De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer."

Transcriptie

1 De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer.

2 2016 TIGER SPORT TIGER SPORT ,00 Karaktervolle 1050cc driecilinder met Ride-By-Wire gasklepregeling Slip-Assist koppeling voor moeiteloos schakelen Voor uw veiligheid - ABS en Traction Control 3 rijmodi - Sport, Road en Rain Een eenvoudig met een hand te verstellen windscherm zorgt samen met twee spoilers voor uitstekende windbescherming Cruise Control voor meer ontspannen rijden tijdens lange ritten Stijlvol enkelvoudige achterbrug afgewerkt met een CNC gefreesde as-dop Hand kappen Nieuwe opvallende graphics en lijnen

3 TIGER SPORT BAGAGE Binnentas voor Koffer (A ) 119,00 Binnentas van hoge kwaliteit voor gebruik met het koffersysteem van de Tiger Sport. Vervaardigd van duurzaam nylon van hoge kwaliteit met een voorgevormde basis voor extra waterdichtheid. Voorzien van dubbele draaggrepen, afneembare, gestoffeerde schouderriem en overmaatse ritssluitingtrekkers met beeldmerk voor gemakkelijk gebruik met handschoenen. Binnentas voor Topbox (A ) 99,00 Executive-binnentas van hoge kwaliteit voor de topbox, bruikbaar in combinatie met de Touring-topbox. Vervaardigd van duurzaam nylon van hoge kwaliteit met een voorgevormde basis voor extra waterdichtheid. Voorzien van dubbele draaggrepen, afneembare, gestoffeerde schouderriem, subtiele details van een geborduurde Britse vlag, overmaatse ritssluitingtrekkers met beeldmerk voor gemakkelijk gebruik met handschoenen. Bagagedragerset met Schuifsysteem (A ) 215,00 De bagagedrager met schuifsysteem maakt het mogelijk een topbox te monteren. Voorzien van een "zweefmechanisme" waardoor de topbox onafhankelijk van de motorfiets kan bewegen, zodat de rijeigenschappen niet negatief worden beïnvloed, zelfs wanneer de topbox volledig geladen is. Maakt automatisch een elektrische verbinding wanneer de topbox is gemonteerd. 2-Delige Kofferset (A ) 799,00 Triumph-bagagesysteem op maat met zeer veilig slotmechanisme dat met één sleutel te gebruiken is, deksels met kleurcodering en volledig waterdichte constructie. Het dynamisch bevestigingssysteem garandeert dat de motorfiets niet in zijn prestaties wordt beperkt wanneer het bagagesysteem volledig volgeladen is. Biedt u een bagageruimte van 55,5 liter (met ruimte voor een integraalhelm in de linker koffer). Magnetische Sporttanktas (A ) 179,00 Magnetische sporttanktas op maat, met gegoten constructie die ervoor zorgt dat de tas zijn vorm houdt. Biedt een inhoud van 15 liter, die kan worden vergroot tot 20 liter. Geleverd met regenscherm, kaartentas en schouderriem. Top Box - Powered (T ) 329,00 Bespoke Triumph top box featuring high security one key locking mechanism, colour coded lid covers (required separately) and fully weatherproof construction. Offers 55 litres carrying capacity, and can accommodate a full face helmet. Features 12v electrical socket for convenient charging of electrical items. Kofferdekselset Met 2 Zijkoffers (A ) 189,00 Dekselset in bijpassende kleur als aanvulling op set met 2 zijkoffers. Sportzadeltas (A ) 159,00 Vormvaste sportzadeltas biedt een inhoud van 16 liter, die kan worden vergroot tot 20 liter. Voorzien van handige ritssluitingen die met handschoenen te gebruiken zijn en een geïntegreerde schouderriem. Dekselset Voor Topkoffer (A ) 135,00 Voor gebruik in combinatie met topkoffer T

4 COMFORT Rugsteun voor Topbox (A ) 69,00 Gevormde rugsteunkussen voor de passagier, geschikt voor montage op de Touring-topbox, geeft de passagier extra zitcomfort. Met geruwde afwerking en voorzien van Triumph-logo. Zelfklevend, dus eenvoudig te monteren. Comfortabel Rijderzadel Met 3d-Net (A ) 289,00 Met integraal 3D-net-comfortkussen voor superieure gewichtsverdeling. Voorzien van dubbele bekleding en sierstikwerk. Deze prijs is inclusief de lopende promotie. Laag Comfortabel Rijderszadel (A ) 289,00 Alternatief rijderszadel met 3D-net-insteekpaneel voor hoog comfort en verbeterde gewichtsverdeling, met bekleding uit twee hoogwaardige stoffen en sierlijk stikwerk. Met ongeveer 20 mm verlaagde zithoogte. Deze prijs is inclusief de lopende promotie. Set Verwarmde Handvatten (A ) 225,00 Systeem met in het stuur weggewerkte bedrading. Voorzien van schakelaar met LEDverlichting.

5 ELECTRISCH Achterlichtunit - blank (a ) 115,00 Blanke LED-achterlichtunit ter vervanging van het standaard OE-achterlicht. Bandspanningscontrolesysteem (TPMS) (A ) 269,00 Een bandspanningscontrolesysteem meet de spanning in de voor- en achterband en geeft deze weer op het instrumentenpaneel. Genereert automatisch een waarschuwing wanneer de spanning in uw banden daalt beneden de optimale waarden. Telefoonhouderset x 100 mm (A ) 70,00 Een handige klikhouder voor uw mobieltje, met een meervoudig verstelbare houder waarmee de houder op de stuurstang kan worden gemonteerd. De telefoonhouderset wordt compleet geleverd met een antischitteringsvizier, een met aanraakschermen compatibel venster en een kabeldoorvoer. De houder heeft een spatwaterdicht design en is voorzien van een extra regenbescherming. De houder meet 160 bij 100 mm. Triumph onderhoudslader (A ) 79,00 Voor gemakkelijk gebruik van een Optimate-adapter via de accessoireaansluiting A993XXXX. Optimate-adapter (A ) 15,00 Optimate-adapter, zeer handig in gebruik indien gecombineerd met de accessoireaansluiting (A ) Telefoonhouderset - 70 x 130 mm (A ) 70,00 Een handige klikhouder voor uw mobieltje, met een meervoudig verstelbare houder waarmee de houder op de stuurstang kan worden gemonteerd. De telefoonhouderset wordt compleet geleverd met een antischitteringsvizier, een met aanraakschermen compatibel venster en een kabeldoorvoer. De houder heeft een spatwaterdicht design en is voorzien van een extra regenbescherming. De houder meet 70 bij 130 mm. Telefoonhouderset x 90 mm (A ) 70,00 Een handige klikhouder voor uw mobieltje, met een meervoudig verstelbare houder waarmee de houder op de stuurstang kan worden gemonteerd. De telefoonhouderset wordt compleet geleverd met een antischitteringsvizier, een met aanraakschermen compatibel venster en een kabeldoorvoer. De houder heeft een spatwaterdicht design en is voorzien van een extra regenbescherming. De houder meet 140 bij 90 mm. PRESTATIE ARROW-SLIP-ONDEMPER (A ) 899,00 Op maat gemaakte geluidsdemper, ontwikkeld in samenwerking met Arrow Special Parts. Titanium mantel, eindkap van carbon en roestvrijstalen binnenwerk leveren een gewichtsbesparing van 2,6 kg.

6 BESCHERMING Middenstandaardset (A ) 249,00 Middenstandaardset op maat voor eenvoudig onderhoud aan het achterwiel. Afgewerkt in een duurzame poedercoating. Alarmset - met Thatcham-goedkeur (A ) 449,00 Alarmupgradesysteem op maat met Thatcham-goedkeur (categorie 2/1), ontwikkeld in samenwerking met Datatool. Ontwikkeld om te kunnen installeren zonder dat hiervoor de kabelboom van de motorfiets hoeft te worden aangepast. Bestaat uit een met hars vergoten, water- en schokbestendige constructie. Inclusief 2 x waterdichte alarmsleutelhanger. Motorvalbeugels (A ) 235,00 Gelijktijdig met de motorfiets ontworpen, om bij een eventuele val het motorblok te beschermen. Gemaakt van duurzaam staal in een stootvaste zwarte poedercoating. Lakbeschermingsset - Brandstoftank (A ) P.O.A. Sterke, steekvaste en steenslagbestendige lakbeschermingsfolie ontwikkeld als bescherming van de laklaag, speciaal op maat gesneden voor de brandstoftank van de Tiger Sport. Na aanbrenging is de folie geheel transparant, zodat het uiterlijk van de motorfiets blijft zoals deze bedoeld was, uniek op de markt!! Breed toegepast in de Formule 1 en de Moto GP, is deze folie ontwikkeld om snel en eenvoudig aan te kunnen brengen, met steeds een perfect resultaat. De lakbeschermingsfolie laat UV-straling door, zodat het beschermde lakwerk even snel verouderd als de rest van uw motorfiets, zodat lelijke kleurverschillen worden voorkomen wanneer de folie, na verloop van tijd, wordt verwijderd. Rubberen Tankbeschermer (A ) 35,00 Zelfklevende, duurzame rubberen tankbeschermer ter bescherming van de brandstoftank tegen ritsen en overige slijtende voorwerpen. Met aanvullende styling en voorzien van een subtiel Triumph-logo. Triumph-schijfremslot (A ) 109,00 Gesmeed schijfremslot van hoge kwaliteit, inclusief opbergtasje. Gefabriceerd in de EU. Met goedkeuring van SAR/Sold Secure U Lock Kit - 320mm (A ) 179,00 High Quality, 320mm U lock for the ultimate bike security. Manufactured in the EU. SRA Approved/Sold Secure. Beugelslot 270 mm (A ) 149,00 Een hoogwaardig beugelslot, 270 mm. Gefabriceerd in de EU. Met goedkeur van SRA /Sold Secure. STYLING CNC-bewerkt Achterremreservoir (A ) 77,63 CNC-gefabriceerde remreservoir achter, in een geanodiseerde zwarte afwerking. Voorzien van machinaal aangebrachte details aan de voet en het deksel, lasergeëtste beeldmerken en geïntegreerd peilglas. Machinaal Bewerkte Hendelset - Std (A ) 179,00 Deze, middels CNC-bewerkingen, uit een aluminium blok geproduceerde rem- en koppelingshendels zijn beschikbaar als vervanging van de standaard onderdelen. Gemaakt uit luchtvaartaluminium met een harde, geanodiseerde afwerking, met contrasterende, machinaal bewerkte en geanodiseerde hendelverstellers en lasergeëtste Triumphmerktekens. Beschikbaar in twee lengten en daardoor geschikt voor radiale als conventionele hoofdremcilinders voor alle Triumph Urban Sportmodellen.

7 2016 TIGER SPORT CLOTHING Our desire to get the most out of every ride applies as much to our clothing as it does to our bikes. Every piece of Triumph clothing is designed to play a part with technical innovations in materials and design, focusing on style, safety and comfort. Designed and tested by people that ride to deliver a perfect fit. FOR THE RIDE We want to bring you even more of what's going on in the fast-moving riding world before it happens, so we ve had a change of gear. Our new For the Ride blog will be home to regular updates capturing the excitement, thrills and fascinating characters that make motorcycling our reason for getting up each day. It s a lifestyle thing, so we ll also be turning the spotlight on some of the people making the riding world the exhilarating place it is. fortheride.com Triumph Motorcycles Terms and Conditions apply.

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan.

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan. Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan. 2016 TIGER SPORT TIGER SPORT 14.190,00 Startonderbreker Uitschakelbare ABS Bandspanningscontrolesysteem (TPMS) Wheel pin stripes TIGER SPORT BAGAGE

Nadere informatie

Go the distance, first class.

Go the distance, first class. Go the distance, first class. 2016 TROPHY SE TROPHY SE P.O.A. ABS Verstelbare zithoogte Audio system Automatisch uitschakelende richtingaanwijzers Middenbok. Cruise control Elektronisch verstelbaar scherm

Nadere informatie

Trophy SE Accessoires. Trophy SE :36:24

Trophy SE Accessoires. Trophy SE :36:24 Accessoires Trophy SE 15-10-2017 9:36:24 BAGAGE Bagagedrager met Schuifsysteem (A9508161) Binnentas voor Koffer (A9500501) Binnentas voor Topbox (A9500505) De bagagedrager met schuifsysteem maakt het mogelijk

Nadere informatie

HET GAAT OM DE PRESTATIES

HET GAAT OM DE PRESTATIES HET GAAT OM DE PRESTATIES 2016 DAYTONA 675 DAYTONA 675 R 15.690,00 Carbon fibre cockpit infills Quickshifter Rear hugger and front mudguard Removable number plate and indicators DAYTONA 675 R BAGAGE Sporttanktas

Nadere informatie

GELOOF IN DE KRACHT VAN DRIE

GELOOF IN DE KRACHT VAN DRIE GELOOF IN DE KRACHT VAN DRIE 2016 MY15 SPEED 94 SPEED 94 14.340,00 ABS Adjustable suspension Colour coded fly screen and belly pan Fly screen Startonderbreker Rubberstroken op de tank Zadel kap. Wheel

Nadere informatie

HET GAAT OM DE PRESTATIES

HET GAAT OM DE PRESTATIES HET GAAT OM DE PRESTATIES 2016 DAYTONA 675 DAYTONA 675 R 15.690,00 Carbon fibre cockpit infills Quickshifter Rear hugger and front mudguard Removable number plate and indicators DAYTONA 675 R BAGAGE Sporttanktas

Nadere informatie

Speed Triple R Accessoires

Speed Triple R Accessoires Accessoires Speed Triple R 5-10-2017 5:53:29 BAGAGE Zadeltasset met Gegoten Vorm (10-16 l) (A9518067) Deze tas is bij uitstek geschikt om uw dagelijkse benodigdheden te dragen. De tas biedt een inhoud

Nadere informatie

Tiger Sport :54:38

Tiger Sport :54:38 Tiger Sport 10-11-2017 0:54:38 Tiger Sport 13.990,00 PRODUCT INFO OVERZICHT Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan - de perfecte allrounder. De ene dag heeft u een motorfiets nodig voor een

Nadere informatie

The much loved modern classic and a genuine style icon.

The much loved modern classic and a genuine style icon. The much loved modern classic and a genuine style icon. 2017 SCRAMBLER SCRAMBLER 11.290,00 Iconic air cooled 865cc paralleltwin engine, 270º firing interval Distinctive high level stacked twinexhausts

Nadere informatie

Geloof in het ongelooflijke

Geloof in het ongelooflijke Geloof in het ongelooflijke 2016 ROCKET III ROCKET III ROADSTER 20.090,00 ABS Four piston Nissin calipers Shaft drive ROCKET III ROADSTER BAGAGE Leren Koffers 849,00 Gemaakt van 4 mm dik anilineleer van

Nadere informatie

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE 2016 SPEED TRIPLE S EN SPEED TRIPLE R SPEED TRIPLE S 15.500,00 SPEED TRIPLE R 17.200,00 Standaard uitrusting Aanvullend op de Speed Triple S New triple engine with 104 new components

Nadere informatie

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF ERVAAR DE VRIJHEID ZELF 2017 STREET TRIPLE STREET TRIPLE 9.990,00 STREET TRIPLE R 10.990,00 STREET TRIPLE RX 11.490,00 Standaard uitrusting ABS Adjustable suspension Startonderbreker Programmable rev lights

Nadere informatie

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE

DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE DE EVOLUTIE VAN EEN LEGENDE 2016 SPEED TRIPLE S EN SPEED TRIPLE R SPEED TRIPLE S 15.200,00 SPEED TRIPLE R 16.900,00 Standaard uitrusting Aanvullend op de Speed Triple S New triple engine with 104 new components

Nadere informatie

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF ERVAAR DE VRIJHEID ZELF 2016 STREET TRIPLE STREET TRIPLE 9.590,00 STREET TRIPLE R 10.590,00 STREET TRIPLE RX 11.090,00 Standaard uitrusting ABS Adjustable suspension Startonderbreker Programmable rev lights

Nadere informatie

Street Triple R Accessoires

Street Triple R Accessoires Accessoires Street Triple R 28/09/2017 14:50:25 BAGAGE Harnas voor Zadeltas (A9518081) Harnas uit ballistisch nylon voor zadeltas A9510106 19,00 Sporttanktas met Gegoten Vorm (A9510104) Vormvaste sporttanktas

Nadere informatie

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF ERVAAR DE VRIJHEID ZELF 2016 STREET TRIPLE STREET TRIPLE 9.990,00 STREET TRIPLE R 10.990,00 STREET TRIPLE RX 11.490,00 Standaard uitrusting ABS Adjustable suspension Startonderbreker Programmable rev lights

Nadere informatie

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF ERVAAR DE VRIJHEID ZELF 2016 STREET TRIPLE STREET TRIPLE 8.640,00 STREET TRIPLE R 9.590,00 STREET TRIPLE RX 10.090,00 Standard Equipment ABS Adjustable suspension Startonderbreker Programmable rev lights

Nadere informatie

Thruxton Accessoires COMFORT NAAM OMSCHRIJVING PRIJS. Thruxton :49:27. Dubbel Gelzadel Touring (Thruxton) (A )

Thruxton Accessoires COMFORT NAAM OMSCHRIJVING PRIJS. Thruxton :49:27. Dubbel Gelzadel Touring (Thruxton) (A ) Accessoires Thruxton 26 11 2015 15:49:27 COMFORT Dubbel Gelzadel Touring (A9700135) Gelzadeleenheid voor optimaal zitcomfort en stijl. Met Triumph beeldmerk en een gellaag waardoor het zadel er net zo

Nadere informatie

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER 2016 TIGER EXPLORER TIGER EXPLORER 17.190,00 TIGER EXPLORER XC 18.290,00 Standaard uitrusting Verstelbaar stuur Instelbaar scherm Verstelbare zithoogte Automatisch uitschakelende

Nadere informatie

De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer.

De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer. De Triumph Tiger Sport is DE motor voor de veelzijdige motorrijder, of het gaat om woon-werk verkeer, sportieve ritten of lange reizen en meer. 2016 TIGER SPORT TIGER SPORT 13.680,00 Karaktervolle 1050cc

Nadere informatie

Tiger Explorer Accessoires. Tiger Explorer 30/10/ :11:17

Tiger Explorer Accessoires. Tiger Explorer 30/10/ :11:17 Accessoires Tiger Explorer 30/10/2017 12:11:17 BAGAGE Adventureachtertas (A9510170) Custom Adventure-achtertas met een indrukwekkende inhoud van 50 liter. Nieuwe bagagevoorziening, volgens de nieuwste

Nadere informatie

Een toegankelijke alleskunner voor iedere motorrijder.

Een toegankelijke alleskunner voor iedere motorrijder. Een toegankelijke alleskunner voor iedere motorrijder. 2016 TIGER 800 SERIE TIGER 800 XR 10.980,00 TIGER 800 XRX 12.280,00 TIGER 800 XRX LOW 12.280,00 Standard Equipment Distinctive 800cc three cylinder

Nadere informatie

Tiger 800 XC Accessoires

Tiger 800 XC Accessoires Accessoires Tiger 800 XC 10/11/2017 1:15:01 BAGAGE Adventure Panniers Dynamic Montage set (A9508186) Montage set benodigd voor montage van de Adventure Panniers. 319,00 Adventure Sliding Carriage (A9508148)

Nadere informatie

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

ADVENTURE & TOURING SPRINT GT. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be ADVENTURE & TOURING SPRINT GT triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De Sprint GT wordt aangedreven door een 130pk-versie van de befaamde 1.055 cc-driecilinder van Triumph

Nadere informatie

Rocket III Roadster Accessoires

Rocket III Roadster Accessoires Accessoires Rocket III Roadster 20/10/2017 15:52:46 BAGAGE Leren Koffers (A9528014) Gemaakt van 4 mm dik anilineleer van de hoogste kwaliteit. Deze koffers zijn getooid met verchroomde gespen met Triple-beeldmerken,

Nadere informatie

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan.

Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan. Soms heeft u een motorfiets nodig die echt alles kan. 2016 TIGER SPORT TIGER SPORT 14.190,00 Startonderbreker Uitschakelbare ABS Bandspanningscontrolesysteem (TPMS) Wheel pin stripes TIGER SPORT Soms heeft

Nadere informatie

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER Het echte werk 2016 AMERICA EN SPEEDMASTER AMERICA 10.490,00 SPEEDMASTER 10.490,00 Chrome clutch cover embellisher and chain guard voetsteunen Heel toe gear shift Knee pads Large rear brake pedal Polished

Nadere informatie

Speed Triple R 7/11/2017 3:59:47

Speed Triple R 7/11/2017 3:59:47 Speed Triple R 7/11/2017 3:59:47 Speed Triple R 14.290,00 PRODUCT INFO ALGEMEEN De zuiverste, meest hardwerkende en meest belonende uitgeklede sportmotorfiets die vandaag op de markt verkrijgbaar is. We

Nadere informatie

sport Gelakte standaard zadelkap.

sport Gelakte standaard zadelkap. 1 sport Gelakte standaard zadelkap. ALARMSYSTEEM Honda-alarmsysteem met afstandsbediening. Verbruikt weinig stroom. Niet SRA gehomologeerd. 08E50-EWN-800E Extra bekabeling. 08E70-MJM-D00 TANKPADS Tankbeschermers

Nadere informatie

Tiger :48:25

Tiger :48:25 Tiger 800 28-9-2017 19:48:25 Tiger 800 10.890,00 PRODUCT INFO OVERZICHT Wij hebben de fantastische driecilinder Triumph-motor gecombineerd met een robuust chassis en hebben daaruit de krachtige Tiger 800

Nadere informatie

roadsters CARTERDECORATIESET

roadsters CARTERDECORATIESET 2 1 3 CARTERDECORATIESET Transmissie en alternator. Rood R-320P 08F48-MFA-860A Zwart NH-A84P 08F48-MFA-870A Wit NH-A16P 08F48-MFA-890A CARTERDECORATIESET Controleluikje rechts vooraan. Rood R-320P 08F48-MGJ-850

Nadere informatie

Street Triple 17/10/ :32:22

Street Triple 17/10/ :32:22 Street Triple 17/10/2017 18:32:22 Street Triple 8.490,00 PRODUCT INFO ALGEMEEN Deze motorfiets is werkelijk de culminatie van de Spirit of Triumph. Wendbaar, plezierig, krachtig en barstend van het karakter,

Nadere informatie

Go the distance, first class.

Go the distance, first class. Go the distance, first class. 2016 TROPHY SE TROPHY SE P.O.A. ABS Verstelbare zithoogte Audio system Automatisch uitschakelende richtingaanwijzers Middenbok. Cruise control Elektronisch verstelbaar scherm

Nadere informatie

Geloof in het ongelooflijke

Geloof in het ongelooflijke Geloof in het ongelooflijke 2016 ROCKET III ROCKET III ROADSTER 20.090,00 ABS Four piston Nissin calipers Shaft drive ROCKET III ROADSTER Met 's werelds zwaarste motor voor een productiemotorfiets, bouwt

Nadere informatie

scooters HANDVATVERWARMING Handvatverwarming met regelbare warmteniveau's 08T50-MFT-800 Speciale lijm voor verwarmde handvaten.

scooters HANDVATVERWARMING Handvatverwarming met regelbare warmteniveau's 08T50-MFT-800 Speciale lijm voor verwarmde handvaten. 1 1 2 TOPKOFFER 40L Complete set bestaande uit topkoffer 40L met rugkussen, slot, steun, riemen en binnenbekleding. Zwart NH-A64P 08L55-MFT-810F Zilver NH-A95M 08L55-MFT-820F Titanium YR-183M 08L55-MFT-850F

Nadere informatie

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER

HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER HET ECHTE AVONTUUR BEGINT HIER 2016 TIGER EXPLORER TIGER EXPLORER 17.190,00 TIGER EXPLORER XC 18.290,00 Standaard uitrusting Verstelbaar stuur Instelbaar scherm Verstelbare zithoogte Automatisch uitschakelende

Nadere informatie

BONNEVILLE VAN VANDAAG

BONNEVILLE VAN VANDAAG BONNEVILLE VAN VANDAAG 2018 STREET TWIN STREET TWIN 9.280,00 150+ Accessories ABS Gegoten wielen, zwart afgewerkt Een compacte koplamp voorzien van Triumph badge logo Compacte richtingaanwijzers Elegante

Nadere informatie

BONNEVILLE VAN VANDAAG

BONNEVILLE VAN VANDAAG BONNEVILLE VAN VANDAAG 2017 STREET TWIN STREET TWIN 9.280,00 150+ Accessories ABS Gegoten wielen, zwart afgewerkt Een compacte koplamp voorzien van Triumph badge logo Compacte richtingaanwijzers Elegante

Nadere informatie

Tiger 800 XR :06:57

Tiger 800 XR :06:57 Tiger 800 XR 19 3 2017 10:06:57 Tiger 800 XR ( 11.500,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT Een avontuur is meer dan de weg die je aflegt. Het gaat om de verhalen waarmee je terug komt en de mooie herinneringen

Nadere informatie

Tiger 800 9/10/ :22:58

Tiger 800 9/10/ :22:58 Tiger 800 9/10/2017 14:22:58 Tiger 800 9.990,00 PRODUCT INFO ALGEMEEN Wij hebben de fantastische driecilinder Triumph-motor gecombineerd met een robuust chassis en hebben daaruit de krachtige Tiger 800

Nadere informatie

Street Triple ABS 70Kw 7/01/ :05:59

Street Triple ABS 70Kw 7/01/ :05:59 Street Triple ABS 70Kw 7/01/2017 14:05:59 Street Triple ABS 70Kw P.O.A. PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Deze motorfiets is werkelijk de culminatie van de Spirit of Triumph. Wendbaar, plezierig, krachtig en

Nadere informatie

Tiger 800 XCA 25/01/2017 1:23:25

Tiger 800 XCA 25/01/2017 1:23:25 Tiger 800 XCA 25/01/2017 1:23:25 Tiger 800 XCA ( 13.690,00) PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN De ultieme Tiger 800 staat klaar voor alles wat op zijn pad komt. Uitgerust met de nieuwste rij ondersteunende technieken

Nadere informatie

Street Triple R :19:20

Street Triple R :19:20 Street Triple R 30 1 2017 0:19:20 Street Triple R ( 10.590,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT Met onze Street Triple R hebben wij het summum gecreëerd op het gebied van zeer nauwkeurig afgestemde, opwindende

Nadere informatie

BONNEVILLE VAN VANDAAG

BONNEVILLE VAN VANDAAG BONNEVILLE VAN VANDAAG 2017 STREET TWIN STREET TWIN 10.500,00 Koppelrijke 900cc tweecilinder, krukas met 270º interval, watergekoeld en voorzien van elektronische gasklepregeling. Voor uw veiligheid ABS

Nadere informatie

Tiger 800 XC 28/09/ :48:02

Tiger 800 XC 28/09/ :48:02 Tiger 800 XC 28/09/2017 19:48:02 Tiger 800 XC 10.790,00 PRODUCT INFO ALGEMEEN Wij hebben de Tiger 800XC gebouwd om precies te zijn als de Tiger 800, met dat kleine beetje extra. Met de robuuste Tiger 800

Nadere informatie

scooters WINDSCHERM In doorzichtig polycarbonaat. Afmetingen : H: 494mm, B: 466mm, D: 3mm 08R70-K29-D00

scooters WINDSCHERM In doorzichtig polycarbonaat. Afmetingen : H: 494mm, B: 466mm, D: 3mm 08R70-K29-D00 scooters TOPKOFFER 29L Complete set met zwarte topkoffer 29L en passagierskussen, 1 Key-slot en specifieke steun. 08L29-K01-RTB GELAKT DEKSEL VOOR TOPKOFFER 29L Wit NHA16P 08L29-RTB-000ZC Rood R320P 08L29-RTB-000ZE

Nadere informatie

Tiger 800 XRx 12/06/2016 16:30:37

Tiger 800 XRx 12/06/2016 16:30:37 Tiger 800 XRx 12/06/2016 16:30:37 Tiger 800 XRX ( 11.690,00) PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Dit is het. Een niveau hoger. De Tiger 800 XRX. Gemaakt om nog verder te kunnen voor nog langere tijd, terwijl je

Nadere informatie

scooters BINNENTAS VOOR TOPKOFFER Binnentas voor topkoffer 35L. 08L56 KPR 800

scooters BINNENTAS VOOR TOPKOFFER Binnentas voor topkoffer 35L. 08L56 KPR 800 BINNENTAS VOOR TOPKOFFER Binnentas voor topkoffer 35L. 08L56 KPR 800 ALARMSYSTEEM Honda-alarmsysteem 95 db. Met bewegingsdetectie. 08E55-KZL-800 1 2 3 4 2 BAGAGENET Ideaal om uw bagage op het zadel of

Nadere informatie

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER

2016 AMERICA EN SPEEDMASTER Het echte werk 2016 AMERICA EN SPEEDMASTER AMERICA 10.490,00 SPEEDMASTER 10.490,00 Chrome clutch cover embellisher and chain guard voetsteunen Heel toe gear shift Knee pads Large rear brake pedal Polished

Nadere informatie

2017 BONNEVILLE BOBBER

2017 BONNEVILLE BOBBER 2017 BONNEVILLE BOBBER BONNEVILLE BOBBER 14.900,00 ABS Instelbare tractiecontrole Elektronische gasklepregeling "Road" en "Rain" rijmodi Torque Assist Clutch Startonderbreker LED rear light Trip Computer

Nadere informatie

2017 BONNEVILLE BOBBER

2017 BONNEVILLE BOBBER 2017 BONNEVILLE BOBBER BONNEVILLE BOBBER 13.080,00 ABS Instelbare tractiecontrole Elektronische gasklepregeling "Road" en "Rain" rijmodi Torque-Assist Clutch Startonderbreker LED rear light Trip Computer

Nadere informatie

WEDERGEBOORTE VAN DE MODERNE KLASSIEKER

WEDERGEBOORTE VAN DE MODERNE KLASSIEKER WEDERGEBOORTE VAN DE MODERNE KLASSIEKER 2018 BONNEVILLE T120 & T120 BLACK BONNEVILLE T120 14.000,00 BONNEVILLE T120 BLACK 14.000,00 ABS Elektronische gasklepregeling Instelbare tractiecontrole Riding modes

Nadere informatie

Tiger Explorer :11:16

Tiger Explorer :11:16 Tiger Explorer 30-10-2017 12:11:16 Tiger Explorer 16.890,00 PRODUCT INFO OVERZICHT Als echte Tiger, is deze motorfiets gebouwd voor het avontuur. Nieuwe wegen ontdekken, of zelfs nieuwe landen en nooit

Nadere informatie

Speed Triple R :45:23

Speed Triple R :45:23 Speed Triple R 2 1 2017 2:45:23 Speed Triple R ( 15.990,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT De zuiverste, meest hardwerkende en meest belonende uitgeklede sportmotorfiets die vandaag op de markt verkrijgbaar

Nadere informatie

Dominantie met verschil

Dominantie met verschil Dominantie met verschil 2016 THUNDERBIRD THUNDERBIRD COMMANDER 20.300,00 ABS Adjustable suspension Belt drive voetsteunen Startonderbreker Showa forks and rear shocks THUNDERBIRD LT 22.000,00 THUNDERBIRD

Nadere informatie

sport OPTIMATE LADER Om uw accu te testen, te laden en te onderhouden. Optimate 3 : voor 12V-accu's van 2,5 tot 50 Ah (scooter, moto, grasmaaier).

sport OPTIMATE LADER Om uw accu te testen, te laden en te onderhouden. Optimate 3 : voor 12V-accu's van 2,5 tot 50 Ah (scooter, moto, grasmaaier). 3 1 2 4 HANDVATVERWARMING Extra fijne verwarmde handvaten met ingebouwde warmteregelaar. 08T50-MGE-800 Speciale montageset. 08E73-MJC-D00 Extra bekabeling. 08Z70-MJC-D00 Speciale lijm voor de montage van

Nadere informatie

AccessoiregammaYamaha MT-09

AccessoiregammaYamaha MT-09 AccessoiregammaYamaha MT-09 Akrapovič Titanium uitlaatsysteem 90798-3240100 MT-09 FULL SYSTEM TITANIUM 1.169,00 Onze partner Akrapovič ontwikkelde een volledige street legal uitlaat met titanium einddemper

Nadere informatie

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

CLASSIC THRUXTON. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be CLASSIC THRUXTON triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE Motor De uit de Bonneville afkomstige achtkleps parallelle DOHC-tweecilinder van 865 cc is afgesteld voor prestaties in de

Nadere informatie

Tiger Explorer XC :00:24

Tiger Explorer XC :00:24 Tiger Explorer XC 21 12 2016 11:00:24 Tiger Explorer XC ( 17.740,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT Met een hele set extra's en zijn handige snufjes is de Tiger Explorer XC extra stoer vormgegeven. Alle basisonderdelen

Nadere informatie

Oogstrelend mooi, toegangkelijk en vol met prachtige details.

Oogstrelend mooi, toegangkelijk en vol met prachtige details. Oogstrelend mooi, toegangkelijk en vol met prachtige details. 2017 BONNEVILLE T100 BONNEVILLE T100 10.680,00 BONNEVILLE T100 BLACK 10.805,00 ABS Tractieregeling Elektronische gasklepregeling Startonderbreker

Nadere informatie

ADVENTURE & TOURING. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

ADVENTURE & TOURING. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be ADVENTURE & TOURING Tiger 800 TIGER 800XC triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE MOTOR De Tiger 800, die volledig nieuw ontworpen is om aan de eisen van een aantal zeer kritische

Nadere informatie

Tiger Explorer XC 21/12/ :03:32

Tiger Explorer XC 21/12/ :03:32 Tiger Explorer XC 21/12/2016 11:03:32 Tiger Explorer XC ( 17.740,00) PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Met een hele set extra's en zijn handige snufjes is de Tiger Explorer XC extra stoer vormgegeven. Alle basisonderdelen

Nadere informatie

Dominantie met verschil

Dominantie met verschil Dominantie met verschil 2016 THUNDERBIRD THUNDERBIRD COMMANDER 17.700,00 ABS Adjustable suspension Belt drive voetsteunen Startonderbreker Showa forks and rear shocks Offer Available THUNDERBIRD LT 18.500,00

Nadere informatie

BONNEVILLE VAN VANDAAG

BONNEVILLE VAN VANDAAG BONNEVILLE VAN VANDAAG 2016 STREET TWIN STREET TWIN 8.900,00 150+ Accessories ABS Gegoten wielen, zwart afgewerkt Een compacte koplamp voorzien van Triumph badge logo Compacte richtingaanwijzers Elegante

Nadere informatie

sport WIELSTICKESET PADDOCKSTAND Ideaal voor courante onderhoudswerkzaamheden. 08M50-MW0-801 GPS-HOUDER Om een navigatiesysteem te bevestigen.

sport WIELSTICKESET PADDOCKSTAND Ideaal voor courante onderhoudswerkzaamheden. 08M50-MW0-801 GPS-HOUDER Om een navigatiesysteem te bevestigen. WIELSTICKESET Set Honda Racing-stickers. Zes stuks per 17" velg. Wit 08F84 MFJ -810A Rood 08F84 MFJ -820A 4 3 1 BESCHERMFOLIE Zelfklevende beschermfolie, ideaal om de lak te beschermen tegen krassen. A4-vel

Nadere informatie

Tiger Explorer XC 21/12/ :03:30

Tiger Explorer XC 21/12/ :03:30 Tiger Explorer XC 21/12/2016 11:03:30 Tiger Explorer XC ( 16.290,00) PRODUCTINFORMATIE ALGEMEEN Met een hele set extra's en zijn handige snufjes is de Tiger Explorer XC extra stoer vormgegeven. Alle basisonderdelen

Nadere informatie

STreet gsx650f / gsx1250f. ccessoires. Suzuki Motoren accessoires

STreet gsx650f / gsx1250f. ccessoires.  Suzuki Motoren accessoires STreet gsx650f / gsx1250f ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires Inhoud Originele Suzuki accessoires zijn speciaal ontworpen voor uw GSX-F en voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen die

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

liniled Aeris Europese kwaliteit & productie

liniled Aeris Europese kwaliteit & productie liniled Aeris liniled Aeris Europese kwaliteit & productie liniled Aeris Duurzame profielen Het liniled Aeris assortiment bestaat uit een serie duurzame (geanodiseerde*) aluminium profielen, die geschikt

Nadere informatie

street GLADIUS ccessoires Suzuki Motoren accessoires

street GLADIUS ccessoires  Suzuki Motoren accessoires street GLADIUS ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires 2 Gladius 1 Yoshimura Gladius EVO Exclusief Japans design! Deze Yoshimura uitlaat heeft een bijzonder fraai design dat in samenwerking

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

Create emotions with lighting

Create emotions with lighting Rinx 1 nuudo. nuudo. een merk dat ontstaan is uit passie voor hoogwaardig afgewerkte producten in combinatie met innovatieve oplossingen om een perfect lichtbeeld te creëren. Met het oog van een vakman

Nadere informatie

2012 TRAVEL LIKE A ROYAL

2012 TRAVEL LIKE A ROYAL 2012 TRAVEL LIKE A ROYAL TRAVEL LIKE A ROYAL 01 02 03 04 05 HOLLYWOOD LINE NEW YORK LINE BARCELONA LINE ST. TROPEZ LINE LONDON LINE DE NIEUWE PRINCESS TRAVELLER COLLECTIE BRENGT GLAMOUR EN GEZELLIGHEID

Nadere informatie

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2 cruiser ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires INTRUDER C800 INTRUDER M800 INTRUDER C1500 INTRUDER M1500 INTRUDER C1800 INTRUDER M1800R/R2 2 Inhoud Suzuki cruisers zijn er in diverse uitvoeringen.

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Accessoire gamma Yamaha Tricity. Yamaha raadt het gebruik aan van

Accessoire gamma Yamaha Tricity. Yamaha raadt het gebruik aan van Accessoire gamma Yamaha Tricity Yamaha raadt het gebruik aan van Bevestiging rugsteun voor de passagier 2CMF84U00000 BACK REST BASE Specifiek en onmisbaar bevestigingssysteem voor de optionele rugsteun

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires Burgman 650 Burgman 400 Burgman 200 SIXteen 150

ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires Burgman 650 Burgman 400 Burgman 200 SIXteen 150 s c o o t e r ccessoires www.suzuki.nl Suzuki Motoren accessoires Burgman 650 Burgman 400 Burgman 200 SIXteen 150 Inhoud Originele Suzuki accessoires zijn speciaal ontworpen voor uw scooter en voldoen

Nadere informatie

TIGER EXPLORER EXPLORER XC

TIGER EXPLORER EXPLORER XC ADVENTURE TIGER EXPLORER EXPLORER XC triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTOMSCHRIJVING Motor Deze volledig nieuwe driecilindermotor met 1.215 cc is met zijn 137 pk de beste in zijn klasse.

Nadere informatie

Volledig nieuwe Ford Mustang accessoiregids

Volledig nieuwe Ford Mustang accessoiregids Volledig nieuwe Ford Mustang accessoiregids Lichtmetalen velgen Vloermatten Wagenhoes Bagageruimtekuip SBA parkeersensoren Windscherm voor Mustang Convertible Reservewiel Lichtmetalen velgen De Ford lichtmetalen

Nadere informatie

Viking Design.nl. 100% Dutch outdoor lifestyle design

Viking Design.nl. 100% Dutch outdoor lifestyle design Viking Design.nl 100% Dutch outdoor lifestyle design VIKINGDESIGN stands for: 100% Dutch design and fabrication. Luxury and timeless designs. Durable and high quality materials. Fine detail finish. Innovation

Nadere informatie

TOURING. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be

TOURING. triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be TOURING TROPHY Trophy SE triumphmotorcycles.nl triumphmotorcycles.be PRODUCTINFORMATIE 1.215 cc-driecilindermotor met cardanaandrijving De fantastische 1.215cc-driecilindermotor die afgesteld is voor het

Nadere informatie

Suzuki motoren.

Suzuki motoren. Suzuki motoren 2011 www.suzuki.nl Veel Suzuki nieuws in 2011! De zekerheid van 3 jaar Suzuki garantie De motoren van Suzuki kenmerken zich door hun perfecte afwerking en een ongekend hoge kwaliteit en

Nadere informatie

MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2134. Soepel synthetisch materiaal Transportstaaf uit metaal 40 Stuks en 4 kleuren per set

MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2134. Soepel synthetisch materiaal Transportstaaf uit metaal 40 Stuks en 4 kleuren per set 314 ACTIVE EQUIPMENT MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2133 Soepel synthetisch materiaal Transportstaaf uit kunststof 24 Stuks en 2 kleuren per set 03 0 26,- EUR MARKERINGSHOEDJES - ARTIKEL 2134 Soepel synthetisch

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties

2 VISION 3 PURE 1 ABOUT. 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK. Specificaties MELLEN Moves you 2 VISION 3 PURE 1 ABOUT Specificaties 5 NATURE Specificaties 7 TECHNIEK 9 GARANTIE TECHNIEK Move with us The Mellen e-bikes will bring you a new experience. The moment you step on these

Nadere informatie

Bonneville T100 Black :39:02

Bonneville T100 Black :39:02 Bonneville T100 Black 22-8-2017 4:39:02 Bonneville T100 Black 10.590,00 PRODUCT INFO OVERZICHT Voor wie de relaxte stijl van de normale Bonneville T100 net iets te tam is, hebben wij een ruige, venijnige

Nadere informatie

Create emotions with lighting

Create emotions with lighting 1 nuudo. nuudo. een merk dat ontstaan is uit passie voor hoogwaardig afgewerkte producten in combinatie met innovatieve oplossingen om een perfect lichtbeeld te creëren. Met het oog van een vakman en het

Nadere informatie

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN

NEWS 2016 BACK-ROLLER PRO VELOCITY DESIGN BACK-ROLLER PRO Met de fiets door Europa, onderweg met het gezin of een keertje de wereld rond? Geen probleem met de nieuwe extra grote Back-Roller Pro fietstassen. Met een capaciteit van 70 liter per

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Bonneville T100 Black :40:25

Bonneville T100 Black :40:25 Bonneville T100 Black 17 2 2017 19:40:25 Bonneville T100 Black ( 10.590,00) PRODUCTINFORMATIE OVERZICHT Voor wie de relaxte stijl van de normale Bonneville T100 net iets te tam is, hebben wij een ruige,

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Club Pan European Nederland Honda Pan-European

Club Pan European Nederland Honda Pan-European Club Pan European Nederland Honda Pan-European Analyse van het Gebruiker onderzoek In Nederland November 2008 Introductie De Honda Pan-European ST1100 heeft tijdens de productieperiode een sterke reputatie

Nadere informatie

SIERKAPPEN VOOR REMSCHIJVEN Set van twee verchroomde kappen. Alleen voor standaard versie. 08P54-MCA-800

SIERKAPPEN VOOR REMSCHIJVEN Set van twee verchroomde kappen. Alleen voor standaard versie. 08P54-MCA-800 tourers SIERKAPPEN VOOR REMSCHIJVEN Set van twee verchroomde kappen. Alleen voor standaard versie. 08P54-MCA-800 KOFFERNET Elastisch net om de kofferinhoud te immobiliseren. 08L63-MCA-100 REISTASSEN Set

Nadere informatie

SUN Schuifpoortaandrijvingen

SUN Schuifpoortaandrijvingen SUN Schuifpoortaandrijvingen SUN SUN4024, SUN7024 & SUN11024 SUN4024, SUN7024 & SUN11024 De schuifpoortaandrijvingen uit de SUN 24Vdc serie zijn hi-tech systemen welke speciaal zijn ontwikkeld voor schuifpoorten

Nadere informatie

Eigenbouw Softail 145 c.i. (bijna 2400 cc!!)

Eigenbouw Softail 145 c.i. (bijna 2400 cc!!) Eigenbouw Softail 145 c.i. (bijna 2400 cc!!) In 2003 werd door S&S het 45- jarige bestaan gevierd. Ook bestond Harley-Davidson 100 jaar in 2003. S&S besloot als een eerbetoon aan de originele oprichters

Nadere informatie

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF

ERVAAR DE VRIJHEID ZELF ERVAAR DE VRIJHEID ZELF 2016 STREET TRIPLE STREET TRIPLE 9.590,00 STREET TRIPLE R 10.590,00 STREET TRIPLE RX 11.090,00 Standaard uitrusting ABS Adjustable suspension Startonderbreker Programmable rev lights

Nadere informatie