Job profiel Finance Manager Arts en Zorg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Job profiel Finance Manager Arts en Zorg"

Transcriptie

1 Koningsstraat NK Hilversum Nederland Telefoon Fax Job profiel Finance Manager Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young executives we operate an open introduction model. Two career interviews and a test are held before the candidate is introduced to a prospective employer. Next to this we provide executive search services in the young and senior executives segment.

2 Pagina 2/6 Organisatieprofiel Inleiding (hierna te noemen: AEZ) is een maatschappelijk georiënteerde onderneming, die o.a. 10 geïntegreerde eerstelijns gezondheidscentra exploiteert, waarin huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en psychologische zorgverleners nauw met elkaar samenwerken. heeft een 50% belang in 12 apotheken, die opereren onder de naam Zorg Apotheek Nederland (hierna te noemen: ZAN). Momenteel zijn er circa patiënten ingeschreven en werken er 220 FTE. De meeste zorgverleners in de centra zijn in dienst van AEZ, ook de huisartsen. AEZ is in 2005 als onderdeel van Independer opgericht (Independer Gezondheidszorg) en vervolgens in 2009 verzelfstandigd. Sinds 2010 opereert het onder de naam AEZ en is NPM Healthcare de grootste aandeelhouder. NPM Healthcare richt zich op Nederlandse bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg. De verwachting is dat private investeringen in de toekomst een steeds belangrijkere bijdrage kunnen gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van goede en betaalbare zorg in Nederland. In Nederland is alleen Zorgpunt op een vergelijkbare manier actief als. Missie/Visie De Missie van AEZ is het leveren van hoogwaardige en betaalbare gezondheidszorg in dialoog met de patiënt, waarbij het belang van de patiënt zo goed mogelijk gediend wordt, zowel in termen van zorg als van service. AEZ is ervan overtuigd dat patiënten niet alleen zelf een belangrijke invloed hebben op het zorgproces maar ook veel inzicht hebben in de kwaliteit van de zorg. Volgens AEZ zal zorg daarom meer vraag georiënteerd dan plaats georiënteerd ingericht moeten worden. Volgens de visie van AEZ is geïntegreerde eerstelijnszorg uiteindelijk goedkoper en beter toegankelijk. Deze geïntegreerde aanpak komt ook terug bij de apotheken. De ZAN apotheken kiezen meer voor de zorg kant in plaats van de retail zijde. De toegevoegde waarde zal in de toekomst steeds meer in die richting verschuiven. Verbetering van bereik- en beschikbaarheid wordt bereikt door bijvoorbeeld verruiming van de openingstijden, maar ook door de mogelijkheid om online afspraken te maken via de website van AEZ. De patiënt krijgt direct antwoord op zijn/haar zorgvraag en heeft ook meer de regie. Patiënten hebben één aanspreekpunt. Een zorgcoach belt bijvoorbeeld de patiënt om te vragen hoe de afspraak bij een specialist is geweest en koppelt dit terug aan de huisarts. Deze zorgcoach blijft de patiënt net zo lang volgen totdat de case wordt gesloten. Voor de zorgverlener is er meer overzicht door een betere samenwerking tussen de verschillende specialisten. Hierdoor kunnen gezondheidsproblemen van patiënten beter en sneller worden aangepakt waardoor de vervolgkosten uiteindelijk lager uitvallen. De zorgverzekeraar krijgt hierdoor niet alleen een betere kwaliteit tegen lagere kosten geleverd, maar ook een hogere klanttevredenheid onder hun verzekerden.

3 Pagina 3/6 Organisatie De organisatie heeft de ambitie om haar missie te realiseren op landelijke schaal vanuit regionale organisaties. Een regio is opgebouwd rond 4 tot 6 modelcentra van elk ingeschreven huisartspatiënten. Naast de huisartsen (4,5 FTE) zijn er een apotheek, fysiotherapeut en een psycholoog aanwezig. De regiomanager stuurt de centra aan met een coördinator / arts en doktersassistente per locatie. De regio s worden ondersteund door een serviceorganisatie in Utrecht met circa 25 medewerkers. Deze bestaat uit de Financiële Administratie, Projecten & Innovatie, Business Intelligence, ICT en HR. Momenteel is AEZ actief in de reguliere zorg in Den Haag, Rijswijk (± patiënten) met ongeveer 110 medewerkers in de reguliere zorg en circa 60 medewerkers in ZAN. In Enschede krijgen circa patiënten reguliere zorg maar zijn er (nog) geen eigen apotheken. AEZ werkt ook voor instanties zoals Justitie en GGZ. Een pool van ca. 20 artsen verleent bijvoorbeeld Arrestantenzorg en Verslaafdenzorg. Tenslotte biedt AEZ ook ondersteuning aan andere eerstelijnscentra via diensten als medisch management, relatiebeheer verzekeraars, tweedelijns zorgverleners, callcenter diensten en het geven van meer inzicht in bedrijfsvoering en zorg. Deze laatste informatie wordt aangeleverd door de afdeling Business Intelligence (BI). De BI analisten verzamelen en analyseren allerlei gegevens uit bijvoorbeeld het Huisartsen Informatie Systeem (HIS), het telefoniesysteem en van de website. Fusie met Zorgpunt Naar het zich laat aanzien, zal AEZ binnenkort fuseren met Zorgpunt. Zorgpunt is ook een landelijke keten van gezondheidscentra en samenwerkende huisartsenpraktijken met patiënten. De nieuwe combinatie wordt de grootste geïntegreerde eerstelijns zorgaanbieder van Nederland. De combinatie zou huisartsinschrijvingen hebben en een omzet van circa 45 miljoen. De Algemeen Directeur van AEZ wordt ook de Algemeen Directeur van de nieuwe organisatie. AEZ komt graag in contact met kandidaten voor de positie van Finance Manager voor de nieuwe combinatie van Arts & Zorg en Zorgpunt. De Finance Manager rapporteert aan de Financieel Directeur. Het managementteam bestaat uit een Algemeen Directeur, een Financieel Directeur, een IT Directeur, een Commercieel Directeur, een Directeur Apotheken, een Medisch Directeur en een HR manager.

4 Pagina 4/6 Profiel positie Finance Manager De Finance Manager geeft direct leiding aan 9 administratieve medewerkers, die verantwoordelijk zijn voor het voeren van de financiële administratie waaronder grootboek, debiteuren en crediteuren, activa en projecten. De Finance Manager verantwoordelijk voor de optimale bezetting van de afdeling om de organisatie zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Je besteedt behoorlijk wat tijd aan het aansturen en motiveren van de medewerkers op de afdeling. Tevens zorgt de Finance Manager voor tijdige en accurate communicatie naar de juiste personen binnen de organisatie. Samen met de Financieel Directeur onderhoudt hij/zij goede relaties met externe partijen. Doel en Verantwoordelijkheden Doel van de functie is zorgdragen voor tijdige, juiste en volledige verwerking van de administratieve processen en verzorgen van interne en externe financiële rapportages. Je bent ook eindverantwoordelijk voor het vormgeven en de uitvoering van het administratief beleid waaronder het declaratieproces richting zorgverzekeraars. Tenslotte draag je zorg voor de consolidatie op holding niveau, aansturing van dochters en deelnemingen en ben je verantwoordelijk voor de fiscale positie. Uitdagingen In de komende periode zal de nieuwe Finance Manager zich voornamelijk bezig houden met de integratie met Zorgpunt. Voor de financiële functie is er reeds een integratieplan opgesteld. Momenteel maakt de organisatie gebruik van Exact en Twinfield. Na de fusie zal de financiële functie op de afdeling financiële administratie met 1 systeem op 1 locatie gaan werken. Op 1 januari 2013 dienen de systemen gemigreerd te worden naar 1 uniform systeem. Tevens zal de Finance Manager zich gaan bezighouden met verbeterinitiatieven ten aanzien van administratieve processen welke op een efficiënte wijze geïntegreerd worden in de bedrijfsprocessen. Hierbij dient de AO/IC op onderdelen opnieuw tegen het licht worden gehouden. Deze processen zijn momenteel redelijk op orde maar er is nog veel verbeterpotentieel ten aanzien van efficiency, tijdigheid en kwaliteit van de informatie binnen de administratieve afdeling maar ook binnen de rest van de organisatie. Vanuit administratief perspectief adviseer je proactief het lijnmanagement ten aanzien van het optimaliseren van bijvoorbeeld het declaratieproces. Je signaleert probleemsituaties en maakt daarover afspraken met de eindverantwoordelijke managers. Tenslotte dient de financiële reporting verder geoptimaliseerd te worden. De Finance Manager geeft een leidende bijdrage aan het realiseren van de optimalisatie van de financiële rapportages. Dit is cruciaal voor een succesvolle uitvoering van de huidige strategie. Je draagt ook zorg voor het ontwikkelen en onderhouden van het financieel systeem zodat de rapportages goed aansluiten bij de bedrijfsvoering.

5 Pagina 5/6 Interview Interview met Amon van den Borg, Algemeen Directeur AEZ: Amon: Binnen de zorg zijn veel zorgverleners te individueel bezig. Veel onderzoeken worden dubbel gedaan en als patiënt moet je constant je eigen engelbewaarder zijn. Er is ook veel druk op de kosten. Door betere integrale zorg te leveren van een hogere kwaliteit in de eerstelijn bespaar je kosten in een latere fase. Dat is waar wij mee bezig zijn. Vorig jaar hebben we veel aandacht besteed aan organisatie en efficiency is het jaar van de zorg. Wij willen echt aantonen dat onze patiënten sneller en beter geholpen worden en dus eigenlijk sneller beter zijn. Patiënten ervaren ook de voordelen van ons one stop shop model. Als wij iets niet zelf in huis hebben, dan gaan wij het regelen. Daarnaast hebben we langere openingstijden. Ook voor zorgverleners, zoals bijvoorbeeld huisartsen, is het prettig om bij ons te werken. Ze worden goed gefaciliteerd en maken normale werkdagen. Voor zorgverleners is een goede ICT belangrijk om patiënten te kunnen blijven volgen en optimale zorg te bieden. We investeren veel in ICT. Qua systemen en processen lopen wij ook echt voorop in de markt. Dit biedt nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de zorgcoaches; een kleine zelfstandige huisartsenpraktijk kan dat niet waarmaken. Om deze investeringen en een goede organisatie te kunnen waarborgen, is schaalgrootte wel belangrijk. In de toekomst zullen wij blijven groeien door acquisities. Een geheel nieuw centrum oprichten duurt vaak te lang omdat mensen toch niet snel overstappen van huisarts. Essentieel voor de groei door schaalvoordelen is het strak voor elkaar hebben van de administratieve processen en de financiële rapportages. Alle locaties en regio s hebben een eigen P&L en de Finance Manager is verantwoordelijk voor goede stuurinformatie op elke managementlaag. Hierdoor houden wij controle over het budget en kan iedereen goede zorg verlenen. Om overzicht te kunnen houden is het essentieel dat de administratie niet achterloopt. Cruciaal aspect hierbij is de facturatie richting verzekeraars. Doel van de Finance Manager is het verder stroomlijnen van de administratieve processen door de gehele organisatie, niet alleen binnen de eigen afdeling. De Finance Manager gaat mee sturen aan onze verdere groei. De administratieve afdeling is redelijk op orde maar ik ben overtuigd dat er nog verbeterpotentieel is door slimmer processen op elkaar af te stemmen of verder te automatiseren. Qua profiel kom ik graag in contact met een People manager en vakman tegelijk. Iemand die het overzicht behoudt en sterk is in systemen. De ideale kandidaat heeft ook gewerkt in een Financieel Shared Service centra of is gewend aan grootschalige administratieve procesessen enigszins vergelijkbaar met ons declaratieproces richting verzekeraars. In deze baan is het belangrijk dat de nieuwe collega beschikt over ruimte leidinggevende ervaring en dat hij of zij makkelijk goede relaties op kan bouwen met mensen. We zoeken ook wel een stabiele factor, iemand die zeker 3 tot 5 jaar blijft. Wat heb je nodig om de klik te maken met onze organisatiecultuur? We zijn niet formeel, hebben korte lijnen, zijn resultaatgericht, maar houden ook van een feestje. Binnen onze organisatie hanteren wij de volgende kernwaarden: Open, Kundig, Toekomstgericht, Doelmatig en Persoonlijk. De Finance Manager hoeft niet uit de zorgsector te komen maar een zeker engagement met het onderwerp zorg helpt natuurlijk wel en is ook leuk!

6 Pagina 6/6 Persoonlijk profiel Profiel Een leider. Inspirerend, betrokken, sensitief. Krijgt mensen mee door passie en besluitvaardigheid. Hoge gunfactor. Ondernemend, hoog energie niveau, resultaat gedreven met praktische business-sense. Wens om te excelleren in een omgeving met ambitieuze doelstellingen. Goed in plannen, procesgericht, organiseren en voortgangsbewaking. Teamspeler, Goed gevoel voor humor. Transparant, open Leeftijd circa 35 tot 55 jaar. Ervaring Je hebt een achtergrond in Accountancy (RA/AA). Je hebt aangetoond succesvol (externe) verslaggeving te kunnen opzetten zowel qua (IT) systemen en processen alsook vanuit grondige kennis van verslaggeving eisen waaronder consolidatieproblematiek, BTW en Vpb aangifte. Ook heb je aangetoond op pragmatische wijze interne administratieve processen te kunnen vormgeven ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. Je hebt een uitstekende kennis van Excel en ervaring met Exact en of Twinfield is een pre, evenals ervaring in de zorgsector. Tenslotte beschik je over ruime leidinggevende ervaring met bij voorkeur kennis van Shared service centers, Accounting en Financial Control. Arbeidsvoorwaarden Salarisrange: tot ,- inclusief vakantiegeld en exclusief diverse andere secundaire voorwaarden. Locatie Tolsteegsingel, Utrecht Meer informatie Consultant Geert-Jan Joosten Management Assistente Adinda Hartenberg ( ) Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uw cv en een korte motivatie via de registratie pagina op onze site (www.careeropeners.nl). Geef onder toelichting a.u.b. aan dat het de positie betreft van Finance Manager bij (registratienummer: 12047).

2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa

2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES Februari 2011 FrieslandCampina Pagina 2 van 7 ORGANISATIE PROFIEL - ALGEMEEN ONDERNEMING Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in

Nadere informatie

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN

VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN Het realiseren van bedrijfsambities Discussie finance professionals SPECIALE UITGAVE DOOR VISMA SOFTWARE Thema AMBITIE VAN REGISTRATIE NAAR VOORUITKIJKEN De controller als business partner 9 vragen en

Nadere informatie

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control

Kennis van de Overheid. Maatschappelijke opgaven vragen proactieve control. Van versnipperde ondersteuning naar public business control Kennis van de Overheid Maatschappelijke opgaven Van versnipperde ondersteuning naar public business control Ontwikkelingen in het openbaar bestuur gaan zo snel en zijn dermate complex dat de traditionele

Nadere informatie

Handleiding voor managers, projectleiders en bestuurders Praktische aanpak & tips Praktijkvoorbeelden van In voor zorg-deelnemers

Handleiding voor managers, projectleiders en bestuurders Praktische aanpak & tips Praktijkvoorbeelden van In voor zorg-deelnemers ZELFSTURENDE TEAMS IN DE THUISZORG Handleiding voor managers, projectleiders en bestuurders Praktische aanpak & tips Praktijkvoorbeelden van In voor zorg-deelnemers Inhoudsopgave Voorwoord 2 Inleiding

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

Til de werkomgeving naar een hoger plan

Til de werkomgeving naar een hoger plan FACILITY MANAGEMENT juli 2015 Innovaties in facility management FM loont echt! Realtime gegevens zorgen voor transparantie Facility manager is spil in circulaire economie Beveiliging en veiligheid heeft

Nadere informatie

ONDERNEMINGSPLAN 2.0 WIJeindhoven Van, voor en door!

ONDERNEMINGSPLAN 2.0 WIJeindhoven Van, voor en door! ONDERNEMINGSPLAN 2.0 WIJeindhoven Van, voor en door! Eindhoven, 4 januari 2015 Versie: 2.1 INHOUDSOPGAVE Managementsamenvatting 2 1. Inleiding 4 1.1 Context en proces 4 1.2 Stand van zaken 5 1.3 Missie,

Nadere informatie

MVO: People, Planet, Profit.

MVO: People, Planet, Profit. MVO: People, Planet, Profit. hét carrièremagazine voor salesprofessionals! september 2011 3 In gesprek met Getronics op jacht naar talent Bewust Bilderberg over MVO Intercity Zakelijk en hun groei Nsecure

Nadere informatie

Carante Groep. in 2011

Carante Groep. in 2011 Carante Groep in 2011 1 VOORWOORD De dynamiek en ontwikkelingen in de wereld om ons heen vragen van organisaties in de care sector een permanente alertheid, hoge kwaliteitsstandaards en professionaliteit.

Nadere informatie

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst

www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst www.pwc.nl Marktstudie financiële functie Goed voorbereid op de toekomst Maart 2014 2 Marktstudie financiële functie PwC Inhoud Introductie 6 Samenvatting 8 Financiële functie als business partner 9 Inzicht

Nadere informatie

Vinova debuteert. bij zorgorganisatie Middin. De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels

Vinova debuteert. bij zorgorganisatie Middin. De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels Juni 2013 Jaargang 26 #2 De keuze voor onze Online Backup viel op VCD Paul Willems, Spar Winkels We nemen met een gerust hart afscheid van Unix Martin van den Bersselaar, Wédéflex Zekerheid in gegevens

Nadere informatie

Studiegids HMDI 2012-2013. SOD-Opleidingen

Studiegids HMDI 2012-2013. SOD-Opleidingen Studiegids HMDI 2012-2013 SOD-Opleidingen Opgesteld door Liesbeth Franken Opleidingsmanager HMDI April 2012 1 Studiegids HMDI Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 4 2 Wie wat waar en waarom...

Nadere informatie

dromen procesmanagement in 2009

dromen procesmanagement in 2009 dromen procesmanagement in 2009 voorwoord inhoud het realiseren van dromen in 2009 het realiseren van dromen in 2009 3 onderzoeksopzet 5 onderzoeksresultaten 9 conclusies 16 control synthese: 1 + 1 = 1

Nadere informatie

Onderwijs. referenties. brochure. Your business technologists. Powering progress

Onderwijs. referenties. brochure. Your business technologists. Powering progress Onderwijs referenties brochure Your business technologists. Powering progress Proposities Voorwoord De onderwijssector verandert in hoog tempo door de toenemende (kwaliteits-) eisen van zowel de studenten

Nadere informatie

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

Dichter bij de klant. Strategisch zorginkoopbeleid. 2014-2016 Op weg naar toekomstbestendige zorg

Dichter bij de klant. Strategisch zorginkoopbeleid. 2014-2016 Op weg naar toekomstbestendige zorg Dichter bij de klant Strategisch zorginkoopbeleid 2014-2016 Op weg naar toekomstbestendige zorg juli.2014 1 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Ontwikkelingen en trends 3. Speerpunten voor de zorginkoop 2014-2016

Nadere informatie

Een vergelijking van de Werktop-aanpak met de aanpak in de gemeente Assen

Een vergelijking van de Werktop-aanpak met de aanpak in de gemeente Assen Bijlage III Een vergelijking van de Werktop-aanpak met de aanpak in de gemeente Assen 1 Inleiding In deze bijlage kijken we in de spiegel van Assen. De gemeente Assen heeft namelijk, samen met aangrenzende

Nadere informatie

Michael Rogers: het is crashen of winnen. Als fysiotherapeut kunt u niet achterblijven. Ga mee in andere ziensen

Michael Rogers: het is crashen of winnen. Als fysiotherapeut kunt u niet achterblijven. Ga mee in andere ziensen Connect Het relatiemagazine van Fydee Als fysiotherapeut kunt u niet achterblijven. Ga mee in andere ziensen handelswijzen Ronald van broekhoven is dit goed voor mijn cliënt, voor mijn personeel en voor

Nadere informatie

HOE INNOVATIEF IS UW ONDERNEMING? Onderzoek naar succesfactoren van innovatie binnen de foodsector

HOE INNOVATIEF IS UW ONDERNEMING? Onderzoek naar succesfactoren van innovatie binnen de foodsector BDO Consultants B.V. Postbus 4053 3502 HB Utrecht Telefoon 030-284 99 60 E-mail consultants@bdo.nl WWW.BDO.NL HOE INNOVATIEF IS UW ONDERNEMING? Onderzoek naar succesfactoren van innovatie binnen de foodsector

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Topvrouwen. over vrouwen aan de top. Magazine voor deelnemers van Members Benefits. Ineke Dezentjé Hamming: Ik wil geen quotumvrouw zijn!

Topvrouwen. over vrouwen aan de top. Magazine voor deelnemers van Members Benefits. Ineke Dezentjé Hamming: Ik wil geen quotumvrouw zijn! Vierde kwartaal 2012 3,50 Magazine voor deelnemers van Members Benefits Topvrouwen over vrouwen aan de top Ineke Dezentjé Hamming: Ik wil geen quotumvrouw zijn! Angéline Maas: Meer vrouwen in het management?

Nadere informatie

Koersen op duurzaamheid

Koersen op duurzaamheid Koersplan 2012-2017 Koersen op duurzaamheid Start 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Afronding 2012 2013 2014 2015 2016 2017 1 2 Start 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Afr Inhoud Inleiding 5 1. Ons profiel 6 1.1

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR ROB ZANDBERGEN, CEO LEEN GEIRNAERDT, CFO

RAAD VAN BESTUUR ROB ZANDBERGEN, CEO LEEN GEIRNAERDT, CFO 1 2 RAAD VAN BESTUUR 1 ROB ZANDBERGEN, CEO Rob Zandbergen (1958) is sinds 1 juli 2010 Chief Executive Officer van USG People N.V. Hij is sinds begin 2003 actief in de uitzendsector. Naast zijn werk bij

Nadere informatie

over de rol van hr-management in de zorg

over de rol van hr-management in de zorg over de rol van hr-management in de zorg inhoud inhoud inhoud LiNK Over de rol van HR-management in de zorg Utrecht, mei 2014 inhoud Het rapport LiNK, over de rol van HR-management in de zorg is een uitgave

Nadere informatie

Transformaties in de verzekeringsmarkt. White paper. Een onderzoek naar de toekomstige verzekeraar en zijn consument

Transformaties in de verzekeringsmarkt. White paper. Een onderzoek naar de toekomstige verzekeraar en zijn consument Transformaties in de verzekeringsmarkt White paper Een onderzoek naar de toekomstige verzekeraar en zijn consument Inhoud Inleiding 4 Het onderzoek 5 Trends 7 Verzekeraars moeten een strategische keuze

Nadere informatie

Speciale editie Portfolio Active Professionals

Speciale editie Portfolio Active Professionals M A G A Z I N E Speciale editie Portfolio Active Professionals AFVAL & MILIEU DETACHERING ICT CRM PERFORMANCE MANAGEMENT TEST CONSULTANCY V o o r w o o r d Active Professionals is sinds de oprichting in

Nadere informatie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie In het begin van een nieuw jaar wordt vaak aandacht besteed aan ontwikkelingen en trends die hun stempel gaan drukken op 2014.

Nadere informatie

Transitiescan 2014 door de BDO Branchegroep Zorg ZORG ÉN OPTIMISME

Transitiescan 2014 door de BDO Branchegroep Zorg ZORG ÉN OPTIMISME Transitiescan 2014 door de BDO Branchegroep Zorg ZORG ÉN OPTIMISME STAGNATIE DREIGT, ALERTHEID BLIJFT GEBODEN 'Zijn Nederlandse zorginstellingen klaar voor de aangekondigde transities in de zorgsector?'

Nadere informatie