CS 80 MAGNEO

AGILE en CS 80 MAGNEO AGILE en CS 80 MAGNEO Schuifdeuren voor binnenruimten. Manueel of bediend. WN 053 023 51532, NL, x, 05/12 DORMA Nederland B.V. Dalwagen 45 NL-6669 CB Dodewaard Tel. +31 488 418100 Fax +31 488 418190 info@dorma.nl

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Ontwerp je eigen skik kast!

Ontwerp je eigen skik kast! 1 Kies je kast 49cm 74cm 95cm Op zoek naar een stijlvolle, ruime kast die je zelf kunt samenstellen, die de look en feel heeft van een luxe op maat gemaakte kast én betaalbaar is? SKIK it is! Ontwerp je

Nadere informatie

A new wind has arrived.

A new wind has arrived. new wind has arrived. 01 02 03 04 Een stijlvolle collectie voor een modern interieur De Kirigamine ZEN-klimaatregelaars passen perfect in elk modern interieur. En omdat ze in drie kleuren verkrijgbaar

Nadere informatie

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie.

SENSE. Een nieuwe Dovre sensatie. SENSE Een nieuwe Dovre sensatie www.dovre.be Vertrouw op Dovre: Uw warmtecomfort. Onze traditie en ons vakmanschap. De Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in de barre winters van het hoge Noorden.

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

Kentaur Tourniquets Kentaur Draaipoorten

Kentaur Tourniquets Kentaur Draaipoorten Kentaur Tourniquets Kentaur Draaipoorten Optimale terreinbeveiliging «Voor ons bedrijfsterrein is een goede beveiliging van enorm belang. Met een intelligent hekwerksysteem en automatische draaikruizen

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Geavanceerde daglichtfiltersystemen Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Climat Screen zorgt altijd voor een fijne sfeer Comfort in een prettig en duurzaam huis. Climat Screen geeft u dat, en nog

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het visitekaartje voor uw huis geheel afgestemd op uw wensen Wist u dat u tijdens uw leven...... zes jaar thuis aan de eettafel zit?... 540.000 keer lacht?...

Nadere informatie

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013 C= 100 C= 100 C= 100 C= 40 M= 10 M= 60 M= 100 M= 40; een nieuwe kijk op zorgproducten SecuCare is een merk van SECUPRODUCTS BV Boekweitstraat 23 2153GK - Nieuw-Vennep - NL Tel. +31-252-620901 Fax +31-252-676321

Nadere informatie

Aluminium buitenluchtroosters

Aluminium buitenluchtroosters Aluminium buitenluchtroosters BA-, BA- II, BA-70 en BA-70 II Maatvoering 4 Specificaties 5 Montagevoorbeelden 7 Delingen 7 Grafieken 8 Opties 9 Prijzen: zie prijslijst pagina s 3, 5 en 7. - Auteursrechten

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging 1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging Bezoekadres: Jan Tademaweg 19 2031 CT Haarlem Telefoon: 023 531 90 36 Fax: 023 534 10 22 E-mail: info@isoglas.nl 1. ProSafe Voorzetramen Doelmatige in

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is na levering direct te gebruiken.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is na levering direct te gebruiken. De MB Safety IQ-serie zorgt ervoor om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren. Het beheer kan via een computer of het touchscreen op de kasten. Sleutelbeheer- en lockersystemen kunnen onderling

Nadere informatie

022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur. Indrukwekkend, compleet en onweerstaanbaar. 022M

022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur. Indrukwekkend, compleet en onweerstaanbaar. 022M DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. 022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Stijlvolle design wandunits in een nieuw jasje

Stijlvolle design wandunits in een nieuw jasje Stijlvolle design wandunits in een nieuw jasje w Techniek in zijn mooiste vorm Techniek in zijn mooiste vorm Deze stijlvolle wandunits werden ontworpen voor moderne architectuur en idem interieur. De productnaam

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Q-Inspirations by Q-railing

Q-Inspirations by Q-railing Q-Inspirations by Q-railing Kwaliteit, eenvoud en stijl Laat u inspireren U denkt na over uw interieur. U ontwikkelt ideeën voor uw woning of werkomgeving. Waarin ruimte is voor kwaliteit, eigentijds design

Nadere informatie

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot CASHBACK VOUCHER Cashback-actie voor de particulier Dit najaar hebben we een unieke cashback-actie op Radson-radiatoren met vlakke voorplaat, zowel horizontaal als verticaal. Deze actie biedt een cashback

Nadere informatie

DIABOLO. Compact Transformatorstations. 630 kva. 1250 kva. 2500 kva CREATIVITEIT = STANDAARD. Tot en met 2500 kva en 24 kv

DIABOLO. Compact Transformatorstations. 630 kva. 1250 kva. 2500 kva CREATIVITEIT = STANDAARD. Tot en met 2500 kva en 24 kv DIABOLO Compact Transformatorstations Tot en met 2500 kva en 24 kv Met de introductie van de nieuwe reeks 'Diabolo ' compact transformatorstations komt Alfen met een praktische invulling voor een veelgehoorde

Nadere informatie

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N - Compact - Mini magneet ontworpen voor minder stevige, maar toch betrouwbare vergrendeling.

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 3 13-26 personen 11 De Otis Bedlift. Een ontwerp dat

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

PRIVA TOUCHPOINT ONE HET ELEGANTE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENAPPARAAT VOOR PERSOONLIJK COMFORT

PRIVA TOUCHPOINT ONE HET ELEGANTE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENAPPARAAT VOOR PERSOONLIJK COMFORT PRIVA TOUCHPOINT ONE HET ELEGANTE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENAPPARAAT VOOR PERSOONLIJK COMFORT Priva Touchpoint One Eén gebouw met veel verschillende kamers. Hoe kunt u het binnenklimaat in al deze

Nadere informatie

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems Assortimentsbrochure 1 Ruimte creëren met het Advance kastsysteem sliding door systems sliding door systems sliding door systems 2 Persoonlijke stijl Solide constructie Het gebruik van hoogwaardige materialen

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten. De MB Safety IQ serie maakt het nu mogelijk om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren zonder dat het noodzakelijk is een computer te koppelen. Bovendien kunnen het sleutelbeheer- en lockersysteem

Nadere informatie

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen Een complete serie automatische toegangsoplossingen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Entrees die uw activiteiten niet onderbreken Welke type gebouw of

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

GfS Nooduitgang beveiliging

GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging GfS Nooduitgang beveiliging (1) Paniekbeslag heeft als functie om in geval van nood een veilige en doeltreffende vluchtweg te bieden. De Europese normering beschrijft dat deuren

Nadere informatie

TECHNIEK IN BEWEGING Aluminium. Hout. Kunststof WIJ HEBBEN UW DEUR IN DE HAND GREPEN VOOR HUIS- EN TOEGANGSDEUREN

TECHNIEK IN BEWEGING   Aluminium. Hout. Kunststof WIJ HEBBEN UW DEUR IN DE HAND GREPEN VOOR HUIS- EN TOEGANGSDEUREN Kunststof Hout Aluminium TECHNIEK IN BEWEGING www.maco-nl.nl WIJ HEBBEN UW DEUR IN DE HAND GREPEN VOOR HUIS- EN TOEGANGSDEUREN by fotolia De juiste greep voor ieder deurdesign De deur is het visitekaartje

Nadere informatie

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD COMPLETE SCHUIFDEUREN & BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD 2 afgebeeld: HDS 6 3 Inhoud Introductie 5 HDS 1 6 HDS 2 7 HDS 6 8 HDZ 7 9 HDS 6K 10 HDZ 7K 12 HDZ 8 14 HDD 2 15 Binnenkast 16 Inloopkast

Nadere informatie

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES Aan de solide ALSTA bedrijfafsluitingen ligt een enorme ervaring ten gronslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk

Nadere informatie

MEER KRACHT IN JE WIELEN

MEER KRACHT IN JE WIELEN MEER KRACHT IN JE WIELEN Simpelweg mobiel. MADE IN GERMANY 3 2 VERLEG JE GRENZEN. Vandaag de dag is er één ding enorm belangrijk geworden: mobiliteit. Daarom hebben we een transportmiddel nodig dat volledig

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Hedgerow antraciet Led Mooi licht voor buiten Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warmwit licht. Deze dimbare antracietkleurige Ledino

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie