Programmaboekje najaar 2O16 Wijkontmoetingscentrum t Huiken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programmaboekje najaar 2O16 Wijkontmoetingscentrum t Huiken"

Transcriptie

1 Programmaboekje najaar 2O16 Wijkontmoetingscentrum t Huiken

2 Voorwoord Na een rustige zomerperiode, gaan we ons weer richten op het komende seizoen. We mogen een aantal nieuwe initiatieven, en daarmee ook bezoekers en vrijwilligers, welkom heten. Verderop in het programmaboekje meer informatie hierover. We zijn blij dat de bekende activiteiten zoals de inloopochtend, het maaltijdproject, Op bezoek bij Wilma, de Ont-Moeting en Speelgoedbank Elburg weer in het programma aanbod zitten. In het bijzonder willen we u er op attenderen dat er op 24 september een open huis/burendag wordt gehouden in wijkontmoetingscentrum en kulturhus t Huiken, mét een echte taartwedstrijd! Meer informatie en de uitnodiging vindt u op de volgende pagina. Van harte welkom om eens een kijkje te nemen en dit feest met ons mee te vieren! Programmaboekje blijvend ontvangen? Per kwartaal zal er een programmaboekje worden uitgebracht. Deze is verkrijgbaar bij t Huiken of stichting WIEL. Wilt u deze graag blijvend thuis ontvangen, geeft u dit dan door per mail: margriet.nauta@wiel.nl. Vermeld hierin uw contactgegevens (naam, adres) en/of uw adres voor een digitale versie. Het volgende programmaboekje zal eind november verschijnen. Wijkontmoetingscentrum t Huiken Wijkontmoetingscentrum t Huiken is een ontmoetingsplek voor activiteiten, open inloop en vrijwilligerswerk, waar inwoners uit Elburg zich thuis voelen, elkaar ontmoeten en activeren, maar ook kunnen blijven meedoen in de samenleving. Naast een ruimte voor activiteiten kan er ook gebruik worden gemaakt van het ontmoetingsplein en de keuken van kulturhus t Huiken. Het in is januari 2016 officieel van start gegaan. Medewerker wijkontmoetingscentrum Margriet Nauta is medewerker van het. Zij is de aanspreekpersoon voor alle activiteiten, vrijwilligers en bezoekers van het. Heeft u vragen, ideeën, initiatieven of wilt u deelnemen aan een activiteit of vrijwilligerswerk doen, neem dan gerust contact op met Margriet: Telefonisch: of via stichting WIEL: Per mail: margriet.nauta@wiel.nl

3 Uitnodiging Open Dag ~ Op zaterdag 24 september in Wijkontmoetingscentrum t Huiken ~ Workshop sieraden maken Sport en spel Bij deze willen wij jullie van harte uitnodigen in het wijkontmoetingscentrum om Burendag te vieren van tot uur (vrije inloop). Aansluitend kunt u voor 2,50 p.p. met ons mee eten! Gezelligheid & ontmoeting Springkussen Zoals jullie wellicht weten zijn er dit jaar allerlei activiteiten opgezet in het wijkontmoetingscentrum. Burendag lijkt ons dan ook een uitgelezen moment om met de buurt kennis te maken en onze buren te laten zien wat er in de afgelopen tijd ontwikkeld is. Op vertoon van deze brief krijgt u één gratis kopje koffie per persoon per gezin. Er is ranja voor de kinderen! Taartenwedstrijd!!! Een geheim recept? Of bent u goed in heerlijke taart bakken? Doe dan mee aan de taartenwedstrijd. U kunt uw taart om uur inleveren bij t Huiken, waarna het wordt geproefd door een jury. De overige taart wordt aangeboden aan de bezoekers. De winnaar wordt tijdens het buffet bekend gemaakt. We zien u en jullie graag op 24 september! Judith Bosgra, Sandra Prins, Marleen Hoogendoorn, Margriet Nauta en Marja Klein Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op met Stichting WIEL: Margriet Nauta ( , margriet.nauta@wiel.nl) of Marja Klein ( , marja.klein@wiel.nl)

