Weekbrief 18 september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief 18 september 2017"

Transcriptie

1 Weekbrief 18 september 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Tevredenheidspeiling U heeft via de een vragenlijst ontvangen. Vriendelijk verzoek of u deze lijst in wilt vullen. Uw mening is belangrijk voor ons. U kunt de lijst invullen t/m 23 september. Bedankt alvast. Ouderbetrokkenheid In het schooljaar hebben wij samen met de ouders een visie geformuleerd op ouderbetrokkenheid. Bij deze weekbrief treft u nogmaals deze visie op ouderbetrokkenheid aan, zodat nieuwe ouders ook op de hoogte zijn van deze visie. Ouders en school hebben een gemeenschappelijk belang: Het gaat goed met het kind en ieder heeft een eigen rol en verantwoordelijkheid hierbij. Tevens is er sprake van wederzijds respect. Ouders kunnen van de school verwachten: - dat ze op school welkom zijn - dat er goed onderwijs gegeven wordt - dat er een duidelijke communicatie is - dat er gewerkt wordt vanuit veiligheid en vertrouwen - dat er sprake is van gelijkwaardigheid - dat er sprake is van openheid en transparantie - dat ouders tijdig voorzien worden van praktische informatie en/of informatie over de ontwikkeling van hun kind - dat de school openstaat voor de kijk van de ouders op het kind - dat de school ouders actief betrekt bij het schoolbeleid - dat de school professioneel handelt in de omgang met kinderen en ouders - dat de school zich houdt aan de regels van de school - dat de school laagdrempelig is

2 School kan van ouders verwachten: - dat ouders open zijn over hun kinderen en de thuissituatie - dat ouders zich houden aan de regels van de school - dat ouders interesse tonen in de ontwikkeling van hun kind - dat ouders bereid zijn om hun kind te stimuleren in zijn/haar leerproces - dat ouders de informatie in de nieuwsbrief/website goed lezen - dat ouders bijzonderheden en/of problemen bespreekbaar maken op de juiste plek - dat ouders hun kind waarden en normen bijbrengen - dat ouders interesse tonen in de school als instituut - dat ouders openstaan voor de kijk van de leerkracht op het kind Cursus team Woensdagmiddag 13 september heeft het gehele team van onze school een cursusmiddag gevolgd over het onderwerp: 7 habits van Steven Covey. Tijdens deze cursus leren we hoe we de kwaliteit van ons werkende leven en privéleven kunnen veranderen aan de hand van zeven eigenschappen. Spaanse les en Franse les Bij voldoende aanmeldingen wordt er op dinsdag 24 oktober gestart met Spaanse les voor groep 4 t/m 8 en op donderdag 26 oktober met Franse les voor groep 4 t/m 8 in onze school. U kunt uw kind aanmelden via info@taalcentrumkosmos.nl Overblijf hulp Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om te helpen tijdens het overblijfmoment op onze school. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marianne de Man.

3 Leerlingenraad Woensdag 20 september is de 1 e vergadering van de leerlingenraad. We wensen de leerlingen veel succes en plezier met het vertegenwoordigen van alle leerlingen in onze school. Sparen voor de schoolbieb Tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) kunt u bij Bruna sparen voor gratis boeken voor onze schoolbieb. Wanneer u tijdens de Kinderboekenweek een kinderboek bij een Bruna winkel koopt, kunt u de kassabon bij ons op school inleveren. De verzamelde kassabonnen kunnen wij inleveren en hiervoor ontvangen wij een waardebon. Onze school mag dan voor 20% van het totaalbedrag kinderleesboeken uitzoeken in een Bruna winkel. Jeugdgezondheidszorg Met ingang van dit schooljaar zal de jeugdgezondheidszorg de vragenlijsten digitaal gaan aanbieden. Er worden gezondheidsonderzoeken gehouden om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van ziekten en problemen op latere leeftijd. Vanaf 1 september 2017 krijgen ouders de mogelijkheid om met hun Digi-D en SMS-code in te loggen op de website van Mijn Kind In Beeld (ouderportaal.jgz-rivascareyn.nl). Hiermee krijgt u toegang tot de digitale vragenlijst van de JGZ. Het gezondheidsonderzoek is voor kinderen in de leeftijd van 5-6 jaar (groep 2) en voor kinderen in de leeftijd van jaar (groep 7). U kunt een informatie/instructie filmpje over de digitale vragenlijsten bekijken op: Schoolkorfbaltoernooi Vorige week hebben alle klassen twee brieven meegekregen om zich aan te melden voor het korfbaltoernooi van woensdag 25 oktober. De strookjes kunnen ingeleverd worden in de doos die bij het kantoor van juf Marianne staat. De strookjes moeten uiterlijk 15 september bij ons binnen zijn om mee te kunnen doen. Ben je te laat dan kun je helaas niet meedoen in verband met het maken van de teams. Natuurlijk hebben we ook ouders nodig die een groepje willen begeleiden. Zonder genoeg hulpouders kunnen sommige teams helaas niet meedoen. We hopen op veel aanmeldingen! 1/2 groepen Wij starten de komende week met een nieuw thema. Naar aanleiding van het thema van de Kinderboekenweek griezelen zullen wij in de klas gaan werken met het boek: Stap maar op mijn bezemsteel. Dit boek zal uw kind dan ook weer mee naar huis krijgen. Dit rooster volgt later.

4 De letter g wordt aangeboden. (uitspraak gggg) De kinderen mogen spullen meenemen voor de lettermand die beginnen met de letter g. Hier ziet u de schrijfrichting van de letter -g Ook wordt het cijfer -5 aangeboden. Voor onze cijferboom mogen de kinderen plaatjes, voorwerpen of foto s meenemen waar het cijfer -5 opstaat. Aardig-netjes-rustig Groep 1/2a: Het is heel fijn om te zien dat we elkaar helpen met het opruimen van de spullen van de werkles. Sommige kinderen hebben meer op te ruimen dan de ander, maar zo zijn we allemaal tegelijk klaar. Groep 1/2b: We hebben deze week onze eerste kunstles in de klas gedaan. De samenwerking was ontzettend goed. Papier aangeven, lijm delen, het voordoen van scheuren. Goed hoor!! Groep 1/2c: Sep heeft vandaag de jas van Owen dichtgeritst. Het is heel aardig dat er kinderen zijn die elkaar helpen.

5 Groep 1/2d: De juf vindt het heel fijn om te horen dat we elkaar in de ochtend netjes goedemorgen zeggen. Kunstkabinet Dinsdag hebben de kinderen van groep 1/2 b hun eerste les van het Kunstkabinet gedaan. Ze hebben geleerd wat een horizon is en vervolgens bootjes geplakt. Andere foto s staan op de website. Wij heten Mees van harte welkom in groep 1-2a. Groep 3a Weekbeurt: Floor en Lyra We hebben deze week de letters r, e en v geleerd. We kunnen al heel wat woorden lezen met de letters die we inmiddels geleerd hebben. Dat zijn de korte klinkers i en e, de lange klinker aa en de medeklinkers k, m, s, p, r en v. Met rekenen oefenen we al erbij en eraf sommen met behulp van een bus die bij verschillende haltes stopt waar mensen in en uit stappen. Bij de gymles stond een hoge kast om vanaf te springen op een mat. Jenna vond dit toch best wel spannend. Toen zij er toch vanaf sprong zei Isabella: Goed gedaan, Jenna! Wat een aardig compliment! Groep 3b Weekbeurt: Yuna en Lizzy M We hebben deze week de letters r, e en v geleerd.

6 We kunnen al heel wat woorden lezen met de letters die we inmiddels geleerd hebben. Dat zijn de korte klinkers i en e, de lange klinker aa en de medeklinkers k, m, s, p, r en v. Met rekenen oefenen we al erbij en eraf sommen met behulp van een bus die bij verschillende haltes stopt, waar mensen in- en uitstappen. Nu we 2 goedgevulde karren hebben met notebooks kunnen alle kinderen tegelijk aan de computers werken. De kinderen kunnen dit al heel rustig en helpen elkaar hierbij. Het is leuk om te zien hoeveel de kinderen in drie weken al geleerd hebben. Het is een leuk stel dat lief is voor elkaar en altijd bereid een ander te helpen. Ik ben echt trots op zo n fijne groep. Deze week hebben we onze eerste Engelse les gedaan. De kinderen kennen nu de namen van verschillende dieren zoals, mouse, lion, giraffe, elephant, bear, parrot, toad en ze kunnen ook al tot 10 tellen! Groep 4a Weekbeurt: David en Quincy Spelling: We starten met blok 2. Wij oefenen de regel die hoort bij het woord staart. Woorden schrijven met twee medeklinkers vooraan en achteraan. Schrijf het woord, zoals je het hoort. Enkele voorbeelden: vraagt, prikt, stopt en plakt. Rekenen: Ook met rekenen zijn wij gestart in blok 2. Wij oefenen met hele tientallen aanvullen tot 100, dit zijn de vrienden van 100. (80 & 20, 30 & 70, 50 & 50, 40 & 60, 10 & 90 en 0 & 100). - Met taal werken wij met het thema dieren. Graag ontvangen wij een foto van jullie huisdier. Ook spullen om huisdieren te verzorgen zijn welkom. (Bijvoorbeeld: poezenmand, riem, borstel, hondenvoer of dierenspeeltje). Dit om onze thematafel in te richten. Alvast bedankt! - Zou u de gymspullen voor uw kind mee willen geven in een rugzakje, zodat deze op de rug gedragen kan worden? Dit i.v.m. rondzwaaiende tassen die weleens een hoofd (zouden kunnen) raken ;-) Groep 4b Weekbeurt: Bart en Tijmen Spelling: We starten met blok 2. Wij oefenen de regel die hoort bij het woord staart. Woorden schrijven met twee medeklinkers vooraan en achteraan. Schrijf het woord, zoals je het hoort. Enkele voorbeelden: vraagt, prikt, stopt en plakt. Rekenen: Ook met rekenen zijn wij gestart in blok 2. Wij oefenen met hele tientallen aanvullen tot 100, dit zijn de vrienden van 100. (80 & 20, 30 & 70, 50 & 50, 40 & 60, 10 & 90 en 0 & 100).

7 - Met taal werken wij met het thema dieren. Graag ontvangen wij een foto van jullie huisdier. Ook spullen om huisdieren te verzorgen zijn welkom. (Bijvoorbeeld: poezenmand, riem, borstel, hondenvoer of dierenspeeltje). Dit om onze thematafel in te richten. Alvast bedankt! - Zou u de gymspullen voor uw kind mee willen geven in een rugzakje, zodat deze op de rug gedragen kan worden? Dit i.v.m. rondzwaaiende tassen die weleens een hoofd (zouden kunnen) raken ;-) Groep 5 Weekbeurt: Milan en Dean Huiswerk: Spelling: Spelling: We starten al weer met blok 2 van spelling. Deze week oefenen we de regel die hoort bij Mollen. Mollen: Hoor je aan het einde van een klankgroep een korte klank, dan volgen er altijd twee medeklinkers. Mollen, bonnen, vallen, zwemmen. Rekenen: We zijn bezig met de tafels. Deze week hebben we de tafel van 2 en vijf herhaald. We hebben dat gedaan op liedjes. Mocht u ze ook zo willen oefenen? De liedjes staan op Youtube. Bij de taalles moesten de kinderen een woordzoeker oplossen met moeilijke woorden. De kinderen hielpen elkaar met zoeken. Dat was erg lief van jullie. Groep 5/6 Weekbeurt: Mahsa en Katootje Huiswerk groep 5: Spelling: We starten al weer met blok 2 van spelling. Deze week oefenen we de regel die hoort bij Mollen. Mollen: Hoor je aan het einde van een klankgroep een korte klank, dan volgen er altijd twee medeklinkers. Mollen, bonnen, vallen, zwemmen. Rekenen: We oefenen dit blok met plus- en minsommen tot 100. We merken dat veel kinderen vooral de minsommen nog lastig vinden. Oefent u thuis met ons mee? Bijvoorbeeld: 58-18, 45-24, Huiswerk groep 6: Spelling: we oefenen deze week met het vervoegen van werkwoorden in de tegenwoordige tijd. Bijvoorbeeld: smullen: ik smul, ander smult, wij smullen. Rekenen: Ook dit blok komen de tafels weer terug. We merken dat in de vakantie de tafels bij de kinderen toch een beetje zijn weggezakt. Oefent u ze daarom thuis weer met ons mee? Op donderdag gymmen we altijd als laatste groep en dat betekent: alle spullen in de gymzaal opruimen! De kinderen van groep 5/6 en groep 6 helpen altijd erg goed en ruimen de spullen netjes op in de magazijnen. Ook kijken ze goed uit met opruimen zodat ze een ander geen pijn doen. Fijn hoor!

8 Groep 6 Weekbeurt: Jente en Lara Koster Huiswerk: Spelling: we oefenen deze week met het vervoegen van werkwoorden in de tegenwoordige tijd. Bijvoorbeeld: smullen: ik smul, ander smult, wij smullen. Rekenen: Ook dit blok komen de tafels weer terug. We merken dat in de vakantie de tafels bij de kinderen toch een beetje zijn weggezakt. Oefent u ze daarom thuis weer met ons mee? Op donderdag gymmen we altijd als laatste groep en dat betekent: alle spullen in de gymzaal opruimen! De kinderen van groep 5/6 en groep 6 helpen altijd erg goed en ruimen de spullen netjes op in de magazijnen. Ook kijken ze goed uit met opruimen zodat ze een ander geen pijn doen. Fijn hoor! Groep 7 Weekbeurt: Simone en Pien Huiswerk: Di 19-09: spelling Do 21-09: rekenen Spelling: Deze week zijn we met blok 2 begonnen. Hierin behandelen we de persoonsvorm Tegenwoordige Tijd (TT) met je of jij erachter. Als het gaat om de persoonsvorm in de zin en er staat je of jij achter, dan schrijf je de ik vorm. Is het onderwerp niet alleen je maar staat er nog iets achter (bv je zusje) dan schrijf je de ik vorm+ t. Slaakt je zusje een kreet? ( er staat nog iets achter je, dus ik vorm + t) Word jij later een beroemde zanger? ( alleen je of jij dus schrijven we de ik vorm) Als er kinderen ziek zijn dan zorgen de andere kinderen in het groepje dat de tafel van hun klasgenoot opgeruimd wordt. Ook wordt huiswerk of andere brieven vaak thuis afgeleverd door kinderen die in de buurt wonen. Dankjewel, super aardig!

9 Groep 8 Weekbeurt: Shaniqua & Daphne Welkom bij deur : Mauro & Corina Huiswerk: Maandag 18/9 rekenen Dinsdag 19/9 werkwoorden Vrijdag 22/9 begrijpend lezen Spelling: We leren een voltooid deelwoord met een trema schrijven. Een voltooid deelwoord dat na ge of be een e of i krijgt, begint altijd met geë of beë, geï of beï Bijvoorbeeld: geëindigd, geïllustreerd, geïrriteerd enz. Dinsdagavond 19 september 19:00 uur is er voor de ouders van groep 8 een informatieavond VO op school. Met knutselen zijn we bezig aan een opdracht die je met een groepje mag doen. We maken een schoolbordspel. De kinderen werken in zelfgemaakte groepjes aan een spel. Super hoe er samen gewerkt en nagedacht wordt!

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld

Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school. 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld Weekbrief 19 september 2016 Algemene mededelingen Resultaten van de enquete welkom voelen op school 28% van de ouders heeft de enquête ingevuld gemiddeld rapportcijfer ouders/leerlingen ouders 8 81% 18%

Nadere informatie

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 26 september 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 8 februari Algemene mededelingen Weekbrief 8 februari 2016 Algemene mededelingen Op vrijdag 22 april zijn er weer Koningsspelen! Wilt u deze datum misschien alvast noteren? Op deze dag kunnen wij uw hulp en belangstelling goed gebruiken!

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek. Weekbrief 29 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Biologie Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan de leerlingen van groep 5 t/m 8 werken met een nieuwe Biologie methode: Wijzer natuur & techniek.

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbrief 2 oktober 2017

Weekbrief 2 oktober 2017 Weekbrief 2 oktober 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Tevredenheidspeiling U heeft via de email een vragenlijst ontvangen. Vriendelijk verzoek of u deze lijst in wilt vullen. Uw mening is belangrijk

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie.

Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Weekbrief 2 november 2015 Algemene mededelingen Inspectie Maandagochtend 2 november krijgt onze school bezoek van de onderwijsinspectie. Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 8 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 8 mei 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Leerlingenraad Woensdag 12 april zijn de kinderen van de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te maken. De leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag!

Weekbrief 29 maart 2016. Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Weekbrief 29 maart 2016 Algemene mededelingen Maandag 28 maart 2 e paasdag, vrije dag! Tot dinsdag 29 maart!!! TSO en aardig, netjes, rustig Deze week is de regel van Kim en Jennifer uit groep 8: We zijn

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Weekbrief 14 mei 2018

Weekbrief 14 mei 2018 Weekbrief 14 mei 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar:

In groep 1/2 zijn we aardig voor elkaar, hier helpen we elkaar: Weekbrief 12 januari 2015 Algemene mededelingen 1/2 groepen We zijn begonnen met het boek Kikker in de kou. De letter w wordt aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen die met de letter w beginnen.

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij!

Studiedag 23 september Woensdag 23 september is er een studiedag voor alle leerkrachten. De kinderen zijn dan vrij! Weekbrief 14 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond 7 september Graag horen wij uw mening over de informatieavond van 7 september. Positieve punten, verbeterpunten, wij horen het graag. Er

Nadere informatie

Weekbrief 13 juni 2016

Weekbrief 13 juni 2016 Weekbrief 13 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis groep 3 t/m 7 Maandag 13 juni gaan alle leerlingen van groep 3 t/m 7 naar Toverland. De bussen vertrekken om half negen. Kibeo in de vakantie Kom

Nadere informatie

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen

Weekbrief 2 februari Algemene mededelingen Weekbrief 2 februari 2015 Algemene mededelingen Aanvullen schoolbieb/leeslokaal Een wens van onze school is een fijne schoolbieb/leeslokaal. Een bieb met een flinke kinderboekencollectie en mooie presentatiematerialen.

Nadere informatie

Weekbrief 26 oktober 2015

Weekbrief 26 oktober 2015 Weekbrief 26 oktober 2015 Algemene mededelingen!!!muziekactie start in november, zorg dat je er bij bent!!!! Op donderdag 5 november 2015 start muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal een nieuwe

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan.

Cito brieven Vrijdag 1 juli krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een brief mee naar huis waarin de Cito uitslagen van de eindtoetsen staan. Weekbrief 27 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig,netjes,rustig Nieuws van Jennifer en Emma: We delen de spullen zodat we aardig met elkaar binnen en buiten kunnen spelen. Rapport groep 3 t/m

Nadere informatie

Weekbrief 15 februari 2016

Weekbrief 15 februari 2016 Weekbrief 15 februari 2016 Algemene mededelingen Continurooster Vrijdag 19 februari is er voor de groepen 5 t/m 8 een continurooster. Dit betekent dat de kinderen voor tussen de middag iets te eten en

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Weekbrief 18 mei 2015

Weekbrief 18 mei 2015 Weekbrief 18 mei 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. MR Woensdag

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Algemeen Belangrijke data: 07 September Start project Kunst (alle groepen) 08 September Informatie avond en jaarvergadering OC/MR

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer.

Vanaf volgende week wordt onze school weer omgetoverd in de gezellige kerstsfeer. Weekbrief 7 december 2015 Algemene mededelingen Dag Sinterklaas, Hallo Kerstman Wij bedanken Sinterklaas en de pieten voor het bezoek aan De Meerwaarde. Het was een gezellig feest. Vanaf volgende week

Nadere informatie

Deze maand ontvangt u per mail een tevredenheidspeiling over onze school.

Deze maand ontvangt u per mail een tevredenheidspeiling over onze school. Weekbrief 14 januari 2019 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Tevredenheidspeiling Deze maand ontvangt u per mail een tevredenheidspeiling over onze school. Cito toetsen Vanaf maandag 14 januari worden

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017.

Nieuwjaar Het team wenst alle kinderen en hun ouders/verzorgers een gezond 2017. Weekbrief 9 januari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Voor het volgen van de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen in groep 1 en 2 wordt gewerkt met het systeem Kijk en voor groep 3 t/m

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017

Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017 Emily Brontësingel 1A 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017 In deze editie: Kalender Project Stop Motion Halfeestrooster

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

Weekbrief 14 maart 2016

Weekbrief 14 maart 2016 Weekbrief 14 maart 2016 Algemene mededelingen Open Dag Woensdag 16 maart is er een open dag in het gebouw van De Meerwaarde. U kunt u een kijkje nemen in de groepen en informatie krijgen over de werkwijze

Nadere informatie

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 9 februari 2015 Algemene mededelingen Kinderopvang Met ingang van 1 maart 2015 zal Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) zich met een kinderdagverblijf gaan vestigen in OBS de Meerwaarde.

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Weekbrief 18 april 2016

Weekbrief 18 april 2016 Weekbrief 18 april 2016 Algemene mededelingen School op Seef Vrijdag 8 april heeft wethouder Dhr. van Tilborg het bordje uitgereikt voor het behalen van het School op Seef label. Alle kinderen werden getrakteerd

Nadere informatie

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Van de directie: Het inspectiebezoek! Er is al veel aandacht aanbesteed, en uiteindelijk is er een prachtig resultaat behaald. Op de 10 zogenaamde standaarden hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 2 oktober Nr 6. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 2 oktober Nr 6. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 2 oktober 2018 Nr 6 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling Uit de enquête vorig jaar is gebleken dat ouders onvoldoende beeld hebben hoe

Nadere informatie

Weekbrief 11 juni 2018

Weekbrief 11 juni 2018 Weekbrief 11 juni 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Begeleiding Bouw! Lezen Volgend schooljaar willen we, net als afgelopen jaar, onze kinderen weer extra leesoefening bieden als ze dit nodig hebben.

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier.

Schoolkamp groep 8 Woensdag t/m vrijdag gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Wij wensen de kinderen en de begeleiding heel veel plezier. Weekbrief 22 september 2014 Algemene mededelingen Kinderpostzegelactie Woensdag 24 september is de jaarlijkse kinderpostzegelactie. De leerlingen van groep 7 mogen om 12.00 uur naar huis om te starten

Nadere informatie

1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden.

1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden. Weekbrief 21 januari 2019 Algemene mededelingen 1/2 groepen We werken nog over kikker in de kou en winter. De letter d (uitspraak duh) en het cijfer -9 worden aangeboden. De kinderen mogen spulletjes meenemen

Nadere informatie

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015

Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 22, nr 02 Vrijdag, 28 augustus 2015 Week 36: ma 31 aug., di 1 sept.1 e oudergesprekken Week 37: vrij 11 sept. gr 1 t/m 3 vrij Week 38: geen bijzonderheden Week 39: geen bijzonderheden

Nadere informatie

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!!

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!! nov. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Tevredenheidsonderzoek / Scholen met Succes : Alle scholen van St SchOOL doen 1 x in de drie jaar mee aan een tevredenheidsonderzoek. Ouders, kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 23 oktober worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 23 oktober worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 23 oktober 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Tevredenheidspeiling U heeft via de email een vragenlijst ontvangen. Vriendelijk verzoek of u deze lijst in wilt vullen. Uw mening is belangrijk

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Weekbrief 4 april 2016

Weekbrief 4 april 2016 Weekbrief 4 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april wordt onze school bezocht door de onderwijsinspectie. De inspecteur zal verschillende groepen bezoeken, gesprekken houden met

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het thema sociaal emotionele ontwikkeling. Weekbrief 24 november 2014 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 24 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 8. U heeft hiervoor via

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Groep 1/2c en 1/2d moeten het boek uiterlijk vrijdag 24 maart inleveren.

Groep 1/2c en 1/2d moeten het boek uiterlijk vrijdag 24 maart inleveren. Weekbrief 20 maart 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Open dag Woensdag 22 maart is er in het gebouw De Meerwaarde een open dag voor toekomstige basisschoolleerlingen (obs De Meerwaarde), peuters

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 9 11-10-2017 In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie Lang leve onze duurzame school Schoolfotograaf Sparen met Bruna Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 7/8 Ander nieuws Bijna

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 713 28-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Weekbrief 13 februari 2017

Weekbrief 13 februari 2017 Weekbrief 13 februari 2017 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Vriendjes/vriendinnetjes dag Dinsdag 14 februari (Valentijnsdag) wordt er in alle groepen op een creatieve manier aandacht besteed aan vriendjes

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 22 3 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, We hopen, dat u samen met uw kind van de vakantie heeft genoten. In deze vakantie is de voortuin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Weekbrief 1 juni 2015

Weekbrief 1 juni 2015 Weekbrief 1 juni 2015 Algemene mededelingen Uitslag tevredenheidpeiling De uitslag van de tevredenheidpeiling van de ouders en de leerlingen kunt u vinden op de website van onze school (www.obsdemeerwaarde.nl)

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie