Totaal: 416 workshops / 750 deelnemers / 6781 deelnames / gemiddeld aantal deelnames per week: 150

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Totaal: 416 workshops / 750 deelnemers / 6781 deelnames / gemiddeld aantal deelnames per week: 150"

Transcriptie

1

2 A. Workshopprogramma Totaal: 416 workshops / 750 deelnemers / 6781 deelnames / gemiddeld aantal deelnames per week: 150 Workshoptrajecten Hoograven* Rap / 1 Streetdance / 1 MA-KE / 1 Workshoptrajecten Zuilen* DJ /1 Workshoptrajecten Cultuurspot Overvecht Rap / 8 Streetdance / 4 zang / 4 Theater / 1 Workshoptrajecten Voortgezet Onderwijs Rap: 8 x Trajectum College Theater: 5 x Trajectum College / 1 x Pouwer MA-KE: 2 x Trajectum College / 1 x Pouwer Zang: 1 x Pouwer / 1 x Trajectum College Dans: 1 x Pouwer Workshoptrajecten Primair Onderwijs Theater / 6 SDNS theaterdans / 1 MA-KE / 2 * = in samenwerking met JoU

3 B. Projecten en Producties Totaal 4 projecten / Totaal 6 producten Projecten BijDeHand / jan jun In het schooljaar 2014/15 waren wij wederom de partij die het cultuurprogramma voor het maatjesproject BijDeHand van Doenja Dienstverlening organiseerde. Waar we in de eerste editie focuste op Utrecht ZuidWest, werd het nu breder aangepakt tot Utrecht Breed. In het Project BijDeHand werd er een koppeling gemaakt tussen kinderen met een zwakke sociaaleconomische positie en studenten die als rolmodel fungeren. Doenja Dienstverlening hield zich bezig met de werving, selectie en begeleiding van de kinderen en studenten. Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland verzorgde het culturele programma gedurende het schooljaar. Dit werd zo geprogrammeerd dat alle koppels ook bij de andere wijken op bezoek kwamen en daar gezamenlijk culturele kennismakingsworkshops volgden op het gebied van onder andere theater, dans en beeldende kunst. Zomer Van Kanaleneiland / juli aug De 'Zomer van Kanaleneiland' is een project voor alle kinderen en jongeren uit Kanaleneiland die tijdens de zomer niet op vakantie gaan. Met dit project werd het zomerprogramma van verschillende organisaties uit Kanaleneiland/Transwijk in kaart gebracht en verspreid in de wijk. Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland nam de coördinatie en de PR op zich en bood zelf een programma aan. Zo was 'De Boks' open gedurende de zomer waardoor kinderen en jongeren terecht konden om hun kunsten te beoefenen. Sfeermakers Met dit project ontwikkelden wij samen met onze partners een traject gericht op de sfeerverbetering in de klassen op het voortgezet onderwijs. Dit ter voorkoming van pesten online en offline. Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland zette in op een theatertraject waarin onderlinge kennismaking en vertrouwen centraal staan. Dit project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland, Stichting JOU en Firma Media en aangeboden aan Het Wellant College. Omdat 2014 een succes was waar de school heuse verbetering merkte in de sfeer in de klassen, werden wij gevraagd het project nogmaals uit te voeren op de school.

4 Schrijfwedstrijd Vuurdoop In aanloop naar het Vuurdoop Festival heeft het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland een schrijfwedstrijd georganiseerd. De opdracht was om een kort verhaal te schrijven van max een A4tje over iets dat je voor het eerst meemaakte. De meeste deelnemers kwamen van het voortgezet onderwijs. Producties SFIFA, of hoe jij over je moeder denkt SFIFA is de vierde theaterproductie van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland in samenwerking met Stichting Vida en Stichting JOU. Het stuk ging over hoe jongeren aankijken tegen 'ouderschap'. Hoe zien zij de rol van hun eigen ouders? Wat zij zelf later net zo doen en wat juist heel anders? In 2014 vonden de interviews, wervingsselectie en repetities plaats. In 2015 stond het tienkoppige cast op het toneel. Zij speelden een uitverkocht Stadsschouwburg Utrecht, in verschillende wijktheaters en op voortgezet onderwijs scholen.

5 Magazine Sfifa Gesprekken met de meiden van de meidengroepen van Stichting JoU uit Kanaleneiland en Rivierenwijk hebben geïnspireerd tot het maken van een meidenmagazine. Zij schreven hierin brieven naar hun moeder. Deze magazine werd uitgedeeld tijdens de première van het theaterstuk 'SFIFA, of hoe jij over je moeder denkt. Dit project is gemaakt i.s.m. Stichting JoU en Firma Media. Theaterstuk Cultuurspot Overvecht In Cultuurspot Overvecht zijn wij volop aan de slag met een theaterstuk. De thema wordt door de jongeren zelf bedacht en de stukken worden samen met de docent geschreven. In 2016 zullen zij op verschillende plekken spelen.

6 De Boks Mixtape vol 2 In 2014 zijn wij gestart met de eerste editie van de 'Boks Mixtape vol 1.' Dit was een CD waarop de best off 2014 aan opnames die in onze studio gemaakt zijn, opstaan. In 2015 is de tweede editie met wederom 8 hits van jongeren van 'De Boks' Opnames studio In 2015 is er volop gebruik gemaakt van de opnamestudio wat onderdeel is van 'De Boks'. In totaal zijn er ongeveer 50 tracks opgenomen. De makers zijn vrij om deze wel of niet te publiceren. Videoclip 'Nieuwe dag' De winnares van de 'Boks Awards 2014' had als prijs een clipshoot in Londen gewonnen. Deze is in 2015 opgenomen en heet 'Nieuwe dag'.

7 C. Evenementen en programmering op evenementen totaal 3 evenementen in eigen beheer + 8 evenementen gastprogrammering / bezoekers: 2720 / deelnemers evenementen (jongeren die optraden): mei Bevrijdingsfestival Op 5 mei werd het bevrijdingsfestival op Park Transwijk gevierd. Dat jaar stond het in het kader van 70 jaar vrijheid. De talenten van het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland stonden net als in de jaren ervoor op het Vrijheidspodium. Zo waren er optredens van groepen Monstarz, Nowell en Puur. 13 juni Kanaleneiland on Tour In het kader van de Tour De France kon Kanaleneiland natuurlijk niet achterblijven. Zo werd in er Kanaleneiland Zuid tegelijk met de braderie een klein festival georganiseerd door Harten van Sport in samenwerking met andere wijkorganisaties. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland was verantwoordelijk voor het muziekpodium waar verschillende wijktalenten van De Boks optraden. 17 juli De Parade De Parade is het theaterfestival waar ieder gezelschap wel gezien wil worden. Ook dit jaar stonden zij op het Moreelsepark in Utrecht. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland kreeg de privilege om het openingsoptreden te geven van dit evenement. Deze bestond uit een optreden van Nowell die het jaar ervoor de Boks Awards had gewonnen, Monstarz Rap en R&B artiesten en een scene uit het theaterstuk SFIFA.

8 6 september 26 september ARK Festival Al jaren organiseert het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland het ARK Festival. 6 september was het alweer de vierde editie. Ditmaal met een andere constructie. Zo werden de wijkorganisaties meer betrokken waardoor het een breed gedragen wijkfestival werd. Met grote optredens van o.a. Ithran en KaasCouse, optredens van De Boks talenten, een kindertent, Eet kraampjes, een leeshoek en nog veel meer, was het een mooi evenement om de zomer af te sluiten. Burendag Dit jaar deden wij in samenwerking met Stichting JOU voor het eerst mee met Burendag. De dag dat de twee organisaties onder een kap, hun deuren openden voor alle omwonenden. Zo waren er optredens van jongeren uit de wijk, was er een DJ uit de wijk die leuke plaatjes draaide, een rommelmarkt en hapjes en drankjes.

9 25-26 september Drongo Festival Het Drongo Festival is een festival waar talen centraal staan. Alles wat je maar kunt bedenken wat meer taal te maken heeft vindt je op deze dagen op het festival. Drongo vond in 2015 plaats in het Jaarbeurs Utrecht. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland werd gevraagd om als partners ervoor te zorgen dat er jongeren uit de wijken deelnamen aan de masterclas van de Rapper Akwasi. Tijdens de masterclass vertelde Akwasi over zijn carrière, de valkuilen, verwachtingen en ambities. Ook mochten deelnemers vragen stellen en zelf wat laten horen waarop zij feedback kregen. Aan het einde van de ochtend gaven de jongeren een presentatie op de mainstage 9 oktober Masterclass en Excursie TivoliVredenburg De Marokkaanse muzikant en poëet Walid Bn Selim was in het land om vanuit met Kytopia toe te werken naar een concert in Tivoli Vredenburg. Vooraf gaf hij in Jongeren Cultuurspot Overvecht een masterclass aan de jongeren, ook gaf hij gastlessen binnen onze workshops op scholen. Deze zelfde jongeren mochten zijn optreden in TivoliVredenburg bijwonen. I.s.m. Culture Connection 16 oktober Festival De Ontdekking Tijdens de viering van het 50 jarig bestaan van de basisschool Johannes de VVIII die inmiddels 'De Schateiland' heet, heeft het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland een deel van het programma verzorgd en was het betrokken in de aanloop van het event. Zo vonden de audities van het talentenjacht op gebied van zang en dans plaats in onze locatie. Ook gaf onze MA-KE modedocente drie workshops aan twee klassen die waarin werd toegewerkt naar een modeshow met zelfgemaakte kleding uit verschillende windstreken tijdens Festival De Ontdekking.

10 17 oktober Knallands Kwartiertje 'Knallands Kwartiertje' is een tour door de wijk Kanaleneiland/Transwijk waar op verschillende locaties optredens plaatsvonden. Bezoekers werden in groepen ingedeeld en gingen als een carrousel langs alle speelplekken. Dit event is georganiseerd door 'Eiland 8'. Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland deed mee door haar locatie als speelplek beschikbaar te stellen en een kwartier te vullen met talent uit eigen stal. 18 oktober Culturele Zondag Alles Kids Op 18 oktober stond de Culturele Zondag in het teken van kinderen. Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland programmeerde verschillende optredens op het Rabo Open Stage in TivoliVredenburg. 31 oktober Vuurdoop Festival Ter ere van Martin Bril is er een paviljoen geplaatst op het ARKstrook in Kanaleneiland. Het openingsfeest was het Vuurdoop Festival. Naast optredens van Marikit en spoken word artiest Derek Otte waren er ook kraampjes met hapjes en drankjes en was de uitreiking van het vuurdoop schrijfwedstrijd. Deze is georganiseerd door het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland i.s.m. de Gemeente Utrecht. 18 december De Boks Awards Na het succes van de eerste Boks Awards in 2014 kon de tweede editie niet uitblijven Op 18 december was een uitverkochte Blauwe Zaal in de Stadsschouwburg het toneel voor 8 finalisten die vocaal tegen elkaar streden om de Boks Awards. Jongeren die deelnamen aan onze DJworkshops draaiden voor, na en in de pauze. De Boks Awards werden door het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland georganiseerd in samenwerking met Radio FunX.

11 Kerstvakantie D. Bezoek voorstellingen Stadsschouwburg Utrecht Onze theaterdocenten zijn in de kerstvakantie tweemaal met een groep leerlingen van de basisschool Schateiland op excursie geweest: Ze bezochten een kindervoorstelling de Stadsschouwburg Utrecht en kregen een kijkje achter de schermen Facilitering De Boks De Boks is een werkplaatsconcept waarin jongeren gebruik maken van onze faciliteiten om hun kunsten te ontdekken en ontwikkelen. Zij zijn hier vrij om aan jun eigen producten te werken en kunnen daarbij gebruik maken van de faciliteiten en expertise van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland.

een greep uit ons werk

een greep uit ons werk 2014 een greep uit ons werk a. Workshopprogramma Rap Zang Streetdance Make a track Fotografie DJ Sfeermakers MA-KE Mode Superchefs Muzikale reis Theaterdans Fijnproevers Workshops zijn gegeven binnen Jongeren

Nadere informatie

JONGEREN CULTUURHUIS KANALENEILAND

JONGEREN CULTUURHUIS KANALENEILAND JONGEREN CULTUURHUIS KANALENEILAND ACTIVITEITENVERSLAG 2018 Voorwoord In 2018 zijn wij verder gegaan met de uitvoering van ons Ondernemingsplan 2017-2020 `Nieuwe Makers Nieuw Publiek. Het fundament daarvoor

Nadere informatie

GEVONDEN: nieuwe makers nieuw publiek ONDERNEMINGSPLAN

GEVONDEN: nieuwe makers nieuw publiek ONDERNEMINGSPLAN GEVONDEN: nieuwe makers nieuw publiek ONDERNEMINGSPLAN 2017-2020 2020 INHOUD Voorwoord Ambities en kwaliteit 1. Missie, visie en doelstellingen 2. Terugblik en reflectie 3. Ambities 2017-2020 4. Programmalijnen

Nadere informatie

Verslag Arabic Crossroads Music & Poetry Stichting Culture Connection

Verslag Arabic Crossroads Music & Poetry Stichting Culture Connection Verslag Arabic Crossroads Music & Poetry Stichting Culture Connection Stichting Culture Connection organiseerde in oktober 2016 de eerste editie van Arabic Crossroads Music & Poetry: een interdisciplinair

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Factsheet festival De Betovering

Factsheet festival De Betovering Factsheet 2018 - festival De Betovering Creativity is contagious. Pass it on! - Albert Einstein - Feiten en cijfers editie 2018 Omdat we graag onze resultaten en plannen met jullie delen. Omdat kunstdeelname

Nadere informatie

VAN VONK TOT VLAM FLUXUS JAARBERICHT foto Quentin Rademaker

VAN VONK TOT VLAM FLUXUS JAARBERICHT foto Quentin Rademaker VAN VONK TOT VLAM FLUXUS JAARBERICHT 2016 foto Quentin Rademaker WAT IS FLUXUS? MUZIEK / THEATER / BEELDENDE KUNST / CONCERTEN / DIGITALE MEDIA / INSPIRATIELEZINGEN / MUSICAL / MASTERCLASSES / ZANG / EXPOSITIES

Nadere informatie

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 21-1-2014 12:11 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. ZIMIHC 25 jaar! Klassiek op Zondag De eerste Lazy ZIMIHC Afternoon! Jeugdcultuurfonds - Doe mee! Theater Dichtbij in

Nadere informatie

Wordt de niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de  niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 4-2-2016 14:23 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. De ZIMIHC Zomer Vacature Zangdocent- BO!NK Holland House in Pécs A Lazy Sunday Afternoon WASBE Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

Muziekcentrum. Wilminktheater. 439 activiteiten 160 hectoliter bier per jaar. 354 activiteiten flessen wijn per jaar. wilminktheater.

Muziekcentrum. Wilminktheater. 439 activiteiten 160 hectoliter bier per jaar. 354 activiteiten flessen wijn per jaar. wilminktheater. Jaarverslag 2015 Wilminktheater Muziekcentrum 354 activiteiten 14.000 flessen wijn per jaar 439 activiteiten 160 hectoliter bier per jaar De Kleine Willem De Grote Kerk 246 activiteiten 125 jaar oud 63

Nadere informatie

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch PARTNERPROGRAMMA S 2019 Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch 06 3839 3999 sponsoring@jazzinduketown.nl INTRO Jazz in Duketown is het grootste gratis (openlucht) jazzfestival in Nederland, met jaarlijks

Nadere informatie

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week 1 t/m 10 september 2018, Hilversum Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt. Het veranderende medialandschap en

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Aanbod Kunst- en Cultuureducatie voor de basisscholen in De Lier

Aanbod Kunst- en Cultuureducatie voor de basisscholen in De Lier Aanbod Kunst- en Cultuureducatie voor de basisscholen in De Lier Dario Fo, ondernemers in de kunst Poeldijk, 13 december 2012 Inleiding Op de vraag van de gezamenlijke basisscholen uit De Lier voor een

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Gemeente Dalfsen, Cultuureducatie Projectplan Buitenschoolse activiteiten 2010-2013

Gemeente Dalfsen, Cultuureducatie Projectplan Buitenschoolse activiteiten 2010-2013 Gemeente Dalfsen, Cultuureducatie Projectplan Buitenschoolse activiteiten 2010-2013 Inleiding De gemeente Dalfsen wil voor haar jonge inwoners een cultureel en kunstzinnig klimaat scheppen waarin zoveel

Nadere informatie

Cultuureducatiebeleidsplan

Cultuureducatiebeleidsplan Cultuureducatiebeleidsplan 2010-2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1.1 Achtergrond 1.2 Vraagstelling 1.3 Werkwijze 2. Huidige situatie 2.1 Missie en visie 2.2 Wat doen we nu? 2.3 Kerndoelen kunstzinnige oriëntatie

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival

Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival Beleidsplan 2013-2016 Reuringfestival De missie van Reuring Reuring is een jaarlijks terugkerend, internationaal theater- en muziekfestival in Purmerend. Het Reuring Festival richt zich op een breed publiek.

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

EMEG Lijst. Onderdeel: Event

EMEG Lijst. Onderdeel: Event EMEG Lijst Onderdeel: Event Max Kolster CO1F 21 september 2012 Inleiding Afgelopen zomer ben ik op Solar Weekend Festival in Roermond geweest. Ik ben daar vooral als bezoeker geweest, maar heb ook als

Nadere informatie

HOE LAAT JE KINDEREN ONTDEKKEN DAT ZE DE WERELD KUNNEN VERANDEREN?

HOE LAAT JE KINDEREN ONTDEKKEN DAT ZE DE WERELD KUNNEN VERANDEREN? HOE LAAT JE KINDEREN ONTDEKKEN DAT ZE DE WERELD KUNNEN VERANDEREN? Kinderen kunnen meer dan ze denken. Dat moeten ze wel eerst ervaren. Move koppelt een klas of groep kinderen aan studenten. Samen starten

Nadere informatie

Dit is de Lindenberg. Onze filosofie. Geniet van talent. Strategisch Meerjarenplan

Dit is de Lindenberg. Onze filosofie. Geniet van talent. Strategisch Meerjarenplan Dit is de Lindenberg De Lindenberg is het huis waar alles kan. Niet in de letterlijke zin natuurlijk; ook de Lindenberg heeft te maken met wet- en regelgeving en financiële grenzen. Maar de zin verwoordt

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem. September 2015

Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem. September 2015 Beleidsplan Stichting Openluchttheater Lochem September 2015 Inleiding Al meer dan 100 jaar is De Zandkuil een geliefde plek bij veel Lochemers. Het begon in de vroege jaren van de vorige eeuw. Op de flank

Nadere informatie

Cultuurbeleving. Junipeiling Bewonerspanel. Utrecht.nl/onderzoek

Cultuurbeleving. Junipeiling Bewonerspanel. Utrecht.nl/onderzoek Cultuurbeleving Junipeiling Bewonerspanel Utrecht.nl/onderzoek Colofon uitgave Afdeling Onderzoek Gemeente Utrecht 030 286 1350 onderzoek@utrecht.nl in opdracht van Cultuur Ontwikkelorganisatie Gemeente

Nadere informatie

Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid Jaarverslag 2017 Ridderkerk

Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid Jaarverslag 2017 Ridderkerk Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid Jaarverslag 2017 Fonds voor Cultuurparticipatie Gemeente LeXlab Jongerenwerk Building-Arts Stichting Johannes Postschool Attraversiamo 123ZING Cultuurregisseur

Nadere informatie

KUNSTkatern basisschool De Regenboog. Locatie Wevelaan Schooljaar 2013-2014

KUNSTkatern basisschool De Regenboog. Locatie Wevelaan Schooljaar 2013-2014 KUNSTkatern basisschool De Regenboog Geachte leerkracht, ouder en/of verzorger, Locatie Wevelaan Schooljaar 2013-2014 Het Utrechts Centrum voor de Kunsten verzorgt dit schooljaar een breed en mooi aanbod

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

inleiding ambities missie, visie, doelstellingen terugblik En EvaluatiE ambities activiteitenprogramma BElang voor utrecht

inleiding ambities missie, visie, doelstellingen terugblik En EvaluatiE ambities activiteitenprogramma BElang voor utrecht inhoudsopgave A inleiding 2 B ambities 3 missie, visie, doelstellingen 3 2 terugblik En EvaluatiE 5 3 ambities 203206 8 4 activiteitenprogramma 203206 8 5 BElang voor utrecht 0 6 diversiteit En internationale

Nadere informatie

1 Voor welk festival heeft u de kaartjes al binnen?

1 Voor welk festival heeft u de kaartjes al binnen? Festivals Het festivalseizoen staat voor de deur. De line-ups van diverse festivals in de regio zijn bekend. 7 6 5 4 66% 1 Voor welk festival heeft u de kaartjes al binnen? (n=189) 25% 2 5% 5% 9% Ik bezoek

Nadere informatie

OVER DEGASTEN.

OVER DEGASTEN. OVER DEGASTEN Welkom bij DEGASTEN! Wie zijn wij? Hoewel we sinds februari 2013 stichting DEGASTEN zijn, bestaan we al sinds 2013 onder de naam Jong RAST. Jong RAST bestaat sinds 2003 als talentontwikkelingsorganisatie

Nadere informatie

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER DANS BELEIDSPLAN 2014-2017 Inleiding Stichting de Lichting is opgericht in 1986 en heeft als algemene doelstelling het stimuleren van podiumkunsten, en het verrichten

Nadere informatie

Hier komt tekst Internationale evenementenkalender Hier komt ook tekst Versie 07-10-2015. Utrecht.nl

Hier komt tekst Internationale evenementenkalender Hier komt ook tekst Versie 07-10-2015. Utrecht.nl Hier komt tekst Internationale evenementenkalender Hier komt ook tekst Versie 07-10-2015 Jaarlijkse evenementen met internationale aantrekkingskracht maart maart maart mei mei juni augustus augustus september

Nadere informatie

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats 34 di 22-aug-17 08.30-09.10 Ontvangst eerste klassen door mentor 34 09.10-10.30 Ontvangst klassen door mentor, instructie nieuwe systeem+cuppen 34 11.00

Nadere informatie

In gesprek met jongeren

In gesprek met jongeren In gesprek met jongeren Hier komt tekst Verslaglegging Raad in de Wijken Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern Hier komt ook tekst 27 september 2017 Aanleiding Op woensdag 27 september 2017, van 18.00 tot

Nadere informatie

Kunstroute. Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem. Projectverslag

Kunstroute. Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem. Projectverslag Kunstroute 2014 Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem Projectverslag december 2014 1 Inleiding De Kunstroute is dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De drie voorgaande edities

Nadere informatie

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd.

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van het Mill-Hillcollege Goirle, 24 september 2015 Uw kenmerk : Ons kenmerk Onderwerp : BLA-1516-032/NIK/AHA/spe : Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten

Nadere informatie

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www. MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1 MCO Educatie Voortgezet Onderwijs Muziek moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.mco/educatie MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 2 Muziek moet je

Nadere informatie

2.GEHONOREERDE AANVRAGEN

2.GEHONOREERDE AANVRAGEN 1. INLEIDING Het afgelopen jaar was de rente nog steeds zeer laag. Afgesproken werd daarom om, als het nodig zou zijn, het kapitaal aan te spreken. Er kwamen echter minder aanvragen binnen dan voorgaande

Nadere informatie

ZIMIHC band speelt "Anna vertaalt"

ZIMIHC band speelt Anna vertaalt 1 van 7 11-7-2014 12:12 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. ZIMIHC band speelt "Anna vertaalt" Stefanus Appeltaartconcerten in het najaar Culturele Zondag on Tour Workshop crowdfunding

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Regulier gastlesaanbod Primair Onderwijs 2018/2019

Regulier gastlesaanbod Primair Onderwijs 2018/2019 Regulier gastlesaanbod Primair Onderwijs 2018/2019 Inhoudsopgave... 2 Aanmeldprocedure gastlessen:... 2 Voorwaarden gastlessen:... 2 Regulier aanbod PO 2018/2019... 3 Kom uit je Hokje!... 3 Het Snelle

Nadere informatie

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014

Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Artistiek Jaarverslag Amerfortissimo editie 2014 Met Amerfortissimo editie 2014 hebben we op veel gebieden enorme stappen gemaakt. Met name op het gebied

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

Baden in. beautyluxe

Baden in. beautyluxe 2019 Baden in beautyluxe Exclusieve beautyworkshops voor Vogue-lezers daar draait Vogue Beauty Night om. Tijdens Vogue Beauty Night staat één high-end beautymerk centraal en wordt een bijzondere, luxe

Nadere informatie

Fortgensschool (12PG) Datum: AUGUSTUS

Fortgensschool (12PG) Datum: AUGUSTUS Jaarplan 2016 / 2017 AUGUSTUS za 9 jul 2016 08:30 - vr 19 aug 2016 16:00 ZOMERVAKANTIE ma 15 aug 2016 08:30 - za 20 aug 2016 16:00 WERKDAG VOOR TEAM, LEERLINGEN VRIJ vr 19 aug 2016 08:30-16:00 STARTBRIEF

Nadere informatie

Filmvertoning Primair Onderwijs SEPT 2017 NFF DOCENTENHANDLEIDING KAMPIOENEN VAN AMSTERDAM ... NFF Educatie ... Lesmateriaal ...

Filmvertoning Primair Onderwijs SEPT 2017 NFF DOCENTENHANDLEIDING KAMPIOENEN VAN AMSTERDAM ... NFF Educatie ... Lesmateriaal ... NFF DOCENTENHANDLEIDING KAMPIOENEN VAN AMSTERDAM NFF Educatie Van 20 tot en met 29 september 2017 vindt het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht plaats. Het NFF ziet filmeducatie als een belangrijke

Nadere informatie

SCHOUWBURG & CONGRESCENTRUM ORPHEUS IN

SCHOUWBURG & CONGRESCENTRUM ORPHEUS IN SCHOUWBURG & CONGRESCENTRUM ORPHEUS IN 2017 JAARVERSLAG IN VOGELVLUCHT We zijn trots Orpheus wil op het gebied van cultureel ondernemerschap de trots van Apeldoorn zijn. Aan die missie werd ook in 2017

Nadere informatie

Happy Sports & Holiday Foundation

Happy Sports & Holiday Foundation Voorwoord: Alweer een sport- en spelfestijn, daar zijn er toch al zo veel van? Een vraag die al snel naar voren komt. Het antwoord op deze vraag is ja en tegelijkertijd nee. Ja, het is een sport- en spelfestijn.

Nadere informatie

praktijkvakken spel 6 6 beweging 2 2 stem 2 2 muziek 2 2 scenografie 2 2 Theatermaken 6 6

praktijkvakken spel 6 6 beweging 2 2 stem 2 2 muziek 2 2 scenografie 2 2 Theatermaken 6 6 Bijlage B, Onderwijs Examen Regelement, 2014-2015 EC EC jaar 1 Zwolle Arnhem spel 6 6 beweging 2 2 stem 2 2 muziek 2 2 scenografie 2 2 Theatermaken 6 6 theatergeschiedenis 3 3 theatertheorie 3 3 cultuurgeschiedenis

Nadere informatie

Minor Sport en Event- management

Minor Sport en Event- management Minor Sport en Event- management Institute Business & Communication i.s.m. de opleidingen C.M.V en S.G.M Faculteit Economie en Management Versie 1 Minor Sport en Event- management De olympische en para-olympische

Nadere informatie

2014 Een Ongeremd Concert (eindregie) Theatergroep Ongeremd. 2014 Best of Musical Ramaekers Entertainment. (o.a. Ron Link, Tony Neef, Cystine Carreon)

2014 Een Ongeremd Concert (eindregie) Theatergroep Ongeremd. 2014 Best of Musical Ramaekers Entertainment. (o.a. Ron Link, Tony Neef, Cystine Carreon) Regisseur (SEMI- ) PROFESSIONELE PRODUCTIES 2014 Een Ongeremd Concert (eindregie) Theatergroep Ongeremd 2014 Best of Musical Ramaekers Entertainment. (o.a. Ron Link, Tony Neef, Cystine Carreon) 2013 Kerstconcert

Nadere informatie

Programma Parade 2018 bekend

Programma Parade 2018 bekend Met o.a. Lucky TV, BRUUT! en Eye Filmmuseum Persbericht 12 april 2018 Programma Parade 2018 bekend Met o.a. Lucky TV, BRUUT! en Eye Filmmuseum Voor de 28e keer trekt theaterfestival de Parade deze zomer

Nadere informatie

Werkblad talentenjacht - kwaliteitenreflectie

Werkblad talentenjacht - kwaliteitenreflectie Werkblad talentenjacht - kwaliteitenreflectie Doel: Je verzamelt informatie over jouw talenten door het inzetten van jouw netwerk. a. Kies drie personen uit jouw netwerkcirkel, verdeeld over thuis (familie),

Nadere informatie

DOE MEE! - LESBRIEF VOOR DOCENTEN - Het is tijd voor een nieuwe vorm van herdenken.

DOE MEE! - LESBRIEF VOOR DOCENTEN - Het is tijd voor een nieuwe vorm van herdenken. DOE MEE! - LESBRIEF VOOR DOCENTEN - Het is tijd voor een nieuwe vorm van herdenken. DE NATIONALE JONGERENHERDENKING Op 4 mei herdenken we in aanwezigheid van het koningshuis, politici en vertegenwoordigers

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

Samen het beste uit jezelf halen

Samen het beste uit jezelf halen Samen het beste uit jezelf halen Technasium en bèta-onderwijs pag. 4 Kunst en Cultuur pag. 5 Talen en gymnasium pag. 6 Technasium en bèta-onderwijs pag. 4 Kunst en Cultuur pag. 5 Talen en gymnasium pag.

Nadere informatie

Fotograaf: Maarten van Haaff - Orkestproject Vredenburg. primair onderwijs kunst- en cultuurmenu

Fotograaf: Maarten van Haaff - Orkestproject Vredenburg. primair onderwijs kunst- en cultuurmenu Fotograaf: Maarten van Haaff - Orkestproject Vredenburg primair onderwijs kunst- en cultuurmenu kunst en cultuur beleven Utrecht onderscheidt zich door topaanbod van kennis en cultuur. Goed cultuuronderwijs

Nadere informatie

Mei 2015 Vlinder in mijn schaduw, muziek en dansproductie in opdracht van het 4 en 5 mei Comite Kampen/IJsselmuiden. Mei 2015

Mei 2015 Vlinder in mijn schaduw, muziek en dansproductie in opdracht van het 4 en 5 mei Comite Kampen/IJsselmuiden. Mei 2015 Jan-mei 2015 On stage, eigen productie in samenwerking met de Stadsgehoorzaal Kampen onder regie van Bas Groenenberg. Vuur & Vlam is hierin zowel uitvoerend producent als choreograaf. Met medewerking van

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

VOORBEELDTEKST MBO CARD

VOORBEELDTEKST MBO CARD VOORBEELDTEKST MBO CARD Wanneer u uw studenten en personeel wilt informeren over de MBO Card, kunt u deze informatie gebruiken. Bijvoorbeeld op de website, in een nieuwsbrief die vanuit school wordt verstuurd

Nadere informatie

ENTERTAINMENT MEER INFORMATIE EN AANMELDEN ONZE OPLEIDINGEN

ENTERTAINMENT MEER INFORMATIE EN AANMELDEN ONZE OPLEIDINGEN ENTERTAINMENT ENTERTAINMENT In de wereld van Entertainment draait het om amusement, passie en plezier. Mensen vinden het ontspannend om naar een mooie theater-, dansvoorstelling of concert te gaan. Iedere

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting UICF

Beleidsplan Stichting UICF November 2018 Voorwoord Dit beleidsplan bevat de omschrijving van de activiteiten en doelstellingen van Stichting UICF en is geschreven voor alle betrokkenen van de stichting: medewerkers, subsidieverleners

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Jaarplanning Parttime en Fulltime veranderd

Jaarplanning Parttime en Fulltime veranderd Jaarplanning Parttime en Fulltime veranderd Jaarplanning Parttime en Fulltime veranderd Aan het begin van dit jaar heb ik de jaarroosters van DaVinci PT en FT op de website geplaatst. In januari heb ik

Nadere informatie

Beleidsregels subsidies Hof van Twente 2014

Beleidsregels subsidies Hof van Twente 2014 2. Beleidsterrein Cultuur Zo groot en breed mogelijk cultuurparticipatie Maatschappelijke effecten Doelstellingen Subdoelstellingen Vergroten zelfredzaamheid Talentontwikkeling en ontplooiing jeugdige

Nadere informatie

Activiteitenverslag Rijswijk

Activiteitenverslag Rijswijk Activiteitenverslag - Rijswijk Buitenschools Jaar tot en met 18 jaar Korte tot en met 18 jaar Totaal aantal jeugd t/m 18 jaar Totaal aantal workshops jeugd Convenant Rijswijk activiteitenplan - deelnemers

Nadere informatie

Dé plek voor kampeerliefhebbers

Dé plek voor kampeerliefhebbers Dé plek voor kampeerliefhebbers 11 T/M 15 OKTOBER, 2017 JAARBEURS UTRECHT Kampeer & Caravan Jaarbeurs Always a room with a view De Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) is dé plek voor kampeerliefhebbers

Nadere informatie

THEATERSCHOOL WESTELIJKE MIJNSTREEK

THEATERSCHOOL WESTELIJKE MIJNSTREEK THEATERSCHOOL WESTELIJKE MIJNSTREEK INFORMATIEBOEKJE 2017-2018 WELKOM Bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek is de magie en kracht van theater steeds het uitgangspunt. Vanuit deze magie en kracht maken

Nadere informatie

CKV Festival 2012. CKV festival 2012

CKV Festival 2012. CKV festival 2012 C CKV Festival 2012 Het CKV Festival vindt in 2012 plaats op 23 en 30 oktober. Twee dagen gaan de Bredase leerlingen van het voortgezet onderwijs naar de culturele instellingen van Breda. De basis van

Nadere informatie

JAARVERSLAG INLEIDING blz GEHONOREERDE AANVRAGEN blz FINANCIËN blz PRESENTATIE EN PUBLICITEIT blz HET BESTUUR blz.

JAARVERSLAG INLEIDING blz GEHONOREERDE AANVRAGEN blz FINANCIËN blz PRESENTATIE EN PUBLICITEIT blz HET BESTUUR blz. JAARVERSLAG 2015 1. INLEIDING blz. 2 2. GEHONOREERDE AANVRAGEN blz. 3 3. FINANCIËN blz. 7 4. PRESENTATIE EN PUBLICITEIT blz. 8 5. HET BESTUUR blz. 9 1 1. INLEIDING Het afgelopen jaar was de rente nog steeds

Nadere informatie

Jaarverslag z25 2010. Inhoudsopgave

Jaarverslag z25 2010. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Activiteiten... 3 Publiciteit... 4 SETUP:... 4 CBKU Openingsexpositie Doors of Dissociation... 4 Digital Marbles... 4 The Respons(e)ible Project... 4 UNMA... 4 L â u N a y...

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten 2011

Jaarverslag activiteiten 2011 Jaarverslag activiteiten 2011 Na afloop van het slotconcert bij het CKE op24 juni samen met vrijwilligers en docenten Projectbeschrijving en werkwijze Introductie Stichting Hengel is in 2007 opgericht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster 2017 2018 nummer 6 23 februari 2018 Agenda zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart Maandag 12 t/m vrijdag 16 maart Dinsdag 13 maart Dinsdag 20 t/m donderdag 22 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 SEPTEMBER 2016 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag 12 13 14 15 16 17 18 Studiedag 19 20 21 22 23 24 25 Informatieavond: 19.30-21.30 u Start Herfst 16.21 uur 26 27 28 29 30 Deze maand:

Nadere informatie

SPORT- EN CULTUURHUIS NOORDERPOORT STADSKANAAL

SPORT- EN CULTUURHUIS NOORDERPOORT STADSKANAAL startshot! SPORT- EN CULTUURHUIS NOORDERPOORT STADSKANAAL 2012 NIEUWSBRIEF VOOR LEERLINGEN 2 e Projectweek Sport- en Cultuurhuis: startshot 2! Beste leerling: op dinsdag 7 en donderdag 9 februari vindt

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

Concours: talenten voortgezet onderwijs

Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: uitnodiging Beste docenten, schoolleiders, Namens Kunstencentrum Kadmium willen wij via u uw leerlingen uitnodigen om mee te doen aan het project Concours,

Nadere informatie

Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd.

Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van het Mill-Hillcollege Goirle, 20 september 2017 Uw kenmerk : Ons kenmerk Onderwerp : F-1718-040/NIK/AHA/spe : Bijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten

Nadere informatie

De Paèrdestal gaat weer open

De Paèrdestal gaat weer open De Paèrdestal gaat weer open In de Nieuwe Paèrdestal gaat weer van alles gebeuren. Welzijnsinstelling SMWO gaat in de wijk leuke, gezellige en leerzame activiteiten verzorgen voor de kinderen en jeugd

Nadere informatie

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Wat is Westland Cultuurweb? In 2013 opgericht Op initiatief van de gemeente Zelfstandige en onafhankelijke stichting Raad van Toezicht en directeur-bestuurder

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Gantellaan JK Pijnacker T: Frisheid in de lucht!

Gantellaan JK Pijnacker T: Frisheid in de lucht! Gantellaan 21-24 2642 JK Pijnacker T: 015-737 04 69 info@team4talent.org Frisheid in de lucht! Nieuwsbrief oktober 2016 September was de maand van de hittegolf. Zomer in de herfst, nog nooit was het zo

Nadere informatie

belangrijke data oktober 2016 nr. 7

belangrijke data oktober 2016 nr. 7 belangrijke data..... 13 oktober 2016 nr. 7 Vrij 14 oktober Studiedag, alle leerlingen vrij Maa 17 oktober t/m Vrij 21 oktober Herfstvakantie Don 27 oktober Herfstwandeling Oosterpark gr. 1/2, 8.45 uur

Nadere informatie

Happy Sports & Holiday Foundation

Happy Sports & Holiday Foundation Pagina 1 van 7 Pagina 2 van 7 Introductie Er wordt al van alles ondernomen om kinderen en volwassenen met een beperking aan het sporten te krijgen. Wat echter nog veel te weinig gebeurt, is dat men wat

Nadere informatie

Overgewicht. Trends overgewicht (inclusief obesitas) in percentages (Bron: Digitaal Dossier JGZ)

Overgewicht. Trends overgewicht (inclusief obesitas) in percentages (Bron: Digitaal Dossier JGZ) Overgewicht Tabel 1 Trends overgewicht (inclusief obesitas) in percentages (Bron: Digitaal Dossier JGZ) 2010-2011 2011-2012 2012-2013 2013-2014 BASISONDERWIJS groep 2 12% 10% 9% 9% groep 7 16% 17% 15%

Nadere informatie

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag

PAPERCLIP. Agenda. 8 september OR/MR vergadering. 10 september schoolreisje. 11 september studiedag PAPERCLIP Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 2 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-2 Schoolfoto s Studiedag Eindtoets groep 8 De onderbouw en de kermis Groep 8 en de plusgroep Gevonden

Nadere informatie

M CCA EXPERTISENETWERK CULTUUREDUCATIE

M CCA EXPERTISENETWERK CULTUUREDUCATIE Keizersgrach T 020-6 info@mocca-amsterdam.nl Factsheet Basispakket, Overgangsregeling Kunstkijkuren en de Cultuurbus Amsterdam Juli 2014 Inhoud Het Basispakket Kunst- en Cultuureducatie 2 MoccaAcademie

Nadere informatie

Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK

Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK 1 van 8 11-3-2015 11:10 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Cultureel partnerschap ZIMIHC en BO!NK Audities mannenrollen Agenda ZIMIHC theater Stefanus Kom erbij festival en Appeltaartconcert

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

Een oude bekende In een nieuw jasje!

Een oude bekende In een nieuw jasje! presenteert Een oude bekende In een nieuw jasje! Stichting Stimulering Podiumkunsten Ralph Evegaars (voorzitter) Stichting Stimulering Podiumkunsten Stef Broos (initiatiefnemer) Doelstelling anno 2012

Nadere informatie

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015

Verslag. Stichting Gitaristenkring Suriname. Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst. Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Verslag Bezoek concertgitarist / docent Enno Voorhorst Periode: 28 februari - 9 maart 2015 Stichting Gitaristenkring Suriname Ericlaan 35A, Paramaribo Telefoon: 493850 / 8760442 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Actieplan Schooljaar 2014-2015

Actieplan Schooljaar 2014-2015 Talententijd, een uniek concept Actieplan Schooljaar 2014-2015 Mei 2014 BRF/LTS Pagina 1 Inhoudsopgave Visie pag. 3 Inhoud lessen pag. 4 LOB pag. 6 Sectoren ZuidWest en Stadion pag. 7 Planning en organisatie

Nadere informatie

EXPEDITIE WERELDHAVEN. vrijdag 6 september 2019

EXPEDITIE WERELDHAVEN. vrijdag 6 september 2019 EXPEDITIE WERELDHAVEN vrijdag 6 september 2019 INTRODUCTIE Expeditie Wereldhaven - Jongerenprogramma Wereldhavendagen De vrijdag van de Wereldhavendagen is hét moment om als scholier of student de Wereldhavendagen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Dutch Media Week: een kijkje in de wereld van vloggers en mediamakers

Dutch Media Week: een kijkje in de wereld van vloggers en mediamakers Dutch Media Week: een kijkje in de wereld van vloggers en mediamakers Open Studio Dagen en Familiefestival, 1 t/m 10 september 2018 Tijdens Dutch Media Week, hét festival voor iedereen die van media houdt,

Nadere informatie

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd.

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van het Mill-Hillcollege Goirle, 24 september 2015 Uw kenmerk : Ons kenmerk Onderwerp : BLA-1516-032/NIK/AHA/spe : Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten

Nadere informatie

Baden in. beautyluxe

Baden in. beautyluxe 2018 Baden in beautyluxe Exclusieve beautyworkshops voor Vogue-lezers daar draait Vogue Beauty Night om. Tijdens Vogue Beauty Night staat één high-end beautymerk centraal en wordt een bijzondere, luxe

Nadere informatie