4 Kledingbeurs in Elburg In het kort: Wie: Het Leger des Heils organiseert in samenwerking met Stichting WIEL een Kledingbeurs. Wat: Op de Kledingbeurs kunt u zeer betaalbare en nette tweedehands kleding kopen. Voor elke maat, jong en oud, wordt er kleding aangeboden. Het gaat dan vooral om winterkleding. Er is ruimte om te passen en er wordt koffie/ thee en cake aangeboden! Wanneer: Vrijdag 30 september van uur. Zaterdag 1 oktober van uur. Waar: In het Wijkontmoetingscentrum t Huiken (Lange wijden 33, Elburg) Om de garderobe van je kind of van jezelf op een leuke en goedkope manier aan te vullen, bent u van harte welkom op de Kledingbeurs! Graag opgeven!! Opgeven, meer informatie ontvangen of wilt u vrijwilliger worden? Neem contact op met Egbert Wubbema ( ) of Marja Klein (marja.klein@wiel.nl) of )

5 Nieuw in het wijkontmoetingscentrum "De Stee" KOMT NU OOK NAAR ELBURG! Om een bijdrage te leveren aan de wens er structureel te zijn voor GGZ cliënten in de gemeente Elburg, zal DAC "De Stee" één dag in de week aanwezig zijn in de wijkontmoetingscentra 't Huiken en Jeanne d'arc. In t Huiken zal dit op de maandag zijn van uur, vanaf 3 oktober. Kenmerkend voor "De Stee" is het bieden van zorg op maat. Daartoe kan men kiezen uit: -- Creatieve activiteiten -- Educatieve activiteiten -- Arbeid -- In beweging -- Ontmoeting Yolanda Schreuder en Mick Kraus zullen dit de komende tijd ontwikkelen, organiseren en coördineren. MANNENKOOKCLUB ELBURG Vanaf 13 september gaat mannenkookclub Elburg van start. Elke 2 e dinsdag van de maand zullen de mannen van de kookclub hun culinaire kunsten vertonen. De avonden beginnen om uur. Inhoud, werkwijze en eigen bijdrage hiervan wordt samen besproken en bepaald. Deze activiteit is in principe vol. KLAVERJASSEN Elke donderdag middag om uur in t Huiken. Van harte welkom! Koffie/thee 0,50 Informatie bij Margriet Nauta

6 KOFFIE, KRANT EN KLETSEN Nieuw op de vrijdagmorgen vanaf 7 oktober; een inloopochtend voor ontmoeting. Onder het genot van een kopje koffie, ruimte voor een (klets) praatje of een krantje lezen en het nieuws bespreken. Dit, en misschien nog meer, is allemaal mogelijk op de vrijdagmorgen. Van uur bent u van harte welkom. Kosten zijn 0,50 voor een kop koffie of thee. ALZHEIMER TREFPUNT Mede door de dubbele vergrijzing stijgt het aantal mensen met dementie schrikbarend. Nu al telt de gemeente Elburg meer dan 350 mensen deze hersenziekte. De verwachting is dat dat er 750 zullen zijn in De problematiek rondom dementie is groot. Mantelzorgers dreigen overbelast te raken. Alzheimer Trefpunt Elburg wil een warme ontmoetingsplaats worden voor iedereen die met dementie te maken heeft. Het Trefpunt is een gezamenlijk initiatief van Alzheimer Nederland afdeling NW-Veluwe, Woonzorg Unie Veluwe, Icare, GGz Centraal, Zorgverlening Het Baken en stichting WIEL. Zij gaan acht à tien maandelijkse bijeenkomsten per jaar organiseren in 't Huiken in Elburg. Daar zal informatie worden verstrekt over allerlei aspecten van dementie. Niet alleen de medische kant, maar vooral de sociale kant. Contactpersoon voor het nieuw op te zetten Trefpunt is Froukje Hempenius van WIEL. Vanaf januari 2017 vindt het Alzheimer Trefpunt elke 2 e maandagavond van de maand plaats. De avonden beginnen om uur.

7 Ontmoetingsmiddag Elke maandagmiddag is er een ontmoeting voor senioren die behoefte hebben aan meer sociaal contact. Van tot kunt u er terecht voor creatieve bezigheden of een spel of zangmiddag. Uiteraard staat een kopje koffie of thee klaar. Voor vervoer kan een beroep worden gedaan op Memovo (lidmaatschap vereist). Kosten voor deze middag zijn 2,00 per keer. Informatie of aanmelden kan via: Jeanet van Wezep (activiteitenbegeleidster) of jvanwezep@kpnmail.nl Of Bianca v.d. Wetering (Icare): b.vandewetering@icare.nl Jeu de boules Op maandagmiddag komt een enthousiaste groep bij elkaar om een pot jeu de boules te spelen. Dit gebeurt op de jeu de boules baan, tegenover de ingang van t Huiken. Wees welkom om ook mee te doen! Koersbal Elke dinsdagmorgen wordt er koersbal gespeeld door een aantal sportieve senioren. De bedoeling van het spel is de koersbal (gele of zwarte bal) zo dicht mogelijk bij de jack (kleine witte bal) te rollen. Koersbal wordt gespeeld op een zogenaamde koersbalmat. Het grappige is, en daardoor ook wel een uitdaging, dat de bal niet helemaal rond is, waardoor deze bij het afremmen een curve (bocht) maakt. Naast een sportief en recreatief karakter, is ontmoeting en gezelligheid ook een belangrijk onderdeel van deze ochtend. Elke dinsdagmorgen van uur.

8 Woensdagmiddag Kinderactiviteiten: Op bezoek bij Wilma Kids uit Elburg, komen jullie ook naar onze clubmiddagen? Wat doen we: Aan de hand van verschillende thema s gaan we samen knutselen, spelletjes spelen en naar buiten; spelen in de speeltuinen We drinken samen wat en hebben altijd iets lekkers! Tijd: Je bent welkom van 14:00 uur tot 16:00 uur op de 2 e woensdag van de maand. Het is gratis en je bent van harte welkom! Kids Kookclub Elke laatste woensdagmiddag van de maand is er kids kookclub Wat doen we: we leren wat gezond, lekker en ook leuk eten is en hoe je gezond kan koken/bakken. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van eigen gekweekte groente en fruit uit de moestuin van het leger des heils. Tijd: uur Kosten: 1,00. Aanmelden bij Egbert Wubbema - tel: Kids danstheater Op 6 juli is er een kennismaking geweest voor de kinderen, waarbij gebleken is dat er voldoende animo is om te gaan werken aan een mooie productie/uitvoering. Elke 1 e en 3 e woensdagmiddag wordt er geoefend van uur voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Belangstelling? Neem contact op met Egbert Wubbema:

9 Speelgoedbank Elburg Elke laatste dinsdagmiddag van de maand van uur is er Speelgoedbank in het wijkontmoetingscentrum t Huiken. De Speelgoedbank beoogt een maatschappelijk doel en stelt het speelgoed gratis beschikbaar voor gezinnen met kinderen van 0 t/m 12 jaar, die gebruik maken van de Voedselbank en/ of een bijstandsuitkering ontvangen of een ander inkomen op bijstandsniveau hebben. Naast ontmoeting van ouders en kinderen, heeft de speelgoedbank als taak het inzamelen van speelgoed, kinderboeken, fietsen en het geven van een tweede leven voor speelgoed. Hoe kunt u helpen? Door speelgoed te doneren, door geld te doneren of door vrijwilliger te worden. De Speelgoedbank is op zoek naar speelgoed dat goed, compleet, bruikbaar en schoon is. Daarmee krijgen kinderen écht bruikbaar speelgoed. Elke eerste dinsdag van de maand kunt u van tot uur speelgoed komen brengen bij het Wijkontmoetingscentrum t Huiken, Lange Wijden 33 te Elburg. Wilt u geld doneren dan kunt u voor informatie contact opnemen met Anneke Wegh, telefonisch bereikbaar op nummer: U kunt de Speelgoedbank ook helpen door vrijwilliger te worden, hiervoor kunt u contact opnemen met Margriet Nauta (Stichting WIEL) via margriet.nauta@wiel.nl of via telefoonnummer: Maaltijdproject Leger des Heils Warm In het kort: Wie: Wat: Kosten: Waar: Wanneer: Het Leger des Heils organiseert in samenwerking met wijkontmoetingscentrum t Huiken een maaltijdproject. Een gezellige en gezonde 3 gangen maaltijd voor iedereen die daaraan mee wil doen. 4,50 voor de maaltijd In wijkontmoetingscentrum t Huiken Iedere donderdag uur inloop met een kopje koffie of thee uur begin maaltijd uur einde activiteit Inmiddels maken er elke week al zo n 20 á 25 mensen gebruik van deze maaltijd Opgeven, meer informatie ontvangen of wilt u vrijwilliger worden? Neem contact op met Egbert Wubbema ( )

10 Donderdag inloopochtend Stuif s in Elke donderdagochtend is er een inloop van uur. De inloopochtend is een plek voor iedereen, waar je elkaar kunt ontmoeten en nieuwe contacten kunt aangaan. Dit alles onder het genot van een bakje koffie of thee. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals bloemschikken, bakken, creatief met hout en nog veel meer! Als je zelf leuke ideeën hebt om te doen dan zijn die van harte welkom. Iedereen is van harte welkom, loop gerust eens naar binnen! Voor meer informatie over de inloop/knippen kun je terecht bij Judith: inloopochtend@gmail.com Let op! Op de donderdagmorgen konden mensen met een knipbon, verstrekt vanuit de gemeente, hun haar laten knippen. I.v.m. veranderingen van de vrijwillige kappers zal deze activiteit waarschijnlijk verder gaan op de woensdagmiddag. Houdt de sociale media in de gaten, voor meer informatie. Elkaar ontmoeten, maar niks moet; De Ont-moeting Voor mensen die graag meer andere mensen willen ontmoeten, wordt er in de oneven weken op donderdag van uur een gezellige activiteit georganiseerd. Een gezellige middag waarop je mee mag helpen met eten koken, een spelletje kunt doen, creatief bezig kunt zijn of alleen koffie drinken. Hier kun je zelf voor kiezen. Eén keer per maand wordt er een speciale activiteit georganiseerd. Voor koffie/thee wordt een kleine bijdrage gevraagd. Je kunt mee eten voor slechts 2,50, maar je bent niet verplicht om mee te eten. Graag vóór uur bellen als je mee wilt eten i.v.m. boodschappen. Contactpersonen Marleen Hoogendoorn; Jaap Prins; zkhprinsjaap@hotmail.com, De Ont-moeting is een activiteit voor mensen die behoefte hebben aan meer sociale contacten. De activiteit wordt georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers uit de groep zelf. De activiteit is laagdrempelig en gastvrij voor mensen die het soms lastig vinden om contact te maken met anderen.

11 Activiteitenlijst september t/m november Datum Tijd Activiteit Locatie MAAND SEPTEMBER Maandag 12 september uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 12 september uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 13 september uur Koersbal Dinsdag 13 september uur Start Mannenkookclub Keuken/plein Woensdag 14 september uur Op bezoek bij Wilma Donderdag 15 september uur Inloopactiviteit Donderdag 15 september uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 15 september uur Klaverjassen Donderdag 15 september uur De Ont-Moeting Plein//keuken Maandag 19 september uur Ontmoetingsactiviteit Creatief met vilt Maandag 19 september uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 20 september uur Koersbal Woensdag 21 september uur Kids danstheater Donderdag 22 september uur Inloopactiviteit Donderdag 22 september uur Klaverjassen Donderdag 22 september uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Zaterdag 24 september uur Open huis/burendag Plein//keuken Maandag 26 september uur Ontmoetingsactiviteit Bingo met leuke prijsjes Maandag 26 september uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 27 september uur Koersbal Dinsdag 27 september uur Speelgoedbank

12 Woensdag 28 september uur KidsKoken /keuken Donderdag 29 september uur Inloopactiviteit Donderdag 29 september uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 22 september uur Klaverjassen Donderdag 29 september uur De Ont-Moeting Plein//keuken Vrijdag 30 september uur Kledingbeurs Leger des Heils Zaterdag 1 oktober uur Kledingbeurs Leger des Heils MAAND OKTOBER Maandag 3 oktober uur Start van De Stee naar /keuken/plein Elburg Maandag 3 oktober uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 3 oktober uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 4 oktober uur Koersbal Dinsdag 4 oktober uur Inleveren speelgoed (t.b.v. Speelgoedbank) Dinsdag 4 oktober uur Koken Syrische vrouwen Keuken/Plein Woensdag 5 oktober uur Kids Danstheater Donderdag 6 oktober uur Inloopactiviteit Donderdag 6 oktober uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 6 oktober uur Klaverjassen Vrijdag 7 oktober uur Koffie, krant en kletsen Vrijdag 7 oktober Nationale dag van de ouderen Maandag 10 oktober uur De Stee in Elburg /keuken/plein Maandag 10 oktober uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 10 oktober uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 11 oktober uur Koersbal Dinsdag 11 oktober uur Mannenkookclub Keuken plein

13 Woensdag 12 oktober uur Op Bezoek bij Wilma Donderdag 13 oktober uur Inloopactiviteit Donderdag 13 oktober uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 13 oktober uur Klaverjassen Donderdag 13 oktober uur De Ont-Moeting Plein//keuken Vrijdag 14 oktober uur Koffie, krant en kletsen Maandag 17 oktober uur De Stee in Elburg /keuken/plein Maandag 17 oktober uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 17 oktober uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 18 oktober uur Koersbal Woensdag 19 oktober uur Kids Danstheater Donderdag 20 oktober uur Inloopactiviteit Donderdag 20 oktober uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 20 oktober uur Klaverjassen Vrijdag 21 oktober uur Koffie, krant en kletsen Maandag 24 oktober uur De Stee in Elburg /keuken/plein Maandag 24 oktober uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 24 oktober uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 25 oktober uur Koersbal Dinsdag 25 oktober uur Speelgoedbank Woensdag 26 oktober uur KidsKoken /keuken Donderdag 27 oktober uur Inloopactiviteit Donderdag 27 oktober uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 27 oktober uur Klaverjassen Donderdag 27 oktober uur De Ont-Moeting Plein//keuken

14 Vrijdag 28 oktober uur Koffie, krant en kletsen Vrijdag 28 oktober uur Vrijwilligersfestival (zie t Huiken lokale media en WIEL site) Maandag 31 oktober uur De Stee in Elburg /keuken/plein Maandag 31 oktober uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 31 oktober uur Jeu de boules Jeu de boules baan MAAND NOVEMBER Dinsdag 1 november uur Koersbal Dinsdag 1 november uur Inleveren speelgoed (t.b.v. Speelgoedbank) Dinsdag 1 november uur Koken Syrische vrouwen Keuken/Plein Woensdag 2 november uur Kids danstheater Donderdag 3 november uur Inloopactiviteit Donderdag 3 november uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 3 november uur Klaverjassen Vrijdag 4 november uur Koffie, krant en kletsen Maandag 7 november uur De Stee in Elburg /keuken/plein Maandag 7 november uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 7 november uur Jeu de boules Jeu de boules baan 7 t/m 11 november Week van de mantelzorg Dinsdag 8 november uur Koersbal Dinsdag 8 november uur Mannenkookclub Keuken/plein Woensdag 9 november uur Op Bezoek bij Wilma Donderdag 10 november uur Inloopactiviteit Donderdag 10 november uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 10 november uur Klaverjassen Donderdag 10 november uur De Ont-Moeting Plein//keuken

15 Vrijdag 11 november uur Koffie, krant en kletsen Maandag 14 november uur De Stee in Elburg /keuken/plein Maandag 14 november uur Ontmoetingsactiviteit Maandag 14 november uur Jeu de boules Jeu de boules baan Dinsdag 15 november uur Koersbal Woensdag 16 november uur Kids Danstheater Donderdag 17 november uur Inloopactiviteit Donderdag 17 november uur Maaltijdproject Warm Plein//keuken Donderdag 17 november uur Klaverjassen Vrijdag 18 november uur Koffie, krant en kletsen. Tot ziens bij de open dag in t Huiken!

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen!

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen! Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Kom ook gerust eens binnen! Voorwoord Een half jaar na de start van WOC t Huiken, kunnen we zeggen dat er in een behoefte wordt voorzien. Er zijn

Nadere informatie

Programmaboekje winter 2O16/2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken

Programmaboekje winter 2O16/2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Programmaboekje winter 2O16/2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Voorwoord We kunnen terug kijken op een mooi najaar. Naast de reguliere activiteiten hebben er ook een aantal eenmalige activiteiten en

Nadere informatie

Programmaboekje herfst/winter 2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken

Programmaboekje herfst/winter 2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Programmaboekje herfst/winter 2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Voorwoord In dit programmaboekje staat een overzicht van alle activiteiten en evenementen tot en met december. We zijn verheugd dat we

Nadere informatie

Programmaboekje Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen!

Programmaboekje Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen! Programmaboekje Wijkontmoetingscentrum t Huiken Kom ook gerust eens binnen! Voorwoord Met gepaste trots presenteren wij u het programmaboekje van alle activiteiten en initiatieven in wijkontmoetingscentrum

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Programmaboekje t/m april 2016

Programmaboekje t/m april 2016 Programmaboekje t/m april 2016 Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen

Nadere informatie

dagelijks 9.25 uur, bewegen met Nederland in Beweging

dagelijks 9.25 uur, bewegen met Nederland in Beweging Activiteitenprogramma voorjaar 2017 Wijkontmoetingscentrum voor iedereen! U heeft het nieuwe boekje in handen van wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc. Een bruisend wijkcentrum met activiteiten voor jong

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: Vrijwilliger die wil meedenken binnen de programmacommissie, voor bedenken en uitvoeren

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: Vrijwilligers die willen meedenken binnen de programmacommissie. Eén keer per drie maand

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel wijkontmoetingscentrum Veluwse Heuvel Activiteitenprogramma vol nieuwe activiteiten maart 2019 WOC Veluwse Heuvel Veluwse Heuvel 1 8071 GM Nunspeet 088-0564010 wocveluwseheuvel@gmail.com @WOC Veluwse Heuvel

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen: Vrijwilligers die meedenken in de programmacommissie. Eén keer per drie maand komt de commissie bij elkaar om

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Activiteitenprogramma Mei tot en met augustus 2017 In dit programmaboekje vindt u een overzicht van alle activiteiten voor de komende periode.

Nadere informatie

Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen?

Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt u dan eens een bezoek aan het Ontmoetingsplein. Waar is het Ontmoetingsplein?

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Kom der bi-j! in Winterswijk

Kom der bi-j! in Winterswijk in Winterswijk Kom der bi-j! Handwerkmiddag In alle even weken op de donderdagmiddag samen gezellig handwerken, een gezellig gesprek met een kopje koffie of thee. Meer informatie: 06-12522546 of marcella.jelmer@kpnmail.com

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Samen beleven we. Zomer Zomeractiviteiten in Gemeente Barneveld

Samen beleven we. Zomer Zomeractiviteiten in Gemeente Barneveld Samen beleven we Zomer 2018 Zomeractiviteiten in Gemeente Barneveld Er op uit! 7 juli en 4 augustus 2018 - Markt - Wilbrinkstraat Twee zaterdagen per jaar organiseert de Wilbrinkstraat in Voorthuizen een

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Programmaboekje januari t/m juni SAMEN leven, samen LEVEN

Programmaboekje januari t/m juni SAMEN leven, samen LEVEN Programmaboekje januari t/m juni 2016 Inloophuis Schothorst Batostraat 2, 3813 LK Amersfoort 033 480 19 02 Coördinator: Trudy Paus Email: info@inloophuisschothorst.nl Web: www.inloophuisschothorst.nl Ingeschreven

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018

Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018 Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018 In dit programmaboekje vindt u een overzicht van alle activiteiten voor

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Het is alweer tijd voor de nieuwsbrief van voorjaar 2017. Een hartelijk welkom voor de nieuw geregistreerde mantelzorgers. U ontvangt hopelijk al de andere

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Juli Augustus September 2019 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc

Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: * Vrijwilligers die willen meedenken binnen de programmacommissie. 1 keer

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016

Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren Ouder-Amstel september - oktober 2016 Activiteiten voor senioren In Ouder-Amstel is altijd wat te beleven, ook voor senioren. Coherente organiseert activiteiten voor senioren

Nadere informatie

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten?

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 1. Rechte tellingen Buren Sommige mensen hebben een goede relatie met hun buren, andere buurtgenoten zien elkaar eigenlijk niet zoveel. 6 1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 51% 5

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O T M ACTIVITITAABOD JUI 2016 O T O O T W I K K L L T S P A Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 deverbinding@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst september Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst september Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst september 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in september!! : vanaf vrijdag 7 oktober zal een medische

Nadere informatie

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 DE LEUNING Ontmoetingscentrum door en voor Senioren Een gastvrij centrum, sinds 1984 een begrip in Baarn Ontmoetingscentrum De Leuning, onderdeel van Welzijn

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Afdeling Best Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Inloopochtenden Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in het Rode Kruis-gebouw een inloopochtend met de mogelijkheid voor een

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Wat staat er in zorgblad Het manteltje?

Wat staat er in zorgblad Het manteltje? Het zorgblad voor mantelzorgers en zorgvragers Hoe kunnen mantelzorgers ontlast worden? Alle mantelzorgers zouden zich minder belast voelen als ze eens op vakantie zouden kunnen gaan. Ze zouden er dan

Nadere informatie

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân

Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Laagdrempelig beweegaanbod in Langezwaag Luxwoude en Jonkerslân Bewegen voor 60+, gezond en gezellig! Voor 60-plussers is bewegen een noodzaak. Voor samen bewegen en natuurlijk de gezelligheid kunt u elke

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Zomerprogramma Juli/Augustus/September Voorwoord I.v.m. zomerprogramma vindt u in dit boekje alle activiteiten van de maand juli, augustus

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Programma Oktober t/m december 2016 Activiteitenprogramma herfst 2016 Een nieuw boekje U hebt het eerste programmaboekje in handen van het Wijkontmoetingscentrum

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

GEWOON MEEDOEN! in Elburg en Oldebroek. Sportieve, creatieve en gezellige activiteiten voor alle leeftijden vanaf 6 jaar en ouder!

GEWOON MEEDOEN! in Elburg en Oldebroek. Sportieve, creatieve en gezellige activiteiten voor alle leeftijden vanaf 6 jaar en ouder! GEWOON MEEDOEN! in Elburg en Oldebroek Sportieve, creatieve en gezellige activiteiten voor alle leeftijden vanaf 6 jaar en ouder! 2 GEWOON MEEDOEN! inhoud SPORT 4 in Elburg en Oldebroek L euke dingen doen

Nadere informatie

WIJKCENTRUM PANORAMA

WIJKCENTRUM PANORAMA WIJKCENTRUM PANORAMA Activiteiten 2017 In wijkcentrum Panorama kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Voor volwassenen, ouderen én kinderen. Voor alle activiteiten geldt: Aanmelden

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september

Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Programma met activiteiten als start voor het winterwerk Zondag 10 september t/m zaterdag 16 september Wijk West en Oostendorp Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging voor de startweek, als

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Nabij Vertrouwd Gastvrij

Nabij Vertrouwd Gastvrij Dagactiviteiten ontmoeting en ondersteuning in een gastvrije omgeving Wat zijn dagactiviteiten? Actief zijn en onder de mensen blijven: samen met anderen regelmatig wat ondernemen houdt je op je oude dag

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Programmaboekje september - december SAMEN leven, samen LEVEN

Programmaboekje september - december SAMEN leven, samen LEVEN Programmaboekje september - december 2016 Inloophuis Schothorst Batostraat 2, 3813 LK Amersfoort 033 480 19 02 Coördinator: Trudy Paus Email: info@inloophuisschothorst.nl Website: www.inloophuisschothorst.nl

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Informatie over nieuwe initiatieven en projecten in de kernen van gemeente Maasgouw (najaar 2017)

Informatie over nieuwe initiatieven en projecten in de kernen van gemeente Maasgouw (najaar 2017) Informatie over nieuwe initiatieven en projecten in de kernen van gemeente Maasgouw (najaar 2017) In diverse kernen zijn inmiddels nieuwe (inwoners)initiatieven ontstaan die beschouwd kunnen worden als

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie