Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad"

Transcriptie

1 Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef Destelbergen t +32(0) sport@destelbergen.be Datum 27 /03/2017 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Verslag van de algemene vergadering van de gemeentelijke sportraad van maandag 27 maart 2017 Aanwezigen: cfr. bijlage De vergadering begint met een passend eerbetoon aan Yves De Lausnay, de overleden schepen van sport. U vindt de tekst in bijlage. Nadien volgt er een ingetogen moment van stilte ter nagedachtenis van Yves. 1. Huldiging Tom Goegebuer en Iljo Keisse, die beiden verontschuldigd waren op de hulde van december 2016 wegens hun topsportactiviteiten. Tom Goegebuer verkreeg de life time achievement award. 3 Olympische deelnames, Belgisch kampioen sedert 1988, waren o.a. prestaties die hiervoor zorgden. Iljo Keisse wordt gehuldigd als sportman van het jaar 2016 (periode april 2015-december 2016). Zijn belangrijkste prestaties: de prachtige zege op de slotdag van de Giro eind mei 2015, deelname aan de Vuelta, de Tour en de Ronde van Zwitserland. Bovendien won hij al zes keer de Gentse Zesdaagse in 't Kuipke. 2. Opvolging en goedkeuring van het verslag van de vergadering van 7 november 2016 a. Unaniem goedgekeurd 3. Samenwerking tussen de sportclubs en cafetaria t Meer a. Abdel vraagt de clubs individueel contact met hem op te nemen in functie van win-win afspraken. 4. Oost-Vlaamse sportringen 2016 a. Drie genomineerden van Destelbergen-Heusden: Tom Goegebuer, Griet Hoet en Noémie Lammertyn. Geen enkele gemeente doet beter! b. Tom mocht de Oost-Vlaamse sportring in ontvangst nemen bij de categorie sportverdienste. Van harte proficiat! 5. Advies mobiliteit bij grote sportmanifestaties: stand van zaken a. Hier zijn ondertussen maatregelen getroffen: maandelijks overleg om publieksevenementen te screenen op verkeershinder, extra invulrubriek op evenementenrooster, aanpak specifieke verkeersproblematiek site Bergenmeers.

2 b. De voorzitter ondersteunt de toevoeging van de sportfunctionaris met de bemerkingen om bij méér dan 400 deelnemers banners met parking volzet op nadars te voorzien en om vanaf meer dan 700 deelnemers (max. 5 tal op een jaar) politiebegeleiding te voorzien. Wordt verder opgevolgd door de voorzitter. 6. Goedkeuring van de rekeningen van 2016 a. Rekeningen van de sportraad en van de jeugdsport 2016 nagezien en goedgekeurd door Walter Pauwels en Ignace Bultinck. 7. Stand van zaken van de rekeningen a. Sportraad: euro b. Jeugdsportwerkgroep: euro 8. Naschoolse sport a. Opstart met 3 scholen half september. Dit in samenwerking met Stichting Vlaamse Schoolsport. Uiteraard komen alle andere scholen zo snel mogelijk aan bod. 9. Maand van de sportclub: initiatieven mei en september 2017 a. Maand mei: Bloemenlopers nemen hier deel met nog mee te delen activiteit. Info: b. Registreer jullie activiteit op de website in functie van bekendmaking! c. Zeilclub? Surfclub? Watersportdag die terug plaatsvindt? Initiatieven zo snel mogelijk communiceren aan sport@destelbergen.be d. FCD en TC Racso nemen alvast deel op 9 september. De sportdienst coördineert dit verder in de maand mei. 10. Gemeentelijke subsidies 2016 a. Aanvragen in te dienen voor 1/04/ Zaalaanvragen a. Aanvragen in te dienen voor 1/04 (nog niet in ons bezit op 27/03:Modu, Chantal Tyncke, Kastaars, minivoetbal kern Gent, Dance Revolution). b. De sportbasisschool heeft een nieuwe sportzaal. De sportdienst gaat met de organisatoren van sporten die hiervoor geschikt zijn (yoga, etc) een kijkje nemen. De zaal is te klein voor bal- of racketsporten en er ontbreken palen om netten te plaatsen. 12. De ecosportieve sportclub: resultaten brainstorm Voorstellen die uit het overleg naar voor kwamen: a. PMD flessen vervangen door drinkbussen i. Eerste fase: inventariseren. Hier zouden wij graag respons krijgen van geïnteresseerde clubs of ze dit ondersteunen en hoeveel drinkbussen ze eventueel zouden willen aanschaffen. Bloemenlopers? Voetbal? Basket? Dansgroepen? Graag zo snel mogelijk interesse en aantallen mailen naar sport@destelbergen.be b. PMD stickers aanbrengen op afvalbakken in sporthal en tennishal c. Hergebruik sportmateriaal via een facebook van je eigen club promoten. Dit vindt al plaats bij de Bloemenlopers. d. Eventscan: Ann Manhaeve/Bloemenlopers heeft dit reeds toegepast en deelt haar ervaringen.

3 U vindt meer info via Clubs die grote events plannen: dit is een eenvoudig systeem met oplijsting van mogelijke verbeterpunten inzake zorg voor het milieu en afvalbeperking. De resultaten van de scan leiden tot een soort bewustwording dat er met kleine aanpassingen reeds veel kan gebeuren. Graag zouden wij sowieso vernemen welke club de scan uitvoert. e. Gevonden kledij/voorwerpen: contact opnemen met Veerkracht: Kris Jooris, het materiaal gaat naar een internaat in Bachte voor kinderen met een handicap. ( gsm Kris: 0477/541202) 13. Gemeentelijke kampioenenhulde: evaluatie 2016 en datum 2017 a. Algemene opmerking: minder volk, datum beter in juni? i. Het is het eerste jaar dat de kampioenenviering in december valt, zoals in de meeste andere gemeenten: op het einde van een kalenderjaar. Voor individuele sporters is dit beter, voor ploegsporters past de datum van juni beter. Een datum is nooit voor iedereen perfect. Tevens wenst de sportraad de waarde van een huldiging hoog houden: enkel (inter)nationale eerste, tweede en derde plaatsen en provinciale kampioenen worden nog weerhouden. Het wegvallen van zilver en brons van provinciale kampioenschappen met hun entourage geeft uiteraard een minder grote publieksopkomst. Athena had de dag nadien gymgala, waar zij mochten optreden. Dit jaar is de hulde voorzien op vrijdag 8 december, de week voor het gymgala. ii. De sportraad wil op de kampioenenhulde ook nog meer de algemene sportbeleving in de kijker stellen. Voorbeeld: Destelbergen loopt of een start to run via een filmpje in de kijker plaatsen. iii. Het via de trofee voor sportverdienste in de bloemen zetten van meerdere mensen die zich jarenlang en heel dikwijls achter de schermen voor hun sport ingezet hebben wordt als positief ervaren. 14. AED opleidingen Rode Kruis: 18 en 27 april 2017 a. De sessie op dinsdag 18/4 is volzet (16 deelnemers) b. De sessie op donderdag 27/04 heeft nog 5 in te vullen plaatsen. c. Graag willen we vragen aan alle ingeschrevenen om zeker aanwezig te zijn en bij eventueel verlet de sportdienst zo snel mogelijk op de hoogte te brengen via sport@destelbergen.be. De sportraad bekostigt de lessen aan 150 euro per sessie. d. Voor de clubs die geen AED toestel hebben zal de sportraad zeker een algemene EHBO vorming organiseren, normaliter in het najaar. 15. Verenigingen gids Destelbergen: update van gegevens a. We streven naar eenvoudige en uniforme info waarbij zoveel mogelijk variabele gegevens worden vermeden. Daarom zal nog enkel de naam van de club, de link naar de website en een adres voor contact worden opgenomen. Tip: maak een algemene clubmail aan die steeds behouden blijft, ondanks wisselende bestuursleden: bvb info@ of secretariaat@... b. De aanpassing van gegevens zal in de eerste plaats gebeuren op basis van de tijdens de vergadering uitgedeelde documenten voor de update van de clubgegevens.

4 16. Statuut vrijetijdswerk in de sportsector: visienota van minister Muyters a. Semi-agorale arbeid: gepensioneerden of werkenden kunnen tot 5000 euro bijverdienen aan een fiscaal gunstig regime. Max. 500 uren per jaar. Enkel voor sportlesgevers, juryleden, sportcoördinatoren, scheidsrechters,. b. Dit is een voorstel van de Vlaamse regering, maar dient nog verder overlegd te worden met de federale regering. c. We houden u verder op de hoogte van de evolutie. 17. Sport Vlaanderen: bekers en medailles aanvragen a. Organisatoren van Vlaamse, nationale, internationale wedstrijden zonder toegangsgeld kunnen bekers aanvragen op Looppiste 2018 a. Ontwerp van looppiste is een feit via Koen Daem van de Bloemenlopers. Dit voorstel wordt nog afgetoetst met Dominique Gyssels van Destelbergen loopt. Realisatie in Alvast een woordje van dank aan de Bloemenlopers voor de inzet. 19. Start to mountainbike a. Na de paasvakantie start een reeks voor kinderen (bijna volzet) en voor volwassenen (nog veel plaatsen!). De fietsclubs zijn door Rein geïnformeerd. Graag nog wat reclame maken. 20. Sportdag 50+ burensportdienst Schelde-Durme in Destelbergen: 4 mei 2017 a. De gemeente Destelbergen organiseert de seniorensportdag. b. De clubs met seniorenwerking ontvangen eerstdaags info van Rein. U vindt alvast een folder in bijlage c. Bedankt aan onze clubs die paraat staan met vrijwilligers: dance revolution, dansen op vrijdag. Veerkracht gaf zich ook op, maar momenteel staan zij als reserve opgenomen. d. Heel wat sporten komen aan bod. Bijvoorbeeld: NIA: uniek bewegingsconcept met oog voor ontwikkeling van je lichaam en emoties. Combinatie oosterse en westerse bewegingsvormen, geïnspireerd door dansvormen. Maar ook krijgkunsten (taekwondo, taichi, aikido) en yoga. 21. Varia: a. De inschrijvingen voor de cursus multimove, op vraag van Athena en TC Racso, lopen. Edward gaf aan de clubs nogmaals de info door. b. Mobiliteit en veiligheid: i. Extra verkeersdrempel is nodig in het tweede deel tussen slagboom en sporthal. De auto s rijden met hoge snelheid van de parking. Vele kinderen lopen van voetbalveld, tennishal of sporthal over de doorgangsweg. ii. Wegomlegging: de omleiding naar de sporthal via de Kerkham nog beter aanduiden. Wie zich aan de Koedreef bevindt, weet niet hoe zich naar de sporthal te begeven. iii. Verplichte palen met aanduiding van de plaatsen voor gehandicapten zijn nog niet aanwezig.

5 iv. De voorzitter maakt een advies op voor het CBS en verwijst daarbij ook naar de opvolging van het eerder uitgebrachte advies in verband met de organisatie van grote sportevents. v. Dit wordt unaniem goedgekeurd. vi. In bijlage wordt een document toegevoegd met info over de duur van de wegenwerken aan de Dendermondesteenweg. c. Deadlines gemeentelijk infoblad: U vindt de deadlines en de on-line versie van het informatieblad terug via: Eigen clubactiviteiten dienen ingegeven te worden via de uitagenda. Op deze manier verschijnen je activiteiten in het gemeentelijk infoblad. d. Straatverlichting ter hoogte van de tennisvelden werkt niet. TD heeft dit ondertussen aan Eandis overgemaakt. e. Spiegel danszaal: deze wordt weldra opgehangen, glas is opgemeten en besteld voor beide zalen. f. Waterfontein via Farys gratis op evenementen. Aanvragen via Iris Van Rampelberg [mailto:iris.vanrampelberg@farys.be) g. Sportbar: i. Bij het afsluiten van de sporthal (zeker op zondagmiddag) dient er grondig te worden gecontroleerd of er niemand meer aanwezig is in de sportbar. Wanneer er niemand meer is, sluiten de zaalwachters af en activeren ze het alarm. Wanneer er wel nog iemand in de bar is, is de sluiting en de activering van het alarm de verantwoordelijkheid van de uitbater van de sportbar. ii. Wanneer de zaalwachters geen dienst hebben, kan de lift niet worden gebruikt. Met sportieve groeten Geert De Lepeleer Voorzitter sportraad Nathalie Van Osselaer Sportfunctionaris

6 Bijlage: aanwezigheden Sportraad - Algemene vergadering van 27/03/2017 Aanwezig AC Bloemenlopers Athena BBC Gent Oost Eagles BC Reinaert BC 't Klaverken BC Veerkracht Destelbergen BN Wandelverbroedering Bridge Club Heusden Dance-Revolution De Curvebowlers de bloesem Destel stappers FC Destelbergen Fietsclub Admiraal Idancity Dansschool Kastaars Heusden KFC Heusden Koninklijke Maatschappij Gentse Schutters Minivoetbal kern Gent/De Pinte Okra Eenbeekeinde Omnisportclub Red Lions Dansen op vrijdag Pc Haeseveld PC Mistral SK Heusden TC Racso VBM Heusden WTC Destel.sport WTC Gemeentehuistrappers WTC Heusden Zeehengelclub ZHC De Schar De Lepeleer Geert Van Osselaer Nathalie Depoorter Remi Manhaeve Ann D'hont Wouter Vandenhaute Frederic Bultinck Ignace Dolfen André Pattheeuws Marie-Jeanne De Jaeger Guy De Potter Marc Wickerhoff Stephanie Van Severen Jerome Clemminck Ingrid Rombaut jo De Backer Dirk De Bondt Nikita De Kezel Bert Houtman Harm Aelterman Marcel Van Leirberghe Willy Thienpont Francine Tackaert Danny Commeyne Rik Vanacker Jean-Pierre Van Wassenhove Brigitte Pauwels Walter Storme Carine Van Severen Julien Colet Christophe Raman Nick Bracke Achiel Balcaen Etienne Van Tassel Jo

7 Bijlage: aanwezigheden Sportraad - Algemene vergadering van 27/03/2017 Afwezig De snelle reizigers FC G&B Allstars Gemeentelijke Basisschool Destelbergen Haagse Tennishoek RV Wellington School De Klaver School Gemeentelijke Sportbasisschool Heusden School Pius X School VBGS De Parel School Vrije Basisschool Wonderwijs Surfclub Heusden TC Flipper VS Destelbergen Wielerclub De zware vrienden Destelbergen Van Boxelaere Sofie Joos Willy De Smet Benny Vervisch Michiel De Schepper Katrien Aers Guy Van desteene Kristof De Schamphelaere Peter Van De Vijver Mia pers Mouton Stijn pers Debersaques Hilde pers Van De Voorde Maxime Maenhout Daniel De Schepper Andy Van Damme luc Verontschuldigd Dansstudio Chantal Tyncke Royal Belgian Sailing Club Meirson Sven Tyncke Chantal Van De Voorde Teun

8

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum 15/05/2017 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum 26/09/2018 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum 4/06/2018 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten

Nadere informatie

Rapport leden Sportraad - Algemene vergadering

Rapport leden Sportraad - Algemene vergadering De Lepeleer Geert Voorzitter Van Osselaer Nathalie Afgevaardigde De Lausnay Yves Afgevaardigde Depoorter Remi 1e Ondervoorzitter Van De Voorde Teun 2e ondervoorzitter Meirson Sven Bestuurslid Van Boxelaere

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum 02/10/2017 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum maandag 7 november 2016 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum maandag 30 november 2015 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum maandag 8 juni 2015 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum maandag 26 januari 2015 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum maandag 14 maart 2016 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum maandag 24 november 2014 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van

Nadere informatie

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad

Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs aangesloten bij de Gemeentelijke Sportraad Destelbergen Sportdienst/Sportraad Koedreef 1-9070 Destelbergen t +32(0)9 218 72 05 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum 01/03/2018 Aan de afgevaardigden en de voorzitters van de sportclubs

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Sportraad Destelbergen 4 maart 2013

Verslag algemene vergadering Sportraad Destelbergen 4 maart 2013 Aan de Afgevaardigden van de sportclubs aangesloten bij de gemeentelijke sportraad. Aan de personen lid van de sportraad. Ref : GC.D.SPR.2013 Destelbergen, 10 april 2013 Verslag algemene vergadering Sportraad

Nadere informatie

Verslag van de algemene vergadering van de gemeentelijke sportraad van maandag 26 mei 2014

Verslag van de algemene vergadering van de gemeentelijke sportraad van maandag 26 mei 2014 Destelbergen Sportdienst/Sportraad Damvalleistraat 31 A 9070 Destelbergen t 09 228 10 35 sport@destelbergen.be www.destelbergen.be Datum dinsdag 3 juni 2014 Aan de afgevaardigden van de sportclubs aangesloten

Nadere informatie

Hoe inschrijven: Contactpersoon: Bert Vandebuerie: 0477/ Inschrijven vanaf: 1 december 2016

Hoe inschrijven:  Contactpersoon: Bert Vandebuerie: 0477/ Inschrijven vanaf: 1 december 2016 Little Ball Village : De Ballie Express : Ridder Ballie en de brief van de koning : Ballie vliegt naar de maan : Het ei van Disco Dino Leeftijd: 2014 2011 (3 tot 6 jaar) Max. dln: 30 Prijs: 106-121 Locatie:

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SPORTRAAD WIELSBEKE p.a. Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke tel.: 056/ AV 01/2019 fax.: 056/

GEMEENTELIJKE SPORTRAAD WIELSBEKE p.a. Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke tel.: 056/ AV 01/2019 fax.: 056/ GEMEENTELIJKE SPORTRAAD WIELSBEKE p.a. Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke tel.: 056/67.32.50 AV 01/2019 fax.: 056/67.32. 59 VERSLAG van de ALGEMENE VERGADERING op 07/02/2019 om 20u00 Aanwezig als afgevaardigde

Nadere informatie

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld.

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld. 2016 2009 Kampioenenviering inschrijvingsformulier 27 mei 2016 Naam van de club : Ingevuld door : telefoonnummer verantwoordelijke: Zullen aanwezig zijn met: (aantal kampioenen) ( aantal personen in totaal)

Nadere informatie

Sportsessies vanaf 2014

Sportsessies vanaf 2014 Voorwoord Beste sportvriend We laten stilaan de feestdagen van 2013 achter ons en we blikken voluit naar wat 2014 ons brengt. Wij willen u en uw familie dan ook een goede gezondheid wensen en veel succes

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 32 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 32 (van 08-08 t.e.m. 15-08-2016) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 32 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Moyson François, Pas Veerle, Van der Stighelen Jonas, Filip Van den Reym

Moyson François, Pas Veerle, Van der Stighelen Jonas, Filip Van den Reym Sportraad Maandag 25 november 2015 AC Aanwezigen: Verontschuldigd: Afwezigen: De Buyser Gilbert, De Decker Catharina, De Maeyer Alfons, De Maeyer Jan, De Smedt Piet, De Smet Prosper, Geert Pas, Kristof

Nadere informatie

SPORTGALA: Vrijdagavond 11 september vanaf 19u30

SPORTGALA: Vrijdagavond 11 september vanaf 19u30 SPORTGALA: Vrijdagavond 11 september vanaf 19u30 25 jarig bestaan sportcentrum Veldmeers en sportraad Iedereen welkom SPORT-ZAPAVOND VANAF 17u Vrijdagavond 18 september Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur Aanwezig: De Smet Annick - voorzitter Der Kinderen Annemie, Van de Poel Katrien, Gevers Dimitri, De Wilde Tine, Van Geirt Willy, De

Nadere informatie

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën

! laatste wijziging 06/08/2016. Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën ! laatste wijziging 06/08/2016 Reglement betreffende de toekenning van de sporttrofeeën HOOFDSTUK I - INLEIDENDE BEPALINGEN. Art 1. ------- Overeenkomstig artikel 2.h van de Statuten van de Stedelijke

Nadere informatie

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Artikel 1. TOEPASSINGSGEBIED Het gemeentebestuur van Nijlen en de Nijlense Sportraad organiseren een kampioenenhulde waarbij de sportkampioenen: individuen

Nadere informatie

Infosessies G-sport 2018

Infosessies G-sport 2018 Infosessies G-sport 2018 Welkom A tot Z aanbod van Parantee-Psylos De G-sportdrempels van vandaag als uitdaging voor morgen G-sport Vlaanderen G-sporters beleven meer: de ondersteuning voor G- sport van

Nadere informatie

Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV Verantwoordelijke uitgever: De Poorter Monique website:

Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV Verantwoordelijke uitgever: De Poorter Monique website: Schuttersflash Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV 2013-4 Verantwoordelijke uitgever: De Poorter Monique website: www.ksfov.be Bestuur KSFOV Voorzitter

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING SPORTRAAD 23 APRIL 2015

ALGEMENE VERGADERING SPORTRAAD 23 APRIL 2015 ALGEMENE VERGADERING SPORTRAAD 23 APRIL 2015 OPENING VERGADERING Voorzitter Erwin Jönsson I. VERWELKOMING Schepen van Sport Koen Helsen II. OVERZICHT ADVIEZEN GEGEVEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN

Nadere informatie

#SPORTERS BELEVEN MEER

#SPORTERS BELEVEN MEER #SPORTERS BELEVEN MEER DE #SPORTERSBELEVENMEER-AWARD is in 2019 aan zijn derde editie toe! Aan de hand van verschillende criteria daagt Sport Vlaanderen de steden en gemeenten uit om beleving toe te voegen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 18

FC KERKSKEN: programma week 18 FC KERKSKEN: programma week 18 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 18 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Verslag RvB dd

Verslag RvB dd Gemeentelijke Sport en Recreatieraad Ardooie Koolskamp Melkerijstraat 2a 8850 Ardooie Tel. 051 575020 Fax. 051 745398 e-mail: sportdienst@ardooie.be Verslag RvB dd. 16.09.2014 Aanwezig: Ambtenaren Sport:

Nadere informatie

a. Duidelijke afbakening van de taken van de verschillende raden. b. Er zijn blijkbaar groepen die aan hetzelfde doel werken.

a. Duidelijke afbakening van de taken van de verschillende raden. b. Er zijn blijkbaar groepen die aan hetzelfde doel werken. Verslag vergadering afdeling jeugdsport van 08-02-2010 LM, Aanwezig: Zie bijlage Verontschuldigd: Zie bijlage 1. Goedkeuring van het verslag van de vergadering van 07-12-2009: Het verslag wordt goedgekeurd.

Nadere informatie

8. Vragenlijst tevredenheid gebruikers sporthal

8. Vragenlijst tevredenheid gebruikers sporthal 8. Vragenlijst tevredenheid gebruikers sporthal I. Identificatiegegevens Sporthal: Leeftijd: jaar Beroep: O Arbeider O Bediende O Zelfstandige O Werkloos O Gepensioneerde O Student Geslacht: man/vrouw

Nadere informatie

Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV Verantwoordelijke uitgever: De Poorter Monique website :

Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV Verantwoordelijke uitgever: De Poorter Monique website : Schuttersflash Prettige Feesten Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen K.S.F.O.V Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV - Verantwoordelijke uitgever: De Poorter Monique website: www.ksfov.be

Nadere informatie

Inhoud ALGEMENE GEGEVENS :... 5 I. SPORTLAUREAAT... 6 II. JEUGDLAUREAAT... 8 III. SPORTPLOEG IV. SPORTPROMOTOR V. LIFETIME ACHIEVEMENT

Inhoud ALGEMENE GEGEVENS :... 5 I. SPORTLAUREAAT... 6 II. JEUGDLAUREAAT... 8 III. SPORTPLOEG IV. SPORTPROMOTOR V. LIFETIME ACHIEVEMENT Inhoud ALGEMENE GEGEVENS :... 5 I. SPORTLAUREAAT... 6 II. JEUGDLAUREAAT... 8 III. SPORTPLOEG... 10 IV. SPORTPROMOTOR... 12 V. LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD... 13 VI. VERDIENSTELIJKE LEDEN... 14 VII. HULDIGING

Nadere informatie

Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport)

Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport) Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport) Van sport naar alle sectoren! 19922002 : Jaarlijkse kampioenenhulde in raadzaal

Nadere informatie

NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR. VERONTSCHULDIGD Sandra Vandenplas, Roland Vanobbergen (penningmeester)

NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR. VERONTSCHULDIGD Sandra Vandenplas, Roland Vanobbergen (penningmeester) NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR Sportraad raad van bestuur 20 juni 2016 19u30 - CC Den Blank Johny Rons William Charlier (ondervoorzitter), Kris Neven (secretaris)

Nadere informatie

Royal Racing Club Wetteren-Kwatrecht ROYAL RACING CLUB WETTEREN- KWATRECHT STAMNUMMER 95 RICHT IN: 11 e MEMORIAL DIRK SMET

Royal Racing Club Wetteren-Kwatrecht ROYAL RACING CLUB WETTEREN- KWATRECHT STAMNUMMER 95 RICHT IN: 11 e MEMORIAL DIRK SMET Jeugdwerking Hoofdterrein: Wegvoeringsstraat 75, 9230 Wetteren Terrein 2: Blauwe Paal, 9230 Wetteren (Kwatrecht) Tel: 09/369.18.54 ROYAL RACING CLUB WETTEREN- KWATRECHT STAMNUMMER 95 RICHT IN: 11 e MEMORIAL

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

VERBETERDE UITSLAG KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2017

VERBETERDE UITSLAG KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ  DE STRIJDERSBOND  MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2017 VERBETERDE UITSLAG 11-11-2017 KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2017 QUIEVRAIN - KONINGSCHAP OUDE 1 CALLEBAUT ANDRE WETTEREN 40 40 + trofee 2 LENAERT

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2017

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ  DE STRIJDERSBOND  MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2017 KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2017 QUIEVRAIN - KONINGSCHAP OUDE 1 CALLEBAUT ANDRE WETTEREN 40 2 LENAERT MICHEL GIJZENZELE 38 3 VAN HEDDEGHEM LUC

Nadere informatie

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur Bestuurders Sabine Friederichs Voorzitter Gemeenteraadslid Oostende Filip Thienpont Ondervoorzitter Burgemeester Merelbeke

Nadere informatie

Proficiat aan alle kampioenen!

Proficiat aan alle kampioenen! KAMPIOENENHULDIGING PROVINCIE ANTWERPEN ALDHEM HOTEL GROBBENDONK ZATERDAG 9 DECEMBER 2017 Proficiat aan alle kampioenen! Voorzitter Jef Van Elsacker verwelkomde de prominenten uit de Vlaamse provincies,

Nadere informatie

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV 2012 Nr.3 v.u: Bestuur Van KSFOV website: www.ksfov.be Bestuur KSFOV Voorzitter Rudy Dejonge Tolhuislaan 152

Nadere informatie

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen

Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen Koninklijke Schutters Federatie Oost-Vlaanderen Frequent verschijnend informatieblad van KSFOV 2012 Nr.5 v.u: Bestuur Van KSFOV website: www.ksfov.be Bestuur KSFOV Voorzitter Rudy Dejonge Tolhuislaan 152

Nadere informatie

VERSLAG SPORTRAAD Donderdag 23 januari u00 gemeentehuis Nijlen

VERSLAG SPORTRAAD Donderdag 23 januari u00 gemeentehuis Nijlen AANWEZIGHEDEN Aanwezig: Harry, Eric, Ludo, Louis, Ann, Martine, Danny, Jan, Fred, Stef Waarnemers: Erik Blondeel (sportfunctionaris), Luc Luyten (schepen van sport) Verontschuldigd: Mieke, Leon, Tim Verwelkoming:

Nadere informatie

VERKIEZING SPORTLAUREATEN

VERKIEZING SPORTLAUREATEN VERKIEZING SPORTLAUREATEN Algemeen reglement Art. 1 De verkiezing van Sportlaureaten van de Stad Geraardsbergen is een initiatief van de Stedelijke Sportraad dat de uitzonderlijke prestaties van onze sportatleten

Nadere informatie

FOOTPASS MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF SEIZOEN MAART VOORZITTER Jacques Timmermans. JEUGDVOORZITTER Mario Van Eeckhoudt. TVJO Koen Cobbaert

FOOTPASS MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF SEIZOEN MAART VOORZITTER Jacques Timmermans. JEUGDVOORZITTER Mario Van Eeckhoudt. TVJO Koen Cobbaert MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2014-2015 MAART 2015 VOORZITTER Jacques Timmermans JEUGDVOORZITTER Mario Van Eeckhoudt TVJO Koen Cobbaert JEUGDCOÖRDINATOR KVK NINOVE Bart Van Den Eeckhaut JEUGDCOÖRDINATOR

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSDOCUMENT KANDIDAAT GENOMINEERDE GEGEVENS

INSCHRIJVINGSDOCUMENT KANDIDAAT GENOMINEERDE GEGEVENS INSCHRIJVINGSDOCUMENT KANDIDAAT GENOMINEERDE SPORTLAUREAAT (prestaties 2017) Inschrijven ten laatste vóór 1 januari 2018 VOLLEDIG INVULLEN!! OMCIRKEL DE CATEGORIE Sportjongen ( < 16 jaar) Sportman ( 16

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom.

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. VERSLAG SENIORENRAAD 14 februari 2017 AANWEZIG: * Voorzitter O. Thys * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos J. Vanhees, P. Carnotensis * Senioren Jesseren M. Lousbergh * Avondrood *

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

SPORT VOOR VOLWASSENEN

SPORT VOOR VOLWASSENEN SPORT VOOR VOLWASSENEN IN Vzw Sportbeheer eva Ontmoetingscentrum Polderbos Polderbos 20 9840 DE PINTE 09/280.98.48 09/280.98.59 Ondernemingsnummer: 0442164602 Email: sport@depinte.be VU: Inge Temmerman,

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD : Filip Vandermeersch (indoorsporten), Hilde Liefooghe (atletieksport), Mireille Crombez (parasporten),

VERONTSCHULDIGD : Filip Vandermeersch (indoorsporten), Hilde Liefooghe (atletieksport), Mireille Crombez (parasporten), Verlag beheerraad sportraad 23 oktober 2014 AANWEZIG : Rik Robaeys (voorzitter sportraad), Rik Notredame (outdoorsporten), Marc Tourlousse (wielersporten), Nadine Charles (schoolsporten), Evie Beyers (sportfunctionaris),

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van juni 2018

In deze nieuwsbrief van juni 2018 In deze nieuwsbrief van juni 2018 Bestuursleden & verantwoordelijke met hun functie Lieven van Wijk Voorzitter Email: voorzitter@bevogeetbets.be Lieven van Wijk Verantwoordelijke Dames Email: dames@bevogeetbets.be

Nadere informatie

Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013

Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013 Pagina 1 van 5 Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013 Datum: woensdag 13-3-2013 Kenmerk: Sportraad_LA_2013 03 13 Locatie: Sporthal Stad Turnhout Onderwerp: Verslag kernbestuur sportraad 13 03 2013 Aanwezig:

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- EN KAMPIOENSCHAPPEN 2018

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ  DE STRIJDERSBOND  MERELBEKE KONING- EN KAMPIOENSCHAPPEN 2018 KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- EN KAMPIOENSCHAPPEN 2018 QUIEVRAIN - KONINGSCHAP OUDE 1 MARK SEDEYN MERELBEKE 40 40 + trofee 2 EDDY SPRUYT HEUSDEN 38 25 3 JOHAN DE

Nadere informatie

FEDERAAL NIEUWS. Fair Play tip van de week Moedig steeds uw ploeg aan, ook als het minder goed gaat.

FEDERAAL NIEUWS. Fair Play tip van de week Moedig steeds uw ploeg aan, ook als het minder goed gaat. Koninklijke Vlaamse Voetbalbond vzw Afdeling Oost-Vlaanderen Ambtelijke Mededelingen Seizoen 2010 2011 AM NR 38 / 11-05-2011 Wekelijks Tijdschrift P 706262 Belgique België P.B. P.P. 2600 Berchem Uitbreidingsstraat

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Nieuwsbrief sport zomer 2016

Nieuwsbrief sport zomer 2016 Edwin Aerts Van: Velosport Verzonden: maandag 4 juli 2016 9:25 Aan: AERTS Edwin; BERSIPONT Herbert; DEPUTTER Yvan; GAUBLOMME Jan; LEROY Willy; MATHYS Pieter; SCHEPERS André

Nadere informatie

Forum 3 werd kampioen

Forum 3 werd kampioen Nieuwsbrief maart 2011 Beste leden, Interclubkampioenschap Het interclubkampioenschap zit er weer op en we hebben opnieuw een kampioen : Forum 3 werd kampioen en stijgt naar Bevordering Een dikke proficiat

Nadere informatie

Jaarprogramma 2012. Tarief : 8 per periode.

Jaarprogramma 2012. Tarief : 8 per periode. Jaarprogramma 2012 1. DE SPORTACADEMIE : Sportdienst Naschoolse sport voor lagere schoolkinderen. Het doel is het aanleren van diverse sporten, verhogen van de algemene conditie bij de jeugd en doorstroming

Nadere informatie

Communicatie provinciaal Comité Limburg

Communicatie provinciaal Comité Limburg Communicatie provinciaal Comité Limburg Algemeen Tijdens de Algemene Vergadering op 26 januari 2017 gaf het toenmalige waarnemend provinciaal comité Limburg onder leiding van waarnemend voorzitter Bart

Nadere informatie

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014 Jeugdopleiding Vaartland Oudervergadering 27/03/2014 Agenda Welkom Deel 1: Jeugdhervormingen KBVB/VFV Deel 2: JOV historiek Deel 3: JOV seizoen 2014-2015 1 ste Vaartlanddag Vragen DEEL 1 Jeugdhervormingen

Nadere informatie

Sessie 3 G-sport inbouwen in het bestaande aanbod

Sessie 3 G-sport inbouwen in het bestaande aanbod Sessie 3 G-sport inbouwen in het bestaande aanbod Wat is G-sport? Sportparticipatie uitgeoefend door personen met een handicap FYS VE VI AU PSY Filmpje Wie is in Vlaanderen met G-sport bezig? Vb. Vb. Vb.

Nadere informatie

Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017

Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017 Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017 Huldiging van de Algemene Kampioenen 2017 Algemeen Kampioen PE Antwerpen 2017 1 Donckers Johan Grobbendonk 5 2 Peeters - Van Crombruggen Nijlen 4 3 Van Dyck

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 19/05/2015

Nadere informatie

CULTUURRAAD. Verontschuldigd: Geert Vandendriessche, Sarah Verstrate, Bruno Ceuppens, Tina Janssens, Hans-Peter Ott

CULTUURRAAD. Verontschuldigd: Geert Vandendriessche, Sarah Verstrate, Bruno Ceuppens, Tina Janssens, Hans-Peter Ott Verslag Bestuursvergadering Locatie De Warandepoort, vergaderlokaal 1 Tijdstip Woensdag 29 november 2017 om 20u Aanwezig: Angèle Hoovelts, Steuts, Rob Bartholomees, Rudy Geirnaert, Jean-Pierre Leonard,

Nadere informatie

Verslag Nijlense sportraad 14/01/2010

Verslag Nijlense sportraad 14/01/2010 Verslag Nijlense sportraad 14/01/2010 Aanwezig: Fred Wuyts (voorzitter), Ludo Glasée (ondervoorzitter), Stef Toelen (secretaris), Leon Simons (penningmeesters), Heinrich Mertens, Eric Leysen, Eric Reynaert,

Nadere informatie

1.1. Voorzitter: Volley Vlaanderen nieuws: RVB 6 augustus 18 EVC: stand van zaken: o

1.1. Voorzitter: Volley Vlaanderen nieuws: RVB 6 augustus 18 EVC: stand van zaken: o Aanwezig Dhrn. Dirk Cocquyt, Gilbert Moorthamer, Stijn Van Kerckhove, Herman De Rycke, Wilfried Van Droogenbroeck,, Gilbert De Ruysscher, Marc Biebauw Mevr Nadine Strobbe Verontschuldigd Dhr. Pierre Vingerhoets

Nadere informatie

Verslag sportraad Zonnebeke. Dinsdag 17 november 2015

Verslag sportraad Zonnebeke. Dinsdag 17 november 2015 Verslag sportraad Zonnebeke Dinsdag 17 november 2015 Aanwezig: Hans Van Bockstael, Ronny Vandamme, Jean-Pierre Demeestere, Bernard Verbrugghe, Jules Eeckhout, Daniel Vander Meiren, Roger Cloet, Lieven

Nadere informatie

Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017

Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017 Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017 Aanwezig: Svenja Roevens, Willy Trappeniers, Joris De Meutter, Ann Van Eeckhaute, Gaby Leaerts, Hans Vanhoof, Hadewig Van Tricht, Ann Vannerem en Stien

Nadere informatie

Verslag Raad van Bestuur Sportraad 19 oktober 2010

Verslag Raad van Bestuur Sportraad 19 oktober 2010 Verslag Raad van Bestuur Sportraad 19 oktober 2010 Aanwezigheden Leden van de Raad van Bestuur: Aanwezig: Lut Daenen, Kris Vandervorst, Chris Vanderperren, Geert Heremans, Steven Coosemans, Rina Van Osmael.

Nadere informatie

Reglement voor toekenning subsidie Naschools Sportaanbod van Heists Secundair Onderwijs

Reglement voor toekenning subsidie Naschools Sportaanbod van Heists Secundair Onderwijs Reglement voor toekenning subsidie Naschools Sportaanbod van Heists Secundair Onderwijs 1) Omschrijving - Binnen de perken van de kredieten goedgekeurd op de begroting van de gemeente Heist-op-den-Berg,

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ RECHT EN PLICHT ZOTTEGEM Kampioenschappen 2014 (voorlopig) Klachten moeten gemeld worden voor 15/10/2014 bij het bestuur 1) Categorie Zware halve fond (1 +2 op alle vluchten

Nadere informatie

Dag Datum Activiteit extra info Bardienst Type Vrijdag 4 januari 2019 Happy Sailor Apero Jan en Carine Ontspanning Zondag 6 januari 2019 Club open

Dag Datum Activiteit extra info Bardienst Type Vrijdag 4 januari 2019 Happy Sailor Apero Jan en Carine Ontspanning Zondag 6 januari 2019 Club open Dag Datum Activiteit extra info Bardienst Type Vrijdag 4 januari 2019 Happy Sailor Apero Jan en Carine Ontspanning Zondag 6 januari 2019 Club open Gilbert Open Vrijdag 11 januari 2019 Opkuis Keuken Annabel/Véronique

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w.

Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w. Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w. Plaats: Royal Esso Club Boekenberglei 232 2100 Deurne Datum: Zondag 4/9/2016 Aanvang: 11u15 Aanwezig: Greta Foulon, Rudi Knors, Peter

Nadere informatie

Er wordt een puntenklassering opgemaakt : Matchpunten Winst = 3 punten Gelijkspel = 1 punt Verlies = 0 punten

Er wordt een puntenklassering opgemaakt : Matchpunten Winst = 3 punten Gelijkspel = 1 punt Verlies = 0 punten Tornooicoördinatie: Ingrid De Smet Secretariaat: Jacquet Daniël Tineke van Heulestraat Groendreef 37 9050 Gentbrugge 9000 Gent Tel: 09/ 231.45.29 Tel : 09/ 227.43.50 0485/ 37.49.27 ingrid.de.smet4@telenet.be

Nadere informatie

16 februari Uitnodiging. Staten-generaal voor een betere opvang en begeleiding van verkeersslachtoffers

16 februari Uitnodiging. Staten-generaal voor een betere opvang en begeleiding van verkeersslachtoffers 16 februari 2007 Uitnodiging Staten-generaal voor een betere opvang en begeleiding van verkeersslachtoffers Vlaams Parlement Hertogstraat 1011 BRUSSEL De minister-president van de Vlaamse Regering De Vlaamse

Nadere informatie

D. Warlop, W. Brouckaert, J.M. Sercu, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; N. Peere, B. De Wulf, G. Vandenabeele, leden; Verslag

D. Warlop, W. Brouckaert, J.M. Sercu, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; N. Peere, B. De Wulf, G. Vandenabeele, leden; Verslag Verslag ledenvergadering 16/02/2016 (SPR/201/) Aanwezig: R. Herremans, secretaris; D. Warlop, W. Brouckaert, J.M. Sercu, leden; A. Deley, afgevaardigde seniorenraad; D. Strybol, diensthoofd; Verontschuldigd:

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg

sportaanbod vgc-sporthal koekelberg Félix Vande Sandestraat 15 1081 Koekelberg sportaanbod vgc-sporthal koekelberg seizoen 14-15 inhoudsopgave 5 jeugd 11 volwassenen 16 17 18 50+ en personen met een beperking sportclubs in vgc-sporthal koekelberg

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 14(van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 14(van 02-04-2018 t.e.m. 08-04-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 14 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2015

KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ  DE STRIJDERSBOND  MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2015 KONINKLIJKE DUIVENMAATSCHAPPIJ " DE STRIJDERSBOND " MERELBEKE KONING- & KAMPIOENSCHAPPEN 2015 QUIEVRAIN - KONINGSCHAP OUDE 1 VAN IMSCHOOT CARLOS WETTEREN 41 40 + trofee 2 JOURET-CORNELIS GIJZENZELE 39

Nadere informatie

Commissie Opleiding. -Project

Commissie Opleiding. -Project Verslag vergadering regionale werkgroep West- en Oost Vlaanderen Datum : 2013-06-19 Locatie : 't Kasteeltje te Heule Aanwezig : - De Deeko s: Ellen Bostoen - Carlo Vanhee - Geert Debouver - Delphinus:

Nadere informatie

Infomoment ouders 6 augustus 2016

Infomoment ouders 6 augustus 2016 Infomoment ouders 6 augustus 2016 Voorstelling KSK Kasterlee 18 jeugdploegen 3 seniorenploegen Samenwerking met FC Zwaneven >200 leden 1 e ploeg:- 3 e provinciale - thuiswedstrijden op zaterdagavond Jeugdbestuur

Nadere informatie

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude!

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude! Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: februari 2017 735 deelnemers aan onze VTT + cyclo Husdine! Dit is een succes! Wetende dat het s nachts - 7 C was. Bij deze willen wij iedereen bedanken (sponsors, leden,

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw Infobrochure schoolopvang Destelbergen Infano vzw Het gemeentebestuur van Destelbergen werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in alle basisscholen in de gemeente de voor middag - en

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever REGLEMENT 'OOST-VLAAMSE SPORTTROFEEËN wijziging samenstelling van de jury mevrouw Hilde Bruggeman De Provincieraad,

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Royal Football Club Wetteren TORNOOI DIRK SMET ONDERBOUW

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE KAMPIOENENHULDIGING

REGLEMENT VAN DE KAMPIOENENHULDIGING REGLEMENT VAN DE KAMPIOENENHULDIGING De Gemeentelijke Sportraad Hoogstraten VZW organiseert jaarlijks een sportlaureatenviering, met daaraan gekoppeld een verkiezing van sportvereniging, sportman, sportvrouw,

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag milieuraad Datum: donderdag 16 februari 2017 om uur Plaats: raadzaal (gemeentehuis) Aanwezig:

VERSLAG. Verslag milieuraad Datum: donderdag 16 februari 2017 om uur Plaats: raadzaal (gemeentehuis) Aanwezig: VERSLAG Verslag milieuraad Datum: donderdag 16 februari 2017 om 20.00 uur Plaats: raadzaal (gemeentehuis) Aanwezig: Stemgerechtigde leden Waarnemende leden Secretaris Sprekers Johan Buyens, Eric De Deckere,

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

NELOS INFO nr. 73 Verzonden per mail op 2711.2003

NELOS INFO nr. 73 Verzonden per mail op 2711.2003 INFO nr. 73 Verzonden per mail op 2711.2003 Informatie door te geven aan de Duikschoolverantwoordelijken, de Secretarissen en 3*instructeurs. Beste duikvriend, Met het jaareinde in zicht geven we vlug

Nadere informatie

Nieuwsbrief JRK Destelbergen

Nieuwsbrief JRK Destelbergen JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D : Voorwoord 1 Praktische zaken 2 Fiësta 3 Activiteiten 4 Verjaardagen

Nadere informatie

districtscollege Wilrijk Zitting van 15 december 2014

districtscollege Wilrijk Zitting van 15 december 2014 beraadslaging/proces verbaal Kopie districtscollege Wilrijk Zitting van 15 december 2014 Besluit GOEDGEKEURD A-punten district Wilrijk Samenstelling De heer Kristof Bossuyt, voorzitter van het districtscollege

Nadere informatie