I.R.I.S. introduceert Readiris Pro 9 voor pc, de nieuwste versie van zijn topproduct voor tekstherkenning (OCR)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I.R.I.S. introduceert Readiris Pro 9 voor pc, de nieuwste versie van zijn topproduct voor tekstherkenning (OCR)"

Transcriptie

1 PERSBERICHT Brussel, 19 november 2003 I.R.I.S. introduceert Readiris Pro 9 voor pc, de nieuwste versie van zijn topproduct voor tekstherkenning (OCR) Reproduceert uw papieren documenten en beeldbestanden en zet uw Adobe Acrobat PDF-bestanden om in tot 107 talen! Bewaart uiterst nauwkeurig de lay-out van het oorspronkelijke document Slaat de herkende tekst op in een groot aantal uitvoerformaten Word, Excel, RTF, PDF, HTML, Text, enz. Een nieuwe en meer intuïtieve gebruikersinterface biedt u de mogelijkheid om uw documenten in twee eenvoudige stappen te herkennen (verwerving en herkenning) Er zijn twee versies beschikbaar: Readiris Pro richt zich tot de thuisgebruiker en de professionele gebruiker, de Corporate Edition tot de bedrijfsmarkt Brussel, 19 november 2003 I.R.I.S. Group, een beursgenoteerde onderneming (Euronext Brussels: IRI) en marktleider in optische karakterherkenning (OCR), automatische documentherkenning (ADR) en elektronisch documentbeheer (EDM), kondigde vandaag de wereldwijde beschikbaarheid aan van Readiris Pro 9, een gloednieuwe versie van zijn top-ocr-software voor Windows. Readiris Pro 9 is een krachtige, productiviteitsverhogende toepassing voor vlakbedscanners, alles-in-één -toestellen en digitale camera s. Het reproduceert gescande documenten en beeldbestanden en zet PDF-bestanden om. Hierbij wordt de oorspronkelijke lay-out bewaard en wordt een ongeziene snelheid en OCRnauwkeurigheid geboden.

2 Readiris is een uitzonderlijke productiviteitstool voor zowel de thuisgebruiker (SOHO) als de professionele gebruiker: overtypen is niet langer nodig dankzij de eenvoudige omzetting van grote volumes papieren documenten. Readiris Pro 9 is beschikbaar in twee versies: de standaard -versie Readiris Pro richt zich tot de thuisgebruiker en de professionele gebruiker, de Corporate-versie voldoet aan de noden van de bedrijfsmarkt. Deze high-end versie kan hoge volumes aan en herkent zowel visitekaartjes als tekstpagina s! Pierre De Muelenaere, Voorzitter en Gedelegeerd bestuurder (CEO) van I.R.I.S. Group, verklaart: Deze nieuwe versie van Readiris Pro is het resultaat van een zware O&O-inspanning. We hebben verscheidene nieuwe technologieën geïntegreerd die de nauwkeurigheid verbeteren en de lay-out beter bewaren. We hebben ook alles in het werk gesteld om de gebruiker nieuwe functies te kunnen bieden op het gebied van de generatie van PDF-, HTML- en RTF-formaten. Readiris Pro 9 Nieuwe en verbeterde functies Nieuwe gebruikersinterface NIEUW Dankzij deze nieuwe gebruikersinterface, die intuïtiever is dan ooit, kunt u in twee eenvoudige stappen uw documenten herkennen (verwerving en herkenning). 2 eenvoudige stappen 1. Scan uw papieren documenten of open PDF- of beeldbestanden Kies uw scanner, de instellingen en schakel de juiste systeemopties in (rechtzetten van pagina s, paginaanalyse, paginaoriëntatie) 2. Herken uw documenten Selecteer de taal van het document en bepaal het uitvoerformaat dat het best aan uw behoeften voldoet. Snelknoppen Werk comfortabel op de documentafbeelding Ontwerp uw eigen zones voor tekst, grafische elementen en tabellen of laat Readiris Pro 9 de pagina automatisch analyseren Beperk indien nodig de herkenningszone Zet de pagina recht Selecteer en sorteer de belangrijke tekstzones Zoom in op de documentafbeelding om details te zien Roteer indien nodig de pagina

3 Onklopbare snelheid en nauwkeurigheid VERBETERD Readiris Pro 9 reproduceert uw teksten en tabellen in luttele seconden en doet dit met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Pagina-analyse VERBETERD Zodra uw document gescand is, identificeert en sorteert Readiris Pro de zones voor tekst, grafische elementen en tabellen. Hoogwaardige weergave van de documentafbeelding NIEUW Readiris Pro geeft de gescande afbeeldingen optimaal weer op het scherm. Hiervoor wordt een uiterst gespecialiseerde weergavetechnologie gebruikt die grijswaardenen kleurenscans verzacht en die zwart-witscans weergeeft als grijswaardenafbeeldingen! Eenvoudig beheer van meerbladige documenten NIEUW Wijzig de paginavolgorde van de gescande pagina s met een eenvoudige slepen-enneerzetten-bewerking, sluit pagina s tijdelijk uit van het herkenningsproces door op de rechtermuisknop te klikken of genereer aparte uitvoerbestanden voor elke pagina. De eerste meertalige OCR-software VERBETERD Readiris Pro 9 herkent tot 107 vreemde talen en biedt een gebruikersinterface in 7 talen (Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands en Braziliaans Portugees). Autoformat -technologie VERBETERD De krachtige Autoformat -technologie van I.R.I.S. neemt de lay-out van het brondocument over: na de OCR-fase bevinden de tekstblokken of kolommen, tabellen en grafische elementen zich op dezelfde plaats. Ook opsommingstekens en genummerde lijsten worden nu gereproduceerd. Alle URL s van webpagina s en e- mailadressen worden nu overgenomen als hyperlinks in de herkenningsresultaten. Flowing Text -modus voor eenvoudigere bewerking VERBETERD Readiris neemt de kolommen van uw documenten over zodat u gemakkelijk de herkende tekst kunt bewerken: wanneer u de inhoud van een document wijzigt, vloeit de tekst van een kolom naar de andere. Uitvoerformaten VERBETERD Stuur het resultaat automatisch naar uw favoriete toepassing (Microsoft Word, Microsoft Excel, Adobe Acrobat, Microsoft Internet Explorer, Netscape, Corel WordPerfect, Sun StarOffice) of sla het op in een extern bestand.

4 U kunt ook het OCR-resultaat via versturen: Readiris start uw software op en voegt het herkende document in als een bijlage in een nieuw bericht. (Kent u een directere manier om papieren documenten op een snelle en compacte manier te verdelen...?) Snel versturen van herkenningsresultaten van tekstzones naar het Klembord NIEUW Met één muisklik tekstzones naar uw klembord versturen. Deze bewerking is erg nuttig wanneer u minder dan een volledige pagina moet herkennen. Nieuwe functie drukt de gescande afbeeldingen af NIEUW U krijgt een volledig overzicht van uw gescande documenten en u kunt tot 64 documentminiaturen op dezelfde pagina afdrukken. Herkenning van nieuwe symbolen (,,, enz.) NIEUW Er worden nu zelfs nog meer symbolen herkend om u de maximale herkenningsnauwkeurigheid te kunnen garanderen voor uw professionele documenten. Readiris Pro 9 Corporate Edition NIEUW De Readiris Pro 9 Corporate Edition bevat een aantal nieuwe functies voor de professionele gebruiker: de geautomatiseerde batchverwerking van grote documentverzamelingen, ondersteuning van razendsnelle en dubbelzijdige scanners, het gebruik van aangepaste gebruikerslexicons (die de activiteiten van uw bedrijf weerspiegelen) tijdens de PCR, de mogelijkheid om verscheidene talen tegelijkertijd te activeren, herkenning van visitekaartjes, enz Batch OCR voert de herkenning uit van alle reeds gescande afbeeldingen in een specifieke map. De herkende documenten krijgen dezelfde bestandsnaam als de beeldbestanden. In Readiris Pro 9 Corporate Edition kan een bewaakte map worden ingesteld. Readiris voert systematisch de herkenning uit van beeldbestanden die in een specifieke map worden geplaatst. U kunt de OCR-software dag na dag laten draaien... Verwerf nieuwe documenten en ze zullen meteen worden herkend. Systeemvereisten Een pc met Intel Pentium-processor of gelijkwaardig. 32 MB RAM. 64 MB RAM wordt aanbevolen voor de verwerking van grijswaarden- en kleurenafbeeldingen. 110 MB vrije schijfruimte.

5 Windows XP, ME, 2000, 98 of NT 4.0. Prijs en beschikbaarheid Readiris Pro 9 is beschikbaar in de distributie- en verkoopkanalen in Europa, de VS en in Azië. Readiris Pro is tevens beschikbaar in de on line winkel van I.R.I.S. Gebruikers kunnen Readiris Pro 9 kopen in een computerwinkel voor 149 euro (aanbevolen winkelprijs) (BTW inbegrepen). Readiris Pro 9 Corporate Edition is beschikbaar via Value Added Resellers (VAR) en kan worden aangekocht voor 399 euro (aanbevolen winkelprijs) (BTW inbegrepen). Enkele woorden over I.R.I.S. Het Belgische bedrijf Image Recognition Integrated Systems (I.R.I.S.) werd opgericht in 1987 en noteert op Euronext Brussels (IRI). I.R.I.S. is marktleider in de Document to Knowledge -markt en biedt oplossingen van uiterst hoge kwaliteit voor het omzetten van papieren documenten in elektronische formaten voor het archiveren, opslaan, beheren en delen van digitale informatie. In 2002 realiseerde I.R.I.S. Group een omzet van euro. I.R.I.S. stelt meer dan 220 werknemers tewerk in zijn vestigingen te Louvain-la-Neuve en Brussel (België), te Massy en Rueil- Malmaison (Frankrijk), in Luxemburg en te Delray Beach (VS). I.R.I.S. werd verkozen tot Onderneming van het jaar 2002 door het Belgische comité van de internationale wedstrijd Entrepreneur of the Year. Bezoek onze website op voor meer informatie over ons bedrijf, onze oplossingen en onze producten. Hoe kunt u verdere informatie verkrijgen? Hoofdkwartier I.R.I.S. Europe Perscontact: Virginie Stainier Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) virginie.stainier@irislink.com Journalisten kunnen zich inschrijven op de Extranet-website van I.R.I.S. door de klikken op de link Ze zullen dan een persoonlijke login en een paswoord ontvangen dat hun toegang verleent tot de Extranet-website waar meer bedrijfs- en productinformatie beschikbaar is.

I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware

I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware PERSBERICHT I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware Louvain-la-Neuve, 20 augustus 2009 I.R.I.S., een beursgenoteerde onderneming (EURONEXT

Nadere informatie

I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Readiris 8.0, de gloednieuwe versie van zijn best-selling OCR-pakket

I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Readiris 8.0, de gloednieuwe versie van zijn best-selling OCR-pakket PERSCOMMUNIQUE Brussel, 25 oktober 2002 I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Readiris 8.0, de gloednieuwe versie van zijn best-selling OCR-pakket Readiris 8.0 biedt verbeterde herkenningsresultaten

Nadere informatie

I.R.I.S. en DICOM Benelux kondigen samenwerkingsakkoord aan voor de distributie van I.R.I.S. Readiris Pro 8 Corporate Edition & IRISPdf

I.R.I.S. en DICOM Benelux kondigen samenwerkingsakkoord aan voor de distributie van I.R.I.S. Readiris Pro 8 Corporate Edition & IRISPdf PERSCOMMUNIQUE Brussel, 26 februari 2003 I.R.I.S. en DICOM Benelux kondigen samenwerkingsakkoord aan voor de distributie van I.R.I.S. Readiris Pro 8 Corporate Edition & IRISPdf Brussel, 26 februari 2003

Nadere informatie

PERSMEDEDELING. Brussel, 14 maart 2003

PERSMEDEDELING. Brussel, 14 maart 2003 PERSMEDEDELING Brussel, 14 maart 2003 I.R.I.S. kondigt de onmiddellijke release aan van IRISPdf TM 1.5, een professionele oplossing voor de conversie van papieren documenten naar volledig doorzoekbare

Nadere informatie

PERSCOMMUNIQUE. Brussel, 29 juli 2002

PERSCOMMUNIQUE. Brussel, 29 juli 2002 PERSCOMMUNIQUE Brussel, 29 juli 2002 I.R.I.S. brengt de IRIS Business Card Reader II (IBCR II) voor Mac OS X uit, de makkelijkste en snelste manier om de gegevens van uw contactpersonen in uw Macintosh

Nadere informatie

I.R.I.S. kondigt de release aan van IRISCapture Pro 8 for Invoices, haar krachtige oplossing voor het lezen en herkennen van facturen

I.R.I.S. kondigt de release aan van IRISCapture Pro 8 for Invoices, haar krachtige oplossing voor het lezen en herkennen van facturen PERSBERICHT Brussel, 27 oktober 2006 I.R.I.S. kondigt de release aan van IRISCapture Pro 8 for Invoices, haar krachtige oplossing voor het lezen en herkennen van facturen en nieuwe specifieke versies voor

Nadere informatie

I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan

I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan PERSCOMMUNIQUE Brussel, 8 maart 2006 I.R.I.S. en Sage Bob Software kondigen een strategische samenwerkingsovereenkomst en de onmiddellijke beschikbaarheid van IRISCapture for Line BOB aan Brussel, 8 maart

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Opmerking: het is aanbevolen de verschillende onderdelen te installeren in de volgorde waarin ze op het scherm verschijnen.

Inhoudsopgave. Opmerking: het is aanbevolen de verschillende onderdelen te installeren in de volgorde waarin ze op het scherm verschijnen. Deze Beknopte Gebruiksaanwijzing helpt u bij de installatie en het gebruik van IRIScan Express 3. De meegeleverde software is Readiris Pro 12. Voor gedetailleerde informatie over alle mogelijkheden van

Nadere informatie

I.R.I.S. introduceert technologie voor de herkenning van fakturen

I.R.I.S. introduceert technologie voor de herkenning van fakturen PERSCOMMUNIQUE I.R.I.S. introduceert technologie voor de herkenning van fakturen De nieuwe software IRISCapture for Invoices is de eerste flexibele oplossing voor KMO s en grote ondernemingen Erkent alle

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 2 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 2 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 8 Automatische update...

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2.

Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse Executive 2. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op de besturingssystemen Windows 7 en Mac OS X Mountain Lion.

Nadere informatie

INTRODUCTIE BELANGRIJKE OPMERKINGEN

INTRODUCTIE BELANGRIJKE OPMERKINGEN Gebruiksaanwijzing INTRODUCTIE IRISCompressor Pro is een handig compressiehulpmiddel waarmee u afbeeldings- en PDF-bestanden in slechts enkele muisklikken kan converteren in gecomprimeerde PDF-bestanden.

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 11

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 11 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 INSTALLATIE

Hoofdstuk 1 INSTALLATIE 1-1 Hoofdstuk 1 INSTALLATIE Dit hoofdstuk bespreekt de systeemvereisten en de installatie van de Readiris software. SYSTEEMVEREISTEN Dit zijn de minimale systeemvereisten om Readiris te gebruiken: een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2.

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op de besturingssystemen Windows 7 en Mac OS X Mountain Lion. Lees deze

Nadere informatie

Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen

Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen Snel en efficiënt informatie archiveren en delen met anderen Wat is DocToKeep? Als gebruiker van de computer krijgt u massa's informatie te verwerken. De informatiestroom aan internetpagina's, e-mails,

Nadere informatie

ZoomText ImageReader Website Info

ZoomText ImageReader Website Info ZoomText ImageReader Website Info ZoomText ImageReader is een software- en cameraoplossing die gedrukte tekst toegankelijk maakt voor slechtzienden: boeken, tijdschriften, zakelijke documenten en meer.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleiding

Hoofdstuk 1 Inleiding Hoofdstuk 1 Inleiding ZoomText 9.1 is een fantastisch computer hulpmiddel dat speciaal ontwikkeld is voor slecht-ziende mensen. ZoomText bestaat uit twee aangepaste technieken schermvergroting en schermlezen

Nadere informatie

Documenten scannen met OCR

Documenten scannen met OCR Documenten scannen met OCR Wat betekent OCR eigenlijk? OCR staat voor: "Optical Character Recognition" in het Nederlands optische tekenherkenning. Je kunt er papieren documenten mee scannen, die dan niet

Nadere informatie

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl Printen en Scannen Als een nieuwe printer wordt gekocht en onder Windows XP aangesloten zal Windows deze nieuwe

Nadere informatie

Verkorte handleiding. 1. Systeemvereisten. 2. Installeren en activeren. Installeren. Activering

Verkorte handleiding. 1. Systeemvereisten. 2. Installeren en activeren. Installeren. Activering Verkorte handleiding Deze Verkorte handleiding helpt u bij de installatie en het gebruik van Readiris TM 15. Voor gedetailleerde informatie over alle mogelijkheden van Readiris TM, raadpleeg het hulpbestand

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

Toegankelijkheid documenten

Toegankelijkheid documenten Toegankelijkheid documenten 1. Verschillende bestandstypen Er zijn veel verschillende soorten documenten in gebruik, met allemaal hun eigen kenmerken en toegankelijkheid voor visueel beperkten. In principe

Nadere informatie

OPTICAL CHARACTER RECOGNITION (OCR)

OPTICAL CHARACTER RECOGNITION (OCR) OPTICAL CHARACTER RECOGNITION (OCR) MTSO-INFO 21 DIMITRI MORTELMANS 2001 Faculteit PSW Universiteit Antwerpen Contact: prof. dr. Dimitri Mortelmans (dimitri.mortelmans@ua.ac.be) Tel : +32 (03) 820.28.53

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

PDF BESTANDEN 1 WAAROM PDF BESTANDEN GEBRUIKEN? 2 EEN PDF BESTAND WEERGEVEN 3 EEN PDF BESTAND MAKEN 3.1 OFFICE 2007 / 2010

PDF BESTANDEN 1 WAAROM PDF BESTANDEN GEBRUIKEN? 2 EEN PDF BESTAND WEERGEVEN 3 EEN PDF BESTAND MAKEN 3.1 OFFICE 2007 / 2010 PDF BESTANDEN 1 WAAROM PDF BESTANDEN GEBRUIKEN? PDF is de afkorting van Portable Document Format. Het is een bestandsformaat ontwikkeld door Adobe. PDF is een uiterst geschikt bestandsformaat voor het

Nadere informatie

Brutomarge +19,6% EBIT +38,8% Netto winst +42,4% Dividend per aandeel 0,80

Brutomarge +19,6% EBIT +38,8% Netto winst +42,4% Dividend per aandeel 0,80 IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS GROUP N.V. (afgekort I.R.I.S. Group) Embargo tot donderdag 20 maart 2008 17uu45 Jaarresultaten 2007 Brutomarge +19,6% EBIT +38,8% Netto winst +42,4% Dividend per aandeel

Nadere informatie

Opdracht ICT-trainer Reeks 2 Computergebruik. 2A Start en info

Opdracht ICT-trainer Reeks 2 Computergebruik. 2A Start en info 2A Start en info De software op een computer bepaalt welke bewerkingen je kunt uitvoeren. In de opdrachten bij ICT-trainer Basiscursus wordt gebruik gemaakt van een hele reeks softwarepakketten. Zonder

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers

SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers Opmerkingen bij publicatie SMART Notebook 11.2- software voor Windows - en Mac -computers Over deze opmerkingen bij publicatie In deze opmerkingen bij publicatie vindt u een overzicht van de functies van

Nadere informatie

PERSBERICHT. AIIM, Philadelphia, May 15, 2006

PERSBERICHT. AIIM, Philadelphia, May 15, 2006 PERSBERICHT AIIM, Philadelphia, May 15, 2006 I.R.I.S. en Kodak kondigen IRISPdf Server voor Kodak Capture Software aan, een nieuwe versie van IRISPdf Server die opnieuw werd ontworpen voor een volledige

Nadere informatie

Foxit Phantom PDF Suite 2.24. www.cutepdf.com www.adobe.com www.foxitsoftware.com www.nuance.com

Foxit Phantom PDF Suite 2.24. www.cutepdf.com www.adobe.com www.foxitsoftware.com www.nuance.com PDF software: Functies en Prestaties CutePDF Professional 3.64 Acrobat X Pro 10.0.1 Foxit Phantom PDF Suite 2.24 PDF Converter Professional 7 Bedrijf Acro Software Adobe Foxit Software Nuance URL www.cutepdf.com

Nadere informatie

Getting Started Guide Nederlands

Getting Started Guide Nederlands Getting Started Guide Nederlands Inhoud De technologie van PrintShop Mail... 2 Systeemvereisten voor PrintShop Mail... 4 Inhoud van de cd-rom... 5 PrintShop Mail installeren (Windows)... 6 PrintShop Mail

Nadere informatie

Archive Player Divar Series. Bedieningshandleiding

Archive Player Divar Series. Bedieningshandleiding Archive Player Divar Series nl Bedieningshandleiding Archive Player Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 2 Bediening 5 2.1 Het programma starten 5 2.2 Inleiding tot het hoofdvenster 6 2.3 Knop

Nadere informatie

SharpdeskTM R3.1. Installatiehandleiding Versie

SharpdeskTM R3.1. Installatiehandleiding Versie SharpdeskTM R3.1 Installatiehandleiding Versie 3.1.01 Copyright 2000-2004 Sharp Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het reproduceren, aanpassen of vertalen van deze publicatie zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Verkorte handleiding. 1. Installeren van Readiris TM. 2. Opstarten van Readiris TM

Verkorte handleiding. 1. Installeren van Readiris TM. 2. Opstarten van Readiris TM Verkorte handleiding Deze Verkorte handleiding helpt u bij de installatie en het gebruik van Readiris TM 15. Voor gedetailleerde informatie over alle mogelijkheden van Readiris TM, raadpleeg het hulpbestand

Nadere informatie

Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1

Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1 Installatiehandleiding MatrixKozijn 3.1 INSTALLATIEHANDLEIDING MATRIXKOZIJN 3.1 2 1. AANBEVOLEN SYSTEEMEISEN 2 2. INSTALLATIE MATRIXKOZIJN 3.1 2 3. CONVERSIE GEBRUIKERSBESTANDEN 3 3.1. CONVERSIE STAMBESTANDEN

Nadere informatie

Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013

Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013 Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013 NIEUW! Ultieme bescherming voor uw pc en online identiteit Bekroonde virusbescherming

Nadere informatie

Vervanging van Internet Explorer, / Keten

Vervanging van Internet Explorer,  / Keten Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: dinsdag 2 juli 201922:26 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2019.0.0.159: E-mail / Keten

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

INLEZEN FACTUURBESTANDEN

INLEZEN FACTUURBESTANDEN INLEZEN FACTUURBESTANDEN WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat 1 Algemene werking Het boeken van aan- en verkoopfacturen kan op een eenvoudige manier geautomatiseerd worden. Om het ingeven van

Nadere informatie

Sharpdesk V3.3. Installatiehandleiding Versie 3.3.07

Sharpdesk V3.3. Installatiehandleiding Versie 3.3.07 Sharpdesk V3.3 Installatiehandleiding Versie 3.3.07 Copyright 2000-2009 SHARP CORPORATION. Alle rechten voorbehouden. Het reproduceren, aanpassen of vertalen van deze publicatie zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen PIXMA MP490 Diegem, 19 augustus

Nadere informatie

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT!

DIT PROGRAMMA EN EEN ADOBE ID DIENT TE GEBEUREN VOORDAT U BOEKEN KOOPT! BELANGRIJKE NOOT OVER e-books: e-books in epub formaat, zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management) Om digitale E-Books te kopen, downloaden en lezen op uw ereader, epub formaat, heeft u het programma

Nadere informatie

IRISDocument TM 9.0 Server for IRISPowerscan TM 9.0

IRISDocument TM 9.0 Server for IRISPowerscan TM 9.0 IRISDocument TM 9.0 Server for IRISPowerscan TM 9.0 Snelstartgids IRISDocument TM 9.0 Server for IRISPowerscan TM 9.0 Snelstartgids Inhoud Auteursrechten... 1 Over deze snelstartgids... 3 Hoofdstuk 1

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista BEKNOPTE HANDLEIDING voor Windows Vista INHOUD Hoofdstuk 1: SYSTEEMVEREISTEN...1 Hoofdstuk 2: PRINTERSOFTWARE INSTALLEREN ONDER WINDOWS...2 Software installeren om af te drukken op een lokale printer...

Nadere informatie

10: Statistieken en rapportages met Excel

10: Statistieken en rapportages met Excel 10: Statistieken en rapportages met Excel 1. Omschrijving van deze functie Met PlanningPME heeft u de mogelijkheid om verschillende typen rapporten te maken: Statistieken die geproduceerd worden door de

Nadere informatie

Halfjaar resultaten 2008 van I.R.I.S. Aanhoudende groei van de activiteiten Resultaten in overeenstemming met business plan

Halfjaar resultaten 2008 van I.R.I.S. Aanhoudende groei van de activiteiten Resultaten in overeenstemming met business plan PERSBERICHT EN - FR - NL- DE Brussel, 29 augustus 2008 EMBARGO tot 29/8/2008 om 17u45 IMAGE RECOGNITION INTEGRATED SYSTEMS GROUP NV (afgekort I.R.I.S. Group) Halfjaar resultaten 2008 van I.R.I.S. Aanhoudende

Nadere informatie

2 Kennismaking met het scherm

2 Kennismaking met het scherm 84 1 Inleiding Met Microsoft Office Picture Manager kan je op een eenvoudige manier jouw afbeeldingen bekijken, beheren, bewerken en delen. Paint kan je openen via Starten - Alle Programma s - Microsoft

Nadere informatie

Doe het zelf installatiehandleiding

Doe het zelf installatiehandleiding Doe het zelf installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding helpt u bij het installeren van KSYOS TeleDermatologie. De installatie duurt maximaal 30 minuten, als u alle onderdelen van het systeem gereed

Nadere informatie

Advies- en BegeleidingsCentrum voor het onderwijs in Amsterdam. Beeld en geluid. Onderdelen uit de workshop Werken met multimedia

Advies- en BegeleidingsCentrum voor het onderwijs in Amsterdam. Beeld en geluid. Onderdelen uit de workshop Werken met multimedia Advies- en BegeleidingsCentrum voor het onderwijs in Amsterdam Beeld en geluid Onderdelen uit de workshop Werken met multimedia ABC Amsterdam OCA onderwijscomputercentrum maart 2002 Deze cursus is eigendom

Nadere informatie

* De toekomst voorbij. Nederlands

* De toekomst voorbij. Nederlands * De toekomst voorbij Nederlands Technologie boven uw verwachtingen... VERBAZENDE AFMETING De nieuwe PSPIX, gemaakt met messcherpe technologie en design, is de kleinste en meest compacte PSP-scanner op

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Afdrukopties instellen' op pagina 2-32 'Afdrukkwaliteit selecteren' op pagina 2-35 'Afdrukken in zwart-wit' op pagina 2-36 Afdrukopties

Nadere informatie

Werken met Adobe Acrobat 4. Auteur: Pierre Gorissen Kenmerk: Gor00-AcrobatV01

Werken met Adobe Acrobat 4. Auteur: Pierre Gorissen Kenmerk: Gor00-AcrobatV01 Werken met Adobe Acrobat 4 Auteur: Pierre Gorissen Kenmerk: Gor00-AcrobatV01 Inleiding...3 Acrobat en Acrobat...4 Het maken van een Acrobat bestand...5 Opslaan van een webpagina in een Acrobat bestand...7

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN!

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! 1. Licentieovereenkomst BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! Het aanvaarden van deze overeenkomst geeft U het recht tot gebruik van deze software, de software blijft

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010)

HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010) HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010) Inleiding Dit Temperatuurstation en de bijbehorende software van de datarecorder vormen een kwalitatief hoogstaand dataverwerkingsysteem. Nadat u de

Nadere informatie

Dit kunt u vinden op internet via deze link: http://www.adobe.com/nl/products/digitaleditions/help/

Dit kunt u vinden op internet via deze link: http://www.adobe.com/nl/products/digitaleditions/help/ BELANGRIJKE NOOT OVER e-books: e-books in epub formaat, zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management) Om digitale E-Books te downloaden en lezen op uw ereader, epub formaat, heeft u het programma

Nadere informatie

2. Foto s inlezen en verbeteren in de Organizer

2. Foto s inlezen en verbeteren in de Organizer 29 2. Foto s inlezen en verbeteren in de Organizer Fotograferen met behulp van digitale camera s is niet meer weg te denken. De kwaliteit van digitale camera s neemt steeds verder toe en de prijs wordt

Nadere informatie

Foto s verkleinen en Foto s in elkaar over laten lopen

Foto s verkleinen en Foto s in elkaar over laten lopen Foto s verkleinen en Foto s in elkaar over laten lopen Een foto, ergens op uw computer Open een de map van bestanden voor de website, of maak deze eerst aan. Open de te gebruiken foto met het volgende

Nadere informatie

Internet Veiligheidspakket van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7,8 Versie 13.04.19

Internet Veiligheidspakket van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7,8 Versie 13.04.19 Internet Veiligheidspakket van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7,8 Versie 13.04.19 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Systeemeisen... 4 3 Installatie... 5 4 Gebruik en instellingen... 12 4.1 Algemeen...

Nadere informatie

Scannen met ClaroRead Pro

Scannen met ClaroRead Pro Scannen met ClaroRead Pro Auteur training: Opdidakt Supplies, Mathieu van de Water Titel training: Vaardigheidstraining scannen met ClaroRead 2011, Opdidakt Supplies Schoonstraat 23 5384 AK Heesch Alle

Nadere informatie

SkyDrive Pro. NASCHOLING HOUTLAND januari/februari 2014. Loes Casteleyn & Kevin Baert informaticadienst scholengroep Sint-Rembert v.z.w.

SkyDrive Pro. NASCHOLING HOUTLAND januari/februari 2014. Loes Casteleyn & Kevin Baert informaticadienst scholengroep Sint-Rembert v.z.w. SkyDrive Pro NASCHOLING HOUTLAND januari/februari 2014 informaticadienst scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 3 2. Wat is SkyDrive Pro... 5 3. SkyDrive Pro activeren...

Nadere informatie

Vaardigheidstraining Scannen met ClaroRead

Vaardigheidstraining Scannen met ClaroRead Vaardigheidstraining Scannen met ClaroRead Auteur training: Opdidakt Supplies, Mathieu van de Water Titel training: Vaardigheidstraining scannen met ClaroRead 2011, Opdidakt Supplies Schoonstraat 23 5384

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET INTERNET VERWERKEN

INFORMATIE VAN HET INTERNET VERWERKEN INFORMATIE VAN HET INTERNET VERWERKEN Naam Nr Klas Datum 1. WEBPAGINA'S OPSLAAN Open Windows Verkenner en maak in je persoonlijke werkmap op de server een nieuwe map aan met de naam Lichaamstaal. Open

Nadere informatie

De mogelijkheden van Adobe Acrobat 8 voor het maken van toegankelijke PDF documenten

De mogelijkheden van Adobe Acrobat 8 voor het maken van toegankelijke PDF documenten De mogelijkheden van Adobe Acrobat 8 voor het maken van toegankelijke PDF documenten Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Agenda Introductie op Adobe Achtergronden van PDF Drijfveren

Nadere informatie

MATHBUILDER-SOFTWARE. MathBuilder-software. MoreToMath-software in de klas. Systeemvereisten

MATHBUILDER-SOFTWARE. MathBuilder-software. MoreToMath-software in de klas. Systeemvereisten MathBuilder-software MoreToMath-software in de klas Als MathBuilder gebruikt wordt in een onderwijssituatie, kan de software ervoor zorgen dat de leerprestaties van de leerlingen erop vooruitgaan. Het

Nadere informatie

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN!

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! 1. Licentieovereenkomst BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! Het aanvaarden van deze overeenkomst geeft U het recht tot gebruik van deze software, de software blijft

Nadere informatie

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Pagina 1 van 56 Inhoud van deze help 1. Algemeen 1.1 Inhoud van deze box. 1.2 Minimum systeemvereisten 2.

Nadere informatie

Divar - Archive Player. Bedieningshandleiding

Divar - Archive Player. Bedieningshandleiding Divar - Archive Player NL Bedieningshandleiding Divar Archiefspeler Gebruiksaanwijzing NL 1 Divar Digital Versatile Recorder Divar Archiefspeler Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Aan de slag..................................................

Nadere informatie

1. Collage Creator. In dit hoofdstuk leert u:

1. Collage Creator. In dit hoofdstuk leert u: 17 1. Collage Creator Met het programma ArcSoft Collage Creator kunt u uw eigen fotocollages maken van uw favoriete foto's. Knippen, schuiven en tekst toevoegen is heel eenvoudig in dit gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

PRODUCT FACT SHEET. WAT LEVERT HET? Spraakherkenning voor pc-liefhebbers, thuiskantoren of kleine kantoren.

PRODUCT FACT SHEET. WAT LEVERT HET? Spraakherkenning voor pc-liefhebbers, thuiskantoren of kleine kantoren. PRODUCT FACT SHEET Product: Dragon NaturallySpeaking Preferred Versie: 9.0 Medium: 2 CDs Platform: Microsoft Windows XP, 2000 DOELGROEP Kleine kantoren, thuiskantoren en geavanceerde pc-gebruikers WAT

Nadere informatie

ScanSnap S510 1. ScanSnap: installatie en instellingen. 1.1 Installatie van de meegeleverde software. 1.2 Instellingen van de ScanSnap manager

ScanSnap S510 1. ScanSnap: installatie en instellingen. 1.1 Installatie van de meegeleverde software. 1.2 Instellingen van de ScanSnap manager ScanSnap S510 1 ScanSnap: installatie en instellingen Het inscannen van een document kan vergeleken worden met het maken van een foto van een document. Een document dat ingescand wordt zonder dat er tekstherkenning

Nadere informatie

1. De IRISCard scanner gebruiken

1. De IRISCard scanner gebruiken Deze Beknopte Gebruiksaanwijzing helpt u bij de installatie en het gebruik van IRISCard Anywhere 5 en IRISCard Corporate 5 scanners. De met deze scanners meegeleverde software is: - Cardiris Pro 5 en Cardiris

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

BAUR-software voor het beheer van meetgegevens ITS Lite

BAUR-software voor het beheer van meetgegevens ITS Lite Gebruikershandleiding BAUR-software voor het beheer van meetgegevens ITS Lite (supervisor) Voor BAUR-oliebeproevingsmachines B A U R G m b H R a i f f e i s e n s t r. 8 6 8 3 2 S u l z, A u s t r i a

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6. 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7

1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6. 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7 NEDERLANDS...5 nl 2 OVERZICHT nl 1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7 3 BLUETOOTH VOORZIENINGEN...8 4 SOFTWARE INSTALLATIE...9 4.1 Voorbereidingen...10

Nadere informatie

Head Pilot v Gebruikershandleiding

Head Pilot v Gebruikershandleiding Head Pilot v1.1.3 Gebruikershandleiding Inhoud 1 Installatie... 4 2 Head Pilot Gebruiken... 7 2.2 Werkbalk presentatie... 7 2.3 Profielen beheren... 13 2.3.1 Maak een profiel... 13 2.3.2 Verwijder een

Nadere informatie

Readiris 17. No retyping. No paper. Just smart documents. #1 Conversion Software

Readiris 17. No retyping. No paper. Just smart documents. #1 Conversion Software Readiris 17 No retyping. No paper. Just smart documents. for Mac #1 Conversion Software Hoofdstuk 1: Installeren en activeren Systeemvereisten Dit is de minimaal vereiste systeemconfiguratie om Readiris

Nadere informatie

Sociaal Competent Toolbox

Sociaal Competent Toolbox Sociaal Competent Toolbox Software-handleiding Handleiding bij het boek Sociaal Competent Auteurs: Roel Grit, Roelie Guit, Nico van der Sijde ISBN 90 01 30004 9 Website: www.sociaalcompetent.wolters.nl

Nadere informatie

Office 365. Tips and tricks

Office 365. Tips and tricks Office 365 Tips and tricks Sint-Janshof vzw De Ranken Inge De Cleyn Schooljaar 2016-2017 Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Aanmelden... 2 E-mail... 2 Mail versturen... 2 Mails klasseren... 4 Verdelen in mappen...

Nadere informatie

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING SIM SAVER KORTE HANDLEIDING (WinXP en 2000: Indien u het toestel niet in dezelfde USB-poort steekt, zal de drive voor de tweede poort opnieuw moeten worden gedefinieerd. Dit probleem heeft te maken met

Nadere informatie

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Professionele Direct Mail Software Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Een Compleet en Modulair Direct Mail Systeem FlexMail is

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Handleiding gebruik Vtlb-calculator

Handleiding gebruik Vtlb-calculator Handleiding gebruik Vtlb-calculator De Vtlb-calculator is een programma gemaakt voor Windows. Bent u een Apple gebruiker, zie uitleg onder aan de pagina. Let op! In Windows 10 wordt standaard de Edge browser

Nadere informatie

Stappenplan Scannen. Hoe te scannen: Start het programma ABBYY Finereader op

Stappenplan Scannen. Hoe te scannen: Start het programma ABBYY Finereader op Stappenplan scannen Hoe te scannen: Start het programma ABBYY Finereader op Het programma ABBYY Finereader is een programma waarmee makkelijk gescand kan worden. Het zorgt voor de OCR omzetting. Dit wil

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

Handleiding ChainWise Digitaal factureren

Handleiding ChainWise Digitaal factureren Handleiding ChainWise Digitaal factureren Versie: 1.1 Datum: februari 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voorbereiding... 4 2.1 E-mail sjabloon aanpassen... 4 2.2 Instellen from en bcc adres, subject...

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

ScanSnap 1. ScanSnap: installatie en instellingen. 1.2 Instellingen van de ScanSnap manager. 1.1 Installatie van de meegeleverde software

ScanSnap 1. ScanSnap: installatie en instellingen. 1.2 Instellingen van de ScanSnap manager. 1.1 Installatie van de meegeleverde software ScanSnap 1 ScanSnap: installatie en instellingen Het inscannen van een document kan vergeleken worden met het maken van een foto van een document. Een document dat ingescand wordt zonder dat er tekstherkenning

Nadere informatie

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN!

BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! 1. Licentieovereenkomst BELANGRIJK! LEES DEZE OVEREENKOMST ALVORENS DE SOFTWARE TE INSTALLEREN! Het aanvaarden van deze overeenkomst geeft U het recht tot gebruik van deze software, de software blijft

Nadere informatie

Zakelijk Veiligheidspakket van InterNLnet Handleiding voor de installatie van Windows besturingssystemen.

Zakelijk Veiligheidspakket van InterNLnet Handleiding voor de installatie van Windows besturingssystemen. Zakelijk Veiligheidspakket van InterNLnet Handleiding voor de installatie van Windows besturingssystemen. 1 INHOUD: Inleiding blz 3 a) Installatie van het Zakelijk Veiligheidspakket voor de eerste keer.

Nadere informatie

Welkom bij Foxit Mobile PDF

Welkom bij Foxit Mobile PDF Welkom bij Foxit Mobile PDF Instructies: Verschillende weergaven... 2 Bestandsbeheertools... 3 Openbare cloud-services... 4 Weergave en tools... 5 Tools voor aantekeningen... 7 Handtekening... 9 Tekstselectie...

Nadere informatie

November 2004 versie 1.0

November 2004 versie 1.0 November 2004 versie 1.0 Vooraf» De handleiding kan een nuttig hulpmiddel zijn bij eventuele vragen of problemen. Voor een eerste introductie verwijzen we u naar de basishandleiding van de digitale Milieutafel.»

Nadere informatie

Het gebruik van de QuickScan knop

Het gebruik van de QuickScan knop QuickScan on-line help Het gebruik van de QuickScan knop QuickScan setting Voorkeursinstellingen Het gebruik van de QuickScan knop Doormiddel van de QuickScan knop kunt u snel beelden scannen en automatisch

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Aan de slag DeskTopBinder V2 Lite installeren Bijlage

Installatiehandleiding. Aan de slag DeskTopBinder V2 Lite installeren Bijlage Installatiehandleiding 1 2 3 Aan de slag DeskTopBinder V2 Lite installeren Bijlage Woord vooraf DeskTopBinder V2 Lite kan diverse gegevens integreren en beheren, zoals bijvoorbeeld bestanden gemaakt met

Nadere informatie