PRIMARE STEREO. Bringing sound to life

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRIMARE STEREO. Bringing sound to life"

Transcriptie

1 PRIMARE STEREO Bringing sound to life

2 PRIMARE IS EEN SCANDINAVISCH BEDRIJF en veel van de kenmerkende eigenschappen van het merk vinden hun oorsprong in de Scandinavische cultuur in een bepaalde manier van leven en het beleven van muziek en film. Een inherent onderdeel van het culturele landschap van Scandinavië is het idee dat in alle zaken een gevoel van verhouding en balans moet zijn, van alle elementen die samenwerken. Lagom is het Zweedse woord hiervoor; het betekent ongeveer net de juiste hoeveelheid. Niet te veel. Niet te weinig. Alles in perfecte balans, harmonie en verhouding. In onze definitie van lagom is het gevoel impliciet dat er geen aspect van een Primare product, in uiterlijk of prestaties, de aandacht op zichzelf zou moeten vestigen dat de muziek de primaire ervaring moet zijn en dat het besef van technologie aan het werk moet verdwijnen. Primare heeft deze holistische designbenadering al dertig jaar vormgegeven. Ieder afzonderlijk product is een harmonieuze samenvoeging van technologie en functionaliteit, waarbij de componenten zijn ontwikkeld om moeiteloos zuiverheid van geluid en gebruiksgemak te leveren. De vele innovaties in design en productie die een Primare component in staat stellen om deze uniek gebalanceerde prestaties te leveren kan worden geïllustreerd, maar er is geen maatstaf van het vermogen om te stimuleren en genoegen te schenken. Dat gevoel is onmeetbaar. In dit opzicht omvat de essentie van een Primare beleving zaken die net zoveel met het hart als met het hoofd te maken hebben. Lagom wanneer dingen gewoon goed voelen. U weet het wanneer u Primare ziet en hoort.

3 The sound and vision of Scandinavia Om dit prestatieniveau te kunnen bereiken volgt Primare een praktische designbenadering die op betrouwbare fundamentele principes is gebaseerd: grondig geïmplementeerde ontwerpen voor voedingen die alle elementen in staat stellen om moeiteloos met maximale effectiviteit samen te werken en kunstig vervaardigde ultrakorte signaalwegen, zodat ieder component en individueel subcircuit welwillend werkt om een samenhangend geheel te bereiken. Primare speurt constant de horizon af naar nieuwe ontwikkelingen en bevindt zich vaak in het voorste gelid bij nieuwe technologieën en behoorde tot de eersten om zowel streaming en opgeslagen digitale technologieën als klasse D-gain voor ware high-end prestaties te omarmen. De beslissingen met betrekking tot de productontwikkeling van Primare worden nooit genomen met marketing in gedachten; dat wil zeggen, nooit met het doel om de aandacht te trekken. In plaats daarvan wordt een nieuwe functie uitsluitend geïmplementeerd als er een ingrijpende verbetering van de prestaties wordt gerealiseerd. Daarom geeft Primare de voorkeur aan perfectioneren in plaats van pionieren; om alleen nieuwe modellen te introduceren wanneer er een aanzienlijke toename van de prestaties kan worden gerealiseerd; en om dat te doen met intense toewijding om iedere technologie te gebruiken die de best mogelijke ervaring kan bieden; en met de vaste overtuiging om componenten te bouwen die de breedst mogelijke waarde voor gebruik op lange termijn bieden. De tijdloze, overzichtelijke behuizing van de producten, ontworpen om zowel oogstrelend als gemakkelijk te gebruiken te zijn, weerspiegelen deze benadering. Primare producten zijn voor diegenen die kwaliteit kunnen waarderen, maar die de muzikale beleving belangrijker vinden dan de technologische. Het uiteindelijke doel is om het grootst mogelijk aantal muziekliefhebbers van de beste muzikale waarde te voorzien, ongeacht of de bron analoog of digitaal, opgeslagen of gestreamd, bekabeld of draadloos is.

4 De I22 geïntegreerde versterker en CD22 cd-speler zijn onze betaalbaarste producten, die echter nog steeds dat gebalanceerde mengsel van kwaliteitsdesign en prestaties bezitten die Primare kenmerken. Bijpassende display s en compatibele aansluitingen voorzien in een uitstekende operationele synergie, zowel tussen de componenten zelf als in een groter bedieningssysteem voor thuis. Inschakelen, helderheid van het scherm en bediening worden gesynchroniseerd wanneer beide apparaten via IR worden aangesloten en worden bediend met gebruikmaking van de meegeleverde C24 systeem-afstandsbediening. Een verscheidenheid aan bedieningsopties voor het systeem maken integratie met aangepaste installaties routine en door een breed assortiment aan in- en uitgangen hebben alle systeemcomponenten baat bij de kwaliteit van de audioengineering van Primare. I22 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER De I22 levert 80 watt per kanaal door toepassing van dubbele Ultra Fast Power Device (UFPD) voedingsmodules. De beschermde UFPD gainstechnologie van Primare resulteert in een natuurlijk snelle, zuivere en levendige gain over een breed frequentiebereik en met uitzonderlijke reserves. Vanwege de grotere energie-efficiëntie van UFPD-technologie biedt de compacte I22, zowel voor directe als langetermijn voordelen, krachtige prestaties terwijl er vrijwel geen warmte wordt gegenereerd. Daarnaast maakt UFPD de kortste signaalweg van de ingang naar de uitgang mogelijk, waardoor ruis en vervorming worden geminimaliseerd. Het duidelijk zichtbare VFD-scherm onthult het veelzijdige menusysteem van de I22, waarmee toegang tot aangepaste instellingen kan worden verkregen, waaronder volume bij inschakelen, benoemen van ingangen, trimmen van gain en balans voor iedere ingang en maximaal volumeniveau. Met een optie voor het doorlaten van surroundgeluid (surround sound pass-through - SSP) kunnen thuisbioscoopsystemen naadloos worden geïntegreerd, terwijl het vermogen van de twee kanalen van de I22 versterker worden gebruikt voor de linker en rechter luidsprekers voor. Er is voor de I22 een optioneel DAC-board (digitaal naar analoog converter) leverbaar, die is voorzien van drie digitale ingangen voor het opwaarderen van bestaande cd-spelers via hun digitale uitgangen en het streamen van muziekbestanden van pc's en Macs. De isochrone USB-B-ingang is voorzien van speciale processing die de inkomende gegevens overklokt voor verminderde jitter en een hogere bitresolutie, waardoor de geluidskwaliteit van muziekbestanden wordt geoptimaliseerd.

5 CD22 CD-SPELER De CD22, die op veel van de ontwerp eigenschappen van de meer geraffineerde CD32 is gebaseerd, biedt superieure high-fidelity weergave van zowel compact discs als MP3- of WMA-bestanden via USB of disc. De CD22 is voorzien van een cd-transportsysteem dat uitsluitend is ontworpen voor de weergave van cd's (in plaats van de meer algemene disc spelers voor meerdere formaten), wat gebruik maakt van een buffergeheugen van vijf seconden voor het onderdrukken van jitter en bescherming tegen mechanische schokken. Er bevinden zich geen condensators in de signaalwegen van de CD22 en er worden door het hele ontwerp SMD-technologie en gescheiden PCB-modules gebruikt om de signaalwegen geïsoleerd en zo kort mogelijk te houden. Alle analoge en digitale audio circuits worden voor verdere isolatie en verlaging van de ruis door gescheiden R-kern transformator wikkelingen gevoed. De samplefrequenties kunnen worden geselecteerd van 44,1 khz, 48 khz, 96 khz tot 192 khz om bij luistervoorkeuren en opnamekarakteristieken te passen. Uitgangsopties omvatten ongeblanceerde (RCA) analoge, gekoppelde SPDIF en Toslink digitale aansluitingen.

6 De I32 geïntegreerde versterker en CD32 cd-speler zijn de meest recente voorbeelden van de markante 30 serie geïntegreerde versterkers en cd-spelers van Primare. De CD32 en I32 zijn uitgerust met elkaar aanvullende, ruisarme, volledig gebalanceerde elektrische designs. De kortst mogelijke signaalwegen worden gebouwd met hoogwaardige discrete componenten om de bandbreedte te maximaliseren en de door de circuits gegenereerde ruis te minimaliseren. Meerdere voedingen voeden de discrete circuits die individueel voor de secties voor het geluid, de bediening en het scherm zijn geoptimaliseerd. Het chassis van zowel de CD32 als de I32 zijn van passend zwaar staal, wat voorziet in sterkte, stijfheid en afscherming, terwijl het tevens effectief is bij het dempen van trillingen van externe bronnen. De aansluitingen tussen deze componenten is mogelijk door professionele, ruisonderdrukkende gebelanceerde circuits. I32 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER De I32, die van ingang tot uitgang volledig gebalanceerd is, is een uitzonderlijk capabele, 120 watt, tweekanaals geïntegreerde versterker die gebruik maakt van dubbele Ultra Fast Power Device (UFPD) voedingsmodules in een gebelanceerde uitgangsconfiguratie. UFPD-gain voorziet in massieve, stabiele, stroomvoorziening met lage vervorming over de geheel vlakke frequentiebandbreedte naar enige luidsprekerbelasting, waarbij minimale bedrijfsstroom aan het stopcontact wordt onttrokken en zonder negatieve effecten op de aan de samenwerkende systeemcomponenten geleverde stroom allemaal met positieve overwegingen voor eisen aan het lichtnet en warmte, wat leid tot een gemakkelijk geïnstalleerd, compact audio meubel. Het dimbare OLED-display van de I32 biedt duidelijke weergave van de status en toegang tot een veelzijdig menusysteem, waarmee het volume bij inschakelen, kanaalbalans, hernoemen van ingangen, uitschakelen van ingangen en aanpassen van de gain voor iedere ingang in kleine stappen van 1 db kunnen worden ingesteld. De I32 heeft voor naadloze integratie van thuisbioscoopsystemen een bypass voor surroundsystemen, waardoor de eindgain voor de linker en rechter voor-kanalen kunnen worden gebruikt. Het optionele MM30 digitale mediaboard breidt de keus aan bronnen verder uit, door te voorzien in zowel het streamen van bestanden tot 24 bit/192 khz van het Internet, NAS-stations of pc's, als Internetradio-inhoud en digitale audio-ingangen voor een assortiment aan apparatuur inclusief cd-spelers, smartphones, gaming concoles, en satellietboxen.

7 reddot design award winner 2011 CD32 CD-SPELER De CD32 deelt veel van de functies die in de CD22 worden aangetroffen; een transport dat specifiek voor cd-weergave is ontworpen; een systeem met een buffergeheugen van vijf seconden dat voorziet in onderdrukking van jitter en bescherming tegen mechanische schokken; gescheiden R-kern transformator die alle analoge en digitale audiocircuits voeden; geen condensators in de signaalwegen, met SMD-technologie en gescheiden PCB-modules die overal worden gebruikt om die signaalwegen geïsoleerd en zo kort mogelijk te houden; en selecteerbare sample rates waardoor de luisterbeleving kan worden aangepast. De CD32 onderscheidt zich door de toegepaste D/A converters en uitgangscircuits. Als voorbeeld van de praktische designbenadering van Primare werd de dubbele DAC chipset met upsampling voor gebruik geselecteerd, nadat bij uitgebreide luistertesten werd vastgesteld dat deze superieur was aan alles wat er ook maar beschikbaar was, ook al is de hoogste samplingfrequentie 24/96 khz. Deze uiterste verfijnde converter voedt een net zo geraffineerde gebelanceerde uitgangssectie, die zowel XLR als analoge RCA-aansluitingen omvat. Digitale uitgangen omvatten zowel professionele AES/EBU als SPDIF en Toslink aansluitingen. Alle functies zijn duidelijk zichtbaar vanaf het OLED-scherm, wat kan worden gedimd om bij het display van de I32 te passen wanneer de eenheden via IR zijn aangesloten. Tijdens het bedrijf worden de display s automatisch gedimd om de luisterbeleving niet te verstoren.

8 De PRE32 voorversterker en de A34.2 UFPD eindversterker vertegenwoordigen de essentie van Primare design, door onze karakteristieke ruisarme signaalverwerking met grote bandbreedte en de bediening met moeiteloos gebruiksgemak en voortreffelijke minimalistische esthetiek. Het ensemble verfijnt de functies in de door EISA bekroonde I32 geïntegreerde versterker verder, waardoor hij grotere reserves aan uiterst zuiver, efficiënt en dynamisch UFPD-vermogen via ruisarme, gebalanceerde aansluitingen en uitstekende OLED display architectuur aan een breed assortiment aan bronnen, beschikbaar kan stellen. De PRE32 en A34.2 zijn prachtig met de CD32 cd-speler te combineren en kunnen met een enkele afstandsbediening worden bediend om puur geluid, gemak en elitaire designintegriteit in de beste Primare traditie te kunnen leveren. De PRE32 en A34.2 zijn uitgerust met uitstekende, elkaar aanvullende, ruisarme elektrische designs. Alle signaalwegen zijn volledig symmetrisch en zo kort mogelijk, terwijl meerdere voedingen de discrete circuits, die individueel zijn geoptimaliseerd voor digitaal en analoog geluid, bediening en display, van stroom voorzien. Bronselectie, het volume en de kanaalbalans van de PRE32 worden volledig in het analoge domein uitgevoerd. De asymmetrische ingangssignalen worden door een omvormer, die de fijnste discrete componenten bevat, naar ruisarme symmetrische signalen opgewaardeerd. PRE32 VOORVERSTERKER De PRE32 is voorzien van volledig gebalanceerde circuits, waarin twee paar (L/R) ruisarme gebalanceerde XLR-ingangen en vier paar RCA-ingangen zijn opgenomen. Daarnaast zijn er twee paar RCA-uitgangen en een enkel paar gebalanceerde XLR-uitgangen voor ruisarme aansluiting op de A34.2 en andere gebalanceerde eindversterkers. Het omschakelen tussen ingangen kan gemakkelijk via de C24 systeem afstandsbediening of met behulp van het OLEDdisplay vanaf het voorpaneel, dat in vier stappen dimbaar is, worden uitgevoerd. Het display dimt na enkele seconden automatisch, waarbij het door het aanraken van een knop naar de geprogrammeerde helderheid terugkeert. Setup omvat ook controle over het volume bij inschakelen, het maximale volumeniveau, kanaalbalans, hernoemen van ingangen (maximaal zes tekens), uitschakelen van ingangen en het voor iedere ingang afstemmen van de gain in stappen van 1 db. Met een functie voor het overbruggen van de surroundprocessor kunnen signalen van een AV-processor direct naar de A34.2 of enige andere eindversterker worden gevoerd. In de PRE32 is een zeer lage eco-modus voor stand-by opgenomen: het stroomverbruik is slechts 0,2 W! Het optionele MM30 digitale mediaboard breidt de keus aan bronnen verder uit, door te voorzien in zowel het streamen van bestanden tot 24 bit/192 khz van het Internet, NAS-stations of pc's, als Internetradio-inhoud en digitale audio-ingangen voor een assortiment aan apparatuur inclusief cd-spelers, smartphones, gaming concoles, en satellietboxen.

9 A34.2 STEREO VERSTERKER De A34.2 is een 2 x 150 W stereo eindversterker die gebruik maakt van de beschermde UFPD-technologie van Primare. UFPD behandelt alle signalen gelijkwaardig, ongeacht de frequentie of slew-rate en heeft het vermogen om de filterresonantie volledig te onderdrukken. Als gevolg daarvan wordt de vervorming bij alle frequenties extreem laag gehouden. UFPD is met een zeer brede, lastonafhankelijke frequentiekarakteristiek in staat om iedere luidspreker aan te sturen terwijl controle en nauwkeurigheid bewaard blijven. De A34.2 is een volledig gebelanceerd ontwerp dat gebruik maakt van twee discrete UFPD-versterkers, waarbij ieder kanaal voorzien is van asymmetrische (RCA) en gebalanceerde (XLR) ingangen, waarbij asymmetrisch ingangssignalen naar symmetrisch worden omgevormd. Symmetrische signaaloverdracht is afkomstig van de professionele opname- en concertwereld en betekent dat er twee identieke signaallijnen worden gebruikt om hetzelfde signaal met tegengestelde fase te dragen. Enige ruis is gemeenschappelijk voor beide lijnen en is in gelijke mate met identieke fase aanwezig. Aan de ontvangende zijde behoudt een (differentiële) ontvanger de tegengestelde fasesignalen (muziek) en verwerpt de gemeenschappelijke fase signalen (ruis), waardoor uitsluitend het zuivere oorspronkelijke signaal overblijft. Daarom houden symmetrische circuits het signaal zoveel mogelijk vrij van interferentie, waarbij ze het hoogste niveau van detaillering leveren. De A34.2 kan voor extra vermogen en precisie gemakkelijk worden gebrugd om een uitzonderlijk krachtig monokanaal met gain te bieden, dat in staat is om tot 550 W aan 8 Ω te leveren.

10 DIGITALE MEDIAPROCESSORS Uw favoriete muziek verdient getrouwheid, ongeacht of deze is opgeslagen als data op een cd of gestreamd wordt van een lokale NAS of online spelers. En aangezien de regels voor hoge prestaties hetzelfde blijven, hebben wij de DAC30 en de NP30 met dezelfde zorg gebouwd die wij hanteren voor ieder Primare product ontworpen en gebouwd om gebruikersvriendelijk te zijn en met bestaande systemen te integreren, terwijl de ruis en vervorming worden verminderd zodat de muziek volledig tot zijn recht komt. DAC30 DIGITAAL NAAR ANALOOG CONVERTER De DAC30, die is gebouwd met de meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van gespecialiseerd hi-fi en digitaal ontwerp, brengt de karakteristieke engineering van Primare naar de geluidsweg van iedere digitale bron. Waar uw muziek ook is opgeslagen op compact discs of als digitale bestanden op een harde schijf of NAS de DAC30 vertolkt iedere selectie in zijn oorspronkelijke resolutie; van standaard 16 bit/44 khz cd tot HD-bestanden op 24/192. En het proces is naadloos en automatisch u hoeft maar zelden de meegeleverde afstandsbediening op te pakken. Schakel het apparaat in en selecteer één van de vijf ingangen, inclusief asynchrone USB-B, balanced AES/ EBU en drie paar coaxiale en Toslink-connectors. Met zo'n veelomvattend assortiment aan ingangen kunt u zowel de prestaties van bestaande highend cd-spelers, satellietbox of gaming consoles opwaarderen, als het geluid van opgeslagen of gestreamde bestanden via de voortreffelijke audioverwerking van de DAC30 transformeren. Als het op het maken van muziek aankomt is de DAC30 uitgerust om de aard van uw muziekcollectie zoals nooit tevoren te onthullen. Wij hebben ons vanaf het allereerste baanbrekende Primare product gespecialiseerd in de kunst van het verminderen van circuit ruis tot zeer lage niveaus met behoud van de natuurgetrouwheid van de opname. Achter het elegante front van de DAC30 beschermt een massief stalen chassis de ultra-ruisarme signaalwegen tegen externe trillingen. De superieure prestaties op het gebied van signaalruisverhouding zijn een resultaat van het gebruik van meerdere gestabiliseerde voedingen, die precies het vermogen leveren dat nodig is voor geavanceerde digitale signaalverwerking, die van onze karakteristieke symmetrische ruisarme analoge uitgangsstage is geïsoleerd om het zuiverste, meest dynamische geluid te leveren.

11 NP30 DAC-/NETWERKSPELER De NP30 netwerkspeler is een high-fidelity brug naar de wereld van muziek op uw computer, smartphone en favoriete online bronnen. Hij past ieder hoogwaardig muzieksysteem voor audiofiele streaming, Internetradio en naadloos afspelen van audio aan, door integratie met zowel pc's, Macs en harde schijven als met ipod, ipad, iphone en USB-sticks. Gebruik onze Primare APP op uw tablet of telefoon om al uw, via het netwerk gedeelde muziek te bekijken en af te spelen, inclusief online streams van Internetradio en uw favoriete muzieksites. De Primare APP geeft afspeellijsten en de details over het formaat van het afgespeelde nummer weer. U kunt snel vooruit of achteruit in de track zoeken en het volume wijzigen, de op de NP30 aangesloten bronnen selecteren, uw netwerk hernoemen en updates van de software uitvoeren allemaal vanaf uw mobiele toestel. De NP30 is consistent met de filosofie van Primare en is voorzien van meerdere individuele voedingen zes voor de analoge en drie voor de digitale secties zodat optimale niveaus van zuiver vermogen de gevoelige signaalverwerkende onderdelen van het ontwerp kunnen bereiken. Om de puurheid van het geluid verder te beschermen hebben digitale en analoge signaalwegen hun eigen gespecialiseerde aarding om iedere mogelijkheid van elektrische ruis te verwijderen. Dit voorziet in de basis die nodig is voor de 24 bit/192 khz digitaal-naar-analoog converter (DAC) om digitale bestanden in rijkelijk muzikale, volledig gebalanceerde analoge uitgangssignalen te transformeren. Sluit elke op het netwerk aangesloten muziekbron aan via een breed assortiment ingangen, inclusief een gespecialiseerde USB-interface, die verzekert dat de bestanden met de hoogste resolutie zonder problemen en met perfecte kwaliteit aankomen. Met de volumeregeling van de NP30 is directe aansluiting op een eindversterker of actieve luidsprekers mogelijk, om een compact, superslim high-fidelity systeem te creëren.

12 MM30 DIGITALE MEDIAMODULE VOOR I32 EN PRE32 MM30 DIGITALE MEDIAMODULE De MM30 digitale mediamodule voorziet de bekroonde I32 geïntegreerde versterker en de PRE32 stereo voorversterker van streaming, Internetradio en naadloze audioweergave met hoge prestaties, door integratie met UPnP-apparaten zoals pc/mac/nas, ipod, ipad, iphone en USB-sticks. Hij bevat een 24/192 DACboard inclusief coax, Toslink, USB-A en USB-B digitale ingangen (die voorzien zijn van een asynchrone masterklok voor lage jitter) en een hoge-resolutie coaxiale digitale uitgang. De digitale en analoge signaalwegen binnen de Primare digitale mediamodule zijn trouw aan de ontwerpfilosofie van Primare en hebben hun eigen gespecialiseerde aarding; een ontwerpeigenschap die de zuiverheid van de analoge signalen beschermt. De MM30 is ook voorzien van een hoogwaardige Bluetoothconnectiviteit via aptx (Android) en AAC (Apple). Voor compatibiliteit met het high performance ontwerp van Primare is de MM30 uitsluitend een ontvangstmodule en wordt, in plaats van een geïntegreerde DAC te gebruiken (zoals in andere Bluetooth implementaties wordt toegepast), het signaal van de bluetooth ontvanger aan de eigen upsampler van de MM30 gezonden en wordt deze opgewaardeerd naar 192 khz voor optimale prestaties door de hoge-resolutie DAC's van de module. Op deze manier voegen de Bluetooth aansluitcircuits van de Primare superieure geluidskwaliteit toe aan het gemak van draadloze verbindingen.

13 R32 PHONOVOORVERSTERKER De R32 phonovoorversterker biedt de ideale interface tussen de laagniveau-uitgang van een element en de lijnniveau-ingangen van uw hi-fi-systeem. Voor excellente geluidskwaliteit en lage ruis is de karakteristieke dubbel-mono ontwerpfilosofie van Primare waar ook maar mogelijk toegepast, door gebruikmaking van de optimale mix van discrete loodvrije componenten van de beste leveranciers van halfgeleiders. Superieure tantalium en lage-impedantiecondensators worden door het hele ontwerp toegepast. De R32 accepteert zowel moving-magnet (MM) als moving-coil (MC) elementen. Gain en impedantie kunnen worden aangepast om vrijwel ieder element met de voorversterker te kunnen combineren. Bij gebruik van een moving-magnet element met lage uitgang is een extra 5 db toename in gain beschikbaar door een interne jumper aan te brengen. De lichtnettransformator is van het R-kerntype, dat om zijn lage ruis en minimale magnetische lekkage bekend staat. Om te voorzien in verdere bescherming van de gevoelige signaalcircuits tegen iedere mogelijke interferentie, schermt een afschermplaat de gevoelige gainscomponenten af van de transformator, die in de hoek tegenover de signaaldragende circuits in de behuizing is geplaatst. De transformator omvat aparte windingen voor de voedingen van het linker en rechter kanaal (dubbel mono-ontwerp), die dan worden gelijkgericht en individueel worden gestabiliseerd om in de verschillende spanningen die de R32 vereist te kunnen voorzien. De RCA-connectors voor de in- en uitgangen zijn verguld en hebben Teflon isolatie om de kwaliteit van het kwetsbare laagniveausignaal van het element te behouden. De R32 omvat een relaisgestuurd mute circuit voor stil in- en uitschakelen.

14 TOEPASSINGEN De Primare APP en AIR streaming app completeren het assortiment van het digitale weergaveaanbod van Primare, waardoor het gemakkelijk wordt om te genieten van het volledige bereik van hedendaagse digitale luisteropties. PRIMARE APP Gebruik de Primare APP op uw tablet of telefoon om alle via het netwerk gedeelde muziek te bekijken en af te spelen, inclusief online streams van vtuner Internetradio en uw favoriete muzieksites. De Primare APP geeft afspeellijsten en de details over het formaat van het afgespeelde nummer weer en u kunt tevens het volume wijzigen, snel vooruit of achteruit door het afgespeelde nummer spoelen, bronnen selecteren, het netwerk hernoemen en updates van de software beheren allemaal vanaf uw mobiele toestel. Met de Primare APP kunt u, via de NP30, PRE60, en vanaf de I32 en PRE32 met geïnstalleerde MM30 Media board, muziekbestanden met resoluties tot 24 bit/192 khz van opgeslagen en gestreamde muziekbronnen afspelen. De gratis Primare APP is voor iphone/ipad en Android apparatuur verkrijgbaar bij de App Store en Google Play. PRIMARE AIR Primare AIR maakt het mogelijk om via alle Primare netwerk verbonden apparaten, inclusief de NP30 mediaspeler en het MM30 mediaboard, in zowel de I32 geïntegreerde versterker, als de PRE32 voorversterker en de PRE60 voorversterker, streaming services af te spelen. Primare AIR is voorzien van airable. Radio by Tune In, wat voorziet in reclamevrije muziek van radio zenders vanover de hele wereld; Als ook van Deezer en Tidal services, die beiden een wereld van hoge-definitiemuziek, video's en exclusieve inhoud streamen. Er worden in de toekomst door middel van eenvoudige updates aanvullende muziekservices toegevoegd wanneer deze beschikbaar zijn. Primare AIR is compatibel met zowel ios als Android (gratis download beschikbaar in de App Store en Google Play) en vereist slechts een account bij de muziekservice van uw voorkeur om het zuivere geluid van Primare hoge resolutie streaming te realiseren.

15 TECHNOLOGIEËN De praktische ontwerpbenadering van Primare legt primair de nadruk op implementatie van voedingen, met massieve en meerdere voedingen die discrete circuits voeden die individueel zijn geperfectioneerd voor geluid, bediening en display. Geoptimaliseerde ultrakorte signaalwegen worden gevuld met hoogwaardige discrete componenten om de bandbreedte te maximaliseren en de door de circuits gegenereerde ruis te minimaliseren. Alle chassis zijn van massief staal en van zware kwaliteit, wat voorziet in sterkte, stijfheid en afscherming tegen interferentie door radiofrequenties, terwijl het tevens effectief is bij het dempen van trillingen van externe bronnen. Als onderdeel van het ruisarme regime worden de componenten voor controle en weergave van all Primare modellen tussen het voorpaneel en het stalen hoofdchassis geplaats, om te voorzien in de beste isolatie van de gevoelige analoge circuits. Dit is al heel lang een innovatieve functie van het Primare design. Het Ultra Fast Power Device, of UFPD, van Primare is het resultaat van drie decennia van toewijding aan het creëren van toonaangevende analoge versterkers. Deze ervaring leidde tot het uiteindelijke begrip dat geen enkele andere ontwerptopologie het totaalpakket aan voordelen zou kunnen bieden, waarin een goed geïmplementeerd klasse D analoog ontwerp kan voorzien. Directe en voortdurende levering van immens vermogen bliksemsnelle stijgtijden over de gehele frequentiebandbreedte. Precieze controle van dat vermogen vlakke frequentiekarakteristiek, onafhankelijk van de luidsprekerbelasting, gedeeltelijk vanwege de lage uitgangsimpedantie. Geen ruis als resultaat van deze capaciteit voor het leveren van vermogen, zeer lage totale harmonische vervorming over het hele geluidsspectrum, gecombineerd met extreem lage totale systeemruis. Geen warmte er wordt door de gainstechnologie vrijwel geen warmte gegenereerd, zelfs niet op vol vermogen, wat de behoefte aan warmteafvoer vermindert, die onvermijdelijk leidt tot langere signaalwegen en een veel groter fysiek ontwerp, dat in verband wordt gebracht met meer conventionele ontwerpen voor transistor- of buizenversterkers. Compact elektrisch en fysiek ontwerp het elektrische ontwerp van de versterker kan verbluffend compact zijn, niet alleen vanwege het ontbreken van de door deze technologie gegenereerde warmte, maar ook vanwege de inherent kleine afmetingen van de module, wat leidt tot de kortst mogelijke signaalweg, wat bijdraagt aan minder ruis en vervorming en verder aan compacte fysieke designs waardoor gemakkelijke plaatsing mogelijk is, voor zowel verbeterde geluidskwaliteit als voor esthetische overwegingen. Milieubewust minimaal stroom verbruik van het lichtnet, vooral bij inactiviteit, en vrijwel geen effect op de lichtnetomgeving van het totale systeem wanneer dit met de APFC (Active Power Factor Correction) voeding van Primare wordt gebruikt. Primare heeft op basis van deze inherente kwaliteiten de prestaties van zijn innovatieve, volledig analoge ontwerpen voor UFPDversterkermodules geoptimaliseerd met de precieze selectie van specificaties en kwaliteiten voor de componenten van de circuits, waarbij het ontwerp met uitvoerige metingen en natuurlijk zorgvuldig luisteren werd geverifieerd. Primare gebruikt in de voeding, in combinatie met UFPD, PFC (Power Factor Control)-technologie, wat de stroom van de hoofdspanning controleert, zodat deze een zuivere sinusgolf is, met dezelfde frequentie en fase als de hoofdspanning. Dit betekent dat zelfs als er 1000W van het lichtnet wordt afgenomen, dat andere apparatuur in de ruimte niet wordt beïnvloed. Door gebruik te maken van deze synergetische technologieën creëert Primare producten met absoluut overtuigende kwaliteiten, die door een inherent muzikaal, gebalanceerd en harmonieus geluid worden getypeerd, wat een explosieve kracht met ritme, snelheid en finesse toestaat. Deze test logo s zijn slechts een klein voorproefje van de unanieme lof van journalisten over de hele wereld die de praktische designbenadering van Primare erkennen. Best hi-fi media player primare Np30

16 I22 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER Uitgangsvermogen 2 x 80 W aan 8 Ω, 2 x 160 W aan 4 Ω Analoge ingangen 4 paar RCA (L en R) Ingangsimpedantie 15 kω Analoge Record-uitgang 1 paar RCA (L en R) Voorversterkeruitgang 1 paar RCA (L en R) Uitgangsimpedantie RCA 94 Ω Frequentiekarakteristiek 10 Hz 20 khz, -0,5 db THV + N < 0,05%, 20 Hz 20 khz, 10W aan 8 Ω Signaal/ruisverhouding -95 db Optioneel DAC-board 1 x USB-B-ingang 1 x digitale optische ingang (1 Toslink) 1 x digitale coaxiale ingang (1 RCA-stekker) Stroomverbruik Stand-by 0,3 W, in bedrijf: 19 W Afmetingen (B x D x H) 430 x 420 x 106 mm Gewicht 10 kg Kleuropties Zwart, titanium CD22 CD-SPELER Transport mechanisme Asatech 8210.B01-02, Sanyo SF-P101N D/A-converter 1 x PCM1792, 24/192 khz Analoge uitgangen 1 paar RCA, 1,9 Vrms Uitgangsimpedantie RCA 100 Ω Digitale uitgangen 1 x SPDIF (RCA); 1x optisch (Toslink) Frequentiekarakteristiek 20 Hz 20 khz, -0,5 db Signaal/ruisverhouding 20 Hz 20 khz ongewogen -100 db THV + N 20 Hz 20 khz < 0,01% Andere ingangen USB-interface; IR-ingang 3,5 mm; RS232; Trigger in/uit 3,5mm Stroomverbruik Stand-by 0,3 W, in bedrijf 25 W Afmetingen (B x D x H) 430 x 375 x 106 mm Gewicht 10,5 kg Kleuropties Zwart, titanium I32 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER Uitgangsvermogen 2 x 120 W aan 8 Ω, 2 x 230 W aan 4 Ω Analoge ingangen 2 paar XLR (L en R) 3 paar RCA (L en R) Ingangsimpedantie Zowel RCA als XLR 36 kω Analoge Record-uitgang 1 paar RCA (L en R) Voorversterkeruitgang 1 paar RCA (L en R) Uitgangsimpedantie RCA 94 Ω Andere in-/uitgangen IR in/uit 3,5 mm; RS232; trigger in/uit 3,5 mm Digitale I/O zie MM30 mediamodule Frequentiekarakteristiek 10 Hz 20 khz, -0,5 db THV + N < 0,05%, 20 Hz 20 khz, 10 W aan 8 Ω Signaal/ruisverhouding -100 dbv Stroomverbruik Stand-by 0,2 W, in bedrijf: 31 W Afmetingen (B x D x H) 430 x 420 x 106 mm Gewicht 11 kg Kleuropties Zwart, titanium DAC30 DIGITAAL NAAR ANALOOG CONVERTER NP30 NETWERKSPELER R32 PHONOVOORVERSTERKER Analoge uitgangen Digitale uitgangen Ingangen D/A-converter Uitgangsimpedantie Stroomverbruik Afmetingen Gewicht Kleuropties 1 paar stereo XLR en 1 paar RCA; beide 2,2 Vrms 1 x SPDIF (RCA) USB-B, 3 x SPDIF (RCA) 3 x optisch (Toslink), 1x AES/EBU (XLR) Crystal DSD DAC CS4398 RCA 100 Ω; XLR 110 Ω Stand-by 0,5 W, in bedrijf 60 W 430 x 370 x 95 mm 8,5 kg Zwart, titanium Audioformaten Volumeregelaar Sample raties WLAN Uitgangsaansluitingen Ingangsaansluitingen Signaal/ruisverhouding Uitgangsimpedantie Stroomverbruik Afmetingen (B x D x H) Gewicht Kleuropties WAV, AIFF, FLAC, MP3, AAC, WMA, OGG, en ALAC Ja, beschikbaar vanaf zowel de C24 als de Primare APP 32 Hz khz b, g, n modus; WEP (64 en 128 bit), WPA en WPA2 (TKIP en AES) XLR, RCA, digitaal (192 khz), IR-uitgang, TRIG-uitgang 3 x optisch, 1 x SPDIF, USB-A, USB-B, WLAN, LAN, RS db RCA 100 Ω; XLR 110 Ω XLR-/RCA-uitgang; beide 2,2 V Stand-by 0,5 W, in bedrijf 20 W 430 x 370 x 95 mm 8,5 kg Zwart, titanium Ingangen 1 paar RCA Uitgangen 1 paar RCA Ingangsimpedantie 10, 20, 50, 100, 200, 500 Ω en 47 kω Uitgangsimpedantie 100 Ω Gain MM 41,5 db, MM met interne jumper 46,5 db, MC 62 db Signaal/ruisverhouding 20Hz 20kHz ongewogen MM -70 db MC -60 db THV + N 20 Hz 20 khz MM <0,02%, MC <0,05% Stroomverbruik In bedrijf 11,5 W Afmetingen (B x D x H) 430 x 380 x 95 mm Gewicht 8,5 kg Kleuropties Zwart, titanium

17 CD32 CD-SPELER Transport mechanisme Asatech 8210.B01-02, Sanyo SF-P101N D/A-converter 2 x PCM1704, DF1706 (digitaal filter), 24/96 khz Analoge uitgangen 1 paar RCA, 2,1 Vrms; 1 paar XLR, 4,1 Vrms Uitgangsimpedantie RCA 390 Ω; XLR 47 Ω Digitale uitgangen 1 x SPDIF (RCA); 1 x AES/EBU (XLR); 1 x optisch (Toslink) Frequentiekarakteristiek 20 Hz 20 khz, -0,5 db Signaal/ruisverhouding 20 Hz 20 khz ongewogen -100 db THV + N 20 Hz 20 khz < 0,01% Andere ingangen USB interface; IR ingang 3,5 mm; RS232; trigger in/uit 3,5 mm Stroomverbruik Stand-by 0,5 W, in bedrijf 25 W Afmetingen (B x D x H) 430 x 375 x 106 mm Gewicht 10,5 kg Kleuropties Zwart, titanium PRE32 VOORVERSTERKER Analoge ingangen 2 paar XLR (L en R), 4 paar RCA (L en R) Ingangsimpedantie 15 k; zowel RCA als XLR Analoge Record-uitgang 1 paar RCA (L en R) Voorversterkeruitgang 2 paar RCA (L en R), 1 paar XLR (L en R) Uitgangsimpedantie 110 Ω Andere in-/uitgangen RS232, IR in/uit, trigger in/uit, RF Digitale I/O zie MM30 mediamodule Frequentiekarakteristiek 20 Hz 100 khz, -3 db THV + N <0,003%, 20 Hz 100 khz, 0 db gain Signaal/ruisverhouding -115 dbv Maximaal in-/uitgangsniveau 10 Vrms Gain 16 db Stroomverbruik Stand-by 0,2 W, in bedrijf: 23 W Afmetingen (B x D x H) 430 x 385 x 105 mm Gewicht 10,5 kg Kleuropties Zwart, titanium A34.2 VERSTERKER Stereomodus Uitgangsvermogen 2 x 150 W/8 Ω THV + N < 0,1% Ingangen 2 x RCA/2 x XLR schakelbaar, RS232, trigger (12 V) Ingangsimpedantie 15 kω RCA en XLR Uitgangsimpedantie 0,3 Ω bij 1 khz Gain 30 db ongebalanceerd, 26 db gebalanceerd Frequentiekarakteristiek 20 Hz 20 khz, -0,5 db Signaal/ruisverhouding 20 Hz 20 khz ongewogen 105 dbv THV + N < 0,005% (1 khz, 100 W, 8 Ω) THV + N < 0,02% (20 Hz 20 khz, 10 W, 8 Ω) In Mono Uitgangsvermogen 1 x 550 W/8 Ω THV + N < 0,1% Ingangen 1 x RCA/1 x XLR schakelbaar, RS232, trigger (12 V) Ingangsimpedantie 15 kω RCA/XLR Uitgangsimpedantie 0,6 Ω bij 1 khz Gain 30 db ongebalanceerd, 26 db gebalanceerd Frequentiekarakteristiek 20 Hz 20 khz, -0,4 db Signaal/ruisverhouding khz ongewogen 105 dbv THV + N < 0,004% (1 khz, 100 W, 8 Ω) THV + N < 0,015% 20 Hz 20 khz (10 W, 8 Ω) Gemeenschappelijk (stereo + mono) Stroomverbruik Stand-by 0,3 W, in bedrijf 24 W Afmetingen (B x D x H) 430 x 385 x 105 mm Gewicht 10,5 kg Kleuropties Zwart, titanium MM30 DIGITALE MEDIAMODULE Audioformaten Sample raties WLAN Digitale uitgang Ingangen WAV, LPCM, AIFF, FLAC, ALAC, MP3, MP4 (AAC), WMA, OGG 32 Hz khz b, g, n modus; WEP (64 en 128 bit), WPA en WPA2 (TKIP en AES) 1 x SPDIF RCA 192 khz) 3 x Toslink optisch (96 khz) 1x SPDIF RCA (192 khz) USB-A (192 khz) USB-B (192 khz) WLAN (48 khz) LAN (192 khz) Bluetooth (aptx, AAC, MP3) C24 AFSTANDSBEDIENING De C24 afstandsbediening voorziet in volledige bediening van het Primare systeem voor geïntegreerde versterkers, voorversterkers, disc-spelers en digitale en surroundprocessors.

18 The sound and vision of Scandinavia Limstensgatan Limhamn Zweden primare.net

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

AZUR 851 SERIES FLAGSHIP DIGITAL AUDIO AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER

AZUR 851 SERIES FLAGSHIP DIGITAL AUDIO AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER AZUR 851 SERIES FLAGSHIP DIGITAL AUDIO AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER AZUR 851N UPSAMPLING NETWORK MUSIC PLAYER DE ULTIEME DIGITALE PRESTATIES VOOR STREAMING De Azur 851N is een netwerkspeler

Nadere informatie

A30.7 ZEVENKANAALS EINDVERSTERKER

A30.7 ZEVENKANAALS EINDVERSTERKER A30.7 ZEVENKANAALS EINDVERSTERKER De Primare A30.7 is een zevenkanaals eindversterker die de elegante efficiëntie, dat het kenmerk van Primare design is, projecteert en waarin zeven discrete 150 W Ultra-Fast

Nadere informatie

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXN NETWORK PLAYER

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXN NETWORK PLAYER CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXN NETWORK PLAYER CXN NETWORK PLAYER JE MUZIEK KLINKT GEWELDIG, WAAR HIJ OOK VANDAAN KOMT De CXN is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke netwerkspeler uit onze

Nadere informatie

NOS Mini DAC "Octave. Gebruiksaanwijzing. Made by ALL Engineering. Bijgewerkt per

NOS Mini DAC Octave. Gebruiksaanwijzing. Made by ALL Engineering. Bijgewerkt per NOS Mini DAC "Octave MKII " Gebruiksaanwijzing Bijgewerkt per 16-03-2013 Introductie De NOS Mini DAC "Octave MKII"is een digitaal naar analoog omzetter zonder enige opsmuk. Zo wordt geen processing toegepast

Nadere informatie

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS

Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS Musical Fidelity V-Series V-CAN V-DAC V-LPS V-Series V-CAN Hoofdtelefoonversterker V-CAN Hoofdtelefoonversterker De nieuwe V-CAN van Musical Fidelity is de eerste telg van zeven uit de familie van de V-Series.

Nadere informatie

Prijs Indigo e 10.150,00

Prijs Indigo e 10.150,00 Indigo achterzijde Chord ipod Indigo Digitale DAC en PreAmp Series De laatste digitale aanwinst van Chord is de Indigo. Als natuurlijk vervolg op de Red en Blu series (de kleur indigo heeft de hoogste

Nadere informatie

VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 SEPTEMBER Artikel Omschrijving EAN Verkoop incl. btw per stuk

VERKOOPPRIJSLIJST PER 1 SEPTEMBER Artikel Omschrijving EAN Verkoop incl. btw per stuk X-i1000 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318. Analoge ingangen: Phono

Nadere informatie

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXA80 / CXA60 INTEGRATED AMPLIFIERS

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXA80 / CXA60 INTEGRATED AMPLIFIERS CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXA80 / CXA60 INTEGRATED AMPLIFIERS CXA60/CXA80 INTEGRATED AMPLIFIERS TWEE GEÏNTEGREERDE VERSTERKERS VOOR HET DIGITALE TIJDPERK De CXA60 en CXA80 van Cambridge zijn

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

Musical Fidelity V-Series mkii

Musical Fidelity V-Series mkii Musical Fidelity V-Series mkii II V-Series mkii V-CAN mkii Hoofdtelefoonversterker V-CAN mkii Hoofdtelefoonversterker De nieuwe V-CAN mkii van Musical Fidelity is een waardig opvolger van de V-CAN. De

Nadere informatie

X-L Diversen uitvoeringen

X-L Diversen uitvoeringen X-i1000 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318. Analoge ingangen: Phono

Nadere informatie

Box-Design Nieuws 03/2015

Box-Design Nieuws 03/2015 Box-Design Nieuws 03/2015 S- serie DS- serie RS- serie Nieuws 2015 Verkoopprijzen zijn incl. 21% BTW Verbeteringen gelden voor alle nieuwe produkten: GROENE produkten verbruiken minder dan 1 watt in standby!

Nadere informatie

X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW

X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW X-i1000 (Begin januari 2015) NIEUW 3760179291094 in Class AB 2 x 220W / 8 Ohm (2 x 400W / 4 Ohm). VU meters. 2 x 45W in Class A (schakelbaar), D/A converter Burr Brown PCM1796, USB-B converter X-MOS USB3318.

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

perfectie in beeld & geluid

perfectie in beeld & geluid 2007 HD perfectie in beeld & geluid Discmaster 8.0 «AV Master 8.0 «CD speler awards «Pre vs2, 6 vs2 & 8 vs2 «DAB 8.0 «6 Power «8 Power wat is HD? HD is de laatste generatie digitale videotechnologie met

Nadere informatie

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge

Nadere informatie

daudio Daudio ASP AMP

daudio Daudio ASP AMP Daudio ASP AMP Gebruiksaanwijzing 4 mei 2014 Introductie De daudio ASP AMP bevat actieve filtering en versterking die specifiek zijn ontwikkeld voor de daudio luidsprekers. Voor een stereo systeem zijn

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

SA 1. Beste Consument,

SA 1. Beste Consument, Beste Consument, Kwaliteit is altijd de drijvende kracht geweest en de oprichting van Argon Audio is een natuurlijk gevolg van onze filosofie. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen

Nadere informatie

In de jaren 90 verzorgen de broers Alpar en Zsolt Huszti de import en distributie in Hongarije van een reeks toonaangevende Engelse Hi-Fi producten.

In de jaren 90 verzorgen de broers Alpar en Zsolt Huszti de import en distributie in Hongarije van een reeks toonaangevende Engelse Hi-Fi producten. In de jaren 90 verzorgen de broers Alpar en Zsolt Huszti de import en distributie in Hongarije van een reeks toonaangevende Engelse Hi-Fi producten. Hieronder ook Ion/ Obelisk Systems; ontwerpen gebaseerd

Nadere informatie

De vele Awards en testverslagen spreken voor zich.

De vele Awards en testverslagen spreken voor zich. Het verhaal begint in 1988. Bent Holter studeerde aan de Technische Universiteit in Trondheim (NTNU) en besloot een studie te doen naar het ontwerp van transistors om een oplossing te vinden voor de problemen

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10295 Welkom Dank u voor het kopen van Digitus Bluetooth Soundbar met subwoofer! Ongeacht hoe u dit product gebruikt of het nu voor het afspelen

Nadere informatie

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke

Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke Alle rechten voorbehouden. Volgens copyrightwetgeving mag deze handleiding niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Garmin. Garmin behoudt zich het recht

Nadere informatie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Introductie van de Sound First Azur 350 Serie! Het ontwikkelen van een toonaangevend HiFi systeem in de betaalbare klasse is in allerlei opzichten

Nadere informatie

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound.

Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. Feestbeest Kombo 22 Omdat je in de keuken, slaapkamer of studeerkamer / studentenkamer ook in het bezit wilt zijn van een goede sound. 299,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart Gratis verzending reviews: Highlights:

Nadere informatie

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + PRE D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

Soundbox Wi-Fi Muziek ontvanger.

Soundbox Wi-Fi Muziek ontvanger. Gebruikshandleiding Soundbox 2.1 Soundbox Wi-Fi Muziek ontvanger. Verpakking bevat: 1 x Soundbox Wi-Fi muziek ontvanger box. 1 x 3.5mm naar RCA Stereo Audio kabel. (de meest populaire verbinding methode)

Nadere informatie

Aurix bovenop de Octave MKII. " Hoofdtelefoonversterker. "AuriX. Gebruiksaanwijzing. Bijgewerkt per Made by ALL Engineering

Aurix bovenop de Octave MKII.  Hoofdtelefoonversterker. AuriX. Gebruiksaanwijzing. Bijgewerkt per Made by ALL Engineering Aurix bovenop de Octave MKII "AuriX " Hoofdtelefoonversterker Gebruiksaanwijzing Bijgewerkt per 11-01-2014 Introductie De Aurix is niet zomaar een aanvulling op de bestaande product range van Metrum acoustics

Nadere informatie

BT DOUCHE LUIDSPREKER

BT DOUCHE LUIDSPREKER BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXR AV RECEIVERS

CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXR AV RECEIVERS CX SERIES CUTTING EDGE DIGITAL AUDIO CXR AV RECEIVERS CXR120/CXR200 AV RECEIVERS DE CXR120 EN CXR200 VAN CAMBRIDGE ZIJN VAN DE GROND AF ONTWORPEN VOOR DE NIEUWE CX-SERIE. DEZE AV-RECEIVERS LEVEREN SCHITTERENDE

Nadere informatie

CD32. audiofiele compact disk speler GEBRUIKSHANDLEIDING

CD32. audiofiele compact disk speler GEBRUIKSHANDLEIDING CD32 audiofiele compact disk speler GEBRUIKSHANDLEIDING WELKOM! Gefeliciteerd met uw Primare CD32! Uw CD32 is een compact disk speler is van hoge kwaliteit en voorzien van analoge en digitale uitgangen.

Nadere informatie

I22. audiofiele geïntegreerde versterker GEBRUIKSHANDLEIDING

I22. audiofiele geïntegreerde versterker GEBRUIKSHANDLEIDING I22 audiofiele geïntegreerde versterker GEBRUIKSHANDLEIDING WELKOM! Gefeliciteerd met uw Primare I22! Uw I22 is een geïntegreerde versterker van hoge kwaliteit, ontworpen als de ideale basis voor een hi-fi

Nadere informatie

DANIEL HERZ. Master Class

DANIEL HERZ. Master Class DANIEL HERZ Master Class Master Class van Daniel Herz is een zeer innovatieve muziekspeler voor Mac computers en biedt een superieure geluidskwaliteit met unieke eigenschappen, ontworpen voor mensen die

Nadere informatie

audiofiele geïntegreerde versterker gebruikshandleiding

audiofiele geïntegreerde versterker gebruikshandleiding I32 audiofiele geïntegreerde versterker gebruikshandleiding welkom! Gefeliciteerd met uw Primare I32! De I32 is een geïntegreerde versterker van hoge kwaliteit, ontworpen als het ideale middelpunt van

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Becker 6+8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-BECK-14P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1

MP3/CD/USB/SD speler UD Gebruiksaanwijzing. Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 MP3/CD/USB/SD speler UD 1001 Gebruiksaanwijzing Falco TT bvba, Scharestraat 48, 8020 Ruddervoorde Pagina 1 Installatie en de set-up instructies Voor een betrouwbare werking van de eenheid, dient u deze

Nadere informatie

Ontdek het Sonossysteem

Ontdek het Sonossysteem Ontdek het Sonossysteem The Wireless HiFi System Met het draadloos HiFi-systeem van Sonos klinkt alle muziek ter wereld warm, vol en kristalhelder, in elke kamer. Sonos vult je huis met muziek en combineert

Nadere informatie

Power Amplifier Q2 - Q4 AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. Power Amplifier Q2 Q4. Gebruikershandleiding & Installatiegids

Power Amplifier Q2 - Q4 AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. Power Amplifier Q2 Q4. Gebruikershandleiding & Installatiegids Power Amplifier Q2 - Q4 AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT Power Amplifier Q2 Q4 Gebruikershandleiding & Installatiegids A U D A C P R O F E S S I O N A L A U D I O E Q U I P M E N T Gebruikershandleiding

Nadere informatie

FCC-verklaring. Veiligheidsvoorzorgen. Handleiding 02

FCC-verklaring. Veiligheidsvoorzorgen. Handleiding 02 Handleiding FCC-verklaring Dit apparaat is getest en bevonden te voldoen aan de limieten voor een digitaal apparaat van klasse B, overeenkomstig deel 15 van de FCC-regels. Deze beperkingen zijn ontwikkeld

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Zomer a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Zomer 2017 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

Januari 2015: Introductie van de Cambridge CX-serie

Januari 2015: Introductie van de Cambridge CX-serie 3 Januari 2015: Introductie van de Cambridge CX-serie Top Hi-Fi voor het Digitale Tijdperk Cambridge Audio s nieuwe CX-serie high end audiocomponenten, zal luisteren in het digitale tijdperk revolutionair

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. BMW 10-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-BMW-10P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM

WELKOM BIJ DE FAMILIE. THE WIRELESS HiFi SYSTEM WELKOM BIJ DE FAMILIE THE WIRELESS HiFi SYSTEM THE WIRELESS HiFi SYSTEM Alleen Sonos biedt HiFi-geluidskwaliteit in combinatie met een supersolide draadloos netwerk in één intelligent systeem, waarmee

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Fiat 14-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-SUZ-14P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RT3 VAN)

Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RT3 VAN) Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RT3 VAN) Art. Nr: BT-PEU-RT3V Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon HANDLEIDING POWERCUBE 100 Draagbare BT speaker met draadloze microfoon PROBLEMEN OPLOSSEN Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing Geen geluid 1. Geen ingang geluidsbron 1. Gebruik een beter muzieksignaal

Nadere informatie

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS Prijslijst September 2015 VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

ART5.4 / ART8.8. 5th generation. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand

ART5.4 / ART8.8. 5th generation. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand AT5.4 / AT8.8 5th generation De AT5.4 of AT8.8 is een compleet en gebruiksvriendelijk audioverdeelsysteem voor vier of acht afzonderlijke zones. De uitgebreide keuze aan al dan niet ingebouwde bronnen

Nadere informatie

A k a n a a l s e i n d v e r s t e r k e r GEBRUIKSHANDLEIDING

A k a n a a l s e i n d v e r s t e r k e r GEBRUIKSHANDLEIDING A30.7 7 - k a n a a l s e i n d v e r s t e r k e r GEBRUIKSHANDLEIDING WELKOM! Welkom bij de Primare A30.7 Versterker! De A30.7 is een 7-kanaals modulaire eindversterker, ontworpen als de ideale eindtrap

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (CAN)

Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (CAN) Citroen 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (CAN) Art. Nr: BT-PEU-RD4 Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

Handleiding CD-2 V 1.4

Handleiding CD-2 V 1.4 Handleiding CD-2 V 1.4 2 INHOUDSTAFEL WAARSCHUWINGEN... 3 MEEGELEVERDE TOEBEHOREN... 4 AFSTANDSBEDIENING... 5 VOORPANEEL... 6 ACHTERZIJDE... 7 SYSTEEMMENU... 8 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 10 AANSLUITINGEN...

Nadere informatie

Getting Started. DA-300USB D/A Converter

Getting Started. DA-300USB D/A Converter English Deutsch Français DA-300USB D/A Converter Getting Started Italiano ESPAÑOL NEDERLANDS SVENSKA РУССКИЙ POLSKI Erste Schritte/ Mise en route/ Guida introduttiva/ Antes de empezar/ Aan de slag/ Att

Nadere informatie

Draadloze Muziekontvanger

Draadloze Muziekontvanger Draadloze Muziekontvanger ENV-1295 Gebruikershandleiding De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 1 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD INSTALLATIE... 7 Functies... 8 Aansluiten... 9 Paren

Nadere informatie

SA-10 SUPER AUDIO CD SPELER. De Nieuwe Referentie

SA-10 SUPER AUDIO CD SPELER. De Nieuwe Referentie SA-10 SUPER AUDIO CD SPELER De Nieuwe Referentie gewijd aan detail De MA-9, SC-7 en SA-7 Reference-serie van Marantz is jarenlang normbepalend geweest voor audioweergave en -versterking: de serie put

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Audi 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-VW-12P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-TOY-B Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Juni a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. Juni a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment Juni 2018 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter Draadloze scherm adapter met HDMI - 1080p - wireless HDMI display adapter Product ID: WIFI2HDMCGE Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze

Nadere informatie

DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM

DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM DRUK OP PLAY EN BETREED ONZE WERELD MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM MEER DAN EEN MULTIROOM HIFI-SYSTEEM Elk nummer, in elke kamer, op elk moment. PlayLink laat u van uw muziek genieten zoals nooit

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

Vehicle Media Solutions

Vehicle Media Solutions P1/6 rev4 dd 290513 Product informatie: Draadloos microfoonsysteem met 2 microfoons en informatie display. Speciale spraak limiter compressor om storing te voorkomen veroorzaakt door hoge pieken in het

Nadere informatie

Mazda 16-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Mazda 16-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Mazda 16-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-MAZ-16P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

VGA-naar-HDMI-scaler x1200

VGA-naar-HDMI-scaler x1200 VGA-naar-HDMI-scaler - 1920x1200 Product ID: VGA2HDPRO2 Met deze VGA-naar-HDMI -converter en -scaler kunt u uw analoge VGA-videosignaal op een digitaal HDMI-scherm aansluiten. Het heeft een ingebouwde

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Lancia 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-FIAT-8P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem

Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem Bluetooth in keuken of badkamer Uw mobiele apparaat is de (muziek) bron voor dit systeem folder digitaal BMC 35 Easy Met de BMC35Easy realiseert u op een eenvoudige en snelle manier muziek in uw keuken

Nadere informatie

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen*

Stabiele ontvangst Onderweg geen hinderlijke onderbrekingen* DAB+ (Digitale Radio) De nieuwe manier van radio luisteren! DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor digitale radio. Door het digitaliseren van de ether voor

Nadere informatie

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table

meer muziek musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin & Round Table musical fidelity Merlin Merlin multi-format geïntegreerde versterker met luidsprekers Om aan te tonen dat de betere audio niet alleen is weggelegd voor alleenstaanden

Nadere informatie

Musical Fidelity. AMS Series M6 Series. Primo AMS50 AMS35i AMS35p. M6i M6CD M6pre M6prx

Musical Fidelity. AMS Series M6 Series. Primo AMS50 AMS35i AMS35p. M6i M6CD M6pre M6prx Musical Fidelity AMS Series M6 Series Primo AMS50 AMS35i AMS35p M6i M6CD M6pre M6prx AMS Series Primo Primo Primo pure Klasse A voorversterker Musical Fidelity heeft een naam hoog te houden als het gaat

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

Audionet DNP: de geboorte van een nieuwe referentie

Audionet DNP: de geboorte van een nieuwe referentie Audionet DNP: de geboorte van een nieuwe referentie Audionet elektronica zijn ultra High-End audiocomponenten, ontworpen en gebouwd in Bochum, Duitsland, met een passie voor kwaliteit in engineering. Audionet

Nadere informatie

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet Algemene informatie Ultieme Wi-Fi-dekking en snelheden Deze WLR-9000 AC1900 High-Coverage Wi-Fi Router biedt je een onovertroffen dekking en indrukwekkende snelheden, zodat je thuis kunt genieten van een

Nadere informatie

Als een audio en video home entertainment systeem zó compleet is als de Plato van Convert Technologies, dan kan je gewoonweg niet om de

Als een audio en video home entertainment systeem zó compleet is als de Plato van Convert Technologies, dan kan je gewoonweg niet om de Als een audio en video home entertainment systeem zó compleet is als de Plato van Convert Technologies, dan kan je gewoonweg niet om de ontwerpfilosofie van het bedrijf heen. Net als de wijsgeer van het

Nadere informatie

HANDLEIDING DALI SOUND HUB

HANDLEIDING DALI SOUND HUB HANDLEIDING DALI SOUND HUB INHOUD 1.0 Uitpakken... 3 2.0 Knoppenoverzicht van de DALI Sound Hub... 4 3.0 Aansluitingenoverzicht van de DALI Sound Hub... 5 4.0 Ingebruikname... 6 5.0 Het koppelen van de

Nadere informatie

Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland

Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland Listen to the radio! De nummer 1 DAB+ radio uit Noorwegen nú in Nederland Meer zenders Digitale kwaliteit Meer gemak DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting. De nieuwe, internationale standaard voor

Nadere informatie

Citroen 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RD3)

Citroen 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RD3) Citroen 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie (RD3) Art. Nr: BT-PEU-RD3 Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. MINI 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-BMW-12P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

KN-MICW310 KN-MICW KANALEN. Draadloos Microfoonsysteem GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS.

KN-MICW310 KN-MICW KANALEN. Draadloos Microfoonsysteem GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS. KN-MICW30 KN-MICW320 50 KANALEN Draadloos Microfoonsysteem GEBRUIKSAANWIJZING www.konigelektronic.info NEDERLANDS 0336 INTRODUCTIE: Dit draadloze microfoonsysteem maakt gebruik van geavanceerde communicatietechnologie

Nadere informatie

Audionet DNC: het netwerkgenie

Audionet DNC: het netwerkgenie Audionet DNC: het netwerkgenie Audionet elektronica zijn ultra High-End audiocomponenten, ontworpen en gebouwd in Bochum, Duitsland, met een passie voor kwaliteit in engineering. Audionet s team van ingenieurs

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Seat 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-VW-12P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER 8 CHANNEL MUSIC MIXER 172.580 12 CHANNEL MUSIC MIXER 172.583 Instruction Manual Gebruiksaanwijzing Mode d Emploi Gebrauchsanleitung Brugsanvisning NL Hartelijk dank voor de aanschaf van dit SkyTec mengpaneel.

Nadere informatie

ART5.4 / ART8.8. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand

ART5.4 / ART8.8. Door de free app en de geïntegreerde webserver zijn bediening op afstand AT5.4 / AT8.8 De AT5.4 of AT8.8 is een compleet en gebruiksvriendelijk audioverdeelsysteem voor vier of acht afzonderlijke zones. De uitgebreide keuze aan al dan niet ingebouwde bronnen laat elkeen zijn

Nadere informatie

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. November a passion for sound

Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment. November a passion for sound Portable, Design, 2.0, 2.1, 5.1 multimedia luidsprekers hoofdtelefoons en home entertainment November 2016 Home Entertainment B3 CineSound RMS 70W TV Soundbar Optische, coaxiale, 3.5mm Aux, RCA en Bluetooth

Nadere informatie

USB-stereoaudioadapter externe geluidskaart met SPDIF digitale audio en ingebouwd microfoon

USB-stereoaudioadapter externe geluidskaart met SPDIF digitale audio en ingebouwd microfoon USB-stereoaudioadapter externe geluidskaart met SPDIF digitale audio en ingebouwd microfoon Product ID: ICUSBAUDIOMH Met de ICUSBAUDIOMH externe USB-kaart kunt een S/PDIF digitale audio-uitgang of een

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Ford Quadlock 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-FORD-QP Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

Toyota 6+6 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Toyota 6+6 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Toyota 6+6 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-TOY-A Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of

Nadere informatie

Product catalogus Xtrend

Product catalogus Xtrend Product catalogus Xtrend Xtrend ET-9500 Xtrend ET-9500 De linux gestuurde Xtrend ET-9500 is een zeer uitgebreide HD satelliet ontvanger met talloze functies. Deze kunnen zelfs nog verder uitgebreid worden

Nadere informatie

Alfa Romeo 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Alfa Romeo 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Alfa Romeo 8-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-FIAT-8P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone

Nadere informatie

PRODUCTPROGRAMMA 2014/2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST GELDIG VANAF 1 AUGUSTUS 2014. Aanbevolen consumentenprijs in /stuk inclusief BTW

PRODUCTPROGRAMMA 2014/2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST GELDIG VANAF 1 AUGUSTUS 2014. Aanbevolen consumentenprijs in /stuk inclusief BTW CONSUMENTENPRIJSLIJST PRODUCTPROGRAMMA 2014/2015 GELDIG VANAF 1 AUGUSTUS 2014 Aanbevolen consumentenprijs in /stuk inclusief BTW Technische veranderingen voorbehouden. Met deze prijslijst worden alle voorgaande

Nadere informatie

VERMOGENVERSTERKER VPA2650M

VERMOGENVERSTERKER VPA2650M VERMOGENVERSTERKER IEIDING Wij danken u voor uw aankoop van een professionele versterker. De uitzonderlijke kwaliteit van de onderdelen en de constructie maken van dit toestel een trouwe en betrouwbare

Nadere informatie

R32. phono voorversterker. gebruikshandleiding

R32. phono voorversterker. gebruikshandleiding R32 phono voorversterker gebruikshandleiding WELKOM! De R32 Phono Voorversterker heet u welkom! De R32 is de ideale interface tussen de lage-niveau uitgang van een MM/MC pick-up en de lijn-niveau ingangen

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

HDMI Over CAT5 HDBaseT extender - Power Over Cable - IR - RS232-10/100 Ethernet - Ultra HD 4K - 100m

HDMI Over CAT5 HDBaseT extender - Power Over Cable - IR - RS232-10/100 Ethernet - Ultra HD 4K - 100m HDMI Over CAT5 HDBaseT extender - Power Over Cable - IR - RS232-10/100 Ethernet - Ultra HD 4K - 100m StarTech ID: ST121HDBT5 De StarTech.com HDBaseT extenderset breidt HDMI uit tot 100 meter via één CAT5e-

Nadere informatie

CXA60/80 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER

CXA60/80 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER CXA60/80 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER houdsopgave Afstandsbediening Afstandsbediening... 2 Bedieningselementen aan de voorkant... 3 Aansluitingen aan de achterkant... 3 Aansluitingen... 4 stellingsmenu...

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Skoda 12-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-VW-12P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie