Hutspot Amsterdam, winnaar in de categorie MarketingLaunch De plek waar creatief talent kan laten zien wat ze kan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hutspot Amsterdam, winnaar in de categorie MarketingLaunch De plek waar creatief talent kan laten zien wat ze kan."

Transcriptie

1 JURYRAPPORTEN 2013

2 Hutspot Amsterdam, winnaar in de categorie MarketingLaunch De plek waar creatief talent kan laten zien wat ze kan. Hutspot Amsterdam toont aan dat het wel degelijk mogelijk is om in economisch barre tijden met een nieuwe, succesvolle retailformule te komen. Hutspot Amsterdam laat zien dat innovatie in retail nog steeds kan én werkt. Binnen een jaar al, heeft Hutspot Amsterdam door een geheel eigen visie en stijl een renderend bedrijf neergezet. Hutspot Amsterdam is hip en happening voor zowel leverancier als afnemer. Zij zit boven op de trends en biedt creatieve ontwerpers van o.a. kleding, meubels en accessoires een trots podium. Hierdoor wordt een ongekend productpotentieel tentoongespreid, die bij de designers afzonderlijk nauwelijks tot zijn recht kwam. De combinatie van winkel, café en barbershop biedt het publiek een unieke beleving, waar de creatieve geesten - soms letterlijk op een podium aan bezoekers hun producten aanprijzen. Na de eerste maand werd er bij Hutspot Amsterdam al winst gemaakt en er is geen ontwerper die hier niet iets heeft verkocht. De gecreëerde afzetmarkt voor de ontwerpers, levert ook zelf weer werkgelegenheid op. Onlangs ging de tweede vestiging open. Vernieuwend is de tweezijdig ondernemende aanpak, het vasthouden aan authenticiteit en de strenge, hoogstpersoonlijke selectie van het aanbod door de oprichters. Onderdeel van het concept is de consequent doorgevoerde productcommunicatie in een ongeëvenaarde mix van digitale presentatie en offline store-only verkoop. Internet is hier doorleidkanaal, waarbij de behoefte veelal online gewekt wordt en offline vervuld wordt. Een keerpunt in de trend van de winkel-ontvluchtende-consument. Zal Hutspot Amsterdam met deze aanpak de wereld veroveren met winkels in andere steden en daardoor andere retailers inspireren? En hierbij de hearts and minds van online shoppers weer terugwinnen? En passant ook de bijbehorende vastgoedsector in de binnensteden opschudden; van winkel- naar belevingsruimtes. Waarbij internet weer een dienende rol krijgt, en de winkelstraat de leiding weer terugpakt. Een mooi vergezicht.

3 Peerby, finalist in de categorie MarketingLaunch Lenen van je buren is goed voor jezelf, de buurt en de planeet. Peerby is een online platform waarmee je spullen leent van mensen uit de buurt. Eén van de start ups in de wereldwijde trend waarbij delen het nieuwe hebben is. Bij Peerby gaat alles om de ervaring en het delen, en zo wordt ook de marketing aangepakt. Peer-to-peer. De hyperlokale focus, mede mogelijk gemaakt door de huidige technologie maakt Peerby een voorloper en unieke speler passend in de circular economy. Alhoewel het overbrengen van ervaringen tussen de deelnemers onderdeel is van de marketingaanpak, ziet de jury niet in alle opzichten een optimaal gebruik van innovatie in marketing en branding. Daarnaast zijn er kanttekeningen te plaatsen bij de houdbaarheid van het (eenvoudig kopieerbare) business model, waarbij tot op heden geen van de gebruikers een vergoeding betaalt. Idee, uitvoering en invullen van de behoefte aan gebruik in plaats van bezit maken Peerby een terechte finalist.

4 Waka Waka, finalist in de categorie MarketingLaunch Brengt meer licht bij families in probleemlanden. WAKA WAKA heeft een briljant vernieuwend en duurzaam product: de Solar Powered lamp en telefoonlader, gecombineerd met een bestaand buy one, give one verkoopconcept, overgewaaid vanuit de VS. Door middel van het betrekken van een aantal internationale klinkende namen heeft WAKA WAKA in korte tijd naam en faam gemaakt. Naast een slimme manier van succesvolle crowdfunding, heeft deze aanpak van WAKA WAKA een brand gemaakt. De duale doelgroep van rijke westerse consument en de minder bedeelde consument in opkomende markten, die structureel off-grid zijn maakt WAKA WAKA bijzonder in zijn ideële soort. Marketing, branding en impact zijn geslaagd, zij het dat de medewerking van een aantal grote partners daarbij een grote rol speelt. Niet echt uniek qua aanpak, maar als businessmodel wel onderscheidend en veelbelovend voor de ontwikkelingssamenwerking van de toekomst. Een, met name door de methode van vermarkten (kopen en weggeven) en de goede partnerships, een veelbelovende en succesvolle marketing launch.

5 Tony s Chocolonely, winnaar in de categorie MarketingNext Op weg naar 100% slaafvrij door het maken van de aller-lekkerste chocolade ter wereld. Tony s Chocolonely heeft laten zien dat het met een heldere why, een fikse dosis creativiteit en stevig doorzettingsvermogen in een moeilijke markt toch succesvol kan zijn. Met smaakvolle Fair Trade chocolade en een heldere visie 100% slaafvrije chocolade in de gehele industrie heeft Tony s Chocolonely een unieke propositie ontwikkeld die heeft geleid tot een sterke groei en een onderscheidende marktpositie. Door een consistente en inspirerende marketingaanpak is er sprake van een duidelijke merkbeleving die appelleert aan de maatschappelijke trend om goed te willen doen. Toenemende herkenbaarheid van de producten en hun boodschap, brede verkrijgbaarheid en blijvende productvernieuwing zijn het resultaat. Er is hard gewerkt aan verbreding van het assortiment met nieuwe smaken, de jaarlijkse ontwikkeling van limited editions en verschillende verpakkingen in diverse soorten en maten. Daarnaast is de verkrijgbaarheid van de producten sterk uitgebreid bij retailers, cadeauwinkels en met Tiny Tony s in restaurants. Tony s Chocolonely maakt op een slimme en authentieke manier gebruik van storytelling. Ook structurele inzet van contentmarketing draagt bij aan het verder uitdragen van de boodschap en merkbeleving. Door de organisatie van Tony s Fair, het vrijwillig gepubliceerde jaarfairslag en aanwezigheid op events wordt verder invulling gegeven aan zichtbaarheid en geloofwaardigheid. Tien procent van de nettowinst of 1% van de netto-omzet (het grootste bedrag) wordt direct weer geïnvesteerd in de Chocolonely Foundation. En met de ontwikkeling van de Tony's Chocolonely Code (waarin alle voorwaarden staan waaraan ingrediënten moeten voldoen en hoe met mensen en de planeet worden omgaan), is een goed begin gemaakt om de geloofwaardigheid en uitwerking van de missie te garanderen. Met 'crazy about chocolate' en 'serious about people' is Tony s Chocolonely vastbesloten om de wereld van chocolade te veranderen en anderen te inspireren om ook hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Tony s Chocolonely was bij oprichting in 2005 de eerste Fair Trade gecertificeerde chocolade. Inmiddels is dit vrijwel de standaard. Toch is er volgens Tony s Chocolonely nog veel te verbeteren. De jury is van mening dat Tony s Chocolonely een inspirerende, consistente en smaakvolle route verkiest, die een NIMA Award waard is.

6 Amsterdam Dance Event, finalist in de categorie MarketingNext Het Amsterdam Dance Event groeit exponentieel, is uniek in zijn soort en heeft een innovatief marketingbeleid. Amsterdam Dance Event heeft sinds haar première in 1996 een enorme bekendheid verworven, zowel nationaal als internationaal. Het huisvest anno 2013 vijf dagen de hoofdconferentie en 6 subconferenties en er vinden 300 activiteiten plaats op meer dan 100 locaties. Er kwamen dan ook bezoekers van 75 nationaliteiten. En dat is bereikt met slechts 2 FTE en 2 stagiaires! De jury meent dat in beide gevallen ADE een unieke prestatie heeft geleverd. We durven te zeggen dat zonder ADE de Nederlandse dance scene niet van ooit het buitenbeentje tot inmiddels het paradepaardje van de Nederlandse Creatieve Industrie was geworden. Een speciale vermelding geeft de jury wegens de bijzondere en sobere huisstijl van ADE, dat positief afsteekt tegen wat gebruikelijk is in dance, muziek en festival.

7 CitizenM, finalist in de categorie MarketingNext Every hotel is a benchmark for the next hotel. CitizenM is een uniek concept in een zwaar verzadigde hotelmarkt. De jury vindt dat zij een nieuw luxe-ervaring bieden die erg onderscheidend is. Een inspirerende omgeving waar je je direct thuis voelt, gecombineerd met efficiënte bedrijfsvoering. En dat tegen een betaalbare prijs. Afgelopen jaar hebben zij laten zien dat zij een next level hebben bereikt en aantoonbaar succes boeken. Er zijn verschillende nieuwe hotels geopend (ook internationaal), ze hebben 98% bezettingsgraad en 50% directe boekingen. Er wordt continue ingespeeld op de behoefte van de doelgroep, the mobile citizen. Hierdoor is men in staat om echte fans te creëren. Ook de relevante content strategy draagt hieraan bij.

8 DSM, winnaar in de categorie MarketingCompany A company that brings innovation and sustainability. De turnaround van chemische reus naar een Specialised Company dat techniek naar value propositions vertaalt binnen de domeinen health, nutrition en materials, is bewezen succesvol gebleken. Weinig bedrijven durven zo n grote omslag aan. Door een goede segmentatie van markten lukt het DSM om de grote diversiteit aan producten optimaal te matchen met de behoeften van (eind)klanten. Daarnaast toont DSM al jaren mooie resultaten: de winst is verdubbeld in de afgelopen vijf jaar. Achttien procent van de omzet komt uit producten die de afgelopen vijf jaar op de markt zijn gebracht. Daarmee bevestigt DSM de innovatiekracht van het bedrijf. Een voorbeeld is de sterkste vezel ter wereld; Dyneema. DSM heeft als purpose: to create brighter lives for people today and generations to come. Het bedrijf wil werken naar een betere wereld en neemt daar ook de verantwoordelijkheid in. De innovatiepijplijn bestaat voor meer dan 80% uit ECO+ producten met een significant lagere ecologische afdruk dan normale producten. CEO Feike Sijbesma: Hoe kunnen we onszelf ooit succesvol noemen in een wereld die faalt. In dat kader werkt DSM met het World Food Program samen, alsmede met lokale NGO s zoals Natuurmonumenten. De manier waarop DSM marketing heeft omarmd is indrukwekkend. Klanten worden vanaf de start van de ontwikkeling betrokken. Hiertoe is het aantal strategische samenwerkingen met klanten enorm toegenomen. De eindconsument wordt als uitgangspunt genomen. Middels de Truth, Need and Friction-methode worden technologieën anders ingezet en worden er relevante waardeproposities ontwikkeld. Marketeers worden intensief getraind. Best practices en kennis wereldwijd gedeeld. Als extra opmerking wil de jury laten weten dat DSM in staat is geweest om de grote afstand tussen B2B en B2C marketing te verkleinen. De mate van professionaliteit is indrukwekkend en een voorbeeld voor anderen.

9 Bol.com, finalist in de categorie MarketingCompany Wat de koper ook zoekt, hij weet dat hij het kan vinden op bol.com. Bij Bol.com is de klant de belangrijkste reden voor medewerkers om naar het werk te gaan. Een tevreden klant, daar doen zij het voor. Een NPS van boven de 50 en een voor de online retailcategorie bovengemiddelde omzetgroei zijn bewijzen hiervan. De missie van Bol.com is om de beste winkel te zijn door op een uitstekende manier vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Voor 2013 betekende dit concreet dat zij: Maximaal aansluiten bij de persoonlijke behoefte van de klant door aanbiedingen te doen die perfect aansluiten bij eerdere aankopen. Bovendien heeft men nieuwe themawinkels geopend als Lentekriebels, Dierenspeciaalzaak en Wonen. Maximale keuze biedt in product, prijs, vorm en beschikbaarheid. Zo biedt men het assortiment van anderen aan via Plaza, kan men betalen met airmiles en de producten ophalen bij 700 AH afhaalpunten om de hoek. Altijd en overal toegankelijk en aanwezig, daar waar vraag ontstaat via desktop, tablet, mobiel, tv, virtuele winkel op Rotterdam CS, etc. Aandachtspunten zijn volgens de jury het blijven toevoegen van emotionele waarden aan haar dienstverlening en het bieden van voor consumenten relevante content over de domeinen waarbinnen ze haar producten verkoopt.

10 KLM, finalist in de categorie MarketingCompany De kracht van KLM schuilt in het goed op orde hebben van de kritische succesfactoren in de luchtvaart. Als blauwe zwaan en Neerlands trots is KLM ook dit jaar weer flink in beweging om de draai te maken naar een marketinggedreven organisatie. We inspire people to connect and explore new horizons. We are KLM for you. Dit concretiseert KLM door op social mediagebied wereldwijd leidend te zijn. Met 3,9 miljoen volgers is zij de grootste luchtvaartmaatschappij op Facebook. Bovendien zet zij met de belofte van een reactietijd van 1 uur voor social mediaservice het klantdenken centraal binnen de organisatie. Daarnaast weet ze de harten van mensen te veroveren met events zoals het unieke concert dat het koninklijk concertgebouw gaf aan boord op tien kilometer hoogte, het serveren van maaltijden van eigen bodem en een rondvlucht voor chronisch zieke kinderen boven Nederland. Actueel blijft ze door relevante samenwerkingen aan te gaan met Unicef, Amsterdam Dance Event en Disney. Centraal in het marketingbeleid staat het ontwikkelen van nieuwe diensten en features rondom de totale klantreis. Denk aan smart boarding en verdere uitbouw van Meet & Seat. Met als klinkend resultaat een verdere groei in omzet en passagiers. De jury staat versteld van het aantal marketinginitiatieven dat KLM neerzette dit jaar. Zij moedigt het marketingteam aan om hiermee door te gaan en de rest van de organisatie erin mee te krijgen.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

HEAD OF MERCHANDISING

HEAD OF MERCHANDISING Digital #VACATURE HEAD OF MERCHANDISING Bol.com is de grootste en populairste winkel van Nederland en België. De e-tailer is inmiddels een gevestigde speler, maar bezit nog steeds de mindset van een pionierende

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van

Brandmanagement. persuasive storytelling. TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen. aan de hand van Brandmanagement aan de hand van persuasive storytelling TIPS OM storytelling als brandingsstrategie toe te passen Lorem ipsum Brandmanagement, wat is het? Brand management is een strategie waarbij een

Nadere informatie

CATEGORY LEAD FASHION

CATEGORY LEAD FASHION #VACATURE CATEGORY LEAD FASHION Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de hoofden en de harten van gezinnen, door hun leven

Nadere informatie

CLUSTER DIRECTOR #VACATURE

CLUSTER DIRECTOR #VACATURE #VACATURE CLUSTER DIRECTOR Online winkelen in Nederland wordt gedomineerd door bol.com. Niet in de laatste plaats vanwege het enorm brede assortiment dat de e-tailer biedt. Iedere shopper journey begint

Nadere informatie

Contentmarketing @ Deli XL

Contentmarketing @ Deli XL Anouk Beeren, manager e commerce & merchandising Contentmarketing @ Deli XL Page 1 Page 2 Anouk Beeren Anouk Beeren Manager e-commerce & merchandising @AnoukOnline Page 3 Onderwerpen Achtergrond van de

Nadere informatie

Welkom bij bol.com! 1

Welkom bij bol.com! 1 Welkom bij bol.com! 1 Wat gaan we vandaag doen.. 13.00-13.05 uur Kick-off: Gebra à Maarten Mulder 13.05-13.15 uur Welkom bij bol.com à Kevin 13.15-14.00 uur De wereld van online retailen à Rob 14.00-14.15

Nadere informatie

De wereld van online communicatie anno. 13 augustus 2014

De wereld van online communicatie anno. 13 augustus 2014 ! De wereld van online communicatie anno! 13 augustus 2014 Anne Marie Hazenberg @AMH010 @NewMediaBrains @SoMeMonteur amh@newmediabrains.com www.newmediabrains.com Online brains 15 professionals meer dan

Nadere informatie

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER

CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Digital Consulting Exit #VACATURE CORPORATE DEVELOPMENT MANAGER Als rechterhand van de bol.com CEO krijgt de Corporate Development Manager een ongekend inzicht in alle aspecten van Nederlands meest succesvolle

Nadere informatie

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM 1 Tijn Bresser 42 jaar, getrouwd met Nathalie, geboren in Amstelveen Resultaat gerichte strateeg met pragmatische aanpak Bruggenbouwer met eigen Visie op samenwerking Ruim

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Marketing Consulting Exit #VACATURE STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Data-driven innovatie is key bij bol.com. Door continu voorop te lopen in de markt is het de succesvolle e-tailer gelukt

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Score Ram Mobile Data BV

Score Ram Mobile Data BV Score Ram Mobile Data BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen

Nadere informatie

CATEGORY LEAD HOME & LIVING

CATEGORY LEAD HOME & LIVING Consulting Exit Digital Category Management #VACATURE CATEGORY LEAD HOME & LIVING Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de

Nadere informatie

Onderzoek. het gebruik van internet en social media in Nederland. Opgesteld door:

Onderzoek. het gebruik van internet en social media in Nederland. Opgesteld door: Onderzoek het gebruik van internet en social media in Nederland Opgesteld door: Thomas van Manen, Marketingfacts @ThomasvanManen 29 juni 2017 Het actieve gebruik van Facebook loopt terug, Nederlanders

Nadere informatie

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017.

DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. DUTCH RETAIL EXPERIENCE AWARD 2017. Kennis van de producten Klantvriendelijkheid Entertainen Inspirerend interieur Totaalbeleving Lifestyle concept Innovatie Merkassortiment Online beleving Sfeer Originaliteit

Nadere informatie

Amazon will always compete with you in any business, no partnership

Amazon will always compete with you in any business, no partnership Reflectie op Amerikareis Shopping 2020 Op het congres Shoppingtoday in Almere heb ik op 26 september de belangrijkste bevindingen van de studiereis van Shopping 2020 gepresenteerd. Bevindingen die spraakmakend

Nadere informatie

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social Media voor bedrijven is, waarom dit zo is én welke kansen

Nadere informatie

Van transactie naar interactie

Van transactie naar interactie De Invloed van opkomende technologieën op trade marketing in de retail: Van transactie naar interactie Jeroen van Dinther Marc Flederus De Context I Welke technologieën komen nu opzetten? II Welke kansen

Nadere informatie

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR Digital #VACATURE MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR In onze digitale wereld is men steeds bewuster met gezondheid bezig. Bewegen en lekker naar buiten gaan, horen daarbij. Bol.com biedt alles

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER Gather is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte

Nadere informatie

Je imago is hoe anderen je zien

Je imago is hoe anderen je zien Identity matters Je imago is hoe anderen je zien What you see, is what you get ART= ontwerp- en reclameburo creëert sinds 1997 merken, huisstijlen en bedrijfsstijlen. Ook al zien anderen je soms anders,

Nadere informatie

Today is Canday neemt online marketingbureau WeLikeMilk over

Today is Canday neemt online marketingbureau WeLikeMilk over Today is Canday neemt online marketingbureau WeLikeMilk over Overname verscherpt focus op beter converterende content en campagnes Vanaf vandaag is het Amsterdamse online marketingbureau WeLikeMilk onderdeel

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Sessie 7 en 8: Studio Cactus, De Invasie, Vliegwerk en Nerdlab

Sessie 7 en 8: Studio Cactus, De Invasie, Vliegwerk en Nerdlab Sessie 7 en 8: Studio Cactus, De Invasie, Vliegwerk en Nerdlab De invasie =platform voor beginnende ontwerpers, bestaat sinds 3 jaar, draait op vrijwilligers Filosofie -Kansen bieden aan beginnende, jonge

Nadere informatie

SMART SOCIETY DESIGN

SMART SOCIETY DESIGN SMART SOCIETY MEETS DESIGN De wereld staat voor grote uitdagingen en tegelijkertijd hebben we al die technologische mogelijkheden. dat kan alleen maar tot volledige wasdom komen met creativiteit en een

Nadere informatie

Daan Luijkx lanceert Team Earth - de meest duurzame wielerploeg ter wereld

Daan Luijkx lanceert Team Earth - de meest duurzame wielerploeg ter wereld Daan Luijkx lanceert Team Earth - de meest duurzame wielerploeg ter wereld GR8 Industries en Luijkx ontwikkelden houdbaar concept 4 oktober 2016 - Eind 2013 verliet Daan Luijkx het professionele wielerpeloton

Nadere informatie

Start up Case. Sendcloud. Remi van Buul Soufian Touil Ellen Burghoorn 22-03-2015

Start up Case. Sendcloud. Remi van Buul Soufian Touil Ellen Burghoorn 22-03-2015 Start up Case Sendcloud Remi van Buul Soufian Touil Ellen Burghoorn 22-03-2015 Interne analyse Algemene informatie SendCloud SendCloud is opgericht in 2012 door Rob van den Heuvel, Bas Smeulders en Sabi

Nadere informatie

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR

MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR Digital #VACATURE MANAGER MERCHANDISING SPORT HARDWARE & OUTDOOR In onze digitale wereld is men steeds bewuster met gezondheid bezig. Bewegen en lekker naar buiten gaan, horen daarbij. Bol.com biedt alles

Nadere informatie

Door : Merel Vermijs. Het platform voor de Nederlandse vouwkartonnageindustrie. Presentatie Packaging Innovations Fair 27 november 2013

Door : Merel Vermijs. Het platform voor de Nederlandse vouwkartonnageindustrie. Presentatie Packaging Innovations Fair 27 november 2013 Het platform voor de Nederlandse vouwkartonnageindustrie Presentatie Packaging Innovations Fair 27 november 2013 Door : Merel Vermijs Packaging Innovations 2014 1 Vouwkarton Platform Nederland Hét platform

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

Modern Getaways Magazine

Modern Getaways Magazine Modern Getaways Magazine Yasaman Bitarafan Publisher: Modern Getaways Magazine Consultant: Online customer-journey experience in travel & hotel industrie THE interactive online travel magazine dedicated

Nadere informatie

Sociaal ondernemen: een alternatief voor onze roofbouw-economie FTM

Sociaal ondernemen: een alternatief voor onze roofbouw-economie FTM 1 van 7 08-05-17 11:08 ftm.nl Sociaal ondernemen: een alternatief voor onze roofbouw-economie FTM Nadine Maarhuis 9-11 minuten In ons huidige economische systeem staat het creëren van waarde voor mens

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen

Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen Join us: Consumer & Shopper e-news juli 2014 Eataly; de plaats waar foodshopping trends samenkomen COLUMN DOOR CINDY VAN CAUTER Eataly is een droom voor de food liefhebber. Ik bezocht de nieuwe conceptwinkel

Nadere informatie

Merkwaardig denken. Merkw waard dig denken. Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting

Merkwaardig denken. Merkw waard dig denken. Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting Merkwaardig denken Merkw waard dig denken Désirée Struijk, Founding Director Senta multisensory concepting Vraagstukken Hoe ontrafelen we het shoppergedrag? Hoe benut je deze kennis voor eigen merk? Hoe

Nadere informatie

MEDIABRANDS RETAIL BUYING STUDY

MEDIABRANDS RETAIL BUYING STUDY MEDIABRANDS RETAIL BUYING STUDY LEGT KOOPGEDRAG EN DE ROL VAN MEDIA BLOOT IN DE NIEUWE OMNI CHANNEL REALITEIT ORIËNTATIE EN KOOPGEDRAG WAS NOG NOOIT ZO COMPLEX Retail zit in een turbulente periode. Winkelketens

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media hebben in onze samenleving een belangrijke rol verworven. Het gebruik van sociale media is groot en dynamisch. Voor de vierde

Nadere informatie

Herstel én versterk de relatie met uw klant op de meest effectieve en simpele manier. Simply Thank You.

Herstel én versterk de relatie met uw klant op de meest effectieve en simpele manier. Simply Thank You. Herstel én versterk de relatie met uw klant op de meest effectieve en simpele manier. Benut de kans om de relatie met uw klant te herstellen én te verbeteren. Simply Thank You ondersteunt u daarbij, effectief

Nadere informatie

#VACATURE CHRO. Brede board level positie bij snelgroeiende. van traditioneel familiebedrijf tot digital-first multinational

#VACATURE CHRO. Brede board level positie bij snelgroeiende. van traditioneel familiebedrijf tot digital-first multinational #VACATURE CHRO Brede board level positie bij snelgroeiende m a r k t l e i d e r, m i d d e n i n e e n t r a n s f o r m a t i e van traditioneel familiebedrijf tot digital-first multinational EEN WAANZINNIG

Nadere informatie

ONLINE MARKETING MANAGER

ONLINE MARKETING MANAGER #VACATURE ONLINE MARKETING MANAGER Minder.nl is een scale-up met een missie: de zakelijke energiemarkt eerlijker, eenvoudiger, en beter maken. Op het online platform kunnen ondernemers binnen twee minuten

Nadere informatie

Zes tips voor effectieve visual merchandising :28

Zes tips voor effectieve visual merchandising :28 Zes tips voor effectieve visual merchandising 17-11-2015 09:28 Door Hanne van Nederveen Meerkerk Accountmanager retail bij visual merchandisingbureau Van Straaten We kunnen natuurlijk niet om de groei

Nadere informatie

Winst met Waarde. In 3 stappen de unieke waarde van je bedrijf vergroten

Winst met Waarde. In 3 stappen de unieke waarde van je bedrijf vergroten Winst met Waarde In 3 stappen de unieke waarde van je bedrijf vergroten Erwin Meijboom Je hebt de stap genomen om deze e-paper te downloaden! Ben je startend ondernemer, wil je je startup gaan ontwikkelen,

Nadere informatie

Digitale marketing: kansen en mogelijkheden

Digitale marketing: kansen en mogelijkheden Digitale marketing: kansen en mogelijkheden Oskar van Straaten Agradi partner: Hoe digitale marketing de wereld verandert De kansen en de mogelijkheden Oskar van Straaten oprichter & directeur Agradi AgriMarketing

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé 1 Wie kent het merk Rituals Cosmetics? 2 en Rituals Edelstenen make-up? 3 In hoeveel landen is Rituals

Nadere informatie

HEAD OF MARKETING #VACATURE

HEAD OF MARKETING #VACATURE #VACATURE Marketing Start-up & Scale-up HEAD OF MARKETING Stockon is tegen verspilling: van tijd, geld en voedsel. Daarom onderscheidt de snelgroeiende online supermarkt zich met innovatieve technologische

Nadere informatie

Dutch Spirit: Passie voor duurzame maatpakken

Dutch Spirit: Passie voor duurzame maatpakken Dutch Spirit: Passie voor duurzame maatpakken DutchSpirit vervaardigt duurzame maatpakken en richt zich op de doorontwikkeling van circulaire stoffen voor werkkleding. Met een vernieuwend businessconcept

Nadere informatie

tony s chocolonely Crazy about chocolate, serious about people

tony s chocolonely Crazy about chocolate, serious about people tony s chocolonely Crazy about chocolate, serious about people Inhoud 1. Geschiedenis 2. Visie & Missie 3. Routekaart 4. Tony s & Fairtrade 5. Bean-to-Bar 6. Impact in Ghana 7. Impact in Ivoorkust 8. Chocolonely

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Intro. Product promo 1. Isle display 2. Window display 3. Wall display 4. Videowall en etalageschermen 5. Online via iamsterdam.

Inhoudsopgave. Intro. Product promo 1. Isle display 2. Window display 3. Wall display 4. Videowall en etalageschermen 5. Online via iamsterdam. Partner Promotion Inhoudsopgave Intro Product promo 1. Isle display 2. Window display 3. Wall display 4. Videowall en etalageschermen 5. Online via iamsterdam.com Pop-in locatie Prijzen en contact I amsterdam

Nadere informatie

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN WHITEPAPER HOME DECO 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN Nederlanders houden zich graag bezig met het inrichten van hun huis. Vrouwen hebben meer interesse

Nadere informatie

Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446

Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446 Chasing Spaces, Lizzy Ansinghstraat 163, 1072 RG Amsterdam, telefoonnummer: 020-89 32 446 Persbericht Amsterdam, 30 september 2015 Jacht op pop-up locaties in Amsterdam geopend Leegstaande winkel- en bedrijfspanden

Nadere informatie

Inschrijving RBB- AWARD 2018

Inschrijving RBB- AWARD 2018 Inschrijving RBB- AWARD 2018 Organisatie: Kamer van Koophandel Contactpersoon voor de RBB over deze good practice: Menno Zwart E- mail adres: menno.zwart@kvk.nl Mobiele telefoon: 06 1135 8182 Akkoord lid

Nadere informatie

STRATEGIE & CONCEPTING WAT IS MEUBELTRACK MEDIA? ADVERTORIALS WAT DOET MEUBELTRACK MEDIA? INFLUENCER MARKETING WAT ONS ONDERSCHEIDT

STRATEGIE & CONCEPTING WAT IS MEUBELTRACK MEDIA? ADVERTORIALS WAT DOET MEUBELTRACK MEDIA? INFLUENCER MARKETING WAT ONS ONDERSCHEIDT 2018 INHOUDSOPGAVE 3 WAT IS MEUBELTRACK MEDIA? 10 STRATEGIE & CONCEPTING 4 WAT DOET MEUBELTRACK MEDIA? 11 ADVERTORIALS 6 WAT ONS ONDERSCHEIDT 13 INFLUENCER MARKETING 8 HET BEREIK VAN MEUBELTRACK MEDIA

Nadere informatie

Case 2 start-ups. 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13. Case 2 Start-ups groep 13 1-8

Case 2 start-ups. 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13. Case 2 Start-ups groep 13 1-8 Case 2 start-ups 21 maart 2015 Gemaakt door: - Bertje van Loo - Dennis Langeveld - Lorianne Hooijmans Groep 13 Case 2 Start-ups groep 13 1-8 Inhoud Interne analyse... 3 Peerby... 3 Over Peerby... 3 Lean

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0 WERKEN 3.0 Het Nieuwe Werken Aangeboden door HKA Voordelen van werken 3.0 Werken van 09:00 tot 17:00 doen de meeste mensen al niet meer. We leven wereldwijd in een 24 uur economie die continu verandert.

Nadere informatie

Heeft jouw team de juiste kennis om de doelen van 2017 te halen?

Heeft jouw team de juiste kennis om de doelen van 2017 te halen? Heeft jouw team de juiste kennis om de doelen van 2017 te halen? Slagvaardiger in samenwerking met de klant! De start van 2017 met de daarbij behorende jaaronderhandelingen is weer achter de rug. Nu we

Nadere informatie

CHIEF MARKETING OFFICER

CHIEF MARKETING OFFICER #VACATURE Marketing E-Commerce CHIEF MARKETING OFFICER Onderscheidende producten en scherpe prijzen: twee belangrijke redenen die Vouchervandaag.nl onlangs de prijs voor Website van het Jaar opleverde.

Nadere informatie

FORESIGHT MODELLING TELECOM. Foresight modelling

FORESIGHT MODELLING TELECOM. Foresight modelling FORESIGHT MODELLING TELECOM 1 FORESIGHT MODELLING TELECOM 2018 Een instrument voor fact based beslissingen HET ANTWOORD OP INNOVATIEVRAGEN HET ANTWOORD OP MARKETINGVRAGEN HET ANTWOORD OP PRICINGVRAGEN

Nadere informatie

Tien retailinnovaties uit heel de wereld :53

Tien retailinnovaties uit heel de wereld :53 Tien retailinnovaties uit heel de wereld 14-01-2015 12:53 Bilder & De Clercq viel bij de jaarlijkse Retail's Big Show van de NRF in de prijzen. Het Amsterdamse foodconcept werd beoordeeld als beste innovatie

Nadere informatie

BeCube = B. Merkstrategie

BeCube = B. Merkstrategie BeCube, brand & communications BeCube = B 3 Oftewel: wees tot de derde macht. Tijd, ruimte en kansen laten zich afdwingen. Verleg grenzen Er is altijd een oplossing. Altijd een stap meer. Merkstrategie

Nadere informatie

Inspiration, Business & Innovation. Each of us can change your world

Inspiration, Business & Innovation. Each of us can change your world Inspiration, Business & Innovation Each of us can change your world Optimism Welkom, leuk dat je de tijd neemt om dit even te lezen. Wij zijn Gotogrow en succesvol in commerciële dienstverlening. Wat wij

Nadere informatie

Juryrapport. Gemeente(n): Rotterdam. Omroep: Stichting OPEN Rotterdam. Inzendcategorie: radio. Programmanaam: 010nu

Juryrapport. Gemeente(n): Rotterdam. Omroep: Stichting OPEN Rotterdam. Inzendcategorie: radio. Programmanaam: 010nu Juryrapport Gemeente(n): Rotterdam Omroep: Stichting OPEN Rotterdam Inzendcategorie: radio Programmanaam: 010nu Programmabeschrijving: INZENDING CATEGORIE NIEUWS EN ACTUALITEITEN: 010nu - dagelijks magazine

Nadere informatie

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com

Mobile & Shopping on demand. De nieuwe rol van de mobiele telefoon. tradedoubler.com Mobile & Shopping on demand De nieuwe rol van de mobiele telefoon tradedoubler.com Mobiele kanalen voor affiliate marketing vernieuwen de winkelervaring in Europa, door de connected consumers (online actieve

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte en 1 look

Nadere informatie

BLOG Waar blijft die Blokker fan-maker?

BLOG Waar blijft die Blokker fan-maker? BLOG Waar blijft die Blokker fan-maker? Christiaan van der Ven Beeldmateriaal: blokker.nl Wij zijn hét Kennishuis voor klantcontact coniche.nl/blogs Waar blijft die Blokker fan-maker? Geschreven door:

Nadere informatie

SOURCING MANAGER #VACATURE

SOURCING MANAGER #VACATURE #VACATURE Bol.com is de winkel van ons allemaal, die steeds meer transformeert in de speciaalzaak voor iedereen. Iedere shopper journey begint bij bol.com dat is het hoogste doel van de e-tailer. Om dat

Nadere informatie

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier Toelichting bij de jurering & het inschrijvingsformulier Cuckoo Awards 2014 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? a. Direct marketing is een response-driven marketingstrategie,

Nadere informatie

cultuur Innovatie Yellow Blue Voorspel Baarheid Kennis verbinden

cultuur Innovatie Yellow Blue Voorspel Baarheid Kennis verbinden cultuur Innovatie Yellow Blue Voorspel Baarheid Kennis verbinden In zijn oorspronkelijke vorm bestaat een organisatie uit een groep mensen met een gezamenlijk doel, die elkaar goed kennen en in dezelfde

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Winkelstraat van de Toekomst Veranderende consument en online groei zetten winkels klem

Winkelstraat van de Toekomst Veranderende consument en online groei zetten winkels klem Winkelstraat van de Toekomst Veranderende consument en online groei zetten winkels klem Dirk Mulder Sectormanager Retail @MulderDirk 06-11380971 VOOR WE VAN START GAAN. 2 Agenda Stand van zaken in de retail

Nadere informatie

Impact Cloud computing

Impact Cloud computing Impact Cloud computing op de Nederlandse zakelijke markt De impact van Cloud Computing op de Nederlandse zakelijke markt De economische omstandigheden zijn uitdagend. Nederland is en bedrijven informatietechnologie

Nadere informatie

Creatieve Kansen, Grenzeloos Innoveren 21-10-2008

Creatieve Kansen, Grenzeloos Innoveren 21-10-2008 Creatieve Kansen, Grenzeloos Innoveren 21-10-2008 Inhoud Productontwikkelingomgeving Waar zijn we goed in? Producten pakket en product beleid. Strategische opties Innovatie? Product innoveren Synthem Philips

Nadere informatie

WHITEPAPER FOOD VROUWEN TOT 35 JAAR ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN VOEDING

WHITEPAPER FOOD VROUWEN TOT 35 JAAR ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN VOEDING WHITEPAPER FOOD 70% VAN DE NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR NIEUWE AANBIEDERS VAN VOEDINGSMIDDELEN VROUWEN TOT 35 JAAR ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN VOEDING Vrouwen hebben een grotere interesse in voeding,

Nadere informatie

Eric Moor. - Directeur/ Eigenaar Sion - Voorzitter Decorum Company - Werkgroep Topteam tuinbouw (Holland Branding) - De Lier (Westland)

Eric Moor. - Directeur/ Eigenaar Sion - Voorzitter Decorum Company - Werkgroep Topteam tuinbouw (Holland Branding) - De Lier (Westland) Eric Moor - Directeur/ Eigenaar Sion - Voorzitter Decorum Company - Werkgroep Topteam tuinbouw (Holland Branding) - De Lier (Westland) Sion - Volledig gespecialiseerd in Phalaenopsis. -Breeding en Selectie

Nadere informatie

webwinkel. mijngelderland.nl E-commerce voor samenwerkende erfgoedinstellingen

webwinkel. mijngelderland.nl E-commerce voor samenwerkende erfgoedinstellingen webwinkel. mijngelderland.nl E-commerce voor samenwerkende erfgoedinstellingen MUSEUMWEBSHOPS.NL E-commerce integreert met de hele organisatie MUSEUM WINKEL MUSEUM WEBWINKEL IDENTITEIT SPIRITUALITEIT TENTOONSTELLING

Nadere informatie

SCHOOL OF VENUES 2017 / 2018

SCHOOL OF VENUES 2017 / 2018 SCHOOL OF VENUES 2017 / 2018 PROGRAMMA 2018 CATALOG TITLE ISSUE #1 / MONTH 2018 HET NIEUWE LEREN VOOR EVENEMENTENLOCATIES Een doelgerichte marketingstrategie is niet meer weg te denken uit het marketing-

Nadere informatie

Preview Performance Customer Interactions 2011

Preview Performance Customer Interactions 2011 Katja van Wel Senior consultant Katjavanwel@tote-m.com Preview Performance Customer Interactions 2011 12 Januari 2011, CRM Inspiration over Onderzoeken Agenda Introductie TOTE-M Customer Experience Preview

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT.

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WO Lease is een creatief internet bureau gespecialiseerd in website ontwikkeling, grafisch vormgeving & online marketing. Zo zijn wij er voor de startende ondernemers tot

Nadere informatie

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE ABOUT SPACECAKE DESIGN WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE Spacecake is een jong en veelzijdig design merk wat zich richt op het bedenken en creëren van de meest originele en uiteenlopende

Nadere informatie

De contouren van de nieuwe retailbranche :40

De contouren van de nieuwe retailbranche :40 De contouren van de nieuwe retailbranche 22-06-2015 08:40 Door Richard van Welie Chief editor research & advice bij Ecommerce Foundation Internationale marktplaatsen zitten in de lift en deze trend zet

Nadere informatie

De reis van NS International Agile transformatie. Amersfoort, 4 April 2018 Vianne Haalboom

De reis van NS International Agile transformatie. Amersfoort, 4 April 2018 Vianne Haalboom De reis van NS International Agile transformatie Amersfoort, 4 April 2018 Vianne Haalboom 1 Mijn reis tot nu toe Marketing Manager Acquisitie & Behoud > Chief Growth Owner NS International De reis van

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Targetpropositie of One Size Fits All? Ervaringen met het aanscherpen van werkgeversmerken @jobmensink employer brand insights september 2014

Targetpropositie of One Size Fits All? Ervaringen met het aanscherpen van werkgeversmerken @jobmensink employer brand insights september 2014 Targetpropositie of One Size Fits All? Ervaringen met het aanscherpen van werkgeversmerken @jobmensink employer brand insights september 2014 1 job mensink Employer Brand & Value Proposition Projects Global

Nadere informatie

Commercial Nintendo WII

Commercial Nintendo WII Commercial Nintendo WII NINTENDO WAT ZEGGEN ZE Lea Lea toegepast op Nintendo Naam Leeftijd Doelgroep Trefwoorden Roel 25-30 Ja Energiek, Innovatief, Kids Paul 16-20 Ja Familiegericht, Uniek, Design Jeffrey

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Hypotheken in het tijdperk van de digitale consument Retailpad geeft richting voor hypotheekbedrijven

Hypotheken in het tijdperk van de digitale consument Retailpad geeft richting voor hypotheekbedrijven IG&H Consulting & Interim Make strategy work! Make strategy work! Hypotheken in het tijdperk van de digitale consument Retailpad geeft richting voor hypotheekbedrijven IG&H Consulting & Interim Nieuwe

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Training Social Media. Vrijetijdssector op social Media in NL en DE

Training Social Media. Vrijetijdssector op social Media in NL en DE Training Social Media Vrijetijdssector op social Media in NL en DE Inhoud: 1. Introductie 2. Social Media algemeen 3. Social media in Duitsland 4. Lunch 5. Interactieve deel. DIY. 1. Who? Wij zijn Wat

Nadere informatie

De Drievoudige Bottom Line, een noodzakelijke economische innovatie

De Drievoudige Bottom Line, een noodzakelijke economische innovatie De Drievoudige Bottom Line, een noodzakelijke economische innovatie Feike Sijbesma, CEO Royal DSM In de loop der tijd is het effect van bedrijven op de maatschappij enorm veranderd. Vijftig tot honderd

Nadere informatie

peterjoziasse.com Podium2020 Het nieuwe culturele winkelen.

peterjoziasse.com Podium2020 Het nieuwe culturele winkelen. peterjoziasse.com Het nieuwe culturele winkelen. ONT-MOETEN Ware kunst creëert een moment van niet moeten tussen ik en mezelf, ik en de ander, ik en de wereld. Lucas De Man, Congres Podiumkunsten 2013.

Nadere informatie