Algemene voorwaarden voor het gebruik van de website versie online gezet op 01/09/2016 A. WETTELIJKE VERMELDINGEN:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden voor het gebruik van de website versie online gezet op 01/09/2016 A. WETTELIJKE VERMELDINGEN:"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden voor het gebruik van de website versie online gezet op 01/09/2016 A. WETTELIJKE VERMELDINGEN: 1. Toepassingsgebied en definitie: De website wil de hedendaagse artistieke schepping bevorderen in al zijn vormen om, in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens en privacy, de communicatie en het uitwisselen van informatie in de wereld van entertainment te stimuleren. De website werd gecreëerd en word beheerd door BOOKMYPROD BVBA waarvan het hoofdkantoor/statutaire zetel is gevestigd te 1367 Ramillies, Rue Gilbert Detry 18A, BTW nr: BE tel: 081/ In geval van problemen, gelieve contact op te nemen via tel : 081/ De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de diensten die op de website worden aangeboden en op alle gebruikers van de website. Betekenis van de termen: - Website verwijst naar de website - AVG verwijst naar de Algemene voorwaarden voor het gebruik - Dienst verwijst naar de mogelijkheid geboden door BookMyProd BVBA om de artiesten en technici op basis van hun beschikbaarheid en vaardigheden in contact te brengen met producenten en organisatoren van shows en evenementen. - artiest verwijst naar elke natuurlijke persoon die zijn professionele diensten aanbiedt in de wereld van entertainment (muzikanten, technici, regisseurs,...) op basis van hun vaardigheden en beschikbaarheid. - producent verwijst naar elke persoon, zij natuurlijke persoon of rechtspersoon, die in de wereld van entertainment gebruik wil maken van de diensten die worden aangeboden door artiesten. - gebruiker verwijst naar elke artiest of producent die deze algemene voorwaarden heeft aanvaard en de website gebruikt met een gebruikersaccount. De gebruikers zijn als enige verantwoordelijk voor overeenkomsten die onder hen worden gesloten. 2. Aanvaarding van de AVG De toegang en het gebruik van de website zijn onderworpen aan het aanvaarden en het respecteren van de AVG. Daar het gebruiken van deze website erkent de gebruiker kennis te hebben genomen van de bepalingen van de AVG en verklaart deze zonder enig voorbehoud te aanvaarden. Als één van de bepalingen van de AVG niet van toepassing is of in strijd is met een bepaling van dwingend recht, dan zal deze niet-toepasbaarheid niet van invloed zijn op de geldigheid en uitvoerbaarheid van de andere bepalingen.

2 De AVG is van toepassing op deze website en alle internet en extranet initiatieven van de Bookmyprod BVBA. 3. Wijzigingen aan de AVG BookMyProd BVBA behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen aan de AVG, de functies aangeboden op de Website of de regels met betrekking tot het gebruik en de werking van de Dienst. BookMyProd BVBA behoudt zich met name het recht voor om op de Website diensten, hetzij gratis of betaald, te verwijderen of toe te voegen. Elke nieuwe versie van de Algemene Voorwaarden word op de website gezet en wordt onmiddellijk van kracht. De gebruiker wordt gehouden regelmatig deze algemene voorwaarden voor gebruik te raadplegen. Het blijven gebruiken van de website nadat eventuele wijzigingen aan de algemene voorwaarden werden gemaakt houdt de aanvaarding van die wijzigingen aan de AVG in. B. GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN VAN DE DIENSTEN 1. Gebruikersaccount Om zich in te schrijven en te genieten van de door BookMyProd BVBA online aangeboden diensten moet elke gebruiker voorafgaand een gebruikersaccount aanmaken en daarin de persoonlijke gegevens verstrekken die essentieel zijn voor het goed functioneren van de dienst om mensen met elkaar in contact te brengen (met name: naam, voornaam, geslacht, handelsnaam, geboortedatum, burgerlijke staat, beroep, studies, vaardigheden en beroepskwalificaties, niveau, agenda, informatie over de werkvergunning, adres, telefoonnummer en een geldig adres). De gebruikers verbinden zich ertoe dat de verstrekte persoonlijke gegevens juist, volledig en ondubbelzinnig zijn en zorgen ervoor dat hun persoonlijke gegevens steeds up to date zijn. De gebruikers verklaren ouder te zijn dan 18 jaar op het moment van registratie. De gebruikers kunnen ook een profielfoto toe voegen. De premium gebruikers kunnen aan hun profiel links toevoegen naar andere internet websites, zoals Facebook, linkedin, youtube,, of foto s, een cv, enz. BookMyProd BVBA voert geen controles uit en kan in geen geval verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie die door de gebruikers worden verstrekt a fortiori als die onjuist of frauduleus is. De gebruiker verbindt zich ertoe om geen andere account dan dewelke in eerste instantie werd gecreëerd, aan te maken of te gebruiken, noch onder eigen naam, noch onder de artiestennaam, noch onder een derde naam of onder een fictieve identiteit. Elke uitzondering op deze regel kan

3 alleen op expliciet verzoek van de gebruiker en met de uitdrukkelijke toestemming van BookMyProd BVBA. Het aanmaken of het gebruiken van nieuwe accounts onder de eigen identiteit, of onder de artiestennaam, de identiteit van een derde of onder een valse identiteit zonder de toestemming van BookMyProd BVBA hiervoor te hebben gevraagd en te hebben verkregen, kan leiden tot onmiddellijke opschorting van de gebruikersaccounts en alle bijbehorende diensten. Door zich te registreren op de website aanvaardt de gebruiker dat zijn profiel online wordt gezet en dat zijn gegevens kunnen worden bekeken door iedere gebruiker van de website. Hij aanvaardt tevens dat dit openbaar profiel wordt geïndexeerd door internetzoekmachines. De gebruiker kan er evenwel altijd voor opteren om de zichtbaarheid van zijn profiel te beperken. 2. Voorgestelde diensten De producent creëert een productie in 3 stappen: a. Hij benoemt de productie en geeft het aantal sessies aan (repetities data van het evenement...) b. Het definieert het aantal mensen dat hij wil aanwerven en hun kwalificaties c. Het definieert het aantal sessies waaraan de artiest zal deelnemen Op basis van deze informatie krijgt de producent een lijst van ingeschreven artiesten die voldoen aan de vereiste kwalificaties en die op de gegeven data beschikbaar zijn. De artiesten die een premium profiel hebben en /of deel uitmaken van de contacten van de producent staan bovenaan in deze lijst. De producent nodigt de geselecteerde artiest(en) uit die die uitnodiging daaropvolgend kunnen aanvaarden. De aanvaarding van een uitnodiging door de artiest leidt ertoe dat deze onbeschikbaar wordt voor andere producenten voor de aangegeven data. De producent en de artiesten kunnen met elkaar communiceren via de mailbox beschikbaar op de website. 3. kosten van het gebruik van de diensten a. De producent kan krediet aankopen volgens een degressieve vergoedingstabel. Een krediet wordt gedebiteerd van de rekening van de producent per uitgenodigde artiest bij aanvaarding van de uitnodiging en per dag. Het aangekochte krediet blijft beschikbaar zonder beperking in tijd maar wordt niet terugbetaald bij niet gebruik ervan. Er kan ook worden onderhandeld over onbeperkte toegang met maandelijkse facturering voor producenten met een aanzienlijk volume aan activiteiten.

4 b. De artiesten beschikken gratis over een beperkte toegang tot de website en tot de hoofdfuncties. Een premium profiel is beschikbaar door middel van een maandelijks abonnement van 10,00 of een jaarlijks abonnement van Naast de hoofdfuncties geeft het premium profiel ook toegang tot de volgende diensten: - een betere zichtbaarheid ten opzichte van producenten - de mogelijkheid om aan het profiel links toe te voegen naar andere internetwebsites, zoals facebook, linkedin, youtube,, foto s, een CV, enz - de zichtbaarheid voor de artiest die een uitnodiging heeft aanvaard van een producent van andere artiesten die een uitnodiging hebben aanvaard. Elke beëindiging van het abonnement moet 15 dagen voor de deadline per mail worden gemeld aan BookMyProd BVBA via info@bookmyprod.com. Alleen de betalingswijzen vermeld op de website zullen worden geaccepteerd. 4. Het beheer van conflicten tussen gebruikers BookMyProd BVBA staat buiten conflicten tussen de gebruikers, is niet verantwoordelijk en is niet verplicht om een oplossing te vinden of voor te stellen bij een geschil. 5. Verantwoordelijkheid a. BookMyProd BVBA beperkt zich tot het bij elkaar brengen van gebruikers op basis van beschikbaarheid van de artiesten en de behoeften van de producenten. Eventuele contracten die worden gesloten tussen gebruikers zijn enkel en alleen het resultaat van de overeenkomst tussen de gebruikers en vallen uitsluitend onder hun eigen verantwoordelijkheid. BookMyProd BVBA draagt bijgevolg geen verantwoordelijkheid die voortvloeit uit deze contracten, ongeacht de oorzaak ervan en in het bijzonder in het geval van verwijtbare nietnakoming door één van de partijen. b. BookMyProd BVBA kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor foute informatie in de profielen (in name betreffende het curriculum vitae, de links naar facebookprofielen, linkedin, youtube, van de gebruikers) en het gebruik dat ervan wordt gemaakt. De producenten hebben toegang tot de informatie die de artiesten online plaatsen in verband met hun competenties, ervaring en beschikbaarheden. BookMyProd BVBA doet geen enkele controle in dit verband en het is aan de producenten om, in voorkomend geval, de artiesten op wie ze een beroep willen doen te verifiëren als ze dat nodig achten.

5 c. BookMyProd BVBA probeert de goede werking en de beschikbaarheid van de website en de voorgestelde diensten 24u op 24 en 7 dagen op 7 te verzekeren. Het is echter mogelijk dat de toegang tot de website of de Dienst wordt onderbroken, verstoord of beperkt bv door onderhoudswerken, verbeteringswerken, hardware of software-upgrades, noodreparaties van de website, of door omstandigheden die buiten de controle van BookMyProd BVBA vallen (bijvoorbeeld een technisch falen of het falen van verbindingen en telecommunicatieapparatuur) BookMyProd BVBA verbindt zich ertoe alle redelijke maatregelen te nemen om deze verstoringen te beperken, voor zover die aan hen kunnen worden toegerekend. De gebruikers erkennen en aanvaarden dat BookMyProd BVBA geen verantwoordelijkheid jegens hen heeft voor welk defect, onbeschikbaarheid, opschorting of storing van de Website of van de Dienst dan ook en niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor de directe en indirecte schade, van welke aard dan ook, die is ontstaan als gevolg ervan. d. BookMyProd BVBA wijst ook de aansprakelijkheid af voor eventuele virussen die zouden verschijnen op de Website. Zonder afbreuk te doen aan de naleving van de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in verband met de verwerking van persoonsgegevens, verstrekt de gebruiker op eigen verantwoordelijkheid de persoonlijke gegevens om te kunnen profiteren van de aangeboden diensten op de website die het verzamelen van deze informatie vereisen. Daarom kan BookMyProd BVBA, tenzij bij grove nalatigheid of opzettelijk wangedrag, niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, beschadigingen, onderbrekingen, gebreken, diefstal, verlies, vernietiging of verandering van gegevens veroorzaakt door toegang zonder machtiging of om schade toe te brengen aan het computersysteem van een andere persoon, aan het computersysteem van BookMyProd BVBA of van een gebruiker of ten gevolge van een virus afkomstig van de website BookMyProd BVBA of van een gebruiker. BookMyProd BVBA kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de directe of indirecte schade die daarvan kan voortvloeien. e. BookMyProd BVBA is niet verantwoordelijk voor de inhoud die door de gebruikers op de website wordt gezet. Als BookMyProd BVBA weet heeft van een inhoud die de rechten van derden schendt, zal BookMyProd BVBA er alles aan doen om zo snel mogelijk de betwiste inhoud van de site te verwijderen. f. In alle gevallen en zonder afbreuk te doen aan alle clausules met betrekking tot de afwezige aansprakelijkheid van BookMyProd BVBA, kan elk geval van aansprakelijkheid die tegen BookMyProd BVBA kan worden behouden slechts leiden tot een vergoeding van de schade waarvan het bedrag zal worden beperkt tot het door BookMyProd BVBA ontvangen bedrag.

6 6. Onderbreking en opschorting van de toegang tot de dienst en / of website De gebruiker erkent en aanvaardt dat BookMyProd BVBA op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de gehele of gedeeltelijke diensten of de toegang tot de website (met inbegrip van de gebruikersaccount) kan onderbreken of opschorten, hetzij tijdelijk hetzij definitief, in geval van het niet respecteren van de AVG of omwille van een andere objectieve reden. BookMyProd BVBA behoudt zich het recht voor om een definitief einde te stellen aan de website, zonder uitstel of vertraging, van welke aard ook. C. VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VAN DE GEBRUIKERS 1. Algemene bepalingen Alle gegevens die worden verzameld door formulieren die op de website ter beschikking worden gesteld, worden verwerkt in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot persoonlijke gegevens. De persoonlijke gegevens verstrekt aan BookMyProd BVBA worden verzameld en verwerkt in het hoofdkwartier van BookMyProd BVBA, rue Gilbert Detry 18A, 1367 Ramilies. BookMyProd BVBA verzamelt de gegevens van de gebruiker. De gebruiker die weigert deze gegevens door te geven zal geen toegang hebben tot bepaalde diensten. Bovendien wordt bepaalde informatie verzameld zonder dat de gebruiker het actief verstrekt, door gebruikmaking van verschillende technieken en methoden, zoals het IP-adres van de gebruiker, cookies,.. 2. Het gebruik van persoonlijke gegevens BookMyProd BVBA kan persoonlijke gegevens gebruiken om: - er voor te zorgen dat de inhoud van de website wordt gepresenteerd op de meest effectieve manier voor de gebruiker en de website aan te passen op basis van hun voorkeuren. - te helpen bij de algemene verbetering van de website - de verplichtingen die voortvloeien uit overeenkomst tussen de gebruiker en BookMyProd BVBA te implementeren en te beheren - de gebruiker te laten profiteren van de functies van de website en de Dienst - de gebruiker te kunnen contacteren en hem te informeren over wijzigingen op de website of de aangeboden dienst - de betalingen gebruiker te innen - te analyseren hoe gebruikers de site gebruiken voor marketing en intern onderzoek.

7 3. Het doorgeven van persoonlijke gegevens aan derden De gebruiker geeft machtiging aan BookMyProd BVBA om zijn gegevens door te geven aan derden in overeenstemming met de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer met betrekking tot de verwerking van persoonlijk gegevens en in het bijzonder aan andere gebruikers in het kader van het in contact brengen van gebruikers met elkaar. 4. recht op toegang, rechtzetting en verzet De gebruiker heeft recht op toegang en op rechtzetting van zijn persoonlijke gegevens door contact op te nemen met de webmaster van de website, met uitzondering van de persoonlijke gegevens die zijn verstrekt tijdens de online registratie. De gebruiker kan deze zelf aanpassen en bijwerken. 5. Beveiliging van persoonsgegevens Zonder afbreuk te doen aan de in de B en C vastgestelde voorwaarden, verbindt BookMyProd BVBA zet ertoe alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, gelet op de aard van de gegevens en de risico's die de verwerking inhoudt, om de beveiliging van persoonlijke gegevens van gebruikers te vrijwaren, en in het bijzonder te voorkomen dat persoonsgegevens worden vervormd, beschadigd of dat onbevoegden toegang hebben. D. INTELLECTUEEL-EIGENDOMSRECHT De gebruiker erkent uitdrukkelijk dat de presentatie, inhoud, merken en logos en alle informatie en gegevens op de website zijn beschermd door intellectuele en industriële eigendomsrechten eigendom blijven van BookMyProd BVBA en zijn leveranciers en onderhevig zijn aan een verklaring van niet-aansprakelijkheid. De presentatie, reproductie, verspreiding, verkoop, publicatie, aanpassing en elk gebruik voor commerciële doeleinden van het geheel of een deel van de website en zijn inhoud is verboden zonder voorafgaande toestemming van BookMyProd BVBA. Het is ook verboden om ze te gebruiken voor illegale doeleinden. Het afdrukken van pagina s van de website is echter toegestaan voor privé-gebruik. Elke hyperlink gericht op een andere dan de home pagina van de website is onderworpen aan de voorafgaande schriftelijke toestemming van BookMyProd BVBA. E. LEGALISATIE EN BEVOEGDE RECHTBANKEN Het Belgisch recht is van toepassing op de website en voor de huidige AVU. In geval van betwisting zijn enkel de Rechtbanken van het arrondissement van Waals-Brabant bevoegd.

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

Beleid inzake cookies

Beleid inzake cookies Beleid inzake cookies Beleid inzake cookies S.A. D Ieteren N.V. gebruikt cookies om informatie op te slaan met de bedoeling uw navigatie op onze internetsite te vereenvoudigen en te verbeteren. Wat is

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER 1. Identiteit en contactgegevens van Basiel 1.1. De website beschikbaar op het adres www.feestzaalbasiel.be (hierna: de Website ) wordt uitgebaat door en is eigendom van

Nadere informatie

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Disclaimer & Cookies Deze website is eigendom van Manchild BVBA. Contactgegevens en Maatschappelijk zetel: Manchild BVBA Glabbeeksesteenweg 117 B-3391 Tielt-Winge, Belgium +32 16 64 03 77 info@manchild.be

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Deze website is eigendom van GERT LEEMPOELS BVBA. Contactgegevens en maatschappelijke zetel: GERT LEEMPOELS BVBA Eikenlaan 14 3110 Rotselaar België Telefoon: +32 (0)477 43 44 98 E-mail: info@gertleempoels.be

Nadere informatie

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden...

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Laatste herziening: 17/01/2018 Inhoudsopgave Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... 2 Bedrijfsinformatie...

Nadere informatie

JURIDISCHE INFORMATIE WEBSERVICES STANDARD LUIK

JURIDISCHE INFORMATIE WEBSERVICES STANDARD LUIK Versie 2.0 geldig vanaf 15/07/2015 JURIDISCHE INFORMATIE WEBSERVICES STANDARD LUIK 1. Inleiding De naamloze vennootschap naar Belgisch recht Standard de Liège, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is

Nadere informatie

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE

REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE REGISTRATIEVOORWAARDEN - STICHTING PMO GILDE Dit zijn de registratievoorwaarden van Stichting PMO Gilde ("PMO Gilde"), Postbus 2725, 3500 GS gevestigd te Utrecht, zoals gepubliceerd op www.pmogilde.nl

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Disclaimer & Cookies Deze website is eigendom van De Demer NV. Contactgegevens en Maatschappelijk zetel: De Demer NV Schaluin 31A 3200 Aarschot België Telefoon: +32 (0)16 56 76 55 Email: dedemer@dedemer.be

Nadere informatie

Juridische informatie en Privacybeleid Meliopus

Juridische informatie en Privacybeleid Meliopus Algemeen Juridische informatie en Privacybeleid Meliopus We vinden de bescherming van de persoonlijke levenssfeer uiterst belangrijk. We willen onze klanten en de gebruikers van onze diensten en websites

Nadere informatie

Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid

Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid Privacybeleid gebruiksvoorwaarden cookiebeleid De privacy policy, disclaimer en het cookiebeleid van Mentoring Systems BVBA zijn geldig voor het bedrijf Mentoring Systems BVBA in het algemeen, haar diensten

Nadere informatie

2. Definitie en algemene toegangsregels

2. Definitie en algemene toegangsregels Lees deze algemene voorwaarden even aandachtig door. Door op deze website te surfen, te bezoeken of er gebruik van te maken, stem je in met en acht je je gebonden door de hierna vermelde algemene voorwaarden.

Nadere informatie

O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit BVBA BE Disclaimer Juridische informatie

O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit BVBA BE Disclaimer Juridische informatie O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit BVBA BE 0459.336.471 Disclaimer Juridische informatie Inhoudsopgave Algemeen... 3 Intellectuele eigendomsrechten... 3 Persoonsgegevens... 3 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be

Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Gebruiksvoorwaarden FEMM.be Versie 1.0 21 januari 2016 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van onze website, bereikbaar via www.femm.be (hierna: Website ). De Website is eigendom

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Privacy- en cookiebeleid van BIGLI.NET

Privacy- en cookiebeleid van BIGLI.NET Privacy- en cookiebeleid van BIGLI.NET Dit is het Privacy-en Cookiebeleid van de websites van BIGLI en de vennootschappen verbonden met Italoro bvba is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, waarvan

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

De website (hierna: de Website ) wordt aangeboden door:

De website   (hierna: de Website ) wordt aangeboden door: PRIVACYBELEID De website www.osmunda.be (hierna: de Website ) wordt aangeboden door: Osmunda bvba (hierna Osmunda, Wij en Ons ) Ijzerwegstraat 1 3150 Tildonk België BTW BE 0452.790.456 E-mail: info@osmunda.be

Nadere informatie

Privacy- en cookiebeleid van Davice.be

Privacy- en cookiebeleid van Davice.be Privacy- en cookiebeleid van Davice.be Dit is het Privacy-en Cookiebeleid van de websites van davice.be en de vennootschappen verbonden met Jacques Konig bvba is een vennootschap naar Belgisch recht, waarvan

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden website Ramaco.be

Gebruikersvoorwaarden website Ramaco.be Gebruikersvoorwaarden website Ramaco.be Eigendom website Deze website is eigendom van Ramaco NV, met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Raverschootstraat 159 en ondernemingsnummer BE 0413 973 234. Aanvaarding

Nadere informatie

Website Disclaimer + Privacy

Website Disclaimer + Privacy Website Disclaimer + Privacy Deze website is eigendom van Hilde Motmans Contactgegevens: Hilde Motmans Mouterijstraat 53, 3582 Koersel Gsm: +32 473 71 36 59 E-mail: info@dehuwelijksfotograaf.be Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN www.wiedatejij.nl DE REGELS DIE U MOET KENNEN VOORALEER DEZE WEBSITE TE GEBRUIKEN

ALGEMENE VOORWAARDEN www.wiedatejij.nl DE REGELS DIE U MOET KENNEN VOORALEER DEZE WEBSITE TE GEBRUIKEN ALGEMENE VOORWAARDEN www.wiedatejij.nl DE REGELS DIE U MOET KENNEN VOORALEER DEZE WEBSITE TE GEBRUIKEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze website en regelen de rechtsverhouding

Nadere informatie

Privacy & cookies policy

Privacy & cookies policy Privacy & cookies policy Artikel 1 Verwerking van gegevens 1.1. Door het aanmaken van een gebruikersaccount door de Klant op de website van Pelckmans uitgevers nv of de websites van haar onderliggende

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN

BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN 1 / 5 ART. 1 ALGEMEEN BELEID VOOR DE BESCHERMING VAN GEGEVENS VAN NATUURLIJKE PERSONEN Dit beleid is van toepassing op de gegevens van natuurlijke personen die we over u verzamelen wanneer u onze website

Nadere informatie

WEBSITE & JOS EERDEK ENS BE TONVLOEREN. Eerdekens Jos nv Industrieweg-Noord Oudsbergen

WEBSITE & JOS EERDEK ENS BE TONVLOEREN. Eerdekens Jos nv Industrieweg-Noord Oudsbergen WEBSITE & P R I VA C Y D I S C L A I M E R JOS EERDEK ENS BE TONVLOEREN Eerdekens Jos nv Industrieweg-Noord 1195 3660 Oudsbergen 089-85 65 66 info@eerdekensjos.com INHOUD CONTACTGEGEVENS...3 INTELLECTUELE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER CILESKO GCV Hofstraat 11, 3530 Houthalen info@cilesko.be 0498/52.27.59 BTW BE 0832.653.245 Volg ons op: 2017 Cilesko N.V. INHOUD Contactgegevens...1 Intellectuele eigendomsrechten...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & GEBRUIKSVOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN & GEBRUIKSVOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN & GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE EN HET ONLINE VORMINGSPLATFORM VAN HET INTERFEDERAAL CENTRUM VOOR GELIJKE KANSEN EN BESTRIJDING VAN DISCRIMINATIE EN RACISME Onderhavige gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Website Disclaimer. Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Website Disclaimer. Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Website Disclaimer Deze website is eigendom van Eniava Gcv Contactgegevens: Eva Zabarylo Adres maatschappelijk zetel: Ter Laakt 27, 9070 Heusden Telefoon: 0475 28 64 28 E-mail: eva@eniava.be Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

PRIVACY BELEID MARTAL NV

PRIVACY BELEID MARTAL NV PRIVACY BELEID MARTAL NV 1.Algemeen MARTAL NV, Antwerpsesteenweg 3 te 2860 Sint-Katelijne-Waver, neemt de in dit privacy beleid genoemde maatregelen om uw privacy te beschermen. Wij vinden de bescherming

Nadere informatie

PRIVACY CIRCUS BELGIUM

PRIVACY CIRCUS BELGIUM PRIVACY CIRCUS BELGIUM CIRCUS BELGIUM erkent het belang van de bescherming van persoonlijke informatie en persoonsgegevens. Daarom doen we alles wat in onze macht ligt om de privacy van alle bezoekers

Nadere informatie

Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Verklaring betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer Inleiding Verzameling van persoonsgegevens Gebruik van persoonsgegevens Niet verdelen van de persoonsgegevens Beveiliging van de persoonsgegevens

Nadere informatie

WEBSITE & PRIVACY DISCL AIMER

WEBSITE & PRIVACY DISCL AIMER WEBSITE & PRIVACY DISCL AIMER PA PIL LO N UI T VA A RT ZO RG Papillon Rijksweg 558a bus 2 3630 Maasmechelen 089-25 58 88 maarten@papillonuitvaartzorg.com INHOUD CONTACTGEGEVENS...3 INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN...3

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Dit is de privacyverklaring van maxxien, gevestigd aan Erica 37, 5091 EC Middelbeers.

PRIVACY VERKLARING. Dit is de privacyverklaring van maxxien, gevestigd aan Erica 37, 5091 EC Middelbeers. PRIVACY VERKLARING Dit is de privacyverklaring van maxxien, gevestigd aan Erica 37, 5091 EC Middelbeers. Contactgegevens: Maxxien Erica 37 5091 EC Middelbeers Tel: 0031630356499 www.maxxien.nl info@maxxien.nl

Nadere informatie

Deze website is eigendom van: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA

Deze website is eigendom van: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA Deze website is eigendom van: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA Contactgegevens: AC-DAP Dierenartsenpraktijk BVBA Adres maatschappelijk zetel: St Truidersteenweg 360 3500 Hasselt België Telefoon: 011 /

Nadere informatie

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze.

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Algemene voorwaarden KAPITOL N.V. INFOBEL OFFICE-SOFTWARE EN CORRESPONDERENDE

Nadere informatie

Privacy- en cookiebeleid van Juwelier Zwitserland nv

Privacy- en cookiebeleid van Juwelier Zwitserland nv Privacy- en cookiebeleid van Juwelier Zwitserland nv Dit is het Privacy-en Cookiebeleid van de websites van Juwelier Zwitserland nv en de vennootschappen verbonden met Juwelier Zwitserland. Juwelier Zwitserland

Nadere informatie

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres:

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres: Privacy Statement Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Nadere informatie

Geautomatiseerde besluitvorming

Geautomatiseerde besluitvorming Privacy Verklaring STICHTING KUNSTKRING HATTEM hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

PROMOLIFE. Privacy Policy

PROMOLIFE. Privacy Policy PROMOLIFE Privacy Policy Toepasselijk recht De verwerkingen van persoonsgegevens (hierna «de gegevens») bedoeld in onderstaande privacy policy zijn onderworpen aan het Belgische recht, met name de Wet

Nadere informatie

ALINDUS BVBA PRIVACY POLICY KLANTEN EN LEVERANCIERS

ALINDUS BVBA PRIVACY POLICY KLANTEN EN LEVERANCIERS ALINDUS BVBA PRIVACY POLICY KLANTEN EN LEVERANCIERS Wij vinden uw privacy belangrijk! Binnen Alindus gaan we dan ook op een veilige en confidentiële wijze om met de persoonsgegevens die worden verzameld.

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

1.1. De hierna met een beginhoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de navolgende betekenis:

1.1. De hierna met een beginhoofdletter aangeduide begrippen hebben in deze Voorwaarden de navolgende betekenis: VOORWAARDEN Dit zijn de voorwaarden van CampusInc B.V. (Bleiswijkseweg 37, te Zoetermeer) zoals gepubliceerd op https://community.dutchinnovationfactory.com van Dutch Innovation Factory en de Haagse Hogeschool,

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING 1. ALGEMEEN. Vereniging van OCMW s - Kerkstraat 1, 3910 Neerpelt. T 011/ F 011/ E

PRIVACYVERKLARING 1. ALGEMEEN. Vereniging van OCMW s - Kerkstraat 1, 3910 Neerpelt. T 011/ F 011/ E Vereniging van OCMW s - Kerkstraat 1, 3910 Neerpelt T 011/80 16 67 - F 011/80 18 29 - E privacy@welzijnsregio.be PRIVACYVERKLARING 1. ALGEMEEN OCMW Vereniging Welzijnsregio Noord-Limburg (kortweg Welzijnsregio)

Nadere informatie

Gelieve deze algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik van deze website aandachtig te lezen.

Gelieve deze algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik van deze website aandachtig te lezen. Disclaimer Gelieve deze algemene voorwaarden met betrekking tot het gebruik van deze website aandachtig te lezen. DOOR ZICH TOEGANG TE VERSCHAFFEN TOT DEZE WEBSITE, DOOR DEZE TE BEZOEKEN OF DOOR ER GEBRUIK

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden van de Thalys websites, evenals van de mobiele Thalys applicatie

Algemene gebruiksvoorwaarden van de Thalys websites, evenals van de mobiele Thalys applicatie Algemene gebruiksvoorwaarden van de Thalys websites, evenals van de mobiele Thalys applicatie Aanvaarding van deze algemene gebruiksvoorwaarden Definities Aansprakelijkheid van de Vennootschap met betrekking

Nadere informatie

Disclaimer Bank Insinger de Beaufort

Disclaimer Bank Insinger de Beaufort Disclaimer Bank Insinger de Beaufort 1. Toepasselijkheid Deze voorwaarden ( de Disclaimer") zijn van toepassing op elk bezoek aan en gebruik van de website ("de Website") van Bank Insinger de Beaufort

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN FEDICT DIENSTEN Doel van het document: De algemene voorwaarden voor Fedict diensten bevatten de standaardvoorwaarden voor het gebruik van alle Fedict diensten. Ze worden aangevuld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden New Dimension S.A. Page 1 Algemene Voorwaarden 1. Algemene informatie... 2 2. Juridische informatie... 2 3. Toepassingsgebied van deze overeenkomst... 2 4. Beperking van de aansprakelijkheid... 3 Beperkte

Nadere informatie

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken.

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Privacy Statement Kaat Administraties en Belastingadvies hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER ZUIDERRING 28 / POORT 7817 3600 GENK +32 (0)89/35.20.40 INFO@JACOBSTRANSPORT.BE INFO@JACOBSAUTOCARS.BE INHOUD Contactgegevens...1 Intellectuele eigendomsrechten... 1 Bespreking

Nadere informatie

PETER PAULISSEN ACADEMY WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER. T +32 (0) E W

PETER PAULISSEN ACADEMY WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER. T +32 (0) E W PETER PAULISSEN ACADEMY WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER T +32 (0)460 97 03 90 - E info@peterpaulissenacademy.com W www.peterpaulissenacademy.com INHOUD CONTACTGEGEVENS...1 INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN...1

Nadere informatie

NOTA INZAKE GEGEVENSBESCHERMING

NOTA INZAKE GEGEVENSBESCHERMING NOTA INZAKE GEGEVENSBESCHERMING 1. INLEIDING N.V. BESIX S.A., met maatschappelijke zetel te Gemeenschappenlaan 100, 1200 Sint-Lambrechts- Woluwe en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren.

onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren. Privacy Statement DoctorConnect V.O.F. (hierna te noemen: DoctorConnect) hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Nadere informatie

WAT GEBEURT ER MET DE BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN DIE GEMAAKT WORDEN TIJDENS DE LANDBOUWSHOW OPMEER?

WAT GEBEURT ER MET DE BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN DIE GEMAAKT WORDEN TIJDENS DE LANDBOUWSHOW OPMEER? WAT GEBEURT ER MET DE BEELD- EN GELUIDSOPNAMEN DIE GEMAAKT WORDEN TIJDENS DE LANDBOUWSHOW OPMEER? De beeld- en geluidsopnames die in opdracht van de organisatie gemaakt worden tijdens de Landbouwshow Opmeer

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN ROEY VASTGOED

PRIVACYVERKLARING VAN ROEY VASTGOED PRIVACYVERKLARING VAN ROEY VASTGOED Bedankt voor uw interesse in de projecten en diensten van VAN ROEY VASTGOED, of één van haar verbonden ondernemingen. In deze privacyverklaring informeren wij u over

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING V3.1

PRIVACYVERKLARING V3.1 1. ALGEMEEN PRIVACYVERKLARING V3.1 De gemeente en het OCMW van Bocholt vinden de bescherming van je privacy belangrijk. Daarom voert ons bestuur een privacybeleid dat beoogt vertrouwelijk om te gaan met

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Aniserco N.V. (Tom & Co), filiaal van de N.V. Delhaize Groep, neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Aniserco uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Datum: Versie Privacy Statement

Datum: Versie Privacy Statement Datum: 14-08-2018 Versie 1.00 Privacy Statement Stichting Elvee hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZELOS NV

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZELOS NV ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ZELOS NV Afdrukken Downloaden In werking sinds: 25 mei 2018 1 INFORMATIE OVER ZELOS NV 1.1 De website www.bikerscard.be (hierna: de Website ) wordt beheerd en geëxploiteerd

Nadere informatie

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bronsvast is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bronsvast is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen. Gegevens op onze website Bronsvast besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar website. Echter kan Bronsvast niet verantwoordelijk worden gehouden voor

Nadere informatie

PRIVACY & COOKIE POLICY

PRIVACY & COOKIE POLICY PRIVACY & COOKIE POLICY Privacy Statement Algemeen Bij bezoek aan deze website kan Leasys gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Toestemming Door het gebruik van deze website stem je in met de Algemene Voorwaarden. Gebruik de website niet als je het niet eens bent met de Algemene Voorwaarden. Lees het Privacy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info Advertentie voorwaarden op de StaySu website www.staysu.info Voorwaarden Lees deze algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van StaySu. Het gebruik maken van de diensten van StaySu

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Deze Privacyverklaring is onder meer van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van u verzamelen:

PRIVACYVERKLARING. Deze Privacyverklaring is onder meer van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van u verzamelen: 1. Algemeen - toepassingsgebied PRIVACYVERKLARING De nv Asoreco, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 48A/b2 en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Website. Privacyverklaring

1. Algemeen. 2. Website. Privacyverklaring Privacyverklaring 1. Algemeen De Gemeente Herselt vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Daarom voert onze organisatie een privacybeleid dat beoogt vertrouwelijk om te gaan met de gegevens van

Nadere informatie

Privacy & Cookie statement Qlinx

Privacy & Cookie statement Qlinx Privacy & Cookie statement Qlinx Laatst gewijzigd: 22 mei 2018 De applicatie Qlinx ( App ) en de website qlinx.nl ( Website ) en de daarbij horende diensten worden aangeboden door Media IP B.V. die veel

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

DATA PROTECTION NOTICE HUMMINGBIRDS bvba

DATA PROTECTION NOTICE HUMMINGBIRDS bvba DATA PROTECTION NOTICE HUMMINGBIRDS bvba 1. INLEIDING Hummingbirds bvba met vestiging in 8500 Kortrijk en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer BE-0684.696.697 hecht

Nadere informatie

Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013

Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt,

Nadere informatie

Privacyverklaring - Le Grand Tour

Privacyverklaring - Le Grand Tour LESSIX BVBA Privacyverklaring - Le Grand Tour LesSix bvba vindt de bescherming van uw privacy erg belangrijk. Wij streven er dan ook naar om uw persoonsgegevens op een wettelijke, eerlijke en transparante

Nadere informatie

Website Disclaimer. Intellectuele eigendomsrechten. Beperking van aansprakelijkheid. Website disclaimer en privacy beleid van Life Essence pag 1

Website Disclaimer. Intellectuele eigendomsrechten. Beperking van aansprakelijkheid. Website disclaimer en privacy beleid van Life Essence pag 1 Website Disclaimer Deze website is eigendom van BVBA Sofega - Life-Essence, hierna Life Essence genoemd. Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de

Nadere informatie

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018)

Privacy Statement Kerkdienst gemist. Voor het laatst bijgewerkt op May 24, :58. (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Privacy Statement Kerkdienst gemist Voor het laatst bijgewerkt op May 24, 2018 11:58 (Voor het laatst bijgewerkt op 17 mei 2018) Om onze diensten beschikbaar te kunnen stellen, is het noodzakelijk dat

Nadere informatie

STICHTING KUNSTKRING HATTEM & STICHTING VRIENDEN KUNSTKRING HATTEM

STICHTING KUNSTKRING HATTEM & STICHTING VRIENDEN KUNSTKRING HATTEM Privacy Verklaring hechten veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden (de Voorwaarden ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.123vastgoedcoach.be (de Website )

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER

WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER Madolex Cipalstraat 3 2440 Geel +32 (0)14 570 588 info@madolex.be Madolex Bosdel 54 3600 Genk +32 (0)89 321 212 info@madolex.be WEBSITE & PRIVACY DISCLAIMER Inhoud 1. ALGEMEEN...3 2. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN...3

Nadere informatie

Overeenkomst Oscar en gebruikers: Gebruiksvoorwaarden en privacy policy

Overeenkomst Oscar en gebruikers: Gebruiksvoorwaarden en privacy policy Overeenkomst Oscar en gebruikers: Gebruiksvoorwaarden en privacy policy www.oscaronline.be Deel 1: Algemene gebruiksvoorwaarden www.oscaronline.be 1. Over deze algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Make- A- Hero

Wedstrijdreglement Make- A- Hero Wedstrijdreglement Make- A- Hero Artikel 1 - Organisatie Deze "Make- A- Hero" wedstrijd wordt georganiseerd door Make- A- Wish Belgium- Vlaanderen, met maatschappelijke zetel te Gentsesteenweg 3 bus 002,

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKS- & VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE GEBRUIKS- & VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE GEBRUIKS- & VERKOOPSVOORWAARDEN Lees aandachtig deze algemene voorwaarden. Ze bevatten de voorwaarden voor de toegang tot en het gebruik van onze diensten (incl. website) van Social Snowballs

Nadere informatie

Privacy statement & policy

Privacy statement & policy Privacy statement & policy (laatst bijgewerkt op 29.05.2018) Stripes BVBA respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat u uw persoonsgegevens aan Stripes BVBA kunt toevertrouwen. Tijdens uw contacten met

Nadere informatie

BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen

BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen BURGER BRANDS BELGIUM Algemene Gebruiksvoorwaarden voor websites, webtoepassingen en mobiele toepassingen 1 Toepasselijkheid van deze Algemene Gebruiksvoorwaarden Deze website, web-toepassing en/of mobiele

Nadere informatie

Privacyverklaring. Wanneer is deze verklaring van toepassing? Welke gegevens verzamelen we?

Privacyverklaring. Wanneer is deze verklaring van toepassing? Welke gegevens verzamelen we? Privacyverklaring Uw privacy is belangrijk voor ons. Het betekent dat we uw gegevens veilig opslaan en zorgen dat ze goed beschermd blijven. We laten u ook weten wat we met uw gegevens doen wanneer we

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. In het kader van de vernieuwde wetgeving omtrent de bescherming van de persoonsgegevens werd deze Privacy Policy opgemaakt.

PRIVACYBELEID. In het kader van de vernieuwde wetgeving omtrent de bescherming van de persoonsgegevens werd deze Privacy Policy opgemaakt. PRIVACYBELEID In het kader van de vernieuwde wetgeving omtrent de bescherming van de persoonsgegevens werd deze Privacy Policy opgemaakt. Deze Policy regelt de verwerking van uw persoonsgegevens door de

Nadere informatie

"MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website;

MijnBBIE-Account de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website; Algemene voorwaarden online diensten BBIE A. ALGEMEEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: "MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE WWW.TEAMADVENTURE.BE Voor een goed begrip van onderhavige Gebruiksvoorwaarden van de Website (hierna Gebruiksvoorwaarden genoemd) gelden dezelfde definities zoals bepaald in

Nadere informatie

Veiligheid. In dit privacy statement worden de volgende definities gebruikt:

Veiligheid. In dit privacy statement worden de volgende definities gebruikt: Veiligheid Definities In dit privacy statement worden de volgende definities gebruikt: Uitvaartzorg Nederland: de gebruiker van deze privacy statement: Uitvaartzorg Nederland, gevestigd aan Koerilen 10,

Nadere informatie

GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID (Data Protection NOTICE) Confederatie Bouw Gewaarborgd Loon vzw

GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID (Data Protection NOTICE) Confederatie Bouw Gewaarborgd Loon vzw GEGEVENSBESCHERMINGSBELEID (Data Protection NOTICE) Confederatie Bouw Gewaarborgd Loon vzw 1. INLEIDING Wij, Confederatie Bouw Gewaarborgd Loon, met zetel te Kortrijksestraat 389A, 8500 Kortrijk, met ondernemingsnummer

Nadere informatie

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen.

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen. Pagina 1/5 Overeenkomst inzake het gebruik van DVV e-services Na kennis te hebben genomen van deze overeenkomst, gelieve de bepalingen ervan te aanvaarden door de ontbrekende gegevens in te vullen en dit

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie