Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 33 nummer juni 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 33 nummer juni 2013"

Transcriptie

1 Livingstoontje Livingstoneschool Gouda jaargang 33 nummer juni 2013 Belangrijke Data 28 juni: Rapport 2 mee 4 juli: wenuurtje 8 juli: contact avond 11 juli: afscheidsavond groep 8 11 juli: juf Corianne gaat trouwen 17 juli: juf Elsemarieke gaat trouwen en afscheid van Juf Hanny, juf Titia en juf Jet Om over na te denkenaar wen veilig te voelen vanuit de zekerheid dat In de afgelopen weken hebben we met de kinderen tijdens de dagelijkse opening uit de Bijbel gelezen over wat God ons zegt over de nieuwe hemel en aarde die komen gaan. Hieruit zijn goede gesprekken voortgekomen. Hieronder een lied wat deze inhoud op een mooie manier verwoordt. De nieuwe hemel en aarde Nu gaan de bloemen nog dood. Nu gaat de zon nog onder. Nooit gebeurt er een wonder, niemand kan zonder brood. Refrein: Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw, de hemel en de aarde Stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw, de hemel en de aarde. Daar is geen zon en geen maan. Daar zal God ons verlichten. Daar zullen alle gezichten vol van Zijn heerlijkheid staan. Daar is geen dorst of verdriet. Daar zal God ons omgeven. Daar is gelukkig leven. En het eindigt niet. Zingt van de eeuwige dag. Zingt voor Zijn komst en zeg amen. Zingt voor de Heer die ons samen daar al van eeuwigheid zag. Leerlingen We zijn blij dat Thijmen Sakko en Jochem van den Brink zijn bij ons op school zijn gekomen. Zij zitten in de mussen groep bij juf Elsemarieke en juf Corianne. We hopen dat Thijmen en Jochem snel zullen wennen en veel plezier bij ons zullen beleven. Formatie We zijn blij u de formatie van te presenteren (onder voorbehoud). Het plaatje voor komend schooljaar is helaas nog niet helemaal rond. We hebben nog een vacature van 3 dagen open staan in groep 6/7. We zijn bezig met de vervulling van deze vacature.

2 Groep 1/2 Groep 1/2 Groep 1/2 Groep 3 Groep 3/4 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 6/7 Groep 7 Groep 8 Groep 8 Elsbet Hanse (ma, di, woe) Inge de Bruijn (do, vr) Corianne Schuurman (woe, do, vr) Rianne Landman (ma, di) Elsemarieke den Hartogh (ma, di, woe, do, vr) Saskia Ardon (ma, woe, do) Carla Vis (di, vr) Marja Hamberg (ma, dimo, do) Anja de Jong (dimi, woe, vr) Susanne Koning* (ma, woe, do, vr) Arianne Krist (ma, di, woe, do,vr) Theo Peters* (ma, woe, do, vr) Nicolette Lukassen (di, woe) / Vacature Richard Griffioen*(ma, di, do, vr) Rachel Zuidam (ma, di, woe) Eunice Havenaar (do, vr) Kores Punt (ma, di, woe, do, vr) Bouwcoördinatoren: Meester Theo en Juf Susanne Koning zullen de nieuwe bouwcoördinatoren worden op school. Meester Theo zal de bovenbouw (5-8) voor zijn rekening nemen en juf Susanne de onderbouw (1-4). Voor bouwspecifieke zaken kunt u dus bij hen terecht. Meester Theo en juf Susanne zullen beiden een tweejarige opleiding gaan volgen i.v.m. hun nieuwe rol in de organisatie. Concreet betekent dit dat meester Theo en juf Susanne iedere dinsdag ambulant zullen zijn. Meester Theo zal iedere dinsdag vervangen worden door juf Dineke van Dorp. Juf Susanne zal iedere dinsdag vervangen worden door juf Hanne Vosselman. Interne begeleiding: Juf Nicolette Lukassen zal ook het komende jaar de IB-er zijn voor de groepen 1-8. Juf Nicolette zal naast haar IB-taken ook een aantal ondersteunende taken verrichten in de groepen 3 (ma, woe, do, vr) en zoals eerder geschreven zal zij werkzaam zijn in groep 6/7. Concreet betekent dit dat juf Nicolette op de volgende momenten op afspraak beschikbaar is: Maandag, donderdag en vrijdag. Tussen uur is zij op deze dagen niet beschikbaar i.v.m. de leesondersteuning in de groepen 3. Opleidingen Richard Griffioen zal een opleiding volgen voor gedragscoach. Ook hij start een tweejarig traject. Iedere woensdag zal meester Richard ambulant zijn. Juf Dineke van Dorp zal hem vervangen. Juf Arianne zal haar gymopleiding afmaken en extra gymlessen geven op school. Deze lessen zijn noodzakelijk voor het behalen van haar diploma. Gym De gymlessen zullen verzorgd worden door diverse collega s. Meester Kores Punt is het aanspreekpunt voor de gym en zal zorg dragen voor een doorgaande gymlijn in de school. Plusgroepen Juf Dineke van Dorp zal zich het komende jaar naast ICT en haar lesgevende taken bezighouden met de plusgroepen op school. Zij zal op donderdagochtend met kleine groepjes aan de slag gaan om zo wat dieper op de lesstof in te gaan. Dit zal zij veelal doen in combinatie met ICT en in overleg met de IB-er van de school. RT Juf Irma zal wederom de RT lessen op school verzorgen.

3 Directie Ook het komende schooljaar wil ik graag voor u bereikbaar zijn. De ochtenden ben ik voor korte vragen tussen 8.30 uur en 9.00 uur aanwezig, met uitzondering van de dagen dat ik andere verplichtingen heb. Mocht het nodig zijn om wat uitgebreider met elkaar te spreken dan kunt u van te voren met mij een afspraak maken. BSO Dinsdag 2 juli zal er een informatie avond zijn voor de ouders waarvan de kinderen op dit moment gebruik maken van de BSO bij ons op school. De ouders van de betreffende leerlingen hebben hiervoor via de mail een uitnodiging ontvangen. Groep 7/8 De leerlingen van groep 7/8 zullen dit jaar afscheid van elkaar nemen, omdat de leerlingen van groep 8 doorstromen naar het VO. Voor de groep 7 leerlingen betekent dit dat zij met 18 leerlingen bij elkaar zullen blijven. Er zal dus geen herverdeling plaatsvinden tussen de huidige groepen 7. Voor het komende schooljaar betekent dit dat we 2 groepen 8 zullen hebben. Het is de bedoeling dat de leerlingen van groep 7 van de 7/8 combinatiegroep voor de vakantie alvast een keer gaan kijken in de ruimte waar zij komend schooljaar onderwijs zullen krijgen. Hierover worden de ouders van de betreffende leerlingen t.z.t. ingelicht. In de laatste week van de zomervakantie zullen we de meubels, materialen en computers etc. voor deze groep naar de nieuwe locatie overbrengen. Het is de bedoeling dat de groep tijdens de pauzes, weekvieringen en tijdens andere gezamenlijke activiteiten op school aanwezig is. Ook het overblijven zal op school plaatsvinden. Samen met de leerkrachten van de groep zullen we de komende weken om de tafel gaan om e.e.a. in goede banen te leiden. Uiteraard houden we u als ouders op de hoogte. Namenlijsten leerlingen groep 1/2 De ouders waarvan de kinderen komend schooljaar in groep ½ zitten zullen komende week een complete namenlijst ontvangen waarop ook de toekomstige leerlingen vermeld staan. De toekomstige leerlingen zullen op 16 juli op school uitgenodigd worden samen met hun ouder/ verzorger om alvast even te kijken op hun school. 8 juli Op 8 juli zijn onze 10-minutengesprekken. U ontvangt vandaag bij het rapport een brief waarop u zich kunt intekenen of wordt uitgenodigd. Afscheid Juf Jet, juf Titia en juf Hanny (herhaald) Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs als leerkracht nemen juf Jet, juf Titia en juf Hanny afscheid van de Livingstoneschool en het onderwijs. Woensdag 17 juli is er gelegenheid om afscheid te nemen van de juffen. Vanaf uur bent u tot uur van harte welkom in de aula van de school om de juffen de hand te schudden. Handvaardigheidscircuit T-shirts Vrijdag 5 juli hebben we voor de bovenbouw de laatste ronde van de handvaardigheid middag. Voor één van de opdrachten zijn we nog op zoek naar t-shirts met lange of korte mouwen, het liefst in vrolijke kleuren. De T-shirts mogen ingeleverd worden bij Susanne Koning of Esther Klijn.

4 Lied van de week Op de Livingstoneschool zingen we dagelijks met de kinderen het lied van de week. Een overzicht van de liederen treft u aan op de website. De komende weken ziet het overzicht er als volgt uit: Groepen 1/2 1 juli-5 juli: "Wij zullen opstaan 8 juli-12 juli: Van A tot Z Groepen 3 en 4 1 juli-5 juli: "Wij zullen opstaan 8 juli-12 juli: Van A tot Z Groepen 5 en 6 1 juli-5 juli: Psalm 1:1 8 juli-12 juli: Opwekking 479 Groepen 7 en 8 1 juli-5 juli: Psalm 1:1 8 juli-12 juli: Opwekking 479 Wijziging NAW of mailadressen Als er wijzigingen zijn in uw adresgegevens, telefoonnummer of in adres dan zijn we daar graag van op de hoogte. Wijzigingen kunt u doorgeven aan de administratie van de school via administratie@livingstoneschoolgouda.nl. (Martha Mataheru). Martha zal er zorg voor dragen dat e.e.a. bij ons juist in het systeem komt te staan, zodat we up to date blijven. Handdoeken en theedoeken Mocht u thuis nog oude handdoeken en theedoeken over hebben: wij kunnen ze op school goed gebruiken. Graag inleveren bij de leerkracht van uw zoon/dochter. ALV Maandag 8 juli wordt de jaarlijkse ledenvergadering van de vereniging CNS gehouden op de Livingstoneschool. Tijdens deze bijeenkomst zal het jaarverslag van 2012 worden besproken. Bent u nog geen lid van CNS dan kunt u bij de directie een aanmeldingsformulier vragen. Kom ook naar de Algemene Ledenvergadering van onze schoolvereniging op 8 juli om 20:00 uur in de Livingstoneschool, Livingstonelaan 60 Nog geen lid van CNS? uw steun is wel belangrijk! Vraag bij de directie om een aanmeldingsformulier of mail naar cnsgouda@hetnet.nl

5 Huttenbouw 2013 Huttenbouw 2013 natuurspeelplaats Groenhovenpark Wil je ook meedoen met de leukste week van de vakantie? Schrijf je dan nu snel in voor de Huttenbouw 2013 in het Groenhovenpark. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol! De huttenbouw is dit jaar in de laatste week van de schoolvakantie: dinsdag 27 augustus t/m donderdag 29 augustus Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen ingeschreven worden als deelnemer ( 17,50*) En (groot)ouders kunnen zich opgeven als vrijwilliger (houtploeg, technische dienst, hutleider activiteitbegleider enz.) * Het tweede en de daaropvolgende kinderen uit een zelfde gezin kunnen inschrijven tegen gereduceerd tarief: 2de kind voor 15,00 alle volgende kinderen voor 12,50 Meer informatie:

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 33 nummer 19 28 juni 2013

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 33 nummer 19 28 juni 2013 Livingstoontje Livingstoneschool Gouda jaargang 33 nummer 19 28 juni 2013 Belangrijke Data 1,2,3 juli: VO prognose gesprekken groepen 7 4 juli: rapport 2 mee naar huis 7 juli: rapport gesprekken 10 juli:

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Stappenplan (zij-)instroom kleuters

Stappenplan (zij-)instroom kleuters Stappenplan (zij-)instroom kleuters Betrokken partijen (intern) - directeur Sylvio Noël - leerlingadministratie Martha Mataheru - (onder)bouwcoördinator (Tamara Verschoor) - nieuwsbriefopsteller Karla

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 22 juni 2018

Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Nieuwsbrief van 22 juni 2018 Agenda 2 juli Studiemiddag (leerlingen vrij) 3 juli Schoolreis groep 3 t/m 6 (groep 1, 2, 7 en 8 vrij) 4 en 5 juli Portfolio gesprekken 10 juli Schoonmaakavond groep 1 t/m

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015 Livingstoontje Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer 14 17 april 2015 Belangrijke Data 20 april: Workshop De grote oversteek groep 8 19.00-21.00 uur 21 t/m 23 april: Cito toets groep 8 22 april: He

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail: administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané Schoollied Opwekking 331 > Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond. Opwekking 331

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Nieuwsbrief nr. 11 24 juni 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Dinsdag 12 juli inleveren kopij Nieuwsbrief Vrijdag 15 juli Nieuwsbrief

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 8 juli 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 11 s Avonds Peanutbal groep 8 tegen de

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN

BELANGRIJKE DATA IN MAART 2018 PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN 26 maart 2018 nr. PASEN, HET FEEST VAN EEN NIEUW BEGIN Deze weken leven we met de kinderen toe naar Pasen. Het feest van een nieuw begin. Altijd weer een kans om opnieuw te mogen beginnen. Wat er ook gebeurd

Nadere informatie

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven.

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven. Jaargang 5 nummer 11 31 mei 2017 In dit nummer: Dierbaar MR Toekomstige leerlingen Geboorte Wisselmoment Groepsverdeling Even voorstellen Sing-in O- en A4daagse Agenda Hij was hen toch zo dierbaar En daarom

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie De Paulusschool gelooft in de KRACHT van elk kind! Dr. J.W. Paltelaan 5 079 316 48 34 www.paulus.unicoz.nl 2712 RN Zoetermeer 06-25342550 directie@paulus.unicoz.nl (groep 6a, 6b, 7a en 7b) AKTUA 11 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 112 - juni 2019 Voorwoord Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomer heeft weer zijn intrede gedaan en de afronding van het

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 5 sept. informatieavond

Nadere informatie

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 NIEUWE LEERLINGEN? Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding voor de formatie van het volgende schooljaar. We zouden graag van u willen weten

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

Vakantierooster en studiedagen schooljaar

Vakantierooster en studiedagen schooljaar Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl 2015-2016 Nummer 20 29 juni 2016 In dit nummer: - Voortgang

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

C.B.S. De Klinkert. Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli Beste ouders,

C.B.S. De Klinkert. Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli Beste ouders, C.B.S. De Klinkert Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli 2016 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief met informatie voor de maand juli en de start van het nieuwe schooljaar in augustus. Eind volgende week volgt

Nadere informatie

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters Locatie Eikenlaan Locatie Heenweg Tevens postadres: Eikenlaan 50, 2691 EE s-gravenzande 0174 412587 0174 413364 info@kameleon.pcpow.nl heenweg@kameleon.pcpow.nl Maandinfo mei 2019 Di. 21 mei Vr. 24 mei

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Gisteren begroetten we alle kinderen en ouders weer op school na een welverdiende meivakantie. We hopen dat u een fijne vakantie gehad hebt.

Gisteren begroetten we alle kinderen en ouders weer op school na een welverdiende meivakantie. We hopen dat u een fijne vakantie gehad hebt. 7 mei 2019 OP NAAR DE LAATSTE 10 SCHOOLWEKEN! Gisteren begroetten we alle kinderen en ouders weer op school na een welverdiende meivakantie. We hopen dat u een fijne vakantie gehad hebt. We maken ons op

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

In de periode tot en met 31 mei vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 31 mei vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 31-5 Wandelvierdaagse Vr 1-6 Wandelvierdaagse Schoolviering groep 4-5 en groep 8 Ma 4-6 Toetsweek Di 5-6 Wo 6-6 Do 7-6 Vr 8-6 Groep 5-6 Prehistorisch dorp Ma 11-6 Di 12-6

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 12-06-2017 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -10-minutengesprekken -schoolvakanties -inloopspreekuur GGD -ziekmeldingen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4

Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief van Tamim cbs Tamim september 2014 nr. 2 jaargang 4 Nieuwsbrief september 2015 Beste ouders en verzorgers, We zijn weer begonnen! Wij zijn ontzettend blij met alle (nieuwe) kinderen, ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie

Nieuwsbrief. Wilhelminaschool. Inhoud. Van de directie Wilhelminaschool Hogeweg 23 6721VD Bennekom tel.: 0318-414243 629129 (IB/RT) E-mail: info@wilhelmina.cnsede.nl Homepage: www.wilhelmina.cnsede.nl Van de directie In de onderbouw wordt het thema "Waar ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website ( en facebookpagina.

Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (  en facebookpagina. Voor actueel nieuws en foto s verwijzen we naar onze website (www.cyriacus.nl) en facebookpagina. Agenda/activiteiten de komende periode: Datum Activiteit jaargang 19 nummer 13 juni 2018 25 juni zwemles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

22 e jaargang nr juni 2018

22 e jaargang nr juni 2018 22 e jaargang nr.11 14 juni 2018 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nr. 11 van vrijdag 15 juni 2018. We hopen u door middel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie