Voorjaar 2015 WOONINSPIRATIE 25% TOT KORTING OP RAAMDECORATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorjaar 2015 WOONINSPIRATIE 25% TOT KORTING OP RAAMDECORATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl"

Transcriptie

1 Voorjaar 2015 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op TOT 25% KORTING OP RAAMDECORATIE

2 @Verf Schimmelbestendige muurverf Hopelijk ziet jouw badkamer er momenteel niet zo uit! Niet alleen in oude badkamers, maar ook in nieuwe vormt schimmel vaak een uitdaging. Daarom bestaat er speciale 2 in 1 muurverf die schimmel tegengaat én voorkomt! Zo maak én hou je je muur snel schimmelvrij! Mat is dé trend op het gebied van verf. We zien het terugkomen in lakken en muurverven. Van mat tot extra mat en van fluweel tot poederachtig. Mat is mooi! Naast gewone lakken en muurverven heb je ook kalk- en krijtverf. Zowel voor muren als voor kozijnen en meubelen heb je verf met een prachtige matte look. Met kalkverf ontstaat er een poederachtige en vlekkerige uitstraling die kenmerkend is voor dit product. Met krijtverf krijg je een ultra matte uitstraling met een egale dekking. Het gebruik van kalk- en krijtverf komt vooral terug in een interieur met een landelijk tintje. Meer effecten met verf?

3 @Behang Kijk voor meer kleurrijk behang op Mooi zwart is niet lelijk Zwart een lelijke en deprimerende kleur? Helemaal niet! Met het juiste zwarte behang in combinatie met warme materialen en een accentkleur, maak je het interieur sfeervol. De trend zwart-wit is vanuit de Scandinavische landen onze kant op gekomen. Kenmerkend voor deze stijl is de combinatie met natuurlijke materialen als hout, katoen en wol. Wil je juist een strakke uitstraling? Combineer zwart dan met chroom, rood en glas. Zwart is een veelzijdige kleur!

4 @Vloeren De moderne visgraat Het visgraatpatroon is terug in een nieuw jasje. Het klassieke patroon krijgt met bredere planken of pvc stroken een moderne en rustige uitstraling. Het visgraatpatroon vergt wel enige handigheid bij het leggen. Vraag onze experts om advies, óf naar de mogelijkheden om de vloer door ons te laten leggen. Kamerbreed tapijt: laat de ruimte optisch groter lijken. Kies het juiste formaat Met verf kan je ruimtelijke effecten creëren in je interieur, maar dat kan je ook met tapijt. De kleur, de hoogte van de pool en het patroon spelen een rol in het optisch langer, breder, hoger of lager laten lijken van een ruimte. Wil je geen kamerbreed tapijt? Ook een karpet kan van invloed zijn op hoe groot de ruimte aanvoelt. Kijk hieronder maar eens naar de voorbeelden. Groot karpet: laat de ruimte net als met kamerbreed tapijt groter lijken.

5 Klein karpet: laat de woonkamer compacter lijken. Iets anders in de badkamer? Wie op zoek gaat naar een vloer voor de badkamer komt al snel uit bij tegels. Maar waarom niet een keer iets anders? Bijvoorbeeld een PVC vloer! Een PVC vloer is verkrijgbaar in een betonlook, tegelpatroon of houtmotief en is geschikt voor vochtige ruimtes. Verder kan een PVC vloer, net als tegels, goed in combinatie worden gelegd met vloerverwarming. Laat je wel goed informeren over afwerking en verlijming! Hoe kleiner het karpet, hoe kleiner de ruimte lijkt.

6 @Raamdecoratie Top down-bottom up kan bij zowel plissé- als dupligordijnen Dupligordijnen... Dupligordijnen bestaan uit twee lagen stof, gevouwen als een harmonica, waardoor er een bijzondere honingraatstructuur ontstaat. Hierin blijft lucht stilstaan die ervoor zorgt dat de warmte binnen blijft en de kou buiten....of......plisségordijnen Plisségordijnen bestaan in tegenstelling tot dupligordijnen maar uit één laag stof. Dat maakt ze minder isolerend, maar wel heel flexibel. Ze zijn daarom ook erg geschikt voor bijzondere raampartijen, bijvoorbeeld ronde. Bediening Zowel plissé- als dupligordijnen kunnen op verschillende manieren bediend worden. Naast de standaard koordbediening, zie je ook steeds vaker elektrische of koordloze oplossingen. Wel zo mooi! En bovendien veilig voor de kinderen. Meer info vind je op colorsathome.nl. De comeback van de horizontale jaloezie Het leek wel alsof we ze vergeten waren: horizontale jaloezieën. Maar niets is minder waar. De horizontale jaloezie heeft de afgelopen jaren een enorme makeover gehad en is nu hipper dan ooit. Met eindeloos veel mogelijkheden in kleur, materiaal en lamelbreedte is er geen huis te bedenken waar de jaloezie niet kan stralen!

7 @Gordijnen Milieuvriendelijke gordijnen Let jij bewust op wat je koopt en dat dit minder milieubelastend is? Dan zijn de gordijnen Recycle en Recycle Stripe uit de collectie van A House of Happiness iets voor jou. De gordijnen bestaan voor 42% uit gerecycled katoen. Dit katoen is afkomstig van restmateriaal wat ontstaat bij de productie van t-shirts. Welk type gordijn kies jij? Binnen de groep gordijnen heb je grofweg drie type gordijnen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit zijn vitrages, inbetweens en overgordijnen. Hoe de vitrage, een inbetween of een overgordijn valt, is afhankelijk van de soepelheid van de stof en de afwerking die je kiest. Meer weten over deze stoffen? Kijk dan op colorsathome.nl Een dubbele plooi geeft het gordijn een luxere uitstraling en zorgt ervoor dat de stof elegant valt. Met ringen krijg je een heel ander effect. Het geeft een stoere uitstraling en het gordijn valt in een grove plooi recht naar beneden. Een wavegordijn zorgt voor de perfecte golfbeweging in de stof. Met lussen krijg je hetzelfde effect als met ringen, alleen geven lussen het gordijn een romantischere uitstraling.

8 25% KORTING OP PLISSÉ- & DUPLIGORDIJNEN en 15% korting op overige raamdecoratie van 9 t/m 21 maart 2015 Alkmaar Almelo Amersfoort Ammerzoden Amsterdam (3x) Annen Arnemuiden Assen Barneveld Bedum Beverwijk Bodegraven Borger Brakel Breukelen Brunssum Bunschoten Coevorden Dedemsvaart Delden Denekamp Deurne Deventer Didam Dokkum Dordrecht Drachten Dronten Druten Duiven Echt Eerbeek Eibergen Eindhoven Elst Emmeloord Enkhuizen Enschede Epe Fijnaart Franeker Geleen Gemert Gorinchem Grave Groningen (2x) Grou Haarlem Halsteren t Harde Hardegarijp Harderwijk Haren Harmelen Harskamp Haulerwijk Heerenveen Hengelo Hilversum Hoogerheide Hoogeveen Hoorn Huissen Huizen Joure Klazienaveen Kootwijkerbroek Leerdam Lelystad Lemmer Leusden De Lier Middelburg Mijdrecht Musselkanaal Naaldwijk Nederweert Nieuw-Lekkerland Nijkerk Nijverdal Nistelrode Norg Nuland Obdam Odiliapeel Oldenzaal Ommen Onstwedde Oostzaan Opheusden Oudenbosch Oude-Tonge Oudkarspel Paterswolde Poortugaal Prinsenbeek Purmerend Raalte Reeuwijk Rhenen Rijnsburg Roosendaal Rotterdam (2x) Rozenburg Schijndel Schoonoord Smilde Sneek Soest Staphorst Steenderen Steenwijk Stiens Ter Aar Terneuzen West-Terschelling Tilburg Tubbergen Twello Uitgeest Uithuizen Ulft Utrecht Valkenswaard Varsseveld Veendam Veenendaal Vierlingsbeek Vlissingen Volendam Voorschoten Waalwijk Weert Westerhaar- Vriezenveensewijk Wieringerwerf Wijchen Winkel Winterswijk Woerden Wognum Wolvega Wommels Woudenberg Yerseke Zeewolde Zelhem Zevenhuizen (zh) Zierikzee Zuidwolde Zutphen Zwijndrecht Zwolle De actie geldt van 9 t/m 21 maart Deze actie geldt niet op arbeidsloon, confectie & fournituren, niet op reeds geplaatste orders en niet in de webshop. Vraag naar de overige voorwaarden in de winkel. De acties in deze brochure gelden niet in combinatie met andere acties. Niet alle winkels voeren het afgebeelde assortiment. Prijs-, assortiments- en kleurwijzigingen voorbehouden. Dit is een uitgave van Concepts & Companies B.V. te Harderwijk.

Najaar 2015 WOONINSPIRATIE 20% KORTING OP GORDIJNEN & PVC VLOEREN. Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl

Najaar 2015 WOONINSPIRATIE 20% KORTING OP GORDIJNEN & PVC VLOEREN. Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Najaar 2015 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl 20% KORTING OP GORDIJNEN & PVC VLOEREN STEEN & STAAL Steen & staal, aangevuld met grof hout, zorgen voor een industriële

Nadere informatie

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE 20% KORTING OP VLOEREN & GORDIJNEN. Kijk voor nog meer inspiratie op

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE 20% KORTING OP VLOEREN & GORDIJNEN. Kijk voor nog meer inspiratie op Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl 20% KORTING OP VLOEREN & GORDIJNEN Vrijwel alle raamdecoratie en gordijnen zijn ook verkrijgbaar met elektrische bediening.

Nadere informatie

Voorjaar 2017 WOONINSPIRATIE 20% Kijk voor nog meer inspiratie op KORTING OP VLOEREN & GORDIJNEN

Voorjaar 2017 WOONINSPIRATIE 20% Kijk voor nog meer inspiratie op  KORTING OP VLOEREN & GORDIJNEN Voorjaar 2017 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl 20% KORTING OP VLOEREN & GORDIJNEN DENIM BLUE De trendkleur van 2017 is Denim Drift, de kleur van je veel gedragen jeans.

Nadere informatie

Voorjaar 2018 WOONINSPIRATIE 20% KORTING OP RAAMDECORATIE & BEHANG. Kijk voor nog meer inspiratie op

Voorjaar 2018 WOONINSPIRATIE 20% KORTING OP RAAMDECORATIE & BEHANG. Kijk voor nog meer inspiratie op Voorjaar 2018 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl 20% KORTING OP RAAMDECORATIE & BEHANG Stijlvol en chique maar dan wel met een flinke dosis sfeer; zo kan je deze stijl

Nadere informatie

Overijssel FRYSLÂN DRENTHE FLEVO- LAND DUITSLAND. Zwolle GELDERLAND. Steenwijk* Giethoorn* Hardenberg* Kampen* Vecht* Ommen* Nijverdal* Almelo

Overijssel FRYSLÂN DRENTHE FLEVO- LAND DUITSLAND. Zwolle GELDERLAND. Steenwijk* Giethoorn* Hardenberg* Kampen* Vecht* Ommen* Nijverdal* Almelo Vecht* 1 met namen Overijssel FRYSLÂN DRENTHE Steenwijk* Giethoorn* FLEVO- LAND Hardenberg* Kampen* DUITSLAND Zwolle Ommen* SALLAND* IJssel Deventer Nijverdal* Rijssen* Almelo Oldenzaal* TWENTE Hengelo

Nadere informatie

Catalogus stempels NIETIG AFGESCHREVEN TE

Catalogus stempels NIETIG AFGESCHREVEN TE Catalogus stempels NIETIG AFGESCHREVEN TE Overzicht van de verstrekte stempels NIETIG AFGESCHREVEN TE in rechthoekig model. Proefstempel NIETIG (zonder AFGESCHREVEN TE) NAPR 0001 AMSTERDAM 1912-06-17 Postkantoren:

Nadere informatie

Alkmaar BCC BCC. Almere-Buiten BCC. Amersfoort BCC. Amsterdam BCC. Apeldoorn BCC. Arnhem BCC. Barendrecht BCC. Beek BCC. Bergen op Zoom BCC

Alkmaar BCC BCC. Almere-Buiten BCC. Amersfoort BCC. Amsterdam BCC. Apeldoorn BCC. Arnhem BCC. Barendrecht BCC. Beek BCC. Bergen op Zoom BCC Almere-Buiten Barendrecht Beek Bergen op Zoom Beverwijk Den Helder Ede Emmen Heerlen Helmond Hengelo Hilversum Hoogeveen Hoorn Leidschendam Lelystad Middelburg Muiden Oosterhout Oss Purmerend Roosendaal

Nadere informatie

BELEIDSREGEL BR/REG-18152

BELEIDSREGEL BR/REG-18152 BELEIDSREGEL Bijlage Overzicht standplaatsen zoals in het Referentiekader Spreiding en Beschikbaarheid 2017 Standplaats Regionr RAV Plaats Inwoners Inw klasse OAD gewogen OAD-klasse gewogen 9364 1 RAV

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

2e Paasdag maandag 17 april

2e Paasdag maandag 17 april T-Shop 14 zondag 16 Alkmaar 10:00-18:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almelo 10:00-17:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almere Traverse 10:00-18:00 gesloten

Nadere informatie

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Voorjaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Vrijwel alle raamdecoratie en gordijnen zijn ook verkrijgbaar met elektrische bediening. Met een druk op de knop regel

Nadere informatie

B Baarle Nassau mhz 6875 kbd QAM-64

B Baarle Nassau mhz 6875 kbd QAM-64 A Aalten-Bredevoort 7461 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Almere 8200 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Alphen aan den Rijn 1000 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Amersfoort 3900 304 mhz 6875 kbd QAM-64 Amstelveen 1000 304 mhz 6875

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

thema 1 Nederland en het water topografie

thema 1 Nederland en het water topografie thema 1 Nederland en het water topografie Argus Clou Aardrijkskunde groep 6 oefenkaart met antwoorden Malmberg s-hertogenbosch thema 1 Nederland en het water topografie Gebergten Vaalserberg Plaatsen Almere

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

BCC AMSTERDAM BUITENVELDERT MEDIA MARKT AMSTERDAM NOORD

BCC AMSTERDAM BUITENVELDERT MEDIA MARKT AMSTERDAM NOORD ALKMAAR ALKMAAR ALKMAAR ALKMAAR ALMERE ALMERE ALMERE ALMERE-BUITEN ALPHEN A/D RIJN AMSTELVEEN AMSTELVEEN AMSTELVEEN ASSEN ASSEN BARENDRECHT BARENDRECHT BARNEVELD BEEK BERGEN OP ZOOM BERGEN OP ZOOM BERKEL

Nadere informatie

Deelnemende HEMA filialen 'meer HEMA' koopavond

Deelnemende HEMA filialen 'meer HEMA' koopavond Deelnemende HEMA filialen 'meer HEMA' koopavond filiaalnaam Aalten Alblasserdam Alkmaar Noord Alkmaar Wendelaarstraat Almelo Centrum Almere Haven Almere Stad Alphen a/d Rijn Amersfoort Centrum Amersfoort

Nadere informatie

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* KAMERBREED OF KARPET 3 NOVILON VTWONEN VLOER 10 INBETWEEN DOORZICHTIG, MAAR TOCH NIET GEHEEL

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

Na Amsterdam is Utrecht de stad met de meeste deelauto s. In deze stad staan meer auto s dan in Den Haag en Rotterdam samen.

Na Amsterdam is Utrecht de stad met de meeste deelauto s. In deze stad staan meer auto s dan in Den Haag en Rotterdam samen. Memo Van Datum Onderwerp Friso Metz Trends gedeeld autogebruik Doorkiesnummer Bijlage(n) 6-254 392 Opnieuw toename van deelauto s Het aantal deelauto s in Nederland is tussen september 28 en maart 29 met

Nadere informatie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie

Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid. Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie Een elegant interieur op maat van jouw persoonlijkheid Raamdecoratie Verf en behang Interieuradvies Stoffering Decoratie MERK: JAB MERK: Diaz Flirten met licht Da s durven: Speel met kleurnuances De juiste

Nadere informatie

Index. Locatiedetails Veerweg 15, 3231 CW Brielle Locatie RD (X, Y): 71924, Orderdetails. voor de locatie (X, Y) 71924,

Index. Locatiedetails Veerweg 15, 3231 CW Brielle Locatie RD (X, Y): 71924, Orderdetails. voor de locatie (X, Y) 71924, Index voor de locatie (X, Y) 71924, 436285 Product naam Legenda Bonneblad Legenda TOP50 kaart Legenda TOP25 kaart TOP50KAART TOP50KAART Jaar 2011 2010 2010 2010 2009 2008 2007 2006 2004 1998 1995 1990

Nadere informatie

Vaatkeurmerk x x x x x x. x x x

Vaatkeurmerk x x x x x x. x x x PAV Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, Loc.Goes Loc. Zierikzee Loc. Vlissingen Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) Loc. Sliedrecht Loc. Zwijndrecht Alrijne Ziekenhuis,

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- WOONMAAND ACTIE Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis

Nadere informatie

RDC Regio-indeling Nederland

RDC Regio-indeling Nederland RDC Regio-indeling Nederland De RDC Regio-indeling Nederland is gebaseerd op gebieden met een socio-demografische samenhang. Elke regio wordt in AutoMotive Dashboard verder uitgesplitst in Nederlandse

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Concept. Wedstrijdprogramma. Wijzigingen voorbehouden

Concept. Wedstrijdprogramma. Wijzigingen voorbehouden Concept Wedstrijdprogramma 2015 Wijzigingen voorbehouden 28 Maart 2015 Amerongen Tijd Junioren LD Aspiranten LD 8:30 - - 9:00 Geldermalsen Veenendaal 9:30 Giessenlanden Neder-Betuwe 10:15 Veenendaal Gorinchem

Nadere informatie

Naam Plaats donderdag 20 dec vrijdag 21 dec Koopzondag 23 dec dinsdag 25 dec woensdag 26 december 1828 Alkmaar WC de Mare open tot 21 uur open tot 21

Naam Plaats donderdag 20 dec vrijdag 21 dec Koopzondag 23 dec dinsdag 25 dec woensdag 26 december 1828 Alkmaar WC de Mare open tot 21 uur open tot 21 Naam Plaats donderdag 20 dec vrijdag 21 dec Koopzondag 23 dec dinsdag 25 dec woensdag 26 december 1828 Alkmaar WC de Mare open tot 21 uur open tot 21 uur open van 09:00 tot 17:00 Gesloten Gesloten 1887

Nadere informatie

BEANTWOORDING SCHRIFTELIJKE VRAGEN van het raadslid R.J. van Lente. sv 57 RIS Corr.no. 2000/32266/DSB Den Haag, 7 november 2000

BEANTWOORDING SCHRIFTELIJKE VRAGEN van het raadslid R.J. van Lente. sv 57 RIS Corr.no. 2000/32266/DSB Den Haag, 7 november 2000 Gemeente Den Haag BEANTWOORDING SCHRIFTELIJKE VRAGEN van het raadslid R.J. van Lente sv 57 RIS 080551 Corr.no. 2000/32266/DSB Den Haag, 7 november 2000 Treintaxi De gemeenteraad Het raadslid, de heer drs

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

16-11-2015 1. Actieplan Fietsparkeren Totaal locaties / aantal fietsenplaatsen binnen huidige beschikking

16-11-2015 1. Actieplan Fietsparkeren Totaal locaties / aantal fietsenplaatsen binnen huidige beschikking 16-11-2015 1 Bijlage 2 Actieplan Fietsparkeren Totaal locaties / aantal fietsenplaatsen binnen huidige beschikking Locatie Oplevering Almelo CS (2e fase) 98 Q2 2013 Almelo (fase 3) 264 Q4 2013 Almere Muziekwijk

Nadere informatie

Beschrijving ACHMEA / VAIS2 koppeling

Beschrijving ACHMEA / VAIS2 koppeling Beschrijving ACHMEA / VAIS2 koppeling Datum : 11-6-2012 Versie : 1.01 1. Te installeren programma s door BS Automatisering: ach2soap ach2dec achper intrpl rbstar 1 2. Instellen van de koppeling De instellingen

Nadere informatie

Leden GV Centric 2015 Belastingsamenwerking Rivierenland Bestuursdienst Ommen-Hardenberg De Friese Meren Gemeenschappelijk Belastingkantoor

Leden GV Centric 2015 Belastingsamenwerking Rivierenland Bestuursdienst Ommen-Hardenberg De Friese Meren Gemeenschappelijk Belastingkantoor Leden GV Centric 2015 Belastingsamenwerking Rivierenland Bestuursdienst Ommen-Hardenberg De Friese Meren Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn Gemeenschappelijke Regeling A2 Gemeenten Gemeente

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING OPSTALVERZEKERING PRIJS

CRITERIA PRODUCTRATING OPSTALVERZEKERING PRIJS CRITERIA PRODUCTRATING OPSTALVERZEKERING PRIJS Om tot de ProductRating Prijs te komen heeft MoneyView de gemiddelde marktpositie van elk product berekend over 28.368 fictieve klantprofielen. Deze klantprofielen

Nadere informatie

Bestelformulier winkelpassantentellingen Nederland, België en Europa

Bestelformulier winkelpassantentellingen Nederland, België en Europa Alkmaar Centrum Oost 2016 Alkmaar Centrum West 2016 Almelo Centrum 2016 Almere Buiten 2016 Almere Centrum Noord 2015 Almere Centrum Zuid 2015 Almere Haven 2016 Alphen aan den Rijn Centrum 2015 Amersfoort

Nadere informatie

2. Het vierde lid vervalt, onder vernummering van het vijfde tot en met achtste lid tot vierde tot en met zevende lid.

2. Het vierde lid vervalt, onder vernummering van het vijfde tot en met achtste lid tot vierde tot en met zevende lid. 32 021 Wijziging van de Wet op de rechterlijke organisatie, de Wet op de rechterlijke indeling, het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering en enkele andere wetten naar aanleiding van de evaluatie van

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

Leden GV Centric 2016 Belastingsamenwerking Rivierenland De Fryske Mârren Dienst Dommelvallei Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn

Leden GV Centric 2016 Belastingsamenwerking Rivierenland De Fryske Mârren Dienst Dommelvallei Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn Leden GV Centric 2016 Belastingsamenwerking Rivierenland De Fryske Mârren Dienst Dommelvallei Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn Gemeenschappelijke Regeling Meerinzicht Gemeente Achtkarspelen

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

Concept. Wedstrijdprogramma. Wijzigingen voorbehouden

Concept. Wedstrijdprogramma. Wijzigingen voorbehouden Concept Wedstrijdprogramma 2014 Wijzigingen voorbehouden 29 Maart 2014 Maasdriel Wedstrijdleider Aad Buijs Telefoonnummer 06 41251200 Tijd Junioren LD Aspiranten LD 9:00 Geldermalsen 9:30 Leerdam Giessenlanden

Nadere informatie

Package deal - appartement type 7 Basic modern

Package deal - appartement type 7 Basic modern Package deal - appartement type 7 Basic modern 160m² WITTINT EN KLEUR 3552.- 119m² MARMOLEUM INCL. EGALISEREN, NADEN LASSEN EN LEGGEN 11597.- 60m1 MODERNE PLINT 12X90 WIT GELAKT RAL 9010 INCL. PLAATSEN

Nadere informatie

OVERZICHT OVERGESLAGEN STATIONS Bij geplande en overgeslagen stops gaat het om TUSSENstops, niet om EINDstops

OVERZICHT OVERGESLAGEN STATIONS Bij geplande en overgeslagen stops gaat het om TUSSENstops, niet om EINDstops Abcoude 5 2 16 34.946 1 0,00% Akkrum 4 0 21.748 2 0,01% Alkmaar 5 3 5 63.172 3 0,00% Alkmaar Noord 3 5 3 55.953 4 0,01% Almelo 14 7 3 5 71.702 8 0,01% Almelo de Riet 1 3 2 2 42.540 3 0,01% Almere Buiten

Nadere informatie

Bestelformulier winkelpassantentellingen Nederland, België en Europa

Bestelformulier winkelpassantentellingen Nederland, België en Europa Alkmaar Centrum ost 2016 Alkmaar Centrum West 2016 Almelo Centrum 2016 Almere Buiten 2016 Almere Centrum Noord 2015 Almere Centrum Zuid 2015 Almere Haven 2016 Alphen aan den Rijn Centrum 2017 Amersfoort

Nadere informatie

Wijziging Uitvoeringsregeling inkoop arbeidsvoorziening door gemeenten

Wijziging Uitvoeringsregeling inkoop arbeidsvoorziening door gemeenten Wijziging Uitvoeringsregeling inkoop arbeidsvoorziening door gemeenten SZW 2 december 1998/nr. AM/ARV/98/35644 Directie Arbeidsmarkt Werkgelegenheid Gelet op artikel 137a, tweede lid, van de Algemene bijstandswet,

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING INBOEDELVERZEKERING PRIJS

CRITERIA PRODUCTRATING INBOEDELVERZEKERING PRIJS CRITERIA PRODUCTRATING INBOEDELVERZEKERING PRIJS Om tot de ProductRating Prijs te komen heeft MoneyView de gemiddelde marktpositie van elk product berekend over 28.656 fictieve klantprofielen. Deze klantprofielen

Nadere informatie

Concept. Wedstrijdprogramma. Wijzigingen voorbehouden

Concept. Wedstrijdprogramma. Wijzigingen voorbehouden Concept Wedstrijdprogramma 2016 Wijzigingen voorbehouden 02 April 2016 Giessenlanden Kazerne, Vlietskade 1002, 1180 WB Arkel Tijd Junioren LD Aspiranten LD 8:30 - - 9:00 Lingewaal Zederik 9:30 Geldermalsen

Nadere informatie

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN I N S P I R E R E N D M E E S T E R S C H A P W I N T E R 2 0 1 0 MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! TAPIJT & TRAPLOPE RS > 19% BTW KORTING! O.A. PARADE & BONAPARTE >

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.decora.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

Aantal deelauto s stijgt licht grote en middelgrote steden blijven achter

Aantal deelauto s stijgt licht grote en middelgrote steden blijven achter Memo Van Datum Onderwerp Friso Metz Trends gedeeld autogebruik 21 tweede halfjaar Doorkiesnummer Bijlage(n) 6-254 392 - Aantal deelauto s stijgt licht grote en middelgrote steden blijven achter In september

Nadere informatie

25 Maart 2017 Papendrecht

25 Maart 2017 Papendrecht 25 Maart 2017 Papendrecht Wedstrijdleider Mark van Wijk Telefoonnummer 06-55706902 08.00 uur begin briefing Tijd Junioren LD Aspiranten LD 9:00 - Giessenlanden 9:30 Geldermalsen Zederik (Ameide) 10:15

Nadere informatie

Wijziging Regeling uitvoering en financiering Wet inschakeling werkzoekenden

Wijziging Regeling uitvoering en financiering Wet inschakeling werkzoekenden Wijziging Regeling uitvoering en financiering Wet inschakeling werkzoekenden SZW «Wet inschakeling werkzoekenden» Wijziging Regeling uitvoering en financiering Wet inschakeling werkzoekenden in verband

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Station InUit2018 InUit2017 Ontwikkeling Abcoude % Arnhem Centraal % Arnhem Velperpoort % Arnhem Presikhaaf

Station InUit2018 InUit2017 Ontwikkeling Abcoude % Arnhem Centraal % Arnhem Velperpoort % Arnhem Presikhaaf Station InUit2018 InUit2017 Ontwikkeling Abcoude 2.035 1.870 9% Arnhem Centraal 43.677 42.987 2% Arnhem Velperpoort 1.980 1.999-1% Arnhem Presikhaaf 2.795 2.769 1% Arnhem Zuid 3.222 2.917 10% Akkrum 762

Nadere informatie

Zes weken lang acties met Sigmapearl

Zes weken lang acties met Sigmapearl Zes weken lang acties met Sigmapearl 14 september t/m 25 oktober 2015 Nu ook in Satin. Doekje erover. Klaar! Sigmapearl Clean Matt. Waarschijnlijk de best reinigbare matte muurverf ter wereld. Verras uw

Nadere informatie

donderdag 14 november :10 2 Blerick Borne Boskoop Bovenkarspel Flora Bovenkarspel-Grootebroek Boxtel Breda Breda-Prinsenbeek Breukelen Brummen

donderdag 14 november :10 2 Blerick Borne Boskoop Bovenkarspel Flora Bovenkarspel-Grootebroek Boxtel Breda Breda-Prinsenbeek Breukelen Brummen donderdag 14 november 2013 14:10 1 Overzicht stations Locatie Abcoude Alkmaar Alkmaar Noord Almelo Almelo de Riet Almere Buiten Almere Centrum Almere Muziekwijk Almere Oostvaarders Almere Parkwijk Alphen

Nadere informatie

Waar moeten we bouwen en waar (nog) niet. Gerard Marlet 11 oktober 2016

Waar moeten we bouwen en waar (nog) niet. Gerard Marlet 11 oktober 2016 Waar moeten we bouwen en waar (nog) niet Gerard Marlet 11 oktober 2016 De triomf van de stad... 400.000 Prijs standaardwoning (in euro's) 350.000 300.000 250.000 200.000 150.000 100.000 Gemiddelde van

Nadere informatie

Winkelpassantentellingen Nederland, België en Europa

Winkelpassantentellingen Nederland, België en Europa België Aalst Centrum 2017 Antwerpen Abdijstraat 2013 Antwerpen Centrum Keyserlei 2016 Antwerpen Centrum Midden 2016 Antwerpen Centrum Oost 2016 Antwerpen Centrum West 2016 Brugge Centrum 2016 Brussel Centrum

Nadere informatie

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia

Toiletreclame Regionale Tarieven Indoormedia Volume netwerk Horeca Doelgroep 13-49 Alkmaar 1 2 weken 34 17 10 950,- 135,- 495,- 115,- Almere 1 2 weken 17 8 5 475,- 115,- 250,- 110,- Amersfoort 1 2 weken 50 25 15 1.425,- 150,- 745,- 125,- Amsterdam

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.dekotap.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.dekotap.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl natuur op alle rolgordijnen Eijffinger behang Natural Wallcovering rol 90 cm breed 5,5 meter lang 129,- per rol rolgordijn (in alle maten leverbaar) 104, - voor 83,- Bali, kwaliteit katoen/viscose met

Nadere informatie

oktober woon maand 10% korting op gordijnen en zonwering. wij zijn zondag 26 oktober geopend van

oktober woon maand 10% korting op gordijnen en zonwering.  wij zijn zondag 26 oktober geopend van Topfloor n.v. opent zijn nieuwe winkel op een nieuwe locatie inspireert oktober woon maand op gordijnen en zonwering. (Niet in combinatie met andere acties) wij zijn zondag 26 oktober geopend van 10.00-17.00

Nadere informatie

Vereniging Eigen Huis - Rioolheffing steekproef 109 gemeenten (per november 2014)

Vereniging Eigen Huis - Rioolheffing steekproef 109 gemeenten (per november 2014) Vereniging Eigen Huis - Rioolheffing steekproef 109 gemeenten (per november 2014) Ranglijst rioolheffing Gemeente Rioolheffing Meerpersoons 2014 Rioolheffing Meerpersoons 2015 Verandering Rioolheffing

Nadere informatie

Station In en Uit 2016 In en Uit 2015 Ontwikkeling

Station In en Uit 2016 In en Uit 2015 Ontwikkeling Station In en Uit 2016 In en Uit 2015 Ontwikkeling Abcoude 1.589 1.579 1% Arnhem Centraal 40.589 39.164 4% Arnhem Velperpoort 2.113 2.066 2% Arnhem Presikhaaf 2.914 2.829 3% Arnhem Zuid 3.022 2.909 4%

Nadere informatie

de zomer vieren met Fine Fleurs

de zomer vieren met Fine Fleurs de zomer vieren met Fine Fleurs Nieuw IN DE COLLECTIE Zie pag. 2/5 15% korting op alle binnenzonwering uit de Vivante collectie* ZORGELOZE ZOMER MET POWERVIEW EN SOMFY topper Nieuw Het nieuwe en verrassende

Nadere informatie

Station In en Uit 2017 In en Uit 2016 Ontwikkeling Abcoude % Akkrum % Alkmaar % Alkmaar Noord

Station In en Uit 2017 In en Uit 2016 Ontwikkeling Abcoude % Akkrum % Alkmaar % Alkmaar Noord Station In en Uit 2017 In en Uit 2016 Ontwikkeling Abcoude 1.870 1.589 18% Akkrum 758 728 4% Alkmaar 20.951 19.621 7% Alkmaar Noord 4.688 4.723-1% Almelo 10.860 10.803 1% Almelo de Riet 1.243 1.339-7%

Nadere informatie

HOOFDKANT OOR. News 4 kids

HOOFDKANT OOR. News 4 kids HOOFDKANT OOR News 4 kids NEWS 4 KIDS 2. Vest 4. Legging v.a. 9.99 1. T-shirt 3. Shortje Persival Rokje mt. 92 t/m 152 v.a. 22.99 Persival T-shirt mt. 92/98 t/m 152/158 Persival T-shirt mt. 92/98 t/m 164/170

Nadere informatie

Dynamiek in het supermarkt landschap

Dynamiek in het supermarkt landschap Iedere Nederlander verdient een mooie supermarkt! Dynamiek in het supermarkt landschap Peter ter Hark Houten, 9 maart 2017 Onderwerpen vandaag Wat is het probleem? Situatie in Nederland Hoe heeft het zover

Nadere informatie

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort

Vrijdag. Doesburg. Duiven Westervoort Apeldoorn s-heerenberg Ede Dodewaard Nijmegen Zevenaar Vaassen Didam Harskamp Beneden Leeuwen Millingen Heerenmäten 6 Epe Terborg Lunteren Druten Beek Lobith Heerde Ulft Nijkerk Kerkdriel Groesbeek Giesbeek

Nadere informatie

20% KORTING NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT LOVE LIFE VOLOP MARMOLEUM VLOEREN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT LOVE LIFE VOLOP MARMOLEUM VLOEREN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* NIEUW IN DE COLLECTIE TOP TAPIJT 3 LOVE LIFE 6 MARMOLEUM VOLOP 11 VLOEREN *) vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture Collectie: De nieuwe exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van

Nadere informatie

E per m 2 Gratis gelegd!* Toplaminaat Florida Nú gratis gelegd! * Van e nú

E per m 2 Gratis gelegd!* Toplaminaat Florida Nú gratis gelegd! * Van e nú IN 70 Van e 24.95 nú E 19.95 per m 2 Toplaminaat Florida Nú gratis gelegd! * Kwaliteitslaminaat met voelbare houtstructuur, aan twee zijden v-voeg en verkrijgbaar in vier dessins. 7 mm dik. Met 10 jaar

Nadere informatie

Ruwe sterftecijfers ziekenhuizen

Ruwe sterftecijfers ziekenhuizen Ruwe sterftecijfers ziekenhuizen Klinische opname Ziekenhuis Plaats Dagopname Dagmortaliteit Klinische mortaliteit % dag % kliniek Stg. Medisch Centrum Alkmaar Alkmaar 30.641 33.947 0 765 0,00 2,25 Ziekenhuisgroep

Nadere informatie

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Aangenaam wonen met VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Het zit m in de details Robin oranje uni gordijnstof 140 cm breed 24,95 Vico Witte inbetween met

Nadere informatie

Interieurpakket type 1 IJsvogel

Interieurpakket type 1 IJsvogel Interieurpakket type 1 IJsvogel Package deal - appartement type 1 basic modern Aantal Omschrijving Prijs 146m² WANDEN VOORZIEN VAN RENOVLIES-BEHANG, INCL. SAUSWERK WITTINT EN KLEUR 4605,- 62m² MARMOLEUM

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3372 3372 Praktische sfeermakers Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties,

Nadere informatie

IN EERSTE HALFJAAR 2002. Paula van der Brug en Robert Selten. April 2005. Het aantal gestarte trajecten in het eerste halfjaar van 2002.

IN EERSTE HALFJAAR 2002. Paula van der Brug en Robert Selten. April 2005. Het aantal gestarte trajecten in het eerste halfjaar van 2002. Centraal Bureau voor de Statistiek Centrum voor Beleidsstatistiek UITSTROOM UIT DE UITKERING NA START REÏNTEGRATIETRAJECT IN EERSTE HALFJAAR 2002 Paula van der Brug en Robert Selten April 2005 Op 1 januari

Nadere informatie

Perceel nummer Naam perceel Vervoerder (obv alfabet) 1 Alkmaar - Heiloo Connexxion Taxi Services Personen- en Zorgvervoer Nederland BV Witte Kruis

Perceel nummer Naam perceel Vervoerder (obv alfabet) 1 Alkmaar - Heiloo Connexxion Taxi Services Personen- en Zorgvervoer Nederland BV Witte Kruis Perceel nummer Naam perceel Vervoerder (obv alfabet) 1 Alkmaar - Heiloo 2 Almelo 3 Almere Adi-Taxi BV 4 Alphen a/d Rijn - Nieuwkoop Van der Laan B.V. 5 Ameland - Schiermonnikoog Taxicentrale Waaksma 6

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Uitslagen stemmingen buitengewone ALV VNG 17 november 2014 Account Gemeente Agenda Item Uitslag Aa en Hunze 4. Invulling vacatures in bestuur

Uitslagen stemmingen buitengewone ALV VNG 17 november 2014 Account Gemeente Agenda Item Uitslag Aa en Hunze 4. Invulling vacatures in bestuur Uitslagen stemmingen buitengewone ALV VNG 17 november 2014 Account Gemeente Agenda Item Uitslag 12345 Aa en Hunze 4. Invulling vacatures in bestuur en commissies JA 12348 Aalten 4. Invulling vacatures

Nadere informatie

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER interieurstyling & projectinrichting in Arnhem SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE

Nadere informatie

Stationsklasse Halte Basis Plus Mega Trein Beeld entrée X X X X Trein Beeld fiets Trein Beeld overstap Perron Verwijzer Trein Beeld Perron X X

Stationsklasse Halte Basis Plus Mega Trein Beeld entrée X X X X Trein Beeld fiets Trein Beeld overstap Perron Verwijzer Trein Beeld Perron X X Stationsklasse Halte Basis Plus Mega Trein Beeld entrée Trein Beeld fiets Trein Beeld overstap Perron Verwijzer Trein Beeld Perron Rijlabels Som van TB entrée Som van TB fiets Som van TB overstap Som van

Nadere informatie

Naam_Organisatie Belastingsamenwerking Rivierenland Gemeente Achtkarspelen Gemeente Alkmaar Gemeente Almelo Gemeente Almere Gemeente Alphen aan den

Naam_Organisatie Belastingsamenwerking Rivierenland Gemeente Achtkarspelen Gemeente Alkmaar Gemeente Almelo Gemeente Almere Gemeente Alphen aan den Naam_Organisatie Belastingsamenwerking Rivierenland Gemeente Achtkarspelen Gemeente Alkmaar Gemeente Almelo Gemeente Almere Gemeente Alphen aan den Rijn Gemeente Amersfoort Gemeente Amstelveen Gemeente

Nadere informatie

Heerenmaten Deventer Maandag

Heerenmaten Deventer Maandag 's Heerenberg Ede Dodewaard Apeldoorn Nijmegen-CB Arnhem-Centrum Didam Ede-Stadspoort Opheusden Vaassen Millingen Kronenburg Doesburg Lunteren Tiel Epe Beek Presikhaaf Zelhem Hoevelaken Geldermalsen Heerde

Nadere informatie

durf, design & decoratie

durf, design & decoratie Compleet dimago De dimago collectie is een compleet interieurconcept met verf, behang, raamdecoratie, shutters, gordijnstoffen en alles voor uw vloer. Bij een compleet interieurconcept hoort ook een complete

Nadere informatie