Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie"

Transcriptie

1 Oktober 2016 Editie nr Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie In dit nummer: pagina 3 Nieuwe bedden en ophogen strand pagina 4 Duurzaam Ouddorp (zonnepanelen) pagina 5 Nieuw gras in Boszoom pagina 6 Herfst is een mooi jaargetijde in het bos

2 Pagina 2 Beste leden, De zomer is voorbij en de herfst en winter komen er weer aan. Wilt u er nog eens lekker op uit, boek dan een week, weekend of midweek op een van onze parken. Tot eind 2016 hebben we nog een abonnement voor Ouwehands Dierenpark. We zijn in overleg over voortzetting van dit abonnement, maar dit is door de komst van de twee reuzepanda s uit China onzeker geworden. Het dierenpark verwacht namelijk een enorme toename van het aantal bezoekers en houdt daarom een slag om de arm. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Vergeet u ook niet gebruik te maken van de voorinschrijving voor Vooral onze bungalows in Ouddorp zijn erg in trek. Het bestuur van de Stichting hoopt u te mogen verwelkomen op een van onze parken en wenst u een fijn najaar toe. Renovatie werkzaamheden Op 28 oktober wordt gestart met het vervangen van de daken van de 4 persoons bungalows Spes, Irene en Libertas. Door deze werkzaamheden zijn deze woningen drie weken uit de verhuur. Tegelijkertijd zal een tweede aannemer starten met het renoveren van de terrasmuurtjes van de bungalows Amicitia, Aurora en Ceres. Tevens zal hij onderhoud plegen aan de buitenmuur keukenzijde van Rhenus en wordt de stenen trap naar het terras van Fortuna ook opgeknapt. Deze bungalows zijn voor een week uit de verhuur gehaald. Uiteraard zal hierdoor wat meer bedrijvigheid zijn op het park. De aannemers zullen echter de overlast zo veel mogelijk beperken.

3 Nieuwe bedden Nieuwe bedden Afgelopen maand heeft het bestuur alle bedden in de bungalows in Ouddorp vervangen, in totaal 12 stuks, inclusief matrassen en moltons. De oude bedden hadden kleine afmetingen (2.00 m lang bij 0.80 m breed). De nieuwe bedden zijn 10 cm breder en 10 cm langer. Voor de oude bedden hebben we een goede bestemming gevonden; de bedden zijn geschonken aan Vluchtelingenwerk Nederland, locatie Zierikzee. In Rhenen zijn in de ouderslaapkamers van Vesta, Amicitia en Grebbe ook nieuwe bedden geplaatst. Bij de huurders zullen we navragen of zij heerlijk hebben geslapen. Is dat het geval, dan zullen alle bedden worden vervangen. Kust op zijn plaats houden Ook de stranden van Ouddorp hebben onderhoud nodig De komende maanden wordt het strand van Ouddorp weer voorzien van een nieuwe laag zand. Samen met de waterschappen onderhoudt Rijkswaterstaat de Nederlandse kust. Doen ze dat niet, dan raken we een groot deel van ons land kwijt aan de zee. En juist in dat deel wonen veel mensen en zijn veel bedrijven gevestigd. Door het opspuiten van zand op en vlak voor de kust houdt Rijkswaterstaat de kustlijn op zijn plaats. Zo blijft Nederland goed beschermd tegen de zee.

4 Duurzaam nieuws uit Ouddorp Zonnepanelen In september zijn er op de daken van de bungalows in Ouddorp zonnepanelen geplaatst. Beide woningen zijn voorzien van 12 panelen. Deze panelen kunnen per stuk 255 Watt per uur opwekken. De kosten van deze verduurzaming wordt voor 50% gesponsord door Meter Technologie, onderdeel van de afdeling Asset Management binnen Stedin. Vakantiewoning De Banjaard Vakantiewoning De Banjaard Omdat onze vakantiewoningen in Zeeduinen al jarenlang het gehele jaar door volledig bezet zijn, is het bestuur op zoek gegaan naar uitbreidingsmogelijkheden. Bij wijze van proef heeft het bestuur het afgelopen halfjaar een vakantiewoning op De Banjaard gereserveerd, op een vakantiepark van de Roompot in Zeeland. Dit park biedt vooral ook voor kinderen veel extra s, zoals animatie en toegang tot het subtropisch zwembad De Roompot. Helaas viel het animo voor deze woning en daarmee de reserveringen tegen. Bovendien kregen we nogal wat klachten over o.a. de schoonmaak. Het bestuur heeft daarom besloten de boeking van De Banjaard niet te verlengen.

5 Nieuw gras Nieuws uit Rhenen In juni is de grasmat voor de receptie opnieuw ingezaaid. Jammer dat door een flinke wolkbreuk het graszaad voor een deel werd weggespoeld, waardoor het veldje opnieuw ingezaaid moest worden. Inmiddels is het gras al weer een aantal keren gemaaid. De oprit van de skelter naar zijn 'garage' werd bij langdurige regenval erg drassig. Een nieuw grindpad voorkomt nu natte voeten. Technische Commissie in actie Sinds dit jaar heeft de stichting een technische commissie, die onder leiding van Ger Dirks regelmatig met veel enthousiasme de nodige klussen oppakt. De afgelopen maanden hebben Hans van Schaik en Arie van Zon het milieupark en de Kinderspeelplaats opgeknapt. Ook de 10 km bordjes zijn vernieuwd. Onderhoudskalender Bedankt voor jullie inzet. Onlangs is er op het gebied van Groot Onderhoud veel gebeurd, maar staat er ook veel op de planning. Uitgevoerd onderhoud dit jaar: bomenkap, buiten schilderwerk van de 4-persoons bungalows (7 stuks), vernieuwen gazon Boszoom (voor beheerderswoning), egaliseren en aanvullen grind rijbanen, aanbrengen spouwmuurventilatie bij Aurora, Ceres en Amicitia en plaatsen zonnepanelen en slimme meter bij Scholekster en Strandplevier (Ouddorp). Planning: November 2016 November 2016 December 2016 Dakrenovatie bij Irene, Spes en Libertas Renovatie terras muren Aurora, Ceres en Amicitia en trap Fortuna Verbeteren van de radiatorcapaciteit Grebbe, Minerva, Rhenus, Diana en Cunera Januari 2017 Schilderen interieur Cunera en aanbrengen nieuwe pvc-vloer Maart 2017 Verbeteren duurzaamheid gras van de speeltuin door aanbrengen (rubberen) tegels bij speeltoestellen Aandachtspunten voor 2017 zijn de bestrating van de terrassen en het buiten schilderwerk voor de 6-persoons bungalows. Daarnaast worden er plannen uitgewerkt om Castor & Pollux te renoveren. De verwachting is dat het besluit eind dit jaar zal worden genomen door het bestuur, waarna offertes zullen worden uitgevraagd. Daarna is bekend wanneer de renovatie uitgevoerd zal worden.

6 Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over onze vakantiebungalows? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder vindt u onze gegevens. Verhuur Voor vragen en informatie over verhuur kunt u ons op drie manieren bereiken: Per verhuur@vakantieoordenenergie.nl Per telefoon: Wij zijn het best bereikbaar van uur tot uur. Per post: Postbus 5026, 2900 EA Capelle aan den IJssel Lidmaatschap Voor vragen en informatie over het lidmaatschap van de vereniging: Per secretariaat@vakantieoordenenergie.nl Per post: Rietdekker 25, 3171 HK Poortugaal Herfst in Boszoom De herfst is dé tijd van het jaar om samen met je (klein)kinderen de natuur te beleven. En dat is veel makkelijker, leuker en dichterbij dan je denkt! Want precies aan de overkant van Park Boszoom loopt je zo het bos in. Reserveer dus ook eens een bungalow in de herfst en geniet van alle prachtige kleuren en geuren in het bos. Na een heerlijke herfstwandeling ligt er voor de kinderen een leuke kleurplaat klaar in de receptie. Nieuwe kleuren Heeft u onlangs een bungalow gehuurd in Rhenen? Dan zal het u niet zijn ontgaan dat de 4 persoons bungalows geschilderd zijn in nieuwe kleuren. De kozijnen zijn lichtgrijs geschilderd, de openslaande ramen en deuren zijn nu mosterdgeel. De 6 persoons bungalows zullen in 2017 een nieuwe kleur verf krijgen. Schilderwerk in Boszoom Park van Sint en Piet Op 13, 19, 20, 26 en 27 november & 3 en 4 december wordt Ouwehands weer omgetoverd tot het park van Sint. Bij het reserveren van een bungalow op ons park Boszoom heeft u gratis toegang tot Ouwehands Dierenpark! Reserveer de week van 2 december 2016 en vier het Sinterklaasfeest met de familie en aansluitend kunnen opa en oma in de midweek lekker uitrusten van de drukte. Komt u liever het weekend/week van 11, 18 of 25 november? Reserveer dan snel. Er zijn nog een beperkt aantal bungalows beschikbaar! Een sportieve huurder Het afgelopen half jaar is er veel geschilderd door zowel de vrijwilligers als door een schilder. Vrijwilligers hebben de schuurtjes van Rhenus en Pollux, de skeltergarage en de bankjes nog een keer geverfd. Een schilder heeft van de grote schuur naast Vesta het houtrot verwijderd en de schuur geschilderd. Onlangs logeerden voor 1 nachtje een groep wielrenners op het park. Na een dag fietsen, hielden ze "kamp" in 3 bungalows. "Reuze aardige jongelui" volgens de beheerders. De volgende ochtend waren ze al weer heel vroeg vertrokken om hun fietstocht voort te zetten. In hun haast waren ze wel e.e.a. vergeten op te ruimen. Naar de beheerder stuurden ze bij thuiskomst een prachtig boeket met een welgemeend excuus.

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie Januari 2017 Editie nr. 2017-1 Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie In dit nummer: pagina 3 pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Wijziging abonnement Ouwehands Dierenpark Dakrenovatie op park Boszoom

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie Juni 2016 Editie nr. 2016-1 Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie Vakantieoorden Energie bestaat 65 jaar Bij 650 likes verloten we een gratis weekend in 2016. Wil jij kans maken op een gratis weekend?

Nadere informatie

WIST JE DATJES. De nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie.

WIST JE DATJES. De nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie. April 2015 Editie nr. 2015-1 WIST JE DATJES De nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie. In dit nummer: pagina 2 Bomenkap en aanplant Boszoom pagina 3 Nieuws uit Ouddorp Eindcontrole bungalows pagina 4 Badkamers

Nadere informatie

Wil jij ook voordat de echte winter begint, nog even genieten van de bontgekleurde bossen? Kijk dan snel op de site voor de mogelijkheden.

Wil jij ook voordat de echte winter begint, nog even genieten van de bontgekleurde bossen? Kijk dan snel op de site voor de mogelijkheden. Nieuwsbrief (nummer 3-2017) Beste leden, Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief vallen de blaadjes op park Boszoom van de bomen, schijnt het zonnetje nog heerlijk, is er natuurlijk ook af en toe een

Nadere informatie

Het bestuur van stichting Vakantieoorden Energie wenst u fijne kerstdagen en een heel gezond 2018 toe.

Het bestuur van stichting Vakantieoorden Energie wenst u fijne kerstdagen en een heel gezond 2018 toe. Nieuwsbrief (nummer 5-2017) Het bestuur van stichting Vakantieoorden Energie wenst u fijne kerstdagen en een heel gezond 2018 toe. Luxe bungalows voor mindervaliden in park Boszoom Modernisering en renovatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie December 2015 Editie nr. 2015-2 Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie In dit nummer: pagina 2 Nieuw in de verhuur: villa aan zee pagina 3 Nostalgie in Boszoom pagina 4 Hondenoverlast gestopt Afvalscheiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie

Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie Juli 2017 Editie nr. 2017-2 Nieuwsbrief van Vakantieoorden Energie Doe ook mee met de fotowedstrijd Wil je ook meedoen en kans maken op een gratis weekeinde weg? Lees dan het artikel in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING SLIMME INVESTERING Zoekt u een alternatief voor uw spaargeld, zoekt u een plek om lekker zelf van te genieten, die u ook kunt verhuren?

Nadere informatie

Het begin; opruimen van de tuin en immens hoog onkruid weg halen

Het begin; opruimen van de tuin en immens hoog onkruid weg halen We zijn nu 5 weken verder, sinds we de sleutel hebben gekregen van ons franse huis in Beauvoir-sur- Mer aan de Vendeekust. We zijn inmiddels ook 178 vuilniszakken verder, evenals 225 kg sierpleister op

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016 Deze zomer in Banjaert: fietsmidweek, opa & oma kleindkindweek, speksteen bewerken en meer. Kunt u deze nieuwsbrief niet goedlezen? Bekijk dan de online versie Vier de Zomer in Banjaert Nieuwsbrief 4 juni

Nadere informatie

Laat de zon maar komen

Laat de zon maar komen Laat de zon maar komen Beste bewoners van Germenzeel, Eindelijk is het dan zover, de zonnepanelen komen eraan. Eind 2016 heeft Area besloten haar hele woningbezit wat daarvoor geschikt is te voorzien van

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Deze winter is het dak van La Maree helemaal vervangen, zijn er nieuwe binnenmuren gezet en is de elektriciteit helemaal opnieuw gedaan.

Deze winter is het dak van La Maree helemaal vervangen, zijn er nieuwe binnenmuren gezet en is de elektriciteit helemaal opnieuw gedaan. Onze klustijd zit er op, na maanden keihard werken. Met plezier sturen we je foto s van het eindresultaat, evenals wat foto s van ons laatste nieuws en het begin van ons nieuwe seizoen. Onze buurvrouw

Nadere informatie

Mijn vakanties in het vakantiepark Boszoom in Rhenen toen geluk nog heel gewoon was

Mijn vakanties in het vakantiepark Boszoom in Rhenen toen geluk nog heel gewoon was Mijn vakanties in het vakantiepark Boszoom in Rhenen toen geluk nog heel gewoon was Vanaf het begin van de vijftiger jaren van de vorige eeuw ga ik bijna jaarlijks voor één of twee weken (en soms voor

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

Prijs op aanvraag. Estombar. Ref: SVP sm 5960sm 3 2 NEE

Prijs op aanvraag. Estombar. Ref: SVP sm 5960sm 3 2 NEE Estombar Prijs op aanvraag Ref: SVP318 Charmante traditionele Portugese vrijstaande villa, gelegen op een riant perceel van 5.960 m² in de buurt van Lagoa en Carvoeiro. Het perceel is voorzien van o.a.

Nadere informatie

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 83.500 k.k. Aangeboden sinds 18-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden

Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden Groot onderhoud in uw wijk Ophogen van straten, vervangen riolering en andere werkzaamheden Wat doet de gemeente? Groot onderhoud Capelle is voor een deel gebouwd op slappe veengrond. Grond die in jaren

Nadere informatie

Fazantenlaan 6, Veere

Fazantenlaan 6, Veere Fazantenlaan 6, Veere Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 26-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning.

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Werk in uitvoering Nummer 4 - december 2013 Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Wat er vooraf ging. Bewonersbijeenkomst

Nadere informatie

Vakgebied Subvakgebied Prijs per connectie

Vakgebied Subvakgebied Prijs per connectie Vakgebied Subvakgebied Prijs per connectie Aanbouw en opbouw Aanbouw of opbouw plaatsen 45 Balkon (ver)bouwen 15 Carport plaatsen 21 Dakterras (ver)bouwen 15 Funderingen en heiwerken 24 Garage (ver)bouwen

Nadere informatie

BROCHURE K26 MOLENCATEN ,- Molencaten Leemkule Hattem. BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht!

BROCHURE K26 MOLENCATEN ,- Molencaten Leemkule Hattem. BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht! BROCHURE K26 MOLENCATEN 179.500,- Molencaten Leemkule Hattem BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht! Meer info: Veluwe Chalets Makelaar Ronald Boswinkel

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl NIEUWSBRIEF woensdag 7 november 2018 VANUIT OBS DE IEMENHOF

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

omgeving, want emigreren is vanzelfsprekend nog een extra opstakel bij het starten van een bedrijf.

omgeving, want emigreren is vanzelfsprekend nog een extra opstakel bij het starten van een bedrijf. Het is alweer een paar weken herfst, maar we hebben er gelukkig nog niet zo heel veel van gemerkt. Gisteren nog 21C en heerlijk zonnig. Ook het weer voor de komende dagen is goed. We zijn een beetje aan

Nadere informatie

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur

Voorwoord van WVG. Tel Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Tel 0522 23 85 50 Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur Voorwoord van WVG Nu we een aantal weken voor de bouwvak zitten is de bouw van De Kaap al flink gevorderd. De keldervloer is klaar en de hellingbaan

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 4 Productoverzicht 6 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 8 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

Maandag 19 februari 2007

Maandag 19 februari 2007 Maandag 19 februari 2007 - Sjoerd - Matthijs - Robin - Dennis - Ramon Met z n allen naar de Plompe Toren Openingstijden voor bezichtiging. Dagelijks van 10.00 17.00 uur Burghsluis Burghsluis ligt aan de

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. vrijstaande woning perceel 948m 2. Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT vrijstaande woning perceel 948m 2 ADRES Spindlerpad 2 4527 BG Aardenburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6 29040241 www.andersvastgoed.eu

Nadere informatie

Zonnebloemstraat 18, Katwijk

Zonnebloemstraat 18, Katwijk Zonnebloemstraat 18, Katwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 339.000 k.k. Aangeboden sinds 08-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker 15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker Info-dag in 3 delen 10.30 uur: eerste groep huurders 13.00 uur: tweede groep huurders 15.30 uur: derde groep huurders KORT OVERZICHT VAN ONZE

Nadere informatie

Center Parcs Port ZÃ lande Nederland / Zuid-Holland / Ouddorp

Center Parcs Port ZÃ lande Nederland / Zuid-Holland / Ouddorp Center Parcs Port ZÃ lande Nederland / Zuid-Holland / Ouddorp Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/zuid-holland/ouddorp/1638531 Omschrijving Huis In Port Zélande vindt u alles wat

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Veranderen onder voorwaarden Let ook op overheidsregels Staat de door u geplande verandering niet

Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Veranderen onder voorwaarden Let ook op overheidsregels Staat de door u geplande verandering niet Klusrecht Zelf veranderingen aanbrengen ( klusrecht ) Aan de binnenzijde van uw gehuurde woning mag u veranderingen en toevoegingen aanbrengen, onder de voorwaarde dat deze zonder noemenswaardige kosten

Nadere informatie

BENEDENBERG 58 BERGAMBACHT

BENEDENBERG 58 BERGAMBACHT BENEDENBERG 58 BERGAMBACHT Een prachtige woondroom centraal in de Krimpenwaard aan de mooie Benedenberg te Bergambacht. Wij bieden u een zeldzaam mooie woonboerderij op deze plek aan. Zeldzaam vanwege

Nadere informatie

De participerende bezoeker. Openstelling op zaterdag.

De participerende bezoeker. Openstelling op zaterdag. De participerende bezoeker Zoals jullie weten wil de politiek graag een participerende samenleving. Dit betekent dat meer dan voorheen een beroep gedaan wordt op de mensen zelf. Dit is ook terug te vinden

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte

VERHUURBROCHURE. 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte VERHUURBROCHURE 8 appartementen in voormalig kantoorpand Marktstraat Raalte Verhuurbrochure Marktstraat 65 Raalte Inleiding... 3 De omgeving... 3 Duurzaamheid... 3 Hergebruik van gebouw... 3 Energiezuinig...

Nadere informatie

juni 2015 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Naar de camping

juni 2015 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Naar de camping juni 2015 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Naar de camping Naar de camping 1 We slapen in een tent. Dat zijn we zo gewend. tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Refrein: Dan gaan

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners Groot onderhoud Flemingstraat 18-92 informatie voor bewoners Inhoud 1 Uw flat wordt opgeknapt 1 2 Welke werkzaamheden voeren we uit? 2 3 Vergoeding voor de werkzaamheden 2 4 Overlast tijdens de werkzaamheden

Nadere informatie

De Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid

De Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid In Nederland staan 40 asielzoekerscentra (AZC's). Dat zijn plekken waar asielzoekers wonen. Asielzoekers zijn mensen die naar Nederland zijn gevlucht. Omdat er in hun eigen land oorlog is bijvoorbeeld,

Nadere informatie

KLUGTENKRANT Winter 2015

KLUGTENKRANT Winter 2015 KLUGTENKRANT Winter 2015 Een uitgave, voor en door de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en de achter-achterkleinkinderen van Jan van der Klugt en Alie Hoogenstraaten Dit is de derde uitgave

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

voor rekening van huurder

voor rekening van huurder Werkzaamheden aanrecht huurder Brederode Wonen Serviceabonnement Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door ouderdom/slijtage

Nadere informatie

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: ,-

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: ,- Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: 29.750,- Gunstige ligging met veel zon. De bungalow staat op een ruime zonnige plek en heeft een (grindtegels) terras. Achter de bungalow is een groot grasveld.

Nadere informatie

Duurzame woning. Bennie Jolink. Jeroen Hatenboer. Mysterieus. De boekenkast van. De stripboekenverzameling van

Duurzame woning. Bennie Jolink. Jeroen Hatenboer. Mysterieus. De boekenkast van. De stripboekenverzameling van NR.2 I JAARGANG 10 I HERFST-WINTER 2014 I LOSSE NUMMERS 3,95 Mysterieus Duurzame woning De boekenkast van Bennie Jolink De stripboekenverzameling van Jeroen Hatenboer En verder: De kunstenaar Wijnkelders

Nadere informatie

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement Thuis in goed Overzicht serviceabonnement Verdeling kosten per actie aanrecht Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach Sint Jansdijk 8a 4504 PB Nieuwvliet badmeersee@droomparken.nl www.droomparken.nl/badmeersee Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach www.droomparken.nl of bel met 088-055 15 00 DROOMPARK

Nadere informatie

We vinden het heel erg mooi geworden. Binnenkort hangen er ook nog 2 blauwe luiken en komen er plantenbakken en zal de muur gewit worden.

We vinden het heel erg mooi geworden. Binnenkort hangen er ook nog 2 blauwe luiken en komen er plantenbakken en zal de muur gewit worden. Er is de afgelopen tijd weer heel veel gebeurt bij ons in Frankrijk. Er zijn bijna weer twee nieuwe locaties klaar en we hebben eindelijk ons eigen zwembad. Familie en vrienden die de afgelopen tijd langs

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

We willen u met deze nieuwsbrief informeren over de stand van zaken op dit moment met betrekking tot de renovatie.

We willen u met deze nieuwsbrief informeren over de stand van zaken op dit moment met betrekking tot de renovatie. nr. 9 Inleiding We willen u met deze nieuwsbrief informeren over de stand van zaken op dit moment met betrekking tot de renovatie. Huisbezoeken De huisbezoeken zijn inmiddels afgerond en in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

De verbouwing van het dorpshuis deel 11

De verbouwing van het dorpshuis deel 11 Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie

Zijpendaalstraat groot onderhoud

Zijpendaalstraat groot onderhoud Inhoud Wat komen we doen? Wie gaat het werk uitvoeren? Met wie heeft u contact? Planning Nieuwe sleutels Isolatieglas Steigers Wat doet de aannemer voor u? Wat wordt er van u verwacht? Rustwoning Bouwplaatsinrichting

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout OKTOBER 2018 Inhoud Warm! Bloemen Plus wandel4daagse Rabobank fietstocht Eendenvijver Warm en droog Resto van Harte Wespen Onderhoud bomen Onderhoud boerderij Foto

Nadere informatie

Start laatste renovatiewerkzaamheden

Start laatste renovatiewerkzaamheden Maart 2015 PAGINA 1 In dit nummer Start laatste renovatiewerkzaamheden Sloop woningen Mezenpad Openbare ruimte en groenplan omgeving Parkietstraat Herstructurering openbaar gebied, fase 5 Buurtbank De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America

Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Center Parcs Limburgse Peel Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/167475 Omschrijving Huis Limburgse Peel ligt midden in de Limburgse

Nadere informatie

TE KOOP. Jacob Marisstraat MT Ommen k.k.

TE KOOP. Jacob Marisstraat MT Ommen k.k. TE KOOP Jacob Marisstraat 42 7731 MT Ommen 337.500 k.k. KENMERKEN Prijs 337.500 k.k. Postcode 7731 MT Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Zijtuin, Oost, 8.5 9.5cm Garage Garage, Aangebouwd steen, 20.06m²

Nadere informatie

Het klimaat verandert, nu jullie tuin nog!

Het klimaat verandert, nu jullie tuin nog! Het klimaat verandert, nu jullie tuin nog! Het Land Het klim van Cuijk aat vera gaat voo ndert,nu r groen jullie tuin nog! Wij wille n jullie w a t vertelle De kome n over h nde jare et weer. n gaat h

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Gerenoveerde villa met karakter en spectaculair uitzicht naar kust in Monchique

Gerenoveerde villa met karakter en spectaculair uitzicht naar kust in Monchique pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 395.000 Bouwjaar 1976 Regio (concelho) Grootte perceel 2500 City Vloeroppervlak 274 pagina 3/5 Aantrekkelijke villa te koop, recent gerenoveerd en op een toplocatie

Nadere informatie

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013

Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013 Concept Notulen bestuursvergadering van de oude Scheepswerf van 17 juli 2013 Aanwezig : A. Verschuren (voorz. techn. comm.) : R. van Deventer (bestuurslid) : J. van Deventer (bestuurslid, secretaris, notulist)

Nadere informatie

Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg.

Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg. Nieuwe luxe vakantiehuizen te koop Kleinschalig vakantiepark aan de voet van de Holterberg De Sallandse Heuvelrug Een gebied met on-nederlandse vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte

Nadere informatie

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker

15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker 15 juni 2018 Infodag Renovatiewerken Wijk Grote Brede Akker Infodag in 3 delen 10.30 uur: eerste groep huurders 13.00 uur: tweede groep huurders 15.30 uur: derde groep huurders KORT OVERZICHT VAN ONZE

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube

Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Type CUB8X: 8 pers. extra luxe Cube Omschrijving Geschikt voor 8 personen 4 prachtige stijlvolle slaapkamers, elk geschikt voor twee personen met ruime kledingkasten 2 luxe badkamers, waarvan

Nadere informatie

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/duitsland/overige/maierhofen/273041 Omschrijving Huis In het vakantieoord Maierhöfen ligt het gelijknamige

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels

> Onderhoud van de tuin. De tuin: tips en regels > Onderhoud van de tuin De tuin: tips en regels > Inhoudsopgave 1 De tuin: tips en regels 3 Een tuin die bij u past 4 Verplichtingen huurder 7 Bomen en struiken 10 Hagen, schuttingen en hekken 12 Schuurtjes

Nadere informatie

De Leemvallei, ga je mee op onderzoek?

De Leemvallei, ga je mee op onderzoek? De Leemvallei, ga je mee op onderzoek? Hallo allemaal, welkom in dit waanzinnige park voor jong en oud! Vandaag krijgen jullie de kans om dit park in het echt te openen met elkaar. Dit gaan we doen op

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

Inhoud. Nieuws Nieuwe keuken Onderhoud boerderij Sinterklaascadeau Decembermaand Nieuwe daken Winter Foto s Contact

Inhoud. Nieuws Nieuwe keuken Onderhoud boerderij Sinterklaascadeau Decembermaand Nieuwe daken Winter Foto s Contact FEBRUARI 2019 Inhoud Nieuws Nieuwe keuken Onderhoud boerderij Sinterklaascadeau Decembermaand Nieuwe daken Winter Foto s Contact 3 3 4 4 5 7 8 9 11 2 Nieuws Een nieuwe keuken Als we dan toch aan het renoveren

Nadere informatie

Flinke opknapbeurt Meerdervoort

Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Meerdervoort vragen en antwoorden Flinke opknapbeurt Colofon Dit is een uitgave van Gemeente Zwijndrecht Postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht Meerdervoort 2016-2018 www.zwijndrecht.nl

Nadere informatie

RENOVEREN MET HET JUISTE OOG

RENOVEREN MET HET JUISTE OOG TEKST: ANNEMIE WILLEMSE FOTOGRAFIE: JAN VERLINDE INTERIEUR RENOVEREN MET HET JUISTE OOG Maar liefst vijftig jaar stond dit prachtige gebouw leeg, dus op het moment dat Catherine Van Rossum en haar echtgenoot

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

22 juni 2016 Info-dag Renovatiewerken Wijk Kleine Brede Akker

22 juni 2016 Info-dag Renovatiewerken Wijk Kleine Brede Akker 22 juni 2016 Info-dag Renovatiewerken Wijk Kleine Brede Akker Info-dag in 3 delen 10.30 uur: eerste groep huurders 13.00 uur: tweede groep huurders 15.00 uur: derde groep huurders KORT OVERZICHT VAN ONZE

Nadere informatie

Fraai gelegen luxe recreatiewoning

Fraai gelegen luxe recreatiewoning Fraai gelegen luxe recreatiewoning Engelsmanhiem 17 Hollum Fraai gelegen luxe recreatiewoning Aan de rand van de Jan Roepesheide, met uitzicht op de Hollumerduinen staat op loopafstand van het strand deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen Algemene voorwaarden Bremheuvel 358 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn bindend. Zowel voor de eigenaren van vakantiebungalow Buyten als voor degene die een huurovereenkomst voor vakantiebungalow Buyten

Nadere informatie

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE GROEN DOET JE GOED De geur van vers gemaaid gras en zingende vogels. Het sproeien van het gras en het voldane gevoel van een strakke grasmat. Geniet van je gazon!

Nadere informatie

Bouwtechniek Basisonderwijs Groep 7 en 8

Bouwtechniek Basisonderwijs Groep 7 en 8 Bouwtechniek Basisonderwijs Groep 7 en 8 Bouwplan Mooi huis hè! Ten minste laten we hopen dat het mooi wordt. Het moet namelijk nog gebouwd worden. We beginnen met een plan, een bouwplan. In de bouw kom

Nadere informatie

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier!

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! Brinkhovenlaan 3b 9765 BH Paterswolde 050 309 38 54 www.cbs-mensoalting.nl cbsmensoalting@ckcdrenthe.nl Nummer 5 15-11 t/m 28-11 Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! 19-11 start week van de mediawijsheid

Nadere informatie

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede. Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Daleboutsweg 3-107, Park Livingstone 4328 PN, Burgh-Haamstede Vraagprijs: 289.000,- k.k. Op fietsafstand van de brede Noordzeestranden en Boswachterij Westerschouwen staat deze vrijstaande recreatiewoning

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015

Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Nieuwsbrief Artiestenbuurt Huurder Adres nummer Postcode plaats Nieuwsbrief nummer 4 - oktober 2015 Voor u ligt de vierde Nieuwsbrief van Vidomes over de stand van zaken in uw buurt. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan

Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Sunparks De Haan aan Zee België / West Vlaanderen / De Haan Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/belgie/west-vlaanderen/de-haan/162625 Omschrijving Huis Vul uw longen met de frisse zeelucht

Nadere informatie