Nieuwsbrief 1 september Welkom terug op school. De Overstap van start!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 1 september Welkom terug op school. De Overstap van start!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 september 2017 maandag 4 september Luizencontrole woensdag 6 september Studiemiddag/-avond team over Kindgesprekken voeren. dinsdag 12 september Informatieavond groep 1/2 donderdag 14 september Informatieavond groep 6 dinsdag 19 september Informatieavond groep 7 en 8 donderdag 21 september Informatieavond groep 3 en 4 en 5 vrijdag 22 september Studiedag team, alle kinderen zijn vrij Volgende nieuwsbrief Welkom terug op school We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad! Met nieuwe energie zijn we een nieuw schooljaar vol uitdagingen begonnen! Alle kinderen zijn er weer en er wordt al weer hard gewerkt. Het is fijn om te zien dat zowel de kinderen als de leerkrachten weer genieten van ritme en regelmaat! We zijn goed van start gegaan met het continurooster. Om dit te vieren kregen afgelopen dinsdag de kinderen na een korte toespraak van meester Jos een mooi bewaardoosje in de vorm van een appel. Prachtig passend bij de appel van ons schoollogo. Deze eerste weken zijn we veel bezig met het proces van groepsvorming. Dagelijks doen we kanjeroefeningen en het is mooi om te merken dat de kinderen steeds meer vertrouwen in elkaar krijgen! Ze vinden het fijn om zo samen bezig te zijn. Afgelopen maandag heeft uw (oudste) kind weer een kleurrijke activiteitenkalender/info mee naar huis gekregen met daarin de benodigde informatie voor het komende schooljaar. We hopen dat deze kalender weer een mooi plekje krijgt in uw huis! De Overstap van start! Groep 7 is afgelopen maandagmorgen gestart in 'de Overstap'. Zoals u weet is samen met het HPC een onderwijsconcept ontwikkeld voor de laatste twee jaar van de basisschool en de eerste twee jaar van het voortgezet onderwijs, voor leerlingen van jaar. Zij krijgen meer onderwijs op maat en hoeven pas op een later moment, in groep 10, te beslissen welk onderwijsniveau het beste bij hen past. Meester Jos nam deze ochtend op het symbolische tijdstip uur de eerste stap van deze nieuwe route in het bijzijn van Gijs Beekhuizen (links op de foto), rector van het HPC en Harry Grimmius, (rechts op de foto), bestuursvoorzitter van de SgOMB, waar beide scholen onder vallen.

2 Alle leerlingen van groep 7 en 8 kregen een stappenteller. Zo kunnen zij de stappen die zij de komende jaren gaan zetten mooi bijhouden. Deel Hoofdstraat afgesloten van 4 t/m 8 september Vanwege werkzaamheden in de nieuwe woonwijk Kastanjehof zal van 4 t/m 8 september de Hoofdstraat afgesloten zijn tussen de Piersonstraat en de Bethelstraat. Bewoners kunnen zonder grote problemen hun huis bereiken, al het andere verkeer wordt omgeleid. Ouders wordt vriendelijk verzocht hun auto tijdelijk niet te parkeren in het werkvak. Het is belangrijk dat u uw kinderen wijst op deze kortdurende veranderde situatie, veiligheid staat voorop! In verband met de veiligheid van onze kinderen vragen we u de Piersonstraat de komende week niet te gebruiken als sluiproute. Studiedag Zoals u op de jaarkalender heeft kunnen lezen, is er op vrijdag 22 september een studiedag voor het team. We verdiepen ons o.a. in onze nieuwe methode BLINK. In deze methode komen oriëntatie op mens en samenleving (maatschappij), oriëntatie op tijd (geschiedenis) oriëntatie op ruimte (aardrijkskunde) en oriëntatie op natuur en techniek in samenhang aan de orde. De kinderen kunnen zo leren zich te oriënteren op de moderne samenleving en hun plaats daarin. Ook buigen we ons over de verschillende projectplannen en onze ICT. De kinderen zijn deze dag vrij. Informatieavonden Vanaf de tweede week van september bent u tijdens de informatieavonden weer hartelijk welkom in de klas van uw kind(eren) om te horen over het reilen en zeilen op school en om uw vragen te stellen. De informatieavonden, zoals hierboven in de agenda vermeld, beginnen om uur en duren tot ongeveer uur. Vanaf uur staat de koffie voor u klaar. We hopen weer op veel belangstelling. Mocht u op één avond naar twee groepen willen omdat u in beide groepen een kind heeft zitten, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om in elke groep een deel van de avond bij te wonen. De informatieavond van groep 5 vindt niet plaats op donderdag 14 september zoals staat vermeld op de jaarkalender, maar een week later, op donderdag 21 september. Op deze avond is ook juf Ilka in de gelegenheid aanwezig te zijn. Op de informatieavond van groep 8 komt ook het schoolkamp aan de orde. U kunt zich tijdens deze avond opgeven om mee te gaan. We vertellen ook iets over het voortgezet onderwijs. Daarbij kunt u denken aan de huidige opbouw van het voortgezet onderwijs en de aanmeldingsprocedure.

3 Kanjerdag Zoals u weet, hebben we vorig jaar onze tweede Kanjerdag gehad. Dit jaar hebben we alweer onze derde Kanjerdag en wel op woensdag 20 september. Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat onze juf Meike zo plotseling overleed. We hebben toen nagedacht over een manier waarop zij in onze gedachten voort zou kunnen leven. Omdat we een Kanjerschool zijn (zie hebben we toen besloten om jaarlijks in de week van Meikes overlijden op woensdag een zogenaamde kanjerdag te organiseren. Op deze manier blijft Meikes naam genoemd worden en blijven we haar associëren met een positieve houding en inzet voor anderen. Het is dus niet zomaar een kanjerdag, de herinneringen aan juf Meike maken het tot een nog meer bijzondere dag. We beginnen gezamenlijk met een openingsactiviteit. Daarna zingen we met alle kinderen en leerkrachten ons prachtige schoollied. Voor de pauze zijn er groepsdoorbrekende activiteiten. Na de pauze gaan de kinderen buiten de schoolmuren actie ondernemen rondom de school en in ons dorp. U kunt daarbij denken aan schoonmaken, op bezoek bij ouderen en andere dergelijke activiteiten. We hebben uw hulp nodig! Juf Meike bakte altijd tulbanden als er iets te vieren viel en het lijkt ons ook dit jaar weer mooi om tijdens de smikkel op de kanjerdag allemaal te genieten van een stukje van zo n tulband. Wilt u een tulband bakken, dan horen we dat graag! We sluiten de ochtend af met het eten van kanjerpannenkoeken. Ook hiervoor zijn ouders nodig die pannenkoeken kunnen en willen bakken. U krijgt nog een mail van de groepsleerkracht van uw kind waarin concrete vragen om hulp gesteld zullen worden. Ingrediënten voor de pannenkoeken en de tulband kunt u zelf aanschaffen en het bonnetje kunt u inleveren bij de leerkracht. U krijgt de gemaakte kosten vergoed. We hopen op een feestelijke dag en dat zal ook zeker lukken als we allemaal de schouders eronder zetten! Leerling-lijsten en invulstrookjes Vandaag krijgen alle kinderen de leerling-lijst met namen en adressen van hun klasgenoten mee. Wanneer u hierin een fout ontdekt, wilt u dat dan even doorgeven aan de administratie.

4 Wanneer u bent verhuisd, een nieuw (mobiel) telefoonnummer hebt gekregen of wanneer er andere zaken spelen, vragen we u dit rechtstreeks door te geven aan onze administratie. U kunt dit mailen naar administratie@lvbueren.nl Daarnaast krijgt u bij deze info drie antwoordstrookjes: 1. Het eerste strookje ontvangen we graag retour als er bij uw kind sprake is van voedselintolerantie of allergieën. 2. Het tweede strookje dat daaraan vastzit voor opgave telefoonnummers en adressen is bestemd voor alle ouders. Het blijkt regelmatig dat de opgegeven nummers/adressen niet bruikbaar zijn of niet meer kloppen. 3. Het derde strookje betreft de vraag om helpende handen. We zijn blij dat het ons nog steeds lukt om voldoende ouders bereid te vinden om op school te komen helpen. Mocht u tijd en zin hebben om iets op school te doen, dan kunt u dat op bijgaande invulstrook kenbaar maken. Wilt u de verschillende strookjes de komende week inleveren bij de leerkracht van uw kind? Alvast hartelijk dank voor de moeite! Ouders gevraagd voor hoofdluiscontrole. We hopen dat a.s. maandag zal blijken dat we nog steeds een luisvrije school zijn! Dat is positief, want ook hierbij is een goed begin het halve werk! In principe wordt uw kind elke maandag na een vakantie gecontroleerd op hoofdluis. Wij vinden het heel fijn dat een aantal ouders hiervoor een uurtje naar school wil komen. Het controleteam bestaat uit ouders die hun kinderen voornamelijk in de hogere groepen hebben zitten. Wij zouden het daarom fijn vinden als de groep versterkt zou worden met wat ouders uit de lagere groepen. De controle vindt nu altijd plaats op maandag en duurt maximaal een uur. Als meer ouders kunnen op een andere dag, is het mogelijk om de luizencontrole te verschuiven naar een andere dag. Heeft u belangstelling om mee te helpen? Geef dit dan door aan juf Carla carlawitte@lvbueren.nl Natuurlijk zijn ook vaders en grootouders van harte welkom! Voor- en naschoolse opvang De afgelopen week zijn er weer heel wat kinderen met plezier naar de voor- en naschoolse opvang gegaan. Zoals u weet zorgt GO for Kids voor deze buitenschoolse opvang (BSO) op de LvB. Uw kinderen zijn welkom bij de voorschoolse opvang, (óók op woensdag- en vrijdagochtend), bij de naschoolse opvang en bij de opvang tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen.

5 Schoolkorfbaltoernooi Dit jaar wordt voor de 11 e keer het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor basisscholen uit de gemeente Overbetuwe. Het toernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag 20 september a.s. Het schoolkorfbaltoernooi is voor leerlingen uit de groepen 4 t/m 8. Het toernooi zal plaatsvinden op de sportvelden achter het Hendrik Pierson College te Zetten. Opgeven kunt u bij de leerkracht van uw kind voor woensdag 6 september. Wilt u er rekening mee houden dat elk team een coach nodig heeft? Teams van groep 4 t/m 6 bestaan uit 4 veldspelers en 2 invallers, groep 7 en 8 speelt met 8 spelers en 2 tot 4 invallers. De teams moeten gemengd zijn. Voor de groepen 5 tot en met 8 wordt er een trainingsavond bij de vereniging georganiseerd. Voor groep 5 en 6 zal dit zijn op dinsdag 12 september Voor groep 7 en 8 is dit op donderdag 14 september De trainingen zijn van tot uur op de velden van het Hendrik Pierson College. De leerlingen hoeven zich hier niet voor aan te melden. Sporten is van belang voor alle kinderen. Binnen de gemeente Overbetuwe is er een grote variëteit aan sportaanbod die u kunt terugvinden op de website Om sport nog meer onder de aandacht te brengen is er van 9 tot 17 september 2017 de nationale sportweek waarbinnen verenigingen en Overbetuwe beweegt een aanbod van clinics en sportevenement biedt. Agenda Nationale Sportweek 9 tot 17 september 2017 Hele week: Crossgym Elst - Week gratis sporten Mayru Center Zetten - Week lang alle sporten proberen Park Lingezegen Elst - Hele week fietsen en wandelen in het Park Zaterdag 9 september: Volleybalvereniging Toesj Heteren - Recreatief Tournooi Park Lingezegen Elst - 1e proefles start to run Zondag 10 september: Sportdag voor G-Sporters - Sportpark de Pas Dinsdag 12 september: Korfbal Zetten - Groep 5/6 proefles Sportochtend - Zonnepoort Woensdag 13 september: Park Lingezegen Elst - Hardloop clinic basischool leerlingen Donderdag 14 september: Korfbal Zetten - Groep 7/8 proefles VRIJDAG 15 SEPTEMBER: JEUGDSPORTDEBAT GEMEENTE OVERBETUWE Zaterdag 16 september Manege de fruithof Heteren - Open dag - Park Lingezegen Elst - Hardloop clinic volwassenen Zondag 17 september Park Lingezegen Elst - Parklopen Lingezegen Heterun - Heteren - Brede school - Activiteiten van CNME t Pakhuis CNME t Pakhuis organiseert in Hemmen regelmatig voor jong en oud van alles op het gebied van natuur, milieu, cultuur en educatie. Komende maand hebben we weer verschillende activiteiten voor kinderen op het programma

6 staan. Meer informatie over alle activiteiten vind je u op en Facebookpagina /PakhuisHemmen. Zaterdag 2 september vanaf uur Geocaching op Landgoed Hemmen Geocaching is een wereldwijd populair spel waarbij je op zoek gaat naar een schat die ergens op een voor jou onbekende plek verborgen ligt. In dit geval bevindt zich de schat in een doosje ergens op Landgoed Hemmen. Op zaterdagmiddag 2 september gaan deelnemers in kleine groepjes navigerend en lopend naar een specifiek punt toe dat wordt aangegeven met gps-coördinaten. Hiervoor heb je een gps-ontvanger of een mobiele telefoon met gps-functie nodig. Op dat punt aangekomen moet je daar ter plekke een puzzel oplossen waarmee je de nieuwe gps-coördinaten kunt bepalen. Op deze manier loop je kriskras over het landgoed en vind je, als je alle instructies goed hebt uitgevoerd, aan het einde de schat wat uiteraard een verrassing is. Tussen tot uur kan je vertrekken vanaf `t Pakhuis, Boelenhamsestraat 7 in Hemmen. Aan het eind van de tocht ontvangen we je graag voor een hapje en een drankje ergens in Hemmen. De kosten zijn 2,00 p.p. of 5,00 voor een groep van maximaal 5 personen. Als je belangstelling hebt voor deze, door CNME `t Pakhuis georganiseerde activiteit, meld je dan uiterlijk woensdag 30 augustus via de mail aan: info@pakhuishemmen.nl. Nadat je je hebt aangemeld krijg je meer informatie over deze activiteit en over je vertrektijd. Zaterdag 30 september om uur Eten uit de natuur Wandeltocht Van knop naar zaad en vrucht Op zaterdag 30 september organiseren wij een wandeltocht Van knop naar zaad en vrucht door Landgoed Hemmen met prachtige natuur, die zich langzaam voorbereidt voor de komende winter. Samen met Angelien van Tuinderij De Stroom en Fred en Jos als NME natuurgids laten wij je genieten van de zaden, vruchten, bladeren en bloemen uit de natuur en de biologische teelt van groenten met de mooie akkerranden en andere natuurlijke voedingsproducten. In de natuur staan vele eetbare planten, bloemen en zaden. Daarbij zijn de bijen, insecten, vogels, akker- weide- en bermplanten van belang. Vroeger verzamelden men ook het voedsel. Na de wandeling krijg je de gelegenheid om zelf wat te proeven. Wij starten om uur vanaf Ekoboerderij De Lingenhof in Hemmen. De wandeling inclusief het proeven duurt ± 2 uur. De kosten bedragen 5,00 p.p. Je kunt je tot donderdag 28 september opgeven bij info@pakhuishemmen.nl. Denk aan geschikte kleding en schoeisel. Berichtje van de Vluchtheuvelgemeente Uitnodiging voor de Meespeelviering op zondag 3 september 2017 om uur in de Vluchtheuvelkerk, Bakkerstraat in Zetten De meespeelviering in de Vluchtheuvelkerk is bedoeld voor alle mensenkinderen, van jong tot oud. Bijbelverhalen worden interactief verteld, waarbij op denken, voelen, doen en ervaren een appel wordt gedaan. Een nieuwe start Het nieuwe seizoen begint weer! Jullie zijn hartelijk welkom, het verhaal van Esther gaat door.

7 Zijn koning Ahasveros en koningin Esther nog zo vrolijk als op de foto hierboven en heffen ze het glas weer met ons? Dat kun je meebeleven op zondag 3 september! Nazomerse groetjes van de Meespeelgroep

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 Nieuwsbrief 15 september 2017 dinsdag 19 september Infoavond groep 7 en 8 woensdag 20 september Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 donderdag 21 september Informatieavond groep 3 t/m 5 vrijdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Donderdag 10 september 13.30 14.15 uur Opening Speelpark Vrijdag 11 september Groepen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart Combinatiegroep. Kangoeroetest

Nieuwsbrief 29 maart Combinatiegroep. Kangoeroetest Nieuwsbrief 29 maart 2019 woensdag 3 april Open Ochtend voor nieuwe ouders woensdag 10 april Voetbaltoernooi groep 7 en 8 donderdag 11 april Palmpasenoptocht groep 1 t/m 3 vrijdag 12 april Koningsspelen,

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 2 6 september 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolkoor * Korfbal * Info avond Juf Monica is bevallen van een gezonde zoon. Noah is kerngezond en weegt 3445 gram. Pascal en Monica van harte

Nadere informatie

Volgend schooljaar Logo van de school Regels op het schoolplein

Volgend schooljaar Logo van de school Regels op het schoolplein 19 mei 2016, nr. 17 Volgend schooljaar U heeft woensdagmiddag de brief gekregen over de groepsindeling. Ik heb u in de brief uitgelegd hoe wij volgend schooljaar willen werken. Het team is erg enthousiast

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s),

25 maart Geachte ouder(s), verzorger(s), 10 25 maart 2019 Geachte ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen. In de natuur is te zien dat de knoppen gaan groeien, dat de bladeren gaan groeien en dat de eerste vogels bezig zijn met het bouwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

De LvB, daar telt iedereen mee! Activiteitenkalender. De LvB Beweegt Vooruit. Hendrik Piersonstraat CK Zetten

De LvB, daar telt iedereen mee! Activiteitenkalender. De LvB Beweegt Vooruit. Hendrik Piersonstraat CK Zetten De LvB, daar telt iedereen mee! Activiteitenkalender 0 De LvB Beweegt Vooruit Hendrik Piersonstraat CK Zetten 0 www.lvbueren.nl AUGUSTUS WEEK WEEK 0 WEEK Eerste teamvergadering WEEK Eerste schooldag WEEK

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

donderdag 8 maart Voorstelling Kruis en mol ZieZaZoe voor groep 1 t/m 4 Voorstelling Andy Nivalle Jongen en Jo voor groep 7 en 8 in Elst

donderdag 8 maart Voorstelling Kruis en mol ZieZaZoe voor groep 1 t/m 4 Voorstelling Andy Nivalle Jongen en Jo voor groep 7 en 8 in Elst Nieuwsbrief 2 maart 2018 donderdag 8 maart Voorstelling Kruis en mol ZieZaZoe voor groep 1 t/m 4 zaterdag 10 maart woensdag 14 maart vrijdag 16 maart NLdoet klussenochtend Voorstelling Andy Nivalle Jongen

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Nummer 20, 12 februari Nieuw technisch bouwmateriaal

Nummer 20, 12 februari Nieuw technisch bouwmateriaal Nummer 20, 12 februari 2016 Inhoud Deze week meer nieuws over het technische materiaal dat we hebben gekocht, de studiedag, het pyjamafeest en we houden u uiteraard weer op de hoogte rondom de sluiting

Nadere informatie

1 september 2017

1 september 2017 1363 www.clarafabriciusschool.nl 1 september 2017 6 september Ontruimingsoefening 11 september Informatieavond 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Welkom Lotte, Fréderique, Noud, Jelle, Lizzy,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 23-3 maart Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 23-3 maart Met deze week: Op bezoek naar de bibliotheek - Start van het nieuwe thema: Bouwen aan Talent.nl - Reminder excursie gevangenismuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 5 12 januari 2017 schooljaar 2016-2017 In deze Paletter: Nieuw Personeel BSO Boards, stepjes Open dagen Informatie van BVL werkgroep Dodehoekproject Nationaal voorleesontbijt

Nadere informatie

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg DE WESTERKIM: WAAR KINDEREN LATEN ZIEN WAT ZE KUNNEN! 5 SEPTEMBER 2018 Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM ALGEMEEN De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben 16 maart 2018 - nummer 13 Belangrijke data (17 maart-6 april) Maandag 19 maart Week van de lentekriebels Start Kleuterthema: lente en Pasen Donderdag 22 maart Let s do it (André vd Maatdag) Donderdag 29

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 17 t/m 20 juni Avondvierdaagse 21 juni Studiedag, groep 2 t/m 8 hele dag vrij 24 juni Tweede rapport mee 24 juni Kennismaken nieuwe groep en nieuwe leerkracht

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-05-2019 Even bijpraten Na 2 weken meivakantie zijn we weer goed gestart met de laatste periode van het schooljaar. Een periode die meestal vol met leuke activiteiten zitten; klus-/ schoonmaakavond,

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Dit is de allereerste nieuwsbrief van 2018. De feestdagen zitten er weer op en we zijn gestart met de tweede helft van dit schooljaar.

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

19 februari 2016

19 februari 2016 1298 www.clarafabriciusschool.nl 19 februari 2016 19 februari De kinderen krijgen hun rapport mee naar huis 25 februari Groep 6 gaat naar Geofort in Herwijnen 6 maart Schoolgezinsdienst in de kerk te Herveld

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 8 september 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week De school is weer begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 17 12-mei-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 11 mei juf Jolanda 30 mei Sijda de Vegt (gr. 7) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie